Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A.O ΔΑΦΝΗΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Aug 22 2008, 00:59 ) *
συμφωνω αλλα αμα το πω θα με βαλεις στη λιστα παλι!!! tongue.gif tongue.gif

Εδώ, δεν με πειράζει να συμφωνείς. Στα παρασκήνια της Εσκα-ή θέλω να διαφωνείς! 69.gif 69.gif 69.gif
Senegal
QUOTE(kaukasios @ Aug 22 2008, 00:56 ) *
νομιζω το θεμα τελειωσε. οριστικα η καβαλα στην α1.ετσι εμαθα.


απο που εχεις πηγες?
εχεις καλη πηγη?
δεν λεω να πεις ονοματα αλλα αν γινεται περιβαλλον tongue.gif
diama13
καθε φορα αυτο λενε και στο τελος παλι τιποτα δεν ειναι σιγουρο...τι θα γινει δηλαδη τωρα...

μπραβο στον τζιβελεκα που πηγε και τα εσπασε στα γραφεια της εοκ...να τα ακουσουν κ αυτοι λιγο... 41.gif
nikefalin
Πλην της Δάφνης , το μαντρί χωράει κι άλλους φαίνεται

QUOTE
Η διοίκηση του Ιωνικού Λαμίας δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1, γιατί όπως υποστηρίζεται χαρακτηριστικά "το δικαιούμαστε". Μάλιστα με αίτησή της προς την ΕΟΚ, η οποία κοινοποιήθηκε επίσης σε άλλους αρμόδιους φορείς, ζήτησε να ενημερωθεί για τις κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου να επικυρωθεί η παρουσία της στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.


"ΠΡΟΣ: Ε.Ο.Κ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΣΑΚΕ
ΠΣΑΚ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΣΕΠΚ

ΑΙΤΗΣΗ
Του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία "ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ", που εδρεύει στη Λαμία και εκπροσωπείται νόμιμα

Λαμία, 22 Αυγούστου 2008

Με την παρούσα, το Σωματείο μας, ως έχον ενεστώς, άμεσο και δικαιολογημένο έννομο συμφέρον, αιτείται προσηκόντως, νομίμως και εμπροθέσμως τη συμμετοχή του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών αυτού, στο Πρωτάθλημα της Α1 της Ε.Ο.Κ. της μέλλουσας να αρχίσει αγωνιστικής περιόδου 2008 – 2009, ως δικαιούται κατά την κείμενη αθλητική νομοθεσία και τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. σε συνδυασμό με την βαθμολογική κατάταξη που έτυχε στο μόλις λήξαν πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2007 – 2008.

Επειδή η δεύτερη καταταγείσα ομάδα "ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ" δεν δικαιούται συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α1 λόγω μη κανονισμού χρεών έναντι καλαθοσφαιριστών κ.λ.π.

Επειδή η φερόμενη συγχώνευση του "ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ" με την "ΚΑΒΑΛΑ" πάσχει πλήρους και για πολλοστούς λόγους ακυρότητας και αντιβαίνει στο άρθρο 9 του ν. 2725/1999 ως τροποποιήθηκε με το αρθ.73 παρ.6 του Ν.3057/2002, καθώς και στην Υ.Α. 247/1999, ως οι διατάξεις αυτών ισχύουν σήμερα και ορίζουν τη διαδικασία συγχώνευσεως αθλητικών σωματείων ή τμημάτων τους. Ενδεικτικώς αναφέρουμε το γεγονός της μη προηγούμενης τροποποιήσεως των καταστατικών των δυο σωματείων, στα οποία καμιά πρόβλεψη περί δυνατότητας συγχωνεύσεως δεν υφίσταται, όπως ο νόμος προϋποθέτει για το έγκυρο της συγχωνεύσεως, ενώ δεν τηρήθηκε και η νόμιμη διαδικασία προσκλήσεων Γ.Σ. των δυο σωματείων και λήψεως σχετικών αποφάσεων εντός των νομίμων προθεσμιών και επιπλέον και πρώτιστα, υφίσταται εν ισχύ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ τακτικού Δικαστού που μεταξύ των άλλων απαγορεύει την μεταβολή της νομικής μορφής του Σωματείου του Πανοράματος και άρα καθιστά αδύνατη και νομικά άκυρη την οποιαδήποτε συγχώνευση αυτού με έτερο Σωματείο.

Επειδή εξάλλου η τρίτη καταταγείσα στο Πρωτάθλημα της Α2 "Κ.Α.Ε. ΔΑΦΝΗ", που καλείται σε αντικατάσταση του μη δυναμένου να συμμετάσχει νομότυπα στο Πρωτάθλημα της Α1 "Πανοράματος", δεν δικαιούται ομοίως σε συμμετοχή στο αυτό Πρωτάθλημα της Α1 της περιόδου 2008-2009, δεδομένου ότι από το έτος 2003 βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης του ν.2190/20 και όπως αποδεικνύεται από το με αριθμό Κ2-9803/7-8-2008 έγγραφο του Υπουργείου Αναπτύξεως, δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια μέχρι σήμερα.

Επειδή κατά συνέπεια η αμέσως επόμενη κατά τη βαθμολογική κατάταξη της Α2, ομάδα Καλαθοσφαίρισης ανδρών του "ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ", καλούμενη σε αντικατάσταση της "ΚΑΕ ΔΑΦΝΗΣ" πληροί όλους τους όρους και προϋποθέσεις που η κείμενη αθλητική νομοθεσία ορίζει για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α1 για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ - ΖΗΤΟΥΜΕ

Να γίνει δεκτή η αίτηση συμμετοχής του "ΙΩΝΙΚΟΥ Ν. Μ. ΛΑΜΙΑΣ" στο Πρωτάθλημα Α1 της Ε.Ο.Κ. για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 και να μας ενημερώσετε έγκαιρα για τις ενέργειες στις οποίες το Σωματείο μας θα πρέπει να προβεί προκειμένου να συμμετάσχουμε νόμιμα και όπως δικαιούμαστε, στο υπόψιν πρωτάθλημα της Α1.

contra.gr


Ξέρει κάποιος τι είναι αυτή η ιστορία περί ειδικής εκκαθάρισης και για τη Δάφνη ? Τι ισχύει ?

Πέραν τούτου, η ...γαλήνη και η απραξία των γερόντων και του ΕΣΑΚΕ (που συμπαθεί τα γερόντια τα τελευταία χρόνια) θα φέρει σε ουσιαστικό κίνδυνο τα πρωταθλήματα φέτος. Προβλέπονται δικαστικοί αγώνες απ'ότι φαίνεται και αρκεί μια ωραία απόφαση για να τα τινάξει όλα στον αέρα.
nikefalin
Σε συνέχεια των χθεσινών είχαμε άμεση απάντηση της Δάφνης...από δω και πέρα είναι η χαρά των δικηγόρων ....

QUOTE
Η... κόντρα στην Α2 φουντώνει για τα καλά με έπαθλο τη θέση που οδηγεί στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Μετά την επιστολή του Ιωνικού Λαμίας στην ΕΟΚ με την οποία ζητά να πάρει τη θέση του Πανοράματος γιατί η Δάφνη βρίσκεται υπό καθεστώς εκκαθάρισης και δεν έχει τις προϋποθέσεις, οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν με εξώδικη δήλωση-πρόσκληση και διαμαρτυρία.


Σας παραθέτουμε αυτούσια το εξώδικο της ΚΑΕ Δάφνης στο οποίο χαρακτηρίζονται τα όσα υποστηρίζει ο Ιωνικός ως αναληθή και δυσφημιστικά για τους «κιτρινόμαυρους» και με το οποίο ζητείται από την ομάδα της Λαμίας να ανασκευάσει εντός τριών ημερών...

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ


ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ–ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Του Τμήματος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών με την επωνυμία «Α.Ο ΔΑΦΝΗΣ» που εδρεύει στην Δάφνη Αττικής, οδός Αρματολών 65 και Ηούς, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

ΚΑΤΑ

Ιωάννη Διαμαντή, Προέδρου και νομίμου εκπροσώπου του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ», που εδρεύει στην Λαμία Φθιώτιδος.


Γνωστοποίηση:

α) Υπουργείο Πολιτισμού (Γ.Γ.Α)

β) Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α)

γ) Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ)

δ) ΕΣΑΚΕ

ε) ΠΣΑΚ

στ) ΣΕΠΚ

Σε απάντηση της από 22.08.2008 επιστολή-αίτηση σας, προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την οποία δημοσιεύσατε στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και την οποία κοινοποιήσατε στον ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ, και στην οποία αναφέρετε αναληθή και δυσφημιστικά στοιχεία για το σωματείο μας, σας αναφέρουμε τα εξής:

1) Με τον υποβιβασμό της Κ.Α.Ε ΔΑΦΝΗΣ το έτος 2003 στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αυτοδικαίως σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως αυτό τροποποιήθηκε, την θέση της πήρε το ιδρυτικό αθλητικό μας σωματείο και ως εκ τούτου αυτό δεν έχει καμία σχέση με την Κ.Α.Ε ΔΑΦΝΗΣ και τις πράξεις ή παραλείψεις των μετόχων και μελών της.

2) Το αθλητικό σωματείο Α.Ο ΔΑΦΝΗΣ κατά τις αγωνιστικές περιόδους 2003-2004 και 2004-2005 συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας, μη έχοντας καμία πλέον σχέση με την ΚΑΕ ΔΑΦΝΗΣ, γεγονός το οποίο επικυρώθηκε με το υπ’αριθμ.3644/05.08.2003 έγγραφο της Ε.Ο.Κ καθώς και με το υπ’αριθμ.3083/29.08.2003 έγγραφο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

3) Μετά την άνοδο του αθλητικού μας σωματείο στο Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, την αγωνιστική περίοδο 2005, κατ’επιταγή των διατάξεων του Νόμου, δημιουργήθηκε Τμήμα Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών (Τ.Α.Κ) το οποίο εγκρίθηκε σύμφωνα με την υπ’αριθμ.10540/28.07.2005 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

4) Από την 27.07.2005 και έκτοτε το αθλητικό μας σωματείο «Τ.Α.Κ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ», συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Α2 Κατηγορίας και κάθε αγωνιστική περίοδο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εγκρίνει την συμμετοχή μας αφού ουδεμία σχέση έχουμε με την ΚΑΕ ΔΑΦΝΗ, όπως επανειλημμένα έχει αποφασίσει η ως άνω Επιτροπή καθώς και ότι τηρούμε τις τρέχουσες υποχρεώσεις μας.

Επίσης σας γνωστοποιούμε τα εξής:

α) Το Τ.Α.Κ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ουδεμία σχέση έχει ως προς την σύνθεση του με πρώην διοικητικά μέλη της Κ.Α.Ε ΔΑΦΝΗΣ καθώς και για πράξεις, παραλείψεις και υποχρεώσεις των μετόχων και μελών του Δ.Σ προς τρίτα πρόσωπα και δημόσιους φορείς.

β) Σχετικά με το πρόσωπο του πρώην Διοικητικού Μέλους και μετόχου της Κ.Α.Ε ΔΑΦΝΗΣ (ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ) η μόνη σχέση του με το σωματείο μας είναι ότι τυγχάνει επίσημος χορηγός του σωματείου μας και ότι του έχει απονεμηθεί τιμής ένεκεν για την προσφορά του στο σωματείο και την περιοχή μας, ο τιμητικός-συμβολικός τίτλος του «Επίτιμου Προέδρου».

γ) Σας υπενθυμίζουμε, ότι με σειρά ευνοϊκών διατάξεων της Πολιτείας ρυθμίστηκαν και στην ουσία χαρίστηκαν όλα τα χρέη που ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ, γνωστών ανά το πανελλήνιο ΚΑΕ-ΠΑΕ σε αντίθεση με τον κ.Κωνσταντίνο Τζιβελέκα, μέλος και μέτοχο της ΚΑΕ ΔΑΦΝΗΣ ο οποίος ανέλαβε προσωπικά τις ευθύνες (αστικές, οικονομικές και ποινικές) για τα χρέη της ΚΑΕ ΔΑΦΝΗΣ, πληρώνοντας το τίμημα της αγάπης προς το σωματείο μας.

δ) Σε κάθε περίπτωση η νομιμότητα του σωματείου μας έχει κριθεί επανειλημμένα από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα της Πολιτείας και ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσετε να εκδίδετε δυσφημιστικές ανακοινώσεις περί μη νομιμότητας του σωματείου μας, αναλαμβάνοντας παράνομα και αυθαίρετα τον ρόλο του ελεγκτή.

Με τα ως άνω που αποδεικνύονται με έγγραφα που είναι στην διάθεση σας, Σας καλούμε να σταματήσετε να αναφέρετε αναλήθειες και να δυσφημείτε το σωματείο μας, το οποίο κάνετε εν γνώσει σας με σκοπό την εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων και ειδικότερα να επιτύχετε αυτό που δεν μπορέσατε να κατορθώσετε εντός αγωνιστικών χώρων και το οποίο προσπαθείτε πλέον να επιτύχετε μέσω νομικών τεχνασμάτων και συκοφαντικών δημοσιευμάτων.

Προς τούτο Σας καλούμε να προχωρήσετε εντός τριών (3) ημερών σε δημοσίευμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο προς αποκατάσταση της αλήθειας και της νομιμότητας προς επανόρθωση της δυσφήμισης που έχουμε ήδη υποστεί καθώς και να σταματήσετε στο μέλλον να μας δυσφημείτε γιατί διαφορετικά θα στραφούμε εναντίον σας ενώπιον των Δικαστικών Αρχών για την προστασία των έννομων συμφερόντων μας.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα προς τον Ιωάννη Διαμαντή, Πρόεδρο και νόμιμο εκπρόσωπο του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ», που εδρεύει στην Λαμία Φθιώτιδος, με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας.


Αθήνα 23.08.2008


superbasket.gr
diama13
απο ολα αυτα το συμπερασμα ποιο ειναι??

γιατι δεν καταλαβα τιποτα... blink.gif
nikefalin
QUOTE(diama13 @ Aug 23 2008, 19:25 ) *
απο ολα αυτα το συμπερασμα ποιο ειναι??

γιατι δεν καταλαβα τιποτα... blink.gif

η χαρά των δικηγόρων .... εξώδικα, δίκες, παραστάσεις , ένα μπάχαλο άνευ προηγουμένου γιατί τα γεροντάκια ενώ είχαν στη χειρότερη 3 μήνες ( Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο) για να θέσουν σαφείς όρους για το τι θα γίνει και με ρητά χρονοδιαγράμματα προετοιμάζαν Προολυμπιακό και Ολυμπιακούς αγώνες αδιαφορώντας.
Ειλικρινά δεν ξέρω ποιός θα είναι νόμιμος και ποιός όχι σε αυτή την ιστορία , εαν οι 2 ομάδες (αρχικά δάφνη και Λαμία) έχουν δίκιο στις νομικές αιτιάσεις για τη μη τήρηση των νόμων στις διαδικασίες συγχώνευσης Πανοράματος - Καβάλας (ειδικά για το Πανόραμα οπού όντως υπάρχει προσωρινή δικαστική διαταγή μη μεταβολής του καθεστώτος του συλλόγου από τα ασφαλιστικά μέτρα που έκαναν οι απλήρωτοι παίκτες) τότε ...ευτυχείτε laugh.gif laugh.gif

Εν τω μεταξύ η Καβάλα κάνει ετοιμασίες (έκλεισε προπονητή για Α1, έκλισε τον Γκαγκαλούδη κλπ) , η Δάφνη το ίδιο , η Λαμία δηλώνει έτοιμη...μύλος και φαύλος κύκλος όταν κάνεις με αρχές και ανθρώπους στον εσακε και στην ομοσπονδία που η λέξη "ευθύνη" ακούγεται σαν Κινέζος ταξιτζής
nikefalin
και μια σωστή, παρόμοια γνώμη από τον Κογκαλίδη στο basketblog.gr

QUOTE
Βραδυφλεγής βόμβα

Του Γιώργου Κογκαλίδη
23/08/2008 (19:00)

Η αναβλητικότητα της ΕΟΚ τινάζει στον αέρα δύο πρωταθλήματα. Όσο υπάρχει σε εκκρεμότητα η ιστορία της 14ης ΚΑΕ που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα τής Α1, το όνομά της είναι το λιγότερο που μας ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα μας "καίνε".
Η Δάφνη προχώρησε σε δύο διαδοχικά εξώδικα...

Το ένα προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Ανδρέα Μιαούλη, με το οποίο τον καλεί να πάρει τη σωστή απόφαση "απειλώντας" με προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Δικονομικά έχει το δικαίωμα να το κάνει.
Το δεύτερο προς τον πρόεδρο του Ιωνικού Λαμίας κ. Γιάννη Διαμαντή, με τον οποίο τον καλεί να ανακαλέσει εντός τριών ημερών όσα αναφέρει προς τη σχετική επιστολή που απέστειλε προς την ΕΟΚ και αφορούν το σωματείο της Δάφνης.

Μην περιμένετε από μένα να επιχειρήσω να αναλύσω πού έχει δίκιο και πού άδικο. Αυτό είναι υπόθεση των νομικών, ειδικά αν μετά το εξώδικο ακολουθήσουν και άλλες διαδικασίες. Στην ουσία το εξώδικο λέει πολλά και τίποτα, αφού για τους νομομαθείς εκφράζει "πρόθεση" και τίποτα παραπάνω. Διάθεση προσφυγής στα δικαστήρια και όχι προσφυγή...
Για τον απλό κόσμο, όμως, που δεν γνωρίζει από νομικούς όρους, που έχει απόσταση από τα δικαστήρια, το εξώδικο ισοδυναμεί με "Casus Belli".

Φανταστείτε να συνυπάρξουν Δάφνη και Ιωνικός στην Α2 του χρόνου. Δεν θα είναι ροντέο τα μεταξύ τους παιχνίδια, αφού πλέον τους χωρίζει κατ' αρχήν ένα εξώδικο και στη συνέχεια γύρευε τί άλλο;
Φανταστείτε να μπει ένας διαιτητής στο κλειστό της Δάφνης και να έχει μια κακή βραδιά. Ποιος δεν θα το συνδέσει με το γεγονός της κόντρας της ομάδας με την ΕΟΚ;

Φταίει ο Τζιβελέκας; Φταίει ο Διαμαντής; Μήπως φταίει ο Παπακωνσταντίνου; Μοναδικός υπεύθυνος είναι η ΕΟΚ. Όφειλε να είχε πάρει θέση για το ποιος θα παίξει στην Α1, ώστε να μην "σκοτώνονται" τέσσερις ομάδες, τρεις πόλεις, παράγοντες, δικηγόροι και γύρευε ποιοι άλλοι.
Αλήθεια, τί περιμένουν για να αποφανθούν; Υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν δεδομένα, υπάρχουν νομικοί (καθόλα έγκριτοι), ας βάλουν κάτω τα χαρτιά και ας αποφασίσουν. Ας κλειστούν από αύριο το πρωί στα γραφεία, να μελετήσουν, να συζητήσουν και να βγουν μόνο όταν θα έχουν λάβει απόφαση.
profitisilias9
Το συμπέρασμα είναι ένα και μοναδικό: ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 68.gif 68.gif 68.gif
Και ύστερα λέμε ότι έχουμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης! icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Warriors2
Με την Δαφνη καποιο νεο?

Δεν εχω δει πολλα σχολια μεχρι τωρα .....
akatalhlos
QUOTE(Warriors2 @ Aug 9 2009, 15:41 ) *
Με την Δαφνη καποιο νεο?

Δεν εχω δει πολλα σχολια μεχρι τωρα .....

δεν υπαρχει ομαδα
Warriors2
κατεθεσε τα εγγραφα για να δει αν εχει βιωσιμοτητα η ομαδα...

παντως απορω.. καταστρεφουν, ξεριζωνουν αυτο τον ιστορικο συλλογο και δεν γινεται κουβεντα εδω μεσα..
για αλλες περιπτωσεις ειχε γεμισει το φορουμ tongue.gif
gallistis
εμενα μου κανει εντυπωση.περυσι σκιζοντουσταν να παρουν μερος στην α1 με ολο το σκηνικο που εγινε με τη καβαλα,και φετος το εχουν παρατησει.πως γινεται;τι παραγοντες ειναι αυτοι;και φετος με την επικειμενη ενωση των ομαδων της λαρισας,θα επρεπε να το κυνηγανε αν τους ενδιεφερε
ABRAAM
QUOTE(gallistis @ Aug 13 2009, 16:32 ) *
εμενα μου κανει εντυπωση.περυσι σκιζοντουσταν να παρουν μερος στην α1 με ολο το σκηνικο που εγινε με τη καβαλα,και φετος το εχουν παρατησει.πως γινεται;τι παραγοντες ειναι αυτοι;και φετος με την επικειμενη ενωση των ομαδων της λαρισας,θα επρεπε να το κυνηγανε αν τους ενδιεφερε


Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει στο μυαλο του ο ζαχαροπλαστης rolleyes.gif .Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν τον θελουν οι ανθρωποι της ΕΟΚ στην Α1..Διοτι εριξε πολλες shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif προς τους παικτες εκεινη την εποχη..
akatalhlos
QUOTE(ABRAAM @ Aug 13 2009, 23:32 ) *
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει στο μυαλο του ο ζαχαροπλαστης rolleyes.gif .Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν τον θελουν οι ανθρωποι της ΕΟΚ στην Α1..Διοτι εριξε πολλες shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif προς τους παικτες εκεινη την εποχη..

για ποια α1 λετε για δαφνη .η ολυμπια θα ενωθει με την αελ και απο β κ κατω θα γινουν αλαγες
Smrek
Έλα παιδιά, τι έγινε? Έχουμε σταματήσει να γράφουμε για τη Δαφνούλα μας?

Ξέρω έχουμε ξενερώσει όλοι, αλλά πείτε κάτι!


Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αγανάκτησης μας είναι οτι συνάντησα τον "γάιδαρο" τυχαία στο δρόμο, πήγα να τον ρωτήσω για την ομάδα και μου είπε : μη τολμήσεις και μου ξαναμιλήσεις για τη Δάφνη!!! Δεν ξανασχολούμαι!!!


Φαντάσου, ο άνθρωπος έχει φάει τη ζωή του στα γήπεδα για την ομάδα μας και τώρα δεν θέλει καν να ακούσει!!!

Βοήθειά μας!

Smrek
Έλα Μαύρε για σένα:

Θυμάσαι τον Κυπριώτη να ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά στη Νέα Σμύρνη με την "γουρούνα" του?
ΜΑΥΡΟΣ
QUOTE(Smrek @ Oct 22 2009, 15:29 ) *
Έλα Μαύρε για σένα:

Θυμάσαι τον Κυπριώτη να ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά στη Νέα Σμύρνη με την "γουρούνα" του?


Bεβαια και οταν τον ειδα ειπα «τι πρεζακι ειναι αυτο»....
Ηρθε στην καταλληλη ομαδα smiley.gif smiley.gif
Τοτε ητανε καραφλος οταν πρωτοηρθε σε εμας,τον λεγανε οι εφημεριφες Γκαλη της Α’2....

Την τελευταια χρονια πριν ανεβουμε στηνΑ΄1 πηγαινε καθε αγωνιστικη και του ζητουσα την φανελλα του....

Οταν με το καλο ανεβηκαμε του την βουτηξανε,εγω ειχα παρει του Καραμανωλη και ερχεται ενας γνωστος Δαφνιωτης-Πανιωνιος και μου λεει δωστην μου ρε εσυ εμενα....
Του την εδωσα χωρις δευτερη σκεψη.
Βγαινοντας απο το γηπεδο και πηγαινοντας προς Ν.Κοσμο (που εμενα) ειδα εναν πιτσιρικα γυρω στα 16 να κραταει μια φανελλα,τον πηρα στο κυνηγι και την πεταξε στον αερα!!!
Ητανε του Κυπριωτη smiley.gif smiley.gif την κρατησα γυρω στα 20 χρονια και επειδη ο κοσμος ειναι μικρος προπερσι ενας φιλος μου γνωρισε τον Κυπριωτη,κανονισαμε ενα μονο και μεσα σε αποθεωση απο εμας και κλαματα απο εκεινον πηρε την μπλουζα του!!! blove.gif

Ειναι πολυ μικρος ο κοσμος αδελφε μου!!!

Αν ξαναδεις τον κεφαλα θυμισε του στο πρωτο παιχνιδι στην Α΄1 που παιζαμε με τον Ηρακλη στο Ιβανωφειο οταν φευγαμε απο την πλατεια για Σαλλονικα τι εκανε μονος του.... 77.gif 77.gif
Smrek
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Oct 22 2009, 15:40 ) *
Bεβαια και οταν τον ειδα ειπα «τι πρεζακι ειναι αυτο»....
Ηρθε στην καταλληλη ομαδα smiley.gif smiley.gif
Τοτε ητανε καραφλος οταν πρωτοηρθε σε εμας,τον λεγανε οι εφημεριφες Γκαλη της Α’2....

Την τελευταια χρονια πριν ανεβουμε στηνΑ΄1 πηγαινε καθε αγωνιστικη και του ζητουσα την φανελλα του....

Οταν με το καλο ανεβηκαμε του την βουτηξανε,εγω ειχα παρει του Καραμανωλη και ερχεται ενας γνωστος Δαφνιωτης-Πανιωνιος και μου λεει δωστην μου ρε εσυ εμενα....
Του την εδωσα χωρις δευτερη σκεψη.
Βγαινοντας απο το γηπεδο και πηγαινοντας προς Ν.Κοσμο (που εμενα) ειδα εναν πιτσιρικα γυρω στα 16 να κραταει μια φανελλα,τον πηρα στο κυνηγι και την πεταξε στον αερα!!!
Ητανε του Κυπριωτη smiley.gif smiley.gif την κρατησα γυρω στα 20 χρονια και επειδη ο κοσμος ειναι μικρος προπερσι ενας φιλος μου γνωρισε τον Κυπριωτη,κανονισαμε ενα μονο και μεσα σε αποθεωση απο εμας και κλαματα απο εκεινον πηρε την μπλουζα του!!! blove.gif

Ειναι πολυ μικρος ο κοσμος αδελφε μου!!!

Αν ξαναδεις τον κεφαλα θυμισε του στο πρωτο παιχνιδι στην Α΄1 που παιζαμε με τον Ηρακλη στο Ιβανωφειο οταν φευγαμε απο την πλατεια για Σαλλονικα τι εκανε μονος του.... 77.gif 77.gif



Μη μου πεις οτι εγώ σου πήρα τη φανέλα του καραμανώλη?
Έχω αυτή με το Νο14 και διαφήμιση Ηοlland Im.!
ΜΑΥΡΟΣ
QUOTE(Smrek @ Oct 22 2009, 15:52 ) *
Μη μου πεις οτι εγώ σου πήρα τη φανέλα του καραμανώλη?
Έχω αυτή με το Νο14 και διαφήμιση Ηοlland Im.!


Αν σε λενε Ανεστη εσυ εισαι!!!!
Μην μου πεις οτι δεν ηξερες τον Ανεστη...

Δεν νομιζω να ειχε διαφημιση εκεινη η φανελλα,ητανε η χρονια που ανεβηκαμε απο την Α΄2 στην Α΄1 (για πρωτη μας φορα)
Smrek
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Oct 22 2009, 15:56 ) *
Αν σε λενε Ανεστη εσυ εισαι!!!!
Μην μου πεις οτι δεν ηξερες τον Ανεστη...

Δεν νομιζω να ειχε διαφημιση εκεινη η φανελλα,ητανε η χρονια που ανεβηκαμε απο την Α΄2 στην Α΄1 (για πρωτη μας φορα)



Τότε θα ήταν από την πρώτη χρονιά στην Α1
Εχω ξεχάσει και γω!
Φατσικά θα τον γνωρίζω σίγουρα!
Για πες μου παρατσούκλι!
ΜΑΥΡΟΣ
Ητανε γνωστος σαν Ανεστακιας δεν ειχε παρατσουκλι...

Και εσυ Νικολα λαλα τα νιαμου και εσυ Κουτρα χυσ..ς μεσ τα μουτρα smiley.gif smiley.gif

Παλιες καλες εποχες...

Με τον Μπιλη τον Βουλγαρο,τον αδελφο του τον Ηρακλακεια,τους αδελφους Γαρδ...

Ολα τα καλα παιδια!!! rolleyes.gif rolleyes.gif

Smrek
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Oct 22 2009, 16:13 ) *
Ητανε γνωστος σαν Ανεστακιας δεν ειχε παρατσουκλι...

Και εσυ Νικολα λαλα τα νιαμου και εσυ Κουτρα χυσ..ς μεσ τα μουτρα smiley.gif smiley.gif

Παλιες καλες εποχες...

Με τον Μπιλη τον Βουλγαρο,τον αδελφο του τον Ηρακλακεια,τους αδελφους Γαρδ...

Ολα τα καλα παιδια!!! rolleyes.gif rolleyes.gif



Τον μουγκό και τον μπαρμπερη?

Θυμάσαι με Ολυμπιακο που φωνάζαμε εσείς τον Μπέρυ και μεις τον μπαρμπέρη?
Και μας κοιτάζανε, σου λέει τι μας είπαν τώρα?
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
ΜΑΥΡΟΣ
QUOTE(Smrek @ Oct 22 2009, 16:22 ) *
Τον μουγκό και τον μπαρμπερη?

Θυμάσαι με Ολυμπιακο που φωνάζαμε εσείς τον Μπέρυ και μεις τον μπαρμπέρη?
Και μας κοιτάζανε, σου λέει τι μας είπαν τώρα?
smiley.gif smiley.gif smiley.gif


ο μουγκος (Μιχαλης) εμενα απεναντι απο εμενα στην 12οροφη πολυκατοικεια πισω απο το ιντερκοντινενταλ....

Eρχοτανε και μπαλα στον Θριαμβο...



smiley.gif smiley.gif smiley.gif


Εμεις εχουμε δει και εναν Τσιβιους....
Smrek

Εμεις εχουμε δει και εναν Τσιβιους....
[/quote]


Όχι απλά τον έχουμε δει με τα τσιρώτα του, αλλά τον θυμάμαι να μπαίνει στην προπόνηση με ένα παιδικό ποδηλατάκι που είχε πάρει από ένα πιτσιρικά έξω από το γήπεδο! smiley.gif smiley.gif smiley.gif


Όπως επίσης που μια φορά είχε έρθει με δίσκο πρωινού για προπόνηση! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Φαντάσου τον φουκαριάρη τον κόουτς!!! icon_drunk.gif
ΜΑΥΡΟΣ
QUOTE(Smrek @ Oct 23 2009, 14:06 ) *
Όχι απλά τον έχουμε δει με τα τσιρώτα του, αλλά τον θυμάμαι να μπαίνει στην προπόνηση με ένα παιδικό ποδηλατάκι που είχε πάρει από ένα πιτσιρικά έξω από το γήπεδο! smiley.gif smiley.gif smiley.gif


Όπως επίσης που μια φορά είχε έρθει με δίσκο πρωινού για προπόνηση! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Φαντάσου τον φουκαριάρη τον κόουτς!!! icon_drunk.gif



Αυτη ητανε τρελλα !!!! smiley.gif smiley.gif

Εναν Τσιτουμ ειδανε και αλλοι.... 77.gif
Smrek
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Oct 23 2009, 14:10 ) *
Αυτη ητανε τρελλα !!!! smiley.gif smiley.gif

Εναν Τσιτουμ ειδανε και αλλοι.... 77.gif



Ρε μπαγάσα δεν προλαβαίνω να μπω στο φόρουμ να γράψω και έχεις ήδη απαντήσει!
Αγκαλιά το έχεις το pc?


Κατ'αρχήν τον Τσίτουμ εμείς τον φέραμε πρώτοι!
Και πως να ξεχάσεις τους 42 πόντους του με αντίπαλο (ποιόν άλλο?)τον Παπάγο?


ΜΑΥΡΟΣ
QUOTE(Smrek @ Oct 23 2009, 14:18 ) *
Ρε μπαγάσα δεν προλαβαίνω να μπω στο φόρουμ να γράψω και έχεις ήδη απαντήσει!
Αγκαλιά το έχεις το pc?

smiley.gif smiley.gif smiley.gif


Κατ'αρχήν τον Τσίτουμ εμείς τον φέραμε πρώτοι!
Και πως να ξεχάσεις τους 42 πόντους του με αντίπαλο (ποιόν άλλο?)τον Παπάγο?


Εννοειται οτι εμεις τον φεραμε και μετα αν θυμαμαι πηγε Περιστερι (και νομιζω και Λαρισα)

Του 42 ποντους τους ειχε βαλει ολους rolleyes.gif rolleyes.gif οντως με τον Παπαγο...

Α ρε λουστη ζαχαροπλαστη....

Και πανω απο ολα ειχαμε δει ....

Και εσυ Νικολα παρτους τα μυαλα και εσυ Κουτρα χυσ...ς μες τα μουτρα
Smrek
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Oct 23 2009, 14:23 ) *
Εννοειται οτι εμεις τον φεραμε και μετα αν θυμαμαι πηγε Περιστερι (και νομιζω και Λαρισα)

Του 42 ποντους τους ειχε βαλει ολους rolleyes.gif rolleyes.gif οντως με τον Παπαγο...

Α ρε λουστη ζαχαροπλαστη....

Και πανω απο ολα ειχαμε δει ....

Και εσυ Νικολα παρτους τα μυαλα και εσυ Κουτρα χυσ...ς μες τα μουτρα


Και φυσικά... Καραμανώλη είσαι η κ**λα μας όλη!!! 77.gif
ΜΑΥΡΟΣ
Εχουμε γινει κομμουνιστες που αναπολουμε τα παλια....

Α ρε λουστη ζαχαροπλαστη rolleyes.gif
a40ntistos
πωπωπω όνομα που αναφέρατε ... Ντέρεκ Τσίβιους αν και μικρός σε ηλικία τότε δεν γίνεται να ξεχάσω τίποτα απο αυτά που ζήσαμε με αυτόν τον άνθρωπο... άφησε τους Ορλάντο Μάτζικ για να έρθει να παίξει στην Δάφνη...
Τι ωραία που μεγαλώσαμε με εκείνη την Δαφνάρα και τώρα ο ζαχαροπλάστης μας τα έχει κάνει ...
ΜΑΥΡΟΣ
Αν υπηρχανε ακομα εκεινα τα παιδια που ερχοντουσαν γηπεδο την παλια εποχη ο ζαχαροπλαστης θα ητανε σουζα... icon_drunk.gif
Smrek
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Oct 26 2009, 08:55 ) *
Αν υπηρχανε ακομα εκεινα τα παιδια που ερχοντουσαν γηπεδο την παλια εποχη ο ζαχαροπλαστης θα ητανε σουζα... icon_drunk.gif



Σίγουρα, αλλά για σκέψου πόσα λεφτά έχει βάλει κι αυτός ο φουκαράς πιστεύοντας ότι το παιχνίδι παίζεται επι ίσοις όροις...

Εγώ πιστεύω οτι στα δύσκολα (όπως είμαστε τώρα) πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι και μετά την κρίση να δούμε τι πρέπει να σούρουμε στον καθένα!

Πάμε στα αγωνιστικά.
Προχθές δεν μας μπήκαν τα τρίποντα στο Ρέθυμνο και χάσαμε ενώ μέχρι το τριάντα είμασταν η έκλπηξη της αγωνιστικής!

Πάμε κουίζ από τα δικά μας τα παλιά:Πόσα μπαρμπούνια είχε φάει ο Ρέλφορντ όταν τον πήγε βόλτα η παλιοπαρέα?

ΜΑΥΡΟΣ
Προπερσι δεν ανεβηκαμε απο λαλακια δικια μας που χασαμε στα κρισιμα τελευταια παιχνιδια...

ΟΚ εγινε η φαση με την Καβαλα,δειχνουνε να μην μας θελουνε αλλα δεν απειλεις και εσυ τον δημαρχο οτι θα φυγω για την Πατρα....

Ειναι γενικα ξενερωμα αυτο το πραγμα,εχω αρκετα χρονια να δω την Δαφνη....

Για πες για τα μπαρμπουνια γιατι δεν ξερω ποσα εφαγε...

Οταν θα παω στο πατρικο μου θα κοιταξω να δω εαν εχω ακομα παλια αποκομματα ....
Smrek
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Oct 26 2009, 15:23 ) *
Προπερσι δεν ανεβηκαμε απο λαλακια δικια μας που χασαμε στα κρισιμα τελευταια παιχνιδια...

ΟΚ εγινε η φαση με την Καβαλα,δειχνουνε να μην μας θελουνε αλλα δεν απειλεις και εσυ τον δημαρχο οτι θα φυγω για την Πατρα....

Ειναι γενικα ξενερωμα αυτο το πραγμα,εχω αρκετα χρονια να δω την Δαφνη....

Για πες για τα μπαρμπουνια γιατι δεν ξερω ποσα εφαγε...

Οταν θα παω στο πατρικο μου θα κοιταξω να δω εαν εχω ακομα παλια αποκομματα ....



Έφαγε ο αθεόφοβος κοντά στα τριάντα μπαρμπούνια! Που να είχε δει ο άνθρωπος τέτοιο φαί στην αμερική?
Τρελλάθηκε, αφηνίασε!


Τώρα ο ζαχαρό είναι σαν τους εγκλωβισμένους του χρηματιστηρίου το 1999!
Έχει χασει τα κέρατά του και πριμένει πότε θα ανέβει να ρεφάρει!
Smrek
Έλα συντρόφια τι έγινε?

Μαύρε για σένα:

Δεν θυμάμαι την χρονολογία, αλλά εμείς παίζαμε Β'Εθνική ακόμα στη Νέα Σμύρνη!

Το Σάββατο έπαιζε Α1 Πανιώνιος-Άρης (ένα ματς δηλαδή με Γκάλη,Γιαννάκη,Φάνη κλπ κλπ) 77.gif 77.gif 77.gif
και την Κυριακή παίζαμε εμείς με τον Έσπερο για άνοδο 56.gif !

Βρες τον αριθμό των εισητηρίων που κόπηκαν στα δυο παιχνίδια...
wav.gif

ΜΑΥΡΟΣ
Στην Αρτακης παιζαμε ακομα και οταν ανεβηκαμε στην Α΄1 ....

Στο κλειστο (κολυμβητηριο rolleyes.gif ) Μουρουτσος αργησαμε πολυ να παμε!!

Τωρα μην με ρωτας στατιστικα δεν ειναι το φορτε μου smiley.gif
Smrek
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Oct 27 2009, 16:35 ) *
Στην Αρτακης παιζαμε ακομα και οταν ανεβηκαμε στην Α΄1 ....

Στο κλειστο (κολυμβητηριο rolleyes.gif ) Μουρουτσος αργησαμε πολυ να παμε!!

Τωρα μην με ρωτας στατιστικα δεν ειναι το φορτε μου smiley.gif



Ούτε εμένα αλλά μερικά πράγματα μένουν για πάντα στη μνήμη!

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Πανιώνιος - Άρης 2.000+

Δάφνη - Έσπερος 2.400+ smiley.gif smiley.gif smiley.gif

(Εντάξει,δεν θυμάμαι και ακριβώς τα νούμερα!!!)

Απίστευτο για κάποιον που δεν ήξερε από παλιά την Δάφνη όμως έτσι?
77.gif 77.gif 77.gif

Αυτή ήταν πόρωση, όχι το ξενέρωμα με τα σουδάκια και τα εκλέρ... 68.gif
ΜΑΥΡΟΣ
Η καβλα ητανε τα 400 ατομα σε καθε εκτος εδρας παιχνιδι...

Για αυτο και μετα δεν παταγε κανενας στην Αρτακης...


Ο επιτιμος προεδρος στην Δαφνη ποιος ειναι;;;
Smrek
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Oct 29 2009, 09:01 ) *
Η καβλα ητανε τα 400 ατομα σε καθε εκτος εδρας παιχνιδι...

Για αυτο και μετα δεν παταγε κανενας στην Αρτακης...


Ο επιτιμος προεδρος στην Δαφνη ποιος ειναι;;;



Έλα εύκολο!

Ο ένας και μοναδικός "Μουστάκιας" ο πρώτος γκολτζής του ελληνικού ποδοσφαίρου!!! 77.gif 77.gif 77.gif

Και φυσικά στις εξέδρες τότε ήταν πάντα και ο μισός ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός!!! blove.gif


Έχοντας ζήσει αυτά πως να πας στην "πισίνα" να δεις παιχνίδι? 68.gif

Αν και φέτος πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε όσα περισσότερα μπορούμε γιατί τα πράγματα είναι οικτρά για μας! 42.gif

akatalhlos
QUOTE(Smrek @ Oct 29 2009, 13:25 ) *
Έλα εύκολο!

Ο ένας και μοναδικός "Μουστάκιας" ο πρώτος γκολτζής του ελληνικού ποδοσφαίρου!!! 77.gif 77.gif 77.gif

Και φυσικά στις εξέδρες τότε ήταν πάντα και ο μισός ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός!!! blove.gif


Έχοντας ζήσει αυτά πως να πας στην "πισίνα" να δεις παιχνίδι? 68.gif

Αν και φέτος πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε όσα περισσότερα μπορούμε γιατί τα πράγματα είναι οικτρά για μας! 42.gif

μεγαλη νικη για την δαφνη
ANTIRISIAS
QUOTE(akatalhlos @ Oct 31 2009, 20:35 ) *
μεγαλη νικη για την δαφνη

Μπράβο στη Δάφνη!
kallithea
QUOTE(Smrek @ Oct 27 2009, 15:29 ) *
Έλα συντρόφια τι έγινε?

Μαύρε για σένα:

Δεν θυμάμαι την χρονολογία, αλλά εμείς παίζαμε Β'Εθνική ακόμα στη Νέα Σμύρνη!

Το Σάββατο έπαιζε Α1 Πανιώνιος-Άρης (ένα ματς δηλαδή με Γκάλη,Γιαννάκη,Φάνη κλπ κλπ) 77.gif 77.gif 77.gif
και την Κυριακή παίζαμε εμείς με τον Έσπερο για άνοδο 56.gif !

Βρες τον αριθμό των εισητηρίων που κόπηκαν στα δυο παιχνίδια...
wav.gif


Τον αριθμό εισιτηρίων δεν τον γνωρίζω, αλλά, αν ενδιαφέρεσαι, υπάρχουν τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Ήταν φοβερό πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια.
άρρωστος
QUOTE(Smrek @ Oct 27 2009, 17:45 ) *
Ούτε εμένα αλλά μερικά πράγματα μένουν για πάντα στη μνήμη!

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Πανιώνιος - Άρης 2.000+

Δάφνη - Έσπερος 2.400+ smiley.gif smiley.gif smiley.gif

(Εντάξει,δεν θυμάμαι και ακριβώς τα νούμερα!!!)

Απίστευτο για κάποιον που δεν ήξερε από παλιά την Δάφνη όμως έτσι?
77.gif 77.gif 77.gif

Αυτή ήταν πόρωση, όχι το ξενέρωμα με τα σουδάκια και τα εκλέρ... 68.gif

Έχεις δίκιο φίλε μου το θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι.Δεν έπεφτε καρφίτσα.Παιχταράδες στον αγωνιστικό χώρο που αναλογικά με τις εποχές τώρα δεν θα έπαιζαν στην Β΄Εθνική(εννοείται παραπάνω).Στους πάγκους Δενδρινός από τη μία και Ταυρόπουλος από την άλλη.Νίκη για εμάς τον Έσπερο στο τέλος με 13,84-97 αν θυμάμαι καλά και άνοδος.Ανεβήκατε και εσείς στο τέλος.Να θυμόμαστε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
άρρωστος
QUOTE(άρρωστος @ Nov 1 2009, 12:55 ) *
Έχεις δίκιο φίλε μου το θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι.Δεν έπεφτε καρφίτσα.Παιχταράδες στον αγωνιστικό χώρο που αναλογικά με τις εποχές τώρα δεν θα έπαιζαν στην Β΄Εθνική(εννοείται παραπάνω).Στους πάγκους Δενδρινός από τη μία και Ταυρόπουλος από την άλλη.Νίκη για εμάς τον Έσπερο στο τέλος με 13,84-97 αν θυμάμαι καλά και άνοδος.Ανεβήκατε και εσείς στο τέλος.Να θυμόμαστε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Γράψε λάθος.75-66 και 96-95 στην 3 παράταση ήταν τα δυό μας παιχνίδια εκείνη την χρονιά και ανεβήκαμε εμείς και εσείς την επόμενη χρονιά(το 84-97 ήταν η νίκη μας στο Παπαστράτειο με τον άλλο διεκδηκητή Πειραικό).
Smrek
Τι να πω μάγκες, πραγματικά με συγκινήσατε! sad-smiley-009.gif

Πρώτ'απ'όλα για τα συγχαρητήρια σας και μετά για την ιστορική αναδρομή στις πιο ένδοξες στιγμές των "μικρών" κατηγοριών! 41.gif

Νόμιζα ότι μόνο εγώ και ο ΜΑΥΡΟΣ ασχολούμαστε με αυτά! wos_sport5.gif

Το σημαντικότερο όλων είναι πως ότι μπινελίκια κι αν ρίχναμε ο ένας στον άλλον (καλά, πιο πολλά εμείς rolleyes.gif ) υπήρχε σημαντικός δεσμός μεταξύ αυτων των ομάδων! 6.gif

Κατ'αρχήν όλοι ξέραμε σχεδόν όλους τους παίκτες όλων των ομάδων!

Αυτό σήμαινε οτι υπήρχε σεβασμός στον αντίπαλο!

Τώρα δεν ξέρουμε καλά καλά τους δικούς μας!!! 39.gif

Έχει γίνει αρκετά απρόσωπο το άθλημα πλέον! ph34r.gif


Τέλος πάντων, κρατάμε τις αναμνήσεις μας και πορευόμεθα! wos_sport4.gif

Υ.Γ. Αν ανοίγαμε κάποιο θέμα Ρετρό λέτε να είχε αρκετή κίνηση?
άρρωστος
QUOTE(Smrek @ Nov 2 2009, 14:01 ) *
Τι να πω μάγκες, πραγματικά με συγκινήσατε! sad-smiley-009.gif

Πρώτ'απ'όλα για τα συγχαρητήρια σας και μετά για την ιστορική αναδρομή στις πιο ένδοξες στιγμές των "μικρών" κατηγοριών! 41.gif

Νόμιζα ότι μόνο εγώ και ο ΜΑΥΡΟΣ ασχολούμαστε με αυτά! wos_sport5.gif

Το σημαντικότερο όλων είναι πως ότι μπινελίκια κι αν ρίχναμε ο ένας στον άλλον (καλά, πιο πολλά εμείς rolleyes.gif ) υπήρχε σημαντικός δεσμός μεταξύ αυτων των ομάδων! 6.gif

Κατ'αρχήν όλοι ξέραμε σχεδόν όλους τους παίκτες όλων των ομάδων!

Αυτό σήμαινε οτι υπήρχε σεβασμός στον αντίπαλο!

Τώρα δεν ξέρουμε καλά καλά τους δικούς μας!!! 39.gif

Έχει γίνει αρκετά απρόσωπο το άθλημα πλέον! ph34r.gif


Τέλος πάντων, κρατάμε τις αναμνήσεις μας και πορευόμεθα! wos_sport4.gif

Υ.Γ. Αν ανοίγαμε κάποιο θέμα Ρετρό λέτε να είχε αρκετή κίνηση?

Από εμάς μεγάλη.Αν μπεις στο σάιτ μας άλλωστε θα καταλάβεις.
ΜΑΥΡΟΣ
Αρρωστε στο κλειστο του Εσπερου ο Χρονης ειναι ακομα φυλακας;;;

Ο Δεμεναγας στην προθερμανση καρφωνε;;;

Αν και ο Εσπερος ποτε δεν ειχε παρει πολυ κοσμο,κριμα γιατι η Καλλιθεα ειναι μεγαλος δημος αλλα δεν ειχανε πολυ επαφη με το μπασκετ...

Μεγαλη νικη της Δαφνης προχθες.....
Smrek
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Nov 3 2009, 11:43 ) *
Αρρωστε στο κλειστο του Εσπερου ο Χρονης ειναι ακομα φυλακας;;;

Ο Δεμεναγας στην προθερμανση καρφωνε;;;

Αν και ο Εσπερος ποτε δεν ειχε παρει πολυ κοσμο,κριμα γιατι η Καλλιθεα ειναι μεγαλος δημος αλλα δεν ειχανε πολυ επαφη με το μπασκετ...

Μεγαλη νικη της Δαφνης προχθες.....



Καλημέρα ΜΑΥΡΕ!

Να απαντήσω εγώ?

Κύριε, κύριε!

Επίσης ξέρεις οτι αυτή η μεταγραφή ήταν η αρχή του προβλήματος των χρεών για την Δάφνη?

Γύρω στα 45 εκατομμύρια δραχμούλες πήγε όλη μαζί η μεταγραφή και φυσικά δεν βγήκαν από πουθενά αυτά τα λεφτά!

άρρωστος
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Nov 3 2009, 11:43 ) *
Αρρωστε στο κλειστο του Εσπερου ο Χρονης ειναι ακομα φυλακας;;;

Ο Δεμεναγας στην προθερμανση καρφωνε;;;

Αν και ο Εσπερος ποτε δεν ειχε παρει πολυ κοσμο,κριμα γιατι η Καλλιθεα ειναι μεγαλος δημος αλλα δεν ειχανε πολυ επαφη με το μπασκετ...

Μεγαλη νικη της Δαφνης προχθες.....

Είναι στο άλλο κλειστό,ναι κάρφωνε και κόσμο είχαμε πολύ αλλά όχι τόσο φανατικό όπως εσείς και προσπαθούμε να τον φέρουμε πάλι στο γήπεδο.Από ότι φαίνεται θα το καταφέρουμε αν κρίνω από το πρώτο εντός.

Όντως μεγάλη νίκη η προχθεσινή!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.