Ασχολείται εδώ κάποιος με τις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες;
-----
O ελαφρέων βαρών (84 κιλά) πρωταθλητής του UFC Anderson Silva, παραχώρησε συνέντευξη στο Gazeta de Povo κατά τη προετοιμασία του για το αγώνα του στο UFC 101 το Σάββατο, την οποία μετέφρασε το αγγλικό περιοδικό Fighter’s Only.
“Βρίσκομαι σε συνεχή μεταμόρφωση. Βελτιώνω την τεχνική μου και αλλάζω τη στρατηγική μου συνεχώς. Είπα στον Dana White (πρόεδρο του UFC) ότι προπονούμαι για να αντιμετωπίζω του καλύτερους, για μεγάλους αγώνες, όποιοι κι αν είναι. Μελετώ τους αγώνες μου και δεν αφήνω τίποτε στην τύχη. Τους βλέπω κάθε μέρα και προσπαθώ να βελτιώνομαι από κάθε άποψη.
[...] Ο θεός ας με συγχωρέσει γι΄αυτό που θα πώ, αλλά είμαστε χρόνια μπροστά από κάποιους άλλους μαχητές. Κάνουμε κι εμείς λάθη βέβαια. Όταν μελετάμε τους αγώνες μας τα βλέπουμε, αλλά δεν είναι εμφανή πάντα στο ανεκπαίδευτο μάτι.”
Ο Anderson Silva έχει καταστρέψει όλον τον ανταγωνισμό στα 84 κιλά, που το UFC αναγκάζεται να τον ανεβάσει κατηγορία στα 93 κιλά και να αντιμετωπίσει αυτό το Σάββατο στο UFC 101 τον πρώην πρωταθλητή Forrest Griffin, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα έχει μια μεγαλύτερη πρόκληση.
Επισκεφτείτε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε τις καλύτερες στιγμές του knock out artist Anderson Silva.
----
Πηγή: SportFight