Help - Search - Members - Calendar
Full Version: UFC - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
HLR CENATION
Φοβερό το μεν ιβεντ του Σαββατου.Ίσως το καλύτερο που έχω δει στα λίγα είναι η αλήθεια που έχω δει από το 146 και μετά που έχω δει και μετά.

Φοβερή μάχη.Εκπληκτικός ο GSP.Και ο Κοντιτ πάντως παλληκάρι άντεξε πολύ σκληρές επιθέσεις..

M άρεσε και το cο main event και ο χεντριξ...Σπουδαιος και αυτος.Ειναι μολις η δευτερη φορα που τον βλεπω αλλα με έχει κερδίσει.

Ωραίος και ο γάλλος πιο πριν και γενικά ωραία φαιτι ειδαμε.Όπως και το εναρκρκτηριο.
morrison
QUOTE(captain charisma @ Nov 17 2012, 16:29 ) *
νομιζω σ μια συνεντευξη του ειπε οτι το fight με τζοουνς ειναι πιο δυσκολο λογο του οτι ειναι μεγαλοσωμος σε σχεση με τον gsp που ειναι πιο μικροσωμος...

Eνώ ο GSP σε σχέση με τον Silva δεν είναι μικρόσωμος,ε;
Η κατάσταση είναι ως εξής, (το διάβασα στο Τουίτερ από κάποιον να πω την αλήθεια), ο GSP φοβάται τον Silva, o Silva φοβάται τον Jones και ο Jones το πιθανότερο είναι να φοβηθεί στο μέλλον να πάει να παίξει τον Overeem πχ.
Τώρα το ζήτημα είναι ότι προσωπικά δίνω ελαφρυντικά στον GSP που δεν θέλει το fight αυτή τη στιγμή, αντίθετα δεν δίνω ελαφρυντικά στον Silva από άποψη φόρμας και μεγέθους (τα έχει τα 205).
Επίσης το στόρυ μου κάνει συμπαθέστερο τον GSP με όλο αυτό που γίνεται. Που κουβάλησαν τον Silva μέσα στο Toronto, που ο Dana δηλώνει δεξιά και αριστέρα ότι θα το κλείσει το fight ενώ την ίδια ώρα ο Καναδός δεν λέει τίποτα. Βλέπω δηλαδή προσπάθεια πίεσης του να πάει σε ένα fight που στην τελική έχει λιγότερους λόγους να γίνει από το Silva vs.Jones, αυτό είναι όλο.

QUOTE(Zephyr @ Nov 19 2012, 11:10 ) *
To να παίξει διαδοχικά GSP και Jones, θα ήταν ιδεατό σενάριο για τους οπαδούς, καθώς έχει καιρό να αντιμετωπίσει αντίπαλο-όνομα (προφανώς δεν θεωρώ σοβαρό τον ποζερά τον Sonnen 19.gif) και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα σταθεί σε δυο συνεχόμενα supermatches.


Συμφωνώ στο υπόλοιπο γι'αυτό το έβγαλα.
Τώρα, αντίπαλος-όνομα προφανώς και δεν ήταν ο Sonnen. Κανείς δεν του έδινε τύχη πριν το πρώτο fight.
Όμως απέδειξε ότι μια χαρά αντίπαλος ήταν αγωνιστικά. Για την ακρίβεια αυτά που έκανε στον Silva για 6 γύρους στα δύο fights δεν τα έχει κάνει κανείς ούτε στο Pride που ο Silva δεν είχε γίνει ακόμα Silva. Τώρα αν δεν είχε tools να τον νικήσει σε νορμάλ συνθήκες, δεν τα είχε και δεν είναι κακό αυτό...
Εξωαγωνιστικά ξέρει να πλασάρει τον εαυτό του και να ανεβάζει όλο το fight γενικά.

Τώρα για το 154...
Τον Johnny Hedricks δεν τον πιστεύω αλλά όσο με βουλώνει δεν έχω κάτι να πω. Μακάρι να το πάρει το titleshot για να δούμε αν σε 25 λεπτά με τον GSP θα πετύχει αυτό το χτύπημα που έβγαλε μέσα σε δευτερόλεπτα κόντρα σε Fitch, Kampman.

Στο main event o Condit έκανε το λάθος να μπει στο ρυθμό του αντιπάλου του και μοιραία έχασε όλους τους γύρους όπως κάθε άλλος αντίπαλος του GSP εδώ και καιρό. Ήταν καλός όμως και είχε και αυτόν τον συνδυασμό που τελείωσε με το kick που ξάπλωσε τον GSP. Αφού δεν τα κατάφερε να το τελειώσει, ο Καναδός μετά ήταν πολύ προσεκτικός σε αυτό το kick και έκανε λίγο πίσω μετά το αριστερό-δεξί με τα χέρια. Ίσως να μπορούσε να το εκμεταλευτεί ο Condit και αυτό αλλά δεν το έκανε...
Ίσως γιατί δεν πρόλαβε να το κάνει, όντας με την πλάτη στο έδαφος για μεγάλο διάστημα, take down defence πλήρης αποτυχία για Condit.
O GSP ήταν στα γνωστά του στάνταρντς και αν φάνηκε σε κάτι η αποχή του ήταν από αυτό το χτύπημα που είχε να δεχτεί από τότε που έχασε από τον Matt Serra. Έφτασε στα όρια του πάντως, άντεξε αρκετή φθορά αλλά τα κατάφερε στο τέλος.






morrison
Αν ο Nate Diaz είναι ανοιχτό βιβλίο σήμερα για το τι θα κάνει στο fight τότε με τον Ben Henderson έχω πρόβλημα...
Άκουγα χτες τον Kenny Florian που έλεγε ότι θα επιδιώξει να σταματήσει το boxing του Diaz με takedowns αλλά πραγματικά θα φοβόμουν περισσότερο το jiujitsu του Nate...
Για εμένα αν ο Benson δεν τσιμπήσει στις ορέξεις του Diaz για brawl και παραμείνει συγκεντρωμένος στην τεχνική του τότε δεν θα έχει προβλήματα στο stand up, είναι πολύ creative και θα βρει και ανοίγματα στον Diaz.
Θα δούμε...
Είμαι με Diaz γιατί μ'αρέσουν τέτοιου είδους fighters παλιάς κοπής αλλά ο Ben είναι το μέλλον, αθλητικά και τεχνικά είναι ένας fighter σύγχρονος...και με ταλέντο...


Το Shogun vs.Gustafsson έχει επίσης ενδιαφέρον. Είναι crash test και για τους δύο. Για τον Shogun αν μπορεί ακόμα, ταλαιπωρημένος από εγχειρήσεις και τραυματισμούς, στο fight με τον Mark Coleman είχα πιστέψει ότι δεν θα βρει ποτέ ξανά τον εαυτό του αλλά τα κατάφερε. Τώρα ψάχνει κίνητρο νομίζω αλλά θα φανεί.
Gustafsson prospect και με εξιτάρει ένα fight με τον Jones να πω την αλήθεια αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να πάρει νίκη από κάποιον με όνομα που μετράει. Κατά μια έννοια είναι η ευκαιρία του σήμερα να κάνει τον Shogun τεράστιο steping stone στην καριέρα του αλλά ταυτόχρονα αν δεν τον κερδίσει πρώτα δεν έχει νόημα να μιλάμε. Και έχω δει αρκετά prospects να εκτείθονται σε fights που πρέπει να αλλάξουν επίπεδo...(Phil Davis με Evans, Bader...για να πάω σε πρόσφατα παραδείγματα).


Βλέποντας το road to UFC on Fox πραγματικά δεν κατάλαβα τι ζητάει ο B.J Penn. Μια χαρά καθόταν στην σπιταρόνα του στην Hawai με την κορούλα του και έκανε μπάρμπεκιου δεν ξέρω τι έχει στόχο να καταφέρει με την επιστροφή του. Ίσως γιατί του λείπει το σπορ, ήταν πάντα ανταγωνιστικός και bad loser, και να θέλει και ένα καλύτερο κλείσιμο στην καριέρα του;
Εύχομαι να μην έχει το τέλος άλλων μεγάλων..πχ.Lidell.
mixalisgate7
Προβλέψεις

Benson Henderson vs. Nate Diaz
Νικητής Benson Henderson

Mauricio "Shogun" Rua vs. Alexander Gustafsson
Νικητής Alexander Gustafsson

BJ Penn vs. Rory MacDonald
Νικητής Rory MacDonald
morrison
Λυπάμαι που ο B.J Penn με δικαίωσε, είχα δει την καταστροφή να έρχεται κατά πάνω του.
Αυτό που έχω να προσθέσω βλέποντας το fight είναι ότι αφου γυρνάει (αν και δεν θα έπρεπε) θα μπορούσε να πάρει καλύτερα fights. Ακόμα και στο prime του δεν έδειχνε το ίδιο καλός στα welterweights. Πόσο μάλλον τώρα και περισσότερο με έναν μεγάλο σε μέγεθος welterweight για αντίπαλο.
Δεν τρελάθηκα με τον McDonald αν και το fight δεν αντέχει σε κριτική. Το καλό ότι έδειξε αρκετά τεχνικός striker. Συν ότι εμφανισιακά και μόνο έχει κάτι απαίσιο, καλό είναι αυτό γιατί τα bad boys χρειάζονται στις business. Στα αρνητικά οι ποζεριές που έκανε στο τέλος.
Credits στον B.J που ακόμα και τώρα δεν έπεσε και το πήγε στο decision. Mέσα μου παρακαλούσα να πέσει την ώρα του fight, δεν άντεχα να βλέπω το θέαμα να διασύρεται έτσι...

Ο Shogun ήταν πιο ανταγωνιστικός αλλά ήταν πολύ δύσκολο να νικήσει. Και αυτός σιγά σιγά πρέπει να μπει στο mode του βετεράνου κοιτάζωντας αντιπάλους στα μέτρα του, βετεράνους και με όνομα, για όποια fights του έχουν απομείνει. Ο Gustafsson μου άρεσε χωρίς να με εντυπωσιάσει όμως στυλιστικά και μόνο θα ήθελα γρήγορα το fight με Jones. Είναι ψηλός σαν τον Jones, έχει αντίστοιχο reach, είναι κορυφαίος striker, σε ένα υποθετικό fight λογικά ο Jones θα επιστράτευε το wrestling του και θα άφηνε την προσέγγιση που υιοθετεί πολύ τελευταία με την εκμετάλευση του range που του έδινε το reach. Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να δω πολύ περισσότερο ένα Gustafsson vs. Jones από Machida ή Dan Henderson με Jones.

Aνοίγω παρένθεση πριν το main event.
Aν ορίσουμε πρώτη γενιά τους Royce Gracie, Shevern, Frye, Coleman, αφούς Shamrock κτλ. και δεύτερη γενιά, αυτούς που κυριάρχησαν μετά το UFC 25-30 συν αυτούς που ταυτόχρονα έκαναν καριέρα στο Pride τότε είμαστε μπροστά στο οριστικό τέλος και των δεύτερων. Πολλοί έχουν τελειώσει ήδη από την δεύτερη γενιά απλά ακόμα και οι πιο νέοι σαν B.J ή τον Shogun είναι φανερό ότι δεν μπορούν πλέον. Είναι η φθορά από τα τόσα πολλά fights; Είναι ότι οι new generation fighters είναι καλύτερα εκπαιδευμένοι; (ο Gustafsson κάνει προπόνηση ΜΜΑ, όλα τα στυλ, από τα 14 αν άκουσα καλά είπαν την ώρα του fight)
Απλά το καταγράφω...

Στο main event είδα μια τρομακτική εμφάνιση του Ben Henderson. Φοβιστική σχεδόν...
Τέλειος συνδυασμός ταλέντου-αθλητικού προσόντων-εκτέλεση gameplan.
Τελικά προτίμησε να σταματήσει το boxing του Diaz με πολλά take downs και ήταν πολύ προσεκτικός από πάνω παρόλα αυτά οι μόνες στιγμές που φάνηκε ο Diaz στο fight ήταν με κάποια leg locks από κάτω, βέβαια δεν νομίζω ότι ήταν πολύ επικίνδυνα όλα αυτά ειδικά όταν γίνονται από τον 3ο γύρο και μετά που γλιστράει πάρα πολύ και είναι δύσκολο για αυτόν που επιχειρεί το submission να το κρατήσει.
Προσωπικά δεν πίστευα ότι θα είχε κανένα πρόβλημα και με το boxing του Diaz παίζοντας στην εξωτερική με πολλά lows και πραγματικά έτσι φάνηκε αλλά οκ, έτσι ή αλλιώς το ίδιο ήταν.
Ο τίμιος Diaz πρότεινε τον Gilbert Melendez για επόμενο αντίπαλο του Henderson εν τω μεταξύ αν και θα προτιμούσα σίγουρα τον Pettis ή ακόμα και τον Gray Maynard πριν...
mixalisgate7
QUOTE(morrison @ Dec 12 2012, 19:10 ) *
Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να δω πολύ περισσότερο ένα Gustafsson vs. Jones από Machida ή Dan Henderson με Jones.


Δεν είσαι ο μόνος που θέλει να δει αυτό το ματς.Οι Αμερικανοί τον πιστεύουν πολύ τον Σουηδό και λένε οτι θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής.
captain charisma
δικαια πηρε το τιτλο ο velasquez που περασε περισσοτερα χτυπηματα στον jds...o jds πολυ παθητικος ηταν σ ολο το ματς και δεν χρησιμοποιησε καθολου το boxing του στο οποιο εχει πλεονεκτημα....

τωρα περιμενουμε απ το reem να περασει με υγιεινο περιπατο τον pezao και να τον δουμε να διεκδικει τη ζωνη...
morrison
Συνοπτικά αυτή τη φορά...

Το fight του Leben (και ο ίδιος δηλαδή) ήταν απογητευτικό.
Ο Crippler επηρεασμένος από την αποχή όσο και να κυνήγησε τον αντίπαλο του δεν θα τον έβρισκε ούτε σε 2 ώρες αλλά υπάρχει ένα αλλά...
Ο μόνος σκοπός της ύπαρξης του Leben είναι να δίνει entertaining fights. To να του βάζεις έναν καθαρό wrestler για αντίπαλο που τον καθοδηγεί ο αιμοδιψής τακτικίστας που λέγεται Greg Jackson δεν έχει κανένα νόημα. Δώστου τον Akiyama, δώστου τον Wanderlei, δώστου τον Belfort, βάλτους να ανοίξουν την κάρτα να γίνει χαμός....

Οkami είσαι καλός fighter αλλά βαριέμαι...

Ο Φιλίππου χωρίς να εντυπωσιάζει πήρε, δεν ξέρω πως και πάλι, μια ακόμα νίκη και στο Miller vs.Lawzon έγινε περίπου αυτό που περίμενα. Σκληρά παιδιά αλλά χωρίς μεγάλη κλάση, έβγαλαν αναμενόμενο fight of the night.

Στο main event είδαμε τον κανονικό Velasquez.
To κλειδί δεν ήταν τελικά να κάνει επιτυχημένα take downs αλλά η πίεση και ο ρυθμός που επέβαλε. Είναι αυτό που λέμε δεν άφησε τον Junior να παίξει, να βρει τον εαυτό του στο striking ενώ του προκάλεσε τόση φθορά στον 1ο γύρο που ο Junior δεν επανήλθε πραγματικά στο fight ποτέ.
Μόνο wrestlers μπορούν να επιβάλλουν τέτοιο ρυθμό σε fights πάντως, θυμηθείτε ότι αυτό είναι το κλασσικό παιχνίδι του Sonnen για παράδειγμα, αλλά το ότι βγάζει 25λέπτο ένας τύπος 250pounds σαν τον Cain είναι εντυπωσιακό.
GMF80
H μόυρη του Dos Santos ανα γύρο... Τον σάπισε κανονικά ο Cain....


captain charisma


παραμορφωθηκε η φατσα του...ωραιες γιορτες θα κανει..
GMF80
Και ο Βοetch δεν πάει πίσω... Mόνο ο Lauzon λείπει από την φώτο που έφαγε αρκετες και αυτός....

Ελπίζω ο Velasquez να περιποιηθεί και τον αλογόφαγο Overeem tongue.gif
captain charisma
http://www.mmalegacy.gr/index.php?option=c...&Itemid=174

πολυ σιγουρος για τη νικη φαινεται ο οβεριμ..τα ιδια ελεγε και με λεσναρ οπου τον τσακισε στο 1 γυρο κιολας...αυτος ο ανθρωπος εχει πολυ αυτοπεποιθηση...για να δουμε πως θα αντιδρασει ο πεζαο..
morrison
Εντάξει στην συγκεκριμένη περίπτωση όλος ο κόσμος είναι σίγουρος ότι ο Reem θα πάρει τον BigFoot και θα κερδίσει το titleshot νομίζω... rolleyes.gif


Να πω επίσης για καταπληκτικό Antony Pettis που τσάκισε τον Cerrone αλλάζοντας μάλιστα σε soythpaw την στάση του ακριβώς στοχεύοντας με αριστερά kicks τα πλευρά του cowboy. Tρομερό ταλέντο, αδικείται που δεν έχει πάρει ακόμα τον Benson αυτός.

Και ότι το Σάββατο έχει πολύ ενδιαφέρον ppv με τον Edgar να κατεβαίνει στα 145 (χάνοντας το πλεονέκτημα της ταχύτητας) για να πάρει την ζώνη από τον Jose Aldo. Δεν περιμένω τίποτα παραπάνω από το in&out στυλ που παίζει συνήθως ο Frankie, ανοιχτό το αποτέλεσμα.

Το Fitch vs.Maia με εξιτάρει αρκετά επίσης...αν και θα είναι βαρετό λογικά σαν fight.
mixalisgate7
Προβλέψεις για το UFC 156

Alistair Overeem vs. Antonio Silva
ΝΙΚΗΤΗΣ Alistair Overeem

Rashad Evans vs. Antonio Rogerio Nogueira
ΝΙΚΗΤΗΣ Rashad Evans

Jose Aldo © vs. Frankie Edgar
ΝΙΚΗΤΗΣ Jose Aldo
GMF80
4 χρόνια παρακολουθώ UFC, ποτε δεν είχα χαρεί για νίκη όπως σήμερα. Με το που άρχισε το σάπισμα του αχώνευτου ο Bigfoot πανηγύριζα σαν τρελός! biggrin.gif
captain charisma
εγινε και η εκπληξη..
εισαι πολυ βλακας ρε οβεριμ...η αλαζονεια και η υπεροψια σου πληρωθηκαν...την επομενη φορα να μη κανεις δηλωσεις τυπου θα σε διαλυσω και να σαι πιο σεμνος οπως ο bigfoot που ειχε πει καλυτερα να με σεβαστεις..γενικα αυτος ο ολλανδος ειναι πολυ του trash talking(τα ιδια ελεγε και με λεσναρ) αλλα η πολυ σιγουρια πληρωνεται καποιες φορες και το πληρωσε ακριβα....για 2 γυρους ο οβεριμ εδειχνε οτι θα παιρνε τη νικη με ομοφονη αποφαση αλλα στο τριτο γυρο εκανε το λαθος να μην παει παλι το ματς στο εδαφος και το πληρωσε νομιζοντας οτι θα νικουσε στην ορθια μαχη και δεν ειχε σωστη αμυνα και καπου εκει αρχισαν τα σφυρια και τελειωσε η παραμυθα...κατι και το γεγονος οτι απουσιασε 1 χρονο απ τους αγωνες...τωρα θα πρεπει να περιμενει 2-3 ματς για να παρει παλι ευκαιρια τιτλου...το κοβω να γινεται ματς οβεριμ-ντος σαντος..γτ οι 2 τους εχουν να λυσουν πολλες διαφορες...

αν παρατηρησατε στο ζυγισμα ο οβεριμ δεν ειχε τους κοιλιακους που ειχε τοτε που επαιζε με τον λεσναρ...τι κανουν αυτα τα αναωβολικα ε...
mixalisgate7
Τον έφαγε η υπεροψία τον Overeem,ο Silva έκανε το αυτονόητο αφού ο Reem είχε ανοιχτεί.Εντυπωσιακός ο Aldo
morrison
Μου άρεσε η νίκη του Maia αρχικά, η διαφορά με πριν είναι ότι στα 170 έχει το μέγεθος να κάνει takedown και να πάει το fight στο έδαφος κάτι που δεν μπορούσε να το κάνει με συνέπεια στα 185. Credit στον Fitch που δεν έχασε με submission έχοντας τον Βραζιλιάνο 12-13 λεπτά στην πλάτη του αλλά μέχρι εκεί. Ο Μaia θα μπορούσε να πάει και για κάτι άλλο πέρα από choke πχ. κάποια στιγμή έδειξε να ψάχνει armbar αλλά προτίμησε να πάει safe και να ελέγξει το fight παίρνοντας και μια εύκολη νίκη.

Για το Overeem vs.Big Foot θέλω να πω κάτι διαφορετικό. Προφανώς ο Reem υποτίμησε τον αντίπαλο του και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει...και με τον Lesnar δεν έδειξε κανέναν σεβασμό στο stand up του Brock (δικαίως ίσως εκεί) παίζοντας με τα χέρια κάτω και στο Strikeforce το έκανε συχνά. Ίσως είναι και λίγο φυσιολογικό αθλητικά όταν έχει να χάσει πόσα χρόνια να το κάνει αυτό το λάθος, το καλό της υπόθεσης είναι ότι με αυτήν την ήττα θα συνέλθει.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στους δύο πρώτους γύρους που είναι μπλαζέ ελέγχει πολύ άνετα το fight, δεν το τελειώνει λόγω της οκνηρίας αλλά το ελέγχει. Στον πρώτο αποδεικνύει την διαφορά στο stand up με τον Big Foot και στον δεύτερο γύρο παρά το γεγονός ότι ο BigFoot έχει ήδη αποφασίσει να ανοίχτει κάνει το take down και είναι και αρκετά καλός μέσα μάλιστα στη guard του αντιπάλου στο έδαφος.
Το πρόβλημα ξεκινά όταν στα τέλη του 2ου γύρου καταλαβαίνει ότι "ουπς...εδώ υπάρχει fight" και μπαίνει συναισθηματικός στον 3ο γύρο για brawl (...όπως και ο BigFoot). Eκεί προσπαθεί με λάθος τρόπο να γυρίσει τον διακόπτη στο on και πάει σκόρπια εντελώς με αποτέλεσμα να φάει το ko. H διαφορά προήλθε από το γεγονός ότι ο ένας fighter ήρθε να νικήσει εύκολα και μόλις κατάλαβε ότι υπάρχει fight αντέδρασε σπασμωδικά και ο άλλος είχε από πριν το πλάνο να απορροφήσει την ενέργεια του Overeem στους πρώτους γύρους και να ανοιχτεί στο τέλος, υπήρχε σχέδιο για αυτό δηλαδή.
Θα προτιμούσα να παρέμενε μπλαζέ και χαλαρός για έναν ακόμα γύρο δηλαδή, νομίζω θα κατάφερνε να βγάλει το fight εύκολα.

Για το Evans vs.LittleNog θα συμφωνήσω ότι ο Rashad έχει χάσει το κίνητρο του πλέον. Μάλλον ο τρόπος που έχασε από τον Jones τον έκανε να καταλάβει ότι είναι πολύ δύσκολος ο τίτλος για αυτόν πλέον στα 205. Αν ένα πιθανό κατέβασμα στα 185 και ένα fight με τον Silva του ξαναδημιουργήσει κίνητρο οκ αλλά για να το πάρει αυτό το fight έχει ανάγκη καλύτερες εμφανίσεις.

Στο main event κλασσικό fight Edgar. Πρώτοι γύροι και ο Aldo δείχνει την ανωτερότητα του...όσο περνά το fight μιλά το cardio του Edgar που ανακάμπτει. Πολύ κλειστό fight σε round system, πολύ μεγαλύτερο class σαν striker και damage από τον Aldo για να χάσει το fight.
captain charisma
απ την ωρα που εχασε ο Overeem ο περισσοτερος κοσμος τον κραζει στο ιντερνετ..διαβασα πολλα σχολια που του λενε στα ματς του να παιζει με τα χερια ψηλα κ οχι κατω οπως ανεφερε ο μορισον.σε αλλα σχολια λενε πως αν θελει να παρει τον τιτλο πρεπει να δουλεψει πολυ το cardio του και να αλλαξει καμπ φευγοντας απο τους blackzilians διοτι αποτελειται απο ψωνισμενους μαχητες κ δεν γινεται σωστη δουλεια...

εκανε δηλωσεις και ο cro cop που λεει οτι η επιτυχια του Overeem οφειλεται στις απαγορευμενες ουσιες...ειδου κ το αρθρο

http://www.mixedmartialarts.com/news/43572...and-prohibited/
Marciulionis
Ο Όβεριμ μου έμοιαζε πάντως πολύ ξεφουσκωμένος σε σχέση με το προηγούμενο αγώνα του. Ίσως να οφείλεται βέβαια και στο μέγεθος του Μπιγκφουτ. Πάντως όσοι ελπίζουν σε ανάκαμψή του νομίζω ότι κάνουν λάθος. Ο λόγος που το πιστεύω αυτό είναι γιατί η ζημιά από τέτοια τα χτυπήματα δρα αθροιστικά κι έχει άμεσα επίδραση στα ανακλαστικά και τη ταχύτητα των αθλητών.

Πόσο "καλύτερος" εμφανίστηκε ο Λέσναρ μετά που έφαγε της χρονιάς του από τον Carwin? Παρόλο που νίκησε ήταν 2 ταχύτητες κάτω στον επόμενο αγώνα του... Και άλλα παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Μετά τα χτυπήματα που είδα είμαι σίγουρος ότι ο Οβεριμ σε κορυφαίο επίπεδο έχει τελειώσει. Ίσως έπρεπε ο διαιτητής να τον προστατεύσει και να έχει τελειώσει τον αγώνα 2-3 χτυπήματα νωρίτερα αφού εμφανέστατα είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν αμυνόταν με αποτέλεσμα να γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα τα χτυπήματα.

Ο Άλντο ήταν εντυπωσιακός για άλλη μια φορά άλλα εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η μαχητικότητα, αντοχή και ικανότητα, του αντιπαθέστατου και αντι-θεαματικού Έντγκαρ. Όποτε ακούω τον ήχο από τα leg kicks του Άλντο νιώθω... πόνο. Απορώ γιατι δεν πίεσε περισσότερο το αριστερό πόδι του Έντγκαρ καθώς κούτσαινε από το 1ο γύρο και μετά. Στη κατηγορία δε διαφαίνεται κάποιος ικανός να τον απειλήσει.
captain charisma
δεν νομιζω πως ειναι συγκρισιμα μεγεθη οι 2 τους...απ τη μια εχουμε τον λεσναρ των 8 αγωνων σε επιπεδο μμα...ο οποιος αρχισε να ασχολειται σοβαρα απ το 2007 μεχρι πριν 1 χρονο...αντιμετωπισε και μια δυσκολη αρρωστια στο εντερο του η οποια τον κατεβασε 2 ταχυτητες και εχασε πολυ απο τη δυναμη του...δεν νομιζω πως φταιει μονο το ξυλο που φαγε απο τον carwin...απ την αλλη μιλαμε για τον Overeem των 48 αγωνων μμα και 14 σε kick boxing...δεν νομιζω οτι τελειωσε σε κορυφαιο επιπεδο ο ολλανδος...και ο bigfoot εφαγε της χρονιας του απο τον cain αλλα επεστρεψε με 2 εντυπωσιακες νικες επι του browne και του αλιστερ...αυτη η ηττα του θα του δωσει κινητρο ωστε να δουλεψει περισσοτερο και θα επιστρεψει καλυτερος πιστευω...
morrison
QUOTE(Marciulionis @ Feb 5 2013, 22:39 ) *
Ο Άλντο ήταν εντυπωσιακός για άλλη μια φορά άλλα εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η μαχητικότητα, αντοχή και ικανότητα, του αντιπαθέστατου και αντι-θεαματικού Έντγκαρ. Όποτε ακούω τον ήχο από τα leg kicks του Άλντο νιώθω... πόνο. Απορώ γιατι δεν πίεσε περισσότερο το αριστερό πόδι του Έντγκαρ καθώς κούτσαινε από το 1ο γύρο και μετά. Στη κατηγορία δε διαφαίνεται κάποιος ικανός να τον απειλήσει.


O Edgar είναι top fighter αλλά όσο δεν κάνει damage στον αντίπαλο του και περιορίζεται σε αυτά τα στοιχεία τότε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με τα 3 τελευταία του fights (Hendersin 2, Aldo). Κλειστά fights αλλά ήττες σε decision.
Nομίζω τον ρώτησε ο Rogan για τα kicks και ο Aldo απάντησε απλά ότι από ένα σημείο και μετά ήταν προβλέψιμο οπότε προτίμησε να το πάρει αλλιώς. Είναι και γνωστός kick catcher o Frankie θα προσέθετα εγώ.
Στο 2ο fight με τον Henderson πρέπει να του έπιασε πάνω από 10 kicks, κάποιες φορές πήγε και για take down αλλά με το ένα πόδι ο Ben μπορούσε να βγάλει άμυνα στις απόπειρες.
Κλείστηκε fight με τον Pettis στα 145 για τον Aldo επίσης, μια χαρά ματσάρα είναι...

Για τον Overeem συμφωνώ και με τους δυο σας... smile.gif
captain charisma
και επισημα στο ufc 160 εχουμε velasquez vs bigfoot καi dos santos vs reem
αυτο το ματς ειναι χωρις αυριο για τον reem...γιατι αν χασει 2 συνεχομενη φορα πεφτει πολυ το impact του αλλα το εργο απεναντι στον τζουνιορ ειναι δυσκολο...και ελπιζω αυτη τη φορα να μη κανει χαζες δηλωσεις κ να ειναι πιο συγκεντρωμενος...
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Feb 13 2013, 15:13 ) *
και επισημα στο ufc 160 εχουμε velasquez vs bigfoot καi dos santos vs reem
αυτο το ματς ειναι χωρις αυριο για τον reem...γιατι αν χασει 2 συνεχομενη φορα πεφτει πολυ το impact του αλλα το εργο απεναντι στον τζουνιορ ειναι δυσκολο...και ελπιζω αυτη τη φορα να μη κανει χαζες δηλωσεις κ να ειναι πιο συγκεντρωμενος...


Σωστά,να δούμε πως θα αντιδράσει και ο Dos santos μετά από στραπάτσο που έφαγε στο UFC 155
mixalisgate7
Προβλέψεις UFC 157

Ronda Rousey © vs. Liz Carmouche
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Ronda Rousey

Dan Henderson vs. Lyoto Machida
ΝΙΚΗΤΗΣ Lyoto Machida
mixalisgate7
Εντυπωσιακή ήταν η Rousey η οποία δεν έχει αντίπαλο,το co-main event ήταν πολύ βαρετό και σ'αυτό ευθύνεται ο Machida.Ματσάρα από τους Bermudez & Matt Grice.
GMF80
Hunt και Silva τρομερά μπουνίδια έσωσαν την κάρτα του στην Ιαπωνία. Ειδικα ο 1ος γύρος Silva Stann ήταν απίστευτος....
morrison
1ο γύρο στο Wandy vs. Stann έχω ξεσηκωθεί από την καρέκλα και χειροκροτώ από το σπίτι μου, νταξ... icon_drunk.gif

Respect στον Stann βασικά...μπορεί να έπαιξε με τελείως λάθος τρόπο τον Wanderlei αλλά τουλάχιστον αυτό έβγαλε κερδισμένους τους θεατές που κυρίως ήρθαν να δουν Silva...και μετά οι δηλώσεις του ότι είμαι περήφανος που έγινα μέρος της legacy του Wanderlei...
Για τον Silva, τι να πω...είναι (μαζί με τον Leben) o αγαπημένος μου fighter...τέτοια fights πρέπει να επιλέγει μέχρι να τελειώσει...που ο αντίπαλος έρχεται να κάνει exchange...χαίρομαι που έστω και στα τελειώματα της καριέρας του παίρνει την αναγνώριση που του αναλογεί γιατί τα πράγματα στο UFC δεν πήγαν και τόσο καλά για αυτόν.

Δώστε Big Country στον Hunt... smile.gif
SG3ptshooter
QUOTE(morrison @ Mar 4 2013, 12:27 ) *
Δώστε Big Country στον Hunt... smile.gif

Προς στιγμήν ήλπισα να εννοείς τον πραγματικό Bryant, το Reeves, αλλά το google search με απογοήτευσε. tongue.gif
mixalisgate7
Εξαιρετικοί οι Silva & Hunt,o Struve δεν κατάλαβε τι τον βρήκε.
morrison
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 4 2013, 13:04 ) *
Προς στιγμήν ήλπισα να εννοείς τον πραγματικό Bryant, το Reeves, αλλά το google search με απογοήτευσε. tongue.gif


καλά άνετα θα μπορούσε και ο Bryant...αλλά η λέξη απογοήτευση δεν στέκει όταν η αναζήτηση έχει αυτό το αποτέλεσμα...
captain charisma
μας δουλευει εν ψυχρω ο αλιστερ...μηπως φοβαται να παιξει με τζουνιορ? 2 φορες ακυρωθηκε το ματς μαζι του...τι στο καλο?
μηπως το πιασαν παλι ντοπε? κατι ακουγεται οτι θα ναι ο mark hunt ο αντικαταστατης του...
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Mar 8 2013, 02:02 ) *
μας δουλευει εν ψυχρω ο αλιστερ...μηπως φοβαται να παιξει με τζουνιορ? 2 φορες ακυρωθηκε το ματς μαζι του...τι στο καλο?
μηπως το πιασαν παλι ντοπε? κατι ακουγεται οτι θα ναι ο mark hunt ο αντικαταστατης του...


Ο Hunt απέρριψε την πρόταση και αγώνας του Overeem με τον Dos Santos πάει για το καλοκαίρι
mixalisgate7
Αλλαγή δεδομένων τελικά ο Hunt θα αντιμετωπίσει τον Junior Dos Santos στο UFC 160
morrison
War Diaz...! Αυτό... smile.gif
mixalisgate7
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ UFC 158

Georges St-Pierre © vs. Nick Diaz
ΝΙΚΗΤΗΣ Georges St-Pierre

Carlos Condit vs. Johny Hendricks
ΝΙΚΗΤΗΣ Carlos Condit
GMF80
Τρομερό ματς Hendricks- Condit... O GSP μια απο τά ίδια. ΟΚ κερδίζει αλλά δεν προσφέρει για μένα τίποτα.... Καθε ματς ξέρεις οτι θα παει 5 γύρους και ο GSP θα κερδίσει με τον ίδιο τρόπο, ελπίζω ο Hendricks να τον πετύχει με μια από τις βόμβες του και να δώσει λίγο ενδιαφέρον στα 170 pounds....
morrison
QUOTE(GMF80 @ Mar 17 2013, 18:56 ) *
Τρομερό ματς Hendricks- Condit... O GSP μια απο τά ίδια. ΟΚ κερδίζει αλλά δεν προσφέρει για μένα τίποτα.... Καθε ματς ξέρεις οτι θα παει 5 γύρους και ο GSP θα κερδίσει με τον ίδιο τρόπο, ελπίζω ο Hendricks να τον πετύχει με μια από τις βόμβες του και να δώσει λίγο ενδιαφέρον στα 170 pounds....



Και μέχρι πρότινος τουλάχιστον μπορεί να μην τελείωνε το fight αλλά έκανε σοβαρό damage στον αντίπαλο πχ.Koschek, πλέον ούτε αυτό. Κοίταγες τη μούρη του GSP και του Nick Diaz μετά το fight και αν σου έλεγαν ότι ο ένας κυριάρχησε απόλυτα θα νόμιζες ότι σου κάνει πλάκα.
Στην πραγματικότητα αν κάτι σωστό έκανε ή είπε ο Nick Diaz όλο το τριήμερο είναι όταν στην post fight συνέντευξη παρατήρησε ότι το point system είναι πολύ φιλικό προς τους wrestlers. Και αυτό αφορούσε λιγότερο το δικό του fight από το Johnny vs. Condit νωρίτερα που ο Carlos ήταν ο καλύτερος fighter για εμένα εκτός από ένα πράγμα, το σταμάτημα των take downs.
Θέλω να πω ότι δεν βαρέθηκα απλά τον GSP αλλά και να βλέπω να κρίνονται fights από τα take downs.
Όντως ο Hendricks πετάει φωτιές με το αριστερό και είναι και καλός wrestler...και εγώ ελπίζω σε κάτι καλύτερο εκεί. Αν κερδίσει ο GSP πάλι με decision δεν θα έχει καμία δικαιολογία πια για να μην πάει να παίξει είτε με τον Anderson Silva, είτε με τον Ben Henderson που το ζήτησε πρόσφατα. Δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός στα welterweights, θα έχει αφήσει μακριά του τον τραυματισμό και θα πρέπει να κάνει κάτι πιο συναρπαστικό για να μην θεωρείται ανοιχτά πια ένας βαρετός fighter τακτικής και σωματικών προσόντων. Και το λέω εγώ που τον στήριξα λίγο καιρό πριν όταν ο Anderson Silva τον ζητούσε.
morrison
Μετά από προτροπή του HLR είπαμε να μπούμε σε καμιά φάντασυ λίγκα για το UFC και ύστερα από εξονυχιστική μελέτη των πιθανών επιλογών ( tongue.gif ) κατέληξα σε αυτή...

URL: http://mmafantasyfever.com/league.php?id=US9G8P1ZT3M
Password: basketforum

Τι γίνεται εδώ; Έχουμε 50 πόντους στην διάθεση μας ανά event και ποντάρουμε για νικητή.
Δεν μπορούμε να βάλουμε πάνω από 25 σε έναν fighter αλλά μπορούμε να κάνουμε ότι συνδυασμό θέλουμε από εκεί και μετά.
πχ. μπορείς να παίξεις τον Γκούσταφσον και κάτι άλλο από 25 πόντους...
Ή και να σπάσεις τους 50 παίζοντας και στα 5 fights από 10.
Αν το πιάσεις παίρνεις τους πόντους που πόνταρες πάνω σε κάθε fight.
Απλό δηλαδή...

Δεν χρειάζεται να πω ότι περιμένω όσους συμμετέχουν στο τόπικ να μπουν...ε? tongue.gif
HLR CENATION
Ακομα ενα κινητρο Αντωνη για να βλεπουμε το αγαπημενο μας ufc.

Εγω μπηκα σαν Cormier. shot.gif
mixalisgate7
QUOTE(morrison @ Apr 1 2013, 13:43 ) *
Μετά από προτροπή του HLR είπαμε να μπούμε σε καμιά φάντασυ λίγκα για το UFC και ύστερα από εξονυχιστική μελέτη των πιθανών επιλογών ( tongue.gif ) κατέληξα σε αυτή...

URL: http://mmafantasyfever.com/league.php?id=US9G8P1ZT3M
Password: basketforum

Τι γίνεται εδώ; Έχουμε 50 πόντους στην διάθεση μας ανά event και ποντάρουμε για νικητή.
Δεν μπορούμε να βάλουμε πάνω από 25 σε έναν fighter αλλά μπορούμε να κάνουμε ότι συνδυασμό θέλουμε από εκεί και μετά.
πχ. μπορείς να παίξεις τον Γκούσταφσον και κάτι άλλο από 25 πόντους...
Ή και να σπάσεις τους 50 παίζοντας και στα 5 fights από 10.
Αν το πιάσεις παίρνεις τους πόντους που πόνταρες πάνω σε κάθε fight.
Απλό δηλαδή...

Δεν χρειάζεται να πω ότι περιμένω όσους συμμετέχουν στο τόπικ να μπουν...ε? tongue.gif


Μπήκα και εγώ.Μην ποντάρετε στον Γκούσταφσον ακόμα επειδή μάλλον είναι τραυματίας
HLR CENATION
Μην ξεχασετε να κανετε τις προβλεψεις σας.
GMF80
Γράφτηκα και εγώ.... Χρειάστηκε pm από τον morisson αλλίως δεν θα έκανα εγγραφή γιατί..... βαρίεμαι τις εγγραφές.... Ειδικά αυτά τα CAPTCHA codes μου δίνουν στα νεύρα... tongue.gif
morrison
Σσσ'ωραίοι όλοι... tongue.gif
Την κάναμε την 5αδα που παίζει να γίνει 6αδα σήμερα.
Μέχρι τις 1 το βράδυ τα πονταρίσματα σας.
mixalisgate7
QUOTE(morrison @ Apr 6 2013, 11:41 ) *
Σσσ'ωραίοι όλοι... tongue.gif
Την κάναμε την 5αδα που παίζει να γίνει 6αδα σήμερα.
Μέχρι τις 1 το βράδυ τα πονταρίσματα σας.


Εγώ πόνταρα από το πρωί
morrison
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 6 2013, 11:58 ) *
Εγώ πόνταρα από το πρωί


Kαλά έκανες γιατί τώρα μου βγάζει ότι deadline είναι στις 9 το βράδυ. Βασικά μην πάρω κανέναν στον λαιμό μου, μάλλον δεν είναι να το εμπιστευτεί κανείς το χρονόμετρο τους..
Πάντως το fantasy effect υπάρχει ήδη, προσωπικά μετά την έξοδο του Gustafsson δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με το event, τώρα ακριβώς μπήκα στη διαδικασία να δω τι fights έχει κτλ... smile.gif
mixalisgate7
QUOTE(morrison @ Apr 6 2013, 18:48 ) *
Kαλά έκανες γιατί τώρα μου βγάζει ότι deadline είναι στις 9 το βράδυ. Βασικά μην πάρω κανέναν στον λαιμό μου, μάλλον δεν είναι να το εμπιστευτεί κανείς το χρονόμετρο τους..
Πάντως το fantasy effect υπάρχει ήδη, προσωπικά μετά την έξοδο του Gustafsson δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με το event, τώρα ακριβώς μπήκα στη διαδικασία να δω τι fights έχει κτλ... smile.gif



Το έκανε το πρωί επειδή ήξερα οτι στις 21:00 αρχίζει η main card.Μάλλον αυτοί δεν θα είχαν συγχρονίσει το χρονομετρό τους σωστά με την ευρωπαϊκή ώρα
HLR CENATION
Δεν προβαλε καμια αντισταση ο Latifi στο πρωην πρωταθλητη του Στραικφορς Mousasi που τον Κερδισε ευκολα.

Ο Ολλανδος τον ειχε ματωσει απο τον πρωτο γυρο αν και παλευε τραυματιας.

Ο Pearson φυτεψε τον Coutoure απο τον δευτερο γυρο με ΤΚΟ και με πληρωσε στο φαντασυ. smiley.gif

Μου αρεσε πολυ και η νικη του βραζιλιανου Μπρανταο.

Τωρα θα δω το Μπελατορ της προηγουμενης Πεμπτης και αμα εχει γινει τιποτα ενδιαφερον θα ποσταρω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.