Πάμε να δώσουμε τα προγνωστικα μας για τον σιγουρο κουβ...σόρρυ ταμειο του Σαββατου!
ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ– ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:1
Δύσκολο ματσάκι,ντερμπούρα αναμένεται,να δούμε πως θα είναι και η Καστορια με τον νέο ξενο,ας πάρω έδρα και Ευρη Μελη!
ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣ – ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ:2
Το ματσακι που θα ήθελα να ήμουνα απόλες τις απόψεις φαντάζομαι και σεις το ίδιο ε;
Κρισιμότατο και για τους στόχους των ομαδων και λόγω Σκαραφιγκα.
Κανονικα δεν αγγιζεται αλλα θα πάρω την ποιότητα του ρόστερ των φιλοξενούμενων μαζι με την γνώση που εχει ο Σκάρι για την πρώην ομαδα του και θα πάω στο διπλό/σπασιμο εντος έδρας αήττητου δηλαδη.
ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ:1
Σε λογικη ΠΡΟΠΟ ασσος.
Πάντως μάχη αναμένω,τα 1,20-1,25 που κυκλοφορουν δεν αντικατοπτριζουν σε καμια περιπτωση την δυσκολία της αναμετρησης.
ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:Πολλα με λίγα.
Πρώτη φορά μετά το ματς με Χαρίλαο Τρικούπη έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι μάλλον έκλεισε ο κύκλος του Κεραμιδά στην ομάδα(δεν ξέρω κάτι,σκέψεις κάνω) !
Παρατεταμένη κακή εικόνα στο παρκέ,παρατεταμένο κακό κλίμα στην ομάδα.
Βέβαια και να φυγει ο Κεραμιδας,δεν θα αλλαξουν πολλά,δεν κάνει αυτός κουμάντο άλλωστε.
Τέλος πάντων.
Για σημερα θα κοιτάξει να διαχειριστει το ματσάκι όσο πιο αναίμακτα γίνεται,και να πάει στον τελικό με την Καβαλα ώστε να εξασφαλίσει τουλαχιστον τα πλει αουτ
ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:1
Το μόνο που έχω παίξει σήμερα (όχι κανά δυνατό ποντάρισμα), και το έχω ήδη μετανιώσει.Πρώτη φορα στα χρονικά μου συμβαινει να παιξω απόδοση που αντι να πέσει να ανέβει(1,80->2,20)!
Βλεπω οριακή οριακότατη επικράτηση τών γηπεδούχων στην Καλαμιτσα ,ακόμα και μετα από παράταση ώστε να παιξουν ρέστα με ΓΣΑ.
ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ:2
Θα παω με την βομβα αν και κώλωσα να το παίξω με real money.
Τι 1,25 ο Κόροιβος ρε παιδιά;
Ειμαστε σοβαροι τωρα;
Διπλό και ας μην ερθει ποτέ.
Ντιαλό ματς καριέρας

ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ:1
Εβγαλαν και ανακοινωση οι παιχτες του Εθνικου "Μην μας πρήζετε άλλο,αφηστε μας να τα στήσουμ...σόρρυ να πέσουμε, στην ησυχια μας" .
ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
Αργησα να γραψω και εγινε,νταξει άποψη δεν ειχα ντερμπι περιμενα και μακαρι να νικουσε η Αμυνταρα.
QUOTE (kotzito @ Jan 25 2019, 19:47 )

Καβάλα - Καρδίτσα 1 Αν δεν κερδίσει ούτε τώρα η Καβάλα απέναντι σε μια ομάδα που εκτός έδρας ψάχνεται, μπλέκει ήδη από τώρα.
Αν δεν κερδίσει μπλέκει;;;
Δυο νίκες κάτω από την ζώνη του υποβιβασμου είναι ήδη αδερφέ!Μπλεγμένη αρκετά θα έλεγα
Απλά αν δεν κερδίσει σήμερα, έχει πέσει με το 1,5 πόδι.
Και αν δεν κερδίσει και Μαρούσι ,και με τα δυο. . .