Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2018-19
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
kaneKorso
Έβγαλε ψυχή και κέρδισε ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας

https://billkara.blogspot.com/2018/12/blog-post_87.html#more

Υγ. Ο Λεϊμάνις έβαλε το δύσκολο τρίποντο στο τέλος του κανονικού αγώνα και έχασε απίστευτο λέι-απ παρέλαση-πέναλντυ στην εκπνοή της παράτασης

QUOTE(michael jordan_23 @ Dec 8 2018, 20:50 ) *
Το εβλεπες, το επαιξες?

όχι όλα φυσικά... (δυσστυχώς), μια ωραία τριαδούλα ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ-ΜΑΡΟΥΣΙ-ΑΓΙΑ
gspara
ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ 84-81 (15-2032-43,59-65,84-81)

Ανατροπαρα εις το τετραγωνο για την ψυχωμενη και μπαρουτοκαπνισμενη, σε τετοιες ψυχοφθορες ακροβασιες,αρμαδα του Κωστα Κεραμιδα.Η Καρδιτσα ανωτερη ποιοτικα,ειχε τον ελεγχο στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα και δυο φορες προηγηθηκε με διψηφιες διαφορες(32-43,59-72).Ως ειθισται,το Μαρουσι μπηκε στο 2ο ημιχρονο με κρανη και ασπιδες,ανατρεποντας δις την εις βαρος του κατασταση.Man Of The Match στα τελευταια λεπτα ο Παυλος Ξυδας.Με ματι γυαλισμενο επικινδυνα,με προσπαθειες περα απο καθε λογικη και συστηματα,αλλα με αφθονο hero-ball,αρνηθηκε να πεθανει και απεδειξε οτι impossible is nothing!!

ΣΟΥΡΛΗΣ-ΣΑΡΗΜΠΑΛΙΔΗΣ
ΓΚΟΥΑΛΤΙΕΡΙ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ
ΣΟΥΡΛΗΣ-ΜΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΓΡΑΒΑΣ
ΚΝΕΖΕΒΙΤΣ-ΚΑΛΛΕΣ

Αλλη μια αγωνιστικη χωρις Μαυρογιαννη η Καρδιτσα που ξεκινησε με Σαρημπαλιδη στο '1'.Ο Κεραμιδας επελεξε Γκουαλτιερι για το μαρκαρισμα του Κακλαμανου και γενικα η αμυνα του Αμαρουσιου πηρε πολυ καλο βαθμο στην εξουδετερωση του πρωτου σκορερ των φιλοξενουμενων.
Η Καρδιτσα ειχε τον ελεγχο σε ολοκληρο σχεδον το 1ο ημιχρονο με τον Σαρημπαλιδη να επιβαλλει σετ παιχνιδι και τον Γραβα ορεξατο επιθετικα(8-20).Το Μαρουσι αντεδρασε με την εισοδο Στασινου-Χατζηδακη-Μιχαλουτσου και με τριποντα του τελευταιου αλλα και του εξαιρετικου Λυκογιαννη,μειωσε 18-20 στο ξεκινημα της 2ης περιοδου.

Σε αυτο το σημειο ο Ερμειδης ηταν αυτος που τραβηξε πανω του ολα τα βλεμματα και με 7 αναπαντητους ποντους οδηγησε στο 18-27.Ο Στασινος αρχισε να ζεσταινεται και να αναλαμβανει επιτυχημενες επιθετικες πρωτοβουλιες αλλα η Καρδιτσα ειχε μεγαλυτερο πλουραλισμο και με σταθερα κορυφαιο τον Γραβα διατηρησε την πρωτοπορια,Το φολοου-καρφωμα του θετικου Καρρα σφραγισε το 32-43 του πρωτου ημιχρονου.

Στο 2ο ημιχρονο το Μαρουσι εμφανισε το γνωστο σκληρο και πιεστικο του προσωπο,ενω ο Τζημας ανεξηγητα παρκαρε τον Γραβα στον παγκο(?????).
Με πρωταγωνιστες Στασινο-Λυκογιαννη και τον παθιασμενο Χατζηδακη,οι γηπεδουχοι μειωσαν 46-48 και εβαλαν φωτιες στο παιχνιδι.
Σε αυτο το σημειο μιλησε ο (μετριος γενικα) Μαγκουνης και με 5 ποντους εδωσε ξανα ψυχολογια στην Καρδιτσα(46-53).Το ασχημο για το Μαρουσι ηταν το 3ο φαουλ του κορυφαιου μεχρι τοτε Λυκογιαννη που ουσιαστικα ''κρυωσε'' στο υπολοιπο διαστημα.
Παρολαυτα το Μαρουσι βρηκε πολυτιμες λυσεις απο τον Χατζηδακη και ισοφαρισε 57-57 με 2'40'' για την ληξη της 3ης περιοδου.

Το μεγαλο 3ποντο του Παπαχρηστου(57-60) αποτελεσε αφετηρια για ενα ξεσπασμα της Καρδιτσας που φανηκε να καθαριζει τον αγωνα.Ο Παπαδοπουλος εδωσε αμυντικη ασφαλεια στο '5' ,ο Κακλαμανος ανεβασε την αποδοση του και μαζι με τον παντα συγκεντρωμενο Ερμειδη,διαμορφωσαν το 59-72 με καταληξη ενα ομορφο high-low που εστησαν Παπαδοπουλος-Κακλαμανος.

Οι πολυαριθμες ελευθερες βολες ειχαν την τιμητικη τους σε ολη την διαρκεια και ητανν φανερο οτι θα παιξουν κομβικο ρολο στην εξελιξη του αγωνα.Μιχαλουτσος αρχικα και Ξυδας στην συνεχεια,με διαδοχικα ντραιβ και τρτεξιμο στο ανοιχτο γηπεδο,εφθειραν τους αντιπαλους τους και αρχισαν να ροκανιζουν την διαφορα(70-74).
Λιγο αργοτερα (36') ο Κακλαμανος με δεξι ντραιβ εγραψε το 71-77,για να απαντησει ο σεληνιασμενος Ξυδας με 4 ποντους για το 75-77.
Γραβας 2/2 βολες (75-79).........2'23'' Στασινος 77-79...........2'03'' Γραβας 2/2 (77-81).......1'54'' Ξυδας 2/2(79-81).

Το ματς στην κοψη του ξυραφιου.Αριστερο ντραιβ Ξυδας για την ισοφαριση αλλα ο Γραβας με τρομερο μπλοκ του κολλαει την μπαλα στο ταμπλο!!Ο Μιχαλουτσος ομως κερδιζει κατοχη και με 1/2 βολες μειωνει 80-81.Μετα την 2η χαμενη βολη,ακολουθησε μονομαχια Λυκογιαννη-Γραβα για το ριμπαουντ.Τζαμπολ και νεα κατοχη Μαρουσι.
Ο Στασινος ομως κανει βηματα(53'') αλλα ευτυχως για την ομαδα του,οι φιλοξενουμενοι ηταν αστοχοι.Στα 30'' ο Ξυδας με επικο ντραιβ εδωσε (μετα το αρχικο 5-4) προβαδισμα στο Μαρουσι με 82-81.
Το σουτ του Γραβα μπηκε/βγηκε απο το καλαθι στα 19'' για να ακολουθησουν εκατερωθεν λαθη απο Μαγκουνη-Στασινο.

Απομενουν 9'' κατοχη Καρδιτσα και ταιμ-αουτ Τζημας.Ο Κακλαμανος αναλαμβανει την ευθυνη,Ξεκιναει απο το τριποντο,διεισδυει και μπροστα στα υψωμενα χερια του Μιχαλουτσου,πεταει την μπαλα με το δεξι......ταμπλο-στεφανι και βασανιστικα εξω.
Στα 2,1'' ο Ξυδας με 2/2 βολες διαμορφωσε το τελικο 84-81,με το 3ποντο του Ερμειδη απο το κεντρο να ειναι εντελως αστοχο.

Σουπερ 3αδα Μιχαλουτσος-Στασινος-Χατζηδακης απο τους νικητες.Παρολαυτα το MVP θα το απονειμω στον ΠΑΥΛΟ ΞΥΔΑ για την τρομακτικη του εμφανιση μετα το 59-72.Πολυ καλος μεχρι το 3ο του φαουλ στο 23' ο Λυκογιαννης.

Απο την Καρδιτσα κορυφαιος ο νεαρος-αποκαλυψη Παναγιωτης Ερμειδης που αρπαξε την ευκαιρια(απουσια Μαυρογιαννη) και πραγματοποιει εξαιρετικες εμφανισεις.Στην θεση του κορυφαιου θα μπορουσε να ειναι ο Γραβας αν δεν τον εκρυβε στο μεγαλυτερο διαστημα του 2ου ημιχρονου ο Τζημας.Θετικος στο 1ο ημιχρονο ο Σαρημπαλιδης,εδωσε λυσεις ο Καρρας,αστοχος ο Κακλαμανος.Ξεκινησε αλλα ξεχαστηκε και ο Καλλες.

Ομορφυναν την ατμοσφαιρα στο ημιχρονο οι τσιρλιντερς του Αμαρουσιου...αλλα οι αντιστοιχες του Ιωνικου ΝΦ κρατουν την πρωτη θεση στην καρδια μας biggrin.gif cool.gif
margiou3
gspara το προγνωστικό στο έδωσα για το Μαρούσι πάντως!!
gspara
QUOTE (margiou3 @ Dec 9 2018, 03:18 ) *
gspara το προγνωστικό στο έδωσα για το Μαρούσι πάντως!!

100% σωστος.....εχεις πιστη στον Ορφεα!!
pan24
Οσοι βλεπετε συχνα Ψυχικο μπορειτε να μου πειτε για τον Αρσενοπουλο;
Οκ τα εσπασε χτες αλλα μια μερα που δεν θα μπαινουν τα σουτ συμβαινει σε καθε παικτη δεν λεω για αυτο

Σωματικα με προβληματισε,μου θυμισε τον Χαραλαμοπουλο και μου εδωσε την εντυπωση οτι με τετοιο σωμα στο αμεσο μελλον δεν μπορει να σταθει Α1

Ποτε δεν καταφερνε να περασει τον προσωπικο του αντιπαλο και καλα οταν ειναι ο Μπεμπης η ο Μπαζινας που ειναι αθλητικοι
Φαινοταν ενα κλικ πιο αργος ακομα κι απο τον 38χρονο Στεφανιδη που επαιξε και 37-38 λεπτα
Στην αμυνα τα ιδια και χειροτερα

Ειναι παντα ετσι η ετυχε χτες;
Gkos
ΑΕΨ-ΜΑΡΟΥΣΙ 89-71(54-34)

Δίκαιη(προφανώς) ήττα για ένα κάκιστο Μαρούσι ,που μπήκε υπνωτισμένο για μια ακόμη φορά , και βρέθηκε από νωρίς να προσπαθεί να ανατρέψει τεράστιες διαφορές.
Και δεν είναι κάθε μερα Σαββάτο.
Με τρίτο σερι ματς χαμηλών πτήσεων Στασινου και Ξυδα και κακής προπονητικης καθοδήγησης ,οι κιτρινόμαυροι δεν θα μπορουσαν να περιμένουν πολλά παραπάνω.
Πόσο να κοιμηθει ο θεός;
Δεν μπορώ να μην σταθώ πάντως στα πάμπολλα σκοτωμένα τρίποντα που ευστόχησε το Ψυχικό,σε σημεία που το Μαρουσι είχε το momentum,καθώς και στην κακιστη διαιτησια των αρχόντων,που αφησαν με πολλα παράπονα την πλευρά των φιλοξενουμένων με ανεξήγητα σφυρίγματα.

*Κάκιστη συμπεριφορά από Παπανικολάου,απαράδεκτη από Λυκογιάννη,σε ενα ματς με παρα πολλή ένταση (όπως καθε χρόνο δηλαδή) που δυστυχώς είχε και συνέχεια μετά την κόρνα της λήξης.

*Παασόγια αγνωριστος μετα την επιστροφή από την εθνική.



QUOTE (pan24 @ Dec 9 2018, 12:19 ) *
Ειναι παντα ετσι η ετυχε χτες;


Ο πιο αθλητικός παιχτης στον πλανήτη δεν είναι,αλλα σε βρίσκω υπερβολικά υπερβολικό wink.gif



By the way παράταση στο Ιβανώφειο,συντονιστείτε!


https://youtu.be/HZlejAzvmRk
Gkos
Τεράστια νίκη του Ηρακλή.
Αυτός που έκανε σχολιασμό ,πρέπει επειγόντως να παρει στοιχηματικη εκπομπή 😂
Κάλχας.
Κερδιζει 1π ο Ιωνικός και απομένουν δυο λεπτά
"Πιστευω αν δεν πάρει διαφορά ο Ιωνικός,θα κριθεί στο σουτ".
Κερδιζει 4π ο Ηρακλης ,μενουν 20" και έχει κατοχή
"Πιστεύω είναι κοντά στην νίκη ο Ηρακλής"😂

Κατα τα άλλα αναμένουμε την επόμενη κίνηση Τσάπα.
Λετε να απαλλάξει την Πανάθα από Πασκουάλ;
Δίνουμε και Γκιστ δώρο😘
kaneKorso
Μετά και την σημερινή ήττα... πληροφορίες... αναφέρουν ότι στη Νίκαια... φέρνουν και τον Λε(μ)πρών Τζέιμς! rolleyes.gif

QUOTE(kaneKorso @ Nov 30 2018, 12:56 ) *
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Μαρούσι 1

Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Ιωνικός Ν. 1

Χμμμ... cool.gif
gspara
ΨΥΧΙΚΟ-ΜΑΡΟΥΣΙ 89-71 (36-13,54-34,71-55,89-71).

Το καταιγιστικο 43-15 του 13' μετετρεψε το υπολοιπο διαστημα σε διαδικαστικη υποθεση ακομα και απο αυτο το Μαρουσι των επικων ανατροπων.Με ηγετη τον ασταματητο Αρσενοπουλο,το Ψυχικο κυριαρχησε απολυτα και μας ξαναθυμισε το προσφατο ματς με τον Ερμη,οταν ειχε προηγηθει με 30-7!!!

Αρσενοπουλος-Ξυδας
Παασογια-Γκουαλτιερι
Μαντζαρης-Μιχαλουτσος
Παπαντωνακος-Λυκογιαννης
Θεοδωρου-Χατζηδακης

Ο Κεραμιδας ξεκινησε κλασσικα με Γκουαλτιερι (πανω σε Παασογια)....οπως και κλασσικα αγωνιστηκε 5λεπτο.Ο Ρεμεντελας επελεξε Θεοδωρου(αντι Παπανικολαου) στο 5 και αυτος τον δικαιωσε με εξαιρετικη παρουσια στην αμυνα(χεντζ-αουτ,πλαγια βηματα).
Το Ψυχικο μπηκε αποφασισμενο να καθαρισει με το καλημερα...και το εκανε!!!6Χ3 οι πρωτες επιθεσεις(18-7) ειτε με 3ποντα(Παπαντωνακος-Μαντζαρης-Παασογια-Αρσενοπουλος),ειτε με γκολ-φαουλ(Παασογια-Αρσενοπουλος).Η 7η επιθεση μαλιστα εδωσε 5ποντο αφου ο Θεοδωρου πετυχε γκολ-φαουλ,αστοχησε στο μπονους,αλλα το Ψυχικο κερδισε νεα κατοχη και το 3ποντο του καυτου Μαντζαρη διαμορφωσε το 23-7.

Οι γηπεδουχοι συνεχισαν να πιεζουν ψηλα στην αμυνα,το Μαρουσι εμοιαζε ανημπορο να αντιδρασει και ο Αρσενοπουλος οργιαζε.Ο Παπανικολαου μπηκε και αυτος ορεξατος απο τον παγκο και το δικο του 3ποντο διαμορφωσε το 36-10.Η 1η περιοδος εληξε 36-13 με 3ποντο Σουρλη.

Το Ψυχικο σανιδωσε το γκαζι στο ξεκινημα της 2ης περιοδου με τον Ιορδανου να παιρνει την σκυταλη στο σκοραρισμα επειτα μαλιστα απο σερι δικων του επιθετικων ριμπαουντ(43-15).
Καπου εκει κατεβασε ταχυττητες το Ψυχικο και το Μαρουσι ισορροπησε καπως την κατηφορα με προσπαθειες απο Στασινο-Χατζηδακη.Οι φιλοξενουμενοι δνε μπορεσαν να μειωσουν ομως περισσοτερο απο το -20(52-32)...αφου ο Αρσενοπουλος ηταν παντα εκει!!!

Στην 3η περιοδο το Μαρουσι ηταν πιο πιεστικο,πηγε το ματς στην δυναμη και τα αιματα αναψαν.Για λιγη ωρα κυριαρχησαν τα νευρα με αντιπαραθεσεις παιχτων και τεχνικες ποινες εκατερωθεν.Ο Λυκογιαννης απειλουσε τον Ιορδανου,ο Παπανικολαου τον Ξυδα.....χωρις να τιμωρηθουν αναλογα.Οριακα η κατασταση δεν ξεφυγε.
Το Μαρουσι με 3ποντο του Σουρλη μειωσε προσωρινα 56-40 και το μομεντουμ εδειξε οτι ισως εχουμε ματς απο το πουθενα.
Σημαντικο 3ποντο του Θεοδωρου και γκολ-φαουλ του Παασογια επανεφεραν την ηρεμια στους γηπεδουχους(62-40).

Με τον Παπαγεωργοπουλο πολυ καλο σε αυτο σημειο,να μαζευει επιθετικα ριμπαουντ και να τα αξιοποιει,το Μαρουσι εκλεισε την 3η περιοδο 71-55.
Ο Μιχαλουτσος μαλιστα με αριστερο ντραιβ στο ξεκινημα της 4ης περιοδου κατεβασε για πρωτη φορα την διαφορα στο -14(71-57).
Παπαντωνακος με 3ποντο και Μαντζαρης με 3/3 βολες ανεβασαν την διαφορα στο 77-57 και οι γηπεδουχοι χωρις προβλημα ξαναγκαζωσαν για το 88-63 με καταληξη το τριτο 3ποντο του Μαντζαρη.
Στασινος-Ξυδας μειωσαν απλα στο τελικο 89-71.

MVP χωρις δευτερη σκεψη ο εκπληκτικος Αρσενοπουλος!!!
Φοβερος Μαντζαρης,ειδικα στο εντυπωσιακο του πρωτο ημιχρονο.Κερδος ο Θεοδωρου,ουσιαστικος Παπανικολαου,θετικοι Παπαντωνακος-Ιορδανου.Δευτερο συνεχομενο παιχνιδι στα ρηχα ο Παασογια,αρκετα μακρυα απο τα υψηλα του στανταρ.

Απο το Μαρουσι δεν υπαρχει παιχτης που μπορεις να πεις οτι εθελξε με την αποδοση του.Απλα προσπαθησαν Στασινος-Χατζηδακης και στο 2ο ημιχρονο ο παντα μαχητικος Παπαγεωργοπουλος.
Gkos
QUOTE (Gkos @ Dec 12 2018, 20:01 ) *
ΑΕΨ-ΜΑΡΟΥΣΙ 89-71(54-34)


Παρατηρώ τώρα το κείμενο και βλέπω πως επανέλαβα τρεις φορές την λέξη "κάκιστη" .
Απαράδεκτο για Gkos,απολογούμαι😐
polykos
QUOTE(Gkos @ Dec 12 2018, 20:23 ) *
Κατα τα άλλα αναμένουμε την επόμενη κίνηση Τσάπα.
Λετε να απαλλάξει την Πανάθα από Πασκουάλ;
Δίνουμε και Γκιστ δώρο😘

https://ebasket.gr/2018/12/to-minyma-toy-ts...ti-thessaloniki
Ξέρει να τα λέει καλά, δημόσια. Τα 600 τα έκανε 3000, εντάξει και η υπερβολή στο παιχνίδι είναι.

ΥΓ να γράψω τώρα για την αλλαγή του Κανονίδη στο γκολ - φαουλ - χαμενο ριμπάουντ, ποιος είμαι εγώ να κρίνω τον Βετούλα??
basketalcoholic
QUOTE (polykos @ Dec 13 2018, 02:12 ) *
https://ebasket.gr/2018/12/to-minyma-toy-ts...ti-thessaloniki
Ξέρει να τα λέει καλά, δημόσια. Τα 600 τα έκανε 3000, εντάξει και η υπερβολή στο παιχνίδι είναι.

ΥΓ να γράψω τώρα για την αλλαγή του Κανονίδη στο γκολ - φαουλ - χαμενο ριμπάουντ, ποιος είμαι εγώ να κρίνω τον Βετούλα??


41.gif
41.gif
41.gif
PetranG3
QUOTE(polykos @ Dec 13 2018, 02:12 ) *
https://ebasket.gr/2018/12/to-minyma-toy-ts...ti-thessaloniki
Ξέρει να τα λέει καλά, δημόσια. Τα 600 τα έκανε 3000, εντάξει και η υπερβολή στο παιχνίδι είναι.

ΥΓ να γράψω τώρα για την αλλαγή του Κανονίδη στο γκολ - φαουλ - χαμενο ριμπάουντ, ποιος είμαι εγώ να κρίνω τον Βετούλα??



Και ξερει να τα λεει και ξερει να τα κανει...Αποδεδειγμενα...

Ποια 600 ρε ανθρωπε; Ειναι δυνατον;; Και τυφλος πρεπει να εισαι και κουφος, αν εβλεπες το παιχνιδι και ειχες τετοια αισθηση για τον κοσμο που ηταν εκει. Δεν ξερω αν το Ιβανωφειο χωραει 3.000 ή 2.500, ξερω μονο οτι αν εξαιρεσεις τις γωνιες στα δυο πεταλα, ολο το αλλο γηπεδο ηταν ασφυκτικα γεματο (μιλαμε για το 80-85% επι του γηπεδου). Εκει ημουνα και εχω αντιληψη.

Δες την ομαδα σου καλυτερα παντως που αλλη διοικηση εχετε δημοσια, αλλη υπο σκια και αλλη απο πισω γι αυτο και πλακωθηκατε μεταξυ σας στο τελευταιο εντος και ασε να δουμε στο τελος της χρονιας ποια ειναι η υπερβολη...


Κατα τ' αλλα, γραψε οτι θες και εσυ και ο οποιοσδηποτε. Με εξαιρεση ελαχιστα ποστ, ιντριγκα, καμαριλα, ψευτομανατζερικια, γονεις που αβανταρουν τα παιδια τους και αλεξιπτωτιστες που γραφουν για τους δικους τους λογους. Πανω κατω οτι θα συναντουσες σε ενα καφενειο. Δεν ξερω αν ηταν ετσι παντα, δε νομιζω, αλλα εσχατως ετσι εχει καταντησει το μπασκετφορουμ...
akratacity
QUOTE (polykos @ Dec 13 2018, 01:12 ) *
https://ebasket.gr/2018/12/to-minyma-toy-ts...ti-thessaloniki
Ξέρει να τα λέει καλά, δημόσια. Τα 600 τα έκανε 3000, εντάξει και η υπερβολή στο παιχνίδι είναι.

ΥΓ να γράψω τώρα για την αλλαγή του Κανονίδη στο γκολ - φαουλ - χαμενο ριμπάουντ, ποιος είμαι εγώ να κρίνω τον Βετούλα??

3000 δεν ήταν αλλά ούτε και 600. Υπολόγισα τουλάχιστον τα τριπλά άτομα. Περίπου 2 χιλ είχε.

Γενικά ο Τσαπας στο ποστ του υπερβάλλει κάπως. Έχει μια ομάδα που μέχρι και ο 13ος και ο 14ος παίχτης του θα έπαιζαν βασικοί στον Ηρακλή και κατάφεραν να χάσουν. Από ποιους; Από τον τραγικό φέτος Καλαιτζιδη και από τον σχεδόν παλαίμαχο Γιαννακιδη. Αφού είχαν ήδη αποβληθεί στο 4ο δεκάλεπτο ο Πολυταρχου και ο Αθανασουλας με αυστηρότατα σφυρίγματα και ο Σοκ δεν έπαιξε δευτερόλεπτο στην παράταση.

Στην ουσία ο Μεξας έβγαλε το ματς με 6-7 παίχτες και έκανε εξαιρετικό κοουτσαρισμα.

Υγ δεν μας είπε κάτι στο φβ για το συμβάν που έγινε στο τέλος με Λιακολουλο-Πετροδημοπουλο στο πάγκο και τις βρισιές του ψηλου προς τον κοντό. Δίπλα ήταν ο πρόεδρος.

Υγ1 επίσης θα ήθελα να επισημάνω και τα καραγκιοζιλικια που έγιναν πριν σουτάρει βολές ο Αποστολίδης από Κομποδιετα, Δημητριάδη και γενικά τον πάγκο κατά σειρά. Οι φωνές από τον πάγκο '' έξω είναι '' όταν σουτάρει ο άλλος βολές δεν είναι και το μεγαλύτερο fair play.
PetranG3
QUOTE(akratacity @ Dec 13 2018, 05:22 ) *
3000 δεν ήταν αλλά ούτε και 600. Υπολόγισα τουλάχιστον τα τριπλά άτομα. Περίπου 2 χιλ είχε.

Γενικά ο Τσαπας στο ποστ του υπερβάλλει κάπως. Έχει μια ομάδα που μέχρι και ο 13ος και ο 14ος παίχτης του θα έπαιζαν βασικοί στον Ηρακλή και κατάφεραν να χάσουν. Από ποιους; Από τον τραγικό φέτος Καλαιτζιδη και από τον σχεδόν παλαίμαχο Γιαννακιδη. Αφού είχαν ήδη αποβληθεί στο 4ο δεκάλεπτο ο Πολυταρχου και ο Αθανασουλας με αυστηρότατα σφυρίγματα και ο Σοκ δεν έπαιξε δευτερόλεπτο στην παράταση.

Στην ουσία ο Μεξας έβγαλε το ματς με 6-7 παίχτες και έκανε εξαιρετικό κοουτσαρισμα.

Υγ δεν μας είπε κάτι στο φβ για το συμβάν που έγινε στο τέλος με Λιακολουλο-Πετροδημοπουλο στο πάγκο και τις βρισιές του ψηλου προς τον κοντό. Δίπλα ήταν ο πρόεδρος.

Υγ1 επίσης θα ήθελα να επισημάνω και τα καραγκιοζιλικια που έγιναν πριν σουτάρει βολές ο Αποστολίδης από Κομποδιετα, Δημητριάδη και γενικά τον πάγκο κατά σειρά. Οι φωνές από τον πάγκο '' έξω είναι '' όταν σουτάρει ο άλλος βολές δεν είναι και το μεγαλύτερο fair play.



Ασχημο πραγμα σωνει και ντε να δημιουργεις εντυπωσεις... Σα να ελεγα αν κερδιζε ο Ιωνικος οτι ο Ηρακλης εχασε απο τον Τσαγκαρακη, οντας μελος της ομαδας...
Τους μισους ποντους τους εβαλε ο Κακαρουδης με τον Ρουτκαουσκας. Κι επειδη ετρωγες στη ρακετα, αφησες στους τραγικους οπως τους λες, το τριποντο, μονο που τωρα το εβαλαν. Ρισκο ειναι...

Τι να σου πω παντως. Εμεις πισω απο τον παγκο ημασταν, τετοιο σκηνικο δεν ειδαμε. Εκτος αμα ησουν διπλα στον προεδρο εσυ οποτε εχουν μια βαση παραπανω τα λεγομενα σου...

Το μονο που εγινε στη βολη του Αποστολιδη, ηταν να μπει πριν σουταρει πιο νωρις ο Δημητριαδης με αποτελεσμα να γινουν οι απαραιτητες συστασεις και να ληξει εκει.
Και τελος, μεσα στο χαλασμο που καθοσουνα εσυ ή που ακουσες εσυ τις φωνες "εξω ειναι" κλπ. Ωραιος!
akratacity
QUOTE (PetranG3 @ Dec 13 2018, 04:40 ) *
Ασχημο πραγμα σωνει και ντε να δημιουργεις εντυπωσεις... Σα να ελεγα αν κερδιζε ο Ιωνικος οτι ο Ηρακλης εχασε απο τον Τσαγκαρακη, οντας μελος της ομαδας...
Τους μισους ποντους τους εβαλε ο Κακαρουδης με τον Ρουτκαουσκας. Κι επειδη ετρωγες στη ρακετα, αφησες στους τραγικους οπως τους λες, το τριποντο, μονο που τωρα το εβαλαν. Ρισκο ειναι...

Τι να σου πω παντως. Εμεις πισω απο τον παγκο ημασταν, τετοιο σκηνικο δεν ειδαμε. Εκτος αμα ησουν διπλα στον προεδρο εσυ οποτε εχουν μια βαση παραπανω τα λεγομενα σου...

Το μονο που εγινε στη βολη του Αποστολιδη, ηταν να μπει πριν σουταρει πιο νωρις ο Δημητριαδης με αποτελεσμα να γινουν οι απαραιτητες συστασεις και να ληξει εκει.
Και τελος, μεσα στο χαλασμο που καθοσουνα εσυ ή που ακουσες εσυ τις φωνες "εξω ειναι" κλπ. Ωραιος!

Ήμουνα πίσω από τη μπασκετα που σούταρε βολές ο Αποστολίδης.

Αρχικά λοιπόν με το που μπαίνει μέσα ο Αποστολίδης ο Κομποδιετας κινείται προς το μέρος του και μπαίνει στη μέση ο διαιτητής και τους χωρίζει. Ίσως να ήθελε να του πει καλή επιτυχία, δεν ξέρω.

Μετά ο Δημητριάδης πριν καν σουτάρει την πρώτη βολή μπαίνει να πάρει ριμπάουντ. Εντάξει ίσως μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρει ακόμα πότε να πηδηξει για ριμπάουντ.

Το ότι από τον πάγκο σας φώναξαν '' έξω ειναι '' ακούστηκε πεντακάθαρα γτ στις βολές Αποστολίδη δεν γινόταν κανένας χαλασμός. Το αντίθετο ακριβώς συνέβαινε. Σιγή για να εκτελεστούν οι κρίσιμες βολές.

Πάμε και στο συμβάν μεταξύ των δύο παιχτών. Λες ότι ήσουνα πίσω από τον πάγκο. Εναν τύπο γύρω στα 2 και 10 που σηκώθηκε και τα έχωσε στον Λιακοπουλο δεν τον είδες; Σχεδόν μπηκε στο γήπεδο, δεν μπορεί να μην τον είδες...

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ιωνικός χθες είχε στη 12αδα 6 ψηλούς εγνωσμενης αξίας. Αυτοί οι 6 έφαγαν 43 πόντους από Κακαρουδη-Ρουτκαουσκας οι οποίοι έχασαν και καμιά δεκαριά βολές. Το θεωρείς λογικό αυτό;

Το να λέμε ότι το χθεσινό Ιβανωφειο θα ελιωνε τις μισές ομάδες της Α1 είναι μια ωραία ιστοριουλα που έχει μεν λογικές προεκτάσεις. Εμένα προσωπικά όμως μου μοιάζει σαν μια ακόμα δικαιολογία. Η ουσία είναι ότι ο υπερηχητικός Ιωνικός έχασε από έναν Ηρακλή πολύ κατώτερο ποιοτικά που όμως έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα στο παρκέ. Ίσως ο Ιωνικός αν είχε έναν ακόμα Κατουφα χθες να κέρδιζε κιόλας. Στο μπάσκετ χρειάζονται και οι εργάτες όχι μόνο οι πρίμαντονες.

Υγ καμία πρόθεση να δημιουργήσω εντυπώσεις δεν έχω. Απλά κατέγραψα όσα είδα. Μπορεί να υπαινιχθεις ότι δεν βλέπω καλά πχ αλλά όχι να με κατηγορήσεις για δημιουργία εντυπώσεων. Δεν έχω να κερδίσω κάτι άλλωστε, ούτε έγινα ξαφνικά Ηρακλής.
polykos
QUOTE(PetranG3 @ Dec 13 2018, 04:10 ) *
Δες την ομαδα σου καλυτερα παντως που αλλη διοικηση εχετε δημοσια, αλλη υπο σκια και αλλη απο πισω γι αυτο και πλακωθηκατε μεταξυ σας στο τελευταιο εντος και ασε να δουμε στο τελος της χρονιας ποια ειναι η υπερβολη...

Βλέπω και λυπάμαι και δεν αισθάνομαι άνετα!
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός να σημειώνω κάτι απο τη μπασκετική επικαιρότητα.
ΥΓ 2443 επίσημα χωράει το Ιβανώφειο. Γράψε όποιο νούμερο θες εσύ. Υπερβολή ο Τσάπας, υπερβολή κι εγώ.
ba97200
το "έξω ειναι" του Βετούλα στη βολή του Αποστολίδη ισχύει όπως και ότι για Τετάρτη είχαμε πολύ κόσμο (2.400 χωράει το Ιβανώφειο, περίπου 2.000 θα ήταν χθες). Για μένα η παράταση κρίθηκε στις ανορθόδοξες επιθέσεις του Ιωνικού που τα πρώτα 15" της επίθεσης προσπαθούσαν να εκμαιεύσουν το 5ο φάουλ του Ρουτκάουσκας και τελικά ξέμεναν από χρόνο και καλές επιλογές. Όπως φυσικά και στα τρίποντα Καλαϊτζίδη και Γιαννακίδη.

Θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα παιχνίδια του Διαγόρα με τον Ιωνικό και του Ηρακλή (χωρίς Σοκ) με τον Κόροιβο.
Redoctor
Μπραβο στον Ηρα. Αντε να ανεβει επιτελους. Φετος φαινεται αρκετα πιο πιθανο απο τις αλλες φορες.

Η φετινη τσαπας bc φαινεται να πατα χειροτερα απο τις υπολοιπες οποτε εφικτη ακομα και η απευθειας ανοδος.

Λιγο που ειδα στο live μου αρεσε πολυ ο κακαρουδης. Τρομερο mid range.
basketikos
bball.gif 'Όμορφο να παίζεις στο Ιβανώφειο. 'Όμορφο να παίζεις στην Πάτρα. 'Όμορφα να παίζεις στον Πλάτωνα.
Αυτό είναι το μπάσκετ που αγαπήσαμε κύριοι. Μην παιδευόμαστε με τα μικρά και ξεχνάμε τα μεγάλα:
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΤΕΛΕΙΑ (.) κ ΠΑΥΛΑ (-)

Δεν ξέρω αν ήταν "2, ήταν 3 ήτανε 1013", ήταν σίγουρα η έδρα που θέλω να πηγαίνω. 1.000 χιλιόμετρα μια Τετάρτη να δω αυτό ,με όποιο αποτέλεσμα, αξίζει περισσότερο από όσο 10 χιλιόμετρα για να κερδίσω τον Αετό (θυμάστε μια ομάδα στα Εξαρχεια της μίας χρονιάς; ή (ΜΕ ΟΛΟ ΜΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ) 1.000 χιλιόμετρα στο 30 ατόμων Πευκοχώρι (και πάλι επαναλαμβάνω "no disrepsect" )για να κερδίσω μαρς...

bball.gif Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Μπράβο σε παίκτες, προπονητές, φιλάθλους - τους εύχομαι καλή πορεία στο Πρωτάθλημα (περί Α1 θα επανέλθω παρακάτω).

bball.gif Για τον σχολιασμό του αποτελέσματος: Εντάξει, εντάξει, εντάξει.. 0,7'' με σκορ 81-82. Λιγότερο απο ενα δεύτερο ήθελε για να γράφουμε όλοι για το "μέταλλο Πρωταθλητή", "τι θα κάνει ο Τσάπας στην Α1", αν "τα ονόματα που ακούγονται απο την Αμερική", και "μεταμόρφωσε ο Βετούλας" " κλπ.. κλπ κλπ..
Αλλά το μπάσκετ παίζει για 40' όχι για 39'.53"" - και τώρα δικαιολογημένα κάνουν κλάκα οι αντίπαλοι, και φυσικά (PetranG3 πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό) όταν είσαι ο Δυνατός της Κατηγορίας, και ο εύπορος, βρίσκουν όλοι την ευκαιρία να σου κάνουν και λιγο καζο. Τhat's life, that's basketball. Εδώ είναι Ομάδες - δεν είναι 'franchise' κ ΝΒΑ που όλα περνάνε ντουκου.
(για τον πάγκο: χαχαχα - ψαξε, ψαξε, πρόβλημα δεν υπάρχει να βρεις)
(για την παρενόχληση στις βολές; χαχαχα - χαχαχα-χαχαχα, οχι θα τον αφήναμε να βαράει σαν σε προπονηση - τι λέτε ρε παληκάρια)

bball.gif Για την ταμπακιέρα: Ήταν (σχεδόν) 'match-ball" για να τελειώσουμε το Πρωτάθλημα - μην κρυβόμαστε. Χάσαμε τα ριμπάουντ, (κυρίως τα μακρινά που είναι θέμα ομαδικότητας, αποστάσεων κλπ.. και όχι θέμα διάθεσης), χάσαμε τη συγκέντρωση, μας έμεινε το περίσσιο ταλέντο, η διάθεση για την νίκη και το διαρκές ανακάτεμα της τράπουλας από τον Βετούλα. Παρά κάτι, οριακά, να έφταναν - αλλά τελικά η απώλεια των ριμπάουντ και το 'κόλλημα' στην ζώνη μας στοίχισε..
Είμαστε όμως μια Ομάδα που ακόμα ψάχνει (γι' αυτό και η αλλαγή προπονητή) να ξετυλίξει τις δυνατότητες της με τον καλύτερο τρόπο στο γήπεδο, οι πρωταθλητές δεν βγαίνουν στις μεταγραφές (όπως λένε οι μεγαλύτεροι) ούτε στα sites (όπως λένε οι νεώτεροι).
Και θα το κάνουμε, και θα δουλέψουμε στις γιορτές και θα είμαστε διαστημικοί. ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ και όπως λένε και οι Αμερικάνοι "Α PROMISE IS A PROMISE".

bball.gifΕίχα να δώ τέτοια έδρα με τον Ιωνικό απο το ταξίδι μας στην Λάρισα στις αρχές τις δεκαετίας του 1990, όταν παίξαμε τελευταία αγωνιστική στην Α2 για το 'κερδίζει ανεβαίνει', χάσαμε 1 πόντο και ανέβηκε ο ΓΣ Λάρισας και εμάς μας πήρε (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) η κατηφόρα. Αυτό λέει πολλά και για τις 3 ομάδες που τα σκεφτόμαστε στην μπασκετομάνα Νίκαια.

ΓΣ Λάρισας ( η υπενθύμιση): ΓΣΛ δεν υπάρχει μετά από 15-18 χρόνια. Αντίθετα, ο Ιωνικός έχει ψυχή και Καρδιά και έχει πάρει εδώ και χρόνια την ανηφόρα προς τα σαλόνια. Αλλά το σημαντικό είναι να είσαι προσεκτικός στα βήματα και να έχεις κόσμο που θα είναι εκεί βρέξει -χιονίσει.

Ηρακλής: Τι να το κάνω να έχω έδρα, να έχω κόσμο, όταν τα κανόνια τα οικονομικά έχουν οδηγήσει σε 2,3,4 ΑΦΜ?? Αν καταλαβαίνω χθες παίξαμε με τον Ηρακλή 2017 , ενώ υπάρχει (φορολογικά) Ανω, Κάτω, Πριν, Μετά, Παλιός, Νέος Ηρακλής..
Με τέτοιο λαό, με τέτοιο πάθος, αλλά και με τέτοια περιουσία (εντυπωσιακό όταν πηγαίνεις να βλέπεις την εκμετάλλευση τόσων ιδιόκτητων γηπέδων και εμείς να παλεύουμε να μοιράσουμε το γήπεδο της Νίκαιας με 15 ομάδες) είναι κρίμα (αν όχι έγκλημα) αυτό που συμβαίνει. Και δεν ξέρω / δεν με νοιάζει ποιος φταίει, βρείτε τα. Αλλά σορρυ παιδιά, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει θέση στην Α1 και αν αυτό θέλουμε να βλέπουμε αντί πχ. της Κύμης και του Λαυρίου. (για να μιλήσω για ομάδες χωρίς την ιστορία και τον κόσμο του ΗΡΑ).

Και τα δικά μας; Θα ρωτήσει κάποιος. Ακούστε: Ο Ιωνικός είναι ένα project που τιμά το ελληνικό μπάσκετ. Από το 2009 χωρίς 1 ευρώ εκκρεμότητα. Και αν η "Νίκαια-Νίκαια φτωχογειτονιά" (όπως λέει το σύνθημα οπαδών και αντιπάλων, με διαφορετική κατάληξη σε κάθε περίπτωση.. χαχα) είμαστε ξαφνικά στην "άλλη πλευρά" , δηλ. με ισχυρή οικονομική διοίκηση λόγω Β.Τ., αυτή την παράμετρο δεν την ξεχνά κανείς, μα κανείς από εμάς. Πορευόμαστε χωρίς να βγαζουμε τα πόδια απο το παπλωμα - και θα ερθει κ ο Λε(μ)πρων και ο Λεμπρον αναλόγως τα κέφια και πάντα αναλόγως τι αντέχουμε..

Μαζί με τα Όνειρα μας (γήπεδο, ακόμα καλύτερες ακαδημίες, ισχυρός χορηγός, και άλλα που ετοιμάζουμε), ξέρουμε ότι μετατρεπόμαστε σε έναν ισχυρό παίκτη στο Ελληνικό μπάσκετ, και αυτό αλλάζει και την αντιμετώπιση απέναντι μας.

Δεν περνάμε απαρατήρητοι, αλλά να ξέρετε το διαχειριζόμαστε, και (πρέπει να) μαθαίνουμε να το διαχειριζόμαστε. Θα αγαπηθούμε, και θα μας μισήσουν, θα μας επευφημήσουν και θα μας λοιδορήσουν. Αυτός είναι ο Πρωταθλητισμός. Και μεταξύ μας : Το απολαμβάνουμε ήδη – «4.000 ήταν στο Ιβανωφειο»

Η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα υπάρχει – Είμαστε + 50 με την Κω, -3 με Ήρα μην το ξεχνάμε - και υπάρχουν 15 παικταράδες στο ρόστερ. Πάμε λοιπόν βήμα-βημα τις επόμενες αγωνιστικές για την φιέστα του Μαΐου:

bball.gif Για τώρα: Πάμε όλοι μαζί για το 2πλο το Σαββάτο. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους : ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΕ ΙΩΝΙΚΕ
margiou3
"Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται" ...

- Ο Ιωνικός δεν έκανε κανένα συμβόλαιο με τις νίκες.Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και ο μοναδικός στόχος είναι η άνοδος. Τα "αήττητος", "τρένο" κλπ, εσείς τα γράφατε εδώ, όχι εμείς.

- Στον έξυπνο από πάνω που γράφει για "Τσάπας Bc" να ξέρει πως είναι -όχι απλά πολύ μικρός- αλλά ανύπαρκτος μπροστά στην ιστορία του Ιωνικού. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει λοιπόν.

- Το τι θα πουνε δυο παίκτες μεταξύ τους (δεν ήμουν στο γήπεδο και δεν ξέρω τι έγινε) που κατά τα άλλα είναι όλη μέρα μαζί και κάνουν παρέα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο. Όμως διψάει το φιλοθεάμον κοινό για ίντριγκα και παρασκήνιο.

- "Κομποδιέτας και Δημητριάδης μίλησαν στον παίκτη πριν εκτελέσει", "ο πάγκος φώναξε, έξω είναι". Ανάξια σχολιασμού, ακόμα κι αν έγιναν. Όλες οι παρθένες θίχτηκαν.

Εν κατακλείδι ας γράψει ο καθένας ότι θέλει και για μένα κακώς μπαίνει στην διαδικασία ο Petran και ασχολείται.

Τον Μάιο εμείς εδώ θα είμαστε και θα ξαναγράφουμε ως πρωταθλητές, εσάς να δούμε.
PetranG3
QUOTE(akratacity @ Dec 13 2018, 05:28 ) *
Πάμε και στο συμβάν μεταξύ των δύο παιχτών. Λες ότι ήσουνα πίσω από τον πάγκο. Εναν τύπο γύρω στα 2 και 10 που σηκώθηκε και τα έχωσε στον Λιακοπουλο δεν τον είδες; Σχεδόν μπηκε στο γήπεδο, δεν μπορεί να μην τον είδες...

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ιωνικός χθες είχε στη 12αδα 6 ψηλούς εγνωσμενης αξίας. Αυτοί οι 6 έφαγαν 43 πόντους από Κακαρουδη-Ρουτκαουσκας οι οποίοι έχασαν και καμιά δεκαριά βολές. Το θεωρείς λογικό αυτό;

Το να λέμε ότι το χθεσινό Ιβανωφειο θα ελιωνε τις μισές ομάδες της Α1 είναι μια ωραία ιστοριουλα που έχει μεν λογικές προεκτάσεις. Εμένα προσωπικά όμως μου μοιάζει σαν μια ακόμα δικαιολογία. Η ουσία είναι ότι ο υπερηχητικός Ιωνικός έχασε από έναν Ηρακλή πολύ κατώτερο ποιοτικά που όμως έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα στο παρκέ. Ίσως ο Ιωνικός αν είχε έναν ακόμα Κατουφα χθες να κέρδιζε κιόλας. Στο μπάσκετ χρειάζονται και οι εργάτες όχι μόνο οι πρίμαντονες.

Υγ καμία πρόθεση να δημιουργήσω εντυπώσεις δεν έχω. Απλά κατέγραψα όσα είδα. Μπορεί να υπαινιχθεις ότι δεν βλέπω καλά πχ αλλά όχι να με κατηγορήσεις για δημιουργία εντυπώσεων. Δεν έχω να κερδίσω κάτι άλλωστε, ούτε έγινα ξαφνικά Ηρακλής.



Μπηκε στο γηπεδο για να του πει να παρει τις επιθεσεις φιλε μου, τσαμπουκαλεμενα. Τον Καστορα και τον Πολυδευκη τους ξερεις; Ε, καπως ετσι...

Παμε τωρα να δουμε και την αληθεια περα απο τους αριθμους.
Ο Σαχπατζιδης φορτωθηκε απο νωρις με 3 φαουλ και τεθηκε εκτος και βασικα δε μπορεσε να βοηθησει στο εν λογω παιχνιδι.
Ο Σαφτεναρ απο την αρχη του πρωταθληματος εχει δειξει οτι ειναι παικτης επιθεσης
Ο Πετροδημοπουλος επαιξε λιγο και για να επαιξε τοσο, κατι παραπανω θα ξερει ο Βετουλας απο εσας, κατι παραπανω θα ξερει και απο μενα που μπορει και να βλεπω μια προπονηση την εβδομαδα.

Αρα, 3 παικτες για τις θεσεις 4 και 5. Εχουμε:
Κανονιδης. Εβαλε 9 ποντους. Αλλα το ματς δεν του βγηκε. Ουσιαστικα με αυτον ο Κακαρουδης έκανε το μπαμ. Τοσο επιθετικα με το να τον εχει να απειλει απο το τριποντο (τον Κανονιδη) οσο και αμυντικα με το να τον σπρωχνει προς το καλαθι οσο μπορει.
Κατουφας. Εδωσε οτι ειχε. Αλλα ειναι 38 χρονων και επαιξε 15 λεπτα, λογικα ειναι να μη μπορεσει να ακολουθησει τον Ρουτκαουσκας στο δευτερο μισο της παρατασης.
Δημητριαδης. Μαζι με τον Καραμπουλα ηταν ο πιο θετικος.

Στην ελληνικη Α1 παντως προσπαθω να βρω παραπανω απο 6-8 ομαδες που να διαθετουν τετοια εδρα και να μη μπορω.
Εγω παντως και με τον Ιπποκρατη και με τη Λαρισα, ειδα εναν ανθρωπο και μια ομαδα που δε διστασε να βγει μπροστα και να κανει οτι ειναι αναγκαιο για να αλλαξει προσωπο η ομαδα. Και αλλαξε. 80 ποντους εκτος εδρας με Καβαλα, και δυο κατοσταρες στη Νικαια. Διαθεση στην επιθεση. Παμε και στην αμυνα. 50 ποντους απο την Καβαλα, 70 απο τον Κοροιβο που διαθετει τον καλυτερο σουτερ για την ωρα και 60 απο τον Ιπποκρατη. Και εχεις κερδισει εν πασει περιπτωσει τα 3 τελευταια παιχνιδια με πανω απο 30 ποντους.

Εγω δε συμφωνω με την αναγνωση βγαλμενη απο τον ελληνικο κινηματογραφο "ο κακος πλουσιος ή νεοπλουτος που θα ειναι αλαζονας και το φτωχοτερο πλην τιμιο λαϊκο παιδι του δινει μαθηματα ζωης και ανθρωπιας". Δε συμφωνω με τον ορο πριμαντονες. Κανεις δεν εχει διξει αλαζονεια στην ομαδα ή οτι δε σεβαστηκε καποιον αντιπαλο.
Η αληθεια ειναι οτι ο Ηρακλης αξιζε τη νικη οπως θα την αξιζαμε κι εμεις. Στις λεπτομερειες κριθηκε. Το Ιβανωφειο ειναι ενα γηπεδο που σε γεμιζει με δεος. Εμενα αυτο με γεμισε οταν μπηκα μεσα. Ενα γηπεδο που μεταμορφωνει αυτον που εχει την τυχη να παιζει εκει.
Για τον Ηρακλη τα ειχα γραψει απο προπερσι αλλα κυριως απο περσι. Ηθελα και θελω να ανεβει ο Ηρακλης στην Α1. Εκει ανηκει, εκει πρεπει να παιζει. Αν λοιπον ειναι να ανεβουν 2 ομαδες απο την Α2, ευχομαι απο τη μια να ειμαστε και απο την αλλη να ειναι ο Ηρακλης. Απ οσες εχουμε παιξει μεχρι τωρα, μακραν η καλυτερη.

Αν το σουτ του Σοκ πηγαινε στο δοκαρι και η δεν κατεληγε στα χερια του Ηρακλη για να γινει το φαουλ, στο 81-82, πολυ θα ηθελα να ξερω τι απ ολα αυτα θα γραφοταν τωρα...

Εγω λοιπον που ειμαι Ιωνικος, εφυγα απο το γηπεδο γεματος και αν θελετε εχω καθε δικαιωμα να διατηρω την πεποιθηση μου οτι θα ανεβουμε.
Απο την εκδρομη στο Κορωπι και τη Μανδρα, χθες, στην Πατρα και το γηπεδο του Απολλωνα και στη Θεσσαλονικη στο Ιβανωφειο. Το ποταμι δε γυριζει πισω. Τουλαχιστον συντομα.

Και παλι συγχαρητηρια στον Ηρακλη. Συνεχιζουμε...
akratacity
QUOTE (PetranG3 @ Dec 13 2018, 11:05 ) *
Μπηκε στο γηπεδο για να του πει να παρει τις επιθεσεις φιλε μου, τσαμπουκαλεμενα. Τον Καστορα και τον Πολυδευκη τους ξερεις; Ε, καπως ετσι...

Φίλε μου προφανώς και τη φράση που έχει δύο λέξεις και η πρώτη είναι το '' Αντε '' (η δεύτερη δεν είναι το γειά...) του την είπε έτσι για πλάκα. Και μάλιστα είναι εντελώς τυχαίο που μετά το συμβάν ο Λιακοπουλος βγήκε αλλαγή. Μάλλον ο Βετουλας δεν κατάλαβε την οδηγία του ψηλου.

Σχετικά με τις βολές και το σχόλιο μου επειδή είδα ότι θίχτηκατε πολύ εύκολα θα σου πω το εξης: δεν δέχομαι τέτοιου είδους τερτίπια από ομάδες με τέτοια ροστερ και τέτοια μπατζετ. Παίξτε μπάσκετ όπως μπορείτε και κερδίστε, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Επίσης αλλαζονικα σχόλια του στυλ χθες γεμίσαμε το Ιβανωφειο μετά από ποσό καιρό όπως έγραψε ο πρόεδρος είναι ακόμα πιο περιττα.

Στο τέλος εξάλλου εσείς θα είστε οι πρωταθλητές δεν νομίζω πως διαφωνεί κάνεις σε αυτό.

margiou3
QUOTE(akratacity @ Dec 13 2018, 13:29 ) *
Σχετικά με τις βολές και το σχόλιο μου επειδή είδα ότι θίχτηκατε πολύ εύκολα θα σου πω το εξης: δεν δέχομαι τέτοιου είδους τερτίπια από ομάδες με τέτοια ροστερ και τέτοια μπατζετ. Παίξτε μπάσκετ όπως μπορείτε και κερδίστε, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Επίσης αλλαζονικα σχόλια του στυλ χθες γεμίσαμε το Ιβανωφειο μετά από ποσό καιρό όπως έγραψε ο πρόεδρος είναι ακόμα πιο περιττα.


Εντάξει φίλε μου! Πριν το επόμενο μας σχόλιο θα σε ρωτήσουμε τι δέχεσαι και τι όχι, καθώς και το τι θεωρείς περιττό. Ότι να 'ναι.
Αφήστε την ομάδα να διαχειριστεί την ήττα της και κάντε κανένα αγωνιστικό σχόλιο γιατί όλο σαχλαμάρες διαβάζουμε.

Ύ.Γ. Συγχαρητήρια και από μένα στον Ηρακλή γιατί η νίκη του ήταν απόλυτα δίκαιη και άξια!!
Vas
Ο Μαυροκεφαλίδης γιατί δεν έπαιξε? Είναι τραυματίας?


ΥΓ.
Περασμένα μεγαλεία…. (Μόλις 10 χρόνια πριν.)

2008-09 : Με τετράδα ψηλών Μαυροκεφαλιδη – Γλυνιαδάκη – Μαυροειδή – Καιμακόγλου , νίκη στο Αλεξάνδρειο 72-76 και έξοδος ευρωλίγκα… sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Yo7npsZh2Ew


PetranG3
QUOTE(Vas @ Dec 13 2018, 14:52 ) *
Ο Μαυροκεφαλίδης γιατί δεν έπαιξε? Είναι τραυματίας?


ΥΓ.
Περασμένα μεγαλεία…. (Μόλις 10 χρόνια πριν.)

2008-09 : Με τετράδα ψηλών Μαυροκεφαλιδη – Γλυνιαδάκη – Μαυροειδή – Καιμακόγλου , νίκη στο Αλεξάνδρειο 72-76 και έξοδος ευρωλίγκα… sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Yo7npsZh2Ew



Εκκρεμει η εκδικαση της υποθεσης στον ΑΣΕΑΔ...

Για τους μη ΠΟΚιτες, εκεινες οι πορειες του Αμαρουσιου ηταν φαρος... Δεν ξερω αν θα τα ξαναζησετε, μακαρι παντως να επανελθετε στην Α1.
Λιγες ομαδες συμπαθω μια απο αυτες, εσεις (κι ας βλεπουμε ακομα νοερα εκεινο το παιχνιδι, τελευταια Κυριακη του Απριλη πριν 5 χρονια..)
akratacity
QUOTE (margiou3 @ Dec 13 2018, 13:45 ) *
Εντάξει φίλε μου! Πριν το επόμενο μας σχόλιο θα σε ρωτήσουμε τι δέχεσαι και τι όχι, καθώς και το τι θεωρείς περιττό. Ότι να 'ναι.
Αφήστε την ομάδα να διαχειριστεί την ήττα της και κάντε κανένα αγωνιστικό σχόλιο γιατί όλο σαχλαμάρες διαβάζουμε.

Ύ.Γ. Συγχαρητήρια και από μένα στον Ηρακλή γιατί η νίκη του ήταν απόλυτα δίκαιη και άξια!!

Ασε την ειρωνια. Προφανως και δεν θα με ρωτησετε για τιποτα οπως και εγω δεν θα σε ρωτησω για να γραψω το οτιδηποτε. Και μια χαρα σχολια αγωνιστικα εκανα αλλα λογω πικρας μεινατε σε ολα τα υπολοιπα.

Επειδη παντως δεν το ανεφερα καθολου θα ηθελα να επισημανω οτι ο Μεξας εχει ηδη μεταμορφωσει τον Ηρακλη. Νομιζω εδω μεσα ειχαν γραφτει πολλα αρνητικα σχολια οταν υπεγραψε αλλα με τη δουλεια του φαινεται να αλλαζει το κλιμα υπερ του.
PetranG3
QUOTE(akratacity @ Dec 13 2018, 15:27 ) *
Επειδη παντως δεν το ανεφερα καθολου θα ηθελα να επισημανω οτι ο Μεξας εχει ηδη μεταμορφωσει τον Ηρακλη. Νομιζω εδω μεσα ειχαν γραφτει πολλα αρνητικα σχολια οταν υπεγραψε αλλα με τη δουλεια του φαινεται να αλλαζει το κλιμα υπερ του.



Σε αυτο συμφωνουμε 100%
Vas
QUOTE(PetranG3 @ Dec 13 2018, 15:10 ) *
Εκκρεμει η εκδικαση της υποθεσης στον ΑΣΕΑΔ...

Για τους μη ΠΟΚιτες, εκεινες οι πορειες του Αμαρουσιου ηταν φαρος... Δεν ξερω αν θα τα ξαναζησετε, μακαρι παντως να επανελθετε στην Α1.
Λιγες ομαδες συμπαθω μια απο αυτες, εσεις (κι ας βλεπουμε ακομα νοερα εκεινο το παιχνιδι, τελευταια Κυριακη του Απριλη πριν 5 χρονια..)



Κάθε εμπόδιο για καλό!! biggrin.gif

Όπως είπε και ο προπονητής σας "Εκτός από τον προορισμό το σημαντικότερο είναι και το ταξίδι!" Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο πολύ θα λαχταράς τον προορισμό (και θα γίνεσαι καλύτερος)!

Πάντως επέτρεψε μου ένα προσωπικό σχόλιο… Το σημαντικό είναι να καθιερωθείς και να εισαι έτοιμος για μια διάδοχη κατάσταση. Κάποια στιγμή ο «λεφτάς» θα φύγει, θα φανούν τα ξύλινα πόδια, και η κατάσρευση θα είναι άμεση. Το ζήσαμε στο πετσί μας 10 χρόνια τώρα (ειδικά τα πρώτα 5!).


ΥΓ. Μια ερώτηση για τον κόσμο. Περίπου πόσο κόσμο μαζεύει στην Νίκαια φέτος? Εχω δει video, με την κεντρική γεμάτη αλλά μισο άδεια τα πέταλα... 600-700 άτομα?
PetranG3
QUOTE(Vas @ Dec 13 2018, 16:18 ) *
Κάθε εμπόδιο για καλό!! biggrin.gif

Όπως είπε και ο προπονητής σας "Εκτός από τον προορισμό το σημαντικότερο είναι και το ταξίδι!" Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο πολύ θα λαχταράς τον προορισμό (και θα γίνεσαι καλύτερος)!

Πάντως επέτρεψε μου ένα προσωπικό σχόλιο… Το σημαντικό είναι να καθιερωθείς και να εισαι έτοιμος για μια διάδοχη κατάσταση. Κάποια στιγμή ο «λεφτάς» θα φύγει, θα φανούν τα ξύλινα πόδια, και η κατάσρευση θα είναι άμεση. Το ζήσαμε στο πετσί μας 10 χρόνια τώρα (ειδικά τα πρώτα 5!).


ΥΓ. Μια ερώτηση για τον κόσμο. Περίπου πόσο κόσμο μαζεύει στην Νίκαια φέτος? Εχω δει video, με την κεντρική γεμάτη αλλά μισο άδεια τα πέταλα... 600-700 άτομα?



Ετσι λεμε.

Τον περισσοτερο τον μαζεψε με τον Κοροιβο που ειχε πανω απο 1.000 ατομα. Περιπου τοσους ειχε και με Καστορια. Με Τρικουπη και Ιπποκρατη (13.00) ειχε 700-800 ατομα
ΜΑΥΡΟΣ
O μισοσυνονοματος ΜΑΥΡΟκεφαλιδης κανει κανονικα προπονησεις με τον Ιωνικο;;
Σημερα το πρωι εθεαθει για μια ακομα φορα σε γυμναστηριο των Β.Π. να κανει προπονηση ...
Μπραβο στο παληκαρι γιατι αλλοι στην θεση του θα ητανε σε καφετερια να ρεμβαζει!!!

Προφανως εισαστε μικροι για να βλεπατε τις πορειες της ενδοξης ΔΑΦΝΗΣ που μια φορα εφυγε απο την Νικαια με σπασμενο πουλμαν,μια φορα στην Καισαριανη με κλουβα τον ματ και αλλη μια φορα στο Μαρουσι επρεπε καποια να σπασουνε ενα φαρμακειο για να παρουνε και τα φαρμακα που τους λειπανε .... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
PetranG3
QUOTE(ΜΑΥΡΟΣ @ Dec 13 2018, 18:35 ) *
O μισοσυνονοματος ΜΑΥΡΟκεφαλιδης κανει κανονικα προπονησεις με τον Ιωνικο;;
Σημερα το πρωι εθεαθει για μια ακομα φορα σε γυμναστηριο των Β.Π. να κανει προπονηση ...
Μπραβο στο παληκαρι γιατι αλλοι στην θεση του θα ητανε σε καφετερια να ρεμβαζει!!!

Προφανως εισαστε μικροι για να βλεπατε τις πορειες της ενδοξης ΔΑΦΝΗΣ που μια φορα εφυγε απο την Νικαια με σπασμενο πουλμαν,μια φορα στην Καισαριανη με κλουβα τον ματ και αλλη μια φορα στο Μαρουσι επρεπε καποια να σπασουνε ενα φαρμακειο για να παρουνε και τα φαρμακα που τους λειπανε .... tongue.gif tongue.gif tongue.gif



Κανονικοτατες προπονησεις με συμμετοχη στα οικογενειακα διπλα και συμμετοχη με την αποστολη. Ηταν και χθες στο Ιβανωφειο.

Αυτο για τη Δαφνη εχει συναφεια με κατι πιο πανω; Δεν ειρωνευομαι απλα το εχασα λιγο.
Αν και μικροι εμεις ξερουμε αλλο σκηνικο μεσα στη Δαφνη, αρχες δεκαετιας 2000. Με Μπολατογλου νομιζω, προπονητη εμεις. Πολυ ξυλο. Αγνα χρονια... shot.gif
Blue1965White
Ανάλυση παράλυση. Μπράβο στον Ηρακλή. Κατάφερε να κερδίσει μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου. Εμείς το Μάιο θα είμαστε πρωταθλητές και θα το χαρούμε πάρα πολύ.
kotzito
Εθνικός - Ευρώπη Πευκοχωρίου 2 Ίσως όχι πολύ εύκολα, αλλά θα περάσει το Πευκοχώρι πιστεύω.

Ψυχικό - Καστοριά 1 Σε πολύ καλό φεγγάρι το Ψυχικό, έχει το προβάδισμα ειδικά αν επανέλθει στις καλές εμφανίσεις ο Παασόγια.

Καρδίτσα - Απόλλων Πάτρας 1 Δυνατή έδρα η Καρδίτσα, δεν μπορεί εκτός ο Απόλλων.

Μαρούσι - Ερμής Αγιάς 1 Αμφίρροπο ματς, θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αμύντας - Χαρίλαος Τρικούπης 1 Η ομαδάρα του Ζαβού θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από το Πευκοχώρι

Διαγόρας Δρυοπιδέων - Ιωνικός Νίκαιας 2 Εύκολα ή δύσκολα, θα περάσει ο Ιωνικός.

Ιπποκράτης Κω - Καβάλα 1 Εύκολο απόγευμα μάλλον για τον Ιπποκράτη.

Ηρακλής - Κόροιβος Αμαλιάδας 1 Με καλή ψυχολογία ο Γηραιός απέναντι σε μια ομάδα που θα παλέψει, αλλά δεν μπορεί να πάρει κάτι μάλλον.
kaneKorso
10η αγωνιστική

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Π.Σαλπέας 1700 Εθνικός-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου 2

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Καστοριά 2

Καρδίτσας 17.00 Καρδίτσα-Απόλλων Π. 1

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Ερμής Αγιάς Λάρισας 2

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Χαρίλαος Τρικούπης 1

Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Ιωνικός Ν. 2

Κω 17.00 Ιπποκράτης-Καβάλα 1

Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Κόροιβος 2

*** τριάδα στο 2-3 με ΒΟΜΒΕΣ στο 2πλο: ΑΠΟΛΛΩΝ Π. - ΚΑΒΑΛΑ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ
D-Master
10η αγωνιστική Α’2

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Π.Σαλπέας 1700 Εθνικός-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου 2
Ευκολα

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Καστοριά 2
Σε καλό φεγγάρι με ανεβασμένη ψυχολογία το ψυχικό αλλά το ροζ φύλλο θα πάει Καστοριά

Καρδίτσας 17.00 Καρδίτσα-Απόλλων Π. 1
Δε βλεπω άλλο απότελεσμα εδώ

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Ερμής Αγιάς Λάρισας 2
Δε με πείθει το μαρουσι

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Χαρίλαος Τρικούπης 1
Αμυνταραααα!!!
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Ιωνικός Ν. 2
Θα ξεσπάσει μετά την ήττα στο Ιβανώφειο

Κω 17.00 Ιπποκράτης-Καβάλα 1
Πρέπει

Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Κόροιβος 1
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα
gspara
Εθνικός - Ευρώπη Πευκοχωρίου 2

Ψυχικό - Καστοριά 1
Ωραιο μπασκετ παιζει το Ψυχικο,μονο τον Αλφα δεν μπορει να 'στρωσει' ο Ρεμεντελας.Ο Καραγιαννης πρεπει να κανει το ματς physical και να περιορισει τα καυτα περιφερειακα σουτ ων γηπεδουχων.Προβλεπω να ξεκιναει με τον καλυτερο του αμυντικο(Χονδρογιαννη) στον Αρσενοπουλο.Ωστοσο το βλεπω κομματακι δυσκολο το 2πλο στην κατασταση που ειναι το Ψυχικο.

Καρδίτσα - Απόλλων Πάτρας 1

Μαρούσι - Ερμής Αγιάς 1
Δυσκολο παιχνιδι.Το Μαρουσι με τον Στασινο σε μετριοκαλη φορμα δυσκολα θα κανει τις υπερβασεις που μας εχει συνηθισει.Τον Ερμη τον πιστευω,αλλα οσες φορες τον εχω δει live με εχει απογοητευσει,ειδικα αμυντικα.Παω με την επιβιωση,αρκει να μην περιμενει παλι το 2ο ημιχρονο το Μαρουσι.....

Αμύντας - Χαρίλαος Τρικούπης 1
Επιστροφη στην Πυρκαλ με Αμυν(τ)αρα bad boys......

Διαγόρας Δρυοπιδέων - Ιωνικός Νίκαιας 2
Πολυαναμενομενη πρεμιερα Μαυροκεφαλιδη και το βλεπω εξαιρετικα δυσκολο να κανει 2η ηττα ο Ιωνικος.

Ιπποκράτης Κω - Καβάλα 1
Θα παρουν ρεβανς για τον αποκλεισμο στο κυπελλο οι Κωες,αλλα πισευω ο ασσος θα ερθει δυσκολα....

Ηρακλής - Κόροιβος Αμαλιάδας 1
Χωρις Σοκ αλλα και λογω κουρασης,θα ζοριστει ο Ηρακλης απο τον επικινδυνο Κοροιβο που θα κατεβει υποψιασμενος να εκμεταλλευτει τυχον επαναυπαση απο τα επινικια.Ο Μεξας θεωρω θα εχει κρατησει χαμηλα τους τονους και ο γηραιος δεν θα πεταξει στον καδο την μεγαλη νικη.Το καλο ειναι οτι θα απολαυσουμε εστω διαδικτυακα τον μεγα Λειμανις!!



Kidd4
gspara
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 68-83 (16-18,29-40,50-65,68-83).

Σπουδαια εμφανιση απο το Μεσολογγι που ηταν ανωτερο σε ολοκληρη την διαρκεια του αγωνα και νικησε δικαια τον χειροτερο,ισως,φετινο Αμυντα.Πολυ καλα στημενη η ομαδα του Καλαμπακου,ειχε εξαιρετικη κυκλοφορια στην επιθεση,απαντησεις σε καθε αντιδραση του Αμυντα και με αριστες επιστροφες,βραχυκυκλωσε την δραση του Τοπαλλι.Κορυφαιος του αγωνα,με βραχεια κεφαλη,Σταθης Παπαδιονυσιου!!

ΤΟΠΑΛΛΙ-ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ
ΚΑΛΔΗΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ
ΓΚΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΚΟΥΚΟΥΝΙΑΣ-ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

Ο κοουτς Ζαβος εχρισε 5αδατο τον νεαρο Καλδη για το μαρκαρισμα του επικινδυνου Πολιτη.Το ξεκινημα του αγωνα,αστοχο και νευρικο(10-10).Ο Τρικουπης προσεχε ως κορη οφθαλμου τις επιστροφες του,αδιαφορωντας σχεδον για τα επιθετικα ριμπαουντ και επιθετικα στοχευσε (κλασσικα) το ταισμα του Τζορτζεβιτς.Ο Αμυντας απο την αλλα,με τον Αντριανο κλεισμενο,δυσκολευοταν να βρει ρυθμο και προσπαθουσε να βρει σκορ με αστοχα ,ως επι το πλειστον,τριποντα.
Οι γηπεδουχοι πληγωθηκαν αρχικα απο το γρηγορο 3ο φαουλ του Γκαβανοπουλου,στις βοηθειες που εδινε στο μαρκαρισμα του Τζορτζεβιτς.Απο την αλλη πλευρα,το 2ο φαουλ του Τζορτζεβιτς,ΔΕΝ πονοκεφαλιασε τον Καλαμπακο.Αφενος γιατι ο Τρικουπης εγινε πιο ομαδικος και βρηκε ελευθερα σουτ και αφετερου διοτι ο Αδαμοπουλος τον αντικατεστησε επαξια....και ισως καλυτερα!!!
Με 3ποντα απο Παπαδιονυσιου-Ντοβα,ο Τρικουπης πηρε μικρο προβαδισμα 2-4 ποντων στην 1η περιοδο που εληξε 16-18,κυριως χαρη στις 3ποντες λυσεις που εδωσε ο Βαρδιανος.

Ο Ζουπα προσπαθησε να αλλαξει την κατασταση και να δημιουργησει για την ομαδα του,αλλα οι φιλοξενουμενοι ειχαν κλεισει ολους τους διαδρομους.Επιθετικα ο Ντοβας συνεχισε ''καυτος'',με τους Δεμερτζη-Αδαμοπουλο σταθερα εξαιρετικους στο 1 και στο 5.Αποτελεσμα.....20-31.
Ο Κερασοβιτης επιχειρησε να δωσει ανασα με διεισδυσεις,αλλα βρηκε τοιχο στην αμυνα ζωνης.Λιγο αργοτερα ο Δεμερτζης με γκολ-φαουλ,ανεβασε την διαφορα στο 25-38 και η κορνα του ημιχρονου(29-40) πρεπει να ακουστηκε λυτρωτικη για τον Αμυντα.

Στην 3η περιοδο ηρθε η αναμενομενη αλλα προσωρινη αντιδραση των γηπεδουχων,με το τριτο 3ποντο του Βαρδιανου να δινει το εναυσμα(32-40).Ο Ζουπας πηρε την κατασταση στα χερια του,ποσταρε τον Δεμερτζη και μειωσε αρχικα σε 36-43.
Ο Αντωνακης με μακρινο 2ποντο-μπαζερ εδωσε ανασα για το 36-45,αλλα εκει ο Κουκουνιας με 2 μεγαλα 3ποντα,εδωσε την εντυπωση ανατροπης....42-45.

Το ταιμ-αουτ του Καλαμπακου ηρεμησε τους φιλοξενουμενους και εριξε στο παρκε τον Τζορτζεβιτς που καθαρισε.Με 10 διαδοχικους ποντους(2 γκολ-φαουλ) ο γιγαντας του Μεσολογγιου εκτοξευσε εκ νεου την διαφορα στο 45-55.
Ο Ζαβος αναγκαστικα γυρισε σε ζωνη για τα τελευταια 2-3 λεπτα της 3ης περιοδου.Λερναια υδρα ο Τρικουπης βρηκε λυσεις απο τον κορυφαιο Παπαδιονυσιου,ο οποιος με 2 τριποντες-μαχαιριες,διελυσε την ζωνη και διαμορφωσε το 50-65 του 30'.

Η 4η περιοδος δεν μας επιφυλασσε εκπληξεις,περα απο καποιον εκνευρισμο που οδηγησε σε τεχνικες εκατερωθεν.Ζουπας και Διαμαντοπουλος προσπαθησαν να ξαναβαλουν τον Αμυντα στο παιχνιδι,αλλα ηταν απελπιστικα μονοι τους και η διαφορα δεν επεσε ποτε κατω απο το -8(61-69,66-74).Παπαδιονυσιου-Αντωνακης εβρισκαν παντα τροπο να απαντησουν και τελικα το 3ποντο του δευτερου,εγραψε το τελικο 68-83.

MVP:ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ....ολοκληρωτικη εμφανιση σε αμυνα/επιθεση και σταθερα κορυφαιος σε ολοκληρη την διαρκεια!!!
Ακουνητο βουνο ο Τζορτζεβιτς,ιδιαιτερα καθοριστικο στην επιστροφη του Αμυντα στην 3η περιοδο.
Τεραστιο κερδος ο Αδαμοπουλος που δεν αφησε σε καμμια περιπτωση να φανει η ξεκουραση του Τζορτζεβιτς και μοιραστηκε ισαξια μαζι του το '5'!!!!
Κομπιουτερ ο Δεμερτζης που αριστευσε ειδικα οργανωτικα/δημιουργικα.Ανεβηκε αισθητα στο 2ο ημιχρονο ο Αντωνακης και εκτος απο εκτελεστικα,εντυπωσιασε και με την δημιουργικη του ικανοτητα.Καυτο εξασφαιρο στο 1ο ημιχρονο ο Ντοβας.

Απο τον Αμυντα μακραν κορυφαιοι οι συγκινητικοι Ζουπας-Διαμαντοπουλος,ενω παλεψε και ο Βαρδιανος.

Δυναμικο παρων εδωσαν οι φιλαθλοι του Τρικουπη που στηριξαν την ομαδα τους και σχεδον γεμισαν το ενα απο τα δυο κομματια της εξεδρας!!!
RAPTOR
Η σφαγή των .....Αρμεναιων και η σεμνή τελετή έλαβε τελος🙈🙈🙈🙈🙈‼️
targets
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 68-83
Η ανταπόκριση του gspara από το γήπεδο της Πυρκάλ, όπως πάντα άμεση και αναλυτική.
Η νίκη των φιλοξενούμενων φαντάζει από μια πρώτη ανάγνωση του σκορ δίκαιη και ευρεία. Ευρισκόμενος εντός του γηπέδου, δεν θα αποφύγω όμως από την πλευρά μου να κάνω ιδιαίτερη μνεία στα "σφυρίγματα" του 1ου διατητή, τα οποία διαμόρφωσαν καίρια την τελική εικόνα του ματς.
Βλέπε και την ιδαίτερη προσεχτική ανακοίνωση του συλλόγου http://www.amyntas.gr/event/a2-andron-amyn...trikoypis-68-83 , ο οποίος κρατά πάντα χαμηλούς τόνους.


margiou3
Ρε τι γέλιο έχουμε ρίξει...

Σήμερα έφυγα με ένα δίευρω δώρο από το Αιγάλεω. Τα μοίραζε ο πρόεδρος!
spy diam 7
18 χρονια παιζω μπασκετ σε ολες τις εθνικες κατηγοριες αυτο που βιωσαμε χθες στην Πυρκαλ δεν το εχω ξαναζησει ποτε... και μετα σου λενε οταν τελειωσεις απο παιχτης να ασχοληθεις προπονητικα με τον χωρο!!! χαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! για να βλεπεις τις γκριζες γελοιες φατσες τους αλλα 10,15 χρονια;;;;;Μπααααα.....
(Το συγκεκριμενο δεν αναιρει τη δικαιη νικη του Τρικουπη που ηταν καλυτερος χθες. )
ΜΑΥΡΟΣ
Τοσα γραφόμενα,τόσο κόσμος στην Πυρκαλ για τον ΑΜΥΝΤΑ αρχιζω να πιστευω μήπως εμείς οι ΔΑΦΝΙΩΤΕΣ αλλαξοπιστησαμε !!!
julius ervin
QUOTE (spy diam 7 @ Dec 16 2018, 10:57 ) *
18 χρονια παιζω μπασκετ σε ολες τις εθνικες κατηγοριες αυτο που βιωσαμε χθες στην Πυρκαλ δεν το εχω ξαναζησει ποτε... και μετα σου λενε οταν τελειωσεις απο παιχτης να ασχοληθεις προπονητικα με τον χωρο!!! χαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! για να βλεπεις τις γκριζες γελοιες φατσες τους αλλα 10,15 χρονια;;;;;Μπααααα.....
(Το συγκεκριμενο δεν αναιρει τη δικαιη νικη του Τρικουπη που ηταν καλυτερος χθες. )

η μεγαλυτερη πληγη στον αθλητισμο.οι γκρι

marousara
Σύμφωνα με το grizoi likoi: Επειδή διαμαρτύρονται στον Αμύντα..
Αμύντας-Χαρίλαος Τρικούπης Διαμαντής-Δημόπουλος-Νάστος (Άκελ)
Εξαιρετική ήταν η διαιτησία στον Αμύντα, παρ' ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται. Και οι τρεις ήταν πολύ καλοί, με τον Καλαματιανό να δείχνει σημαντική βελτίωση στα σφυρίγματά του αλλά και στις κινήσεις.
Κατά τ' άλλα για το προπονητή της Καρδίτσας, που ακόμα διαμαρτύρεται για την αυτοκτονία της ομάδας του στο Μαρούσι
ας κάτσει να αναλογιστεί πως έχασε διαφορά 13 πόντων στο δ' δεκάλεπτο και μετά να μιλήσει για διαιτησία.. Κούρασε το κολπάκι να εκμαιεύσει
σφυρίγματα για τα επόμενα παιχνίδια.. Και το Μαρούσι έχει κάποια παράπονα αλλά θα προσπαθήσει να δουλέψει στις δεδομένες αδυναμίες που υπάρχουν μήπως και σωθεί στα play-out.
Για το ματς με τον Ερμή Αγιάς το Μαρούσι ήταν τραγικό και έχασε από ένα παίχτη κυριολεκτικά. Απλά στα sites εξηγήστε μας πως ήταν καλός ο Κόμματος, για μένα ήταν αρνητικός θα έλεγα.
Γενικά σκληρή ομάδα ο Ερμής στην άμυνα αλλά δε με θάμπωσε κι όλας το μπάσκετ που έπαιξε..
Στο Μαρούσι αρχίζουν τα ΠΡΕΠΕΙ στον αγώνα με τον Απόλλωνα μιας που "μυρίζει" σε πιθανό ζευγάρι play-out...



gspara
Με αναγκαζετε να κανω ακομα μια φορα υπενθυμιση οτι τα ποστ που σχολιαζουν διαιτησια,απαγορευονται συμφωνα με το νεο κανονισμο του φορουμ.Ειδικα για παλιοτερα μελη,δεν υπαρχει δικαιολογια.Απο δω και μπρος αναλογα ποστ θα τιμωρουνται.Σας παρακαλω διαβαστε ξανα τον κανονισμο...

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry887412
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=20636
Gkos
QUOTE (marousara @ Dec 17 2018, 14:37 ) *
Στο Μαρούσι αρχίζουν τα ΠΡΕΠΕΙ στον αγώνα με τον Απόλλωνα μιας που "μυρίζει" σε πιθανό ζευγάρι play-out...




Μέσα σε λίγες γραμμές,τα είπες όλα,πολύ σωστά.
Θα ακολουθήσει κόσμος την ομάδα στην Πάτρα ;
mono maroussi
QUOTE(Gkos @ Dec 18 2018, 15:05 ) *
Μέσα σε λίγες γραμμές,τα είπες όλα,πολύ σωστά.
Θα ακολουθήσει κόσμος την ομάδα στην Πάτρα ;

Αφού ξέρεις οι ρομαντικοί είναι πάντα εκεί icon_drunk.gif Θα έρθεις? Χαχα
RAPTOR
QUOTE(gspara @ Dec 17 2018, 16:28 ) *
Με αναγκαζετε να κανω ακομα μια φορα υπενθυμιση οτι τα ποστ που σχολιαζουν διαιτησια,απαγορευονται συμφωνα με το νεο κανονισμο του φορουμ.Ειδικα για παλιοτερα μελη,δεν υπαρχει δικαιολογια.Απο δω και μπρος αναλογα ποστ θα τιμωρουνται.Σας παρακαλω διαβαστε ξανα τον κανονισμο...

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry887412
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=20636

Φιλε gspara προφανως για εμενα ηταν η υπενθύμιση και την σεβομαι.
Απ την αλλη αναρωτιέμαι γιατι δεν επιτρεπεται κριση των διαιτητων σε πλαίσια κόσμια και καθαρα αγωνιστικά.
Διαβαζω τις περιγραφές τις δικες σου και αλλων φίλων,αλλοι κρινουν την διαιτησια,αλλοι λιγοτερο η καθολου.
Σ εναν αγωνα οι παραγοντες ειναι προπονητης,παικτες,διαιτητες. Πως ειναι δυνατον να κρίνονται οι δυο παραγοντες πολλες φορες και απαξιωτικά και ο τρίτος να μενει στο απυρόβλητο!
Ειμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε σχολια απαξίωσης αλλα η κριτικη με κόσμιο τροπο και τα χιουμοριστικά σχολια ανεβάζουν λιγο και την συμμετοχη και τον διάλογο,παντα με τροπο που δεν προσβάλει.
Με δεδομενο οτι δυο περιστατικά διαιτησιών αναδείχθηκαν και απο μεγαλα sites και οχι μονο,εκανα την χιουμοριστική αναφορά στα γεγονότα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.