Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ταινίες που είδαμε σε DVD-Video-TV!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
IraTmac
Λοιπόν, το The Last Samurai μου είχε αρέσει πολύ. Ο Tom Cruise δεν είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς, αλλά σε αυτό το έργο μας χάρισε μια αξιοθαύμαστη ερμηνεία. Η ταινία είχε τα πάντα, σενάριο, δράση, εκπληκτικές σκηνές από μάχες, ενώ μου άρεσε και η φιλοσοφία των Samurai, η εκπαίδευσή τους κι ο τρόπος ζωής τους. Από τις ταινίες που θα αργήσω πολύ να ξεχάσω.

Το Garfield The Movieαπό την άλλη, δεν με εντυπωσίασε. Ήταν ένα μικρό, αρκετά αστείο έργο, χωρίς κάτι το τρομερό. Πρέπει να πω βέβαια, οτι ο "Χοντρούλης Γατούλης" δεν είναι από τα κόμιξ που διαβάζω περισσότερο, ωστόσο είναι συμπαθητικός. Τεμπέλης, λαίμαργος κι αστείος. Η ταινία είναι καλή για νοίκιασμα, όμως δεν θα την πρότεινα για κινηματογραφική αίθουσα.
IraTmac
Το Harry Potter 2 δεν το θυμάμαι και πολύ καλά. Πάντως παρατήρησα οτι η μαγεία που υπάρχει στα καταπληκτικά βιβλία του Harry Potter, δεν βρίσκεται στις ταινίες. Μόνο η τρίτη ταινία μου φάνηκε ικανή όχι να συγκριθεί με την ανάγνωση του βιβλίου, αλλά έστω να παρουσιάσει τα γεγονότα του βιβλίου ικανοποιητικά.

Τα American Pie και τα 3 είναι ταινιάρες. Ξεκαρδιστικές κωμωδίες με απίστευτες φάσεις και γέλιο μέχρι δακρύων. Μου άρεσαν πολύ όλα. Οι νεαροί ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν έφτιαξαν το όνομά τους από αυτές τις ταινίες, και πιστεύω πραγματικά οτι το αξίζουν.
IraTmac
Hidalgo

Το άλογο κλέβει την παράσταση αλλά και ο Morgensen είναι πολύ καλός. Ενδιαφέρον έργο. διαφέρει από τα συνηθισμένα και βλέπεται ευχάριστα. Μου άρεσε, ήταν ασηνύθιστο και απλό.

Φάτε τη σκόνη μου τώρα! tongue.gif

σας προτείνω τα, Buterfly Effect, Meet Joe Black, Carlito's Way. ταινιάρες. Η αγαπημένη μου ταινία είναι το "Σημαδεμένος" ("Scarface"), με τον Al Pacino.
IraTmac
QUOTE (IraTmac @ Jan 1 2005, 03:27 AM)
Η αγαπημένη μου ταινία είναι το "Σημαδεμένος" ("Scarface"), με τον Al Pacino.

Ξαναείδα το Scarface.

και πλέον σιγουρεύτηκα οτι η ταινία είναι η κορυφαία που έχει γυριστεί στο είδος της κι οτι ο Al είναι ο καλύτερος ηθοποιός που έχω γνωρίσει.

όποιος δεν έχει δει τις ταινίες του Pacino με αποκορύφωμα το Scarface, έχει χάσει το 40% της μαγείας του κινηματογράφου.

"The world is yours, Al".
stormy
Μου αρέσει και μένα πολύ αυτό το είδος ταινιών αλλά κατα τη γνώμη μου το "Scarface" ναι μεν είναι πολύ καλό, αλλά δεν είναι κορυφή στο είδος όταν υπάρχουν ταινίες όπως "The Untouchables" (Oι αδιάφθοροι), "Goodfellas" (Tα καλά παιδιά), "Once Upon a Time in America" (Κάποτε στην Αμερική) & φυσικά το καλύτερο όλων για μένα η τριλογία "Godfather" (O Νονός).
Κατα τ'άλλα ωραίος ο Al απο τους καλύτερους μου μαζί με τον Robert laugh.gif
(και είναι κρίμα που και οι δυό τα τελευταία χρόνια γυρίζουν ..μαλακίες angry_red.gif sad.gif )

(αν δεν έχεις δει τις παραπάνω ταινίες, δες τις όπως+δήποτε tongue.gif)
IraTmac
thanks stormy!

αυτό ήθελα, προτάσεις για καλές ταινίες. τώρα θα δω πρώτα Fight Club, Usual Suspects, Se7en και λοιπά σχεδόν κλασικά πλέον έργα, γιατί άλλα τα χω δει και δεν τα θυμάμαι, άλλα δεν τα δα καθόλου.
stormy
QUOTE (IraTmac @ Jan 2 2005, 04:54 PM)
Fight Club, Usual Suspects, Se7en

Μπράβο-Μπράβο είσαι σε πολύ καλό δρόμο! wub.gif wink.gif
Kι αν θέλεις και μερικές ακόμα αν και δε ξέρω αν έχουν κυκλοφορήσει σε dvd, "L.A. Confidential" (Λος ντζελες εμπιστευτικό), Leon, Reservoir Dogs & Pulp Fiction.

ντε καλές προβολές w00t.gif
Warrior
QUOTE (IraTmac @ Jan 1 2005, 03:27 AM)
Η αγαπημένη μου ταινία είναι το "Σημαδεμένος" ("Scarface"), με τον Al Pacino.

thumbsup.gif

Και ο Πατσινο..ΘΕΟΣ 77.gif

Μαζι με το "Νονο","Υποθεση Καρλιτο","Αρωμα γυναικας".

Καλα ειναι και πολλες αλλες φοβερες,αλλα αυτες νομιζω ειναι οι κορυφαιες του..
dizzy_fingers
QUOTE (stormy @ Jan 2 2005, 05:02 PM)
Reservoir Dogs

ΑΥΤΟ ΔΕΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΣ!!!! thumbsup.gif

Καλά βρε το Leon πως σου ήρθε??? huh.gif
Καλός ο Ρενό, ακόμη καλύτερη ο Πόρτμαν (τώρα...όχι τότε, για να μην παρεξηγηθούμε και μας κλείσουν μέσα rolleyes.gif ) αλλά να βάζεις αυτό δίπλα στα Reservoir Dogs & Pulp Fiction??? blink.gif

Με απογοητεύεις.....tongue.gif
stormy
QUOTE (dizzy_fingers @ Jan 2 2005, 05:42 PM)
αλλά να βάζεις αυτό δίπλα στα Reservoir Dogs & Pulp Fiction??? blink.gif
Με απογοητεύεις.....tongue.gif

Tarantino fan κι εσυ; tongue.gif

Μπορεί να μην έχει καμιά σχέση με αυτά τα δύο, αλλά δε παύει να είναι απο τις πολύ καλές ταινίες στο είδος της wink.gif
dizzy_fingers
Κι εμένα μου άρεσε...αλλά έδειχνε λίγο άσχετο με τα άλλα.

Και ναι..ποιός δεν είναι Ταραντίνο φάν??? thumbsup.gif

Ειδικά η πρώτη του ταινία, οι Ντεπόζιτο σκύλοι biggrin.gif είναι απίστευτη σκηνοθετικά.
Μόνο 5-6 ηθοποιοί είναι, 3 κομπάρσοι και το αποτέλεσμα....ΑΙΜΑΤΗΡΟ!!! biggrin.gif
IraTmac
Warrior, συμφωνώ μαζί σου για τον Al. το Carlito's Way, οι Νονοί και το Scarface ήταν εντυπωσιακές ταινίες. καλό αλλά κατώτερο το Insomnia. δυστυχώς δεν είδα ακόμα το ρωμα γυναίκας... unsure.gif στη λίστα ph34r.gif το μόνο έργο του Pacino που δεν μου άρεσε ήταν το Insider.

Stormy, μιας κι επιτέλους έχω χρόνο πωρώνομαι μπροστά στο DVD. w00t.gif biggrin.gif

θα βάλω στη λίστα μου αυτά που προτείνεις. πλέον εμπιστεύομαι το γούστο σου tongue.gif

για την ώρα, είδα το Fight Club, το Catch me if you can και το Gangs of New York.

Fight Club.

περίεργο, είναι η πρώτη λέξη που μου ρχεται στο νου. ασυνήθιστο σενάριο. καλογυρισμένο έργο, είχε δύο πασίγνωστους ηθοποιούς που έπαιξαν ωραία (κυρίως o Brad Pitt) και μια ατμόσφαιρα αβεβαιότητας και χάους, πολύ αίμα και βία. δεν με εντυπωσίασε, αλλά ήταν καλό.

Catch me if you can.

πολύ καλό. αδυνατώ να πιστέψω οτι είναι αληθινή ιστορία. το άτομο θα πρέπει να ναι εξαιρετικά έξυπνο! η ταινία ήταν καλογυρισμένη, ο Hanks πετυχημένος και στο ρόλο του μπάτσου, ενώ ο Di Caprio πρέπει να παραδεχτώ οτι μας δίνει μια εντυπωσιακή ερμηνεία (η δεύτερη του που βλέπω μέσα σε 2 βδομάδες ohmy.gif ). είναι ιστορία που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, και με εντυπωσίασε οτι είναι αληθινή!

Gangs of New York.

έργο με νόημα, καλές ερμηνείες (αν και δεν πάω μια τον Ντι Κόπανο) ειδικά του Daniel Day-Lewis. καλά σκηνικά και ρούχα, σε μεταφέρουν πολύ πετυχημένα στην εποχή που διαδραματίζεται το έργο (κάπου στο 1850). πολύ αίμα και υπόκοσμος. ειδικά στο τέλος, φαίνεται πώς η προσωπική διαμάχη του Ντι Κόπανου με τον χασάπη-Lewis, είναι μια σταγόνα στον ωκεανό του πολέμου. είναι ένα έργο που ταιριάζει στον Lewis που προτιμά να γυρνάει ποιοτικά κι όχι εμπορικά έργα, γι' αυτό δεν είναι και πρώτη φίρμα. για μένα είναι πολύ καλός ηθοποιός. μου άρεσε και αυτή η ταινία.
stormy
Ποτέ δε θεώρησα το Di Caprio κακό ηθοποιό (άσχετα αν μου την έσπαγε πάντα ο πανικός που προκαλούσε στα κοριτσάκια tongue.gif) .. και στο "Catch.." ήταν ο Hanks που δε μου άρεσε στον ρόλο του απο όσο θυμάμαι unsure.gif
dizzy_fingers
Ιρα δεν έχεις δει το άρωμα γυναίκας..???

Κακώς...Η πρώτη ταινία που θα δεις είναι αυτή. Αν για κάποια ερμηνεία θα κολλούσε απόλυτα ο όρος "συγκλονιστική", η αντίστοιχη του τυφλού Πατσίνο θ α ήταν αυτή.
IraTmac
τότε θα το δω σύντομα...
IraTmac
μετά από 2 άκαρπες προσπάθειες (το πρώτο έργο μετά από 3 χρόνια που ΔΕΝ παίζει στο DVD μου blink.gif ), κατάφερα να δω το...

Pirates of the Carribean.

πολύ καλή ταινία, με μια πραγματικά άψογη ερμηνεία του Johny Depp. καλός ήταν επίσης ο Orlando Bloom που μετά τα Lord of the Rings, Troy κι αυτό το έργο, φαίνεται να γίνεται περιζήτητος ηθοποιός. ήταν κάτι το διαφορετικό, ένα όμορφο παραμύθι στην ουσία με αξιόλογο cast και υπόθεση.

Spy Game

το είχα δει στο cinema, το ξαναείδα σε DVD. μέτριο σενάριο, οι ηθοποιοί ανεβάζουν την ποιότητα της ταινίας. Robert Redford και Brad Pitt είναι ο καθένας το είδωλο της γενιάς του, αλλά και εξαιρετικοί ηθοποιοί. πιστεύω οτι ο Pitt ίσως έπαιξε λίγα λεπτά στην ταινία. ψάχνω να βρω το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος, όταν πέφτουν τα γράμματα, αλλά και μερικές φορές κατά τη διάρκεια της ταινίας. αν έχετε καμιά ιδέα, θα σας ήμουν υπόχρεος. smile.gif
dizzy_fingers
Κι εγώ το ψάχνω αυτό το κομμάτι....παίζει και σε μία δημοσιογραφική βραδυνή εκπομπή του MEGA για όσους την ξέρουν.

Έχεις προσέξει πάντως πόσο μοιάζουν αυτοί οι δύο ηθοποιοί?
Αν δεις τον Ρέντφορντ στο Κεντρί, ώρες ώρες είναι ίδιος ο Πιτ! blink.gif
IraTmac
μήπως ο Pitt είναι ίδιος του Redford? tongue.gif

σκέψου το λίγο biggrin.gif
IraTmac
The big Lebowski.

ήταν λίγο "οτι να ναι", αλλά είχε πλάκα. μου άρεσε το οτι ήταν χαλαρό και αστείο. πολύ καλός ο Jeff Bridges, εμφανίζονται στην ταινία οι Julianne Moore και Tara Reid (ελάχιστα... πάντως είναι η πιο ωραία γυναίκα κατά την προσωπική μου άποψη αυτή την στιγμή, πλην της Jennifer Aniston). το πιο περίεργο έργο που είδα εδώ και πολύ καιρό.
stormy
QUOTE (dizzy_fingers @ Jan 7 2005, 02:33 PM)
Κι εγώ το ψάχνω αυτό το κομμάτι....παίζει και σε μία δημοσιογραφική βραδυνή εκπομπή του MEGA για όσους την ξέρουν.

αν μας πείς και την εκπομπή laugh.gif , ίσως ξέρουμε να σου πούμε tongue.gif
dizzy_fingers
Δε θυμάμαι τον τίτλο της, Στόρμυ μου tongue.gif.

Βρήκα πάντως κάποιες πληροφορίες για το soundtrack της ταινίας.



Συνθέτης είναι ο Harry Gregson-Williams, προηγούμενες δουλειές του οποίου είναι τα OST των "The Replacement Killers" (με Τσάου Γιουν Φατ και Μίρα Σορβίνο) και " The Peacemaker" (με Κλούνι).

Στα τραγούδια δε λέει για τίτλους τέλους...μόνο για το Dinner Out (Rothrock Remix) παίζει μία υποψία...

1.
Su-Chou Prison
2.
Muir Races to Work
3.
'...he's been arrested for espionage'
4.
Red Shirt
5.
Training Montage
6.
Berlin
7.
'It's Not a Game'
8.
'You're Going to Miss It'
9.
Beirut, A War Zone
10.
'My Name is Tom'
11.
All Hell Breaks Loose
12.
Explosion and Aftermath
13.
Parting Company
14.
Harcker Tracks Muir
15.
The Long Night
16.
Muir's in the Hot Seat
17.
Back at Su-Chou Prison
18.
Operation Dinner Out
19.
Spies (Ryebot Remix)
20.
Dinner Out (Rothrock Remix)

total length: 71m34s
IraTmac
QUOTE (IraTmac @ Jan 7 2005, 03:11 PM)
The big Lebowski.

δεν ξέρω τί ακριβώς μου άρεσε, αλλά μου άρεσε η ταινία. ήταν λίγο "οτι να ναι", αλλά είχε πλάκα. πολύ καλός ο Jeff Bridges, εμφανίζονται στην ταινία οι Julianne Moore και Tara Reid (ελάχιστα... πάντως είναι η πιο ωραία γυναίκα κατά την προσωπική μου άποψη αυτή την στιγμή, πλην της Jennifer Aniston). το πιο περίεργο έργο που είδα εδώ και πολύ καιρό.

και μια γαμάτη φωτό:



biggrin.gif
MZ13
Λέγε, πότε κατέβηκες Αθήνα και τράβηξες τον dizzy φωτογραφία?

blink.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif 19.gif

Αυτό που κάνεις είναι παράνομο και θα έχεις να κάνεις με τον νόμο - και τον dizzy..... tongue.gif
IraTmac
QUOTE (MZ13 @ Jan 8 2005, 01:59 AM)
Λέγε, πότε κατέβηκες Αθήνα και τράβηξες τον dizzy φωτογραφία?

blink.gif  ugly_tocktock.gif  ugly_tocktock.gif  19.gif

Αυτό που κάνεις είναι παράνομο και θα έχεις να κάνεις με τον νόμο - και τον dizzy.....  tongue.gif

24.gif 24.gif
dizzy_fingers
Κάθε φορά που πάω τουαλέτα γαμώτο...
Θέλω κούρεμα πάντως afro.gif.


Λοιπόν!

Τέρμα τα αστεία!
Είδα ταινία σήμερα!

Νοίκιασα επιτέλους το "Π" του Ντάρεν Αρονόφσκι.
Ήταν μία ταινία που ήθελα να δώ από το λύκειο, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερνα είτε να τη βρώ είτε να τη δω...και οφείλω να ομολογήσω ότι μου έκανε την εντύπωση που περίμενα να μου κάνει.

Ξεκινώντας από τους ηθοποιούς, πρωταγωνιστής είναι ένας Sean Gullette τον οποίο ομολογώ δεν γνωρίζω παρόλο που λέει ότι έπαιζε στο Ρέκβιεμ για ένα όνειρο...μόνη γνωστή φάτσα αυτή του Mark Margolis, που κάνει τον συνταξιούχο μαθηματικό.

Το σενάριο είναι η αλήθεια, πως δε λέει πολλά. Παρόλο που ξεκινάει ωραία, με έναν μαθηματικό να κοντεύει στην ανακάλυψη της παγκόσμιας πατέντας με την οποία λειτουργούν τα πάντα..το αποκορύφωμα δεν είναι το αναμενώμενο.

ρα, ούτε ηθοποιούς έχει....ούτε σενάριο...."τι σου άρεσε σε αυτήν την ταινία?" θα με ρωτήσετε.

Η ΣΚΗ-ΝΟ-ΘΕ-ΣΙ-Α!!!!!
Αν κάποιος από εσάς σπουδάζει σκηνοθεσία και θέλει να μάθει πως να βάζει τον θεατή στο μυαλό μίας φριχτά παρανοϊκής ιδιοφυίας, το "Π" είναι το απόλυτο εγχειρίδιο!!! 41.gif
Τα ασπρόμαυρα πλάνα σε συνδιασμό με το εξαίσιο soundtrack (με massice attack μέσα κλπ) σε κάνουν να πονάς όποτε έχει πονοκέφαλο ο πρωταγωνιστής, να βλέπεις ανθρώπους εκεί που δεν τους βλέπει αυτός αλλά και να οδεύεις δίπλα δίπλα του προς την τρέλα σε αυτήν την πονεμένη πορεία προς...την εξιλέωση? Όποιος δει την ταινία θα καταλάβει.

Αν θέλετε να προβληματιστείτε ή απλά να βάλετε κάτι βαρύ μέσα στο κεφάλι σας, νοικάστε την...




peace.gif
IraTmac
QUOTE (dizzy_fingers @ Jan 8 2005, 03:37 AM)
Νοίκιασα το "Π"

Αν θέλετε να προβληματιστείτε ή απλά να βάλετε κάτι βαρύ μέσα στο κεφάλι σας, νοικάστε την...

από το Λύκειο ως σήμερα νοίκιαζες τα γράμματα ως το "Π" tongue.gif

εγώ έχω ήδη βαρύ κεφάλι, για ευνόητους λόγους. laugh.gif (μην ειρωνευτείτε καθίκια dry.gif )
Warrior
Φοβερη ταινια το "Π",αν και ξερω πολλους που εχουν ξενερωσει,εγω την γουσταρα
τρελα!!

Παντως απο Αρονοφσκι,top το "requiem for a dream"..

Σκηνοθετικα οτι καλυτερο εχω δει..
Δεν εχω "ζησει" ταινια οπως αυτη..
dizzy_fingers
ΜΠΟΥΜ!!! blink.gif
ΣΟΚ! blink.gif

Και του Αρονόφσκι ήταν το Ρέκβιεμ???

Γι'αυτό οι μισοί ηθοποιοί του Π έπαιζαν και στο Ρέκβιεμ.. 39.gif

Και τώρα που το σκέφτομαι, σκηνοθετικά έμοιαζαν πολύ (η σκηνή με τα χάπια πχ wink.gif )
MAVROGATA
QUOTE (IraTmac @ Jan 7 2005, 02:14 PM)
Pirates of the Carribean.

πολύ καλή ταινία, με μια πραγματικά άψογη ερμηνεία του Johny Depp.

Συμφωνώ απόλυτα για την εξαιρετική ερμηνεία του Depp!Πιστεύω πως σε όσες ταινίες τον έχω δεί,είναι άψογος,για το λόγο του οτι είναι ένας ηθοποιός που δεν φοβάται να "τσαλακωθεί"!Δεν κυνηγάει δηλαδή ρόλους που να αναδηκνείουν την αρενοπότητά του ή κάτι τέτοιο!Απο τον "ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗ",που υποδυόταν ένα ανδροειδές εως και την πιο πρόσφατη του ταινια "ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ"στο ρόλο του πειρατή,το ταλέντο του σε καμία περίπτωση δεν έχει πάρει την κατιούσα!
Για όσους δεν το γνωρίζουν,του εχει γίνει πρόταση να ενσωματώσει τον Έλρικ του Μελιμπονέ!Όποιος εχει διαβάσει τα βιβλία,θα καταλάβει! wink.gif Αυτά τα λίγα...είχα να πω προς το παρόν smile.gif



Υ.Γ-->Ήδη διαφιμίζεται στους κινηματογράφους η νέα του ταινία,που υποδύεται τον συγγραφέα του Πίτερ Παν!!!Μην το χάσεται......! thumbsup.gif
dizzy_fingers
Ναι, το είδα το τρέηλερ στο σινεμά - πριν από αυτό δε θα μπορούσα να φανταστώ τον Ντεπ με αγγλική προφορά...αλλά απ'ότι φαίνεται, τα κατάφερε wink.gif.

Από ταινίες τώρα, είδα σήμερα την κωμωδία 40 μέρες + 40 νύχτες με τον Τζος Χάρτνετ.
Χαριτωμένη ταινία που παίζει ώρες ώρες (επιτυχημένα κατά τη γνώμη μου) με διάφορα ταμπού, όπως...ο αυνανισμός biggrin.gif.
Έχει στιγμές με γέλιο, στιγμές χαριτωμένες, αλλά και στιγμές κλισέ.
Η ιστορία για όποιον δεν την έχει δει, έχει να κάνει με έναν νέο που έχει "κολλήσει" με την πρώην του και αποφασίζει γι'αυτό να απέχει από το σεξ για 40 μερόνυχτα. Στην πορεία όμως, βλέπει ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, ενώ και τα στοιχήματα που έχουν βάλει οι φίλοι του για το πόσο ακόμα θα κρατήσει, δεν τον βοηθούν ιδιαίτερα....

Δεν περίμενα πάντως να συμπαθήσω αυτόν τον ηθοποιό. 39.gif
IraTmac
QUOTE (IraTmac @ Jan 7 2005, 02:14 PM)
Spy Game

ψάχνω να βρω το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος, όταν πέφτουν τα γράμματα, αλλά και μερικές φορές κατά τη διάρκεια της ταινίας. αν έχετε καμιά ιδέα, θα σας ήμουν υπόχρεος.  smile.gif


λέγεται Rocky Mountain Way κι ο καλλιτέχνης είναι ο Joe Walsh, κατά 98%.
stormy
Είδα επιτέλους χθές το απόγευμα τους απίθανους "The Incredibles"..
Και ήταν απίθανοι! w00t.gif laugh.gif

Μπορεί να μην είχε το γέλιο που έχουν άλλες animation ταινίες αλλά αυτή εδώ μου μοιάζει πιο ..πλήρης. Είχε σενάριο, είχε μια καλή δόση χιούμορ ..πετούσε και τις μπηχτές για τους σούπερ ήρωες. Το animation πάλι ήταν εκπληκτικό & οι αναφορές σε γνωστούς σούπερ ήρωες πολλές. (Superman, Spiderman, Hulk, Iceman, Cyclops, Flash κ.α.)

Αν σας αρέσουν και εσάς οι σούπερ ήρωες θα σας αρέσει, αν δε σας αρέσουν πάλι θα περάσετε 2(!) ευχάριστες ώρες. thumbsup.gif

[Σπύρο; Αν δε με απατά η μνήμη μου, για τους απίθανους δεν είχες γράψει (στο παλιό overplay?) οτι δε σου άρεσαν;; ohmy.gif ]
IraTmac
QUOTE (IraTmac @ Jan 10 2005, 05:43 PM)
QUOTE (IraTmac @ Jan 7 2005, 02:14 PM)


Spy Game

ψάχνω να βρω το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος, όταν πέφτουν τα γράμματα, αλλά και μερικές φορές κατά τη διάρκεια της ταινίας. αν έχετε καμιά ιδέα, θα σας ήμουν υπόχρεος.  smile.gif


λέγεται Rocky Mountain Way κι ο καλλιτέχνης είναι ο Joe Walsh, κατά 98%.

σκατά...

δεν είναι αυτό. sad.gif

keep searching wink.gif
dizzy_fingers
Μεταφέρω το τότε ποστ μου από εκεί:

QUOTE (dizzy_fingers@old overplay)
Είδα τους "Απίθανους"...
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες τη φασαρία που γίνεται γύρω από μία ταινία, αλλά και το πως την κρίνουν οι κριτικοί στα περιοδικά...(αυτός ο Ακτσόγλου hammer.gif).
Δεν ήταν σε καμία περίπτωση κακή ταινία...αλλά ούτε τόσο αστεία όσο και το Finding Nemo της ίδιας εταιρίας. Για να καταλάβετε, ήταν κάτι σαν παλιά ταινία περιπέτειας, η οποία είχε και τις κωμικές εξάρσεις της. wink.gif
Δώστε τα 7 ευρώ να την δείτε, αλλά μην περιμένετε να μείνετε άναυδοι.



Αυτά έγραψα.
Δεν ήταν αυτό που περίμενα ειδικά έτσι όπως την περιέγραφαν...

Σαν μια παλιά καλή περιπέτεια (του 60-70) θα την περιέγραφα..η οποία απλά μεταφέρθηκε σε κινούμενα σχέδια (επιτυχημένα όμως) wink.gif
stormy
Oκ η καλή μου μνήμη με πρόδωσε tongue.gif laugh.gif
Nομίζω ψιλοσυμφωνούμε..
IraTmac
The sweetest thing.

Μια ρομαντική κωμωδία που δεν έχει τίποτα το εξαιρετικό, με τρεις
γυναίκες να διασκεδάζουν σε μπαρ και πάρτυ, κάνοντας "παιχνίδια"
με διάφορους άντρες, μέχρι που κάποια ερωτεύεται πραγματικά. Έχει κάποιες αστείες φάσεις και την Cameron Diaz στον κεντρικό ρόλο. Τίποτα το ιδιαίτερο φυσικά, αναρωτιέμαι γιατί δέχτηκε να παίξει η Diaz.
IraTmac
Under Suspicion (Βασικός ύποπτος για φόνο).

Καλοί ηθοποιοί, ασυνήθιστο σενάριο. Ο Gene Hackman φαίνεται να είναι
ο ένοχος σε υπόθεση βιασμού ανήλικης, ο Morgan Freeman ως αρχηγός της
αστυνομίας τον ανακρίνει και η Monica Belucci έχει τον άχαρο ρόλο της
γυναίκας του Hackman, χωρίς να χει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενδιαφέρον,
αλλά δεν έχει πολύ δράση και δεν είναι οτι θα περίμενε κανείς
βλέποντας το καστ.
IraTmac
Paycheck.

Ο Ben Affleck στο ρόλο του μηχανικού-ηλεκτρονικού υπολογιστών και
τεχνολογίας, που κλείνεται σε ένα μέρος για κάποιο χρονικό διάστημα
για να δουλέψει πάνω σε κάτι και πληρώνεται με επιταγή στο τέλος,
αφού πρώτα σβηστεί από τη μνήμη του οτι έκανε. H Uma Therman είναι
η "σύντροφος" του Ben, ο οποίος κατά την προσωπική μου άποψη είναι
υπερεκτιμημένος σαν ηθοποιός. Ικανοποιητικό σενάριο αλλά η ταινία
κάνει κοιλιά προς το τέλος, όταν ο Ben γίνεται Superman... Μάλλον
από την ταινία θα κρατήσω μόνο το γεγονός των ερευνών αυτού του
τύπου, δηλαδή οτι περιγράφω στην πρώτη πρόταση.
IraTmac
Usual Suspects.

Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει, με εξαιρετικό καστ και δυνατό
σενάριο. Ο Kevin Spacey κι ο Stephen Baldwin μας χαρίζουν δύο καλές
ερμηνείες, ενώ και οι υπόλοιποι (Benicio Del Toro, Kevin Polak, Gabriel Byrne etc) είναι πολύ καλοί. Παρότι δεν θα ξεχάσω το εντυπωσιακό φινάλε της ταινίας, θα έχει πάντα ενδιαφέρον ώστε να την ξαναδώ.
dizzy_fingers
QUOTE
H Uma Therman είναι
η "σύντροφος" του Ben, ο οποίος κατά την προσωπική μου άποψη είναι
υπερεκτιμημένος σαν ηθοποιός.


Δε νομίζω κιόλας ότι τον θεωρεί κανείς μεγάλο ηθοποιό...
Ότι φασαρία έχει γίνει γύρω από το όνομά του είναι κύρια για τη σχέση του με τη Λόπεζ.
Παλιότερα είχε κάνει κάποιες καλές επιλογές (όπως το "Ξεχωριστός Γουίλ Χάρντινγκ" και το "Changing Lanes" με τον φοβερό Σαμιουελ Λ.Τζάκσον...μόνο αυτές θυμάμαι) αλλά μόνο αυτά τα λίγα....


Για τους συνήθεις υπόπτους τώρα.... 41.gif

"you fuckin coooop!!! sad-smiley-009.gif"
Ο Σπέισι απίστευτος στο ρόλο που του χάρισε το όσκαρ! 77.gif

Και το τέλος... wav.gif
IraTmac


Matchstick Men.

Ενδιαφέρουσα ταινία με δύο εγληματίες που κάνουν διάφορα κόλπα και
ξεγελούν πλούσιους. Η κάμερα εστιάζει στην προσωπική ζωή και τα
προβλήματα του ενός από τους δύο (Nicholas Cage). Ο τελευταίος έχει
προβλήματα υγείας που φαίνεται να ξεπερνιούνται όταν γνωρίζεται με
την κόρη που είχε με την πρώην γυναίκα του. Καλός στο ρόλο του ο
Nicholas Cage, όπως κι ο Sam Rockwell (ο κακός στο Πράσινο Μίλι).
Πολύ καλό έργο για DVD.

υγ. "Διαβολάκια!" laugh.gif (Ατάκα του Cage).
IraTmac
Carlito's Way (Υπόθεση Καρλίτο).

Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν ο -γεννημένος γι' αυτό το ρόλο- Al
Pacino δεν τα κατάφερνε ως νονός. Ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους
ναρκωτικών, τον οποίο τρέμουν οι πάντες, βγαίνει από τη φυλακή με
σκοπό να αλλάξει τη ζωή του και να μπει στον ίσιο δρόμο. Παλιοί
εχθροί όμως, όπως και το ταλέντο του να μπλέκει σε μπελάδες, φέρνουν
τον Καρλίτο (Al Pacino) σε πολύ δύσκολη θέση. Τον κυνηγούν διάφοροι
και φαίνεται δύσκολο να ξεφύγει. Καλός ο Sean Pean στο ρόλο του δικηγόρου του κιαρλίτο. Πολύ καλή ταινία, συμπληρώνει το Scarface και τα Godfather του ίδιου είδους, στα οποία ο Al Pacino δίνει το παράδειγμα της άψογης ερμηνείας.
IraTmac
Devil's Own (Ο τρομοκράτης).

Brad Pitt και Harrison Ford θα τεθούν αντιμέτωποι καθώς ο πρώτος είναι
τρομοκράτης κι ο δεύτερος αστυνομικός. Ο καθένας υπηρετεί τις δικές
του αξίες και η σύγκρουση μοιάζει αναπόφευκτη. Πολύ καλές σκηνές στην
αρχή της ταινίας με το κυνήγι των τρομοκρατών από την αστυνομία και
σταθερές αξίες οι δύο πρωταγωνιστές. Η ταινία δεν αποδείχτηκε εμπορική
επιτυχία αλλά προσωπικά μου άρεσε.
IraTmac
Finding Forester (Ανακαλύπτωντας τον Φόρεστερ).

Από τις καλύτερες κοινωνικές ταινίες κατά τη γνώμη μου. Ένας νεαρός
μαύρος που διακρίνεται σε πολλούς τομείς, θα συναντήσει τυχαία έναν
μοναχικό γέρο (Sean Connery), που θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στη ζωή
του. Πολύ καλοί διάλογοι και αξιοθαύμαστες ερμηνείες, και κοινωνικά
μηνύματα έξυπνα δοσμένα στον θεατή. Πιστεύω οτι αξίζει πολλά αυτή η
ταινία. Αν προσέξετε θα δείτε την εμφάνιση του Matt Damon σε μια
σκηνή, προς το τέλος της ταινίας ως δικηγόρου.
ViNcAnItY
Ταινίες που μου αρέσουν πολύ είναι : ForestGump , Usual Suspects , Fight-Club , η φωλιά του κούκου , EisVentoura+EisVentoura2 , The Truman Show , The mask , A beautyful mind , Terminator+Terminator2 , outcold , shrek2 , the green mile και πολλά άλλα που τα έχω ξεχάσει ..... wacko.gif 21.gif
dizzy_fingers
blink.gif....εε...ποιες δε σου αρέσουν τότε? blech.gif
IraTmac
πλην του Terminator+Terminator2 θα συμφωνήσω.

αυτή τη φωλιά του κούκου πρέπει να τη δω επιτέλους...
IraTmac
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Αιώνια λιάκαδα ενός καθαρού μυαλού).

Εντυπωσιακή ταινία! Εκπληκτικές ερμηνείες από Kate Winslet και Jim Carrey, ενώ και η Dunst έπαιξε καλά, παρότι δεν μου αρέσει. Πολύ καλή η υπόθεση, ασυνήθιστη τελείως. Στην αρχή δεν καταλαβαίνεις και πολλά, αλλά μετά όλα ταιριάζουν. Από τις καλύτερες ταινίες που χω δει τελευταία. Μοναδική παραφωνία ο άθλιος Elija Wood, όπως και στον Άρχοντα των δαχτυλιδιών.
stormy
QUOTE (IraTmac @ Jan 29 2005, 04:57 PM)
πλην του Terminator+Terminator2 θα συμφωνήσω.

Εγώ πάλι, θεωρώ ότι τα Terminator 1+2 ανήκουν στις top περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας.
IraTmac
Pulp Fiction.

Δεν θεωρώ σούπερ ηθοποιούς ούτε τον Bruce Willis, ούτε τον Travolta, ούτε την Uma Thurman. Είμαι σίγουρος όμως οτι ο Ταραντίνο είναι ιδιοφυία. Απίστευτα καλογραμμένη ταινία με πολύ καλούς διαλόγους (ανάμεσα σε βρισιές, οκ...) και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Σε κρατά σε αγωνία συνεχώς και ο Samuel Jackson όπως κι όλοι όσοι ανέφερα πριν δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό! Δεν περίμενα οτι θα είναι τόσο καλή η ταινία, αλλά με εξέπληξε θετικά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.