Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ταινίες που είδαμε σε DVD-Video-TV!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
treathitch
QUOTE(Anaz @ Jan 27 2007, 10:27 PM) *
Χτες ειδα το "Ματωμένα Διαμάντια". Πολύ καλή σκηνοθεσία με πολύ ομορφα τοπία. αλλα και κάποιες σκληρες μα ρεαλιστικές σκηνες βίας. η υπόθεση ήξερα οτι θα μ'αρεσει όταν την πρωτοδιάβασα,και δεν διαψευστηκα!Πολυ καλη η ιστορια με όλο το πολιτικοκοινωνικό background της συνδυαζοντας όμως και εντονα στοιχεια δρασης! Ο Ντι Καπριο ήταν καλυτερος απ'ότι περιμενα,ενω αλλη μια εξαιρετική ερμηνεια μετα απο αυτη στο Amistad πρόσθεσε ο Djimon Hounsou! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Εγώ αντιθέτως, μετά την πρώτη ώρα, δε βρήκα τίποτε άλλο από μια εξαιρετικά προβλέψιμη και τετριμμένη κατάληξη. Κρίμα, γιατί το πρώτο μισό πραγματικά άξιζε τον κόπο. Η σκηνοθεσία είναι μεν καλή, αλλά το χόλυγουντ χρειάστηκε να κάνει και εδώ την εμφάνισή του, αφ ενός με την υπερβολή στις σκηνές δράσης, αφ ετέρου με το μελόδραμα στο φινάλε. Το τελευταίο δεκάλεπτο πλησίασε τα όρια του γελοίου...
Κρίμα για τον πολύ καλό Ντι Κάπριο (δεύτερη καλή ερμηνεία σε μέτρια ταινία, μετά τον "Πληροφοριοδότη"), ο οποίος όμως ήταν μεταξύ των τριών ο λιγότερο καλός... Η Κόνελι ήταν εκπληκτική και ο Χούνζου (ή όπως προφέρεται) ήταν εξ ίσου καλός στον ενοχλητικό ρόλο που είχε να παίξει. Για μια ακόμη φορά, η αναφορά σε καλές ερμηνείες συνήθως σημαίνει "όχι τίποτα ιδιαίτερο"...
Anaz
QUOTE
αλλά το χόλυγουντ χρειάστηκε να κάνει και εδώ την εμφάνισή του, αφ ενός με την υπερβολή στις σκηνές δράσης, αφ ετέρου με το μελόδραμα στο φινάλε. Το τελευταίο δεκάλεπτο πλησίασε τα όρια του γελοίου..
Σε αυτο που λές για το φινάλε θα με βρεις απόλυτα συμφωνο!! 68.gif Ισως μοναδική παραφωνία. Στα υπόλοιπα όχι! Οι σκηνες δρασης δεν με χάλασαν,μ'αρεσε το παντρεμα και δεν τις βρηκα ιδιαιτερα υπερβολικές τουλαχιστον για το δικό μου γούστο! Οι ερμηνειες πράγματι εκπληκτικές!

Πραγματι προβλέψιμη,αλλα επικεντρωθηκα περισσοτερο στο πολιτικοκοινωνικό background, και στις ωμες σκηνες του. Αν την εκρινα ως απλη περιπετεια σιγουρα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο,ενω αν την κρινω μονο ως την υποθεση που διαπραγματεύεται θα μπορούσε μάλλον να ειναι και καλυτερη.εδω ίσως μου άρεσε περισσοτερο το Hotel Rwanda. Εν τελει το παντρεμα το βρηκα καλό,όχι τέλειο, μου αρεσαν οι γρηγορες σκηνες κυνηγητού όπως και οι σκληρες σκηνες με τα παιδακια,μου αρεσε φυσικά η υποθεση,το ίδιο και οι ερμηνειες. καποιες χολιγουντιανες υπερβολές αν απεφευγε και είχε και ενα λιγο καλυτερο τελος θα ηταν τελεια..

Θα τις βάλω 8.5! smiley.gif
treathitch
QUOTE(Anaz @ Jan 27 2007, 10:50 PM) *
Οι ερμηνειες πράγματι εκπληκτικές!

Eκπληκτικές όχι. Σίγουρα καλές όμως, αλλά και πάλι, το φινάλε του Λιο είναι κλεμμένο (ας μην πω από που και γίνω spoiler.. wink.gif)
Anaz
QUOTE
Eκπληκτικές όχι. Σίγουρα καλές όμως, αλλά και πάλι, το φινάλε του Λιο είναι κλεμμένο (ας μην πω από που και γίνω spoiler..)
Του Ντικαπριο όχι,αλλα σιγουρα καλυτερη απ'ότι περιμενα!Δευτερη σερι καλή οπως ειπες κι εσυ,και μου φαινεται αρχιζω ν'αλλαζω αποψη γι'αυτόν! οι αλλες δυο ήταν παρα πολυ καλές!
Απο πού είναι κλεμμενο το φιναλε?? 42.gif 38.gif 7.gif 15.gif evilmonkey.gif Κατι μου θυμισε..
Air Kef
Είδα το illusionist και νομίζω πως είναι μια πολύ καλή ταινια για να δειτε,με εντυπωσιακο/απρόσμενο αλλα και γρήγορο τέλος!

Οικογενειακή,την παρακολουθείς χωρίς να βαρεθεις ούτε στιγμη μετά το πρώτα 5 λεπτά,ενώ τα μαγικα κολπα είναι καθηλωτικα!


Συστηνω ανεπιφύλακτα. smile.gif
treathitch
QUOTE(Anaz @ Jan 27 2007, 10:50 PM) *
Θα τις βάλω 8.5! smiley.gif

Θα της βάλω 5.5! smiley.gif (Αλήθεια πόσο καιρό είχα να βάλω βαθμολογία σε ταινία tongue.gif)!
Anaz
Kαλά που της έβαλες και δεν τις έβαλες και εσύ... icon_tomato.gif
Επιεική σε βρίσκω πάντως,περίμενα θα της έβαζες τγια(3)! tongue.gif

Παντως σοβαρα η βαθμολογία είναι πολύ σχετικό γιατι εξαρταται απο ποια κριτηρια θετει ο καθενας και με τι βαρυτητα. Εγω γενικά ομολογώ οτι ειμαι επιεικής! και κρινω περισσότερο με το αν ευχαριστηθηκα αυτο που είδα και αν μου αφησε κάτι. καποιες εικονες,καποιους διαλόγους,καποιες σκεψεις,καποια συναισθηματα..
treathitch
Aν δεν υπήρχε η ερμηνεία της Τζένιφερ Κόνελι στη σκηνή με το τηλεφώνημα, τότε μάλλον μηδέν ειλικρινές συναίσθημα θα έβγαζε η ταινία...
Και το 5.5 είναι πράγματι επιεικές. wink.gif
morfi
ΝΑΙ ! ΝΑΙ ! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ !
Hostel 2... ηρθε...

αεκτζού
Έχω βαλθεί να κατεβάζω όλες τις ταινίες του Tim Burton!Μετά λοιπόν από τη βραδιά John Cusack που θα διοργανώσει η σινεφίλ επιτροπή του forum(στην Έφη απευθύνομαι),θα διοργανωθεί και βραδιά Tim Burton!
eftychia
Καθε μερα σε θαυμαζω ολο και περισσοτερο!!!!
Ξερεις ποιο θελω να δω παρα πολυ απο Μπαρτον? Τον εφιαλτη των Χριστουγεννων, εχω ακουσει τα καλυτερα λογια!
Αντε πια ποτε μετακομίζεις? Αργεις?
sihainas
Πολύ ωραίος ο εφιάλτης των Χριστουγέννων...γμτ τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να το ξανακατεβάσω γιατί το έχω χάσει... tongue.gif
αεκτζού
Έχω και το Nightmare before Christmas!Αν το θυμηθώ,θα στο φέρω αύριο μαζί με το Virgin Suicides!Όσο για το σπίτι,τι να σε πω,δε ξέρω!Ελπίζω σύντομα!Διαλέξαμε πλακάκια για το μπάνιο με γοργόνες! 41.gif
Keyser_Soze
Μακράν πιο υποτιμημένη ταινία (και πιο άγνωστη ίσως από τις καλές δουλειές του) είναι το, Ed Wood (1994) και πρόκειται φυσικά για την βιογραφία του "χειρότερου σκηνοθέτη στην ιστορία του σινεμά", Ed Wood. Εκπληκτική ταινία σε ασπρόμαυρο χρώμα. Ο Τζόνι Ντεπ δίνει (για πολλοστή φορά) ρεσιτάλ αλλά αυτός που κλέβει την παράσταση είναι o Martin Landau στο ρόλο του του ΘΕΟΥ, Bela Lugosi. Η ταινία κέρδισε και 2 όσκαρ το '94, αυτό του β' ανδρικού ρόλου (Μάρτιν Λαντάου) και μέικ-απ.
eftychia
Χθες ειδα 2 ταινιες
1) Λαβυρινθος Πανα
2)Little miss sunshine

1) Μου αρεσε παρα πολυ, δε με κουρασε στιγμη εφοσον η εναλλαγη φανταστικου με πραγματικοτητας δε σε αφηναν να κουραστεις, Ο Καπιτάλ ηταν μακραν πιο τρομακτικος και επιβλητικος απο τα τερατα με απιστευτη βαθια φωνη(θεωρω οτι ηταν η καλυτερη επιλογη για αυτον το ρολο). Γενικα του βαζω σαν ταινια 8/10
2) Ακομα περισσοτερο μου αρεσε αυτο το "road movie" μιας δυσλειτουργικης οικογενειας. Ηταν γλυκο, χωρις αν γινεται γλυκαναλατο, επισης δε με κουρασε στιγμη, και ηθελα να σπασω τα μουτρα του Greg Kiniar. Το κοριτσακι ηταν απλα αξιολατρευτο, και τα υπολοιπα κοριτσακια του διαγωνισμου ομορφιας ηταν τρομακτικα(μην πω πιο τρομακτικα απο τον Καπιτάλ).

Τις προτεινω και τις 2 ταινιες ανεπιφυλακτα. Επισης ο Καπιταλ θα μπορουσε να προστεθει στο τοπικ με τους κακους του κινηματογραφου!
Keyser_Soze
Μια ερώτηση... Γιατί τον λες "Καπιτάλ"; Νομίζω Καπιτάν είναι το σωστό. Σιγα τη διαφορά θα μου πεις και θα έχεις και απόλυτο δίκιο απλά κόλλησα.
Τεσπά, το Little Miss Sunshine δεν μου άρεσε καθόλου. Από τις χειρότερες ταινίες που είδα φέτος (με πρώτο και χειρότερο τη μούφα το A Scanner Darkly). Εκτός από τον ναρκωμανή παππού, Άλαν Άρκιν και την αξιαγάπητη πιτσιρίκα, Άμπιγκειλ Μπρέσλιν (έπαιζε και στο πολύ αγαπημένο μου Signs με τον Μελ Γκίμπσον) δεν μου άρεσε τίποτα άλλο.
Dromeas7
Eftychia thanx για τα reviews.Θέλω να τις δω και τις δύο ταινίες και νομίζω ότι η κριτική σου με σπρώχνει να τις κατεβάσω πάραυτα!!!

Νόμιζω ότι ο λαβυρινθος πάει και για πολλά Οσκαρ.
Όσο για το Little.....παίζει ο λατρεμενος Steve Carrel.Όποιος δεν τον έχει δει στη σειρά the office δεν ξέρει τι χάνει!!!
Anaz
Eiδα το βαβελ και είναι η χειροτερη ταινία που εχω δει φετος!Ισως φταιει και το οτι ειχα ακουσει καλά λόγια.. 68.gif
rchos
ποτε το ειδες και πως?

το ειδα στον υπολογιστη.μολις πριν 30 λεπτα τετλειωσε!
το περιμενα και εγω πολυ καλυτερο!
eftychia
QUOTE(Keyser_Soze @ Feb 15 2007, 08:04 PM) *
Τεσπά, το Little Miss Sunshine δεν μου άρεσε καθόλου. Από τις χειρότερες ταινίες που είδα φέτος

Σοβαρομιλας??????
Τη θεωρησα κορυφαια ταινια, μη σου πω την πιο ωραια απο τις φετινες που ειδα.
Ο Στιβ Καρελ και ο γιος της οικογενειας μου αρεσαν πιο πολυ απο ολους και μη σου πω οτι πιστευα οτι ο Καρελ θα ηταν προτεινομενος για Οσκαρ!

Νταξει μωρε Καπιταλ Καπιταν... χιχιχι tongue.gif Παντως πες δεν ηταν τρομακτικοτατος?
NBAholic
Mιας και μιλάτε για τον Εντ Γουντ και κακές ταινίες, το youtube έχει ολόκληρη τη θρυλική ταινία "plan 9 from outer space"!

http://www.youtube.com/watch?v=G0zW-du23Ok

Παλιά είχε και την ολοκληρωμένη βερσιόν μιας άλλης cult "επιτυχίας", του "Manos, the hands of fate". Η ταινία ήταν τόσο κακή που στην επανέκδοσή της την πρόβαλαν μέσω μιας φανταστικής κινηματογραφικής αίθουσας και πρόσθεσαν 3 μπαρμπάδες που τη σχολίαζαν online. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, αυτή η μπασταρδεμένη έκδοση της ταινίας (η οποία έκδοση υπάρχει επίσης στο youtube) είναι υψηλότερης ποιότητας από τη γνήσια ταινία...
Keyser_Soze
QUOTE
Παντως πες δεν ηταν τρομακτικοτατος?
Ήταν όντως. Το πλάσμα όμως στη δέυτερη δοκιμασία ήταν πιο τρομακτικό.
Anaz
QUOTE(rchos7 @ Feb 15 2007, 09:21 PM) *
ποτε το ειδες και πως?

το ειδα στον υπολογιστη.μολις πριν 30 λεπτα τελειωσε!
το περιμενα και εγω πολυ καλυτερο!

Το'δα χτες βραδυ στον υπολογιστη! Ειμαι ενα βημα μπροστά.. biggrin.gif
apkat
Εγω ειδα πριν 2-3 μερες το οι ζωες των αλλων το οποιο ειναι οντως απο τις καλυτερες ταινιες της χρονιας..

Δειτε οσοι δεν το εχετε δει οπωσδηποτε..
Anaz
Το insomnia με τον Αλ Πατσινο apkat και rchos το'χετε δει...???
rchos
το εχω δει!οταν ειχε βγει βεβαια!δεν μου ειχε κανει και την καλυτερη των εντυπωσεων απο οσο θυμαμαι!
το ειχε και καπου αυτες τις μερες if i am not wrong(α ρε τα προφισενσυ)! smiley.gif
Anaz
QUOTE
δεν μου ειχε κανει και την καλυτερη των εντυπωσεων απο οσο θυμαμαι!
ξαναδες την τωρα θα την εκτιμησεις περισσότερο.. tongue.gif
rchos
QUOTE
ξαναδες την τωρα θα την εκτιμησεις περισσότερο..


πωπω ντρεπομαι!τωρα το πιασα το υπονουμενο!!!!!!
Anaz
να το βράσω το προφισιενσυ σου... tongue.gif
apkat
Λεω λοιπον μα καλα που του ρθε να ρωτησει για το ινζομνια..

Διαβαζω μετα για υπονοουμενα και λεω γιατι εγω δεν καταλαβαινω αυτη τη κουβεντα;;

Ακουω για προφισεσενσυ και λεω οχι Γιαννη υπαρχει καποιο προφανες μηνυμα που σου διαφευγει καταλαβε το και μετα απο 1 λεπτο αυτο το λαμπερο μυαλο οντως αντιλαμβανεται το ζητημα σε του τις εκφανσεις και προεκτασεις..




Υ.Γ:φταιει που τωρα ξυπνησα ματα απο μολις τετραωρο υπνο.. tongue.gif
αεκτζού
Είδα το "Καφές και τσιγάρα" του Jim Jarmusch.Έφη,είχες δίκιο πολύ καλό,ιδιαίτερα η ιστορία με τον Steve Buschemi ήταν πολύ καλή!
kostasvc15
Εχει κανεις DVD με bball.gif μπασκετικο περιεχομενο σε στυλ ντοκιμαντερ? Εγω μεχρι στιγμης εχω... τη ζωη του Λαρυ Μπερντ,Dunks μερος 1,Ankle breakers μερος 1,And1 No7,τη ζωη του Τζορνταν μερος 1 και 2,San Antonio Spurs 2003(Nba Champions),την ιστορια του Nba και τις 100 καλυτερες φασεις.Αν υπαρχει καποιος που να εχει κατι παρομοιο ας μου πει παρακαλω απο που το εχει αγορασει. blove.gif smiley.gif
eftychia
QUOTE(αεκτζού @ Feb 16 2007, 05:44 PM) *
Είδα το "Καφές και τσιγάρα" του Jim Jarmusch.Έφη,είχες δίκιο πολύ καλό,ιδιαίτερα η ιστορία με τον Steve Buschemi ήταν πολύ καλή!



Ναι εγω ειχα γελασει και με την Κειτ Μπλανσετ και με τον Αλφρεντ Μολινα.... Αλλα ειπαμε η αγαπημενη μου ηταν με τους Τζακ και Μεγκ Γουαιτ, για τους γνωστους λογους.
Pierce
την κυριακη καθισα και ειδα το blow(johny depp,penelope cruz)
το εβαλε ο αλφα κατα τις 23 . πραγματικα πολυ καλη ταινια βασιζεται στην πραγματικη ιστορια του πρωτου μεγαλεμπορα κοκαινης στην αμερικη. συνιστω ανεπιφυλακτα να την παρετε απο το video club σας .
δεν ειναι ταινια με πιστολιδια ισα ισα που περναει και καποια μηνύματα στο τελος...
kostasvc15
Τωρα σε λιγο εχει στο Φιλμνετ το Ντουμ!!!Αυτος ο Ροκ τι τουμπανο που ειναι icon_workout.gif .Το 'τα χρωματα της βιας' με το Σον Πενν το εχετε δει;Παλιο αλλα καλο....Ειναι και ενα καινουργιο ελληνικο το '5 λεπτα ακομη'.Πολυ ωραιο.
Air Kef
Kαποιος ειδες τους "300" και εχει παθει την πλακα του..Με το ζορι πληκτρολογει τις εντυπωσεις του..Αντε ρε λεγε!
Keyser_Soze
300=Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ίσως να υπερβάλλω λίγο γιατί το παρόν ποστ γράφεται μόλις 1 ώρα μετά την έξοδο μου από το σινεμά που το είδα και ακόμα προσπαθώ να συνέλθω.
Ως τεράστιος φαν του Φρανκ Μίλερ και των κόμικ του, το κόμικ το είχα διαβάσει αρκετό καιρό πριν και μου άρεσε τρομερά. Ε, λοιπόν η ταινία είναι μακράν καλύτερη από το κόμικ. Τα εφέ σε εκτοξεύουν σε άλλη διάσταση και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χαζεύεις σαν χαζός... Δεν υπάρχουν άλλα λόγια ικάνα να περιγράψουν αυτό που βίωσα...

Μόνο ένα σχόλιο στους κριτικούς: Όλοι εσείς οι δήθεν σοφιστικέ μαλάκες που φοράτε στρινγκ και θάψατε αυτό το έπος, μπορείτε να πάτε να *ΜΠΙΠ*! Ίσως αν παριστανόταν ο Λεωνίδας ως αδερφή να του βάζατε 10 όπως βάλατε στην άλλη τη μαλακία που πηδιούνται οι καουμπόιδες μέσα σε ένα τσαντίρι στο βουνό. Αφού δεν σηκώνουν τέτοιου είδους ταινίες οι κ***ι σας, επιλέξτε να μην τις δείτε... Ένα μάτσο αδερφές είστε όλοι σας!!!

(Ζητώ συγνώμη για το ύφος αλλά είμαι απίστευτα δοσμένος.)
morfi
QUOTE(Keyser_Soze @ Mar 9 2007, 12:23 AM) *
300=Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ? Οπως το "Μiami Vice" ? dry.gif
Pantel
τσέκαρα Revolver μια ταινία του Guy Ritchie που δεν έχει προωθηθεί στην Ελλάδα(δεν ήρθε σε κινηματογράφους και σε 2 dvd αδικα που τσέκαρα δεν το είχαν). Πολύ καλή ταινία, με μπερδεμένη υπόθεση. Θα "μιλήσει" σε όσους άρεσε η αρπαχτή και το Lock Stock. Παίζει και ο Jason Statham.
Κατεβάστε το. Είναι ταινιάρα smiley.gif
nikefalin
QUOTE(Pantel @ Apr 6 2007, 10:59 PM) *
τσέκαρα Revolver μια ταινία του Guy Ritchie που δεν έχει προωθηθεί στην Ελλάδα(δεν ήρθε σε κινηματογράφους και σε 2 dvd αδικα που τσέκαρα δεν το είχαν). Πολύ καλή ταινία, με μπερδεμένη υπόθεση. Θα "μιλήσει" σε όσους άρεσε η αρπαχτή και το Lock Stock. Παίζει και ο Jason Statham.
Κατεβάστε το. Είναι ταινιάρα smiley.gif

Είμαι τρελός φαν αυτών των ταινιών...αδελφέ στείλε λινκ με πμ

Νίκος
Pantel
pm sent. Πες μου αν το πήρες γιατί μου έκανε νούμερα smiley.gif
liolias
Ειδα εχθες τους 300 ξανα σε dvd!!
Keyser_Soze
Χθες είδα την πιο αναμενόμενη ταινία για μένα μετά τους 300.
Grindhouse των Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Κουέντιν Ταραντίνο.

Grindhouses ήταν κάποια παλιά, παρακμιακά θέατρα-τρύπες που έπαιζαν ταινίες που είχαν να κάνουν με πολύ αίμα, πολύ σεξ και πολύ φρίκη. Τις περισσότερες φορές έδειχναν 2-3 ταινίες στη σειρά και πριν την έναρξη των ταινιών έδειχνε διάφορα τρέιλερς παρόμοιου τύπου. Η παρακμή χτύπαγε κόκκινο αφού σχεδόν πάντα οι ταινίες είχαν κάκιστη ποιότητα εικόνας και ήχου. Μερικές φορές οι μπομπίνες ήταν τίγκα στη σκόνη και στα γδαρσίματα ενώ άλλες φορές έλειπαν οι ίδιες οι μπομπίνες με αποτέλεσμα να χάνονται ολόκληρα κομμάτια από τις ταινίες.

Ως λάτρεις λοιπόν αυτών των ταινιών και αφού έφαγαν τα εφηβικά τους χρόνια μέσα σε αυτά τα θέατρα, οι Ροντρίγκεζ και Ταραντίνο ως φόρο τιμής δημιούργησαν αυτήν την ταινία, για να μας δείξουν τι πραγματικά ήταν το Grindhouse για αυτούς.

Η ταινία χωρίζεται σε 2 μέρη. Το πρώτο μέρος είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ροντρίγκεζ και ονομάζεται Planet Terror ενώ η δεύτερη είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ταραντίνο και ονομάζεται Death Proof. Πριν και ενδιάμεσα απο τις 2 ταινίες παίζονται ψεύτικα τρέιλερς, ενώ και τις ταινίες οι δημιουργοί τους τις έχουν 'παλιώσει' επίτηδες για να μας δώσουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη άισθηση του τι ήταν το grindhouse.

Planet Terror

Η πρώτη ταινία έχει να κάνει με ένα τοξικό αέριο που ελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα σε μία πόλη στην Αμερική. Ο μισός πληθυσμός μολύνεται και μετατρέπεται σε κάτι που μοιάζει με ζόμπι (στο πολύ πιο σιχαμερό μόνο). Έτσι μία ομάδα ανθρώπων ξεκινάει να τα πολεμάει για να ξεφύγουν από αυτή την πόλη.
Η ταινία του Ροντρίγκεζ έχει την περισσότερη αγωνία, την περισσότερη δράση και την περισσότερη φρίκη. Έχει καταιγιστικούς ρυθμούς και δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα ούτε δευτερόλεπτο. Είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχω δει στον χώρο των ζόμπι (αν και δεν είναι ακριβώς ζόμπι).

Death Proof

Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ψυχοπαθή δολοφόνο-κασκαντέρ που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του (ένα απίστευτο chevy nova του '72) για να σκοτώνει γυναίκες.
Η ταινία του Ταραντίνο έιναι η πιο αστεία, πιο διεστραμμένη και πιο απρόβλεπτη. Είναι κλασσική ταινία Ταραντίνο με εκπληκτικές ατάκες και διαλόγους που θυμίζουν έντονα Pulp Fiction και Reservoir Dogs. Το φινάλε, δε, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Τέλος, τα τρέιλερς είναι σκηνοθετημένα από τους Ροντρίγκεζ, Ρομπ Ζόμπι, Έντγκαρ Ράιτ και Ιλάι Ροθ και δίνουν τη δική τους πινελιά στην ταινία πλαισιώνοντας τις 2 ταινίες μοναδικά.

Εν κατακλείδει, οι Ροντρίγκεζ και Ταραντίνο φαίνεται να έκαναν ΠΑΛΙ το θαύμα τους, δημιουργώντας μια ταινία που θα μείνει στην ιστορία σίγουρα!!! Για κάτι τέτοιες ταινίες ευχαριστώ το θεό που μ' έκανε ταινιόφιλο (όχι σινεφίλ tongue.gif )...

Στην Αμερική η ταινία προβλήθηκε ως 1 ταινία και διαρκεί κάτι παραπάνω από 3 ώρες. Στην Ευρώπη, εκτός από την Αγγλία, θα προβληθεί χωρισμένη για προφανείς λόγους. "Ε, αφου στην Ευρώπη δεν έχουν ιδέα τι ήταν το grindhouse, ας χωρίσουμε την ταινία να βγάλουμε και κάνα φράγκο παραπάνω" θα σκέφτηκαν οι παραγωγοί. ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
Στην Ελλάδα δεν έχει ανακοινώθει πότε θα έιναι η επίσημη πρεμιέρα ούτε αν θα είναι χωρισμένη (που μάλλον θα είναι όμως), αλλά μάλλον πάμε για Σεπτέμβρη.
treathitch
Εγω επαθα την πλακα μου με το TOKIO DRIFT.ΤΕΛΕΙΟ............
Yellow heart
QUOTE(PANOS_4 @ Apr 13 2007, 10:32 AM) *
Εγω επαθα την πλακα μου με το TOKIO DRIFT.ΤΕΛΕΙΟ............

mpa,dn moy arese kai poly.oi 300 htan foberoi
liolias
QUOTE(PANOS_4 @ Apr 13 2007, 01:32 PM) *
Εγω επαθα την πλακα μου με το TOKIO DRIFT.ΤΕΛΕΙΟ............


Το γκομενακι ειναι ολα τα λεφτα..
Jimar
ειδα αυτες τις μερες το Lords Of Dogtown που ηταν παρα πολυ καλο

τη Μαδαγασκαρη biggrin.gif που ηταν αρκετα καλο.

και το Green Street Hooligans που ηταν κι αυτο κορυφαιο.

και το Formula 51 μου αρεσε πολυ που ειχα δει πιο παλια (κυριως λογο του Σ. Τζακσον, που φοραει στο εργο σκοτσεζικη φουστα tongue.gif )
Yellow heart
QUOTE(liolias @ Apr 13 2007, 03:12 PM) *
Το γκομενακι ειναι ολα τα λεφτα..

Το γκομενακι καλο ηταν,η ταινια μου την ψιλοεδωσε.
panos75
Είδα σε DVD το ''Fog of War''. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ντοκιμαντέρ με αντικείμενο τη ζωή και την καριέρα του Ρόμπερτ ΜακΝαμάρα, υπουργού άμυνας των ΗΠΑ την εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος της ταινιάς αποτελείται από συνεντεύξεις του ΜακΝαμάρα, είναι μακράν η πιο συναρπαστική ταινιά που είδα τα τελευταία χρόνια.
Οι παραλληλισμοί με τη σημερινή κατάσταση στο Ιράκ και το συμπεράσμα που βγαίνει, πως ο πόλεμος είναι άρρηκτα δεμένος με την ανθρώπινη φύση, είναι ανατριχιαστικά. Αν ήμουν υπουργός Παιδείας θα επέβαλα την προβολή του σε όλα τα σχολεία.
Yellow heart
Ξεχασα να αναφερω οτι μου αρεσε πολυ ο Coach Carter!Ειναι ολα τα λεφτα!

Εχει σχεση με αμερικανικα κολεγια κ.τ.λ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.