Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ταινίες που είδαμε σε DVD-Video-TV!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
dizzy_fingers
Xαίρομαι biggrin.gif!
Όλοι μου λέγανε "τί πατάτα ήταν ο Οιωνός", "τί βλάκας που έδειξε τον εξωγήινο"...και όλα αυτά τα στηρίζανε επειδή σαν ταινία δεν είχε το ανατρεπτικό τέλος που είχαμε συνηθίσει στις ταινίες του Σιαμάλαν...
Μα αφού ο σκηνοθέτης ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να γυρίσει τέτοια ταινία!:doh:
Όλο το κλου της ταινίας, κατά τη γνώμη μου, ήταν η ατμόσφαιρα και η αγωνία που σου έβγαζε κατά τη διάρκειά της.
Για παράδειγμα, τη στιγμή της επίθεσης των εξωγήινων, που είχαν κλειστεί στο υπόγειο...την τελευταία φορά που ένιωσα έτσι, θα πρέπει να ήταν όταν θα πρωτοείδα τέτοιου είδους φιλμ...και αυτό είναι πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου.

Όσον αφορά το Σκοτεινό Χωριό, οι ερμηνείες ήταν άψογες και το τέλος...πάλι δεν κατάλαβα γιατί δεν άρεσε σε μερικούς 68.gif.

Αν μπορώ να πω πως "δε μου άρεσε" μία ταινία του Σιαμάλαν, αυτή θα ήταν ο Άφθαρτος...παρόλα αυτά, θα καθόμουν να τη δω ξανά ένα απόγευμα που δεν κάνω τίποτα.
morfi
Ο οιωνος ηταν απιστευτο εργο... θα ηταν ακομα ακαλυτερα αν δεν εδειχνε τον εξωγηινο στο τελος αλλα και ετσι μου αρεσε πολυ... ειδικα οταν τον δειχνει στο ερασιτεχνικο βιντεο που τραβηχτηκε στο παρτι...

QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 6 2006, 12:14 AM)
Όσον αφορά το Σκοτεινό Χωριό, οι ερμηνείες ήταν άψογες και το τέλος...πάλι δεν κατάλαβα γιατί δεν άρεσε σε μερικούς 68.gif.
*

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρεσει σε μερικους... 68.gif Η ταινια αυτη ειναι η μεγαλυτερη πατατα... και βραστη μαλιστα που δεν εχω δοκιμασει ποτε και ουτε θελω... banana.gif 24.gif
Alexmei
είδα το scarface και πωρόθηκα......................... είναι τέλειο! άρε Χάουαρντ Χιουζ! εσύ και οι τρελοταινίες σου!
dizzy_fingers
Την παλιά έκδοση είδες?
Τί λέει αυτή?
Keyser_Soze
Έχει παλιά έκδοση το Scarface; Ποιος είναι ο Χάουαρντ Χιουζ; Μήπως μιλάτε για ένα Scarface που βγήκε μέσα στο '30 (ή κάπου εκεί τελοσπάντων); Αυτό δεν το είχε σκηνοθετήσει ο Χάουαρντ ΧΟΚΣ; Από που χέζει η γοργόνα; icon_drunk.gif biggrin.gif tongue.gif
dizzy_fingers
Ο Howard Hughes δεν είχε σκηνοθετήσει ποτέ ταινία.
Παραγωγός ήταν και συγκεκριμένα, παραγωγός της πρώτης ταινίας "Ο Σημαδεμένος" του 1932.
Αν θες να μάθεις ποιός είναι, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την πρόσφατη ταινία του Σκορτσέζε "Aviator" (αν και προσωπικά, τον βρίσκω βαρετό ως σκηνοθέτη και πως πλέον έχει χάσει την σπιρτάδα που είχε παλιά....).
Η δεύτερη, που είναι και πιο γνωστή, με τον Πατσίνο είναι το remake αυτής.

Είδες που καμιά φορά ο Alexmei λέει κάτι σωστό? laugh.gif
Keyser_Soze
Μετά από μία "κλεφτή" ματιά στο imdb.com διαπίστωσα οτι ο Howard Hughes είναι και σκηνοθέτης. Συγκεκριμένα έχει σκηνοθετήσει 2 ταινίες: Τα The Outlaw (1943) και Hell's Angels (1930).

Όντως!! Πως το έκανες αυτό Alexmei; Μήπως στραβοκοιμήθηκες χθες βράδυ;;;;; biggrin.gif tongue.gif
NBAholic
Ο Χάουαρντ Χιουζ ήταν πρωτίστως πιλότος και μηχανικός και υπήρξε παραγωγός της ταινίας.
Ήταν νομίζω ο γιος του ομώνυμου γνωστού εκκεντρικού μεγιστάνα.
dizzy_fingers
Δεν ήταν ο ίδιος?
NBAholic
Το τσέκαρα. Ήταν γιος του όντως:

His parents were Allene Gano Hughes and Howard R. Hughes Sr.,

Hughes' parents died while he was still in his teens, and he inherited a substantial part of his father's multi-million dollar fortune.
dizzy_fingers
Μπερδεύτηκα τώρα...
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Aviator, ο ΝτιΚάπριο, ποιός ήτανε?
Ο γιός ή ο πατέρας?

Γιατί κι αυτός ήταν εκατομυριούχος και εκκεντρικός biggrin.gif.
NBAholic
Δεν έχω δει την ταινία. Τσέκαρε το imdb. Εγώ απλώς απάντησα σε αυτό:

Ο Howard Hughes δεν είχε σκηνοθετήσει ποτέ ταινία.
Παραγωγός ήταν και συγκεκριμένα, παραγωγός της πρώτης ταινίας "Ο Σημαδεμένος" του 1932.
Alexmei
QUOTE
Είδες που καμιά φορά ο Alexmei λέει κάτι σωστό?



άρα υπάρχει ΘΕΟΣ! biggrin.gif είδα με τον Πατσίνο την ταινία......την είχε στο filmnet και δν είχα τι να κάνω........... την παλιά ρε που να την βρώ;
dizzy_fingers
Ποιός Χάουαρντ Χιούζ και τυρκουάζ πράσινα άλογα μας λες ρε?
Και μας μπερδεύεις dry.gif...

Αχ αυτά τα παιδιά σήμερα.... 45.gif
Alexmei
εαν δεις την ταινία στην αρχή, η μάνα είναι αυτή που κάνει τον χιουζ υποχόνδριο..........δν νομίζω ότι άφησε απογώνους.....άφησε; τέλος πάντων...... αν είναι ο γιος, αυτός έκανε το hells angels, το outlaw και το επικό έργο scarface....................... έκανε και τον hercules(αεροπλάνο ήταν) αλλά το πέταξε μόνο μία φορά.........

να ροτίσω κάτι; τι είπα σωστό; biggrin.gif
αεκτζού
O Howard Hughes ήταν ο γιος.Ήταν και σκηνοθέτης και ξεκίνησε το 1930 με το Hell's angels και τη Jean Harlow.Ήταν και πιλότος,καθώς και έβγαινε με την Katherine Hepburn.Έφτιαξε επίσης το half cup bra με μοντέλο τη Jane Russell.
Keyser_Soze
Δε ξέρω αν έχει δει κανένας την ταινία Running Scared... Πέρασε για λίγο από τους σινεμάδες (εγώ δεν το πήρα καν χαμπάρι κι αυτό σημαίνει ότι πέρασε για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λίγο). Το είδα χθες και έμεινα με ανοιχτο το στόμα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταινία με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δράση που σε πιάνει από το λαιμό και δε σε αφήνει να πάρεις ανάσα ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Στην κυριολεξία! 2 ώρες ταινία και μόνο όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους κατάφερα να ηρεμήσω λίγο. Ένα σας λέω... Η ταινία μπήκε ΑΝΕΤΑ στο Hall Of Fame μου με τις 10 καλύτερες ταινίες και σας πληροφορώ ότι είμαι πολύ δύσκολος... Παίζει ο Paul Walker (Fast and Furious 1&2) και δίνει ρεσιτάλ!
kolossos
Mετά από ένα σημαντικό διάστημα αποχής επιστρέφω δριμύτερος με μπόλικες ταινίες που θέλω να δω. Μέχρι τώρα έχω δει μόνο το hostage αλλά το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό. Επειδή δεν θυμάμαι να έχω ξαναγράψει στο τόπικ, θα αναφέρω κάποιες ταινίες που έχω δει και πιστεύω ότι αξίζουν.
- Όλες τις ταινίς του Τσάκι Τσαν. Αν και κάποιες από αυτές είναι λίγο υπερβολικές ο Τσάκι είναι θεός. Ειδικά τα rush hour και τα 2 είναι απίστευτα.
-Στα ίχνη του δολοφόνου. ΠΡοσωπικά μου άρεσε πολύ. Θα έλεγα ότι θυμίζει έντονα το dtox αν και μάλλον είναι καλύτερο απο αυτό.
-Phonebooth. Ουσιαστικά όλη η ταινία εξελίσσεται μέσα σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο αλλά είναι απίστευτος ο τρόπος που σε κρατάει καθηλωμένο. Παίζει ο Κόλιν Φάρελ.
-Η δοκιμασία. Περιπέτεια με Αλ Πατσίνο και Κόλιν Φάρελ. Πολύ έντονη και με ανατρεπτικό σενάριο.
-Butterfly effect. Πολύ ψαγμένη ταινία βασισμένη στην θεωρία του χάους.
- Ο τελευταίος σαμουράι. Αν και μάλλον παρουσιάζει τα πράγματα όπως θέλουν οι παραγωγοί αλλάζοντας ουσιαστικά την ιστορία, είναι πολύ καλή ταινία.
-Διπλή παγίδα. Σον Κόνερι και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σε μια φοβερή περιπέτεια.
-Η συμμορία των 11. αΠό τις αγαπημένες μου ταινίες. Κλάσεις ανωτερη από την συμμορία των 12.
-Italian job. Και εκεί οργανώνεται μια φοβερή ληστεία αλλά δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέριες από την ταινία.
-Ασκήσεις ληστείας. Πάνω κάτω τα ίδια με τις 2 προηγούμενες
-National treasure. Μία από τα ίδια... παίζει ο cage. (όχι δεν μου αρέσουν οι ταινίες με ληστείες, ιδέα σας είναι)
-White men cant jump. Ανάλαφρη ταινία με μπασκετικό περιεχόμενο.


Αρκετές ανέφερα νομίζω. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές ακόμα αξιόλογες που έχω δει αλλά δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Θα ξαναγράψω πάντως όταν μου έρθουν και περιμένω και τις γνώμες σας αν δείτε ή έχετε ήδη δει κάποια από αυτές
Keyser_Soze
Καλές ανάλαφρες ταινιούλες αυτές που αναφέρεις, από αυτές που τις είδα μία φορά, τις ευχαριστήθηκα αλλά μέτα τις ξέχασα (εκτός ίσως απο το Phonebooth).
Απότις τελευταίες ταινίες του Τσάκι Τσαν η μοναδική που μου άρεσε ήταν το New Police Story. Εξαιρετικό δραματικο θρίλερ που θυμίζει λίγο τις πρώτες (ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ) ταινίες του Τσάκι Τσαν. Όσον αφορά τις ταινίες που έχουν να κάνουν με ληστείες, μετά το Inside Man με τον Κλάιβ Όουεν όλες οι άλλες μου φαίνονται ΜΙΚΡΕΣ μπροστά σε αυτήν (εκτός απο το Heat του Μάικλ Μαν που πρόκειται για ΕΠΟΣ).
kolossos
Τον υποκινητή δεν έχω καταφέρει ακόμα να τον δω. Το heat είναι στα ελληνικά "η ένταση", γιατί αυτή την ταινία όσες φορές είχα ρωτήσει ήταν νοικιασμένη γαμώτο.
Achilleas13
Μη δείτε το Σκοτεινό χωριό ειναι αισχος
Alexmei
QUOTE(Achilleas13 @ Jun 19 2006, 10:39 PM)
Μη δείτε το Σκοτεινό χωριό ειναι αισχος
*



δν πρέπει να είσαι καλά......''το σκοτεινό χωριό" (the village) είναι πολύ καλό έργο. Δείχνει πως οι άνθρωποι κάνανε τους υπόλοιπους χωριανούς να πιστεύουν ότι βρίσκονται στις αρχές του 1900 για να τους προστατεύσουν από το μίσος του έξω κόσμου, πολέμοι κτλ κτλ
Achilleas13
Αν το δείς από αυτή τη μεριά έχεις δίκιο αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν παρα πολύ καλύτερες ταινιές από αυτή
Alexmei
QUOTE(Achilleas13 @ Jun 21 2006, 10:41 PM)
Αν το δείς από αυτή τη μεριά έχεις δίκιο αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν παρα πολύ καλύτερες ταινιές από αυτή
*



σίγουρα υπάρχουν καλύτερες ταινίες, αλλά ούτε αυτή δν θα με χάλαγε να την δω.........δν είναι άσχημη ταινία όπως τον Ηρακλή στο Star! αυτή είναι για κλάματα................ sad-smiley-009.gif
mikri prasini ollandeza
Το σκοτεινό χωριό έχει την πλάκα του...!!!!!!Σε κτ φάσεις τρόμαζα τόσο πολύ...είχα βάλει το λάπτοπ στα πόδια μου και μου έπεσε κάτω σε μια φάση!!!!
Alexmei
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Jun 22 2006, 01:54 PM)
Το σκοτεινό χωριό έχει την πλάκα του...!!!!!!Σε κτ φάσεις τρόμαζα τόσο πολύ...είχα βάλει το λάπτοπ στα πόδια μου και μου έπεσε κάτω σε μια φάση!!!!
*



καλά τόσο πολύ φοβάστε εσείς τα κορίτσια; γιατί έχω κάτι σούκα φίλες που όταν βλέπουμε "θρίλλερ"(με ζόμπι, γιατί τα αστυνομικά και τα phsyco μου αρέσουν biggrin.gif ) ή "ταινία τρόμου" (τα βάζω σε "..." για να πω ότι είναι γελοίες) κάνουν σαν χαζές και καλά ότι φοβούνται(για να τις προσέξεις) και σε αγκαλιάζουν και σε σφίγκουν to death........


είδα σήμερα για άλλη μία φορά το "Good night n' good luck" του Κλούνεϊ και παρατήρησα ότι ο παραγωγός είναι η Προεδράρα των Μαβς! είναι τρέλος αυτός ο τύπος! 41.gif dall2-sm.gif
mikri prasini ollandeza
Πάντως η καλύτερη ταινία είναι αυτή που be seen με φίλους!!! 41.gif
Είναι τρελός..είναι τρελός ο τύπος αυτός...!!!! tongue.gif tongue.gif
Alexmei
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Jun 22 2006, 02:58 PM)
Πάντως η καλύτερη ταινία είναι αυτή που be seen με φίλους!!! 41.gif
Είναι τρελός..είναι τρελός ο τύπος αυτός...!!!! tongue.gif  tongue.gif
*



μια σωστή μετάφραση please. rolleyes.gif
NBAholic
QUOTE
καλά τόσο πολύ φοβάστε εσείς τα κορίτσια; γιατί έχω κάτι σούκα φίλες που όταν βλέπουμε "θρίλλερ"(με ζόμπι, γιατί τα αστυνομικά και τα phsyco μου αρέσουν  ) ή "ταινία τρόμου" (τα βάζω σε "..." για να πω ότι είναι γελοίες) κάνουν σαν χαζές και καλά ότι φοβούνται(για να τις προσέξεις) και σε αγκαλιάζουν και σε σφίγκουν to death


Τα θρίλερ με ζόμπι είναι από τις καλύτερες κωμωδίες που υπάρχουν. Το Braindead παραμένει μια από τις αγαπημένες μου ταινίες.

Οι ταινίες τρόμου πάσχουν από αληθοφάνεια και πολλές καταλήγουν να μοιάζουν κωμωδίες, as well.
mikri prasini ollandeza
QUOTE(Alexmei @ Jun 22 2006, 04:49 PM)
μια σωστή μετάφραση please. rolleyes.gif
*



Με άλλα λόγια..η ταινία που αξίζει είναι αυτή που τη βλέπεις με παρέα!Αλλιώς...δεν αξίζει ρε φίλε!!!!!!! smile.gif
Alexmei
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Jun 22 2006, 06:00 PM)
Με άλλα λόγια..η ταινία που αξίζει είναι αυτή που τη βλέπεις με παρέα!Αλλιώς...δεν αξίζει ρε φίλε!!!!!!! smile.gif
*



τώρα σε πιάνω.......το ΄ξερα ότι θα συννενοηθούμε εμείς! wink.gif


QUOTE
Τα θρίλερ με ζόμπι είναι από τις καλύτερες κωμωδίες που υπάρχουν. Το Braindead παραμένει μια από τις αγαπημένες μου ταινίες.

Οι ταινίες τρόμου πάσχουν από αληθοφάνεια και πολλές καταλήγουν να μοιάζουν κωμωδίες, as well.


πρώτα απ' όλα έχουν ηλίθειο σενάριο..... πχ. στο DOOM (εντάξει έχει τέρατα αντί για ζόμπι), τα τέρατα, επειδή τους κάπνισε, άρχισαν να σκοτώνουν κόσμο για την πλάκα τους......όλα αυτά τα έργα είναι ανούσια, άχρηστα και έχουν φτιαχτεί 1)για τα αμερικανάκια που το παίζουν μάγκες και 2) για τα λεφτά του κόσμου. icon_drunk.gif
Achilleas13
¨Οντως οι ταινίες με ζόμπι είναι γελείες
Κάποια καλή ταινία τρόμου???????
Alexmei
QUOTE(Achilleas13 @ Jun 29 2006, 04:32 PM)
¨Οντως οι ταινίες με ζόμπι είναι γελείες
Κάποια καλή ταινία τρόμου???????
*



μην ρωτάς εμένα γιατί δν είναι του τύπου μου.......βλέπω θρίλερ αλλά μυστιρίου και phyco πράγματα (όχι το hannibal.....)
mikri prasini ollandeza
Δες το Pride & Prejudice! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Alexmei
που κολάει αυτό ρε; hammer.gif
mikri prasini ollandeza
Μα..σε παρακαλώ...είναι πολύ τρομαχτική ταινία...εγώ παρα λίγο να κοιμηθώ... tongue.gif !Όχι...μου άρεσε...και τη βλέπω πολύ συχνά!
Alexmei
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Jul 2 2006, 11:26 PM)
Μα..σε παρακαλώ...είναι πολύ τρομαχτική ταινία...εγώ παρα λίγο να κοιμηθώ... tongue.gif !Όχι...μου άρεσε...και τη βλέπω πολύ συχνά!
*


ξερω ότι είναι πολύ καλή ταινία......απλός δν κολούσε με τα ζόμπια.. wink.gif
NBAholic
Kαμιά από τις σημερινές ταινίες τρόμου δεν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, διότι οι ιδέες έχουν εξαντληθεί. Εξ'ου και τα sequel ταινιών όπως το Texas Chainsaw Massacre ή άλλες ταινίες του στιλ "Exorcist the beginning", "Ring 3", κτλ. Και αυτό το λέω σαν φαν του είδους.

Μια καλή γενική συμβουλή: Αποφύγετε τις ταινίες με εφήβους και 20άρηδες (με εξαίρεση μερικές όπως το Texas Chainsaw Massacre (το παλιό). Πείτε ναι στις ταινίες με παιδιά (κυρίως κοριτσάκια) και ώριμους ενηλίκους.
Alexmei
QUOTE
Μια καλή γενική συμβουλή: Αποφύγετε τις ταινίες με εφήβους και 20άρηδες (με εξαίρεση μερικές όπως το Texas Chainsaw Massacre (το παλιό). Πείτε ναι στις ταινίες με παιδιά (κυρίως κοριτσάκια) και ώριμους ενηλίκους.


Δλδ; όταν λες με έφηβους κτλ εννοείς "American Pie" και τέτοια;
mgg
Ali G in da House και τα μυαλά στα κάγκελα
Alexmei
QUOTE(mgg @ Jul 8 2006, 12:20 AM)
Ali G in da House και τα μυαλά στα κάγκελα
*



Ωπ! καλώς ξανήρθες mgg! το Αli G in da House δν το έχω δει...... κάθε φορά ξεχνάω να το πάρω από το dvd club..... blink.gif
morfi
H ταινια του 50 Cent μου λεγανε οτι ηταν μαπα... εγω την βρηκα παρα πολυ καλη... πολυ γκαγκστα... ναρκωτικα, πιστολιδια... shot.gif
kolossos
QUOTE(mgg @ Jul 8 2006, 03:20 AM)
Ali G in da House και τα μυαλά στα κάγκελα
*


Αν και δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε σαν ποιότητα ταινίας, είχε ορισμένα σημεία που πραγματικά λιώνεις από τα γέλια. Μπορώ να πω ότι με ευχαρίστησε biggrin.gif
Achilleas13
QUOTE(mgg @ Jul 8 2006, 02:20 AM)
Ali G in da House και τα μυαλά στα κάγκελα
*



Καλα φοβερη ταινια
sihainas
Καλά φοβερή δεν την λες... αλλά έχει πολύ γέλιο...

ps. ο Holic μάλλον εννοεί ταινείες όπως... Ξέρω τι έκανες πέρσυ το καλοκαίρι... ή όχι;

Εγώ πάντως μετά από πολύ καιρό ξαναείδα το 8 mile... αν και από ιστορία δεν έλεγε πολλά... μ' άρεσε η ερμηνεία του Eminem... μάλλον ηθοποιός έπρεπε να γίνει και ότι "τραγουδιστής"...
NBAholic
QUOTE
ps. ο Holic μάλλον εννοεί ταινείες όπως... Ξέρω τι έκανες πέρσυ το καλοκαίρι... ή όχι;


Nαι. Εννοώ ταινίες τρόμου με εφήβους του στιλ Παρασκ+13, κτλ...
morfi
QUOTE(sihainas @ Jul 11 2006, 08:47 PM)
Εγώ πάντως μετά από πολύ καιρό ξαναείδα το 8 mile... αν και από ιστορία δεν έλεγε πολλά...
*

Το 8 Mile ειναι η πιο τελεια ταινια που εχει βγει ποτε... την εχω δει πανω απο διακοσιες φορες... σοβαρα μιλαω... καπου εκει γυρω και το space jam...

QUOTE(sihainas @ Jul 11 2006, 08:47 PM)
μ' άρεσε η ερμηνεία του Eminem...
*

Η ερμηνεια του Εμινεμ ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!

QUOTE(sihainas @ Jul 11 2006, 08:47 PM)
μάλλον ηθοποιός έπρεπε να γίνει και ότι "τραγουδιστής"...
*

ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΙΝΕΜ! shot.gif
Καταρχας δεν ειναι τραγουδιστης... ειναι ραπερ... και τι εχει δηλαδη που δεν σου αρεσει?Ειναι ο καλυτερος λευκος ραπερ που εχει υπαρξει... ολοι οι μαυροι τον εχουν αποδεχτει εκτος απο μερικους στενομυαλους... ειναι ο κορυφαιος ραπερ που εχει υπαρξει μαζι με τον 2Pac... το παλικαρι αυτο ειναι πολυ μπροστα... πιο μπροστα απο ολους μας... για αυτο δεν μπορουμε να τον καταλαβουμε...
sihainas
υπήρχε κάποια εποχή (πριν κανα 3άρι χρόνια) που μου άρεσε... μάλιστα είχα πάρει και 2 cd αυθεντικά!!!!!! το Eminem Show και το 8 mile. Αλλά τώρα ευτυχώς το έχω ξεπεράσει...
dizzy_fingers
QUOTE
Ειναι ο καλυτερος λευκος ραπερ που εχει υπαρξει...

Υπάρχει κι άλλος λευκός? tongue.gif
Anaz
Η ταινια του 50CENT πραγματι μαπα..Αν σ'αρεσουν τετοιες ταινιες υπαρχουν παλιοτερες πολλες πολυ καλυτερες!Ενδεικτικα αυτη με τους μεξικανους vatos locos&tres puntos(ξεχναω τον τιτλο),το 187, πολλες με bloods k creeps,κ αλλες παρα πολλες..
QUOTE
ειναι ο κορυφαιος ραπερ που εχει υπαρξει μαζι με τον 2Pac...
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!!!!! 68.gif shot.gif

Ειναι ο πιο εμπορικος κ διασημος ασπρος ραπερ..Το καλυτερος ειναι υποκειμενικο..

Για να μη φυγω εκτος τοπικ όμως..
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ V FOR VENDETTA!!!! ΑΝΕΤΑ Μες στις 10 καλυτερες ταινιες που εχω δει!!(κ εχω δει ΠΑΡΑ πολλες!) Με πολλα μηνυματα κ αναφορες σε παλιοτερα κ νυν καθεστωτα..Συνδυαζει χολυγουντιανη περιπετεια κ εφε, με νοημα,ποιοτητα κ ουσια.. 41.gif

Α κ μια ακομα,πιο παλια,απ'τις καλυτερες που'χω δει.. ΑΜΕRICAN HISTORY X. 77.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.