Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ilias77
εδω μπορουμε να γραφουμε για της μεταγραφς στην Γ ΕΘΝΙΚΗ.
leonkalf
Με πρόλαβε ο ilias77 και άνοιξε το topic.
Ήταν στις άμεσες ενέργειες..

Καλή αρχή, λοιπόν, στο topic.

Από δω και στο εξής εδώ θα γράφετε ότι έχει σχέση με μεταγραφές παικτών-προπονητών, ανανεώσεις παικτών στην ομάδα τους, τα ρόστερ κλπ. για την Γ'Εθνική (Βορράς-Νότος).
Πιστεύω ότι ένα topic αρκεί, μη το πάμε ξεχωριστά για κάθε όμιλο.

Όποιοι έχουν πληροφορίες, καλώς να ορίσουν... cool.gif
basketikos
Απο το τοπικ της ΕΣΚΑΝΑ - ενδιαφερει και εδω:

QUOTE(petza7 @ Apr 30 2008, 15:55 ) *
ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ SPORTDAY ΣΕΛΙΔΑ 47!!!! ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 5ο ΤΗΝ Α ΕΣΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΔΗΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΕΞΑΨΗΦΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΥΡΩ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ . ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΗΔΗ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Α2!!!


Εξαψηφιο νουμερο blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
araout
Δειλινά Ηρακλείου
Συνεχίζεται το σαφάρι για εξεύρεση προπονητή
Το σαφάρι για την αναζήτηση προπονητή στην ομάδα μπάσκετ των Δειλινών συνεχίζεται τις τελευταίες μέρες χωρίς όμως αποτέλεσμα και οι διοικούντες του συλλόγου σκέφτονται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο αν δεν βρεθεί άμεσα λύση να πορευτούν με το Γιάννη Κυριάκογλου στη Γ' Εθνική κατηγορία. Στο νεαρό τεχνικό έχει γίνει γνωστή η πρόθεση της διοίκησης όμως ο ίδιος δηλώνει ότι «δεν μπορώ να αναλάβω το ρίσκο και να είμαι μόνος μου στον πάγκο της ομάδας τη νέα χρονιά. Για εμένα είναι τιμητικό να μου προτείνουν τη θέση του πρώτου προπονητή όμως το γεγονός ότι δεν έχω εμπειρίες από τις επαγγελματικές κατηγορίες μου δημιουργεί κάποια ανασφάλεια που μπορεί στην πορεία να στοιχίσει και στην ομάδα», επισήμανε στην «Τ» ο νεαρός τεχνικός που υπογράμμισε ότι «είναι απαραίτητο να έρθει στην ομάδα ένας προπονητής που γνωρίζει καλά την κατηγορία και θα με βοηθήσει και εμένα να γίνω καλύτερος και να αποκτήσω σημαντικές εμπειρίες αλλά και να μάθω πολλά πράγματα. Σε περίπτωση τώρα που δεν ευδοκιμήσουν οι επαφές που θα έχει η διοίκηση με τους υποψήφιους προπονητές και χρειαστεί να κάτσω εγώ στον πάγκο της ομάδας δεν μπορώ να κάνω πίσω». Στα Δειλινά έχουν το μυαλό τους τώρα και για την επόμενη εβδομάδα στο Κύπελλο της ΕΚΑΣΚ και στη συνέχεια θα ασχοληθούν ξανά εντατικά με το θέμα του προπονητή αλλά και με το ποιοι παίκτες από το τωρινό ρόστερ θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιοι όχι.

Ιεράπετρα
Στις 18 Μαΐου θα διεξαχθούν τελικά οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ στην ομάδα μπάσκετ της Ιεράπετρας. Ο νυν πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Βαρδάκης αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το αν θα συνεχίσει να είναι στη θέση του και τη νέα χρονιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θέλει πρώτα να δει αν υπάρχει ενδιαφέρον και από τα άλλα μέλη του συμβουλίου για την οικονομική σταθερότητα του σωματείου καθώς στόχος του αν παραμείνει είναι η ομάδα να κυνηγήσει την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία και τη νέα χρονιά. Όσον αφορά στο ρόστερ και κυρίως το Γ. Μακράκη τα πάντα σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα και για το αν θα ενεργοποιηθεί το υπάρχον συμβόλαιο που προβλέπει συμφωνία για ακόμη ένα χρόνο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εκλογές του συλλόγου και την ανάδειξη του νέου ΔΣ.
Jabar
QUOTE(basketikos @ May 6 2008, 00:11 ) *
Απο το τοπικ της ΕΣΚΑΝΑ - ενδιαφερει και εδω:
Εξαψηφιο νουμερο blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Είχε ακουστεί για 60.000 έφτασε τόσο?Για Γκυζιακό τι ακούγεται?
golden
Σημαντικές εξελίξεις υπήρξαν στη χθεσινή συνάντηση της διοίκησης του Πειραϊκού με τον Κώστα Παπαμάρκο όπου και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η απόφαση πάρθηκε από κοινού, ενώ ο άνθρωπος που θα συνεχίσει να προπονεί τους παίκτες του συλλόγου μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης στον πάγκο του συλλόγου, θα είναι Παναγιώτης Μακρυδήμας ο οποίος προπονεί και το εφηβικό τμήμα.

Πάντως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα (και από τις δύο πλευρές) και η απόφαση που πάρθηκε κρίθηκε η καλύτερη δυνατή και για τις δύο πλευρές. Πάντως ο Κώστας Παπαμάρκος έφυγε ως επιτυχημένος από την ομάδα του Πειραιά, καθώς οι πορείες της ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια ήταν πολύ ικανοποιητικές. Μετά την λύση της συνεργασίας, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τα τρία αυτά χρόνια. Πέρασα πολύ καλά και πέρα από τους παίκτες θέλω να ευχαριστήσω και την διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι στιγμής. Εύχομαι ο Πειραϊκός να συνεχίσει την εξαιρετική προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στη συνέχεια".
dirk10
λιγο υπερβολικο μ ακουστικε το ποσο αλλα μ ειπαν οτι το περαμα εδωσε 110.000 για να παρει την θεση τ αρδηττου.κ εχει και συνεχεια λεει με ενα πολυ δυνατο μπατζετ............που τα βρηκαν αραγε!!!!!!!ξερει κανεις τι παιζει εκει?
maravitc
ο λεωνιδας θαλασινος θα παιζει γ εθνικη τη καινουργια χρονια οπως κ ο φιλος
του μιχαλης κουρης της λαμιας σε αλλη ομως ομαδα
tiflos
Μετά την απορρόφηση του Γκυζιακού από Ίκαρο, θα γίνει σφαγή για τους παίκτες που μένουν όλοι ελεύθεροι μάλλον.... Αν συνυπολογιστεί ότι πάνε και για 5 μήνες απλήρωτοι, ακόμα και αυτοι με αγορασμένα δελτία γίνονται πολύ ελκυστικοί για όλες τις ομάδες..... Όποιος προλάβει....
The Grey
Έγκυρες πληροφορίες λένε πως η τελική τιμή για την περίπτωση του Αρδητού μετά από σκληρά παζάρια έφτασε στα 80.000 Ευρω.

Αναμένουμε το αποτέλεσμα του Γκυζιακού αν και κάποιες πληροφορίες λένε πως ήδη έχει καπαρωθεί από ομάδα της Α' ΕΣΚΑ που φέτος απογοήτευσε.

Καλά να περνάτε
dirk10
ti egine re paidia den kounietai tipota sthn g nekra?
basketikos
Φρεσκα Νεα: Ο 2ο Ομιλος της Γ Εθνικης
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΝΕΑ ΦΙΛ/ΦΙΑ
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.
---------------
ΛΕΙΒΑΔΙΑ
ΔΕΙΛΙΝΑ
ΙΠΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΚΗΦΙΣΙΑ
ΨΥΧΙΚΟ
----------------
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
---------------
ΜΙΛΩΝ
ΚΡΟΝΟΣ
------------

Απο βδομαδα αναμενονται και οι εξελιξεις στον Ιωνικο αφου ολοκληρωθεί η ΓΣ του Ερασιτεχνη
panosak
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ - ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ
Jabar
QUOTE(panosak @ May 24 2008, 13:27 ) *
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ - ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ

Δύσκολος όμιλος που δεν δείχνει να έχει διαλυμένες ομάδες.Οταν δούμε τα ρόστερ θα συμπληρώσουμε τη γενική ιδέα που υπάρχει τώρα.
panosak
αν καποιος φιλος εχει νεα για το μελλοντικο προσωπο των ομαδων του ομιλου ή νεα για τη δυναμικη τους
μπορει να μας ενημερώσει ..
ακουω πως η Λειβαδια εχει μπει πολυ δυνατα στο μεταγραφικο παζαρι.
thanx
maravitc
ακουγεται πολυ εντονα το ονομα συμεωνιδης στη ν.φιλαδελφεια
oydeteros
ακουγεται επισης η μεγαλη επιστροφη του φασουλοπουλου στον ιωνικο νικαιας....επαιξε κ σε φιλικο της ομαδασς προχτες.....προκειται για πολυ καλη κινηση αν γινει κ ακουγεται κ για κοκκαλια......αν ξερει καποιος ας μας πει.....
basketikos
QUOTE(oydeteros @ May 26 2008, 18:17 ) *
ακουγεται επισης η μεγαλη επιστροφη του φασουλοπουλου στον ιωνικο νικαιας....επαιξε κ σε φιλικο της ομαδασς προχτες.....προκειται για πολυ καλη κινηση αν γινει κ ακουγεται κ για κοκκαλια......αν ξερει καποιος ας μας πει.....


Ο ουδετερος ειναι πολυ εγκυρος για 'ουδετερος' 77.gif 77.gif - πραγματι ο Φασουλοπουλος κανει προπονησεις - και ο Κοκαλιάς ειναι παικτης που εχει την προσωπικότητα και αγαπηθηκε οπου και αν πήγε.

Ελπίζω οτι οι επιστροφές (ισως) ειναι της μοδας φέτος στην Νικαια - Προσωπικά θα τους εβαζα διπλα στους 4-5 που (ελπιζω οτι) θα (καταφερουμε να) κρατησουμε απο την φετεινη ομαδα (αν παρω το ΟΚ θα γραψω και ονοματα), θα αναζητουσα εναν ασσο και εναν καλο ψηλο και θα φχαριστιομουν Ομαδα με προσωπικότητα.

Συντομα (μετα απο Τετάρτη) νεωτερα.
oydeteros
παντως αν ερθει στην ομαδα ο φασουλοπουλος σιγουρα θα δωσει πολυ ποιοτητα στην ομαδα κ αρκετες λυσεις στην περιφερεια λογω του πολυ καλου σουτ που διαθετει αλλα κ πασαρει κ πολυ καλα....οσο για τον κοκκαλια μακαρι να ερθει στην ομαδα προκειται για ενα παιδι που τα δινει ολα αποτι ξερω περυσι δεν ηθελαν να φυγουν αλλα εγινε κακη συνενοηση....αν ισχυουν ας μας πει καποιος νεα....
basketikos
QUOTE(oydeteros @ May 26 2008, 20:25 ) *
παντως αν ερθει στην ομαδα ο φασουλοπουλος σιγουρα θα δωσει πολυ ποιοτητα στην ομαδα κ αρκετες λυσεις στην περιφερεια λογω του πολυ καλου σουτ που διαθετει αλλα κ πασαρει κ πολυ καλα....οσο για τον κοκκαλια μακαρι να ερθει στην ομαδα προκειται για ενα παιδι που τα δινει ολα αποτι ξερω περυσι δεν ηθελαν να φυγουν αλλα εγινε κακη συνενοηση....αν ισχυουν ας μας πει καποιος νεα....


Αν ο φασουλοπουλος βελτιωθηκε στην Νηαρ Ηστ, τοτε ισχυουν τα παραπάνω - θα δουμε,
για τον Κοκαλιά +1 απο εμενα.

Λογω του ενδιαφέροντος για την Ομαδα του Ιωνικου: Μετα την σημερινή εκλογή διοικησης στον Α.Ο Ιωνικο (ανανέωσε η προηγουμενη διοικηση, και δοθηκε 'πράσινο' στην Επιτροπή μπασκετ να συνεχισει το εργο της), αλλά και την θετική εκβαση καποιων αλλων κινήσεων, οι φιλοι της Ομαδας μπορει να ειναι αρκετα αισιόδοξοι. smile.gif smile.gif smile.gif
Εγκυρες πληροφορίες λενε οτι θα συνεδριασει αμεσα η Επιτροπή για να ξεκινήσει τον σχεδιασμο για την νεα χρονια. Παμε γερα 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif να φέρουμε το μπασκετάκι πίσω στον Πλάτωνα bball.gif bball.gif
Blue1965White
Για τον Κοκκαλιά έχω και εγώ τις καλύτερες εντυπώσεις. Τώρα για τον Φασουλόπουλο αν πω ότι από αυτά που θυμάμαι είναι κάτι ιδιαίτερο τότε θα πω ψέμματα.

Υ.Γ Καλή δύναμη στο νέο ΔΣ και στην επιτροπή μπάσκετ που ανανέωσε τη θητεία της. Το έργο της είναι δύσκολο και όλοι οι μπασκετικοί φίλοι του Ιωνικού αναγνωρίζουμε την προσφορά τους τώρα που η ομάδα μας περνάει δύσκολες μέρες.
zeliko
καλημερα σε ολους!επειδη περυσι που η ομαδα ηταν β εθνικη πηγαινα σε ολα τα εντος εδρας ματς,στο δευτερο γυρο που η ομαδα εκανε κ τις νικες κ επαιξε κ ωραιο μπασκετ οφειλοταν στην ανοδο του φασουλοπουλου γιαυτο κ mvp 2 αγωνιστικων αλλα κ στο coach τον αντωνη χατζηκυριακο που δε καταλαβαινω γιατι δεν τον βαζουν σα πρωτο προπονητη αφου αγαπαει κ νιαζεται την ομαδα πιο πολυ απο ολους μας....????ευχομαι το οτι καλυτερο στην ομαδα μας κ να ανεβει ξανα εκει ψηλα!!!!βασιλια ξανα στην α1 εγω θελω να σε δω κ ας τρελαθω...............
dirk10
πολυ ιωνικος βλεπω.!!!!!που εισασταν ρε παιδια τοσο καιρο?τωρα για το αν θελει 1 κ 5 μονο ειναι νωρις ακομα.πντως θελει προσθηκες αρκετες οπως εχουν τα πραματα!!οι 2 παιχτες ειναι καλοι και θα βοηθησουν αν κλεισουν!!το θεμα ειναι να βρεθουν ποροι αυτο ειναι το πιο βασικο!!!αλλες ομαδεσ κανα νεο τι γινεται?
TliBan
Εκτός από μεταγραφές σημασία έχουν και οι ανανεώσεις...

Μετά τους Θέο, Διολέτη, Μπαλάφα, Αβραμίδη Δ, Αβραμίδη Ι η διοίκηση του Πανελευσινιακού ΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Χρήστο Μπαρμπαρή.

Ο Χρήστος θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 12

Μέσα στα τρία αυτά χρόνια, ο 27χρονος σέντερ έχει δεθεί με την ομάδα και στο νέο αυτό ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να λείπει.

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Οι συνέχισεις με τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας καθώς και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους συνεχίζονται.


Νεώτερα από αύριο.......... 41.gif
dirk10
htan na fygei ap oti diavaza edw!!!kalh kinhsh gia thn eleusina auth me ton mparmparh...einai dunamh katw ap ta kalathia kai poly kalo paidi!!!
basketstar
Και γω αλλα ειχα μαθει. αυτα που λεει ο φιλος dirk10. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για την ελευσινα που τον κρατησε. σαν να εκανε καινουργια μεταγραφη.
jack d
QUOTE(TliBan @ May 27 2008, 22:38 ) *
Εκτός από μεταγραφές σημασία έχουν και οι ανανεώσεις...

Μετά τους Θέο, Διολέτη, Μπαλάφα, Αβραμίδη Δ, Αβραμίδη Ι η διοίκηση του Πανελευσινιακού ΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Χρήστο Μπαρμπαρή.

Ο Χρήστος θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 12

Μέσα στα τρία αυτά χρόνια, ο 27χρονος σέντερ έχει δεθεί με την ομάδα και στο νέο αυτό ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να λείπει.

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Σταχυοφόρος
QUOTE(TliBan @ May 27 2008, 22:38 ) *
Ο Χρήστος θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 12

Μέσα στα τρία αυτά χρόνια, ο 27χρονος σέντερ έχει δεθεί με την ομάδα και στο νέο αυτό ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να λείπει.



Τι; Έμεινε; Και είχα γράψει τόσο ωραία λόγια ρε γμτ στο θέμα της Γ εθνικής... φτουυυυ.. Δε πειράζει Χρηστάρα, θα σε φάω στη μάπα άλλη μια χρονιά tongue.gif

ραντεβού Επι Περικλέους, στο στέκι της ανόδου icon_drunk.gif
TliBan
QUOTE(Σταχυοφόρος @ May 28 2008, 11:16 ) *
Τι; Έμεινε; Και είχα γράψει τόσο ωραία λόγια ρε γμτ στο θέμα της Γ εθνικής... φτουυυυ.. Δε πειράζει Χρηστάρα, θα σε φάω στη μάπα άλλη μια χρονιά tongue.gif

ραντεβού Επι Περικλέους, στο στέκι της ανόδου icon_drunk.gif



Εγώ για αυτό δεν έγραφα....


icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
zeliko
καλημερα σε ολους!επειδη περυσι που η ομαδα ηταν β εθνικη πηγαινα σε ολα τα εντος εδρας ματς,στο δευτερο γυρο που η ομαδα εκανε κ τις νικες κ επαιξε κ ωραιο μπασκετ οφειλοταν στην ανοδο του φασουλοπουλου γιαυτο κ mvp 2 αγωνιστικων αλλα κ στο coach τον αντωνη χατζηκυριακο που δε καταλαβαινω γιατι δεν τον βαζουν σα πρωτο προπονητη αφου αγαπαει κ νιαζεται την ομαδα πιο πολυ απο ολους μας....????ευχομαι το οτι καλυτερο στην ομαδα μας κ να ανεβει ξανα εκει ψηλα!!!!βασιλια ξανα στην α1 εγω θελω να σε δω κ ας τρελαθω...............
dirk10
ζελικο το διαβασαμε μην μας το ξαναλες!!!!!
Blue1965White
Υποψιάζομαι ότι ο zeliko φέτος πήγαινε στην Καισαριανή rolleyes.gif
Δεν είναι κακό οι φίλοι και οι συγγενείς (για μάνατζερ δε λέω γιατί δε μπένουν τέτοιοι εδώ tongue.gif tongue.gif ) των αθλητών να προμοτάρουν τους δικούς τους ανθρώπους αλλά καμιά φορά το κάνουν τόσο εξόφθαλμα που οι υπόλοιποι χρήστες του φόρουμ που τυχαίνει να ήμαστε απλοί φίλαθλοι ψιλοενοχλούμαστε λίγο. Τα προσχήματα παιδιά κρατήστε λίγο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... biggrin.gif biggrin.gif
zeliko
παιδια δεν ειμαι ουτε συγγενης ουτε φιλος ουτε ο ιδιος....απλα τυχαινει να ακουγεται πολυ το ονομα του για την ομαδα μας....τελος παντων το θεμα αυτο εκλεισε κ σορυ αν εγινα κουραστικος...για τον αντωνη το χατζηκυριακο δε μου απαντησατε γιατι δε τον κανουν πρωτο προπονητη?γνωριζει κανεις ποιος θα ειναι ο προπονητης της ομαδας τη νεα σεζον?
dirk10
thelei kai o idios na ginei prwtos??mporei na mhn ton empisteuonte .....akoma sthn nikaia!!!den eipe kaneis oti eisai suggenhs smiley.gif smiley.gif dwste stoixeia tautotikas kai afm xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa plaka kanw.exoun arxisei oi epafes ap oti gnwrizw pantws me toyz paixtes gia na doume ti tha ginei!!!!!
dirk10
ξεχασα για προπονητη δεν ακουγετε τιποτα για τον ιωνικο νικαιας?αν ξερει κατι κανεις ας πει
Blue1965White
Ο Αντώνης είναι καλό παιδί και Ιωνικός από μικρό παιδί. Το άθλημα θεωρώ ότι το γνωρίζει καλύτερα από κάποιους άλλους που έχουν περάσει από τον Ιωνικό. Αυτό που δε ξέρω είναι αν μπορεί να επιβληθεί σαν προσωπικότητα στους παίκτες. Αν μείνει σαν πρώτος θα πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση στο χαρακτήρα των παικτών που θα έρθουν (μείνουν).
balou
QUOTE(Σταχυοφόρος @ May 28 2008, 08:16 ) *
Τι; Έμεινε; Και είχα γράψει τόσο ωραία λόγια ρε γμτ στο θέμα της Γ εθνικής... φτουυυυ.. Δε πειράζει Χρηστάρα, θα σε φάω στη μάπα άλλη μια χρονιά tongue.gif

ραντεβού Επι Περικλέους, στο στέκι της ανόδου icon_drunk.gif



icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif χαχα καλα να παθεις evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
tiflos
Οι φήμες λένε ότι κάποιοι απο την ομάδα του Γκυζιακού θα είναι και του χρόνου μαζι σε άλλη ομάδα.....
zigolo7
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες λύθηκε κοινή συναινέση η συνεργασία της Α.Ε.Ν.Κηφησιάς με τους Καρατζά και ευθυμιόπουλο και ήρθε σε συμφωνία με τον Δέδε.
asdfg
Επίσης η ΑΕΝΚ κράτησε και τον Ψωμαδέρη, τον οποίο ήθελαν αρκετές ομάδες.
dirk10
τελικα δεν εγινε τιποτα με το περαμα ξερει κανεις ??ακουσα κ για πορφυρα για την θεση του γκιζιακου.....απο ζωγραφου φευγουν αρκετοι ισχυει??με ιεραπετρα τι γινεται?δεν ακουγοντε καλα πραματα η ειναι μουφα?
geogianniodis
QUOTE(dirk10 @ Jun 3 2008, 00:43 ) *
τελικα δεν εγινε τιποτα με το περαμα ξερει κανεις ??ακουσα κ για πορφυρα για την θεση του γκιζιακου.....απο ζωγραφου φευγουν αρκετοι ισχυει??με ιεραπετρα τι γινεται?δεν ακουγοντε καλα πραματα η ειναι μουφα?


Ισχύει.... Πορφύρας μάλλον θα πάρει την θέση του Γκυζιακού.....
ambulas
QUOTE(zigolo7 @ Jun 2 2008, 22:32 ) *
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες λύθηκε κοινή συναινέση η συνεργασία της Α.Ε.Ν.Κηφησιάς με τους Καρατζά και ευθυμιόπουλο και ήρθε σε συμφωνία με τον Δέδε.

αν φυγει κ ο λαγοποδης κο μενουδακος επειμεινει στην αποφαση του να το κοψει δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα..
president
QUOTE(ambulas @ Jun 3 2008, 02:18 ) *
αν φυγει κ ο λαγοποδης κο μενουδακος επειμεινει στην αποφαση του να το κοψει δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα..

Ο Λαγοποδης μενει .Το προβλημα του Καρατζα ειναι οι αυξημενες υποχρεωσεις του και το οτι φοβαται μηπως δεν μπορεσει να ακολουθησει το προγραμα των υποχρεωσεων της ομαδας.Το ιδιο συμβαινει και με τον Φρατα.Ο Μενουδακος εαν δεν μπορεσει να ξεπερασει τα επαγγελματικα προβληματα του και σταματησει δεν θα ειναι απωλεια μονον για την Κηφησια αλλα για το αθλημα γενικοτερα.
Papagalos
QUOTE(dirk10 @ Jun 3 2008, 00:43 ) *
τελικα δεν εγινε τιποτα με το περαμα ξερει κανεις ??ακουσα κ για πορφυρα για την θεση του γκιζιακου.....απο ζωγραφου φευγουν αρκετοι ισχυει??με ιεραπετρα τι γινεται?δεν ακουγοντε καλα πραματα η ειναι μουφα?

Καλή Μπασκετική χρονια σε όλους!

Ο Πορφυρας 99% παιρνει την θέση του Γκυζιακού στον 1ο ομιλο.

Για Πέραμα δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα πως θα κινηθούν.

Στην Ιεράπετρα αποχώρησε η ισχυρη διοίκηση και ο πρόεδρος των τελευταίων χρόνων και δεν υπάρχει καμιά κινητικότητα. Ακούγονται και πολλές μειώσεις μισθών για την νέα χρονια σε παιχτες και προπονητές.
dirk10
απ οτι ακουω παντως πολλες ομαδες απο τον ομιλο με τις αθηναικες δν θα ειναι τοσο δυνατες οπως ηταν εκτος απο ελευσινα
mpasketikos
Στην Ιεράπετρα αποχώρησε η ισχυρη διοίκηση και ο πρόεδρος των τελευταίων χρόνων και δεν υπάρχει καμιά κινητικότητα. Ακούγονται και πολλές μειώσεις μισθών για την νέα χρονια σε παιχτες και προπονητές.
[/quote]
φίλε,δεν σου τα έχουν πεί καλά.Μια που ενδιαφέρεσαι,όμως για την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (αν και το γεγονός ότι εμφανίστηκες σήμερα στο φορουμ είναι κατεξοχήν ύποπτο...)να σε ενημερώσω ως γεραπετρίτης που ξέρω καλύτερα.Ο μόνος που έφυγε ουσιαστικά από τους περσινούς είναι ο πρώην πρόεδρος,ο οποίος θα είναι κοντά στην ομάδα και φέτος.Ταυτόχρονα μπήκαν κάποιοι άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια όπως και αρκετοί τριαντάρηδες με μπασκετική παιδεία και πολλή όρεξη.Και το πιο σημαντικό είναι ότι πείστηκε να μείνει ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας τα δυο τελευταία χρόνια,ο οποίος πήρε φέτος και τον τίτλο του προέδρου.Άρα η κινδυνολογία που παρέθεσες δεν έχει βάση.(Εκτός και αν η παρέμβασή σου ήταν εκ του πονηρού...) Το αντίθετο,μάλιστα.Αυτά προς ενημέρωση όλων.
ambulas
QUOTE(president @ Jun 3 2008, 12:07 ) *
Ο Λαγοποδης μενει .Το προβλημα του Καρατζα ειναι οι αυξημενες υποχρεωσεις του και το οτι φοβαται μηπως δεν μπορεσει να ακολουθησει το προγραμα των υποχρεωσεων της ομαδας.Το ιδιο συμβαινει και με τον Φρατα.Ο Μενουδακος εαν δεν μπορεσει να ξεπερασει τα επαγγελματικα προβληματα του και σταματησει δεν θα ειναι απωλεια μονον για την Κηφησια αλλα για το αθλημα γενικοτερα.

σιγουρα η ομαδα δεν θα χασει τον δρομο της.εχει αξιοπιστο προεδρο που αγαπαει την ομαδα,καλο προπονητη κ θα παρει καλους παικτες απο οτι μαθαινω αλλα υπαρχουν καποιες αξιες στην ζωη.δεν ειναι μονο το χρημα..μακαρι τα παιδια που θα ερθουν να αγαπησουν την ομαδα οπως αυτοι που αποχωρουν..οσο για τον μενουδακο συμφωνω απολυτως μαζι σου.καλη επιτυχια σε καρατζα κ ευθιμιοπουλο οπου κ αν πανε!οσο για τον φρατα συνχαρητηρια για την αγωνιστηκοτητα του κ μην το κοψει .εχει να δωσει ακομα..μητσαρα λαγοποδη οπως καταλαβες θα εχεις αποκλειστηκοτητα του χρονου στα συνθηματα της κερκιδας!!χα χα!!θυμησου το παρτυ που στησαμε για τον οτο!!
Papagalos
[quote name='mpasketikos' date='Jun 3 2008, 16:20 ' post='204113']
Στην Ιεράπετρα αποχώρησε η ισχυρη διοίκηση και ο πρόεδρος των τελευταίων χρόνων και δεν υπάρχει καμιά κινητικότητα. Ακούγονται και πολλές μειώσεις μισθών για την νέα χρονια σε παιχτες και προπονητές.[/quote]
φίλε,δεν σου τα έχουν πεί καλά.Μια που ενδιαφέρεσαι,όμως για την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (αν και το γεγονός ότι εμφανίστηκες σήμερα στο φορουμ είναι κατεξοχήν ύποπτο...)να σε ενημερώσω ως γεραπετρίτης που ξέρω καλύτερα.Ο μόνος που έφυγε ουσιαστικά από τους περσινούς είναι ο πρώην πρόεδρος,ο οποίος θα είναι κοντά στην ομάδα και φέτος.Ταυτόχρονα μπήκαν κάποιοι άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια όπως και αρκετοί τριαντάρηδες με μπασκετική παιδεία και πολλή όρεξη.Και το πιο σημαντικό είναι ότι πείστηκε να μείνει ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας τα δυο τελευταία χρόνια,ο οποίος πήρε φέτος και τον τίτλο του προέδρου.Άρα η κινδυνολογία που παρέθεσες δεν έχει βάση.(Εκτός και αν η παρέμβασή σου ήταν εκ του πονηρού...) Το αντίθετο,μάλιστα.Αυτά προς ενημέρωση όλων.
[/quote]
Φιλε αυτά ακουγονται, αυτά ξέρω. Εσύ που μένεις στην Ιεραπετρα λογικά ξέρεις περισσότερα. Είμαι πολούς μήνες αναγνώστης του forum και έκανα εγγραφή για να μεταφερω και να συζητήσω αυτα που ακουγονται σε μπασκετικά στέκια. Άλωστε μπασκετικό στεκι δεν είναι κι εδώ; Παρακολουθω τον όμιλο από την βάση του που είναι η αθήνα, γιατί είμαι μπασκετικός, αλλά και γιατί υποστηρήζω ομάδα του ομίλου.
Περισσότερο όμως με ενδιαφέρει να βλέπω πρόοδο στο άθλημα και εξέλιξη στις ομάδες κυριως της επαρχίας.
Εχω ακούσει για παίχτες που ενδιαφερουν την λειβαδιά, την κω, την ελευσίνα, και άλλες ομάδες. Όλα αυτα λέγονται πληροφορίες, και σαν πληροφορία που έμαθα μετέφερα όσα έγραψα, και δεν αναφέρθηκα μόνο στην ομάδα σου, που δε σου κρύβω οτι συμπαθώ.
Αν θες πες μας τι ακουγετε στην κρητη για την ομάδα του ηρακλείου "διλεινων".
dirk10
τι εκτου πονηρου πλακα κανεις mpasketikos(ειστε και αρκετοι με το νικ μπασκετικος μην γινει κανα μπρδεμα smiley.gif smiley.gif )?απλα εδω γραφουμε τι εχουμε ακουσει και αν αληθευουν ρωταμε να μαθουμε δηλ απλα τα πραματα.δεν ειναι κακο πιστευω και γι αυτο υπαρχει και το φορουμ αυτο νομιζω.απ οτι μας λεσ ειναι βλακειες αυτα που ακουγονται εδω στην αθηνα.θα ειναι δυνατη οπωσ φετος καλο αυτο.κανα νεο απο ομαδες ρε παιδια.νικαια εκλεισε προπονητη απ οτι ακουσα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.