Καλησπέρα και από εμένα... Ξεκινώντας να πω ότι λέγομαι Δημήτρης Δανιήλ και τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν βοηθός προπονητή στο Φιλαθλητικό. Πραγματικά εξοργισμένος με αυτή την απαξίωση στο πρόσωπο του Φιλαθλητικού και στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίχτες, ο προπονητής και η διοίκηση ,αποφάσισα να απαντήσω επώνυμα.
Όλοι οι ΄΄αντικειμενικοί΄΄ της κατηγορίας βάλλουν κατά της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος και κατά της διαιτησίας. Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια της ομάδας φέτος αλλά σε ένα από αυτά που είδα, όπως και πολλοί άλλοι μέσω TV με τον Αετό, είδα άλλα πράγματα από αυτά που αναφέρετε.
Είδα μία εκ των συνδιεκδικητριών ομάδων, να κερδίζει με 15 πόντους στο 30' και να παθαίνει μπλακ αόυτ με μια διαιτησία επ΄ουδενί να είναι αυτή ο λόγος της ανατροπής!!!
Διαβάζω λοιδωρία για το πως έρχονται οι μικροί στο Φιλαθλητικό. Παιδιά που σε άλλες ομάδες δεν θα έπαιζαν δευτερόλεπτο αφού οι υπόλοιποι στην κατηγορία επιλέγουν μονοετείς έμπειρους παίχτες.
Τα παιδιά και κατ΄επέκταση και οι manager τους φυσικά και θα επιλέξουν για αυτούς την καλύτερη δυνατή περίπτωση για την καριέρα τους. Μια ομάδα που ο προπονητής θα δουλέψει μαζί τους, θα τους βελτιώσει, θα τους δώσει χρόνο και ρόλο στην ομάδα και μια διοίκηση που θα κάνει το αυτονόητο!!! Θα τους δώσει τα οδοιπορικά.... (πράγμα που φυσικά το κάνουν όλοι!!!)
Όλοι οι ΄΄αντικειμενικοί΄΄ της κατηγορίας βάλλουν κατά της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος και κατά της διαιτησίας. Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια της ομάδας φέτος αλλά σε ένα από αυτά που είδα, όπως και πολλοί άλλοι μέσω TV με τον Αετό, είδα άλλα πράγματα από αυτά που αναφέρετε.
Είδα μία εκ των συνδιεκδικητριών ομάδων, να κερδίζει με 15 πόντους στο 30' και να παθαίνει μπλακ αόυτ με μια διαιτησία επ΄ουδενί να είναι αυτή ο λόγος της ανατροπής!!!
Διαβάζω λοιδωρία για το πως έρχονται οι μικροί στο Φιλαθλητικό. Παιδιά που σε άλλες ομάδες δεν θα έπαιζαν δευτερόλεπτο αφού οι υπόλοιποι στην κατηγορία επιλέγουν μονοετείς έμπειρους παίχτες.
Τα παιδιά και κατ΄επέκταση και οι manager τους φυσικά και θα επιλέξουν για αυτούς την καλύτερη δυνατή περίπτωση για την καριέρα τους. Μια ομάδα που ο προπονητής θα δουλέψει μαζί τους, θα τους βελτιώσει, θα τους δώσει χρόνο και ρόλο στην ομάδα και μια διοίκηση που θα κάνει το αυτονόητο!!! Θα τους δώσει τα οδοιπορικά.... (πράγμα που φυσικά το κάνουν όλοι!!!)
εχω ολη την καλη διαθεση για σχολια περι του θεματος οποτε τα εξης σχολια δεν ειναι με κακη προθεση...
1.Αγαπητε κυριε Δ.Δ να ρωτησω καταρχην αν ειστε ακομα β.προπ. στην συγκεκρ. αν δεν ειστε να θεωρησω προφανως οτι
κανατε καποιες κινησεις προσωπικης επιλογης για κατι καλυτερο ισως, γιατι οταν μια ενας προπονητης ειναι σε μια ομαδα αρκετα χρονια γιατι να μην εχει και καλους βοηθους να τον στελεχωνουν?εισασταν 3 χρονια στην ομαδα .. μονο που η ομαδα αυτη δεν εχει στηθει τα τελευταια 3 χρονια και καποιοι το γνωριζουν πολυ καλυτερα το πως κ το τι...
2.δεν ειναι κανεις εξοργισμενος με τον Φιλ. απλα δεν ειμαστε κ τυφλοι...
3.οσον αφορα το ματς με τον ΑΕΤΟ θεωρω πως παρα πολυ απλα αφου εισαστε προπονητης ελεος εχετε εικονα του τι γινεται στον αετο...
4.οσον αφορα τους νεαρους παιχτες το σχολιο ηταν λαθος που κανατε διοτι κανεις δεν τους μειωσε ολοι εχουν την αξια τους και καποιοι το εχουν αποδειξει κιολας..και δεν νομιζω πως μπορειτε να κρινετε εσεις αν σε αλλες ομαδες δεν θα επαιζαν ουτε δευτερολεπτο... εκτος αν μιλαμε για Α1 οποτε δεκτο... γιατι ο καθε προπονητης χρειαζεται και διαφορετικους παιχτες με διαφορετικη φιλοσοφια...οποτε αυτοι που δεν αρεσουν σε εσας.. προφανως να κανουν καπου αλλου....
και δεν ειπε κανεις οτι ερχονται μικροι... στο σχολιο μου αναφερω τα παιδια που ερχονται απο τα τμηματα υποδομης...
5.μηπως να δουμε ποιοι παιχτες εχουν ερθει στο συγκεκριμενο συλλογο και ποσο εμεινε ο καθενας ???κ δεν μιλαω για φετος.. αλλα για την τελευταια δεκαετια...επειδη λετε οτι αλλες ομαδες παιρνουν μονοετείς έμπειρους παίχτες.κ αληθεια ποσοι βελτιωθηκαν και δουλευτικαν απο αυτο το συλλογο και επαιξαν πιο ψηλα ? μιλαμε για παιδια απο τα τμηματα υποδομης...
6.μανατζερ???? στην εσκα???? απο που ????παλι Α1 γιναμε ???αρα λοιπον προφανως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια..σε αυτα που ελεγα πριν..και μην ακουμε περι οπου θελουν πανε οι αθλητες... διοτι ως γνωστον οποιος δεν εχει το μανατζερ του.. τραγικο γιατι ειμαστε ερασιτεχνες... παει μονο οπου θελει ομαδα εκτος αν το κοψει...
και ποιοι μανατζερ αραγε... με τι διασυνδεσεις....
7.οδοιπορικα.... οδοιπορικα δινουν πολλες ομαδες???? η μηπως το λεμε χαριν... ευκολιας????
να πουμε κ αλλα ???
με εκτιμηση...