Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Προοπτική - Μέλλον της Ομάδας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
kolimvitis
Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ σημείωσε αρχικά:

«Έχουν περάσει πάνω από 35 χρόνια από τότε που πήγαινα στη Θύρα 3 του Κλεάνθης Βικελίδης, όταν εκεί υπήρχε ακόμη χώμα. Είναι η 11η χρονιά που βρίσκομαι στην Διοίκηση της ομάδας, από την περίοδο 1999-2000. Τον τρόπο με τον οποίο αναμειχθήκαμε στα διοικητικά του ΑΡΗ, τον γνωρίζουν οι περισσότεροι και αυτός ο τρόπος ήταν μονόδρομος από την στιγμή που ο Κοντομηνάς έφυγε από τον ΑΡΗ και ο Σύνδεσμος πήρε την εντολή να σχηματίσει Διοίκηση.

Άρχισαν δύσκολες ημέρες για τον Σύλλογο, ημέρες που μας στιγμάτισαν. Έχουμε ζήσει τα πάντα στον ΑΡΗ, αλλά από μικρά παιδιά τον έχουμε ψηλά στην καρδιά μας. Υπήρξαν πολλά που μας στενοχώρησαν, αλλά από το 2000 ο Σύλλογος ζει μία γλυκιά περιπέτεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Σάρισα, το όργανο που στηρίζει οικονομικά και όχι μόνο την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, την Γένεσις και τον κ. Θανάση Τζεβελέκη, τονίζοντας:

«Έχουν ειπωθεί οι λόγοι για τους οποίους οι Αρειανοί δημιούργησαν την Γένεσις, στην οποία συμμετείχαν άνθρωποι που ήθελαν να προσφέρουν. Τα μέλη της Γένεσις είναι άνθρωποι του ΑΡΗ και αγωνιούν γι’ αυτόν. Στη συνέχεια, ήρθε ο Θανάσης Τζεβελέκης που και αυτός αποχώρησε. Στον ΑΡΗ υπάρχει πολύ δουλειά. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο, είσαι ικανοποιημένος. Ο ΑΡΗΣ είναι σταθερά η καλύτερη ομάδα μετά από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαμε να πάμε ακόμη καλύτερα» και συνέχισε:

«Ο ΑΡΗΣ έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα σαν μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του μπάσκετ, αλλά και στην Ευρώπη, όπου συμμετέχει σε συναντήσεις και συμβούλια, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο ΑΡΗΣ έχει διατηρήσει κάτι που άλλες ομάδες δεν μπόρεσαν να κάνουν. Δεν έχει χάσει τη δυναμική του στην Ευρώπη, γι’ αυτό εξάλλου πήραμε και τις wild card. Έχει πολύ καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια στο Πρωτάθλημα, αν εξαιρέσουμε την περασμένη χρονιά».

Στην ερώτηση τι θα βρει κάποιος στον ΑΡΗ αυτή τη στιγμή αν επιχειρήσει να μπει ‘’μέσα’’ στον Σύλλογο, απάντησε:

«Σε αυτό μπορεί να απαντήσει οποιοσδήποτε παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ, σκάουτερς, παράγοντες από τις ομάδες της Αθήνας, προπονητές που έχουν περάσει από τον ΑΡΗ. Όλοι αυτοί θα πουν τι είναι ο ΑΡΗΣ και πώς λειτουργεί».

Σχετικά με το αν η ΚΑΕ ΑΡΗΣ είναι τακτοποιημένη οικονομικά ή αν αντιμετωπίζει προβλήματα οικονομικής φύσης, τόνισε ο Πρόεδρος:

«Αυτό που μπορώ να πω και το γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με τον ΑΡΗ, είναι ότι μία ομάδα λειτουργεί καλά ή όχι, όταν τα όργανά της λειτουργούν θετικά ή αρνητικά για την ομάδα. Όταν υπάρχουν προσφυγές, όταν δεν υπάρχει διαφάνεια μιας Ανώνυμης Εταιρείας με το ΙΚΑ ή άλλους φορείς, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ο ΑΡΗΣ λειτουργεί πάνω απ’ όλα αυτά. Είναι μία ομάδα που μέσα από την οργάνωσή της, πληρώνει τα συμβόλαια που υπογράφει και μία ομάδα είναι μεγάλη, όταν παρέχει όσα πρέπει στους παίκτες της.

Αυτό δε σημαίνει, φυσικά, ότι ο μπασκετικός ΑΡΗΣ έχει λύσει όλα του τα προβλήματα, γιατί δυστυχώς στον ΑΡΗ, όλοι θέλουν να επαναπαύονται σε μία κατάσταση που τους βολεύει. Όλοι βασίζονται σε μία συγκυριακή ευκολία, προκειμένου να αποφύγουν τις υποχρεώσεις τους. Αν το ενδιαφέρον μετουσιωνόταν στην εντολή της καρδιάς κάθε Αρειανού να κάνει αυτά που πρέπει, τότε θα μιλούσαμε σε άλλη βάση. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν είναι όπως θα έπρεπε.

Παράπονο μπορεί να έχει κάποιος διοικητικός παράγοντας ή να μην έχει κάποιος που είναι εκατομμυριούχος. Βλέπουμε ανθρώπους που χάνουν τα εκατομμύρια τους, επιστρέφουν ξανά την επόμενη χρονιά να βάλουν κι άλλα, αλλά τους ενδιαφέρει και ο κόσμος. Πόσο μάλλον εμάς, λοιπόν. Εμένα με ενδιαφέρει η ουσία και το ότι μία ομάδα σαν τον ΑΡΗ, την χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό αποδείχθηκε και στην απεργία.

Ο ΑΡΗΣ ένωσε όλους τους Αρειανούς και έβαλε "κάτω από την ίδια ομπρέλα" όλους τους Έλληνες, είναι η ομάδα του 20ου αιώνα και όλα αυτά θα πρέπει να τα σκεφτούμε. Ζούμε μία κατάσταση δύσκολη, γενικά, αλλά δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αν κάνουμε αυτό που μας λέει η καρδιά μας».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ή για τυχόν λάθη που ο ίδιος έχει κάνει, είπε χαρακτηριστικά:

«Η ανάγκη της ομάδας αυτής, του Αυτοκράτορα, είναι διαφορετική αυτή τη στιγμή και εγώ πρέπει να κάνω αυτό που είναι καλύτερο γι’ αυτήν. Αν, όμως, λειτουργείς για πολλά διαφορετικά ζητήματα καθημερινά, θα κάνεις και λάθη. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ είναι μία ανώνυμη εταιρεία που έχει μετόχους.

Η Γένεσις συστάθηκε όχι για να είναι για πάντα μία Ανώνυμη Εταιρεία, ενώ οι άνθρωποί της δεν ζήτησαν πίσω τα χρήματα που έχουν έβαλαν. Ο κ. Τζεβελέκης όταν πήρε τη σκυτάλη από την Γένεσις, αντιμετώπισε μία συγκεκριμένη κατάσταση και διοίκησε. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μακριά από τον ΑΡΗ. Γνωρίζω ότι είναι Αρειανοί. Όταν ασχολείσαι με μία ομάδα σαν τον ΑΡΗ, έχεις στο νου σου ότι κανείς δεν μπορεί να μπει πάνω από αυτήν. Προσωπικά, έχω “βάλει πλάτη” για πολλά θέματα στον ΑΡΗ, έχω δεχθεί την κριτική, γιατί πίστευα ότι έτσι έκανα καλό στον ΑΡΗ και μιλάω και για θεσμικά θέματα. Δεν πρόκειται να μιλήσω περισσότερο, όμως, γι’ αυτά, γιατί ο ΑΡΗΣ δεν το έχει αυτό ανάγκη» και εν συνεχεία μίλησε για τη Σάρισα, σημειώνοντας:

«Από τις 27 Ιουλίου, όταν με την ήμασταν με την wild card στο χέρι, στα γραφεία του Συλλόγου δημιουργηθεί η Σάρισα. Έκτοτε έχει περάσει στον κόσμο ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι 30 άτομα και ότι αυτοί κάθε χρόνο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ό,τι πρέπει, ώστε να υπάρχει η ομάδα. Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό πάρα πολλά, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι όλο αυτό που παρουσιάζεται. Ο ΑΡΗΣ δεν έχει περάσει στον κόσμο τι ακριβώς είναι η Σάρισα.

Η Σάρισα είναι μία εταιρία Αστικής Ευθύνης και σε αυτήν εισχωρεί όποιος το επιθυμεί. Τα χρήματα δεν είναι το μόνο κίνητρο για να γραφτεί ένας Αρειανός σε αυτήν, γιατί η Ένωση των Αρειανών είναι το ζητούμενο, το να εκφράζεται ο ΑΡΗΣ ενιαία. Υπάρχει ένα σύστημα, ένα κατεστημένο, στο οποίο κινούνται πολλά χρήματα, με λογαριασμούς εκατομμυρίων ευρώ, κινούνται υπέρογκα ποσά και κανένας δε λέει τίποτα.

Δυστυχώς, όμως, το σύστημα αυτό έχει οδηγήσει το μπάσκετ σε δεύτερη μοίρα και με τη συνδρομή της Πολιτείας, που μοιράζει τα χρήματα στο ποδόσφαιρο. Η εκάστοτε πολιτεία με τον τρόπο της παρακολουθεί από μακριά τα όσα συμβαίνουν. Το μπάσκετ μάς έκανε υπερήφανους και στην ποδοσφαιρική μας ομάδα. Θυμάμαι ότι σε ματς με τον Ολυμπιακό ήμασταν 700 άτομα. Ο ΑΡΗΣ μέσα μου είναι κάτι πολύ μεγάλο και για μένα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είμαι υποχρεωμένος να τοποθετούμαι με αυτόν τον τρόπο και έτσι θα κάνω και στο μέλλον. Η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ είναι κάτι ξεχωριστό, είναι το “καντήλι” στο σπίτι του καθένα».

Για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα ενημερωθεί ο κόσμος της ομάδας για οικονομικά ζητήματα και όσα αφορούν το Σύλλογο, ο Γιάννης Δαμιανίδης είχε να πει:

«Δε νομίζω ότι οι φίλοι του ΑΡΗ είναι δύσκολο να ενημερωθούν για ζητήματα που τους ενδιαφέρουν. Δε νομίζω, επίσης, ότι γίνεται συνέντευξη Τύπου, στην οποία απαντώνται ερωτήματα για ό,τι συμβαίνει κάθε μέρα στην ΚΑΕ. Τα ζητήματα θα τεθούν όπως πρέπει, σε μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Είτε το θέλουμε, είτε όχι, οι παράγοντες προερχόμαστε από τον κόσμο του ΑΡΗ. Στο ποδόσφαιρο του ΑΡΗ υπάρχει ένας εκατομμυριούχος ή στο μπάσκετ του ΑΡΗ υπάρχει, αντίστοιχα, κάποιος;

Ο Σύνδεσμος ανέλαβε το 1999 και κατηγορήθηκε μάλιστα και γι’ αυτό. Τι εμποδίζει, λοιπόν, τον καθένα να ασχοληθεί με την ομάδα; Θέλοντας να καθησυχάσουμε λέμε αυτά που λέμε. Αδικούμε πολλές φορές ανθρώπους, αλλά δεν μπορούμε να απαξιώνουμε την προσφορά τους».

Αναφορικά με τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ και τον αντίκτυπο που μπορεί ο Φορέας να έχει, δήλωσε:

«Η Λέσχη είναι βασισμένη σε ισπανικό μοντέλο και το γνωρίζω πολύ καλά αυτό. Θεωρώ ότι η Λέσχη, από τη στιγμή που εκφράζεται από ένα μαζικό κίνημα, πρέπει να μεταλλάσσεται μέρα με τη μέρα. Το να γραφτεί κόσμος στη Λέσχη, είναι κάτι που θα γίνει αν του δώσεις κίνητρο για να το κάνει. Κινδυνεύει να παρεξηγηθεί το γεγονός ότι στη Λέσχη πρέπει να γραφτείς μόνο αν κερδίζει η ομάδα. Στο μαζικό κίνημα, δίνεις μέρα με τη μέρα, ώστε να μπορείς να έχεις. Η Μπατσελόνα τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε, αλλά δούλευε και παρουσιάζει σήμερα αυτό που όλοι μας βλέπουμε. Πρέπει να μας απασχολεί καθημερινά η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ. Έχει ένα ρόλο, δημιουργήθηκε για ένα σκοπό. Παλιότερα και επί Προεδρίας του κ. Σκόρδα, είχαμε συζητήσει για ενιαίο εισιτήριο διαρκείας, αλλά απέτυχε παταγωδώς, γιατί δεν κάναμε αυτό που έπρεπε για τον ΑΡΗ».

Σχολιάζοντας τα οικονομικά δεδομένα της κατάστασης στο ελληνικό μπάσκετ και τις χορηγίες του ΑΡΗ, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ σημείωσε:

«Το οικονομικό περιβάλλον είναι πολύ δύσκολο. Το μπάσκετ βάλλεται από παντού και παρ’ όλο που ασχολούμαστε πολλοί άνθρωποι με αυτό και πολλές ώρες σε θέματα χορηγιών, δυσκολευόμαστε, αν και φέτος κάναμε καλό βήμα. Υπογράψαμε με την CYTA, για την οποία θα μάθετε περισσότερα στην παρουσίαση της ομάδας. Δεν θα κερδίσουμε κάτι αν σήμερα πούμε τι έχει αφήσει και τι έχει παραλάβει ο καθένας μέσα στο Σύλλογο. Ο ΑΡΗΣ μάς έχει όλους ανάγκη και πρέπει όλοι μας να δώσουμε πραγματικά σε αυτή την ομάδα την οντότητα που μας έδωσε ως φιλάθλους».

Ο Γιάννης Δαμιανίδης ανέλυσε το κεφάλαιο “Νίκος Γκάλης”, υπογραμμίζοντας:

«Ο Γκάλης, τον οποίο όλοι γνωρίζουμε είναι ένας άνθρωπος με τέράστια προσφορά στον ΑΡΗ. Τα τελευταία χρόνια έχει εκδηλώσει την επιθυμία να μπορεί να ασχοληθεί με τον ΑΡΗ, αλλά για να έχεις αυτόν άνθρωπο, θα πρέπει να έχεις εξασφαλισμένα κι άλλα πράγματα. Ο Νίκος, με τον οποίο διατηρώ καλές σχέσεις, είναι ένας άνθρωπος που θέλει την αλήθεια κι εγώ θα του λέω πάντα την αλήθεια».

Ο κ. Δαμιανίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αγωνιστικό κομμάτι του ΑΡΗ:

«Μετά από την περσινή χρονιά που μας πλήγωσε όλους με βάση τη βαθμολογία μας, αρχίσαμε έναν κύκλο επαφών, ώστε να καταφέρει η ομάδα να αγωνιστεί στο Eurocup. Λόγω του κόσμου, της Ιστορίας και της πόλης, πήραμε τηνwild card, αν και η θέση στη βαθμολογία δεν δικαιολογούσε την παρουσία μας στην Ευρώπη.

Φέραμε έναν προπονητή, τον οποίο άρχισα να παρακολουθώ από πολύ παλιά. Αυτός ο προπονητής είχε πολλά να παρουσιάσει στην Μακάμπι, η οποία είναι ομάδα σαν τον ΑΡΗ και ένας προπονητής που έχει περάσει από το “σχολείο” της Μακάμπι, μπορεί να βρίσκεται και στον ΑΡΗ. Θεωρήσαμε όλοι, λοιπόν, ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κατάλληλος. Είναι ένας τεχνικός που έχει πολλά να δώσει στον ΑΡΗ. Παίζει το μπάσκετ που θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοι της ομάδας και έχει καλή σχέση και με τους παίκτες του».

Για ενδεχόμενη αλλαγή των Πιρς και Ντάνστον, οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει ακόμη τα αναμενόμενα, είπε:

«Φέτος μειώσαμε το μπάτζετ στο 50% και αυτό λέει πολλά. Τα δεδομένα αυτό όριζαν και αυτό έπρεπε να κάνουμε. Φέραμε τους παίκτες που θέλαμε, Θεσσαλονικείς κυρίως- οι οποίοι γνωρίζουν τι είναι ο ΑΡΗΣ- και έτσι κάναμε μία ομάδα, η οποία έως τώρα είναι μέσα στους στόχους της. Είναι, όμως, νωρίς για να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε. Η πολύ καλή χημεία και η δουλειά που γίνεται μάς δίνει το δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξοι.

Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ποια είναι η ταυτότητα της ομάδας, η οποία έχει το αγωνιστικό και το διοικητικό προφίλ. Το διοικητικό είναι υποχρεωμένο να δουλέψει με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Υπήρχαν εκκρεμότητες από την περσινή χρονιά, οι οποίες διακανονίστηκαν φέτος. Αυτός είναι ο ΑΡΗΣ ως ταυτότητα σήμερα και προκειμένου να βαδίσει χωρίς προβλήματα, δεν θα υπερβούμε το μπάτζετ που έχουμε προκαθορίσει.

Υπάρχουν, βέβαια, και αστάθμητοι παράγοντες, όπως πέρσι που είχαμε τέσσερις παίκτες με σπασμένα χέρια και πόδια. Αν, λοιπόν, κάποιος από αυτούς τους παράγοντες έρθει στο προσκήνιο, τότε θα εξετάσουμε και αυτήν την περίπτωση της αλλαγής των παικτών. Εμάς μας ενδιαφέρει ο στόχος που έχουμε βάλει. Πρέπει να έχουμε όλοι στο νου μας ότι ο στόχος του ΑΡΗ είναι η Ευρωλίγκα, μία διοργάνωση που έχει κύρος και από μόνη της απορροφά κραδασμούς, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει αίγλη και παροχές, στοιχεία που σε κάνουν να λειτουργείς καλύτερα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα, που παρά το ότι δεν έχει χρήματα, έχει την Ιστορία, τη δυναμική και τον κόσμο για να συμμετέχει κάθε χρόνο στην Ευρωλίγκα. Μόνο αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε, το πώς θα σπρώξουμε αυτήν την ομάδα να βρεθεί εκεί. Το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο και αν κάποιος από τους αστάθμητους παράγοντες που προανέφερα, όπως κάποιος τραυματισμός ή προσωπικό πρόβλημα ενός παίκτη, τότε θα αντιδράσουμε. Το να συζητάμε συνέχεια για το αν θα αλλάξουμε παίκτες, δεν είναι επί του παρόντος.

Θα πρέπει όλοι μας να συμβάλλουμε. Ο ΑΡΗΣ έχει μία ταυτότητα και δεν την απέκτησε φέτος. Κάθε χρόνο είχαμε συγκεκριμένα χρήματα, τα οποία θα μπορούσαμε να διαθέσουμε σε φτηνούς μεν παίκτες, αλλά που να μπορούν να αγωνίζονται σα να κοστίζουν περισσότερα χρήματα και να βοηθούν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Όταν τα έσοδα είναι συγκεκριμένα και όταν τα λεφτά προέρχονται από χορηγούς, τότε αναγκαστικά πηγαίνεις σε αυτές τις λύσεις. Όταν έρχεται ένας παίκτης να αγωνιστεί σε αυτή την ομάδα, έρχεται και για να δουλέψει, ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν είναι εύκολο να ψάχνεις παίκτες, που αγωνίζονται με λίγα χρήματα στην πιο υψηλή διοργάνωση».

Για τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους και για το αν ο ΑΡΗΣ έκανε κινήσεις για την απόκτησή του, δήλωσε:

«Δεν θέλω να συζητάω αυτό το θέμα. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα, η Διοίκηση προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου και θέλει το καλύτερο γι’ αυτόν. Δεν υπάρχει περίπτωση που να μην την έχει εξετάσει. Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχουν τα λεφτά».

Αναφορικά με την απόδοση του Πι Τζέι Τάκερ και τον τρόπο με τον οποίο αποκτήθηκε από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ο Πρόεδρος είπε:

«Ο Τάκερ γνωρίζαμε τι παίκτης είναι και συγκυριακά βρέθηκε αυτό το κασέ. Ο φίλαθλος του ΑΡΗ είναι μαχητής και απαιτητικός, το ίδιο είναι και ο Τάκερ. Θα δείτε ότι θα παίξει και πολύ καλύτερα στη συνέχεια, γιατί έχει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες. Με την περίπτωσή του κάναμε μία υπέρβαση.

Βλέπω, γενικά,ότι ο ΑΡΗΣ έχει χημεία, ότι ο κόουτς πέρασε τη φιλοσοφία του και πως όλοι οι παίκτες παλεύουν μέσα στο γήπεδο» και συνέχισε:

«Όταν παρουσιαστούμε πιο ενωμένοι, θα ζήσουμε και καλύτερες ημέρες. Σε άλλες Ανώνυμες Εταιρείες βλέπουμε ότι όταν δεν υπάρχει ο χρηματοδότης, οι παίκτες είναι προς την έξοδο. Όταν, λοιπόν, εμείς λέμε ότι έχουμε ένα μαζικό κίνημα-είτε λέγεται Λέσχη, είτε Σάρισα- και λειτουργεί όπως πρέπει, τότε έχουμε μέλλον, αλλά πώς μπορείς να έχεις όλα αυτά στο μυαλό σου, όταν δεν υπάρχει η χρηματοδότηση που πρέπει;

Αυτό που θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε, είναι να παρουσιαζόμαστε όσο πιο μαζικά και ενωτικά γίνεται. Δεν θα είναι τότε πρόβλημα ο ένας ξένος ή το αν θα αλλαχτεί κάποιος άλλος. Το πρόβλημα είναι να αποδεχτούμε την ταυτότητά μας και να δώσουμε τα πάντα, ώστε να βάλουμε τη φωτογραφία μας σε αυτήν».

Ο Γιάννης Δαμιανίδης αναφέρθηκε στη συνέχεια στους νεαρούς παίκτες του ΑΡΗ, υπογραμμίζοντας:

«Από το 2003 είχαμε πει ότι από τη στιγμή που δεν μπορούμε με τους Έλληνες παίκτες, θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα από τις μικρότερες κατηγορίες, για να δημιουργήσουμε μία νέα γενιά καλών καλαθοσφαιριστών. Είδαμε ότι η εφηβική ομάδα του ΑΡΗ κατέκτησε το πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν τότε και ήταν οι καλύτεροι, ήταν ο Παπανικολάου και ο Χρυσικόπουλος, πλαισιωμένα και από άλλα νέα παιδιά, όπως ο Μούρτος. Η προσπάθεια έγινε, δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν προβλέφθηκε. Οι εξελίξεις, όμως, τρέχουν. Η ομάδα είναι επαγγελματική και θα έπρεπε να λύνονται τα προβλήματά της, ώστε να μπορεί να δημιουργεί. Στην πόλη αυτή, που δεν υπάρχουν οι εκατομμυριούχοι, ποια είναι η λύση; Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Τότε θα δούμε καλύτερες ημέρες».

Για τον Λίνο Χρυσικόπουλο, συγκεκριμένα, είχε να πει:

«Πολλά έχουν ειπωθεί για το παιδί αυτό και λογικό είναι άλλωστε, αλλά ο τρόπος που ασχολήθηκαν οι περισσότεροι με αυτό το ζήτημα ήταν λάθος. Δεν μπορεί ένας 17χρονος να γίνεται ζήτημα με τέτοιον τρόπο. Στην Ελλάδα δεν είμαστε πολύ της ουσίας. Είδαμε ότι ξαφνικά και με τον Μποχωρίδη έγινε το ίδιο. Πίσω από την ομάδα υπάρχει το εφηβικό τμήμα και τα μικρότερα, με ανθρώπους να δουλεύουν σκληρά και να κάνουν μία καταπληκτική δουλειά. Ο Λίνος είναι παίκτης του ΑΡΗ και το τι πρόκειται να γίνει σε μία ομάδα που διοικείται από ανθρώπους που γεννήθηκαν στον Σύλλογο, οι αποφάσεις που θα ληφθούν, θα είναι αποφάσεις που θα βρίσκουν σύμφωνους όλους τους Αρειανούς» ενώ για τον Πιερ Πιρς συμπλήρωσε:

«Ακούγονται κατά καιρούς διάφορα πριν και μετά από παιχνίδια. Εγώ ξέρω ότι όταν έχουν κάτι συγκεκριμένο κατά νου ο προπονητής και η Διοίκηση, προχωράνε στη λύση του θέματος αυτού. Κανένας δε βγήκε από τη Διοίκηση να πει ότι ψάχνουμε να αλλάξουμε τον παίκτη.

Ο στόχος του ΑΡΗ είναι να παίξει στην Ευρωλίγκα και σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικήσει το καλύτερο. Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή διαθέτει ρόστερ άλλων ομάδων που αγωνίζονται στο ULEB CUP. Η υπόσχεση που ζήτησα και την έχουν δώσει παίκτες και προπονητής, είναι ότι θα δούμε μία μαχητική ομάδα, η οποία θα παλεύει για το κάθε παιχνίδι. Αν ο ΑΡΗΣ είναι αυτός που πρέπει, δεν έχει να φοβάται τίποτα».

Για τη σχέση του με το Σύνδεσμο των Ιερολοχιτών του ΑΡΗ, ο κ. Δαμιανίδης ανέφερε:

«Οι Ιερολοχίτες είναι Αρειανοί, όπως και όλοι όσοι αγαπούν τον Σύλλογο, αλλά έχουν αναφερθεί με επιστολές στο πρόσωπό μου, στις οποίες δεν έχω απαντήσει. Αυτή είναι η απάντησή μου. Κανένας δεν είναι περισσότερο Αρειανός από τον διπλανό του, αλλά θα πρέπει να συμβαδίσουμε στο μυαλό, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ερωτηθείς για το αν έχει νιώσει πίκρα κατά τη διάρκεια που βρίσκεται στην Προεδρία του ΑΡΗ, απάντησε:

«Τη μεγαλύτερη πικρία έζησα όταν μετά από την ειδική εκκαθάριση και μετά από τη δημιουργία της Γένεσις, δεν μπόρεσε ο ΑΡΗΣ να κάνει την απαραίτητη δομή, ώστε η ομάδα να βαδίζει σίγουρα χρόνο με τον χρόνο. Αυτό είναι που με πικραίνει πάρα πολύ. Ποτέ δεν χτύπησε η πόρτα για να πει κάποιος “θέλω να βοηθήσω”.

Την πόρτα άνοιξε η Γένεσις το 2003 και μέχρι τώρα η Γένεσις δεν είναι ενεργή, ο κ. Τζεβελέκης το ίδιο. Η Σάρισα είναι μία δεξαμενή παραγόντων και κάνει έναν τεράστιο αγώνα. Η μεγαλύτερή μου πικρία δεν είναι αγωνιστική. Θα είμαστε όλοι πιο χαμογελαστοί, όταν πραγματικά βάλουμε πάνω από εμάς την ομάδα».

Σχετικά με το αν ο ΑΡΗΣ έχει δώσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, δήλωσε:

«Δεν έχουμε παραχωρήσει σε κανένα κανάλι δικαιώματα, γιατί δεν μας ικανοποίησε καμία πρόταση. Η συμφωνία θα πρέπει να αρμόζει στην Ιστορία της ομάδας. Αν στη δεύτερη φάση, καταλήξουμε κάπου, έχει καλώς, αλλά το να δεχθούμε προτάσεις που μας θίγουν, είναι κάτι που δεν το θέλουμε» και στην επόμενη τοποθέτησή του μίλησε για τον Γάιο Σκορδίλη, τονίζοντας:

«Ο Γάιος δεν είναι το πρόβλημα του ΑΡΗ, είναι ο πιο παλιός παίκτης αυτή τη στιγμή. Τον πήραμε από τα 18 του στην ομάδα μας και βρίσκεται μαζί μας εδώ και πέντε χρόνια. Έχουμε πολλές απαιτήσεις, ο παίκτης δουλεύει καθημερινά και -όπως όλοι οι παίκτες- αγωνίζεται καθημερινά για το καλύτερο».

Για την κατάσταση του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα, ο Πρόεδρος είχε να πει:

«Έχουν γίνει πολλά λάθη και το μπάσκετ είναι αναγκασμένο να ζει με αυτά. Το ελληνικό μπάσκετ θα πρέπει να ανακάμψει και αν ανατρέξουμε λίγο στις δηλώσεις του κ. Βασιλακόπουλου, θα καταλάβουμε εύκολα ότι υπάρχει κατεύθυνση και όραμα. Όλοι περιμένουμε με αγωνία τους καρπούς των προσπαθειών που γίνονται.

Το πλάνο του ΑΡΗ θα πρέπει να το καταστρώσουμε όλοι οι Αρειανοί μαζί. Το αν ο ΑΡΗΣ θα βαδίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεν είναι μόνο δουλειά δική μου. Αυτή η ομάδα βοήθησε και τον Σύνδεσμο να γαλουχήσει τα μικρά παιδιά και τη νέα γενιά των Αρειανών. Η υπόθεση μπάσκετ είναι υπόθεση όλων μας και πρέπει όλοι να συμμετέχουμε σε αυτή».

Οδεύοντας προς το τέλος της συνέντευξης, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ζήτημα του γηπέδου:

«Η Θέρμη, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι ένα όνειρο. Το θεωρώ δύσκολο να πραγματοποιηθεί και νομίζω ότι πρέπει να κινηθούμε διαφορετικά. Μόλις τελειώσουν οι εκλογές θα κάνουμε μία συνάντηση. Σε περίπτωση επανεξέτασης της Θέρμης, βγαίνουμε από αυτό το θέμα και είμαστε αναγκασμένοι –ως άνθρωποι που προερχόμαστε από τον ΑΡΗ- να εξετάσουμε μία άλλη περιοχή. Δύσκολα θα παραχωρηθεί το Χαριλάου, είτε μέσω επιχειρηματικής πρωτοβουλίας, είτε μέσω άλλου Φορέα».

Στην τελική του τοποθέτηση, ο Γιάννης Δαμιανίδης έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο, λέγοντας:

«Στην κλήρωση της Μαδρίτης του Top 16, τη 2η χρονιά της Ευρωλίγκα, όλες οι ομάδες είχαν βίντεο παρουσίασης 45’’ και ο ΑΡΗΣ 2'. Όταν σε μία τέτοια εκδήλωση, ο ΑΡΗΣ έχει αυτή την αναγνώριση, πρέπει να αναλογιστούμε αν έχουμε δικαίωμα να παραμελούμε αυτή την ομάδα».


Mε αφορμή την συνέντευξη αυτή , άνοιξα αυτό το θέμα..Όποιος θέλει μπορεί να σχολιάσει την συνέντευξη αυτή καθ'αυτή ή να γράψει πως πιστεύει πως πρέπει να είναι το μέλλον του ΑΡΗ ...
Timemaster
kolimvitis τι ακριβώς να σχολιάσουμε;

Τα ερωτήματα δεν απαντήθηκαν ούτε μια φορά!

Πόσα χρωστάμε;
Που τα χρωστάμε;
Πως αξιοποιούμε τα ταλέντα, με μηδενικό χρόνο συμμετοχής και πουλώντας τους (Παπανικολάου) δωρίζοντας τους (Σχορτσιανίτης) ή δανείζοντας τους (Τσαιρέλης) σε άλλες ομάδες;
Με τα λεφτά που παίρνουμε από τις πωλήσεις (Παπανικολάου, Μάσευ, Ουίλκινσον) τι κάνουμε;
Γιατί ποτέ δεν έχουμε χοριγούς φανέλας κ.λ.π. ;
Γιατί δε κάνουμε τις συνθήκες έτσι ώστε ο Γκάλης να έρθει στην ομάδα; Πότε θα το κάνουμε μετά θάνατον;
Τι θα κάνουμε αν βγούμε Ευρωλίγκα την επόμενη χρονιά με το γήπεδο; Δεν ξέρει πως το ποιο κοντινό γήπεδο Ευρωλίγκας είναι 500 χιλιόμετρα μακριά;
Γιατί πέρσι δεν αλλάξαμε έναν από αυτούς με σπασμένα μέλη και γιατί στις αλλαγές παίρναμε χειρότερους παίχτες και ποτέ σέντερ που φαινόταν να υποφέρουμε; Γιατί κάναμε αλλαγή και πήραμε έναν ξένο παίχτη να παίζει στην ίδια θέση με τον καλύτερο παίχτη που είχαμε;
Αν σε 1-2 παιχνίδια πάθουμε κανένα πατατράκ όπως πέρσι λόγο των μετριότατων ξένων μας θα είναι αναγκαστικός λόγος για αλλαγές;

Είναι η ιδέα μου ή έβγαλε ένα παράπονο για τον κόσμο που δε πάει στο γήπεδο;
Τι κίνητρα έχει δώσει στον κόσμο για να πάει; Πότε έκατσε να μιλήσει με τον κόσμο ανοιχτά και να τον ακούσει;


Αυτές είναι οι ερωτήσεις μου που δεν απάντησε ο "πρόεδρος" και αυτές είναι τα σχόλια μου.

Ταξιδεύουμε με αυτόματο πιλότο και πάμε από την μία στην άλλη λάθος επιλογή χωρίς πλέον να ελπίζει ούτε καν ο πρόεδρος της ομάδος πως θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλό.
rolleyes.gif












kolimvitis


Τα ερωτήματα δεν απαντήθηκαν ούτε μια φορά!

Εμένα με βοήθησες με τα σχόλια σου να σκεφτώ καλύτερα....πάντως.....ο Δαμιανίδης συμμαζεύει ό,τι μπορεί αλλά κάνει λάθη..είναι μόνος του..δεν βλέπω γεμάτο το Παλέ ...δεν υπάρχουν μέτοχοι-χορηγοί...Εν τέλει προσπάθησε να μιλήσει με συναίσθημα...αυτό κατάλαβα
Timemaster
QUOTE(kolimvitis @ Nov 11 2010, 23:48 ) *
Τα ερωτήματα δεν απαντήθηκαν ούτε μια φορά!

Εμένα με βοήθησες με τα σχόλια σου να σκεφτώ καλύτερα....πάντως.....ο Δαμιανίδης συμμαζεύει ό,τι μπορεί αλλά κάνει λάθη..είναι μόνος του..δεν βλέπω γεμάτο το Παλέ ...δεν υπάρχουν μέτοχοι-χορηγοί...Εν τέλει προσπάθησε να μιλήσει με συναίσθημα...αυτό κατάλαβα


μήπως έμεινε μόνος του όμως γιατί έδιωξε όλους τους άλλους;
Μέσα σε αυτούς και ο κόσμος!
rolleyes.gif
kolimvitis
Θεωρεις πως ο Δαμιανιδης εδιωξε κοσμο/μετοχους απο τον Αρη λογω της σχεσης του με τους οργανωμενους (τους οποιους συμμαζεψε καπως) ή επειδη κανει σε ορισμενες περιπτωσεις και τον μανατζερ-πρπονητη ....????Χωρις να εχω καμια σχεση με Θεσ/κη και Βορρα , νιωθω πως ή λαλουν πολλοι κοκοροι στον Αρη ή ολα περνουν απο το χερι του Δαμιανιδη πλεον....
massey
QUOTE(Timemaster @ Nov 11 2010, 23:57 ) *
μήπως έμεινε μόνος του όμως γιατί έδιωξε όλους τους άλλους;
Μέσα σε αυτούς και ο κόσμος!
rolleyes.gif

Εχει κουρασει αυτη η ατακα οτι ο δαμιανιδης του εδιωξε ολους.Οπως εχει κουρασει και η ατακα οτι ο δαμιανιδης δεν φταιει για τιποτα.Απο την αρχη μεχρι σημερα ενας υπαλληλος ηταν ο δαμιανιδης.Τιποτα παραπανω.Μπορουσε και η γενεσις και ο τζεβελεκης αργοτερα να τον διωξουν και δεν το κανανε.Κανεις.Γιατι αυτο τους βολευε.Γιατι για οποιδηποτε λαθος βγαζανε ενα βελος και δειχνανε τον δαμιανιδη.Βγηκε το καλοκαιρι και ειπε εγω θελω να φυγω μεχρι και οι σουπεραδες παρακαλουσαν να ερθει καποιος και να τον στηριξουν και παλι δεν βρεθηκε κανεις.Δεν ειναι αμοιρος ευθυνων αλλα δεν φταιει και για τα παντα.

Οσο για τα ποσα χρωσταμε και που δεν ειναι δουλεια του δαμιανιδη να το πει.Μαλλον δεν ειναι μονο δουλεια του.Πρεπει να βγουν και οι μετοχοι και αυτος σε μια συν/ξη τυπου με χαρτια και καθε επισημοτητα να πουν.Μερικα που ρωτας ειναι ψιλοαυτονοητα.Οι συνθηκες για τον Γκαλη σημαινουν λεφτα.Και ειδικα ο δαμιανιδης δεν νομιζω να ειναι θετικος οπως και πολλοι αρειανοι αναμεσα τους και εγω για δραστηριοποιηση του.Ας τον αφησουμε ησυχο τον ανθρωπο.Και αυτον ζωντανο θα τον φαμε και θα ναι κριμα.

Για την αλλαγη που λες του Ουολς δεν ειναι αρμοδιος ο δαμιανιδης.ο Μπλατ ειναι.Δεν νομιζω να πηρε χαρτακι ο μπλατ.Οποτε απο την στιγμη που ηθελε να κανει αυτο ο μπλατ τι να του ελεγε ο δαμιανιδης?

Στην συν/ξη το ειπε στεγνα παντως.Δεν εχουμε λεφτα.Και στραβη να ερθει δεν νομιζω να γινει αλλαγη.Η συνελευση των μετοχων που εχει προγραμματιστει για τις 28 παντως ειναι πολυ σημαντικη.Για τα παλια χρεη τα οποια καποτε πρεπει να μηδενιστουν ωστε η Σαρισα να μην εχει και αυτον τον βραχνα.

Και κατι τελευταιο.Πλεον δεν περνουν ολα απο το χερι του δαμιανιδη.Δεν χωνεται παντου πλεον.Απο περσυ ειναι αυτο και συνεχιζεται φετος.Και οτι η σαρισα εχει την πλειοψηφια στο ΔΣ με 4 ατομα δεν ειναι τυχαιο.Και ειναι η 1η φορα που λεει τοσο ξερα κοιταξτε κατι δεν εχουμε λεφτα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Παλια δεν τον πολυενοιαζε
Timemaster
καταρχάς το έμεινε μόνος του πατάει
α. στον κόσμο μιας και θεωρώ πως ο Δαμιανίδης τον έχει διώξει από το γήπεδο με τις λάθος επιλογές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια...
β. με τους χορηγούς-διαφημιστές που δεν υπάρχουν εδώ και χρόνια
γ. άλλους παράγοντες

το τελευταίο βέβαια σηκώνει πολύ συζήτηση μιας και όπως αναφέρει σωστά και ο massey πολλοί από αυτούς τους παράγοντες θα μπορούσαν εύκολα να τον πετάξουν μέσα από την ΚΑΕ όμως βολεύονται με αυτή την κατάσταση αλλιώς δε θα αλληλοκάλυπτε κατά καιρούς ο ένας τον άλλον όμως προς τα έξω σίγουρα δε βγαίνει εικόνα ενότητας και αρμονίας.

Από εκεί και πέρα τα πόσα χρωστάμε είναι δουλειά του Δαμιανίδη σαν πρόεδρος της ομάδος όπως ήταν και πριν από αυτόν του Τζεβελέκη. Όπως δε μπορούμε να λέμε πως δεν χρωστάμε σε κανέναν και είμαστε συμμαζεμένο σωματείο και μετά από 1-2 μήνες δηλώνουν πως δεν έχουμε λεφτά ούτε για τα γραφεία και να σκάνε προσφυγές κ.λ.π. και αυτά δεν έγιναν μια και δύο φορές τα τελευταία 5 χρόνια με Τζεβελέκη και Δαμιανίδη (τους έχω σχεδόν στο ίδιο τσουβάλι)

Όσα ρώτησα είναι ψιλοαυτονόητα και όλα έχουν απαντηθεί κατά καιρούς αλλά όχι επίσημα από την διοίκηση!
Για το Γκάλη πόσα λεφτά χρειάζονται για να στήλουν καμιά 30ρια εισητήρια σε επίλεκτους παίχτες του χτες και του σήμερα και να διοργανώσουν ένα φιλικό προς τιμή του; Πόσα λεφτά χρειάζονται για να έρχεται στους αγώνες του Άρη στο Αλεξάνδριο και να παρακολουθεί κάποιο παιχνίδι (και σου λέω εγώ αν ακουστεί πριν το ματς ότι θα είναι ο Γκάλης εκεί αν θα γεμίσει ή όχι); Δε μιλάμε για αυτό που θέλουν όλοι το να γίνει δηλαδή πρόεδρος ο Γκάλης και να μας οδηγήσει σε μια νέα αυτοκρατορία αλλά για πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και χρόνια και δεν κοστίζουν.

Τώρα για τον Ουόλς μπορεί να τον ζήτησε ο Μπλατ προσωπικά σαν παίχτη όμως μπορεί ο Μπλατ να του ζήτησε έναν σέντερ και ο Δαμιανίδης να του είπε δεν βρίσκουμε σέντερ αλλά μπορούμε να πάρουμε αυτόν θα βοηθήσει!
Άλλωστε ο Μπλατ ήρθε για μερικούς μήνες χωρίς να υπάρχει περίπτωση να μείνει και λόγο μιας περίεργης συμφωνίας μάνατζερ-Κατσικάρη-Μπλατ-Μπιλμπάο-Άρη που έγινε σίγουρα κάτω από το τραπέζι για να είναι όλοι ευχαριστημένοι οπότε πιστεύω σε αυτή την εκδοχή της μεταγραφής.
Όπως φταίει ο Δαμιανίδης στο ότι είχαν ακουστεί μερικές εβδομάδες ποιο πριν πως ο Κατσικάρης θα πάει στην Μπλιμπάο και παρόλο που σίγουρα ήξερε για την φυγή του τον άφησε να κάνει δύο μεταγραφές!
Ακόμα φταίει που ξεπουλήθηκε ο Παπανικολάου και που ενώ τον πουλήσαμε βρεθήκαμε να είμαστε πάλι οικονομικά μέσα κατά πολύ και να έχουμε την ποιο αποτυχημένη χρονιά της δεκαετίας!

Κυρίως όμως θα φταίει για εμένα αυτός και όλη η διοίκηση των τελευταίων 3 χρόνων γιατί ξεπούλησαν τα όνειρά μας και αυτό εγώ δε το συγχωρώ.

Υ.Γ. Όταν μιλάω για τον Δαμιανίδη και για αυτόν προσωπικά αλλά και σαν την προσωποποίηση της διοίκησης
rolleyes.gif
massey
Καταρχας για τον Ουολς πιστεψε με ο δαμιανιδης δεν ανακατευτηκε καθολου.Δες ποιον μανατζερ εχει ο Ουολς τουλαχιστον μεχρι περσυ και κυριως την καταγωγη του rolleyes.gif και θα καταλαβεις

Για τους χορηγους εχεις μεγαλο δικιο.Ειδικα επι Τζεβελεκη (και Ευρωλιγκας) κλωτσησαμε αρκετους γιατι και καλα δεν εδιναν αρκετα λεφτα.Και να πεις οτι τοτε εβγαινε το μπατζετ.Οπως αποδειχθηκε ακομα χρωσταμε.Φετος ολη η Σαρισα προσπαθει να φερει και κλεισαμε μαλιστα την Cyta σαν κεντρικο χορηγο και ειδικα μετα απο μια τετοια χρονια.Την αλλη Τεταρτη θα ναι και στην παρουσιαση και ισως ειπωθει κατι για την συμφωνια αυτη

Για την πωληση Παπ ευθυνη εχουν δαμιανιδης-τζεβε-γενεσις.Οσοι ηταν στην περιβοητη συναντηση και ψηφισαν.Ο δαμιανιδης αν ηθελε μονος του δεν μπορουσε να κανει τιποτα.Ολοι φταινε.

Για το φιλικο του Γκαλη εχεις δικιο επισης.Αλλα δεν ειναι μονο ευθυνη δαμιανιδη.Ειναι ευθυνη ολου του συλλογου.Τωρα να εμφανιζεται συχνα στο παλε ο νικ νομιζω επειδη σιγουρα ξερεις τον χαρακτηρα του δεν το επιθυμει ο ιδιος.Εχει φτιαξει την οικογενεια του και ειναι εξω απο ολα.Δεν μπορεις να κανεις κατι

Τελος εννοειται πως εχεις δικιο για την πιο αποτυχημενη χρονια της δεκαετιας και οτι τα λεφτα φυγανε σε παικτες που δεν αξιζαν.Αλλα μεσα δεν μπηκαμε λογω της περσυνης χρονιας.Μεσα ειμασταν λογω παλιοτερων χρεων σε παικτες και εφορια επι προεδριας τζεβε.Τα περσυνα εχουν σχεδον κλεισει.Τα παλια ειναι το προβλημα εξου και η συναντηση των μετοχων στις 28

Τωρα γιατι ενω ειχαμε ανοιγμα δεν κοιταξαμε να το κλεισουμε και το παιζαμε περσυ απλες off the record θα σου πουν οτι πιστεψαμε οτι ο τζεβε θα αναλαβει τις υποχρεωσεις.Αλλα εχουμε φτασει 13/11/2010 και πλεον η σαρισα αρχιζει και πληρωνει τα παλια
xavier
το θεμα ειναι πως το παλε δεν γεμιζε και οταν ο Αρης ηταν στους 16 της ευρολιγκα και επαιζε με την ταου και κτλ...Το παλε δεν γεμιζει, οποτε παει καλα το ποδοσφαιρο...Οταν το ποδοσφαιρο παει καλα, εχει κυπελλο, ευρωπαικα παιχνιδια, το παλε ειναι αδειο...Τι αλλο κινητρο να δωσει ο δαμιανιδης, για να το ξεπερασει αυτο?

Λαθη στις επιλογες παικτων?Ποιος δεν κανει λαθη?Ομαδες με δεκαπλασια μπατζετ κανουν λαθη...Ακομα και περσι, δεν πηραμε κακους παιχτες...απλα η ομαδα δεν βρηκε χημεια...

Ξεχνατε ποσσες εξυπνες επιλογες εχει κανει ο δαμιανιδης? παντιους,λικχολιτοφ, στακ,μασσει,ουιλκινσον,κλαρκ κοινοτικους, τσαλδαρης και κτλ...

αυτο με τις χορηγιες, το λετε λες και δεν προσπαθουν ή αδιαφορουν...Λες και ο Αρης δεν ειχε για ποσσα χρονια μια πολυ καλη συμφωνια με το ΤΤ...

Νομιζετε ολοι οτι ειναι τοσσο ευκολο να κανεις καθε χρονο ομαδα με 200 διαρκειας και υποθετικα εσοδα...Μπειτε λιγακι στη θεση του Δαμιανιδη...

btw ο timemaster μιλησε για προσφυγες. ποιες προσφυγες?
Timemaster
QUOTE(massey @ Nov 13 2010, 01:01 ) *
Καταρχας για τον Ουολς πιστεψε με ο δαμιανιδης δεν ανακατευτηκε καθολου.Δες ποιον μανατζερ εχει ο Ουολς τουλαχιστον μεχρι περσυ και κυριως την καταγωγη του rolleyes.gif και θα καταλαβεις

Για τους χορηγους εχεις μεγαλο δικιο.Ειδικα επι Τζεβελεκη (και Ευρωλιγκας) κλωτσησαμε αρκετους γιατι και καλα δεν εδιναν αρκετα λεφτα.Και να πεις οτι τοτε εβγαινε το μπατζετ.Οπως αποδειχθηκε ακομα χρωσταμε.Φετος ολη η Σαρισα προσπαθει να φερει και κλεισαμε μαλιστα την Cyta σαν κεντρικο χορηγο και ειδικα μετα απο μια τετοια χρονια.Την αλλη Τεταρτη θα ναι και στην παρουσιαση και ισως ειπωθει κατι για την συμφωνια αυτη

Για την πωληση Παπ ευθυνη εχουν δαμιανιδης-τζεβε-γενεσις.Οσοι ηταν στην περιβοητη συναντηση και ψηφισαν.Ο δαμιανιδης αν ηθελε μονος του δεν μπορουσε να κανει τιποτα.Ολοι φταινε.

Για το φιλικο του Γκαλη εχεις δικιο επισης.Αλλα δεν ειναι μονο ευθυνη δαμιανιδη.Ειναι ευθυνη ολου του συλλογου.Τωρα να εμφανιζεται συχνα στο παλε ο νικ νομιζω επειδη σιγουρα ξερεις τον χαρακτηρα του δεν το επιθυμει ο ιδιος.Εχει φτιαξει την οικογενεια του και ειναι εξω απο ολα.Δεν μπορεις να κανεις κατι

Τελος εννοειται πως εχεις δικιο για την πιο αποτυχημενη χρονια της δεκαετιας και οτι τα λεφτα φυγανε σε παικτες που δεν αξιζαν.Αλλα μεσα δεν μπηκαμε λογω της περσυνης χρονιας.Μεσα ειμασταν λογω παλιοτερων χρεων σε παικτες και εφορια επι προεδριας τζεβε.Τα περσυνα εχουν σχεδον κλεισει.Τα παλια ειναι το προβλημα εξου και η συναντηση των μετοχων στις 28

Τωρα γιατι ενω ειχαμε ανοιγμα δεν κοιταξαμε να το κλεισουμε και το παιζαμε περσυ απλες off the record θα σου πουν οτι πιστεψαμε οτι ο τζεβε θα αναλαβει τις υποχρεωσεις.Αλλα εχουμε φτασει 13/11/2010 και πλεον η σαρισα αρχιζει και πληρωνει τα παλια


α. Για πες το σενάριο γιατί πραγματικά δε ξέρω κάτι για αυτό!

β. Προσωπικά πιστεύω και μου αρέσει που ο Γκάλης απέχει... έτσι δε χάνει ποτέ την αξία του και θα τον θυμόμαστε για όσα έκανε στο γήπεδο.

γ. Για Παπαπανικολάου, Μάσευ, Σχορτσιανίτη κ.λ.π. όπως και για όλες τις μεταγραφές 9που ήρθαν-έφυγαν) προσωπικά για εμένα φταίνε όλοι όσοι ψήφισαν να γίνουν!

δ. Εγώ ακούω εδώ και χρόνια πως δε χρωστάμε κ.λ.π. οπότε κάποιος ή μας κοροϊδεύει τώρα ή τόσα χρόνια! Και πως τόσα χρόνια ο ένας καλύπτει τον άλλον. Θεωρώ αδιανόητο όμως η ομάδα να χρωστάει όταν παίρνει γενικά άνθρακες και κάθε χρόνο πουλάει και ένα διαμάντι.

Γενικά όμως δε βλέπω κάπου που να διαφωνούμε.

QUOTE(xavier @ Nov 14 2010, 10:50 ) *
το θεμα ειναι πως το παλε δεν γεμιζε και οταν ο Αρης ηταν στους 16 της ευρολιγκα και επαιζε με την ταου και κτλ...Το παλε δεν γεμιζει, οποτε παει καλα το ποδοσφαιρο...Οταν το ποδοσφαιρο παει καλα, εχει κυπελλο, ευρωπαικα παιχνιδια, το παλε ειναι αδειο...Τι αλλο κινητρο να δωσει ο δαμιανιδης, για να το ξεπερασει αυτο?

Λαθη στις επιλογες παικτων?Ποιος δεν κανει λαθη?Ομαδες με δεκαπλασια μπατζετ κανουν λαθη...Ακομα και περσι, δεν πηραμε κακους παιχτες...απλα η ομαδα δεν βρηκε χημεια...

Ξεχνατε ποσσες εξυπνες επιλογες εχει κανει ο δαμιανιδης? παντιους,λικχολιτοφ, στακ,μασσει,ουιλκινσον,κλαρκ κοινοτικους, τσαλδαρης και κτλ...

αυτο με τις χορηγιες, το λετε λες και δεν προσπαθουν ή αδιαφορουν...Λες και ο Αρης δεν ειχε για ποσσα χρονια μια πολυ καλη συμφωνια με το ΤΤ...

Νομιζετε ολοι οτι ειναι τοσσο ευκολο να κανεις καθε χρονο ομαδα με 200 διαρκειας και υποθετικα εσοδα...Μπειτε λιγακι στη θεση του Δαμιανιδη...

btw ο timemaster μιλησε για προσφυγες. ποιες προσφυγες?



το πρώτο και καλύτερο φτηνά εισιτήρια. Ακόμα καλές ώρες παιχνιδιού μιας και θυμάμαι παιχνίδια να γίνονται νωρίς το απόγευμα με την αγορά ανοιχτή! Καλύτερους παίχτες, λιγότερες πωλήσεις, Ελληνικό ελπιδοφόρο κορμό και φυσικά ποιο θεαματικό μπάσκετ... και πολλά άλλα!

Πέρσι πήραμε κακούς παίχτες και κρατήσαμε λάθος προπονητή.
Ο Ντικούδης ήταν κακός παίχτης και είναι. Ο Χατζηβρέτας είναι κατά πολύ χειρότερος εδώ και 3 χρόνια από τον Τσαλδάρη που διώξαμε για να τον πάρουμε. Ο Κακιούζης ήταν και είναι ένας ρολίστας πολιτείας ιδανικός για μεγάλες ομάδες και όχι για τον Άρη. Ο Μπετς είναι σέντερ για 15 λεπτά και μόνο στην επίθεση ενώ πίσω από αυτόν δεν είχες κανένα. Ο Μπάρλος ήταν και θα είναι ένα μέτριο φιλότιμο τεσσάρι και όσο για τους ξένους εκει δε χωράνε λογια. Ένας Ρίτσαρτσον φωτιά στο σουτ αλλά καμία σχέση με το Ευρωπαικό μπάσκετ, Πάουνιτς , Λάμποβιτς απλά ανίπαρκτοι στο μπάσκετ. Ο Ντέι απλά μια αστεία επιλογή. Ο Μάιλς μετά από μια άσχημη χρονιά σε Πανιώνιο και παίχτης μέτριος μιας και στο σκοράρισμα είναι βάρος και σακατεμένος και ο Κλαρκ σε πτώση από την προηγούμενη χρονιά και με άναρχο μπάσκετ. Ο Ντίξον άναρχος και ο Ουόλς ήρθε για αλλαγή του Ρίτσαρτσονς;
ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ-ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ αλλά και λάθος επιλογές στην ισορροπία του ρόστερ και στις θέσεις και στην ταχύτητα αλλά και στις ηλικίες!

Όταν λες κοινοτικούς για ποιους αναφέρεσαι για να τους πάρουμε έναν έναν;
Από αυτούς πραγματικά κάνανε την διαφορά οι Σόλομον, Πάρκερ αν και ήταν στην αρχή και είδαμε την εξέλιξή τους σε άλλες ομάδες, ο Μάσευ, ο Στακ , ο ΟΥίλκινσον λόγο ομάδος και ο Κλαρκ με τις εκλάμψεις του. Όλους τους άλλους δε τους λέμε και σούπερ παίχτες ούτε παίχτες που δώσανε στον Άρη το κάτι παραπάνω στην θητεία τους. Φυσικά μπορώ να αναφέρω αρκετούς που αλλάχτηκαν νύχτα και δεν έμοιαζαν καν με μπασκετμπολίστες!

όπως είπε και ο massey πολλούς χορηγούς διώξαμε με την δικαιολογία πως δε μας δίνουν αρκετά λεφτά βέβαια από ο τίποτα που παίρναμε τα τελευταία χρόνια. Το Ταχυδρομείο ήταν μόνο για λίγο .Τα υπόλοιπα χρόνια; Και δε μιλάω μόνο για την φανέλα!

Τίποτα από μόνο του δεν είναι εύκολο αυτό όμως δε σημαίνει πως όταν κάποιος-κάποιοι αποτυγχάνουν πρέπει να τους λέμε μπράβο. Ειδικά όταν με τις δηλώσεις τους υποτιμούν την νοημοσύνη μας.

Καμία μα καμία προσφυγή απλά μας απείλησαν πολλές φορές (Ηλιάδης, Ντικούδης, Ράιτ, Κακιούζης κ.α.) και σχεδόν πάντα ήμασταν μέσα στη λίστα του ΠΣΑΚ στις ομάδες που χρωστάνε λεφτά σε παίχτες.

xavier
o Ντικουδης ηταν κακος παιχτης(αλλο τι αποδειχτηκε σε μας)?Μεχρι προπερσι επαιζε 20λεπτα στο παο, ενω και στον πανιωνιο μια χαρα χρονια εκανε...Εκτος αν εννοεις οτι ηταν απο παντα κακος παιχτης ο ντικουδης και για καμια 10ετια καταφαιρνε να ξεγελαει τους παντες να του δινουν εκατομμυρια ευρω...

ο Χατζηβρετας επαιζε επισης κανα 20λεπτο στο παο περσι με 55% σε διποντα και 3οντα...αχρηστος και αυτος?οκ...

ο μαιλς ηταν υγιεστατος μεχρι περσι...και τη χρονια στον πανιωνιο κακη δεν τη λες με τπτ...το αντιθετο...και στην ευρολιγκα μια χαρα τα πηγαν...

ο παουνιτς και ο λαμποβιτς ειναι ανυπαρκτοι?ο παουνιτς ηταν στην εθνικη σερβιας προπερσι...Και στις μικρες εθνικες ηταν και οι 2 βασικοτατοι, πρεπει να εχουν 4-5 χρυσα ο καθενας. Ο λαμποβιτς ειχε βγει και mvp διοργανωσης. Φετος στη ρωσια που βρισκονται και οι 2, ειναι πρωτοι σκορερ στις ομαδες τους.

ο κλαρκ κοινοτικος ηταν ασχημη επιλογη? ή ο Κακιουζης ηταν θεωρητικα κακη επιλογη ή ο Μπετς...ή ουολς που σε εμας δεν επαιξε τιποτα ειναι ασχημος παιχτης?

απο τους κοινοτικους που δεν αναφερειες ποιοι ειναι αυτοι που δεν θυμιζαν μπασκεμπολιστα? ο σεραπινας που ηταν διεθνης με τη λιθουανια? ο Μεσεριακοφ? Ο Μποισα? Ο Καστλ? Ο φλετσερ, που εκανε καλη χρονια στην τουρκια και φετος παει καλα στην ιταλια?Διαβασα τον ηθελαν και στη μακαμπι...ή ο ουασιγκτον που παιζει ευρολιγκα με τη ρομα?

Η απαξιωση ειναι πολυ ευκολη...Παιχτες ερχονται και δεν πιανουν σε μια ομαδα, δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστοι.

Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες στο οτι η ομαδα, ηταν γυρασμενη και χωρις χημεια...Απλα αυτο ηταν κατι που περσι το καλοκαιρι, ηταν πολυ δυσκολο να το προβλεψεις...

Timemaster
QUOTE(xavier @ Nov 14 2010, 23:40 ) *
o Ντικουδης ηταν κακος παιχτης(αλλο τι αποδειχτηκε σε μας)?Μεχρι προπερσι επαιζε 20λεπτα στο παο, ενω και στον πανιωνιο μια χαρα χρονια εκανε...Εκτος αν εννοεις οτι ηταν απο παντα κακος παιχτης ο ντικουδης και για καμια 10ετια καταφαιρνε να ξεγελαει τους παντες να του δινουν εκατομμυρια ευρω...

ο Χατζηβρετας επαιζε επισης κανα 20λεπτο στο παο περσι με 55% σε διποντα και 3οντα...αχρηστος και αυτος?οκ...

ο μαιλς ηταν υγιεστατος μεχρι περσι...και τη χρονια στον πανιωνιο κακη δεν τη λες με τπτ...το αντιθετο...και στην ευρολιγκα μια χαρα τα πηγαν...

ο παουνιτς και ο λαμποβιτς ειναι ανυπαρκτοι?ο παουνιτς ηταν στην εθνικη σερβιας προπερσι...Και στις μικρες εθνικες ηταν και οι 2 βασικοτατοι, πρεπει να εχουν 4-5 χρυσα ο καθενας. Ο λαμποβιτς ειχε βγει και mvp διοργανωσης. Φετος στη ρωσια που βρισκονται και οι 2, ειναι πρωτοι σκορερ στις ομαδες τους.

ο κλαρκ κοινοτικος ηταν ασχημη επιλογη? ή ο Κακιουζης ηταν θεωρητικα κακη επιλογη ή ο Μπετς...ή ουολς που σε εμας δεν επαιξε τιποτα ειναι ασχημος παιχτης?

απο τους κοινοτικους που δεν αναφερειες ποιοι ειναι αυτοι που δεν θυμιζαν μπασκεμπολιστα? ο σεραπινας που ηταν διεθνης με τη λιθουανια? ο Μεσεριακοφ? Ο Μποισα? Ο Καστλ? Ο φλετσερ, που εκανε καλη χρονια στην τουρκια και φετος παει καλα στην ιταλια?Διαβασα τον ηθελαν και στη μακαμπι...ή ο ουασιγκτον που παιζει ευρολιγκα με τη ρομα?

Η απαξιωση ειναι πολυ ευκολη...Παιχτες ερχονται και δεν πιανουν σε μια ομαδα, δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστοι.

Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες στο οτι η ομαδα, ηταν γυρασμενη και χωρις χημεια...Απλα αυτο ηταν κατι που περσι το καλοκαιρι, ηταν πολυ δυσκολο να το προβλεψεις...


ας τα πάρουμε ένα ένα!

ο Ντικούδης είναι κακός παίχτης εδώ και μερικά χρόνια... αν δεν ήταν δε θα τον έδιωχναν μέσα στη χρονιά από τον ΠΑΟ
από τη στιγμή που έχασε τα σωματικά του προσόντα είναι παίχτης τρύπα στην άμυνα και αναποτελεσματικός στην επίθεση οπότε για κάποιον νεοφώτιστο και πολύ είναι (τα τελευταία χρόνια βέβαια και όχι πριν 7-8) Συν ότι στον ΠΑΟ με αυτή την περιφέρεια μπορεί να κάνει παίχτη όλους τους ψηλούς!

Ο Χατζηβρέττας εδώ καο χρόνια έπαιζε σαν ρολίστας στον ΠΑΟ σε μια ομάδα με περιφέρεια που πραγματικά σκοτώνει και με σουτ πάρε-βάλε και καθόλου ευθύνες και άνγχος μιας και η ομάδα δε στηριζόταν σε αυτόν τα τελευταία λόγια για αυτό έπαιζε 15 λεπτά. Καλός παίχτης αλλά στα νιάτα του. Την εποχή που τον πήραμε σαφώς και ο Τσαλδάρης που αφήσαμε στην θέση του ήταν καλύτερος και με μεγαλύτερο μέλλον. Εκτός και αν δε τον πήραμε για αρχηγό της ομάδος αλλά για ρολίστα!

ο Πανιώνιος πρόπερσι δεν έκανε καλή χρονιά μιας και βγήκε έκτος στο πρωτάθλημα με ομάδα ευρωλίγκας υποτίθεται!
Για τον Μάιλς και τους τραυματισμούς έχεις δίκαιο λάθος μου όμως με ποσοστό στα τρίποντα 17% απέχει πολύ από το να θεωρηθεί καλός παίχτης για ομάδα που θέλει να βγει ευρωλίγκα όπως και με 42% στα δίποντα με πολλές προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι ! Ένας μέτριος Αμερικανός είναι από τους πολλούς που έχουμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Για τον Λάμποβιτς δεν ξέρω πολλά αλλά για τον Πάουνιτς που το είχα ψάξει πέρσι στην εθνική ήταν λόγο των αμυντικών του προσόντων του και δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο όπως δεν έκανε τίποτα και στο Βέλγιο που έπαιζε. Καμία σχέση με τα μεγάλα ταλέντα που έχουν βγάλει οι σέρβοι.

Ο Κίκι είναι πολύ καλός παίχτης για μικρή ομάδα... μπορεί στην μέρα του να νικήσει όποια άμυνα θέλει μπορεί όμως να την καταστρέψει όμως με τις "τρελές" επιλογές του.

Ο Κακιούζης και ο Μπετς ήταν δύο πολυτέλειες για τον Άρη. Πολύ καλοί παίχτες που σπανίζουν στην Ευρώπη όμως καταστρέφονται γιατί ο Κακιούζης είναι καλός μόνο όταν βρίσκεται σε καλή ομάδα και ο Μπετς μόνο όταν παίζει ξεκούραστος για 15-20 λεπτά με ένα γρήγορο τεσσάρι δίπλα του.

τους υπόλοιπους απαξιώ να τους σχολιάσω μιας και θα αρχίσω να μιλάω και για παίχτες σαν τον Κουλ!!!

Γενικά πέρσι η ομάδα είχε μέτριος και κακούς παίχτες για τους στόχους της ομάδος...(Μάιλς, Κλαρκ,Πάουνιτς)
παίχτες σε μεγάλη πτώση στην μπασκετική αξία τους...(Ντικούδης, Χατζηβρέττας)
και παίχτες που για να δείξουν την αξία τους θέλουν ιδανικό περιβάλλον (Μπετς, Κακιούζης)
Αν τώρα σε αυτά βάλουμε τους 3 προπονητές
τις πολλές αλλαγές σε παίχτες
τις κακές επιλογές από άποψη στυλ παιχνιδιού και θέσης παιχτών (π.χ. οι καλύτεροι παίχτες στην επίθεση έπαιζαν στην ίδια θέση Ρίτσαρτσον, Ουολς)
έτσι ήρθε η καταστροφή.


gallistis
να πω κατι που πιστευω για τον παπανικολαου...τον δωσαμε κοντα στο ενα εκατομυριο(τωρα τι εγιναν αυτα τα λεφτα,αλλο θεμα).καμμια αλλη στιγμη με τη κριση που υπαρχει δε θα περναμε αυτα τα λεφτα(που που πηγαν τα λεφτα-χα,χα).και κακα τα ψεμματα,με τη μετριοτητα της ομαδας τα δυο τελευταια χρονια,το παιδι δε θα εξελισσοταν.τουλαχιστον στον ολυμπιακο με ιβκοβιτς,κατι μπορει να κανει-τον ειδα χθες με το μαρουσι-καποιες στιγμες ηταν απολαυστικος

για τα χρεη.περυσι αλλαξαμε 20 παιχτες.ειναι δυνατον να μη μπει μεσα ο συλλογος?

ξερουμε αν ανανεωσε ο λινος?
kjohn
Να καταθεσω και εγω την αποψη μου για το ποια θα πρεπει να ειναι η κατευθυνση της ομαδας. Πιστευω συμφωνουμε ολοι οτι στοχος ειναι να παιζουμε σταθερα στους ομιλους Ευρωλιγκα και να παιζουμε στους Top-16 (κατι παραπανω θα ειναι υπερβαση και σιγουρα οχι σε τακτικη βαση).
Καταρχας δεν υπαρχει στην ομαδα μακροχρονιο πλανο. Πιστευω οτι θα πρεπει η διοικηση να βαλει στοχο π.χ. σε 3 χρονια να χτυπησουμε εισοδο στους Top-16. Τα πραγματα ειναι "απλα".
1. Ξεκινας π.χ. απο φετος και χτιζεις εναν κορμο απο παικτες οι οποιοι ηλικιακα να ειναι και μετα απο 3 χρονια στην ομαδα (π.χ 22-28). Δινεις χρονο σε Λινο και Γαιο και οποιονδηποτε αλλο (δεν εννοω 3 λεπτα). Το να εχουμε παικτες οπως ο Χατζηβρεττας και ο Χαραλαμπιδης (οι οποιοι ειναι καλοι παικτες, αλλα εκαστος 34 χρονων) δεν βοηθαει παρα μονο για την φετινη χρονια. Αντε και βγηκαμε τριτοι. Τι εγινε? Το Σεπτεμβριο θα εχει προκριματικα στα οποια κανεις δεν εγγυαται οτι θα περασεις στους ομιλους. Θα παιζουμε και με τα δυο δυαρια Χατζηβρεττα, Χαραλαμπιδη 35 χρονων? Μαλλον θα γινει αλλαγη στη συγκεκριμενη θεση. Αν προσθεσουμε επισης και τις αλλαγες των ανεπαρκων Ελληνων ή ξενων π.χ. Τσαιρελης, Ντανστον κτλ παλι θα εχουμε 5-6 αλλαγες, δηλαδη απουσια κορμου. Και τα ιδια του χρονου και του παραχρονου. Μια δεκαετια βλεπουμε αυτο το σεναριο.
2. Εχω βαρεθει να βλεπω να κανουμε αλλαγες ξενων και κοινοτικων. Με διαφορα πρεπει να εχουμε τις περισσοτερες αλλαγες απο καθε αλλη ομαδα στην Α1 την τελευταια δεκαετια. Τυχαιο δεν ειναι, σιγουρα υπαρχει "λογος". Αυτο το οποιο θα προτεινα ειναι παρα πολυ απλο. Βαζεις δυο-τρεις ανθρωπους που κατεχουν το αθλημα να ειναι ολη τη χρονια σε Γαλλια, Ιταλια, Ισραηλ, Αδριατικη Λιγκα, Τουρκια. Την Ισπανια δεν την αναφερω γιατι καποιος ο οποιος διακρινεται στην Ισπανια δεν θα ερθει Ελλαδα, αλλα θα εξαργυρωσει την καλη χρονια με καλη μεταγραφη στην ACB. Δεν ειναι δυσκολο να βρεις καλο ξενο με 100 χιλιαρικα ή και λιγοτερα. Καλο παραδειγμα ο Λουκας του Ολυμπιακου ο οποιος ηρθε στο Μαρουσι περσυ με 80 χιλιαρικα και ο Σουμποτιτς ελεγε τοτε οτι ο Λουκας θα βγει λαβρακι απο αποψη τιμης/ποιοτητας. Θα μπορουσαμε να εχουμε τον Σουμποτιτς ή οποιονδηποτε αλλο "ματι" στην Αδριατικη Λιγκα και να ψωνιζουμε κοινοτικους ή Αμερικανους. Εξαλου αν ψωνιζουμε Αμερικανους απο Ευρωπη ελαχιστοποιειται το ρισκο προσαρμογης στην Ευρωπαικη πραγματικοτητα. Ειπαν οτι εκαναν με τον Μπονι συνεργασια σε θεματα scouting. Τι εγινε? Με τοσες αλλαγες που κανουμε σε Αμερικανους οι οποιες οδηγουν σε επιβαρυνση και ξεχειλωμα του μπατζετ αν εδιναν τα λεφτα αυτα σε 3 ξενους κατευθειαν απο την αρχη της προετοιμασιας θα παιρναμε παικτες υψηλου επιπεδου. Η φτηνια τρωει τον παρα λεει ο λαος μας.
3. Τελευταιο και αρκετα σημαντικο. Διαλεγεις εναν ανθρωπο που ξερει μπασκετ για τεχνικο διεθυντη να διαλεγει τον προπονητη, τους ανθρωπους που θα κανουν scouting και θα αξιολογει μαζι με τον προπονητη τις μεταγραφες και το σχεδιασμο της ομαδας. Οσο καλη θεληση και να εχει, με τι γνωσεις διαλεγει προπονητη ο Δαμιανιδης? Δεν θα ηταν καλυτερα να ειχαμε εναν δ/ντη π.χ Πεδουλακης (μην κολαμε στα ονοματα) ο οποιος μπορει καλυτερα να κρινει αν ενας προπονητης αξιζει? Το ιδιο και στον σχεδιασμο. Τι χαλια ειναι αυτα φετος? Ομαδα χωρις 5αρι? Το ξερω οτι λεφτα δεν υπαρχουν αλλα ας περναμε ενα αμπαλο 5αρι που να μπορει να σπρωχνει και να γεμιζει τη ρακετα παρα να μαρκαρει το 3αρι μας το αντιπαλο 5αρι. Αυτα τα ολιγα, δεν αναφερθηκα καθολου στην παραγωγη νεων ταλεντων περιμενω σχολια και ελπιζω καποιος αρμοδιος να τα διαβαζει ή να τα μεταφερει.
kolimvitis
Αν δεν μπορουν ο Δαμιανιδης και οι Α-μετοχοι της καε...τοτε να αγορασουν ολο το επιτελειο του Αμαρουσιου που εδειξε εργο δεκαετιας ...για να χτισουμε κατι...σταθερο στο μελλον...
gallistis
τελος και ο παλμας...

http://www.gazzetta.gr/article/item/206639...endiapheron-mou
SteelGandalf
Προπονητής δεν υπάρχει και άρα δεν είναι εφικτή η δημιουργία ενός πλάνου.

Για παίχτες δεν το συζητώ. Απ' ότι φαίνεται, χάθηκε και ο Λίνος, χωρίς η ομάδα μας να πάρει δεκάρα τσακιστή και πείτε μου εσείς, για ποια διοίκηση οργανωμένη, η οποία υπερασπίζεται τα συμφέροντα του συλλόγου μας, μιλάμε;

Είμαστε για λύπηση...
baskethood
QUOTE (SteelGandalf @ Jul 6 2011, 21:03 ) *
Προπονητής δεν υπάρχει και άρα δεν είναι εφικτή η δημιουργία ενός πλάνου.

Για παίχτες δεν το συζητώ. Απ' ότι φαίνεται, χάθηκε και ο Λίνος, χωρίς η ομάδα μας να πάρει δεκάρα τσακιστή και πείτε μου εσείς, για ποια διοίκηση οργανωμένη, η οποία υπερασπίζεται τα συμφέροντα του συλλόγου μας, μιλάμε;

Είμαστε για λύπηση...

Μου εκανε τεραστια εντυπωση το πως φευγει ο Χρυσικοπουλος,ειναι δυνατον να χανει μια ομαδα τοσο ευκολα ενα
περουσιακο της στοιχειο?
Τετοιοι παικτες πρεπει να προσεχονται περισσοτερο απ τις ομαδες γιατι δεν βγαινουν καθε μερα sad.gif
SteelGandalf
Έτσι είναι φίλε μου.

Κι ερωτώ εγώ τώρα, σε τι μοιάζει αυτός ο Άρης με τον πάλαι ποτέ Αυτοκράτορα;

Δεν είμαι μηδενιστής, ούτε και μου αρέσει να "κλαίγομαι". Ρεαλιστής είμαι και λέω αυτά που βλέπω, τόσα χρόνια, να συμβαίνουν, απλά με το όνομα τους.

Θα περιμένω και φέτος να δω προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούμε, αλλά πλέον είμαι τραγικά απαισιόδοξος.

Και εδώ είναι που συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Timemaster (σε όσα είπε σε άλλο topic).

QUOTE(Timemaster @ Jul 7 2011, 17:05 ) *
Διάβασα πριν λίγο την συνέντευξη του Τζεβελέκη μετά την σημερινή συνέλευση...

Αυτό που κράτησα είναι τα λόγια:

μα καλά αυτά δε λέμε εδώ και τρία χρόνια;
αυτά δε λέγαμε όταν πουλήθηκε ο Μάσευ ότι με εκείνα τα λεφτά έπρεπε να πάρουμε 2-3 καλούς ξένους και καθόλου κοινοτικούς που θα βοηθήσουν τους νέους να αναπτυχθούν;
Αυτά δε λέγαμε πριν πουληθεί ο Παπανικολάου ότι είναι ευκαιρία να στηθεί για τα επόμενα 5 χρόνια μια ομάδα γύρω από αυτόν με τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες που βγαίνουν; Δε λέγαμε πως κάπως έτσι η ΑΕΚ πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα και είναι ευκαιρία να το κάνουμε;
Δεν λέγαμε πως είναι τραγικό λάθος να πουλάς την μεγαλύτερή σου ελπίδα και στη θέση του να φέρνεις τρεις πολύ ακριβούς συνταξιούχους;
Και τώρα που ο Παπανικολάου είναι εκτός ομάδος...
ο Σκορδίλης εκτός ομάδος
και το Χρυσικόπουλος μάλλον υπογράφει σε ομάδα που παίζει για την σωτηρία της στην Ιταλία μόνο και μόνο επειδή δεν πήρε ευκαιρίες στον Άρη πέρσι...
τώρα μας λένε πως θα πρέπει να πάρουμε προπονητή Έλληνα που θα παίξει με τους νέους;
Ποιους νέους;

Αντίθετα τώρα πρέπει να πάρουμε ξένο προπονητή (κανένα Σλάβο) μπας και μας φέρει κανένα φτηνό Σερβάκι ταλεντάκι!!!
και βγάλουμε την χρονιά!!!

Αλλά έτσι γίνεται όταν η πίτα τελειώνει το ρίχνουμε στο ξερό ψωμί αναγκαστικά!
rolleyes.gif


Παρόλα αυτά, είδαμε και τους ξένους που, τα τελευταία χρόνια, φέραμε (στον πάγκο). Άσε που και παίχτες "λαχεία", δεν βρίσκονται κάθε μέρα.
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ Jul 7 2011, 19:34 ) *
Έτσι είναι φίλε μου.

Κι ερωτώ εγώ τώρα, σε τι μοιάζει αυτός ο Άρης με τον πάλαι ποτέ Αυτοκράτορα;

Δεν είμαι μηδενιστής, ούτε και μου αρέσει να "κλαίγομαι". Ρεαλιστής είμαι και λέω αυτά που βλέπω, τόσα χρόνια, να συμβαίνουν, απλά με το όνομα τους.

Θα περιμένω και φέτος να δω προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούμε, αλλά πλέον είμαι τραγικά απαισιόδοξος.

Και εδώ είναι που συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Timemaster (σε όσα είπε σε άλλο topic).



Παρόλα αυτά, είδαμε και τους ξένους που, τα τελευταία χρόνια, φέραμε (στον πάγκο). Άσε που και παίχτες "λαχεία", δεν βρίσκονται κάθε μέρα.


ποιο πολύ με Ηρακλή μοιάζει η κατάσταση παρά με παλαιό αυτοκράτορα...
κάπως έτσι και ο Ηρακλής έχανε τους νέους Έλληνες παίχτες (Παπαδόπουλος, Σχορτσιανίτης,Χατζηβρέττας,Διαμαντίδης) που έγιναν μετά βασικοί στην εθνική...

παρόλα ταύτα εγώ σαν κατά φύση απαισιόδοξος είμαι πολύ αισιόδοξος για την φετινή χρονιά μιας και βλέπω λόγο κρίσης και οικονομικών προβλημάτων να κάνουμε αυτό που θα έπρεπε να είχαμε κάνει πριν 3-4 χρόνια!

Τώρα για τους προπονητές που ήρθαν στην ομάδα δε μπορώ να πω κακία μιας και μέσα σε αυτούς ήταν και ο Μπλατ που είναι μεγάλο όνομα, είναι ο Ντρούκερ που έχει κερδίσει Ευρωπαϊκό τίτλο ενώ σαν αποτυχημένοι έφυγαν και ο Κατσικάρης και ο Ζούρος και ο Σούμποτιτς.
Οπότε ανεξάρτητα από την μετριότητα κάποιον από αυτών σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση...
και αν το καλοσκεφτόμαστε ο κοινός συντελεστής που καθορίζει αυτή την πολιτική των ξένων παιχτών και τρώει τα παιδιά του δεν είναι οι προπονητές ούτε και οι παίχτες.
rolleyes.gif

tuareg
εχουμε τη παγκοσμια πρωτοτυπια,να ειμαστε η μοναδικη ανωνυμη εταιρεια που αντι να φυγει το στελεχος που πηρε τις λαθος αποφασεις που οδηγησαν στη καθιζηση,αποχωρουν οι μετοχοι και οι χρηματοδοτες.
Κανε μας τη χαρη και φυγε ρε.....
gallistis
QUOTE(baskethood @ Jul 7 2011, 02:39 ) *
Μου εκανε τεραστια εντυπωση το πως φευγει ο Χρυσικοπουλος,ειναι δυνατον να χανει μια ομαδα τοσο ευκολα ενα
περουσιακο της στοιχειο?
Τετοιοι παικτες πρεπει να προσεχονται περισσοτερο απ τις ομαδες γιατι δεν βγαινουν καθε μερα sad.gif


ο χρυσικοπουλος θαρρω οτι φευγει επειδη δε τα βρηκανε στα λεφτα...και φανταζομαι αν δεν αλλαζαν τα πραγματα σε ολυμπιακο και παο -και του εκαναν και προταση-προφανως και θα κατεβαινε αθηνα.θα θυμαστε τις φημες απο τον χειμωνα...τωρα αν βρεθηκε μια ιταλικη ομαδα και του δινει τα λεφτα που θελει....οκ.παντως και ο παπανικολαου οσο επαιξε στον ολυμπιακο δε με εντυπωσιασε...αλλιως τον θεωρουσα σαν αξια...οπως και τον χρυσικοπουλο.
tuareg
ο χρυσικο φευγει λογω της φωτογραφικης για τη περιπτωση του διαταξη που περασε ο σωληνας (με προοπτικη να πηγαινε στο παο)....
gallistis
με 600.000,επαιρνα πρωταθλημα... smiley.gif smiley.gif

http://www.gazzetta.gr/article/item/211282...retika-e-sarisa
tuareg
"Απαντήστε μας μέχρι την Τετάρτη το βράδυ!" - οι όροι της πλευράς Γεωργούλη - τι ζητούν Δαμιανίδης-Τζεβελέκης-"Γένεσις"
Επειδή πολλά λέγονται και πολλά γράφονται, και κάπου είναι φυσιολογικό αυτό, γιατί μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα που πιθανόν να αλλάξει "σελίδα", καλό θα είναι να είμαστε συγκρατημένοι, γενικώς! Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ΚΑΕ Άρης, όμως ο κόσμος δε θέλει να του υπενθυμίζεις τα δυσάρεστα...
Για οικονομία χρόνου, σας μεταφέρουμε το ρεπορτάζ....
Την Πέμπτη εστάλη ένα νέο έγγραφο απ' την πλευρά Γεωργούλη, προς τους ιδιοκτήτες του, που εκπροσωπούνται στις διαπραγματεύσεις αυτές, απ' τον Θανάση Τζεβελέκη...
Το έγγραφο αυτό έγραφε, μεταξύ άλλων, τρεις όρους:
1) αν τα χρέη είναι μεγαλύτερα απ' αυτά που ήδη γνωστοποιήθηκαν, τότε θα τα πληρώσουν αυτοί που τα δημιούργησαν.
2) αν οι δόσεις προς την Εφορία είναι λιγότερες από 30, τότε το ποσό θα βαρύνει αυτούς που δημιούργησαν το χρέος εκεί
3) τα όποια δάνεια έχει πάρει η ΚΑΕ Άρης να πληρωθούν απ' αυτούς που τα σύναψαν - σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχει ένα δάνειο απ' την Τράπεζα Πειραιώς, ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, για το οποίοι οι Δαμιανίδης-Τζιβελέκης ζητούν να απεμπλακούν απ' τους ενδιαφερόμενους...
Το έγγραφο αυτό εστάλη, όπως είπαμε, την Πέμπτη και επειδή ο Τζεβελέκης λείπει στο εξωτερικό, δεσμεύθηκε να απαντήσει σήμερα, Δευτέρα!
Μέχρι στιγμής απάντηση δε δόθηκε. Η πλευρά Γεωργούλη περιμένει και όπως τονίστηκε σήμερα στον Γιάννη Δαμιανίδη, θα περιμένει μέχρι Τετάρτη το βράδυ! Την Πέμπτη αποσύρει το ενδιαφέρον της και θα ενημερώσει σχετικά τον κόσμο του Άρη για την κίνηση της και τις λεπτομέρειες.
Έτσι έχουν τα πράγματα και ευχή μας είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Οι της πλευράς Γεωργούλη θέλουν να πληρώσουν τα πάντα, δεν έχουν πρόβλημα, κι εδώ είναι το πολύ ενδιαφέρον. Δε θέλουν να πληρώσουν όμως "γαμησιάτικα" (η έκφραση είναι δική μας και ελέω blog τη γράφουμε για να καταλάβετε τι... εννοούμε) άλλων που θα "βγουν" μετά. Σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις...



http://salonikabasket.blogspot.com/2011/11...g-post_7276.htm
SteelGandalf
Η εμπειρία μου, από το παρελθόν, μου έχει διδάξει να κρατάω μικρό καλάθι.

Δυστυχώς όταν τα πράγματα φτάνουν σε αυτό το σημείο, το "τέλος" (που αφορά την ολοκλήρωση με αίσιο τρόπο της μετάβασης), δεν είναι καλό.

Μακάρι να βγω ψεύτης. Θα περιμένουμε.
berry
τι εστι γεωργουλης ?

και μην δω καμια τετοια απαντηση παρακαλω

http://www.google.gr/search?q=%CE%B3%CE%B5...920&bih=955
tuareg
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=112629

σκουρα τα πραγματα....
SteelGandalf
Αν παραμείνει ο Δαμιανίδης πρόεδρος, λυπάμαι που θα το πω, να περιμένουμε ακόμη χειρότερες μέρες...
ViC
όλα αυτά για να παραμείνει πρόεδρος ο Δαμιανίδης; Λυπάμαι που το λέω κι εγώ, αλλά αν φέτος δεν είμαστε για να πέσουμε, τα επόμενα χρόνια θα είμαστε σίγουρα. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Με πρόεδρο-μάνατζερ και μιζαδόρο, το περισσότερο που μπορείς να γίνεις είναι Ηλυσιακός... (με όλο το σεβασμό για τον Ηλυσιακό)
lebanon
QUOTE(ViC @ Dec 2 2011, 12:16 ) *
όλα αυτά για να παραμείνει πρόεδρος ο Δαμιανίδης; Λυπάμαι που το λέω κι εγώ, αλλά αν φέτος δεν είμαστε για να πέσουμε, τα επόμενα χρόνια θα είμαστε σίγουρα. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Με πρόεδρο-μάνατζερ και μιζαδόρο, το περισσότερο που μπορείς να γίνεις είναι Ηλυσιακός... (με όλο το σεβασμό για τον Ηλυσιακό)

Αν και δεν είμαι αυτός που θα υποστηρίξει το Δαμιανίδη-αντιθέτως τον έχω κράξει πολλές φορές-δε νομίζω ότι το να είναι ένας πρόεδρος μάνατζερ και μιζαδόρος είναι απαραίτητα κακό. Η αλήθεια είναι μία και είναι όπως τις περισσότερες φορές για τον Άρη, πικρή: NO MONEY, NO HONEY...AND NO CUPS, CHAMPIONSHIPS, EUROLEAGUES.......
Και επειδή όπως είναι τα πράματα λεφτά δε βάζει κανένας, ούτε καν Άραβας ph34r.gif η λύση για κάθε ελληνική ομάδα που δε λέγεται ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ είναι μονόδρομος. Ακαδημίες και παραγωγή ταλέντων. Σοβαρή δουλειά σε αυτά τα δύο, και η δουλειά θα φανεί. Αυτά τα σοβατίσματα με Αμερικάνους και κοινοτικούς είναι για τον ΠΑΟΚ.
Όσο για τον Ηλυσιακό, και καλύτερο πρόεδρο έχει,και καλύτερο προπονητή και μάλλον ισάξιους παίχτες με 'μας...
tuareg
QUOTE (lebanon @ Dec 2 2011, 17:56 ) *
Αν και δεν είμαι αυτός που θα υποστηρίξει το Δαμιανίδη-αντιθέτως τον έχω κράξει πολλές φορές-δε νομίζω ότι το να είναι ένας πρόεδρος μάνατζερ και μιζαδόρος είναι απαραίτητα κακό. Η αλήθεια είναι μία και είναι όπως τις περισσότερες φορές για τον Άρη, πικρή: NO MONEY, NO HONEY...AND NO CUPS, CHAMPIONSHIPS, EUROLEAGUES.......
Και επειδή όπως είναι τα πράματα λεφτά δε βάζει κανένας, ούτε καν Άραβας ph34r.gif η λύση για κάθε ελληνική ομάδα που δε λέγεται ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ είναι μονόδρομος. Ακαδημίες και παραγωγή ταλέντων. Σοβαρή δουλειά σε αυτά τα δύο, και η δουλειά θα φανεί. Αυτά τα σοβατίσματα με Αμερικάνους και κοινοτικούς είναι για τον ΠΑΟΚ.
Όσο για τον Ηλυσιακό, και καλύτερο πρόεδρο έχει,και καλύτερο προπονητή και μάλλον ισάξιους παίχτες με 'μας...


ο Δαμιανιδης μεχρι το 08 τη πηγαινε καλα τη φαση,μετα το ενα λαθος διαδεχοταν το αλλο με αποτελεσμα να φτασουμε εδω που φτασαμε.
Αυτες ειναι οι παρενεργειες του να ασκουν διοικηση οι οπαδοι.

ViC
QUOTE(lebanon @ Dec 2 2011, 17:56 ) *
Αν και δεν είμαι αυτός που θα υποστηρίξει το Δαμιανίδη-αντιθέτως τον έχω κράξει πολλές φορές-δε νομίζω ότι το να είναι ένας πρόεδρος μάνατζερ και μιζαδόρος είναι απαραίτητα κακό. Η αλήθεια είναι μία και είναι όπως τις περισσότερες φορές για τον Άρη, πικρή: NO MONEY, NO HONEY...AND NO CUPS, CHAMPIONSHIPS, EUROLEAGUES.......
Και επειδή όπως είναι τα πράματα λεφτά δε βάζει κανένας, ούτε καν Άραβας ph34r.gif η λύση για κάθε ελληνική ομάδα που δε λέγεται ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ είναι μονόδρομος. Ακαδημίες και παραγωγή ταλέντων. Σοβαρή δουλειά σε αυτά τα δύο, και η δουλειά θα φανεί. Αυτά τα σοβατίσματα με Αμερικάνους και κοινοτικούς είναι για τον ΠΑΟΚ.
Όσο για τον Ηλυσιακό, και καλύτερο πρόεδρο έχει,και καλύτερο προπονητή και μάλλον ισάξιους παίχτες με 'μας...

κατά την άποψή μου είναι να μη σου τύχει.
μας έχει φορτώσει ένα σωρό παλτά ακριβώς γιατί κάνει μανατζεριλίκια και παίρνει μίζες. Δε θέλω να κάνω δυσφήμιση στο πρόσωπό του, αλλά στην μπασκετική αγορά είναι γνωστός ως mr. 10%. Αλλάζει κάθε χρόνο όλη την ομάδα για να παίρνει μίζες από τις μεταγραφές. Για μένα είναι σίγουρα κακό να έχεις τέτοιο πρόεδρο. Και αντικειμενικά νομίζω είναι φανερό ότι έτσι δεν μπορεί να χτιστεί ομάδα.
Συμφωνώ για τις ακαδημίες, αλλά όταν τα 2 μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλες τα τελευταία χρόνια φεύγουν χωρίς να έχουν βγάλει έστω μια χρονιά σαν βασικοί, τι περιμένεις; Ειδικά ο Χρυσικόπουλος έφυγε και τζάμπα. Βάλτους να παίζουν από τα 18 τους και πούλα τους στα 21, 22... Αλλά αν δεν υπάρχει προγραμματισμός... πρέπει να υπάρχουν λεφτά. Απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
SteelGandalf
Αν όντως ισχύει αυτό το 10% (δεν το υιοθετώ), τότε θα έπρεπε ήδη να τον έχουμε διώξει με τις κλωτσιές!!!

Που πάει αυτό το 10%; Προφανώς και όχι στην Κ.Α.Ε. Άρης. Άρα, μιλάμε για απατεωνιά στην πλάτη του Άρη και του κόσμου του.

Επαναλαμβάνω, δεν το υιοθετώ, αλλά μιλάω υποθετικά. Αν το γνώριζα με στοιχεία θα το είχα ήδη καταγγείλει.

Ο πρόεδρος μιας ομάδας, θα πρέπει να βάζει και χρήματα από την τσέπη του και να αποδεικνύει εμπράκτως πως βρίσκεται σε αυτό το πόστο για να προσφέρει. Εφόσον έχει τις ικανότητες, μέσα από την πρόοδο της ομάδας, να πάρει και πίσω χρήματα, τότε θα είναι διπλά μάγκας.

Βλέπετε εσείς καμία πρόοδο;
tuareg
QUOTE (SteelGandalf @ Dec 3 2011, 11:09 ) *
Αν όντως ισχύει αυτό το 10% (δεν το υιοθετώ), τότε θα έπρεπε ήδη να τον έχουμε διώξει με τις κλωτσιές!!!

Που πάει αυτό το 10%; Προφανώς και όχι στην Κ.Α.Ε. Άρης. Άρα, μιλάμε για απατεωνιά στην πλάτη του Άρη και του κόσμου του.

Επαναλαμβάνω, δεν το υιοθετώ, αλλά μιλάω υποθετικά. Αν το γνώριζα με στοιχεία θα το είχα ήδη καταγγείλει.

Ο πρόεδρος μιας ομάδας, θα πρέπει να βάζει και χρήματα από την τσέπη του και να αποδεικνύει εμπράκτως πως βρίσκεται σε αυτό το πόστο για να προσφέρει. Εφόσον έχει τις ικανότητες, μέσα από την πρόοδο της ομάδας, να πάρει και πίσω χρήματα, τότε θα είναι διπλά μάγκας.

Βλέπετε εσείς καμία πρόοδο;



ο συλλογος ΑΡΗΣ διοικειται σε ολα τα επιπεδα απο τα κολληταρια του Δαμιαν που εφαρμοζουν το ρητο ο ΑΡΗΣ πανω απόλα κατα το δοκουν και οπως τους συμφερει....οταν το κυριο μελημα τους ειναι οχι να παει η ομαδα μπροστα αλλα να μη τη πληρωσει ο Δαμιαν τοτε ερχονται πολυ δυσκολες μερες....μεχρι και β εθνικη θα μας ριξουν αν χρειαστει αρκει να μην εχει ποινικες ευθυνες το κολληταρι τους....


btw

Η πρόταση που κατέθεσε η κίνηση υπό την ηγεσία του Τάκη Γεωργούλη είχε τρεις όρους: Α) Να υπογραφεί από την πλευρά των σημερινών διοικούντων, δηλαδή του Γιάννη Δαμιανίδη, η υποχρέωση να αναλάβει όποια οικονομική απαίτηση προκύψει μελλοντικά και για το διάστημα της δικής του χρήσης, από τη στιγμή που θα αλλάξει σελίδα η ΚΑΕ. Β) Να βρεθεί λύση με τα χρήματα που διεκδικεί ο Γιάννης Δαμιανίδης. Γ) Να βρεθεί λύση με την ταμειακή διευκόλυνση που υποστηρίζει πως έκανε ο πρώην πρόεδρος Θανάσης Τζεβελέκης.

Στον αντίποδα, η κίνηση Γεωργούλη που ήθελε να αναλάβει μέσω Πρωτοδικείου την ΚΑΕ, δεσμευόταν να καλύψει όλο το άνοιγμα της τρέχουσας διοίκησης, ύψους 1+ εκατομμυρίου, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα βιωσιμότητας. Παράλληλα, υποσχόταν εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα, αλλά και οικονομική συνεισφορά από διάφορες πλευρές, οι οποίες μένουν ανενεργές και σε αρκετές περιπτώσεις μακριά από το Αλεξάνδρειο, λόγω ακριβώς της υπάρχουσας κατάστασης.

Πλέον, γίνεται κατανοητό πως ο μεγάλος σκόπελος υπήρξε η δέσμευση για ανάληψη των όποιων χρεών προέκυπταν στην πορεία από το σημερινό πρόεδρο. Από τη στιγμή που ισχύει αυτή η υπόθεση, ωστόσο, μόνο δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον. Τα κουκιά όπως και να τα βάλουν κάτω στην ΚΑΕ, δεν βγαίνουν, και το χειρότερο είναι μήπως αυτή η αρνητική εξέλιξη στην προσπάθεια των συνασπισμένων Αρειανών για να αναλάβουν το βαρύ φορτίο της ομάδας, συμπαρασύρει και στελέχη του αγωνιστικού τμήματος.

Συμπέρασμα δεν προκύπτει, το δεδομένο ωστόσο, λέει πως οι δύσκολες ώρες συνεχίζονται για την ΚΑΕ Άρης. Και σε αυτό το σημείο, η ευθύνη πέφτει δικαίως στους μετόχους, την εταιρία ΓΕΝΕΣΙΣ και τον Θανάση Τζεβελέκη. Αυτοί, συν τον έμμισθο πρόεδρο Γιάννη Δαμιανίδη, έχουν ανά χείρας το μαχαίρι, έχουν και το καρπούζι.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...ae.1520528.html
SteelGandalf
QUOTE(www.athlitikanea.gr)
Τίθεται πλέον θέμα με το πόσα μέλη παραμένουν στο ΔΣ

Ενώ οι μέτοχοι παραμένουν θεατές και ο Γιάννης Δαμιανίδης πάντα στον προεδρικό θώκο της ΚΑΕ, χθες υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από το διοικητικό συμβούλιο του τμήματος οι Τάκης Γεωργούλης και Θοδωρής Κουρόγλου. Υποσχέθηκε πως το ίδιο θα πράξει την Δευτέρα και ο Λευτέρης Αρβανίτης. Ο εκπρόσωπος του ΑΣ στο συμβούλιο της ΚΑΕ θα αποστείλει την δική του παραίτηση στο Νίκο Παπαδόπουλο. Τίθεται πλέον θέμα με το πόσα μέλη παραμένουν στο ΔΣ. Αν ισχύσει κανονικά και αυτή η παραίτηση Αρβανίτη, χωρίς να έχει προηγηθεί αντικατάσταση κάποιου εκ των παραιτηθέντων μελών, τότε τίθεται προσφυγής και λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο μέσω Πρωτοδικείου.

Σίγουρα το σημερινό αδιέξοδο δεν αφήνει σε κανέναν περιθώρια αισιοδοξίας. Σε ένα τμήμα υπερχρεωμένο, με τις υποχρεώσεις να τρέχουν, η μοναδική αξιόπιστη και βιώσιμη λύση, της ομάδας Γεωργούλη, φαίνεται να απομακρύνεται οριστικά ελέω μεθοδεύσεων και των εκβιαστικών όρων «κάποιων». Των ίδιων που παραμένουν στην ΚΑΕ χωρίς όμως να έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ.

Τεράστια η ευθύνη τους, όπως βέβαια και αυτών των μετόχων που παραμένουν αδρανείς. Παρακολουθούσαν απλά τις όποιες επαφές με τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν Αρειανούς, επέτρεπαν στον πρώην πρόεδρο να ομιλεί και εξ ονόματος τους, επέμειναν σε ρόλο θεατή στα «τεχνάσματα» και τις τρικλοποδιές αυτών που είχαν εξωθήσει και τους ίδιους παλιότερα στην απόφαση «αδρανοποίησης» τους.


Σκούρα, δυστυχώς, τα πράγματα...
tuareg
το νομικο παρασκηνιο της υποθεσης με φοβιζει.....
ο Τσαγκρωνης (γγ της ομοσπονδιας) ειχε πει οτι επειδη η απογορευση ειναι απο υπουργικη αποφαση δε μπορει ν'αλλαξει με μια απλη οδηγια της ομοσπνδιας.
Τωρα ποσο σιγουροι ειμαστε οτι η αποφαση του ΑΣΕΑΔ ειναι δεσμευτικη για ολους και δε θα τρωμε ενστασεις που θα τις δικασουν αλλοι ΑΔ η/και αλλη συνθεση ΑΣΕΑΔ που μπορει να μην εχει/ουν την ιδια νομικη αποψη για το θεμα??
gallistis
οι προσφυγες και οι απαιτήσεις σκάνε η μια μετα την αλλη...χατζηβρεττας,σκορδιλης και τώρα μπάρλος...πληρώνανε και κανενα?θα μας εξηγήσει γιατι μας εφτασαν σε αυτο το σημείο?καποτε ήμασταν απο τους πιο καλοπληρωτες...γυρνάμε σε εποχες μητρούδη πάλι

http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...t=1&i=92370
SteelGandalf
Οι παίχτες, εφόσον τους οφείλονται χρήματα, καλά κάνουν και προσφεύγουν στην δικαιοσύνη.

Αυτό που πραγματικά είναι εξοργιστικό, είναι το γεγονός που μας κάνει όλους να αναρωτιόμαστε τι έκαναν τόσο καιρό οι διοικούντες!!!
gallistis
QUOTE(SteelGandalf @ Dec 10 2011, 15:31 ) *
Οι παίχτες, εφόσον τους οφείλονται χρήματα, καλά κάνουν και προσφεύγουν στην δικαιοσύνη.

Αυτό που πραγματικά είναι εξοργιστικό, είναι το γεγονός που μας κάνει όλους να αναρωτιόμαστε τι έκαναν τόσο καιρό οι διοικούντες!!!


εννοειτε πως πολυ καλα κάνουν και ζητάνε τα χρηματά τους...γι'αυτο λενε οτι το μπάτζετ ειναι 400.000...με τα υπόλοιπα μαλλον θα θελουν να ξεπληρώσουν σε οσους χρωστάνε...
SteelGandalf
Θα λογοδοτήσει όμως κάποιος στον λαό του Άρη γι' αυτό το αίσχος; Αυτό είναι το θέμα.

Κανονικά όχι μόνο στον κόσμο του Άρη, αλλά και στην δικαιοσύνη θα έπρεπε να λογοδοτήσουν όλοι οι υπεύθυνοι.

Θα λειτουργήσει ποτέ κάτι σε αυτό το .... το Ελληνικό "κράτος";

Μέχρι στιγμής, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη, το "κράτος" μας (τα εισαγωγικά τα βάζω επειδή θεωρώ πως το κράτος μας υπάρχει μόνο στα χαρτιά και μόνο για να την "πληρώνουν" οι ανήμποροι), λειτουργεί άψογα μόνο σε περιπτώσεις καταστρατήγησης του συντάγματος, αλλά και για να εισπράττει χρήματα από το τους πολλούς (που στην πλειονότητα τους δεν έχουν ή που δυσκολεύονται να πληρώσουν) και τα "μεγάλα ψάρια" κολυμπούν ελεύθερα στα "νερά" τους.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κάνω πολιτική. Δεν είναι του χαρακτήρα και της ιδιοσυγκρασίας μου. Πολύ δε περισσότερο να εμπλέξω και τον αθλητισμό σε αυτήν. Απλά θεωρώ πως θα έπρεπε να επεμβαίνει η δικαιοσύνη, αυτεπάγγελτα, σε όλες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν υπάρχει διαφάνεια και κάποιοι, είτε φυσικά πρόσωπα είτε νομικά, δεν επιτελούν τις υποχρεώσεις τους.

Μόνο έτσι θα λύνονται τα προβλήματα στη γέννηση τους, αλλά και θα αποτρέπονται ανάλογες τακτικές από επίδοξους τυχοδιώκτες...
ViC
εδώ βλέπουμε επιχειρηματίες που χρωστάνε εκατομμύρια στο κράτος και αφήνονται ελεύθεροι,
για παράδειγμα διαβάστε αυτό: http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ellada/Ei...wn.1532306.html
Όσον αφορά τον Άρη, ορθώς πράττουν και κάνουν προσφυγές όσοι παίκτες δεν έχουν λάβει τα προσυμφωνημένα. Την υπογραφή σου (και κάτι άλλο) πρέπει να ξέρεις που τη βάζεις, κύριοι παράγοντες του Άρη και κάθε Άρη...
και εντάξει, ο Χατζηβρέττας δεν έχει προφανώς βιοποριστικό πρόβλημα. Αλλά αυτό μπορεί να μην ισχύει για παίκτες τύπου Σκορδίλη, που σιγά τα πολλά λεφτά που βγάζουν από το μπάσκετ.
απλώς πρεπει κι εμείς ως κόσμος να έχουμε συνείδηση των δυνατοτήτων μας. Για μένα καλύτερα μικρός και τίμιος παρά "φούσκα"
SteelGandalf
Πολύ καλά τα λες και συμφωνώ απόλυτα φίλε μου ViC.

Ακόμη όμως και βιοποριστικό πρόβλημα να μην υφίσταται για τον Χατζηβρέττα (και τον οποιονδήποτε παίχτη), εφόσον έχεις κάνει μια συμφωνία μαζί του, υποχρεούσαι να του καταβάλλεις τα δεδουλευμένα.
ViC
QUOTE(SteelGandalf @ Dec 11 2011, 17:05 ) *
Πολύ καλά τα λες και συμφωνώ απόλυτα φίλε μου ViC.

Ακόμη όμως και βιοποριστικό πρόβλημα να μην υφίσταται για τον Χατζηβρέττα (και τον οποιονδήποτε παίχτη), εφόσον έχεις κάνει μια συμφωνία μαζί του, υποχρεούσαι να του καταβάλλεις τα δεδουλευμένα.

ακριβώς αυτό, συμφωνώ απολύτως. Απλώς καμιά φορά εμείς οι ίδιοι υποβαθμίζουμε κάτι τέτοιες αβλεψίες των διοικήσεων με το σκεπτικό ότι "εντάξει, δε θα αλλάξει ο παίκτης ζάντες στη φεράρι" και ήθελα απλώς να πω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα για όλους τους επαγγελματίες
tuareg
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...lo.1535245.html

ρε και στον αργυροπουλο χρωσταμε..??
SteelGandalf
Παιδιά, θα σας το αποκαλύψω, δεν γίνεται διαφορετικά.

Η Κ.Α.Ε. Άρης, χρωστάει και σε μένα, ένα ποσό της τάξεως των 125.000 ευρώ.

Αν και υποστηρικτής της ομάδας του Θεού, δεν μπορώ παρά να διεκδικήσω τα χρήματα μου.

Θα κάνω προσφυγή...

Υ.Γ. Κάτω οι κλέφτες!!!!!!
Timemaster
QUOTE(tuareg @ Dec 13 2011, 23:40 ) *
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...lo.1535245.html

ρε και στον αργυροπουλο χρωσταμε..??



QUOTE(SteelGandalf @ Dec 14 2011, 01:38 ) *
Παιδιά, θα σας το αποκαλύψω, δεν γίνεται διαφορετικά.

Η Κ.Α.Ε. Άρης, χρωστάει και σε μένα, ένα ποσό της τάξεως των 125.000 ευρώ.

Αν και υποστηρικτής της ομάδας του Θεού, δεν μπορώ παρά να διεκδικήσω τα χρήματα μου.

Θα κάνω προσφυγή...

Υ.Γ. Κάτω οι κλέφτες!!!!!!


Δε μου φαίνεται παράλογο ελληνικά δε μιλάτε;
ViC
ταρατατζούμ ταρατατζούμ......

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...lh.1539584.html
SteelGandalf
QUOTE(http://www.sport24.gr)
Κατάσχεση στον Δαμιανίδη

Νέος πονοκέφαλος από το απόγευμα για τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, καθώς του επιβλήθηκε κατάσχεση στο σπίτι του για οφειλή 23.000 ευρώ στον Σάββα Ηλιάδη.


Η καθυστέρηση της εξόφλησης της οφειλής του ποσού των 23.000 ευρώ της ΚΑΕ Άρης στον Σάββα Ηλιάδη είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει το απόγευμα κατάσχεση του σπιτιού του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη.
Το συγκεκριμένο ποσό αφορά την παρουσία του έμπειρου γκαρντ στον Άρη την τριετία 2006-2009 με την σημερινή εξέλιξη να αποτελεί συνέπεια της κίνησής του.

Να κινηθεί εναντίον του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, επί προσωπικού και όχι κατά της ΚΑΕ Άρης ακόμη και με κατάπτωση της εγγυητικής της για το συγκεκριμένο ποσό.

Εκτός της σημερινής εξέλιξης μέχρι την προσεχή Δευτέρα (19/12) η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης καλείται να διευθετήσει το ποσό των 105.000 ευρώ στο πρόσωπο του Γάιου Σκορδίλη ώστε να αποφύγει τις συνέπειες της FIBA.

Και σαν να μην έφθανε αυτό ήδη έχει γίνει σχετική κίνηση του Νίκου Χατζηβρέττα για επιταγή που είχε στα χέρια του ο έμπειρος διεθνής φόργουορντ όσον αφορά χρήματα που έχει λαμβάνειν από την παρουσία του στο ρόστερ του Άρη την προηγούμενη διετία.

Και μεταξύ άλλων παραμένουνε οι εκκρεμότητες στα πρόσωπα των Δήμου Ντικούδη, Νίκου Μπάρλου, Νίκου Αργυρόπουλου (σ.σ. με την προσφυγή του για το ποσό των 34.000 ευρώ να πήρε αναβολή για το νέο έτος) ενώ είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής τις επόμενες μέρες και ο Κώστας Χαραλαμπίδης όπως προκύπτει από το περιβάλλον του.

Δεδομένων των προβλημάτων ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στην Λέσχη Φίλων Άρη – που λογικά θα τοποθετηθεί σχετικά στην αυριανή Συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει - ενημερώνοντάς τους για το τι ακριβώς συμβαίνει στην ΚΑΕ και παράλληλα ζητώντας την βοήθεια της Λέσχης Φίλων Άρη.

Κάτι που είχε γίνει και το περασμένο καλοκαίρι ενώ ζήτησε έκτακτη Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη για να συζητήσουν εφ΄ όλης της ύλης τα τεκταινόμενα στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου αφού το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο.

Τέλος νέος εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Άρη στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης μετά την παραίτηση του Λευτέρη Αρβανίτη θα είναι ο Τάσος Οικονόμου μετά την απόφαση της χθεσινής συνεδρίασης του ΑΣ Άρης.


Σωστός ο Σάββας!!!

Έτσι πρέπει να κάνουν και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία έχουν λαμβάνειν.

Δεν τους υποσχέθηκε χρήματα ο Άρης και δεν τους τα έδωσε. Άλλοι ευθύνονται γι' αυτό το κατάντημα.

Πολιτεία και αθλητικοί εισαγγελείς δεν υπάρχουν ώστε να επέμβουν αυτεπάγγελτα;

Σε λίγο θα κάνουν προσφυγή και οι νυν παίχτες της ομάδας μας (και αν δεν κάνουν τώρα, σίγουρα θα κάνουν στο μέλλον, αφού με τέτοια "πολιτική" θα χρωστούν και σε αυτούς).

Ξυπνάτε ρεεε...

Υ.Γ. Ακούς εκεί θράσος για βοήθεια από τη λέσχη φίλων Άρη!!! Μην διανοηθούν και στηρίξουν. Εκεί πληρώνουμε εμείς (είμαι κι εγώ μέλος της), αλλά για το καλό της ομάδας μας. Όχι για να τα βάζουν κάποιοι στις τσέπες τους...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.