QUOTE (Dasarxis @ Apr 12 2012, 10:31 )

Καλημέρα σε όλους. Αφού λείπω τόσο πολύ στον Αριστείδη θα κάνω το τελευταίο μου ποστ (ως Δασάρχης), αφού από σήμερα δεν μπορώ να φέρω πια αυτόν τον τίτλο. Επί της ουσίας χάθηκα τον τελευταίο καιρό γιατί οι αποχωρήσεις μετά τόσα χρόνια δεν είναι εύκολες ψυχολογικά και πνευματικά. Απόδειξη το χτεσινό παιχνίδι όπου με τα παιδιά να κλαίνε πριν καν ξεκινήσουμε το ζέσταμα και στο παιχνίδι απλά το σώμα μας να είναι στο γήπεδο και περιφέρεται πάνω κάτω χωρίς σκοπό... Γενικά έχουν γίνει πολλά από τότε που ανακοίνωσα την αποχώρησή μου που δεν μου έχουν αφήσει τον τελευταίο καιρό διάθεση για να συμετέχω στις συζητήσεις σας. Ήθελα λίγο χρόνο να ηρεμήσω γιατί το να ξεριζώνεις από μέσα σου τις αγωνίες κόπους και παιδικές ψυχές δεν είναι εύκολο. Αυτά που έγιναν χτες από τη στιγμή που εμφανίστηκα στο γήπεδο ως και τη στιγμή που έφυγα δεν ξεχνιούνται. Χρόνια θ ακούω στ αυτιά μου τις φωνές και τα κλάματά τους...
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες, την διοίκηση και τον προπονητή του Αθηναϊκού για τον τίτλο και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο στο Βόλο. Ελπίζω, αν τα μετάλια κριθούν στα τελευταία ματς να ανέβω να ρίξω και μια ματιά από κοντά. Δεν υπάρχει διοργάνωση με περισσότερες αγωνίες, εκπλήξεις και σασπένς από ένα Πανελλήνιο κορασίδων... Προβάδισμα για μένα έχουν οι ομάδες που έχουν αθλήτριες και προπονητές με εμπειρία στο θεσμό, όπως θα είναι φέτος οι Εσπερίδες και το Αρκάδι. Και οι δύο έχουν περίπου το ίδιο ρόστερ με πέρυσι και προπονητές μπαρουτοκαπνισμένους. Πέρυσι οι Εσπερίδες στέρησαν την τρίτη θέση από το Αρκάδι για κάτι χιλιοστά του γκολ αβερέϊτζ και αφού στην κόρνα η αρχηγός μας έκανε ένα αχρείαστο φάουλ στην Οικονομάκη που ευστόχησε και στις 3 βολές. Φέτος πιστεύω οι δύο τους είναι φαβορί για τις πρώτες θέσεις αν δεν μεσολαβήσουν αστάθμητοι παράγοντες όπως τραυματισμοί κλπ. Αθηναϊκός και Ηρακλής θα έχουν τον ενθουσιασμό της πρώτης συμετοχής αλλά και την απειρία. Ερωτηματικό θα είναι Αρίωνας και Γιαννενα που λογικά είναι υποδεέστεροι αντίπαλοι αλλά κανείς δεν τους έχει δει να αγωνίζονται και ειδικά τις πρώτες δύο μέρες μπορεί να κάνουν ζημιές. Σίγουρα πάντως είναι καλύτερα να αντιμετωπίζεις τον άπειρο Αρίωνα από τον εμπειρότατο και ποιοτικότατο Απόλλωνα των τελευταίων 5 ετών. Μεγάλη σημασία έχει το πρόγραμμα. Τα παιδιά σε 4.5 μέρες καλούνται να παίξουν συνήθως 4 ντέρμπυ και αν τα καλά παιχνίδια είναι στη σειρά δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις όλα με νίκη αν δεν έχεις εμπειρία, βάθος στον πάγκο, τέλεια φυσική κατάσταση και παίκτριες με προσωπικότητα. Στο βάθος πάγκου φοβάμαι τον Αθηναϊκό που αν δεν είναι φουλ φορμαρισμένος και έχει συνεχόμενα τα καλά παιχνίδια μπορεί να πάθει τη ζημιά. Καλή επιτυχία σε όλους και σε σας τους γονείς συστήνω να συμπραστέκεστε στα παιδιά σας χωρίς να τους περνάτε τις κουβέντες που θα κάνετε στα τσιπουράδικα μεταξύ σας...
Για το θέμα που συζητάγατε με τις μεταγραφές συμφωνώ με τους γονείς του Αθηναϊκού. Τα παιδιά χρειάζονται το σωστό περιβάλον, τον καλό προπονητή, τις ποιοτικές συναθλήτριες στην προπόνηση. Χαίρομαι όταν διαβάζω δηλώσεις ποιοτικών και ταλαντούχων παιδιών όπως η Σιδεράκη που εκτιμούν και δημόσια αυτά που τους προσφέρουν και τον προπονητή που συνήθως σε καλές ομάδες τα καλά θεωρούνται αυτονόητα και η μία ήττα αποτυχία δική του. Απλά για μια ομάδα σαν τον Αθηναϊκό που είναι το καμάρι της πόλης και τη διαφημίζει παντού θα ήθελα να δω τα επόμενα χρόνια να ανεβάζει και παιδιά από την υποδομή του με ενεργή συμετοχή και όχι να χρειάζεται κάθε χρόνο 5 μεταγραφές για να έχει 5άδα. Κι εμείς και το Γαλάτσι χρειαστήκαμε κάποτε μεταγραφές σε ελειπής ηλικίες, όμως αν πραγματικά κάνεις δουλειά σοβαρή και μεθοδευμένη δεν μπορεί να μην έχεις ή να μην εμπιστεύεσαι και δικά σου παιδιά στα δύσκολα. Ιδανικό για μένα είναι να έχεις τον κορμό και να προσθέτεις μία δύο ποιοτικές προσθήκες αλλιώς η δουλειά που γίνεται είναι επιφανειακή και μόνο για τη βιτρίνα.
Αυτά και θα τα πούμε ξανά στη διάρκεια του Πανελληνίου. Καλή Ανάσταση σε όλους και μακάρι ο αντιπρόσωπος της Ένωσής μας Αθηναϊκός να διαψεύσει τις προβλέψεις μου και να πλασαριστεί ψηλότερα από το χάλκινο στο πανελλήνιο... Ευχαριστώ και για τα καλά σας λόγια για την ομάδα και όσα έγιναν αυτά τα χρόνια της δουλειά μου στα Άνω Λιόσια. Αντίπαλοι είμαστε μόνο για 40' στο γήπεδο. Είναι εποικοδομητικό να ακούγονται κάποια στιγμή διαφορετικές απόψεις, απλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως πρέπει να υπηρετούμε τα παιδιά και το άθλημα και τελευταία πρέπει να βάζουμε τα μικροσωματειακά μας συμφέροντα....
Να κλείσω στέλνοντας την αγάπη μου στα "παιδιά μου". Είναι άλλο να υποψιάζεσαι οτι σε αγαπούν και άλλο να στο δείχνουν με πράξεις. Λυπάμαι πραγματικά που τις αφήνω αλλά οι παράγοντες της ομάδας τωρινοί και επόμενοι χρειάζονται ένα σοκ για να αλλάξουν νοοτροπία και προτεραιότητες. Αν και τώρα δεν υποστηρίξουν τα παιδιά.... Αντίο....
Καλημέρα αγαπητέ Δασάρχη και απο μένα. Δεν μπορώ να πώ ότι έμεινα έκπληκτος απο την είδηση που ανακοίνωσες ,γιατί κάτι ψυθιριζόταν. Γιαυτό προκαλούσα για να ακούσω την άποψή σου. Τώρα γιάυτά που γράφεις για τον Αθηναϊκό βεβαίως και διαφωνώ.Το σκεπτικό τους είναι μαζέψτε ότι καλύτερο υπάρχει για να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα .Ο Θαν.Γιαννακόπουλος αν δεν κάνω λάθος (με όλο τον σεβασμό που του έχω γιαυτά που έχει κάνει για την ομάδα μου)είπε στους ερασιτέχνες του μπάσκετ της ομάδας του "Τι τα θέλουμε αυτά τα τμήματα αφού όποτε θέλουμε παίκτες αγοράζουμε". Λυπάμαι πολύ αυτή η νοοτροπία είναι η καταστροφή του αθλήματος. Το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι ότι οι αθλητές δεν έχουν και ταυτότητα οπαδική που είναι σημαντικό σ΄αυτές τις ηλικίες.
Γι αυτό χειροκροτώ τις αθλήτριες του Αθηναϊκού και όχι τους υπόλοιπους.
Το χταπόδι είναι ο μεγαλύτερος μαχητής της θάλασσας .Ξέρεις γιατί ? Γιατί όταν πιάνεται, δίνει μάχη επιθετικά για να ξεφύγει απο τους διώκτες του.Δεν λουφάζει ,δεν παρακαλάει,δεν πάει πίσω δεν κλαίει ,μάχεται μέχρι τέλους.
΄Ετσι λοιπόν και γω σε παρομοιάζω με χταπόδι της ξηράς για την εν γένει συμπεριφορά σου αναγνωρίζοντας ότι η παρουσία σου στο χώρο του ΔΑΣΑΛ ήταν θετικά καταλυτική.
Δεν ξεχνώ ότι το Γαλάτσι πριν μερικά χρόνια είχε νικήσει με διαφορά τον ΔΑΣΑΛ στις πανκορασίδες στην αρχή της σαιζόν και μέσα σε τέσσερις μήνες ο ΔΑΣΑΛ πήρε πανηγυρικά το πρωτάθλημα αφήνοντας τους πάντες άφωνους.Και τα λέω αυτά για το Γαλάτσι γιατί για πολλά χρόνια ήταν ο μοναδικός συνεπής αντίπαλος και ηττημένος βέβαια... του ΔΑΣΑΛ. Επίσης μια ομάδα θεωρούταν καλή αν είχε χάσει με λίγους πόντους απ΄τον ΔΑΣΑΛ ήταν σημείο αναφοράς.
Θέλω λοιπόν να σε χαιρετήσω και να πώ ότι επειδή έχεις πάθος μ΄αυτό που κάνεις, ας το εκμεταλλευτούν όποιοι μπορούν.
Ξέρω ότι δεν θα φύγεις απ τον χώρο και σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Αν ήταν το τελευταίο σου post σαν "Δασάρχης " ,μπορείς να συνεχίσεις με νέο π.χ. " Πρώην Δασάρχης " . Καλές γιορτές.
QUOTE (I.L.B. @ Apr 12 2012, 00:16 )

Σ΄ένα παιχνίδι χωρίς ουσιαστικά βαθμολογική σημασία,το τελευταίο της σαιζόν,στα Λιόσια, για την τρίτη θέση,το Γαλάτσι κέρδισε με περίπου 20 πόντους διαφορά. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν με πάθος για την νίκη. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στό πρώτο δεκάλεπτο όπου το Γαλάτσι με τρία απανωτά τρίποντα ξέφυγε απο τον ΔΑΣΑΛ και μέχρι το τέλος διτήρησε και αύξησε ελαφρώς την διαφορά. Και του χρόνου. Καλό Πάσχα.
Απ΄ότι άκουσα στο τέλος στον ΔΑΣΑΛ θα υπάρξει μεγάλο κενό με επικείμενες αποχωρήσεις της τεχνικής ηγεσίας !!!!!!!!!!!!
"I.L.B." πές στον "Τσάκα" να μην με ψάχνει και να σπέρνει ζιζάνια.