Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2ος 'Ομιλος Νότου 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
sporting b.c.
Φέτος είναι καλύτερες οι προοπτικές στα Πατήσια, έτσι λοιπόν για γούρι ξεκινάω το φετινό topic του ομίλου μας smiley.gif

1. ΓΣ Διαγόρας Ρόδου
2. Ηράκλειο ΟΑΑ
3. ΑΕ Λιβαδειάς
4. ΑΕ Έξω Παναγίτσας
5. ΓΣ Εργοτέλης
6. ΓΣ Χαλκίδας
7. ΑΣ Αναγέννηση Ν. Ρόδου
8. Ιωνικός ΑΣ Ν. Φιλαδέλφειας
9. ΑΕ Ψυχικού
10. ΑΟ Αργοναύτης Τρίγλιας
11. ΑΟ Π. Φαλήρου
12. ΑΟ Ένωση Ιλίου
13. VERNILAC ΑΟ Σπόρτιγκ
14. Φιλαθλητικός ΑΟ


Φετινός "Ιωνικός Λαμίας" η Αναγέννηση Ρόδου ;

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=42444...amp;subcatid=10

* Σε γνωστά λημέρια

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ στους δύο ομίλους Νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Ο Διαγόρας, αν δεν λάβει επίσημη κλήση για άνοδο στη Β’ εθνική κατηγορία, θα παίξει και την επόμενη σεζόν στον 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ εθνικής και θα συναντήσει τους μισούς περσινούς γνώριμους. Συγκεκριμένα, θα βρεθούν στο δρόμο του το Ηράκλειο, η Λιβαδειά, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδελφείας, η Έξω Παναγίτσα, η Ένωση Ιλίου και ο Σπόρτιγκ που σώθηκε την τελευταία αγωνιστική.

Ο Εργοτέλης, ως πρωταθλητής Κρήτης, θα πάρει τη θέση της Ιεράπετρας που υποβιβάστηκε και ο ΓΣ Χαλκίδας τη θέση της ΑΓΕΧ. Ψυχικό και Παλαιό Φάληρο μετακινήθηκαν από τον 1ο Όμιλο Νότου στον 2ο ενώ ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, που σώθηκε χάρη στη νίκη του μέσα στη Ρόδο, «μετακόμισε» στον 1ο Όμιλο.

Υπενθυμίζεται ότι στον 2ο Όμιλο Νότου δικαίωμα συμμετοχής έχει και η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, Αναγέννηση Ρόδου η οποία, ωστόσο, έχει δηλώσει πως δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.



http://12soccer.gr/News_Arxeio_Details_Arxeio.php?N_ID=7846

''Λουκέτο'' η Αναγέννηση Ρόδου!
05 Μαΐ. 2010
Είναι δυστυχώς οριστικό… Η Αναγέννηση Ρόδου δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Κρίμα για την προσπάθεια, κρίμα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, κρίμα για το δωδεκανησιακό μπάσκετ. Η Αναγέννηση Ρόδου έβαλε «λουκέτο», αφού δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Με επιστολή του, το ροδίτικο σωματείο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το χτύπημα της μπάλας στο παρκέ ενός γηπέδου μπάσκετ, έχει κάτι από το ρυθμό του χτύπου της καρδιάς… Έτσι ακριβώς, ακολουθώντας τους χτύπους της καρδιάς μας, μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό και τον τόπο μας, συστήσαμε πριν 3 χρόνια το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου της Αναγέννησης Ρόδου. Μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια, η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, κατάφερε πράγματα και διακρίσεις μοναδικές, ανεβαίνοντας 2 κατηγορίες, με αποκορύφωμα την φετινή άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία!
Ποτέ όμως, μια προσπάθεια, δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν έχει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των συντελεστών της, οικονομικών και κυρίως πολιτειακών παραγόντων… Όταν για παράδειγμα το σωματείο ζητούσε την δυνατότητα παραχώρησης, με οικονομικά ανταλλάγματα, ενός ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ από το Δήμο, ώστε να στεγαστεί με δικές μας δαπάνες και να δημιουργηθούν φυτώρια των ακαδημιών μας, η απάντηση ήταν από …αδιαφορία, έως άρνηση, χωρίς επιχειρήματα. Ας βγάλει κανείς τα συμπεράσματά του. Παράλληλα, μέσα σε μια δυσμενή οικονομική συγκυρία, που όλοι τάζουν αλλά κανείς δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, εμείς στην Αναγέννηση Ρόδου, προτιμήσαμε να έχουμε πριν από όλα την αξιοπρέπειά μας και αν είμαστε απολύτως συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, κάθε μορφής!
Αφού σταθμίσαμε με λογική όλες τις παραμέτρους, αποφασίσαμε να δηλώσουμε αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και αφετέρου, να μην μπορούμε να υποστηρίξουμε το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου πλέον, σε ανταγωνιστικό επίπεδο στόχων. Είμαστε βέβαιοι πως η κίνησή μας αυτή, που πριν από όλα, θλίβει εμάς τους ίδιους, θα αποτελέσει μια αφορμή αυτοκριτικής για όλους εκείνους που τυχόν διακρίνουν τις ευθύνες τους, μέσα από αυτές τις γραμμές. Ευχαριστούμε όλους όσους με τον έναν, ή τον άλλον τρόπο, βοήθησαν το τμήμα μπάσκετ αυτά τα χρόνια, παράγοντες, αθλητές, προπονητές και φιλάθλους, καταθέτοντας ψυχή και αγώνα!
Εμείς παραμένουμε μια «παρέα», σταθερή σε Αρχές και πρωτίστως, συνεπείς στην αξιοπρέπεια, μια Αρχή, ξεχασμένη… Και όπως λέει ο Σαββόπουλος… «ιστορία γράφουν οι παρέες. Με λύπη, ανάμεικτη με περηφάνια για την μικρή μας διαδρομή».
sporting b.c.
http://chalkidafans3.blogspot.com

ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΓΕΧ - ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ

Οι συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα για την συγχώνευση της ΑΓΕΧ και του Γυμναστικού Χαλκίδος έλαβαν τέλος. Οι 2 ομάδες της Χαλκίδας προχώρησαν στην συγχώνευση. Η νέα ομάδα με το όνομα "ΑΓΕΧ - Γυμναστικός Χαλκίδας", θα αγωνίζεται την νέα σεζόν στην Γ' Εθνική. Έχουν ξεκινήσει οι επαφές με παίχτες και προπονητή, κάτι που δεν βλέπαμε τόσο νωρίς στην ΑΓΕΧ, τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού από τις 14 ομάδες υποβιβάζονται οι μισές (7). Στην Γ' Εθνική θα συμμετέχει και η ΑΕ Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας, αφού πέρσι ως νεοφώτιστη παρέμεινε στην κατηγορία.
Την τρίτη το βράδυ στις 21:00, στο ξενοδοχείο Lucy, θα ανακοινωθεί κι επίσημα η οριστική συγχώνευση της ΑΓΕΧ με τον Γυμναστικό Χαλκίδας, η διοίκηση καθώς και τα σχέδια της ομάδας για το μέλλον.
sporting b.c.
http://www.ergobasket.gr

10 Ιούνιος 2010

Εν αναμονή του μπάτζετ o "ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ" που θα κρατήσει αρκετούς παίκτες και θα ενισχυθεί με φιλόδοξους αθλητές..!!!

Eχοντας πάρει το “πράσινο” φως από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Απόστολο Παπουτσάκη, τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ της ομάδας και ο προπονητής Γιώργος Μακράκης επεξεργάζονται τις τελικές προτάσεις που θα καταθέσουν στην επόμενη καθοριστική συνάντηση όπου και θα προκύψει το οικονομικό πλάνο στο οποίο θα στηριχθούν οι “κιτρινόμαυροι”.

Εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν κι οι συζητήσεις με τους αθλητές που οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του τοπικου πρωταθλήματος, από το αποτέλεσμα των οποίων θα καθοριστούνοι μεταγραφικές αναζητήσεις.

“Βρισκόμαστε στην τελική φάση των συζητήσεων και μπορώ να πω ότι ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών θα παραμείνει. Παράλληλα κάνουμε μια έρευνα αγοράς για περιπτώσεις αθλητών που ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας.

Πρώτα όμως πρέπει να αποφασιστεί το ύψος του μπάτζετ και μετά να προχωρήσουμε σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις”, τόνισε ο προπονητής του Εργοτέλη Γιώργος Μακράκης και ανέλυσε τα κριτήρια με τα οποία θα γίνει η επιλογή των παικτών που θα ενταχθούν στην ομάδα:

“Σκοπός μας είναι να αποκτήσουμε αθλητές με φιλοδοξίες και κίνητρο έτσι ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα. Σίγουρα μιας ενδιαφέρει και το κρητικό στοιχείο όσο αυτό είναι εφικτό. Το σίγουρο είναι ότι ανεξάρτητα με τον στόχο της ομάδας, η φιλοσοφία της πρέπει να είναι σταθερή.

Να έχει τον δικό της κορμό κάθε χρόνο, να προσθέτει όλο και λιγότερα κομμάτια από μεταγραφές και βέβαια να προωθεί παιδιά από την υποδομή”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πρώτες επαφές που έγιναν μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας, της επιτροπής μπάσκετ και του κ. Παπουτσάκη, συζητήθηκαν και γενικότερα θέματα που αφορούν την οργάνωση του συλλόγου και ειδικότερα τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης των μικρότερων τμημάτων.

Ο Εργοτέλης πρωταγωνίστησε φέτος στα τοπικά πρωταθλήματα (πήρε τους τίτλους νέων ανδρών, παίδων, παμπαίδων Α’), γεμίζοντας με υπερηφάνεια τους ανθρώπους του. Το πρόβλημα εντοπίζεται ως γνωστόν στη μη επάρκεια των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Υπάρχουν λοιπόν κάποιες σκέψεις για δημιουργία νέων χώρων που θα καλύψουν τις ανάγκες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορούν να γίνουν όλες πραγματικότητα...

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αυτές θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου ενώ την προσεχή Τετάρτη θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής.
sporting b.c.
Όπως λέγανε και παλιά στις ειδήσεις "Ευχαριστούμε που προτιμήσατε εμάς για την ενημέρωση σας"

http://www.superbasket.gr/?c=312&a=126226
Καθορίζουν το μπάτζετ στον Εργοτέλη
13-06-2010 14:45

http://www.superbasket.gr/?c=312&a=126228
Και εγένετο «ΑΓΕΧ – Γυμναστικός Χαλκίδας»!
13-06-2010 14:53
Eye Of The Courts
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 13 2010, 18:49 ) *
Όπως λέγανε και παλιά στις ειδήσεις "Ευχαριστούμε που προτιμήσατε εμάς για την ενημέρωση σας"

http://www.superbasket.gr/?c=312&a=126226
Καθορίζουν το μπάτζετ στον Εργοτέλη
13-06-2010 14:45

http://www.superbasket.gr/?c=312&a=126228
Και εγένετο «ΑΓΕΧ – Γυμναστικός Χαλκίδας»!
13-06-2010 14:53

Τι σχεδιάζει ο Α.Ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ;;...για τη νέα χρονιά...Καμία εξέλιξη;;.... biggrin.gif
The Grey
Τι σχέδια να κανει το Σπορτιγκ? Όπως το κατάντησαν . Που είναι τα παλιά παιδία να ανεβούν στα Πατήσια και να τους δώσουνε ένα χεράκι ξύλο στα λαμόγια. Ρε ουστ από δω αλήτες. Το ιστορικό σωματείο το φέρανε στη γ' εθνική.
sporting b.c.
Όσο γεγονός είναι ότι η διοίκηση μας βούλιαξε, άλλο τόσο γεγονός είναι ότι δεν βρέθηκε αντίπαλο δέος να πάρει τα ηνία, αν λοιπόν μένουμε στη γκρίνια και δεν έχουμε πρόταση λύσης ή κάποια βοήθεια τότε δεν προσφέρουμε στην αγαπημένη μας ομάδα.
basketa
Εχετε καταλαβει οτι απο τις 14 ομαδες που θα αρχισουν στο νεο πρωταθλημα θα πεσουν και μεχρι 7 η 8 στα τοπικα για να μεινουν του χρονου 12 . Οι μεταγραφες αρχισαν, ενας 30αρης μεταγραφη, υποσχετικη, σε καθε ομαδα.Τα πραγματα φετος μηπως ειναι δυσκολα για τις ομαδες που δεν εχουν χρημα και δικες τους δυναμεις;Αν κανω λαθος να με διορθωσετε!
Eye Of The Courts
Πολύ καλές κινήσεις φέτος ο Ιωνικός ΝΦ...Ξεχειλίζει το ταλέντο από την ομάδα, μαζί με την εμπειρία κάποιων παιχτών...Πολύ δυνατός αντίπαλος και φυσικά φαβορί για την άνοδο..
sporting b.c.
γιατί δεν κάνουν μια ομάδα εκεί στη Χαλκίδα ; Να ενώσουν τις δυνάμεις τους ΑΓΕΧ, Παναγίτσα και Γυμναστικός...

http://chalkidafans3.blogspot.com

QUOTE
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΧ
Κρίμα! Ένα μεγάλο κρίμα γι αυτή την ομάδα που τελικά αφέθηκε στα χέρια του Νίκου Σταμέλου και καταστράφηκε. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν όπως είχαν κανονιστεί στην αρχή αφού τα χρέη του Σταμέλου δεν μπορούσαν να καλυφθούν από τους ανθρώπους του Γυμναστικού Χαλκίδος.
Η ΑΓΕΧ δεν θα κατέβει ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά τα υπόλοιπα τμήματα πέρα του αντρικού μπάσκετ (ακαδημίες, γυναικεία τμήματα, αλλά και βόλεϊ) , θα παραμείνουν ως έχουν. Ο Γυμναστικός Χαλκίδας το μόνο που κατάφερε, είναι να συνεργαστεί με την ΑΓΕΧ, ενσωματώνοντας 7 παίχτες της στο ρόστερ του.
Είναι κρίμα γιατί η ΑΓΕΧ πέρσι διασύρθηκε, για να κρατηθεί ζωντανή αλλά παρόλα αυτά τα χρέη ήταν πολλά και ο Νίκος Σταμέλος, κατάφερε να δώσει ένα τέλος στην πιο ιστορική ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας, της Εύβοιας αλλά και της Στερεάς Ελλάδας. Ντροπή στον Νίκο Σταμέλο, στην δημοτική αρχή, και σε όσους ευθύνονται γι αυτό τον αποτροπιασμό της διάλυσης. Όπως στο ποδόσφαιρο και στο πόλο, ήρθε και η σειρά στο μπάσκετ. Έχει γεμίσει η Χαλκίδα με ανίκανους και λαμόγια. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Τώρα δεν ξέρουμε πιο θα είναι το επόμενο βήμα. Τα τμήματα έμειναν, το όνομα έμεινε. Αυτό που μένει είναι να ελπίσουμε κάτι για το μέλλον και να πιστέψουμε ότι η απουσία της ΑΓΕΧ στο πανελλήνιο αντρικό μπάσκετ δεν θα κρατήσει για πάντα.
Faliriotis Coach
Μεταγραφές ουσίας...

Μετά την αίσθηση που προκάλεσε με την απόκτηση του Ανδρέα Παπαδημητρίου, το Παλαιό Φάληρο προχώρησε σε μία κίνηση ουσίας. Οι "κυανοκίτρινοι" με σωστούς χειρισμούς απέσπασαν άμεσα την υπογραφή του Ηλία Σέιφερ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την ήρεμη δύναμη της ομάδας, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την περιφερειακή γραμμή του Αλέξη Αναγνωστόπουλου.

Παράλληλα, η διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου έχει στα σκαριά ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή, η οποία αν ολοκληρωθεί αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση...Επιπλέον το ενδιαφέρον για τους ταλαντούχους Βασιλάκου, Μοσχοβίτη φαίνεται να παίρνει τέλος,καθώς και οι δύο παίχτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλους συλλόγους.
westside
Στην Ένωση Ιλίου θα αγωνίζονται φέτος οι: Σολωμός (Πέραμα), Λοίζος (Κρόνος) και Στρατομήτρος (Βόνιτσα). Αποχαιρέτησαν οι Αναστασόπουλος, Κοσμίδης, Παξιμαδάς ενώ αναμένεται άλλη μία μεταγραφή εντός των ημερών.
Faliriotis Coach
Του Νίκου Βαγγέλη
08/07/2010 (00:02)

Συνεχίζεται... χωρίς σταματημό η μεταγραφική ενίσχυση του Παλαιού Φαλήρου. Μετά τον Αντρέα Παπαδημητρίου η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε να εμπιστευτεί ακόμα έναν νεαρό και πολλά υποσχόμενο παίκτη. Ο λόγος για τον Σωτήρη Μιχάλη.

Ο 18άχρονος φόργουορντ του Πανιωνίου, που διαθέτει εκπληκτικά αθλητικά προσόντα αποτελεί το νέο απόκτημα των "κυανοκίτρινων", που ενέταξαν -παράλληλα- στο δυναμικό τους τον γκαρντ, Αλέξανδρο Μοδάκη, που αγωνιζόταν στην Πέρα.

Εν τω μεταξύ, με αφορμή το κείμενό μας από τις 25/06, στον οποίο αναφερόταν η φράση: "Η περσινή χρονιά αποτέλεσε μία κακή παρένθεση", οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την αναστάτωση από το Παλαιό Φάληρο, καθώς επρόκειτο απλά για μία ατυχή διατύπωση…

ΠΗΓΗ: basketblog.gr
Eye Of The Courts
"Πειραιώτες" Βαμβακάς και Κατσαρός.

Του Νίκου Βαγγέλη
08/07/2010 (00:44)

Κάθε άλλο παρά αδρανείς είναι οι άνθρωποι του Πορφύρα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Οι Πειραιώτες προχώρησαν σε μία εξαιρετική κίνηση, καθώς έφτασαν σε συμφωνία με τον Πάρη Βαμβακά, με το basketblog να σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό για τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 18άχρονος σέντερ παραχωρήθηκε με υποσχετική από τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενισχύοντας τη φροντ λάιν των "νεοφώτιστων". "Πειραιώτης" θα είναι κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς και ο Αλέξης Κατσαρός, ο οποίος αγωνίζεται στα θέσεις των γκαρντ, θωρακίζοντας την περιφερειακή γραμμή του Πορφύρα.

ΠΗΓΗ: basketblog.gr
mhtsakos
QUOTE(westside @ Jul 7 2010, 10:03 ) *
Στην Ένωση Ιλίου θα αγωνίζονται φέτος οι: Σολωμός (Πέραμα), Λοίζος (Κρόνος) και Στρατομήτρος (Βόνιτσα). Αποχαιρέτησαν οι Αναστασόπουλος, Κοσμίδης, Παξιμαδάς ενώ αναμένεται άλλη μία μεταγραφή εντός των ημερών.


σωστες και εξυπνες οι προσθηκες...του ιλιον
δεν θα εκπλαγω αν κανει την εκπληξη


πολυ ησυχια ρε παιδακι μου σε αυτον τον ομιλο.....
τι θα γινει ολοι απο α1 και α2 θα ψωνισουν???
PetranG3
Την καλησπερα μου συμφοριτες...Βεβαιως, στην επερχομενη σεζον δεν θα εχουμε την τυχη να τα λεμε πολυ, καθοτι ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ θα αγωνιζεται στην Α' ΕΣΚΑΝΑ...
Θα ηθελα απλα να κανω μια ρωτηση γιατι δεν βλεπω να εχει θιχτει το εν λογω θεμα...
Οι ενστασεις, οι καταγγελιες και οτι αλλο εκκρεμουσε απο το περσινο πρωταθλημα της Γ' Εθνικης στον 2ο ομιλο εχουν απαλοιφει...???Για παραδειγμα, εντελως τυχαια...Τα οσα εκαναν οι οπαδοι του Σπορτιγκ στο τελευταιο παιχνιδι με το Ηρακλειο στα Πατησια (διακοπη του αγωνα, τραυματισμος παραγοντα και παικτων του Ηρακλειου κλπ.) θα υπαρχει εκδικαση και ποινη στο εν λογω σωματειο (οπως θα επρεπε κανονικα)...? Ή η ως τωρα σιγη οδηγει σε συγκαλυψη...κοινως παει να περασει στη μουγγα...?
Θελω να πιστευω οτι ειναι καλοκαιρι και γι αυτο η ΕΟΚ οτι ειναι να κανει θα το κανει απο Σεπτεμβρη...για αντιστοιχες τετοιες υποθεσεις...Διαφορετικα και το εν λογω πρωταθλημα, καταλαβαμε πως θα παει...Τουλαχιστον, ας κρατηθουν φετος τα προσχηματα μιας και ολους μας, μας κοφτει η αξιοπιστια του ελληνικου μπασκετ...

Καλο καλοκαιρι να χουμε, με υγεια πανω απ' ολα και μια γεματη απο θεαμα μπασκετικη χρονια...!
PetranG3
*Συμφορουμιτες εννοουσα...
sporting b.c.
PetranG3 όλες τις τιμωρίες, ότι και να φάμε φέτος δεν θα έχει διαφορά... Ρόλο Ιεράπετρας, ΑΓΕΧ θα έχουμε...
PetranG3
Δεν εχει να λεει...Στο λεω, γιατι και σε μας εκκρεμουν κατι πραγματακια απο περσυ...υποτιθεται...Να ξερουμε θα ισχυσουν ή οχι...Και αν ναι, για ολους...?
Eye Of The Courts
"Χτυπάει" KAI Κουτρούλια.....

Του Νίκου Βαγγέλη
30/07/2010 (12:54)

Αποφασισμένοι για μεγάλα πράγματα δείχνουν οι άνθρωποι του Λεωνιδίου. Παρά το γεγονός πως είναι "νεοφώτιστοι" στη Γ' Εθνική, οι Αρκάδες έχουν υψηλές φιλοδοξίες, κάτι που φαίνεται και από τις βαρύγδουπες μεταγραφές του Μελά και του Κρίτσαλου. Μάλιστα, η ομάδα του Άγγελου Κουλουριώτη ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο "μπαμ" του φετινού καλοκαιριού με τον Τόλη Κουτρούλια!

Ο πολύπειρος σέντερ έχει δεχτεί μία εξαιρετική προσφορά από τη διοίκηση του Λεωνιδίου και την εξετάζει σοβαρά, χωρίς -ωστόσο- να την έχει αποδεχτεί μέχρι στιγμής. Έτσι, οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι κρίσιμες, καθώς στο... κόλπο της απόκτησής του βρίσκονται κι άλλες ομάδες από όλες τις εθνικές κατηγορίες.
mhtsakos
δεν κινειται φυλλο σε αυτο τον ομιλο....πολυ ησυχια ρε παιδακι μου...
μαλλον στεγνωσανε πολλες τσεπες φετος!!!!!!
Faliriotis Coach
Μπορεί η ομάδα να μην έκλεισε έναν εκ των Μοσχοβίτη, Γκέρτσογλου, που ήταν στη λίστα μετεγγραφών...
Παρ'όλα αυτά...

Ιδανικός μεταγραφικός επίλογος...

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο αποφάσισαν οι άνθρωποι του Παλαιού Φαλήρου να κλείσουν το φετινό τους ρόστερ. Οι διοικούντες έγραψαν ιδανικό επίλογο στις θερινές τους μεταγραφές, καθώς απέσπασαν την υπογραφή του Γιώργου Παπουλίδη! Ο 31χρονος φόργουορντ / σέντερ είπε το "ναι" στην πολύ καλή προσφορά που του κατατέθηκε κι έτσι ντύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στα κυανοκίτρινα.

Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος άσος φόρεσε τη φανέλα του Δούκα, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στο συγκρότημα του Γιάννη Γιαννόπουλου, το οποίο υπενθυμίζουμε αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.


Του Νίκου Βαγγέλη
04/08/2010 (13:18
ΠΗΓΗ: basketblog.gr
sporting b.c.
Ύμνοι γράφονται για τον Χαρίση, ένσταση έχουν οι φίλοι του Ιωνικού (http://ionikosnf.blogspot.com) Σίγουρα όμως θα κάνει καλό στο πρωτάθλημα...
ionikosnf
QUOTE(Eye Of The Courts @ Jul 2 2010, 12:10 ) *
Πολύ καλές κινήσεις φέτος ο Ιωνικός ΝΦ...Ξεχειλίζει το ταλέντο από την ομάδα, μαζί με την εμπειρία κάποιων παιχτών...Πολύ δυνατός αντίπαλος και φυσικά φαβορί για την άνοδο..



isxiei afto file... an kai to irakleio ekane kales metagrafes... tha fanei sto gipedo poios einai to favori smile.gif
mhtsakos
QUOTE(ionikosnf @ Aug 15 2010, 19:01 ) *
isxiei afto file... an kai to irakleio ekane kales metagrafes... tha fanei sto gipedo poios einai to favori smile.gif


ελπιζω να φανει στο γηπεδο και οχι στο παρασκηνιο....... smiley.gif
ionikosnf
QUOTE(mhtsakos @ Aug 15 2010, 20:40 ) *
ελπιζω να φανει στο γηπεδο και οχι στο παρασκηνιο....... smiley.gif



k gw file m gt persi pola eidane ta matia mas... s oles tis omades...
ionikosnf

paidia xerei kaneis an o diagoras tha paizei b e8niki tou xronou ???? rolleyes.gif
mhtsakos
ενα ψηλο για να κλεισει το ροστερ θελει η λειβαδια και ηδη εχει ερθει σε επαφη με τον γιωργο μπελλη....
τις επομενες μερες αναμενονται εξελιξεις....με αυτην την μεταγραφη μπαινει δυνατα στο κολπο για την ανοδο...
sporting b.c.
Γέρα αντί Αναγέννησης

12soccer.gr

Είναι πλέον γεγονός. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επισημοποίησε τη συμμετοχή της Γέρας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, μετά την άρνηση της Αναγέννησης Ρόδου, που κέρδισε την 1η θέση στα μπαράζ ανόδου, να αγωνιστεί στην τρίτη στην τάξη εθνική κατηγορία. Οι Ροδίτες δε δήλωσαν συμμετοχή ούτε την Παρασκευή, τελευταία ημέρα υποβολής των δικαιολογητικών, με αποτέλεσμα η ΕΟΚ να μην συμπεριλάβει την πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου στην επερχόμενη κλήρωση πρωταθλήματος την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Αντί αυτής, στην κληρωτίδα θα μπει η πρωταθλήτρια Λέσβου Γέρα, ως πρώτη επιλαχούσα, αφού τερμάτισε στη 2η θέση των μπαράζ ανόδου.
Τις επόμενες ημέρες θα φθάσει και το επίσημο έγγραφο της ΕΟΚ στα γραφεία της Γέρας και ακολούθως αναμένεται επίσημη συνέντευξη Τύπου από την ομάδα του Παπάδου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που πρωταθλήτρια ομάδα από τη Λέσβο θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο Πρόεδρος της Γέρας Βασίλης Ανδριώτης, σε συνεργασία με το μέλος του ΔΣ Βαγγέλη Προδρόμου, έχουν ξεκινήσει ήδη τις προεργασίες για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Τα μηνύματα είχαν εξάλλου δοθεί από την περασμένη εβδομάδα, με την άφιξη στο νησί του Αθηναίου προπονητή Γιώργου Κατσίνη, πρώην του Αιγάλεω και του Μίλωνα, ο οποίος θα αναλάβει -όπως όλα δείχνουν- να οδηγήσει τη Γέρα στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών.
MBANDA
Τι έγινε βρεεεεεε?
Ακόμη όλοι στα μπάνια είσαστε?
Κάνα νέο για παίχτες, προπονητές ή έναρξη προετοιμασίας υπάρχει?
Παιχνίδια για το κύπελο???
Άντε να πάρουμε ...μπρός.
smiley.gif
sporting b.c.
ούτε η Αναγέννηση, ούτε ο Διαγόρας στον όμιλο...

12soccer.gr

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ
26 Αυγ. 2010

Ναι, ο Γ.Σ. Διαγόρας είναι και επίσημα στη Β' Εθνική... Χαρές και πανηγύρια στο ''κυανέρυθρο'' στρατόπεδο, αφού πριν από λίγα λεπτά η Ε.Ο.Κ. απέστειλε επίσημο έγγραφο στη ροδίτικη ομάδα, με το οποίο τους αναφέρει τα ευχάριστα νέα. Έτσι αύριο ο Γ.Σ. Διαγόρας θα μπει στην κληρωτίδα της Ε.Ο.Κ. για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ο ''γηραιός'' έγινε και με τη βούλα η δεύτερη ομάδα της Δωδεκανήσου, μετά τον Κολοσσό που θα παίξει στη Β' Εθνική, ενώ θα μπει και στην κληρωτίδα του κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Σε λίγο περισσότερα...

Μάκης Δούβαλης
ionikosnf
Η προετοιμασία του Ιωνικού Ν.Φ. εχει ξεκινίσει απο την προηγούμενη παρασκευή. Οι παίκτες δίχνουν διάθεση στισ προπονήσεις και πιστεύω οτι θα έχουμε μια δυνατή έδρα.. Το μόνο σίγουρο για μένα είναι οτι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι σκάλες ανώτερο απο πέρσι.
Στο κύπελο με το Ίλιον παίζουμε .. Αυτά για την ώρα.. smiley.gif
sportingara sta dyskola
http://www.sportingclub1991.gr/
ολα τα νεα της ομαδας μας!
ilion_player
Χαιρετώ το forum και εύχομαι καλή σεζόν. Δεν θα αναφέρω κάποια μεταγραφή της Ένωσης Ιλίου αλλά θα ήθελα να ενημερώσω για το διεθνές φιλικό που έγινε την Πέμπτη 23-9-2010 στο γήπεδο του Ιλίου. Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ της Ένωσης Ιλίου και της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ του ΜΠΑΧΡΕΪΝ. Δεν είχα ξανακούσει εθνική ομάδα να παίζει με ομάδα Γ εθνικής κατηγορίας της χώρας μας αλλά όταν είδα το παιχνίδι κατάλαβα το λόγο. Παρότι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου το σκορ ήταν 29-45 υπέρ του Μπαχρέϊν, το παιχνίδι τελείωσε 73-61 υπέρ της Ένωσης. Πάντως ωραίο φιλικό. Μήπως θυμάται κάποιος αντίστοιχο φιλικό στο παρελθόν;
loufer
QUOTE(ilion_player @ Sep 27 2010, 19:22 ) *
Χαιρετώ το forum και εύχομαι καλή σεζόν. Δεν θα αναφέρω κάποια μεταγραφή της Ένωσης Ιλίου αλλά θα ήθελα να ενημερώσω για το διεθνές φιλικό που έγινε την Πέμπτη 23-9-2010 στο γήπεδο του Ιλίου. Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ της Ένωσης Ιλίου και της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ του ΜΠΑΧΡΕΪΝ. Δεν είχα ξανακούσει εθνική ομάδα να παίζει με ομάδα Γ εθνικής κατηγορίας της χώρας μας αλλά όταν είδα το παιχνίδι κατάλαβα το λόγο. Παρότι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου το σκορ ήταν 29-45 υπέρ του Μπαχρέϊν, το παιχνίδι τελείωσε 73-61 υπέρ της Ένωσης. Πάντως ωραίο φιλικό. Μήπως θυμάται κάποιος αντίστοιχο φιλικό στο παρελθόν;


Πριν 8 χρόνια περίπου... όχι βέβαια σε εθνικό επίπεδο ομάδας, αλλά με την ομάδα των ΑΧΕΠΑΝΣ (αμερικάνικη η οποία απαρτιζόταν από παιδιά που έπαιζαν σε κολλέγια), στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν παίξει μαζί τους και οι Κόρφας και Παπαχρόνης.
Για την ιστορία: KAO ΓΕΡΑΚΑ - ΑΧΕΠΑΝΣ: 70-110
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
leonkalf
Φέτος η συγκεκριμένη εθνική έχει δώσει αρκετά φιλικά με ομάδες τέτοιου βεληνεκούς.
Έπαιξε με Πόλις Καλλιθέας, Πορφύρα κ.α
ionikosnf
Ακούω προβλέψεις για την πρώτη αγωνιστική.... smiley.gif
ilion_player
Πρώτη φορά το κάνω αυτό όσα χρόνια ασχολούμαι με το μπάσκετ αλλά για όλα υπάρχει μια αρχή. Θα είμαι λοιπόν ο πρώτος που θα κάνει προβλέψεις για την πρώτη αγωνιστική. Πάντως την συνήθειά μου να μην κάνω πρόβλεψη για την ομάδα μου δεν πρόκειται να την χαλάσω.

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ?
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ 1
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ 1
ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ τοπικό ντέρμπυ του τόπου καταγωγής μου οπότε δύσκολο 1
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 2
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 1

Αν πετύχω έστω 50% θα παίξω και JOKER smiley.gif

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, καλή αρχή και νίκη στην ομάδα μου.
sportingara sta dyskola
QUOTE(ilion_player @ Oct 11 2010, 23:45 ) *
Πρώτη φορά το κάνω αυτό όσα χρόνια ασχολούμαι με το μπάσκετ αλλά για όλα υπάρχει μια αρχή. Θα είμαι λοιπόν ο πρώτος που θα κάνει προβλέψεις για την πρώτη αγωνιστική. Πάντως την συνήθειά μου να μην κάνω πρόβλεψη για την ομάδα μου δεν πρόκειται να την χαλάσω.

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ?
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ 1
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ 1
ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ τοπικό ντέρμπυ του τόπου καταγωγής μου οπότε δύσκολο 1
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 2
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 1

Αν πετύχω έστω 50% θα παίξω και JOKER smiley.gif

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, καλή αρχή και νίκη στην ομάδα μου.


ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ?(1)
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ 1(1)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ 1(1)
ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ τοπικό ντέρμπυ του τόπου καταγωγής μου οπότε δύσκολο 1(1)
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1(2)
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 2(1)λογο οτι για μενα δεν χανει ποτε tongue.gif
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 1 οτι και να πεις το ειδιο ειναι(1)λογο εδρας
The Grey
ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ...... 1
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ .... 2 (με αρκετά προβλήματα η Ραφήνα)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ ..... 1 (έδρα και υλικό)
ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ..... 2
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ .... 1 με δυσκολία
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ..... 2 δύσκολο το έργο του Σπορτιγκ φέτος
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ..... 1
gorilakos
QUOTE(The Grey @ Oct 12 2010, 09:59 ) *
ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ...... 1
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ .... 2 (με αρκετά προβλήματα η Ραφήνα)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ ..... 1 (έδρα και υλικό)
ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ..... 2
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ .... 1 με δυσκολία
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ..... 2 δύσκολο το έργο του Σπορτιγκ φέτος
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ..... 1

+1 (ίσως ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΑΟ Π .ΦΑΛΗΡΟΥ ...1 λόγω έδρας)
Crazy Waters
QUOTE(ilion_player @ Oct 11 2010, 23:45 ) *
ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ τοπικό ντέρμπυ του τόπου καταγωγής μου οπότε δύσκολο 1


Ωπ... Πατριώτης;;;
Πάντως κι εγώ 1 το βλέπω
sporting b.c.
Ο αγώνας μας όπως και όλη η χρονιά για άνδρες και γυναίκες μεταδίδονται live στο http://patissiapress.gr
Συντονιστείτε !
Jabar
"Έκλεισε" Σπηλιόπουλο και Κωστή
Του Νίκου Βαγγέλη
14/10/2010 (15:29)

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αργοναύτη εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Φιλαθλητικό. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις, καθώς ο Θανάσης Καμαριώτης αποτέλεσε παρελθόν από το συγκρότημα της Ραφήνας.

Παράλληλα, η ομάδα του Βασίλη Μάντη προχώρησε σε δύο αξιοσημείωτες μεταγραφές, με τις οποίες έκλεισε το ρόστερ της. Οι "νεοφώτιστοι" κινήθηκαν άμεσα κι έκαναν δικό τους τον 21χρονο πρώην παίκτη του Αρκαδικού, Παναγιώτη Σπηλιόπουλο, ο οποίος καλύπτει με την ίδια ευχέρεια και τις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Παράλληλα, τη φανέλα του Αργοναύτη θα φοράει και ο Φοίβος Κωστής. Ο 25άχρονος παίκτης παίζει κατά κύριο λόγο στη θέση του σέντερ, ενώ μπορεί να παίξει και σε αυτή του πάουερ φόργουορντ. Πέρυσι έπαιξε στον Παπάγο, ο οποίος υποβιβάστηκε.
Πήρε Ιμπέζα
Του Νίκου Βαγγέλη
14/10/2010 (12:26)

Πριν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αμαρουσίου, η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκονταν κοντά στην απόκτηση του Άγκι Ιμπέζα. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες τα δεδομένα άλλαξαν κι έτσι ο έμπειρος παίκτης συμφώνησε με την ομάδα της Παπάδου Γέρας!

Το συγκρότημα της Λέσβου επαναπροσέγγισε τον πρώην σέντερ του Σπαρτιατικού και κατάφερε να τον κάνει δικού του, πραγματοποιώντας το δεύτερο μεταγραφικό "μπαμ", έπειτα από αυτό του Τσολάκη. Πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσια εμπειρία και υψηλές παραστάσεις, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Περιστερίου, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Πανελλήνιο, Δάφνη, Κόροιβο και Σπόρτιγκ.
Jabar
2ος Όμιλος Νότου
Παρασκευή 15 Οκτωβρίου
Αγ. Κήρυκου 18.00 Ίκαρος Ικαρίας-Παπαδος Γέρας Παπανικολάου-Τσουραπάς
Κυριακή 17 Οκτωβρίου
Λιβαδειάς 17.00 Λιβαδειά-Ένωση Ιλίου Τσώνος Μ-Νάκας (Βασιλείου)
Ραφήνας 17.00 Αργοναύτης Τριγλ.-Φιλαθλητικός Μπούκας-Ραχιώτης (Θεολογίτης)
Λίντο 17.00 Ηράκλειο-Ιωνικός ΝΦ Κωνσταντινόπουλος-Σοφιανόπουλος (Τζωρτζάκης)
Χαλκιά-Αναστ. 17.00 Έξω Παναγίτσα-ΓΠΣ Χαλκίδας Αντερριώτης-Παυλόπουλος (Ιωάννου)
Π.Ψυχικού 17.00 ΑΕ Ψυχικού-Εργοτέλης Δαρλαμήτσος-Καρακάσης (Φαλούκας)
Σπόρτιγκ 17.00 Σπόρτιγκ-Π.Φάληρο Παπαθανασίου-Αναγνώστου (Πετράκης)
PetranG3
Γεια σας...
Α' ΕΣΚΑΝΑ πλεον εμεις...του ΙΩΝΙΚΟΥ, αλλα για να θιξω ενα θεμα που ειχα αναφερει παλι το καλοκαιρι...

Με το Σπορτιγκ τι θα γινει ρε παιδια...Θα τιμωρηθει για τα περσινα ή οχι...? Ποσο ακομα θα ξεφτυλιζεται η ΕΟΚ...??

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ για ενα μπουκαλι με νερα που επεσε στο παρκε στο ματς με την Κηφισια περσυ και δεν τραυματισε κανεναν, εφαγε αλλες 2 αγωνιστικες...τις οποιες και κουβαλαει στην ΕΣΚΑΝΑ...
Ηδη τη μια ηταν να την εκτεισει στο ματς με τον Αλιμο (το παιχνιδι διεκοπη παρα το οτι ηταν κεκλεισμενων των θυρων, λογω επεισοδιων εκτος γηπεδου (!!!) )...

Δεν λεω...φαβορι για υποβιβασμο λενε οτι ειναι ο Σπορτιγκ...αλλα δεν εχει σημασια...Το βιντεο της ντροπης ολοι το ειδαν περσυ στο τελευταιο παιχνιδι με το Ηρακλειο...και τον παραγοντα του Ηρακλειου να τραυματιζεται...Εκει τιποτα...?


Γι αυτο, δεν θα κανουμε ποτε την υπερβαση...


Καλο πρωταθλημα να εχετε στη Γ' Εθνικη...
sporting b.c.
Ίκαρος Ικαρίας - Γέρα 70-82
Οι διαιτητές: Παπανικολάου - Τσουραπάς.
Τα δεκάλεπτα: 10-16, 26-43, 44-58, 70-82.
ΙΚΑΡΟΣ (Καλαμάρας): Ζαχαριάδης 17, Τέσκος 9, Χωριάτης 9, Ζελεμπός 18, Τσουρής 15 (3), Χατζηνάκης 2, Τέσκος.
ΓΕΡΑ (Κατσίνης): Χολέβας 21 (5), Σαρίμπαλης 13, Τσολάκης 33 (3), Τσιάρχος 3, Γ. Ζέστος 4, Ι. Ζέστος 8.
Jabar
Τα αποτελέσματα
Έξω Παναγίτσα - ΓΠΣ Χαλκίδας 80-89
Λιβαδειά - Ένωση Ιλίου 56-64
Αργοναύτης Τριγλ. - Φιλαθλητικός 76-78
Ηράκλειο - Ιωνικός Ν.Φ. 73-60
Α.Ε. Ψυχικού - Εργοτέλης 78-80 β' παρ.
Σπόρτιγκ - Π.Φάληρο 68-63
ilion_player
QUOTE(ilion_player @ Oct 11 2010, 23:45 ) *
Πρώτη φορά το κάνω αυτό όσα χρόνια ασχολούμαι με το μπάσκετ αλλά για όλα υπάρχει μια αρχή. Θα είμαι λοιπόν ο πρώτος που θα κάνει προβλέψεις για την πρώτη αγωνιστική. Πάντως την συνήθειά μου να μην κάνω πρόβλεψη για την ομάδα μου δεν πρόκειται να την χαλάσω.

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ?
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ 1
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ 1
ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ τοπικό ντέρμπυ του τόπου καταγωγής μου οπότε δύσκολο 1
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 2
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 1

Αν πετύχω έστω 50% θα παίξω και JOKER smiley.gif

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, καλή αρχή και νίκη στην ομάδα μου.


Είδατε ευστοχία στις προβλέψεις μου; 5 στα 6 άσχετα. Ότι πρέπει για να με προσλάβουν σε εκπομπή για μπασκετικό στοίχημα. Θα ποντάρουν όλοι αντίθετα από αυτά που θα προβλέπω και θα κερδίζουν. smiley.gif
Πέρα από την πλάκα ορισμένα αποτελέσματα με εξέπληξαν. Μάλλον επειδή δεν γνωρίζω τις ομάδες φέτος. Η χαρά όμως για την ομάδα μου την Ένωση Ιλίου είναι μεγάλη. Κρίμα που δεν ήμουν εκεί να την δω και θα χάσω και το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και μακάρι να δούμε καλό μπάσκετ φέτος.

QUOTE(Crazy Waters @ Oct 13 2010, 19:22 ) *
Ωπ... Πατριώτης;;;
Πάντως κι εγώ 1 το βλέπω


Γεια σου ρε πατρίδα. Εγώ είμαι από το Κοντοδεσπότι και έχω και σπίτι εκεί. Όπως φαίνεται στραβά το είδαμε και οι δύο. Μήπως το είδες το παιχνίδι; Έχεις να μας πεις περισσότερα για το παιχνίδι; Τί έγινε και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό;
The Grey
Θα ήθελα να σταθώ στο παιχνίδι της Ραφήνας με το Φιλαθλητικό.
Ήμουν στο γήπεδο και ξέρασα μ’ αυτά που έβλεπα. Ένα δίδυμο να κάνει τα πάντα για να έρθει το παιχνίδι διπλό.
Δεν είναι τυχαίο που το δίδυμο έφυγε από το γήπεδο μετά από πολλή ώρα. Ντροπή τους γιατί είναι καλά παιδιά και κρίμα γιατί μας απογοήτευσαν.
Καλά ξεκινήσαμε, άντε και σε ανώτερα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.