Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2ος 'Ομιλος Νότου 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
sporting b.c.
Σημαντική νίκη του ισόβαθμου μας Εργοτέλη με 80-69 επί του Ιωνικού Ν.Φ. ανεβαίνει το όριο της σωτηρίας με τέτοια αποτελέσματα...
122001
Σπόρτιγκ - Ηράκλειο 76-61.
Πηγή: basketnet.gr

Μέχρι και άνοδο μπορούσαμε να χτυπάμε τώρα αν είμασταν έτσι εξαρχής... smiley.gif
sporting b.c.
Αποσκίτης και Μακράκης διαμαρτύρονται για το ίδιο πράγμα... έχουν απόλυτο δίκιο...

Αποσκίτης 28/3 superbasket.gr

Ο δεύτερος όμιλος του νότου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής είναι αρκετά αμφίρροπος, αν αναλογιστεί κανείς ότι από τις 14 ομάδες, οι 7 υποβιβάζονται. Ο 47χρονος προπονητής παραδέχτηκε τη δυσκολία που έχει αυτή η κατάσταση για όλες τις ομάδες που εμπλέκονται στις πιθανότητες υποβιβασμού.
«Είναι όντως μια μεγάλη ιστορία αυτή η κατάσταση. Είναι πρωτόγνωρη, μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Δεν υπάρχει πουθενά, σε κανένα πρωτάθλημα στον κόσμο να πέφτουν οι μισές ομάδες της κατηγορίας. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς. Κερδίζουμε συνέχεια αλλά δεν έχουμε ακόμα σωθεί. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστή αυτή η αντιμετώπιση των ομάδων για το ίδιο το πρωτάθλημα. Πρέπει να γίνει μια αναδιάρθρωση. Φέτος έχει αρχίσει να γίνεται μια προσπάθεια. Είναι κάτι που δεν αφορά μόνο εμάς αλλά και άλλες ομάδες που βρίσκονται σε παρόμοια θέση».

Μακράκης 29/3 basketblog.gr

"Ευτυχώς, απ όσο ξέρω, όλες οι ομάδες του ομίλου μας είναι συνεπείς οικονομικά, στοιχείο που βοηθά στην ανταγωνιστικότητα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχουν στην κατηγορία ομάδες με προϋπολογισμό 100.000€. Θα έπρεπε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής να έχει περισσότερο αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Εμείς έχουμε 2-3 παιδιά από τα παιδικο-εφηβικά τμήματα, όπως είναι ο Σκάνδαλος και ο Χαλκιαδάκης, αλλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όσο θέλω. Όλοι κοιτούν τη νίκη με κάθε τρόπο. Δεν υπάρχει πρόνοια για παραγωγή παικτών στις μικρές κατηγορίες.

Επίσης πώς να επικεντρωθεί ένας προπονητής στη βελτίωση των νεαρών παικτών όταν υποβιβάζονται έξι και επτά ομάδες; Δεν συμβαίνει σε κανένα πρωτάθλημα του κόσμου αυτό. Θα έπρεπε να πέφτουν δύο-τρεις ομάδες προκειμένου να υπάρχει μία μεγαλύτερη άνεση για να δώσουμε τη δέουσα βαρύτητα και σημασία και στις μικρές ηλικίες".
The Grey
Σάββατο 2 Απριλίου
Λιβαδειάς 18.00 Λιβαδειά-Ίκαρος Ικ. Τσαχάκης-Μελής (Βασιλείου)

Κυριακή 3 Απριλίου

Ραφήνας 17.00 Αργοναύτης Τρ.-Σπόρτιγκ Σκούτας-Κανακάρης (Ζώης)

Λίντο 17.00 Ηράκλειο ΟΑΑ-ΑΕ Ψυχικού Δημόπουλος-Κρεσταινίτης (Γιαννακουδάκης)

Β’ Ιλίου 17.00 Ένωση Ιλίου-Έξω Παναγίτσα Ξάνθος-Καρακάσης (Παππάς)

Ζωγράφου 12.00 Φιλαθλητικός-Παπάδος Γέρας Δαρλαμήτσος-Σοφιανόπουλος (Πετράκης)

Ζ.Αλεξάνδρου 17.00 Ιωνικός ΝΦ-Π. Φάληρο Αντωνόπουλος-Στρέμπας (Σιώκας)

Κανήθου 15.00 ΓΠΣ Χαλκίδας-Εργοτέλης Παπαφωτίου-Ζακεστίδης (Χρήστου)
The Grey
Λιβαδειά - Ίκαρος Ικαρίας 80-61

Φιλαθλητικός - Παπάδος Γέρας 77-53

Χαλκίδα - Εργοτέλης 82-71

Αργοναύτης Τριγλίας - Σπόρτιγκ 71-65

Ηράκλειο - Ψυχικό 94-81

Ένωση Ιλίου - Έξω Παναγίτσα 51-65

Ιωνικός Ν.Φ. - Π. Φάληρο 80-76
The Grey
Χθες στη Ραφήνα πολλά σενάρια πήραν την απάντηση τους και αποδείχτηκε πως το Σπόρτιγκ παλεύει τα παιχνίδια με τις δικές του δυνάμεις και χωρίς τις πλάτες κανενός.
Οι μόνες πλάτες είναι οι παλιοί φίλοι που ήρθαν για να βοηθήσουν και οι φίλαθλοι του που το υποστηρίζουν. Η αλήθεια είναι πως είδαμε ένα άλλο Σπόρτιγκ με αυτοπεποίθηση και ζωντάνια. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Η Ραφήνα έδειξε πως είναι ακόμα ζωντανή και έχει ψυχή. Με την συμπαράσταση του κόσμου της κράτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έδειξε πως ήταν αποφασισμένη για τη νίκη.
Στο κατάμεστο γήπεδο η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική με τους φίλους του Σπόρτιγκ να θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές. Παρ’ όλη τη κρισιμότητα του αγώνα οι φίλαθλοι αλλά και οι παίκτες-πάγκοι ήταν άψογοι. Η διαιτησία πέρασε απαρατήρητη και χωρίς σημαντικά λάθη. Τα σφυρίγματα ήταν σωστά και δίκαια.
Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες το καλύτερο και τις ευχαριστούμε για το ωραίο θέαμα.
The Grey
Σάββατο 9 Απριλίου
Αγ. Κήρυκου 18.00 Ίκαρος Ικ.-Φιλαθλητικός Καλογερόπουλος (Αθ)-Μαγκουνής

Κυριακή 10 Απριλίου
Σπόρτιγκ 17.00 Σπόρτιγκ-Λιβαδειά Κοντίλης-Καραλής (Βαμβακάς)

Π.Ψυχικού 17.00 ΑΕ Ψυχικού-Αργοναύτης Τρ. Ντάβαρης-Ζακεστίδης (Τσάμης)

Χαλκιά-Αναστ. 16.00 Έξω Παναγίτσα-Ηράκλειο ΟΑΑ Παπαφωτίου-Αναγνώστου (Ιωάννου)

Λίντο 17.00 Εργοτέλης-Ένωση Ιλίου Μπούσιας-Κωνσταντινόπουλος (Τζωρτζάκης)

Νεάπολης Μυτ. 12.00 Παπάδος Γέρας-Ιωνικός ΝΦ Λογοθέτης-Κατσιρόπουλος (Τσεκούρας)

Εθν.Αντιστάσεως 19.00 Π. Φαλήρου-ΓΣΠ Χαλκίδας Ζανίδης-Ζαμαγιάς (Νάκος)
kobe84
Αγ. Κήρυκου 18.00 Ίκαρος Ικ.-Φιλαθλητικός (2) χωρις σχολια.

Σπόρτιγκ 17.00 Σπόρτιγκ-Λιβαδειά (1) μονοδρομος για τον ιστορικο συλλογο, η Λιβαδεια με νικη εξασφαλιζει την κατηγορια. Δυσκολο ματς, αλλα ασσος.Τρομερη πορεια για να πεσουν 5 αγωνιστικες πριν το τελος.Η λιβαδεια θα βρει αλλου την σωτηρια.

Π.Ψυχικού 17.00 ΑΕ Ψυχικού-Αργοναύτης Τρ. (1) αν χασει το Ψυχικο, αντιο.Ουτε τις ισοβαθμιες δε θα προλαβει.Αλλα νομιζω οτι εχει καλυτερο υλικο.Ο Αργοναυτης για μενα,αν και ειναι πολυ συμπαθητικη ομαδα,θα ακολουθησει τον Παπαδο.Οποτε ψαχνουμε δυο ακομα.

Χαλκιά-Αναστ. 16.00 Έξω Παναγίτσα-Ηράκλειο ΟΑΑ (2) οι γηπεδουχοι σωθηκαν ουσιαστικα,μπορει να μη χρειαστουν και καμια νικη μεχρι το τελος.Αν και θα κανουν εστω μια.Οι κρητικοι καιγονται, δυσκολο να γκελαρουν δευτερο σερι εκτος.Αν κερδισουν, βλεπω αντι για το Λιντο, να παιζουν στο Παγκρητιο με τον Φιλαθλητικο.

Λίντο 17.00 Εργοτέλης-Ένωση Ιλίου (1) το Ιλιον εχασε την ανοδο στην εδρα του.Αδιαφορο πλεον,οτι και να λενε οι φιλοι του.Ο Εργοτελης παιζει την υπαρξη του.Θα κερδισει.Αν παει να στραβωσει,θα γινει χαμος.Ημουν στο ματς του πρωτου γυρου και απ οτι θυμαμαι,εχουν πολλα παραπονα απ την φιλοξενια και την διατησια.Καλος ή κακως, δεν εχει σημασια.Σημασια εχει οτι τα εχουν. Καποιος θα ΞΑΝΑβγαλει ανακοινωση.

Νεάπολης Μυτ. 12.00 Παπάδος Γέρας-Ιωνικός ΝΦ (2) οσο αδιαφορος και τραγικος και να ειναι ο Ιωνικος, δεν μπορει να χασει απ τα 2/5 του Παπαδου.Η μιση ομαδα ειναι με πατεριτσες.Κριμα για την Γερα,χρειαζεται τετοιους συλλογους το Ελληνικο μπασκετ.

Εθν.Αντιστάσεως 19.00 Π. Φαλήρου-ΓΣΠ Χαλκίδας (?) λες? δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.Το βλεπω διπλο ομως.Η Χαλκιδα σωθηκε με το προγραμμα που εχει.
Jabar
Εξω Παναγίτσα - Ηράκλειο 77-103
Ίκαρος Ικ.-Φιλαθλητικός 50-79
Παπάδος Γέρας - Ιωνικός Ν.Φ. 55-76
Εργοτέλης - Ενωση Ιλίου 79-75
Σπόρτιγκ - Λιβαδειά 78-73 (παρ.), 70-70 (κ.α.)
Ψυχικό - Αργοναύτης 90-76
Π. Φάληρο - Χαλκίδα 60-71
kobe84
Μετα το 8/8 smiley.gif της τελευταιας αγωνιστικης, παμε και στα επομενα.. Σιγουρα καπου θα σκονταψω, αλλα παντα λεω την γνωμη μου πριν τα ματς και οχι μονο μετα.... wink.gif Περιμενω τις γνωμες σας.



Ζ.Αλεξάνδρου 18.00 Ιωνικός ΝΦ-Ίκαρος Ικ. (1) Επειδη δε σχολειαζουμε ποτε τα ματς της Ικαριας,θελω να πω κατι.Ειναι μεγαλη μαγκια αυτο που εκανε φετος η Ικαρια.Δεν κατεβασε ομαδα με πιτσιρικαδες για να παρουν εμπειριες, αλλα μια παρεα που παιζουν μπασκετ μαζι, μπαλα μαζι, βολευ μαζι και ψαρεμα μαζι. Πραγματικα σπανιο να το βλεπεις αυτο σε εθνικη κατηγορια.

Λιβαδειάς 17.00 Λιβαδειά-ΑΕ Ψυχικού (1) Το ματς της αγωνιστικης. Οποιος χασει χανεται. Το Ψυχικο αν χασει και χασει και απο τον Φιλαθλητικο την επομενη, δε σωζεται ουτε μαθηματικα. Ματσαρα, ισως παω να το δω. Και φαινεται και απο τον ορισμο των διατητων. Πολυ δυνατη διατησια. Σε γεματο γηπεδο, προβαδισμα η Λιβαδεια.

Ραφήνας 17.00 Αργοναύτης Τρ.-Έξω Παναγίτσα (2) Εδω ισως πεσω εξω, αλλα η Παναγιτσα εχει πιο γεματη ομαδα.Και αυτο ματσαρα,οι γηπεδουχοι καιγονται και θα εχουν το αγχος. Οπως ειπα και στο προηγουμενο αρθρο,για μενα η Παναγιτσα εχει σωθει.

Β’ Ιλίου 17.00 Ένωση Ιλίου-Ηράκλειο (2) Σας ειπα οτι το Ηρακλειο αν κερδιζε στην Παναγιτσα, θα παιξει στο Παγκρητιο με τον Φιλαθλητικο. Ε με καλεσμενους την ομαδα του Ιλιου. 69.gif Τι Μυτιληνη, τι Κρητη?Ας παιξουν Σαββατο στη Λεσβο στο κατω κατω. Πλακα πλακα με αυτα που εχουν γινει στα ματς του Ιλιου με τον Φιλαθλητικο και στην κατασταση που βρισκονται οι Κρητικοι για πιο λογο να κερδισουν οι γηπεδουχοι? Ο μονος που μπορει να χαλασει το παρτι, ειναι ο αηττητος με τον Φιλαθλητικο Κιουρκας. Αλλα δε νομιζω. Με πεντε κρητικες ομαδες του χρονου στις εθνικες κατηγοριες, δεν τον παιρνει και πολυ. Ισως παει και για τιναξει την ρετσινια.

Ζωγράφου 17.00 Φιλαθλητικός-Σπόρτιγκ (1) πολυ κρισιμο ματς και για τους δυο, αλλα νομιζω οτι ο Φιλαθλητικος εχει πολυ καλυτερη ομαδα και τετοια ματς τα καθαριζει ευκολο. Μετριοι διατητες για την σημασια του παιχνιδιου, ο χαμενος θα φωναζει.

Κανήθου 12.00 ΓΠΣ Χαλκίδας-Παπάδος Γέρας (1) Το πιο ευκολο ματς της αγωνιστικης μαζι με το απο κατω.

Λίντο 17.00 Εργοτέλης-Π.Φάληρο (1) για μενα ο Εργοτελης θα πρεπει να αυτοκτονησει για να μη σωθει. Εχει πολυ ευκολο προγραμμα, με διπλο στην Μυτιληνη, εσωσε την κατηγορια.Θα κερδισει και ευκολα μαλιστα. Α, διπλο στο α' δεκαλεπτο, ασσος τελικο tongue.gif
kobe84
7/7 ηθελα να πω. laugh.gif
The Grey
Χαλκίδα - Παπάδος Γέρας 101-60
Διαιτητές: Κανακάρης - Χρηστίδης Π.
Τα δεκάλεπτα: 32-15, 52-30, 79-48, 101-60
ΧΑΛΚΙΔΑ (Λιόγας): Αγγέλου 4, Γεωργίου 15 (3), Φωτίου 11 (1), Πούλος 29 (8), Κατσούλας 20 (2), Σαμουρέλης 12, Βελισσαράκος, Μπακάμης 10.
ΠΑΠΑΔΟΣ (Μάντης): Σαρήμπαλης 18 (3), Χολέβας 11 (1), Ζεστός Ι. 10 (1), Ιμπέζα 13, Χατζημπάνος.

Εργοτέλης - Π. Φάληρο 86-68
Διαιτητές: Πίγκας - Κούτρος.
Τα δεκάλεπτα: 24-15, 47-29, 62-54, 86-68.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Μανώλας 13, Πάντσιος 20 (2), Τσαμπάς 8, Παπαδημητρίου 12 (2), Κομψέλης 3, Συντιχάκης 4, Γρύλλος 8 (2), Γεωργοπαπαδάκος 5 (1), Χαλκιαδάκης 2, Σκάνδαλος 5 (1), Παπαδογιαννάκης 6, Παναγιωτάκης.
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Γκανάς): Πολίτης 2, Σέιφερ 2, Παπαδημητρίου 3, Καραμπάτσος 12 (2), Κορρές 6, Παπουλίδης 29 (1), Μοδάκης 12 (1), Μιχάλης, Τσιφτσής 2.

Λιβαδειά - Ψυχικό 78-81
Διαιτητές: Σαλαβός - Πρωτούλης.
Τα δεκάλεπτα: 15-24, 37-46, 55-59, 78-81.
ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Αριδάς): Κρασσόπουλος 6, Ταμπίτσικας 4, Σκορδάλης 13 (2), Αλεξίου 12, Τερματζίδης 2, Κουλουριώτης 14, Μουρατίδης 10 (2), Δελέγκος 17 (3).
ΨΥΧΙΚΟ (Ρεμεντέλας): Ρουμελιώτης, Αχής 5 (1), Σαμόλης 8 (1), Ντάσης 14 (3), Ψωμαδέρης 18 (4), Γκαϊτάσοβ 2, Αρσένης 18 (5), Κορίζης 11, Μιχόπουλος, Γκίκας 5 (1).

Ένωση Ιλίου - Ηράκλειο 81-86
Διαιτητές: Ξάνθος - Κιούρκας.
Τα δεκάλεπτα: 24-16, 38-49, 59-64, 81-86.
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Καρακώστας): Μπέλλας Ι. 10 (3), Σπηλιόπουλος 4 (1), Σολωμός 21, Μπέλλας Ο. 2, Σαρίκας 21, Καλαμαράς 3 (1), Καραγιώργος 12 (2), Λοΐζος, Στρατομήτρος 8 (2).
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημητριάδης): Κωτούλας 13 (1), Αρναουτάκης Μ., Στεφανάκης 12, Καραλής 9 (1), Αγαπητός 24 (3), Χαρίσης 9, Πάλλης 8, Πετράκης 11 (1), Δαγαλάκης, Αρναουτάκης Γ.

Φιλαθλητικός - Σπόρτιγκ 89-69
Διαιτητές: Καραβίτης - Κατωτικίδης.
Τα δεκάλεπτα: 26-14, 44-25, 67-46, 89-69.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Λιακόπουλος 10 (2), Αντετοκούμπο 10 (1), Κουμπούρας 9 (1), Ηλιόπουλος 2, Γκίκας 12 (2), Μπαζιώτης 6 (2), Γρύλλης 4, Σαλούστρος 16 (1), Τεχλικίδης 4, Γαρμπής, Ανδρεόπουλος 6, Ντιφαντής 10.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Αποσκίτης): Κλήμης, Βεκρής, Σταμάτης 23 (3), Φασουλόπουλος, Κασσάνος 8, Μπίρδας 19 (1), Διαμαντόπουλος 6, Καδηγιαννόπουλος 2, Παπαβλασσόπουλος 7 (1), Ζάτας 2, Παπαηλίου 2.

Αργοναύτης Τριγλίας - Έξω Παναγίτσα 83-82 (63-63 κ.α., 73-73 α’ παρ.)
Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος - Μαντήλας.
Τα δεκάλεπτα: 19-14, 28-31, 46-46, 63-63 (κ.α.), 73-73 (α' παρ.), 83-82 (β' παρ.)
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρυσόγελος): Προκόπης 9 (1), Μπαλαμπάνης 31 (5), Κορκοσούρας 16, Σπηλιόπουλος, Στράγκας 15, Δαγκλής, Τσιριγωτάκης 11 (1), Κωστής 1.
ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Τσαούσης): Δέδες 8 (2), Κουτσογιάννης 21 (3), Ρουμελιώτης, Παπακώστας 27 (2), Περούλης 17, Τσίτσης 5 (1), Γυφτονικολός 9, Μπέλλος.
Jabar
QUOTE
Δεν ανέβηκες; Πρόστιμο!
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
26/04/2011 (17:18)

Έχουμε ακούσει πολλές φορές ομάδες να επιβάλλουν πρόστιμο σε παίκτη ή παίκτες για πειθαρχικό παράπτωμα. Στην περίπτωση του Ιωνικού Ν.Φ., όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, και –ίσως- υπερβολικά. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Ιωνικός Ν.Φ. χτίστηκε το περασμένο καλοκαίρι με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στον 2ο όμιλο Νότου της Γ' Εθνικής και να διεκδικήσει την άνοδό του στη Β' Εθνική.

Το ξεκίνημα του, όμως, δεν ήταν ανάλογο των προσδοκιών. Σε αυτό μείζονα ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως το πρόγραμμα των "κυανόλευκων" στις πρώτες αγωνιστικές ήταν πολύ δύσκολο καθώς αντιμετώπισαν ομάδες όπως ο Φιλαθλητικός και το Ηράκλειο -που τώρα μονομαχούν για την άνοδο.

Με αιτία λοιπόν το νωθρό ξεκίνημα των πρώτων αγωνιστικών και αφορμή την ήττα από την Ένωση Ιλίου στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με 79-69, επεβλήθη πρόστιμο στους παίκτες της ομάδας επειδή, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι διοικούντες τον αθηναϊκό σύλλογο, η ομάδα δεν εκπλήρωσε τον στόχο της ανόδου. Αλήθεια ποια ομάδα ξέρει από τις 21 Νοεμβρίου - οπότε και διεξήχθη το παιχνίδι με την Ένωση Ιλίου- τη βαθμολογική θέση στην οποία θα τερματίσει;

Σίγουρα αν το πρωτάθλημα είχε μόνο 5 αγωνιστικές, τότε οι "κυανόλευκοι" δεν θα πανηγύριζαν την άνοδο στη Β' Εθνική. Με 21 όμως αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος ποιος μπορεί να καταδικάσει την ομάδα και να είναι σίγουρος πως δεν θα μπορούσε τερματίσει στην πρώτη θέση; Πόσω μάλλον από τη στιγμή που μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ο Ιωνικός μέτρησε επτά νίκες σε 8 αναμετρήσεις, με μόνη ήττα αυτή από τον Εργοτέλη με 74-63.

Κι όταν αναφερόμαστε σε πρόστιμο δεν μιλάμε για 500 και 1.000€, αλλά για το 25% του συμβολαίου. Προσέξτε, όχι το 25% του μηνιαίου μισθού τους, αλλά το 25% των ετησίων αποδοχών τους. Άπαντες στον αθηναϊκό σύλλογο απογοητεύτηκαν από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του προστίμου, γιατί παρά την καλή πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρώτου γύρου δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση για αναίρεση.

Ας ελπίσουμε η υπερβολική αυτή απόφαση των διοικούντων τον Ιωνικό Ν.Φ. να αναιρεθεί, καθώς είναι παράλογο στο όνομα μιας υποτιθέμενης αποτυχίας να υπάρχει τόσο μεγάλη μείωση στις ετήσιες αποδοχές των παικτών.

Γιατί αυτή η γρήγορη καταβολή του προστίμου δημιουργεί υποψίες σχετικά με τον λόγο. Όντως επεβλήθη πρόστιμο για μη επίτευξη στόχων ή ήταν μια προσπάθεια για περιορισμό του μπάτζετ; Αλήθεια, όταν οι παίκτες συμφώνησαν με τον σύλλογο, ενημερώθηκαν για τυχόν κυρώσεις σε περίπτωση με επίτευξης του στόχου της ανόδου;

Όλα αυτά τα αναφέρουμε γιατί είναι κρίμα για μία ομάδα, που διατείνεται –και έχει αποδείξει πολλές φορές- πως είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, γιατί -αν μη τι άλλο- δεν τιμά κανέναν η συγκεκριμένη υπόθεση.

The Grey
Σχετικά με Ιωνικό Ν.Φ. άκουσα πως θα τους το χαρίσουνε το πρόστιμο εάν πάρουν την τρίτη θέση.

Θα δούμε στο τέλος.
The Grey
Σάββατο 7 Μαϊου
Β’ Ιλίου 17.00 ΑΟ Π.Φαλήρου – ΑΟ Ενωση Ιλίου Γρίβα, Πολυχρόνης (Παπαδόπουλος Κ.)

Αγ.Κηρύκου 20.00 ΠΑΣ Ίκαρος Ικαρίας – ΓΠΣ Χαλκίδας Καλογερόπουλος (Αθ), Τσάτσης (_)

Νεάπολης Μυτιλ. 20.00 ΑΠΣ Πάπαδος Γέρας – ΓΣ Εργοτέλης Αναγνώστου, Στρέμπας (Σύκας)

Κυριακή 8 Μαιου
Χαλκιά - Αναστ. 17.00 ΑΕ Εξω Παναγίτσας – ΑΕ Λιβαδειάς Αντερριώτης, Αποστολίδης (Ιωάννου)

Λίντο 16.00 Ηράκλειο ΟΑΑ – ΑΟ Αργοναύτης Τρ. Σοφιανόπουλος, Λογοθέτης (Κουρκουνάκης)

Π.Ψυχικού 17.00 ΑΕ Ψυχικού – Φιλαθλητικός ΑΟ Νανούρης, Κανακάρης (Χαρεμής)

Σπόρτιγκ 17.00 ΑΟ Σπόρτιγκ – Ιωνικός ΑΣ Ν.Φιλ. Παπαφωτίου, Παπαθανασίου (Ζώης)
Jabar
Του Αλέξανδρου Τρίγκα
07/05/2011 (19:33)

Η Ένωση Ιλίου πήρε εύκολα, όπως αναμενόταν, τη νίκη απέναντι στο τυπικά γηπεδούχο Παλαιό Φάληρο (το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Β' Ιλίου) και είναι -έστω και προσωρινά- μόνη τρίτη στη βαθμολογία.

Ο Εργοτέλης πήρε διπλό σωτηρίας μέσα στη Μυτιλήνη επί του τοπικού Παπάδου Γέρα και πλέον με νίκη την επόμενη αγωνιστική επί του Ικάρου Ικαρίας εξασφαλίζει στη χειρότερη περίπτωση τη συμμετοχή του στα μπαράζ.

Τα σημερινά αποτελέσματα:
Π. Φάληρο – Ένωση Ιλίου 72-91
Ίκαρος Ικαρίας – Χαλκίδα 59-77
Παπάδος Γέρας – Εργοτέλης 61-87

Αύριο:
Έξω Παναγίτσα – Λιβαδειά
Ηράκλειο – Αργοναύτης Τριγλίας
Ψυχικό – Φιλαθλητικός
Σπόρτιγκ – Ιωνικός Ν.Φ.

Π. Φάληρο – Ένωση Ιλίου 72-91
Διαιτητές: Γρίβα – Πολυχρόνης.
Τα δεκάλεπτα: 13-20, 36-40, 56-58, 72-91.
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Γκανάς) : Πολίτης 3 (1), Σέιφερ 3 (1), Καραμπάτσος 9 (1), Κορρές 10 (1), Παπουλίδης 17, Μοδάκης 10 (1), Μιχάλης 4, Τσιφτσής 6, Αγγελόπουλος 10, Σωτηρόπουλος.
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Καρακώστας) : Μπέλλας Ι., Σπηλιόπουλος 7 (1), Σολωμός 8, Μπέλλας Ο. 15 (1), Σαρίκας 17 (1), Καλαμαράς 6 (2), Καραγιώργος 5, Λοΐζος 9, Στρατομήτρος 19 (2), Σκαλωμένος 3, Βαρσαμούλης 2.

Ίκαρος Ικαρίας – Χαλκίδα 59-77
Διαιτητές: Καλογερόπουλος Αθ. – Τσάτσης.
Τα δεκάλεπτα: 19-24, 30-42, 49-60, 59-77.
ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ (Καλαμάρας): Τσουρής Ε. 32 (5), Τέσκος Γ. 4, Ζαχαριάδης, Τέσκος Χ. 10, Ζελέπος, Ξενάκης 7, Μαρκάκης Βολύκας, Τέσκος Γ., Κιουλάνης.
ΧΑΛΚΙΔΑ (Λιόγας): Αγγέλου 12 (2), Γεωργίου 8 (2), Φωτίου 7 (1), Πούλος 6 (2), Κατσούλας 9, Σαμουρέλης 13, Μπακάμης 3, Καπελέρης 6, Κυρίκος, Γεροντίτης.

Παπάδος Γέρας – Εργοτέλης 61-87
Διαιτητές: Αναγνώστου – Στρέμπας.
Τα δεκάλεπτα: 17-17, 40-45, 56-68, 61-87.
ΠΑΠΑΔΟΣ (Μάντης): Βολικάκης, Σαρήμπαλης 21 (5), Χολέβας 12, Ζεστός Ι. 7, Ιμπέζα 14, Χατζημπάνος 3, Κακογιάννης 4, Ιορδάνος, Χαλατσάκος.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης) : Μανώλας 15 (1), Πάντσιος 25 (1), Τσαμπάς 7, Παπαδημητρίου 8, Κομψέλης 6, Συντιχάκης, Γρύλλος 7 (1), Γεωργοπαπαδάκος 11 (1), Χαλκιαδάκης 2, Παπαδογιαννάκης, Παναγιωτάκης 6 (1).
jhantzop

ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 72-91
ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ - ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 61-87
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 59-77
ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 82-87
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 70-52
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ 76-80
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ 77-81

Π. ΦΑΛΗΡΟ-ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 72-91
Διαιτητές: Γρίβα – Πολυχρόνης.
Δεκάλεπτα:13-20, 36-40, 56-58, 72-91.
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Γκανάς): Πολίτης 3 (1), Σέιφερ 3 (1), Καραμπάτσος 9 (1), Κορρές 10 (1), Παπουλίδης 17, Μοδάκης 10 (1), Μιχάλης 4, Τσιφτσής 6, Αγγελόπουλος 10, Σωτηρόπουλος.
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Καρακώστας): Μπέλλας Ι., Σπηλιόπουλος 7 (1), Σολωμός 8, Μπέλλας Ο. 15 (1), Σαρίκας 17 (1), Καλαμαράς 6 (2), Καραγιώργος 5, Λοΐζος 9, Στρατομήτρος 19 (2), Σκαλωμένος 3, Βαρσαμούλης 2.

ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 61-87
Διαιτητές: Αναγνώστου – Στρέμπας.
Δεκάλεπτα:17-17, 40-45, 56-68, 61-87.
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Μάντης): Βολικάκης, Σαρήμπαλης 21 (5), Χολέβας 12, Ζεστός Ι. 7, Ιμπέζα 14, Χατζημπάνος 3, Κακογιάννης 4, Ιορδάνος, Χαλατσάκος.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Μανώλας 15 (1), Πάντσιος 25 (1), Τσαμπάς 7, Παπαδημητρίου 8, Κομψέλης 6, Συντιχάκης, Γρύλλος 7 (1), Γεωργοπαπαδάκος 11 (1), Χαλκιαδάκης 2, Παπαδογιαννάκης, Παναγιωτάκης 6 (1).

ΙΚΑΡΟΣ ΙΚ-ΧΑΛΚΙΔΑ 59-77
Διαιτητές: Καλογερόπουλος Αθ. – Τσάτσης.
Δεκάλεπτα:19-24, 30-42, 49-60, 59-77.
ΙΚΑΡΟΣ ΙΚ (Καλαμάρας): Τσουρής Ε. 32 (5), Τέσκος Γ. 4, Ζαχαριάδης, Τέσκος Χ. 10, Ζελέπος, Ξενάκης 7, Μαρκάκης Βολύκας, Τέσκος Γ., Κιουλάνης.
ΧΑΛΚΙΔΑ (Λιόγας):Αγγέλου 12 (2), Γεωργίου 8 (2), Φωτίου 7 (1), Πούλος 6 (2), Κατσούλας 9, Σαμουρέλης 13, Μπακάμης 3, Καπελέρης 6, Κυρίκος, Γεροντίτης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 70-57
Διαιτητές:Σοφιανόπουλος, Λογοθέτης
Τα δεκάλεπτα:26-13 18-17 10-17 16-10
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημητριάδης): Κωτούλας , Δαγαλάκης 5 (1), Αρναουτάκης Μ 10, Καραλής 22 (5), Αγαπητός 9 (2), Πετράκης 6 (1), Πάλλης 14 .Αρναουτάκης Γ. 2 , Ρυακιωτάκης 2
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρυσόγελος): Προκόπης 11 (2), Μπαλαμπάνης 9 (1), Κορκοσούρας 9 (3), Τσίρος 5 (1), Σπηλιόπουλος , Στράγκας 9, Ζαγκλής , Τσιριγωτάκης 13 (1) , Κώστης 1.

ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 76-80
Διαιτητές:Νανούρης, Κανακάρης
Τα δεκάλεπτα:22-7 , 42-28 , 57-57 , 76-80.
ΨΥΧΙΚΟ (Ρεμεντέλας): Αχής 13 (2), Σαμόλης 2, Ντάσης 11 (2), Ψωμαδέρης 11 (2), Γκαϊτάσοβ 5, Αρσένης 5 (1), Κορίζης 17, Μιχόπουλος 8, Γκίκας 2, Τζελέπης , Λογοθέτης.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Κουμπούρας 11 (1), Γκίκας 3, Γρυλλής 2, Σαλούστρος 22 1(), Ανδρεόπουλος 21, Ντιφάντης 2. Λιακόπουλος 4 (1) , Αντετοκούμπο 7 (1) , Ηλιόπουλος 3 (1).

ΣΠΟΡΤΙΓΚ-IΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 77-81
Διαιτητές:Παπαφωτίου, Παπαθανασίου
Τα δεκάλεπτα:14-20, 41-46, 56-65, 77-81.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Αποσκίτης):Βεκρής, Σταμάτης 9, Φασουλόπουλος 11 (3), Κασσάνος, Μπίρδας 16 (1), Διαμαντόπουλος 4, Καδηγιαννόπουλος 2, Παπαβλασσόπουλος 13 (2), Ζάτας 22 (6).
IΩΝΙΚΟΣ ΝΦ (Οικονόμου): Τσιουμπρής 6, Μαυραγάννης 28 (5), Ταταρούνης 10, Νικολόπουλος 2, Κουρής, Απέργης 14, Μακρόπουλος 11, Παπαδόπουλος 10.

ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ 82-87
Διαιτητές:Αντερριώτης, Αποστολίδης
Τα δεκάλεπτα:21-16, 37-43, 69-67, 82-87.
ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Τσαούσης): Δέδες 5 (1), Κουτσογιάννης 10 (2), Παπακώστας 30, Περούλης 20 (2), Τσίτσης 15 (2), Γυφτονικολός 2, Καλλέργης.
ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Αριδάς): Κρασσόπουλος 6, Ταμπίτσικας, Σκορδάλης 10 (2), Αλεξίου 12, Τερματζίδης 9 (3), Κουλουριώτης 32 (1), Μουρατίδης 2, Δελέγκος 16.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (24αγ.)
1. Ηράκλειο 46
2. Φιλαθλητικός 46
3. Ιωνικός ΝΦ 41
4. Ενωση Ιλίου 41
5. Χαλκίδα 37
6. Εξω Παναγίτσα 36
7. Λιβαδειά 36
8. Εργοτέλης 36
9. Αργοναύτης 35
10.Ψυχικό 35
11.Σπόρτιγκ 34
12. Παπάδος Γ. 30
13. Π. Φάληρο 26
14. Ικαρος Ικαρίας 24

Επόμενη αγωνιστική(15/5):

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ


Point_Guard
bball.gif O ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ θα σωθεί...;;... bball.gif
gallistis
QUOTE(Point_Guard @ May 9 2011, 00:42 ) *
bball.gif O ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ θα σωθεί...;;... bball.gif



δυστυχως επεσε η σπορτιγκαρα...κριμα,πολυ κριμα
giorgos10
QUOTE(Point_Guard @ May 9 2011, 00:42 ) *
bball.gif O ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ θα σωθεί...;;... bball.gif

κριμα!!!τελος λογικα
Point_Guard
bball.gif BASKETBLOG.GR: Oι "μπλαουγκράνα" πρέπει να κερδίσουν τόσο τη Χαλκίδα (εκτός) όσο και τον Εργοτέλη (εντός) σε δύο ματς που είναι κάτι παραπάνω από δύο τελικοί. Αυτό όμως είναι το εύκολο μέρος της "αποστολής".
Το πιο δύσκολο είναι πως ο Σπόρτιγκ χρειάζεται ταυτόχρονα να κάνουν δύο ήττες:
ο Αργοναύτης Τριγλίας (παίζει με Ένωση Ιλίου εκτός και Λιβαδειά εντός), το Ψυχικό (Ιωνικός Ν.Φ. εκτός και Χαλκίδα εντός) και ο Εργοτέλης
(Ίκαρος Ικαρίας εντός και Σπόρτιγκ εκτός).
bball.gif

Xλωμό όντως. 68.gif
sporting b.c.
Δ. Αποσκίτης: "Περήφανος για την προσπάθεια"

basketblog.gr

Του Αλέξανδρου Τρίγκα
10/05/2011 (18:00)

Έξαλλοι με τη διαιτησία του κ. Παπαθανασίου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Ν.Φ. είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Σπόρτιγκ, καθώς μετά από αυτή την ήττα η ομάδα των Πατησίων χρειάζεται απανωτά θαύματα για να διατηρηθεί στην κατηγορία. Ο Δημήτρης Αποσκίτης, μιλώντας αποκλειστικά στο basketblog.gr, τόνισε:

"Όπως όλα δείχνουν, δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουμε. Μας στοίχισε ο τραγικός πρώτος γύρος καθώς μείναμε πολύ πίσω στη βαθμολογία και παλεύαμε κάθε ματς σα να είναι το τελευταίο της χρονιάς. Ήταν μια αποστολή καμικάζι. Θεωρώ πάντως επιτυχία το γεγονός πως τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ και δεν το έβαλαν κάτω σε καμία περίπτωση".

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ιωνικό σχολίασε: "Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του Ιωνικού Ν.Φ. που αγωνίστηκαν με πάθος και θέληση. Εμείς από την πλευρά μας ζητήσαμε από τους ανθρώπους του Ιωνικού το παιχνίδι να γίνει Τετάρτη αντί για Κυριακή καθώς είχαμε πολλούς παίκτες στρατευμένους με αποτέλεσμα να χάσουν τις τρεις τελευταίες προπονήσεις. Χαρακτηριστικά, ο Παπαβλασσόπουλος ήρθε να παίξει απροπόνητος και... άυπνος".

Για τη διαιτησία είπε: "Θεωρώ πως υπήρχε δόλος από την πλευρά του διαιτητή Παπαθανασίου. Ήταν πολύ κακός διαιτητικά και προκλητικός. Εγώ από την πλευρά μου έδωσα το DVD της αναμέτρησης στους αρμοδίους για να το δουν και να πράξουν όπως αυτοί νομίζουν. Είναι κρίμα ένας διαιτητής να στερεί από μία τόσο ιστορική ομάδα το δικαίωμα να παλέψει για την εκπλήρωση του στόχου της".

Για την επιστροφή του στους πάγκους δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στους πάγκους σε μία ομάδα με ιστορία, κόσμο και μία διοίκηση που κάνει καλά τη δουλειά της. Συγκινήθηκα όταν μετά την ήττα από τον Ιωνικό Ν.Φ. μπήκε στα αποδυτήρια ο πρόεδρος της ομάδας, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την γενικότερη προσπάθεια τους στον δεύτερο γύρο και τους διαβεβαίωσε πως θα γίνει οτιδήποτε δυνατό για να εξοφληθούν.

Είναι πολύ ωραίο και έντιμο αυτό που έκανε, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες που χρωστούν ή επιβάλλουν πρόστιμα στους παίκτες τους".
dion
QUOTE(gallistis @ May 9 2011, 00:49 ) *
δυστυχως επεσε η σπορτιγκαρα...κριμα,πολυ κριμα


Ακουω για συγχωνευση με ΔΟΥΚΑ και μαλιστα προχωρημενες συζητησεις.
margiou3
Έπεσε ο Σπορτινγκ...?

Έχει ο καιρός γυρίσματα τελικά... icon_drunk.gif
jhantzop

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 78-80
ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ 105-69

Ήττα για Λιβαδειά που τη βάζει σε μεγάλες περιπέτειες! Πιθανότατα θα θέλει τη νίκη στη Ραφήνα για να παραμείνει στην κατηγορία!


jhantzop

Από www.superbasket.gr

Χωρίς απώλειες ο Φιλαθλητικός

Ο Φιλαθλητικός νίκησε όπως αναμενόταν στην έδρα του την έξω Παναγίτσα με 87-60. Έτσι οδηγείται χωρίς απώλειες στον "τελικό" της επόμενης αγωνιστικής με το Ηράκλειο στην Κρήτη.

Το Π. Φάληρο επικράτησε στην έδρα του με σκορ 72-70 της Παπάδου Γέρα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στον Νότο στην Γ Εθνική.Αυτή ήταν η τρίτη μόλις νίκη για την ομάδα του.Γκανά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ιωνικός νίκησε στην έδρα του το Ψυχικό με σκορ 65-58 και παρέμεινε στην τρίτη θέση του πίνακα. Νίκη και για την Ένωση Ιλίου εντός έδρας με 98-71 επί του Αργοναύτη.

(14/5)
ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 78-80
ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ 105-69

(15/5)
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 98-71
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 87-60
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 65-58
ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 97-47
ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 72-70

Π. ΦΑΛΗΡΟ-ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑ 72-70
Διαιτητές: Πόντας - Φασόλης.
Τα δεκάλεπτα: 16-11, 38-33, 58-56, 72-70.
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Γκανάς): Πολίτης 3 (1), Σέιφερ 12 (4), Παπαδημητρίου 3 (1), Αγγελόπουλος 10 (2), Καραμπάτσος 6, Κορρές 16 (1), Παπουλίδης 10, Τσιφτσής 5 (1), Σωτηρόπουλος.
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑ (Μάντης): Βολικάκης 18 (4), Χολέβας 10 (2), Ζεστός 15, Ξιάρχος 21, Χατζηπάνος 6.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΙΚΑΡΟΣ ΙΚ. 105-69
Διαιτητές: Τσαχάκης – Μελής.
Δεκάλεπτα: 29-17, 53-31, 83-47, 105-69.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Μακράκης) : Σκάνδαλος 9 (1), Μανώλας 13 (2), Πάντσιος 20 (4), Τσαμπάς 2, Παπαδημητρίου 10 (1), Κομψέλης 13, Συντιχάκης, Γρύλλος 14 (4), Γεωργοπαπαδάκος 7, Χαλκιαδάκης 4 (1), Παπαδογιαννάκης 7 (1), Παναγιωτάκης 6.
ΙΚΑΡΟΣ ΙΚ.(Καλαμάρας): Τσουρής Ε. 18 (1), Τέσκος Γ. 2, Ζαχαριάδης 16, Τέσκος Χ. 4, Ξενάκης Λ., Μαρκάκης, Βολύκας 12, Τσουρής Γ. 3 (1), Ξενάκης Γ. 6 (1), Κατσαρδής, Χατζηνάκης 8, Τσαρνάς.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 78-80
Διαιτητές: Σιώκας – Ζακεστίδης.
Δεκάλεπτα: 14-20, 29-40, 52-52, 78-80.
ΛΙΒΑΔΕΙΑ(Αριδάς) : Κρασσόπουλος 2, Ταμπίτσικας 4, Σκορδάλης 13 (3), Αλεξίου 22, Τερματζίδης 12 (3), Κουλουριώτης 7, Μουρατίδης 10, Δελέγκος 8 (2).
ΗΡΑΚΛΕΙΟ(Δημητριάδης): Κωτούλας 3 (1), Αρναουτάκης Μ. 9, Καραλής 8, Αγαπητός 11, Πάλλης 19, Πετράκης 14 (1), Δαγαλάκης 5 (1), Αρναουτάκης Γ. 11 (2).

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ-ΨΥΧΙΚΟ 65-58
Διαιτητές: Παυλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος
Δεκάλεπτα:12-18 ,33-33 ,51-50 ,65-58
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ (Οικονόμου):Μαυραγάνης 15, Ταταρούνης 6, Γραμματικός , Νικολόπουλος 11 (1), Κουρής 7 (1), Απέργης 11, Μακρόπουλος 10, Παπαδόπουλος 5 (1).
ΨΥΧΙΚΟ (Ρεμεντέλας): Ρουμελιώτης, Αχής 5 (1), Σαμόλης 4 (1), Ψωμαδέρης 16 (4), Γκαϊτάσοβ 6, Αρσένης 5 (1), Κορίζης 12, Μιχόπουλος 7 (1), Γκίκας ,Λογοθέτης 3 (1).

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 87-60
Διαιτητές: Δημόπουλος, Μαντήλας
Δεκάλεπτα:20-14 , 49-26 , 68-47 , 87-60
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Κουμπούρας 2, Γκίκας 11(3), Μπαζιώτης 5(1), Γρυλλής 8(2), Σαλούστρος 9(1), Γεωργιάδης 11(3), Ανδρεόπουλος 2, Ντιφάντης 4 , Αντετοκούμπο 15(2) , Λιακόπουλος 6(2) , Ηλιόπουλος 13(2) , Γαρμπής 1.
ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Τσαούσης): Δέδες 7, Κουτσογιαννίδης 7(2), Μπέλλος 2, Παπακώστας 21, Περούλης 10, Τσίτσης 5(1), Γυφτονικολός 8, Καλλέργης.

ΧΑΛΚΙΔΑ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ 97-47
Διαιτητές: Ζανίδης – Λεβεντέλλης.
Δεκάλεπτα: 29-12, 49-27, 70-38, 97-47.
ΧΑΛΚΙΔΑ (Λιόγας): Αγγέλου 2, Γεωργίου 20 (4), Φωτίου 24 (3), Πούλος 1, Κατσούλας 19 (1), Σαμουρέλης 19, Μπακάμης 2, Καπελέρης 6 (1), Κυρίκος 2, Γεροντίτης 2.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Αποσκίτης) : Κουλαρμάνης, Βεκρής 3, Σταμάτης 5 (1), Φασουλόπουλος 11 (1), Κασσάνος 2, Μπίρδας 4, Διαμαντόπουλος 6, Καδηγιαννόπουλος, Παπαβλασσόπουλος 10, Ζάτας 1, Παπαηλιού, Τσαγκώνης 5 .

Βαθμολογία (σε 25 αγώνες)

1. Ηράκλειο 48
---------------------
2. Φιλαθλητικός 48
3. Ιωνικός ΝΦ 43
4. Ενωση Ιλίου 43
5. Χαλκίδα 39
6. Εργοτέλης 38
7. Λιβαδειά 37
---------------------
8. Εξω Παναγίτσα 37
---------------------
9. Αργοναύτης 36
10.Ψυχικό 36
11.Σπόρτιγκ 35
12. Παπάδος Γ. 31
13. Π. Φάληρο 28
14. Ικαρος Ικαρίας 25

Τελευταία αγωνιστική (22/5)
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ
ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ


jhantzop

Λίγα λόγια για τον υποβιβασμό και τις περιπτώσεις έτσι όπως διαμορφώθηκαν σήμερα...

Μέχρι τώρα βαθμολογία:

...
6. Εργοτέλης 38
7. Λιβαδειά 37
8. Εξω Παναγίτσα 37
9. Ψυχικό 36
10. Αργοναύτης 36
11.Σπόρτιγκ 35
12. Παπάδος Γ. 31
13. Π. Φάληρο 28
14. Ικαρος Ικαρίας 25


Οι ομάδες με bold και κόκκινο έχουν ήδη υποβιβαστεί, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της τελευταίας αγωνιστικής.

Η όγδοη (8η) θέση θα οδηγήσει σε μπαράζ παραμονής ΜΟΝΟ αν υποβιβαστεί το Αιγάλεω από τη Β' Εθνική. Το φυσιολογικό, και μετά τα σημερινά αποτελέσματα της Β' Εθνικής, είναι να σωθεί.

6. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκτός με Σπόρτιγκ
Ο Εργοτέλης με νίκη επί του ήδη υποβιβασμένου πλέον Σπόρτιγκ αποφεύγει τις κακοτοπιές. Με ήττα, η μοναδική περίπτωση να αποφύγει την 8η θέση που μπορεί υπό προϋποθέσεις να οδηγήσει σε μπαράζ παραμονής, είναι να μην κερδίσουν και οι δύο ομάδες που είναι ένα βαθμό πίσω του, δηλαδή Λιβαδειά (εκτός με Αργοναύτη) και Έξω Παναγίτσα (εντός με Ιωνικό ΝΦ).

7. ΛΙΒΑΔΕΙΑ εκτός με Αργοναύτη
Η Λιβαδειά με νίκη αποφεύγει όχι μόνο τον υποβιβασμό αλλά ακόμα και την 8η θέση που μπορεί να κρύβει παγίδες. Με ήττα τα πράγματα μπλέκουν. Αν κερδίσουν Ψυχικό (εντός με Χαλκίδα) και Έξω Παναγίτσα (εντός με Ιωνικό ΝΦ), τότε υποβιβάζεται. Αν κερδίσει το Ψυχικό και χάσει η Έξω Παναγίτσα, τότε κατακτά την 8η θέση που μπορεί να οδηγήσει σε μπαράζ παραμονής. Αν χάσει το Ψυχικό και κερδίσει η Έξω Παναγίτσα, τότε όλα θα παιχτούν στη διαφορά της ήττας της από τον Αργοναύτη. Αν χάσει με περισσότερους από 6 πόντους τότε υποβιβάζεται, ειδάλλως καταλαμβάνει την 8η θέση.

8. ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ εντός με Ιωνικό ΝΦ
Με νίκη θα καταλάβει α) την 7η θέση αν η Λιβαδειά ηττηθεί στον Αργοναύτη, και β) την 8η θέση αν η Λιβαδειά κερδίσει. Με ήττα τα πράγματα θα είναι πολύ πολύ δύσκολα. Ο υποβιβασμός θα είναι ορατός εκτός και αν ο Αργοναύτης κερδίσει τη Λιβαδειά εντός και η Χαλκίδα το Ψυχικό εκτός, οπότε και θα τερματίσει στην 8η θέση περιμένωντας το Αιγάλεω και το αν θα υποβιβαστεί ή όχι στη Γ' Εθνική.

9. ΨΥΧΙΚΟ εντός με Χαλκίδα
Με μία "γρήγορη" ματία, για να σωθεί το Ψυχικό θέλει νίκη δική του επί της "αδιάφορης" Χαλκίδας εντός, και νίκη του Αργοναύτη εντός με Λιβαδειά. Έτσι θα καταφέρει να αποφύγει τις τελευταίες έξι θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Όμως για να αποφύγει και την 8η θέση των μπαράζ, θα πρέπει να ηττηθεί η Έξω Παναγίτσα εντός έδρας από τον Ιωνικό ΝΦ.

10. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ εντός με Λιβαδειά
Στη χειρότερη θέση απ' όλους βρίσκεται ο Αργοναύτης γιατί η μοναδική περίπτωση να καταλάβει την 8η θέση (η καλύτερη που μπορεί να έχει στο τέλος του πρωταθλήματος), είναι να κερδίσει τη Λιβαδειά, να χάσει εντός έδρας το Ψυχικό από τη Χαλκίδα και σε περίπτωση που δεν κερδίσει με πάνω από 6 πόντους θα θέλει νίκη και της Έξω Παναγίτσας εντός έδρας επί του Ιωνικού ΝΦ.

Συγγνώμη αν σας μπέρδεψα περισσότερο αλλά έτσι έχει η κατάσταση μία αγωνιστική πριν το μεγάλο φινάλε!


argyro1979
Βαθμολογία (σε 25 αγώνες)

1. Ηράκλειο 48
---------------------
2. Φιλαθλητικός 48
3. Ιωνικός ΝΦ 43
4. Ενωση Ιλίου 43
5. Χαλκίδα 39
6. Εργοτέλης 38
7. Λιβαδειά 37
---------------------
8. Εξω Παναγίτσα 37
---------------------
9. Αργοναύτης 36
10.Ψυχικό 36
11.Σπόρτιγκ 35
12. Παπάδος Γ. 31
13. Π. Φάληρο 28
14. Ικαρος Ικαρίας 25

Τελευταία αγωνιστική (22/5)
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ
ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
[/quote]

απλα και μονο για το τυπικο,που ποιος ξερει μπορει να μην ειναι μονο τυπικο, ειναι η Ενωση Ιλιου και 4ος ο Ιωνικος ΝΦ,μιας και η Ενωση εχει την διαφορα στα μεταξυ τους παιχνιδια.
Jabar
2ος Όμιλος Νότου
Ραφήνας 17.00 Αργοναύτης-ΑΕ Λιβαδειάς Δημόπουλος-Δαρλαμήτσος (Φαλούκας)
Νεάπολης Μυτ. 15.00 Παπάδος Γέρας-Ένωση Ιλίου Κουτσοδήμος-Μαυρατζάς (Τσεκούρας)
Λίντο 17.00 Ηράκλειο ΟΑΑ-Φιλαθλητικός Πουρσανίδης Γ-Δεληγιαννίδης (Μαγκανάς)
Χαλκιά-Αναστ. 17.00 Έξω Παναγίτσας-Ιωνικός ΝΦ Ξάνθος-Πρωτούλης (Ιωάννου)
Π. Ψυχικού 17.00 Σπόρτιγκ-Εργοτέλης Καρακάσης-Κρεσταινίτης (Νάκος)
kobe84
Λοιπον, φτασαμε στο τελος, στο ισως καλυτερο πρωταθλημα της κατηγοριας που εχει γινει ποτε στο νοτο. Απο ολες τις πλευρες. Ανοδος- υποβιβασμος- δυναμικοτητα ομαδων. Παμε να δουμε τα ματς της τελευταιας αγωνιστικης, χωρις να μπω σε μπερδεματα ισοβαθμιων. Εξαλλου αν διαβασετε προηγουμενες αναρτησεις μου, θα δειτε οτι εδω και 2-3 μηνες, ισως και παραπανω, εχω πει οτι θα πεσουν Ικαρια- Φαληρο- Παπαδος- Σπορτινγκ- Αργοναυτης- Ψυχικο. Αλλος λογω προγραμματος, αλλος λογω δυναμικοτητας, δεν εχει σημασια. Μπορει να πεσω εξω, αλλα αυτη ηταν η γνωμη μου. Αν καποια απο αυτες επρεπε να σωθει θα ελεγα το Ψυχικο στην θεση της Παναγιτσας. Δεν μου αρεσει καθολου σαν ομαδα και πιστευω οτι αν ελειπε ο Παπακωστας θα περνουσε μονο την Ικαρια. Η Λιβαδεια που κινδυνευει αμεσα, μου αρεσει αρκετα, εχει καλη περιφερεια και αν δεν χτυπουσε ο Κουλουριωτης, τωρα θα ηταν στην 5η θεση.Με τα αν ομως δεν υπαρχει αθλητισμος.
Go:


Αργοναύτης- Λιβαδειάς (2) Θεωρω την Λιβαδεια καλυτερη ομαδα, με πιο εμπειρους παικτες. Αυτος και μονο ειναι ο λογος που πιστευω οτι θα σωθει. Εχασε το προηγουμενο ματς απ το αποδεκατισμενο Ηρακλειο και μπηκε σε περιπετειες. Η Ραφηνα ειναι σε κακη κατασταση, αλλα ενα ματς ειναι. Δυσκολο πολυ.

Παπάδος Γέρας-Ένωση Ιλίου (2) Και ευκολα. Το Ιλιο τα δινει ολα σε καθε ματς, ετσι ειναι δομημενο.

Έξω Παναγίτσας-Ιωνικός ΝΦ (2) Αν ο ΝΦ παιξει χωρις να αδιαφορησει, δεν βλεπω πως θα κερδισει η απαραδεκτη το τελευταιο 3μηνο Παναγιτσα. Η μονη ελπιδα της, το ονομα της και οι προσευχες.Οσο και να το θελει, μονο με σπρωξιμο και ''σε παρακαλω'' μπορει να παρει το ματς.

Σπόρτιγκ-Εργοτέλης (2) Οι κρητικοι θελουν το ματς για να αποφυγουν την πιθανοτητα μπαραζ. Θα το παρουν, ειναι σε καλη κατασταση και ειναι τυχεροι γιατι απο αυτη την εδρα με αλλες συνθηκες, δε θα περνουσαν ποτε.

Ψυχικο- Χαλκιδα (1) Γιατι να χασει το Ψυχικο? +10

Ηράκλειο-Φιλαθλητικός (?) Και παμε στο ματς της δεκαετιας για την κατηγορια. Δε νομιζω οτι εχει ξανασυμβει να παιζουν δυο ομαδες ισοβαθμες τελευταια αγωνιστικη για το ποιος θα ανεβει.Σπανιο για οποιαδηποτε εθνικη κατηγορια.
Σας ειπα σε προηγουμενη αναρτηση, οτι αν κρινεται ο τιτλος, το ματς θα γινει στο Παγκρητιο. Καπως ετσι παει απ οτι μαθαινω...
Το Ηρακλειο κατα τα φαινομενα θα παιξει χωρις τον παικταρα Χαριση αλλα με τον Στεφανακη ετοιμο.Ο Φιλαθλητικος χωρις τον Βαρυπατη.Αρα και οι δυο χωρις τους εμπειροτερους παικτες τους. Οχι τοσο μεγαλο προβλημα για τον Φιλαθλητικο που εχει μεγαλυτερο rotation, αλλα τρομερο προβλημα για τους γηπεδουχους.Οι οποιοι ομως σε οσα ματς αγωνιστικαν με προβληματα τραυματισμων, τα πηραν ολα.Τεραστιο παιχνιδι ( ισως το δω απο κοντα αν με αφησει η ''παντοφλα'' 77.gif ), σε γεματο γηπεδο, εχουν το προβαδισμα.Αλλα μην πετατε τον ενθουσιασμο και την πιεση των φιλοξενουμενων.Καλη ομαδα, γεματη σε ολες τις θεσης.Αν επαιζε ο Χαρισης δεν θα ειχαν καμια ελπιδα καθως press με τετοιον παικτη μεσα ειναι παντα boomerang.Τωρα ομως εχουν για μενα πανω κατω, τις ιδιες πιθανοτητες.
Διατησια? Πολυ καλοι διατητες, με μελλον και κανενα ρισκο στην καριερα τους για ενα ματς Γ εθνικης.
Αν επρεπε να στοιχηματησω οπωσδηποτε, Ηρακλειο απο 1-4 ποντους. Και ισως με buzzer beater, οπως συνηθιζει. shot.gif

Καλη τυχη σε ολους, τα ξαναλεμε ισως οταν θα ξερουμε τα αποτελεσματα.

Υ.Γ Τα παραπανω, οπως ολες οι αναρτησεις μου, ειναι προβλεψεις και οχι επιθυμιες. Και παντα πριν τα ματς.
denny
Σιγουρα δεν παιζει ο χαρισης??Γιατι ο αδερφοσ μου που μενει στο ηρακλειο μου ειπε οτι μπορει να προλαβει...
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(kobe84 @ May 18 2011, 13:32 ) *
Λοιπον, φτασαμε στο τελος, στο ισως καλυτερο πρωταθλημα της κατηγοριας που εχει γινει ποτε στο νοτο. Απο ολες τις πλευρες. Ανοδος- υποβιβασμος- δυναμικοτητα ομαδων. Παμε να δουμε τα ματς της τελευταιας αγωνιστικης, χωρις να μπω σε μπερδεματα ισοβαθμιων. Εξαλλου αν διαβασετε προηγουμενες αναρτησεις μου, θα δειτε οτι εδω και 2-3 μηνες, ισως και παραπανω, εχω πει οτι θα πεσουν Ικαρια- Φαληρο- Παπαδος- Σπορτινγκ- Αργοναυτης- Ψυχικο. Αλλος λογω προγραμματος, αλλος λογω δυναμικοτητας, δεν εχει σημασια. Μπορει να πεσω εξω, αλλα αυτη ηταν η γνωμη μου. Αν καποια απο αυτες επρεπε να σωθει θα ελεγα το Ψυχικο στην θεση της Παναγιτσας. Δεν μου αρεσει καθολου σαν ομαδα και πιστευω οτι αν ελειπε ο Παπακωστας θα περνουσε μονο την Ικαρια. Η Λιβαδεια που κινδυνευει αμεσα, μου αρεσει αρκετα, εχει καλη περιφερεια και αν δεν χτυπουσε ο Κουλουριωτης, τωρα θα ηταν στην 5η θεση.Με τα αν ομως δεν υπαρχει αθλητισμος.
Go:


Αργοναύτης- Λιβαδειάς (2) Θεωρω την Λιβαδεια καλυτερη ομαδα, με πιο εμπειρους παικτες. Αυτος και μονο ειναι ο λογος που πιστευω οτι θα σωθει. Εχασε το προηγουμενο ματς απ το αποδεκατισμενο Ηρακλειο και μπηκε σε περιπετειες. Η Ραφηνα ειναι σε κακη κατασταση, αλλα ενα ματς ειναι. Δυσκολο πολυ.

Παπάδος Γέρας-Ένωση Ιλίου (2) Και ευκολα. Το Ιλιο τα δινει ολα σε καθε ματς, ετσι ειναι δομημενο.

Έξω Παναγίτσας-Ιωνικός ΝΦ (2) Αν ο ΝΦ παιξει χωρις να αδιαφορησει, δεν βλεπω πως θα κερδισει η απαραδεκτη το τελευταιο 3μηνο Παναγιτσα. Η μονη ελπιδα της, το ονομα της και οι προσευχες.Οσο και να το θελει, μονο με σπρωξιμο και ''σε παρακαλω'' μπορει να παρει το ματς.

Σπόρτιγκ-Εργοτέλης (2) Οι κρητικοι θελουν το ματς για να αποφυγουν την πιθανοτητα μπαραζ. Θα το παρουν, ειναι σε καλη κατασταση και ειναι τυχεροι γιατι απο αυτη την εδρα με αλλες συνθηκες, δε θα περνουσαν ποτε.

Ψυχικο- Χαλκιδα (1) Γιατι να χασει το Ψυχικο? +10

Ηράκλειο-Φιλαθλητικός (?) Και παμε στο ματς της δεκαετιας για την κατηγορια. Δε νομιζω οτι εχει ξανασυμβει να παιζουν δυο ομαδες ισοβαθμες τελευταια αγωνιστικη για το ποιος θα ανεβει.Σπανιο για οποιαδηποτε εθνικη κατηγορια.
Σας ειπα σε προηγουμενη αναρτηση, οτι αν κρινεται ο τιτλος, το ματς θα γινει στο Παγκρητιο. Καπως ετσι παει απ οτι μαθαινω...
Το Ηρακλειο κατα τα φαινομενα θα παιξει χωρις τον παικταρα Χαριση αλλα με τον Στεφανακη ετοιμο.Ο Φιλαθλητικος χωρις τον Βαρυπατη.Αρα και οι δυο χωρις τους εμπειροτερους παικτες τους. Οχι τοσο μεγαλο προβλημα για τον Φιλαθλητικο που εχει μεγαλυτερο rotation, αλλα τρομερο προβλημα για τους γηπεδουχους.Οι οποιοι ομως σε οσα ματς αγωνιστικαν με προβληματα τραυματισμων, τα πηραν ολα.Τεραστιο παιχνιδι ( ισως το δω απο κοντα αν με αφησει η ''παντοφλα'' 77.gif ), σε γεματο γηπεδο, εχουν το προβαδισμα.Αλλα μην πετατε τον ενθουσιασμο και την πιεση των φιλοξενουμενων.Καλη ομαδα, γεματη σε ολες τις θεσης.Αν επαιζε ο Χαρισης δεν θα ειχαν καμια ελπιδα καθως press με τετοιον παικτη μεσα ειναι παντα boomerang.Τωρα ομως εχουν για μενα πανω κατω, τις ιδιες πιθανοτητες.
Διατησια? Πολυ καλοι διατητες, με μελλον και κανενα ρισκο στην καριερα τους για ενα ματς Γ εθνικης.
Αν επρεπε να στοιχηματησω οπωσδηποτε, Ηρακλειο απο 1-4 ποντους. Και ισως με buzzer beater, οπως συνηθιζει. shot.gif

Καλη τυχη σε ολους, τα ξαναλεμε ισως οταν θα ξερουμε τα αποτελεσματα.

Υ.Γ Τα παραπανω, οπως ολες οι αναρτησεις μου, ειναι προβλεψεις και οχι επιθυμιες. Και παντα πριν τα ματς.


οσον αφορα αυτα που ειπες για το ηρακλειο-φιλαθλητικος,περσι υπηρξε ακριβως παρομοιο παιχνιδι.δοξα λευκαδας-κοροιβος αμαλιαδας για την ανοδο στη β εθνικη.
kobe84
QUOTE(denny @ May 18 2011, 16:54 ) *
Σιγουρα δεν παιζει ο χαρισης??Γιατι ο αδερφοσ μου που μενει στο ηρακλειο μου ειπε οτι μπορει να προλαβει...


Απο οτι διαβαζω στα sites και απο οτι μαθαινω γενικα, δεν θα παιξει. Το πολυ πολυ να ειναι στην αποστολη για ψυχολογικους λογους.Ειναι 1 μηνα εκτος και με χτυπημα στον ωμο που επηρεαζει καθε κινηση του μπασκετμπολιστα. Μακαρι να παιξει ομως αν ετσι μαθαινεις, θα κανει το ματς πιο ποιοτικο.

QUOTE(ronin @ May 18 2011, 18:10 ) *
οσον αφορα αυτα που ειπες για το ηρακλειο-φιλαθλητικος,περσι υπηρξε ακριβως παρομοιο παιχνιδι.δοξα λευκαδας-κοροιβος αμαλιαδας για την ανοδο στη β εθνικη.


ναι, δικιο εχεις, τωρα το ειδα.Παρακολουθω τον αλλο ομιλο πιο πολυ γι αυτο. thanks. Αλλα δεν παυει να ειναι ματσαρα 41.gif
sporting b.c.
Στο δικό μας παιχνίδι βλέπω άσσο και υποβιβασμό με ψηλά το κεφάλι. Σίγουρα η 50άρα στη Χαλκίδα τσίτωσε τα πράγματα γιατί δεν ταίριαζε με την τεράστια μάχη που ξεκίνησε με την αλλαγή της διοίκησης... Ακόμα κι από το τοπικό αν ξεκινήσει η σωστή δουλειά, πάλι θα μας φτάσει ψηλά. Αυτό το καλοκαίρι υπάρχει camp στο κλειστό μας, αυτό είναι το μέλλον της ομάδας οι ΥΠΟΔΟΜΕΣ...
Dwyane ''the flash'' Wade
[quote name='kobe84' date='May 18 2011, 15:17 ' post='486760'



ναι, δικιο εχεις, τωρα το ειδα.Παρακολουθω τον αλλο ομιλο πιο πολυ γι αυτο. thanks. Αλλα δεν παυει να ειναι ματσαρα 41.gif
[/quote]

ματσαρα σιγουρα θα ειναι.περσι ηταν λιγο πιο ξακαθαρα τα πραγματα υπερ της λευκαδας.φετος ειναι πολυ μοιρασμενο παιχνιδι.
billups13
QUOTE(kobe84 @ May 18 2011, 16:32 ) *
Ηράκλειο-Φιλαθλητικός (?) Και παμε στο ματς της δεκαετιας για την κατηγορια. Δε νομιζω οτι εχει ξανασυμβει να παιζουν δυο ομαδες ισοβαθμες τελευταια αγωνιστικη για το ποιος θα ανεβει.Σπανιο για οποιαδηποτε εθνικη κατηγορια.

συνεβει περυσι στον πρωτο ομιλο του νοτου.... τελευταια αγωνιστικη Λευκαδα-Κοροιβος Αμαλιαδας οποιος κερδιζε ανεβαινε...
kobe84
Παιζουν κανονικα Χαρισης, Στεφανακης. Μεγαλο αβανταζ οι Κρητικοι και αγωνιστικα και ψυχολογικα. Για να δουμε.
jhantzop

Η ημέρα της κρίσης έφτασε!

Με μια ματιά

ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ: πέφτει αν χάσει και κερδίσει ο Αργοναύτης

ΛΙΒΑΔΕΙΑ: πέφτει αν χάσει και κερδίσει η Έξω Παναγίτσα (εκτός της περίπτωσης που το Ψυχικό χάσει οπότε και θα θέλει ήττα μέχρι 6 πόντους)

ΨΥΧΙΚΟ: μένει αν κερδίσει και παράλληλα κερδίσει και ο Αργοναύτης

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: μένει αν κερδίσει και παράλληλα χάσει το Ψυχικό (θα θέλει νίκη με 7+ πόντους αν κερδίσει η Έξω Παναγίτσα)


Jabar
Το μεγάλο παιχνίδι Ηράκλειο-Φιλαθλητικός για όσους δεν δουν ζωντανό αγώνα τη Κυριακή θα μεταδοθεί live από το
http://www.kretaworldbasket.gr/
firefox
Μεγάλη νίκη Φιλαθλητικού στο Ηράκλειο
jhantzop

ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 80-71
ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 79-108
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ 71-89
ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ 69-79
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
- ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 74-61
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 75-86
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 20-0

Tελική Βαθμολογία
1. Φιλαθλητικός 50
2. Ηράκλειο 49
3. Ενωση Ιλίου 45
4. Ιωνικός ΝΦ 45
5. Χαλκίδα 40
6. Εργοτέλης 40
7. Ψυχικό 38
8. Λιβαδειά 38
9. Εξω Παναγίτσα 38
10.Αργοναύτης 38
11.Σπόρτιγκ 36
12. Παπάδος Γ. 32
13. Π. Φάληρο 29
14. Ικαρος Ικαρίας 27



Jabar
Και σε αυτόν τον όμιλο τελικά η βαθμολογία είναι δίκαιη.Κατά την γνώμη μου και στην τετραπλή ισοβαθμία η σειρά είναι η σωστή.
Αν τώρα και μέσα από τα μπαράζ ανέβει και το Ηράκλειο ,θα διορθωθεί και αυτή η τεράστια αδικία της Γ Εθνικής να ανεβαίνει ένας από κάθε όμιλο και να πέφτουν πολλοί.
Jabar
Γ Εθνική Ηράκλειο Δημητριάδης "ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο" Φιαλθλητικός Ζήβας "κάναμε πράξη ότι σχεδιάσαμε" (23-5-2011)

πηγή : www.patris.gr
Click to view attachment
Δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που έβλεπε ο Μανόλης Δημητριάδης (δεν ήταν ο μόνος άλλωστε) και όπως είναι λογικό, προσπάθησε μετά τη λήξη του αγώνα να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη.

“Ο Φιλαθλητικός κέρδισε δίκαια αφού μας έβαλε στο ρυθμό του και ήταν πολύ εύστοχος. Για μας τίποτα δεν πήγε καλά και όταν μειώσαμε στην τρίτη περίοδο, κάναμε μια σειρά από λάθη. Τα φαβορί είναι μόνο στα χαρτιά. Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω”, τόνισε ο τεχνικός του “Ηράκλειο” κι έδωσε το σύνθημα εν όψει των μπαράζ:

“Οι ελπίδες για την άνοδο δεν τελείωσαν. Πρέπει να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ γιατί είναι πιθανό η πρώτη θέση να μας οδηγήσει στη Β’ Εθνική”.

Από τις δηλώσεις του Μανόλη Δημητριάδη, δεν έλειψε η αναφορά στον κόσμο: “Του οφείλουμε μια μεγάλη συγνώμη. Η παρουσία του ήταν συγκλονιστική. Μετά από χρόνια γέμισε το Λίντο όμως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό”.

Αρκετά ψύχραιμα υποδέχθηκε τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του ο προπονητής του Φιλαθλητικού Τάκης Ζήβας, τον οποίο σήκωσαν στα χέρια οι παίκτες του: “Παίξαμε ώριμα και κάναμε πράξη ό,τι σχεδιάσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και νιώθω ότι γι’ αυτό είμαστε κι εμείς συμμέτοχοι. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία κι εύχομαι στο “Ηράκλειο” να ανέβει μέσω των μπαράζ. Είναι από τις υγιείς ομάδες που πρέπει να προχωρούν μπροστά”.


Ο Γιάννης Στεφανάκης ήταν ο μόνος που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει μετά το ματς από τους παίκτες του “Ηράκλειο”:

“Σχεδόν τίποτα δεν πήγε καλά. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Είναι άδικο και πρωτοφανές με 3 ήττες να βγαίνουμε δεύτεροι όμως οφείλουμε να το ξεχάσουμε.

Να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε για την πρωτιά στα μπαράζ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη. Χάθηκαν οι κόποι δύο ετών αλλά υπάρχει συνέχεια."

Δύο αθλητές που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του “Ηράκλειο”, βοήθησαν πολύ τον Φιλαθλητικό να στεφθεί πρωταθλητής. “Δουλέψαμε πολύ και ανταμειφθήκαμε”, τόνισε ο Αντώνης Γρύλλης ενώ ο Χρήστος Σαλούστρος συμπλήρωσε: “Δεν ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο αλλά στο τέλος πήραμε επάξια τον τίλο. Δεν ξεχνάμε ποτέ την Κρήτη και την πρώτη μας ομάδα. Μακάρι να βρεθούμε του χρόνου αντίπαλοι στη Β’ Εθνική”.


Δελτίο Τύπου ΟΑΑ Ηράκλειο 23-5-2011

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης, εκφράζουν τις ευχαριστίες, όλων των μελών, των αθλητών, των προπονητών προς το φίλαθλο κοινό της πόλης μας για την παρουσία του και τη θερμή συμπαράσταση του, κατά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας.

Έγινε δεκτή η παραίτηση του πρώτου προπονητή της ομάδας καλαθοσφαίρισης κ. Μανόλη Δημητριάδη.

Η συνεργασία λύθηκε σε φιλικό κλίμα, όπως ταιριάζει λόγω και της πολυετούς παρουσίας του στις τάξεις του Ομίλου.

Συνεχίζουν οι Νίκος Τούλης και Βασίλης Ράλλης."
www.kretaworldbasket.gr
Jabar
Οι φίλαθλοι των ομάδων τις παρακολούθησαν για τελευταία αγωνιστική φέτος.Υπήρξαν και 3000 τουλάχιστον άτομα!! που είδαν μέσα από το ίντερνετ το μεγάλο τελικό του ομίλου.Μέσα από το πολύ καλό site για το κρητικό μπάσκετ και όχι μόνο.
Αλιεύουμε από την ιστοσελίδα του kretaworldbasket



Kretaworldbasket : Ένα απίστευτο ρεκόρ. Ξεπέρασαν τους 3.000 αυτοί που παρακολούθησαν live το Ηράκλειο - Φιλαθλητικό (22-5-2011)



Ήταν ένα από τα πιο διαφημισμένα παιχνίδια των φετινών Πρωταθλημάτων των Εθνικών Κατηγοριών.

Ήταν ένα παιχνίδι που έκοβε την ανάσα.

To Kretaworldbasket ήταν εκεί.

Οι φίλοι μας που παρακολούθησαν ταυτόχρονα τον αγώνα κατά την δίωρη ζωντανή – live– μετάδοση ξεπέρασαν τους 3.000.

Κονιορτοποιήθηκε και το ρεκόρ στην live μετάδοση του αγώνα της Α2 ΑΓΟΡ – ΚΑΟΔ.

Ένα νέο ιστορικό ρεκόρ για το Kretaworldbasket.

Κάποτε είχαμε σαν όριο για τις live μεταδόσεις τους 50 ταυτόχρονα χρήστες.

Να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.
6th player
Προσπαθωντας να συνεχισω τα οσα εγραψε ο φιλος "jabar" για την τελικη βαθμολογια του 2ου ομιλου θα ελεγα οτι:
Ικαρια, φαληρο,παπαδος,σπορτιγκ, και ραφηνα τερματισαν εκει που πραγματικα τους αξιζε και ολοι περιμεναμε απο την αρχη της σεζον.
Η Παναγιτσα και η λιβαδεια ηταν κατ' εμε λιγο χειροτερες του αναμενομενου αρα και μεσα στα φυσιολογικα ορια που καθε ομαδα ταλαντευεται μεσα σε μια χρονια.
Ο Εργοτελης σαφως και θα μπορουσε να ειναι παραπανω οντας μια ομαδα με πλερεστατο ροστερ και εμπειρο προπονητη.
Ο Ιωνικος πρωτα και μετα το ψυχικο ηταν θεωρω οι μεγαλες αρνητικες εκπληξεις της χρονιας με τον πρωτο να βγαινει τεταρτος και καταιδρωμενος σε ενα πρωταθλημα που ξεκινησε ως μεγαλο φαβορι μαζι με το ηρακλειο και το δευτερο να σωζει την κατηγορια ακριβως στο νημα ,αποδιδωντας ομολογουμενως μπασκετ πολυ κατω απο τη βαση που θα μπορουσε να εχει.Σ'αυτη την κατηγορια βαζω φυσικα και τη χαλκιδα που απογοητευσε φιλαθλους και φιλους της αλλα μη εχοντας εικονα αρκετη γι'αυτη δεν μπορω να πω κατι παραπανω.
Το Ηρακλειο ηταν οτι ακριβως περιμενα :μια ομαδα χωρις στοχο στο παιχνιδι της ,με κακη αμυνα που ευτυχισε να εχει παικταραδες και να κερδιζει ετσι(ευκολα) ή αλλιως(7-8 παιχνιδια στον ποντο και με σουτ στην κορνα) τους αγωνες και τελικα να περιμενει τα μπαραζ μηπως και προκυψει τιποτα εκει και ανεβει(τους το ευχομαι παντως,γιατι προσπαθουν χρονια εχουν καλους παικτες και ειναι και επαρχιακη ομαδα).
Το Ιλιον και φυσικα ο Φιλαθλητικος ειναι οι μεγαλες ευχαριστες εκπληξεις της χρονιας,με πολυ καλο μπασκετ και φυσικα πορειες που νομιζω οτι ουτε οι ιδιοι τις περιμενανε.Τους αξιζουν συγχαρητηρια και εις ανωτερα!
Για τον Φιλαθλητικο ειδικα ειχα και εχω τις ενστασεις μου για τις διαιτησιες τους και το γενικοτερο σπρωξιμο παρ'ολα αυτα με την νικη της τελευταιας αγωνιστικης πιστοποιησανε οτι εκτος απο ολα τα αλλα εχουν και ομαδα.Σας ευχομαι το αλλο καλοκαιρι να σας βρει στην Α2!
Καλο καλοκαιρι σε ολους και οταν κατι συμβαινει ισως βρω την ευκαιρια (αν εχω και το χρονο) να σχολιασω κατι.

Υ.Γ.:Πιστευω οτι διαβαζεται το forum απο εκατονταδες ατομα που λατρευουν το μπασκετ.Φιλοι πειτε τις γνωμες σας για οτι ακουτε και βλεπετε,μεταφερετε πληροφοριες και καντε διαλογο με ολους εδω μεσα,καντε τον κοπο να γραφετε δυο αραδες για οτι ξερετε ,γιατι το μπασκετ ειμαστε ολοι μας και η ενασχοληση με αυτο εστω και μεσω forum μας κανει πιο ευτυχεις .
Να ειστε ολοι καλα.
Reporter1983
5αδα
1. Χαρισης
2. Παντσιος
3. Σαλουστρος
4. Παπακωστας
5. Σολωμος

ΣΚΟΡΕΡ ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
1. Σαλουστρος 328
2. Γκικας 281

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
1. Χαρισης 348
2. Καραλης 281
-. Αγαπητος 281

ΙΛΙΟΝ
1. Σολωμος 339
2. Σαρικας 321

Ν.Φ.
1. Μαυραγανης 325
2. Απεργης 272

ΓΣΧ
1. Φωτιου 461
2. Σαμουρελης 352

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
1. Παντσιος 501
2. Μανωλας 312

ΨΥΧΙΚΟ
1. Μιχοπουλος 296
2. Ψωμαδερης 277

ΛΙΒΑΔΕΙΑ
1. Αλεξιου 419
2. Σκορδαλης 268

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ
1. Παπακωστας 397
2. Κουτσογιαννης 303

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
1. Μπαλαμπανης 409
2. Τσιριγωτακης 351

ΣΠΟΡΤΙΓΚ
1. Μπιρδας 384

ΠΑΠΑΔΟΣ
1. Ζεστος 377
2. Χολεβας 330

ΦΑΛΗΡΟ
1. Παππουλιδης 375

Καποια παιχνιδια δε τα ειχα οποτε θα χω καποια λαθη, στειλτε μου pm να τα διορθωσω αν γνωριζει καποιος
ionikosnf
Μάγκες κανά νέο από τις άλλες ομάδες έχουμε γιατί απο μας δεν υπάρχει κάτι ακόμα...
bes82
QUOTE(ionikosnf @ Jun 7 2011, 23:40 ) *
Μάγκες κανά νέο από τις άλλες ομάδες έχουμε γιατί απο μας δεν υπάρχει κάτι ακόμα...

σιγουρα???
ionikosnf
Μόλις έμαθα. Έφυγε ο Οικονόμου.. Απο παίκτες δεν ξέρω κάτι ακόμα ούτε για νέο προπονητή.
Σε λίγες μέρες πάντως θα έχουμε λογικά εξελίξεις...
N-Argy
Στο basketnet.gr υπάρχει αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Οικονόμου, που συν τοις άλλοις μιλά και για τον Ιωνικό Ν.Φ. και τα 2 χρόνια που πέρασε στην ομάδα.

http://www.basketnet.gr/main/1/bc/articles...ynentefksi.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.