Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fantasy Western Conference
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Air Kef
Σοβαρά τώρα, από αυτά που γράφει ο Άρης φαίνεται ότι η υπόθεση του Σπύστα είναι λάθος, αν και την λογική που το λέει την καταλαβαίνουμε όλοι. Μπορούμε πάντως του χρόνου να φτιάξουμε μια πειραματική λίγκα με 10-15 άτομα και να κάνουμε auction να το δούμε στην πράξη και όχι να πειραματιστούμε πάνω στην "καλή".
spysta
QUOTE(konst @ Apr 5 2018, 15:40 ) *
Spy με αγάπη μόνο το καλύτερο pick το είχες εσύ φέτος LBJ peace.gif

Οχι απο την αρχη της σεζον ομως φιλε μου .. (+ οτι αναγκαστηκα να τον δωσω καπου στα μεσα λογω σημαντικων τραυματισμων Βουτσε Ριβερς).
και βεβαια επρεπε να δωσω και καλυτερο δευτερο συμπληρωμα στο trade .. ενω αν διαλεγα σε υψηλοτερη θεση στο ντραφτ δεν θα ειχα τετοιο θεμα.

Κατα τ αλλα .. ο Λεμπρον ηταν μια πολυ περιεργη φαση φετος.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περιμενε να κανει τετοια χρονια στα 33 του .. τι να λεμε τωρα.
Αντιθετως με Ρασελ Χαρντεν Ντειβις κτλ .. το περιμενεις ΕΥΚΟΛΑ.
konst
Άσχετο πράγμα οτι τον ξαναέδωσες. Διότι τον έδωσες στο 60 πολυ απλά.

Το επικό είναι ότι όχι μόνο τον draftares του έκανες και test drive 4 εβδομάδων (τον πήρες 5η εβδομάδα) tongue.gif
spysta
QUOTE(Air Kef @ Apr 5 2018, 16:22 ) *
Σοβαρά τώρα, από αυτά που γράφει ο Άρης φαίνεται ότι η υπόθεση του Σπύστα είναι λάθος, αν και την λογική που το λέει την καταλαβαίνουμε όλοι. Μπορούμε πάντως του χρόνου να φτιάξουμε μια πειραματική λίγκα με 10-15 άτομα και να κάνουμε auction να το δούμε στην πράξη και όχι να πειραματιστούμε πάνω στην "καλή".

Μα δεν εκανα ποτε καποια υποθεση επιτυχιας.
Αυτο που ειπα ειναι οτι ΟΠΟΙΟΣ διαλεγει σε ΤΟΠ θεσεις .. ΕΧΕΙ και περισσοτερες πιθανοτητες πρωταθλητισμου γιατι θα παρει ΤΟΠ παικτη ο οποιο δινει το σκορ 2-3 παικτων μαζι. (+ ολα τ αλλα που χρειαστηκε να αναφερω μετα για τυχη, ικανοτητα, τραυματισμους κτλ)


Δηλαδη τωρα τι συζηταμε.. οτι και καλα το να διαλεξεις 15ος ή 2ος σου δινει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες πιθανοτητες να φτιαξεις δυνατη ομαδα??? Ειναι το ιδιο δηλ να εχεις πρωτο πικ τον ΧασανΓουαιτσαιντ αντι του Ρασελ ή του Χαρντεν !!
εε ΟΧΙ δα.
ΑΝ ειναι ετσι .. τοτε για ποιο λογο καιγομαστε καθε φορα σε ποια θεση κληρωθηκαμε?

και βασικα ..
ΑΝ συμφωνα με εσας δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑ ρολο η θεση επιλογης .. επειδη ειδα οτι ΟΛΟΙ σας τρεξατε να αποθεωσετε Αρη ..τοτε δωστε μου εμενα τα πρωτα 3 πικ για τα επομενα χρονια. DEAL?
ειμαστε οκ με αυτο??
smiley.gif

προφανως και δεν ειστε οκ με αυτο (κι εγω πλακα κανω).. αφου ΟΛΟΙ θα παρετε καποιον εκ των Ρασελ Χαρντεν κτλ στα πρωτα πικ γιατι ΟΛΟΙ ξερετε τα benefits. Απο κει και περα .. το κατα ποσο θα κανετε μια επιτυχημενη σεζον .. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

QUOTE(konst @ Apr 5 2018, 18:35 ) *
Άσχετο πράγμα οτι τον ξαναέδωσες. Διότι τον έδωσες στο 60 πολυ απλά.

Το επικό είναι ότι όχι μόνο τον draftares του έκανες και test drive 4 εβδομάδων (τον πήρες 5η εβδομάδα) tongue.gif

ΔΕΝ περιμενα επουδενι να συνεχιζει να παιζει εκει πανω .. στο χω ξαναπει. Μαλιστα δεν ημουν καθολου σιγουρος για το trade και το συζητησα αρκετα με πολλους. Οι περισσοτεροι ελεγαν οτι θα τσιλαρει ενω ο Γουολ θα ανεβει. (φοβομουν και το injury prone του Λαουρι)
Ειδικα με επιστροφη Τομας, φουλ ομαδα με πολλες λυσεις, καθως και το γεγονος οτι ηταν 32 στα 33 ο Τζειμς .. συμφωνουσα κι εγω θα τσιλαρει αλλα σκεφτομουν οτι μεσοπροθεσμα θα κερδισω καποια πραγματα παραπανω. Βεβαια το ολο σκηνικο μου βγηκε γιατι ξαφνικα ο Λαουρι ανεβηκε απο το 31 στο 38. ΑΝ δεν ειχε γινει αυτο .. τοτε στα ιδια θα ημουν πανω κατω.
konst
Spy σου ξαναλέω.. φέτος είχες τοπ 4 pick από τη 10η επιλογή μετά απο test drive κιολας.

Αλλά ακόμα και η λογική σου παει κόντρα στην λογικη σου. Διότι πολύ απλά αν δεν το περίμενες οτι θα παίξει στο 60 σημαίνει οτι είσαι τυχερός. Οπότε καμία αδικία που γράφεις και ξαναγράφεις. tongue.gif
spysta
QUOTE(konst @ Apr 5 2018, 18:45 ) *
Spy σου ξαναλέω.. φέτος είχες τοπ 4 pick από τη 10η επιλογή μετά απο test drive κιολας.

Αλλά ακόμα και η λογική σου παει κόντρα στην λογικη σου. Διότι πολύ απλά αν δεν το περίμενες οτι θα παίξει στο 60 σημαίνει οτι είσαι τυχερός. Οπότε καμία αδικία που γράφεις και ξαναγράφεις. tongue.gif

Το φετινο ειναι απλα ενα περιστατικο.
Εχουμε παιξει κι αλλες χρονιες ..

Χανουμε την ουσια ομως μαν

Επαναλαμβανω οτι η ΑΔΙΚΙΑ εχει να κανει ΜΟΝΟ με την θεση επιλογης στο ντραφτ.
ΜΟΝΑΧΑ για αυτην.. και αυτο επειδη βγαινει επο ενα μηχανακι του espn ... το οποιο θα δωσει την ευκαιρια σε 2-3 τυχερους να ξεκινησουν με Χαρντεν Ρασελ κτλ την σεζον τους!

αντιθετως στο auction συστημα καθε μανατζερ εχει τις ιδιες ποθανοτητες για καθε παικτη.. οποτε αυτοματως αυτο το συστημα γινεται και πολυ πιο τιμιο.

Ρε αγορινες ειναι πολυ απλο αυτο που λεω .. γιατι το κουρεζουμε ετσι;
Pierce
QUOTE (spysta @ Apr 5 2018, 17:16 ) *
Προφανως επειδη αφιερωσες αρκετο χρονο για να κανεις την αναλυση .. ΔΕΝ θες και να καταλαβεις αυτο που λεω.

Αντε να στο πω αλλη μια φορα ακομα πιο απλα ..

[u]ΑΝ παρεις εναν εκ των Χαρντεν Ρασελ κτλ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ. Εχεις ενα ΜΠΟΥΣΤ!


Man, συνεχίζεις να λές για πιθανότητες


'Οταν οι πιθανότητες δείχνουν το ακριβώς ανάποδο. Βάλε όσα underlines και italics θες.
Με υποτιμάς αφόρητα και με προσβάλλεις με τη πρώτη πρόταση, λες και μου κάνεις χάρη που απαντάς, όταν ξεκάθαρα εσύ είσαι αυτός που ΔΕΝ θες να καταλάβεις πόσο μάλλον όταν εξ'αρχης είπες πολύ ωραία όλα αυτά αλλά δεν τα διαβάζω( άσχετα αν το άλλαξες μετά το ποστ). Εγώ σου λέω με 3 διαφορετικά μαθηματικά αποτελέσματα ότι έχεις λάθος, εσύ συνεχίζεις να βγάζεις από το στομάχι σου συμπεράσματα. ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΣΤ. Οπότε ακριβώς σε αυτό που λες κάνει "apply" . Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Α και προσοχή, η όλη ανάλυση δεν είναι για να δείξω ότι η δημοπρασία είναι σκάρτη(που υπό προϋποθέσεις θα γίνουν πολύ χειρότερα τα πράγματα) , αλλά για να σου δείξω με πολύ απλά μαθηματικά ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. END OF STORY.

QUOTE (klow13 @ Apr 5 2018, 17:36 ) *
Δεν εχω θεμα με τη μεθοδο ντραφτ προσωπικα,καλο θα ηταν βεβαια να εξαλειφθει και το 0.2 συσχετισης μεταξυ σειρας ντραφτ και τερματισμου ,αλλα πιστευω οτι και στο auction θα γινουν ομορφιες.

Κατι που πρεπει να κανουμε κατ εμε ειναι να βαλουμε trade deadline,εστω τις τελευταιες 2 εβδομαδες(οχι οτι το χουμε αναγκη στην ανατολη).23 εβδομαδες τρεχει το παιχνιδι,οι 21 ειναι υπεραρκετες για να καταστρωσει καποιος τη στρατηγικη του,να κανει οσα τρειντ θελει,ακομα και αν τα κανει με γνωμονα τα περισσοτερα εναπομειναντα ματς.
Ειναι απλα παρα πολλες οι συνισταμενες τις τελευταιες 2 εβδομαδες(ρεστ,υποψιες shutdown,στοχοι ομαδας) που δεν ειναι καθολου ξεκαθαρο να καταλαβεις ποιος κερδιζει.Εχω κανει και εγω τρειντ δινοντας 50αρη για 25αρη και εχω κερδισει πολυ.Επισης κακα τα ψεματα οταν καποιος ειναι στην ουρα και ψιλοαδιαφορος μπορει να κανει και ενα τρειντ για τη μοστρα και χωρις να το χει τσεκαρει ενδελεχως.Γενικα κυριαρχει η κουτοπονηρια στα τρειντ τετοια περιοδο και οδηγουμαστε σε ξεκατινιασματα οπως φετος.


Δεν νομίζω ότι μπορούμε να το πάμε στο 0, και το 0.2 ήδη είναι πολύ χαμηλό.
Νομίζω ότι πέρσι στην από δω λίγκα, είχε μπεί trade deadline, σε εμάς όπως είπες δεν χρειάζεται icon_drunk.gif .

QUOTE (konst @ Apr 5 2018, 17:40 ) *
Ωραίος ο Pierce και Python. Τα μαθηματικά είναι σωστά, το μοντέλο δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αλλάζουν.

1) Το NBA αλλάζει κάθε χρόνο

2) Οι managers βελτιώνονται κάθε χρόνο, έχουν διαφορετικό χρόνο να διαθέσουν για το παιχνίδι και πολλές φορές είναι και διαφορετικά άτομα. Για παράδειγμα τα δεδομένα που έχεις βάλει στο παιχνίδι είναι από το 2011. Εγώ είμαι στην όμορφη παρέα απο το 2015.

Μιλάμε δηλαδή για ένα μεταβλητό μοντέλο.

Άποψη μου πάντα! Ωραίος που ασχολήθηκες!!


Spy με αγάπη μόνο το καλύτερο pick το είχες εσύ φέτος LBJ peace.gif


To μοντέλο ( στην ουσία είναι 2 διαφορετικά, μιας και αλλάζει η εξαρτημένη αν και δείχνει το ίδο πράγμα), ήταν το πιο απλό που μπορούσα να βγάλω με τον χρόνο που ήθελα να δαπανήσω, επεξεργαζόμενος δεδομένα. Δεν είναι θέμα σωστού/λάθους, αλλά ερμηνευτικότητας. Τα μη μετρήσιμα που λέει ο Σπύρος, είναι αυτά που φαίνονται στην σταθερά. Είχα μια εικόνα του τι θα έβγαζα σαν αποτελέσματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι θα παίζει τόσο λίγο ρόλο η σειρά στο draft.

Τα δεδομένα τα έβαλα από το 2011 για να έχουμε ένα άλφα όγκο δεδομένων. Σαφώς και θα μπορούσα να βάλω διάφορες μεταβλητές για να πιάσει το Β, αλλά προσπάθησα να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό.
Σορτάροντας έναν από τους παραπάνω πίνακες ως προς τους πόντους του κάθε παίκτη (πάλι για τα πρώτα 4 πικς) βλέπουμε τα παρακάτω:




Πράγματι επιβεβαιώνεται ο ισχυρισμός σου ότι το παιχνίδι έχει αλλάξει, μιας και τα τρίποντα που βαράνε όλοι πια ανεβάζουν τα scores (οπότε ίσως πρέπει να αλλάξει η φόρμουλα υπολογισμού) .
Κάνοντας quote τον εαυτό μου:
QUOTE
Τελική κατάταξη ανά χρονιά, αυτών με τα 4* πρώτα πικς (πρώτα το πρώτο πικ, μετά το δεύτερο κοκ) :

2018: 2oς, 5ος, 6ος, 9ος
2017: 9ος, 1ος, 2ος, 3ος
2016: 7ος, 8ος, 11ος, 2ος
2015: 9ος, 8ος, 11ος, 15ος
2014: 12ος, 10ς, 2ος, 14ος


Βλέπουμε ότι αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχουν παίκτες που βγάζουν μεγαλύτερα σκορς, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΡΑΦΤ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ.

Η όλη κουβέντα ξεκίνησε λόγω του ισχυρισμού του Σπύρου, ότι είναι αδικία κάποιος να παίρνει τυχαία υψηλό πικ γιατί αυτό μεταφράζεται σε πλεονέκτημα και αυτό λέει είναι βάση πιθανοτήτων. Ε βάση πιθανοτήτων λοιπόν, 7/10 το υψηλό πικ δεν προσφέρει το πλεονέκτημα που φαντάζεται ο Σπύρος.
spysta
Οk λοιπον Αρη μου .. ΑΝ την επομενη χρονια κληρωθεις πχ 2ος κ εγω 12ος .. θα μου δωσεις την θεση σου οκ???

Αφου με βαση την στατιστικη σου ΔΕΝ παιζει κανενα ρολο..
φανταζομαι δεν θα σε νοιαζει οτι αντι για Ρασελ ή Χαρντεν θα παρεις πχ Γουαιτσαιντ ή Μπατλερ ξερωγω.
ΔΕΝ παιζει και κανα ρολο εξαλλου οπως λες.. θα εχεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ πιθανοτητες επιτυχιας με Μπατλερ αντι Χαρντεν!

Οποτε δωστους σε μενα που με νοιαζει wink.gif
ή απλα ΜΗΝ επιλεξεις Χαρντεν οπως εκανες στο παρελθον .. παρε κανα Κεμπα ξερωγω στο ν2-3.


Κατα τ αλλα συνεχιζεις να παραθετεις μαθηματικα αποτελεσματα γιατι κατι που εγω ΔΕΝ ανεφερα.




ΥΓ. Τελικα το διαβασα γιατι το θεωρησα σωστο για τον κοπο σου. Αυτο εχει σημασια εν τελλει
Pierce
OK κέρδισες, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα. Δεν έχω κουράγιο να προσθέσω κάτι άλλο, από εδώ και πέρα δεν θα έλεγα κάτι καινούργιο. Όποιος θέλει να καταλάβει, κατάλαβε.

ΥΓ1: Δεν είναι στατιστική ΜΟΥ, είναι στατιστική τελεία.
ΥΓ2: Οκ θα σου χαρίσω παίκτες, κράτα και το 12 πάρε και το 2, όπως ζήταγες τον τελευταίο μήνα από μένα και τον Στέλιο γιατί : "τι διαφορά έχει για εσένα αν βγείς 5ος ή 8ος , ΕΓΩ όμως μπορεί να κερδίσω"
spysta
QUOTE(Pierce @ Apr 6 2018, 09:32 ) *
OK κέρδισες, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα. Δεν έχω κουράγιο να προσθέσω κάτι άλλο, από εδώ και πέρα δεν θα έλεγα κάτι καινούργιο. Όποιος θέλει να καταλάβει, κατάλαβε.

ΥΓ1: Δεν είναι στατιστική ΜΟΥ, είναι στατιστική τελεία.
ΥΓ2: Οκ θα σου χαρίσω παίκτες, κράτα και το 12 πάρε και το 2 όπως ζήταγες τον τελευταίο μήνα από μένα και τον Στέλιο γιατί : "τι διαφορά έχει για εσένα αν βγείς 5ος ή 8ος , ΕΓΩ όμως μπορεί να κερδίσω"

Νταξει τωρα το κανεις επιτηδες δεν εξηγειται αλλιως!!
Προφανως και καταλαβαινεις οτι αυτο που λεω ειναι σωστο .. αλλιως θα διαλεγες Κεμπα και οχι Χαρντεν στο Ν1.



ΥΓ1. ΔΕΝ την αμφησβητησα ποτε! Πολυ ωραια αναλυση και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ειναι σωστη! Σου ξαναειπα ομως ..δεν εχει σχεση με αυτο που ανεφερα εγω περι κωλοφαρδιας. so simple γιατι δεν το καταλαβαινεις;;ουτε μπαλλα πεταω στην εξεδρα ουτε τιποτα!
ΥΓ2. Ποτε δεν εγινε αυτο!!trade ζητησα οχι χαρες!εξαλλου γι αυτο και ΣΩΣΤΑ εχουμε τα trade review για να αποφευγονται τετοια issues. Και ζητησα απο πολλους αλλα προφανως δεν εβγαινε κατι καλο!και το ζητησα επιμονα γιατι ΟΝΤΩΣ εκανε διαφορα ενα ματς παραπανω για εμενα ..ενω για εσενα οχι. Ποτε ομως δεν υπηρξε θεμα χαριτος .. και τωρα με προσβαλλεις και χωρις λογο μαλιστα!! wink.gif
SteveNashidis
QUOTE(Pierce @ Apr 6 2018, 11:32 ) *
ΥΓ2: Οκ θα σου χαρίσω παίκτες, κράτα και το 12 πάρε και το 2, όπως ζήταγες τον τελευταίο μήνα από μένα και τον Στέλιο γιατί : "τι διαφορά έχει για εσένα αν βγείς 5ος ή 8ος , ΕΓΩ όμως μπορεί να κερδίσω"


Κατά τα άλλα όταν λέγαμε για δωράκια και Άγιους Βασίληδες πλημμύρισε το φόρουμ με ηθικά, non-call, αρκουδάκια της αγάπης που έκλαιγαν για την ειρωνία των post της Western. Και πόσα ακόμα που δεν ξέρουμε έχουν γίνει.


Το boldαρισμένο είναι η ουσία για μένα. Πρέπει να υπάρξουν περισσότερες ομάδες που διεκδικούν κάτι και ενδιαφέρονται για το παιχνίδι.Αυτό δεν αλλάζει μόνο με την υποχρεωτική ψήφο στα τρέιντς αλλά και με το σύστημα(h2h, μεγάλη συζήτηση ξέρω).

Προτιμώ να χάσω πρωτάθλημα από τραυματισμούς στον τελικό του h2h παρά να έχω 6-7 αδιάφορες ομάδες που δεν πολυψάχνουν τα trades που δέχονται και να γίνεται ότι γίνεται. Γιατί σε καμία περίπτωση δε θα άλλαζε χέρια ο Λεμπρόν ή ο κάθε Λεμπρόν, αν ήταν στα playoffs ο μάνατζερ που τον είχε. Και για να αποφύγουμε rest και υποτιθέμενους τραυματισμούς που εμφανίζουν οι παίκτες στο ΝΒΑ , τελειώνει το πρωτάθλημα του φανταζι 1 ή 2 εβδομάδες νωρίτερα + απαγόρευση trades για 3-4 εβδομάδες νωρίτερα.
spysta
Πιαστηκες απο μια προταση του Αρη!
Δεν ζητησα ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ.

Προτεινα να δωσω Ριβερς και Ντεντμοντ για τον Σαριτς επειδη οι Σιξερς ειχανε 6 ματς ..
και οταν μου ειπε οχι η ατακα του ΧΑΒΑΛΕ ηταν "ελα τε μλκ τι σε νοιαζει αν βγεις 5ος ή 6ος;;;ενα ματσακι παραπανω για μενα κανει την διαφορα!!"

Βλεπεις εσυ κατι κακο στην προταση;;; ALLOW θα ειχες ριξει σιγουρα!! και τους δυο παικτες στην 9αδα μου τους εβαλα!!
Και τον Αρη του εκανε μια χαρα!!Και για KCP εκανα την ιδια προταση ... στον Στελιο προτεινα Βουτσε Ριβερς για Τζορνταν Τομας!! Μια χαρα επισης!!με λιγα λογια μια χαρα ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΙΑ ητανε .. ποτε δεν θα εκανα κατι εις βαρος καποιου αλλου .. και βεβαια κανενας αλλος δεν θα το εκανε για χαρη μου.


Αυτα προς αποφυγη παραξηγησεων και για να μην γινει μανταρα το θεμα εδω μεσα χωρις λογο.


ΥΓ.Ακομα περιμενω την απαντηση σου για τα νουμερα που εγραψες τις προ αλλες. Τωρα που εμφανιστηκες ρλπιζω να απαντησεις Χρηστο μου.
Pierce
Τέσπα, ο σκοπός μου ήταν με στοιχεία να αποδείξω αυτό που ισχύει όντως και ότι αυτό που θεωρούμε λογικό μπορεί να είναι λάθος , και να παραθέσω πως έχουν γίνει τα γεγονότα.
Αν αυτό σε προσέβαλε , mea culpa.

Ο Kef είπε κάτι, αλλά πέρασε στο ντούκου.

QUOTE (Air Kef @ Apr 5 2018, 18:22 ) *
Σοβαρά τώρα, από αυτά που γράφει ο Άρης φαίνεται ότι η υπόθεση του Σπύστα είναι λάθος, αν και την λογική που το λέει την καταλαβαίνουμε όλοι. Μπορούμε πάντως του χρόνου να φτιάξουμε μια πειραματική λίγκα με 10-15 άτομα και να κάνουμε auction να το δούμε στην πράξη και όχι να πειραματιστούμε πάνω στην "καλή".


Δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω κάτι για το θέμα, Pierce out.
spysta
QUOTE(Pierce @ Apr 6 2018, 14:50 ) *
Τέσπα, ο σκοπός μου ήταν με στοιχεία να αποδείξω αυτό που ισχύει όντως και ότι αυτό που θεωρούμε λογικό μπορεί να είναι λάθος , και να παραθέσω πως έχουν γίνει τα γεγονότα.
Αν αυτό σε προσέβαλε , mea culpa.

Ο Kef είπε κάτι, αλλά πέρασε στο ντούκου.



Δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω κάτι για το θέμα, Pierce out.

Ακου να δεις.. να προσβληθω εγω απο εσενα .. δηλ απο ανθρωπο που εχω βαλει στο κρεβατι του κομματια απο μεθυσι των γενεθλιων του .. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
Ξερεις την αγαπη μου για σενα οποτε χεσε μας που θα προσβληθω κι ολας!! Ετσι στα γραφω στην στιγμη για να γουσταρουμε κι επειδη μ αρεσει να σε πιειραζω!
Κατα τ αλλα τα στοιχεια σου ηταν παρα πολυ ωραια και η εκτελεση ακομα καλυτερη!Δεν το αμφησβητω .. απλα λεω οτο εγω για αλλο πραγμα μιλησα! Εεε πεταχτηκαν και οι αλλοι μετα κανοντας κηδεια με ξενα κολυβα για πραγμα που εγω δεν ειχα πει.. και μας πηρε η μπαλλα χωρις λογο!

Φιλακια στα μουτρακια
Συνεχαμε
Pierce
Μην πεις για το ασανσέρ μόνο, είναι Μ. Παρασκευή.
spysta
QUOTE(Pierce @ Apr 6 2018, 17:45 ) *
Μην πεις για το ασανσέρ μόνο, είναι Μ. Παρασκευή.

Να πω για την σακουλα;;;
Pierce
Η σακούλα ήταν αχρείαστη, μην τα ξαναλέμε.
(τα είχα βγάλει όλα ήδη)


Το spysta's defence , όπως ο Στέλιος είναι ο τελευταίος που θα άφηνε trade του, έτσι και εγώ είμαι ο τελευταίος που θα του χάριζα παίκτη, οπότε όντως μην πολυπιάνεστε από αυτό.
T.W.Is.M.
Νομιζω πως ολα τα στατιστικα που γραφει ο Αρης ειναι αντικειμενικα σωστα, αλλωστε τα μαθηματικα δε λενε ποτε ψεματα.
Αυτο σημαινει πως το σκεπτικο του Σπυρου ειναι λαθος; Οχι! Το αρχικο του σκεπτικο δεν ειναι καθολου λαθος και δεν μπορει να αντικρουστει μονο με μαθηματικα και ιστορικα στοιχεια, γιατι ειναι εντελως απροσωπα. Γιατι λοιπον το τελικο αποτελεσμα βγαινει διαφορετικο; Νομιζω πως η απαντηση ειναι οτι στην πορεια μπαινουν κι αλλοι παραγοντες στο παιχνιδι: τραυματισμοι(πρωτα απ ολα), καλες ή κακες επιλογες στους επομενους γυρους του ντραφτ(που καλυπτουν τις διαφορες των 2 πρωτων γυρων ή ακυρωνουν το προβαδισμα των τοπ πικς), ανταλλαγες, περιοδοι φορμας ή ντεφορμαρισματος ορισμενων παιχτων(γιατι αν πχ παρεις στη μεση της σεζον εναν παιχτη στο 33 και κλεισει τη σεζον στο 36, σημαινει οτι σε σενα επαιξε για 39). Με ολα αυτα(και οχι μονο, ολο και κατι θα μου διαφευγει) να μπαινουν στην εξισωση σιγουρα μπορει να καλυφθει το οποιο boost παιρνει αυτος που επιλεγει στις πρωτες θεσεις στο ντραφτ.
Στην ουσια λοιπον αυτο που θεωρω πως ισχυει ειναι: αν καποιος εχει μια τοπ-4 επιλογη στο ντραφτ, δεν κανει καμια καταστροφικη επιλογη στους επομενους γυρους(ή παει σε safe επιλογες ή καλυψει μια κακη επιλογη με μια καλη επιλογη μετα τους 9 γυρους), δεν τον χτυπησουν σοβαροι τραυματισμοι και δεν κανει καποια κακη ανταλλαγη, τοτε θα παει καλα. Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα κερδισει, θα παρει ομως καλη θεση. Αντιθετα καποιος που επιλεγει πισω απ τη 10αδα για να παει ψηλα θα πρεπει ειτε να βρει καποια απ τις κλοπες του ντραφτ ειτε να κανει μια ή περισσοτερες καλες ανταλλαγες και να μην εχει σοβαρους τραυματισμους. Και οι δυο εχουν την ευκαιρια τους, ειδικα οταν μπαινουν στη μεση και παραγοντες που δεν εξαρτωνται απο την ικανοτητα. Απλα ο πρωτος απ τους δυο μπορει να βαλει μικροτερο ρισκο.
Air Kef
ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ - Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ

Επειδή όντως με έπιασε κωλοπιλάλα να δω τι γίνεται τελικά, παραθέτω το άθροισμα του Μ.Ο. πόντων των 2 πρώτων πικ κάθε ομάδας, sorted ανά συνολικό σκορ. Για πιο πραγματικά αποτελέσματα, έκανα την υπόθεση ότι Καβάι και Χέυγουορντ αγωνίστηκαν κανονικά φέτος κανοντας αξιοπρεπή 43 και 35, αντίστοιχα. Δεν πήρα τα συνολικά σκορ για προφανης πιστεύω λόγους.

Click to view attachment

Click to view attachment

Στα μάτια μου, ειδικα στην Δύση, επιβεβαιώνεται ο Άρης. Μου μοιάζει σχεδόν random η σειρά, ενώ η διαφορά πόντων μεταξύ 99 και 91 μου φαίνεται πολύ μικρή.
Στην Ανατολή βλέπω μία μικρή δικαίωση Σπύρο στις πρώτες δύο θέσεις, που όμως εξανεμίζεται βλέποντας την 3η και την 4η θέση που τις πήραν το 11ο και το 10ο πικ!

Το 3ο πικ φαίνεται τοπ και στις 2.
Το 4ο πικ δε, και στις δύο λίγκες καταποντήστηκε.

Δεν ξέρω, τι άλλο λέτε; Δεν κάνει κάποιος και τα περσινα; smiley.gif

ΥΓ: Ποιος άλλος έχει εξευτιλιστική εμπειρία με Άρη+αλκοολ; Να μαζευτούμε μία μερα να τα πούμε!
SteveNashidis
Το 15-16 βρίσκεται στη τελευταία θεση και στις δύο λίγκες λόγου του κακού Χασάν tongue.gif.

Εντύπωση μου κάνει ότι το 16 από μόνο του(Hassan & Gobert) βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις στο μέσο όρο των 2nd rounders, κάτι που δηλώνει ότι οι παίκτες θέλησαν να καλύψουν σίγουρα μια θέση ψηλού στο ένα από τα δύο πικ τους,γιατί μέχρι να ξαναδιαλέξουν θα είχαν φύγει όλοι οι αξιόπιστοι ψηλοί, οπότε αναγκαστικά πήραν και λιγότερους πόντους από την επιλογή τους.
giorgos14
QUOTE(Voyager @ Apr 7 2018, 10:15 ) *
Το 15-16 βρίσκεται στη τελευταία θεση και στις δύο λίγκες λόγου του κακού Χασάν tongue.gif .


Λόγω του λαλάκα του Σποελστρα βρίσκεται εκεί..Δεν φταίει το παιδί ο Χασάν.
konst
Kακός Dedmon...
T.W.Is.M.
QUOTE(Air Kef @ Apr 7 2018, 03:52 ) *
ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ - Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ

Επειδή όντως με έπιασε κωλοπιλάλα να δω τι γίνεται τελικά, παραθέτω το άθροισμα του Μ.Ο. πόντων των 2 πρώτων πικ κάθε ομάδας, sorted ανά συνολικό σκορ. Για πιο πραγματικά αποτελέσματα, έκανα την υπόθεση ότι Καβάι και Χέυγουορντ αγωνίστηκαν κανονικά φέτος κανοντας αξιοπρεπή 43 και 35, αντίστοιχα. Δεν πήρα τα συνολικά σκορ για προφανης πιστεύω λόγους.

Click to view attachment

Click to view attachment

Στα μάτια μου, ειδικα στην Δύση, επιβεβαιώνεται ο Άρης. Μου μοιάζει σχεδόν random η σειρά, ενώ η διαφορά πόντων μεταξύ 99 και 91 μου φαίνεται πολύ μικρή.
Στην Ανατολή βλέπω μία μικρή δικαίωση Σπύρο στις πρώτες δύο θέσεις, που όμως εξανεμίζεται βλέποντας την 3η και την 4η θέση που τις πήραν το 11ο και το 10ο πικ!

Το 3ο πικ φαίνεται τοπ και στις 2.
Το 4ο πικ δε, και στις δύο λίγκες καταποντήστηκε.

Δεν ξέρω, τι άλλο λέτε; Δεν κάνει κάποιος και τα περσινα; smiley.gif

ΥΓ: Ποιος άλλος έχει εξευτιλιστική εμπειρία με Άρη+αλκοολ; Να μαζευτούμε μία μερα να τα πούμε!


Ο πινακας που βαζεις ομως εχει τους μεσους ορους. Ετσι ο Cousins πχ υπολογιζεται ως 6ος καλυτερος μεσος ορος, ενω στο συνολο δεν πρεπει να ηταν ουτε στους 30 πρωτους με τοσα ματς που εχασε.
Μετα μου δημιουργειται μια απορια. Το καλυτερο διδυμο επιλογων στη Δυση ηταν το Lebron-Lowry, το οποιο το επελεξα εγω. Εχοντας λοιπον το καλυτερο διδυμο των 2 πρωτων γυρων και μια επιλογη τοπ 15 στον 4ο γυρο(Embiid), πώς καταφερα να καταληξω 13ος;;;
Μια αλλη παραμετρος ειναι οτι στις 2 λιγκες δεν υπηρχε ταυτιση της σειρας των πικ. Ο Λεμπρον πχ, που εκανε το καλυτερο σκορ του παιχνιδιου, στη μια λιγκα επιλεχτηκε 5ος και στην αλλη 8ος.
Για περσι δεν εχω τα στοιχεια, αλλα ξερω ποιος ειχε επιλεξει το διδυμο με το καλυτερο σκορ στη Δυση και απο ποια θεση. Εγω ημουν παλι με Davis-Antetokounmpo στις θεσεις 13-18! Προφανως αυτο ενισχυει οσα εγραψε ο Αρης.
Για του χρονου δεχομαι προσφορες απο την Ανατολικη περιφερεια για να σας επιλεξω στους 2 πρωτους γυρους!
Air Kef
QUOTE
Μετα μου δημιουργειται μια απορια. Το καλυτερο διδυμο επιλογων στη Δυση ηταν το Lebron-Lowry, το οποιο το επελεξα εγω. Εχοντας λοιπον το καλυτερο διδυμο των 2 πρωτων γυρων και μια επιλογη τοπ 15 στον 4ο γυρο(Embiid), πώς καταφερα να καταληξω 13ος;;;


Aν αλήθεια ρωτάς, μπορείς να κάνει ένα review στα trade σου και θα βρεις την απάντηση. Μπορείς να ονομαστείς έως και "τσικό Σπύστα". 24.gif
Άσε που σώθηκες και από 2 veto, αλλιώς πάλι την 15η θέση θα κοσμούσες σαν και πέρσι. tongue.gif
Γενικά ενώ όντως φαίνεται να έκανες πολύ καλό ντραφτ, το να αλλάζεις τις 2 πρώτες επιλογές 2 βδομάδες μετά το ντραφτ, ακυρώνει το...ντραφτ. unsure.gif

QUOTE
Ο πινακας που βαζεις ομως εχει τους μεσους ορους. Ετσι ο Cousins πχ υπολογιζεται ως 6ος καλυτερος μεσος ορος, ενω στο συνολο δεν πρεπει να ηταν ουτε στους 30 πρωτους με τοσα ματς που εχασε.


Ναι. για τον ίδιο λόγο που εχω βάλει και υποθετικό σκορ σε Χεύγουορντ - Καβάι. Οι λόγοι που δεν έπαιξαν ήταν εντελώς αστάθμητοι και δεν μπορούσε να κάποιος να το ξέρει στο ντραφτ. Και τα τρέιντς βάση των μ.ο. γίνονται πχ.
Ο σκοπός είναι να δούμε αν ο Σπύστα έχει point που λέει ότι οι 3-4 πρώτοι έχουν πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων.

QUOTE
Μια αλλη παραμετρος ειναι οτι στις 2 λιγκες δεν υπηρχε ταυτιση της σειρας των πικ. Ο Λεμπρον πχ, που εκανε το καλυτερο σκορ του παιχνιδιου, στη μια λιγκα επιλεχτηκε 5ος και στην αλλη 8ος.


Αυτό τι σχέση εχει;
T.W.Is.M.
QUOTE(Air Kef @ Apr 8 2018, 12:26 ) *
Aν αλήθεια ρωτάς, μπορείς να κάνει ένα review στα trade σου και θα βρεις την απάντηση. Μπορείς να ονομαστείς έως και "τσικό Σπύστα". 24.gif
Άσε που σώθηκες και από 2 veto, αλλιώς πάλι την 15η θέση θα κοσμούσες σαν και πέρσι. tongue.gif
Γενικά ενώ όντως φαίνεται να έκανες πολύ καλό ντραφτ, το να αλλάζεις τις 2 πρώτες επιλογές 2 βδομάδες μετά το ντραφτ, ακυρώνει το...ντραφτ. unsure.gif


Περσι ειχα βγει 3ος απ την αρχη. Φετος βγηκα 3ος απο το τελος. Εχω μια σταθεροτητα λοιπον... tongue.gif
Η ζημια φετος εγινε στο trade Lebron-Lowry-Bazemore για Wall-Walker-Gortat και στους τραυματισμους Wall(κυριως) και Reggie Jackson. Ενω ομως ολοι θα πουν(εκ των υστερων, γιατι εκεινη την ωρα τα allow ηταν πιο πολλα απο τα βετο) οτι η ανταλλαγη ηταν αδικη, η πτωση στη βαθμολογια ξεκινησε αργοτερα και ηταν αποτομη οταν τραυματιστηκε ο Wall.
Παντως αφου φετος μοιαζει να εκανα καλο ντραφτ(πού να ειχα προλαβει και τον Kuzma, που τον ηθελα γυρω στον 11ο-12ο γυρο, αλλα με προλαβαν) και το ιδιο και περσι, θα το σκεφτω του χρονου να παω χωρις trade ολη τη σεζον. Ή να κανω μονο ανταλλαγες απο δικες μου προτασεις. Ετσι για να δω πού θα καταληξω...


QUOTE(Air Kef @ Apr 8 2018, 12:26 ) *
Αυτό τι σχέση εχει;


Θελω να πω οτι στις πρωτες θεσεις του ντραφτ βρισκονται διαφορετικοι παιχτες σε καθε λιγκα. Αν κανεις μια κακη επιλογη με τα πρωτα 4-5 νουμερα του ντραφτ, θα φανει οτι με τις πρωτες επιλογες δεν κερδιζεις πλεονεκτημα, ενω στην πραγματικοτητα δε θα ειναι αδυναμια της διαδικασιας του ντραφτ, αλλα λαθος του παιχτη.
konst
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛI!!!



3ος Τίτλος για την ομάδα μας με back2back 56.gif στα 4 χρόνια της ίδρυσης της ομάδας μας 56.gif 56.gif 56.gif

Οι εμφανίσεις με το 3ο αστέρι έχουν ραφτεί και είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε την κούπα και πάλι ακούγοντας το WE ARE THE CHAMPIONS των Queen!!!

Kαι λίγο Midnight Juggernauts


Συγχαρητήρια σε όλους τους Ανατολικούς και Δυτικούς!!!

Συγχαρητήρια στον Τεο για την κατάκτηση της Ανατολικής Περιφέρειας (Καιρός ήταν το άξιζες)!

j-kidd13
Συγχαρητήρια στον konst για το πρωταθλημα,για άλλη μια σεζόν έφτιαξε πολύ δυνατή ομάδα στο ντραφτ!

Εγώ πάλι εμπλεξα με τους τραυματισμούς,όπως και πέρσυ,πλέον το χω πάρει απόφαση οτι δεν θα βγάλω σεζόν χωρίς πολλά χαμένα ματς και out of season.Βέβαια και τον Leonard να μην επέλεγα,θα έπαιρνα τον Κουζινα αρα κλαιν και παλι,απλά θα χα καμια 500αρια παραπανω ποντους.

Παμε για του χρονου,να επανελθουμε στη διεκδικηση του τιτλου!
spysta
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Konst για το Πρωταθλημα!!Εφτιαξε μια ΔΥΝΑΤΗ ομαδα και με μπροσταρηδες τα φρικς Ρασελ Και Ντραμι πηγε σταθερα ολη τη χρονια
Πολλα ΜΠΡΑΒΟ και στα υπολοιπα παιδια!! Ειχε πλακα και φετος

Προσωπικα ειχα την ΜΕΓΑΛΗ ατυχια με Βουτσε ο οποιος επαιζε στο 45 σταθερα πταν χτυπησε και το γεγονος οτι αργησαν να τραβηξουν ή δεν τραβηξαν καθολου καποιοι παικτες κλειδια (πχ Λοπεζ, Καρμελο). Ηταν και το ροστερ μου πολυ περιορισμενο οποτε 2-3 παικτες να εβγαιναν οφφ (πχ Βουτσε Ριβερς) μ εριχναν αρκετα.
Το λαθος μου ηταν οτι αργησα να σπασω τον Λεμπρον .. 10 μερες νωριτερα να το ειχα κανει θα ειχα κρατηθει πολυ κοντα με konst και μετα .. με το φινις που εκανα θα το ειχα παρει θεωρω!!
Τι να κανεις ομως .. αυτη ειναι και η ομορφια εξαλλου του game

Του χρονου για το πρωταθλημα!!! smile.gif
Pierce
Σπύρο θα σου χαλάσω τη μανέστρα πάλι, αλλά τον Βούτσεβιτς τον πήρες εκεί κάτω ακριβώς γιατί χάνει παιχνίδια. ΟΚ φέτος έχασε μερικά παιχνίδια παραπάνω από ότι χάνει συνήθως(έπαιξε 57 αντί για 65), να στο δώσω αυτό (Φαντάζομαι ο Μπιγιόμπο κάτι κάλυψε από τη χασούρα). Aλλά αν έπαιζε 80 παιχνίδια θα έφευγε στο +-20 , όχι στο 51.


Congrats στον Konst για το b2b, καθώς γίνεται η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι ο πρωταθλητής την επόμενη χρονιά εξαερώνεται.
aegeansheed
O Βούτσεβιτς έπαιξε στο 45 το πρώτο δεκαήμερο της σαιζόν. laugh.gif
Αυτά. Από τον 7ο της αλληνής στην πιο αδιάφορη φαντασιακή χρονιά που είχα ποτέ μάλλον.
spysta
QUOTE(aegeansheed @ Apr 13 2018, 16:15 ) *
O Βούτσεβιτς έπαιξε στο 45 το πρώτο δεκαήμερο της σαιζόν. laugh.gif
Αυτά. Από τον 7ο της αλληνής στην πιο αδιάφορη φαντασιακή χρονιά που είχα ποτέ μάλλον.

Δεν ειναι ετσι ακριβως Κωσταρα μου. Επαιξε τρομερα για πολυ μεγαλυτερο διαστημα!
Στην αρχη επαιξε ΤΡΟΜΕΡΑ (60αρια 50αρια χαμος) μετα καθησε λιγο και καπου το Δεκεμβρη πριν χτυπησει επαιζε στο 45 σε last30.
Το θυμαμαι εντονα γιατι με ετσουξε πολυ η απουσια του

QUOTE(Pierce @ Apr 13 2018, 15:17 ) *
Σπύρο θα σου χαλάσω τη μανέστρα πάλι, αλλά τον Βούτσεβιτς τον πήρες εκεί κάτω ακριβώς γιατί χάνει παιχνίδια. ΟΚ φέτος έχασε μερικά παιχνίδια παραπάνω από ότι χάνει συνήθως(έπαιξε 57 αντί για 65), να στο δώσω αυτό (Φαντάζομαι ο Μπιγιόμπο κάτι κάλυψε από τη χασούρα). Aλλά αν έπαιζε 80 παιχνίδια θα έφευγε στο +-20 , όχι στο 51.


Congrats στον Konst για το b2b, καθώς γίνεται η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι ο πρωταθλητής την επόμενη χρονιά εξαερώνεται.

Δεν διαφωνουμε καπου
Η απωλεια ομως ΚΑΙ παλι ηταν πολυ σημαντικη για τα δεδομενα της λιγκας μας
Και φετος εκανε ΜΑΚΡΑΝ την καλυτερη του χρονια! Επαιζε σε τοπ15-20 λεβελ πριν τραυματιστει
aegeansheed
QUOTE(spysta @ Apr 13 2018, 21:10 ) *
Δεν ειναι ετσι ακριβως Κωσταρα μου. Επαιξε τρομερα για πολυ μεγαλυτερο διαστημα!
Στην αρχη επαιξε ΤΡΟΜΕΡΑ (60αρια 50αρια χαμος) μετα καθησε λιγο και καπου το Δεκεμβρη πριν χτυπησει επαιζε στο 45 σε last30.
Το θυμαμαι εντονα γιατι με ετσουξε πολυ η απουσια του

Δεν το παίζω έξυπνος, αλλά το έψαξα επειδή τον είχα τον Vuce στην καλύτερή μου χρονιά και ξέρω καλά τί παλτώ είναι laugh.gif . Το έκανα από ενδιαφέρον για τον παίκτη Vucevic, αλλά και για να κάνω challenge σε αυτό που πέταξα εγώ αρχικά χωρίς ψάξιμο και στο δικό σου αντίστοιχο. Βασικά δε με ενδιαφέρουν τα φαντασιακά σε αυτό.

Έβαλα τα 44 πρώτα παιχνίδια. Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι έκανε ντήσεντ προς καλή χρονιά για Vucevic, αλλά δεν το λες και τρομερή. Άρχισε να πετάει τούβλα από μακριά φέτος, που μερικές φορές γίνονταν τρίποντα, άλλες έμενε με κάτι 0/4 και 0/5. Κακή χρονιά στην ευστοχία (1.1) σε σχέση με το volume του (3.6), πραγματικά πολύ κακό νούμερο. Αυτό είναι και όλο το travesty στη φετινή χρονιά του.

Επειδή για πρακτικούς λόγους έσπασα τα φαντασιακά του σκορ σε 4άδες 11 αγώνων, φαίνονται δύο πράγματα συμπερασματικά για μένα:
1. Το πρώτο είναι η αξιοθάυμαστη εμμονή με το τρίποντο, κάτι που δεν είχε παρουσιάσει παλαιότερα, δεν φαινόταν να το δοκιμάζει ποτέ ή να του αρέσει. Είναι κάτι που βγάζει μάτια... και κάτι που προφανώς ζητήθηκε από τον προπονητή του, δεν πήγε καλά, στο τέλος θα ήταν και ένα από τα πράγματα που μέτρησαν για την απόλυση του Vogel. Όχι ότι δεν έκανε άλλα λάθη, αλλά τα είχαμε πει αυτά στην παρουσίαση για το πόσο σημαντική ήταν από άποψης μέτρησης και αξιολόγησης όλου του δυναμικού στο ρόστερ των Magic φέτος.

Έξαξα για ψηλούς πάνω από 2.06 που έπαιρναν +3 τρίποντα ανά αγώνα σε φουλ σαιζόν.
QUOTE
Current search:
For single seasons; played in the NBA/BAA; in the regular season; from 1946-47 to 2017-18; 6-9 or taller; is active; requiring 3-Pt Field Goal Attempts Per Game >= 3 and Minutes Per Game >= 29 and 3-Pt Field Goal Pct <= 0.33; sorted by descending Win Shares

http://bkref.com/tiny/Vnqo7

Ο πιο λυσασμένα άστοχος σουτέρ 3πόντων φαίνεται να είναι ο Γκαλινάρι, ο οποίος ακόμα και στα 29 του (ο γηραιότερος στον πίνακα, σε έναν παράγοντα πολύ σχετικό-την ηλικία δηλαδή) συνεχίζει να το κάνει ακόμα-και φέτος δηλαδή σε 5.3 προσπάθειες κατά μέσο όρο είχε μόλις 32%.
Ο Gallinari ξαναβγήκε στον πίνακα άλλη μία χρονιά (υπήρχε κριτήριο +50 αγώνων, γι' αυτό...) στα 23 του χρόνια. Υπάρχει επίσης ο φετινός Embiid (23 ετών, 31%), ο Love πριν μάθει να σουτάρει (24 ετών, 22% -ίσως να ήταν και η ρουκυ του αυτή), ο Τζος ο Σμιθ, ο τεράστιος αυτός jacker στην ΜΑΓΙΚΗ χρονιά που μας χάρισε στο Detroit (26%) και δύο φορές ο Ντεν, ο Λουόλ.
Τώρα θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Vucevic ήταν ένα κρυφό ταλέντο-σουτέρ 3πόντων και στα 27 ο Vogel θα έπιανε λαβράκι... Τί να πει κανείς...
Πάντως συγχαρητήρια στον Love για αυτό που είδε με το τρίποντο, τη δουλειά που έριξε για να γίνει αυτό που είναι σήμερα, ένας αραχτός σποτάκιας σουτέρ στους Cavs. Δε θα είχε κανένα μέλλον να κάθεται να πηδάει για επιθετικά και να σπρώχνεται. Kudos.

2. Το άλλο είναι ένα μικρό span αγώνων που όντως έπαιξε... διαστημικά (καλά θυμάσαι, εξ' άλλου τα ευχάριστα κρατάμε!... εσύ λίγο παραπάνω, αλλά ΟΚ laugh.gif ). Ήταν η τρίτη 11άδα αγώνων (λογικά μέσα Νοέμβρη; ) για τα επόμενα δέκα ματς από αυτό που τραυματίστηκε και έπαιξε ελάχιστα που έβγαζε ένα απίθανο μέσο όρο στο 54! blink.gif Χωρίς να φαίνεται κάποια αλλαγή στις προσπάθειες στα τρίποντα ή την ευστοχία, οι ασίστ του πήραν πάνω +50% όπως και τα κλεψίματα και τα μπλοκ σε αυτό το διάστημα, σε σχέση με τα στάνταρ του. Φεγγάρι 10 αγώνων ήταν λοιπόν...

Το έχουμε πει και επιβεβαιώσει ότι το last15 και το last30 του ESPN δεν έχει καμία σχέση με τον μαθηματικό μέσο όρο που μαθαίνουμε στο δημοτικό, κάνει αλγόριθμους δικούς του που λέει και ο Κεφ #hlekshthsebdomadas.

Αυτό που ξέρω είναι ότι για να πάρεις πρωτάθλημα με Vucevic πρέπει να έχεις κάνει i-wundu σε όλους τους άλλους managers, μόνος του δε θα στο δώσει! Και ας είναι αυτή η μοναδική υπερβολή μου σε αυτό το ποστ.

*btw αφού έκανα τη βρώμικη δουλειά... μέσο όρο 39,κάτι έβγαζε σε όλους αυτούς τους 44 αγώνες.
konst
QUOTE(spysta @ Apr 13 2018, 16:01 ) *
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Konst για το Πρωταθλημα!!Εφτιαξε μια ΔΥΝΑΤΗ ομαδα και με μπροσταρηδες τα φρικς Ρασελ Και Ντραμι πηγε σταθερα ολη τη χρονια
Πολλα ΜΠΡΑΒΟ και στα υπολοιπα παιδια!! Ειχε πλακα και φετος

Προσωπικα ειχα την ΜΕΓΑΛΗ ατυχια με Βουτσε ο οποιος επαιζε στο 45 σταθερα πταν χτυπησε και το γεγονος οτι αργησαν να τραβηξουν ή δεν τραβηξαν καθολου καποιοι παικτες κλειδια (πχ Λοπεζ, Καρμελο). Ηταν και το ροστερ μου πολυ περιορισμενο οποτε 2-3 παικτες να εβγαιναν οφφ (πχ Βουτσε Ριβερς) μ εριχναν αρκετα.
Το λαθος μου ηταν οτι αργησα να σπασω τον Λεμπρον .. 10 μερες νωριτερα να το ειχα κανει θα ειχα κρατηθει πολυ κοντα με konst και μετα .. με το φινις που εκανα θα το ειχα παρει θεωρω!!
Τι να κανεις ομως .. αυτη ειναι και η ομορφια εξαλλου του game

Του χρονου για το πρωταθλημα!!! smile.gif


Spy

1.Έχεις κουράσει με τον τραυματισμό του Βούτσε. Και εμένα έχουν τραυματιστεί φέτος οι Collison, Payton, Warren, Markkanen, Booker, Dedmon.
2. Η πλάκα είναι ότι έσπασες τον Lebron και έβγαλα αντίστοιχο score με εσένα απο τις 19 Μαρτίου και μετά tongue.gif
Οπότε δεν ισχύει αυτό για τις 10 μέρες νωρίτερα.

j-kidd και Pierce ευχαριστώ,

Καλή συνέχεια σε όλους
spysta
QUOTE(konst @ Apr 14 2018, 17:06 ) *
Spy

1.Έχεις κουράσει με τον τραυματισμό του Βούτσε. Και εμένα έχουν τραυματιστεί φέτος οι Collison, Payton, Warren, Markkanen, Booker, Dedmon.
2. Η πλάκα είναι ότι έσπασες τον Lebron και έβγαλα αντίστοιχο score με εσένα απο τις 19 Μαρτίου και μετά tongue.gif
Οπότε δεν ισχύει αυτό για τις 10 μέρες νωρίτερα.

j-kidd και Pierce ευχαριστώ,

Καλή συνέχεια σε όλους

Konst

1. Ηταν σημαντικη και μεγαλη απωλεια. Καμια σχεση με τις δικες σου. Εγω ειχα και πιο μικρο ροστερ ρε συ. wink.gif
2. Μα αυτο ειπα οτι αν ειχε γινει νωριτερα το σπασιμο ισως ειχα κρατηθει πιο κοντα σου στους 200pts πχ αντι για τους 600-700 που χρειαστηκε να καλυψω εν τελλει. 10 μερες νωριτερα θεωρω οτι μπορει να ειχαν κανει την διαφορα με το φινις που εκανα.
3. Σου ευχηθηκα κι εγω rolleyes.gif
konst
Έλα εντάξει επειδή είναι το κλασικό σεντόνι σου, που για 1002 λόγους διαφωνούμε. Όλα καλα!

Καλά playoffs να έχουμε!

Προγνωστικά για φέτος;
spysta
QUOTE(konst @ Apr 15 2018, 00:34 ) *
Έλα εντάξει επειδή είναι το κλασικό σεντόνι σου, που για 1002 λόγους διαφωνούμε. Όλα καλα!

Καλά playoffs να έχουμε!

Προγνωστικά για φέτος;

Ναι ρε δεν μπαινω καν σε διαδικασια, βαριεμαι τρελα και τα χω εξηγησει ολα εξαλλου!

Θα εχουμε ωραια πλει οφς!Θελω να δω ειδικα Κουμπο πως σταθει μπροστα στην ευκαιρια απεναντι στους Σελτικς
Θα ελεγα
Γουοριος Ροκερτς 4-3
Καβς Μπακς 4-2

Γουοριος Καβς 4-1
sacarame
Έχουμε ειδικά τόπικς για να ποστάρετε τις προβλέψεις σας.... smiley.gif smiley.gif


Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή btw
Air Kef
QUOTE
Το έχουμε πει και επιβεβαιώσει ότι το last15 και το last30 του ESPN δεν έχει καμία σχέση με τον μαθηματικό μέσο όρο που μαθαίνουμε στο δημοτικό, κάνει αλγόριθμους δικούς του που λέει και ο Κεφ #hlekshthsebdomadas.


Καλά μλκ αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται, στάνταρ υπάρχει huge bug εκεί μέσα και το BI team τους θέλει ημιξύλωμα 32.gif
giorgos14
Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κάποιος αλλά η πλατφόρμα του espn έπαθε Yahoo... Ολοιδια
Pierce
Tobias funke likes this.
j-kidd13
Το ριξανε?Προσπαθω να μπω αλλα δεν φορτωνει τη σελιδα...
giorgos14
Ηταν αρκετες μερες κλειστό. Για να μπεις, πηγαινε στην αρχικη σελίδα του φανταζι στο espn και από εκεί στην ομάδα σου. Αλλά θα πρέπει να ενεργοποιησει ο jasonick τη λιγκα για να δεις την ομάδα σου. Εγώ είδα τις αλλαγές από μία άλλη λίγκα που συμμετέχω
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.