Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Παναθηναικός 1ος τελικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
whaler
Επίσης, ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά φέτος που η διαφορά που είχε ο Παναθηναϊκος, έστω κι αν ήταν σε κάποιες περιπτώσεις 2-4 πόντοι, φάνταζε ικανή για να του δώσει το παιχνίδι. Πρώτη φορά από τον Οκτώβριο και ενέπνεε σιγουριά η ομάδα.
sni79per
οκ πιστευα οτι η ομαδα του πεδουλα θα προσπαθησει να εχει αρχες στο παιχνιδι της αλλα το αγωνιστικο κωλοχανειο που αφησε ο σαλε βλεποντας τα ματς με τον αρη πιστευα οτι δεν μαζευεται.
παρολα αυτα ο αναργυρος εδειξε οτι την εχει μεγαλη,για την ικανοτητα του λεω.
με μισο παιχτη (χαντερ) απο την ενισχυση του χειμωνα που ειχε η ομαδα αφου χεινς κ ελιοτ δεν...χωρις βλαντο κ με ''καμμενους'' χαραλαμπο κ παππα εκανε διπλο.
φωτσης ε;;;ναααα... shot.gif tongue.gif
παμε τωρα να κανουμε κολαση το οακα με την φωνη. smile.gif cool.gif
t0ny3
Θα συμφωνησω για την πλειοψηφικη αποδοχη της αξιας του Αρτζι. Δεν ειναι κανενας Ζοτς και Ποποβιτς, αλλα το τοπι το ξερει, εχει γνωση της πραγματικοτητας και θα παλεψει με καθε δυνατο τροπο για να παρει το μεγιστο των πιθανοτητων του. Εφαγε τρελο κραξιμο, επειδη δεν ξερει καλα Αγγλικα, επειδη ειναι Ελληνας κι επειδη ουσιαστικα δεν στηριχτηκε οσο ο Σαλε απο την ΚΑΕ. Εξακολουθω να μη τον θελω για του χρονου, αλλα πιστευω πως εχει κερδισει με το σπαθι του μια ακομη προσπαθεια εφοσον η διοικηση του δωσει την αναλογη οικονομικη στηριξη, κι οχι Ξανθοπουλους, Κιτσεν, Μπανκς και Ραιτ.

Το τεραστιο κερδος σε μια χαμενη για μενα χρονια υστερα απο την σκουπα στην Ευρωλιγκα ειναι ο ρολος που βρηκε ο Χαραλαμπο και η επανοδος του Παππα.

Οπως ειπα και προηγουμενος ο Μιρο δεν μπορει να ακολουθησει τον μπασκε του Αρτζι και με το ροστερ ετσι οπως ειναι δομημενο τωρα. Φαινεται ομως και ο ιδιος να μην εχει ορεξη απο τη στιγμη που εφυγε ο Σαλε. Εξαλλου δεν νομιζω να τον βλεπαμε στα πρασινα χωρις την παρουσια του Σαλε στον παγκο μας.

Ο Φελντιν ουσιαστικος και θετικος οπως σε καθε παιχνιδι της Α1. Το προβληματακι του το ειχε στη σειρα με την Κουτσα και η πτωση του εμφανιστηκε μετα την αναδιαταξη του ροστερ στο Top 16. Πλεον βρηκε και παλι τον ρολο του.

Ο Γουιλιαμς ειναι αλλος παιχτης και εχει εξαφανιστει.

Καλαθης και Φωτσης εκλεισαν στοματα σημερα.

Τεραστιο ρισπεκτ στον τεραστιο αθλητη που ακουσει στο ονομα Γιωργος Πριντεζης. Ενα παιδι που γελουσα οταν τον εβλεπα στον διαγωνισμο καρφωματων του All Star Game, πλεον ομως ειναι στην ελιτ του Ευρωπαικου μπασκετ και σημερα επαιξε με ολη του την ψυχη σε μια δυσκολη στιγμη γι αυτον και την οικογενεια του.

Ο Μαντζαρης ηταν για λυπηση σημερα...

Η σειρα μαλλον παει για 3-1, αν συνεχισουν στην ιδια εικονα οι ομαδες. Ο Ολυμπιακςο εχει τεραστιο προβλημα στην περιφερειακη αμυνα ολη τη χρονια, ενω η τελευταια επιθεση ηταν μια μικρογραφια ολης της χρονιας. Τιποτα δεν τελειωσε ομως!
tuareg
QUOTE (bodiroga10 @ May 19 2016, 22:07 ) *
στην συνεντευξη τυπου ειπε ο πεδουλακης οτι οι 60 ποντοι που πηγαινε τα παιχνιδια τα προηγουμενα χρονια ηταν οτι ειχε 3ο γκαρντ τον ξανθοπουλο ενω πλεον εχει ποιοτητα και πληθωρα στα γκαρντ


καλα καβαλα στ αλογο οτι θελει λεει και το δικαιουται και μπραβο του για σημερα αλλα επρεπε να του υπενθυμισει ο δημοσιογραφος τη μπασκεταρα που επαιξε στη ουνιξ με λανγκφορντ,τζερελς,ζηση,γουαιτ στα γκαρ
erwi grey
Οποιος κραζει Σφαιροπουλο δε ξερει απο μπασκετ. Οκ απλα τρολαρω.
Ο τυπος ειναι τραγικος. Μου θυμιζει τον Γιαννακη στον τελευταιο του χρονο. Ηλιθιο ροτεσιον μηδεν διαβασμα του αντιπαλου στο παιχνιδι και εμμονη σε εναν παικτη που δε κανει ουτε για τη Λαμια. Στον ασο. Δε βελτιωνεται ο Μαντζαρης αντιθετως γινεται χειροτερος με τα χρονια.
Πιστευα κι εγω πως το προβλημα της ομαδας ηταν η επιθεση αλλα οσο περναν τα ματς το ντεζαβου δειχνει κακη αμυνα.
Ξεκινας απο τους περιφερειακους της Μπαγερν, συνεχιζεις με τους περιφερειακους της Ζαλγκιρις δινοντας σκυταλη σε Σβεντ, Κοπονεν και σημερα στον Φωτση και αν ειναι δυνατον στον Καλαθη.
Ακομα και να κανει μπρεικ στο ΟΑΚΑ πρεπει να φυγει ο κοουτς.
Ειναι επικινδυνος κι ελπιζω να το καταλαβαν και οι προεδροι.
A.CAB
Σήμερα είδαμε ματσάρα που νομίζω πως κανείς δεν περίμενε. Δικαιος νικητής ο Παναθηναικός που βάση εικόνας του αγώνα πιστεύω πως θ μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη.

Ο "Μπόχου" λοιπόν βούλωσε πολλά στόματα σήμερα. Όχι Ολυμπιακών (αυτοί βαθιά μέσα τους ξέρουν πολύ καλά αν κάνει ή δεν κάνει...) όσο των μεγάλοπαναθηναικαράδων. Αυτούς που χλεύαζαν και χλευάζουν περιμένοντας την πρώτη στραβή έναν άνθρωπο που όχι μόνο έχει βάλει πλάτη στα δύσκολα αλλά κάνει το ένα κατώρθωμα μετά το άλλο. Σήμερα μέχρι και η αγαπημένη τους καραμέλα με τους 60 πόντους πήγε περίπατο και τους έκατσε στο λαιμό. Ο Παναθηναικός σήμερα έβγαζε υγεία, είχε ματια που γυάλιζαν και καθαρό μυαλό και στρατηγική. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε πρωτάθλημα αλλά εμφάνιση σαν τη σημερινή με προηγούμενα καθεστώτα δεν κάναμε... Ηθικά και μόνο σήμερα ο ΔΓ εξιλεώθηκε και ξαναλέω ας μην πάρουμε τίποτα. Απλά φάνηκε πως η ομάδα δεν είναι τόσο χάλια όσο θέλαμε να την παρυσιάσουμε αλλά την κάναμε μόνοι μας να δείχνει έτσι...

Τεράστιος Καλάθης. Ο επόμενος που βούλωσε στόματα. Δεν είναι να πεις πολλά γιατί ο τύπος τα έκανε όλα σχεδόν τέλεια. Εγώ θα μείνω στην τελευταία του άμυνα. Τέτοιο γκαρντ δεν εχουμε ούτε έμεις ούτε ο Ολυμπιακός.
Πολύ δουλειά ο Μήτσος, πραγματικός εγκέφαλος κατά διαστήματα, εξαιρετικός και ο Φελντέιν που έδειξε πως θέλει συγχωροχάρτι για τα πρόσφατα νυχτοπερπατήματα.
Τεράστιο πάθος και πολλές λυσεις και από τον Παππά. Τον φύλαγε σαν άσσο στο μανίκι ο Πέδουλας.
Πλήρης ωρίμανση Χαραλαμπόπουλου απόψε. Ποιός Πάβλοβιτς και ποιός Γιάνκοβιτς;
Εκπληκτικός και ο Αντώνης με τεράστια Φώτσικα τρίποντα. Έδωσε τη νίκη σχεδόν αλλά για να λέμε αλήθειες, πίσω τα έφαγε όλα. Και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Αλλά ας τα στάζει όπως σήμερα και δεν πειράζει.
Τεράστια προσφορά και από Γκιστ που ήταν εξαιρετικός ως 5άρι.
Πολλές βοήθειες από Χάντερ που έμοιαζε άλλος παίχτης...

Χαμηλές πτήσεις από Χέινς κλασσικά. Κακός Ουίλιαμς και εξίσου κακός και ο Ραντούλιτσα. Μεγάλη υπόθεση ότι βάλαμε 83 πόντους και κερδίσαμε με τους 2 καλύτερους σκόρερ μας σε τραγική μέρα. Περιμένω περισσότερα στο ΟΑΚΑ από αυτούς ειδικά από το Μίρο.

Τίποτα δεν τέλειωσε. Ακόμα θεωρώ πως έχουμε ελλειπές ρόστερ και ακόμα δεν ξέρω αν έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε όπως θέλει ο κόουτς για μεγάλα διαστήματα ή σε συνεχόμενα παιχνίδια. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναικός έδειξε πως δεν είναι της πλάκας φέτος.
Μπράβο και πάλι.
bodiroga10
QUOTE (tuareg @ May 19 2016, 22:48 ) *
καλα καβαλα στ αλογο οτι θελει λεει και το δικαιουται και μπραβο του για σημερα αλλα επρεπε να του υπενθυμισει ο δημοσιογραφος τη μπασκεταρα που επαιξε στη ουνιξ με λανγκφορντ,τζερελς,ζηση,γουαιτ στα γκαρ

στα 5 ματς που ηταν στην ουνιξ στην ευρωλιγκα ο πεδουλακης σε κανενα η ουνιξ δεν σημειωσε κατω απο 70 ποντους

επισης την συγκεκριμενη χρονια στα 10 παιχνιδια που επαιξε στην ευρωλιγκα η καζαν 1ος σε ασσιστ ηταν ο καιμακογλου. τοσο καλα ηταν τα γκαρντ της....... φυσικα η ευθυνη της επιλογης του διδυμου τζερελς-λανγκφορντ βαραινει τον πεδουλακη αν το επελεξε αυτος και οχι η διοικηση.....
jazz thrilos
QUOTE (erwi grey @ May 19 2016, 22:53 ) *
Οποιος κραζει Σφαιροπουλο δε ξερει απο μπασκετ. Οκ απλα τρολαρω.
Ο τυπος ειναι τραγικος. Μου θυμιζει τον Γιαννακη στον τελευταιο του χρονο. Ηλιθιο ροτεσιον μηδεν διαβασμα του αντιπαλου στο παιχνιδι και εμμονη σε εναν παικτη που δε κανει ουτε για τη Λαμια. Στον ασο. Δε βελτιωνεται ο Μαντζαρης αντθετως γινεται χειροτερος με τα χρονια.
Πιστευα κι εγω πως το προβλημα της ομαδας ηταν η επιθεση αλλα οσο περναν τα ματς το ντεζαβου δειχνει κακη αμυνα.
Ξεκινας απο τους περιφερειακους της Μπαγερν, συνεχιζεις με τους περιφερειακους της Ζαλγκιρις δινοντας σκυταλη σε Σβεντ, Κοπονεν και σημερα στον Φωτση και αν ειναι δυνατον στον Καλαθη.
Ακομα και να κανει μπρεικ στο ΟΑΚΑ πρεπει να φυγει ο κοουτς.
Ειναι επικινδυνος κι ελπιζω να το καταλαβαν και οι προεδροι.

Δυστυχώς, συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς για την ουσία της τοποθέτησης σου φυσικά όχι για αυτό καθεαυτό το γεγονός οτι συμφωνώ μαζί σου!! Χαχαχα. Τεσπά. Έχεις απόλυτο δίκιο, νομίζω οτι η υπόθεση με Σφαιρό δεν σώζεται πλέον. Τι θα φέρουμε όμως; Με τρομάζει η φετινή επιλογή παιχτών, μακάρι να μην είναι και της ίδιας ποιότητας η επιλογή κόουτς.
nikolas12
Άξιος νικητής του πρώτου τελικού ο Παναθηναϊκός. Παρουσιάστηκε διαβασμένος, με σαφές πλάνο και διαχειρίστηκε σωστά την ψυχολογία του. Βασικό το ότι έπαιξαν καλά παίκτες του κορμού του. Από την άλλη πλευρά ο Πρίντεζης προσπάθησε πολύ (ειλικρινά πόσα συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτόν τον παίκτη; ), Lojeski, Hackett θετικοί, ο Παπαπέτρου μου άρεσε και επιθετικά ο Σπανούλης που αμυντικά ήταν τραγικός.
Από εκεί και πέρα η ομάδα δεν είχε ψυχολογία, δε μπορούσε να διαχειριστεί το momentum που είχε ανά διαστήματα, φουλ φοβισμένη να πάρει προσπάθειες και σουτ με 2 παίκτες κορμού (Μάντζαρη και Παπανικολάου) εκτός τόπου και χρόνου. Δε θεωρώ πως έτσι και μετά το break υπάρχει μισή ελπίδα νίκης στο ΟΑΚΑ. Η ευθύνη ανήκει και στο Σφαιρόπουλο και στους παίκτες. Χωρίς σοβαρότητα και πάθος, στοιχεία που έδειξε σήμερα ο αντίπαλος, δε μπορείς να κερδίσεις ούτε ματς στους τελικούς. Ας αρχίσουμε σχεδιασμούς αν είναι έτσι. Ειλικρινά τραγική εικόνα να φοβάσαι μέσα στο ίδιο σου το γήπεδο και να προηγείται ο αντίπαλος 3 πόντους και να νιώθεις ότι δε θα γυρίσει ποτέ παρά το ότι έχεις 3-4 λεπτά.
troll_ey
Πάντως πέρα απο τα πάρα πολλά λάθη,τις λάθος επιλογές,τα άσχημα κλεισίματα των αγώνων με λάθος παίχτες στο παρκέ, αυτό το παραμύθι και δεν ξέρω γω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω αυτό το σίχαμα στην άμυνα και κυρίως στην περιφερειακή πρέπει να διδάσκεται σε όλες τις ομάδες προς αποφυγή.
Μάτωσαν τα μάτια μου όλη τη χρονιά..μα το ίδιο πράγμα ρε πούστη μου χωρίς καμία διόρθωση,να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο για αλλαγή ρε γαμώτο.
Και τα παπαγαλακια μιλούσαν για την φοβερή άμυνα του σφαιρόπουλου,που οι μόνες φορές που "λειτούργησε" 'ήταν όταν οι αντίπαλοι εχτιζαν.
jazz thrilos
Και κάτι ακόμη. Μπάινει ο αγαπητός φίλος του παναθηναικού και γράφει "ο πεδουλάκης την έχει μεγάλη...την ικανότητα". Εντάξει, δεν είμαστε όλοι 16 ετων ούτε γράφουμε εδώ για να δείξουμε πόσο οπαδοί είμαστε. Λίγο σέβας που θα έλεγα και μια θεία μου 60 ετών συμβολαιογράφος! Απλά το αναφέρω για να μην ξεφύγουε ρε παιδιά.
erwi grey
QUOTE(jazz thrilos @ May 20 2016, 03:59 ) *
Δυστυχώς, συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς για την ουσία της τοποθέτησης σου φυσικά όχι για αυτό καθεαυτό το γεγονός οτι συμφωνώ μαζί σου!! Χαχαχα. Τεσπά. Έχεις απόλυτο δίκιο, νομίζω οτι η υπόθεση με Σφαιρό δεν σώζεται πλέον. Τι θα φέρουμε όμως; Με τρομάζει η φετινή επιλογή παιχτών, μακάρι να μην είναι και της ίδιας ποιότητας η επιλογή κόουτς.

Δε με ενδιαφερει το πρωταθλημα απο την εποχη Σκουνι Πεν.
Προσωπικα και να το χασει δε με χαλαει για να φυγει ο κοουτς και να ερθει αλλος.
Ονοματα μετα τους τελικους.
yorgos
Πάντως για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα γίνει μεγάλο ανακατωμα στους πάγκους των μεγάλων ομάδων, προπονητές υπάρχουν και η Ευρωλίγκα θα έχει μόνο 16 ομάδες, θα σπρώχνονται όσοι θέλουν να είναι στο τοπ επίπεδο.
ssoulliss
Πραγματικά είδαμε ένα τρομερό ματς. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια.

Ειλικρινά δεν περίμενα ο Παναθηναϊκός να κάνει το τέλειο εκτός έδρας ματς. Το τέλειο ματς! Οι 29 ασίοστ, τα λίγα λάθη, οι συνεργασίες που θύμιζαν ομάδα ετών και όχι το σκορποχώρι του τελευταίου διμήνου. Και όλα αυτά πιστώνονται(για σήμερα) πρώτα στον κόουτς. Ακόμη και τα φάουλ γίνανε σωστά χωρίς να φορτώσουν κάποιο βασικό παίκτη.

Τα καλά νέα είναι πως στα 2 μάτς που έχει στην έδρα του χρειάζεται να είναι σοβαρός για να κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Τα κακά νέα για το Παναθηναϊκό είναι πως αυτοί οι παίκτες έχουν δείξει αστάθεια σε όλη τη χρονιά. Το να κάνουν 3 ή τέσσερα καλά ματς τώρα θα είναι πραγματικά υπέρβαση.

Για τον Ολυμπιακό, νομίζω η εικόνα της αμυντικής του λειτουργίας από τον αγώνα στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ και δώθε( περίπου 3 μήνες) είναι αποκαρδιωτική. Μηδέν προσωπική άμυνα. Και σήμερα ο Σπανούλης δεν ήταν αρνητικός. Θα μπορούσε να είχε 4-5 ασσίστ ακόμη, όμως τα σουτ των Μάντζαρη(κυρίως) και Παπανικολάου βρήκαν σίδερο. Το πρόβλημα όμως ήταν στην άμυνα. Πελάγωσε ο Σφαιρόπουλος και χαίρεται μετά. Ο Παναθηναϊκός το ήλεγχε το ματς ακόμη και όταν προσπέρασε ο Ολυμπιακός μπροστά.

Τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό είναι πως έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει τα τελευταία χρόνια στο ΟΑΚΑ. Από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη που το καταφέρνουν αυτό.

Τα κακά νέα όμως, είναι πως αφενός δεν έχει κερδίσει σε αγώνα πλέι-όφ όταν ήταν πίσω στη σειρά και αφετέρου πως πλέον δεν παίζει καλή άμυνα για να πνίξει τον αντίπαλο.


Dred11
Πάντως ούτε ο Ολυμπιακός ήταν τόσο κακός σήμερα με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο ούτε ο Παναθηναικός ήταν τόσο καλός, με εξαίρεση κι αυτός το πρώτο δεκάλεπτο. Λάθος για μένα του Πέδουλα που στα προηγούμενα παιχνίδια δεν χρησιμοποίησε περισσότερο Χάντερ και Χέινς ώστε τώρα να τους έχει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ιδίως τον τελευταίο. Στον Καλάθη δεν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη ότι θα διατηρήσει τα καλά ποσοστά του στη σειρά. Επίσης ο Διαμαντίδης έκανε μεγαλειώδες παιχνίδι που δεν αντικατοπτρίζεται στα νούμερα, που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να το επαναλάβει άλλες δύο φορές. Θα ήθελα να είχα από πίσω ετοιμοπόλεμο τον Χέινς. Από την άλλη Ραντούλιτσα και Γουίλιαμς σίγουρα μπορούν να παίξουν καλύτερα και τους περιμένω.
troll_ey
QUOTE (erwi grey @ May 19 2016, 23:13 ) *
Δε με ενδιαφερει το πρωταθλημα απο την εποχη Σκουνι Πεν.
Προσωπικα και να το χασει δε με χαλαει για να φυγει ο κοουτς και να ερθει αλλος.
Ονοματα μετα τους τελικους.

Φαντάζεστε να έχουμε την
μεγάλη επιστροφή
Και μετά να τον ξαναδιώξουμε επειδή θα χάσει το πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς στο σεφ ενώ θα κερδίζουμε με 40 πόντους διαφορά 3 λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι και την αρμάδα του αρτζυ με μπροστάρη του λούντζη να το γυρνάει με επικό τρόπο.. Αλλά το όνειρο δεν σταματάει εκεί γιατί θα ξαναπάρουμε πίσω τον σφαιρόπουλο που θα έχει πάει την προηγούμενη σεζόν final4 με την zielona gora αλλά πάλι θα χάσουμε το πρωτάθλημα απ τον αρτζυ με την ομάδα του να κερδίζει μόνο με τρίποντα και ρεκόρ πόντων και να βγαίνει στην συνέντευξη και να λέει ότι παλιά έβαζα μόνο 80 στον ολυμπιακό γιατί είχα 3ο γκάρντ τον διαμαντίδη tongue.gif
Και κάπου εκεί θα σοβαρευτούν τα αδέρφια και θα αποφασίσουν να φέρουν πίσω τον μεγάλο ντούντα με μαγκούρα πάρκινσον και καταράκτη βοηθό του τον έναν και μοναδικό πινι και για τα αμυντικά συστήματα τονΠαναγιώτηΤονΓιαννάκη, λίνας κλειζα για μαζορέτα και τον κιντελαρο του γουντς για μπράβο πίσω απ τον κώστα τον σλούκα που μετά από 3 συνεχόμενα πρωταθληματα ευρώπης και 3 mvp final4 θα γυρίσει για να αποδείξει σε όλους ότι είναι καλύτερος απ τον σπανούλη ο οποίος θα συνεχίσει όμως να βγαίνει κρυφά ραντεβουδάκια με τον ζελικο αλλά η σχέση τους θα έχει πάει σε άλλο επίπεδο... wink.gif και κάπου εκει θα τα πάρουν τα αδέρφια και θα παραιτηθούν αλλά πλήθος κόσμου θα μαζευτεί στο σεφ και θα τους παρακαλέσει να μείνουν και ας μας κερατώνει ο σλούκας,τελικα θα μείνουν θα διαλύσουν όλη την ομάδα και θα την ξαναχτίσουν πάνω στον θεο και μαζί θα ξαναανεβουμε στην κορυφή της ευρώπης με 4 συνεχόμενα ευρωπαικά και ελα μωρε ποια γιουγκοπλαστικα τωρα......

Ωραίες καταστάσεις.συγγνωμη.
nikolas12
QUOTE(troll_ey @ May 19 2016, 23:49 ) *
Φαντάζεστε να έχουμε την
μεγάλη επιστροφή
Και μετά να τον ξαναδιώξουμε επειδή θα χάσει το πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς στο σεφ ενώ θα κερδίζουμε με 40 πόντους διαφορά 3 λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι και την αρμάδα του αρτζυ με μπροστάρη του λούντζη να το γυρνάει με επικό τρόπο.. Αλλά το όνειρο δεν σταματάει εκεί γιατί θα ξαναπάρουμε πίσω τον σφαιρόπουλο που θα έχει πάει την προηγούμενη σεζόν final4 με την zielona gora αλλά πάλι θα χάσουμε το πρωτάθλημα απ τον αρτζυ με την ομάδα του να κερδίζει μόνο με τρίποντα και ρεκόρ πόντων και να βγαίνει στην συνέντευξη και να λέει ότι παλιά έβαζα μόνο 80 στον ολυμπιακό γιατί είχα 3ο γκάρντ τον διαμαντίδη tongue.gif
Και κάπου εκεί θα σοβαρευτούν τα αδέρφια και θα αποφασίσουν να φέρουν πίσω τον μεγάλο ντούντα με μαγκούρα πάρκινσον και καταράκτη βοηθό του τον έναν και μοναδικό πινι και για τα αμυντικά συστήματα τονΠαναγιώτηΤονΓιαννάκη, λίνας κλειζα για μαζορέτα και τον κιντελαρο του γουντς για μπράβο πίσω απ τον κώστα τον σλούκα που μετά από 3 συνεχόμενα πρωταθληματα ευρώπης και 3 mvp final4 θα γυρίσει για να αποδείξει σε όλους ότι είναι καλύτερος απ τον σπανούλη ο οποίος θα συνεχίσει όμως να βγαίνει κρυφά ραντεβουδάκια με τον ζελικο αλλά η σχέση τους θα έχει πάει σε άλλο επίπεδο... wink.gif και κάπου εκει θα τα πάρουν τα αδέρφια και θα παραιτηθούν αλλά πλήθος κόσμου θα μαζευτεί στο σεφ και θα τους παρακαλέσει να μείνουν και ας μας κερατώνει ο σλούκας,τελικα θα μείνουν θα διαλύσουν όλη την ομάδα και θα την ξαναχτίσουν πάνω στον θεο και μαζί θα ξαναανεβουμε στην κορυφή της ευρώπης με 4 συνεχόμενα ευρωπαικά και ελα μωρε ποια γιουγκοπλαστικα τωρα......

Ωραίες καταστάσεις.συγγνωμη.


Αν κάνουμε φέτος βραβεία basketforum, έχω ήδη αποφασίσει ότι αυτό είναι το ποστ της χρονιάς. Με το θεό, τον Woods μπράβο και τη μαζορέτα Kleiza κύλησαν πολλά δάκρυα tongue.gif
erwi grey
QUOTE(troll_ey @ May 20 2016, 05:49 ) *
Φαντάζεστε να έχουμε την
μεγάλη επιστροφή
Και μετά να τον ξαναδιώξουμε επειδή θα χάσει το πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς στο σεφ ενώ θα κερδίζουμε με 40 πόντους διαφορά 3 λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι και την αρμάδα του αρτζυ με μπροστάρη του λούντζη να το γυρνάει με επικό τρόπο.. Αλλά το όνειρο δεν σταματάει εκεί γιατί θα ξαναπάρουμε πίσω τον σφαιρόπουλο που θα έχει πάει την προηγούμενη σεζόν final4 με την zielona gora αλλά πάλι θα χάσουμε το πρωτάθλημα απ τον αρτζυ με την ομάδα του να κερδίζει μόνο με τρίποντα και ρεκόρ πόντων και να βγαίνει στην συνέντευξη και να λέει ότι παλιά έβαζα μόνο 80 στον ολυμπιακό γιατί είχα 3ο γκάρντ τον διαμαντίδη tongue.gif
Και κάπου εκεί θα σοβαρευτούν τα αδέρφια και θα αποφασίσουν να φέρουν πίσω τον μεγάλο ντούντα με μαγκούρα πάρκινσον και καταράκτη βοηθό του τον έναν και μοναδικό πινι και για τα αμυντικά συστήματα τονΠαναγιώτηΤονΓιαννάκη, λίνας κλειζα για μαζορέτα και τον κιντελαρο του γουντς για μπράβο πίσω απ τον κώστα τον σλούκα που μετά από 3 συνεχόμενα πρωταθληματα ευρώπης και 3 mvp final4 θα γυρίσει για να αποδείξει σε όλους ότι είναι καλύτερος απ τον σπανούλη ο οποίος θα συνεχίσει όμως να βγαίνει κρυφά ραντεβουδάκια με τον ζελικο αλλά η σχέση τους θα έχει πάει σε άλλο επίπεδο... wink.gif και κάπου εκει θα τα πάρουν τα αδέρφια και θα παραιτηθούν αλλά πλήθος κόσμου θα μαζευτεί στο σεφ και θα τους παρακαλέσει να μείνουν και ας μας κερατώνει ο σλούκας,τελικα θα μείνουν θα διαλύσουν όλη την ομάδα και θα την ξαναχτίσουν πάνω στον θεο και μαζί θα ξαναανεβουμε στην κορυφή της ευρώπης με 4 συνεχόμενα ευρωπαικά και ελα μωρε ποια γιουγκοπλαστικα τωρα......

Ωραίες καταστάσεις.συγγνωμη.

Φιλε μονο μια χαρη. Σβησε το δικο μου ποστ απο πανω γιατι το χαλαει αυτο που εγραψες. biggrin.gif
assistant
QUOTE(troll_ey @ May 19 2016, 23:49 ) *
Φαντάζεστε να έχουμε την
μεγάλη επιστροφή
Και μετά να τον ξαναδιώξουμε επειδή θα χάσει το πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς στο σεφ ενώ θα κερδίζουμε με 40 πόντους διαφορά 3 λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι και την αρμάδα του αρτζυ με μπροστάρη του λούντζη να το γυρνάει με επικό τρόπο.. Αλλά το όνειρο δεν σταματάει εκεί γιατί θα ξαναπάρουμε πίσω τον σφαιρόπουλο που θα έχει πάει την προηγούμενη σεζόν final4 με την zielona gora αλλά πάλι θα χάσουμε το πρωτάθλημα απ τον αρτζυ με την ομάδα του να κερδίζει μόνο με τρίποντα και ρεκόρ πόντων και να βγαίνει στην συνέντευξη και να λέει ότι παλιά έβαζα μόνο 80 στον ολυμπιακό γιατί είχα 3ο γκάρντ τον διαμαντίδη tongue.gif
Και κάπου εκεί θα σοβαρευτούν τα αδέρφια και θα αποφασίσουν να φέρουν πίσω τον μεγάλο ντούντα με μαγκούρα πάρκινσον και καταράκτη βοηθό του τον έναν και μοναδικό πινι και για τα αμυντικά συστήματα τονΠαναγιώτηΤονΓιαννάκη, λίνας κλειζα για μαζορέτα και τον κιντελαρο του γουντς για μπράβο πίσω απ τον κώστα τον σλούκα που μετά από 3 συνεχόμενα πρωταθληματα ευρώπης και 3 mvp final4 θα γυρίσει για να αποδείξει σε όλους ότι είναι καλύτερος απ τον σπανούλη ο οποίος θα συνεχίσει όμως να βγαίνει κρυφά ραντεβουδάκια με τον ζελικο αλλά η σχέση τους θα έχει πάει σε άλλο επίπεδο... wink.gif και κάπου εκει θα τα πάρουν τα αδέρφια και θα παραιτηθούν αλλά πλήθος κόσμου θα μαζευτεί στο σεφ και θα τους παρακαλέσει να μείνουν και ας μας κερατώνει ο σλούκας,τελικα θα μείνουν θα διαλύσουν όλη την ομάδα και θα την ξαναχτίσουν πάνω στον θεο και μαζί θα ξαναανεβουμε στην κορυφή της ευρώπης με 4 συνεχόμενα ευρωπαικά και ελα μωρε ποια γιουγκοπλαστικα τωρα......

Ωραίες καταστάσεις.συγγνωμη.

μισο μπουκαλι το χεις κατεβασει για πλακα.........
SteveNashidis
Απολαυστικό ματς και δίκαιο ,καθαρό αποτέλεσμα για ΠΑΟ.
Για την κριτική του coach Σ , θα γίνει μετά το τέλος της σειράς. Πλέον αναστένουμε οποιαδήποτε περιφέρεια που έχει θέμα με το σουτ . ΝΑΙ εμάς που μας κατηγορούσαν για το πολύ ξύλο .

Πρίντεζη δυστυχώς αγόρι μου δεν ενέπνευσες τους συμπαίκτες σου να σου χαρίσουν αυτή τη νίκη. Μόνος σου έπαιζες στο 1ο ημίχρονο . 77.gif

Υ.Γ που είναι οι κακοπροαίρετοι που μιλούσαν για κάτι under 120 laugh.gif laugh.gif
looser
Συγχαρητηρια σε ολους αυτους τους ειδημονες του αθληματος που μας πρηξανε τα...συκωτια ολη την χρονια να στηριξουμε τον προφεσσορα του μπασκετ Τζορτζεβιτς και την τρομερη δουλεια που κανει στον ΠΑΟ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Και αν ποτε λεγαμε και καμια κουβεντα παραπανω (με αρχηγο τον Midi_Miliz, που ο ανθρωπος πρεπει να εχει αλλαξει 14 στομαχια απο ολα αυτα που του εσερναν οι γνωστες του αθληματος εδω μεσα στο φορουμ) μας επανεφεραν στην ταξη οι δημοκρατικοι mods.

Επειδη με βλεπω να μου ριχνουν καμια 15αρια φαουλ 4 αντιαθλητικα και 3 ντισκαλιφιε αν συνεχισω, να βγουν οι στηριξακηδες και να μας πουν ποσο θα στηριξουν τον Αρτζι τωρα. Θα μας πρηξουν τα...συκωτια και με το να στηριξουμε την ομαδα και τον Αρτζι ? Ή πρεπει ο προπονητης μας να ειναι Σερβος για να το κατεχει ?

Δωστε στον Αρτζι 10ετες συμβολαιο, με το μπατζετ που διναμε στον μυρωδια τον Σαλε, που μας διδαξε το τοπι φετος και αφηστε τον να δουλεψει.

Που ειναι ολοι οι στηριξακηδες της ομαδας και του Σαλε σημερα να μας διδαξουν μπασκετ και να μας μιλησουν για το ομορφο επιθετικο παιχνιδι του Σαλε που δουλευει και η δουλεια του θα φανει το αργοτερο σε 34 χρονια....

Μου ελειψε το πυρηνικο οπλο Ραντουλιτσα σημερα....Δεν τον χορταινα να παιζει 35λεπτα επι Σαλε !!!!!!!!!!!!!!

Που εισαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ???????????????????????

Γελαει ο κοσμος ρε στηριξακηδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mod ριξε μου ενα ντισκαλιφιε τωρα, για να μην ξαναγραψω ποτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι κι αλλιως με τον Αρτζι στον παγκο ολα θα πηγαινουν μια χαρα και δεν θα υπαρχει λογος να γραφω...

Midi_Miliz για MODERATOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
whaler
QUOTE (troll_ey @ May 19 2016, 23:49 ) *
Φαντάζεστε να έχουμε την
μεγάλη επιστροφή
Και μετά να τον ξαναδιώξουμε επειδή θα χάσει το πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς στο σεφ ενώ θα κερδίζουμε με 40 πόντους διαφορά 3 λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι και την αρμάδα του αρτζυ με μπροστάρη του λούντζη να το γυρνάει με επικό τρόπο.. Αλλά το όνειρο δεν σταματάει εκεί γιατί θα ξαναπάρουμε πίσω τον σφαιρόπουλο που θα έχει πάει την προηγούμενη σεζόν final4 με την zielona gora αλλά πάλι θα χάσουμε το πρωτάθλημα απ τον αρτζυ με την ομάδα του να κερδίζει μόνο με τρίποντα και ρεκόρ πόντων και να βγαίνει στην συνέντευξη και να λέει ότι παλιά έβαζα μόνο 80 στον ολυμπιακό γιατί είχα 3ο γκάρντ τον διαμαντίδη tongue.gif
Και κάπου εκεί θα σοβαρευτούν τα αδέρφια και θα αποφασίσουν να φέρουν πίσω τον μεγάλο ντούντα με μαγκούρα πάρκινσον και καταράκτη βοηθό του τον έναν και μοναδικό πινι και για τα αμυντικά συστήματα τονΠαναγιώτηΤονΓιαννάκη, λίνας κλειζα για μαζορέτα και τον κιντελαρο του γουντς για μπράβο πίσω απ τον κώστα τον σλούκα που μετά από 3 συνεχόμενα πρωταθληματα ευρώπης και 3 mvp final4 θα γυρίσει για να αποδείξει σε όλους ότι είναι καλύτερος απ τον σπανούλη ο οποίος θα συνεχίσει όμως να βγαίνει κρυφά ραντεβουδάκια με τον ζελικο αλλά η σχέση τους θα έχει πάει σε άλλο επίπεδο... wink.gif και κάπου εκει θα τα πάρουν τα αδέρφια και θα παραιτηθούν αλλά πλήθος κόσμου θα μαζευτεί στο σεφ και θα τους παρακαλέσει να μείνουν και ας μας κερατώνει ο σλούκας,τελικα θα μείνουν θα διαλύσουν όλη την ομάδα και θα την ξαναχτίσουν πάνω στον θεο και μαζί θα ξαναανεβουμε στην κορυφή της ευρώπης με 4 συνεχόμενα ευρωπαικά και ελα μωρε ποια γιουγκοπλαστικα τωρα......

Ωραίες καταστάσεις.συγγνωμη.


77.gif 77.gif 77.gif

Απλά με το τέλος του ποστ σου, ξαναγύρισα στο "φαντάζεστε" στην αρχή και πέθανα στα γέλια!
Nik Tepits
Δεν το πιστευω οτι δεν μπορεσα να δω εναν απ τους καλυτερος τελικους απ οτι λετε!

Αυτο που πιστευω εκανε ο Πεδουλακης, εδωσε ξεκαθαρους ρολους στους παιχτες. Οχι αλλα νταλον οπως ο Σαλε, που μας εκανε να πεταξουμε στα σκουπιδια το Φ4. Και σημερα θα εβαζε τον Παβλοβιτς κανα 15 λεπτο με τραυματια τον Βλαντο, ειμαι σιγουρος.
Zoys
+1 foul στον sni79per για προσβλητικό post που υποβιβάζει το επίπεδο της συζήτησης. Χαρακτηρισμοί τέτοιου τύπου δεν έχουν θέση στο forum και καλό είναι να το καταλάβουμε όλοι.
sni79per
QUOTE(jazz thrilos @ May 19 2016, 23:10 ) *
Και κάτι ακόμη. Μπάινει ο αγαπητός φίλος του παναθηναικού και γράφει "ο πεδουλάκης την έχει μεγάλη...την ικανότητα". Εντάξει, δεν είμαστε όλοι 16 ετων ούτε γράφουμε εδώ για να δείξουμε πόσο οπαδοί είμαστε. Λίγο σέβας που θα έλεγα και μια θεία μου 60 ετών συμβολαιογράφος! Απλά το αναφέρω για να μην ξεφύγουε ρε παιδιά.


σε φιλους παναθηναικους το λεω κ σε μενα μαζι.
που ναι μεν τον χω σε εκτιμηση γιατι ειμαι λατρης της αμυνας αλλα τον εχω αδικησει απο την αλλη καποιες φορες.
η σειρα εχει δρομο ο οσφπ ειναι πιο δομημενη ομαδα αλλα πλεον υπαρχει ενα μικρο πλεονεκτημα λογω οακα κ ψυχολογιας.

edit πηρα φαουλ.ας παρει την απαξιωμενη κουπα να την μεγαλωσει να παρω κ πεμπτο. biggrin.gif
erwi grey
Πολυ δυνατοι οι φιλοι του Παναθηναικου. tongue.gif
j-kidd13

+1 φάουλ στον looser,για το γεματο αγάπη ποστ του...
Μιας και ζητησε και φαουλ...
Coach Periklis
QUOTE (troll_ey @ May 19 2016, 23:49 ) *
Φαντάζεστε να έχουμε την
μεγάλη επιστροφή
Και μετά να τον ξαναδιώξουμε επειδή θα χάσει το πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς στο σεφ ενώ θα κερδίζουμε με 40 πόντους διαφορά 3 λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι και την αρμάδα του αρτζυ με μπροστάρη του λούντζη να το γυρνάει με επικό τρόπο.. Αλλά το όνειρο δεν σταματάει εκεί γιατί θα ξαναπάρουμε πίσω τον σφαιρόπουλο που θα έχει πάει την προηγούμενη σεζόν final4 με την zielona gora αλλά πάλι θα χάσουμε το πρωτάθλημα απ τον αρτζυ με την ομάδα του να κερδίζει μόνο με τρίποντα και ρεκόρ πόντων και να βγαίνει στην συνέντευξη και να λέει ότι παλιά έβαζα μόνο 80 στον ολυμπιακό γιατί είχα 3ο γκάρντ τον διαμαντίδη tongue.gif
Και κάπου εκεί θα σοβαρευτούν τα αδέρφια και θα αποφασίσουν να φέρουν πίσω τον μεγάλο ντούντα με μαγκούρα πάρκινσον και καταράκτη βοηθό του τον έναν και μοναδικό πινι και για τα αμυντικά συστήματα τονΠαναγιώτηΤονΓιαννάκη, λίνας κλειζα για μαζορέτα και τον κιντελαρο του γουντς για μπράβο πίσω απ τον κώστα τον σλούκα που μετά από 3 συνεχόμενα πρωταθληματα ευρώπης και 3 mvp final4 θα γυρίσει για να αποδείξει σε όλους ότι είναι καλύτερος απ τον σπανούλη ο οποίος θα συνεχίσει όμως να βγαίνει κρυφά ραντεβουδάκια με τον ζελικο αλλά η σχέση τους θα έχει πάει σε άλλο επίπεδο... wink.gif και κάπου εκει θα τα πάρουν τα αδέρφια και θα παραιτηθούν αλλά πλήθος κόσμου θα μαζευτεί στο σεφ και θα τους παρακαλέσει να μείνουν και ας μας κερατώνει ο σλούκας,τελικα θα μείνουν θα διαλύσουν όλη την ομάδα και θα την ξαναχτίσουν πάνω στον θεο και μαζί θα ξαναανεβουμε στην κορυφή της ευρώπης με 4 συνεχόμενα ευρωπαικά και ελα μωρε ποια γιουγκοπλαστικα τωρα......

Ωραίες καταστάσεις.συγγνωμη.


Το μόνο που πραγματικά πιστεύω από το από πάνω ποστ ότι σε περίπου 2 χρόνια ο Σφαιροπουλος θα είναι φαιναλ 4 με ομαδα τύπου Νταρουσαφακα

Δεν ξέρω κάτι έχει το νερό στο ΣΕΦ γιατί καλός κόουτς είναι....Αλλά που ζούμε φετος δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια
jazz thrilos
Ξαναβλέπω το παιχνίδι στην τηλεόραση γιατί ήμουν στο γήπεδο. Άυπνος θα μείνω ρε γαμώτο. Θα βλέπω τον Μάντζαρη την ώρα που θα με παίρνει ο ύπνος να οργανώνει τα πρόβατα που θα μετράω και στο τέλος της επίθεσης θα σουτάρει σαν τσέλιγκας και θα ρίχνει την μπάλα έξω απο τη στάνη. Ένα ποιντ γκαρντ της προκοπής ρε παιδιά μπας και κοιμηθούμε ήρεμα...
Putnam

1) O Άρτζυ στην συνέντευξη τύπου άδειασε τον Ραντούλιτσα. Φάουλ για μένα. Η σειρά έχει συνέχεια, αν βάλει τον παίκτη έστω και για 5 λεπτά στο επόμενο και αυτός πετάξει αετό εγώ δεν θα του καταλογίσω τίποτα (του Ραντού εννοώ).

2) Απολαυστικός Γιάννης Φιλέρης στα σχόλια μετά τον αγώνα, προσπάθησε με ανόητους ισχυρισμούς να μειώσει όσο μπορούσε το επίτευγμα του Άρτζυ. Ο Διαμαντόπουλος ήταν πιο κύριος ή πιο διπλωμάτης αν θέλετε.

3) Πόση φόλα έφαγε αυτή η ομάδα όλη τη χρονιά από τον Σάλε? Δυστυχώς πολλοί (μεταξύ τους και εγώ) λέγαμε ναι οκ, πάμε, μας έχει μέσα σε όλους τους στόχους κλπ κλπ, αλλά νομίζω πως όλοι ανεξαιρέτως καταλάβαμε έστω και στο τέλος ότι αν δεν αποχωρούσε θα χάναμε το πρωτάθλημα με 3-0.

4) Κρίμα για τον Άρτζυ που δεν έχει Κούζμιτς, θα τον κρατούσε με χίλια αντί για Ραντούλιτσα. Μέχρι και από τον Χάντερ πάντως πήρε ό,τι είχε να δώσει σήμερα.

5) Συσπειρωμένη η ομάδα, μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια, αυτό που ήθελε και έλεγε διαρκώς ο Σάλε αλλά δεν μπορούσε να το εμπνεύσει στους παίκτες του.

6) Σήμερα μας βγήκαν ΟΛΑ, ο ΟΣΦΠ ήταν κακός και βασίστηκε σε εξάρσεις ατομικές. Παρ'όλα αυτά το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Πάντως δεν νομίζω ότι το επόμενο του ΟΑΚΑ χάνεται από τον ΠΑΟ και μετά με 2-0 λογικά η σειρά θα τελειώσει στο ΟΑΚΑ.

7) Ο βοηθός που πήρε ο Άρτζυ από την Κύπρο τον έπιασε αρκετές φορές ο φακός να πετάγεται και να μιλάει στον κόουτς, λέτε να είναι τόσο γάτος ο τύπος και επέμενε ο Άρτζυ να τον έχει ξανά στο τιμ?

8) Λογικά ο ΟΣΦΠ μπλόκαρε γιατί περίμενε να παίξουμε πολύ με τάισμα Ραντούλιτσα και όταν κάτι τέτοιο δεν έγινε δεν φάνηκε να έχει plan Β. Επίσης νομίζω ότι βαρόμετρο στον φετινό ΟΣΦΠ είναι ο Χάκετ και δευτερευόντως οι Πρίντεζης-Σπανούλης, ενώ στον φετινό ΠΑΟ αντίστοιχα βαρόμετρο είναι ο Καλάθης και δευτερευόντως οι Γκιστ-ΔΔ.

9) Ο ΔΔ τα τελευταία 2 χρόνια (από Ιβάνοβιτς και μετά) όταν σουτάρει κρίσιμες βολές στο τέλος το κάνει άτσαλα και δεν είναι πολύ εύστοχος. Τον Παππά στις βολές του δεν τον φοβήθηκα καθόλου, στον ΔΔ ήμουν σίγουρος ότι θα χάσει τουλάχιστον την μία.

10) Το φάουλ που έκανε ο Καλάθης στα τελευταία δευτερόλεπτα στον Σπανούλη στο κέντρο του γηπέδου ενώ ήμασταν στο +3 και τον έστειλε στις βολές, τι ήταν, οδηγία απ'τον πάγκο? μου φάνηκε τραγική επιλογή, εκεί παίζεις άμυνα στο τρίποντο ή έστω κάνεις φάουλ αφού κυλήσει λίγο ο χρόνος και όχι στην σέντρα του γηπέδου.

Reggie Miller 31
Πάντως ένα μεγάλο μπράβο το αξίζει ο Πρίντεζης. Να εχεις χάσει τον πατέρα σου, να μπαίνεις μέσα και να είσαι απο τους λίγους της ομάδας που το μυαλό τους δεν είναι αλλού! Γενικά το παιδί είναι ψυχάρα! Αναγκάστηκε να πάει στην Ολύμπια Λάρισας του Μπαρτζώκα για να τον μάθουν, να φύγει στην Μάλαγα που κόντεψε να μείνει ανάπηρος με τον τραυματισμό του και να γυρίσει πίσω και να είναι η κολώνα του ΟΣΦΠ. Ένα παιδί που έχει παλέψει για κάθε λεπτό συμμετοχής του.

Ελπίζω τα καλόπαιδα της κερκίδας μας το Σάββατο να μην πιάσουν στο στόμα τους το παιδί γιατί πραγματικά θα είναι μεγάλη ντροπή!

ΥΓ Μακάρι την καριέρα του να την έχουν και οι δικοί μας έλληνες παίκτες και να μην τους ξανακόψει το μπάσκετ ο κάθε βισματίας Σέρβος κλπ
ΥΓ2 Έλληνες καλοί υπάρχουν ευκαιρίες θέλουν! Όπως ο ΔΔ ή ο Τσαρτσαρής ήρθαν στην ομάδα μας σαν σχεδόν έτοιμα ταλέντα απο καποιες άλλες ομάδες που πήραν ευκαιρίες, έτσι και κάποια άλλα παιδιά είναι κρίμα να τους κόβουν το μπάσκετ απο τα 16, αντί να τα δώσουν δανεικά και να γυρίσουν σχεδόν έτοιμοι παίκτες! Θα ήθελα πολύ να δω πχ τον Λούντζη σε ένα πρόγραμμα όπως του Άρη ή των Τρικάλων ή του Κολοσσού η του Ρεθύμνου ή της Ν. Κηφησιάς
ΥΓ3 Ματσάρα σημερα, νομίζω γίνεται αρκετά άδικη κριτική στον Σφαιρόπουλο για το κοουτσάρισμα, όταν ο βασικός ψηλός του είναι σε άλλο γήπεδο (αφού έχει κλείσει αλλού) και ο Σπανούλης (ο βασικός δημιουργός δλδ) σε κακή βραδιά. Ο Χάκετ και ο Μάντζαρης δεν είναι τόσο δημιουργοί και επίσης ο Βαγγέλης δεν είναι και για βασικό PG. Είναι ένα πάρα πολύ καλό back up PG
ΥΓ4 Βλέπεις τον Παπανικολάου και σκέφτεσαι πόσο μεγάλο λάθος έκανε που πήγε ΝΒΑ. Έχει γυρίσει πολλά χρόνια πίσω το παιδί! Τιμή και δόξα σε παίκτες όπως ο ΔΔ, ο Παπαλουκάς κλπ που προτίμησαν να κατσουν εδώ, απο το να πάνε εκεί και να κουνάνε πετσέτες στον πάγκο
MaJesty23
Πάντως σε συζητήσεις με φίλους Ολυμπιακούς,έλεγα μόνο βάσει λογικής,δεν παίζε να μην κάνουμε ένα break σε 5 συνεχόμενα ματς σε playoff ι(2 ήττες Αρη).Χλευάστηκα αλλά δικαιώθηκα biggrin.gif


Στα του ματς,ακόμα και οταν πέρασε μπροστά ο Ολυμπιακός,έλεγα στην κοπέλα μου(που χτυπιόταν laugh.gif ),ότι δεν χάνεται το ματς γιατί παίζαμε απλά καλύτερα
Σκόρπιες σκέψεις:

-Πριντέζαρος...τι να πεις για το χαμογελαστό παιδί του ελληνικού μπάσκετ.Στο ευρωμπάσκετ που πήγα τον έβγαλα φώτο στο hotel.Όλοι σφιγμενοι,σοβαροί και ο Γιώργαρος με το τρομερό χαμόγελο του να μας κάνει high five. 77.gif
-Mυθικός Καλάθης...εάν έπαιζε έτσι με Λαμποράλ ,θα χε γραφτεί αλλιώς η ιστορία.
-Εγω τον Ραντούλιτσα δεν τον βλέπω αδιάφορο...δεν ξέρω εαν είδατε πως πανηγύρισε το τρίποντο στο τέλος του ημιχρόνου ,του Φελντέιν. cool.gif .Εγω δεν θέλω να φύγει...έχει σκόρ,που οι άλλοι στην ρακέτα δεν έχουν.Θα ναι μαγκία του Aργύρη εάν μείνει να καταφέρει να τον βάλει μέσα στο παιχνίδι του ΠΑΟ.
-Αυτη η ομάδα,με 2-3 προσθήκες(4αρι ,αθλητικό πεντάρι και αυθεντικό Playmaker)έχει μέλλον...
-Αργύρη άρπαξες κιλά.... biggrin.gif .Πάντως είναι για τον μπασκετικο Παναθηναικό ,ο Λεμονης μας smiley.gif .Στρατιώτης ,βάζει πλάτη !Ας πάρει μια ευκαιρία με το τωρινό μπάτζετ.Την κέρδισε!
fastbreak70
QUOTE(fastbreak70 @ May 19 2016, 02:31 ) *
αν ο σφαιροπουλος παιξει 'σετ' μπάσκετ τοτε σιγουρα θα βαλει τον πεδουλακη μεσα στο παιχνιδι...

ο σημερινος παναθηναικος είναι παναθηναικος μονο επειδή φορα την φανελα του παναθηναικου.!.!


ανακαλω τα παραπανω,
γιατι ο πεδουλακης 'κλειδωσε' τον παλιο πεδουλακη στα αποδυτήρια και βγηκε εξω 'ντυμενος' περασοβιτς...

τετοιο περιφεριακο επιθετικο παιχνιδι είναι μεγαλη (και ευχαριστη) εκπληξη από τον πεδουλακη...

ελπιζω να μην ηταν περιστασιακη επιλογή και να εχει καταλαβει ότι το τσουκου-τσουκου μπολ εχει πεθανει στο υψηλο ευρωπαικο επιπεδο...


Reggie Miller 31
QUOTE (Putnam @ May 20 2016, 00:47 ) *
2) Απολαυστικός Γιάννης Φιλέρης στα σχόλια μετά τον αγώνα, προσπάθησε με ανόητους ισχυρισμούς να μειώσει όσο μπορούσε το επίτευγμα του Άρτζυ. Ο Διαμαντόπουλος ήταν πιο κύριος ή πιο διπλωμάτης αν θέλετε.

Αυτός δεν ήταν στο γραφείο Τύπου του ΟΣΦΠ στα 90's και με πολύ στενές σχέσεις με την ΚΑΕ μέχρι και πριν μια 10ετία σχεδόν; Γνωστός σε όλους ο κύριος Φιλέρης για το πως γράφει, είτε αφορά τον ΟΣΦΠ, είτε αφορά τον Μπερτομέου...
salonikatasos
QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 20 2016, 00:56 ) *
Αυτός δεν ήταν στο γραφείο Τύπου του ΟΣΦΠ στα 90's και με πολύ στενές σχέσεις με την ΚΑΕ μέχρι και πριν μια 10ετία σχεδόν; Γνωστός σε όλους ο κύριος Φιλέρης για το πως γράφει, είτε αφορά τον ΟΣΦΠ, είτε αφορά τον Μπερτομέου...

ο φιλέρης είναι αυτός που έκανε την περιγραφή του φ4 της μπολόνια .... για το tv magic(τραγική ειρωνεία ε?)
bodiroga10
QUOTE (Putnam @ May 20 2016, 00:47 ) *
2) Απολαυστικός Γιάννης Φιλέρης στα σχόλια μετά τον αγώνα, προσπάθησε με ανόητους ισχυρισμούς να μειώσει όσο μπορούσε το επίτευγμα του Άρτζυ. Ο Διαμαντόπουλος ήταν πιο κύριος ή πιο διπλωμάτης αν θέλετε.

οτι και να πει ο φιλερης συγχωρειται γιατι εχει κανει την μεταδοση στο φαιναλ4 της μπολονιας.

η μεταδοση του στον τελικο μας με την κιντερ στο ματζικ του κοκκαλη ηταν απολαυση

https://www.youtube.com/watch?v=8vapGlY7CPI
Coach Periklis
Πάντως ακόμα τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει"Σπανούλης σε καλή βραδιά".....Κάθε φορά σε κακή είναι

15 πόντους έβαλε, με 2-4 2π 2-6 3π , 5-5 βολές

Δημιουργία δεν είχε όπως όλη η ομάδα. Και είναι 34 , όχι ο Σπανούλης των b2b που ήταν κΙ χειρότερος στα ντέρμπι πλην του 2012
Reggie Miller 31
QUOTE (salonikatasos @ May 20 2016, 01:01 ) *
ο φιλέρης είναι αυτός που έκανε την περιγραφή του φ4 της μπολόνια .... για το tv magic(τραγική ειρωνεία ε?)

Θεία δίκη ήταν αυτό! tongue.gif
j-kidd13
Προς τιμην των οπαδων που σταματησαν το συνθημα για τον Διαμαντιδη.Βεβαια μεγαλυτερη μαγκια θα ηταν να γινοταν χωρις να υπαρχει το δυσαρεστο περιστατικο με τον πατερα του Πριντζεζη,το ιδιο ισχυει και για το αντιστοιχο με τον Σπανουλη στο ΟΑΚΑ,αλλα αυτα μαλλον απεχουν ακομα απο το να γινουν πραξη.Οπως και να εχει,μαγκια τους.
Θελω να δω μεθαυριο τους δικους μας...Προσωπικα,θα χειροκροτουσα τον Πριντεζη,ειτε κατα την εισοδο του για ζεσταμα,ειτε κατα την εκφωνιση του ονοματος του στην παρουσιαση,σαν συλληπητηρια κινηση απο πλευρας οπαδων,ξεχωρα απο αντιπαλοτητες.
irving
QUOTE(Putnam @ May 20 2016, 00:47 ) *
10) Το φάουλ που έκανε ο Καλάθης στα τελευταία δευτερόλεπτα στον Σπανούλη στο κέντρο του γηπέδου ενώ ήμασταν στο +3 και τον έστειλε στις βολές, τι ήταν, οδηγία απ'τον πάγκο? μου φάνηκε τραγική επιλογή, εκεί παίζεις άμυνα στο τρίποντο ή έστω κάνεις φάουλ αφού κυλήσει λίγο ο χρόνος και όχι στην σέντρα του γηπέδου.

θυμαμαι τον πεδουλακη μετα απο ενα ευρωπαικο παιχνιδι του παο φετος (δεν θυμαμαι ποιο) οπου ηταν καλεσμενος στην εκπομπη στην ετ1, ρωτηθηκε τι θα εκανε αμα νικαγε για 3 ποντους η ομαδα του και ειχε ο αντιπαλος τη μπαλα. αμα εκανε φαουλ η επελεγε να παιξει αμυνα. (προφανως κατι παρομοιο εγινε και σε εκεινον τον αγωνα).

η απαντηση του ηταν οτι αμα το σκορ ειναι υψηλο θα επελεγε το φαουλ ενω αμα ηταν χαμηλο το σκορ θα επαιζε αμυνα.
οποτε θεωρω πως ηταν οδηγια να γινει φαουλ. το κακο ειναι οτι εγινε νωρις.
ThreeDi
Πάντως ο Φιλέρης και στην ιστορική μετάδοση από το Tv Magic αλλά και σε μεταδόσεις τελικών στον ant1 κάνει καλές περιγραφές χωρίς να σου φαίνεται βαμμένος Ολυμπιακός. (δεν τον άκουσα σήμερα ωστόσο)
louie
κυριαρχος 100% του αγωνα ο παναθηναικος. και σε παιχνιδι που δεν το περιμενα. καιρο ειχαμε να δουμε τετοιο θεαμα σε ντερμπι. μπραβο στον πεδουλακη αλλα και σε καποιους παιχτες που μπηκαν πολυ αποφασισμενοι.

-οσο ευκολα εγινε αυτο το μπρεικ αλλο τοσο μπορει να κανει και ο ολυμπιακος στο οακα, μην πανηγυριζουμε

-ολη την χρονια ελεγα οτι ο ολυμπιακος δεν παιζει αμυνα. απλα οι δημοσιογραφοι πηγαν να τον βγαλουν αμυντικη ομαδα λογω της κακης επιθεσης του.


-ο μαντζαρης πως γινεται να παιζει τοσο; πως γινεται να παιζει στο ολυμπιακο γενικοτερα;


-δεν ειναι τυχαια τα ποσοστα που βγαζουν ΟΛΟΙ οι αντιπαλοι του ολυμπιακου στο 3ποντο. εχει αθλια περιφερειακη αμυνα με πρωτοστατη της τον σπανουλη που δεν εχει ιδεα που ειναι ο παιχτης του καθε στιγμη αλλα και τον μαντζαρη που διαφημιζοταν και σαν αμυντικος εξολοθρευτης


-απιστευτο νουμερο στις ασσιστ σημερα. καλαθης, δδ μαεστροι κανονικοι

-ψυχαρα ο πριντεζης και μεγαλος λοτζεσκι. ειδικα ομως ο πριντεζης δεδομενων των συνθηκων

-αν δεν προσεξεις στα κρισιμα σουτ τον φωτση μαλλον δεν τον εχεις δει ποτε να παιζει μπασκετ

-χαραλαμποπουλος επιτελους με ενεργο ρολο σε κρισιμο σημειο

-ο παππας ειναι γνωστο οτι ζει για μεγαλα παιχνιδια. γιατι να μην εχει λιγο μυαλο παραπανω;

-83 ποντους ενω οι καλυτεροι σου σκορερ, ο ραντουλιτσα και ο γουιλιαμς ειχαν συνολο 5 ποντους

μπραβο στους οπαδους που εκοψαν το υβριστικο συνθημα εναντιον του διαμαντιδη. σπουδαια κινηση πραγματικα

katharop
Χωρις ιχνος ειρωνιας και χωρις να θελω να θιξω καποιον σημερα φιλοι αρειανοι πρεπει να καταλαβατε οτι ο παναθηναικος με τον αρη κατεβηκε για φιλικα προετοιμασιας ο πεδουλακης ηθελε να κερδισει χρονο και να δοκιμασει σχηματα. Το χασμα οσο και αν δεν θελετε να το δειτε ειναι ακομα τεραστιο.
ag97
Μου κανει παντως τεραστια εντυπωση ποσο προσγειωμενοι ειστε ολοι οι Παναθηναικοι εδω μεσα..εγω πραγματικα θεωρω αδυνατο το μπρεικ τη Κυριακη κυριως λογω Σφαιροπουλου...βασικα πιστευω οτι παει για 0-3 η σειρα!
ThreeDi
QUOTE (ag97 @ May 20 2016, 03:28 ) *
Μου κανει παντως τεραστια εντυπωση ποσο προσγειωμενοι ειστε ολοι οι Παναθηναικοι εδω μεσα..εγω πραγματικα θεωρω αδυνατο το μπρεικ τη Κυριακη κυριως λογω Σφαιροπουλου...βασικα πιστευω οτι παει για 0-3 η σειρα!


Είναι μία από τις κληρονομιές του Ομπράντοβιτς προς τον σύλλογο.
επαθα λαστιχο
QUOTE(katharop @ May 20 2016, 03:27 ) *
Χωρις ιχνος ειρωνιας και χωρις να θελω να θιξω καποιον σημερα φιλοι αρειανοι πρεπει να καταλαβατε οτι ο παναθηναικος με τον αρη κατεβηκε για φιλικα προετοιμασιας ο πεδουλακης ηθελε να κερδισει χρονο και να δοκιμασει σχηματα. Το χασμα οσο και αν δεν θελετε να το δειτε ειναι ακομα τεραστιο.

Σαν τις συσκευασίες που αναγράφουν "μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών"
Ε το δικό σου είχε ολάκερη αμυγδαλιά tongue.gif
thanath
QUOTE (ag97 @ May 20 2016, 03:28 ) *
Μου κανει παντως τεραστια εντυπωση ποσο προσγειωμενοι ειστε ολοι οι Παναθηναικοι εδω μεσα..εγω πραγματικα θεωρω αδυνατο το μπρεικ τη Κυριακη κυριως λογω Σφαιροπουλου...βασικα πιστευω οτι παει για 0-3 η σειρα!


Δεν είναι θέμα προσγείωσης.. Απλά έχουμε δει φέτος την ομάδα να κάνει καλά παιχνίδια και μετά να κάνει πολύ κακές εμφανίσεις.. Σε κανένα μας νομίζω δεν θα κάνει εντύππωση αν χάσουμε στο ΟΑΚΑ!

Για τον coach bullet πιστεύω και γω ότι μετράει αγώνες στον πάγκο της ομάδας ακόμα και να πάρει πρωτάθλημα.. Έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και δυστυχώς ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι ακολουθεί τον κόσμο στην απομάκρυνση Μπαρτζώκα.. Εκτός αν θέλουν να κρύψουν τα προβλήματα της ομάδας πίσω από τους τραυματισμούς και συνεχίσουν οι αφοί μαζί του.. Πότε λήγει το συμβόλαιό του?
PanosIlio
Σούπερ άμυνα και πάλι χθες, ειδικά η περιφερειακή μας.

Είχα κι εγώ κάτι όνειρα πως θα είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά αλλά μπα... Μόνος έτοιμος πραγματικά ο Πρίντεζης. Αρχηγός με τα όλα του, γιατί ως φαίνεται αυτός είναι ο πραγματικός αρχηγός μας.

Ο Σφαιρόπουλος δεν μπορεί.
Ειδικά χθες επέμεινε στον Μάντζαρη που είναι τραγικός - πρέπει να ξεκινάει ο Χάκετ πλέον - (και έτσι δεν κρύβετε και η αδυναμία του Σπανούλη στην άμυνα), έχουμε μείνει με ένα αθλητικό σεντερ που αυτός είναι φευγάτος πλέον, ο Σπανούλης πάλι προσπάθησε να το πάρει μόνο σκοράροντας και όχι δημιουργώντας και γενικά είμασταν αλλού. Πρίντεζης, Λοτζέσκι, Παπαπέτρου - μόνο αυτοί προσπάθησαν αλλά μόνο αυτοί δεν φτάνουν.

Μπορεί να κερδίσει ο ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ? Στα χαρτιά μπορεί, στην πράξη? Αμφιβάλλω.

EDIT: Η μοναδική ευκαιρία που θα έχει ο ΟΣΦΠ να κάνει break θα είναι την Κυριακή, αν πάμε σε 4ο παιχνίδι, με το σκορ 1-2 το οποίο και θα είναι το τελευταίο ever επίσημο του ΔΔ στο ΟΑΚΑ δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να κερδίσουμε. Θα είναι τέτοιο το κλίμα (για καλό το λέω) που ο ΠΑΟ δεν θα χάνει με τίποτα.
sinkazama82
QUOTE (katharop @ May 20 2016, 03:27 ) *
Χωρις ιχνος ειρωνιας και χωρις να θελω να θιξω καποιον σημερα φιλοι αρειανοι πρεπει να καταλαβατε οτι ο παναθηναικος με τον αρη κατεβηκε για φιλικα προετοιμασιας ο πεδουλακης ηθελε να κερδισει χρονο και να δοκιμασει σχηματα. Το χασμα οσο και αν δεν θελετε να το δειτε ειναι ακομα τεραστιο.


Σαν να λες ότι ο Πεδουλάκης ζήτησε από τους Αμερικάνους να ξενυχτήσουν εκείνο το βράδυ για να μπορέσει να δοκιμάσει τον Μποχωρίδη. Μην τρελαινόμαστε. Προφανώς ο Άρης απέχει από τον Παναθηναϊκό, πρωτίστως στα μπάτζετ, αλλά για σάκος του μποξ δεν νομίζω πως ήταν, ειδικά στη Θεσσαλονίκη
TakeshyKurosawa
Η σειρά πιστεύω θα λήξει 3-1. Λογικά θα πάρουμε το τρίτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει διπλό στο ΟΑΚΑ με τίποτα. Δεν θεωρώ ότι ο φετινός ΠΑΟ έγινε ξαφνικά ομάδα και ότι ο Άρτζι είναι προπονητάρα, απλά είναι όπως φαίνεται και πάλι πιο καλή ομάδα από εμάς. Για κόμπλεξ δεν γίνεται να μιλάμε φέτος όταν μας έχουν ατιμώσει και σκυλέψει πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Απλά δεν τραβάμε. Με εξαίρεση τον Πρίντεζη, τον Λότζο όταν είναι καλά και λίγο τον Χάκετ όλοι οι άλλοι είναι όπως λέγαμε και στο στρατό σκουπιδαράδες!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.