Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Γ' Εθνικής-νοτος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
ilida
QUOTE(kaukasios @ Jul 3 2009, 17:31 ) *
μα δεν εχουν καθολου μυαλο.θα μπορουσαν να το κανουν σταδιακα.να παμε πρωτα σε τρεις ομιλους και την επομενη χρονια σε δυο.τελος παντων αν το εψαχναν λιγο θα εβρισκαν μια πιο εφικτη λυση.

Αυτό θα γίνει τελικά φίλε σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω.3 όμιλοι μάλλον των 14 ομάδων την σεζόν 2010-2011 και 2 όμιλοι την σεζόν 2011-2012 των 16 ομάδων.Άρα από τους ομίλους της Γ'Εθνικής την σεζόν 2009-2010 θα πέσουν 6 ή 7 το πολύ ομάδες ανάλογα τι θα γίνει στην B ' Εθνική.
gatos
Βαράει διάλυση

Του Γιώργου Κογκαλίδη
04/07/2009 (12:20)

Sample ImageΣτην αρχή ήταν ο Δημήτρης Δρόσος αυτός που δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Βασίλη Σακόπουλο και αποχώρησε από τον Σπόρτιγκ. Και τί δεν άκουσε... Μετά ήταν ο Μπάμπης Καραμανλής. Τώρα ο Τάκης Μαστροκωστόπουλος!

Ο Σπόρτιγκ βαράει διάλυση. Ο Τάκης Μαστροκωστόπουλος έφυγε πριν ακόμα προλάβει να δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Μαζί του φεύγει και ο Νίκος Χρυσόγελος, ο προπονητής που εδώ και λίγο καιρό ανέλαβε να "χτίσει" τον νέο Σπόρτιγκ, που έπεισε νέα παιδιά να τον ακολουθήσουν, που δούλευε από το πρωί ως το βράδυ στα Πατήσια.

Γιατί φεύγουν; Για τον ίδιο λόγο που έφυγε ο Δρόσος, για τον ίδιο λόγο που ο Καραμανλής και η ΑΕΚ δεν μπόρεσαν καν να συγκατοικήσουν. Ο Βασίλης Σακόπουλος έχει προσφέρει στον σύλλογο, έχει συνδέσει το όνομά του με τον Σπόρτιγκ, αλλά πλέον (εδώ και χρόνια) είναι τροχοπέδη στην ανάπτυξή του και πλέον ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, αν η ομάδα συνεχίσει τον αγωνιστικό της κατήφορο.

Η δήλωση αποχώρησης του κ. Μαστροκωστόπουλου:
Η αθέτηση όρων της συμφωνίας από τη διοίκηση του Σπόρτιγκ (διοίκηση του ενός), με αναγκάζουν να αποχωρήσω από το ιστορικό αυτό σωματείο. Πείστηκα να μπω μπροστάρης σε μια κοινή προσπάθεια ανασύνταξης δυνάμεων για τη σωτηρία αυτής της ομάδας, που πριν τρία χρόνια βρισκόταν στην Α1 και σήμερα βρίσκεται στην Γ' εθνική.

Δυστυχώς, σε κάποιους έχει γίνει βίωμα η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ή έλλειψη σεβασμού και ο καιροσκοπισμός. Τη λογική αυτή δεν δύναμαι να ακολουθήσω, γι' αυτό και αποχωρώ.
Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλους τα παιδιά του sportingclub 1991, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα μου και μαζί τρέξαμε μέρος του χορηγικού προγράμματος, με σημαντικά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ τον Εμπορικό Σύλλογο Πατησίων "ΑΛΥΣΙΔΑ", που παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς, λόγω της παρουσίας του... γνωστού, που κινεί τα νήματα του Σπόρτιγκ, δέχτηκαν να στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια.
Ευχαριστώ τον προπονητή Νίκο Χρυσόγελο, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μου, να ξεκινήσουμε μαζί το χτίσιμο του νέου Σπόρτιγκ.
Ευχαριστώ τους αθλητές, που με εμπιστεύτηκαν και θέλησαν να γίνουν μέλη μιας ομάδας, που θα λειτουργήσει σε νέα υγιή δεδομένα, με βάση την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και τον αμοιβαίο ΣΕΒΑΣΜΟ.
Ευχαριστώ τους μάνατζερ των παραπάνω αθλητών, που στο άκουσμα της ενασχόλησής μου με τον Σπόρτιγκ συνεργάστηκαν μαζί μου και βοήθησαν στο στήσιμο της νέας ομάδας. Τέλος, ευχαριστώ τους φίλους - χορηγούς, που παρά της δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου για στήριξη αυτού του σωματείου.
Τάκης Μαστροκωστόπουλος
sportingara sta dyskola
ΗΤΑΝ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1987 ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
ΕΙΝΑΙ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....
ΠΕΡΑΣΑΝ 22 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ.22 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΕΣ,ΛΥΠΕΣ,ΑΓΩΝΙΕΣ,ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑ ΤΟΣΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.
ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΙ-ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΗΡΘΑΝ;;;)22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ,22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΝΕΙΡΟ.ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-.ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ SPORTING CLUB 1991 ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΟ ΝΑΝΟΥΡΙΖΟΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΛΑ.
ΕΔΩΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ,ΕΔΩΣΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΙ,ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ-Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΨΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ-ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΥΣΙ 30,000 ΕΥΡΩ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ 2,500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ....
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ....
ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΕΔΩ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ ΕΤΣΙ....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ(ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΟΛΛΗΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ).ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ..ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ,ΤΟΝ ΒΟΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΕΚΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΜΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ Η ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΩ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ(ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
-ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ COACH.ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ,ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΘΛΙΨΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΩ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚΑΡΑ,ΣΠΟΡΤΙΓΚΑΚΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ.....
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ,ΣΠΟΡΤΙΓΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ.....
SPORTING CLUB 1991....

Y.Γ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ....

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ.........

ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΕΣΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ....ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΧΑΖΟ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ...........
anto10
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ



ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΜΙΛΩΝΑ????


anto10
ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ!!!!!

Παρελθόν από την Ιεράπετρα αποτελεί από σήμερα ο Γιώργος Μακράκης. Ο Έλληνας τεχνικός έφυγε από τον πάγκο της ομάδας έπειτα από τρία χρόνια, ενώ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη με στόχο να ανεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας...

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Ιεράπετρα γίνεται αναφορά και στην Εύα Κοπανά που βοήθησε στις ακαδημίες του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

"To Δ.Σ. του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, θέλει να ευχαριστήσει τον επί τρία χρόνια προπονητή της ανδρικής ομάδας ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΑΚΗ για την συνεργασία του σε αυτό το ταξίδι στις Εθνικές Κατηγορίες, και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επίσης, ένα ιδιαίτερο προσωπικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, από τον άνθρωπο που τον έφερε στην Ιεράπετρα, αμέσως μετά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, Παναγιώτη Ακουμιανάκη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Εύα Κοπανά, για τη μεγάλη της συνεισφορά στην οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών του Συλλόγου, κατά την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε".


ΠΗΓΗ basketblog.gr



ABRAAM
QUOTE(anto10 @ Jul 4 2009, 16:51 ) *
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ



ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΜΙΛΩΝΑ????


Τα σχεδια και ο προγραματισμος των ανθρωπων του ΜΙΛΩΝΑ δουλευουν ρολοι smiley.gif
sovaros
QUOTE(ABRAAM @ Jul 4 2009, 20:15 ) *
Τα σχεδια και ο προγραματισμος των ανθρωπων του ΜΙΛΩΝΑ δουλευουν ρολοι smiley.gif

O Mίλωνας πήρε Κρασόπουλο.
lolis
Κυριακή, 5 Ιούλιος 2009 http://kretaworldbasket.blogspot.com/

Στο "Ηράκλειο" ο Βασίλης Αγαπητός ! Ο Βασίλης Αγαπητός είναι το μεταγραφικό απόκτημα της ανδρικής ομάδας του “Ηράκλειο” Ο.Α.Α. Ο Βασίλης Αγαπητός γεννήθηκε στις 2-4-81, έχει ύψος 1.96μ, αγωνίζεται στην θέση “3” και είναι στον τελευταίο χρόνο των σπουδών του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο Περιστέρι όπου έπαιξε στην Παιδική και την Εφηβική Ομάδα, ενώ συγχρόνως για 2 χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων (με συμπαίκτες τους Φώτση, Γλυνιαδάκη, Πέττα κ.α). Στην συνέχεια πήγε για ένα χρόνο στο Αιγάλεω (Β’ εθνική), στην Απολλωνιάδα Πατρών για δύο χρόνια (Γ’ Εθνική με συμπαίκτες Βαγενά, Αποστολόπουλο κ.α), στον Ίκαρο Ν. Σμύρνης (σημερινό Καλλιθέας) για ένα χρόνο (Γ’ Εθνική), στο Λαύριο για ένα χρόνο (Γ’ Εθνική), στην ΕΑΠ Πατρών για ένα χρόνο (Γ’ Εθνική) και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίσθηκε στο Λαύριο στην Β’ Εθνική. Φέτος μάλιστα αγωνίσθηκε και στα δύο παιχνίδια του Λαυρίου με τον ΟΦΗ.


Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με το “Ηράκλειο”, ο Βασίλης Αγαπητός δήλωσε : “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα με πολυετή παρουσία στην Α1 και στις Εθνικές κατηγορίες. Οι άνθρωποι του συλλόγου με έπεισαν για τους υψηλούς τους στόχους και την προοπτική της ομάδας. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουν τεθεί από τον σύλλογο.”

Smico
Παίκτης της Κηφισιάς θα είναι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Ξενάκης ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λιβαδειάς. Ο Έλληνας αθλητής είναι 27 χρονών, έχει ύψος 1μ97 και αγωνίζεται στη περιφέρεια με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να εκτιμά την αγωνιστική του αξία...
Πλέον η ομάδα της Κηφισιάς θέλει να αποκτήσει άλλους δύο παίκτες οι οποίοι θα αγωνίζονται στις θέσεις των ψηλών προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για την επόμενη χρονιά.
tsatsos
QUOTE(Smico @ Jul 5 2009, 21:07 ) *
Παίκτης της Κηφισιάς θα είναι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Ξενάκης ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λιβαδειάς. Ο Έλληνας αθλητής είναι 27 χρονών, έχει ύψος 1μ97 και αγωνίζεται στη περιφέρεια με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να εκτιμά την αγωνιστική του αξία...
Πλέον η ομάδα της Κηφισιάς θέλει να αποκτήσει άλλους δύο παίκτες οι οποίοι θα αγωνίζονται στις θέσεις των ψηλών προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για την επόμενη χρονιά.


πολυ καλες προσθηκες και η κηφισια....και το ηρακλειο......θα γινει μαχη....
Smico
QUOTE(tsatsos @ Jul 5 2009, 14:29 ) *
πολυ καλες προσθηκες και η κηφισια....και το ηρακλειο......θα γινει μαχη....


ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ
fairplayer
QUOTE(Smico @ Jul 5 2009, 15:03 ) *
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

Ναι αλλα ειναι σε αλλο ομιλο.Ενω Ηρακλειο, Κηφισια και Λιβαδεια ειναι στον ιδιο ομιλο και λογικα θα ειναι απο τις ομαδες που θα παλεψουν για ανοδο.
Οσο για το πιο δυνατο θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου. Μπορει το Φαληρο να εχει κανει σπουδαιες μεταγραφες για την κατηγορια, αλλα σαν ομαδα ακομα δεν ξερουμε πως θα δεσει, αφου απο την περσινη ομαδα δεν εχει μεινει ουσιαστικα κανενας και μιλαμε στην ουσια για μια νεα ομαδα, με οτι αυτο συνεπαγεται.
tsatsos
QUOTE(fairplayer @ Jul 5 2009, 22:31 ) *
Ναι αλλα ειναι σε αλλο ομιλο.Ενω Ηρακλειο, Κηφισια και Λιβαδεια ειναι στον ιδιο ομιλο και λογικα θα ειναι απο τις ομαδες που θα παλεψουν για ανοδο.
Οσο για το πιο δυνατο θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου. Μπορει το Φαληρο να εχει κανει σπουδαιες μεταγραφες για την κατηγορια, αλλα σαν ομαδα ακομα δεν ξερουμε πως θα δεσει, αφου απο την περσινη ομαδα δεν εχει μεινει ουσιαστικα κανενας και μιλαμε στην ουσια για μια νεα ομαδα, με οτι αυτο συνεπαγεται.


η λιβαδεια αληθεια ποιους εχει παρει????
οσο για το φαληρο θα ειναι δυνατο πιστευω και μαζι με τηα αγια θα παλεψουν.....
ikarosbc
QUOTE(ABRAAM @ Jul 4 2009, 20:15 ) *
Τα σχεδια και ο προγραματισμος των ανθρωπων του ΜΙΛΩΝΑ δουλευουν ρολοι smiley.gif

Δηλαδη;
Εξηγησε γιατι ετσι που το βαζεις υπαρχουν 2 παραμετροι.
Απλο ενδιαφερον για τον συντοπιτη, οχι τιποτε αλλο.

QUOTE(sovaros @ Jul 4 2009, 22:03 ) *
O Mίλωνας πήρε Κρασόπουλο.

Καλα κρασια.....
Αστειευομαι.
Ψηλο παιδι (2.08) απο Ικαρο καλλιθεας που θελει αρκετη δουλεια και παιχνιδια στα ποδια του.
Οπως ειπα παιδι ακομη . Αν δουλεψει εχει μελλον.
anto10
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΗΣΙΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ,ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ.


QUOTE(Smico @ Jul 5 2009, 15:03 ) *
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΝΕΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΟΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
Antonis B
QUOTE(anto10 @ Jul 5 2009, 19:32 ) *
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΟΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?


άλλη μια θέλει και πάει για πρωτάθλημα.
αλλά έχει καιρό για να τη κάνει.
paixtouras
Ευαγγελίτσης έκλεισε στο Ψυχικό,πολύ καλή μεταγραφή για το ψυχικό.
demetrio
Για τον χαρακτηρα του δεν ακουγονται τα καλυτερα και αλλαζει ομαδα καθε χρονο, παντως για την Γ εθνικη ειναι πολυ καλη λυση σε αγωνιστικο επιπεδο.
ABRAAM
"Δεν χρωστάμε τίποτα"
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
05/07/2009 (23:13)

Επίθεση προς τον ΠΣΑΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Φλόγας, κ. Ψάλτου αφού διάβασε την λίστα την οποία ο πρώτος έδωσε στην δημοσιότητα. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου σε δηλώσεις του αναφέρει πως η ομάδα δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Αναγέννησης...

"Έκπληκτος διάβασα την λίστα των μη πληρωμένων αθλητών, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Η λίστα αυτή εμφανίζει την ομάδα μας να χρωστάει 2 μισθούς στους αθλητές μας. Τι σχέση έχει ο ΠΣΑΚ με τους ερασιτέχνες, μη αμειβόμενους καλαθοσφαιριστές; Καταρχήν τους πληροφορώ ότι η ομάδα δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν, κάτι το οποίο άλλωστε μπορούν πολύ εύκολα να το πιστοποιήσουν και οι ίδιοι οι αθλητές.

Στην συνέχεια να ενημερώσω ότι οι αθλητές δεν κόβουν τιμολόγια παροχής υπηρεσιών για τα οδοιπορικά, γιατί είναι ερασιτέχνες. Εάν εγώ προσωπικά αντιληφθώ ότι κάποιος αθλητής μου είναι μέλος του ΠΣΑΚ θα τον διαγράψω, γιατί η ομάδα μας είναι ερασιτεχνικό σωματείο, επιδοτούμενο από το κράτος με το ποσό τον 14.000 ευρώ. Συνεπώς δεν είμαστε επαγγελματικό σωματείο και η λίστα του ΠΣΑΚ μας προκαλεί μόνο γέλιο



Τι λετε κυριε Ψαλτου που θα διαγραψετε τους αθλητες?Ποιος εισαστε εσεις που θα απαγορευσετε στους αθλητες να μην ανηκουν σωματειο (ΠΣΑΚ)?Αλλα οπως ειχαμε πει για ολα ευθυνεται η ΕΟΚ που εχει φτασει το μπασκετ εκει..και εσεις εχετε τα πατηματα αυτα..Εαν ημουν αθλητης της ομαδα σας θα ειχα φυγει με της δηλωεις που κανατε,και αυτο περιμενω να κανουν και ΟΛΟΙ οι αθλητες της ομαδα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΦΛΩΓΑΣ 68.gif

Σε λαθος τοπικ το εβαλα..αλλα δεν πηραζει
sovaros
QUOTE(ABRAAM @ Jul 6 2009, 00:39 ) *
"Δεν χρωστάμε τίποτα"
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
05/07/2009 (23:13)

Επίθεση προς τον ΠΣΑΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Φλόγας, κ. Ψάλτου αφού διάβασε την λίστα την οποία ο πρώτος έδωσε στην δημοσιότητα. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου σε δηλώσεις του αναφέρει πως η ομάδα δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Αναγέννησης...

"Έκπληκτος διάβασα την λίστα των μη πληρωμένων αθλητών, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Η λίστα αυτή εμφανίζει την ομάδα μας να χρωστάει 2 μισθούς στους αθλητές μας. Τι σχέση έχει ο ΠΣΑΚ με τους ερασιτέχνες, μη αμειβόμενους καλαθοσφαιριστές; Καταρχήν τους πληροφορώ ότι η ομάδα δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν, κάτι το οποίο άλλωστε μπορούν πολύ εύκολα να το πιστοποιήσουν και οι ίδιοι οι αθλητές.

Στην συνέχεια να ενημερώσω ότι οι αθλητές δεν κόβουν τιμολόγια παροχής υπηρεσιών για τα οδοιπορικά, γιατί είναι ερασιτέχνες. Εάν εγώ προσωπικά αντιληφθώ ότι κάποιος αθλητής μου είναι μέλος του ΠΣΑΚ θα τον διαγράψω, γιατί η ομάδα μας είναι ερασιτεχνικό σωματείο, επιδοτούμενο από το κράτος με το ποσό τον 14.000 ευρώ. Συνεπώς δεν είμαστε επαγγελματικό σωματείο και η λίστα του ΠΣΑΚ μας προκαλεί μόνο γέλιο



Τι λετε κυριε Ψαλτου που θα διαγραψετε τους αθλητες?Ποιος εισαστε εσεις που θα απαγορευσετε στους αθλητες να μην ανηκουν σωματειο (ΠΣΑΚ)?Αλλα οπως ειχαμε πει για ολα ευθυνεται η ΕΟΚ που εχει φτασει το μπασκετ εκει..και εσεις εχετε τα πατηματα αυτα..Εαν ημουν αθλητης της ομαδα σας θα ειχα φυγει με της δηλωεις που κανατε,και αυτο περιμενω να κανουν και ΟΛΟΙ οι αθλητες της ομαδα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΦΛΩΓΑΣ 68.gif

Σε λαθος τοπικ το εβαλα..αλλα δεν πηραζει

Σύμφωνα με τους επίσημους νόμους του κράτους η Β¨Εθνική είναι ερασιτεχική κατηγορία.Δεν γίνεται με το ζόρι να γίνει επαγγελματική ,άρα ο κ.Ψάλτου έχει απόλυτο δίκιο.Ο Π.Σ.Α.Κ ειναι Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών με συμβόλαια αναγνωρισμένα από το επίσημο κράτος.Τέτοια συμβόλαια στην Β¨Εθνική δεν προβλέπεται άρα και τα ιδιωτικά συμφωνητικά που γίνονται από τους αθλητές ,τους εκπροσώπους τους και τις ομάδες δεν αναγνωρίζονται από τους θεσμοθετημένους αθλητικούς φορείς.Οι αφορισμοί σου παραπάνω είναι αστείοι.Και στο τέλος εάν νοιώθεις επαγγελματίας της Β¨Εθνικής πήγαινε σε κάποια ευρωπαική χώρα να παίξεις που να μπορεί να στηρίζει επαγγελματικά σε αυτό το επίπεδο τα ονειρά σου.
a bullet for your head
QUOTE(sovaros @ Jul 6 2009, 02:12 ) *
Και στο τέλος εάν νοιώθεις επαγγελματίας της Β¨Εθνικής πήγαινε σε κάποια ευρωπαική χώρα να παίξεις που να μπορεί να στηρίζει επαγγελματικά σε αυτό το επίπεδο τα ονειρά σου.

Στις αλλες Ευρωπαικες χωρες τι καθεστως ισχυει?Π.χ. στην Ισπανια,την Ιταλια,την Γαλλια κ.λ.π.
dirk10
ο κυριος ψαλτου να τα ελεγε αυτα οταν κι ιδιος δεν θα εχει υπογραψει ιδιοτ.συμφωνητικα!!!!(δεν ξερω αν εχει υπογραψει η οχι φανταζομαι ομως πως ναι)γινεται μια προσπαθεια του πσακ για τους παιχτες της β αλλα και γ τωρα και την πολεμανε!!ωραια η δηλωση του οποιος ειναι στον πσακ απο την ομαδα του φευγει.......ηθελα να ξερα πιος θα παει να παιξει γι αυτον οταν εχει τετοιες ιδεες.εδω παντως κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...........
anto10
QUOTE(demetrio @ Jul 6 2009, 00:03 ) *
Για τον χαρακτηρα του δεν ακουγονται τα καλυτερα και αλλαζει ομαδα καθε χρονο, παντως για την Γ εθνικη ειναι πολυ καλη λυση σε αγωνιστικο επιπεδο.

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
lolis
νεα απο υπολοιπες ομαδες εχουμε ? Μιλωνα , Ιωνικο Νικαιας ?
lelos
QUOTE(lolis @ Jul 6 2009, 13:33 ) *
νεα απο υπολοιπες ομαδες εχουμε ? Μιλωνα , Ιωνικο Νικαιας ?


εκλεισε ο ταυροπουλος στην νικαια............πληροφοριες λενε οτι κλεινει μαλλον ο βαρυπατης που επαιζε στην προοδευτικη.....ο μιλωνας λιγα πραγματα μαλλον παει για ΕΣΚΑΝΑ............... τι καταντια ειναι αυτη στον μιλωνα ρε παιδια rolleyes.gif
basketikos
Μιλωνας, Σπορτιγκ, Φοινικας, Ιεραπετρα - μετραω 4 που αποφασισαν να μην ακολουθησουν τον χορο των τρελλων....

Λετε να ακολουθησουν και αλλοι????
gate14
Παικτης του Εθνικου απο σημερα και ο Βασιλης Ξιουρας απο τον ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ( ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2)
ABRAAM
QUOTE(sovaros @ Jul 6 2009, 00:12 ) *
Σύμφωνα με τους επίσημους νόμους του κράτους η Β¨Εθνική είναι ερασιτεχική κατηγορία.Δεν γίνεται με το ζόρι να γίνει επαγγελματική ,άρα ο κ.Ψάλτου έχει απόλυτο δίκιο.Ο Π.Σ.Α.Κ ειναι Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών με συμβόλαια αναγνωρισμένα από το επίσημο κράτος.Τέτοια συμβόλαια στην Β¨Εθνική δεν προβλέπεται άρα και τα ιδιωτικά συμφωνητικά που γίνονται από τους αθλητές ,τους εκπροσώπους τους και τις ομάδες δεν αναγνωρίζονται από τους θεσμοθετημένους αθλητικούς φορείς.Οι αφορισμοί σου παραπάνω είναι αστείοι.Και στο τέλος εάν νοιώθεις επαγγελματίας της Β¨Εθνικής πήγαινε σε κάποια ευρωπαική χώρα να παίξεις που να μπορεί να στηρίζει επαγγελματικά σε αυτό το επίπεδο τα ονειρά σου.



Ενω οι αθλητες που παιζουνε στην Α2 ειναι 100% επαγγελματιες θελεις να μας πεις?Ξερεις ποσοι απο αυτους που παιζουνε εχουν και πρωινη δουλεια...?Οσο για τους νομους που λες μαλλον ζεις σε αλλη χωρα...υπαρχουν νομοι στην ελλαδα?Η ΕΟΚ θελει μερικους σαν και εσενα να λενε την καραμελα με τα επαγγελματικα συμβολαια,να εξυπηρετουν τους σκοπους τους.Οσο για μενα που ανεφερες μπορει να ειμαι ενας γερος η να μην εχω παιξει ποτε μου μπασκετ..αλλα μπορει να ειμαι και πιο επαγγελματιας και απο αυτους που παιζουνε στην Α2 και να πληρωνομαι πολυ περισσοτερο wink.gif
dirk10
QUOTE(ABRAAM @ Jul 6 2009, 22:23 ) *
Ενω οι αθλητες που παιζουνε στην Α2 ειναι 100% επαγγελματιες θελεις να μας πεις?Ξερεις ποσοι απο αυτους που παιζουνε εχουν και πρωινη δουλεια...?Οσο για τους νομους που λες μαλλον ζεις σε αλλη χωρα...υπαρχουν νομοι στην ελλαδα?Η ΕΟΚ θελει μερικους σαν και εσενα να λενε την καραμελα με τα επαγγελματικα συμβολαια,να εξυπηρετουν τους σκοπους τους.Οσο για μενα που ανεφερες μπορει να ειμαι ενας γερος η να μην εχω παιξει ποτε μου μπασκετ..αλλα μπορει να ειμαι και πιο επαγγελματιας και απο αυτους που παιζουνε στην Α2 και να πληρωνομαι πολυ περισσοτερο wink.gif

πολυ σωστα.γνωριζω παιχτες α2 που εχουν παρει 3 μηνες μονο.
ψυχικο εμεινε αποσκιτης γνωριζει κανεις??
lelos
QUOTE(sovaros @ Jul 6 2009, 02:12 ) *
Σύμφωνα με τους επίσημους νόμους του κράτους η Β¨Εθνική είναι ερασιτεχική κατηγορία.Δεν γίνεται με το ζόρι να γίνει επαγγελματική ,άρα ο κ.Ψάλτου έχει απόλυτο δίκιο.Ο Π.Σ.Α.Κ ειναι Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών με συμβόλαια αναγνωρισμένα από το επίσημο κράτος.Τέτοια συμβόλαια στην Β¨Εθνική δεν προβλέπεται άρα και τα ιδιωτικά συμφωνητικά που γίνονται από τους αθλητές ,τους εκπροσώπους τους και τις ομάδες δεν αναγνωρίζονται από τους θεσμοθετημένους αθλητικούς φορείς.Οι αφορισμοί σου παραπάνω είναι αστείοι.Και στο τέλος εάν νοιώθεις επαγγελματίας της Β¨Εθνικής πήγαινε σε κάποια ευρωπαική χώρα να παίξεις που να μπορεί να στηρίζει επαγγελματικά σε αυτό το επίπεδο τα ονειρά σου.


συμφωνω απολυτα με τον ΑΒΡΑΑΜ...................ο κ.Ψαλτου ζει σε αλλον κοσμο....
siska_13_
QUOTE(gate14 @ Jul 6 2009, 20:28 ) *
Παικτης του Εθνικου απο σημερα και ο Βασιλης Ξιουρας απο τον ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ( ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2)


Τωρα φιλε εκλεισε ο Εθνικος το ροστερ του?Τον ξερω τον πιτσιρικα,Ειναι απ'τα τσικο της ομαδας αν δεν κανω λαθος ετσι?Θα βοηθησει πιστευω. blove.gif
diama13
QUOTE(gate14 @ Jul 6 2009, 20:28 ) *
Παικτης του Εθνικου απο σημερα και ο Βασιλης Ξιουρας απο τον ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ( ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2)


Εχει εμπειρια με προπονητη 2 χρονια τον σορωτο.Σουτ τρομερο.θα βοηθησει την ομαδα.καλη του πορεια στη νεα του ομαδα
gate14
Ισως και να εκλεισε το ροστερ του Εθνικου ισως ........και οχι rolleyes.gif
HighLow
Ξέρει κανείς για μεταγραφές - ρόστερ της ένωσης ΙΛΙΟΥ?
Ποιός μένει, ποιός έρχεται?
diama13
QUOTE(siska_13_ @ Jul 7 2009, 01:12 ) *
Τωρα φιλε εκλεισε ο Εθνικος το ροστερ του?Τον ξερω τον πιτσιρικα,Ειναι απ'τα τσικο της ομαδας αν δεν κανω λαθος ετσι?Θα βοηθησει πιστευω. blove.gif



και εγω τον ξερω....απο μικρος στις ακαδημιες της δαφνης,παιδικα και εφηβικα...και με συμμετοχη Α2...σιγουρα τον εχουν δει ματια και 8α προχωρησει... blove.gif
kaukasios
QUOTE(HighLow @ Jul 7 2009, 10:37 ) *
Ξέρει κανείς για μεταγραφές - ρόστερ της ένωσης ΙΛΙΟΥ?
Ποιός μένει, ποιός έρχεται?

pηρε καραγιωργο.
westside
QUOTE(HighLow @ Jul 7 2009, 10:37 ) *
Ξέρει κανείς για μεταγραφές - ρόστερ της ένωσης ΙΛΙΟΥ?
Ποιός μένει, ποιός έρχεται?

Εμειναν Αναστασόπουλος, Σκαλωμένος, Μπέλλας Ι., Μπέλλας Ο., Κοσμίδης, Καλαμαράς, Παξιμαδάς.
Έχουν συμφωνήσει Καραγιώργος και Σπηλιώπουλος και εντός των ημερών άλλοι δύο..
westside
QUOTE(westside @ Jul 7 2009, 14:11 ) *
Εμειναν Αναστασόπουλος, Σκαλωμένος, Μπέλλας Ι., Μπέλλας Ο., Κοσμίδης, Καλαμαράς, Παξιμαδάς.
Έχουν συμφωνήσει Καραγιώργος και Σπηλιώπουλος και εντός των ημερών άλλοι δύο..


Παράλειψη μου η μη αναφορά της παραμονής και του Νικήτα Φούτση για την επόμενη χρονιά..
lord
QUOTE(westside @ Jul 7 2009, 14:11 ) *
Εμειναν Αναστασόπουλος, Σκαλωμένος, Μπέλλας Ι., Μπέλλας Ο., Κοσμίδης, Καλαμαράς, Παξιμαδάς.
Έχουν συμφωνήσει Καραγιώργος και Σπηλιώπουλος και εντός των ημερών άλλοι δύο..

μια χαρα ομαδα εχει φτιαξει το ιλιον! κρατησε τον κορμο και κανει απο κει και περα κινησεις ουσιας!
θα ειναι πολυ ανταγωνιστικοι και νομιζω πως θα εχουν και καλη πορεια!
χαμενο ταλεντο
QUOTE(lord @ Jul 7 2009, 15:01 ) *
μια χαρα ομαδα εχει φτιαξει το ιλιον! κρατησε τον κορμο και κανει απο κει και περα κινησεις ουσιας!
θα ειναι πολυ ανταγωνιστικοι και νομιζω πως θα εχουν και καλη πορεια!


μωρε καλα τα λετε εσεις....και δεν εχω κανενα προβλημα με το ιλιον....αλλα το θεμα ειναι αν πεσουν τελικα 8 ομαδες για να γινει αναδιαρθρωση...ποιες ομαδες θα πεσουν.....?ας ετοιμαστουμε για εναν τρελο δευτερο γυρο παιδια που πιστευω οτι θα γινουν πολλα ευτραπελα......!
basketikos
Η σιωπη μου το προηγουμενο διαστημα δεν ηταν τυχαια..

Τεταρτη βραδυ θα ξερουμε εαν ο Ιωνικος θα ειναι αξιομαχος και φετος.. Τα πραγματα ειναι οριακα, αφου η κριση αγγιξε και τους βασικους χορηγους της Ομαδας (ο ενας χρωστα ηδη 12000 απο περσι - με την Ομαδα να εχει ανοιγμα 8000).

Με δεδομενα
(α) οτι η Ομαδα δεν εχει 'επαγγελματιες παραγοντες' - που θα "υποσχεθουν χωρις να εχουν να δωσουν (ξερετε τι εννοω...)
(β) οτι η συνεπεια της Ομαδας τα τελευταια χρονια προς ολους ΔΕΝ εκτιμηθηκε απο παικτες, μανατζερς (ολοι ζητουσαν λαγους με πετραχηλια για να μεινουν στην Ομαδα και να φτιαχθει ενας κορμος) με συνεπεια στο ελληνικο μπασκετ να ειναι προτιμοτερο τελικα να τους αφηνεις ολους 'μηνες απληρωτους'...
αλλα και
(γ) το θολο τοπιο για το ποσοι πεφτουν
(δ) το εντονο παρασκηνιο που κυριαρχει - και βιωσαμε περσι
(ε) τον απαραδεκτο ρολο των μανατζαρεων που οργιαζουν πανω στο ελληνικο μπασκετακι..

τα πραγματα ειναι χλωμα... ισως (το απευχομαι) ο Ιωνικος Νικαιας αποτελεσει απο σημερα το βραδυ παρελθον για το ελληνικο μπασκετακι..

Υπαρχει ομως και ενα θετικο σεναριο - να επιτευχθει η απαιτουμενη συμφωνια με καποιους οικονομικους παραγοντες, που θα επιτρεψουν να συνεχισει η λειτουργια του Τμηματος.
Στην περιπτωση αυτη, Αγγελοπουλος, Λουκακης, Καββαδας, αλλα και ο Βαρυπατης που γραφτηκε, καθως και ενας (πολυ καλος) 1, και 2-3 ρολιστες ειναι σιγουροι για το ροστερ που θα κοουτσαρει ο Περικλής Ταυροπουλος, και αναζητουνται 2-3 παικτες βασικοι..

ΥΓ. Και κατι για τις ακαδημιες: μεσα σε 2 χρονια καταφεραμε και τα 70 παιδια τα καναμε 170 με ιδιοκτητες μπασκετες κλπ. κλπ.- Ενταξει, Ιεραπετρα δεν γιναμε, αλλα κριμα που στο αρνητικο σεναριο θα παει χαμενη η προσπαθεια..

ΥΓ2. Κριμα που ο Ιωνικος παιζει σε μια πολη που δεν εχει δημοτικη αρχη....
GENERALISSIMO
QUOTE(basketikos @ Jul 8 2009, 03:09 ) *
Η σιωπη μου το προηγουμενο διαστημα δεν ηταν τυχαια..

Τεταρτη βραδυ θα ξερουμε εαν ο Ιωνικος θα ειναι αξιομαχος και φετος.. Τα πραγματα ειναι οριακα, αφου η κριση αγγιξε και τους βασικους χορηγους της Ομαδας (ο ενας χρωστα ηδη 12000 απο περσι - με την Ομαδα να εχει ανοιγμα 8000).

Με δεδομενα
(α) οτι η Ομαδα δεν εχει 'επαγγελματιες παραγοντες' - που θα "υποσχεθουν χωρις να εχουν να δωσουν (ξερετε τι εννοω...)
(β) οτι η συνεπεια της Ομαδας τα τελευταια χρονια προς ολους ΔΕΝ εκτιμηθηκε απο παικτες, μανατζερς (ολοι ζητουσαν λαγους με πετραχηλια για να μεινουν στην Ομαδα και να φτιαχθει ενας κορμος) με συνεπεια στο ελληνικο μπασκετ να ειναι προτιμοτερο τελικα να τους αφηνεις ολους 'μηνες απληρωτους'...
αλλα και
(γ) το θολο τοπιο για το ποσοι πεφτουν
(δ) το εντονο παρασκηνιο που κυριαρχει - και βιωσαμε περσι
(ε) τον απαραδεκτο ρολο των μανατζαρεων που οργιαζουν πανω στο ελληνικο μπασκετακι..

τα πραγματα ειναι χλωμα... ισως (το απευχομαι) ο Ιωνικος Νικαιας αποτελεσει απο σημερα το βραδυ παρελθον για το ελληνικο μπασκετακι..

Υπαρχει ομως και ενα θετικο σεναριο - να επιτευχθει η απαιτουμενη συμφωνια με καποιους οικονομικους παραγοντες, που θα επιτρεψουν να συνεχισει η λειτουργια του Τμηματος.
Στην περιπτωση αυτη, Αγγελοπουλος, Λουκακης, Καββαδας, αλλα και ο Βαρυπατης που γραφτηκε, καθως και ενας (πολυ καλος) 1, και 2-3 ρολιστες ειναι σιγουροι για το ροστερ που θα κοουτσαρει ο Περικλής Ταυροπουλος, και αναζητουνται 2-3 παικτες βασικοι..

ΥΓ. Και κατι για τις ακαδημιες: μεσα σε 2 χρονια καταφεραμε και τα 70 παιδια τα καναμε 170 με ιδιοκτητες μπασκετες κλπ. κλπ.- Ενταξει, Ιεραπετρα δεν γιναμε, αλλα κριμα που στο αρνητικο σεναριο θα παει χαμενη η προσπαθεια..

ΥΓ2. Κριμα που ο Ιωνικος παιζει σε μια πολη που δεν εχει δημοτικη αρχη....

Όλο το δίκιο με το μέρος σου!
CHE
QUOTE(basketikos @ Jul 8 2009, 03:09 ) *
Η σιωπη μου το προηγουμενο διαστημα δεν ηταν τυχαια..

Τεταρτη βραδυ θα ξερουμε εαν ο Ιωνικος θα ειναι αξιομαχος και φετος.. Τα πραγματα ειναι οριακα, αφου η κριση αγγιξε και τους βασικους χορηγους της Ομαδας (ο ενας χρωστα ηδη 12000 απο περσι - με την Ομαδα να εχει ανοιγμα 8000).

Με δεδομενα
(α) οτι η Ομαδα δεν εχει 'επαγγελματιες παραγοντες' - που θα "υποσχεθουν χωρις να εχουν να δωσουν (ξερετε τι εννοω...)
(β) οτι η συνεπεια της Ομαδας τα τελευταια χρονια προς ολους ΔΕΝ εκτιμηθηκε απο παικτες, μανατζερς (ολοι ζητουσαν λαγους με πετραχηλια για να μεινουν στην Ομαδα και να φτιαχθει ενας κορμος) με συνεπεια στο ελληνικο μπασκετ να ειναι προτιμοτερο τελικα να τους αφηνεις ολους 'μηνες απληρωτους'...
αλλα και
(γ) το θολο τοπιο για το ποσοι πεφτουν
(δ) το εντονο παρασκηνιο που κυριαρχει - και βιωσαμε περσι
(ε) τον απαραδεκτο ρολο των μανατζαρεων που οργιαζουν πανω στο ελληνικο μπασκετακι..


Απαξιώστε όλα αυτά που περιγράφεις παραπάνω (ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α.Ε. ...με τους μισούς που δραστηριοποιούνται-προπονητές/παίκτες/παράγοντες/διαιτητές- να μανατζάρουν τους άλλους μισούς) και γυρίστε στη μόνη αλήθεια που περιγράφεις παρακάτω: AKAΔΗΜΙΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ! Στη χειρότερη των περιπτώσεων θα έχετε προσφέρει κοινωνικό έργο, αυτό που θα έπρεπε να προσφέρει η Ελληνική Πολιτεία αν "υπήρχε".
Μόνο οι τυφλοί και τα λαμόγια δε μπορούν να δουν...πλέον.

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν αποφασίσετε...

QUOTE(basketikos @ Jul 8 2009, 03:09 ) *
ΥΓ. Και κατι για τις ακαδημιες: μεσα σε 2 χρονια καταφεραμε και τα 70 παιδια τα καναμε 170 με ιδιοκτητες μπασκετες κλπ. κλπ.- Ενταξει, Ιεραπετρα δεν γιναμε, αλλα κριμα που στο αρνητικο σεναριο θα παει χαμενη η προσπαθεια..


πάντα κάτι μένει από αυτές τις προσπάθειες.
χαμενο ταλεντο
AKAΔΗΜΙΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ! Στη χειρότερη των περιπτώσεων θα έχετε προσφέρει κοινωνικό έργο, αυτό που θα έπρεπε να προσφέρει η Ελληνική Πολιτεία αν "υπήρχε".

εχεις απολυτο δικιο che αλλα τα παιδια των ακαδημιων καπου πρεπει να παιξουν οταν μεγαλωσουν....και δεν νομιζω να μπορεις να τα κρατησεις στην ομαδα οταν θα πρεπει να σπουδασουν...!και οπως ξερεις πολυ καλα οταν τα προβατα βγουν απο το μαντρι τα τρωνε οι λυκοι......!
dirk10
gia πιο λογο να παει χαμενη η προσπαθεια με τις ακαδημιες???νομιζω θα ειναι τραγικο λαθος να γινει αυτο.πρεπει να συνεχουν οτι κι αν γινει με το αντρικο της νικαιας!!!αποψη μου ειναι οτι φετος οποια ομαδα δεν μπορει να εχει ενα μπατζετ πανω απο 100000 και ειναι γυρω στα 60-70-80 ειναι πεταμενα λεφτα (με βαση του οτι μαλλον θα πεσουν καμια 8ρια)το τοπιο ειναι θολο φετος και ειδικα στην γ εθνικη που δεν ξερει κανεις τι γινεται
CHE
QUOTE(χαμενο ταλεντο @ Jul 8 2009, 09:08 ) *
AKAΔΗΜΙΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ! Στη χειρότερη των περιπτώσεων θα έχετε προσφέρει κοινωνικό έργο, αυτό που θα έπρεπε να προσφέρει η Ελληνική Πολιτεία αν "υπήρχε".

εχεις απολυτο δικιο che αλλα τα παιδια των ακαδημιων καπου πρεπει να παιξουν οταν μεγαλωσουν....και δεν νομιζω να μπορεις να τα κρατησεις στην ομαδα οταν θα πρεπει να σπουδασουν...!και οπως ξερεις πολυ καλα οταν τα προβατα βγουν απο το μαντρι τα τρωνε οι λυκοι......!

μα δεν θα προσπαθήσω να τα κρατήσω όταν θα πρέπει να σπουδάσουν...και όπως ξέρεις και εσύ πολύ καλά, τα δικά μου "πρόβατα" τα κρατώ μακριά από "λύκους"....είτε μέσα στο "μαντρί", είτε έξω όταν μεγαλώσουν...

Και ο νοών νοείτω...
assistant
QUOTE(westside @ Jul 7 2009, 14:11 ) *
Εμειναν Αναστασόπουλος, Σκαλωμένος, Μπέλλας Ι., Μπέλλας Ο., Κοσμίδης, Καλαμαράς, Παξιμαδάς.
Έχουν συμφωνήσει Καραγιώργος και Σπηλιώπουλος και εντός των ημερών άλλοι δύο..

To Ιλιον ειχε κλεισει κι αλλον ενα παιχτη ο οποιος ομως επαιξε ασχημο παιχνιδι στην ομαδα,αφου ενω ειχαν δωσει τα χερια εβαλε τον εαυτο του σε δημοπρασια και μιλουσε με 2-3 ακομα ομαδες με μια εκ των οποιων τελικα συμφωνησε.Δυστυχως γι αυτον βεβαια αυτα μαθαινονται και θα τα βρισκει παντα μπροστα του γιατι ο κοσμος του αθηναικου μπασκετ ειναι πολυ μικρος.
Μπραβο στην ομαδα που καταφερε να κρατησει το βασικο κορμο κι ετσι ξεκινα τη νεα χρονια με ενα βασικο πλεονεκτημα,την ομοιογενεια.Ο μονος που εφυγε ειναι ο Παπαλουκας ο οποιος μαλλον κλεινει στο Γαλατσι.
johnis
QUOTE(assistant @ Jul 8 2009, 13:28 ) *
To Ιλιον ειχε κλεισει κι αλλον ενα παιχτη ο οποιος ομως επαιξε ασχημο παιχνιδι στην ομαδα,αφου ενω ειχαν δωσει τα χερια εβαλε τον εαυτο του σε δημοπρασια και μιλουσε με 2-3 ακομα ομαδες με μια εκ των οποιων τελικα συμφωνησε.Δυστυχως γι αυτον βεβαια αυτα μαθαινονται και θα τα βρισκει παντα μπροστα του γιατι ο κοσμος του αθηναικου μπασκετ ειναι πολυ μικρος.
Μπραβο στην ομαδα που καταφερε να κρατησει το βασικο κορμο κι ετσι ξεκινα τη νεα χρονια με ενα βασικο πλεονεκτημα,την ομοιογενεια.Ο μονος που εφυγε ειναι ο Παπαλουκας ο οποιος μαλλον κλεινει στο Γαλατσι.


Ποιος είναι φίλε μου; Γιατί δεν το λες κ σε αυτούς που δεν είναι του αθηναϊκού μπάσκετ;
assistant
QUOTE(johnis @ Jul 8 2009, 13:45 ) *
Ποιος είναι φίλε μου; Γιατί δεν το λες κ σε αυτούς που δεν είναι του αθηναϊκού μπάσκετ;

Φιλε μου δεν αναφερω ονομα για ευνοητους λογους.Αυτοι που πρεπει παντως ξερουν ή θα μαθουν.......ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον.
hidalgo
QUOTE(assistant @ Jul 8 2009, 13:28 ) *
To Ιλιον ειχε κλεισει κι αλλον ενα παιχτη ο οποιος ομως επαιξε ασχημο παιχνιδι στην ομαδα,αφου ενω ειχαν δωσει τα χερια εβαλε τον εαυτο του σε δημοπρασια και μιλουσε με 2-3 ακομα ομαδες με μια εκ των οποιων τελικα συμφωνησε.Δυστυχως γι αυτον βεβαια αυτα μαθαινονται και θα τα βρισκει παντα μπροστα του γιατι ο κοσμος του αθηναικου μπασκετ ειναι πολυ μικρος.
Μπραβο στην ομαδα που καταφερε να κρατησει το βασικο κορμο κι ετσι ξεκινα τη νεα χρονια με ενα βασικο πλεονεκτημα,την ομοιογενεια.Ο μονος που εφυγε ειναι ο Παπαλουκας ο οποιος μαλλον κλεινει στο Γαλατσι.

ο παπαλουκας ειναι ο ανθρωπος που αλλαξε επιπεδο στο ιλιον αφου εδωσε οντωτητα μεσα στο
καλαθι αφου οι αλλοι παιχτες απο οταν ανεβηκε ηταν πανω κατω οι ιδιοι(σκαλωμενος-μπελλας
-μπελλας-φουτσης) κ οταν βρεθηκε κ ενα αξιολογο τεσσαρι (αναστασοπουλος) αυτοματα εγιναν απο
ομαδα 1ης πενταδας ομαδα ανοδου.
οπου κ αν κλεισει τελικα ο παπαλουκας θα κανει διαφορα.
τωρα για το παιχτη που λες μαλλον για καποιο ψηλο παιδι εννοεις που εφοσον εχει τετοια μυαλα
καλυτερα που δεν τον εκλεισαν
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.