zigolo7
Jul 13 2007, 13:16
λοιπόν το ρεκόρ της Νίκης Αμαρουσίου φετοσ θα είναι 28-2..... οπως τότε....
ο Άτταλός θα σωθεί εύκολα!!! ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΚΑ.......ΤΖΑΑΑΑΑ
dimitris 888
Jul 13 2007, 13:23
eukola fetos nikh amarousiou anodo.....kai 2 sta 2 enantion twn paliwn(oropo)!!!
Ο Νικος Παγοπουλος αποχωρησε απο την ομαδα του Απολλωνα και απο την νεα αγωνιστικη περιοδο θα βρισκεται στην ομαδα του ΕΦΟΑ.
QUOTE(zigolo7 @ Jul 13 2007, 11:09 AM)
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
λοιπόν το ρεκόρ της Νίκης Αμαρουσίου φετοσ θα είναι 28-2..... οπως τότε....
ο Άτταλός θα σωθεί εύκολα!!! ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΚΑ.......ΤΖΑΑΑΑΑ
Οι 2 ήττες θα είναι από την Φιλιππάρα?????
Φιλιππάρα για άνοδο και φέτος....
Πέρυσι ήμασταν άγνωστοι,ανοργάνωτοι και με 3 διαφορετικούς προπονητές..
Φέτος...Υπερδύναμη...
nikdio
Jul 14 2007, 12:01
![bball.gif](../style_emoticons/default/bball.gif)
[size=6]ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΗΡΕ
ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΠΑΓΩΝΗΣ ΔΗΜ. ΣΕΝΤΕΡ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ
ΘΟΔΩΡΟ ΚΟΝΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΑΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙΣ.
ΣΠΥΡΟ ΠΙΤΣΙΚΛΑΗ ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ
ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
ΣΠΥΡΟΥ ΔΗΜ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ ΑΠΟ ΚΑΛΥΒΙΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΙΚΑ.
dribler
Jul 14 2007, 12:24
coach εμαθα οτι πηρες και αλλους παικτες στη Δαφνη γιατι γραφεις μονο αυτους?
εμαθα οτι γαλαρης εφυγε οπως και οι καρατζας ,χαλκιαδακης που πηγαν στον αστερα και ο σοφιανοπουλος στον Αετο Πατησιων.
Γραψε μας τι αλλο πηρες?
pritanis
Jul 14 2007, 14:52
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ Γ ΕΣΚΑΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΠΟΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΚΤΛ.
MISTA81
Jul 14 2007, 19:43
QUOTE(nikdio @ Jul 14 2007, 09:54 AM)
![bball.gif](../style_emoticons/default/bball.gif)
[size=6]ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΗΡΕ
ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΠΑΓΩΝΗΣ ΔΗΜ. ΣΕΝΤΕΡ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ
ΘΟΔΩΡΟ ΚΟΝΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΑΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙΣ.
ΣΠΥΡΟ ΠΙΤΣΙΚΛΑΗ ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ
ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
ΣΠΥΡΟΥ ΔΗΜ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ ΑΠΟ ΚΑΛΥΒΙΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΙΚΑ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΎΡΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΜΟΥ ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΛΕΧΟΤΑΝΙΛ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΑΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....ΕΛΠΙΖΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΤΕ....
Peritri
Jul 14 2007, 21:23
Χαχα, όλα τα λεφτά ο Κ. Σπύρου επικές στιγμές όσες φορές τον αντιμετώπισα.
Ατάκα ''ρε μεγάλε μη με χτυπάς στο χέρι, είμαι κομμωτής και δε θα μπορώ να κουρέψω αύριο''
ή του παίρνω επιθετικό και έρχεται από πάνω μου να με κλωτσήσει γελώντας όμως
Πέρα από αυτά όμως μεγάλη παιχτούρα.-
mkos10
Jul 15 2007, 10:40
QUOTE(MISTA81 @ Jul 14 2007, 05:36 PM)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΎΡΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΜΟΥ ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΛΕΧΟΤΑΝΙΛ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΑΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....ΕΛΠΙΖΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΤΕ....
θα συμφωνησω μαζι σου φιλε mista για τον δημητρη τον οποιο ειχα συμπαικτη περσι στα καλυβια..πολυ καλο playmaker που σκοραρει κιολας..πολυ εμπειρος και πολυ καλο παιδι. παντως φιλε πιστευω πως φετος επειδη θα ειναι μαζι τα αδερφια και εχουν μεγαλωσει καπως θα τη βγαλει τη χρονια ο κωστας..θα τον εχει απο κοντα ο τζιμης....! εσυ που θα εισαι φετος? εμεινες στην αμιλλα?
dribler
Jul 15 2007, 16:25
mista coach στη ΔΑΦΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΩΧΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
maravitc
Jul 16 2007, 11:56
κορωπι πηρε ψαρακι απο αλιμο
Η
Φιλιππαρα πηρε
ΤΣΑΚΑΛΗΣ απο Ζεφυρι
ΚΑΡΑΛΗΣ απο Τρεις Αστερες
Φιλιοπουλος απο Περιστερι
Εφυγε μονο ο Λαππας για Περα Κλουμπ
Spiderman
Ελα και του χρονου Α' ΕΣΚΑ
zigolo7
Jul 17 2007, 02:23
QUOTE(totis @ Jul 16 2007, 06:25 PM)
Η
Φιλιππαρα πηρε
ΤΣΑΚΑΛΗΣ απο Ζεφυρι
ΚΑΡΑΛΗΣ απο Τρεις Αστερες
Φιλιοπουλος απο Περιστερι
Εφυγε μονο ο Λαππας για Περα Κλουμπ
Spiderman
Ελα και του χρονου Α' ΕΣΚΑ
ηρεμα λιγο... δεν πηρατε και τον jordan!!η ομαδα που θα ανεβει θα ειναι η νίκη αμαρουσίου!! και θα σας κερδίσει και ευκολα...!
v-span
Jul 17 2007, 12:29
Χωρίς να θέλω να θίξω κανένα πιστεύω ότι οι ομάδες ποπυ θα ξεχωρίσουν και θα ανέβουν στην Α'ΕΣΚΑ από τον όμιλο της φωτιάς θα είναι η Νίκη Αμαρουσίου και το Ηράκλειο με την παλιοπαρέα από το Δούκα να ξαναανταμώνει μετά από πολλά χρόνια....
ηρεμα λιγο... δεν πηρατε και τον jordan!!η ομαδα που θα ανεβει θα ειναι η νίκη αμαρουσίου!! και θα σας κερδίσει και ευκολα...!
Δεν ειπα οτι πηραμε τον Jordan αλλα την Νικη θα την κερδισουμε και στα δυο ματς
Χαλαρα
zigolo7
Jul 17 2007, 17:40
QUOTE(totis @ Jul 17 2007, 01:38 PM)
Δεν ειπα οτι πηραμε τον Jordan αλλα την Νικη θα την κερδισουμε και στα δυο ματς
Χαλαρα
![icon_wave.gif](../style_emoticons/default/icon_wave.gif)
στο λεω απο τωρα.. θα χασετε μεσα στο λουη σιγουρα με Κοντογιαννη 30 ποντους και Ασημενιος 20!!
αν δεν τους ξερεις ρωτα να μαθεις...
V-SPAN επαιζες στο Δουκα τοτε με βασιλακη και χριστοπουλο??
Επειδη τους ξερω τους παιχτες σας και γνωριζοντας τους δικους μας πιστευω οτι σας εχουμε
Θα μαθεις τι εστι Καχιοπουλος, Κοντακης και αλλοι πολλοι......
mpouxtour
Jul 17 2007, 21:03
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ FORUM ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ JORDAN ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΑΜΑΡΟΥΣΙΩΤΗ ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΕΧΘΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΣΑΣ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ (ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΠΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ *ΚΑΡΒΟΥΝΟ* ΦΕΤΟΣ)ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ toti ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΥΓ.SPIDERMAN ANTE KAI ΠΤΥΧΙΟ ΤΩΡΑ...
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
fistikis
Jul 18 2007, 08:27
QUOTE(maravitc @ Jul 16 2007, 09:49 AM)
κορωπι πηρε ψαρακι απο αλιμο
Για πες...τι λέει αυτός καλός παίκτης;Το κορωπί;
v-span
Jul 18 2007, 11:25
QUOTE(zigolo7 @ Jul 17 2007, 03:33 PM)
στο λεω απο τωρα.. θα χασετε μεσα στο λουη σιγουρα με Κοντογιαννη 30 ποντους και Ασημενιος 20!!
αν δεν τους ξερεις ρωτα να μαθεις...
V-SPAN επαιζες στο Δουκα τοτε με βασιλακη και χριστοπουλο??
Ναι ήμουν στο Δούκα τελευταία χρονιά παιδικό όταν στο εφηβικό ήταν Χριστόπουλος-Προύντζος-Βασιλάκης και στο αντρικό ο Παπαζήσης. Οπότε προτείνω στη διοίκηση του Ηρακλείου από του χρόνου να έχει κυανόλευκες εμφανίσεις....
pointguard
Jul 18 2007, 14:06
VSPAN gia na katalavo poios eisai mhpos epaizes olumpiada papagou vasikos assos kai meta eixes ena provlhma travmatismou? o zigolo7 exei kammia sxesh me kapoion proponhth ths
A2?
alexas10
Jul 18 2007, 14:38
file pointguard o zigolo 7 ειναι ενας πρωην παιχτης μου ο οποιος εκοψε δυστυχως το μπασκετ σε νεαρη ηλικια με το πιο φαρμακερο σουτ στην αθηνα... δεν ειναι αυτος που λες...
zigolo7
Jul 18 2007, 17:18
QUOTE(pointguard @ Jul 18 2007, 11:59 AM)
VSPAN gia na katalavo poios eisai mhpos epaizes olumpiada papagou vasikos assos kai meta eixes ena provlhma travmatismou? o zigolo7 exei kammia sxesh me kapoion proponhth ths
A2?
me xereis pantos... o pateras mou exei sxesi me omada a2 kai me esena paliotera
naiaiai reeee karatzaaaaa......pistepse me!!
pointguard
Jul 19 2007, 02:37
mhpos o zigolo 7 anagetai sthn kathgoria fterou giati einai kato apo 60 kg???
zigolo7
Jul 19 2007, 12:01
QUOTE(pointguard @ Jul 19 2007, 12:30 AM)
mhpos o zigolo 7 anagetai sthn kathgoria fterou giati einai kato apo 60 kg???
σχεδον στην κατηγορια φτερου. ειμαι 70 kg....
pointguard
Jul 19 2007, 12:28
Se enhmerono tote oti para to lavrio akoma exo sxesh me thn omada toy patera sou giati eimqai daneikos!!
zigolo7
Jul 19 2007, 13:19
QUOTE(pointguard @ Jul 19 2007, 10:21 AM)
Se enhmerono tote oti para to lavrio akoma exo sxesh me thn omada toy patera sou giati eimqai daneikos!!
λες να μην το ξερω.... αντε οταν ερθεις κομοτηνη να παιξετε θα παμε για καφε!!
dimitris 888
Jul 19 2007, 13:24
zigolo 7 phgaineton gia kafe meta to mats sthn komothnh.
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
....ths parhgorias!!!!!!
v-span
Jul 20 2007, 13:32
Όχι ρε μιχαλάκη -zigolo7- κι εσύ εδώ? τι κάνεις? πώς τα πας εκεί πάνω? Ξαναπάτα παρκέ με κόουτς Καρατζά ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
zigolo7
Jul 21 2007, 17:14
QUOTE(v-span @ Jul 20 2007, 11:25 AM)
Όχι ρε μιχαλάκη -zigolo7- κι εσύ εδώ? τι κάνεις? πώς τα πας εκεί πάνω? Ξαναπάτα παρκέ με κόουτς Καρατζά ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι εγω εδω!! οπου basket μέσα είμαι!!!ποιος είσαι??
MISTA81
Jul 21 2007, 17:51
QUOTE(dribler @ Jul 15 2007, 02:18 PM)
mista coach στη ΔΑΦΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΩΧΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΗΡΩΙΚΟ ΜΕ ΝΙΚΟ ΔΙΩΧΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΩΝΟ...ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΗΣ........
MISTA81
Jul 21 2007, 17:55
QUOTE(mkos10 @ Jul 15 2007, 08:33 AM)
θα συμφωνησω μαζι σου φιλε mista για τον δημητρη τον οποιο ειχα συμπαικτη περσι στα καλυβια..πολυ καλο playmaker που σκοραρει κιολας..πολυ εμπειρος και πολυ καλο παιδι. παντως φιλε πιστευω πως φετος επειδη θα ειναι μαζι τα αδερφια και εχουν μεγαλωσει καπως θα τη βγαλει τη χρονια ο κωστας..θα τον εχει απο κοντα ο τζιμης....! εσυ που θα εισαι φετος? εμεινες στην αμιλλα?
ΦΙΛΕ ΚΟΣΜΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΜΙΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ....ΜΕΙΝΑΜΕ 4 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 6 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α ΕΣΚΑ....ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ...ΠΗΓΕ ΑΕΤΟ.....ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ? ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ......
krepas
Jul 22 2007, 01:09
εμαθα οτι εκτελεις χρεη μανατζερ στην κομοτηνη....αληθευει????
mkos10
Jul 22 2007, 11:33
QUOTE(MISTA81 @ Jul 21 2007, 03:48 PM)
ΦΙΛΕ ΚΟΣΜΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΜΙΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ....ΜΕΙΝΑΜΕ 4 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 6 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α ΕΣΚΑ....ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ...ΠΗΓΕ ΑΕΤΟ.....ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ? ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ......
tha einai zorika fetos diladi fetos gia sas...ti kiniseis kanate?? egw tha eimai antipalos sou fetos..tha eimai sto markopoulo....kai emeis pantws eimaste kainouria omada....
MISTA81
Jul 22 2007, 14:49
QUOTE(mkos10 @ Jul 22 2007, 09:26 AM)
tha einai zorika fetos diladi fetos gia sas...ti kiniseis kanate?? egw tha eimai antipalos sou fetos..tha eimai sto markopoulo....kai emeis pantws eimaste kainouria omada....
ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΙΝ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΓΙΑ ΞΥΛΙΚΙ ΤΟΝ ΚΟΝΔΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ..ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΦΗΒΟ ΓΙΑ ΠΛΑΥΜΑΚΕΡ ΑΛΛΑΓΗ..ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ....ΤΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ....
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΙΟ
mkos10
Jul 22 2007, 18:25
[quote name='MISTA81' date='Jul 22 2007, 12:42 PM' post='101783']
ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΙΝ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΓΙΑ ΞΥΛΙΚΙ ΤΟΝ ΚΟΝΔΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ..ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΦΗΒΟ ΓΙΑ ΠΛΑΥΜΑΚΕΡ ΑΛΛΑΓΗ..ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ....ΤΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ....
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΙΟ
[/quote
o megas mpekios..megali metagrafi...pirame karavasili prlay maker..misiako sto 2..kai margwni-kokkino stous psilous pou mazi me xaniwti apo persi tha desoun kala pisteuw...irthe enas pitsirikas apo espero kai uparxoun 3-4 paidia apo persi pou tha voithisoun polu...tha einai mia polu endiaferousa sezon pisteuw...ante na ksanavrethoume antipaloi fetos...mipws ksereis pote ginete i klirwsi tou prwtathlimatos??
MISTA81
Jul 22 2007, 20:20
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ..ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΙΣ ΕΣΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ.....ΛΟΓΙΚΑ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ
Re mista poion pirame apo peristeri?kai pote ksekiname proetoimasia?
MISTA81
Jul 22 2007, 23:38
QUOTE(Bell @ Jul 22 2007, 08:01 PM)
Re mista poion pirame apo peristeri?kai pote ksekiname proetoimasia?
ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΕΛ...20 ΑΘΓΟΥΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ.....ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
jsoiler
Jul 23 2007, 11:45
Καλησπέρα παιδιά και απο μένα!Ας μιλήσουμε και λίγο για Γ' Έσκα.Ο Καρέας φέτος θα είναι πολύ δυνατός.Για καμιά άλλη ομάδα ξέρουμε τίποτα?
Καλησπέρα, ξέρει κανείς ποιες ομάδες εσκανά ανδρών κ γυναικών δεν έχουν ακόμη προπονητή.
spiderman
Jul 23 2007, 17:11
Καλησπέρα σε όλους.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 24 Αυγούστου. Μία σημαντική απώλεια του Φιλίππου την τελευταία στιγμή είναι ο προπονητής του, έκλεισε το σάββατο στον Πανιώνιο.
Reggie_
Jul 24 2007, 01:13
QUOTE(christina n10 @ Jun 15 2007, 10:06 AM)
Πράγματι,ετσι είναι..Ο Μοσχονάς είναι παικτάρα κ αγαπάει πολυ την ομάδα του κ νομίζω οτι πολύ δύσκολα θα φύγει απο εκεί..
fistikis
Jul 24 2007, 07:49
QUOTE(Reggie_ @ Jul 23 2007, 11:06 PM)
Πράγματι,ετσι είναι..Ο Μοσχονάς είναι παικτάρα κ αγαπάει πολυ την ομάδα του κ νομίζω οτι πολύ δύσκολα θα φύγει απο εκεί..
Ποιος είναι αυτός ο Μοσχονάς ρε παιδιά;Το 14 του Κουκακίου;Άκουσα ότι πήρε πολύ...μαρούλι για να πειστεί να μείνει στην ομάδα που αγαπάει; όπως λέτε...
leonkalf
Aug 3 2007, 07:11
Οι μεταγραφικές κινήσεις όλων των ομάδων της Α' ΕΣΚΑΝΑ :
ΕΣΠΕΡΟΣ
Πήρε: Ρουμπελάκη (Μέγαρα), Ανθρακόπουλο (Πανερυθραϊκό), Κουφόγιαννη (ΑΕ Ρέντη ), Ζηνέλη (Φάρο) και Παπασταματίου (Εθνικό).
Έδωσε: Κατιάκο (Πανιώνιο), Σχορτσανίτη (Φιλαθλητικός), Καραχάλιο (Ιωνικό ΝΦ), Χαλβατζή (Άρη Νικ.).
Προπονητής: Ζιάγκος Βαγγέλης
ΠΟΡΦΥΡΑΣ
Πήρε: Ρουσόπουλο (Αγ. Παρασκευή), Τασιόπουλο (Γαλάτσι/Κυπριάδου), Στρατομήτρο (Άτταλος Ν.Φ.), Ανδρεαδάκη (ηλιούπολη), Παπαδογιαννάκη (Αργοναύτης Ραφ.) και Βέλιο (Δαύλια Φθιωτ.) .
Έδωσε: Καραχοτζίτη (Αγ. Παρασκευή), Κοκλώνη (Αίολος/Ταύρος), Μιχάλαρο (Θεμιστοκλής) και Κουτούκη.
Προπονητής: Σταύρος Μυκονιάτης
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ
Πήρε: Τσολάκη(Αρδηττό) , Πέτρου και Κοντόπουλο ( Πανελευσινιακό).
Έδωσε: Στασινόπουλο(Εθνικό ), Στεφάνου (Μέγαρα)
Προπονητής: Μανώλης Παπαδόπουλος
ΠΕΡΑΜΑ
Πήρε: Καυκή (Άτταλος Ν.Φ. ), Σίνο (Αίολος/Ταύρος), Καζιάνη (Κρανίδι), Παναγόπουλο (Φάρος),
Μιχαλά (ΑΕΚΤ), Δήμου (Ολυμπιακός) , Χαλκιά
Έδωσε: Καραβασίλη, Μισιακό, Γιαννούλη
Προπονητής: Αργύρης Καμπούρης
ΦΑΡΟΣ
Πήρε: Πουλέρη (Εστία/Θησέας), Κρασαδάκη (Ολυμπιάδα Άσου έπαιξε πέρυσι στον Ρέντη), επέστρεψαν Τσομίδης, Θεοφανόπουλος και Τσιμπεκίδης.
Έδωσε: Μυλωνά (Αετό Καλλ.), Παναγόπουλο (Πέραμα ) , Υφαντή (Νίκη Αμ.), Ζηνέλη (Έσπερο) .
Προπονητής: Βαγγέλης Πεταλάς
ΓΛΥΦΑΔΑ
Πήρε: Ξυνό(Τερψιθέα Γλ.), Γκατζέλη (Αιξωνή Γλ. ), Γουλανδρή (Πρωτέα Β.)
Έδωσε: Μπίκουλη (Μέγαρα), Σπυριδάκη (Πρωτέα Βούλας) , Μαργαρίτη(ΑΟΝΑ), Βαμβακά (Πέρα), Γκάτζο
Προπονητής: Στράτος Καψιμάλης, Γιώργος Παλτσόγλου
ΠΕΡΑ
Πήρε: Παπακωνσταντίνου (Εθνικός), Πριφτάκης (Τράχωνες/Δίας), Βαμβακάς (Γλυφάδα),
Έδωσε: Κλωνάτο(Ν. Παλατιανής), Μανωλάς (Αρίωνας )
Προπονητής: Νίκος Τσοσκούνογλου
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
Πήρε: Φωτόπουλο Θ.(Άρης Νικ.), Φωτόπουλο Μ.(Αρδηττός), Λουμιώτη(Κορωπί) , Παπαναγόπουλο (Νικηφόρος Αγ. Βαρ.)
Έδωσε: Λεγάτο (Αρδηττός), Κωτσόβολη (ΑΕ Ρέντη)
Προπονητής: Κώστας Κλιγκόπουλος
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Πήρε: Τζιώτη(Φάρος), Κουτσουμπάκο (Πειραϊκός), Καλφαγιάννη (Αστέρας Αγ. Δημ.), Μυλωνίδη (Ιωνικός Διαβ.).
Εδωσε: Φερεντίνο (Άρης Νικ..), Ψαρρό
Προπονητής: Δημήτρης Αθηναίος
ΕΘΝΙΚΟΣ
Πήρε: Χερκελετζή (Αετό ΓΑΣ), Στασινόπουλο (Μανδραϊκό) , Δραβίλα (Μίλωνα), Πατέλη (Ελευθερία Μοσχ.), Ξενικάκη (Πειραϊκό ΑΣ), Αναστασιάδη (Φιλαθλητικό) , Καψοκόλη (Ολυμπιακό) .
Έδωσε: Παπασταματίου ('Εσπερος), Παπακωνσταντίνου (Πέρα), Κουτσουμπάκο (Φοίνικας Π. μέσω Πειραϊκού ), Ρουμάνι (Ολυμπιακός), Δρίβα, Κυριακόπουλο .
Προπονητές: Γιάννης Παύλος και Γιώργος Κεφαλίδης
ΜΕΓΑΡΑ
Πήρε: Μαγγωνάκη (ΑΕΚΤ), Στεφάνου (Μανδραϊκός), Τσουμάνη (Άτταλος Ν.Φ.), Γυφτάκη (Πρωτέας/Θρίαμβος), Μπίκουλης (Γλυφάδα)
Έδωσε: Μερακλής (ΑΟ Ν.Σμύρνης), Ρουμπελάκης (Έσπερος Καλλ.), Δομπρογιάννης (ΝΕ Μεγαρίδος), Λιτόπουλος Κεραυνός Λάρισας), Κακαλέτρης σταμάτησε
Προπονητές: Θωμάς Νίκου, Σπύρος Κουτσούκος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ.
Πήρε: Καλινδέρη (Μίλωνα), Κελεσίδη (Ν. Παλατιανής), Χαλκιαδάκη (Δάφνη Αγ.Δημ.), Καρατζά (Δάφνη Αγ.Δημ.), Γκόβα (Ταταύλα), Τερζή (Κρόνος)
Έδωσε: Καλφαγιάννη (Φοίνικα Π.), Κατσαρό (Αγ. Θωμά), Καραϊσκάκη (Δάφνη Αγ.Δημ.), Μαρινάκη (Δάφνη Αγ. Δημ.), Παλατιανό (Πήγασο Κορ.), Ζάλιαρη (Ελληνικό), Μητρόπουλο (Αετό Καλλ.), Σφυρή (Χαραυγιακό)
Προπονητής: Άρης Γιαννικάκης
ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ
Πήρε: Σαββίδη (Πειραϊκό ΑΣ), Γαλαρά (Δάφνη Αγ. Δημ.), Εμμανουηλίδη (Σπόρτιγκ), επανήλθε ο Ρόββος
Έδωσε: Καρκανιά (Αετό ΓΑΣ), Δούμπα (Πανεαπολικό)
Προπονητής: Λάκης Περτέσης
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Πήρε: Σταυρακόπουλο (Αίολο/Ταύρο), Ντούσια (ΑΕΚ Άργους), Μητρόπουλο (Αστέρα Αγ. Δημ.), Μυλωνά (Φάρο), Κασπαριάν (ΑΕΚΤ ), Χατζηδάκη (Παπάγου), Φιλόπουλο (Φοίνικα Αγ. Σοφ.).
Έδωσε: Γκιοβάσο ( Εν. Καλλιθέας /Ίκαρος).
Προπονητής: Θωμάς Σκληρός
leonkalf
Aug 16 2007, 11:32
Oι μεταγραφές πλέον έχουν λήξει και όλοι λίγο πολύ έχουμε ενημερωθεί για τις μετακινήσεις των παικτών (έχουμε γράψει πολλά εδώ).
Εγώ θα κλείσω την αναφορά στις φετινές μεταγραφές με την παρουσίαση της προσωπικής μου φετινής μεταγραφικής ιστορίας (όπως την έχω ήδη γράψει στο προσωπικό μου blog
http://leonkalf.spaces.live.com)"
Άλλη μια μεταγραφική περίοδος τελείωσε και όπως κάθε χρόνο έιχε και φέτος τα γεγονότα που την συμμάδεψαν.
Φέτος για μένα ήταν κάπως περίεργα τα πράγματα.
Από τη μία είχα αποφασίσει να αλλάξω ομάδα, από νωρίς σχετικά αφού η όλη κατάσταση στον Αστέρα με έπνιγε και πλέον ότι είχα να δώσω το είχα δώσει (τα έχω εξηγήσει στο άρθρο για τον Απολογισμό-Επίλογο της χρονιάς στις 27 Μαϊου).
Από την άλλη τα γεγονότα που ακολούθησαν με την πρώην ομάδα μου και η αναμονή συμφωνίας με μία πολύ καλή ομάδα μάλλον με επηρέασαν κάπως και άργησα να καταλήξω κάπου.
Θα' θελα να σταθώ για λίγο στα γεγονότα αυτά ώστε να κλείσει αυτό το θέμα και κάποια πράγματα να μπούνε στη θέση τους.
Μετά την ανακοίνωσή μου στην πρώην ομάδα μου ότι δεν θέλω να συνεχίσω για 3η χρονιά στην ομάδα, ακολούθησε ένας "πόλεμος νεύρων" προς εμένα που σκοπό είχε η ομάδα να επωφεληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από εμένα. Πλέον, η διοίκηση με έβλεπε σαν Ευρώ και το πως θα φέρω όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά οφέλη στην ομάδα.
Με πείραξε πολύ, και δεν ήταν μόνο αυτό. Ήταν η όλη στάση και συμπεριφορά των διοικούντων.
Απαίτησαν (αφού δεν είχα σκοπό να μείνω) να βρω όσο το δυνατόν γρηγορότερα ομάδα ώστε να πάρουν τα χρήματα που ήθελαν (καμία αντίρρηση αφού και εκείνοι είχαν δώσει χρήματα για να με αγοράσουν). Εκείνοι όμως δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις τους απέναντί μου. Μου χρωστούσαν τα 2/3 των όσων είχα λαμβάνειν συν 500€ ως πριμ ανόδου (το οποίο τώρα που ήρθε η ώρα της πληρωμής δεν αναγνώρισαν λέγωντας ότι ουδέποτε το είχαν υποσχεθεί. Ακόμα θυμάμαι τα λόγια του προέδρου πέρσι το καλοκαίρι για να με πείσει να μείνω πως μου το είπε "Ανέβασε την ομάδα κατηγορία και...". Η ομάδα ανέβηκε για 2η συνεχόμενη φορά αλλά το πριμ ανόδου ξεχάστηκε...). Κι αφού μου χρωστούσαν χρήματα (για να μην πω τον ένα μισθό της περσινής χρονιάς που έκανε φτερά), μου είπαν ότι αν δεν βρω ομάδα να τους δώσει αυτά που ζητούσαν τότε δεν 8α πάρω τα οφειλόμενα!!! Ακόμα και σε δήλωσή μου ότι ίσως δεν παίξω πουθένα τη νέα χρονιά αν δεν βρω κάτι που θα κάλυπτε, μου δήλωσαν ότι αν δεν πάω να παίξω κάπου δεν θα έπαιρνα τα οφειλόμενα ποτέ!!!! Κι αν του χρόνου ήθελα να παίξω, θα ζητούσαν περισσότερα για να φύγω!!
Έφτασε η τελευταία μέρα των ελεύθερων μεταγραφών και αφού δεν είχα συμφωνήσει με άλλη ομάδα, ζήτησα να με αποδεσμεύσουν ώστε να πάρω μεταγραφή στην περίοδο των αποδεσμεύσεων. Και για να εξισώσω αυτά που ζητούσαν τους έκανα την διευκόλυνση να χαρίσω όλα τα οφειλόμενα (περσινά, φετινά και το πριμ ανόδου). Πράγμα που έβγαινε ακριβώς. Και τι άκουσα??? Συμφώνησαν αλλά απαίτησαν να τους δώσω ακόμα 500€ από την τσέπη μου!! Και να' ταν μόνο αυτό??? Αφού έφτανε η ώρα του χωρισμού, άκουσα τόση χωλή που έπεσα από τα σύννεφα!! Αντί να ακούσω το ευχαριστώ για τα όσα πρόσφερα τα 2 αυτά χρόνια (που ήταν και τα πιο επιτυχημένα του συλλόγου), άκουσα και πικρόχολα σχόλια!! Ακόμα και γιατί γράφω τις αλήθειες που ...πονάνε μάλλον, στο παρών blog... (με ευχαρίστησε η απήχηση που είδα ότι έχει η σελίδα που διατηρώ με βάση τα λεγόμενα για το πόσοι το έχουν διαβάσει και τα έχουν μεταφέρει...)
O τρόπος ομιλίας που είχα απέναντί μου με έκανε να αηδιάσω.. Με τι? Με όλα. Με την αχαριστία, την αγνομωσύνη κι ακόμα και τον εαυτό μου που είδα να μην αναγνωρίζονται 2 χρόνια προσφοράς και πραγματικής αφοσίωσης στους στόχους της ομάδας!! Ένοιωσα να γκρεμίζονται τα ιδανικά μου..
Εγώ πάντως με τον εαυτό μου είμαι ήσυχος και υπερήφανος για ότι έκανα. Έδωσα ψυχή και σώμα.. και ξέρουν καλά όλοι τα όσα έχω κάνει.
Τελικά έδωσα τα 500€ από το υστέρημά μου, για να μπορέσω να μην έχω καμία εξάρτηση.. Εκβιαστηκά, για να μην μου "καρφώσουν" το δελτίο στον τοίχο... Να είμαι "ελεύθερος". Δεν ντράπηκαν ακόμα και να κοιτάξουν αν είναι πλαστό το 500άρικο που πήραν..
Α, ρε νοοτροπίες.. Ντρέπομαι..
Μετά τις συνομιλίες και το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αρκετές όμως από τις οποίες δεν κάλυπταν τις φιλοδοξίες μου και κάποιες που με ενδιέφεραν πολύ τελικά δεν είχαν αίσιο τέλος, κατέληξα στον Φοίνικα Πειραιά όπως έχω ανακοινώσει εδώ και 2 εβδομάδες.
Είμαι ευχαριστημένος με την τελική έκβαση (παρότι θα μπορούσα να είχα καταλήξει και σε καλύτερη ομάδα). Επέλεξα τον Φοίνικα, παρότι είχα στο τέλος και πρόταση με διπλάσια χρήματα από μικρότερη κατηγορία, γιατί εκεί ξέρω ότι είναι μια ομάδα οργανωμένη, έχω ακούσει καλά λόγια, θα βρω γνώριμους σε εμένα ανθρώπους (συμπαίκτες, προπονητή και ανθρώπους στη διοίκηση) και έχω την αίσθηση ότι θα δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία.
Οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και με έκαναν να νοιώσω μέλος της ομάδας από την πρώτη στιγμή.
Εγώ, από τη μεριά μου θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους και να μείνουν άπαντες ευχαριστημένοι.
Αφήνω πίσω μου όσα αρνητικά έγιναν τον τελευταίο καιρό με την πρώην ομάδα και πλέον αφοσιώνομαι στις νέες προκλήσεις με τη νέα ομάδα μου.
Κάποιοι θα πάρουν τις απαντήσεις τους .. στο γήπεδο.."
Αυτά από εμένα, για να μαθαίνουν όλοι πως έχουν κάποια πράγματα που ποτέ δεν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας..
Αυτά και καλή αρχή, αφού από Δευτέρα οι περισσότερες ομάδες ξεκινάνε προετοιμασία.
gabriel1981
Aug 16 2007, 17:53
file leonkalf soy eyxomai kali synexeia stin nea sou omada kai me to kalo na ziseis k alles anodous.
Grapse sta ******* sou aytous pou se "poulisan" kai koita mprosta...
Olorin
Aug 17 2007, 11:34
leonkalf, στο'πα και στο blog σου, αλλά ας μεταφέρω τους... αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και εδώ.
Όπως σου είπα, παρόμοια ιστορία και με μένα... Μάλλον η αχαριστία είναι βασικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων του αθηναϊκού μπάσκετ... Από ό,τι κατάλαβα (λίγο αργά, βέβαια...), δεν πρέπει τελικά να θεωρείς τίποτα δεδομένο και να μην σε εκπλήσσει πια τίποτα...
Και πάλι καλή σεζόν να έχουμε...
//
gabriel1981, εσένα θα προλάβω ρε να σε δω πριν παρουσιαστώ??? Όλο το καλοκαίρι το κανονίζουμε κι ακόμα δεν τον έχουμε πιει αυτόν τον αναθεματισμένο τον καφέ...