Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
weirdo1977
η επομενη μέρα βρίσκει τον Αρη μουδιασμένο.. γίναν πολλά λάθη φέτος, το θέμα είναι να μάθουμε από αυτά, κανεις δεν είπε πως ο δρόμος είναι εύκολος, το καλο είναι πως ο κόσμος θα σταματήσει να θεωρεί δεδομένα κάποια πράματα k πιστεύω θα προσφέρει μεγαλύτερη βοήθεια, αγωνιστικά κανεις δεν είναι σίγουρος.. ο Massey έχει σχεδόν συμφωνήσει με την real από όπου ακούγεται πως θα πάρουμε ένα εκατομμύριο..οι υπόλοιποι ξένοι μάλλον αποτελούν παρελθόν τσαλδάρης - ηλιάδης έχουν συμβόλαιο k θα παραμείνουν υπό προϋποθέσεις ενώ ο καλαϊτζής ακούγεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει... στον πάγκο σήμερα ακούστηκε για προπονητικό δίδυμο σιγαλά με ακόμη έναν, προφανώς τον mazzon ... άντε να δούμε λοιπόν που θα μας βγάλει το ταξίδι...
The Admiral
Τι να πω,απο τη στιγμη που απομακρυνθηκε (μαλλον) το ενδεχομενο να παρουμε καναν προπονητη σαν τον Αγγελου,εγω μονο αισιοδοξος μπορω να ειμαι για τη νεα χρονια tongue.gif .Ο Ματζον δεν ειναι ο προπονητης που θα κανει τη διαφορα (φανηκε λιγος για την Μπολωνια),αλλα για μια περιοδο συντηρησης-ανασυνταξης,οπως θα'ναι η επομενη,πιστευω ειναι μια χαρα.
Air Kef
Πεδουλάκης ή Μπαρτζώκας δεν παιζουν καθολου;


Θα σας αρεσε καποιος απο τους 2;; smile.gif
hagi
Η κουβέντα για το νέο Άρη του επόμενου χρόνου είναι πολύ μεγάλη παιδιά..Εμένα μου αρέσει αυτή η φάση της αναζήτησης και των νέων παιχτών στην ομάδα,αλλά το θέμα είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα την επόμενη περίοδο.Και όπως λέω πάντα να είναι ομάδα.Γιατί υλικό είχαμε φέτος αλλά δεν είχαμε ομάδα.Και σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ο προπονητής.

Για τον Ματσόν έχω πει ότι δεν θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο αλλά δεν θα με χάλαγε να τον πάρουμε αν δεν έχουμε κάτι καλύτερο.Αυτός τουλάχιστον έπαιζε άμυνα.Ο Χέρμπερτ ούτε άμυνα ούτε επίθεση.Βέβαια το μειονέκτημα που είχαμε με τον Ματσόν ήταν η επίθεση αλλά δεν ξέρουμε τί μπορεί να γίνει με άλλο υλικό.

Το καλό με τον Ματσόν ήταν ότι το Παλέ ήταν Παλέ και δεν πέρναγε κανένας εύκολα από εκεί ενώ με τον Χέρμπερτ αυτό χάθηκε ίσως και για πρώτη φορά.Βέβαια σε αυτό φταίει και ο κόσμος που δεν πάταγε αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.Πάντως ο Ματσόν είναι και αγαπητός από τον κόσμο και σε συνδιασμό με την φετινή αποτυχία ίσως του χρόνου ξαναγεμίζει το Παλέ.Επίσης ο Ματσόν είχε και αυτό το νεύρο που έδινε το κάτι παραπάνω στον κόσμο,χωρίς να σημαίνει ότι και αυτός δεν κοιμόταν κάποιες φορές.Δεν ήταν λίγες οι φορές άλλωστε που πολλοί φώναζαν από την εξέδρα όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα.Το "άντε κυρ Αντρέα ξύπνα" που άκουσα στο Μαρούσι όταν βγήκαμε Ευρωλίγκα ήταν χαρακτηριστικό.Όμως θα πω και πάλι ότι δεν είναι κακή επιλογή απλά προτειμώ κάτι διαφορετικό όχι όμως στην τύχη.

Για Αγγέλου δεν μπορώ να πω ότι τρελένομαι αλλά δεν ξέρω και τί να περιμένω πλέον.Πάντως αν όντως έρθει ο Σιγάλας νομίζω θα είναι κάτι καλο όσον αφορά το κλίμα που θα δημιουργηθεί στην ομάδα.

Για παίχτες τώρα ο Μάσεϊ είναι μεγάλη απώλεια για μας και δεν ξέρω πως θα την αναπληρώσουμε.Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο Ράϊτ θα έπρεπε να μείνει (δεν ξέρω αν θα μείνει) ενώ και τον Τέρι θα ήθελα να τον δω υπό τις οδηγίες ενός άλλου προπονητή.Για τον Ουάσιγκτον δεν έχω πρόβλημα.Ενώ αρχικά έδειξε θετικά στοιχεία αποδείχτηκε πολύ επιπόλαιος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι ο βασικός playmaker του Άρη.

Μακάρι να αρχίσουμε να ακούμε ευχάριστα νέα από δω και πέρα για τις μεταγραφές και όσο και αν μας πειράζει ότι θα λείψουμε του χρόνου από την Ευρωλίγκα να κάνουμε το Παλέ μας κάστρο όπως ήταν και να προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε.

Να φτιάξουμε ΟΜΑΔΑ..
Air Kef
To ερώτημα ειναι αν θα παραμεινει ο κορμός που εχει η ομαδα και με 4-5 προσθήκες ειναι ετοιμη για να διεκδικήση Ευρωλιγκα του χρόνου ή θα έχουμε μαζικες αποχωρήσεις κ θα πρέπει να ξαναχτιστεί απο το 0. Ξερει κανενας περισσοτερα;

Ηδη Μασευ φευγει,Καλαιτζης απο οτι διαβασα δν θελει να μεινει (μαλλον για την Αθηναικη ομαδα που θα βγει Ευρωλιγκα τον κοβω) και μενουν αλλοι 3 Αμερικανοι που ποτε δεν ξερουμε τι γινεται με αυτους.
NBAer
QUOTE(Air Kef @ May 15 2008, 04:43 ) *
Πεδουλάκης ή Μπαρτζώκας δεν παιζουν καθολου;
Θα σας αρεσε καποιος απο τους 2;; smile.gif

Απο οτι ακουγεται τωρα, ο Ματσον ειναι πολυ κοντα.
ΜΕΓΑ λαθος κατα τη γνωμη μου αν και δεν με νοιαζει και πολυ. Πισωγυρισμα λοιπον, αλλα αμα ηταν καλος θα ηταν καλο πισωγυρισμα. Αλλα αυτος ηταν κακος. Επιθετικα απο τους χειροτερους που εχω δει. Ο Αρης ηταν μια ομαδα χωρις κανενα επιθετικο συστημα επι εποχης του. Αμυνα λεγεται οτι επαιζε. Εγω δεν την ειδα και τοσο τρομερη. Ενα διαρκες σπρωξιμο και ξυλο στους αντιπαλους εβλεπα με σχετικα καλες αλληλοκαλυψεις. Οχι τιποτα το ιδιαιτερο.
Και αν θυμαται κανεις πως εφυγε: Κοιμισμενο τον ανεβαζανε, κοιμισμενο τον κατεβαζανε στο τελος. Απο τον σημερινο "υπνο" λοιπον παμε στον "κοιμισμενο"?
Βεβαια εκεινος ηταν χιλιες φορες πιο "ενεργητικος" στον παγκο απο οτι ο σημερινος. Αλλα εκεινου(Ματσον) οι επιλογες στις αλλαγες παικτων πολλες φορες ηταν τελειως για τα πανηγυρια! Επισης ειχε δειξει σημεια υπνου τεραστια, μεσα στο παιχνιδι. Γινοταν κατι τοσο εξωφθαλμο, οπου και μικρο παιδι θα το εβλεπε οτι κατι παει στραβα, γινοταν μια, γινοταν δυο, γινοταν 5, γινοταν 10, αλλα αυτος το δικο του. Κοιμοταν.....

Γενικα οι επιστροφες απο το παρελθον δεν μου αρεσουν και τοσο. Το να επιστρεψει ομως ο περυσινος, ε ειναι κακο. Χαθηκαν οι προπονητες?
The Admiral
Ισως καποιος απο τους ανωτερω Ελληνες προπονητες να μην ηταν ασχημη λυση.Αλλα και με τα τωρινα δεδομενα του Αρη,οριακα πιστευω ειναι καλος ο Ματσον.Αλλωστε σε συγκριση με αυτον οι αλλοι ουτε καμια επιτυχια εχουν να επιδειξουν ουτε κατι ιδιαιτερο στην καριερα τους γενικα.Γενικα μεταξυ μετριοτητων θα βασιλεψει ο μονοφθαλμος.Επι Ματσον το Αλεξανδρειο ηταν καστρο,ο Αρης τριτος μακραν του τεταρτου,παλεψε τον ΟΣΦΠ,εκπληρωσε τους περισσοτερους στοχους του και μαλιστα με χειροτερο ροστερ.Μπορει το μπασκετ που επαιξε να ηταν ενιοτε αντιαισθητικο,αλλα οι υπερβασεις δε γινονται με θεαματικο τροπο παντα.Αν ειχε καλυτερο υλικο μπορει να επαιζε καλυτερα επιθετικα και αμυντικα.Επισης εφυγε χωρις σκληρα λογια απο τον Αρη.Τον θελαμε και για αυτη τη χρονια,αυτος επελεξε να "αναβαθμιστει".

Το προβλημα για μενα ειναι το ροστερ.Εχω ακουσει οτι μονο Τσαλδαρης και Ηλιαδης ειναι σιγουροι και οι νεαροι.Αλλα με καθησυχασε καπως η συνεντευξη τυπου του Τζεβελεκη.Ειπε οτι ξερουν τι χρειαζεται η ομαδα και θα ειναι ακομη πιο δυνατη του χρονου.Θελω να πιστεψω οτι τα εννοουσε αυτα που ελεγε και ο Αρης μας θα ειναι παλι ανταγωνιστικος τη νεα περιοδο.
scales84
Ο ματσον εβγαλε τον αρη με μειονεκτημα εδρας στην ευρωλιγκα,παρολιγο να τον παει τελικο πρωταθληματος,τον εφτασε στον τελικο του ουλεμπ καμπ κι αυτο με παικτες οπως ο καμπεριδης και ο ασημακοπουλος...Δεν παει να μην ειχαμε συστηματα...Η ομαδα εδειχνε παθος...Μηπως να φερουμε τον ζουρο?Χιλιες φορες ο αντρεα με τον σιγαλα....

Τελικα το μονο θετικο στη χρονια χερμπερτ ηταν οτι εσπασε η παραδοση με τον παναθηναικο!!!χαχαχα
EXPLOITED ARIS
Να μαι και εγω μετα απο πολυ καιρο.Η μαμα πατριδα με εχει full time δυστυχως!!!
Εγω προσωπικα και εφοσον υλοποιηθει το διδυμο Ματσον Σιγαλα θα ηθελα να δω αρκετους νεαρους στην ομαδα.Ναι μεν θα χρειαστουμε καποια εμπειρια μεσα στο γηπεδο αλλα ο ενθουσιασμος και η εκρηξη ηταν κατι το οποιο μας ελειψε φετος.Με τον Χεμπερτ παιζαμε σαν επικουροι καθηγητες.Ολο θεωρια και απο πραξη τιποτα!!!Με την ικανοτητα του Σιγαλα να ανεβαζει το ηθικο της ομαδας σε δυσκολες στιγμες καθως και την εμπειρια του πιστευω πως τα νεανικα μυαλα και κορμια θα ανταποδωσουν μια χαρα γιατι μην ξεχνατε οτι του χρονου θα παιζουμε στο Uleb Cup.Εννοω οτι μας παιρνει να πειραματιστουμε γιανα βγει ο μελλοντικος κορμος της ομαδας.Μην ξεχνατε τι παιχνιδια εκανε ο Κακαρουδης φετος με το Πανοραμα.Τσαιρελης εχει τρελα περιθωρια να βελτιωθει και να παρει τα πανω του.Ο Ματαλον που ειναι;Αυτοι οι παιχτες πρεπει να πλαισιωθουν απο ξενους οι οποιοι να τιμουν το ψωμι τους,οχι οποως φετος που εκαναν κανα μπασιμο για να ξεσηκωσουν την εξεδρα με καραγκιοζιλικια.Τ'ακους Ουασινγκτον;
pivot
QUOTE(hagi @ May 15 2008, 09:36 ) *
Πάντως αν όντως έρθει ο Σιγάλας νομίζω θα είναι κάτι καλο όσον αφορά το κλίμα που θα δημιουργηθεί στην ομάδα.



Ο Σιγάλας από ότι ξέρω είναι μαθητευόμενος δημοσιογράφος , είναι και μαθητευόμενος προπονητής; smile.gif
valsam
Ηλιαδης-Τσαλδαρης-Βεργινης(αν τον παρουμε!)+Οποιονδηποτε προπονητη εκτος του γελοιου Χερμπερτ+6 κοινοτικοαμερικανους=Αριαναρα γερα παρτους τα μυαλα!!!
Εμεις λογο της οικονομικης στενοτητας που υπαρχει θα παμε παλι για το κολπο-γκροσο με τους κοινοτικοαμερικανους !
Δηλ, ο Στακ οταν τον φεραμε με 120 χιλ. δολ. ασχημος ηταν?Ο Ουλκινσον αλλα τοσα!Η ο Τζαμπερ που επερνε 80 χιλ. νομιζω απο το Αιγαλεο δεν ηταν σουπερ? η ο Μασει την πρωτη χρονια ποσα επαιρνε?Τον Καστλ που τον βρηκαμε στα Σκοπια ?
Δηλ. μου φαινετε οτι η διοικηση μας εχασε τον δρομο πλεον και διακατεχετε απο εγωκεντρικοτητα!!!!
Το αλλο παλι που πεταξε ο ΤΖΕΒ τι ηταν?Οτι δηλ. εβαλε απο την τσεπη του 1εκατ. ευρω!!!!!!!!!!!!!!
Αφου τοσα θα παρεις απο τον Μασει ρε!!!!!!!!!!!!!!!!
Σπουδαια δουλεια ρε,τα εβαλες πριν εναν μηνα και τωρα τα παιρνεις πισω!!!!!!!!!!!
Σας το εχω ξαναπει εδω μεσα οτι ο πραγματικος προεδρος του ΑΡΗ ειμαστε εμεις οι φιλαθλοι!!!!!!!
Και οταν λεω φιλαθλοι δεν ενοω σουπερ3 ενοω τον απλο φιλαθλο του ΑΡΗ που παει στο γηπεδο και αγοραζει εισητηριο!!!!!!
Ολοι οι αλλοι ειναι απλα διαχειριστες!!!!!!!!!!!!!!
penetration
Δαγκωτο Πεδουλακη.

Κολλαει τελεια με το κουμανταδορο της ομαδας. Βιαστειτε μη κλεισει αλλου.
scales84
Δεν θελουμε εναν προπονητη που εχει ριξει κατα καιρους απιστευτη χολη για την ομαδα μας!!!!!Ας ψαξει ναβρει αλλου την τυχη του ο κυριος πεδουλακης
penetration
Ενταξει τοτε,
εγω απλα μια προταση εκανα,συγνωμη.
EXPLOITED ARIS
QUOTE(scales84 @ May 16 2008, 11:40 ) *
Δεν θελουμε εναν προπονητη που εχει ριξει κατα καιρους απιστευτη χολη για την ομαδα μας!!!!!Ας ψαξει ναβρει αλλου την τυχη του ο κυριος πεδουλακης

Εχεις δικιο λεγοντας οτι εχει κανει κατι απιστευτες δηλωσεις κατα καιρους αλλα το θεμα ειναι οτι επικρατει ο επαγγελματισμος.
Πριν απο μια δεκαετια ο Σουμποτιτς μας πουλησε στεγνα ομως αν τωρα μου ελεγαν να αναλαβει την ομαδα θα χαιρομουν.
Τωρα ακουγεται για το Βεργινη ο οποιος πριν απο δυο χρονια διαλεξε τον Παοκ και τη φετινη χρονια που εριχε πιο ενεργο ρολο στα ντερμπι με εμας φιλουσε συνεχεια τη φανελα και ηταν πορωμενος με την ομαδα του.Τετοιυς ανθρωπους θελουμε.Να σεβονται το ψωμι τους και να δινουν τα παντα για την ομαδα.
celtic_pride
Ακούω ότι η επιλογή Ματσόν θα είναι πισωγύρισμα. Να επισημάνω κατι λοιπόν (ίσως φανεί και ψιλόασχετο). Οταν ο Ολυμπιακός πήρε τον Λεμονη (Για 3η φορα) θεωρήθηκε πισωγύρισμα. Παρ'ολα αυτά ειδαμε όλοι τι έκανε φέτος στο CL. Επιπλεόν, η (πιθανή) παρουσία του Σιγάλα στην τεχνικό τιμ θα είναι πολύ καλή κίνηση.. Προσωπικά, με Ματσον και Σιγάλα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος...

Στήριξη στη ομάδα και συσπείρωση για μια νέα αρχή.... smile.gif
scales84
Ρε παιδια στο κατω κατω πισωγυρισμα για που?φετος ξαναπιασαμεπατο κατ εμε..οποτε πισωγυρισμα που?στην παρολιγο προκριση στον τελικο?στη 2η θεση της καονικης περιοδου?στον τελικο του ουλεμπ καπ?στο οτι το παλε ηταν καμινι και περναγε καποιος σπανια?ε τοτε ναι.να κανουμε το πισωγυρισμα!!!!
weirdo1977
εγω και μόνο με τον Σιγαλα θα ειμουν οκ, Ματζον - Σιγαλας - Νικολαϊδης ειναι σουπερ...
celtic_pride
QUOTE(scales84 @ May 16 2008, 17:44 ) *
Ρε παιδια στο κατω κατω πισωγυρισμα για που?φετος ξαναπιασαμεπατο κατ εμε..οποτε πισωγυρισμα που?στην παρολιγο προκριση στον τελικο?στη 2η θεση της καονικης περιοδου?στον τελικο του ουλεμπ καπ?στο οτι το παλε ηταν καμινι και περναγε καποιος σπανια?ε τοτε ναι.να κανουμε το πισωγυρισμα!!!!


+1 thumbsup.gif

(Συν την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε ομάδες τύπου Μπαρτσελόνα....)
thrylos7
Δυστυχώς, η συμμετοχή στο Uleb cup δεν είναι ότι πιο ελκυστικό για έναν παίκτη, ή προπονητή μεγάλης αξίας, ώστε να έρθει στην ομάδα. Χρήματα η ομάδα θα πάρει από τη μεταγραφή του Μάσεϊ, αλλά και πάλι, δεν την περισσεύουν, κάθε άλλο, οπότε οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, ώστε να είναι και επιτυχημένες.

Η παρουσία Ματσόν και Σιγάλα στον πάγκο, μαζί με το υπόλοιπο team (Νικολαϊδης, Παπαχατζής μένουν σίγουρα; ) μου φαίνεται κι εμένα πολύ ενδιαφέρουσα. Ειδικά ο Σιγάλας θα μπορούσε να έχει, όπως ήδη αναφέρθηκε, έναν ξεχωριστό, πολύτιμο ρόλο στην ομάδα, πέρα από τις κλασικές αρμοδιότητες ενός assistant coach. O Ματσόν δεν είναι κάποιος Μεσσίας, όπως ίσως βγαίνει προς τα έξω, λόγω της επιθυμίας μεγάλης μερίδας του κόσμου να ξαναέρθει και ίσως δεν αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή, αλλά σίγουρα έχει τις προδιαγραφές, λόγω και της εμπειρίας του, να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Υπάρχουν βέβαια και Έλληνες προπονητές, όπως οι Πεδουλάκης, Μπαρτζώκας που αναφέρθηκαν και δίνουν και αυτή έμφαση στην άμυνα, όχι απαραίτητα με τον ίδιο τρόπο, αλλά και ο Σκουρτόπουλος, που με το Αιγάλεω πραγματοποίησε μαγική χρονιά. Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Μαρκόπουλος, αλλά λογικά δύσκολα θα φύγει από το Μαρούσι.

Όσον αφορά το ρόστερ, καταντάει ίσως κουραστικό, αλλά η ομάδα πρέπει να κυνηγήσει όποιον ελεύθερο Έλληνα βρει. Παίκτες όπως οι Τσιάρας, Κουμπούρας, Μαυροκεφαλίδης, Βεργίνης (πόσες πιθανότητες έχει να φύγει από τον ΠΑΟΚ; ), Βουγιούκας μπορούν να συνεισφέρουν πάρα πολύ στην ομάδα. Πχ ο Κουμπούρας θα ήταν μια χαρά λύση, στην περίπτωση που ο Καλαϊτζής δεν ανανεώσει, όπως ακούγεται. Ο Τσιάρας θα μπορούσε κάλλιστα ν' αποτελέσει τον αντικαταστάτη ... του Μόττολα και η ομάδα μετά να βρει ένα πραγματικό σέντερ.

Από τους ξένους, το μεγάλο στοίχημα πλέον θα είναι να μείνει ο Ράιτ, αν και μάλλον θα τον ζητήσουν αρκετές ομάδες που θα συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα. Μια περιφέρεια με Ράιτ, (ορθά αξιοποιήσιμο) Ηλιάδη και Τσαλδάρη εξασφαλίζει ένα επιθυμητό επίπεδο ποιότητας στη συγκεκριμένη γραμμή. Άν έρθει κι ένας κατάλληλος σμολ φόργουορντ (πχ Ντε λα Φουέντε, αλλά μάλλον απίθανο να επιλέξει ομάδα εκτός Ευρωλίγκας), μαζί και με την παρουσία του Καραδολάμη από πίσω, η ομάδα θα είναι ΟΚ.

Δε θα προτιμούσα πάντως τον Τέρι για τη θέση του 3, αφού (δεν είναι καθαρό τριάρι, αλλά κυρίως), δεν έδειξε σε κανένα σχεδόν σημείο της χρονιάς ότι μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα, στον επιθετικό τομέα, στη συνοχή, σε πάθος και πλην της εν γένει αρκετά καλής αμυντικής του απόδοσης, δε μπόρεσε να αποδόσει σύμφωνα με τις (υπερτιμημένες) δυνατότητές του.

Ο Ουάσινγκτον είναι διαφορετική περίπτωση, με την έννοια ότι δεν κινήθηκε συνεχώς σε μέτρια επίπεδα, αλλά φάση με τη φάση, είτε φοβερός, είτε καταστροφικός... Οι δυνατότητές του είναι δεδομένες, αλλά το ελλάτωμά του είναι ότι πιο σημαντικό για τη θέση που αγωνίζεται. Πρέπει να βρεθεί ο προπονητής που θα επαναφέρει το μυαλό του μέσα στο κεφάλι του... Εφόσον ο προπονητής που θ' αποκτηθεί (πιστεύει ότι) μπορεί να το κάνει, τότε είμαι 100 (OK, λίγο πιο λίγο biggrin.gif )% υπέρ του να μείνει, διαφορετικά θα πρέπει ν' αποχωρήσει, καθώς θα παραμένει προβληματικός σε αρκετά σημεία για την ομάδα. Όχι τίποτα άλλο, δεν είναι και το κλασικό είδος του Αμερικανού point guard, που παρά την τρέλα του, ξέρει να βάζει τη μπάλα στο καλάθι σχετικά εύκολα. Τούτος εδώ δυσκολεύεται, αν και βρίσκεται σε αξιοπρεπές επίπεδο.

Σε περίπτωση που δε μείνει ο DC και δεν αποκτηθεί κάποιος που να ξεχωρίζει ως βασικός, δε θα ήταν άσχημη μια τριάδα Κουμπούρα, Καλαϊτζή (Χαρίση), Καστλ για τη θέση του πλέι μέικερ.

Φαντάζομαι βέβαια πως αν διάβαζα τοπικό Τύπο θα γνώριζα καλύτερα το πόσες πιθανότητες έχουν να μείνουν οι παίκτες στην ομάδα.

Από τους ψηλούς, αυτός που θα ήθελα να μείνει είναι ο Μπόισα (μιας και το να επιστρέψει ο Ουίλκινσον είναι μάλλον δύσκολο), ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και στο 5. Σίγουρα πάντως στη θέση αυτή η ομάδα θα πρέπει να κάνει μεταγραφή και μάλιστα καλή. Αν πάει πάλι σε λύσεις με 4-5άρια, τότε ο Αγαδάκος θα πρέπει να μείνει (δηλαδή χρειάζεται τέτοιου είδους παίκτης). Για το 4, πέρα από τους Μπόισα, Μόττολα, Τσιάρα και διάφορους υποψήφιους που θ' ακουστούν, υπάρχει ένας παίκτης που θα μπορούσε ν' αντικαταστήσει τον Μάσεϊ, αν και δεν είναι του ίδιου στυλ. Ο Μάικλ Ράιτ της Τουρκ Τέλεκομ, ο οποίος ξεκίνησε εκκωφαντικά τη χρονιά, αλλά μετά, χωρίς να είμαι σίγουρος, πρέπει να είχε ένα σοβαρό τραυματισμό. Βέβαια, μιλάμε για 4-5άρι, ενώ το ιδανικότερο θα ήταν ν' αποκτηθεί ανάλογος παίκτης αποκλειστικά για το 5, αφού γενικά στη θέση του πάουερ φόργουορντ οι επιλογές είναι περισσότερες.

[spystamode tongue.gif]Μια ιδανική (και μάλλον απατηλή) σύνθεση θα μπορούσε ν' αποτελείται από τους Βουγιούκα, Ράιτ, Μπόισα, Τσιάρα, Τσαϊρέλη, Σκορδίλη, Ντε λα Φουέντε, Τσαλδάρη, Καραδολάμη, Ράιτ, Ηλιάδη, Ουάσινγκτον, Καλαϊτζή, Κουμπούρα.[/spystamode]

Πάντως παρατηρείται γενικότερη αφύπνιση στις τάξεις των οπαδών, ακόμη κι αυτές τις μέρες που κυρίαρχο θέμα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα κι αυτό μόνο θετικό είναι. Μπορεί η ομάδα να έχασε πολλά με τον αποκλεισμό της από το Μαρούσι, αλλά ίσως κέρδισε την ευκαιρία να την αγκαλιάσει και πάλι ο κόσμος της. Αν και κακά τα ψέμματα, άλλο πράγμα η Ευρωλίγκα...
Dread
Παπαιωακείμ στο 5! smilie_schal1.gif Έχω τρελή πόρωση με τα καθαρά, ογκώδη, δυνατά 5άρια. biggrin.gif Έχει και τα χρονάκια του για να κρατά κάπως τα χαλινάρια της πολύ νεανικής ομάδας που έχει τώρα ο Άρης. Και δεν θέλω να φύγει ο Terry sad.gif
penetration
Νομιζω οτι τη νεα χρονια μπασκετικα η Θεσσαλονικη θα ξεφυγει πολυ στον ελληνικο χωρο για να μη πω ακομη και ευρωπαικο.
Μετα το θανατηφορο και ακρως επιτυχημενο προπονητικο τριδυμο Του Παοκ με τα ιερα τερατα Σταυροπουλο, Κορφα, Κωσταντινιδη , ερχεται τωρα το νεο προπονητικο διδυμο η τριδυμο η τεραδυμο η πολυτεκνο του Συμπολιτη και Συντροφου (οπως φανηκε την τελευταια αγωνιστικη ) Αρη να ταραξει τα νερα για να μην πω τα θεμελια του ελληνικου μπασκετ στα πλαισια της τεχνογνωσιας του αθληματος.
Ο Ματσον εδωσε τα διαπιστευτηρια του επανω στο πειθαρχημενο μπασκετ στη προηγουμενη του θητεια στον Αρη και μετα στην Ιταλια, οι δυο βοηθοι συνεβαλλαν τα μαλλα στη τρομερη φετινη πορεια της ομαδας, ενω ο George αιφνιδιασε θετικα τους παντες με τις βαθυστοχαστες αναλυσεις του βαθια σε βαθος στο σκαι και εδειξε ποσο γνωστης του μπασκετ ειναι, εντυπωση δε εχει προκαλεσει στο πανελληνιο η ευφραδεια του λογου που τον διακρινει και η φοβερη παρατηρητικοτητα και διορατικοτητα του για το παιχνιδι.
Ολοι οι οιωνοι ειναι με την ομαδα,
ΑΡΗ ΓΕΡΑ και GOOD LUCK.
weirdo1977
ενώ η Αθηνα που έκανε μέσα σε μια νύχτα τον ευγένιο από παίκτη προπονητή της Εθνικής Ελλάδος πάει πιο πίσω...
EXPLOITED ARIS
QUOTE(penetration @ May 17 2008, 09:48 ) *
Ο Ματσον εδωσε τα διαπιστευτηρια του επανω στο πειθαρχημενο μπασκετ στη προηγουμενη του θητεια στον Αρη

Παντως ηταν ομολογουμενως πιο πειθαρχημενο απο αυτο το οποιο επαιζε η Αεκ με Βετουλα Κομματο και Προδρομο Νικολαιδη που ειχε κατα μ.ο 50 τριποντα σε καθε αγωνα δε νομιζεις;
Προτιμω απειθαρχος και ανταγωνιστικος παρα πειθαρχημενος και να βλεπω τους αλλους με το κυαλι smile.gif
penetration
Ειλικρινα εχω καλυφθει.
Ματσον - Σιγαλας - Παπαχατζης - Νικολαιδης.
Προχωρατε και GOOD LUCK.

(Oσον αφορα την Αεκ τα 50 τριποντα με Βετουλα Νικολαιδη τα εκανε με Αλεξανδρη προπονητη - που ειναι ελευθερος και σας τον προτεινω και αυτον στο σχημα ανεπιφυλακτα - και ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ πραγμα που στον Αρη κατι γινεται και το χρημα παντα περισευει για ολους. Η κανω λαθος? Διορθωστε με γινομαι καλυτερος.)
EXPLOITED ARIS
QUOTE(penetration @ May 18 2008, 09:09 ) *
στον Αρη κατι γινεται και το χρημα παντα περισευει για ολους. Η κανω λαθος? Διορθωστε με γινομαι καλυτερος.)

Φιλε μου θα σε διορθωσω.Τα τελευταια χρονια που η ομαδα εχει ανακαμψει παντα ολων οι δηλωσεις περιστρεφονταν γυρω απο τη φραση "ως εκει που φτανει το παπλωμα" το οποιο ναι μεν ειναι σπαστικο γιατι ολοι οι φιλαθλοι θελουν την ομαδα τους να δινει το κατι παραπανω για την υπερβαση,σωστο δε γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα και δε θελουμε να μπουμε σε μπελαδες τυπου Φιλιππου-Δροσου.Εσεις φετος που σας περισευαν τα χρηματα τι κανατε;
penetration
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ May 18 2008, 09:48 ) *
Φιλε μου θα σε διορθωσω.Τα τελευταια χρονια που η ομαδα εχει ανακαμψει παντα ολων οι δηλωσεις περιστρεφονταν γυρω απο τη φραση "ως εκει που φτανει το παπλωμα" το οποιο ναι μεν ειναι σπαστικο γιατι ολοι οι φιλαθλοι θελουν την ομαδα τους να δινει το κατι παραπανω για την υπερβαση,σωστο δε γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα και δε θελουμε να μπουμε σε μπελαδες τυπου Φιλιππου-Δροσου.Εσεις φετος που σας περισευαν τα χρηματα τι κανατε;

εΓΩ ΑΚΟΜΑ δεν μπορω να καταλαβω το πως ο αρης τα τελευταια χρονια μπορει και κοιμαται σε πανακριβο παπλωμα σε ξενοδοχειο πολυτελειας και ποιος ειναι αυτος που πληρωνει το παπλωμα και το ξενοδοχειο.
το αεκακι δεν ειχε φετος ουτε το μισο μπατζετ απο το αρις οποτε σχετικα πηγε καλυτερα.
(και για να ευθυμησουμε παιζει ρολο οτι εμεις ειχαμε λιγο καλυτερο κοουτσο απο το δικο σας.)
φιλικα ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
weirdo1977
αλήθεια, ποσα χρονια η αεκ είχε τριπλάσιο k 4πλασίο budjet από τον Ari ? όλα εδώ πληρώνονται φιλε μου.. ο Aris είναι καθαρός από χρέη φιλε μου, αυτή είναι η διαφορα...
penetration
QUOTE(weirdo1977 @ May 18 2008, 21:04 ) *
αλήθεια, ποσα χρονια η αεκ είχε τριπλάσιο k 4πλασίο budjet από τον Ari ? όλα εδώ πληρώνονται φιλε μου.. ο Aris είναι καθαρός από χρέη φιλε μου, αυτή είναι η διαφορα...

Συμφωνω χωρις πλακα τωρα και επαυξανω. και μακαρι ο αρης να ειναι παντα ετσι και να πρωταγωνιστησει παλι στην ευρωπη. εμας ασε μας. Η νεκροψια θα δειξει. Αν και οπως βλεπεις μπαλα ειναι και γυριζει και θα ξαναγυρισει . Αυριο μπορει την Αεκ να κανει γουστο να την αναλαβει κανας υπουργος, καμια κυβερνηση, κανα κρατος, ξερω γω, ολα γινονται.
Ομως φιλε θα μου επιτρεψεις στη προσφιλη μου ταξη των προπονητων να εχω αποψη χωρις αυτο να σημαινει οτι μειωνεται η ομαδα.
EXPLOITED ARIS
Το θεμα ειναι πως ολη αυτη η ασχετη με το τοπικ συζητηση αρχισε με τα αρνητικα σχολια για το επιδοξο προπονητικο διδυμο Ματσον-Σιγαλα.
Εννοειται οτι εμεις το βλεπουμε ιδανικο σε συναρτηση
1)χρηματικα αφου δε μπορουμε να παρουμε ουτε καποιον Μεσινα ουτε Ιβκοβιτς ουτε καποιο μεγαλο Ευρωπαικο ονομα και
2)αγωνιστικα αφου κατα την περιοδο Ματσον η ομαδα εκανε καποια βηματα τα οποια της ελειπαν τις προηγουμενες χρονιες.
Οσο για τον Σιγαλα θα σου θυμησω την περιπτωση Κατσικαρη ο οποιος ξεκινησε απο καπου και εχει φτασει να ειναι,τουλαχιστον για εμενα,ενας καλος προπονητης.
Μενει να φανει στο γηπεδο το αποτελεσμα peace.gif
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE
Τσιάρας: "Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Άρη"

Ο Γιώργος Τσιάρας είναι ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του Άρη από την ελληνική αγορά και όχι άδικα. Ο Έλληνας άσος που αγωνίστηκε με την φανέλα της Ολύμπιας Λάρισας έκανε μία εξαιρετική χρονιά, δείχνοντας και πάλι σημαντική βελτίωση και περιμένει την δική του μεγάλη ευκαιρία για να παίξει σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Αυτή θα του παρουσιαστεί στον Άρη, εφόσον όλα πάνε καλά και συμφωνήσει με τους "κίτρινους" το ενδιαφέρον των οποίων γνωρίζει χωρίς όμως να έχει προχωρήσει κάτι τις προηγούμενες ημέρες. Ο Αντρέα Ματσόν έχει ενημερωθεί και έχει δώσει το "ΟΚ" για να προχωρήσουν οι επαφές μιας και θεωρεί ότι ο Έλληνας άσος μπορεί να προσφέρει όχι μόνο για την επόμενη περίοδο αλλά και για τα επόμενα χρόνια.
Ο Γιώργος Τσιάρας πριν από μερικές ημέρες στρατεύτηκε και βρίσκεται στο κέντρο των Γρεβενών όπου παραμένει τις τελευταίες ημέρες και αυτό τον έχει εμποδίσει να έχει κάποια νεώτερη ενημέρωση για την υπόθεση του, αλλά το γεγονός αυτό, της παρουσίας του στον Στρατό εμπόδισε τις γενικότερες επαφές των δύο πλευρών. Ο ίδιος πάντως επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Άρη το οποίο δεν είχε πρόσφατο αλλά ο εκπρόσωπος του έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό, πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του ελληνικού πρωταθλήματος. "Ξέρω για το ενδιαφέρον του Άρη εδώ και αρκετό καιρό, νομίζω πριν από 1,5 μήνα μου είπε κάτι ο εκπρόσωπος μου, ότι ο Άρης τον ρώτησε για μένα. Αλλά τον τελευταίο καιρό δεν έχω μάθει για κάτι καινούργιο λόγω και της παρουσίας μου στον Στρατό. Θα περιμένω τα νεώτερα" είπε αρχικά ο Γιώργος Τσιάρας στο "Μ" και μη θέλοντας να πει κάτι παραπάνω αρκέστηκε απλά να υπογραμμίσει: "Προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Άρη, θα περιμένω πάντως γιατί με ενδιαφέρει η προοπτική αυτή".
Ο Έλληνας άσος σαφώς και είναι θετικός στην μεταγραφή του στην ομάδα του Άρη, έναν σύλλογο με ιστορία και σαφέστατα μεγαλύτερες φιλοδοξίες από την Ολύμπια Λάρισας η οποία πάντως διατηρεί μία ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Οι "κίτρινοι" έχουν στα υπέρ τους πέρα από την ιστορία και την παράδοση, τον στόχο της Ευρωλίγκα, την παρουσία στο ULEB CUP και αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση για κάθε παίκτη. Ο 26χρονος Έλληνας σμολ φόργουρντ "ταιριάζει" το αγωνιστικό προφίλ του Άρη, είναι νεαρός και φιλόδοξος ενώ θα ενισχύσει και το γηγενές στοιχείο. Είναι μία υπόθεση που αναμένεται σύντομα να έχει οριστική εξέλιξη με τις δύο πλευρές να επιθυμούν να οδηγήσει σε μία συμφωνία για τα επόμενα χρόνια.
Όσον αφορά την περίπτωση του Νίκου Παπανικολόπουλου ο οποίος μένει ελεύθερος από την ΑΕΛ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχει κάποια εξέλιξη και στην δική του περίπτωση, με το... έδαφος να είναι θετικό και από τις δύο πλευρές.

www.metrosport.gr

Τσιάρας-Παπανικολόπουλος 39.gif Καλές λύσεις... 41.gif
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE
Επίσης, ο Αμερικανός Τσαρλς Τζάντσον Ουάλας που φέτος έπαιζε στην Κάποπ Ντ Ορλάντο είναι από τους βασικούς στόχους του Αντρέα Ματσόν

www.sportnet.gr


Τον ξέρει κανείς;;; 7.gif
hagi
QUOTE(pivot @ May 15 2008, 19:03 ) *
Ο Σιγάλας από ότι ξέρω είναι μαθητευόμενος δημοσιογράφος , είναι και μαθητευόμενος προπονητής; smile.gif

Όλοι κάπως πρέπει να ξεκινήσουν.Και ο Σιγάλας νομίζω θα βοηθήσει κυρίως σε θέματα ψυχολογίας και όχι προπονητικά.

QUOTE(scales84 @ May 16 2008, 17:44 ) *
Ρε παιδια στο κατω κατω πισωγυρισμα για που?φετος ξαναπιασαμεπατο κατ εμε..οποτε πισωγυρισμα που?στην παρολιγο προκριση στον τελικο?στη 2η θεση της καονικης περιοδου?στον τελικο του ουλεμπ καπ?στο οτι το παλε ηταν καμινι και περναγε καποιος σπανια?ε τοτε ναι.να κανουμε το πισωγυρισμα!!!!


Ακριβώς..Ο Ματσόν είπαμε δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά την δεδομένη στιγμή φαίνεται καλή κίνηση.Μάλιστα αν διορθώση το πρόβλημα στην επίθεση τότε δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους άλλους προπονητές υψηλού επιπέδου.Ελπίζω να λήξει σύντομα το θέμα και να αρχίσουμε τις μεταγραφές.

Πάντως με Τσιάρα,Παπανικολόπουλο,Ταπούτο (κάπου διάβασα) και κανέναν άλλο Έλληνα (ίσως Παπανικολάου) και τους Ηλιάδη,Τσαλδάρη νομίζω θα ήταν πολύ καλό το υλικό.Αν μάλιστα παίρναμε και κανένα Πελεκάνο που φεύγει από την Ρεάλ μάλλον θα κάναμε την ομάδα που όλοι θέλουμε,με την προσθήκη βέβαια καλών ξένων.Να μείνει και ο Ράϊτ και όλα καλά..Για να δούμε..
thrylos7
QUOTE
Τον ξέρει κανείς;;;


Μόνο διαδικτυακά:

Τα στατιστικά του πέρυσι, απ' όπου φαίνονται διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία:
http://195.56.77.208/player/?id=WAL-CHA-82...=2007&team=1153

Πχ όταν είναι πρώτος ρημπάουντερ σ' ένα πρωτάθλημα που αγωνίζονται παίκτες όπως ο Τράβις Γουότσον και ο Τζέιμς Τόμας, τότε σίγουρα αυτό είναι ενθαρρυντικό. Η "δουλειά" του μέσα στις δύο ρακέτες φαίνεται ίσως και από τα φάουλ που κάνει και δέχεται. Έχει και το τρίποντο.

Αναλυτικά για κάθε ματς:
http://195.56.77.208/player/pbd.phtml?ply=..._search=Wallace

Μπρεμερχάβεν (Γερμανία):

2006-2007:
http://www.basketball-bundesliga.de/verein...tive&teamid=439

2005-2006:
http://www.basketball-bundesliga.de/verein...tive&teamid=439
nestoras kommatos
Τι στο διαολο, ολο απο τη λαρισινη αγορα θα ψωνιζετε; Τον Μασεϊ απο τον ΓΣΛ τον πηρατε, ενω απο αυτα που εχω διαβασει ο Αρης ενδιαφερεται για Τσιαρα, Κουμπουρα απο Ολυμπια και Κλιμαβιτσιους, Παπανικολοπουλο απο ΑΕΛ! Μας εχετε καταστρεψει! tongue.gif

Πλακα κανω φυσικα. Ισα-ισα ειναι τιμητικο να ενδιαφερεται ο Αρης για παικτες των δικων μας ομαδων και ειδικα για Λαρισαιους(Τσιαρας).
hagi
Άντε να περάσουν οι μέρες να επισημοποιηθούν τα πράγματα ώστε να μιλάμε σίγουρα και όχι με αμφιβολία.Να αρχίσουν και οι μεταγραφές δηλαδή που είναι πολύ σημαντικό για μας.

Πάντως έχω αγωνία να δω το τελικό ρόστερ της ομάδας μας για τη νέα χρονιά.Και ελπίζω να γίνουμε και πάλι ΑΡΗΣ 77.gif 77.gif
george26gr
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.
1. ΒΕΡΓΙΝΗΣ (1-2)
O πιο αξιόπιστος νέος playmaker
2. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (1-2)
Απίστευτα μπασκετικά προσόντα - αν τον κουμαντάρει ικανός προπονητής
3. ΖΟΡΟΣΚΙ (1)
Ή κατι ανάλογο από κοινοτική αγορά
Έτσι έχεις όλες τις επιλογές στον 1-2 για όλους τους ρυθμούς και τρόπους παιχνιδιού
4. ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ (2-3)
Σταθερή αξία
5. ΚΑΛΙΝΙΚΙΔΗΣ (3) ή ΗΛΙΑΔΗΣ
Μπορεί να βοηθήσει
6. ΞΕΝΟΣ (3)
Απαραίτητα ηγετική προσωπικότητα
7. ΤΑΠΟΥΤΟΣ (3-4)
Μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω
8. ΑΝΤΙΤΣ (4-5)
Εξαιρετική περίπτωση αλλά υποθέτω ότι κοστίζει
9. ΚΛΙΜΑΒΙΤΣΙΟΥΣ (4-5)
Σοβαρός όχι τύπου Μότολα και Αγαδάκου
10. ΞΕΝΟΣ (5)
Επιτέλους βρήτε ένα αξιόπιστο σέντερ
11. ΤΣΙΑΡΑΣ (4-5)
ιδανική περίπτωση
12. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (2-3)
Γιατί όχι;

Προπονητής ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ

Με δύο τρία εκ. ευρώ η ομάδα νομίζω ότι είναι εφικτή και πολύ δυνατή.
Αρκεί να μην ξαναδούμε κάτι τύπους περίεργους όπως Φλέτσερ-Αγαδάκο-Μότολα οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά.

ΚΑΡΑΔΟΛΑΜΗΣ - ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ ή παίζουν στα εύκολα αρκετά ή δίνονται δανεικοί για να πάρουν χρόνο και να δείξουν την αξία τους.

ΑΝΤΙΟ και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕ ΜΑΣΕΙ
thrylos7
Ε δεν είναι και περίεργος ο Μόττολα... Δε φταίει αυτός που η ομάδα δεν είχε σέντερ (πλην του αναπληρωματικού, ούτως ή άλλως, Αγαδάκου).

Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί πάντως, ο Παπανικολόπουλος δε νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ν' αποκτηθεί, με την έννοια ότι ήδη υπάρχουν στην ομάδα δύο παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα, στο 2-3, όπως ο Ηλιάδης και ο Τσαλδάρης, ενώ λογικά θα υπάρχει και ξένος στη θέση αυτή, είτε αυτός είναι ο Ράιτ, είτε κάποιος άλλος.
klearxos
Σημερα στο supersport.gr εγινε καποια αναφορα οτι ο Τσαλδαρης θελει να κατεβει παλι στην Αθηνα.
Ακουσε κανεις κατι αναλογο?
thrylos7
Λέει και για ενδιαφέρον για Πελεκάνο ε; Ιδανικός ο Πελεκάνος!

Βασικά στη μπασκετούπολη την Κυριακή ο Τσαλδάρης μιλούσαν σαν παίκτης του Άρη και όχι τυπικά, τουλάχιστον προσωπικά έτσι μου φάνηκε, όπως γίνεται πολλές φορές. Έχει ξανακουστεί πάντως αυτό...
klearxos
Σιγουρα θα ηταν μια καλη λυση ο Πελεκανος!
Μακαρι να μεινει και ο Τσαλδαρης. Σιγουρα μετα τις γιορτες (αν θυμαμαι καλα) επεσε η αποδοση του αλλα αυτο ηταν γενικο φαινομενο στην ομαδα....
penetration
Οχι ρε παιδια, μη τον παρετε τον Πελεκανο. Ειναι πολυ καλος παιχτης και πολυ καλο παιδι.Κριμα ειναι αφηστε τον.
weirdo1977
τέλος ο μάσεϊ, 1 εκατομμύριο δολάρια δηλ 650 euro στην real, αυτό με πόνεσε λιγότερο απ ο,τι του ouilkison
tsitum
QUOTE(weirdo1977 @ May 22 2008, 00:43 ) *
τέλος ο μάσεϊ, 1 εκατομμύριο δολάρια δηλ 650 euro στην real, αυτό με πόνεσε λιγότερο απ ο,τι του ouilkison

Τα σαιτ λενε για 500.000 ευρω ή κατι περισσοτερο απο 500.000. Κ 650.000 να ειναι, ειναι λιγα για το Μασει με αυτες τις 2 χρονιες. 1 εκατομμυριο θα ηταν ενα καλο ποσο.

"δεν ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"

Απο την αλλη στη Ρεαλ πηραν παιχτη στη θεση που δε χρειαζονται. Στην ιδια θεση με το Ρεγιες. Εκτος κ αν παιζουν μαζι, ο Ρεγιες 4αρι με το Μασει 5αρι.
NBAer
QUOTE(tsitum @ May 22 2008, 02:36 ) *
Τα σαιτ λενε για 500.000 ευρω ή κατι περισσοτερο απο 500.000. Κ 650.000 να ειναι, ειναι λιγα για το Μασει με αυτες τις 2 χρονιες. 1 εκατομμυριο θα ηταν ενα καλο ποσο.

????? blink.gif Πωπω τραγωδια.
Εγω τον Μασει θα τον πουλουσα τουλαχιστον 1.5 εκατομμυριο ευρω. 650000€ ειναι πολυ λιγα για αυτον ΕΙΔΙΚΑ για την χρονια που εκανε.....
rchos
δηλαδη το τεραστιο buy out που ακουγοταν αυτο ηταν?650 χιλιαρικα?η ειναι τοσο απελπισμενοι για λεφτα?
hagi
Και μένα λίγα μου φαίνονται τα λεφτά για τον Μάσεϊ..Πάει αυτό τωρα.Δεν μπορώ όμως να τον φανταστώ σε άλλη ομάδα ρε παιδιά!!Και τελικά η Ρεάλ δεν βγήκε στην Ευρωλίγκα, γιατί την επέλεξε;;

Τέλος πάντως αυτό το θέμα δεν μας αφορά πλέον αφού δεν είναι δικό μας παίχτης.Το θέμα είναι με το νέο ρόστερ που θέλουμε.Για τον Τσαλδάρη και γω έχω ακούσει από γνωστό ότι θα κατέβει στην Αθήνα αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει.Μετά και από την Μπασκετούπολη που είδα και γω, φάνηκε ότι μάλλον θα μείνει.

Τώρα για τον Πελεκάνο που ακούστηκε,θεωρώ ότι είναι τέλεια περίπτωση και απορώ πως δεν τον έχουν κλείσει τόσα χρόναι.Καιρός είναι νομίζω να πάρουμε τέτοιους παίχτες.Με Τσιάρα,Πελεκάνο και άλλους τέτοιους παίχτες θα κάνουμε πολύ καλή ομάδα.

Τις επόμενες μέρες πιστεύω να ανακοινωθεί τίποτα ώστε να σταματήσει και το ράδιο αρβύλα.
klearxos
QUOTE(rchos7 @ May 22 2008, 02:59 ) *
δηλαδη το τεραστιο buy out που ακουγοταν αυτο ηταν?650 χιλιαρικα?η ειναι τοσο απελπισμενοι για λεφτα?


Οταν υπεγραψε το συμβολαιο του ο Μασευ για το buy-out του 1,000,000 δολαριων(το καλοκαιρι περσυ) το ποσο ηταν περιπου 800,000-900,000 ευρω.
Με την κατρακυλα που εχει παρει το δολαριο αυτο κατεβηκε στα 650,000 ευρω!
Ισως το λαθος ηταν που το συμβολαιο ελεγε δολαρια και οχι ευρω. Βεβαια απο την αλλη εφοσον και οι πληρωμες γινονται με βαση συμβολαια που εχουν υπογραφει σε δολαρια....
hagi
QUOTE(klearxos @ May 22 2008, 09:47 ) *
Οταν υπεγραψε το συμβολαιο του ο Μασευ για το buy-out του 1,000,000 δολαριων(το καλοκαιρι περσυ) το ποσο ηταν περιπου 800,000-900,000 ευρω.
Με την κατρακυλα που εχει παρει το δολαριο αυτο κατεβηκε στα 650,000 ευρω!
Ισως το λαθος ηταν που το συμβολαιο ελεγε δολαρια και οχι ευρω. Βεβαια απο την αλλη εφοσον και οι πληρωμες γινονται με βαση συμβολαια που εχουν υπογραφει σε δολαρια....

Σωστό και αυτό..Εντάξει παιδιά για να πάρεις έναν καλό παίχτη δεν είναι λίγα τα λεφτά.Ειδικά αν προσθέσεις και κάποια ακόμη μπορείς να πάρεις και μεγάλο όνομα.Μην ακούμε μόνο αυτούς που παίρνουν πάνω από 1 εκατομμύριο γιατί δεν είναι και πάρα πολύ αυτοί..Υπάρχουν επιλογές..
Alexmei
Η Ρεάλ τον ανακοίνωσε εχτές και από το superbasket.gr λέει ότι ο Άρης πήρε 500.000€ (!!!!) για την παραχωρησή του blink.gif 68.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.