Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
thrylos7
Ακούγαμε για 1 εκατομμύριο ευρώ και τελικά μας προέκυψαν δολλάρια... Κρίμα... Εν τέλει χαμένος νομίζω πως βγαίνει ο Άρης από την υπόθεση, αν και από το τίποτα μια χαρά είναι... Θα μπορούσε βέβαια να έχει πολύ μεγαλύτερο κέρδος...

Από το να τον πουλήσει με ένα μεγάλο ποσό, ή να τον κρατήσει με συμβόλαιο ανάλογο της Ρεάλ (αν παίρνει τώρα 870 το χρόνο, δε θα έλεγε όχι πχ στα 750 του Άρη, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι αποκλειστικά), η ομάδα έκανε κάτι ενδιάμεσο, που μάλλον είναι και το χειρότερο, ή μάλλον το λιγότερο καλό, αν και ίσως αυτή ήταν η μοναδική της επιλογή.

Η Ρεάλ πάντως νομίζω παίζει Ευρωλίγκα, ως πρώτη της κανονικής περιόδου στην Ισπανία. Στην Ιταλία αυτό γίνεται σίγουρα, δε μπορώ να είμαι βέβαιος για την Ισπανία...

Προσωπικά πάντως Αντώνη μπορώ να τον φανταστώ άνετα σε μια ομάδα παρέα με τον Μπούλοκ και τον Σμιθ... tongue.gif biggrin.gif
Θα γίνω Ρεάλ μου φαίνεται... biggrin.gif
celtic_pride
Γιατι εκπλήσεστε με τις 650.000€ ? Ολα τα περι μύριου είχαν διαρρεύσει (σκοπιμα?), από τους δημοσιογράφους. Ας μην ξεχνάμε ότι στην συνέντευξη τύπου ο Τζεβ είχε πει ξεκάθρα ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφονται για το ποσό της μεταγραφής... Κακά τα ψέματα είναι οι 650.000€ είναι δυσανάλογο με την αξία του παίκτη, αλλά η διοίκηση μου φαίνεται ότι ακολουθεί το ρητό "Μαζευε και ας είναι ρώγες...."
hagi
QUOTE(thrylos7 @ May 22 2008, 12:56 ) *
Η Ρεάλ πάντως νομίζω παίζει Ευρωλίγκα, ως πρώτη της κανονικής περιόδου στην Ισπανία. Στην Ιταλία αυτό γίνεται σίγουρα, δε μπορώ να είμαι βέβαιος για την Ισπανία...

Προσωπικά πάντως Αντώνη μπορώ να τον φανταστώ άνετα σε μια ομάδα παρέα με τον Μπούλοκ και τον Σμιθ... tongue.gif biggrin.gif
Θα γίνω Ρεάλ μου φαίνεται... biggrin.gif


Όχι έχω διαβάσει ότι δεν παίζει Ευρωλίγκα γιατί την έβγαλε έξω η Μάλαγα.Τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει.

Για το δεύτερο Νότη σίγουρα θα είναι πολύ δυνατή η τριάδα αλλά το λέω ξερεις σαν ιδεά ρε παιδί μου είναι περίεργο να τον δω με τις εμφανίσεις της Ρεάλ,πόσο μάλλον αν παίξουμε και αντίπαλοι στο ULEB CUP..Μεγάλη ήττα 69.gif
thrylos7
Ναι, καταλαβαίνω... Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα βέβαια... tongue.gif

Δεν ξέρω κατά πόσο την έβγαλε έξω από την Ευρωλίγκα η Μάλαγα πάντως... Δε μπορώ να το διασταυρώσω από κάποια (επίσημη και ιδιαιτέρως αξιόπιστη) πηγή, αλλά όπως είπα, νομίζω πως η πρώτη θέση (στο μισό; ) της κανονικής περιόδου δίνει μια θέση σε Ιταλία και Ισπανία...

Θα πάω erasmus στη Μαδρίτη, τελείωσε! biggrin.gif

Να πω την αλήθεια πάντως, τις επίσημες τοποθετήσεις (όπως του Τζεβελέκη) δεν τις γνώριζα, ούτε ξέρω ποιοι τελικά θ' αποχωρήσουν από την ομάδα (πχ από τους ξένους), ενώ μπορεί πχ όλοι να θεωρούνται ήδη παρελθόν...
hagi
Ίσως να έχεις και δίκιο.Να μην είναι εκτός Ευρωλίγκα δηλαδή..Τώρα που το ξαναέψαξα δεν βρήκα κάτι..
weirdo1977
η Real θα παίξει ευρωλίγκα του χρόνου ως πρώτη στην κανονική περίοδο, αυτό είναι δεδομένο...
thrylos7
sport24.gr:

QUOTE
Το όνομα του Κίκι Κλαρκ φιγουράρει ψηλά στην λίστα του Αντρέα Ματσόν για το ρόστερ του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αμερικανός γκαρντ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ιταλία και την Σκαβολίνι αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο την χρονιά του στην Α1 με το Αιγάλεω και μάλιστα ως Βούλγαρος όμως όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα του Πέζαρο.

Στον Άρη ο Αντρέα Ματσόν μπορεί να μην είναι ακόμα και επίσημα πάλι προπονητής της ομάδας, αιτία το ότι δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του με την Φορτιτούντο Μπολόνια, ωστόσο στο τριήμερο παραμονής του στην Αθήνα υπέδειξε στην διοίκηση της ΚΑΕ την απόκτηση του Κλαρκ. Στα συν εξάλλου της περίπτωσης του Κλαρκ είναι ότι θα καταλαμβάνει θέση κοινοτικού και όχι ξένου με το βουλγάρικο διαβατήριο που έχει στην κατοχή του.

Η κίνηση αυτή της εισήγησης για την απόκτηση του Κλαρκ φανερώνει ξεκάθαρα ότι ο Ντάριους Ουάσιγκτον δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού για το λόγο ότι ο τρόπος παιχνιδιού του δεν ταιριάζει με αυτόν που έχει στο μυαλό του. Βέβαια θα πρέπει να λυθεί το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθειες πώλησής του με την ρωσική Ούνιξ Καζάν να δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Όσο για τους υπόλοιπους από τους παίκτες του Άρη που βρίσκονταν στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε; Σάββας Ηλιάδης και Λάζαρος Αγαδάκος βρίσκονται σίγουρα στα πλάνα του Ματσόν σε αντίθεση με τους Καλαϊτζή, Τέρι και Μότολα. Δύσκολα να μείνει ο Ράιτ ενώ στα υπόψη βρίσκεται ο Μπόισα ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Παντελιάδη. Σχετικά με τον Τσαλδάρη αν και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει η διάθεση από την διοίκηση της ΚΑΕ για την επέκτασή του.

Ο Ματσόν εν τω μεταξύ το απόγευμα μετά από ένα τριήμερο παραμονής στην Αθήνα και επαφών με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και μάνατζερ παικτών πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ιταλία. Την Κυριακή ωστόσο πρόκειται να ξεκινήσει το νέο του ταξίδι την φορά αυτή για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το Ορλάντο όπου θα παρακολουθήσει το καμπ με παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στα φετινά ντραφτ του ΝΒΑ.


O Καλαϊτζής δε βρίσκεται στα πλάνα του Ματσόν; Γιατί;

Ο Κλαρκ δεν είναι κακός πάντως... biggrin.gif
hagi
QUOTE
Μία εβδομάδα προθεσμία στον Ματσόν

Ο Αντρέα Ματσόν Το συμβόλαιο του Αντρέα Ματσόν με την Φορτιτούτο Μπολόνια προβληματίζει τους «κίτρινους», που βλέπουν πολύτιμο χρόνο για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς να χάνεται με αποτέλεσμα να δώσουν προθεσμία μίας εβδομάδας στον Ιταλό τεχνικό έτσι ώστε να απεμπλακεί από τις υποχρεώσεις του.

Είναι γνωστό πως τόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Θανάσης Τζεβελέκης, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Δαμιανίδης, διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις με τον Αντρέα Ματσόν και τον συμβουλεύονται για αρκετά ζητήματα. Η συνάντηση που έγινε στα μέσα της εβδομάδας στην Αθήνα ήταν και αυτή σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους τρεις άντρες που συζήτησαν αρκετά θέματα γύρω από την οργάνωση σε αρκετούς τομείς γύρω από την ομάδα αλλά φυσικά και για την επικείμενη συνεργασία τους.

Όμως το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού με την Φορτιτούτο Μπολόνια αποτελεί τροχοπέδη για οποιαδήποτε κίνησή του. Από την πλευρά τους οι διοικούντες του Αρη βλέπουν πως χάνεται πολύτιμος χρόνος για τον σχεδιασμό της ομάδας με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση και να δώσουν προθεσμία μιας εβδομάδας στον Ματσόν να ξεκαθαρίσει την υπάρχουσα κατάσταση λύνοντας φυσικά το συμβόλαιό του.

Αν όμως κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί τότε σύμφωνα με πληροφορίες οι «κίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς. Ο πρώην τεχνικός της Λιέτουβος Ρίτας φαίνεται αρκετά θετικός στην προοπτική του να βρίσκεται του χρόνου στον πάγκο του ’ρη ενώ δεν αποκλείεται, αν κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί, να φέρει μαζί του και τον διεθνή βόσνιο φόργουορντ Κένεν Μπαϊράμοβιτς.

από supersport.gr

Λέτε να έχουμε καμιά αλλαγή;;Πάντως αυτή η περίπτωση δεν φαίνεται άσχημη καθόλου και σε συνδιασμό με το Μπαϊράμοβιτς που είναι πολύ καλός παίχτης θα είχε ενδιαφέρον..
Βέβαια καλό είναι ότι μπήκε προθεσμία (αν μπήκε) για να τελειώνει το θέμα σύντομα.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό νωρίς ώστε να πάρουμε καλούς παίχτες αλλά να γίνει και σωστή προετοιμασία με όλο το υλικό..
celtic_pride
QUOTE
Τέλος ο Ματσόν από την στιγμή που λύσει το συμβόλαιό του με την Φορτιτούντο Μπολόνια και αναλάβει μετά από ένα χρόνο και πάλι προπονητής του Άρη ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμα το ποιοι θα είναι συνεργάτες του. Θέμα να αποτελέσει έναν εξ αυτών ο Γιώργος Σιγάλας δεν υφίσταται πλέον. Ο Νίκος Βετούλας το πρωί της Παρασκευής μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας ενώ ο Ιταλός τεχνικός θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε συνεργαστεί με τους Θανάση Παπαχατζή και Δημήτρη Νικολαϊδη την περίοδο 2006-2007. Το αν αυτό επαναληφθεί θα φανεί.


sport24.gr
blink.gif blink.gif blink.gif .. Δεν θα είναι ο Σιγάλας?? Ο Δάσκαλου τον παρουσίαζε σαν "κλεισμένο"... Τι γίνεται τελικά? 68.gif 68.gif
klearxos
Αν παιζει του Τριφουνοβιτς αυτη τη στιγμη το προτιμω!
BASILE
QUOTE(hagi @ May 24 2008, 22:23 ) *
από supersport.gr

Λέτε να έχουμε καμιά αλλαγή;;Πάντως αυτή η περίπτωση δεν φαίνεται άσχημη καθόλου και σε συνδιασμό με το Μπαϊράμοβιτς που είναι πολύ καλός παίχτης θα είχε ενδιαφέρον..
Βέβαια καλό είναι ότι μπήκε προθεσμία (αν μπήκε) για να τελειώνει το θέμα σύντομα.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό νωρίς ώστε να πάρουμε καλούς παίχτες αλλά να γίνει και σωστή προετοιμασία με όλο το υλικό..


Κατ' αρχάς πιστεύω ότι μάλλον η διοίκηση τα έχει τακτοποιήσει ήδη όλα τα θέματα. Τουλάχιστον έτσι έδειξε τις προηγούμενες χρονιές. Για άλλη μια χρονιά δηλαδή θα έχουμε πάλι τα ίδια. Για τον Τσιάρα νομίζω ότι είναι μια καλή περίπτωση, αλλά θα βγουν οι Αθηναίοι πάλι, θα χώσουν το χρήμα το καλό και ο παίκτης θα πάει χάμω (όπως έγινε και με Διαμαντίδη κ.λ.π.), η διοίκηση θα βγει και θα πεί εμείς προσπαθήσαμε αλλά είμασταν πάλι λίγοι. Οπότε το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι να σου κάτσει κανένας καλός Αμερικάνος (βλέπε Massey) ή κανένας κοινοτικός λαχείο (στυλ Σεραπίνας ο οποίος όμως αποδείχτηκε άνθρακας). Κατά τα άλλα, όλοι η υπόλοιπη φασαρία γίνεται απλά από τις εφημερίδες για εμπορικούς λόγους. Πάντως η κατάσταση για την επόμενη χρονιά θα είναι λίγο περίεργη: Μαρούσι στην Ευρωλίγκα (κατά τα φαινόμενα) οπότε λογικά και ανάλογες μεταγραφές (?), Πανιώνιος (περισσότερο), ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καλύτερα από πέρσι, οπότε τι πρόκειται να γίνει κανείς δεν ξέρει. Μήπως ακούσατε τίποτα για τα διαρκείας της επόμενης χρονιάς (πέραν των 300 ευρώ στις θύρες 7,8,9, 10 για το κοινό διαρκείας). Πάντως σε τελική ανάλυση και επειδή είμαι λάτρεις του μπάσκετ (και ειδικά του Άρη) θα προσπαθήσω να στηρίξω την ομάδα και τη νέα χρονιά.

Άντε και καλό καλοκαίρι !!!!!!!!!

blove.gif
thrylos7
Το sport24 γράφει για ενδιαφέρον για Χαρίση και Κουμπούρα (πέρα από τους Τσιάρα και Κλαρκ)... Σωστά κινείται η διοίκηση.

Θα είναι πολύ άσχημο πάντως, αν φύγουν Παπαχατζής, Νικολαϊδης; Ο Σιγάλας γιατί δεν υπάρχει περίπτωση; Τα χάλασαν στο οικονομικό, ή απλά είναι θέμα ισχυρών προσωπικοτήτων;
celtic_pride
Απ' ότι άκουσα, στον Σιγάλα προτάθηκε η θέση του τιμ-μάνατζερ αλλά αρνήθηκε (και λογικό το βρίσκω)... Βέβαια, το καλοκαίρι είναι μακρύ... wink.gif wink.gif
klearxos
Συμφωνα με το betsmart εξεταζεται η περιπτωση επιστροφης του Wilkinson!!!
thrylos7
Ως δανεικού βεβαίως... όχι ότι θα είναι άσχημα, κάθε άλλο, εξάλλου είναι παικταράς, απλά όπως και να το κάνουμε, ο δανεισμός δεν ηχεί καλά...
klearxos
Εχει, λεει, τριετες συμβολαιο με την ομαδα αλλα δεν ειχε καλη χρονια οποτε για αυτο το συζητανε.
Αν οι δικοι μας θελουν να εκμεταλλευτουν την οποια δυσαρεσκεια δε με χαλαει καθολου...
weirdo1977
παίκτη σαν τον μάικ δεν βρίσκεις... ας έρθει όπως να νε...
xaotiki_diastasi
Κ γω θέλω σαν τρελός τον Μαικ !!! (Τι Μασει κ μαλακίες... blink.gif )
Πέρα από την πλάκα για μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ, πιστεύω ότι ο Μαικ είναι πιο χρίσιμος από ότι ο Μάσει. Τα κάνει όλα κ συμφέρει. Το ιδανικό θα ήταν να συνυπήρχαν, αλλά τώρα πάει... πέταξε το πουλάκι...
Είναι κ καλό παιδί... Έχει κ ωραία γυναίκα... icon_drunk.gif
weirdo1977
QUOTE(xaotiki_diastasi @ May 31 2008, 18:44 ) *
Κ γω θέλω σαν τρελός τον Μαικ !!! (Τι Μασει κ μαλακίες... blink.gif )
Πέρα από την πλάκα για μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ, πιστεύω ότι ο Μαικ είναι πιο χρίσιμος από ότι ο Μάσει. Τα κάνει όλα κ συμφέρει. Το ιδανικό θα ήταν να συνυπήρχαν, αλλά τώρα πάει... πέταξε το πουλάκι...
Είναι κ καλό παιδί...



smile.gif φέτος θα προτιμούσα 1000 φορες να χαμέ τον μάικ παρα το μάσεϊ, δεν ήταν λίγες φορες που μου έσπαγε τα νεύρα με την αδιαφορία του στην άμυνα k τις τραβηγμένες του επιλογές... τέτοια πράματα από τον μάικ δεν υπήρχε περίπτωση να δούμε

QUOTE(xaotiki_diastasi @ May 31 2008, 18:44 ) *
Είναι κ καλό παιδί... Έχει κ ωραία γυναίκα... icon_drunk.gif


άκουσα πως χώρισαν φέτος γι αυτό ήταν κάπως πεσμένος... ας έρθει εδώ υπάρχουν πολλά "πουλια" να γνωρίσει biggrin.gif
thrylos7
QUOTE
φέτος θα προτιμούσα 1000 φορες να χαμέ τον μάικ παρα το μάσεϊ, δεν ήταν λίγες φορες που μου έσπαγε τα νεύρα με την αδιαφορία του στην άμυνα k τις τραβηγμένες του επιλογές... τέτοια πράματα από τον μάικ δεν υπήρχε περίπτωση να δούμε


Νομίζω είσαι υπερβολικός... όχι και 1000... tongue.gif

Στην άμυνα πάντως, τις περισσότερες φορές είχε (δικαιολογημένα) παράπονα από τους συμπαίκτες του... Τ' ότι δε μπορεί να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο ψηλό όταν ποστάρει δεν είναι αδιαφορία, αλλά μειονέκτημα. Όσο για τις τραβηγμένες επιλογές, δε θυμάμαι παρά ελάχιστες.
Από τον Μάικ επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε άλλα πράγματα... σίγουρα είναι καλύτερος γενικά στην άμυνα, σίγουρα είναι πιο μετρημένος, σοβαρός στο παιχνίδι του και γενικά παίκτης ομάδας, αλλά ο Μάσεϊ είναι άλλη κλάση...
xaotiki_diastasi
Ναι αλλά ο Μάσει συνεχώς γκρινιάζει στους διαιτητές, μέχρι σημείου να αφήνει εκτεθειμένη την άμυνα...
Ο Μάσει παίρνει από 2 έως 4 τρίποντα σε κάθε ματς, αν και τα ποσοστά του είναι άθλια... (σε αντίθεση με τον Μάικ που έκανε λιγότερες προσπάθειες στο 3ποντο κ που ήταν κ πιο εύστοχος)

Αυτά ο Μάικ δεν τα έκανε κ ήταν κ πολύ καλύτερος στην άμυνα.
Αν ο Τζερεμάια είχε τη βοήθεια ενός σοβαρού προπονητή που θα βελτίωνε τις αδυναμίες του και θα του έβαζε τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι όταν θα έκανε μλκιες, εννοείται ότι θα ήταν ασύγκριτα καλύτερος από τον Μαικ. Στον Άρη όμως έχει χρόνια να εμφανιστεί ένας τέτοιος προπονητής...
thrylos7
Έτσι όπως τα λες φαίνεται σαν να ζημίωσε την ομάδα η παρουσία του φέτος... tongue.gif

Στα σοβαρά τώρα, πόσες φορές έκανε χαζομάρες μέσα στο παιχνίδι; Βασικά δεν κατάλαβα και τί ακριβώς εννοείς... Εμένα μια χαρά σοβαρός μου φαινόταν στο παιχνίδι του, μπορεί όντως να χαλάρωνε σε δυο-τρεις φάσεις, είτε με τα παράπονα (σχεδόν πάντα όμως δεν υπήρχε πρόβλημα, αφού προλάβαινε να επιστρέψει), είτε με κάποιο επιπλέον (δικαιολογημένο γενικά, για μένα) τρίποντο, αλλά μέχρι εκεί, σε καμιά περίπτωση δε θα μπορούσα να το θεωρήσω κανόνα. Από τους σοβαρότερους και πιο συγκεντρωμένους παίκτες ήταν ο Μάσεϊ φέτος. Στον τομέα αυτό βεβαίως υστερεί του Ουίλκινσον, αλλά δεν αποτελεί και μειονέκτημά του.

Όσον αφορά τις αδυναμίες του, νομίζω έχει βελτιώσει αρκετά το παιχνίδι του αυτά τα δύο χρόνια, αφού παίζει πλέον πιο ώριμα και όχι τόσο άγαρμπα, όπως πχ στην αρχή.. Ακόμη και το σουτ του από τα 4-5 μέτρα έχει γίνει αρκετά καλό. Στα τρίποντα, οι προσπάθειες που έπαιρνε τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στην Α1 ήταν 1,5 ακριβώς...

Πάντως μου φαίνεται παράξενο πως μετά από μια εξαιρετική χρονιά για τον ίδιο, με κάποιες μοναδικές παραστάσεις μέσα στο παρκέ (ειδικά στην αρχή της χρονιάς ήταν ασταμάτητος) και μέγιστη απόδοση, στο βαθμό του δυνατού, αφού δεν πήρε ποτέ ανάσες (32+ λεπτά ο μέσος όρος, 35+ στα πιο σοβαρά ματς), ο Μάσεϊ προκύπτει, έστω κι εν μέρει, ελλατωματικός. Πόσα χρόνια είχε να εμφανιστεί τέτοιος παίκτης στον Άρη;
hagi
Παιδιά έλεος!!! blink.gif Ο Μάσεϊ είναι πολύ καλός παίχτης με τα μειονεκτήματα που έχει..Μην τρελαθούμε τελείως τώρα..Μακάρι να έμενε στην ομάδα..Το να συγκρίνουμε δύο παίχτες διαφορετικούς δεν έχει νόημα..Πολύ καλός και ο ένας για αυτά που κάνει και πολύ καλός και ο άλλος για τα άλλα που κάνει..

Τώρα έχουμε χάσει τον Μάσεϊ,μακάρι να πάρουμε έστω και δανεικό τον Γουίλκινσον και μετά βλέπουμε.Εμένα πάντως μου ακούγεται πολύ θετικό το γεγονός ότι παίχτες που έπαιξαν επιτυχημένα στον Άρη μπορεί να επιστρέψουν.Θα ήθελα πολύ να δω και τον Καστλ σαν αλλαγή φυσικά στην ομάδα όπως και τον Λικχολίτοφ που ακούστηκε..Δεν είναι κακός..Αντίθετα δυναμώνουμε τους ψηλούς..Βέβαια αυτό που δεν θέλω να γίνει είναι να γεμίσουμε ξένους..ϊσως πρέπει γίνει πολύ προσεκτική επιλογή..

Για μένα ιδανικό αυτή τη στιγμή είναι να κρατήσουμε Ηλιάδη,Τσαλδάρη,να πάρουμε Πελεκάνο και Τσιάρα και από κει και πέρα ότι καλύτερο άλλο από Έλληνες όπως Ταπούτο (να μην έχει τραυματισμούς όμως), κα δεν ξέρω πιους άλλους.Και βασικά δύο Αμερικάνους και 2 κοινοτικούς..Και όλα θα κυλήσουν μια χαρά.Να ρίξουμε το βάρος σε Έλληνες παίχτες...
hagi
QUOTE
Ο πρώην και όπως όλα δείχνουν, επόμενος τεχνικός του Άρη, Αντρέα Ματσόν μίλησε για το σενάριο επιστροφής του

"Ελπίζω ότι μέσα στην εβδομάδα θα λυθεί το συμβόλαιό μου με τη Φορτιτούντο Μπολόνια. Δεν είναι δικό μου το θέμα. Η απόφαση και ο τρόπος λύσης του θα ληφθεί από τη διοίκηση της ομάδας, αφού αυτή έχει τον πρώτο λόγο", είπε ο Ιταλός κόουτς στον "Libero 107.4".

Και συνεχισε λεγοντας

"Πραγματικά κάποια πράγματα που μου υποσχέθηκαν όσον αφορά στην οργάνωση και στην διοίκηση της ομάδας δεν έγιναν ποτέ. Ήταν πολύ άσχημο για μένα να μην προπονώ και να μη βρίσκομαι στον πάγκο, αλλά κάθε πράγμα αν το χρησιμοποιήσεις σωστά μπορείς να κερδίσεις κάτι και από έξω μπορείς να δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά. Προσπάθησα να κάνω τον χρόνο να λειτουργήσει υπέρ μου. Γύρισα χτες από την Αμερική, όπου είδα κάποιους παίκτες και τώρα είμαι έτοιμος για δουλει

Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του Άρη προσπαθεί πολύ, μερικές φορές στο μπάσκετ ένα συν ένα δεν κάνουν δύο, αλλά τρία και καμία φορά ένα. Συμβαίνουν αυτά και πολλές φορές τυχαίνει να αποτυγχάνεις στον στόχο σου


Ο Άρης ήταν και θα παραμείνει αυτοκράτορας. Θα συνεχίσει να υπάρχει, οπότε δεν υπάρχει χώρος για δάκρυα και για κλάματα. Χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά, αφού μόνο με αυτόν τον τρόπο ο Άρης θα επιστρέψει εκεί που θέλει. Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω ακριβώς για τα πράγματα που θα πρέπει να γίνουν για την ομάδα, αλλά ακόμη δεσμεύομαι με την Μπολόνια. Μόλις λύσω το θέμα αυτό και ο Άρης συνεχίσει να ενδιαφέρεται για μένα, γιατί μιλάει και με άλλους προπονητές, τότε πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε τα πράγματα

Πραγματικά δε μπορώ να μιλήσω για το μέλλον. Καταλαβαίνετε ότι η θέση μου είναι δύσκολη. Έχω πολλούς και καλούς φίλους και νιώθω πολύ καλά στον Άρη, όλοι το ξέρουν αυτό. Είμαι χαρούμενος γιατί όλοι στην ομάδα με συμπαθούν. Ελπίζω ότι αν πάνε όλα καλά, λυθεί η συνεργασία μου με τη Μπολόνια και μπορέσω να είμαι με τον Άρη, θα δουλέψουμε μαζί πολύ σκληρά για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε

Σαν το γάμο είναι οι σχέσεις των φιλάθλων με την ομάδα. Όλοι πρέπει να δίνουν κάτι. Πραγματικά απογοητεύτηκα βλέποντας τη μικρή προσέλευση κόσμου στα ματς της Ευρωλίγκα. Δεν ήταν αυτή η εικόνα στην οποία μας είχαν συνηθίσει οι φίλαθλοι του Άρη. Είναι πολύ καλό και το ξέρει ο κόσμος ότι αν πάρει εισιτήρια διαρκείας, η διοίκηση θα έχει περισσότερα χρήματα για να πάρει παίκτες. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα και να γεμίσει το γήπεδο

Έχω βαρεθεί να μιλάω για τα έκτροπα. Στο καμπιονάτο έχει απαγορευτεί η μετακίνηση των οπαδών. Οι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι αθλητές, ούτε οι παράγοντες, ούτε οι φίλαθλοι, ούτε κανείς άλλος" και πρόσθεσε: "Ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα βγει στην Ευρωλίγκα αντίστοιχα".

από betsmart

Αυτό που είπε για τον Άρη πάντως για μένα λέει πολλά.Δείχνει ότι ο τύπος γουστάρει την ομάδα και έχει καταλάβει πολλά πράγματα.Και έναν τέτοιο άνθρωπο τον θέλω στην ομάδα.Φυσικά είπαμε,αρκεί να βελτιώσει και την επίθεση...
Coldplay-3-
Προσωπικα προτιμω Τσιαρα αντι Ταπουτου που ακουστηκε..

Πιθανοτατα θα κλεισει ο Τσιαρας ακτος και αν ο Λιανος τα "χωσει" εν οψει Ευρωλιγκα..
thrylos7
Εγώ τους προτιμώ και τους δύο... biggrin.gif αλληλοσυμπληρώνονται μια χαρά!

Κι έτσι ο ξένος πάει στο 5, που όσο να' ναι είναι μια εγγύηση ποιότητας...
weirdo1977
αντί για ξένο στο 5 θα προτιμούσα ένα 5ετες συμβόλαιο είτε στον βουγιούκα είτε στον μαυροκεφαλίδη, ανάλογα ποιον θα αφήσει ελεύθερο ο ολυμπιακός με σαφή προτίμηση στον πρώτο βεβαια...
thrylos7
Αυτό είναι ακόμα καλύτερο! Αλλά δύο ξένοι στην περιφέρεια είναι ριψοκίνδυνο... (το' δεσα κόμπο ότι το δίδυμο στο 4 θα είναι το παραπάνω biggrin.gif )

Εξάλλου, ο Μαυροκεφαλίδης δεν είναι καθαρό πεντάρι και από την ομάδα θα λείπει το ύψος (δεδομένου ότι θα μείνει, όπως ακούγεται, ο Αγαδάκος).

Αν έρθουν και οι τέσσερις ακόμη καλύτερα, αλλά πιο πιθανό βλέπω να φέρνει Σακίλ Ο' Νίλ η ομάδα, δυστυχώς...
hagi
Ανυπομονώ να τελειώσει το θέμα με τον προπονητή για να ξεκινήσουν οι μεταγραφές..Ακούω για Πρκατσιν και χαίρομαι..Νομίζω τέτοια ονόματα θέλουμε για να πάμε μπροστά..

Πιστεύω ότι αν πάρουμε αυτούς που ακούγονται τότε του χρόνου θα πάμε πάρα πολύ καλά..

Πάντως δεν ξέρω γιατί,αλλά έχω την αίσθηση ότι του χρόνου θα είναι πολύ καλή η ομάδα και ότι ο κόσμος θα γεμίζει και πάλι το Παλέ!!..Θα ζήσουμε ότι μας έλειψε...
celtic_pride
QUOTE(hagi @ Jun 6 2008, 09:45 ) *
Πιστεύω ότι αν πάρουμε αυτούς που ακούγονται τότε του χρόνου θα πάμε πάρα πολύ καλά..


Αν κάθε χρόνο παίρναμε αυτούς που ακούγονται τότε θα είχαμε πάρει χαλαρά την Ευρωλίγκα... tongue.gif tongue.gif
Παρ'όλα αυτά, με "κλεισμένο" τον Κλαρκ (τουλάχιστον έτσι ακούστηκε χθες στα FM της πόλης), πολύ πιθανόν τον Τσιάρα, και αν επαληθευτούν τα σενάρια για Χαρίση και Πρκτάσιν τότε η ομάδα θα γίνει αρκετά καλή....

Πάντως αν η διοίκηση θέλει να κάνει το "μπαμ" πρέπει να ψαχτεί για Πελεκάνο... (εκτός αν μας ετοιμάζουν κάτι άλλο.. wink.gif )
taz4
Οι ιταλοί γράφουν και για ενδιαφέρον του πανιωνίου για κλαρκ...πράγμα δύσκολο αφού έχει κλείσει ήδη τζαμπερ!
Ο Άρης πρέπει να κινηθεί γρήγορα για καλούς έλληνες...η περίπτωση του Χαρίση φαίνεται πολύ καλή.
Πάρτε και Λιαδέλη να ξανακάνουν δίδυμο tongue.gif
Ο Τσιάρας θεωρώ θα πάει κάπου μεταξύ άρη-πανιώνιου.
hagi
QUOTE(celtic_pride @ Jun 6 2008, 12:45 ) *
Αν κάθε χρόνο παίρναμε αυτούς που ακούγονται τότε θα είχαμε πάρει χαλαρά την Ευρωλίγκα... tongue.gif tongue.gif
Παρ'όλα αυτά, με "κλεισμένο" τον Κλαρκ (τουλάχιστον έτσι ακούστηκε χθες στα FM της πόλης), πολύ πιθανόν τον Τσιάρα, και αν επαληθευτούν τα σενάρια για Χαρίση και Πρκτάσιν τότε η ομάδα θα γίνει αρκετά καλή....

Πάντως αν η διοίκηση θέλει να κάνει το "μπαμ" πρέπει να ψαχτεί για Πελεκάνο... (εκτός αν μας ετοιμάζουν κάτι άλλο.. wink.gif )


Διαφωνώ σε αυτό που λες γιατί δεν έχει ακουστεί ποτέ κανένα "τρελό" όνομα..Και ούτε τώρα.Είναι παίχτες που μπορούμε σίγουρα να τους πάρουμε και να έχουμε μία πολύ καλή ομάδα.

Ο Λιαδέλης από ότι ξέρω θα μείνει εκεί που είναι γιατί του έκαναν πάρα πολύ καλή προσφορά.
celtic_pride
QUOTE(hagi @ Jun 6 2008, 15:47 ) *
Διαφωνώ σε αυτό που λες γιατί δεν έχει ακουστεί ποτέ κανένα "τρελό" όνομα..Και ούτε τώρα.Είναι παίχτες που μπορούμε σίγουρα να τους πάρουμε και να έχουμε μία πολύ καλή ομάδα.


Απο τη μια πλευρά είσαι τυχερός γιατί δεν μένεις εδώ και δεν είσαι αναγκασμένος να ακούς στο ραδιόφωνο τον καθένα να λέει ότι όνομα του κατέβει δημιουργώντας προσδοκίες στον κόσμο. Παρ'όλα αυτά κανένας δεν διαφωνεί ότι τα (λίγα ευτυχώς) μεχρι στιγμής ονόματα που ακούγονται είναι και εφικτά και δημιουργούν καλή ομάδα....
taz4
Κοντά σε συμφωνία άρη ολυμπιακού για (ανταλλαγή?) τσαλδάρη με καυκη+μαυροκεφαλίδη.
Παντως καλύτερα να τους πάρει σαν δανεικούς μόνους τους χωρίς να δώσει τσαλδάρη...αφού είναι σχεδόν σίγουρο πως ο καυκής και ένας εκ των μαυροκεφαλίδη ή Βουγιούκα θα δωθούν δανεικοί αν δεν δωθούν κάπου σαν ανταλλάγματα...
thrylos7
Γιατί δε γράφουμε σ' ένα τόπικ μόνο (τα των μεταγραφών δηλαδή) ;

Αυτό rookie πού το διάβασες;

Αυτή η ανταλλαγή ασφαλώς συμφέρει τον Άρη...

Τελικά ο Τσαλδάρης έχει συμβόλαιο, ή όχι;
taz4
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...11842&Itemid=26

Αλλά και σε κάποια εφημερίδα...δεν θυμάμαι όμως ποια...
scales84
Αυτη τη στιγμη λοιπον η ομαδα εχει κλαρκ-τσαλδαρη-ηλιαδη-μαρσαλ...Καλα νομιζω παμε...

να δουμε πως θα κιηθουμε στους ψηλους ειναι βασικο...Εκεινο που ακουγοταν για επιστροφη μαικ ως δανεικος ναυαγησε προφανως?
thrylos7
Λογικά θα μείνει και ο Αγαδάκος, αφού σε κάθε ρεπορτάζ αναφερόταν ότι ο Ματσόν θέλει να τον έχει στην ομάδα.

Πάρα πολύ καλή η μεταγραφή του Κλαρκ ασφαλώς! Δυνατή αρχή για τον Άρη μέχρι τώρα...

Το στοίχημα βέβαια θα είναι στους Έλληνες που ακούγονται...
thrylos7
Σε συνέντευξή του στο TV100 o Δαμιανίδης είπε πως αν κλείσει και ο Κλαρκ (χθες βγήκε στον αέρα), η ομάδα θα έχει πλέον στις τάξεις της 3 starters... Μπερδεύτηκε, εννοεί κάποιον εκ των Τσαλδάρη/Ηλιάδη, ή κάτι μας διαφεύγει...;

Όσο για τους Έλληνες παίκτες, απάντησε πως η ομάδα θέλει να κλείσει πρώτα τους βασικούς και μετά τους αναπληρωματικούς... 39.gif
scales84
ε νομιζω οτι ο τσαλδαρης θα ναι βασικος και του χρονου...Ηταν και τις 2 προγουμενες χρονιες...Οποτε το σχημα στην περιφερεια θα ναι κλαρκ-τσαλδαρης-μαρσαλ.

Και περιμενουμε λογικα εναν κοινοτικο 4αρι κι εναν αμερικανο σεντερ...Ανυπομονουμε
reignman
ειναι ευχη ολων των μπασκετικων να δουμε εναν πολυ ποιο δυνατο αρη του χρονου!
alien-tour
QUOTE(scales84 @ Jun 13 2008, 16:10 ) *
ε νομιζω οτι ο τσαλδαρης θα ναι βασικος και του χρονου...Ηταν και τις 2 προγουμενες χρονιες...Οποτε το σχημα στην περιφερεια θα ναι κλαρκ-τσαλδαρης-μαρσαλ.

Και περιμενουμε λογικα εναν κοινοτικο 4αρι κι εναν αμερικανο σεντερ...Ανυπομονουμε


Στις 12/6 στο sport24.gr γράφτηκε το όνομα του Σουδανού center Λόνγκαρ Λόνγκαρ,μαζί με την ανακοίνωση της υπογραγής του Κλάρκ...

http://www.sport24.gr/html/ent/289/ent.238289.asp

QUOTE
Μετά τον Κλαρκ εξετάζει Λόνγκαρ
Στην διάρκεια του χθεσινού απογεύματος η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε κατά σειρά την συμφωνία της με τον Αντρέα Ματσόν για τα επόμενα δύο χρόνια αλλά και την απόκτηση του Αμερικανού Σον Τζέιμς Μάρσαλ. Σήμερα το απόγευμα ήταν η σειρά του Κίκι Κλαρκ με τον Ιταλό τεχνικό να εξετάζει την περίπτωση του Λόνγκαρ Λόνγκαρ για την θέση του σέντερ....

...Με την απόκτηση του Μάρσαλ αλλά και αυτή του Κλαρκ στον Άρη δείχνουν να στρέφουν την προσοχή τους στην εύρεση του βασικού σέντερ για την νέα χρονιά. Επιθυμία του Ματσόν σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό είναι στην θέση του βασικού σέντερ να βρεθεί ένας κοινοτικός τύπου του Νίκολα Πρκάτσιν του Παναθηναϊκού. Να μπορεί δηλαδή να παίζει και με πλάτη με τον Ιταλό τεχνικό σύμφωνα με πληροφορίες να εξετάζει την περίπτωση του Λόνγκαρ Λόνγκαρ. Ο Ματσόν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον 23χρονο Σουδανό σέντερ ύψους 2.11μ. κατά την παρουσία του στο καμπ του Ορλάντο πριν από δύο εβδομάδες με πλεονέκτημά του ότι είναι κάτοχος ευρωπαϊκού διαβατηρίου. Στοιχείο δηλαδή που θα του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός.



...Σήμερα στα "Σπορ του Βορρά" γράφτηκε και το όνομα του Παπαιωακείμ...
scales84
Δλδ οι 2 απο τους 4 ψηλους θα ναι ο παπαιωακειμ με τον αγαδακο?ε οχι ρε παιδια....χιχι
Dread
Εγώ πάντως τον λατρεύω τον Παπαιωακείμ και εύχομαι να μας έρθει. Είναι ο καλύτερος value for money Έλληνας center αυτή τη στιγμή κατά την γνώμη μου.
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Mάρσαλ: "Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Σον Μάρσαλ αναφέρθηκε στην καριέρα του και τις προσδοκίες που έχει με την νέα του ομάδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας "θα κάνω τα πάντα ώστε κάθε αγώνας να είναι και ένα σόου".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάρσαλ στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη:

-Sean πως νιώθεις που από τη νέα χρονιά θα έχεις την δυνατότητα να αγωνίζεσαι στον ΑΡΗ;

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επιλογή μου. Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για τον ΑΡΗ, όπως για τους απίστευτους φιλάθλους του και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Ανυπομονώ λοιπόν να βιώσω από κοντά αυτήν την ατμόσφαιρα και να κερδίσω πολλούς αγώνες με τον ΑΡΗ".

-Ποιοι ήταν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους αποφάσισες να υπογράψεις στον ΑΡΗ;

"Αποφάσισα να έρθω στον ΑΡΗ επειδή θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο μου δίνεται μια καλή ευκαιρία στην καριέρα μου. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο να κερδίζει αγώνες, ενώ είναι επίσης σεβαστός στην Ευρώπη. Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε επίσης η συνομιλία που είχα με τον κόουτς, ο οποίος με έκανε να νιώσω πολύ άνετα. Ξέρω ότι έχουν περάσει πολλοί καλοί παίκτες από τα χέρια του στο παρελθόν τους οποίους βοήθησε να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Θα είμαι ευγνώμων λοιπόν στον κόουτς Ματσόν αν συμβεί το ίδιο και στην δική μου περίπτωση".

-Τι φιλοδοξείς να πετύχεις φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα;

"Πρώτα από όλα, το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται. Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και στο ULEB Cup. Δεύτερον, θέλω από εμένα να κάνω μια καλή χρονιά σε ατομικό επίπεδο βοηθώντας την ομάδα σε όλους τους τομείς: Στο σκοράρισμα, στην άμυνα και στα ριμπάουντ".

-Έχεις συλλεξει μέχρι στιγμής κάποια στοιχεία για τον ΑΡΗ;

"Ναι και διαπίστωσα ότι είναι σπουδαία υπόθεση να παίζεις για αυτήν την ομάδα. Έχω μιλήσει επίσης πριν από λίγες μέρες με τον Κουίντελ Γουντς που έπαιξε φέτος στον Ολυμπιακό και μου είπε ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και ανυπομονώ να τα ζήσω όλα αυτά από κοντά. Και στο τουρκικό Πρωτάθλημα όπου αγωνίστηκα πέρσι το επίπεδο ήταν καλό, αλλά τώρα θέλω να παίξω μπάσκετ στην Ελλάδα".

-Πως νιώθεις για την αγάπη που έδειξαν αρκετοί φίλοι του ΑΡΗ, οι οποίοι έσπευσαν να σε συγχαρούν και να εκδηλώσουν την υποστήριξη τους προς το πρόσωπο σου στέλνοντας μηνύματα μέσω του διαδικτύου;

"Ως άνθρωπος, αλλά και ως καλαθοσφαιριστής μου αρέσει πολύ η επαφή με τους φιλάθλους, αλλά και να έχω φιλικές σχέσεις μαζί τους. Είμαι χαρούμενος για την αγάπη που έχουν δείξει στο πρόσωπο μου και θέλω να τους το ανταποδώσω. Όσοι παίκτες φόρεσαν την φανέλα αυτής της ομάδας είχαν το προνόμιο να παίζουν για τους εκπληκτικούς φιλάθλους της και ήδη πήρα μια πρώτη γεύση. Έχω λάβει μέσω του διαδικτύου μηνύματα συμπαράστασης από φιλάθλους του ΑΡΗ που μου εκδήλωσαν την επιθυμία τους να με υποδεχτούν ζεστά όταν θα έρθω στην Θεσσαλονίκη και μου ευχήθηκαν να έχω μια καλή χρονιά στην ομάδα. Και στην Τουρκία όταν ήμουν πέρσι έκανα πολλούς φίλους, ενώ το ίδιο θέλω να κάνω και στην Ελλάδα".

-Στο συμβόλαιο σου υπάρχει όρος που σου δίνει το δικαίωμα να αγωνιστείς στο ΝΒΑ εφόσον κάποια ομάδα από το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα σου προσφέρει εγγυημένο συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου. Έχεις στο μυαλό σου να αγωνιστείς εκεί πέρα;

"Δουλεύω σκληρά εδώ και πολύ καιρό, προκειμένου να κάνω πράξη το όνειρο μου και να αγωνιστώ στο ΝΒΑ. Έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία με τους New Jersey Nets όπου θα αγωνιστώ σε διάφορα σάμερ λιγκ να δείξω τι αξίζω και να διεκδικήσω μια θέση στο ρόστερ τους. Αν δεν τα καταφέρω, τότε θα έχω μια άλλη μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ στο ελληνικό Πρωτάθλημα για τον ΑΡΗ".

-Τι είδους παίκτης είναι ο Sean Marhall;

"Κάνω λίγο από όλα. Παίζω σκληρά και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθώ την ομάδα μου στο σκοράρισμα, στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Μου αρέσει επίσης πολύ να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και θέλω να κερδίζω. Αγαπώ το μπάσκετ και κατά την διάρκεια ενός αγώνα παίζω με πάθος γιατί ως χαρακτήρας παθιάζομαι εύκολα και λειτουργώ με το συναίσθημα".

-Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να βάζει πάνω από όλα το καλό του συνόλου και όχι να σκέφτεται με γνώμονα τα στατιστικά του…

"Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Η φιλοσοφία μου είναι ότι άμα παίζεις για την ομάδα και όχι για τον εαυτό σου, τότε επόμενο είναι να έρθει και η ατομική διάκριση. Όσο αγωνιζόμουν πέρσι στην Τουρκία δεν εκβίασα ποτέ καταστάσεις στην διάρκεια ενός αγώνα. Θα σκοράρω όταν πρέπει και βλέπω ότι μου δίνεται η ευκαιρία. Πάντα κάνω αυτό που πρέπει για το όφελος της ομάδας και μόνο. Αν ένας παίκτης κάνει υπομονή και δεν είναι εγωιστής, τότε είναι βέβαιο ότι όλα θα έρθουν και θα ανταμειφθεί".

-Αποτελεί μια επιπλέον πρόκληση για σένα να βοηθήσεις τον ΑΡΗ να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα;

"Αυτό που θέλω όπως είπα και πριν είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω ότι τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνιζόταν στην Ευρωλίγκα και θέλω να την βοηθήσω να επιστρέψει στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Μέχρι να συμβεί αυτό θα δώσουμε μεγάλες «μάχες» στο ULEB Cup όπου και εκεί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Για μια ομάδα μάλιστα όπως ο ΑΡΗΣ είναι λογικό να υπάρχει η προσδοκία ακόμη και για την κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που θα αποτελέσει μια τεράστια επιτυχία τόσο για τον σύλλογο, όσο και για την πόλη. Αυτό βέβαια δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού στο ULEB Cup θα συμμετάσχουν και άλλες πολύ μεγάλες ομάδες, αλλά εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο και ότι γίνει".

-Πόσο σημαντικό είναι για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε μια ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ που μετράει 21 κατακτήσεις τίτλων;

"Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να μου δώσει ένα έξτρα κίνητρο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες μιας ομάδας όπως είναι ο ΑΡΗΣ και θα ήταν ότι καλύτερο να φτάσουμε στην κατάκτηση ενός τίτλου".

-Ποια ήταν η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας σου;

"Θα προτιμούσα να αναφέρω δύο στιγμές οι οποίες έχουν ξεχωριστή σημασία για μένα. Η πρώτη ήταν όταν αγωνιζόμουν στο Boston College στην τελευταία μου χρονιά στο κολέγιο, όπου είχαμε κερδίσει το Florida State χάρη σε δικό μου καλάθι με την λήξη του αγώνα. Η δεύτερη μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου ήταν πέρσι στην Τουρκία όπου κερδίσαμε την Γαλατασαράϊ χάρη σε δύο προσωπικές μου βολές και ενώ απέμεναν 5’’ για την λήξη της αναμέτρησης. Ήταν ένα εξαιρετικό βράδυ για μένα αφού εκτός από αυτό είχα σημειώσει 31 πόντους".

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΑΡΗ;

"Θέλω να ξέρουν ότι θα κάνω τα πάντα ώστε κάθε αγώνας να είναι και ένα σόου. Τους ζητάω να με χειροκροτούν μέσα στο γήπεδο δίνοντας μου έτσι δύναμη να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, ενώ και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω το ίδιο γι΄αυτούς. Θα είμαστε πολύ απασχολημένοι τη νέα χρονιά…".

Ένας φαν των Lakers που έκανε καριέρα στη Βοστόνη…

"Η τρίτη νίκη των Boston Celtics επί των Los Angeles Lakers θα μπορούσε να πει κανείς ότι χαροποίησε τον Sean Marshall, με δεδομένο ότι αγωνίστηκε για μια τετραετία στο NCAA με το Boston College. Και όμως μόνο αυτό δεν συνέβη…: «Μπορεί να αγωνίστηκα στο Boston College, αλλά εγώ προέρχομαι από την Καλιφόρνια και η αγαπημένη μου ομάδα είναι οι Los Angeles Lakers. Μακάρι ο Κόμπι και η παρέα του να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκηνικό και να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο πλέον, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουν…".



και στο τωρινό, ξανά μαζί σου, όλοι εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου.....

ετοιμαστείτε για τωρινό φέτος παίδες... πάμε να τα κάνουμε 22 biggrin.gif
the hoop
http://thehoop.blogspot.com/2008/06/aris-t...ed-in-ivan.html

exei prota8ei o radenovic ston Arh alla den ta briskoun sta lefta..
the hoop
ματαλον και τσαιρελης πανε μαλλον δανεικοι στην αελ...

με πιο σιγουρο τον ματαλον..
hagi
Βλέπω στασιμότητα όμως στην ομάδα και δεν μου αρέσει..Ωραίοι οι ξένοι που πήραμε αλλά από Έλληνες δεν βλέπω κίνηση και αγχώνομαι..Άντε παιδιά προχωράτε cool.gif
Konstantinos_Thessaloniki
Υπομονή.. εγώ αυτό συνιστώ φίλε hagi..

Πιστεύω στο επόμενο 10μερο, το πολύ 2 βδομάδες, οι κινήσεις θα συνεχιστούν σε έντονους ρυθμούς..
Πιστεύω το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προείχε, όπως επίσης να'ρθει στη Θεσσαλονίκη και ο Ματζόν..
Vas
QUOTE
και στο τωρινό, ξανά μαζί σου, όλοι εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου.....

ετοιμαστείτε για τωρινό φέτος παίδες... πάμε να τα κάνουμε 22


Θα πάμε παρέα ? smile.gif


Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια ομάδα σαν τον Άρη δεν χτυπάει παίκτες επιπέδου εθνικής.

Κακιούζης, Ντικούδης, Πελεκάνος, Ζήσης, Καλαμπόκης…. Είναι τόσο ακριβοί που δεν μπορεί ο Άρης τους πάρει?? Δεν μιλάω για Παπαλουκά,Σπανούλη κλπ... Αλλά για τους "2ους".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.