Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Κύπελλο Ελλάδος - Σεζόν 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
tuareg
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 19 2017, 20:32 ) *
Ποια ειναι η αλητεια?


λαθος εκανα,κλοπη και αποπειρα δολοφονιας επρεπε να γραψω.
Αλλα οκ τα καλοπαιδα που κουβαλαει μαζι του ο ΔΓ ειναι γνωστα για τις πρακτικες τους.
(περσυ δες την εκπομπη με των οργανωμενων μετα το 2-2 στο παλε στα πλευ οφφ ως και νεκρους εβριζαν,επισης θυμησου το 2010 στο τελικο στο ποδοσφαιρο που μεταμφιεσμενοι σε σεκιουριτυ μπηκαν στη ταφρο για να κανουν επεισοδια απο το πουθενα.Βtw ο Αρης εκει κατεασε 30χιλ και δεν ανοιξε μυτη)
(προφανως και δε ξερεις το παλε,μπροστα στην 9-10 σουλατσαριζαν οι διαφοροι-στην 9-10 ηταν οι οπαδοι του παο)
massey
QUOTE(j-kidd13 @ Feb 19 2017, 20:19 ) *
Και γιατι να μην ειναι φιλοι του Αρη δηλαδη,απο αυτους που ειχαν αυτη την αψογη συμπεριφορα μετα το τελος του αγωνα, οι οποιοι οπως διαβασα και αυτοι σουλατσαρανε στο γηπεδο?
Στην Αθηνα,και οπουδηποτε γινει τελικος μεταξυ Ολυμπιακου Παναθηναικου,δεν νομιζω οτι θα υπαρχει διαφορετικο αποτελεσμα διοτι πλεον ειναι γνωστες οι σχεσεις και τα αποτελεσματα συνυπαρξης των 2,σε κοντινες αποστασεις.
Αλλα να γινονται τα ιδια και με τον Αρη...Ενω και η ιδια η ΚΑΕ Αρης εχει ουσιαστικα προσκαλεσει τον Παναθηναικο πανω,και εχει δηλωσει οτι ειναι ετοιμη να φιλοξενησει τον κοσμο του Παναθηναικου κλπ.

Ισως γιατι τα αποδυτηρια για τους φιλοξενουμενους ειναι απο κει κατω?Ισως γιατι η μια εισοδος ειναι κατω απο τη θυρα? Ισως γιατι εγινε κατα τη διαρκεια και οχι μετα το τελος?

Ειπαμε μονο στην Αθηνα τελος που ολα θα γινοντουσαν τελεια..

Επισης μην αναλωθουμε παλι στο οτι μια ομαδα της πολης παλευε επι ενα μηνα να γινει ενας τελικος μετα απο 20 χρονια στη δευτερη μεγαλυτερη πολη της χωρας..λες και ζουμε στη βορεια κορεα rolleyes.gif

Και φυσικα εγιναν πραγματα απο τη μερια του Αρη..οποιος περιμενε το αντιθετο μαλλον ζει αλλου..αλλα τα πρωτοσελιδα και τα ρεπορταζ απο πληρωμενους οπαδογραφους που μιλανε για ζουγκλες ειναι απλα γελοια..ναι οι οπαδοι του αρη τα κανανε αυτα μετα το τελος αλλα και οι οπαδοι του αρη ηταν που φαγανε 2 στυλο μεσα στη κερκιδα και δν ανταπεδωσαν, που καθοταν και περιμενανε ποση ωρα να ξεκινησει το ματς επειδη ο Δημητράκης ειχε "ορέξεις" και κανει οτι γουσταρει κτλ.
SteelGandalf
Θα ξεκινήσω τμηματικά να απαντώ. Κάποιες απαντήσεις μπορεί να βρεθούν κάτω από την αρχική και κάποιες άλλες, παρακάτω, αν τυχόν γράψει στο μεταξύ κάποιος άλλος κάτι εδώ. Δεν θέλω να σας κουράσω κιόλας.

QUOTE(Timemaster @ Feb 18 2017, 17:50 ) *
ακρυβώς.

Στα μέτρα ασφαλείας έλεγε ότι η αστυνομία δε θα άφηνε κανείς να πλησιάσει κοντά στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.
Ότι δε θα άφηνε κανείς να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο
Ότι δε θα άφηνε να κάτσει κανείς σε θέση που θα έπρεπε να μείνει κενή.

Όλα αυτά δε τα έπραξε η αστυνομία και δε προσπάθησε να τα διορθώσει.

Ακόμα και τώρα σχεδόν μία ώρα μετά η μοναδική προσπάθεια είναι η δήλωση του Λάσκαρη.
Καμία προσπάθεια από αστυνομία ή ομοσπονδία.


Εχθές έφθασα στο γήπεδο γύρω στις 3 παρά. Είχε μαζευτεί κόσμος στην κεντρική πύλη (Εγνατία) και συνωστιζόταν εκεί επειδή δεν του επιτρεπόταν η είσοδος. Λίγα λεπτά μετά έπαθα το πρώτο μου ΣΟΚ, εγώ ο άπειρος από αυτά (δεν το λέω ούτε ειρωνικά, ούτε χάριν αστεϊσμού). Ενώ τα παιδιά από τα Υ.Μ.Ε.Τ. ήταν τα περισσότερα πολύ ευγενικά και συζητήσιμα, υπήρχαν μπόλικοι εξυπνάκηδες που προσπαθούσαν παίζοντας το ασυμβίβαστοι να δημιουργήσουν φασαρία. Άλλοι λεκτικά και άλλοι εκσφενδονίζοντας μέχρι και μπουκάλια από οινοπνευματώδη!!! Κάπου εκεί σκέφτηκα μήπως γίνει κανένα ντου και κινδυνέψω κιόλας. Μας ζήτησαν ευγενικά να κρατάμε στο χέρι εμφανώς το εισιτήριο του αγώνα. Ούτε εγώ ξέρω πόσοι δεν συμμορφώνονταν με αυτή την υπόδειξη και όπως λίγα λεπτά αργότερα αποδείχθηκε, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών δεν είχε εισιτήρια!!! Τους έβλεπαν μέσα στο μπούγιο και τους ρωτούσαν "που είναι το εισιτήριο σου", εκείνοι δεν απαντούσαν, τους "τσιμπούσαν" και τους έστελναν πίσω και έξω από την συγκεκριμένη ουρά.

Κατάφερα στις 15:25 περίπου να μπω στον προαύλιο χώρο του γηπέδου και λίγα λεπτά αργότερα, επιχείρησα να ανεβώ στο γήπεδο. Εκεί έπαθα το 2ο ΣΟΚ. Δεν χτυπήσαμε το εισιτήριο μας σε κάποιο τουρνικέ, αλλά το δίναμε σε κάποιους security του γηπέδου (εικάζω πως τέτοιοι ήταν), πριν περάσουμε στον αστυνομικό έλεγχο. Αργότερα έμαθα πως και καλά αυτό το κάναμε επειδή κάποιοι έξυπνοι πετούσαν τα εισιτήρια τους από τις σκάλες κάτω σε άλλους. Λες και δεν μπορούσαν να σκίζουν το εισιτήριο ή να το ακυρώνει η πρώτη χρήση του στα τουρνικέ (που τουλάχιστον στην θύρα 4 που ήταν το δικό μου εισιτήριο δεν υπήρχαν). Ποιος μου λέει εμένα πως αυτά τα εισιτήρια δεν επαναχρησιμοποιήθηκαν ώστε να μπουν περισσότεροι μέσα στο γήπεδο;;;

Σε ό,τι αφορά τον αστυνομικό έλεγχο, εκεί τι να πω! Υποτίθεται πως μέχρι μπω στο γήπεδο θα περνούσα από 3 τουλάχιστον ζώνες ελέγχου και τελικά σε ΟΥΤΕ ΜΙΑ δεν πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος όπως θα έπρεπε. Σε ΟΥΤΕ ΜΙΑ δεν έγινε διασταύρωση του εισιτηρίου, του ονοματεπώνυμου και της ταυτότητας μου. Μπορεί να έμπαινε με το εισιτήριο μου ο οποιοσδήποτε μέσα!!! Άσε δε για τον σωματικό έλεγχο που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αν και εδώ θα πρέπει να διατηρήσω και τις επιφυλάξεις μου, επειδή εγώ γενικά συνεργάζομαι άψογα και φαίνεται, κακά τα ψέματα, ποιος επιθυμεί να κρυφτεί ή να κρύψει κάτι!

Φυσικά ούτε λόγος για face control έξω από το γήπεδο. Έμπαινε μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι, με περίεργη και άκρως ύποπτη εμφάνιση-συμπεριφορά και σε περίεργη κατάσταση (μην ξεχνάτε τα μπουκάλια που εκσφενδονίζονταν απ' έξω και που δεν ήταν αναψυκτικά)!

Σε όλα όσα σας αναφέρω και αφορούν τους αστυνομικούς ελέγχους, δε μπορεί να φέρει ευθύνη καμία Κ.Α.Ε.! Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι η δική μας ΚΑΕ θα ήθελε να περάσει μέσα περισσότερο κόσμο, σε συνεργασία με την ιδιωτική εταιρία security, θα έπρεπε να πέφτει σε "τοίχο" της αστυνομίας! Εσύ είσαι που το λες; Μέσα στο γήπεδο, ο καθένας πήγαινε όπου γούσταρε. Στην 4 που ήμουν εγώ, είχε κάτι μεσήλικες πάλι Υ.Μ.Ε.Τ. πολύ χαλαρούς. Με άλλα λόγια, μέχρι και στον Λάσκαρη θα μπορούσα να φτάσω, αν το επιθυμούσα!!!

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο, οι Αρειανοί ήταν τουλάχιστον διπλάσιοι, αν όχι και περισσότεροι, από τους Παναθηναϊκούς. Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίοι όταν μπήκαν στις κερκίδες, ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί από την αρχή, αλλά αυτό ήταν, καλώς ή κακώς, αναμενόμενο να συμβεί. Άλλωστε και οι δικοί μας δεν πήγαιναν πίσω, αφού απαντούσαν θεωρώντας σημαντικό να καταφέρουν να φωνάζουν περισσότερο μην τυχόν και χαθεί η μάχη της κερκίδας και μας αποκαλέσουν κότες!!! Να κλάψω ή να γελάσω;;;

Παιδιά, θα τοποθετηθώ σε πάρα πολλά σχόλια σας, απλά χρειάζεται χρόνος και μου είναι αδύνατο να το κάνω τώρα. Εντωμεταξύ, γράφετε όλο και πιο πολλά, με αποτέλεσμα να σταμπάρω περισσότερα προς απάντηση. Δεν βλέπω να τελειώνω ποτέ...

Υ.Γ. Σκεφτείτε και πόσα μπορεί να μην υπέπεσαν στην αντίληψη μου!
massey
QUOTE(Dreamerpanos @ Feb 19 2017, 20:33 ) *
Αυτή η μη τη χαρακτηρίσω νοοτροπία είναι που κάνει έχει συμβάλλει αρνητικά στα του τελικού.

Υπάρχει εδώ και πολλά πολλά χρόνια κι όμως ακόμα συντηρείται ειδικά στην Μακεδονία(δεν ξέρω τον λόγο του τόσου μίσους με τους "πρωτευουσιάνους") και λιγότερο(αλλά υπάρχει)στην Αττική.

Αυτή η φράση συνοψίζει και όλα αυτά που έγιναν με την έδρα του τελικού...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτό το μίσος,γιατί μίσος είναι και δεν περιορίζεται μόνο στα αθλητικά.

Στη Γλυφάδα χαμός θα γίνει.Εγώ στο λέω.Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική.Οι κάφροι δεν αναγνωρίζουν χρώματα,ομάδες,μέρη,Βορρές,Νότους κτλ...Παντού ίδιοι ήταν,είναι και θα συνεχίσουν να είναι.Είναι η μοναδική κατηγορία ανθρώπινου είδους που τσουβαλιάζεται τόσο εύκολα.Είναι ΟΛΟΙ ίδιοι και στη Γλυφάδα και στο Μελιγαλά και στα Κορφοβούνια και στα Ψαρρά και στην Αντίπαρο.

Και η αντίδραση των Αρειανών θα ήταν η ίδια(ότι φταίει ο ΠΑΟ,ντροπή,αίσχος κτλ) αν γινόντουσαν ο τελικός και τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.Λογικό είναι

Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια το ξέρουμε όλοι,ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί(εδώ μέσα).

Εντωμεταξυ το παραπανω ειναι απλα μια ''τρολ'' απαντηση μου στο να ''λαθος που εγινε ο τελικος στη θεσσαλονικη'' λες και το προβλημα ειναι τοπικο αλλα νταξει who cares..
Dreamerpanos
QUOTE (massey @ Feb 19 2017, 20:42 ) *
Εντωμεταξυ το παραπανω ειναι απλα μια ''τρολ'' απαντηση μου στο να ''λαθος που εγινε ο τελικος στη θεσσαλονικη'' λες και το προβλημα ειναι τοπικο αλλα νταξει who cares..


Τότε άκυρο και το δικό μου αδερφέ δεν το κατάλαβα.

Σε ένα πολιτισμένο κράτος,σε ευνομούμενες κοινωνίες δεν υπάρχει κανένα "λάθος" μέρος για τελικό.

Γεννηθήκαμε εδώ όμως....
j-kidd13
QUOTE(tuareg @ Feb 19 2017, 20:34 ) *
λαθος εκανα,κλοπη και αποπειρα δολοφονιας επρεπε να γραψω.
Αλλα οκ τα καλοπαιδα που κουβαλαει μαζι του ο ΔΓ ειναι γνωστα για τις πρακτικες τους.
(περσυ δες την εκπομπη με των οργανωμενων μετα το 2-2 στο παλε στα πλευ οφφ ως και νεκρους εβριζαν,επισης θυμησου το 2010 στο τελικο στο ποδοσφαιρο που μεταμφιεσμενοι σε σεκιουριτυ μπηκαν στη ταφρο για να κανουν επεισοδια απο το πουθενα.Βtw ο Αρης εκει κατεασε 30χιλ και δεν ανοιξε μυτη)
(προφανως και δε ξερεις το παλε,μπροστα στην 9-10 σουλατσαριζαν οι διαφοροι-στην 9-10 ηταν οι οπαδοι του παο)

Ποια εκπομπη οργανωμενων να δω,απο τη στιγμη που δεν υπαρχει τηλεοπτικη εκπομπη οργανωμενων?
Τα καλοπαιδα που κουβαλαει μαζι του ο ΔΓ...Αν αναφερεσαι σε οργανωμενους,με καθε σεβασμο,δεν εχεις ιδεα,γιατι οι οργανωμενοι τον βριζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Kαι τι σχεση εχει η μπαλα το 2010 και οι οργανωμενοι με τον Γιαννακοπουλο?Νομιζω πως στην προσπαθεια να ριξεις τη λασπη στον Παναθηναικο και τον προεδρου του,καπου το εχασες...
djibriliant
QUOTE (massey @ Feb 19 2017, 20:39 ) *
Ισως γιατι τα αποδυτηρια για τους φιλοξενουμενους ειναι απο κει κατω?Ισως γιατι η μια εισοδος ειναι κατω απο τη θυρα? Ισως γιατι εγινε κατα τη διαρκεια και οχι μετα το τελος?

Ειπαμε μονο στην Αθηνα τελος που ολα θα γινοντουσαν τελεια..

Επισης μην αναλωθουμε παλι στο οτι μια ομαδα της πολης παλευε επι ενα μηνα να γινει ενας τελικος μετα απο 20 χρονια στη δευτερη μεγαλυτερη πολη της χωρας..λες και ζουμε στη βορεια κορεα rolleyes.gif

Και φυσικα εγιναν πραγματα απο τη μερια του Αρη..οποιος περιμενε το αντιθετο μαλλον ζει αλλου..αλλα τα πρωτοσελιδα και τα ρεπορταζ απο πληρωμενους οπαδογραφους που μιλανε για ζουγκλες ειναι απλα γελοια..ναι οι οπαδοι του αρη τα κανανε αυτα μετα το τελος αλλα και οι οπαδοι του αρη ηταν που φαγανε 2 στυλο μεσα στη κερκιδα και δν ανταπεδωσαν, που καθοταν και περιμενανε ποση ωρα να ξεκινησει το ματς επειδη ο Δημητράκης ειχε "ορέξεις" και κανει οτι γουσταρει κτλ.

Δεν ξέρω ποιον εννοεις λέγοντας ''δημητρακης'', σε άλλα νέα ο μεγαλομετοχος του Παναθηναικού δέχτηκε να γίνει στην έδρα του Αρη που υποσχόταν άψογη φιλοξενία χωρίς έκτροπα καθως υπάρχουν τουρνικέ κάμερες ασφαλείας κλπ. καθώς και σωστή κατανομή των εισητηρίων ,γιατί αυτός έδωσε λεφτά και προσπαθεί να φτιάξει σοβαρή ομάδα καθώς κατάλαβε οτι τα συστήματα που προσπαθουσε να εφαρμόσει παλια (μηδέν μπατζετ-ευθυνη σε διαιτησίες κλπ) είναι για τους τεταρτο-πέμπτους.
tuareg
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 19 2017, 20:46 ) *
Ποια εκπομπη οργανωμενων να δω,απο τη στιγμη που δεν υπαρχει τηλεοπτικη εκπομπη οργανωμενων?
Τα καλοπαιδα που κουβαλαει μαζι του ο ΔΓ...Αν αναφερεσαι σε οργανωμενους,με καθε σεβασμο,δεν εχεις ιδεα,γιατι οι οργανωμενοι τον βριζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Kαι τι σχεση εχει η μπαλα το 2010 και οι οργανωμενοι με τον Γιαννακοπουλο?Νομιζω πως στην προσπαθεια να ριξεις τη λασπη στον Παναθηναικο και τον προεδρου του,καπου το εχασες...


δε ξερω τα του παναθηναικου,το τι εγινε το 2010 ειναι ενδεικτικο της πρακτικης των οργανωμενων του παο,τα ιδια εχθες,τα ιδια και στ αορακια που την επεφταν σε γυναικοπαιδα
διαδυκτιακη εκπομπη που μετα διαγραφηκε απο το youtube επειδη ηταν μηνυσιμα οσα ειχαν λεχθει εκει.
SteelGandalf
QUOTE(Ledas @ Feb 18 2017, 17:54 ) *
Σωστός. Να μην έχουν να βγουν και από πάνω. Τους κλεινει στόματα και θα γελάει το παρδαλό κατσίκι, αν ξανακλαψουν και λένε όσα λέγαν τόσο καιρό για αδικίες και για το που καταντα το μπασκετ. Και σέβεσαι και τους παναθηναικους που έκαναν ταξιδι για τον αγώνα.Κανένας αγώνας στα χαρτιά για τον ΠΑΟ, ας αφήσει τους εγωισμους ο γιαννακοπουλος.


Πάμε στο κεφάλαιο "κος Δημήτρης Γιαννακόπουλος".

Όσα δίκια κι αν είχε, όσο και να θέλω να τον δικαιολογήσω, ο τρόπος με τον οποίο εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο, ο τρόπος που μιλούσε (!), οι κινήσεις τις οποίες έκανε, μόνο άνθρωπο που εκφράζει αδικία δεν έδειχναν. Ήθελε εμφανώς να δημιουργήσει θέμα, όχι εκ του μη όντως (σε αυτό δεν του δίνω άδικο), αλλά το έκανε με εντελώς λανθασμένο τρόπο, ο οποίος το μόνο που επιτύγχανε ήταν να οξύνει τα πνεύματα. Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο επέλεξε αυτό τον τρόπο, αν δεν ήθελε να δημιουργήσει τεχνηέντως προβλήματα. Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε. Ρητορικό είναι το ερώτημα μου. Ήταν τόσο κραυγαλέα η συμπεριφορά του που έκαναν μπαμ από χιλιόμετρα μακριά οι προθέσεις του. Δεν πας να ρίξεις λάδι στην φωτιά, σε ένα γήπεδο γεμάτο με 3000 και πλέον κόσμο, σε έναν τελικό που υποτίθεται πως είναι γιορτή του μπάσκετ. Μπήκε μέσα ως μαινόμενος ταύρος ακολουθούμενος από τους τραμπούκους του και αντί να προσπαθήσει να βρει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε και που, το επαναλαμβάνω, δικαίως τον έκανε να διαμαρτύρεται, αυτός προτίμησε να παίξει το θέατρο του. Έτσι δεν προάγεται ούτε ο πολιτισμός, ούτε το οικογενειακό κλίμα, ούτε η αμοιβαία καλή διάθεση από όλες τις πλευρές. Να το γράψω και τρίτη φορά; Εικάζω, με βάση την λογική αφού δεν είναι δυνατό να γνωρίζω τι ειπώθηκε μεταξύ των ιθυνόντων των δύο ομάδων, πως είχε δίκιο.-

Θα τοποθετηθώ σχετικά με τους υπεράριθμους φιλάθλους του Άρη αργότερα.

QUOTE(j-kidd13 @ Feb 18 2017, 19:16 ) *
Eδειξε στη νοβα τον Λασκαρη να λεει στον Σχοινα,απλα οτι αν θελουν ας φυγουν?
Και να το εδειξε,τι σημαινει?Αποκλειεται να ανελαβε ο Αρης την ευθυνη και να μην το επιασε η καμερα της νοβα?


Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ανέλαβε καμία ευθύνη ο Άρης (πως θα μπορούσε άλλωστε; ). Απλά συμφώνησε με την αποχώρηση του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που θα συνέβαινε και το παραμικρό. Αυτό ήδη το έχετε γράψει.
pan24
QUOTE (tuareg @ Feb 19 2017, 18:42 ) *
φωτοβολιδες ειχαν μονο οι παναθηναικοι τελος.
στο παλε εχει χειροκροτηθει κι ο πρελεβιτς.
απλα το δγ το πειραξε το 50-50 γι αυτο εγινε μανουρα και γι αυτο ξεκινησαν ολα.
Η αναφορα στη τυχον αποχωρηση παο εγινε για να δειξει τη συγκριση με τ αορακια
Τις εγκληματικες ενεργειες τις εκαναν οι οπαδοι του παο ξεκαθαρα
ήρθαν φορτωμένοι, έστειλαν 2 στιλό ψηλά στην 6. Δεν τσίμπησε κανείς.
ό,τι άναψαν στο τέλος, σε περίπτωση ήττας, θα το είχαν στείλει σε μας.
σουλατσάρανε στο παρκέ κάτω απο τις θύρες 8-10 και -άκουσον άκουσον- διέρηξαν τα αποδυτήρια.
ο δγ πήγε να κανει μανουρα εριζοντας για τα συμφωνηθεντα απαιτώντας να μην ξεκινήσει ο τελικός ενω ουσιαστικα δεν υπηρχε προβλημα.
από μεριάς ΑΡΗ δεν έγινε το παραμικρό και η ευθύνη για ό,τι πέρασε μέσα στο γήπεδο βαραίνει ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ Ε Ο Κ.(το γηπεδο απο τη Πεμπτη ειχε παραδοθει στην ΕΟΚ)
Απο το πρωι διαβαζουμε ενα καρο ανακριβειες για το τελικο ντροπη του αθλητισμου κλπ (λες κι επεσαν ολοι απο τα συννεφα) με καταφανεστατο στοχο να αποδειχθει οτι ηταν κακη επιλογη η Θεσσαλονικη και υπευθυνος για το μπαχαλο ηταν ο Αρης ενω ξεκαθαρα την ευθυνη φερουν η ΕΟΚ,η αστυνομια,ο ΔΓ και τα καλοπαιδα που εφερε μαζι του (κοιταξτε τι θα γινει 4-5 Μαρτιου στη γλυφαδα που υπαρχει φ4 βολλευ γυναικων με ολυ-παο)

Δες τα βιντεο ειδικα το πρωτο και πες μου αν μονο οι παναθηναικοι ειχαν φωτοβολιδες
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/Gre...ou.4536170.html

Απο το πιο πανω λινκ δες το τριτο βιντεο τι κανουν οι αρειανοι την ωρα της απονομης.Οχι με τους παναθηναικους αλλα με τα ματ

Ολοι φορτωμενοι ηρθαν.Δες και το βιντεο που εχει κυκλοφορησει ευρεως με τους αρειανους που πηδανε τα καγκελα και προσεξε τα σακιδια.Εκτος αν εκει μεσα ειχαν τσιπς και κοκακολες

Ανεβηκαν οι οργανωμενοι του παναθηναικοι αλλα και ο λασκαρης τι εμπασε μεσα?Μπασκετικους?
Γιατι εγω ειδα καποιους με full face και αλλους με κουκουλες και μαυρα γυαλια στην πλευρα του αρη που δεν νομιζω οτι παρακολουθουσαν μπασκετ.Αλλα αυτα δεν τα εχει στο pressaris...

Δεν ειδα καθολου να πειραξε τον ΔΓ το 50-50 της διαιτησιας(που ελπιζω οτι το αποδεχεσαι οτι ηταν 50-50 γιατι εχεις αποδειξει οτι μπασκετ ξερεις)
Ηρθε ειδε νικησε το σηκωσε στο παλε και μετα πηγε στα μπουζουκια ενω σας εχει εκθεσει σε ολη την ελλαδα

Η εικονα δεν δειχνει ποιος φταιει,δειχνει τους οπαδους του αρη να πλακωνονται με τα ματ,να σπανε το γηπεδο τους(ακομα και φωτογραφιες να δεις περισσοτερα σπασμενα καθισματα ηταν στην πλευρα του αρη κατι λογικο αφου στην απονομη που οι δικοι μας τραγουδαγαν οι αρειανοι επαιζαν ξυλο με τα ματ),και σε ματς με υποτιθεται εισιτηρια 50-50 να ειναι πανω απο 2.000 αρειανοι
Και ναι δειχνει και τους παναθηναικους να συμμετεχουν και αυτοι.Δεν ειπα οτι ειναι αγιοι αλλα μην προσπαθεις να βγαλεις αγιους τους αρειανους

Ακομα και ετσι ο ΔΓ δεν φωναζε για αυτο(με λαθος ειναι η αληθεια τροπο ειτε λογω εκνευρισμου ειτε επειδη ηθελε φασαρια),φωναζε γιατι βρισκονταν οργανωμενοι του αρη στα επισημα διπλα απο τις θεσεις που θα καθοταν η αποστολη του παναθηναικου.Και καταλαβαινεις οτι το να κατσει μαζι τους ο λασκαρης δεν ηταν λυση
Και τελικα αυτοι δεν εφυγαν.Αυτο που εγινε για να πει ο σχοινας στον παπαδοπουλο οτι ολα ειναι οκ και να ξεκινησει ειναι οτι οι συγκεκριμενοι μετακινηθηκαν και στριμωχτηκαν στην διπλανη θυρα

Αν μου πεις οτι ο κοσμος ηταν 50-50 σημαινει οτι καποιο προβλημα εχουν τα ματια ολων μας ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
Αν αποδεχθεις οτι οι αρειανοι ηταν υπεραριθμοι και μου πεις οτι για αυτο φταιει η εοκ για την κρητη γιατι φωναζατε?Και εκει η εοκ δεν εφταιγε?

Για το αν σουλατσαρανε στο παρκε εχω επιφυλαξεις(δεν ημουν στο γηπεδο και δεν το ειδα στην τηλεοραση το ιδιο θα μπορουσε να συμβαινει και με τους αρειανους) οπως και για το αν στα αποδυτηρια μπηκαν παναθηναικοι και πως ακριβως εγινε αυτο οταν ηταν μαντρωμενοι με ματ γυρω γυρω.Αλλα αν με καποιο τροπο το καταφεραν με την ιδια λογικη σου δεν φταιει η εοκ και η αστυνομια?

Στα καναλια και τα σαιτ παρουσιαζεται ως τελικος ντροπη.Οκ υπαρχουν τελικοι που εχουν γινει χειροτερα.Και λοιπον?
Πως αλλιως εκτος απο τελικο-ντροπη μπορεις να χαρακτηρισεις ενα παιχνιδι που αργει να ξεκινησει μια ωρα επειδη δεν ειχαν γινει τα συμφωνηθεντα και στο τελος του ακολουθει πολεμος με καθισματα,δακρυγονα και φωτοβολιδες?
Και δεν ειδα κανεναν να λεει οτι για αυτο φταιει το οτι εγινε στην θεσσαλονικη και αυτο δεν θα γινοταν αν ο τελικος ηταν στο ελληνικο πχ.Ουτε καν τον αρη ως κυριο υπαιτιο κατηγορουν.Οτι ηταν περισσοτεροι αρειανοι λενε και σε αυτο η δυναμη της εικονας ειναι πιο ισχυρη απο οτι και να πω εσυ και εγω.Μιλαει απο μονη της

Ο παναθηναικος τι θα παθει?Θα πληρωσει σιγουρα ενα προστιμο για τα επεισοδια,ισως και 1-2 αγωνιστικες κεκλεισμενων

Ο λασκαρης τι κερδισε?Θα πληρωσει τα σπασμενα στο γηπεδο,θα πληρωσει ενα προστιμο για τα μπουμπουκια του ισως και 1-2 αγωνιστικες κεκλεισμενων.Απο εκει και περα αν η εοκ θελει να ριξει το φταιξιμο στον αρη για τα επεισοδια και τους υπεραριθμους(μην ξεχναμε ο αθλητικος εισαγγελεα της εοκ ειναι αρμοδιος τωρα) θα φαει πολυ γερο προστιμο και 3-4 ισως και παραπανω αγωνιστικες στανταρ.Εντος εδρας παιχνιδι στην ελλαδα μπορει να ξαναδειτε στα πλει οφ αν αποφασισουν να το τραβηξουν...
Επισης για τις δηλωσεις του για την διαιτησια αμεσως μετα σιγουρα θα φαει προστιμο και αν θελουν να το τραβηξουν μπορει να φαει και πανω απο 6 μηνες αποκλεισμο.Ως υποτροπος που ειναι(μην ξεχναμε στην προηγουμενη δεν αθωωθηκε,απλα η ποινη απο αποκλεισμο+προστιμο μετατραπηκε σε επιπληξη) εχουν την δυνατοτητα

Φιλικα να σου πω κατι.Δεν χρειαζεται παντα να υπερασπιζεσαι τον λασκαρη,δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι κανει λαλακιες καμια φορα

Συγγνωμη για το σεντονι σε οσους το διαβασουν
Manimal
QUOTE (Dreamerpanos @ Feb 19 2017, 20:33 ) *
Αυτή τη μη τη χαρακτηρίσω νοοτροπία δεν μπόρεσα ποτέ να την καταλάβω.

Υπάρχει εδώ και πολλά πολλά χρόνια κι όμως ακόμα συντηρείται ειδικά στην Μακεδονία(δεν ξέρω τον λόγο του τόσου μίσους με τους "πρωτευουσιάνους") και λιγότερο(αλλά υπάρχει)στην Αττική.

Αυτή η φράση συνοψίζει και όλα αυτά που έγιναν με την έδρα του τελικού...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτό το μίσος,γιατί μίσος είναι και δεν περιορίζεται μόνο στα αθλητικά.


Και φυσικά φίλε μου υπάρχει μεγάλο μίσος και όχι αδικαιολόγητα και πηγάζει από τότε που το σουβλάκι μας το κάνανε καλαμάκι και την μπουγάτσα τυρόπιτα. Ασήμαντα τα θεωρείς?

ΥΓ. Θέλω να πιστεύω ότι όσα θα μπει στον κόπο να γράψει ο SteelGandalf, που και υγιής φίλαθλος είναι και τα γεγονότα έζησε, δεν θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα.
SteelGandalf
Παιδιά, αν δεν με διαβάζετε, δεν έχει νόημα να συνεχίσω να γράφω. Ξέρω πως κάποιοι γράφετε ταυτόχρονα μ' εμένα, αλλά πατήστε και λίγο φρένο. Έχετε γράψει αρκετές φορές τα ίδια προσπαθώντας να πείσετε ο ένας τον άλλον, άδικος κόπος θα πω εγώ. Διαβάστε λίγο τι σας γράφω κι εγώ. smile.gif

QUOTE(Ledas @ Feb 18 2017, 19:53 ) *
Ξεχασες το σιγκλετον.

Κατα τα άλλα φίλε μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά, βλέπεις δε θέλει και πολύ να γίνουν ολα γυλιά καρφιά.

Και δε χρειάζεται να κοροιδεύεις την ιστορία και αξία του άρη, ανεξαρτήτως των όσων γίναν σήμερα. Η ειρωνία αυτή δεν είχε καν σχέση με αυτά.

Και για να μην μακρυγορώ, ο εξάστερος δεν έδειξε τίποτα θελκτικό και ελπιδοφόρο απέναντι στον άρη. οπότε την ομάδα μας χλευάζεις.


Φίλε μου, διάβασα όλες σου τις τοποθετήσεις και θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για τον τρόπο που εκφράζεσαι και για την αμεροληψία σου. wink.gif

Γράφεις τα πράγματα με το όνομα τους, ασχέτως από ποια πλευρά συμβαίνουν! Αυτό εξακολουθεί να ισχύει μέχρι και την τελευταία σου τοποθέτηση. Να συνεχίσεις έτσι! wink.gif
shtarkws
@tuareg μαλλον εισαι ακομη εκνευρισμένος και δεν αντιλαμβάνεσαι καποια πράγματα. Ποτέ δεν ειπα οτι ήταν κακη ιδεα να γινει ο τελικός στην Θεσσαλονίκη, το αντίθετο υποστήριξα. Μετα τον τελικο λεω οτι ο Άρης δεν προστάτευσε και δεν δικαίωσε αυτη την επιλογή
tuareg
QUOTE (pan24 @ Feb 19 2017, 21:05 ) *
Δες τα βιντεο ειδικα το πρωτο και πες μου αν μονο οι παναθηναικοι ειχαν φωτοβολιδες
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/Gre...ou.4536170.html

Απο το πιο πανω λινκ δες το τριτο βιντεο τι κανουν οι αρειανοι την ωρα της απονομης.Οχι με τους παναθηναικους αλλα με τα ματ

Ολοι φορτωμενοι ηρθαν.Δες και το βιντεο που εχει κυκλοφορησει ευρεως με τους αρειανους που πηδανε τα καγκελα και προσεξε τα σακιδια.Εκτος αν εκει μεσα ειχαν τσιπς και κοκακολες

Ανεβηκαν οι οργανωμενοι του παναθηναικοι αλλα και ο λασκαρης τι εμπασε μεσα?Μπασκετικους?
Γιατι εγω ειδα καποιους με full face και αλλους με κουκουλες και μαυρα γυαλια στην πλευρα του αρη που δεν νομιζω οτι παρακολουθουσαν μπασκετ.Αλλα αυτα δεν τα εχει στο pressaris...

Δεν ειδα καθολου να πειραξε τον ΔΓ το 50-50 της διαιτησιας(που ελπιζω οτι το αποδεχεσαι οτι ηταν 50-50 γιατι εχεις αποδειξει οτι μπασκετ ξερεις)
Ηρθε ειδε νικησε το σηκωσε στο παλε και μετα πηγε στα μπουζουκια ενω σας εχει εκθεσει σε ολη την ελλαδα

Η εικονα δεν δειχνει ποιος φταιει,δειχνει τους οπαδους του αρη να πλακωνονται με τα ματ,να σπανε το γηπεδο τους(ακομα και φωτογραφιες να δεις περισσοτερα σπασμενα καθισματα ηταν στην πλευρα του αρη κατι λογικο αφου στην απονομη που οι δικοι μας τραγουδαγαν οι αρειανοι επαιζαν ξυλο με τα ματ),και σε ματς με υποτιθεται εισιτηρια 50-50 να ειναι πανω απο 2.000 αρειανοι
Και ναι δειχνει και τους παναθηναικους να συμμετεχουν και αυτοι.Δεν ειπα οτι ειναι αγιοι αλλα μην προσπαθεις να βγαλεις αγιους τους αρειανους

Ακομα και ετσι ο ΔΓ δεν φωναζε για αυτο(με λαθος ειναι η αληθεια τροπο ειτε λογω εκνευρισμου ειτε επειδη ηθελε φασαρια),φωναζε γιατι βρισκονταν οργανωμενοι του αρη στα επισημα διπλα απο τις θεσεις που θα καθοταν η αποστολη του παναθηναικου.Και καταλαβαινεις οτι το να κατσει μαζι τους ο λασκαρης δεν ηταν λυση
Και τελικα αυτοι δεν εφυγαν.Αυτο που εγινε για να πει ο σχοινας στον παπαδοπουλο οτι ολα ειναι οκ και να ξεκινησει ειναι οτι οι συγκεκριμενοι μετακινηθηκαν και στριμωχτηκαν στην διπλανη θυρα

Αν μου πεις οτι ο κοσμος ηταν 50-50 σημαινει οτι καποιο προβλημα εχουν τα ματια ολων μας ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
Αν αποδεχθεις οτι οι αρειανοι ηταν υπεραριθμοι και μου πεις οτι για αυτο φταιει η εοκ για την κρητη γιατι φωναζατε?Και εκει η εοκ δεν εφταιγε?

Για το αν σουλατσαρανε στο παρκε εχω επιφυλαξεις(δεν ημουν στο γηπεδο και δεν το ειδα στην τηλεοραση το ιδιο θα μπορουσε να συμβαινει και με τους αρειανους) οπως και για το αν στα αποδυτηρια μπηκαν παναθηναικοι και πως ακριβως εγινε αυτο οταν ηταν μαντρωμενοι με ματ γυρω γυρω.Αλλα αν με καποιο τροπο το καταφεραν με την ιδια λογικη σου δεν φταιει η εοκ και η αστυνομια?

Στα καναλια και τα σαιτ παρουσιαζεται ως τελικος ντροπη.Οκ υπαρχουν τελικοι που εχουν γινει χειροτερα.Και λοιπον?
Πως αλλιως εκτος απο τελικο-ντροπη μπορεις να χαρακτηρισεις ενα παιχνιδι που αργει να ξεκινησει μια ωρα επειδη δεν ειχαν γινει τα συμφωνηθεντα και στο τελος του ακολουθει πολεμος με καθισματα,δακρυγονα και φωτοβολιδες?
Και δεν ειδα κανεναν να λεει οτι για αυτο φταιει το οτι εγινε στην θεσσαλονικη και αυτο δεν θα γινοταν αν ο τελικος ηταν στο ελληνικο πχ.Ουτε καν τον αρη ως κυριο υπαιτιο κατηγορουν.Οτι ηταν περισσοτεροι αρειανοι λενε και σε αυτο η δυναμη της εικονας ειναι πιο ισχυρη απο οτι και να πω εσυ και εγω.Μιλαει απο μονη της

Ο παναθηναικος τι θα παθει?Θα πληρωσει σιγουρα ενα προστιμο για τα επεισοδια,ισως και 1-2 αγωνιστικες κεκλεισμενων

Ο λασκαρης τι κερδισε?Θα πληρωσει τα σπασμενα στο γηπεδο,θα πληρωσει ενα προστιμο για τα μπουμπουκια του ισως και 1-2 αγωνιστικες κεκλεισμενων.Απο εκει και περα αν η εοκ θελει να ριξει το φταιξιμο στον αρη για τα επεισοδια και τους υπεραριθμους(μην ξεχναμε ο αθλητικος εισαγγελεα της εοκ ειναι αρμοδιος τωρα) θα φαει πολυ γερο προστιμο και 3-4 ισως και παραπανω αγωνιστικες στανταρ.Εντος εδρας παιχνιδι στην ελλαδα μπορει να ξαναδειτε στα πλει οφ αν αποφασισουν να το τραβηξουν...
Επισης για τις δηλωσεις του για την διαιτησια αμεσως μετα σιγουρα θα φαει προστιμο και αν θελουν να το τραβηξουν μπορει να φαει και πανω απο 6 μηνες αποκλεισμο.Ως υποτροπος που ειναι(μην ξεχναμε στην προηγουμενη δεν αθωωθηκε,απλα η ποινη απο αποκλεισμο+προστιμο μετατραπηκε σε επιπληξη) εχουν την δυνατοτητα

Φιλικα να σου πω κατι.Δεν χρειαζεται παντα να υπερασπιζεσαι τον λασκαρη,δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι κανει λαλακιες καμια φορα

Συγγνωμη για το σεντονι σε οσους το διαβασουν


Τι λες μωρε?Το βιντεο που αναφερεις δειχνει καθαρα τα στυλο να ριχνουν προς τους δικους μας απο τη κερκιδα των οργανωμενων του παο.
Τα υπολοιπα οτι να ναι...το 50-50 δεν ειναι για τη διαιτησια,εννο οτι δε γντ ο τελικος με τους δικους του ορους που τους θελει 100-0 παο (δλδ στο οακα)
Λεγοντας υπεραριθμοι τι εννοεις?Λογικο δεν ειναι να ηταν περισσοτεροι οι Αρειανοι σε παιχνιδι που γινεται στη Θεσσαλονικη?
Το παιχνιδι το εκανε ζουγκλα η διοικηση του παο και οι οπαδοι του.Τελος.


QUOTE (shtarkws @ Feb 19 2017, 21:21 ) *
@tuareg μαλλον εισαι ακομη εκνευρισμένος και δεν αντιλαμβάνεσαι καποια πράγματα. Ποτέ δεν ειπα οτι ήταν κακη ιδεα να γινει ο τελικός στην Θεσσαλονίκη, το αντίθετο υποστήριξα. Μετα τον τελικο λεω οτι ο Άρης δεν προστάτευσε και δεν δικαίωσε αυτη την επιλογή


Κανενας εκνευρισμος.
εγραψες αυτο εδω ακριβως
QUOTE (shtarkws @ Feb 19 2017, 19:10 ) *
Η μεγάλη ήττα του Αρη βρίσκεται στην αδυναμία του να διοργανώσει στην έδρα εναν τελικό χωρις παρατράγουδα. Κουτοπονηρα η διοίκηση του εβαλε περισσότερο κόσμο απο οτι συμφώνησε και στο τέλος έριξε το φταίξιμο της ηττας στην διαιτησία και άφησε τα εγκληματικά στοιχεία να δημιουργήσουν επεισόδια. Απετυχε οχι μονο να αποδειξει οτι κακως δεν γινοταν τελικος τοσα χρόνια στην Θεσσαλονίκη, αλλα και να ενισχύσει αυτούς που λενε οτι κακως γινεται τελικός γενικά.


α) το τελικο το διοργανωσε η ομοσπονδια
β) τα επισοδεια τα προκαλεσαν η διοικηση και οι οπαδοι του παο και τα εγκληματικα στοιχεια ηταν εκει.Τωρα αν νομιζεις οτι εισαι στην Ελβετια κι ο αλλος θα τρωει φωτοβολιδες ολο το βραδυ και δε θ αντιδρασει τοτε τι να πω
γ)Δεν ηταν υποχρεωμενη ν αποδειξει τιποτα η διοικηση του Αρη αν και το μονο που αποδειχτηκε τελικα ηταν η υποκρισια του ΔΓ και πως θελει να παιζεται το παιχνιδι
Ledas
QUOTE (tuareg @ Feb 19 2017, 20:28 ) *
Καποιοι λενε να μη ξαναγινει Θεσσαλονικη λογω των χθεσινων στοχευοντας τον Αρη,με αυτη τη λογικη να μη ξαναγινει πουθενα.
Ξαναεγραψα απο το πρωι υπαρχει στοχευμενη αρδια απο διαφορα σαιτ να εμφανιστει ο Αρης υπευθυνος.
τα αισχη τα εκαναν οι οπαδοι και η διοικηση του ΠΑΟ....
Απο τη μερια του Αρη δεν εγινε τιποτα και να στο πω κι αλλιως η προκληση στο να γινει κατι εγινε απο τον επισημο ΠΑΟ,τωρα ο αλλος που καθεται απεναντι οταν τρωει φωτοβολιδες ολο το απογευμα ε αν σπασει και κανεναν καθισμα δεν εγινε τπτ.
Κανετε λες κι ηρθατε απο την Ελβετια


Δε γνωρίζω τι προσπαθεία στοχευμένη γίνεται. Εδω μέσα που συζητάμε πιστεύω ότι οι περισσότεροι λέμε ότι φταίνε και οι δύο. Και η εοκ και η αστυνομία και οι πράσινοι-κιτρινοι οπαδοί και οι δύο διοικήσεις που δεν μπορεσαν να διοργανώσουν έναν τελικό (οι διοικήσεις των δύο ομάδων διαβεβαίωναν κιόλας ότι θα τα δώσουν όλα για να πάνε όλα καλα). Εσύ όταν λές Αρης, μάλλον διαχωρίζεις τους οπαδούς του και την διοικηση. Δηλαδή φταίνε οι οπαδοί του αλλά όχι η διοικηση του, σε αντίθεση με την πράσινη διοικηση που φταίει, επειδή ζήτησε να μην γίνει ο αγώνας. Το θέμα είναι ότι και η μία διοικηση και η αλλη, φταίνε για αυτούς που βάλανε μέσα στο γήπεδο και δεν κάναν τίποτα για να τους συναιτήσουν. οπως εφταιγε και η διοικηση του παο για τα αοράκια. Δε γινεται τη μία να φταίει η διοικηση και σε άλλη αντίστοιχη περίπτωση να μη φέρει ευθύνη. Επίσης φταίνε γιατί δε μπορούν σε κανέναν αγώνα τους, να ελένξουν που θα πάνε τα εισητήρια τους. Δεν ελεγχουν ποιοι θα μπούνε στα γήπεδα τους και πόσοι. Φταινε, γιατί τους ανέχονται και δε τους πετάνε έξω από τα γήπεδα, ενώ ξέρουν ποιοι είναι. Χαιδεύουν τα αυτιά τους και τους κάνουν τα χατήρια. Και ενώ μπορούν να μιλήσουν με τους οργανωμένους, δε φροντίζουν να τους συναιτήσουν και να τους πούνε να μην παρεκτρέπονται και να τηρούν τους κανόνες.

Για όλα αυτά λοιπόν φταίνε ΚΑΙ οι δύο διοικήσεις και ας παίζουν την κολοκυθιά και δηλώνουν αναρμοδιες επκαλούμενοι τους τύπους. Αυτά και άλλα πολλά σου είπα στην απαντησή μου που νομίζω είναι λογικά και αντικειμενικά. Κρατάω πιστεύω αντικειμενική στάση και δε μεροληπτώ προς την ομάδαμου, και αυτό θέλω να κάνουν και οι συνομιλητές μου. Αν θέλετε και εσείς να έχετε διοίκηση σα του γιαννακόπουλου και των αγγελόπουλων, δικό σας το θέμα.

Και αποψή μου λοιπόν για τη στρατευμένη προσπάθεια να μην ξαναγίνει πστην θεσσαλονίκη τελικός. Ετσι που είμαστε ανίκανοι ΟΛΟΙ: να μην ξαναγίνει πουθενά τελικός. ουτε στο ΟΑΚΑ (που τα ίδια και χειρότερα θα γίνουν) ούτε πουθενά. Χιλιες φορές κεκλεισμένων παρά να διαγωνιζόμαστε ποιος έιναι πιο κάφρος και να βγάζουμε τη μεζούρα για το ποιος φταίει πιο πολύ και να δικαιολογούμε κάποια πράγματα. Εννοια σου από καμια ελβετία δεν ερχόμαστε. Εγω προσωπικά έχω σιχαθεί όλα τα χουλιγκάνια όλων των χρωματων (τα πράσινα πιο πολύ, γιατί με ντροπιάζουν και μακάρι να νιώθατε και εσείς το ίδιο) και ξέρω ότι πάντα και παντού αυτά θα γίνονται ανεξαρτήτως γηπέδου και ομάδων. Σκετη απογοήτευση και για αυτόδε θα κοιτάξω να δικαιολογήσω καμία διοίκηση της ομάδας μου λες και τους χρωστάω και χάρη.
j-kidd13
QUOTE(tuareg @ Feb 19 2017, 21:28 ) *
Τι λες μωρε?Το βιντεο που αναφερεις δειχνει καθαρα τα στυλο να ριχνουν προς τους δικους μας απο τη κερκιδα των οργανωμενων του παο.
Τα υπολοιπα οτι να ναι...το 50-50 δεν ειναι για τη διαιτησια,εννο οτι δε γντ ο τελικος με τους δικους του ορους που τους θελει 100-0 παο (δλδ στο οακα)
Λεγοντας υπεραριθμοι τι εννοεις?Λογικο δεν ειναι να ηταν περισσοτεροι οι Αρειανοι σε παιχνιδι που γινεται στη Θεσσαλονικη?
Το παιχνιδι το εκανε ζουγκλα η διοικηση του παο και οι οπαδοι του.Τελος.



Αν ηθελε τους δικους του ορους,δεν θα συναινουσε ΠΟΤΕ στο να γινει ο τελικος στην εδρα σας.Παμε παρακατω.
Αν επισης,στα επισημα ηταν οπως επρεπε ο κοσμος,που πηγε ο ΔΓ να δει τον αγωνα και βρεθηκε αναμεσα στην μιση super 3,δεν θα γινοταν το παραμικρο απο μεριας του,και ο αγωνας θα ξεκινουσε κανονικα.Να υποθεσω οτι και γι αυτο φταινει ο Παο και οι οπαδοι του?Αν το παιχνιδι γινοταν στο ΟΑΚΑ,και ηταν 3000 Αρειανοι και 6000 Παναθηναικοι,θα υποστηριζεις οτι ειναι λογικο αφου το ματς εγινε στην Αθηνα?
tuareg
QUOTE (Ledas @ Feb 19 2017, 21:29 ) *
Δε γνωρίζω τι προσπαθεία στοχευμένη γίνεται. Εδω μέσα που συζητάμε πιστεύω ότι οι περισσότεροι λέμε ότι φταίνε και οι δύο. Και η εοκ και η αστυνομία και οι πράσινοι-κιτρινοι οπαδοί και οι δύο διοικήσεις που δεν μπορεσαν να διοργανώσουν έναν τελικό (οι διοικήσεις των δύο ομάδων διαβεβαίωναν κιόλας ότι θα τα δώσουν όλα για να πάνε όλα καλα). Εσύ όταν λές Αρης, μάλλον διαχωρίζεις τους οπαδούς του και την διοικηση. Δηλαδή φταίνε οι οπαδοί του αλλά όχι η διοικηση του, σε αντίθεση με την πράσινη διοικηση που φταίει, επειδή ζήτησε να μην γίνει ο αγώνας. Το θέμα είναι ότι και η μία διοικηση και η αλλη, φταίνε για αυτούς που βάλανε μέσα στο γήπεδο και δεν κάναν τίποτα για να τους συναιτήσουν. οπως εφταιγε και η διοικηση του παο για τα αοράκια. Δε γινεται τη μία να φταίει η διοικηση και σε άλλη αντίστοιχη περίπτωση να μη φέρει ευθύνη. Επίσης φταίνε γιατί δε μπορούν σε κανέναν αγώνα τους, να ελένξουν που θα πάνε τα εισητήρια τους. Δεν ελεγχουν ποιοι θα μπούνε στα γήπεδα τους και πόσοι. Φταινε, γιατί τους ανέχονται και δε τους πετάνε έξω από τα γήπεδα, ενώ ξέρουν ποιοι είναι. Χαιδεύουν τα αυτιά τους και τους κάνουν τα χατήρια. Και ενώ μπορούν να μιλήσουν με τους οργανωμένους, δε φροντίζουν να τους συναιτήσουν και να τους πούνε να μην παρεκτρέπονται και να τηρούν τους κανόνες.

Για όλα αυτά λοιπόν φταίνε ΚΑΙ οι δύο διοικήσεις και ας παίζουν την κολοκυθιά και δηλώνουν αναρμοδιες επκαλούμενοι τους τύπους. Αυτά και άλλα πολλά σου είπα στην απαντησή μου που νομίζω είναι λογικά και αντικειμενικά. Κρατάω πιστεύω αντικειμενική στάση και δε μεροληπτώ προς την ομάδαμου, και αυτό θέλω να κάνουν και οι συνομιλητές μου. Αν θέλετε και εσείς να έχετε διοίκηση σα του γιαννακόπουλου και των αγγελόπουλων, δικό σας το θέμα.

Και αποψή μου λοιπόν για τη στρατευμένη προσπάθεια να μην ξαναγίνει πστην θεσσαλονίκη τελικός. Ετσι που είμαστε ανίκανοι ΟΛΟΙ: να μην ξαναγίνει πουθενά τελικός. ουτε στο ΟΑΚΑ (που τα ίδια και χειρότερα θα γίνουν) ούτε πουθενά. Χιλιες φορές κεκλεισμένων παρά να διαγωνιζόμαστε ποιος έιναι πιο κάφρος και να βγάζουμε τη μεζούρα για το ποιος φταίει πιο πολύ και να δικαιολογούμε κάποια πράγματα. Εννοια σου από καμια ελβετία δεν ερχόμαστε. Εγω προσωπικά έχω σιχαθεί όλα τα χουλιγκάνια όλων των χρωματων (τα πράσινα πιο πολύ, γιατί με ντροπιάζουν και μακάρι να νιώθατε και εσείς το ίδιο) και ξέρω ότι πάντα και παντού αυτά θα γίνονται ανεξαρτήτως γηπέδου και ομάδων. Σκετη απογοήτευση και για αυτόδε θα κοιτάξω να δικαιολογήσω καμία διοίκηση της ομάδας μου λες και τους χρωστάω και χάρη.


οχι φιλε δε θα εξισωσεις τις ευθυνες τσουβαλιαζοντας
Μιλαω για τον οργανισμο Αρη και τον οργανισμο ΠΑΟ γενικα.
Ε ολη η προκληση,η μανουρα και οι εγκληματικες ενεργειες προηλθαν απο τον οργανισμο ΠΑΟ.
Αρχικα οι αντιδρασεις του ΔΓ που πηγε να πουλησει μαγκια και δε του περασε λες κι επεσαν ολοι απο τα συννεφα οτι στο παλαι υπηρχαν περισσοτεροι Αρειανοι.
Εκτος αν παλι νομιζεις οτι ο αλλος θα λεει ελα μωρε δε γιναμε σα το Μπλιωνα τι εκαναν τα παιδια μερικες φωτοβολιδες μας πετανε συνεχεια 3 ωρες τωρα

QUOTE (j-kidd13 @ Feb 19 2017, 21:36 ) *
Αν ηθελε τους δικους του ορους,δεν θα συναινουσε ΠΟΤΕ στο να γινει ο τελικος στην εδρα σας.Παμε παρακατω.
Αν επισης,στα επισημα ηταν οπως επρεπε ο κοσμος,που πηγε ο ΔΓ να δει τον αγωνα και βρεθηκε αναμεσα στην μιση super 3,δεν θα γινοταν το παραμικρο απο μεριας του,και ο αγωνας θα ξεκινουσε κανονικα.Να υποθεσω οτι και γι αυτο φταινει ο Παο και οι οπαδοι του?Αν το παιχνιδι γινοταν στο ΟΑΚΑ,και ηταν 3000 Αρειανοι και 6000 Παναθηναικοι,θα υποστηριζεις οτι ειναι λογικο αφου το ματς εγινε στην Αθηνα?


ο ΔΓ συναινεσε γιατι ο Αρης ειπε δε παιζω αν δε παμε στη Λαρισα και πανω.Επισης συναινεσε γιατι δε περιμενε οτι θα φτασει εκει η ιστορια με τους γελοιους χειρισμους της εοκ οντας οντως εκτεθιμενος με την αρχικη ανακοινωση του περι επιθυμιας να γινει στη Βορεια Ελλαδα
Στα επισημα δεν ηταν ο σουπερ 3,ηταν η τοπικη κοινωνια οπως στ αορακια.Αυτο δεν αρεσε στο ΔΓ κι εκανε μανουρα.
SteelGandalf
QUOTE(Ledas @ Feb 18 2017, 20:05 ) *
Φαε τη γλώσσα σου. Κάτσε να πάνε σπίτια τους όλοι και τότε πες το. Δες τιγίνεται τώρα. Εκτός και αν είναι μέρος του σοου της απονομής. Αμα ξαναδούμε τελικό με οπαδούς να μου τρυπήσετε την μύτη. Φαινοταν απο τις φάτσες στις εξέδρες. Αξιοι της μοίρας μας.


Επέλεξα, αφού πλήρωσα το 30άρι κι επειδή δεν βλέπω να ξανακάνω το ίδιο λάθος στο μέλλον ζώντας όλα αυτά τα "όμορφα", να καθίσω να παρακολουθήσω την απονομή. Να ξέρετε πως στο τέλος χειροκρότησα την προσπάθεια και των παιχτών του Παναθηναϊκού. Οι παίχτες και οι προπονητές δεν φταίνε σε τίποτα. Περνάει ένα τέταρτο περίπου μέχρι να οργανωθεί το πράγμα. Βγαίνουν οι Παναθηναϊκοί στο γήπεδο και πάνω που πάει να ξεκινήσει η απονομή, αρχίζει ο πόλεμος!!! Μπαμ μπουν κροτίδες, φωτοβολίδες, βεγγαλικά, καπνογόνα. Εκεί που στεκόμουν, είχαμε μείνει ελάχιστοι. Δίπλα μου, αριστερά μου, ενώ πριν λίγα λεπτά οι οργανωμένοι στέκονταν και κοιτούσαν άπραγοι και προφανώς απογοητευμένοι, ξαφνικά την θέση τους πήραν κάποιοι κουκουλοφόροι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Όχι, δεν εννοώ πως την θέση τους πήραν κάποιοι άλλοι. Ήταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και βρήκαν την ευκαιρία να χαλάσουν την γιορτή, να αμαυρώσουν την εικόνα του Άρη, διότι ο Άρης θίγεται πρωτίστως από τις συμπεριφορές τους, χωρίς να υπολογίζουν απολύτως τίποτα. Κάπου εκεί άρχισε να ξεφεύγει το πράγμα. Στην αρχή νομίζαμε πως είναι μεμονωμένα τα επεισόδια, αλλά σύντομα αντιληφθήκαμε πως κινδυνεύουμε και μετατοπιστήκαμε πιο κεντρικά, στις θύρες 2-3 (για όσους γνωρίζουν), εκεί που βρίσκεται και η θέση του διαρκείας μου. Ξαφνικά βλέπω άσπρη πυκνή σκόνη να εισέρχεται στην κεντρική σάλα. Υπέθεσα, όπως και τελικά έτσι ήταν, πως κάποια καλόπαιδα έκαναν χρήση πυροσβεστικών μέσων. Κάποιοι επιδίδονταν σε απευθείας επιθέσεις στα ΜΑΤ, έχοντας ξηλώσει καρεκλάκια και τους χτυπούσαν με αυτά. Ήταν τραγικό το θέαμα. Τα παιδιά από τα ΜΑΤ προσπαθούσαν, τουλάχιστον όσο τους έβλεπα εγώ, να αμυνθούν χρησιμοποιώντας τις ασπίδες τους. Φυσικά όταν μπορούσαν, έκαναν κι εκείνοι επίθεση και πολύ καλά έκαναν. Τους έχουμε στοχοποιήσει ενώ στην πλειοψηφία τους είναι παιδιά καθημερινά όπως εμείς. Εξαιρέσεις υπάρχουν παντού και ουδεμία σχέση έχω με τα σώματα ασφαλείας, ούτε εγώ ούτε κάποιος δικός μου, για να σας προλάβω. Παλικάρια των 800-900 ευρώ είναι που κάνουν την βάρδια τους, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Την ώρα που έμπαινα στο γήπεδο, τους ευχόμουν καλό κουράγιο. Που και να ήξερα...

Λίγα λεπτά αργότερα νιώσαμε την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική. Είχαν κάνει χρήση χημικών και άρχισαν αυτά να μεταφέρονται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι κόουτς Πρίφτης, πήρε κακήν κακώς τους παίχτες μας στα αποδυτήρια. Οι Παναθηναϊκοί κατέγραφαν με τα κινητά τους τον πόλεμο, νιώθοντας αμηχανία όντες εμβρόντητοι. Άρον άρον έγινε η απονομή, την στιγμή που εγώ βρέθηκα δύο βήματα από τον κύριο Λάσκαρη! Τον κοιτούσα με βλέμμα λύπης όντας έτοιμος να απολογηθώ για τις πράξεις των άλλων, υποτίθεται, Αρειανών, για όλα όσα συνέβαιναν, διότι δεν θεωρώ που του αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Μπορεί να έχει κάνει λάθη, αλλά δεν θεωρώ πως είναι τέτοια ώστε να εισπράττει τέτοια συμπεριφορά. Βέβαια, πάνω σε αυτό έχω τοποθετηθεί πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν, όταν κι έγραφα να πάρουν κεφάλια και να τους αποτρέψουν άπαξ και δια παντός από την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Δυστυχώς δεν εισακούστηκα και τα αποτελέσματα τα βιώσαμε κι εχθές. Προσπάθησα, όταν γύρισε 2-3 φορές πίσω, να τον μαγνητίσω με το βλέμμα μου (μην γελάσετε, αλήθεια λέω), αλλά μάλλον δεν τα κατάφερα. Τους κοιτούσε αποσβολωμένος, προφανώς μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά...

Σε λίγα λεπτά κάνει νόημα στους δικούς του να αποχωρήσουν. Από πίσω, σχετικά κοντά, ακολουθώ εγώ και άλλοι. Βγαίνουμε έξω μέσω του sports cafe (η συγκεκριμένη θύρα από εκεί έχει πρόσβαση). Ρωτάω τους αστυνομικούς τι παίζει έξω (γενικά είχε πολλή αστυνομική δύναμη) και μου λένε πρέπει να είναι εντάξει. Χαχαχα, εδώ γελάνε. Με το που βγαίνω έξω και πάω να φύγω από εκεί που μπήκα, βλέπω αρκετούς να επιστρέφουν λέγοντας μας να μην πάμε από εκεί, επειδή έχουν ριχτεί δακρυγόνα. Πάμε να φύγουμε μέσα από την έκθεση κι ενώ οι αστυνομικοί μας λένε δεν περνάει, εντούτοις αφήνουν τον κόσμο να περάσει. Πάω να περάσω κι εγώ και στα πρώτα 3 βήματα δέχομαι "κύμα σκόνης χημικών" και αρχίζουν να τσούζουν έντονα τα μάτια μου, να θέλω να βήξω και κάνω επί τόπου αναστροφή και γυρίζω και πάλι εμπρός από το sports cafe. Επιχειρώ να φύγω από την άλλη μεριά, εκεί όπου βρίσκεται το τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά με σταματάει ένας από τα ΜΑΤ, λέγοντας μου πως δε μπορώ να περάσω από εκεί. Του λέω πως πιο πέρα υπάρχει πρόβλημα, μου ζητάει να βγάλω τα διακριτικά του Άρη (φορούσα σκούφο και κρατούσα καπέλο του Άρη), οπότε τα βγάζω αμέσως, τα κρύβω στο jacket μου και περνάω κανονικά, αν και φορούσα κιτρινόμαυρα παπούτσια!!! Λίγο πιο πέρα, χαμός από αστυνομία, προφανώς περίμεναν τους Παναθηναϊκούς να βγουν και να τους συνοδεύσουν στα λεοφωρεία. Περνάω μέσα από την έκθεση και βγαίνω από την κάτω πύλη (δίπλα στον πύργο του ΟΤΕ). Φεύγω αριστερά (κι εκεί είχε πολλούς παρατεταγμένους με μοτοσυκλέτες) και την έκανα περνώντας μπροστά από το Βελλίδειο...

Απίστευτη και πρωτόγνωρη εμπειρία, σε ένα κράτος που δεν υπάρχει πουθενά. Όλα βρίσκονται στο έλεος του Θεού, αλλά αν βρεθείς την λάθος στιγμή στην λάθος θέση, κάηκες...
pan24
QUOTE (tuareg @ Feb 19 2017, 21:28 ) *
Τι λες μωρε?Το βιντεο που αναφερεις δειχνει καθαρα τα στυλο να ριχνουν προς τους δικους μας απο τη κερκιδα των οργανωμενων του παο.
Τα υπολοιπα οτι να ναι...το 50-50 δεν ειναι για τη διαιτησια,εννο οτι δε γντ ο τελικος με τους δικους του ορους που τους θελει 100-0 παο (δλδ στο οακα)
Λεγοντας υπεραριθμοι τι εννοεις?Λογικο δεν ειναι να ηταν περισσοτεροι οι Αρειανοι σε παιχνιδι που γινεται στη Θεσσαλονικη?
Το παιχνιδι το εκανε ζουγκλα η διοικηση του παο και οι οπαδοι του.Τελος.

Δεν σου ειπα οτι οι παναθηναικοι δεν ειχαν μαζι στυλο,πυρσους και πετρες(υπαρχουν και τετοια σε φωτογραφιες)
Εσυ στο βιντεο εκτος απο τις φωτοβολιδες των παναθηναικων δεν βλεπεις και των αρειανων?Γιατι σε προηγουμενο ποστ ειπε οτι κανενας αρειανος δεν ειχε τετοια

Τωρα επιμενεις οτι ο ΔΓ ηθελε ντε και καλα οακα και τα σχετικα ενω με δικη του παρεμβαση εγινε αλεξανδρειο.Αυτη ειναι συζητηση που εχει γινει πολλες φορες και προφανως δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη.Προβληματισου μονο πως γινεται και ο ΔΓ να ειναι τοσο διαπλεκομενος και να ελεγχει τα παντα και να γινει κατι εντελως αντιθετο απο αυτα που θελει

Οχι δεν ειναι λογικο να ειναι (τοσο) περισσοτεροι σε παιχνιδι που ειχε συμφωνηθει να ειναι τα εισιτηρια 50-50 ακομα και στον κηπο του λασκαρη να γινοταν το ματς.Καταλαβαινω καποιες απο τις προσκλησεις που θα πηγαν σε περιφερεια κτλ να υποστηριξουν τον αρη αλλα να ειναι διπλασιοι ισως και παραπανω οι αρειανοι(οπως ειπε και ο admin που ηταν στο γηπεδο) ουτε λογικο ειναι ουτε αναμενομενο ουτε δεκτο

Για το αν για τα επεισοδια που εγιναν στο τελος και το ξυλο αρειανων-ματ φταιει ο ΔΓ και οι φαναατικοι του παναθηναικου επισης δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη
tuareg
QUOTE (pan24 @ Feb 19 2017, 21:46 ) *
Δεν σου ειπα οτι οι παναθηναικοι δεν ειχαν μαζι στυλο,πυρσους και πετρες(υπαρχουν και τετοια σε φωτογραφιες)
Εσυ στο βιντεο εκτος απο τις φωτοβολιδες των παναθηναικων δεν βλεπεις και των αρειανων?Γιατι σε προηγουμενο ποστ ειπε οτι κανενας αρειανος δεν ειχε τετοια

Τωρα επιμενεις οτι ο ΔΓ ηθελε ντε και καλα οακα και τα σχετικα ενω με δικη του παρεμβαση εγινε αλεξανδρειο.Αυτη ειναι συζητηση που εχει γινει πολλες φορες και προφανως δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη.Προβληματισου μονο πως γινεται και ο ΔΓ να ειναι τοσο διαπλεκομενος και να ελεγχει τα παντα και να γινει κατι εντελως αντιθετο απο αυτα που θελει

Οχι δεν ειναι λογικο να ειναι (τοσο) περισσοτεροι σε παιχνιδι που ειχε συμφωνηθει να ειναι τα εισιτηρια 50-50 ακομα και στον κηπο του λασκαρη να γινοταν το ματς.Καταλαβαινω καποιες απο τις προσκλησεις που θα πηγαν σε περιφερεια κτλ να υποστηριξουν τον αρη αλλα να ειναι διπλασιοι ισως και παραπανω οι αρειανοι(οπως ειπε και ο admin που ηταν στο γηπεδο) ουτε λογικο ειναι ουτε αναμενομενο ουτε δεκτο

Για το αν για τα επεισοδια που εγιναν στο τελος και το ξυλο αρειανων-ματ φταιει ο ΔΓ και οι φαναατικοι του παναθηναικου επισης δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη


καλα ειδες εσυ φωτοβολιδες απο τους αρειανους οκ.....
και στ αορακιαι ειχε συμφωνηθει 50-50 αλλα δεν ειδα να κοπτεται κανεις,αντιθετα οταν το θεσαμε μας ειπαν αφαιρεση βαθμων.
Και ναι ειναι λογικο γιατι το παιχνιδι γινεται στη Θεσσαλονικη και η τοπικη κοινωνια αν παρει τα της εοκ τι περιμενες να ειναι?
Στη τελικη ας προσεχε η εοκ που τις εδινε....
j-kidd13
QUOTE(tuareg @ Feb 19 2017, 21:40 ) *
ο ΔΓ συναινεσε γιατι ο Αρης ειπε δε παιζω αν δε παμε στη Λαρισα και πανω.Επισης συναινεσε γιατι δε περιμενε οτι θα φτασει εκει η ιστορια με τους γελοιους χειρισμους της εοκ οντας οντως εκτεθιμενος με την αρχικη ανακοινωση του περι επιθυμιας να γινει στη Βορεια Ελλαδα
Στα επισημα δεν ηταν ο σουπερ 3,ηταν η τοπικη κοινωνια οπως στ αορακια.Αυτο δεν αρεσε στο ΔΓ κι εκανε μανουρα.


Και πολυ καλα εκανε και εκανε μανούρα.Έπρεπε να ειναι 150 ατομα εκατέρωθεν,και ηταν υπερδεκαπλασιοι Αρειανοι.

Ο ΔΓ συναινεσε για να βρεθεί λυση στο μπάχαλο που προεκυψε.Κάνοντας το χατίρι του Αρη.Παρα τον "εκβιασμό" του στυλ δεν παιζω κατω απ τη Λάρισα.Επαναλαμβάνω,αν ήθελε το παιχνίδι με τους δικους του ορους,δεν θα ανακοινωνε την πρόταση του για να γινει το παιχνίδι στη Βορεια Ελλαδα,ουτε και θα συναινουσε για το Αλεξανδρειο.Απλα πραγματα.


QUOTE(tuareg @ Feb 19 2017, 21:53 ) *
καλα ειδες εσυ φωτοβολιδες απο τους αρειανους οκ.....
και στ αορακιαι ειχε συμφωνηθει 50-50 αλλα δεν ειδα να κοπτεται κανεις,αντιθετα οταν το θεσαμε μας ειπαν αφαιρεση βαθμων.
Και ναι ειναι λογικο γιατι το παιχνιδι γινεται στη Θεσσαλονικη και η τοπικη κοινωνια αν παρει τα της εοκ τι περιμενες να ειναι?
Στη τελικη ας προσεχε η εοκ που τις εδινε....


Αρα ξαναρωταω,αν ο τελικος γινοταν στο οακα,και ειχαμε διπλασιους Παναθηναϊκους,δεν θα εγραφες για το πράσινο κατεστημένο της ΕΟΚ κλπ κλπ,αλλα οτι ειναι απολυτα φυσιολογικό γιατι ο τελικος ειναι στην Αθηνα?
tuareg
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 19 2017, 21:56 ) *
Και πολυ καλα εκανε και εκανε μανούρα.Έπρεπε να ειναι 150 ατομα εκατέρωθεν,και ηταν υπερδεκαπλασιοι Αρειανοι.

Ο ΔΓ συναινεσε για να βρεθεί λυση στο μπάχαλο που προεκυψε.Κάνοντας το χατίρι του Αρη.Παρα τον "εκβιασμό" του στυλ δεν παιζω κατω απ τη Λάρισα.Επαναλαμβάνω,αν ήθελε το παιχνίδι με τους δικους του ορους,δεν θα ανακοινωνε την πρόταση του για να γινει το παιχνίδι στη Βορεια Ελλαδα,ουτε και θα συναινουσε για το Αλεξανδρειο.Απλα πραγματα.


μεγαλα παιδια ειμαστε μη κανεις οτι δε ξερεις τι γινεται.
εβγαλε τον εαυτο του απ εξω κι αφησε την εοκ να του κανει τη δουλεια (οπως συνηθως,τωρα μη μου πεις οτι πεφτεις απο τα συννεφα που λεω οτι η εοκ ελεγχεται απο το παο),δε του εκαναν τη δουλεια γιατι ειναι ανικανοι για τα παντα και θελωντας και μη συναινεσε.
Οσο για τη μανουρα τι να κανουμε,ετσι ειν αυτα οταν συμφωνεις να πανε εισιτηρια στη τοπικη κοινωνια παιρνεις τα ρισκα σου.
Αλλο η τοπικη κοινωνια του Ηρακλειου,αλλο της Θεσσαλονικης,απλα του εκατσε στραβα οτι η επιλεκτικη του αντιληψη περι ισονομιας για μια φορα στραφηκε εναντιον του.

QUOTE (j-kidd13 @ Feb 19 2017, 21:58 ) *
Αρα ξαναρωταω,αν ο τελικος γινοταν στο οακα,και ειχαμε διπλασιους Παναθηναϊκους,δεν θα εγραφες για το πράσινο κατεστημένο της ΕΟΚ κλπ κλπ,αλλα οτι ειναι απολυτα φυσιολογικό γιατι ο τελικος ειναι στην Αθηνα?

ασφαλως και θα εγραφα οχι ομως για το λογο που λες αλλα για το οτι για μια ακομα φορα οριστηκε τελικος στο οακα οταν στη Θεσσαλονικη εχει να γινει 15χρονια
SteelGandalf
Βασίλη (tuareg) και pan24, έλεος παλικάρια μου!!! Οίκτο...

QUOTE(irving @ Feb 18 2017, 21:01 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/basket/opad...tou-ari/3334140

καλα τοσο ευκολο ειναι να μπει κανεις στα αποδυτηρια?
απο αυτα που λεει το αρθρο δεεν πηραν κινητα και πορτοφολια. για μπλουζες πηγαν. αν και πιστευω πως ολο και κατι θα βουτηξαν. αλλα αυτο δεν εχει σημασια. το θεμα ειναι οτι η ελλειψη παιδειας και η υπαρξη καφρων στην ελλαδα ειναι μεγαλο προβλημα. επισης η αστυνομια και οι ανθρωποι του γηπεδου ουτε τα αποδυτηρια του αρη δεν μπορουν να προστατεψουν, τι να λεμε για τα καπνογονα και τις κερκιδες.


Το άκουσα στο ραδιόφωνο, κατά την επιστροφή μου στο σπίτι! Δεν πίστευα στα αφτιά μου! Δε νομίζω πως στην συγκεκριμένη περίπτωση φταίει η αστυνομία. Έχω την εντύπωση πως τα αποδυτήρια του γηπέδου θα πρέπει να φυλάσσονται από ιδιωτική εταιρία φύλαξης, απλά δεν γνωρίζω τι συνέβη χθες, επειδή ο Άρης, επί της ουσίας, ήταν φιλοξενούμενος. Παρόλ' αυτά, είναι κατάπτυστο το συγκεκριμένο γεγονός, από όποια πλευρά φιλάθλων κι αν προήλθε.

Γράψατε και γι' αυτά διάφορα. Δεν γνωρίζω που ακριβώς κάτω από το Αλεξάνδρειο βρίσκονται τα αποδυτήρια των ομάδων, αλλά θα πρέπει να σας διαβεβαιώσω πως και 1-2 αρκούν για να κάνουν την ζημιά. Μην περιμένετε μια ολόκληρη αρμάδα να χρειαζόταν να το κάνει! Προφανώς και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα ήταν πιο εύκολο να έχουν πρόσβαση εκεί, εφόσον η φύλαξη ήταν ελλιπής ή παντελώς απούσα. Και για να απαντήσω σχετικά με αυτό που λέχθηκε περί της αστυνομικής δύναμης, αυτή υπήρχε κυρίως από τις δύο πλευρές, ανάμεσα στην διπλή νεκρή ζώνη των οπαδών των δύο ομάδων. Στις 5-6 βρίσκονταν οι Αρειανοί (μπροστά από την 6 οι ΜΑΤατζήδες) και στην 9-10 οι Παναθηναϊκοί (μπροστά από την 9 οι ΜΑΤατζήδες). Οι θύρες 7-8 ήταν κενές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο οποιοσδήποτε επιθυμούσε να αφήσει την θέση του και να βγει έξω από την είσοδο από την οποία μπήκε πως δεν είχε δυνατότητα να το κάνει. Εκεί βρίσκονται οι τουαλέτες, τα κυλικεία, οι έξοδοι. Ο καθένας μπορούσε να βγει έξω από εκεί απ' όπου μπήκε μέσα. Άρα μην αναρωτιέστε πως βρέθηκαν οι κλέφτες στα αποδυτήρια του Άρη. Μπορούσαν να βγουν ανά πάσα στιγμή έξω όλοι τους.
Ledas
Φίλε gadalf,

Στο ποστ σου που απαντησες σε έναν κομμεντ μου: Δεν δικαιολογώ καθόλου τον γιαννακόπουλο. Απλά εξεφρασα την άποψη ότι θα έιναι πολύ μεγάλο φαουλ, αμα φύγει με την ομάδα από το παιχνίδι. Πανω στην ένταση της στιγμής με όσα γίνονταν, ίσως να φάνηκε ότι παίρνω το μέρος του. Το μόνο που θεωρώ ότι δικαιολογούσε τη στάση του, είναι ότι ένιωθε κερατάς που μπηκαν τόσοι αρειανοί μέσα. Ηθικά αν το δούμε, ήταν ένα φάουλ αυτό από μεριά αρη. Ο γιαννακόπουλος δεν έχει δικαιώμα να ομιλεί όμως, με όσα ίδια και χειρότερα έχει κάνει. Αδικημένοι μπορούσαν να νιώθουν όσοι είναι υγιής (αρκεί να δείχνουν την ίδια ευθιξία όταν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο σε άλλη ομάδα)

Αλλά προς θεου δε δικαιολογώ ουτε το ύφος του (μαλλιστα το καυτηρίασα σε ένα ποστ μου που είπε ότι νιώθει αηδιασμένος), ούτε τις πρακτικές του. θεωρώ ότι με αυτά που έχει πράξει μεχρι τωρα, είναι ντροπή για τον παο που έχει τέτοια διοικηση. Ναι βάζει λεφτά, για να μείνουμε ανταγωνιστικοί. Εμένα δε μου αρκεί και ντρέπομαι. Μακάρι να βάλει μυαλο. οχι ότι θα γίνει σεβαστό πρόσωπο, αλλά τουλάχιστον να μη βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές και να μη προσπαθεί να περνάει το δικό του με θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

Δεν είχα πληρη εικόνα για το πως συμπεριφερόταν και σε πιστεύω. Πανω στην ένταση της στιγμής και εγώ ίσως εμοιαζα με φανατισμένο και συγγνωμη. Ευχαριστώ για τα λόγια σου. Γνωρίζω όμως ότι απέχω από το να είμαι καλός συνομιλητής, γιατί και εγώ καμιά φορά ξεφεύγω. Λογικό έιναι δύσκολα αλλάζουμε αποψη rolleyes.gif και δεχόμαστε κάποια άλλη. Το θέμα είναι να το δουλέψουμε.

Φιλε tuareg, εξακολουθείς να πιστεύεις ότι μόνο οι πράσινοι ευθυνονται για τα χθεσινά και ενώ σου έχω απαρθμισει με ποια 2 πράγματα ο άρης ήταν συνενοχος στην παρωδια. μαλλιστα λες ότι λογικό και φυσιολογικο είναι να έχετε τους διπλασιους αρειανούς στο γήπεδο, αφού παίζατε στη θεσσαονικη. τώρα αν πεταχτεί κάποιος παναθηναικός και σου πει ότι και για τα αοράκια που κατηγορείς τον παο, λογικό είναι να έχει πιο πολλούς παναθηναικούς, θα φταίει; Ηταν φαουλ και τέλος. Αλλά φαίνεται δε μπορώ να σε μεταπείσω, οπότε το λήγω. Αν μπορείς κράτα ίσες αποστάσεις μόνο.
tuareg
QUOTE (Ledas @ Feb 19 2017, 22:07 ) *
Αλλά φαίνεται δε μπορώ να σε μεταπείσω οπότε το λήγω. Αν μπορείς κράτα ίσες αποστάσεις μόνο.


οχι..ισες αποστασεις με το πηδαω τα καγκελα να μπω στο γηπεδο για να δω την ομαδα μου και σπαω καρεκλακια επειδη προκληθηκα,με την αποπειρα δολοφονιας και τη κλοπη δε μπορω να κρατησω
j-kidd13
QUOTE(tuareg @ Feb 19 2017, 22:00 ) *
μεγαλα παιδια ειμαστε μη κανεις οτι δε ξερεις τι γινεται.
εβγαλε τον εαυτο του απ εξω κι αφησε την εοκ να του κανει τη δουλεια (οπως συνηθως,τωρα μη μου πεις οτι πεφτεις απο τα συννεφα που λεω οτι η εοκ ελεγχεται απο το παο),δε του εκαναν τη δουλεια γιατι ειναι ανικανοι για τα παντα και θελωντας και μη συναινεσε.
Οσο για τη μανουρα τι να κανουμε,ετσι ειν αυτα οταν συμφωνεις να πανε εισιτηρια στη τοπικη κοινωνια παιρνεις τα ρισκα σου.
Αλλο η τοπικη κοινωνια του Ηρακλειου,αλλο της Θεσσαλονικης,απλα του εκατσε στραβα οτι η επιλεκτικη του αντιληψη περι ισονομιας για μια φορα στραφηκε εναντιον του.

Δεν εβγαλε κανεναν εαυτο απ εξω,ισα ισα σας εκανε ολα τα χατηρια.Τωρα να κατσει και να δωσει και το κυπελλο,οχι αυτο δεν μπορουσε να το κανει.Αν εχεις στοιχεια για το οτι η ΕΟΚ ελεγχεται απο τον Παο,να τα παραθεσεις επισημα,αλλιως ασε τη λασπη στον ανεμιστηρα.
Φανταζομαι στην τοπικη κοινωνια της Θεσσαλονικης,θα υπαρχουν και παρα πολλοι Παναθηναικοι,οι οποιοι θα μπορουσαν να εχουν παρει προσκλησεις/εισητηρια οπως πηραν οι Αρειανοι.Ολως τυχαιως τα εισητηρια πηγαν ολα σε Αρειανους.

QUOTE
ασφαλως και θα εγραφα οχι ομως για το λογο που λες αλλα για το οτι για μια ακομα φορα οριστηκε τελικος στο οακα οταν στη Θεσσαλονικη εχει να γινει 15χρονια


Εγω αλλο ρωτησα,μιλαω για τα εισητηρια συγκεκριμενα,για το οποιο δεν απαντησες γιατι ξερεις πως σε αντιστοιχη περιπτωση θα ειχες κανει καμια 15αρια ποστ για το πρασινο κατεστημενο της εοκ και του Βασιλακοπουλου που εδωσε τα εισητηρια στον Παναθηναικο κλπ κλπ.Τωρα ομως που τα πηρε ο Αρης,δεν τρεχει τιποτα και δεν το αναφερουμε καν.

Τελος παντων,η κουβεντα αυτη δεν εχει καποιο αποτελεσμα,ο καθενας βλεπει τα πραγματα απο τη δικη του σκοπια.
Το γεγονος ειναι ενα,οτι ο Παναθηναικος σαν μεγαλη ομαδα που ειναι,εκανε το χατηρι στον Αρη να γινει ο τελικος στο γηπεδο του,ηρθε σε ενα γηπεδο με παραπανω απο τους διπλασιους να ειναι οπαδοι του Αρη,παρατυπα,επαιξε και κερδισε δικαια το κυπελλο.
End of story.

QUOTE(tuareg @ Feb 19 2017, 22:09 ) *
οχι..ισες αποστασεις με το πηδαω τα καγκελα να μπω στο γηπεδο για να δω την ομαδα μου και σπαω καρεκλακια επειδη προκληθηκα,με την αποπειρα δολοφονιας και τη κλοπη δε μπορω να κρατησω


Eχεις δικιο,μονο για να μπουν να δουν την ομαδα τους σκαρφαλωναν τις σιδεριες.
SteelGandalf
QUOTE(back2back @ Feb 18 2017, 21:04 ) *
Αντί να τα βάζει με τη διαιτησία ο Λάσκαρης να φροντίσει το καλοκαίρι να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, αν ο Άρης σήμερα είχε το ρόστερ της Βαλένθια ή έστω της Μάλαγα θα κέρδιζε το παιχνίδι άνετα, ο Παο ήταν κάκιστος


Συμφωνώ κι επαυξάνω. Αν μη τι άλλο όμως δεν θα πρέπει να πέφτει σε παγίδες. Είναι όμως νέος στον χώρο, άπειρος από όλα τα "καλούδια" που συμβαίνουν σε αυτόν, οπότε μοιραία θα κάνει και λάθη. Μην τον κακολογείτε όμως. Νιώθω πως δεν είναι τύπος όπως ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είναι άδικο να εξομοιώνουμε τον κύριο Λάσκαρη με τον κύριο Γιαννακόπουλο. Μπορεί να έχει πει πράγματα που τον έκαναν ανακόλουθο (αναφέρομαι κυρίως στις δηλώσεις του περί του συστήματος πριν λίγο καιρό), αλλά η εικόνα που εμφανίζει γενικώς είναι ενός πράου ανθρώπου, με λεπτούς τρόπους, σεβασμό που ουδεμία σχέση έχουν με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού. Λίγες φορές συνέβη σε όλους μας όταν νιώθουμε αδικημένοι να αντιδρούμε χωρίς "καθαρό" μυαλό και βιαστικά, ενώ όταν ηρεμούμε να έχουμε μετανιώσει για κάποια λόγια ή πράξεις μας; Δεν είμαι δικηγόρος του, ούτε τον γνωρίζω τον άνθρωπο, ούτε θέλω να πάρω το μέρος του επειδή είναι ιδιοκτήτης της ομάδας μου. Δεν συνηθίζω να λειτουργώ έτσι εγώ. Λέω πάντα αυτό που πιστεύω πως είναι δίκαιο, ανεξαρτήτως ποιος το πρεσβεύει.
tuareg
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 19 2017, 22:14 ) *
Δεν εβγαλε κανεναν εαυτο απ εξω,ισα ισα σας εκανε ολα τα χατηρια.Τωρα να κατσει και να δωσει και το κυπελλο,οχι αυτο δεν μπορουσε να το κανει.Αν εχεις στοιχεια για το οτι η ΕΟΚ ελεγχεται απο τον Παο,να τα παραθεσεις επισημα,αλλιως ασε τη λασπη στον ανεμιστηρα.
Φανταζομαι στην τοπικη κοινωνια της Θεσσαλονικης,θα υπαρχουν και παρα πολλοι Παναθηναικοι,οι οποιοι θα μπορουσαν να εχουν παρει προσκλησεις/εισητηρια οπως πηραν οι Αρειανοι.Ολως τυχαιως τα εισητηρια πηγαν ολα σε Αρειανους.



Εγω αλλο ρωτησα,μιλαω για τα εισητηρια συγκεκριμενα,για το οποιο δεν απαντησες γιατι ξερεις πως σε αντιστοιχη περιπτωση θα ειχες κανει καμια 15αρια ποστ για το πρασινο κατεστημενο της εοκ και του Βασιλακοπουλου που εδωσε τα εισητηρια στον Παναθηναικο κλπ κλπ.Τωρα ομως που τα πηρε ο Αρης,δεν τρεχει τιποτα και δεν το αναφερουμε καν.

Τελος παντων,η κουβεντα αυτη δεν εχει καποιο αποτελεσμα,ο καθενας βλεπει τα πραγματα απο τη δικη του σκοπια.
Το γεγονος ειναι ενα,οτι ο Παναθηναικος σαν μεγαλη ομαδα που ειναι,εκανε το χατηρι στον Αρη να γινει ο τελικος στο γηπεδο του,ηρθε σε ενα γηπεδο με παραπανω απο τους διπλασιους να ειναι οπαδοι του Αρη,παρατυπα,επαιξε και κερδισε δικαια το κυπελλο.
End of story.



Eχεις δικιο,μονο για να μπουν να δουν την ομαδα τους σκαρφαλωναν τις σιδεριες.


αν γινοταν ο τελικος στο οακα θα ηταν λογικο κι αναμενομενο να ειναι οι οπαδοι του παο περισσοτεροι,δε ζω στην ελβετια.
Το τι θα εγραφα στο ειπα,τα υπολοιπα που υποθετεις για τη τυχον αντιδραση μου ειναι δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα.
Για τα περι ανεμιστηρων εκτιθεσαι,ασε τις υποδειξεις,εκτος αν ηρθες απο την Ελβετια οντως,ημουν πολυ κοντα στ αορακια οταν οι δικοι μας ελεγαν στο Τσαγκρωνη και στον αστυν διευθυντη Ηρακλειου περι συμφωνηθεντων και η απανηση ηταν ειτε παιζετε ειτε μειον βαθμοι.
(btw αφου δεν ελεγχει κατι ο ΠΑΟ τι χαρη εκανε?Πως εκανε χαρη σε κατι που δε περνουσε απο το χερι του?
Καμμια χαρη δεν εκανε,εφαγε ηττα ο ΔΓ και σκυλιασε γι αυτο εγινε οτι εγινε)
SteelGandalf
QUOTE(Ledas @ Feb 18 2017, 21:57 ) *
Εγω ήθελα να ξερα, οι αρειανοί που σπάσαν καθίσματα στο ίδιο τους το γήπεδο δε ντρέπονται? Θεωρούν ότι κάνουν καλό στην ομάδα τους και ότι την αγαπούν έτσι; Καλά θα μου πεις ψηλά γράμματα όλα αυτά μπροστά στα άλλα που γίναν...

Κατά τα άλλα έσκασε είδηση για συλληψεις. Και ξέρετε τι έκανε η φοράδα στο αλώνι. Θα βγουν έξω και η ζωή συνεχίζεται και πάλι μια απο τα ίδια... Μου αρέσουν που λέγαν ότι η λάρισα η ξάνθη κτλ δε μπορούσαν να φιλοξενήσουν αγώνα τέτοιου επιπέδου (πολύ υψηλού επιπέδου λέμε). Δηλαδή εκεί τί άλλο θα γινόταν; Τι σόι έλεγχοι γίνονται? Οι φωτοβολίδες και διάφορα αντικείμενα πως μπαίνουν μέσα;


Δε μπορεί να είναι πραγματικοί Αρειανοί, Παναθηναϊκοί, Ολυμπιακοί όσοι κάνουν τέτοιο κακό στις ομάδες τους. Να 'χαμε να λέγαμε των οπισθίων οπαδοί είναι. Χαπακωμένοι, τίγκα στο αλκοόλ και στις ουσίες. Δεν βλέπουν συνάνθρωπο δίπλα τους. Αυτό όμως είναι τεράστια ευθύνη της αστυνομίας. Το έγραψα και πιο πριν. Ο έλεγχος ήταν επιεικώς ελλιπέστατος. Πέρασαν μέσα όσοι δεν έπρεπε να περάσουν. Προφανώς, αν δεν περνούσαν, θα ξεκινούσε πόλεμος εκτός του γηπέδου, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φοβούνταν οι αστυνομικές δυνάμεις. Αν δεν φοβούνταν κάτι τέτοιο, τότε είναι αφελείς.

QUOTE(Timemaster @ Feb 18 2017, 22:10 ) *
Με έκανες κ γέλασα.
Τα παλικάρια στην πλειοψηφία που ήταν στο γήπεδο δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ , από συμφέρον ομάδος κ.λ.π.
Έρχονται μονάχα σε 3-4 παιχνίδια την χρονιά και τους έχω δει σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ όταν η ομάδα να γυρνάει το παιχνίδι να πετάνε αντικείμενα που βρίσκουν παίχτη του Άρη και διακόπτεται το ματς. Την ώρα που είχαμε βρει ρυθμό.

Οι φίλαθλοι της ομάδας , φαντάζομαι θα το επιβεβαιώσει και ο διαχειριστής μας , με την λήξη αποχώρησαν.


Σαφώς και δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ. Στο πρόσφατο παρελθόν το πληρώσαμε πολύ ακριβά αυτό, κυρίως σε ντέρμπι που έκαναν την εμφάνιση τους.

Κωστή, οι περισσότεροι αποχώρησαν. Αν θες να το γράψω ποσοστιαία, ένα τουλάχιστον 50-60% αποχώρησε, αλλά έμειναν και μερικοί που δεν είχαν καμία σχέση με τους οργανωμένους κανίβαλους που βρίσκονταν στις θύρες 5-6. Ένας από αυτούς κι εγώ που όπως έγραψα πιο πάνω ήθελα να δω την απονομή, τρομάρα μου...
j-kidd13
QUOTE(tuareg @ Feb 19 2017, 22:20 ) *
αν γινοταν ο τελικος στο οακα θα ηταν λογικο κι αναμενομενο να ειναι οι οπαδοι του παο περισσοτεροι,δε ζω στην ελβετια.
Το τι θα εγραφα στο ειπα,τα υπολοιπα που υποθετεις για τη τυχον αντιδραση μου ειναι δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα.
Για τα περι ανεμιστηρων εκτιθεσαι,ασε τις υποδειξεις,εκτος αν ηρθες απο την Ελβετια οντως,ημουν πολυ κοντα στ αορακια οταν οι δικοι μας ελεγαν στο Τσαγκρωνη και στον αστυν διευθυντη Ηρακλειου περι συμφωνηθεντων και η απανηση ηταν ειτε παιζετε ειτε μειον βαθμοι.
(btw αφου δεν ελεγχει κατι ο ΠΑΟ τι χαρη εκανε?Πως εκανε χαρη σε κατι που δε περνουσε απο το χερι του?
Καμμια χαρη δεν εκανε,εφαγε ηττα ο ΔΓ και σκυλιασε γι αυτο εγινε οτι εγινε)


Δεν ειναι χαρη οταν ο ετερος συμμετεχων στον τελικο δημοσια συναινει με την προταση σου???Με αυτον τον τροπο ουσιαστικα οδηγει τις αρχες στο να δεχτουν την προταση σου...Αν ο Παναθηναικος ελεγε οτι αρνουμαι να γινει ο αγωνας στο Αλεξανδρειο,δεν νομιζω να γινοταν εκει τελικα.Καμια ηττα,και πολυ εκανε οσα εκανε.Αν ο κοσμος ηταν ως επρεπε,δεν θα ειχε γινει το παραμικρο,και ο αγωνας θα ξεκιναγε χωρις ντραβαλα την ωρα που επρεπε να ξεκινησεις.Γι αυτο δεν φερει καμια ευθυνη ο Παναθηναικος.
tuareg
QUOTE (j-kidd13 @ Feb 19 2017, 22:32 ) *
Δεν ειναι χαρη οταν ο ετερος συμμετεχων στον τελικο δημοσια συναινει με την προταση σου???Με αυτον τον τροπο ουσιαστικα οδηγει τις αρχες στο να δεχτουν την προταση σου...Αν ο Παναθηναικος ελεγε οτι αρνουμαι να γινει ο αγωνας στο Αλεξανδρειο,δεν νομιζω να γινοταν εκει τελικα.Καμια ηττα,και πολυ εκανε οσα εκανε.Αν ο κοσμος ηταν ως επρεπε,δεν θα ειχε γινει το παραμικρο,και ο αγωνας θα ξεκιναγε χωρις ντραβαλα την ωρα που επρεπε να ξεκινησεις.Γι αυτο δεν φερει καμια ευθυνη ο Παναθηναικος.


Οχι δεν ειναι χαρη,παραδοχη της ηττας ειναι.Οποιος νομιζει οτι ο ΔΓ ηθελε να παει Θεσσαλονικη ειναι μακρια νυχτωμενος.
Επισης ηττα ειναι το οτι ηθελε να φυγει και αναγκαστηκε να παιξει.
μεχρι το τελος ο παπαδοπουλος διαφωνουσε και του ειπε ο σχοινας εχεις αδικο εχω δει το σχεδιαγραμμα πως πρεπει να ειναι οι θεσεις (ακουστηκε στη μεταδοση της νοβα καθαρα)
Ευθυνη εχει ο παναθηναικος για τη συμπεριφορα του προεδρου του και των οπαδων του.
Τωρα αν νομιζεις οτι ξεκινησε το παιχνιδι επειδη εμειναν 150 καθισματα κενα κανεις λαθος,μετακινηθηκαν καμμια 20αρια ατομα και τελος.Ουσιαστικα δεν υπηρχε προβλημα αλλα ειπαμε ο ΔΓ ηθελε να κανει μανουρα.
Ledas
QUOTE (tuareg @ Feb 19 2017, 22:09 ) *
οχι..ισες αποστασεις με το πηδαω τα καγκελα να μπω στο γηπεδο για να δω την ομαδα μου και σπαω καρεκλακια επειδη προκληθηκα,με την αποπειρα δολοφονιας και τη κλοπη δε μπορω να κρατησω


Ισες αποστάσεις εννοώ στις 2 περιπτώσεις που έγινε το ίδιο σκηνικό. Αναφέρομαι στα εισητήρια και τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκιδες (αοράκια-αλεξάνρειο). Αν είναι λάθος στην μία περίπτωση είναι και στην άλλη. Δεν έγραψα πουθενά ότι απόπειρα τρυματισμου-δολοφονίας είναι ίδιο με ξυλωμα γηπέδου και προφανώς η ανθρωπινη ζωή και σωματική ακεραιότητα είναι υπεράνω όλων. Δεν είμαστε μωρά παίζουμε με τις λέξεις. Και μη κάνεις επιλεχτικό διάβασμα για να απαντάς. Διαβαζε ολόκληρα τα σχόλια και δες τη λογική τους ή αν βαριέσαι και σε νευριάζουν μη τα διαβάζεις καθόλου.

Παντως άλλος έχει το πρόβλημα με τα μέτρα. Από το δε φταίει καθόλου κανένας αρειανός, μέχρι το φταίει επειδή έκανε λαμπόγιαλο το γήπεδο και μπήκε όντας υπεράριθμος εναντίων των κανονισμών, υπάρχει μια τεράστια απόσταση. Τωρα αν θες να πούμε οι πράσινοι ουγκανοι ήταν πιο επικινδυνοι, για να ευχαριστηθείς, αντε να το πουμε. Δεν αλλάζει όμως η ουσία που λέει ότι και οι δύο πλευρές ήταν για τα πανηγύρια (εξαιρούνται άνθρωποι σαν τον steel gadalf που πήγαν για να δουν μπασκετ). Οι άλλοι πήγαν να δουν μπασκετ με γυαλί ηλίου. Ακόμα γελάω με την εικόνα. Πρεπει να γίνει meme.
SteelGandalf
QUOTE(Ledas @ Feb 19 2017, 16:41 ) *
θυμάμαι το πρωτο μου παιχνίδι που πήγα γήπεδο με πατέρα και αδερφο το 98' σε ενα παο-αεκ. Δε θυμάμαι τίποτα από τον αγώνα , γιατί ήμασταν πίσω από τη μπασκετα και ότι είχα αρχίσει να πηγαίνω δημοτικό. Το μόνο που θυμάμαι απο τη συγκεκριμμενη φορά είναι ένας αμαζόνος γυμνόστηθος κοτσίδας που ήταν φτιαγμένος και μπινελίκωνε. Και γύρισε και μου έλεγε τι δε τραγουδας εσυ? Σε ένα παιδάκι τωρα με ύφος σαν να μιλάει στον φίλο του που πάνε μαζί στα μπουζούκια τα βράδια. Ενιωθα πολύ χάλια και έλεγα ότι δε θα ξαναπάω όταν μεγαλώσω. Βεβαια μεγαλώνοντας, αυτό το περιστατικό μου φαινοταν αστείο. Στην εφηβεία μου άρεσε όλη αυτη η τρέλα ορισμένων και που δίναν χρώμα στην κερκίδα και φωνάζαν (εγώ όποτε πάω γήπεδο δε μπορώ να φωνάξω). Ειναι ωραίο και ξεσηκωτικό ένα γήπεδο με παλμό, φασαρία και τύμπανα. Ακομα και τα καπνογόνα μου άρεσαν και δε μου αρέσαν τα γήπεδα εκκλησίες σαν να βλέπεις θέατρο (οπως στο NBA που το πιο χαρντκορ πανηγύρισμα είναι να βαράνε κάτι πλατικά παλαμάκια). Αλλα μέχρι εκεί ρε παίδες. Ολα τα υπόλοιπα είναι εμετός. Ευτυχώς-δυστυχώς έφυγααπότην αθήνα μόνιμα και έχω καιρό να παω γήπεδο. Δυστυχώς γιατι δε βλέπω την ομάδα μου. Ευτυχώς που γλιτώνω την απογοήτευση και τα αίσχη από κοντά. Αυτά να τα βλέπουν οι διοικήσεις που θα παίζουν με άδεια γήπεδα και δε θα βάζουν τίποτα στην τσέπη. Στο τέλος θα παίζουν μόνες τους μπασκετ με τα χουλιγκάνια.

Η παραπάνω κουραστική αναδρομή μου χρησιμοποιήθηκε, για να πω ότι πάντα ήμασταν μπανανία. Αλλά παλιοτερα μπρούσες να πας πιο εύκολα στο γήπεδο και γούσταρες. Μονο ένας γυμνοστηθος αμαζονος που μιλα σαν νταλικιερης ήταν η μόνη σου σκοτούρα (προφανώς πάντα γινονταν επισόδεια, αλλά δεν ήταν τέτοιας έκτασης για να σε αποτρέψει από το να πας). Τωρα απλά έχουμε πιάσει πατο και το σκέφτεσαι μια και δυο και τρεις να πατήσεις γήπεδο (και προφανώς όχι σε υψηλής επικινδυνότητας παιχνίδια).


Εχθές πήγα στο γήπεδο κι εγώ "χαπακωμένος"!!! tongue.gif

Πήρα ένα algofren για να σταθώ καλύτερα στα πόδια μου, αφού από την Παρασκευή δεν ένιωθα καλά τον λαιμό μου κι ένιωθα καταβεβλημένος από επικείμενο κρύωμα. Κι όμως και την Παρασκευή πήγα στην Θεσσαλονίκη μόνο για το εισιτήριο και το Σάββατο στο παιχνίδι. Κάποια στιγμή, πριν ξεκινήσει ο αγώνας είναι ένας απαράδεκτος τύπος ακριβώς από πίσω μου που φωνάζει και βρίζει όσους δεν φωνάζουν, δεν σηκώνουν χέρια και γενικά δεν συμμετέχουν στο φαντασμαγορικό κλίμα!!!

Τι βλάκες, τι φλώρους, τι χίλιαδυο κοσμητικά επίθετα. Γύρισα κάποια στιγμή τον κοίταξα, τι να σας πω, ίδρωσε ο πισινός του! Σε μια φάση όμως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, κάνει το λάθος να πιάσει τον ώμο τον δικό μου και του διπλανού μου (ακόμη πιο "γομάρι" από εμένα) και μας λέει "γιατί δεν φωνάζετε ρε που μου θέλατε και εισιτήρια για τον τελικό", λες και μας τα έκανε δώρο, αλλά και άλλα τέτοια όμορφα. Δίπλα του ακριβώς ήταν ένας συμπαθέστατος κύριος σχετικά μεγάλης ηλικίας ο οποίος μόλις γυρίσαμε μας κοιτούσε αποσβολωμένος!!! Προφανώς φοβήθηκε μην τυχόν ξεκινήσει καυγάς και τον πάρουν τα σκάγια! Εγώ αν και γενικά χαμηλών τόνων και ήρεμος, του λέω του "παλικαριού", μη τυχόν και με ξανακουμπήσεις! Σιγά μην δίνω αναφορά στον κάθε πικραμένο γιατί δεν φωνάζω ή δεν συμμετέχω. Με το που περνάνε 1-2 λεπτά, γυρίζω όντας ακόμη εκνευρισμένος και τον κοιτάζω επιδεικτικά. Συναντήθηκαν τα βλέμματα μας, αλλά έκανε τον κινέζο! Πάντως, σοβαρά τώρα, σε επόμενη αντίστοιχη κίνηση του, δεν το είχα σε τίποτα να τον αρπάξω ως άλλος Steven Seagal και να τον πετάξω καμιά 3-4 σειρές παρακάτω!!! Εκεί να δείτε πόσο διάσημος θα γινόμουν σε μία νύχτα!!!

Δεν υπάρχει ρε παιδιά αυτό το πράγμα! Τι έζησα εχθές! Πραγματικά δεν βλέπω να ξαναπηγαίνω στο γήπεδο. Εισιτήριο διαρκείας 300 ευρώ + 30 ευρώ του τελικού συν κι εγώ δεν ξέρω πόσα για έξοδα μετακίνηση από την επαρχία και πάνε τζάμπα. Εδώ είναι που απογοητεύομαι από την διοίκηση μας. Μπαίνουν στο γήπεδο υπεράριθμοι σε σημαντικά παιχνίδια και βρίσκεται ο ένας πάνω στον άλλον. Πλήρωσα ακριβό εισιτήριο και ούτε φέτος μπορώ να καθίσω να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι σαν άνθρωπος. Φυσικά τέλος από εμένα οι "χορηγίες". Έχω χίλιες δυο τρύπες να βουλώσω. Καλύτερα σπίτι, καναπές και nova που την έχω κιόλας ως υπηρεσία και την πληρώνω, παρά αυτή η ταλαιπωρία, αυτό το χτικιό.
j-kidd13
QUOTE(tuareg @ Feb 19 2017, 22:39 ) *
Οχι δεν ειναι χαρη,παραδοχη της ηττας ειναι.Οποιος νομιζει οτι ο ΔΓ ηθελε να παει Θεσσαλονικη ειναι μακρια νυχτωμενος.
Επισης ηττα ειναι το οτι ηθελε να φυγει και αναγκαστηκε να παιξει.
μεχρι το τελος ο παπαδοπουλος διαφωνουσε και του ειπε ο σχοινας εχεις αδικο εχω δει το σχεδιαγραμμα πως πρεπει να ειναι οι θεσεις (ακουστηκε στη μεταδοση της νοβα καθαρα)
Ευθυνη εχει ο παναθηναικος για τη συμπεριφορα του προεδρου του και των οπαδων του.
Τωρα αν νομιζεις οτι ξεκινησε το παιχνιδι επειδη εμειναν 150 καθισματα κενα κανεις λαθος,μετακινηθηκαν καμμια 20αρια ατομα και τελος.Ουσιαστικα δεν υπηρχε προβλημα αλλα ειπαμε ο ΔΓ ηθελε να κανει μανουρα.


Αδυνατω να ακολουθησω τον συλλογισμο σου και οσα λες,οποτε το αφηνω εδω.
Timemaster
QUOTE(j-kidd13 @ Feb 19 2017, 23:32 ) *
Δεν ειναι χαρη οταν ο ετερος συμμετεχων στον τελικο δημοσια συναινει με την προταση σου???Με αυτον τον τροπο ουσιαστικα οδηγει τις αρχες στο να δεχτουν την προταση σου...Αν ο Παναθηναικος ελεγε οτι αρνουμαι να γινει ο αγωνας στο Αλεξανδρειο,δεν νομιζω να γινοταν εκει τελικα.Καμια ηττα,και πολυ εκανε οσα εκανε.Αν ο κοσμος ηταν ως επρεπε,δεν θα ειχε γινει το παραμικρο,και ο αγωνας θα ξεκιναγε χωρις ντραβαλα την ωρα που επρεπε να ξεκινησεις.Γι αυτο δεν φερει καμια ευθυνη ο Παναθηναικος.


Η Εοκ καθορίζει που θα γίνει ο τελικός κ για οικονομικούς λόγους θέλει να γίνει Κρήτη ή Αθήνα.
Ο ΔΓ το ξέρει και εκ του ασφαλούς πετάει το χαρτί του καλού μπάτσου ότι δε τον νοιάζει που θα γίνει εφόσον υπάρχουν τα μέτρα , ισονομία κ.λ.π.
Ο Άρης επιμένει και ψάχνει τρόπους να φέρει τον τελικό στη βόρεια Ελλάδα.
Η αστυνομία κ η Εοκ βγάζουν αστείες δικαιολογίες ενώ ο ΠΑΟ κοιτάει πλέον αμέτοχος.
Η Εοκ κάνει την τεράστια πατάτα με τη δήλωση για τους Μουσουλμάνους και πάνω σε αυτό ο Άρης φέρνει τον τελικό στο Παλέ.
Η Εοκ δεν έχει πλέον τρόπο αντίδρασης.
Ο ΔΓ ειναι έμπειρος και το παίζει ωραία.
Βγάζει ανακοινώσεις πως δεν έχει πρόβλημα , στέλνει με ανακοίνωση τα εισιτήρια στους υγιείς φιλάθλους που έχουν διαρκείας κ περιμένει.
Ο Λασκαρης είναι ο πρωτάρης. Δίνει με ανακοίνωση μερικά εισητήρια στα βελούδινα κ τα υπόλοιπα στη μουγκα πάνε στους συνδέσμους.
Πριν το παιχνίδι ο Γιαννακόπουλος ξέρει τι κάνει. Πυροδοτεί το κλίμα κ αποχωρεί. Ξέρει πως η αστυνομία δεν έκανε σωστή δουλειά , ξέρει πως το παιχνίδι θα το κερδίσει αγωνιστικά και προβλέπει το τί θα γίνει.
Ο Λασκαρης προσπαθεί σαν ρούκι να ρίξει το μπαλάκι της ευθύνης στην ΕΟΚ κ δε προστατεύει την ομάδα του.
Με τα πολλά ξεκινάει το παιχνίδι , ο ΠΑΟ κερδίζει κ γίνονται όσα γίνονται.
Αν ο Λάσκαρης ήταν έξυπνος με το τέλος θα άδειαζε το γήπεδο από τους αριανους , θα έκανε την απονομή κ αν ο ΠΑΟ έκανε επεισόδια θα είχε μετά να το χτυπάει. Όμως τώρα που κ ο δικός του στρατός (άσχετα πόσο τον ελέγχει) ήταν εκεί κ γκρέμισε με την σειρά του το γήπεδο έπεσε στην παγίδα.

Τώρα ο Άρης θα φάει χοντρή τιμωρία για κάτι που ίσως να μη το άρχισε , ο Λασκαρης θα φάει τιμωρία για τις δηλώσεις του κ η βόρεια Ελλάδα τιμωρείται που δε θα ξαναδεί τελικό.

Ο Λασκαρης αφού κέρδισε την έδρα θα έπρεπε α. Να εδεινε εισητήρια μονάχα σε φιλάθλους κ όχι στα Ορκ
Β. Να έβαζε δική του ανεξάρτητη ασφάλεια για έλεγχο εισιτηρίων μέσα στην είσοδο του γηπέδου
Γ. Να άδειαζε το γήπεδο με την λιξη από την κερκίδα του Άρη.
Manimal
@SteelGandalf

Gia tην πρόσληψη της ιδιωτικής Security ποιος ήταν υπεύθυνος, αν ξέρεις φυσικά?

Απ΄οτι κατάλαβα το εισητήριο ήταν ονομαστικό και αντιστοιχούσε σε συγκεκριμένη θέση. Ποιος φέρει ευθύνη για την διασταύρωση του εισητηρίου και για την χωροθέτηση των φιλάθλων στις θέσεις τους?

Έχω την εντύπωση ότι πέρα από τις ευθύνες που φέρει η αστυνομία πρέπει να προσδιοριστούν και οι ευθύνες της εταιρίας Security.

Και πέρα από τις ευθύνες της αστυνομίας και Security, κάποια στιγμή πρέπει να προσδιοριστούν οι ευθύνες και η ανικανότητα αυτής της κοινωνίας να απομονώσει αυτά τα στοιχεία που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα.

Διάβασα αλλά και διαπίστωσα και από φώτο ότι έλλειπε η μεγάλη φανέλα του Γκάλη από την οροφή? Από που πάρθηκε αυτή η απόφαση και γιατί?
shtarkws
Απο τα σχόλια των φίλων του Άρη που διαβάζω,η συντριπτική πλειοψηφία δεν ασχολείται με την εμφάνιση της ομάδας τους,που αρα συμπεραίνω οτι τους ικανοποίησε. Για την ηττα φταινε εξωγενείς παράγοντες που προκάλεσε ο Παναθηναϊκός όποτε ολα βαίνουν καλώς..

Θα συμβουλευα όποιον δεν καταλαβε τι συνέβη προχθες να διαβάσει προσεχτικά τα ποστ του steelgandalf
Janjuri
Οκ χάσατε στην έδρα σας με τριπλάσιο κόσμο και διαιτησία που σας κράτησε κάτω από τους είκοσι στο τρίτο δεκάλεπτο. Άρης είστε, όχι Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός, η ήττα για σας είναι πάντα αναμενόμενη σε τέτοια παιχνίδια, δεν καταλαβαίνω γιατί πείραξε τόσο. Αν θεωρείτε ότι έχετε ποιοτική ομάδα έτσι όπως είστε, πάντα σε αυτό το επίπεδο θα μείνετε, να παρακαλάτε να περάσετε σε κάναν τελικό κυπέλλου και να παίξετε στην έδρα σας μπας και κοιμηθεί ο θεός.
SteelGandalf
QUOTE(j-kidd13 @ Feb 19 2017, 19:56 ) *
Αλλος ενας τελικος παρωδια.
Το μονο που βγηκε σαν αποτελεσμα χθες,ειναι οτι στο εγγυς μελλον δυσκολα θα ξαναγινει τελικος στη Θεσσαλονικη.
Πολυ ορθα,εδω και καιρο,πολυς κοσμος,και εδω στο φορουμ και γενικα,καυτηριαζε το τραγικο γεγονος στον τελικο του Ηρακλειου με τους υπεραριθμους οπαδους του Παναθηναικου.Για χθες,δεν ειδα την ιδια ευαισθησια.
Υποτιθεται στη θεση των επισημων επρεπε να υπαρχουν απο 150 ατομα των 2 ομαδων.Τελικα,πρεπει να ηταν η μιση super 3.

Πολυ σωστα ο ΔΓ ειχε την αντιδραση που ειχε,και ζητησε να εκκενωθει ο χωρος,για να ξεκινησει ο τελικος.
Επι 45 λεπτα,οταν τεθηκε το αιτημα αυτο,θεωρητικα η αστυνομια και η ΚΑΕ Αρης προσπαθουσαν να επιτυχουν τη μετακινηση του κοσμου προς την θυρα των οπαδων του Αρη,χωρις κανενα αποτελεσμα.
Απαραδεκτη κινηση η ρηψη φωτοβολιδας απο τη μερια των οπαδων του Παναθηναικου,οπως απαραδεκτη και η αντιστοιχη απο τη μερια του Αρη στο τελος του αγωνα,που εγινε γης μαδιαμ το γηπεδο,και απ οτι διαβασα,στη θυρα που ηταν μαζεμενοι λειπουν τα μισα καθισματα.
Τωρα οσον αφορα το ριφιφι που αναφερθηκε,πως γινεται ο κοσμος του Παναθηναικου,που ηταν μαντρωμενος στη θυρα του και περικυκλωμενος απο την αστυνομια,να μπηκε μεσα στα αποδυτηρια,ενας θεος ξερει......Προσωπικα δεν το πιστευω.
Επισης,πολυ ωραια εικονα το σκαρφαλωμα καποιων για να μπουν παρανομα μεσα στο γηπεδο,χωρις κανεις απο την αστυνομια να τους εμποδισει.
Εν κατακλειδι,αποδειχτηκε απολυτο φιασκο η επιλογη,και η συναινεση του Παναθηναικου για το Αλεξανδρειο.

Τωρα για το αγωνιστικο,δεν ειδα 100% συγκεντρωμενα το παιχνιδι,αλλα ειδα ενα κακο ματς,οπου ενας κακος και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια Παναθηναικος,κερδισε εναν επισης κακο Αρη.100% δικαιοτατη και ανευ συζητησης νικη.


Αν με διαβάσεις, εφόσον δεν το έκανες, θα διαπιστώσεις πως λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Οι Αρειανοί ήταν τουλάχιστον διπλάσιοι, γεγονός που δεν ήταν όπως προφανώς είχε προσυμφωνηθεί. Είναι λογικό να ήταν περισσότεροι, αλλά προφανώς όχι διπλάσιοι.

Όμως δεν ισχύει αυτό που γράφεις και ξαναγράφεις για τον κύριο Γιαννακόπουλο και τον Super3. Δεν βρέθηκε, ούτε θα βρισκόταν ανάμεσα σε οργανωμένους, αλλά δίπλα και κοντά σε μεμονωμένους Αρειανούς όπως εγώ και δεν θα κινδύνευε επουδενί. Αυτό στο υπογράφω!

Καθόλου σωστή δεν ήταν η αντίδραση του με τον τρόπο που επέλεξε να την κάνει. Έχω τοποθετηθεί σχετικά πιο πίσω. Αν δεν το διάβασες, κάνε έναν κόπο. Οι τραμπουκισμοί δεν έχουν θέση στον αθλητισμό, πολύ δε περισσότερο από ανθρώπους οι οποίοι επιβάλλεται να δίνουν το καλό παράδειγμα στην πράξη.-

Επίσης για το ριφιφί τοποθετήθηκα, οπότε υπάρχει και η συγκεκριμένη απάντηση. Αυτό δεν σημαίνει πως ντε και καλά το έκαναν Παναθηναϊκοί, Αρειανοί ή εξωγήινοι, αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν σίγουρα οι 2 πρώτοι, εκτός αν προέκυψαν συλλήψεις και υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία.

Απαράδεκτο το γεγονός ότι κάποιοι σκαρφάλωσαν και μπήκαν μέσα κούτρα. Όπως αντίστοιχα απαράδεκτο το γεγονός ότι προσπάθησαν να μπουν ανάμεσα στο πλήθος, όσοι δεν είχαν εισιτήριο. Και στις δύο περιπτώσεις η ευθύνη βαρύνει την αστυνομία.-

QUOTE(www.pressaris.gr - 19/2/2017)
Σύλληψη 34 χρόνου για φονικό στιλό με 11 φωτοβολίδες! Ολη η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνολικά επτά οπαδοί συνελήφθησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του τελικού, άμεσα στον Άρη και στον Παναθηναϊκό στο Παλέ, μεταξύ των οποίων και αυτός με τη φωτοβολίδα – στυλό.


Αναλυτικά το ενημερωτικό της αστυνομίας για τα τεκταινόμενα του χθεσινού τελικού, αναφέρει:

«Στη σύλληψη επτά (7) ατόμων προχώρησαν χθες (18-02-2017) αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Ελλάδος καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο. – Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, που έλαβε χώρα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας από 20 έως 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζονται κατά περίσταση δικογραφίες, για «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «Απρόκλητες σωματικές βλάβες», «Απόπειρα απρόκλητων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικού εν υπηρεσία», «Απόπειρα απρόκλητων και επικίνδυνων σωματικών βλαβών», «Αντίσταση», «Διακεκριμένη περίπτωση φθοράς» και παραβάσεις των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε λεωφορεία τα οποία μετέφεραν φιλάθλους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον προαναφερόμενο αγώνα, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τέσσερα (4) άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, καθώς επίσης ένα (1) ακόμη άτομο για κατοχή βεγγαλικού.

Επίσης, κατά την κίνηση των λεωφορείων προς τον χώρο διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης, 45χρονος επιβάτης, αφού επιτέθηκε απρόκλητα σε βάρος οδηγού λεωφορείου προκαλώντας του σωματικές βλάβες, έστρεψε απότομα το τιμόνι του οδηγού προς την πλευρά δικυκλιστή αστυνομικού, ο οποίος συνόδευε το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο υπηρεσιακό δίκυκλο. Σημειώνεται ότι ο 45χρονος, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του, αντιστάθηκε σθεναρά.

Επιπλέον, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 34χρονο, ο οποίος, εντός του γηπέδου, με χρήση συσκευής εκτόξευσης φωτοβολίδων τύπου «στυλό», εκτόξευσε σε ευθεία βολή φωτοβολίδα. Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε η προαναφερόμενη συσκευή και (11) φωτοβολίδες-κάψουλες.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εντός του γηπέδου, οπαδοί, έρριψαν απρόκλητα, εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, καθίσματα, ξύλινα δοκάρια, κομμάτια από μάρμαρα και βεγγαλικά, ενώ έκαναν χρήση (2) πυροσβεστήρων. Οι αστυνομικές δυνάμεις παρατάχθηκαν κατάλληλα, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο των ατόμων στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, κατά την αποχώρηση των οπαδών, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, ομάδα 250-300 ατόμων, οργανωμένα, επιτέθηκαν απρόκλητα σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων, ρίπτοντας εναντίον τους βεγγαλικά, πέτρες και κομμάτια από τσιμέντο, ενώ έθεσαν φωτιά σε (3) κάδους απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή. Η ανωτέρω ομάδα απωθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, με περιορισμένη χρήση χημικών, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».


QUOTE(Manimal @ Feb 19 2017, 23:00 ) *
@SteelGandalf

Gia tην πρόσληψη της ιδιωτικής Security ποιος ήταν υπεύθυνος, αν ξέρεις φυσικά?

Απ΄οτι κατάλαβα το εισητήριο ήταν ονομαστικό και αντιστοιχούσε σε συγκεκριμένη θέση. Ποιος φέρει ευθύνη για την διασταύρωση του εισητηρίου και για την χωροθέτηση των φιλάθλων στις θέσεις τους?

Έχω την εντύπωση ότι πέρα από τις ευθύνες που φέρει η αστυνομία πρέπει να προσδιοριστούν και οι ευθύνες της εταιρίας Security.

Και πέρα από τις ευθύνες της αστυνομίας και Security, κάποια στιγμή πρέπει να προσδιοριστούν οι ευθύνες και η ανικανότητα αυτής της κοινωνίας να απομονώσει αυτά τα στοιχεία που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα.

Διάβασα αλλά και διαπίστωσα και από φώτο ότι έλλειπε η μεγάλη φανέλα του Γκάλη από την οροφή? Από που πάρθηκε αυτή η απόφαση και γιατί?


Δεν δύναμαι να γνωρίζω ποιος είναι υπεύθυνος για την security σε ένα παιχνίδι που το διοργανώνει η Ε.Ο.Κ.! Αν μιλούσαμε για παιχνίδι πρωταθλήματος, σαφώς και η απάντηση θα ήταν εύκολη και θα ήταν ο Άρης.

Κι εγώ νομίζω πως υπάρχουν σοβαρές ευθύνες στην εταιρεία security, αλλά αυτό το γνωρίζουν οι αρμόδιοι που επίσης γνωρίζουν τις ευθύνες του καθενός. Το σίγουρο είναι πως ευθύνες υπάρχουν και μπορούν και πρέπει να αποδοθούν.

Τα λάβαρα τυλίχτηκαν και η φανέλα κατέβηκε επειδή έτσι συνηθίζει να κάνει η Ε.Ο.Κ. στις διοργανώσεις της. Εφόσον έχει συμβεί και τα προηγούμενα χρόνια, δεν τίθεται ζήτημα.

QUOTE(shtarkws @ Feb 19 2017, 23:13 ) *
Απο τα σχόλια των φίλων του Άρη που διαβάζω,η συντριπτική πλειοψηφία δεν ασχολείται με την εμφάνιση της ομάδας τους,που αρα συμπεραίνω οτι τους ικανοποίησε. Για την ηττα φταινε εξωγενείς παράγοντες που προκάλεσε ο Παναθηναϊκός όποτε ολα βαίνουν καλώς..

Θα συμβουλευα όποιον δεν καταλαβε τι συνέβη προχθες να διαβάσει προσεχτικά τα ποστ του steelgandalf


Δεν έφτασα ακόμη στο αγωνιστικό. Θα τοποθετηθώ και σε αυτό κάποια στιγμή, προφανώς όχι σήμερα. Ήδη τον έκαψα τον εγκέφαλο μου!

Δεν συνέβη προχθές, αλλά χθες. Δεν πέρασε ακόμα η Κυριακή. wink.gif
john wick
Δεν θα μιλησω για τα εξωαγωνιστικα διοτι μου ειναι τοσο αδιαφορα...


Στα του ματς:
Νομιζω μετα κ το χτεσινο , επηλθε η απομυθοποιηση του κοουτς Πριφτη..Εδω κ 3 χρονια τον ειχαμε αναγαγει σαν τον Ν.1 Ελληνα προπονητη, ενας πολυ αξιοσεβαστος κ συμπαθητικός ανθρωπος ,που δεν προκαλει , ομως δειχνει να μην μπορει να κανει το step up...

Για την ομαδα μου ,δεν εχω πολλα να πω. Το μονο θετικο ειναι οτι ο Νικ δειχνει να ανεβαινει ενω πλεον ο Feldeine δειχνει να κερδιζει την θεση του στο ροστερ κ του χρονου..ολοι.οι υπολοιποι ηταν επιεικως μετριοι...
SteelGandalf
QUOTE(Ledas @ Feb 19 2017, 20:07 ) *
Ναι η διοργάνωση ήταν στην ευθύνη της ομοσπονδίας και της αστυνομίας. Χρειάζεται να μένουμε στους τύπους τώρα; ο άρης που είναι γήπεδο του και έχει δίαυλο επικοινωνίας με τους δικούς του οργανωμένους τί έκανε (και ενώ ξέρει ότι οι δυο προαναφερθέντες είναι ανίκανοι); η θες να κάνουμε αυτό που κάνουν εοκ αστυνομιες κτλ να πετάμε το μπαλάκι στον άλλον, να αποποιούμαστε των εθυνών και των αρμοδιοτήτων επικαλούμενοι τους τύπους; Εσείς για τα αοράκια κατηγορούσατε τον παναθηναικό και καμία εοκ και αστυνομία. Την κολοκυθιά θα παίζουμε; Αν είναι σε καθε αηδία που γίνεται στα γήπεδα να βγάζετε την ουρά σας απέξω και να επικαλείστε μη αρμοδιότητα, τότε με ποιο τρόπο ακριβώς θα δράσετε για το καλό του μπάσκετ? Κανοντας τίποτα?

Και για να σε προλάβω, μην αρχίσεις να μου λες για το τί κάναν χθες οι πράσινοι ξεφτίλες και ο ανεκδιήγητος πρασινος προεδρος που το παίζει εξυγιαντής μόνο όταν τον συμφέρει. Αλλος απο κει, έστειλε τα πράσινα πρωτοπαλίκαρα οτυ να το κάνει ροντέο. Οσο για αυτό που είπες για την προτεραιότητα στα διαρκείας. Λογικό δεν είναι κανένας νοήμων ανθρωπος με υγιη μυαλά να μην παει στη ζούγκλα με το διαρκείας του; Ε πήγαν τα ουγκανα με τα συνδεσμιακά. Εισητήρια άλλα δεν έκοψε. Και εκεί συνωμοσίες και ψευτικες δηλώσεις βλέπεις.Δε χρειάζεται να πω τίποτα άλλο για τους πράσινους καμικάζι, γιατί όλοι έχουμε συμφωνήσει. Μονο από τη μεριά σας βλέπω να αθωώνεται τα κιτρινα μπουμπουκια και να πάτε να φτιάξετε κλίμα του στυλ: φταίνε όλα τα αρμόδια όργανα και ο παο. Θα βγείτε και αδικημένοι απο πάνω. Ολοι ένα μάτσο χάλια ήταν χτες. Παρτο χαμπάρι.


Θα συμφωνήσω εν μέρει με το 1ο σκέλος. Ο Άρης και μπορούσε και επιβαλλόταν να λειτουργήσει πιο έξυπνα. Δεν το έκανε, δεν λειτούργησε προληπτικά και τώρα δεν είναι σε θέση να συμμαζέψει την κατάσταση. Οι τιμωρίες και οι συνέπειες όποιες και αν είναι, θα τον πληγώσουν λιγότερο, κατά την προσωπική μου άποψη, από το ίδιο το καίριο πλήγμα που δέχθηκε η αξιοπρέπεια και αξιοπιστία του! Εφόσον δεν ήταν 1000% σίγουροι οι διοικούντες του για τους τρόπους που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν ώστε να αποφευχθεί ένα φιάσκο σαν το χθεσινό, θα έπρεπε να μην επιμένουν να φέρουν τον τελικό στο Nick Galis Hall. Προσωπικά δεν τους δίνω κανένα απολύτως ελαφρυντικό. Για 'μένα δεν υπάρχει δικαιολογία άγνοιας σε τέτοια θέματα. Είσαι ή αφελής ή συνυπεύθυνος. Προσωπικά τους θεωρώ αφελείς. Αυτό αποδείχθηκε στην πράξη. Ευελπιστώ στο άμεσο μέλλον να αλλάξει την κατάσταση ο κύριος Λάσκαρης. Προσωπικά του δίνω τελευταία ευκαιρία. Δεν θα υπάρξει επόμενη.

Υ.Γ. Σύμφωνα με το bold, προφανώς δεν είμαι όσο λογικός και νοήμων πίστευα! tongue.gif
SteelGandalf
QUOTE(john wick @ Feb 19 2017, 23:28 ) *
Δεν θα μιλησω για τα εξωαγωνιστικα διοτι μου ειναι τοσο αδιαφορα...


Στα του ματς:
Νομιζω μετα κ το χτεσινο , επηλθε η απομυθοποιηση του κοουτς Πριφτη..Εδω κ 3 χρονια τον ειχαμε αναγαγει σαν τον Ν.1 Ελληνα προπονητη, ενας πολυ αξιοσεβαστος κ συμπαθητικός ανθρωπος ,που δεν προκαλει , ομως δειχνει να μην μπορει να κανει το step up...

Για την ομαδα μου ,δεν εχω πολλα να πω. Το μονο θετικο ειναι οτι ο Νικ δειχνει να ανεβαινει ενω πλεον ο Feldeine δειχνει να κερδιζει την θεση του στο ροστερ κ του χρονου..ολοι.οι υπολοιποι ηταν επιεικως μετριοι...


Δεν θα συμφωνήσω με την απομυθοποίηση. Η ομάδα του Άρη εχθές έπαιξε υποδειγματική άμυνα και αυτό ως έναν βαθμό ήταν που έκανε τον Παναθηναϊκό να φαίνεται κακός και μονοδιάστατος επίθετικά. Ως γνωστόν στο μπάσκετ η άμυνα διδάσκεται. wink.gif

Στην επίθεση, ο Άρης δεν διαθέτει παίχτες με ικανότητες και ταλέντο επιπέδου Euroleague ώστε να κοντράρει ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός.

Από 'κει και πέρα με προπονητές όπως ο κύριος Ιτούδης, ο κύριος Μπαρτζώκας, ο κύριος Σφαιρόπουλος, που διαπρέπουν χρόνια σε top class level δεν είναι δυνατόν κανένας κόουτς Πρίφτης να θεωρείται καλύτερος τους. wink.gif
SkiesOfAzel
Ειλικρινά είναι ντροπή να προσπαθούμε να κάνουμε συμψηφισμούς. Δε με νοιάζει αν κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟ έκαναν την αρχή με τις φωτοβολίδες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο κος Λάσκαρης μας υποσχέθηκε διάφορα όταν ήρθε στον Άρη, πάνω από όλα όμως μας υποσχέθηκε σοβαρότητα.

Μετά το χθεσινό δε μπορεί κανείς από τη διοίκηση μας να μιλά για σοβαρότητα. Αντί να διαμαρτύρεται για τους διαιτητές, την αστυνομία και τον ανάδρομο Ερμή, μήπως ο κος Λάσκαρης να μας πει καλύτερα που βρήκαν τις προσκλήσεις τα υπεράριθμα μπουμπούκια του συνδέσμου; Ναι, μιλάω για αυτούς οι οποίοι χθες σπάσανε το ίδιο μας το γήπεδο, αυτούς που εδώ και καιρό κάνουν συνεχή πόλεμο στη διοίκηση και τον προπονητή. Αυτούς για τους οποίους ο Άρης πληρώνει συνεχώς πρόστιμα, αυτούς τους οποίους ο ίδιος ο κος Λάσκαρης είχε πει πως δεν επιθυμεί στο γήπεδο και τους οποίους δημόσια προκάλεσε πριν από μερικούς μήνες να πάνε να αναλάβουν τη διοίκηση αν πιστεύουν πως έχουν καλύτερο πλάνο.

Ο κος Λάσκαρης πρέπει να καταλάβει γρήγορα πως υπάρχουν χειρότερα πράγματα από το να χάνεις έναν τελικό ή μια αγωνιστική χρονιά. Μπορεί για παράδειγμα να χάσεις την εμπιστοσύνη του κόσμου που σε στήριζε ανεξαρτήτως αποτελέσματος γιατί πίστευε σε εσένα και τις προθέσεις σου. Μιλάω για τον κόσμο που πήγαινε στο γήπεδο με τις Καβάλες και τους Κολοσσούς, πλήρωνε εισιτήριο από την τσέπη του και άφηνε το γήπεδο όρθιο μετά το παιχνίδι.
Ledas
Κάτι άσχετο και ο τόπικ. Με έτρωγε να περασω την ώρα μου για πλάκα κάνοντας τέχνη πάνω σε μια φωτό. επιτρέπεται να τη ριξω και να την μοιραστώ ή όχι με του κανονισμούς? επίσης επειδή είμαι και πρωτάρης στο να σχολιάζω σε ίντερνετ, υπάρχει κανένας κίνδυνος γενικά να σατυρίζεις με φωτό; μη με κυνηγάν και για ένα αστείο.
pan24
QUOTE (Timemaster @ Feb 19 2017, 22:59 ) *
Η Εοκ καθορίζει που θα γίνει ο τελικός κ για οικονομικούς λόγους θέλει να γίνει Κρήτη ή Αθήνα.
Ο ΔΓ το ξέρει και εκ του ασφαλούς πετάει το χαρτί του καλού μπάτσου ότι δε τον νοιάζει που θα γίνει εφόσον υπάρχουν τα μέτρα , ισονομία κ.λ.π.
Ο Άρης επιμένει και ψάχνει τρόπους να φέρει τον τελικό στη βόρεια Ελλάδα.
Η αστυνομία κ η Εοκ βγάζουν αστείες δικαιολογίες ενώ ο ΠΑΟ κοιτάει πλέον αμέτοχος.
Η Εοκ κάνει την τεράστια πατάτα με τη δήλωση για τους Μουσουλμάνους και πάνω σε αυτό ο Άρης φέρνει τον τελικό στο Παλέ.
Η Εοκ δεν έχει πλέον τρόπο αντίδρασης.
Ο ΔΓ ειναι έμπειρος και το παίζει ωραία.
Βγάζει ανακοινώσεις πως δεν έχει πρόβλημα , στέλνει με ανακοίνωση τα εισιτήρια στους υγιείς φιλάθλους που έχουν διαρκείας κ περιμένει.
Ο Λασκαρης είναι ο πρωτάρης. Δίνει με ανακοίνωση μερικά εισητήρια στα βελούδινα κ τα υπόλοιπα στη μουγκα πάνε στους συνδέσμους.
Πριν το παιχνίδι ο Γιαννακόπουλος ξέρει τι κάνει. Πυροδοτεί το κλίμα κ αποχωρεί. Ξέρει πως η αστυνομία δεν έκανε σωστή δουλειά , ξέρει πως το παιχνίδι θα το κερδίσει αγωνιστικά και προβλέπει το τί θα γίνει.
Ο Λασκαρης προσπαθεί σαν ρούκι να ρίξει το μπαλάκι της ευθύνης στην ΕΟΚ κ δε προστατεύει την ομάδα του.
Με τα πολλά ξεκινάει το παιχνίδι , ο ΠΑΟ κερδίζει κ γίνονται όσα γίνονται.
Αν ο Λάσκαρης ήταν έξυπνος με το τέλος θα άδειαζε το γήπεδο από τους αριανους , θα έκανε την απονομή κ αν ο ΠΑΟ έκανε επεισόδια θα είχε μετά να το χτυπάει. Όμως τώρα που κ ο δικός του στρατός (άσχετα πόσο τον ελέγχει) ήταν εκεί κ γκρέμισε με την σειρά του το γήπεδο έπεσε στην παγίδα.

Τώρα ο Άρης θα φάει χοντρή τιμωρία για κάτι που ίσως να μη το άρχισε , ο Λασκαρης θα φάει τιμωρία για τις δηλώσεις του κ η βόρεια Ελλάδα τιμωρείται που δε θα ξαναδεί τελικό.

Ο Λασκαρης αφού κέρδισε την έδρα θα έπρεπε α. Να εδεινε εισητήρια μονάχα σε φιλάθλους κ όχι στα Ορκ
Β. Να έβαζε δική του ανεξάρτητη ασφάλεια για έλεγχο εισιτηρίων μέσα στην είσοδο του γηπέδου
Γ. Να άδειαζε το γήπεδο με την λιξη από την κερκίδα του Άρη.

Και παλι συμφωνω απολυτα μαζι σου
Ειναι πολυ πιθανο να σκεφτηκε ετσι ο ΔΓ στο θεμα επιλογης γηπεδου αφου και στην θεσσαλονικη αν και δεν πρεπει να ηταν η πρωτη προτιμηση του δεν ειχε ουσιαστικα να χασει κατι ωστε να κανει κινησεις για να αποτρεψει την επιλογη αλεξανδρειου

Στο υπολοιπο κομματι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καπως ετσι σκεφτηκε ο ΔΓ
Μετα μαλιστα και τις δηλωσεις λασκαρη τον τελευταιο χρονο η κινηση να τον υποστηριξει και ουσιαστικα να τον απαλλαξει στο ασεαδ και μετα η ολη σταση του πριν,μετα και κατα την διαρκεια του τελικου ισως ηταν ο τροπος του για να δειξει στον λασκαρη οτι εχει να γραψει πολλα χιλιομετρα ακομα μεχρι να μπει στο κλαμπ με "τα μεγαλα παιδια"
Μια παρατηρηση μονο:Η εοκ στην κρητη δεν θα εκοβε περισσοτερα εισιτηρια απο οτι στην λαρισα πχ

Εκατσα και διαβασα προσεκτικα τα ποστ του steelgandalf και ειναι ευαγγελιο για να καταλαβεις τι εγινε χτες

Γενικοτερα προσεξτε το με τον λασκαρη γιατι η πορεια του θυμιζει σε πολλα αλαφουζο και ο πριφτης αναστασιου

Ο αλαφουζος ηρθε ουρανοκατεβατος σαν εξυγιαντης και εχθρος του κατεστημενου,πηρε την ομαδα σε οικονομικο χαλι,πραγματι αυτος κρατησε και κραταει την ομαδα απο την χρεοκοπια
Εβαλε καποια λεφτα για μια αξιοπρεπη ομαδα τα οποια σε συνδιασμο με αυτα που δινει για χρεη ειναι αρκετα ομως οχι αρκετα για το βημα παραπανω
Εκανε μια χρονια-υπερβαση που οδηγησε στην κατακτηση του κυπελλου βρισκοντας παικτες λαβρακια αλλα φυσικα αυτο δεν μπορει να γινεται παντα
Ταυτοχρονα κανει πολιτικη με συνεχεις ανακοινωσεις κατα παντων,εμφανιζεται συνεχως ως αδικημενος,σε καθε αποτυχια κατηγορει την διαιτησια και οταν μιλαει 9/10 διαμαρτυρεται για κατι ενω οποτε καποιος τον κατηγορει προβαλει το επιχειρημα οτι χωρις αυτον η ομαδα θα ηταν γ εθνικη
Η ομαδα εχει ταβανιασει,χωρις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτα η ομαδα δεν μπορει να παει πιο ψηλα και ο κοσμος πλεον στρεφεται εναντιον του
Γνωμη μου οτι το τελος του δεν θα αργησει αφου πλεον εχει χασει την στηριξη αυτων που τον υποστηριξαν φανατικα(οργανωμενοι)

Ο αναστασιου ηταν πολυ καλος προπονητης,βρηκε λαβρακια και επαιζε καλυτερα αποτι περιμενες βλεποντας το κοστος του ροστερ του
Φυσικα ειχε και κολληματα,εμμονες,αδυναμιες οπως ολοι οι προπονητες
Καποια στιγμη οσο η ομαδα πηγαινε καλα,οι απαιτησεις σταδιακα αυξανονταν ενω μπηκε και αυτος στο τρυπακι της διαιτησιας.Ομως οσοι πληρωνουν δεν ειναι χαζοι
Το που θα πας δινοντας τα μισα η και λιγοτερα λεφτα απο τους αλλους εχει ταβανι εκτος αν εισαι ο χαρι ποτερ
Ετσι ο κοσμος στραφηκε εναντιον του χωρις να φταιει.Η διοικηση προσπαθησε να τον κρατησει αλλα καποια στιγμη κατω απο την πιεση του κοσμου αναγκαστηκε να τον διωξει


Παρατηρηστε τις ομοιοτητες
SteelGandalf
QUOTE(Ledas @ Feb 20 2017, 00:07 ) *
Κάτι άσχετο και ο τόπικ. Με έτρωγε να περασω την ώρα μου για πλάκα κάνοντας τέχνη πάνω σε μια φωτό. επιτρέπεται να τη ριξω και να την μοιραστώ ή όχι με του κανονισμούς? επίσης επειδή είμαι και πρωτάρης στο να σχολιάζω σε ίντερνετ, υπάρχει κανένας κίνδυνος γενικά να σατυρίζεις με φωτό; μη με κυνηγάν και για ένα αστείο.


Εξαρτάται τι ακριβώς θα σατυρίσεις και με ποιον τρόπο (όπως και στην πραγματικότητα δηλαδή). Οπότε θέλει προσοχή! wink.gif
Ledas
QUOTE (SteelGandalf @ Feb 20 2017, 00:14 ) *
Εξαρτάται τι ακριβώς θα σατυρίσεις και με ποιον τρόπο (όπως και στην πραγματικότητα δηλαδή). Οπότε θέλει προσοχή! wink.gif


καλά θα στο στείλω σε pm να με διαφωτίσεις.
djibriliant
QUOTE (SkiesOfAzel @ Feb 19 2017, 23:59 ) *
Ειλικρινά είναι ντροπή να προσπαθούμε να κάνουμε συμψηφισμούς. Δε με νοιάζει αν κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟ έκαναν την αρχή με τις φωτοβολίδες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο κος Λάσκαρης μας υποσχέθηκε διάφορα όταν ήρθε στον Άρη, πάνω από όλα όμως μας υποσχέθηκε σοβαρότητα.

Μετά το χθεσινό δε μπορεί κανείς από τη διοίκηση μας να μιλά για σοβαρότητα. Αντί να διαμαρτύρεται για τους διαιτητές, την αστυνομία και τον ανάδρομο Ερμή, μήπως ο κος Λάσκαρης να μας πει καλύτερα που βρήκαν τις προσκλήσεις τα υπεράριθμα μπουμπούκια του συνδέσμου; Ναι, μιλάω για αυτούς οι οποίοι χθες σπάσανε το ίδιο μας το γήπεδο, αυτούς που εδώ και καιρό κάνουν συνεχή πόλεμο στη διοίκηση και τον προπονητή. Αυτούς για τους οποίους ο Άρης πληρώνει συνεχώς πρόστιμα, αυτούς τους οποίους ο ίδιος ο κος Λάσκαρης είχε πει πως δεν επιθυμεί στο γήπεδο και τους οποίους δημόσια προκάλεσε πριν από μερικούς μήνες να πάνε να αναλάβουν τη διοίκηση αν πιστεύουν πως έχουν καλύτερο πλάνο.

Ο κος Λάσκαρης πρέπει να καταλάβει γρήγορα πως υπάρχουν χειρότερα πράγματα από το να χάνεις έναν τελικό ή μια αγωνιστική χρονιά. Μπορεί για παράδειγμα να χάσεις την εμπιστοσύνη του κόσμου που σε στήριζε ανεξαρτήτως αποτελέσματος γιατί πίστευε σε εσένα και τις προθέσεις σου. Μιλάω για τον κόσμο που πήγαινε στο γήπεδο με τις Καβάλες και τους Κολοσσούς, πλήρωνε εισιτήριο από την τσέπη του και άφηνε το γήπεδο όρθιο μετά το παιχνίδι.

Πολύ σωστός σε όλα, αν όλοι σκεφτόμασταν έτσι σε ανάλογες καταστάσεις των ομάδων μας θα είχαν αναγκαστεί όλες οι διοικήσεις να συμπεριφέρονται ανάλογα και δεν μιλάω μόνο για Αρη ή Παναθηναικο και τα ορκ θα είχαν πάει εκεί που ανήκουν.
Ledas
Σε pm δεν σε αφήνει να στειλεις εικόνα από τον υπολογιστή σου παρά μόνο με url. Με ενημέρωσαν οτι γίνεται μέσω ενός σαιτ που κάνεις upload. Οπότε δεν αποφεύγεται η δημοσιοποιήση. Αρα παίρνω το ρίσκο να το κάνω εδώ, μιας και δεν νομιζω να έκανα κάτι κακό παρά μόνο τροποποίησα μια εικόνα αθλητικού σάιτ για πλάκα. Επειδή είναι βαρύ το κλίμα με τα τελευταία τεκτενόμενα είπα να γίνω η αφορμήνα με χλευάσετε για την κρυάδα μου. Οτι ακολουθεί ειναι προιόντα μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Αγαπητοί που φαίνονται τα πρόσωπα σας, δείξτε αγάπη,προδερμ και κατανόηση.
SteelGandalf
Χαχαχα, από τον χθεσινό αγώνα είναι ή από άλλον; Μια χαρά το βλέπω, χιουμοριστικό. Δε νομίζω πως τίθεται θέμα, αλλά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα μας το πουν οι πιο αρμόδιοι. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.