Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA fantasy 14-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
j-kidd13
Το σκυλολοι δεν μου λεει κατι,ο Φελτον που κραζεις και ο Νελσον που κοροιδευουμε ολοι.Περσυ ειχε τον Καλντερον,πιο σοβαρο παικτη,και εβγαλε 37,και δεν πηγε καλα,για Ελις.Μιλαμε για παικτη 40αρη του φαντασι.Η υπαρξη του Παρσονς,του Παρσονς,ξαναλεω,οχι του Λαρι Μπερντ,και σε σοβαρη ομαδα,οχι σε τσιρκο οπως του Χιουστον,δεν θα πειραξει ιδιαιτερα τον Ελις,που δεν ειναι στο 34 αλλα στο 35,1 σε οβεραλ και ηδη σε λαστ 15 αν θες ειναι 36,6 και ανεβαινει.Ηδη ο Παρσονς παιζει πιο κατω απο τα δεδομενα του στο Χιουστον,και εγω δεν περιμενω οτι θα παιξει οπως στο Χιουστον.Η διαφορα με τον Μαριον περσυ,ειναι 3 σουτ μο παραπανω.Επομενως,αν καποιος διαστρεβλωνει κατι,δεν ειμαι εγω αυτος...
Pierce
Προφανώς οι μισοί και πλέον δεν ενδιαφέρονται καν, εγώ προσωπικά έχω κουραστεί να προσπαθώ να κρατήσω ένα Α επίπεδο τόσα χρόνια. Το τελευταίο σου post είναι αποκλειστικά για να κερδίσεις τις όποιες εντυπώσεις, δεν θα μπώ σε άλλη αντιπαράθεση.

C'est fini οριστικά για μένα και παρακαλώ τους γνωστούς άγνωστους να το σεβαστούν αυτή τη φορά και να μην μου ζαλίσουν τον έρωτα. Έχει πάψει καιρό τώρα να μου δίνει ευχαρίστηση το fantasy.
j-kidd13
Eγω απλα παραθετω τα γεγονοτα ως εχουν.Μιλωντας βασει αριθμων,και παραθετοντας και την προσωπικη μου αποψη.Αρα καμια δημιουργια εντυπωσεων...Και το επιπεδο μια χαρα συντηρειται...Ουτε οι μισοι ειναι αδιαφοροι.Αν ειναι να φυγεις,να το παρουμε πισω το τρειντ.Δεν το συζηταμε.Αλλα παιχνιδι ειναι.Το περιθωριο λαθους υπαρχει,οπως και της υποκειμενικης εκτιμησης.Οταν δεν προκειται για κατι κραυγαλεο.Και δεν εγινε κατι τετοιο.

Αν ειναι ετσι νο προμπ,να ερθω να αλλαξουμε Τζενιγκς με Χιλ.Στο 33 και οι 2.Και να ανεβει με Ντραμοντ-Μονροε και Σμιθ ο Τζεν αποκλειεται.Δεν νομιζω οτι θα δεχοσουν.Και ορθως,αφου ο Τζεν θα ανεβει,ηδη ανεβηκε δλδ.Αυτο λεω και για Ελις.
aegeansheed
Καλημέρα γκάηζ.

Δυο-τρία σημεία.

Αρχικά, επειδή το θυμήθηκα και μου ήρθαν μικτά συναισθήματα γέλιου και στενοχώριας: όποιος πιστεύει ότι το φάντασυ είναι μόνο χαρά, δεν έχει ξύσει τον πάτο της βαθμολογίας με τον πάτο γνωστού πάλαι-ποτέ σέντερ!!! Χαχαχα! Δεν ξεχνιέται αυτό που ζούσα κάθε πρωί εκείνη τη χρονιά...Ονόματα παικτών δεν αναφέρουμε. Πληζ.

Δε γίνεται ο παίκτης Bayless να γίνεται drop σε αυτό το σημείο της σαιζόν.
Δύο ιδιοκτήτες που συμμετέχουν στο trade δέχομαι ότι συμφωνούν για να το κάνουν. Τα κλικς γίνονται από αυτούς. Ως πότε κάποιος ή κάποιοι θα αναλαμβάνουν να υπερασπίζονται το συμφέρον του εκάστοτε άλλου που κατά την κρίση ενός αδικείται ή κατά την άποψη ενός άλλου ευνοείται? Θέλουμε ένα επίπεδο στη Λίγκα, συμφωνώ πιο πολύ από ποτέ, αλλά το επίπεδο σε ένα υγιές περιβάλλον, πρέπει να υπάρχει από τους ιδιοκτήτες και όχι να επιβάλλεται.
Δε θα σχολιάσω το trade, το οποίο ήταν αναμενόμενο να συμβεί και φέτος κάποια στιγμή. Δεν είχαμε πλειστηριασμό φέτος laugh.gif βέβαια και καταλαβαίνω την έκπληξη.
Για τα trades μεταξύ των picks 1ης δεκάδας-δωδεκάδας η θέση μου είναι ότι ένας που φεύγει πρέπει να δίνεται με έναν αυτού του pool. Οι όποιο λοιποί στο trade θα λειτουργούν εξισορροπιστικά.
Υπάρχουν συγκεκριμένα θεματάκια που δημιουργούνται με συνέπεια ως προς την αιτία αυτών και είναι επαναλαμβανόμενα. Υπάρχει τρόπος να διορθωθούν όμως.
Ας ανασυνταχθούμε κι ας προχωρήσουμε φέτος όπως έχουμε με όποιες ομάδες κι αν έχουμε. Από τα lineups και τις κινήσεις έχω την εικόνα ότι σχεδόν όλοι ασχολούνται φέτος.
Καλή thanksgiving day!
spysta
εγω αυτο που καταλαβαινω οτι λεει ο Αρης ..

ειναι οτι θα ηταν σωστοτερο
Α)με παικτη 1ου πικ και οχι Ελλις (δηλ θεωρητικα εναν πιο κοντα στο 40 και οχι στο 35)... + Τζαμαλ -->για Ρασελ (διοτι ο ο Ρασελ θα ειναι 45+)
ή αλλιως
Β)2 παικτες στο 35-36 .. πχ Ντιρκ Χειγουροντ --> για Ρασελ

το ολο θεμα της διαφωνιας ειναι κατα ποσο ο Ελλις ειναι πιο κοντα στο 40 ή πιο κοντα στο 35.
προσωπικη μου γνωμη οτι θα ειναι στο 36 .. απο τη στιγμη που ΗΔΗ παιζει εκει .. ενω ο Παρσονς φσωλαρει και ο Φελτον μεχρι στιγμης δεν εχει μπει μεσα .. τοτε ποολυ δυυυσκολα ο Μοντα να ανεβει παραπανω.
αυτο βεβαια πιστευω εγω ... αν καποιος θεωρει fixed οτι μπορει να παει στο 38 δεν μπορω να το αντικρουσω με ξεκαθαρη σιγουρια διοτι --> Μοντα Ελλις ειναι.

σε γενικες γραμμες εμενα η γνωμη μου για το
Ουεστμπρουκ - Ελλις Τζαμαλ
αρχικα μολις το ειδα .. ηταν οτι ο Αγγελος ισως να εδινε και πολλα
σε δευτερη αναγνωση οταν το σκεφτηκα πιο ηρεμα .. ισως να ηθελε ενα καλυτερο δευτερο παικτη εν τελλει (πχ Τζορνταν Χιλ)

βεβαια οπως ειπα τα ποιντς ειναι οριακα.


το ΜΟΝΟ σιγουρο στο ολο trade κατα τη γνωμη μου ... ειναι οτι ο sarounas , περιμενει 2 μηνες τον Ρασελ ..και 2 μερες πριν επιστρεψει αυτος τον δινει για ενα κομπλε trade αλλα οχι και τιποτα τρελο. λαθος κατεμε ... σοβαρο
morrison
Θα είμαι σύντομος, θα προσπαθήσω τουλάχιστον...

Καταρχήν μπράβο στον Άρη ειλικρινά που έχει τα κουράγια να ανοίγει αυτά τα θέματα. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνεται ασχέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ ανά περίπτωση. Σε γενικές γραμμές τα συγκεκριμένα trades μπορούν να σηκώσουν κουβέντα.

Δεν θα πάρω θέση, είναι οριακά και τα δύο.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μήπως πρέπει να ορίσουμε ξανά τι είναι βέτο και τι όχι;
Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο μάλλον μονόπαντα trades. Το βέτο είναι η αποκατάσταση ενός πονηρού trade που μοιάζει κάπως άδικο;
Αν ναι, είναι βέτο.

Ή είναι μια ασφαλιστική δικλίδα ότι δεν θα γίνει κάτι κραυγαλέο που αλλοιώνει ξεκάθαρα τις ισορροπίες;
Μπορεί και να μην το πάταγα εδώ.

Παίζω με τις λέξεις βέβαια. Για παράδειγμα αν 13/15 συμφωνούμε ότι το trade είναι μονόπαντο τότε μήπως αυτό το κάνει και κραυγαλέο;

Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι το poll είναι η πιο δημοκρατική διαδικασία.
Και αν θέλουμε να καλύψουμε και την τελευταία υπόθεση του έκανα, θα μπορούσε να είναι όχι μια ψηφοφορία βέτο ή όχι, αλλά ερώτηση στο ποιος ωφελείται από το trade με απαίτηση για ένα 10-3 τουλάχιστον για να περάσει.
Μπορεί να λέω και μπαρούφες και να είναι ουτοπικό όλο αυτό πάντως γενικότερα θα ήθελα να εκφραζόμαστε περισσότερο εδώ μέσα όταν βλέπουμε κάτι που είναι στα όρια (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα)...ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας...pollακι και τέλος...



j-kidd13
H δικη μου αποψη περι βετο,και δεν εχει να κανει με το οτι εμπλεκομαι εγω,ειναι οτι σαφως και πρεπει να υπαρχει αλλα σε κατι που εξοφθαλμα αλλοιωνει το πρωταθλημα.Κανενα απο τα 2 τρειντ δεν αλλοιωνει το πρωταθλημα εν προκειμενω,κατα την αποψη μου.Και δεν γινεται ολα τα τρειντ που γινονται να ευνοουν και τους 2 συνδιαλλαγομενους.Καποιος θα χασει,καποιος θα κερδισει.Εκει ειναι το υποκειμενικο κομματι της υποθεσης.Αλλιως χανεται η ουσια και του τρειντ,και του παιχνιδιου.Να ανατρεξουμε και αλλα τρειντ παλαιοτερα,να δουμε αν ολα ηταν ισορροπημενα η αν καποιος εχανε και καποιος κερδιζε...Κατι 2 για 1...και λοιπα.
Το ιδιο ελεγα και περσυ στην περιπτωση Ντουραντ για Τζρου-Αφλαλο.Παροτι παρασυρθηκα αρχικα και ψηφισα βετο,το ξανασκεφτηκα και ηταν λαθος και ημουν υπερ του να περασει το τρειντ,αφου σε νουμερα εκεινη την στιγμη εβγαινε μια χαρα.Το οτι ηταν κακη αποφαση απο τον χρηστη που εδωσε Ντουραντ,δεν σημαινει οτι ειναι για βετο το τρειντ.Βετο σε εξωφθαλμα ναι.Σε διαφορα πχ 2 μοναδων θεωρω αστειο να μιλαμε για βετο.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΝΤ.

Κατα τ'άλλα,να κανουμε πολλ να τελειωνει η φαρσοκωμωδια... laugh.gif

QUOTE(morrison @ Nov 27 2014, 14:17 ) *
Ή είναι μια ασφαλιστική δικλίδα ότι δεν θα γίνει κάτι κραυγαλέο που αλλοιώνει ξεκάθαρα τις ισορροπίες;


Aυτη ειναι η δικη μου αποψη ακριβως.
Τωρα,πρεπει να δουμε και τη σκοπια που γινονται ολα αυτα.Αν πχ εγω σπαστω που πηρε ο Σπυρος πχ τον παικταρα Wall που θα τον βοηθησει να παει τρενο και θα ξεφυγει μπροστα-την ωρα που διεκδικω κατι στο πρωταθλημα,η αν η ομαδα μου ειναι χαμηλα και δεν παει οπως περιμενω- και παω γι αυτο τον λογο να δημιουργησω θεμα τρειντ,τοτε ειναι τραγικο.Απο τη στιγμη που ο Σπυρος,και ο καθε Σπυρος,δεν κλεβει,ουτε προσπαθησε να εξαπατησει κανεναν,αλλα εκανε μια προταση,συμφερουσα γι αυτον η οποια εγινε αποδεκτη,δεν υπαρχει κουβεντα για κατι αλλο.Αυτη ειναι η δικη μου οπτικη.Μπορουμε να κανουμε κουβεντα και να πουμε ο,τι θελουμε για την αποφαση του χ Πανου να δωσει τον Wall για τον Jeff+Brewer,αλλα μεχρι εκει...
Ακομα και ενα θεωρητικο τρειντ Ροουζ με Wall δεν ειναι για βετο κατα την αποψη μου.Μπορει καποιος να πιστευει οτι ο Ροουζ θα παει τρενο και θα πεταει απο 50 σε 50.Αν ο ιδιος το πιστευει και ειναι αποφαση του,κανεις δεν μπορει να πει τιποτα,και ας χασει πολυ απο το τρειντ.
sarounas
το σκεπτικό που αποδέχτηκα το τρέιντ ήταν ότι απλά ήθελα να κάνω μία προσπάθεια να ξαναμπώ στο παιχνίδι

Τον Ουέστμπρουκ τον θεωρώ καμμένο χαρτί για μένα αφού όταν τον πήρα πόνταρα και στην απουσία του Ντουράντ οπότε θα έπαιρνε την ομάδα πάνω του τώρα και να γυρίσει εκτός του ότι θέλει τον χρόνο του, επιστρέφει και ο Ντουράντ... Στην αρχή είχα εκνευριστεί και δεν τον έδινα με τίποτα περιμένοντας απλά να ανακάμψει. Όμως όπως βλέπετε έμεινα απελπιστικά πίσω και πρέπει να συμπληρώσω το ρόστερ. Απλά τα πράγματα...

τώρα και το βέτο μέρος του παιχνιδιού είναι, από μένα no problem..
απλά πρέπει να πάρω 2 για 1. Δεν με νοιάζει τόσο το +/- 5. Βέβαια κατανοώ ότι επηρεάζει το παιχνίδι συνολικότερα αλλά αποδέχτηκα μία από τις προτάσεις που μου ήρθαν τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Να μπει η ψηφοφορία και να συνεχίσουμε κανονικά wink.gif
sacarame
Ακολουθώντας λοιπόν τις γνωστές δημοκρατικές διαδικασίες που διέπουν τη λίγκα, εγένετο πολλ..


Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στη λίγκα πλην των 2 εμπλεκομένων στο τρέηντ να ψηφίσουν μέχρι την Κυριακή στις 00.00

Με 7/13 το τρέηντ μπλοκάρεται..
rchos
Και με το τελευταιο τρειντ κλεισαμε

Βετο
Tobias Funke
QUOTE (rchos @ Nov 27 2014, 22:37 ) *
Και με το τελευταιο τρειντ κλεισαμε

Βετο


Δεν σε τάισε ο άλλος μπακλαβαδάκια στην Πόλη?

Άσε με ρε παιδί μου να ρισκάρω με Rose. Αμέσως veto.




Α εδώ κι η άποψή μου περί βέτο αφού δεν έχει αλλάξει κάτι:

QUOTE (Tobias Funke @ Nov 7 2013, 13:40 ) *
Ρε όργια το έχετε ξεσκίσει με τα veto. Αν ζητάτε την απόλυτη ισορροπία στα trades δεν θα τη βρείτε. Κάποιος θα κερδίσει, κάποιος θα χάσει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Ο άλλος μπορεί να γουστάρει να δώσει LeBron για 2 30άρηδες, γιατί μπορεί να θέλει να το παίξει έτσι. Kάποιοι είναι κακοί αγοραστές, άλλοι καλοί πωλητές και τούμπαλιν. Κι αυτό είναι από τα μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα κομμάτια του παιχνίδιου κατ'εμέ. Τα veto πρέπει να μπαίνουν σε κραυγαλέες περιπτώσεις που βλέπεις ότι υπάρχει κάποιος δόλος στη μέση. Κι επειδή είναι πολύ νωρίς στη σαιζόν για να τα παρατήσει κάποιος και να δίνει παίκτες σε κάποιον φίλο του, δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο. Έτσι όπως το έχετε τώρα με τις ψήφους, αργότερα στη σαιζόν θα ψηφίζετε ανάλογα με το αν εμπλέκεται κάποιος άμεσος ανταγωνιστής σας κι αν σας συμφέρει εσάς ή όχι. Οπότε καλύτερα λύστε το ζήτημα διαφορετικά για να μην ξενερώσετε στο τέλος.

Sorry που χώθηκα αλλά επειδή έχω δει λίγκες να γίνονται μπουρδέλο από κάτι τέτοιο, είπα να πω τη γνώμη μου.



Πάρε και τραγουδάκι να ανέβεις:

rchos
Ρε βέτο ρε

Με μπακλαβά στο στόμα το γραψα αρα δεν με αγγίζει τίποτα


ΥΓ στην Πόλη εγώ πήγα για δουλεια δεν με τάιζε κανεις...

Υ.Γ.2 έλα να φας κι εσύ αν αφήσουν οι sacarame και sheed τιποτα
j-kidd13
QUOTE(rchos @ Nov 27 2014, 23:03 ) *
Υ.Γ.2 έλα να φας κι εσύ αν αφήσουν οι sacarame και sheed τιποτα


Κανονιστειτε ε?Αυτο λεω μονο.
rchos
QUOTE(j-kidd13 @ Nov 27 2014, 23:06 ) *
Κανονιστειτε ε?Αυτο λεω μονο.


Εχω κρυμμένα για πάρτι σου μην μου αγχωνεσαι..

Βέτο ειπα
j-kidd13
QUOTE(rchos @ Nov 27 2014, 23:08 ) *
Εχω κρυμμένα για πάρτι σου μην μου αγχωνεσαι..


wub.gif














ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΕΤΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Μ^%^Α ΤΟ ΤRADE ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! smiley.gif
T.W.Is.M.
Να πω εστω και καθυστερημενα 2 πραγματα για το δικο μου trade?
Κατ αρχην ο Jefferson ειναι απο τις συμπαθειες μου και θα ρισκαρα 1-2 ποντους για να τον εφερνα στην ομαδα μου. Επιπλεον, παιζει κατω απο τα στανταρντς του και τον περιμενω να ανεβει. Ο Brewer οντως θα δωσει προσκαιρο σκορ για οσο λειπει ο Martin. Τον οποιο Martin εχω επισης εγω. Στη συνεχεια δε θα εχει μεγαλη αξια, αλλα θα ειναι ενας καλυτερος 10ος παιχτης απο τον Wes Johnson που εδωσα. Αυτο μου δινει μια καλυτερη καλυψη για τα παιχνιδια που θα χασει ο 9ος παιχτης του ροστερ μου, ο τυφωνας της πελματιαιας απονευρωσης, Nene Hilario.
spysta
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 27 2014, 21:40 ) *
ο τυφωνας της πελματιαιας απονευρωσης, Nene Hilario.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ginobili
QUOTE(sarounas @ Nov 27 2014, 15:05 ) *
το σκεπτικό που αποδέχτηκα το τρέιντ ήταν ότι απλά ήθελα να κάνω μία προσπάθεια να ξαναμπώ στο παιχνίδι

Τον Ουέστμπρουκ τον θεωρώ καμμένο χαρτί για μένα αφού όταν τον πήρα πόνταρα και στην απουσία του Ντουράντ οπότε θα έπαιρνε την ομάδα πάνω του τώρα και να γυρίσει εκτός του ότι θέλει τον χρόνο του, επιστρέφει και ο Ντουράντ... Στην αρχή είχα εκνευριστεί και δεν τον έδινα με τίποτα περιμένοντας απλά να ανακάμψει.

Συγνώμη,αλλά μου φαίνεται λίγο παράλογο...λίγο "Όχι παίκτης ΝΒΑ fantasy" αυτό...Ο Ουέστμπρουκ με αυτά που μας έχει δείξει...και με όλες τις επιφυλάξεις μέσα...μόνο καμμένο χαρτί δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Και με Ντουράντ μέσα...τρελλά νούμερα έβγαζε πάντα(45αρια το λιγότερο)...και μετά από τραυματισμούς ακόμα...πάντα μέσα σε μια βδομάδα τον γνωστό εξωγήινο Ουέστμπρουκ βλέπουμε.
sarounas
QUOTE(Ginobili @ Nov 28 2014, 00:20 ) *
Συγνώμη,αλλά μου φαίνεται λίγο παράλογο...λίγο "Όχι παίκτης ΝΒΑ fantasy" αυτό...Ο Ουέστμπρουκ με αυτά που μας έχει δείξει...και με όλες τις επιφυλάξεις μέσα...μόνο καμμένο χαρτί δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Και με Ντουράντ μέσα...τρελλά νούμερα έβγαζε πάντα(45αρια το λιγότερο)...και μετά από τραυματισμούς ακόμα...πάντα μέσα σε μια βδομάδα τον γνωστό εξωγήινο Ουέστμπρουκ βλέπουμε.

όχι βέβαια, γενικά για το φάντασυ εννοείτε πως δεν είναι καμμένο χαρτί.
Λέω για την δική μου περίπτωση, το σκεπτικό μου να τον πάρω τόσο ψηλά στο ντραφτ ήταν εξαιτίας της απουσίας του Ντουράντ καθώς ήλπιζα ότι μέχρι την επιστροφή του μπορεί να βρίσκεται ακόμη και κοντά στο 55. Αυτό εννοώ ότι το χαρτί του Ουέστμπρουκ για μένα κάηκε, τώρα και να επιστρέψει, από τραυματισμό γυρνά, γυρίζει και ο άλλος. Δεν μου λέει τίποτα... απλά στην αρχή ήμουν σκασμένος και δεν τον έδινα. Κανένας δόλος από μέρος μου. απλά στο παιχνίδι προσπαθώ να επιστρέψω Πάντως από τις προτάσεις που μου ερχόταν και όχι μόνο για τον ράσελ ήταν σίγουρα από τις καλύτερες icon_drunk.gif

είπαμε στον πάτο είμαι, τελευταίος θα βγω αλλά μην το ξεφτιλίζουμε και τελείως με τις προτάσεις άμα είναι να τους dropάρω όλους και όποιος προλάβει...
rchos
Α δεν το έχουμε ξεφτιλισει ηδη δλδ;

Tobias Funke
QUOTE (rchos @ Nov 28 2014, 19:08 ) *
Α δεν το έχουμε ξεφτιλισει ηδη δλδ;



Ωπ έγινα και ξεφτίλας. Άουτς


Anaz
Εχω ξαναπει την θεση μου για τα βετο αρκετες φορες, οποτε δεν θα την ξανα-αναλυσω..
Δεν μ'αρεσει να πολυ-επεμβαινω, παρολο που δεν ειμαι απο αυτους που κανουν συχνα trade.
Θεωρω οτι στο συγκεκριμενο trade υπαρχει ξεκαθαρος κερδισμενος, αλλα οχι σε κραυγαλεο βαθμο. Οποτε δεν θα "επεμβω" ουτε τωρα..
Νο veto.

YΓ: Σπυρο sorry για το κλασιμο.
Γενικα guyz δεν εχω χρονο και διαθεση φετος για διαπραγματευσεις. Οτι προσφορες θελετε, απλα στειλτε τες και -εστω και καθυστερημενα- θα απαντησω.
rchos
Μαγκες χανομαστε.βέτο ρε.

Αφιερωμενο


sacarame
Με ψήφους 8-5 υπέρ του No veto το τρέηντ τίθεται σε ισχύ..
duncan21
Αδιανόητα πράγματα κάθε χρονιά με τα χαμένα παιχνίδια,σταθερά στο τοπ3 των χαμένων παιχνιδιών.Λέω σήμερα θα κάτσω να καμαρώσω τα νέα αποκτήματα.Νάιτ φωτιές,Ντερόν 40άρι,Βούτσε οφφ απ' το πουθενά.Και back spasms μάλιστα για να τρομοκρατηθώ ακόμα περισσότερο.Παλεύω να βελτιώσω την πολύ μέτρια ομάδα μου συνεχώς και παίρνω τομπούλο.
T.W.Is.M.
QUOTE(duncan21 @ Dec 3 2014, 04:50 ) *
Αδιανόητα πράγματα κάθε χρονιά με τα χαμένα παιχνίδια,σταθερά στο τοπ3 των χαμένων παιχνιδιών.Λέω σήμερα θα κάτσω να καμαρώσω τα νέα αποκτήματα.Νάιτ φωτιές,Ντερόν 40άρι,Βούτσε οφφ απ' το πουθενά.Και back spasms μάλιστα για να τρομοκρατηθώ ακόμα περισσότερο.Παλεύω να βελτιώσω την πολύ μέτρια ομάδα μου συνεχώς και παίρνω τομπούλο.


Εισαι πολυ πισω ομως...
Βλεπεις πως εξεχει η δικη μου μπαρα??? smiley.gif
duncan21
QUOTE (T.W.Is.M. @ Dec 3 2014, 21:12 ) *
Εισαι πολυ πισω ομως...
Βλεπεις πως εξεχει η δικη μου μπαρα??? smiley.gif

Kι εγώ μεγάλη την έχω(τη μπάρα).Λογικά +2 χαμένα παιχνίδια σήμερα από Shved και Vuce.I can't catch a break.
sacarame
Σπύρο τι θα γίνει ρε;; Κανα τρέηντ θα κάνουμε;;;

Αφού με βλέπεις φέτος είμαι χαλαρός... smiley.gif
spysta
QUOTE(sacarame @ Dec 3 2014, 23:02 ) *
Σπύρο τι θα γίνει ρε;; Κανα τρέηντ θα κάνουμε;;;

Αφού με βλέπεις φέτος είμαι χαλαρός... smiley.gif

sacarame



Αναζητείται παίκτης fantasy με την ονομασία Spysta.

Αναλογίες κανονικές. Καστανόξανθος, με δουλεμένο μούσι και υποκρύπτουσα φράντζα.

Εξαφανίστηκε χτες βράδυ. Φήμες ότι βρέθηκε να κυκλοφορεί στους δρόμους της περιοχής του γυμνός φωνάζοντας κάτι ακαταλαβίστικα του στυλ "ΌΧΙ ΡΕ ΡΟΤΕΝ. 32-34 ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΡΟΤΕΝ. ΤΙ ΜΕΙΟΝ ΡΕ ΡΟΤΕΝ" κρίνονται ανεπιβεβαίωτες.


Οποιος τον βρει παρακαλείται.

Α. να του δώσει υπογλώσσιο.
Β. να του κάνει ένα trade- request.
Γ. να καλέσει στον αριθμό 698(-2,4) (-2,4) 32-34


smiley.gif
rchos
Έλα ρε μη τον δουλεύεις τον καημένο.
Θα έχει στείλει πιστεύω ήδη και στους 14 πρόταση με τον Ρότεν μέσα.
Εγώ την έλαβα πάντως.
spysta
ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ WROTEN ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ... οσονουπω
56.gif 56.gif







ααααα θα τη νιωσετε ναι μωρε



YΓ.σε 30 λεπτα -2 ρε μαλακοΤονι ... -2 ρεεε γκαζμα ???? ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ !! παιξε μπασκετακι μωρη αλητρα
ΥΓ. για σακαρακες και rchιμπουρτσιδες .. θα σας φτιαξω καλα εγω ρε λεκεδες !! θα δειτε τι θα παθετε (με φωνη χλαπατσα)
rchos
QUOTE(spysta @ Dec 16 2014, 12:34 ) *
ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ WROTEN ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ... οσονουπω
56.gif 56.gif







ααααα θα τη νιωσετε ναι μωρε



YΓ.σε 30 λεπτα -2 ρε μαλακοΤονι ... -2 ρεεε γκαζμα ???? ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ !! παιξε μπασκετακι μωρη αλητρα
ΥΓ. για σακαρακες και rchιμπουρτσιδες .. θα σας φτιαξω καλα εγω ρε λεκεδες !! θα δειτε τι θα παθετε (με φωνη χλαπατσα)


Δεν με αγγιζει τίποτα.
Την δεύτερη βδομάδα παίχτης μου έκανε -7.
Ξεφεύγω από κάθε κατάρα και οργή...
spysta
QUOTE(rchos @ Dec 16 2014, 10:42 ) *
Την δεύτερη βδομάδα παίχτης μου έκανε -7.



ποιος ? ποτε ? που ?
rchos
Ο Μπρουκς ήταν Σπύρο.


Παρακαλείτε ο κυρ Μόρισον να μας παρουσιάσει τα σκορ τις εβδομάδος.

Ευχαριστώ πολύ...
aegeansheed


Σπύρο τα μικρά παιδιά ρωτάνε "Μπαμπά, γιατί όλα είναι πράσινα αλλά αυτό κόκκινο???"
morrison
Αυτά έχω πρόχειρα...

Click to view attachment

Click to view attachment


Στη συζήτηση σας να προσθέσω ότι είχα παίχτη που έκανε -3,7 εβδομαδιαίο παίζοντας κανονικά όλα τα ματς που ήταν να παίξει στην εβδομάδα. Αναρωτιέμαι αν έχει ξαναγίνει αυτό. Χέσιονς...
Προηγούμενο αρνητικό προσωπικό ρεκόρ εβδομάδας ήταν κάποιο 1,8 Μπρένταν Χέιγουντ προ τριετίας που όμως τραυματίστηκε στα πρώτο δίλεπτο του πρώτου παιχνιδιού και δεν ξαναπαιξε στο week και το 0 του Πάου πρόπερσι που απλά δεν εμφανίστηκε.
Επίσης να επιβεβαιώσω ότι μου πρότεινε και εμένα τον Ρότεν.
duncan21
QUOTE (morrison @ Dec 16 2014, 20:03 ) *
Προηγούμενο αρνητικό προσωπικό ρεκόρ εβδομάδας ήταν κάποιο 1,8 Μπρένταν Χέιγουντ προ τριετίας που όμως τραυματίστηκε στα πρώτο δίλεπτο του πρώτου παιχνιδιού και δεν ξαναπαιξε στο week

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα,ΝΑΙ.Και θυμάμαι τη φάση,το έβλεπα κι εγώ.Κάτι πήγε να κάνει,να βάλει τη μπάλα στο παρκέ και να ποστάρει.Ποιος?Ο Χέιγουντ...
T.W.Is.M.
Και εγω δεχτηκα προτασεις(να ταν 1 και 2 και 5) για τον Τονυ το Σαπιο...
Περιμενω και τους αλλους 11 να επιβεβαιωσουν τις δικες τους προτασεις!
rchos
ρε κανα τρειντ θα κανομαι?
sacarame
Για να μην θεωρήσει κανείς τίποτα περίεργο, είχα πει στον μπαγλαμά ότι αν γίνει το τρέηντ θα πάρει και τον Φάρμαρ μαζί...

Απλά στην πρόταση που στάλθηκε δεν είχε μπει μέσα, μετά ο άλλος πάτησε αξέπτ και απλά έγινε το δεύτερο εικονικό τρέηντ για να ολοκληρωθεί το αρχικό ντιλ...
spysta
QUOTE(sacarame @ Dec 19 2014, 01:15 ) *
Για να μην θεωρήσει κανείς τίποτα περίεργο, είχα πει στον μπαγλαμά ότι αν γίνει το τρέηντ θα πάρει και τον Φάρμαρ μαζί...

Απλά στην πρόταση που στάλθηκε δεν είχε μπει μέσα, μετά ο άλλος πάτησε αξέπτ και απλά έγινε το δεύτερο εικονικό τρέηντ για να ολοκληρωθεί το αρχικό ντιλ...

απορω που το σκεφτηκες να το γραψεις κι ολας .. λες και δεν ηταν απο μονο του παντελως obvious οτι αποτελει κομματι του trade !!

εισαι αδεκαστος κομισιονερ παντως ρε π##στη μου.
σε συγχαιρω



στα σοβαρα τωρα ..
για Μελο Χαουαρντ τι θες ???
sacarame
QUOTE(spysta @ Dec 19 2014, 09:16 ) *
στα σοβαρα τωρα ..
για Μελο Χαουαρντ τι θες ???


Δώσε Πολ Γουολ και πάρτους.χαχαχαχα smiley.gif
duncan21
Όταν κάνεις add τον Μάικ το Μίλλερ εν έτει(ή έτη,δεν ξέρω) 2014 κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα σου.
rchos
QUOTE(duncan21 @ Dec 20 2014, 04:49 ) *
Όταν κάνεις add τον Μάικ το Μίλλερ εν έτει(ή έτη,δεν ξέρω) 2014 κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα σου.



Το πραγματικό πρόβλημα είναι αν τον βάλεις και στην 9αδα σου την επόμενη βδομάδα... smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(sacarame @ Dec 19 2014, 12:53 ) *
Δώσε Πολ Γουολ και πάρτους.χαχαχαχα smiley.gif


Τζον λεγεται ο Γουολ ρε συ! Και θα παρεις μονο τον Τοιχογιαννο για Καραμελο και Χαουαρντ? 69.gif
Ginobili
Της Π%^$&^ας το Κ$#%ο γίνεται...τέτοιο ανταγωνισμό δεν θυμάμαι άλλη χρονιά...κάνω λάθος?
sacarame
QUOTE(Ginobili @ Dec 22 2014, 11:54 ) *
Της Π%^$&^ας το Κ$#%ο γίνεται...τέτοιο ανταγωνισμό δεν θυμάμαι άλλη χρονιά...κάνω λάθος?



Και πού να δεις τι θα γίνει τώρα που ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ......

69.gif 69.gif 69.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.