Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τελικός Final 4 Euroleague,Μακαμπι - ΠΑΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Barcelona 2011
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
berry
ας επιμεινω στην αρχικη μου αποψη

Μακαμπι αν και θα ειναι ενα ματς για πολυ γερα νευρα
panos75
Θα με βρίσουν πολλοί αλλά θα το πω.

Μακάρι να το πάρει η Μακάμπι για ένα λόγο: θα είναι μεγάλη δικαίωση για τον χοντρό, ο οποίος μετά από μια εξαιρετική χρονιά θα βουλώσει για τα καλά τα στόματα όλων των "ειδικών" που τόσα χρόνια μας ζάλισαν τον έρωτα για τον "προβληματικό" του χαρακτήρα και ότι άλλη μ...κία τους κατέβαινε στο κεφάλι.
Durant13
Δεν χρειάζεται να το πάρει η Μακάμπι για να αποδείξει κατι ο Σοφο. Κάνει ήδη μια αρκετά καλή χρονιά. Και η αλήθεια γι αυτόν είναι κάπου στη μέση. Στο Ισραήλ προφανώς ασχολήθηκε μόνο με το μπάσκετ και όχι με άλλα σπορ.

Ο Παναθηναϊκός θα το πάρει, αρκεί να μην μπουν τα τραβηγμένα τρίποντα της Μακάμπι με αμυντικό κρεμασμένο πάνω τους.Θα δοκιμαστούν οι Ισραηλινοί και απέναντι σε μια σοβαρή άμυνα.
xristos_metal
Και εγω Παναθηναικο ψηφισα. Πιστευω μαλιστα πως η Μακαμπι ειναι καλυτερη αντιπαλος απο τη Ρεαλ. Αν παιξει οπως σημερα θα χασει.
Ginobili
QUOTE(panos75 @ May 6 2011, 21:30 ) *
Θα με βρίσουν πολλοί αλλά θα το πω.

Μακάρι να το πάρει η Μακάμπι για ένα λόγο: θα είναι μεγάλη δικαίωση για τον χοντρό, ο οποίος μετά από μια εξαιρετική χρονιά θα βουλώσει για τα καλά τα στόματα όλων των "ειδικών" που τόσα χρόνια μας ζάλισαν τον έρωτα για τον "προβληματικό" του χαρακτήρα και ότι άλλη μ...κία τους κατέβαινε στο κεφάλι.

Δεν χρειάζεται να το σηκώσει η Μακάμπι για να αναγνωρισθεί στον Σόφο η πολύ καλή χρονιά που έκανε φέτος.Ούτε αμφέβαλλε ποτέ κανείς για την αξία του.Αλλά έχει και αυτός τις ευθύνες του..έπρεπε να μεταναστεύσει στο Ισραήλ,και να αναγκαστεί λόγω των συνθηκών να περιορίσει την εξωγηπεδική του ζωή.Τι δήλωσε και ο ίδιος εξάλλου.."Δεν βγαίνω καθόλου έξω,προπόνηση σπιτι-σπίτι προπόνηση".Δεν του έβαλαν τυχαία οι εβραίοι ανθρώπους να τον παρακολουθούν,ούτε ήταν όλοι τρελλοί στον Ολυμπιακό(Γκέρσον-Γιαννάκης-Ίβκοβιτς)...και ούτε είναι τυχαίο το ότι ο Ζοτς προτίμησε τον Μάριτς.
vastravoud
Σίγουρα έφταιγε και ο Σοφοκλής για όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν ΠΑΝΤΑ να φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο ίδιος!

Απλώς το παλικάρι μάλλον ωρίμασε και εκμεταλλεύθηκε στο 100% την αλλαγή περιβάλλοντος.

Ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να πάρει περισσότερα από τον Ντρου Νίκολας. Εκτιμώ ότι θα χτυπήσουμε τον Σόφο είτε με πικ ν ποπ του Μπατιστ με τον Μήτσο είτε με ντράιβ του Νίκολας.
Phil Laak
Να πω και γω το μακρύ μου (και το κοντό μου) tongue.gif

Στο ματς του ΠΑΟ με τη Σιένα τσαντίστηκα.Τσαντίστηκα με την ομάδα μου γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αποκλειστήκαμε από μια ομάδα όπως η Σιένα.

Όμως το tilt μου έφτασε στο ζενίθ στο ματς Μακάμπι-Ρεάλ.

Ο Μπλατ είναι πρώτη χρονιά στην ομάδα,όποτε αυτό το τροπάριο με την υπομονή,την πίστωση χρόνου πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.

Η Μακάμπι έφτασε τελικό,και ο πιο ακριβοπληρωμένος της παίκτης είναι ο Eidson με 750.000€.Ο Πελεκάνος παίρνει 100.000€ περισσότερα.

Τα λέω αυτά προς παραδειγματισμό των διοικούντων μας.

Σόρρυ για το κάπως off-topic,απλά ήθελα να καταλήξω ότι η Μακάμπι,στην πρώτη φορά που την είδα φέτος,μου έκανε πολύ καλή εντύπωση,οπότε για το μεθαυριανό ματς,θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟ λόγω εμπειρίας.Πολύ μικρό ομως.
spysta
η Μακαμπι θα πρεπει να κανει υπερβαση ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ για να κερδισει τον ΠΑΟ ..
δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι .. αλλα ουσιαστικα παιζει με 3,5 περιφερειακους (Παργκο Πνινι Ειντσον κ λιγο απο Ταλ)

ο ΠΑΟ εχει να αντιπαραταξει μια αρμαδα απο παικτες που μπορουν να τους κουρασουν και να τους φθειρουν
(ΔΔ,Νικολας,Σατο,Καλαθης,Περπερογλου)

οσο για τους ψηλους δεν το συζητω .. μονο ο Σοφο αν δημιουργησει προβληματα ενω δεν υπαρχει καποιος αλλος εκτος του Ελληνα που να μπορει να κοντραρει σε δυναμη τους Μπατιστ Βουγιουκα κ Μαριτς (ο Αυστραλος θα παιξει εστω κ για 5 λεπτα) .. αν ο Σοφο παρει νωρις φαουλακια θα τελειωσει ακομα πιο ανετα το ματς υπερ του ΠΑΟ

----->ο ΠΑΟ κατα 85% θα παρει την κουπα με μια νικη στους 10+ ποντους ..

αφηνω ενα 15% για την Μακαμπι σε περιπτωση που οι Ειντσον Παργκο Σοφο Μπλου εχουν απο 12-18 ποντους εκαστος κ να δωσουν μερικα ποντακια ο Ταλ κ ο Ελιγιαχου.ΜΟΝΟ ετσι μπορουν να διεκδικησουν τη νικη .. αλλα δινω ελαχιστες πιθανοτητες να συμβει αυτο γιατι ΔΕΝ πιστευω σε δευτερο καλο σερι ματς του Σοφο κ του Παργκο
cryptic
QUOTE(panos75 @ May 7 2011, 00:30 ) *
Θα με βρίσουν πολλοί αλλά θα το πω.

Μακάρι να το πάρει η Μακάμπι για ένα λόγο: θα είναι μεγάλη δικαίωση για τον χοντρό, ο οποίος μετά από μια εξαιρετική χρονιά θα βουλώσει για τα καλά τα στόματα όλων των "ειδικών" που τόσα χρόνια μας ζάλισαν τον έρωτα για τον "προβληματικό" του χαρακτήρα και ότι άλλη μ...κία τους κατέβαινε στο κεφάλι.


Θα γίνω κακός αλλά ο Σοφοκλής δεν μου άρεσε σήμερα. Ναι αν τοποθετηθεί και τροφοδοτηθεί σωστά είναι ικανός να τελειώσει τη φάση ανεξαρτήτως αντιπαλου αν και σε πολλές περιπτώσεις φαινόταν να χάνει εξ' επαφής ουσιαστικά μόνος του.

Αυτό όμως που δεν μου άρεσε ήταν η στατικότητα του. Επειδή πολλές φορές παρατηρούσα το παιχνίδι του μου έδινε πραγματικά την εντύπωση ότι ... μέτραγε τις θερμίδες που έκαιγε και πρόσεχε μην κάνει ένα βήμα παραπάνω. Έδινε ελάχιστη βοήθεια με σκριν, ειδικά στην άμυνα ήταν υπερβολικά στατικός και αργός και γενικά δεν ήταν δραστήριος εκτός απο την κλασσική φάση να βάλει πλάτη τον αντίπαλο ψηλό και να τροφοδοτηθεί απο τα γκάρντ ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έμενε τελευταίος σε γρήγορες επιστροφές των ομάδων. Κοινώς έκανε μόνο μία συγκεκριμένη δουλειά σχετικώς καλά χωρίς να παρουσιάζει κάτι το εξαιρετικό στα υπόλοιπα.
rankin
QUOTE(Phil Laak @ May 7 2011, 02:19 ) *
Ο Μπλατ είναι πρώτη χρονιά στην ομάδα,όποτε αυτό το τροπάριο με την υπομονή,την πίστωση χρόνου πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.

Κάποιοι γραφικοί είχαμε εκδηλώσει την συμπάθεια μας στον Μπλατ το καλοκαίρι, αλλά ήμασταν απλά και μόνο γραφικοί.....

Παρόλα αυτά, ο αυριανός τελικός θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον
Δυο μεγάλες μπασκετικές σχολές θα συγκρουστούν
Το σκληρό, ρομποτικό μπάσκετ του Ομπράντοβιτς με το χαλαρό, αμερικάνικο του Μπλατ
πραγματικά, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι και ελπίζω, αυτή τη φορά, να δούμε ντέρμπι, γιατί τα 2 πρώτα παιχνίδια ήταν για να γυρνάς τα κανάλια και να βλέπεις Σεφερλή στο Alter...

Είπαμε, είναι το χαμηλότερου επιπέδου final 4, στην χαμηλότερου επιπέδου ευρωλίγκα των τελευταίων 10 χρόνων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μην έχουμε μεγάλα παιχνίδια..
Μου θύμισε εποχές διάσπασης ULEB-FIBA, που ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι παίζανε μόνοι τους στην διοργάνωση της FIBA...

Απο πλευράς προβλέψεων, θα δώσω ένα μικρό, ελάχιστο προβάδισμα στη Μακάμπι, γιατί αυτό που είδα χθες μου άρεσε...
Είπαμε, ο Παναθηναϊκός είναι η πιο έμπειρη ομάδα και έχει τον σουπερ σταρ παίχτη και τον σουπερ σταρ προπονητή του τουρνουά
Απο την άλλη, η Μακάμπι με εντυπωσίασε χθες με την διάρκεια που επέδειξε στο παιχνίδι της. Δεν έκανε κοιλιές και διατήρησε σταθερό ρυθμό για 40 λεπτά. Έδειξε να ειναι σε πολύ καλή κατάσταση, για αυτό και την χρίζω κατά 2% παραπάνω ως φαβορι ...
51-49 λοιπόν, λόγω καλύτερης εικόνας στον ημιτελικό..
il postino
μιλαμε για τελικο ευρωλιγκα και οι πιθανοτητες ειναι ακριβως μοιρασμενες στη μεση.

πιστευα οτι ο ημιτελικος μακαμπι-ρεαλ θα παιχτει στα σημεια με τελικο νικητη τους ισπανους επειδη οι εβραιοι, αν και καλυτεροι, δεν ειχαν την εμπειρια εκεινη για να δειξουν καταφανεστα την ανωτεροτητα τους! διαψευστηκα (για μια ακομα φορα) ομως.πιστευα δηλαδη οτι η αμυνα, η οποια ειναι το οπλο της ρεαλ, θα κερδισει την επιθεση της μακαμπι σε ενα ματς ημιτελικου που κυριαρχουν το αγχος και τα νευρα!

η μακαμπι ομως χθες εκανε το παιχνιδι της!! τα σουτ μπηκαν (φοβερο ποσοστο για φ4), ο σοφο τραβηξε, ενω και ο ειντσον απεδειξε σ αυτους που δεν τον θεωρουν μεγαλο παιχτη (και εγω μεσα σ αυτους) οτι ακομα και σε φ4 μπορει να γινει ουσιαστικος!

κοντρα σ αυτη τη μακαμπι εγω προσωπικα φοβαμαι λιγοτερο απο οτι φοβομουν μεχρι χθες!

κλειδι ειναι η εξουδετερωση του σοφο, πραγμα που εχει επαναλαβει ο ζοτς στο παρελθον,και η καλη περιφερειακη αμυνα!! και το ενα και το αλλο ειναι δυσκολα!! οταν ειχαμε πεκοβιτς, εστω και κακος αμυντικος, τον ριχναμε πανω στο σοφο και αλληλοεξουδετερωνονταν οι 2 τους! τωρα ομως με ποιον? σιγουρα καποια αμυντικα τρικ και μια συνδιασμενη αμυνα θα ναι το κλειδι στο μαρκαρισμα του!! πχ αμυνα απο μπροστα και βοηθεια απο γκαρντ στη ντριπλα και φυσικα στηριζομαστε στο οτι ο σοφο ακομα δεν εχει μαθει να σπαει τη μπαλα ακαριαια!

απο κει και περα, χθες οι γκαρντ της μακαμπι τα εβαλαν ολα! ο παργκο, ο μπλου και κυριως αυτο το ψεμα ο πνινι την εκαναν τη δουλεια τους απο εξω!! ειναι δεδομενο οτι ο,τι σουτ τους δωσουμε θα το εκμεταλλευθουν και εκει πρεπει να πεσει το βαρος!! δεν εχουν κακους σουτερ για να ρισκαρεις!

οσο για εμας, πραγματικα δε ξερω τι μπορει να δουμε αυριο! φετος εχουμε κερδισει με καθε πιθανο και απιθανο τροπο!! γραφτηκε και θεωρω οτι ειναι απο τους πιο πετυχημενους χαρακτηρισμους που εχουν αποδωθει εδω μεσα για τον παο οτι η ομαδα ειναι ενας μπασκετικος χαμαιλεων!! ετσι ειναι ακριβως!! προσαρμοζομαστε καθε φορα στις αναγκες ενος αγωνα (και οχι απαραιτητα του αντιπαλου) και καθε φορα κανουμε αυτα που πρεπει για να παιρνουμε τα ματς!!

οπως και να χει ομως, για μενα το οτι φθασαμε στον τελικο της φετινης διοργανωσης προσπερνωντας τους συγκεκριμενους αντιπαλους που βρεθηκαν μπροστα μας αποτελει ηδη μια μεγαλη επιτυχια!! πιθανη κατακτηση αυριο θα ναι απλα το κερασακι!! η τουρτα εχει ηδη φτιαχτει τελεια....



Xaroumenos loukoumas
ΠΑΟ και από εμένα, θεωρώ μάλιστα ότι θα γίνει σχετικά εύκολα ΑΝ δεν ειναι σε σουπερ μέρα και ο Pargo και ο Eidson. Βέβαια από αυτά που είδαμε στον ημιτελικό με τη Real, το τελευταίο δεν είναι και τόσο απίθανο. Από την άλλη ο ΠΑΟ δεν είναι Real με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται.. Κατά τα άλλα συμφωνώ με il Postino

Αυτό που μου κάνει εντύπωση στη Maccabi πάντως είναι ότι πάντα πάει και ξετρυπώνει κάτι απίθανους παίχτες που είναι και ουσιαστικοί και θεαματικοί! Έχουν τρελό τμήμα scouting οι Ισραηλινοί..
j.browning
ρε μαγκες ποια μακαμπι τωρα θα μας τρελανετε?
η μακαμπι ειναι μια κακη φτηνη εκδοση της μπαρτσελονα.
το μπασκετ που παιζει ειναι αμερικανικο.
οτι επαιζε και ο ολυμπιακος τα προηγουμενα χρονια.
Δεν μπορει να νικησει των παναθηναικο.η διαφορα του παο απο τις αλλες ομαδες ειναι οτι παιζει και αμυνα και επιθεση.
πως νικας ευκολα την μακαμπι?
εξουδετερωνεις των παργκο με μια ειδικη αποστολη σε εναν παιχτη (Διαμαντιδη η Καλαθη) φωρτονεις των σοφο με φαουλ (πολυ ευκολο με συνεχεια ποσταρισματα απο μπατιστ βουγιουκα)των ταραζεις στο ξυλο να κουραστει ο χοντρος γνωστα πραγματα δηλαδη και μετα η μακαμπι αρχιζει τα τριποντα γιατι μονο αυτο μπορει να κανει.ε κανεις δεν νικησε με τριποντα μονο.και μετα αντε γεια....
βγαζετε αποτελεσμα για αυριο βλεποντας τα χτεσινα παιχνιδια
το χτεσινο παιχνιδι του παο δεν ηταν καλο.η μακαμπι εκανε το καλυτερο παιχνιδι που μπορει να κανει.ο παο τι?
που ηταν τα τριποντα του νικολας?που ηταν τα τριποντα και γενικοτερα το σκοραρισμα του μητσου?που ηταν ο καλος χρησιμος περπε?που ηταν οι βοηθειες απο των μαριτς?που ηταν τα τριποντα και οι πολυτιμες βοηθειες του τσαρτσαρη?ο μπατιστ εκανε τοσα λαθη.και αλλα που συναβησαν χτες.θελω να πω οτι χτες πολοι παιχτες μας (πρωτοκλασατοι)ηταν εκτος παιχνιδιου αν παιξουν καλα ολοι αυτοι εχει μια τριανταρα για την μακαμπι
θα εδινα ποσοστο 100-0 για των παναθηναικο αλλα επειδη ειναι ενα παιχνιδι και ειναι και τελικος 75-25 για τον παο.
baskethood
QUOTE (j.browning @ May 7 2011, 14:06 ) *
αν παιξουν καλα ολοι αυτοι εχει μια τριανταρα για την μακαμπι
θα εδινα ποσοστο 100-0 για των παναθηναικο αλλα επειδη ειναι ενα παιχνιδι και ειναι και τελικος 75-25 για τον παο.

Ετσι δωσε και σ αυτους μια ελπιδα smile.gif τοση προσπαθεια εκαναν

Τωρα περα απ την πλακα,καταλαβαινεις οτι εισαι υπερβολικος ετσι?
Βλεπεις πολυ επιφανειακα το αθλημα και ειναι κριμα.
j.browning
QUOTE (baskethood @ May 7 2011, 14:13 ) *
Ετσι δωσε και σ αυτους μια ελπιδα smile.gif τοση προσπαθεια εκαναν

Τωρα περα απ την πλακα,καταλαβαινεις οτι εισαι υπερβολικος ετσι?
Βλεπεις πολυ επιφανειακα το αθλημα και ειναι κριμα.


μπορεις σε παρακαλω να αιτιολογησεις αυτα που λες με μπασκετικα επιχειρηματα και να μου εξηγησεις γιατι βλεπω επιφανειακα το αθλημα?
cryptic
Γνωρίζει κάποιος αν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν έπαιξε καθόλου ο Μάριτς χθές; Πιστεύω ότι θα τον χρειαστούμε αύριο, έστω και μόνο για να έχουμε κορμιά να δώσουμε έναντι του Σόφο. Ας προσθέσουμε και τα ριμπάουντ που ήταν θέμα στο χθεσινό αγώνα στα οποία είναι εξαιρετικός ο Μάριτς.
baskethood
QUOTE (j.browning @ May 7 2011, 14:51 ) *
μπορεις σε παρακαλω να αιτιολογησεις αυτα που λες με μπασκετικα επιχειρηματα και να μου εξηγησεις γιατι βλεπω επιφανειακα το αθλημα?


QUOTE (j.browning @ May 7 2011, 14:06 ) *
ρε μαγκες ποια μακαμπι τωρα θα μας τρελανετε?


QUOTE (j.browning @ May 7 2011, 14:06 ) *
το χτεσινο παιχνιδι του παο δεν ηταν καλο.η μακαμπι εκανε το καλυτερο παιχνιδι που μπορει να κανει.ο παο τι?
που ηταν τα τριποντα του νικολας?που ηταν τα τριποντα και γενικοτερα το σκοραρισμα του μητσου?που ηταν ο καλος χρησιμος περπε?που ηταν οι βοηθειες απο των μαριτς?που ηταν τα τριποντα και οι πολυτιμες βοηθειες του τσαρτσαρη?ο μπατιστ εκανε τοσα λαθη.και αλλα που συναβησαν χτες.θελω να πω οτι χτες πολοι παιχτες μας (πρωτοκλασατοι)ηταν εκτος παιχνιδιου αν παιξουν καλα ολοι αυτοι εχει μια τριανταρα για την μακαμπι
θα εδινα ποσοστο 100-0 για των παναθηναικο αλλα επειδη ειναι ενα παιχνιδι και ειναι και τελικος 75-25 για τον παο.


Το επιφανειακο του ποστ σου ειναι ,οτι σε ενα τελικο Ευρωλιγκας , καταληγεις σ ενα συμπερασμα(που περισσοτερο με ελπιδα μοιαζει) το οποιο εχει συσσωρευμενες υποθεσεις και μαλιστα μονομερως,δε λαμβανεις καθολου υποψη σου την αντιπαλη ομαδα και μαλιστα λες οτι το χθεσινο παιχνιδι ηταν το ταβανι της.
Η υποτιμηση του αντιπαλου για μενα,συνιστα επιφανειακη ματια.
shtarkws
Επειδή βλεπω κάποια απαξίωση της ποιότητας του φ4 θέλω να υπενθυμίσω πως ο Παναθηναϊκός αποκλειωντας την Μπαρτσελόνα έπαιξε κατ εμε ήδη 4 τελικούς καθώς τέτοιος θεωρω πως ήταν ο βαθμός δυσκολίας του εγχειρήματος του Παναθηναϊκού.Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν πως οι υπόλοιπες ομαδες που προκρίθηκαν δικαιοτατα είναι χαμηλού επιπέδου και πως ο Παναθηναϊκός κάνει ακούραστα το αυτονόητο τότε υποτιμούν τις υπόλοιπες ομαδες που αποκλείστηκαν απο αυτές.Σε ενα φ4 και ειδικα στον τελικό τίποτα δεν σου χαριζεται και πρέπει να μοχθησεις σκληρά για να τα καταφερεις.Τώρα αν το καταφερεις να φαινεται ευκολο με καλαθη και βουγιουκα απλά μαγκιά σου και δίκαια θα έχεις 6 αστέρια...
lakersdynasty
QUOTE(cryptic @ May 7 2011, 15:11 ) *
Γνωρίζει κάποιος αν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν έπαιξε καθόλου ο Μάριτς χθές; Πιστεύω ότι θα τον χρειαστούμε αύριο, έστω και μόνο για να έχουμε κορμιά να δώσουμε έναντι του Σόφο. Ας προσθέσουμε και τα ριμπάουντ που ήταν θέμα στο χθεσινό αγώνα στα οποία είναι εξαιρετικός ο Μάριτς.


το λυπηρο με τον Μαριτς ειναι οτι τραυματιστικε στο χερι. και φαινεται καθαρα απο τους αγωνες με την Μπαρτσα το παιχνιδι με τον ΟΣΦΠ και γενικα απο τοτε που γυρισε οτι δεν εμπιστευεται τοσο το σωμα του αυτη τη στιγμη.

και αν δεν το κανεις αυτο δεν μπορεις να βοηθησεις την ομαδα. Πολλα λει απ αν και με καλη κινηση καταληγουν σε κακες εκτελεσεις διοτι δεν εκτελει κανονικα και στην διεκδικηση των ριμπαουντ ειναι πολλες φορες ενα βημα πισω.

Ειναι κατανοητο οτι τοσοι μηνες εκτος τον εχουν επηρεασει παρα πολυ και φαινεται οτι για φετος μονο για τους τελικους μπορουμε να ελπιζουμε. Μετα απο 2 μηνες εντατικων προπονησεων και με οσο το δυνατον καλητερη φυσικη κατασταση να βοηθησει οσο μπορει.

οσο ομως δισταζει δεν μας προσφερει κατι. Γιατι αυτο ειναι το οπλο του. Γιαυτο τον φεραμε. Για τις μαχες σωμα με σωμα για το επιθετικο ριμπαουντ αλλα και συνολικα το οποιο τελικα ΔΕΝ εχουμε φετος και σε δευτερη φαση για σκορ στο ποστ.
xristos_metal
Ο φιλος j.browning παρολο που ειναι πολυ υπερβολικος στις προβλεψεις του, στα υπολοιπα εχει δικιο.

Ο Σχορτσιανιτης ειναι πολυ δυνατος παιχτης αλλα δυστυχως γιαυτον μια ομαδα σαν τον Παναθηναικο μπορει να τον αντιμετωπισει ευκολα, ειτε με double team (οταν παιρνει τη μπαλα σπανια πασαρει εξω), ειτε παιζοντας τον απο μπροστα ωστε να μη παρει τη μπαλα, ή το πιο απλο στελνοντας τον στις βολες (οπου τις χανει). Πισω απο αυτον δεν υπαρχει τιποτα απολυτως και πιστευω εκει θα χτυπησει κατα κυριο λογο ο Παναθηναικος. Οπως επισης πιστευω οτι θα δωσει εμφαση στο αμυντικο ριμπαουντ του, γιατι η Μακαμπι σουταρει πολυ απο το τριποντο. Επομενως για μενα τα σημαντικοτερα στοιχεια ειναι η εξουδετερωση του Σοφο και το αμυντικο ριμπαουντ.

j.browning
QUOTE (baskethood @ May 7 2011, 15:14 ) *
Το επιφανειακο του ποστ σου ειναι ,οτι σε ενα τελικο Ευρωλιγκας , καταληγεις σ ενα συμπερασμα(που περισσοτερο με ελπιδα μοιαζει) το οποιο εχει συσσωρευμενες υποθεσεις και μαλιστα μονομερως,δε λαμβανεις καθολου υποψη σου την αντιπαλη ομαδα και μαλιστα λες οτι το χθεσινο παιχνιδι ηταν το ταβανι της.
Η υποτιμηση του αντιπαλου για μενα,συνιστα επιφανειακη ματια.


Δεν ασχολουμε με την μακαμπι γιατι πιστευω οτι η ευρωλιγκα φετος ηταν 2 ταχυτητων.παο-μπαρτσα με χαοτικη διαφορα απο τις υπολοιπες.και μετα ολοι οι αλλοι.αυτες οι 2 ομαδες αν δεν παιζουν μεταξυ τους δεν μπορει να τις κερδιζει κανεις μονο να χασουν μπορουν απο δικη τους κακη εμφανιση.το μονο που ελειπε απο τον παο φετος ηταν ενα γκαρντ βοηθεια του μητσου και του ντρου το οποιο βρεθηκε στο πρωσοπο του νικ.Αφου νικησα και απεκλεισα την μπαρτσα δεν με νοιαζει με ποιον παιζω.το μονο που με φοβηζει ειναι η κακη εμφανιση της ομαδας μας.αν παιξουν οπως πρεπει την εχουν πολυ ευκολα και την μακαμπι και την σιενα και την ρεαλ και των οσφπ και παει λεγοντας.......

αν θες να το αναλυσουμε λιγο παραπανω τι περιμενεις απο μια ομαδα που εχει μονο ενα σεντερ και μαλιστα ποιον?τον σοφο.ρωτησε τον εαυτο σου μπορει ο σοφο να ειναι ο μοναδικος σεντερ σε μια ομαδα που ειναι η κορυφαια της ευρωπης?δεν προσπαθω να απαξιωσω τον σοφο (μου αρεσει παρα πολυ εβλεπα παιχνιδια του οσφπ μονο και μονο για να δω αυτων)απλα δεν πας πουθενα με ενα σεντερ ποσο μαλλον αυτον που και κουραζετε ευκολα και ειναι επιρεπης στα φαουλ
ComingUpRoses
Από αύριο θα μπερδεύουν την σημαία του Παναθηναικού με της Ευρωπαικής Ένωσης!
j.browning
QUOTE (R0cketMan @ May 7 2011, 15:49 ) *
Από αύριο θα μπερδεύουν την σημαία του Παναθηναικού με της Ευρωπαικής Ένωσης!


δεν ειναι ευγενικο να ειρωνευεσαι αν εχεις κατι να πεις πεστο αλλα ασε τις ειρωνειες κατα μερος.
A.CAB
QUOTE(shtarkws @ May 7 2011, 15:34 ) *
Επειδή βλεπω κάποια απαξίωση της ποιότητας του φ4 θέλω να υπενθυμίσω πως ο Παναθηναϊκός αποκλειωντας την Μπαρτσελόνα έπαιξε κατ εμε ήδη 4 τελικούς καθώς τέτοιος θεωρω πως ήταν ο βαθμός δυσκολίας του εγχειρήματος του Παναθηναϊκού.Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν πως οι υπόλοιπες ομαδες που προκρίθηκαν δικαιοτατα είναι χαμηλού επιπέδου και πως ο Παναθηναϊκός κάνει ακούραστα το αυτονόητο τότε υποτιμούν τις υπόλοιπες ομαδες που αποκλείστηκαν απο αυτές.Σε ενα φ4 και ειδικα στον τελικό τίποτα δεν σου χαριζεται και πρέπει να μοχθησεις σκληρά για να τα καταφερεις.Τώρα αν το καταφερεις να φαινεται ευκολο με καλαθη και βουγιουκα απλά μαγκιά σου και δίκαια θα έχεις 6 αστέρια...


+1

Ολόσωστος.

Απλώς να ξέρεις ότι η απαξίωση θα συνεχιστεί γιατί είναι το τέλειο άλλοθι. Αν δεν το πάρει ο Παναθηναικός τότε είναι άσχετος γιατί έχασε ένα τόσο εύκολο Φ4. Αν το πάρει σιγά τα αυγά. Το πιο εύκολο Φ4 που έχει γίνει βαφτιστηκε.
Μην το ψάχνεις. Από δικαιολογίες, υπερβολές και ευκολίες άλλο τίποτα. Εδώ η Μπαρτσελόνα που έχασε 3 φορές στη σειρά, από υπερομάδα που ήταν 1 λεπτό πριν ξεκινήσει το πρώτο ματς των πλέι οφ (όντας και αήττητη στο Τοπ16) ξαφνικά έγινε η ομάδα που ξεφούσκωσε, που δεν είχε καμία (μα καμία λέμε!) σχέση με την περσυνή. Υπερεκτιμημένη. Αφού η Κάχα, ο Ολυμπιακός και η Βαλένθια τα έχουν βάλει με την τύχη τους που έπεσαν σε εμάς οι Καταλανοί και όχι σ' αυτούς.
GreekNick
Ψήφησα Παναθηναϊκό μόνο και μόνο απο θέμα εμπειρίας. Χαίρομαι που είναι αυτές οι 2 ομάδες στον τελικό και νομίζω πως θα δούμε ένα πολύ καλό ματς σε αντίθεση αν ήτανε η Ρεαλ στον τελικό.

Ο Σοφο έφερε τη Μακαμπι ως εδώ με καταπληκτικές εμφανίσεις και δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν όσο και αν μας πονάει εμάς τους φίλους του Ολυμπιακού. Το Ευρωπαϊκό μπάσκετ χρειάζεται το Σοφο υγιή και με το μυαλό του στο πως θα παίξει μπάσκετ και όχι σε άλλα σπορ. Πιστεύω πως αύριο όμως δεν θα είναι το κλειδί της Μακαμπι στην προσπάθεια για την κορυφή της Ευρώπης
vastravoud
Άσχετο: Βλέπω τώρα Τσαρτσαρή στο gazzetta. Μπορεί να έχω κι εγώ διαφωνήσει με τις δηλώσεις μετά τα μπουνίδια του αγώνα με τη Σερβία, όμως δεν έχω δει άλλον αθλητή να μιλάει με τόσο ωραία γλώσσα και στρωτό λόγο.

Το 90% των παικτών(ειδικά στους ποδοσφαιριστές είναι ακόμα φανερότερο) δεν μπορεί να μιλήσει σωστά, ούτε να αρθρώσει 2 προτάσεις.

Κατά τα λοιπά, όμορφες εικόνες:
http://www.sentragoal.gr/afieroma2.asp?cat...pubid=128639500
Anaz
Ρε παιδια το Ευρωπαικο, ειναι Ευρωπαικο.. Κανεις δεν προκειται να αμφισβητησει το επιτευγμα του Παο!! Τι ειναι αυτα που λετε??? Ειδικα εφοσον απεκλεισε με μειονεκτημα τον προηγουμενο πρωταθλητη!! Απλα το οτι αυτο το Final Four υστερει σημαντικα σε ποιοτητα σε σχεση με προηγουμενα, και οτι ως τωρα δεν εχει ανταποκριθει στις προσδοκιες των φιλαθλων γι'αυτο το επιπεδο, ειναι γεγονος. Ισως αν ηταν εκει η Μπαρτσα κι ο Ολυμπιακος αντι των Σιενα, Ρεαλ, να ηταν καλυτερο κατα τη γνωμη μου, αν και παλι το'χουμε ξανα επισημανει οτι και συνολικα το επιπεδο της φετινης Ευρωλιγκας δυστηχως δεν ειναι τοσο υψηλο οσο αλλες χρονιες.

Για το αυριανο ματς, εγω αν επαιζε ο Περκινς μαλλον θα εδινα την Μακαμπι φαβορι. Την θεωρω πολυ σημαντικη απουσια και πραγματικα στεναχωρεθηκα οταν ειδα τον τραυματισμο του. Ειχε δεσει καλα, ηταν σε καλη κατασταση και η πολυπλευρη συμβολη του ηταν πολυ σημαντικη για την ομαδα του.
Ο φετινος Παο προσωπικα ΔΕΝ με εχει πεισει, και κακα τα ψεμματα περα απο τη σειρα με την Μπαρτσα -που για διαφορους λόγους θεωρω οπως εχω ξαναπει οτι επαιξε "εξωπραγματικα" καλα- δεν εχει δειξει και τιποτα σπουδαιο.. Η προσωπικοτητα ομως του ΔΔ και των υπολοιπων, η μεγαλη εμπειρια στον πρωταθλητισμο και η παρουσια του Ζοτς ειναι καποιες πολυ σημαντικες σταθερες για το αυριανο ματς που δεν διαθετει η Μακαμπι. Θα δουμε παντως πολυ ενδιαφεροντα ματς-απ, αν μη τι αλλο.. Ελπιζω και σε (πιο) ομορφο μπασκετ..

ΥΓ: Κομβικη απο πλευρας Μακαμπι θεωρω και για αυριο την εμφανιση του Ειντσον, που πρεπει να ειναι κοντα στα επιπεδα της χτεσινης, και την ευστοχια του Σοφο απο τις βολες.
Zoys
QUOTE(Anaz @ May 7 2011, 21:50 ) *
ΥΓ: Κομβικη απο πλευρας Μακαμπι θεωρω και για αυριο την εμφανιση του Ειντσον, που πρεπει να ειναι κοντα στα επιπεδα της χτεσινης, και την ευστοχια του Σοφο απο τις βολες.


Ο Ζοτς όντως θα επαναφέρει το σύστημα "πηγαίντε το Σόφο στις βολές" όπως και πριν 3 χρόνια στους τελικούς της Α1. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα νεύρα του Σχορτσιανίτη! laugh.gif
priest
2 πραγματα θελω να επισημανω για τον αυριανο αγωνα.
1ον)πρπει να περιορισουμε τους παργκο,τσακ,πνινι
2ον)να βγαλουμε απο νωρις τον σοφο εκτος με φαουλ(πχ αν κανει 2-3 φαουλ απο την πρωτη περιοδο τα πραγματα θα πανε καλα)

αν θελουμε να νικησουμε χωρις να εχουμε δραματα κτλ...αν δεν τα καταφερουμε , η ηττα θα ερθει ευκολα η δυσκολα...παρολαυτα δεν γινεται να αγνοησω την προσπαθεια των παικτων..με διεψευσαν και μακαρι να συνεχισουν να με διαψευδουν μεχρι το τελος της σεζον.
Magnus92
Απιστευτη ηρεμια στο τοπικ λιγες ωρες πριν τον τελικο... ohmy.gif

Δεν ειμαι απ αυτους που θεωρουν τον ΠΑΟ σιγουρο πρωταθλητη, αντιθετα βλεπω τις πιθανοτητες μοιρασμενες...
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτος ο ΠΑΟ θεωρείται ΤΟΣΟ καλυτερη μαδα απο την Μακαμπι...
Δεν γουσταρω να ραβω 6ο αστερι πριν την ωρα του, με κινδυνο να ξενερωνω κατα το ξηλωμα του μετα...


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΑΘΑ !!!! rolleyes.gif
Ginobili
QUOTE(Magnus92 @ May 8 2011, 11:10 ) *
Απιστευτη ηρεμια στο τοπικ λιγες ωρες πριν τον τελικο... ohmy.gif

Δεν ειμαι απ αυτους που θεωρουν τον ΠΑΟ σιγουρο πρωταθλητη, αντιθετα βλεπω τις πιθανοτητες μοιρασμενες...
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτος ο ΠΑΟ θεωρείται ΤΟΣΟ καλυτερη μαδα απο την Μακαμπι...
Δεν γουσταρω να ραβω 6ο αστερι πριν την ωρα του, με κινδυνο να ξενερωνω κατα το ξηλωμα του μετα...


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΑΘΑ !!!! rolleyes.gif

Έχεις απόλυτο δίκιο...κλασσικοί Έλληνες
vastravoud
Φυσικά και είναι δύσκολο ματς, φυσικά και είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες!

Τα αμυντικά ματσαρίσματα πως τα βλέπετε;

Πάργκο --> Καλάθης
Πνίνι --> Μήτσος
Έιντσον --> Σάτο

Στη δική μας επίθεση λογικά ο Έιντσον θα πηγαινει στον Μήτσο λόγω ύψους, και εκτιμώ ότι μπορεί να τον δυσκολέψει αρκετά.
tuareg
QUOTE (vastravoud @ May 8 2011, 13:40 ) *
Φυσικά και είναι δύσκολο ματς, φυσικά και είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες!

Τα αμυντικά ματσαρίσματα πως τα βλέπετε;

Πάργκο --> Καλάθης
Πνίνι --> Μήτσος
Έιντσον --> Σάτο

Στη δική μας επίθεση λογικά ο Έιντσον θα πηγαινει στον Μήτσο λόγω ύψους, και εκτιμώ ότι μπορεί να τον δυσκολέψει αρκετά.


Μαλλον ο Πνινι θα παει στο δδ για να προφυλαξει το Ειντσον απο φαουλ ο Μπλατ.
Ο Πνινι σε σχεση με τον Αμερικανο ειναι αναλωσιμος.
Ενα ερωτημα ειναι επισης αν τα 4 του ΠΑΟ θα πανε στο ενας με ενα με τον αργο Μπλου στον οποιο θα θελει ο Μπλατ να δωσει αρκετο χρονο για να ανοιξει η ρακετα για το Σοφο.
vastravoud
O Πνίνι όμως μπορεί να μαρκάρει καλά τον ΔΔ;
tuareg
QUOTE (vastravoud @ May 8 2011, 13:49 ) *
O Πνίνι όμως μπορεί να μαρκάρει καλά τον ΔΔ;


μετα το τραυματισμο Περκινς λογιζεται ο καλυτερος περιφερειακος αμυντικος της Μακαμπι.
Με τη Ρεαλ στο πιο επικινδυνο (θεωρητικα) πηγε παλι (Γιουλ)
vastravoud
Οκ, δεν είχα γνώμη επί τούτου!
rankin
QUOTE(Zoys @ May 7 2011, 23:32 ) *
Ο Ζοτς όντως θα επαναφέρει το σύστημα "πηγαίντε το Σόφο στις βολές" όπως και πριν 3 χρόνια στους τελικούς της Α1. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα νεύρα του Σχορτσιανίτη! laugh.gif

Επίσης το κλασικό σύστημα, "ποστάρετε τον κοντό γκαρντ"
Ο Πάργκο Τζουνιορ θα φάει πολύ ποστάρισμα....!!!!
priest
η μοναδικη ομαδα που νικησε την μακαμπι εντος και εκτος ηταν η μπαρτσα κανοντας το αυτονοητο..δηλαδη δεν αφησε τους τσακ,πνινι και παργο να σκοραρουν απο την περιφερεια και να δωσουν εκρηκτικο ρυθμο στο ματς..

πιστευω πως η τακτικη που πρεπει να ακολουθησει ο παο ειναι γνωστη και την εχετε αναλυσει μια χαρα αλλα το θεμα δεν ειναι μονο η αμυνα αλλα και η επιθεση ...πρεπει να βοηθησουν οπωσδηποτε οι σατο και νικολας.
Weekendman
Για το θέμα Σοφοκλής νομίζω βλέπετε το τυρί και όχι την φάκα…

Ο Σχοτσιαρνίτης προφανώς ξέρουμε ότι μπορεί να προσφέρει πόντους στην Μακάμπι και να κερδίσει αρκετά φάουλ για να οδηγήσει την Ισραηλινή ομάδα γρήγορα στις βολές…


Αλλά Επίσης ο Σχοτσιαρνίτης έχει ένα άλλο μικρό προβληματάκι εκτός από τις πιθανόν χαμένες βολές και αυτό είναι τα ριμπάουντ…



Κάποιοι λένε ότι η Μακάμπι δεν έχει τίποτα πίσω από τον Σοφοκλή
αν συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό που είχε στη θέση του στον Ολυμπιακό μοιάζουν οι Χεντριξ και Μάτσβαν κατώτεροι αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τους λες ανύπαρκτους

Μπορεί να είναι κοντοί για την θέση τους ,αλλά εκτός από ότι ο Μπατίστ δεν είναι και πολύ ψηλότερος ,οι συγκεγκριμένοι παίκτες είναι ευέλικτοι αρκετά δυνατοί σωματικά και κυρίως καλοί ριμπάουντερ που θα επιτρέπουν με αυτην την εξασφάλιση των ριμπάουντ στην Μακάμπι να έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει στο γρήγορο παιχνίδι που την βολεύει περισσότερο…


Επιπλέον

Δεν νομίζω να είναι λίγοι που να πιστεύουν στην μπασκετική ποιότητα του Μάτσβαν

Ούτε να αγνόησει κανείς την βελτίωση του Χέντριξ μέσα στην χρονιά τα καλά παιχνίδια του με την Κάχα,αλλά και την εικόνα της Μακαμπι στο παιχνίδι με την Ρεάλ με αυτόν μέσα που ήταν λιγότερη προβλέψιμη σε σχέση με τον Σόφο και καλύτερη κατά την γνώμη μου…

Αυτά για να μην θεωρήσετε τίποτα δεδομένο ακόμα και με τον Σόφο εξουδετερωμένο...

Στον Ελγιάχου θα έλεγα να δώσετε περισσότερη προσοχή μπορεί το στυλ του να είναι προβλέψιμο και αστείο αλλά είναι και δύσκολα αντιμεντωπίσημο άμα πάρει φόρα και εμπιστοσύνη ο πρώην παίχτης της Κάχα
, τώρα άμα η άμυνα είναι κλειστή για να αντιμεντωπήσει τον Ελγιάχου και τον Σχοτσιαρνίτη θα είναι προφανώς πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Φόργουορντ της Μακάμπι ,
Αλλά υπάρχει εδώ κάτι άλλο που θέλω να επισημάνω ο Σοφο μπορεί να εξακολουθεί να μην βλέπει τους συμπαίκτες του ,αλλά η Μακάμπι όπως είχα πει και στην διάρκεια της χρονιάς σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό(όταν έπαιζε ο Σχοτσιαρνίτης) έχει πιο καλούς σουτέρ με Πινι,Πάργκο,Ειντσον,Μπλου για αντιμεντώπιση κλειστής άμυνας και τιμωρία της…

Με τον Πέρκινς θα έλεγα Μακάμπι τώρα θα περιμένω απλά το παιχνίδι χωρίς να αναλωθώ σε προβλέψεις...
Anaz
Εγω δεν νομιζω οτι ο Καλαθης μπορει να περιορισει ιδιαιτερα τον Παργκο, οπως εκανε σε προηγουμενα ματσαρισματα. Ειναι τρομερα εκρηκτικος στην ντριμπλα και το πρωτο βημα. Με την απουσια του Περκινς εκει που θα στοχευσει ο Ζοτς ειναι στο να τον ΚΟΥΡΑΣΕΙ, ψυχολογικα και σωματικα, γι'αυτο λογικα θα δοκιμαστουν κι αλλοι παιχτες πανω του, μαλλον κι ο ΔΔ..
Ο Ειντσον απ'την αλλη ειναι καλος και εξυπνος αμυντικος και ταιριαζει σαν κοψια στο μαρκαρισμα του ΔΔ..Θα'χει ενδιαφερον να δουμε πως θα τα παει..Δεν θυμαμαι να εχουν ξανασυναντηθει και ποτε. Πρεπει παντως να κρατα ανασες και για την επιθεση, στην οποια ειναι υπερπολυτιμος.Οποτε δεν θα ειναι λογικα ο μονος που θα παει πανω του.
Εστιαζω σε αυτους τους δυο, γιατι αυτοι ειναι οι κυριοι δημιουργοι των δυο ομαδων..

Επαναλαμβανω συνεχεια οτι ο Παο ειναι τυχερος που λειπει ο Περκινς, οχι για να μειωσω ενδεχομενη επιτυχια του Παο, προς Θεου, αλλα γιατι θεωρω οτι αλλαζει καποια δεδομενα για την Μακαμπι.
Η Μακαμπι χωρις αυτον περιοριζεται σημαντικα σε λυσεις στην περιφερεια, και στερειται ενος πολυ καλου περιφερειακου αμυντικου, ενος επιπλεον δημιουργου που μπορει να προκαλεσει πονοκεφαλο, και χανει παρα πολυ σε ταχυτητα. Δεν προβληματιζει πλεον ΤΟΣΟ με το τρανζισιον της και μενει μονο ο Παργκο να τρεξει την ομαδα. Απ'την αλλη βεβαια αναγκαζεται να παει σε πιο "ορθολογικα" ψηλα σχηματα που μάλλον ματσαρουν καλυτερα με την περιφερεια του Παο.

Με αυτα τα δεδομενα παντως θεωρω οτι ο Παο πρεπει να χτυπησει στο να κουρασει τον Παργκο με εναλλαγη παιχτων πανω του και σκληρες αμυνες, και ταυτοχρονα να βγαλει οσο μπορει εκτος ματς τον ετερο βασικο δημιουργο Ειντσον. Στην ρακετα νομιζω οτι ο Ζοτς εχει φυλαξει τον Μαριτς για να τον βαλει σημερα πανω στον Σοφο,στον οποιο σιγουρα θα σκανε και βοηθειες να τον κουρασουν, να τον εκνευρισουν και να τον οδηγησουν στο λαθος ή στις βολες...

QUOTE
Επίσης το κλασικό σύστημα, "ποστάρετε τον κοντό γκαρντ"
Ο Πάργκο Τζουνιορ θα φάει πολύ ποστάρισμα....!!!!
Δεν το βλέπω τόσο. Ο Παργκο λογικα θα παει πανω σε Νικολας/Καλαθη..
Ginobili
QUOTE(Weekendman @ May 8 2011, 12:03 ) *
Δεν νομίζω να είναι λίγοι που να πιστεύουν στην μπασκετική ποιότητα του Μάτσβαν

Ούτε να αγνόησει κανείς την βελτίωση του Χέντριξ μέσα στην χρονιά τα καλά παιχνίδια του με την Κάχα,αλλά και την εικόνα της Μακαμπι στο παιχνίδι με την Ρεάλ με αυτόν μέσα που ήταν λιγότερη προβλέψιμη σε σχέση με τον Σόφο και καλύτερη κατά την γνώμη μου…

Αυτά για να μην θεωρήσετε τίποτα δεδομένο ακόμα και με τον Σόφο εξουδετερωμένο...

Μπροστά στον Ακιντέλε..ο Χέντριξ μου φάνηκε Πέκοβιτς.Μια χαρά ψηλός είναι.Και σε αντίθεση με την Σιένα η οποία χωρίς τον Κσιστόφ παρέδωσε πνεύμα,η Μακάμπι συμφωνώ ότι δεν ζει και αναπνέει με τον Σόφο.
Anaz
QUOTE
πιστευω πως η τακτικη που πρεπει να ακολουθησει ο παο ειναι γνωστη και την εχετε αναλυσει μια χαρα αλλα το θεμα δεν ειναι μονο η αμυνα αλλα και η επιθεση ...πρεπει να βοηθησουν οπωσδηποτε οι σατο και νικολας.
Σωστος. Εστιαζουμε συνεχεια στην επιθεση της Μακαμπι, και ίσως χανουμε το δασος..
Που ειναι το γεγονος οτι αυτη η Μακαμπι εδειξε (και) χτες οτι μπορει να παιξει πολυ αποτελεσματικη αμυνα! διαθετει ψηλα κορμια στην περιφερεια να αντιμετωπίσει τα αντιστοιχα του Παο, αντιμετωπιζει καλα τα πικ ν ρολ και ξερει να αμυνεται στον χωρο, εναλλασοντας συχνα την αμυνα του με διαφορες ζωνες προσαρμογης. Και διαθετει κι εναν πολυ καλο κοουτς που ΓΝΩΡΙΖΕΙ τον Παο.. Πολυ σημαντικο στοιχειο!
Πιστευω κι εγω οτι ο Παο πρεπει οπωσδηποτε να παρει περισσοτερα απο τον Νικολας. Δεδομενου κι οτι ο Μπλατ δεν θα πιαστει πλεον απροετοιμαστος στο μαρκαρισμα του Καλαθη, και λογικα θα τον παιξει απο περισσοτερη αποσταση..
dominik
QUOTE(Anaz @ May 8 2011, 14:45 ) *
Σωστος. Εστιαζουμε συνεχεια στην επιθεση της Μακαμπι, και ίσως χανουμε το δασος..
Που ειναι το γεγονος οτι αυτη η Μακαμπι εδειξε (και) χτες οτι μπορει να παιξει πολυ αποτελεσματικη αμυνα! διαθετει ψηλα κορμια στην περιφερεια να αντιμετωπίσει τα αντιστοιχα του Παο, αντιμετωπιζει καλα τα πικ ν ρολ και ξερει να αμυνεται στον χωρο, εναλλασοντας συχνα την αμυνα του με διαφορες ζωνες προσαρμογης. Και διαθετει κι εναν πολυ καλο κοουτς που ΓΝΩΡΙΖΕΙ τον Παο.. Πολυ σημαντικο στοιχειο!
Πιστευω κι εγω οτι ο Παο πρεπει οπωσδηποτε να παρει περισσοτερα απο τον Νικολας. Δεδομενου κι οτι ο Μπλατ δεν θα πιαστει πλεον απροετοιμαστος στο μαρκαρισμα του Καλαθη, και λογικα θα τον παιξει απο περισσοτερη αποσταση..

Πιστεύω ότι το προχθεσινό παιχνίδι της Μακάμπι δεν αποτελεί δείγμα των αμυντικών της επιδόσεων διότι
η Ρεάλ είναι πολύ κατώτερη του Πάο..
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με όσα προειπώθηκαν. Η αγωνιστική άνοδος του Νίκολας και του Σάτο είναι το ζητούμενο,ενώ περιμένω σήμερα να χρησιμοποιηθούν έστω για 5 λεπτά ο Μάριτς με τον Καιμακόγλου. Ειδικά ο δεύτερος πιστεύω ότι μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον Μπλουθενταλ.
Επίσης τα match-ups με τους περιφερειακούς της Μακάμπι βγαίνουν πολύ καλά και μεγάλο ρόλο κατ εμέ θα παίξει η απόδοση του Σόφο. Άμα τον αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και δεν δημιουργήσει προυποθέσεις ελεύθερου σουτ στους συμπαίκτες του από την γραμμή των 3 πόντων, η νίκη θα είναι πιό κοντά.
Βέβαια είναι ένας τελικός και επομένως δεν χωρούν προγνωστικά! και όλα ξεκινούν από το 0.Επομένως..
Καλή μας επιτυχία!!
Hakeem Olajuwon
Παιχνιδι ρυθμου καθαρα οποιος επιβαλλει τον δικο του θα κερδισει.
Η μακαμπι θελει να τρεξει να κανει επιθεσεις στα πρωτα 5-6`` της επιθεσης αν είναι δυνατον.Ο Παο πρεπει να γυριζει γρηγορα πισω και να αποφυγει οσο εναι δυνατον τα λαθη όπως αυτά του ημιτελικου.
Επισης πρεπει να βρει λυσεις στην ζωνη που θα χρησιμοποιησει εκτεταμενα η Μακαμπι,σατο και νικολας πρεπει να βρεθουν σε καλη ημερα.
Η μακαμπι πρεπει να κανει τα αντιθετα να βρει ανοργανωτη την αμυνα του παο και
Να χτυπησει στα αργα ποδια των αντιπαλων.
Πρεπει να χρησιμοποιησει για μεγαλα διαστηματα ζωνη γιατι δεν εχει τους παικτες για να αμυνθει αποτελεσματικα με man to man.Επισης θα αποφυγει τα φαουλ σημειο που βασιζεται ο παο επιθετικα.

Βλεπω νικητη τον παο γιατι εχει τους παικτες και την εμπειρια να επιβαλλει το δικο του παιχνιδι και να εξουδετερωσει αυτό των αντιπαλων.
MaJesty23
ποια ακριβώς είναι τα αργά πόδια?? blink.gif !!!!!

Σάτο?Νίκολας?Καλάθης?Φώτσης?ΔΔ?Μπατιστ?
baskethood
QUOTE (MaJesty23 @ May 8 2011, 15:51 ) *
ποια ακριβώς είναι τα αργά πόδια?? blink.gif !!!!!

Ο Βουγιουκας μονο στο διαστημα που αγωνιζεται
Hakeem Olajuwon
QUOTE(MaJesty23 @ May 8 2011, 15:51 ) *
ποια ακριβώς είναι τα αργά πόδια?? blink.gif !!!!!

Σάτο?Νίκολας?Καλάθης?Φώτσης?ΔΔ?Μπατιστ?


Bουγιουκας,τσαρτσαρης και οποιος θα μαρκαρει τον παργκο
MaJesty23
ρε φίλε no offense,αλλά μου αναφέρεις 4αρο5αρια πού είναι λογικό να είναι πιο αργοί!Και για Τσαρτσαρή λάθος είσαι!2.10 είναι και για το ύψος του έχει μια χαρά πόδια!
Hakeem Olajuwon
QUOTE(MaJesty23 @ May 8 2011, 16:20 ) *
ρε φίλε no offense,αλλά μου αναφέρεις 4αρο5αρια πού είναι λογικό να είναι πιο αργοί!Και για Τσαρτσαρή λάθος είσαι!2.10 είναι και για το ύψος του έχει μια χαρά πόδια!


Να εκμεταλλευτουν εννοω οι αντπαλοι στς θεσεις τους π.χ. ο ελιαχου και ο σοφο ή ο χεντριξ.
baskethood
QUOTE (MaJesty23 @ May 8 2011, 16:20 ) *
ρε φίλε no offense,αλλά μου αναφέρεις 4αρο5αρια πού είναι λογικό να είναι πιο αργοί!Και για Τσαρτσαρή λάθος είσαι!2.10 είναι και για το ύψος του έχει μια χαρά πόδια!

Μα τα ποδια των ψηλων πρεπει να κοιταμε,οχι των κοντων.

ΥΓ.Οι περισσοτεροι κοντοι ειναι average σε αθλητικα προσοντα,δεν τιθεται θεμα(εκτος και υπαρχει καποιος στυλ Σαρας).
Στους ψηλους ομως με τις συνεχες αλλαγες στα σκριν δημιουργειται το προβλημα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.