Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τελικός Final 4 Euroleague,Μακαμπι - ΠΑΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Barcelona 2011
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
MaJesty23
ναι ρε παιδιά στους ψηλούς αλλά δεν νομίζω οτι υστερει τόσο ο Παο σε ταχύτητα ψηλών σε σχέση με Μακάμπι!Τεσπά Κυριακή κοντή γιορτή!!! smiley.gif
il postino
εγω περιμενω το μαριτς να ξεκινα σημερα και να πεφτει βρωμοξυλο μεταξυ αυτου και του σοφο!!!
lightday
αυτοί στην ΝΕΤ είναι για πολλές ντομάτες
Ερώτηση δημοσιογράφου για τον μη χρησιμοποιήση του Μαριτς
Απάντηση "κίνηση τακτικής για να τον ξεκουράσει".... ε μετά από αυτό σηκώνεις τα χέρια ψηλά
vastravoud
To HD της Nova έχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας!

Στα του Σόφο, δε νομίζω ότι θα ξεκινήσει ο Μάριτς, όμως σίγουρα θα παίξει εναντίον του. Ελπίζω μόνο να είναι σε θέση να "θυσιάσει" το κορμί του(το χέρι του εν προκειμένω).

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μην παίρνει "γκολ φάουλ". Αν είναι να του γίνει φάουλ, ας είναι ΓΕΡΟ διότι αλλιώς είναι πολύ επικύνδινο να δεχόμαστε έμμεσα τρίποντα.
Zoys
Μάλλον Βουγιούκα θα ξεκινήσει μιας και γνωρίζει καλά το παιχνίδι του Σόφο και μετά να καλέσει τα μεγάλα μέσα, λέγε με Μάριτς.
shtarkws
Πολυ ησυχία βλεπω στο φορουμ,να υπόθεσω πως όλοι οι συμφορουμιτες πήγαν Βαρκελώνη ?? 
vastravoud
Κάτι ακόμα:

Ο Σόφο σουτάρει 59% δίποντα και 62% βολές. Προφανώς δε θα έχουμε τακτική "Hack-a-Sofo", όμως οι ψηλοί μας(ειδικά οι "αναλώσιμοι") ίσως έχουν εντολή όταν πάρει μπάλα σε ΕΥΝΟΙΚΗ θέση να κάνουν ένα δυνατό φάουλ.
lakersdynasty
απο οτι φαινεται το γηπεδο θα ειναι 70-30 Μακαμπι Παναθηναϊκος. σε κοσμο.

πανε για 8-8,5 χιλιαδες οι της Μακαμπι.

εμενα παντως να με συγχωρειτε αλλα μετα και τον μικρο τελικο προσωπικα νοιωθω οτι τα ευσημα στην αμυνα της Μακαμπι μαλλον πρεπει να μειωθουν καπως.

Η Ρεαλ ειναι για τα μπαζα μετα συγχωρισεως.

Προσωπικα βλεπω τον Μαριτς ισως και να μην παιζει και καθολου. Προφανως αν θα παιξει θαναι με τον Σοφο αλλα δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξος οτι μπορει να προσφερει ουσιαστικα.

η Μακαμπι οταν βγαινει ο Σχορτσανιτης ειναι σα να παιζει small ball. Πρωτευον δευτερευων αιφνιδιασμος και τα μυαλα στα καγκελα. Δεν πιστευω οτι θα θελουμε να βαρυνουμε το σχημα. Μη σας πω οτι πιο ευκολα βλεπω τον Τσαρτσαρη να παιζει πιο μεγαλο ρολο στο 5 παρα ο Μαριτς.

vastravoud
Η συμμετοχή του Μάριτς θα εξαρτηθεί 100% από το αν υπάρχει εμπιστοσύνη στο χέρι του για 2-3 πολύ δυνατά φάουλ και γενικά διεκδικήσεις.

Τώρα η Nova έδειξε και τον ασπρομάλλη(για τα καλά) Γκάλη. Μεγάλε Νικ, χωρίς εσένα ίσως τίποτα απ' όλα αυτά να μην είχε γίνει πράξη και ο κάθε Διαμαντίδης του καιρού μας ίσως τώρα έπαιζε μπάλα σε μικρή κατηγορία....

edit: Κάτι που σκέφτηκα τώρα: Δηλαδή αν κερδίσει η Μακάμπι υποθέτω ότι οι Ισραηλινοί ΔΕΝ θα πανηγυρίσουν λόγω της ημέρας πένθους; Ανοησίες...
il postino
QUOTE(il postino @ May 8 2011, 16:39 ) *
εγω περιμενω το μαριτς να ξεκινα σημερα και να πεφτει βρωμοξυλο μεταξυ αυτου και του σοφο!!!

αλανι!! παλι μεσα επεσες!!!
paralis77
Καλη επιτυχια στον Παο.
rankin
ελπίζω να μπορέσω να παρακολουθήσω το παιχνίδι
ο Χατζηγεωργίου δεν έχει μαζεμό.. είναι κουραστικός, όσο δεν παίρνει
ας προσπαθήσει, για μια φορά στην ζωή του, απλά να μεταδώσει το παιχνίδι...
Zoys
Τον έχουν εξαφανίσει τον Σχορτσιανίτη... Τελικά πολύ γρήγορα βγήκε ο Βουγιούκας για να μπει ο Μάριτς.
vastravoud
2 φάουλ ο Ίαν, 2 ο Σόφο.

Πολύ καλή εξέλιξη!

Ο Μήτσος στη φάση του 2ου λάθους είχε ορθάνοιχτο 3π, κακώς το άφησε κατά τη γνώμη μου.
Razorblade Fish
Σε 3 αιφνιδιασμους του Παναθηναικου η Μακαμπι δεν εκοψε κανεναν με φαουλ ενω εχει φαουλ να δωσει...Και ενταξει ο Παργκο να μη θελει να φορτωθει με φαουλ,αφου ειναι αναντικαταστατος.Οι Πνινι και Μπουρστειν ομως;;;
Hakeem Olajuwon
Aθλια η αμυνα της μακαμπι στο πικ εν ρολ καλυτερα να δοκιμασει ζωνη.
Στην επιθεση ο παργκο αγχωμενος και καλα μαρκαρισμενος ο παο αμυνετα πολυ καλυτερα.
Anaz
Πολυ καλη και διαβασμενη η αμυνα του Παο που δεν αφηνει καθολου χωρους. Oι δε ψηλοι του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ και στις δυο πλευρες του γηπεδου εις βαρος των αντιστοιχων της Μακαμπι!
Razorblade Fish
Ελιγιαχου για κλαματα και αποψε,οπως προχτες...Καθολικη επικρατηση του Παναθηναικου μεσα στις ρακετες,0-14 σκορ και 1/12 διποντα η Μακαμπι...Μονος του ο Ειντσον παλευει...
Hakeem Olajuwon
Ειντσον και Ιαν κρατανε την μακαμπι στο παιχνιδι
Zoys
Πνίνι και Έιντσον έχουν τρελά κέφια και σουτάρουν συνέχεια... Πόσο θα κρατήσει αυτό δεν ξέρω και τι θα κάνει όταν ξαναμπεί ο Σόφο. Ο Βουγιούκας πολύ αρνητικός για τον Παναθηναϊκό και ο Περπέρογλου παρ' ότι καλός σουτέρ έχει μείνει άποντος...
Razorblade Fish
Μεγαλο μπασκετ ο Σοφοκλης.
jovan
Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει ο ΠΑΟ!!
Πραγματικά οι παίκτες του παίζουν με τεράστια σιγούρια και άνεση!!!!
Anaz
Παντως -και με τις δυο ομαδες να επιλεγουν κλειστες αμυνες, ρισκαροντας λιγο παραπανω τα σουτ- εξισου χαρακτηριστικη ειναι και η διαφορα στην περιφερειακη ευστοχια μεταξυ των δυο ομαδων. Και ειναι αυτο που κρατα ουσιαστικα και την Μακαμπι μεσα στον αγωνα παρολο που εχει ηττηθει κατα κρατος στην ρακετα.
vastravoud
Ο Σάτο συνεχίζει να πυροβολεί από τα 6.74 όπως είχε γράψει κάποιος πριν καιρό tongue.gif
Zoys
Η Μακάμπι είναι ανύπαρκτη στο ζωγραφιστό με 2/12 (!) σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που κάνει πάρτι με Μάριτς και Μπατίστ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ΜΟΝΟ το περιφερειακό σουτ γι' αυτό και του δίνω προβάδισμα αν και με την τρελή ομάδα της Μακάμπι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
t0ny3
Αν ενας εκ των περιφεριεακων μας (Νικολας, Σατο, Περπερογλου) προσεφερε κατι παραπανω σημερα η διαφορα θα ηταν μεγαλυτερη στο ημιχρονο.

Κατα τα αλλα η Μακαμπι εχει βαλει αρκετα σουτ που την κρατανε μεσα στο ματς.
Hakeem Olajuwon
Ο Σοφο δειχνει τις αδυναμιες του για το υψηλο επιπεδο.Ο μαριτς στην αμυνα ογκολιθος στα ριμπαουντ δυσκολευται να πιασει την μπαλα δειχνει οτι συνεχζει να τον επηρεαζει ο τραυματισμος του.Ο Παο προβλημα στην επιθεση ενδεχομενως χρειαζεται περισσοτερο νικολας.Τα 3π κρατανε την μακαμπι στο παιχνιδι
T.W.Is.M.
Η Μακαμπι εχει βαλει πολλα σουτ απ εξω, δε νομιζω οτι μπορει να συνεχιστει αυτο για πολυ ακομα. Και να αλλαξει κατι μεσα στη ρακετα δυσκολα θα ισορροπησει η κατασταση, γι αυτο το προβαδισμα το εχει ο ΠΑΟ. Πιστευω οτι τη διαφορα θα την κανει ο Παναθηναικος στην αρχη ενος 10λεπτου. Οσο δε βρισκει ποντους απο μεσα η Μακαμπι δεν μπορει να αντεξει μεχρι τελους.
vastravoud
Σίγουρα επιθετικά ο Μάριτς επηρεάζεται, όμως αμυντικά ειναι τρομερός. Δικαιωνόμασταν όσοι λέγαμε ότι σήμερα θα ΕΙΧΕ ρόλο.
ComingUpRoses
Ο Μαριτς δεν βοηθάει επιθετικά ... Γιατί δεν βάζει Μπατιστ , αμυντικά είναι εξίσου σταθερός σήμερα!?
kseplenhs
με τον μπατίστ μέσα,ο παο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στην άμυνα της μακάμπι.Ο ίαν αν και ξεκίνησε καλά,μετά τον έπιασε η άνοιξη και έχανε φάσεις.
Ο έιντσον απο την άλλη κρατάει αλλά δεν τον βλέπω να βγάζει το παιχνίδι σε τέτοια ένταση.Θέλει βοήθεια και πάλι καλά για εκείνον και τη μακάμπι που πάτησε καλά στο ματς ο μπλού μετά τα πρώτα άστοχα σουτ του.
Ο οποίος μπλού είναι ίδιος ο νέρι ο καστίγιο icon_drunk.gif
Σοφοκλής δεν πατάει και δεν τον βλέπω να πατήσει εκτός αν πάρει κανένα μομέντουμ καλό η μακαμπι και δώσει τα κερασάκια στην τούρτα.

Κατα τα άλλα πατάει πολύ καλύτερα ο παο αλλά η μακάμπι έχει απελευθερωμένη(και πιο απρόβλεπτη κατ'επέκταση) επιθετική λειτουργία και καταφέρνει να μένει στο ματς παρόλο που η φρόντ λάιν της είναι κυριολεκτικά εκμηδενισμένη.
Μου έκανε εντύπωση πως ο μπλάτ έριξε απο την αρχή τους άσσους του στο τραπέζι ενώ ο ομπράντοβιτς σκεπτόμενος πως το παιχνίδι έχει μέλλον και δεν έξαρτάται απο τον αέρα που θα πάρει ένας απο τους 2 στην αρχή,τους πετάει έναν-έναν (βλ. μπατίστ-νίκολας).Ισως έχει να κάνει με το βάθος πάγκου στο οποίο ο παο σίγουρα υπερτερεί.
vastravoud
Πάντως θα είναι πολύ σημαντικό να τρέξουμε αν μπορούμε, ή να μπουν 1-2 τρίποντα. Να μην τους αφήσουμε δηλαδη να παιξουν "ταμπούρι" και εμείς να ΧΑΣΟΥΜΕ ψυχολογία.
GMlls
να δώσουμε και ένα + στον Καλάθη για την εξαιρετική άμυνα με τα πόδια πάνω στον Πάργκο.
μακάρι να συνεχίσει έτσι και στο 2ο.

sSlokie
Aυτες τις προσποιησεις και ο δισταγμος χωρις λογο στο τριποντο απο περπερογλου και Σατο δεν τις καταλαβαινω.
Αυτο δειχνει παιχτες χωρις εμπιστοσυνη στον εαυτο τους.Αυτοι οι δυο πιστευω ειναι το αδυνατο σημειο μας μεχρι στιγμης στο πρωτο half.
Anaz
Περα απο τους ψηλους της Μακαμπι, ειναι πολυ σημαντικο οτι εχει εξουδετερωθει τελειως μεχρι τωρα και ο Παργκο απο τον πολυ καλα διαβασμενο Παο, χαρη στην αμυνα του Καλαθη με αρκετες βοηθεις απο τους συμπαιχτες του που κλεινουν τους διαδρομους προς το καλαθι. Επομενως η συνταγη πετυχαινει και θα συνεχισει να πετυχαινει ΑΝ δεν αλλαξει κατι απο Σοφο, Παργκο η δεν βρει ευκαιριες να τρεξει, γιατι μονο τα περιφερειακα σουτ δε νομιζω οτι θα φτασουν.
Zoys
Όπως το περίμενα(με). Ο οίστρος των τριπόντων τελείωσε στο στρατόπεδο της Μακάμπι και το ορθότερο μπάσκετ του Παναθηναϊκού υπερίσχυσε με την ταυτόχρονη υπεροχή στη ρακέτα. Δεν χρειάζεται 4ο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί και ο Παναθηναϊκός πήρε το 6ο πρωτάθλημα Ευρώπης!
Hakeem Olajuwon
Παντως αν και προωρο το MVp αν ειναι σοβαροι αυτοι που ψηφιζουν το αξιζει ο φωτσης ηταν πολυ καλος και στα δυο ματς
T.W.Is.M.
QUOTE(Zoys @ May 8 2011, 18:53 ) *
Όπως το περίμενα(με). Ο οίστρος των τριπόντων τελείωσε στο στρατόπεδο της Μακάμπι και το ορθότερο μπάσκετ του Παναθηναϊκού υπερίσχυσε με την ταυτόχρονη υπεροχή στη ρακέτα. Δεν χρειάζεται 4ο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί και ο Παναθηναϊκός πήρε το 6ο πρωτάθλημα Ευρώπης!


Θες να πεις οτι ο οιστρος των τριποντων τελειωσε για τη Μακαμπι και αρχισε για τον Παναθηναικο. Ισως ηταν και λογικο γιατι στο πρωτο ημιχρον σουταρε πολυ ασχημα ο ΠΑΟ απ εξω. Βεβαια απ το Νικολας και το Διαμαντιδη τα περιμεναμε, απ το Σατο ηρθαν.
Zoys
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 8 2011, 18:58 ) *
Θες να πεις οτι ο οιστρος των τριποντων τελειωσε για τη Μακαμπι και αρχισε για τον Παναθηναικο. Ισως ηταν και λογικο γιατι στο πρωτο ημιχρον σουταρε πολυ ασχημα ο ΠΑΟ απ εξω. Βεβαια απ το Νικολας και το Διαμαντιδη τα περιμεναμε, απ το Σατο ηρθαν.


Ναι και αυτό φυσικά. Το είχα γράψει και πιο πριν ότι η Μακάμπι έχει το τρίποντο, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ΚΑΙ το τρίποντο.
vastravoud
Ο Σάτο σίγουρα δεν είναι "φονιάς" απ' έξω, ούτε όμως και αμελητέος spot shooter.
paralis77
Sofo ...... IQ= - 10
T.W.Is.M.
QUOTE(vastravoud @ May 8 2011, 18:58 ) *
Ο Σάτο σίγουρα δεν είναι "φονιάς" απ' έξω, ούτε όμως και αμελητέος spot shooter.


Αμελητεος δεν ειναι σχεδον κανενας στο ροστερ του Παναθηναικου, δεν ειναι ομως Νικολας. Γλιτωσε ο Σχορτσανιτης το 5ο φαουλ, πηρε μια τεχνητη αναπνοη η Μακαμπι, αλλα δε θα μπορεσει να κανει κατι παραπανω. Ποσο διαφορετικο θα ταν ομως το ματς αν επαιζε ο Περκινς. Και ισως αν ο Μαριτς ηταν καλα ολη τη χρονια και ειχε μεγαλυτερο ρολο σημερα...
lamar
MVP - Χελωνονιντζακι!!!
lakersdynasty
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 8 2011, 19:05 ) *
Αμελητεος δεν ειναι σχεδον κανενας στο ροστερ του Παναθηναικου, δεν ειναι ομως Νικολας. Γλιτωσε ο Σχορτσανιτης το 5ο φαουλ, πηρε μια τεχνητη αναπνοη η Μακαμπι, αλλα δε θα μπορεσει να κανει κατι παραπανω. Ποσο διαφορετικο θα ταν ομως το ματς αν επαιζε ο Περκινς. Και ισως αν ο Μαριτς ηταν καλα ολη τη χρονια και ειχε μεγαλυτερο ρολο σημερα...


Σε ευχαριστω προσωπικα για την αναφορα. wink.gif

Hakeem Olajuwon
Aν γυρισει αυτο το ματς smiley.gif
Μπα μαλλον δεν θα το δουμε.Κατακτηση αλλα οχι με πειστικο τροπο
GMlls

Anubis
bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif

Δεν εχει αστερια...Πρεπει να κανουμε μια προσθηκη στα smileys
Razorblade Fish
ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ και τα 2 ματς ο Παναθηναικος.Αααααανετα.Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο και ειδικα στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ προπονητη του.
priest
6αστερακια...μια χαρα... biggrin.gif
jhantzop

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Έξι μπύρες από μένα κερασμένες!


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.