Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΣ 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
EAST END
Απάντηση Υφαντή στην Αγία
Γράφει:Σταύρος Ιωακείμ
ifantis-papagou

Ο “πόλεμος” των ανακοινώσεων ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Παπάγου, δεν τελειώνει. Αυτή τη φορά ήρθε η απάντηση του Μιχάλη Υφαντή παίρνοντας θέση στους ισχυρισμούς της Αγίας Παρασκευή στην χθεσινή (02/03) ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Πληροφορήθηκα την “καταγγελία” της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής για τον αγώνα με την ομάδα στην οποία είμαι αρχηγός και έχω την τύχη να φορώ τη φανέλα της για σχεδόν είκοσι σεζόν.

Δεν συνηθίζω να απαντώ σε καταγγελίες αθλητικών παραγόντων, όσο αστείο και παράλογο αν είναι το περιεχόμενο τους. Είμαι όμως υποχρεωμένος να το κάνω αυτή την φορά, σεβόμενος την διαδρομή μου στο άθλημα, αλλά κυρίως την Ιστορία και την προσφορά του ΑΣ Παπάγου στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδος.

Φυσικά και δεν έγινε κανένας τραμπουκισμός σε βάρος της Αγίας Παρασκευής, ούτε φυσικά επηρεάστηκε το αποτέλεσμα του αγώνα από εξωαγωνιστικές συμπεριφορές. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής δεν απειλήθηκε ποτέ και φροντίσαμε να τους προσφέρουμε άψογη φιλοξενία. Δυστυχώς, όσο και να μας είναι δυσάρεστο, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν φορτισμένη, ως αποτέλεσμα της προκλητικής και προσβλητικής συμπεριφοράς, κάποιου παντελώς άγνωστου παίκτη της Αγίας Παρασκευής με το νούμερο 6.

Το συγκεκριμένο “νούμερο”,που λέγεται ότι έχει οργώσει τα γήπεδα των τοπικών κατηγοριών, εκτόξευσε μέσω κοινών γνωστών, ύβρεις και απειλές εναντίον μου και εναντίον της ομάδας μου, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε. Αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, συνέχιζε να υβρίζει τους συναθλητές μου και να συμπεριφέρεται προκλητικά με στόχο τον πάγκο του ΑΣ Παπάγου. Αποκορύφωμα της στάσης του η φάση, όπου αφού έκανε σκληρό φάουλ σε έφηβο συμπαίκτη μου και ενώ το σφύριγμα των διαιτητών για το φάουλ είχε ακουστεί μέχρι το Κοντόπευκο, χτύπησε ξανά προκλητικά τον συναθλητή μου. Προφανώς ήθελε να διαλύσει έτσι και την τελευταία αμφιβολία στους θεατές για το ήθος και την μπασκετική του ικανότητα.

Ο ΑΣ Παπάγου είναι ένα ιστορικό Σωματείο και δεν θα έμπαινε ποτέ σε αντιπαράθεση με μία κάποια ΚΑΠ. Ελπίζω η ομάδα της Αγίας Παρασκευής να πετύχει το στόχο της παραμονής στη Β΄ Εθνική. Για να το πετύχει, θα πρέπει αφενός να απομακρύνει κάποιους Γενικούς Γραμματείς και Φαρισαίους που ενώ μιλάνε για δήθεν “τραμπουκισμούς“, απείλησαν δημοσίως μετά το ματς ότι θα στείλουν μπράβους για να «λύσουν το θέμα μια και καλή». Αφετέρου να στηριχθεί σε αθλητές με ικανότητα να αγωνιστούν σε Εθνική Κατηγορία, όπως αρκετοί από αυτούς που έχει τώρα και όχι σε παικτάκια όπως το «νούμερο» που προανέφερα, που επιδιώκουν τη δημοσιότητα κάνοντας ψευτομαγκιές, μιας και με τις μπασκετικές τους επιδόσεις δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς.

Ο πρόσφατος σοβαρός τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να αγωνιστώ κόντρα στην Αγία Παρασκευή και να δώσω την κατάλληλη απάντηση στο “νούμερο” 6, αν και θα το ήθελα πολύ. Ελπίζω να μπορέσω του χρόνου, εκτός αν η ΚΑΠ δεν καταφέρει να παραμείνει στη Β΄ Εθνική, οπότε θα της ευχηθώ μια καλή πορεία στη Γ΄ Εθνική κατηγορία“.
Gkos
Δεν είναι ωραία πράματα αυτά τωρα....

Πέφτει πολύ χαμηλά το επίπεδο γαμώτο....
basxetikos
QUOTE (Gkos @ Mar 3 2015, 17:01 ) *
Δεν είναι ωραία πράματα αυτά τωρα....

Πέφτει πολύ χαμηλά το επίπεδο γαμώτο....

απο αυτα που καταλαβα μαλλον η αγια ψαχνει για να κερδισει οτι μπορει απο οπου μπορει πιστευοντας οτι εχει αδικηθει(απο τη 1η γωνιστικη)..γιατι ειδαμε και αλλη φορα ανακοινωσεις για διαιτητες κλπ νομιζω..ποιος ειναι το -6- της αγιας ? 71.gif αναμενομενες οι απαντησεις..
julius ervin
QUOTE(basxetikos @ Mar 3 2015, 17:09 ) *
απο αυτα που καταλαβα μαλλον η αγια ψαχνει για να κερδισει οτι μπορει απο οπου μπορει πιστευοντας οτι εχει αδικηθει(απο τη 1η γωνιστικη)..γιατι ειδαμε και αλλη φορα ανακοινωσεις για διαιτητες κλπ νομιζω..ποιος ειναι το -6- της αγιας ? 71.gif αναμενομενες οι απαντησεις..

ΛΥΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΝΤΗ."ΚΑΚΟ" ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
Gkos
https://www.facebook.com/video.php?v=786523...amp;pnref=story


Το φανταστικό γκόλ φάουλ του Μιλόσεβιτς στον εντός έδρας αγώνα με την Ερυθραία!!!


Vas
QUOTE(PetranG3 @ Feb 26 2015, 10:01 ) *
Έχει κάποιο νόημα να κατέβει ο Ιωνικός να παίξει την Κυριακή; Για ποιο λόγο το κάνουν αυτό;

Μπούκας: 3η φορά σε 2 χρόνια που ορίζεται ως διαιτητής σε παιχνίδι Δούκα - Ιωνικού. Τα 2 πρώτα επεισοδιακά...Πέρσι ήταν στην παράταση, με σφαγή από το διαιτητικό δίδυμο Μπούκα - Κάρδαρη (ψηλέ, σε θυμόμαστε από την ΕΣΚΑΝΑ...Καλός ήσουν και τότε). Φέτος, ήττα στον πόντο, στον Πλάτωνα, πάλι με διαιτησία ......

Αναγνώστου: Πρωταγωνιστής στο επεισοδιακό παιχνίδι στην Ερυθραία, με 2 ή 3 Τεχνικές Ποινές και αποβολή του Καραγιάννη....σε ένα παιχνίδι που δεν θα ξεχαστεί, για πολλούς λόγους και διάφορους πρωταγωνιστές....διαιτητές, προπονητές και παίκτες (αλλά δεν είναι της παρούσης)...

Αν κάποιοι θέλουν να σώσουν τον Δούκα, να το πουν ευθέως ή να χρησιμοποιήσουν άλλους τρόπους...

Για ακόμα μια φορά, παιχνίδι με τον ιδρώτα των παικτών της Ομάδας, πάει πολύ...

Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά τόσα χρόνια η εμπειρία έχει δείξει άλλα..



Δούκας-Ιωνικός Ν. 61-85 69.gif bball.gif rolleyes.gif

PetranG3
QUOTE(Vas @ Mar 4 2015, 21:44 ) *
Δούκας-Ιωνικός Ν. 61-85 69.gif bball.gif rolleyes.gif



Οποιος καει με το χυλο, φυσα και το γιαουρτι...

Ο αγωνας δεν χωρα κριτικη. Και 1 μηνα να επαιζε αυτος ο Δουκας, με ή χωρις βοηθεια, δεν...
Χωρις Ντακουλια εμεις και κατα διαρκεια του αγωνα μπες-βγες Αποστολιδης, Τασσοπουλος, Σκανδαλος...Κι ομως...

Ετσι οπως ειναι ο Δουκας τωρα ειναι για κατω...αν δηλαδη η ΚΑΠ κανει καποιες ακομα υπερβασεις..
Gkos
Η ΚΑΠ την Κυριακή πάει στον Αμύντα που και κεκλεισμένων είναι ,και με απουσιες η γηπεδούχος,κάτι μπορεί να γίνει εκει καταρχάς. . .
gspara
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΚΥΜΗΣ 2
Ανωτερη η Κυμη....

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1
Ευκολος ασσος.Δυσκολα θα την σωσει την κατηγορια ο Δουκας.

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α 1
Με Ντακουλια η χωρις,δεν θα εχει προβλημα....

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
Για να κλειδωσει την παραμονη.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΚΑΠ(κ.θ.) 1
Καιγεται η ΚΑΠ και εδω εχει την ευκαιρια.Θα παω ομως στον ασσο.Πιο ομαδα ο Αμυντας.

ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
Ο Χολαργος εχει το κινητρο.

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣ.-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
Vas
Απλά τα πράγματα για το Μαρούσι. Έχει 8 αγώνες μπροστά. Οι 2 είναι εκτός με Κύμη/Φάρο. Το αποτέλεσμα γνωστό… (Αν και είμαστε η μόνη ομάδα που κερδίσαμε την Κύμη!!)

Οι υπόλοιποι 6 είναι με

Αμύντα, Χολαργό, Παπάγου εντός, Ηράκλειο, Δούκας, ΚΑΠ εκτός…

Έχεις δηλαδή όλους τους άμεσους εμπλεκομένους μπροστά σου + 2 αδιάφορες ομάδες εντός έδρας.

Λογικά μόνο με 6/6 σε αυτά τα παιχνίδια σώζεται… Για να δούμε.
Gkos
Ρε Βασιλη πως θα κανει 6/6 το Μαρουσι;;;

Επειδη έχανε 39 λεπτά,πριν κερδισει τον Ικαρο των 10 σερι ηττών που ηταν και χωρίς Πέρβι,θα κάνει 6 νικες;

Στην κατασταση που ειναι η ομαδα(. . .) ,δυο αμα κανει θα ειναι επιτυχια!
Gkos
http://www.superbasket.gr/permalink/300142.html

Δικαιώθηκε η ΚΑΠ

Η ΚΑΠ είχε τιμωρηθεί για το ματς με τον Χολαργό, ωστόσο δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ.

Η Αγία Παρασκευή είχε έναν μηδενισμό από το ματς με τον Χολαργό, αλλά τελικά δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ, συνεπώς κέρδισε το παιχνίδι!
EAST END
QUOTE(gspara @ Mar 5 2015, 19:23 ) *
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΓΣ ΚΥΜΗΣ 2
Ανωτερη η Κυμη....

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1
Ευκολος ασσος.Δυσκολα θα την σωσει την κατηγορια ο Δουκας.

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α 1
Με Ντακουλια η χωρις,δεν θα εχει προβλημα....

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
Για να κλειδωσει την παραμονη.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΚΑΠ(κ.θ.) 1
Καιγεται η ΚΑΠ και εδω εχει την ευκαιρια.Θα παω ομως στον ασσο.Πιο ομαδα ο Αμυντας.

ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
Ο Χολαργος εχει το κινητρο.

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣ.-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1

Δικά μου:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΥΜΗ 2
ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΔΟΥΚΑΣ 1
ΝΙΚΑΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1
ΦΟΑ-ΠΑΠΑΓΟΥ 2
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΚΑΠ 1
ΙΚΑΡΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ 1
ΦΑΡΟΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ 1
Gkos
Εν τω μεταξύ,χτες βραδυ,είχαμε ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα ΚΑΠ-Παπαγου,με την ομαδα του Κοντόπευκου να εκδιδει νέα ανακοίνωση:


" Η "κόντρα" ανάμεσα σε ΚΑΠ και Παπάγου καλά κραττεί, με την διοίκηση της ομάδας της Αγίας Παρασκευής να εκδίδει"καυτή" ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως, "αγωνίζεται με ήθος και ευπρέπεια απέναντι σε μεροληπτικές συμπεριφορές και φαινόμενα διαφθοράς". Παράλληλα, σε άλλο ένα σημείο υπογραμμίζει πως, "ένα ιστορικό σωματείο έχει αφεθεί στο έλεος και στην επιρροή μιας σπείρας μπράβων και ταραχοποιών."



Η ανακοίνωση:


«Η ΚΑΠ χωρίς προστάτες και αφεντικά που να της παρέχουν ασυλία και ευνοϊκή μεταχείριση-διαιτησία παλεύει για τη σωτηρία της και αγωνίζεται με ήθος και ευπρέπεια απέναντι σε μεροληπτικές συμπεριφορές και φαινόμενα διαφθοράς που ταλανίζουν το χώρο μας και συντηρούνται από παράγοντες με καθεστωτική αντίληψη και νοοτροπία.Ευτυχώς που υπάρχουν και σοβαροί φίλαθλοι στου Παπάγου που μας κατέκλυσαν με τηλεφωνήματα, μας συνεχάρησαν για τη στάση μας, μας έδωσαν πλήρη στοιχεία για τους αλήτες ταραχοποιούς, οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με το Σωματείο και τον Υφαντή (αλλά περιέργως κανένας δεν τους ξέρει), μας ενημέρωσαν ότι κάνουν περίπου τα ίδια και σε άλλους αγώνες και μας ευχαρίστησαν με την παράκληση να κάνουμε κάτι για να απαλλαγούν από αυτούς. Σημειωτέον ότι ένας από τα εν λόγω άτομα με τις μπλούζες ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ μοίρασε νερά στους πάγκους των ομάδων. Το λόγο έχει η δικαιοσύνη, όπου παραδίδουμε όλα τα στοιχεία.Είναι λυπηρό πώς ένα ιστορικό σωματείο έχει αφεθεί στο έλεος και στην επιρροή μιας σπείρας μπράβων και ταραχοποιών. Έτσι εξηγείται γιατί οι οπαδοί του το εγκατέλειψαν και δεν μπορεί να γεμίσει το μικρό, ακατάλληλο για αγώνες, κλειστό, στο οποίο δεν πληρούνται στοιχειωδώς οι προϋποθέσεις και οι απαιτήσεις ασφαλείας.Καλούμε και πάλι τον ΑΣ Παπάγου να σταματήσει την παραφιλολογία και να δώσει το video του αγώνα στις δικαστικές αρχές, στην Αστυνομία και στην ΕΟΚ, διαφορετικά θα ζητηθεί άμεσα με εισαγγελική παραγγελία.Με τον καθέξιν υβριστή Υφαντή, που ρέπει προς τον τρααμπουκισμό και τους φίλους του δεν θα κάνουμε συζήτηση καφενείου. Όλοι οι μπασκετικοί γνωρίζουν το επίπεδό του και τη συμπεριφορά του. Η εμπάθεια, η αλαζονεία και τα ψεύδη της ανακοίνωσής του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το που βρίσκεται η πηγή του «κακού»



- See more at: http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.Ma5iOGy6.dpuf "



Στα υπόλοιπα,μου μεταφέρθηκε ότι ομαδα των ΒΠ ψάχνει προπονήτη,αφου ο προπονητής (που ήταν πολλα χρονια στην ομάδα),"πλακωθηκε" με τον "σταρ" της ομαδας και ηδη εγιναν και οι σχετικες βολιδοσκοπήσεις.
Χτεσινοβραδινό αυτό.
Vas
QUOTE(Gkos @ Mar 6 2015, 14:07 ) *
Ρε Βασιλη πως θα κανει 6/6 το Μαρουσι;;;

Επειδη έχανε 39 λεπτά,πριν κερδισει τον Ικαρο των 10 σερι ηττών που ηταν και χωρίς Πέρβι,θα κάνει 6 νικες;

Στην κατασταση που ειναι η ομαδα(. . .) ,δυο αμα κανει θα ειναι επιτυχια!


Καμία αντίρρηση! Απλά γράφω πως είναι τα πράγματα.

Εγώ έχω αναφέρει ότι πέσαμε από τον Δεκέμβρη! Θεωρητικές & μαθηματικές είναι οι ελπίδες!
Gkos
Αυτή είναι η νέα βαθμολογία.


1. Κύμη 35 17-1
2. Φάρος 33 15-3
3. Πανερυθραϊκός 30 12-6
4. Αμύντας 29 11-7
5. Περιστέρι 29 11-7
6. Παπάγος 29 11-7
7. Ιωνικός Ν. 28 10-8
8. Φιλαθλητικός 26 8-9
9. Ηράκλειο 25 7-11
10. ΚΑΠ 25 7-11
11. Δούκας 24 6-12
12. Χολαργός 22 4-14
13. Μαρούσι 22 4-14
14. Ικαρος 21 3-15



Όπως βλέπετε η ΚΑΠ ,καθάρισε.
Ειναι μια νικη παραπάνω από Δούκα,αλλά ουσιαστικά δυο(καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμια)και έχει να παίξει εντός με Ίκαρο,Μαρουσι και ΦΟΑ.
Αν συνυπολογίσουμε και την κακή κατάσταση του Δούκα ,θα μιλάμε για εκπληξη μεγατόνων να καβαλησει την ΚΑΠ.

Ουσιαστικά όλο το ενδιαφέρον της κατηγορίας(αφού και το 1-2 εχει ψιλοκριθεί) επικεντρώνεται αν μπορει ο Δούκας να περάσει το Ηρακλειο.
Θα πρέπει να δω προγραμμα,αν και η ομαδα των εκπαιδευτηρίων δεν πατάει καλά.




Να δώσω και γω στα πεταχτά προγνωστικά:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΥΜΗ 1

Δίνω εκπληξη.
Θα θελα να μουν εκει . . .


ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΔΟΥΚΑΣ 1

Μπετό.


ΝΙΚΑΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1

ΦΟΑ-ΠΑΠΑΓΟΥ 1

ΑΜΥΝΤΑΣ-ΚΑΠ 2

Εκπληξη.
Αν και δεν καιγεται η ΚΑΠ πλεον,υπαρχουν όλες οι προυποθέσεις.

ΙΚΑΡΟΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ 1

Αδιαφορο πλεον.
Να κανει και καμια νικη ο Ικαρος.

ΦΑΡΟΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ 1   
EAST END
QUOTE(Vas @ Mar 6 2015, 16:02 ) *
Καμία αντίρρηση! Απλά γράφω πως είναι τα πράγματα.

Εγώ έχω αναφέρει ότι πέσαμε από τον Δεκέμβρη! Θεωρητικές & μαθηματικές είναι οι ελπίδες!


Εκτός και επιβεβαιωθούν οι φήμες και ξαφνικά είστε Α2......
Vas
QUOTE(EAST END @ Mar 6 2015, 16:10 ) *
Εκτός και επιβεβαιωθούν οι φήμες και ξαφνικά είστε Α2......



Φήμες?? rolleyes.gif
Gkos
Για Αετό λεει.
Φήμες είναι ,και όπως συμβαίνει με τις φήμες, σπάνια ισχυουν.

Με Δουκα επαιζε εντονα να γινει ο γαμος,αλλα αφου ο Δουκας πέφτει,χλωμό.


gratipa1929
Θα είναι εγκληματικό για το Μαρούσι να ακολουθήσει αυτή την "πλάγια" οδό. Δεν νομίζω ότι ένα τόσο ιστορικό σωματείο έχει ανάγκη από τέτοια, δύσκολα να ισχύουν οι φήμες. Την ακολούθησαν πολλές ομάδες και χάλασαν την φήμη τους, ενώ και η πορεία τους δεν ήταν καλή. Καλύτερα να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική και να ανέβει τρένο με μια ισχυρή πεντάδα παικτών και αξιοποίηση των νεαρών αθλητών του από τις ακαδημίες.

Ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω για "συγχωνεύσεις", "αγορές θέσεων". Είναι μία από τις μεγάλες πληγές του ελληνικού μπάσκετ.

Άκουσα επίσης ότι η ΚΑΠ δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ και η τράπουλα στην Β Εθνική ανακατεύεται και πάλι.
επαθα λαστιχο
QUOTE(gratipa1929 @ Mar 6 2015, 18:55 ) *
Θα είναι εγκληματικό για το Μαρούσι να ακολουθήσει αυτή την "πλάγια" οδό. Δεν νομίζω ότι ένα τόσο ιστορικό σωματείο έχει ανάγκη από τέτοια, δύσκολα να ισχύουν οι φήμες. Την ακολούθησαν πολλές ομάδες και χάλασαν την φήμη τους, ενώ και η πορεία τους δεν ήταν καλή. Καλύτερα να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική και να ανέβει τρένο με μια ισχυρή πεντάδα παικτών και αξιοποίηση των νεαρών αθλητών του από τις ακαδημίες.

Ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω για "συγχωνεύσεις", "αγορές θέσεων". Είναι μία από τις μεγάλες πληγές του ελληνικού μπάσκετ.

Άκουσα επίσης ότι η ΚΑΠ δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ και η τράπουλα στην Β Εθνική ανακατεύεται και πάλι.

Τι να πουν ομάδες σαν την Μάες Πιλς(πολυνίκης του βελγικού πρωταθλήματος μέχρι σήμερα) αν το Μαρούσι επικαλείται την ιστορία του.Αλλά και η οριστική διάλυση τέτοιων ομάδων με απογοητεύει από την άλλη.
mono maroussi
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 8 2015, 16:23 ) *
Τι να πουν ομάδες σαν την Μάες Πιλς(πολυνίκης του βελγικού πρωταθλήματος μέχρι σήμερα) αν το Μαρούσι επικαλείται την ιστορία του.Αλλά και η οριστική διάλυση τέτοιων ομάδων με απογοητεύει από την άλλη.

Οτι και να λες το Μαρουσι ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα κεφαλαια του συγχρονου ελληνικου μπασκετ. Ευρωπαϊκο, τελικοι, πορειες και κυριως οτι ανεδειξε καποιους απο τους μεγαλυτερους ελληνες παικτες της εποχης μας.
Vas
Να πω και εγώ για τις μπασκέτες στο Κερατσίνι?? smiley.gif


Ανετα ο Φάρος το Μαρούσι που ήταν και χωρίς τον Κουπίδη... Ο δικός μας ο πιτσιρικάς (Στασινός - 17 χρονών) πρώτος σκόρερ με 3/4 τρίποντα και 3/3 δίποντα!! Ακόμα και αν χάνουμε εμείς αυτά θέλουμε να βλέπουμε και όχι συνταξιούχους μπασκεμπολίστες!!

Είναι κρίμα πάντως μια ομάδα σαν τον Φάρο να μην έχει καθόλου κόσμο...
Gkos
Με έναν εκπληκτικό Μιλόσεβιτς, και τον Κατράνα να ακολουθεί κατά πόδας η Κύμη δεν σταμάτησε ούτε στο κλειστό «Γ.Στεφανόπουλος», καθώς επικράτησε και του Περιστερίου με 80-63, και πολύ δύσκολα θα χάσει την άνοδο για την Α2 κατηγορία. Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου αν και βρέθηκε πίσω με 5-0 (3'), πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και προηγήθηκε με 32-45 στο 25. Το Περιστέρι κατάφερε να μειώσει σε 52-59 στο 33', αλλά ο Μιλόσεβιτς έφερε την διαφορά στο +16 (57-73) στο 38', φτάνοντας στην τελική νίκη.

Από κοντά βρίσκεται και ο Φάρος ο οποίος στο κλειστό του Κερατσίνιου επικράτησε με άνεση του Αμαρουσίου με 80-69, και έμεινε σε απόσταση δυο νικών από την ομάδα της Εύβοιας.

Στις νίκες επανήλθε ο Αμύντας, ο οποίος σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με 89-77, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στην χαρά της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, και ουσιαστικά να μην μπαίνουν ποτέ στον ρυθμό της αναμέτρησης. Στον αντίποδα οι «πορτοκαλί» επέστρεψαν στις νίκες, μετά απο δυο συνεχόμενες νίκες.


Σημαντική νίκη πήρε και ο Φιλαθλητικός ο οποίος επικράτησε του Παπάγου με 67-51 στο κλειστό του Ζωγράφου και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την άνετη παραμονή. Μελανό σημείο στην αναμέτρηση ο τραυματισμός του Σιμόπουλου, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στα πρώτα λεπτά του αγώνα και αποχώρησε με προορισμό στο νοσοκομείο. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά, με τον 37χρονο παίκτη να είναι καλά στην υγεία του.



 Στη νίκη έφτασε ο Πανερυθραϊκός στο κατάμεστο κλειστό «Στ.Καλαϊτζής» καθώς επικράτησε του Δούκα με 74-70 και παρέμεινε μόνος στην 3η θέση. Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή με πρωταγωνιστές τους Γιαουρτόγλου και Καλλιανιώτη είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, με το συγκρότημα του Γιάννη Γιαννόπουλου να αγωνίζεται χωρίς τον Μπουρδάνο και αν έχει ως αποκάλυψη τον νεαρό Καρρά (18, 208). Στις εξέδρες του κλειστό της Νέας Ερυθραίας επέστρεψαν οι οργανωμένοι των γηπεδούχων, οι ονομαζόμενοι «Raptors».

Τη νίκη της χρονιάς πέτυχε το Ηράκλειο, το οποίο πέρασε από το κλειστό το «Πλάτωνα», επικρατώντας του Ιωνικού Νικαίας με 87-75 και κάνοντας το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, προηγήθηκε μέχρι και με +18 (43-61) στο 23', φτάνοντας με άνεση στην τελική επικράτηση.

Νίκη...ελπίδας πήρε ο Χολαργός, ο οποίος βρήκε τις δυνάμεις, και μετά το σοκ της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΚΑΠ, επικράτησε μέσα στην Καλλιθέα του Ίκαρου με 79-72, και ουσιαστικά τον έστειλε στην Γ΄Εθνική.
Εξαιρετικοί ήταν οι Μουμπάρακ και Παππάς, ενώ εκπληκτικός στην οργάνωση ήταν ο Αγόρης!Αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Καλλιθέας Τα αποτελέσματα:



Τα φύλλα αγώνα:


 ΑΜΥΝΤΑΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 89-77

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 49-34, 68-53, 89-77

Διαιτητές: Καραβίτης-Σιώκας

ΑΜΥΝΤΑΣ (Ζαβός): Ζούπας 6, Αγγελόπουλος 18 (1), Διαμάντης 2, Διαμαντόπουλος 12, Μαντζούρος 8 (1), Βαρδιάνος, Πίνης 17 (3), Κουκουνιάς 7, Μπάρμπας 10 (2), Βογιάτζης 9, Αλεξάνδρου.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Ζάχος): Κεφαλάς 8 (2), Λαμπρόπουλος, Δημητρίου 14, Παπαδάκης 10 (1), Αγγελόπουλος 2, Άρχος 7 (1), Τσακιρίδης 11, Φωτίου 10 (2), Λυτόπουλος 7 (1), Γκιουζέλης, Γρατσιάτος 8. 



ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ 74-70


Δεκάλεπτα: 17-16, 15-15, 20-16, 22-23

Διαιτητές: Ζακεστίδης - Μαραμής

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Κωτίδης 4, Μπάρδας 5 (1), Καλλιανιώτης 14 (4), Σπυρόπουλος 2, Γεωργοπαπαδάκος 4, Προδρόμου 17, Γιαουρτόγλου 20 (4), Μπούσι, Σολωμός, Αντωνίου, Γκαϊτάσοφ 8, Πρέκας.


ΔΟΥΚΑΣ (Γιαννόπουλος): Αθανασιάδης 1, Μαστόρος, Γιαννάκης 17 (2), Τσίγκανος, Δραγάτης, Αγραβάνης, Σταθόπουλος 2, Οικονομόπουλος 5 (1), Τζέμης 8, Κεφαλάς 5 (1), Θέος 18 (2), Καρράς 16. 



ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΣ 67-51

Δεκάλεπτα: 16-13, 33-20, 51-34, 67-51

Διαιτητές: Πόντας-Παπαφωτίου

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Γρύλλης 15 (1), Κελαΐδής 12, Λαμπρόπουλος 8, Παρασκευόπουλος 4, Μπαζιώτης 11 (2), Πανταζής 10, Τραφαλής 7.

ΠΑΠΑΓΟΥ (Συμεωνίδης): Οικονομάκης 6 (1), Τσιάκας 10 (2), Σιμόπουλος, Γραμματικός 6 (1), Εμμανουηλίδης 5, Καραμπάς 13 (1), Κουκουράβας 4, Λογοθέτης, Κακαβάς 2, Θεολογίτης, Δόξας 5. 



ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΜΑΡΟΥΣΙ 80-69


Δεκάλπετα: 27-14, 52-34, 66-54, 80-69

Διαιτητές: Γιακείμη-Σπυρόπουλος Σπ.


ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Πολέμης): Πετροδημόπουλος 12, Μοσχοβίτης 15, Χανιάς, Καραλής, Κουρής 3 (1), Στογιάνοβιτς, Κομποδιέτας 8, Σιούτης 3 (1), Μουστόπουλος 1, Μαγκουνής 12 (1), Κατούφας 23, Παπαδόπουλος 3 (1).


ΜΑΡΟΥΣΙ (Κεραμιδάς): Γιαννουλάκος 4, Στασινός 15 (3), Τσακίρης 6, Μίχαλος 16 (1), Στούκας 9 (1), Παπαδημητρίου 5 (1), Αλεξίου 4, Στράγκας 8, Μαστροκωστόπουλος 2, Τόλιας, Μούτσα.  



ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 75-89

Δεκάλεπτα: 22-25, 40-52, 55-69, 75-89

Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος-Δημόπουλος


ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Καραγιάννης): Βασιλόπουλος 8 (1), Κούτουλας 5 (1), Σκάνδαλος 5, Ντακούλιας 13 (1), Θεοδοσίου, Τσαρουχάς 4 (1), Τασόπουλος 17, Παλαιοχωρίτης 9 (3), Αναγνωστόπουλος 14 (2), Θυμνιός, Μπολάτογλου. 


ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ράλλης): Καλομοίρης, Πετράκης 5 (1), Παπαδάκης 10, Τσερκιτσόγλου 16 (3), Παπαδούλης, Μπόγδανος 21 (2), Αγαπιάδης 9 (3), Αρναουτάκης, Σακελλαρίου 3, Σαχπατζίδης 15, Πάλλης 10. 




ΙΚΑΡΟΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ 72-79


Δεκάλεπτα: 12-24, 34-44, 55-57, 72-79


Διαιτητές: Αναγνώστου - Πολυχρόνης

ΙΚΑΡΟΣ (Λιόγας): Χούμας 10, Νοτυζίδης 3, Σκούφης 5 (1), Κούρτης 11 (1), Ιορδάνογλου 4, Τζώλος 22 (1), Σκορδάς 4, Πάρλας, Βουγιούκας 13 (1)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Χατζηπανηγύρης): Γραμμάτικας 4 (1), Αγόρης 10 (2), Πλούκας 9 (1), Μουμπάρακ 20 (2), Πολιτόπουλος, Κιαπέκος 10, Παπαγεωργόπουλος 9, Παπάς 17 (3). 



ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ– ΚΥΜΗ 63-80

Διαιτητές: Κατραχούρας Γ. – Μάλαμας Ι..

Δεκάλεπτα: 15-19, 26-35, 44-57, 63-80.


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπαμάρκος): Αντωνόπουλος 2, Παναγιωταράς 11 (1), Τσιμπούκης, Γεωργοπαπαδάκος 5 (1), Σκουλίδας 8 (2), Πρίτσος 2, Λυμπερόπουλος 14 (2), Καραβανάς 14, Ρεκουνιώτης 4, Γιαννίκος 3, Φωτόπουλος, Σιμιτζής.



ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Σιαμανδούρας, Μιλόσεβιτς 28 (1), Σέττος, Παπαντωνίου 3, Κατράνας 16 (2), Γκιζογιάννης 8, Κωνσταντακόπουλος 2, Ερεβμπεναζιέ, Λόλας 4, Σκουλούδης 2, Κολώκας 17 (1), Καπινιάρης. 


Η βαθμολογία (σε 19 αγώνες) 

1. Κύμη 37 (18-1)
2. Φάρος 35 (16-3)
3. Πανερυθραϊκός 32 (13-6)
4. Αμύντας 31 (12-7)
5. Περιστέρι 30 (11-8)
6. Παπάγος 30 (11-8)
7. Ιωνικός Ν. 29 (10-9)
8. Φιλαθλητικός 28 (9-9)
9. Ηράκλειο 27 (8-11)
10. ΚΑΠ 26 (7-12)
11. Δούκας 25 (6-13)
12. Χολαργός 24 (5-14)
13. Μαρούσι 23 (4-15)
14. Ικαρος 22 (3-16) 


  Η επόμενη αγωνιστική (20ή, 15/3) 


Δούκας-Περιστέρι
Ηράκλειο-Πανερυθραϊκός
Παπάγος-Ιωνικός Νίκαιας
Αγία Παρασκευή-Φιλαθλητικός
Μαρούσι-Αμύντας
ΓΣ Κύμης-Ίκαρος Καλλιθέας
Χολαργός-Φάρος Κερατσινίου




http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.evjRf85w.dpuf

QUOTE (gratipa1929 @ Mar 6 2015, 18:55 ) *
Θα είναι εγκληματικό για το Μαρούσι να ακολουθήσει αυτή την "πλάγια" οδό. Δεν νομίζω ότι ένα τόσο ιστορικό σωματείο έχει ανάγκη από τέτοια, δύσκολα να ισχύουν οι φήμες. Την ακολούθησαν πολλές ομάδες και χάλασαν την φήμη τους, ενώ και η πορεία τους δεν ήταν καλή. Καλύτερα να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική και να ανέβει τρένο με μια ισχυρή πεντάδα παικτών και αξιοποίηση των νεαρών αθλητών του από τις ακαδημίες.

Ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω για "συγχωνεύσεις", "αγορές θέσεων". Είναι μία από τις μεγάλες πληγές του ελληνικού μπάσκετ.


Ακούγεται/ακουγόταν ότι ο Δούκας δεν θα κρατήσει το τμήμα μπάσκετ του αντρικού το καλοκαίρι.Ειναι και δίπλα οι ομάδες. . .
Άλλο αυτό,άλλο να πας με τον Ικαρο ας πουμε να συγχωνευτείς.

*Γράφω "ακουγόταν" διότι την Τετάρτη στην κοπή της πίτας του ΑΣΕΔ, δήλωσαν ότι ετοιμάζουν 5ετές πλάνο ,ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην Α2( καλό ,ε ;   )!!!


QUOTE (gratipa1929 @ Mar 6 2015, 18:55 ) *
Άκουσα επίσης ότι η ΚΑΠ δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ και η τράπουλα στην Β Εθνική ανακατεύεται και πάλι.


Μπα,τίποτα δεν ανακάτεψε,τα ξεκαθάρισε όλα!

QUOTE (Vas @ Mar 8 2015, 23:43 ) *
Να πω και εγώ για τις μπασκέτες στο Κερατσίνι?? smiley.gif


Ανετα ο Φάρος το Μαρούσι που ήταν και χωρίς τον Κουπίδη... Ο δικός μας ο πιτσιρικάς (Στασινός - 17 χρονών) πρώτος σκόρερ με 3/4 τρίποντα και 3/3 δίποντα!! Ακόμα και αν χάνουμε εμείς αυτά θέλουμε να βλέπουμε και όχι συνταξιούχους μπασκεμπολίστες!!

Είναι κρίμα πάντως μια ομάδα σαν τον Φάρο να μην έχει καθόλου κόσμο...

Ορφέα εσύ super star!

Παρακαλείται ο κος Κουπίδης να αρρωσταίνει συχνότερα.

Θενξ.



QUOTE (Gkos @ Mar 6 2015, 15:10 ) *
Στα υπόλοιπα,μου μεταφέρθηκε ότι ομαδα των ΒΠ ψάχνει προπονήτη,αφου ο προπονητής (που ήταν πολλα χρονια στην ομάδα),"πλακωθηκε" με τον "σταρ" της ομαδας και ηδη εγιναν και οι σχετικες βολιδοσκοπήσεις.
Χτεσινοβραδινό αυτό.



Ξέχασα να πω ότι την Παρασκευή το "ξανασκέφτηκαν" σε αυτή την ομάδα των ΒΠ και αποφάσισαν να "πληρώσει την νυφη" ο σταρ.
Και απότι φάνηκε εκ του αποτελέσματος,έβγαλε αντίδραση η ομαδα και πήγε πολυ καλύτερα απότι θα περιμενε ο πλέον αισιόδοξος παρατηρητής(λέω "παρατηρητής" γιατι οπαδους δεν έχει-αν υπήρχε άνθρωπος που δεν είχε καταλάβει ποια ομάδα λεω,τώρα κατάλαβε ) .

Gkos
QUOTE (Gkos @ Mar 9 2015, 10:12 ) *
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ 74-70


Άγγιξε την πολυπόθητη νίκη ο ΑΣΕΔ αλλά "λύγισε" στο τέλος με 74-70 από τον Πανερυθραϊκό παίζοντας χωρίς τους Ζακυνθινό, Ζευκιλή και Μπουρδάνο... Δικαιώθηκε η ΚΑΠ από το ΑΣΕΑΔ και πήρε πίσω τους 2 βαθμούς του μηδενισμού της (νίκη με ΑΣ Παπάγου)...

Νέα δεδομένα - και μάλιστα αρνητικά - διαμορφώθηκαν στη βαθμολογία του νοτίου ομίλου της Β' Εθνικής κατηγορίας στην οποία συμμετέχει η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου μας...

Η ΚΑΠ δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ και πήρε πίσω τους 2 βαθμούς της νίκης της κόντρα στον ΑΣ Παπάγου (από την 1η αγωνιστική) σε ένα ματς που είχε μηδενιστεί λόγω αντικανονικής συμμετοχής αθλητή της...

Έτσι, βρέθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με τον ΑΣΕΔ να βρίσκεται κάτω από αυτή...

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα μας φιλοξενήθηκε χθες (8/3) στην έδρα του ισχυρού Πανερυθραϊκού και λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη χάνοντας τελικά με 74-70 στο τέλος, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος...

Πλέον, η ανάγκη για βαθμούς γίνεται επιτακτική όσο ποτέ με την προσεχή αναμέτρηση ΑΣΕΔ - Περιστέρι να λαμβάνει διαστάσεις πρόωρου τελικού για την ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου...

Σην αναμέτρηση της Ν. Ερυθραίας η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τους Ζακυθνινό, Ζευκιλή (τραυματίες, μάλλον επιιστρέφουν στο ματς με το Περιστέρι) αλλά και το Σωτήρη Μπουρδάνο ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας από τον προπονητή του (λόγω κακής απόδοσης και αδιαφορίας)...

Παρόλα αυτά, οι "μπλε" έδειξαν μεγάλα σημάδια βελτίωσης, αγωνίστηκαν με πάθος και το πάλεψαν μέχρι τέλους!!!

Ο "πύργος" της Εφηβικής ομάδας του ΑΣΕΔ, Θοδωρής Καρράς, έδωσε πολλές λύσεις μέσα και στις 2 ρακέτες σκοράροντας παράλληλα 16 πόντους με 6/8 δίποντα και 4/6 βολές, ενώ Θέος (16π. με 2 τρίπ.) και Γιαννάκης (17π. με 2 τρίπ.) επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις δείχνοντας έτοιμοι να ηγηθούν της...αντεπίθεσης για την παραμονή...

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με το ημίχρονο να λήγει 32-31 για τους γηπεδούχους οι οποίοι στη συνέχεια προηγήθηκαν με 52-47 στο 30'...

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα μας αντέδρασε, διεκδίκησε τη νίκη αλλά στο τέλος "πλήρωσε' το άγχος της, την κούραση της και κάποια λάθη απειρίας... Τελικό σκορ 74-70

http://www.ased.gr/Articles/1427


QUOTE (Gkos @ Mar 9 2015, 10:12 ) *
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ– ΚΥΜΗ 63-80


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης αντιμετώπισε το εξαιρετικά σκληρό και μαχητικό Περιστέρι στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», το κλειστό γυμναστήριο που μετονομάστηκε το 2012 προς τιμήν του μεγαλύτερου Έλληνα πυγμάχου και 5ου Ολυμπιονίκη του 1984 στο Λος Άντζελες. Για να δανειστούμε λοιπόν κάποιους όρους από την πυγμαχία, η ομάδα της Κύμης κατάφερε να ρίξει νοκ άουτ το Περιστέρι κερδίζοντας με 63-80 και προβάρει ήδη την ζώνη του πρωταθλητή στην κατηγορία της.Την επόμενη εβδομάδα ο Γυμναστικός θα υποδεχτεί τον Ίκαρο Καλλιθέας για την 20η αγωνιστική της Β΄Εθνικής, ενώ στην συνέχεια θα πάει στο Κερατσίνι για να οριστικοποιήσει ουσιαστικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2!

Η αναμέτρηση στο «Γ. Στεφανόπουλος» άρχισε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να προηγούνται γρήγορα με 10-2. Ο αρχικός τους στόχος ήταν να περνούν διαρκώς την μπάλα μέσα στην ρακέτα, όπου ο Καραβανάς έμοιαζε ασταμάτητος. Ο κόουτς της Κύμης Βασίλης Μπρατσιάκος πέρασε στο ματς τον Λόλα, τον έκανε δίδυμο στους ψηλούς με τον Κολώκα και κατάφερε να γυρίσει άμεσα την εικόνα του παιχνιδιού. Ο Γυμναστικός θωράκισε την άμυνα του, έτρεξε ένα σερί 9-0 και πήρε προβάδισμα με 10-11 4 λεπτά πριν την λήξη του δεκαλέπτου. Ο Γιαννίκος ευστόχησε σε τρίποντο ανάσα για το Περιστέρι, αλλά ένα ακόμη σερί 6-0 υπέρ των φιλοξενούμενων τους έδωσε προβάδισμα 4 πόντων, με την περίοδο να τελειώνει με σκορ 15-19. Σε αυτό το πρώτο δεκάλεπτο ο Μιλόσεβιτς έδειξε τις άγριες διαθέσεις του, καθώς είχε σημειώσει ήδη 8 πόντους, φέρνοντας στο μυαλό όλων κάποια από τα «όργια» που είχε κάνει στο παιχνίδι του 1ου γύρου.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου ο πολύ καλός Παναγιωταράς μείωσε με μία ελεύθερη βολή, αλλά ο Κολώκας με 4 διαδοχικούς πόντους αύξησε την διαφορά υπέρ της ομάδας του. Να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος παίκτης των φιλοξενουμένων αγωνιζόμενος ουσιαστικά ως σέντερ ήταν «κλειδί» για την αναμέτρηση σημειώνοντας πολλά μακρινά σουτ, αφού ο Καραβανάς δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει στην περιφέρεια. Η ψαλίδα της διαφοράς άνοιγε συνεχώς και έφτασε τους 10 πόντους μετά από τρίποντο του Κατράνα και καλάθι και φάουλ του Μιλόσεβιτς. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 26-35 υπέρ της Κύμης, που έδειχνε να έχει βάλει στέρεες βάσεις για την νίκη.

Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου ο Μιλόσεβιτς πήγε για πρώτη φορά την διαφορά στους 11(26-37), ενώ λίγα λεπτά μετά ο Κατράνας με 5 διαδοχικούς πόντους ανέβασε την διαφορά στους 16! Οι γηπεδούχοι όμως αρνήθηκαν να παραδοθούν αμαχητί και μείωσαν στους 10, αλλά μία βολή του Παπαντωνίου και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Κατράνα έδωσαν τέλος στο σερί τους. Η τρίτη περίοδος τελείωσε με σκορ 44-57, με το Περιστέρι να αντιμετωπίζει προβλήματα στην περιφέρεια λόγω των φάουλ, αλλά και του τραυματισμού του Αντωνόπουλου στην αρχή του παιχνιδιού.

Ο Γκιζόγιαννης έκανε το 44-59 με την έναρξη της τελευταίας περιόδου, με τους παίκτες του Περιστεριού όμως να μην καταθέτουν τα όπλα και με τρίποντα των Παναγιωταρά και Σκουλίδα και δίποντο του Ρεκουνιώτη να μειώνουν στους 7(52-59)! Αυτό αποδείχτηκε ότι ήταν το «κύκνειο άσμα» τους στο ματς, καθώς η Κύμη με επιμέρους σκορ 5-17 έφερε την διαφορά στους 19 πόντους(57-76) και «κλείδωσε» την νίκη. Το τελικό 63-80 διαμορφώθηκε με κάρφωμα του Κολώκα, ο οποίος μαζί με τον Μιλόσεβιτς και τον Κατράνα ήταν οι κορυφαίου του παιχνιδιού. Για το Περιστέρι πολύ καλός ήταν ο Παναγιωταράς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε επιθετικές λύσεις ο Λυμπερόπουλος. Τέλος να σημειώσουμε ότι το δικό τους μερίδιο στο ωραίο θέαμα είχαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων που δημιούργησαν πολύ θερμή ατμόσφαιρα, παρόλο το μεγάλο και κάπως αχανές γήπεδο.

http://gskimis.gr/index.php/%CE%BA%CE%B1%C...%AD%CF%81%CE%B9

(To πιο αρτιο σάιτ έχουν στην Κύμη)

/ - / - / - / - / - / - /


"Η Κύμη έφυγε με το ροζ φύλλο από το Γ. Στεφανόπουλος επικρατώντας του Περιστερίου με 80-63 για την 19η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Σε αυτόν που χρωστά περισσότερο τη νίκη, η ομάδα της Κύμης, είναι ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς. Ο Σέρβος γκάρντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 28 πόντους εκ των οποίων οι τρεις πόντοι μπήκαν από την γραμμή του τρίποντου, ενώ αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Ο Ιγκορ Μιλόσεβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Περιστέρι, μίλησε στο eBasket.gr για το τεράστιο διπλό που πήρε η ομάδα της Κύμης και που έφτασε μισό βήμα μακριά από την άνοδο στην Α2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήρθαμε προετοιμασμένοι γιατί ξέραμε ότι δε θα περάσουμε εύκολα από το Περιστέρι γιατί έχει νέους παίκτες που παίζουν σε κάθε ματς στο 100%. Σε κάποιο σημείο χαλαρώσαμε και μας έφτασαν (στους 7 η διαφορά) αλλά μετά ανεβάσαμε ρυθμούς και κερδίσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλησιάζουμε την Α2 , αυτός είναι ο λόγος που ήρθα άλλωστε. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Α2 και μετά στην Α1. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες , θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα”.

http://www.ebasket.gr/2015/03/irtha-gia-na-voithiso "
EAST END
Papagou A.C. - Α.Σ. Παπάγου
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Φιλαθλητικού για την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών απο το γιατρό του αγώνα στον σοβαρό τραυματισμό του αθλητή μας Βασίλη Σιμόπουλου.
Ευτυχώς ο Βασίλης είναι καλα στην υγεία του !!
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Mar 9 2015, 00:43 ) *
Να πω και εγώ για τις μπασκέτες στο Κερατσίνι?? smiley.gif


Ανετα ο Φάρος το Μαρούσι που ήταν και χωρίς τον Κουπίδη... Ο δικός μας ο πιτσιρικάς (Στασινός - 17 χρονών) πρώτος σκόρερ με 3/4 τρίποντα και 3/3 δίποντα!! Ακόμα και αν χάνουμε εμείς αυτά θέλουμε να βλέπουμε και όχι συνταξιούχους μπασκεμπολίστες!!

Είναι κρίμα πάντως μια ομάδα σαν τον Φάρο να μην έχει καθόλου κόσμο...

οι μπασκετες στο Κερατσινι εφτυσαν το τριποντο του Μιχαλου που θα πηγαινε το ματς στο -9 και θα γινοταν η μεγαλη ανατροπη 69.gif
Gkos
ΜΠΑΣΚΕΤ - Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΣΕΔ - ΓΣ Περιστερίου,
Σάββατο 14/3 και ώρα 20:30 στο Δαΐς

Αλλαγη ώρας λόγω μη διαθεσιμότητος του ΔΑΙΣ.

http://www.ased.gr/Articles/1431
gspara
ΔOYKAΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1
Με κινητρο την σωτηρια....

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 1
Δυσκολο παιχνιδι.Πονταρω ασσο για το ανεβασμενο Ηρακλειο.

ΠΑΠΑΓΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. 2
Πολλες απουσιες ο Παπαγου.

ΚΑΠ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 1
Αναπνεει καλυτερα πλεον η ΚΑΠ.

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΑΜΥΝΤΑΣ 2
Πολυ καλη ομαδα ο Αμυντας.

ΚΥΜΗ-ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. 1

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. 2
Θα το παλεψει ο Χολαργος,πολλες λυσεις ο Φαρος ομως.
Gkos
Σε φιλικό που τελείωσε πριν από λίγο στον Αγιο Θωμά, Μαρούσι -Ζακυνθος 71-88.



Η Ζάκυνθος κέρδισε άνετα παρότι με 6μελή αποστολή !!!
Μάλιστα ....
Vas
QUOTE(Gkos @ Mar 12 2015, 19:19 ) *
Σε φιλικό που τελείωσε πριν από λίγο στον Αγιο Θωμά, Μαρούσι -Ζακυνθος 71-88.



Η Ζάκυνθος κέρδισε άνετα παρότι με 6μελή αποστολή !!!
Μάλιστα ....



Θα τα δώσουν όλα με τον Αμύντα! rolleyes.gif

άλλωστε έχω μάθει ότι έχουν δώσει όρκο να τα δώσουν όλα στα επόμενα παιχνίδια!
Η αληθεια βέβαια είναι ότι με τόσους όρκους απο την αρχή της χρονιάς ούτε μια επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα δεν μας σώζει!!! (εκτός και αν είναι πολιτικοί όρκοι!!! smiley.gif )
gspara
QUOTE
Μια αγωνιστική στον Παπάγου!

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Παπάγου, για τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης των «Στρατηγών» με την Αγία Παρασκευή.
Αναλυτικά:
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
*Επιβάλλει στον Α.Σ. Παπάγου (Β” Εθνικής Ανδρών) την ποινή διεξαγωγής μίας (1) αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών.
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...h.nRFCdErY.dpuf
margiou3
Ισχύει για το παιχνίδι της Κυριακής?
Gkos
Δεν νομίζω να ισχύει για την Κυριακη!
Αυτό λέει η λογική.
Και στο γκρουπ του Παπάγου δεν έχει γραφτεί τιποτα,και η εκδηλωση για το ματς με τα attend ειναι ενεργη. . .
Gkos
ΔΟΥΚΑΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 71-81(42-33)

Καταλύτης στην ανατροπή του Περιστερίου ο Σκουλιδας και τα τρίποντα του!
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Mar 13 2015, 12:00 ) *
Θα τα δώσουν όλα με τον Αμύντα! rolleyes.gif

άλλωστε έχω μάθει ότι έχουν δώσει όρκο να τα δώσουν όλα στα επόμενα παιχνίδια!
Η αληθεια βέβαια είναι ότι με τόσους όρκους απο την αρχή της χρονιάς ούτε μια επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα δεν μας σώζει!!! (εκτός και αν είναι πολιτικοί όρκοι!!! smiley.gif )

Ναι δεν είδες.. τα έδωσαν ολα.. χαχαχα άντε αρκετα με τους αστείους.. όλους εκεί μέσα. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι
Gkos
Πήγα σήμερα Αγιο Θωμα.
Είχα καιρό να πάω.
Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Περίπατο ο Αμυντας.
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν τα εκτός γηπέδου.
Gkos
Τώρα είδα τα αλλα αποτελέσματα .
Τρομερή νικη Χολαργου επι του Φάρου,και αντι η αφαιρεση της νίκης (που είχε παρει στα χαρτιά) να τον πάρει από κάτω,τον πεισμωσε απότι φαινεται.
Και τώρα πάει στο Μαρούσι,πεδιο δόξης λαμπρό.
Και ο Δουκας πάει σε Καλλιθεα με Ικαρο.
Καλλιστα μπορούν να πάνε στις 7 νικες,εκει που ειναι η ΚΑΠ που έχασε από ΦΟΑ και παίζει τώρα στην Νικαια,και η μαχη της σωτηριας να ξανανάψει!

Α,και μπραβο στην Κυμη.
Σημερα κλειδωσε την ανοδο οριστικά.
Gkos
Ομάδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα πρέπει να λογίζεται η Κύμη, καθώς ο Βασίλης Μπρατσιάκος κάνοντας μεγάλο rotation επικράτησε με το ευρύ 103-76 του Ίκαρου Καλλιθέας, ο οποίος είδη κοιτάζει προς τη νέα χρονιά και στην Γ΄Εθνική.



Τρομερή νίκη, με κορυφαίο παίκτη της τον Γραμμάτικα (20 π.) πήρε ο Χολαργός, ο οποίος στο κλειστό «Αντ.Τρίτσης» επικράτησε του Φάρου Κερατσινίου με 72-62 και δείχνοντας ψυχή και πίστη έδειξε ότι θα κυνηγήσει ως το τέλος την παραμονή του στην Β' Εθνική. Οι παίκτες του Νίκου Χατζηπανυγήρη είχαν ένα σταθερό προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στην τελική νίκη την ίδια ώρα...που η Αγία Παρασκευή δεν μπορούσε να κερδίσει στο «Κοντόπευκο» τον Φιλαθλητικό, ο οποίος με δυο βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα πήρε τη νίκη με 70-68, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την διαιτησία, και ειδικότερα αυτής της τελευταίας φάσης, όταν υποστηρίζουν ότι έγινε καθαρό φάουλ στον Δημητρίου που βρισκόταν κάτω από το καλάθι.


Με νίκη συνέχισε την πορεία του ο Αμύντας, ο οποίος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο κλειστό του «Αγίου Θωμά», καθώς επικράτησε με 86-68 του Αμαρουσίου, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι. Έτσι, και το Μαρούσι πρέπει να να αρχίσει να κάνει τα σχέδια του για την Γ΄Εθνική, σε μια εξέλιξη που μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει για μια ομάδα που πριν μερικά χρόνια, αγωνίζονταν στην Ευρωλίγκα.

Όσο για τον Αμύντα, αυτός βρίσκεται πλέον στην 3η θέση, καθώς το Ηράκλειο δείχνοντας ότι βρίσκεται σε φουλ φόρμα, επικράτησε στα «Δυο Αοράκια» και του Πανερυθραίκου με 80-68, και έκανε το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή του, με το συγκρότημα της Νέας Ερυθραίας να βρίσκεται πλέον στην 4η θέση.



Με τον Βαγγέλη Τσιάκα να πραγματοποιεί μαγική εμφάνιση (32 π.) ο Παπάγου επικράτησε με 85-79 στο «Σαλούν» του Ιωνικού Νικαίας με 85-79, και ουσιαστικά αφενός εξασφάλισε την παραμονή του, ενώ έμεινε και κοντά στο κυνήγι της 3ης θέσης. Οι «Στρατηγοί» αν και βρέθηκαν πίσω με 17-30 στο 10', βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν το παιχνίδι, για να πάρουν τη νίκη στο τέλος. Στον αντίποδα, την 3η του ήττα στα τελευταία του τέσσερα παιχνίδια υπέστη ο Ιωνικός, ο οποίος δείχνει ουσιαστικά να μένει από στόχους.Τα αποτελέσματα:



Τα φύλλα αγώνα:



ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 80-68

Δεκάλεπτα:14-20, 36-34, 56-48, 80-68

Διαίτητες: Δαρλαμήτσος - Λιότσος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ράλλης): Παπαδούλης 3 (1), Πετράκης 2, Παπαδάκης 9 (1), Τσερκιτζόγλου 10 (2), Σπυριδάκης, Μπόγδανος 17 (1), Αγαπιάδης 14 (1), Σακελλαρίου 9 (1), Αρναουτάκης 2, Σαχπατζίδης 2, Πάλλης 12.


ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Κωτίδης 3 (1), Μπάρδας 7 (1), Καλλιανιώτης 18 (3), Σπυρόπουλος, Γεωργοπαπαδάκος 3, Προδρόμου 8, Γιαουρτόγλου 13 (1), Μπούσι, Σολωμός 12, Αντωνίου 1, Γκαϊτάσοφ 1, Πρέκας 2. 



ΠΑΠΑΓΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 85-79


Δεκάλεπτα: 17-30, 40-43, 63-63, 85-79

Διαιτητές: Θεωνάς-Στρέμπας


ΠΑΠΑΓΟΣ (Συμεωνίδης): Οικονομάκης 9 (2), Τσιάκας 32 (4), Σιμόπουλος 4, Γραμματικός 3 (1), Εμμανουηλίδης 16 (2), Καραμπάς 11, Χριστόδουλος 5, Κουκουράβας 4 (1), Κακαβάς 1, Θεολογίτης, Δόξας.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Καραγιάννης): Βασιλόπουλος 13 (4), Κούτουλας 11 (1), Σκάνδαλος 6, Ντακούλιας 22 (3), Μπολάτογλου 4 (1), Τασόπουλος 16, Παλαιοχωρίτης 3 (1), Αναγνωστόπουλος 4. 


ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΜΥΝΤΑΣ 68-86

Δεκάλεπτα: 22-14, 31-44, 50-64, 68-86

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Λ – Αναγνώστου.

ΜΑΡΟΥΣΙ (Κεραμιδάς): Γιαννουλάκος 4, Στασινός, Τσακίρης 21 (2), Μίχαλος 11 (2), Στούκας 9 (1), Παπαδημητρίου 3 (1), Κουπίδης 7, Στράγκας 5, Αλεξίου, Τόλιας 6 (2), Μούτσα 2.

ΑΜΥΝΤΑΣ (Ζαβός): Ζούπας 20 (1), Αγγελόπουλος 19 (1), Διαμαντόπουλος 8 (1), Ματζούρος, Βαρδιάνος, Πίνης 5 (1), Κουκουνιάς 3 (1), Μπάρμπας 12 (4), Βογιατζής 19. 



ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 72-62

Δεκάλεπτα: 19-17, 20-17, 13-14, 20-14


Διαιτητές: Γρίβα-Καλογερόπουλος Φ

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Χατζηκυριακίδης): Γραμμάτικας 20 (5), Αγόρης 7 (1), Μούκας 6 (1), Μουμπάρακ 13 (2), Πολιτόπουλος 12 (1), Κιαπέκος 3, Παπαγεωργόπουλος 2, Παππάς 9 (1)


ΦΑΡΟΣ (Πολέμης): Κομποδιέτας 3, Μοσχοβόιτης 10 (1), Καραλής, Κουρής 8 (2), Στογιάνοβιτς, Πετροδημόπουλος 15, Σιούτης 11 (1), Λυκογιάννης, Μαγκουνής, Κατούφας 15 (1), Παπαδόπουλος 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 68-70

Δεκάλεπτα: 19-22, 19-18, 18-18, 12-12 


Διαιτητές: Διμπινούδης-Μαραμής


ΚΑΠ (Ζάχος): Άρχος 5 (1), Λιτόπουλος 9, Τσακιρίδης 15 (1), Φωτίου 12 (1), Κεφάλας, Δημητρίου 6, Αγγελόπουλος 6, Γκιουζέλης 6 (1), Γρατσιάτος, Παπαδάκης 9 (1), Μαρίνος


ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Γρύλλης 8 (1), Λαμπρόπουλος 15 (1), Παρασκευόπουλος 10 (2), Γκούντουιν, Μπαζιώτης 6 (1), Πανταζής 5, Γεωργιάδης 2, Τραφαλής 11, Πρέκας 13 (1)


ΚΥΜΗ – ΊΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 103-76


Δεκάλεπτα: 32-26, 55-42, 77-55, 103-76


Διατητές: Μηλαπίδης – Λ Σιώκας.


ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Σέττος 9 (1), Παπαντωνίου 2, Πανταζής, Κατράνας 15 (4), Κωνσταντακόπουλος 9 (1), Γκιζογιάννης 7 (1), Κολώκας 11, Λόλας 11, Σιαμανδούρας 8, Ερεβμπεναζιε 4,Σκουλούδης 2, Μιλόσεβιτς 25 (1).

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λιόγας): Ντουζίδης 9 (1), Χούμας 16 (1), Σκούφης, Κούρτης 8 (2), Παπαδάκης, Τζόλος 25 (1), Κουρέπης, Ιορδάνογλου 4, Τάρλας, Βουγιούκας 10 (1), Σκόρδας 4 (1). 




Η βαθμολογία (σε 20 αγώνες)


1. Κύμη 39 (19-1)
2. Φάρος 36 (16-4)
3. Αμύντας 33 (13-7)
4. Πανερυθραϊκος 33 (13-7)
5. Περιστέρι 32 (12-8)
6. Παπάγος 32 (12-8)
7. Ιωνικός Ν. 30 (10-10)
8. Φιλαθλητικός 30 (10-10)
9. Ηράκλειο 29 (9-11)
10. ΚΑΠ 27 (7-13)
11. Δούκας 26 (6-14)
12. Χολαργός 26 (6-14)
13. Μαρούσι 24 (4-16)
14. Ικαρος 23 (3-17) 



 Η επόμενη αγωνιστική (21η, 22/3)



Περιστέρι-Ηράκλειο
Πανερυθραϊκός-Παπάγος
Ιωνικός Νίκαιας-Αγία Παρασκευή
Αμύντας-Φιλαθλητικός
Ίκαρος Καλλιθέας-Δούκας
Φάρος Κερατσινίου-ΓΣ Κύμης
Μαρούσι-Χολαργός 




http://basketblog.gr/index.php?option=com_...h.FQOu3k68.dpuf


Vas
QUOTE(Gkos @ Mar 15 2015, 23:57 ) *
Πήγα σήμερα Αγιο Θωμα.
Είχα καιρό να πάω.
Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Περίπατο ο Αμυντας.
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν τα εκτός γηπέδου.



Τα εκτός γηπέδου στον Αγιο Θωμά φέτος, έχουν πιο πολυ ενδιαφέρον....

Αντε να δούμε πως ειναι να παίζεις Γ εθνική...

Είναι τρομερό το σοκ...

2009-2010 ΤΟΠ 16 ευρωλίγκα
2011-2012 Υποβιβασμος σε Β
2014-15 Υποβιβασμος σε Γ ....

Μόνο ΝΤΡΟΠΗ σε όλους που έφεραν την ομάδα σε αυτή την θέση!







Gkos
QUOTE (Gkos @ Mar 16 2015, 08:13 ) *
ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Σέττος 9 (1), Παπαντωνίου 2, Πανταζής, Κατράνας 15 (4), Κωνσταντακόπουλος 9 (1), Γκιζογιάννης 7 (1), Κολώκας 11, Λόλας 11, Σιαμανδούρας 8, Ερεβμπεναζιε 4,Σκουλούδης 2, Μιλόσεβιτς 25 (1).

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λιόγας): Ντουζίδης 9 (1), Χούμας 16 (1), Σκούφης, Κούρτης 8 (2), Παπαδάκης, Τζόλος 25 (1), Κουρέπης, Ιορδάνογλου 4, Τάρλας, Βουγιούκας 10 (1), Σκόρδας 4 (1). 



Άλογο κούρσας θυμίζει ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης που «καλπάζει» προς την Α2, αφού πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής είναι πιο κοντά από ποτέ. Η ομάδα του κόουτς Μπρατσιάκου επικράτησε εύκολα του Ίκαρου Καλλιθέας με σκορ 103-76 και απομένει στην ουσία η μαθηματική επικύρωση της ανόδου, καθώς ο δεύτερος στην βαθμολογία Φάρος Κερατσινίου ηττήθηκε από τον Χολαργό. Την επόμενη Κυριακή ο ΓΣ Κύμης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φάρο και θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στο Κερατσίνι.

Ήταν γνωστό εκ προοιμίου ότι στην αναμέτρηση του Γυμναστικού με τον Ίκαρο Καλλιθέας η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη, αφού ο γηπεδούχος είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα και ο φιλοξενούμενος τελευταίος. Στο πρώτο δεκάλεπτο όμως ο Ίκαρος κατάφερε να είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικός και προβλημάτισε κάπως την ομάδα της Κύμης. Το σκορ άνοιξε με δίποντο του Μιλόσεβιτς, αλλά οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα σερί 0-8 με δύο τρίποντα από τους Κούρτη και Βουγιούκα και ένα δίποντο του Τζόλου. Αυτό τους έδωσε ψυχολογική ώθηση και τους επέτρεψε να διατηρήσουν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της περιόδου. Λίγο πριν το τέλος ο Κατράνας με τρίποντο μείωσε στον πόντο(22-23), ενώ στην συνέχεια ο Κωνσταντακόπουλος με δύο βολές έδωσε το προβάδισμα στον Γυμναστικό με 22-23. Τελικά, το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 32-26, με τον Μιλόσεβιτς να έχει μέχρι τότε 13 πόντους και ο Κατράνας 9 με τρία τρίποντα! Για τον Ίκαρο στα πρώτα δέκα λεπτά ο Τζόλος είχε 8 πόντους και άλλους τόσους είχε ο Κούρτης.

Στο τέλος της πρώτης περιόδου ο Γυμναστικός έβαλε τις βάσεις για την νίκη και στις αρχές της δεύτερης φρόντισε να «καθαρίσει» το ματς για να μην έχει άγχος στην συνέχεια. Ο Κωνσταντακόπουλος με δίποντο έδωσε για πρώτη φορά διαφορά 10 πόντων(36-26) στην ομάδα του και λίγο αργότερα ίδιος παίκτης με τρίποντο έστειλε την διαφορά στους 15(45-28), 7 περίπου λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου. Σε εκείνο το σημείο ο κόουτς Λιόγας κάλεσε τάιμ άουτ, αλλά όταν οι δύο ομάδες επέστρεψαν στο παρκέ ο Μιλόσεβιτς άνοιξε περισσότερο την ψαλίδα της διαφοράς. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και με ένα μικρό σερί 2-7 μάζεψαν κάπως το σκορ, αλλά ο ΓΣ Κύμης απάντησε με ένα 6-0 που συνοδεύτηκε από ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Ερεβμπεναζιε. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 55-42, με τους γηπεδούχους να έχουν επιβάλει πλέον τον ρυθμό τους βασιζόμενοι στην πίεση στην άμυνα.

Το 2ο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και τα μόνα ζητούμενα ήταν το εύρος της διαφοράς και το αν οι γηπεδούχοι θα περάσουν τους 100 πόντους. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου ο Κολώκας με καλάθι και φάουλ έδωσε προβάδισμα 20 πόντων(65-45) στην Κύμη, μια διαφορά που συντηρήθηκε στην συνέχεια εύκολα σε αυτά τα επίπεδα. Η 3η περίοδος έληξε 77-55 και με την έναρξη της 4ης ο Σέττος ευστόχησε σε δίποντο και έκανε το 79-57. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού ο ίδιος παίκτης με τρίποντο έσπασε το φράγμα των 100 πόντων(101-74), με το τελικό 103-76 να διαμορφώνεται με φόλοου του Λόλα. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μιλόσεβιτς που σημείωσε 25 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν ο Κατράνας που πέτυχε 15 πόντους με 4 τρίποντα! Για τον Ίκαρο ο Τζόλος ήταν εξαιρετικός με 25 πόντους, με τον Χούμα να τον βοηθά στο σκοράρισμα με 16.

Είπαμε και στην αρχή ότι ο Φάρος Κερατσινίου έχασε από τον Χολαργό και έμεινε τρεις νίκες μακριά από την ομάδα μας. Το παιχνίδι όμως της επόμενης αγωνιστικής μέσα στο Κερατσίνι εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικό, αφού με νίκη εξασφαλίζουμε ουσιαστικά το πρωτάθλημα. Επιπλέον θα είναι μια ακόμα επιβεβαίωση της κυριαρχίας του Γυμναστικού αν καταφέρει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από το «άντρο» της δεύτερης ομάδας του πρωταθλήματος. Οπότε την επόμενη Κυριακή θα είναι καλό να βρεθούν στο Κερατσίνι όσο περισσότεροι φίλαθλοι του ΓΣ Κύμης μπορούν για να πανηγυρίσουμε μαζί την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος!

http://gskimis.gr/index.php/%CE%BA%CE%B1%C...9%CE%B1-%CE%B12



QUOTE (Gkos @ Mar 14 2015, 22:39 ) *
ΔΟΥΚΑΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 71-81(42-33)

Καταλύτης στην ανατροπή του Περιστερίου ο Σκουλιδας και τα τρίποντα του!




ΑΣΕΔ - ΓΣ Περιστερίου 71-81...πικρή ήττα των "μπλε" μέσα στο Δαΐς που μειώνει ακόμη περισσότερο τις ελπίδες παραμονής τους στην κατηγορία...14/3/2015Μια από τις πιο πικρές ήττες της ιστορίας της γνώρισε απόψε το βράδυ (14/3) η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου μας με σκορ 71-81 από τον ΓΣ Περιστερίου...Ο αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής μέσα σε ένα κατάμεστο Δαΐςπου δυστυχώς δε φάνηκε αρκετό για να σπρώξει την ομάδα μας προς τη νίκη, μια νίκη που τόσο ήθελε προκειμένου να βλέπει με σχετική αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος...Βέβαια, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη...Απομένουν 6 αγωνιστικές για το τέλος με τον ΑΣΕΔ να ψάχνει 4 ή 5 νίκες ώστε να αγωνίζεται και του χρόνου στη Β' Εθνική Κατηγορία...Και όλα αυτά σε μια βραδιά που κυλούσε ιδανικά μέχρι το ημίχρονο (42-33), διάστημα στο οποίο είχαν δυνάμεις οι τραυματίες Ζακυνθινός και Ζευκιλής - επέστρεψαν αν και ανέτοιμοι - προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις σε άμυνα και επίθεση...Από κει και πέρα το Περιστέρι "ροκάνισε" τη διαφορά με βομβαρδισμό τριπόντων για να λήξει η 3η περίοδος με σκορ 56-54...Το άγχος, η αφόρητη πίεση για τη νίκη και η εμφανής κούραση των παικτών που μέχρι εκείνη τη στιγμή οδηγούσαν την ομάδα επέτρεψαν στους αθλητές του ΓΣΠ να πάρουν για πρώτη φορά το προβάδισμα στις αρχές της 4ης περιόδου και να μην το ξαναχάσουν μέχρι το τέλος...Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, οι αθλητές του Γιάννη Γιαννόπουλου ξέμειναν από ψυχικά αποθέματα, αστοχούσαν σε πολλά εύκολα σουτ από κοντά αλλά και στις βολές που κέρδιζαν με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα και μάλιστα με διαφορά 10 πόντων...

http://www.ased.gr/Articles/1437

ΔΟΥΚΑΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 71-81

Δεκάλεπτα: 18-19, 42-33, 56-54, 71-81

Διαιτητές: Παυλόπουλος-Αποστολίδης Β.

ΔΟΥΚΑΣ (Γιαννόπουλος): Γιαννάκης 6, Ζακυνθινός 13, Αγραβάνης, Σταθόπουλος 4 (1), Οικονομόπουλος 9 (1), Τζέμης 3, Κεφάλας 15 (3), Θέος 12, Καρράς, Ζευκιλής 9.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπαμάρκος): Ζερβόπουλος, Παναγιωτάρας 4 (1), Μπιμπούδης, Τσιμπούκης, Γεωργοπαπαδάκος 14, Σιμιτζής, Σκουλίδας 21 (5), Πρίτσος 10 (1), Λυμπερόπουλος 14 (2), Γιαννίκος 10 (1), Καραβανάς 7, Ρεκουνιώτης 1.
gspara
QUOTE
Τέλος ο Ζάχος, φαβορί ο Σταθούλης!

Οδυνηρή ήττα στο «Κοντόπευκο» γνώρισε η Αγία Παρασκευή, η οποία ότι έχτιζε τόσο καιρό, με τις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, ήρθε να το «γκρεμίσει» αίφνης μετά την υπέρ της απόφαση, για ακύρωση του μηδενισμού με τον Χολαργό την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και την επιστροφή των βαθμών της νίκης.
Οι παίκτες του Γιώργου Ζάχου αίφνης αισθάνθηκαν πιο άνετα, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια ήττα στο «Σαλούν» από τον Παπάγου που κρίνεται φυσιολογική, και την χθεσινή (15/3) ήττα από τον Φιλαθλητικό, που σε συνδυασμό με τη νίκη του Χολαργού επί του Φάρου κάνει τα πράγματα δύσκολα, με όλα να είναι στο χέρι της «Αγίας».
Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία, ειδικά για την τελευταία φάση και το φάουλ που δεν δόθηκε στον Δημητρίου, στερώντας από την ΚΑΠ να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, αλλά παρόλα αυτά η διοίκηση αποφάσισε να προβεί σε νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, στην 4η την φετινή χρονιά.
Έτσι με τους Δημήτρη Αποσκίτη, Νίκο Διδάχο και Γιώργο Ζάχο που αποτελεί παρελθόν, ως φαβορί για να αναλάβει τη ομάδα και να την οδηγήσει στις τελευταίες και καθοριστικές αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι ο Σπύρος Σταθούλης, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στο Αιγάλεω (Γ' Εθνική) και στην συνέχεια πήγε στον Ηλυσιακό (Α2).
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=...t.bAP7VgNT.dpuf
PetranG3
http://ionikosbc.gr/index.php/news/419-anakoinosi

"Η Επιτροπή μπάσκετ του Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής Ομάδας Νίκο Καραγιάννη.

Ευχαριστουμε τον Νίκο Καραγιάννη για την προσφορά του και το σημαντικό έργο που επιτέλεσε απο την έναρξη της συνεργασίας μας, και την αποφασιστική συμβολή του στην άνοδο και την πορεία της Ομάδας μας στην Β Εθνική.

Ο Νικος Καραγιάννης εχει γραψει μια ξεχωριστή σελίδα στην Ιστορια του Ιωνικού Νικαίας. Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο μέλλον."
EAST END
Αντε πάλι τα ίδια..
Η "φουρτούνα" κρατάει ακόμα εκεί στην Αγία,ακόμα μία αλλαγή προπονητή...
PetranG3
http://www.ionikosbc.gr/index.php/news/420...-protathlimatos

Με Μάνο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος



"Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας ανακοινώνει ότι χρέη προπονητή της ανδρικής Ομάδας μας, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αναλαμβάνει ο Γιάννης Μάνος, μέχρι πρότινος γυμναστής και βοηθός προπονητή του Νίκου Καραγιάννη καθώς και προπονητής της Ομάδας κάτω των 22."
Jabar
QUOTE(Vas @ Mar 16 2015, 09:30 ) *
Τα εκτός γηπέδου στον Αγιο Θωμά φέτος, έχουν πιο πολυ ενδιαφέρον....

Αντε να δούμε πως ειναι να παίζεις Γ εθνική...

Είναι τρομερό το σοκ...

2009-2010 ΤΟΠ 16 ευρωλίγκα
2011-2012 Υποβιβασμος σε Β
2014-15 Υποβιβασμος σε Γ ....

Μόνο ΝΤΡΟΠΗ σε όλους που έφεραν την ομάδα σε αυτή την θέση!

Χωρίς να σημαίνει τίποτα αυτό Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίζει στην Α2. Βέβαια όταν κ'αποιος δεν ανεβαίνει αγωνιστικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει τεχνογνωσία στη διοίκηση και απλά το έργο θα ξαναπαιχτεί.



QUOTE(Gkos @ Mar 16 2015, 01:02 ) *
Τώρα είδα τα αλλα αποτελέσματα .
Τρομερή νικη Χολαργου επι του Φάρου,και αντι η αφαιρεση της νίκης (που είχε παρει στα χαρτιά) να τον πάρει από κάτω,τον πεισμωσε απότι φαινεται.
Και τώρα πάει στο Μαρούσι,πεδιο δόξης λαμπρό.
Και ο Δουκας πάει σε Καλλιθεα με Ικαρο.
Καλλιστα μπορούν να πάνε στις 7 νικες,εκει που ειναι η ΚΑΠ που έχασε από ΦΟΑ και παίζει τώρα στην Νικαια,και η μαχη της σωτηριας να ξανανάψει!

Α,και μπραβο στην Κυμη.
Σημερα κλειδωσε την ανοδο οριστικά.

Δύο γεγονότα πλήγωσαν τον φετινό Χολαργό. Χωρίς να αποτελεί μομφή στον τωρινό προπονητή ,που την έχει πάει πολύ καλά την ομάδα και έμπειρος είναι και καλός,το πρώτο είναι η φυγή του προηγούμενου προπονητή μία βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Απόλυτα θεμιτές οι φιλοδοξίες του για να πάει σε ομάδα Α2,αλλά για μας καθοριστικές οι συνέπειες.Το δεύτερο ήταν ο διπλός τραυματισμός του Φωτιτζόγλου. Το παλέψαμε,το παλεύουμε ,πάντα με ευπρέπεια στο γήπεδό μας και χωρίς να ασχολούμαστε με παραμπασκετικά και βία.Κάποιοι βέβαια και στη Γ ΕΣΚΑ χρησιμοποιούν τα ίδια μέσα.
Χ.Π
QUOTE(Vas @ Mar 16 2015, 08:30 ) *
Τα εκτός γηπέδου στον Αγιο Θωμά φέτος, έχουν πιο πολυ ενδιαφέρον....

Αντε να δούμε πως ειναι να παίζεις Γ εθνική...

Είναι τρομερό το σοκ...

2009-2010 ΤΟΠ 16 ευρωλίγκα
2011-2012 Υποβιβασμος σε Β
2014-15 Υποβιβασμος σε Γ ....

Μόνο ΝΤΡΟΠΗ σε όλους που έφεραν την ομάδα σε αυτή την θέση!


Πραγματικά πολύ άσχημη η πορεία της ομάδας - προσωπικά πιστεύω πως ίσως ταρακουνήσει κάποιους παλαιούς και όχι μόνο υπεύθυνους της περιοχής και ξαναχτιστεί η ομάδα σε νέες βάσεις - ελπιζω μην ακολουθηθεί το κακό παράδειγμα του Πανελληνίου και στο Μαρούσι .
Πραγματικά πολύ δύσκολη κατηγορία η Γ΄εθνική - θέλει μεγάλη προσοχή ειδικά για τις μεγάλες ομάδες που όλοι θέλουν να λένε οτι κερδισα το Μαρούσι ή τον Πανελλήνιο κτλ
Gkos
Μια από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του μπασκετικού Γ.Σ.Α, γράφτηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο ορατός πια υποβιβασμός της ομάδας μπάσκετ στη Γ’ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Από τον Μάρκο Τσάκα



Όταν ξεκίνησα στα 10 μου περίπου να παρακολουθώ το Μαρούσι, η ομάδα έπαιζε στην Β’ Εθνική, γιατί τότε δεν υπήρχε πιο κάτω κατηγορία. Όλα αυτά τα χρόνια έζησα συγκινήσεις απίστευτες, από το κλειστό του Σπύρου Λούη, σε όλα σχεδόν τα γήπεδα της Ελλάδας, με κορυφαία ίσως την άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α2, γιατί ήταν μια άνοδος που κυνηγούσε το Μαρούσι κάθε χρόνο τότε, όντας στη Β’ Εθνική. Στην νίκη με τον Ίκαρο Καλλιθέας, πριν 2 αγωνιστικές, δάκρυσα, κι ας μην είμαι από αυτούς που βάζουν πια το μπάσκετ ως πρώτη προτεραιότητα της ζωής τους. Αλλά πίστεψα ότι η ομάδα μπορεί να κρατηθεί. Έκανα λάθος. Γιατί να κρατηθεί άλλωστε στην κατηγορία, από τη στιγμή που δεν το αξίζει; Με τη φανέλα μόνο; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα πια. Κανείς παίκτης δεν θα ρθει στην ομάδα για να παίξει για τη φανέλα, εκτός ίσως από τα παιδιά των ακαδημιών. Αλλά όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, το Μαρούσι βγάζει παίκτες, αλλά δεν τους κρατάει. Τα παραδείγματα πολλά. Άρα ας μην περιμένουν οι φίλοι της ομάδας να φτιαχτεί ποτέ ομάδα από τους εφήβους, γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος πατέρας που θα θέλει το γιο του στον Ολυμπιακό-ή στον Παναθηναϊκό -και θα τον πάρει από την ομάδα για να βελτιώσει τα οικονομικά της οικογένειας. Και πάντα ο Γ.Σ.Α θα είναι ανίκανος να κρατήσει παίκτες δικούς του, που θέλουν να πάνε σε πιο σοβαρούς οργανωτικά συλλόγους, αλλά θα τους κατηγορεί κι από πάνω γιατί έφυγαν. Και θα του φταίει πάντα η Νίκη ή ο Δούκας ή ο…Αρίωνας, για την κακή δική του μοίρα.



Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου έγραφα:  «Η θέληση της διοίκησης να προτάξει μια φιλοσοφία ‘’ερασιτεχνικού’’ αθλητισμού, θα δούμε στο τέλος αν θα πετύχει, πράγμα που θα μας επιτρέψετε να πούμε, κατά τη γνώμη μας, είναι αρκετά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να επιτευχθεί στις μέρες μας». Δυστυχώς όμως, όπως λέει ο λαός μας, «με πορδές δεν βάφονται αυγά». Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία πρέπει να απαντηθούν. Όπως έγραψε ένας από τους πιστούς φίλους της ομάδας, ο Γ.Σ.Α δεν πρέπει απλά να αλλάξει σελίδα, πρέπει να αλλάξει βιβλίο! Πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα, γιατί σε μια χρονιά με περιορισμένα οικονομικά, ο Γιαννουλάκος πήρε 16 χιλιάδες ευρώ, για παράδειγμα. Πρέπει να απαντηθεί αν οι παίκτες έκαναν προπονήσεις κανονικά, ή ποιοι «αστέρες» έκαναν λούφα από τις προπονήσεις.  Πρέπει να μιλήσουν τόσο ο Αλέξης Καρατζάς, ο φίλος Αλέξης, που τον ξέρουμε από παιδάκι, τόσο για τις επιλογές του καλοκαιριού, όσο και για την φυγή του από την ομάδα. Πρέπει να μιλήσει ακόμη κι αυτός ο Βαγγέλης Μάγειρας, που χάρη σε αυτόν τα τελευταία 2 χρόνια η ομάδα είχε οικονομική αξιοπιστία, όσο κι αν αμφισβητήθηκε η δική του προσφορά στον πάγκο της ομάδας.



Το Μαρούσι «Τετέλεσται» κύριοι. Τα κλειστά στόματα δεν προσφέρουν τίποτα πια!

http://www.amarysia.gr/marousi/a8litismos/...%84%CE%B1%CE%B9
gspara
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α 1
Σε καλη κατασταση το Ηρακλειο,εσωσε την παρτιδα και νοιωθει ανετα πλεον.Ο ΓΣΠ σταματησε το αρνητικο σερι στον Δουκα και πιστευω θα παρει και εδω τους 2 βαθμους,αν και δυσκολα, καθως οι φιλοξενουμενοι θελουν ρεβανς.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
Αμφιρροπο και ενδιαφερον παιχνιδι για καλυτερο πλασαρισμα.Προβαδισμα στη εδρα της η Ερυθραια.

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΑΠ 2
Ρισκαρω στο 2πλο.Αν εχει παλι απουσιες ο Ιωνικος η ΚΑΠ θα το χτυπησει καθως εχει μεγαλυτερο κινητρο.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 1
Πορεια ανωτερη του αναμενομενου ο ΦΟΑ.....εδω ομως δυσκολα.

ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 2
Αν θελει να ελπιζει.

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣ.-ΓΣ ΚΥΜΗΣ 1
Το μεγαλο ντερμπυ αναμεσα στις δυο καλυτερες ομαδες της κατηγοριας.Αν και δεν υπαρχει βαθμολογικο ενδιαφερον,νομιζω οι γηπεδουχοι θα εχουν μεγαλυτερο κινητρο για μια νικη γοητρου.

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
Υψηλο κινητρο και ανεβασμενη ψυχολογια.
ANTONIO DAVIS
Τρομερό κυριολεκτικά δίδυμο έβαλαν στο Ερυθραία-Παπάγος.Ραχιώτης και Αποστολίδης...Είπαμε οτι είμαστε αδιάφοροι αλλά όχι και μ...κες.Ή μηπως δεν μπορεί να χωνέψει την 30αρα του Ά γύρου ο κόουτς Χ;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.