Help - Search - Members - Calendar
Full Version: UFC - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Sportfight
Ασχολείται εδώ κάποιος με τις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες;

-----


O ελαφρέων βαρών (84 κιλά) πρωταθλητής του UFC Anderson Silva, παραχώρησε συνέντευξη στο Gazeta de Povo κατά τη προετοιμασία του για το αγώνα του στο UFC 101 το Σάββατο, την οποία μετέφρασε το αγγλικό περιοδικό Fighter’s Only.

“Βρίσκομαι σε συνεχή μεταμόρφωση. Βελτιώνω την τεχνική μου και αλλάζω τη στρατηγική μου συνεχώς. Είπα στον Dana White (πρόεδρο του UFC) ότι προπονούμαι για να αντιμετωπίζω του καλύτερους, για μεγάλους αγώνες, όποιοι κι αν είναι. Μελετώ τους αγώνες μου και δεν αφήνω τίποτε στην τύχη. Τους βλέπω κάθε μέρα και προσπαθώ να βελτιώνομαι από κάθε άποψη.

[...] Ο θεός ας με συγχωρέσει γι΄αυτό που θα πώ, αλλά είμαστε χρόνια μπροστά από κάποιους άλλους μαχητές. Κάνουμε κι εμείς λάθη βέβαια. Όταν μελετάμε τους αγώνες μας τα βλέπουμε, αλλά δεν είναι εμφανή πάντα στο ανεκπαίδευτο μάτι.”


Ο Anderson Silva έχει καταστρέψει όλον τον ανταγωνισμό στα 84 κιλά, που το UFC αναγκάζεται να τον ανεβάσει κατηγορία στα 93 κιλά και να αντιμετωπίσει αυτό το Σάββατο στο UFC 101 τον πρώην πρωταθλητή Forrest Griffin, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα έχει μια μεγαλύτερη πρόκληση.

Επισκεφτείτε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε τις καλύτερες στιγμές του knock out artist Anderson Silva.

----

Πηγή: SportFight
HLR CENATION
Οχι παρακολουθω ιδιαιτερα απλως στο wwe μ αρεσε πολυ ο λεσναρ κ ξερω οτι τα παει καλα κ εκει...
morrison
Εγω λογω Lesnar αρχισα να παρακολουθω MMA πριν απο περιπου 1.5 χρονο.Απ'οτι φαινεται και σε οτι εχω δει και με γνωστους μου η κινηση αυτη εκανε γνωστο το UFC στην Ελλαδα.Θεωρω οτι στη χωρα μας λογω μεταδοσεων Eurosport,ANT1 κ MAGIC παντα υπηρχε ισχυρη βαση WWE fans οποτε με την ενταξη του Brock στο UFC αρκετοι αρχισαν να βλεπουν και να μαθαινουν το MMA.Aλωστε αυτος ηταν και ο στοχος του UFC εντασοντας τον Lesnar στο ροστερ του,well done Dana! rolleyes.gif
Το ωραιο ειναι οτι τωρα πια ο Lesnar δεν βρισκεται καν στους αγαπημενους μου fighters αφου προτιμω τους καπως πιο κλασικους mix martial artists oπως πχ,GSP,Μinotauro Nogueira,Mark Coleman,Tito Ortiz,Wandy Silva και βεβαιως Fedor Emelianenko.
Σε σχεση με τη κοντρα που δειχνει να ξεσπαει με αφορμη τις επιτυχιες Lesnar μεταξυ MMA και pro-wrestling θα ελεγα οτι δεν βρισκω λογο να υπαρχει.Παρακολουθω πια και τα δυο με το ιδιο ενδιαφερον αλλα με διαφορετικους ορους.Στο μεν MMA μιλαμε για αθλημα στο δε pro-wrestling μιλαμε για διασκεδαση.Δεν υπαρχει καμια συσχετιση,αλλα πραγματα αναζητας στο ενα και αλλα στο αλλο.
Sportfight

Ο Anderson Silva ήταν τρομακτικά καλός στο UFC 101, και σιωπαίνει όλους τους κριτές του βγάζοντας νόκ άουτ τον πρώην πρωταθλητή Forrest Griffin. Η νίκη αυτή είναι η δεύτερη του βραζιλιάνου στην κατηγορία των 93 κιλών.
Το UFC 101 ήταν ο δεύτερος αγώνας του Anderson Silva στην κατηγορία των μεσσαίων βαρών (93 κιλά). Η κίνηση αυτή αποσκοπούσε στο να δωθεί μία μεγαλύτερη πρόκληση από αυτές που είχε συνηθίσει ο βραζιλιάνος. Το αποτέλεσμα ήταν να τελειώσει τον αγώνα μέσα στον πρώτο γύρο, χωρίς γρατζουνιά στο πρόσωπό του.

Χρειάστηκαν μόλις 3:23 λεπτά για να αποδείξει πόσο μπροστά από τον ανταγωνισμό είναι. Και όχι μόνο στην κατηγορία του, αλλά και πιθανόν και για κάθε κατηγορία βάρους.

Ξεκίνησε όπως συνηθίζει πάντα ο βραζιλιάνος, υπομονετικά και συγκρατημένος. Ο Forrest Griffin όπως αναμένονταν άρχισε να πιέζει εξ΄αρχής αλλά με το που είδε ανοίγματα ο Silva τα εκμεταλεύτικε και έριξε στο έδαφος με χτυπήματα τον αντίπαλό του από νωρίς δύο φορές.

Αρνούμενος να τον ακουλουθήσει στο έδαφος, ο βραζιλιάνος οπισθοχώρισε, γνέφοντάς του να σηκωθεί για να συνεχίσουν. Στη συνέχεια απέφυγε όλες τις επιθέσεις του Griffin κουνόντας το κεφάλι του, μερικές φορές με τα χέρια του κατεβασμένα, επιδεικνύοντας την άνεσή του.

Το τέλος ήρθε στο 3:23 όταν ο Griffin δεν άντεξε περαιτέρω τιμωρία και ύστερα από όχι και τόσο δυνατό χτύπημα αρνήθηκε να συκωθεί από το έδαφος, προφανώς σε πόνο από τα συνολικά χτυπήματα που δέχτηκε.

Όσο ο κόσμος επευφημούσε τον βραζιλιάνο που πανηγύριζε, ο Griffin έφυγε τρέχοντας έξω από το οκτάγωνο. Σχολιάζοντας μετά το τέλος, αρνήθηκε να μιλήσει άσχημα για τον αντίπαλό του.

"Ο Forrest είναι καλό παιδί, καλός μαχητής, καλός άνθρωπος".


To αν θα παραμείνει στην κατηγορία 93 κιλών είναι ένα ερώτημα.

"Όλοι αυτοί στα 93 κιλά είναι πολυ μεγαλύτεροι από μένα. Αλλά θέλω να παλέψω με τους καλύτερους. Όποιος είναι ο καλύτερος, αυτόν θέλω να παλέψω."


- - - -

Πηγή: SportFight.gr
morrison
Αρκετα καλο το UFC 101 που εγινε Κυριακη ξημερωματα στη Φιλαδελφεια.
Συνοπτικα ο B.j Penn απεδειξε οτι οταν ειναι σε καλη κατασταση δεν υπαρχει καποιος στη κατηγορια του να τον κοντραρει,ηταν ο καλυτερος Penn που εχω δει απο τα ματς με Hughes οταν ακομα ειχε μαλια.
Ο KenFlo νομιζω ηταν καπως φοβισμενος,δεν εβγαλε ολο το ταλεντο που αποδεδειγμενα εχει και δεν ρισκαρε καθολου σε ολο το ματς,εχασε δικαια απο εναν καλυτερο μαχητη.
Ο Forest Griffin θεωρω εχει μεινει εγκλωβισμενος στη λογικη οτι εχει μεγαλη καρδια,οτι αντεχει στο ξυλο(υποθετικα) και οτι δεν θα κανει πισω στους αγωνες.Το αποτελεσμα ειναι να μην βελτιωνεται καθολου ως μαχητης ενω το gameplan του ηταν ανυπαρκτο.
Ο Anderson Silva μας εδειξε περιτρανα οτι μπορει να εκθεσει οποιονδηποτε αντιπαλο που θα τον παιξει σε stand up fight ανοιχτα.
Μπραβο στον George Sotiropoulo,εχει μελλον στο UFC.
morrison
Μιας και δεν βλεπω κινηση στο παρον thread ειπα να βαλω κανα βιντεακι μπας και αρεσει σε καποιον το αθλημα...
Brock Lesnar Vs Min Soo Kim-ντεμπουτο Λεσναρ στο MMA

UFC 100-Lesnar vs Mir
http://www.mmashare.com/brock-lesnar-vs-fr...-100-t7033.html
UFC 101-Anderson Silva vs. Forrest Griffin
http://www.mmashare.com/anderson-silva-vs-...-101-t8743.html


Sportfight


Με 13,524 άτομα να φωνάζουν μανιωδώς, και για έναν αγώνα διαφημισμένος ως ο μεγαλύτερος για τις γυναίκες στις μεικτές πολεμικές τέχνες, δεν ήταν και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακότατο αλλά και μονόπλευρο.

Η Gina Carano κατάφερε να κερδίσει κάποιες πλεονάζουσες θέσεις (επίβαση - mount) αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να τις εκμεταλευτεί. Aπό την αρχή του αγώνα η Gina φαινόταν να υστερεί κατά πολύ σαν αθλητής από την "Cyborg" Santos, κινούνταν πιο αργά και έχανε συνεχώς τις προσπάθειες στην καλύτερη τοποθέτηση και στην πάλη.

Αντίθετα η Cyborg ήταν φαινομενική. Δεν δίστασε να εμπλακεί στις σκληρές ανταλλαγές κατά τη διάρκεια της πάλης κόντρα στο φράκτη, επικράτησε ολοκληρωτικά στις ρίψεις ενώ ήταν πασιφανές ότι ήταν κατά πολύ δυνατότερη από την Αμερικανίδα.

Ο αγώνας τέλειωσε όταν η Carano εγκλωβίστηκε στο έδαφος μεταξύ του φράκτη και της Cyborg, και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για τα πανίσχυρα χτυπήματα που κατέβαζε η Βραζιλιάνα.

Μετά το τέλος ήταν ταπεινή στις δηλώσεις της:

"Από την αρχή ήξερα ότι ο αγώνας θα ήταν δύσκολος, γι΄αυτό και προπονήθηκα σκληρά. Ήξερα ότι η Gina είναι πολύ καλός μαχητής."

Επόμενος αντίπαλος της Cyborg θα μπορούσε να είναι η Erin Toughill, αλλά δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να αντιμετωπίσουν την δύναμη της Cyborg.

Πηγή: SportFight.gr
morrison
Ειδα το Strikeforce και θα σχολιαζα τα εξης:
1.Καλα πανε να προβαλουν την Gina ως νο1 ονομα στη γυναικεια division,κανουν το fight main event για χαρη της,της δινουν απεραντο push γενικοτερα και της φερνουν για αντιπαλο αυτην την σιδερενια Βραζιλιανα;Δυο κλασεις πανω η Cyborg,να δω τωρα το μελλον της γυναικειας division στο Strikeforce...
2.Werdum aντιπαλος του Fedor;Πλακα κανουμε;
3.Kαλη αρχη για την Αμερικανικη καριερα του Mousasi,δειχνει να εχει αρκετο μελλον...
morrison
Ufc 105 χτες και αλλη μια controversial decision απο τους κριτες που εδωσαν την νικη στον Coutoure εναντι του Brandon Vera... 68.gif

To θεμα μου δεν ειναι αυτο ομως...
Ο heavyweight champion Brock Lesnar μετα απο μια ιωση που τον ταλαιπωρει παει απο αναβολη σε αναβολη το fight του με τον Carwin...Τις τελευταιες μερες δε η κατασταση της υγειας του χειροτερεψε με αποτελεσμα να εισηχθη σε νοσοκομειο του Καναδα...

To ρεπορταζ λεει:
- UFC Champion Brock Lesnar has reportedly been hospitalised again according to Dana White at a UFC Press conference. Lesnar is currently suffering from mononucleosis (glandular fever) among other undisclosed serious issues.
"He's in rough shape, he's in really bad shape," White stated after UFC 105, according to TSN. "He is not well and he is not getting any better. . . . He's very, very sick and he's going to be out for a while. He's got a lot of problems.
"He's got mono and he's got something else wrong with him. I know what's wrong with him, he just doesn't want me talking about it," White said.
“I am worried about it,” he admitted. “You know, I can’t really talk about it right now, but he’s in rough shape. He’s in really bad shape … and we’re going to have to do some stuff to take care of this guy. He is not well and he’s not getting any better."
(πηγη wrestling-radio.com)

Επισημως δηλαδη εχει mono(λοιμώδης μονοπυρήνωση δηλαδη) συν κατι αλλο το οποιο δεν ειναι προς δημοσιευση...

Λοιπον,λοιμωδης μονοπυρηνωση...
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=723

Ιωση που σε κραταει ασθενη 4-8 εβδομαδες αρα λογικο το διαστημα αποχης του...Το θεμα ειναι τι ειναι αυτο το αλλο...
Υποθετω οτι η ιωση του προκαλεσε καποια επιπλοκη που ειναι σοβαροτερη απ'την ιδια την ασθενεια...

Ποιες οι επιπλοκές της λοιμώδους μονοπυρήνωσης;
1. Από το αίμα.
· Ελάττωση των λευκών ή ερυθρών αιμοσφαιρίων.
· Αιμολυτική αναιμία (Καταστροφή των ερυθρών αιμοσφαιρίων).
· Καταστολή του μυελού στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.
2. Παράλυση Bell. Παραλύει το προσωπικό νεύρο με αποτέλεσμα την παραμόρφωση του προσώπου.
3. Μυοκαρδίτιδα. Προσβολή της καρδιάς από τον ιό.
4. Μηνιγγίτιδα ή εγκεφαλίτιδα.
5. Σύνδρομο Guillain-Barre. Παραλύουν οι μύες από τα κάτω άκρα προς τα πάνω.
(πηγη paidiatros.com)


Με προβληματιζει φοβερα το νο3.Σε συνδυασμο με καποια υπονοουμενα που διαβασα σε καποιο φορουμ...(οσο σημασια εχει αυτο,φορουμ ειναι ο,τι θελει γραφει ο καθενας).
Σχετικα με το παρελθον του στο WWE...Ελπιζω οχι...

OnLy_PAS-AthEnS
Εννεοεις πρωην χρηση στεροειδων και καθε ειδους χαπια κλπ???
Παντως μακαρι να γινει καλα ο ανθρωπος γιατι ειναι φοβερος παλαιστης!





Υ.Γ Παντως πραγματικα δεν υπαρχει κινητικοτητα στο thread και αυτο σημαινει οτι γουσταρουμε WWE στο οποιο γινεται χαμος στα ποστ(για τοπικ ξεμπαρκου αθληματος σε μπασκετικο φορουμ!)
morrison
QUOTE(OnLy_PAS-AthEnS @ Nov 15 2009, 20:06 ) *
Εννεοεις πρωην χρηση στεροειδων και καθε ειδους χαπια κλπ???
Παντως μακαρι να γινει καλα ο ανθρωπος γιατι ειναι φοβερος παλαιστης!
Υ.Γ Παντως πραγματικα δεν υπαρχει κινητικοτητα στο thread και αυτο σημαινει οτι γουσταρουμε WWE στο οποιο γινεται χαμος στα ποστ(για τοπικ ξεμπαρκου αθληματος σε μπασκετικο φορουμ!)

Δεν ξερω,εικασιες κανω και εγω... 39.gif
Απλα προσπαθωντας να βαλω σε μια σειρα αυτα που επισημως λεγονται μου περναει απ'το μυαλο...Η διοικηση του UFC παντως διεψευσε αυτα που ανεπισημως κυκλοφορουν περι career threatening καταστασης...

Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο πραγματων...Μα καμια...Στο ΜΜΑ μιλαμε για αθλημα...
Για την ακριβεια μιλαμε για το αθλημα του μελλοντος σε οτι εχει να κανει με τις πολεμικες τεχνες...Γιατι τις συνδυαζει ολες...
OnLy_PAS-AthEnS
QUOTE
Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο πραγματων...Μα καμια...Στο ΜΜΑ μιλαμε για αθλημα...
Για την ακριβεια μιλαμε για το αθλημα του μελλοντος σε οτι εχει να κανει με τις πολεμικες τεχνες...Γιατι τις συνδυαζει ολες...

Το ξερω και γι αυτο αστειευομουν!!
Και οπως πολυ σωστα λες ειναι το αθλημα του μελλοντος αλλα αυτη τη στιγμη κατι του λειπει για να προσφερει ατελειωτες συγκηνισεις!
morrison
QUOTE(OnLy_PAS-AthEnS @ Nov 15 2009, 20:41 ) *
Το ξερω και γι αυτο αστειευομουν!!
Και οπως πολυ σωστα λες ειναι το αθλημα του μελλοντος αλλα αυτη τη στιγμη κατι του λειπει για να προσφερει ατελειωτες συγκηνισεις!

Tουλιπ του λειπει... tongue.gif
Τιποτα δεν του λειπει...Δεν σημαινει οτι επειδη δεν ειναι γνωστο στην Ελλαδα αυτο συμβαινει παντου...
Ξερεις οτι μονο του το UFC 100 ειχε περισσοτερες παραγγελιες ως PayPerView απο οτι τα 6 πρωτα ppv του WWE για το 2009 μαζεμενα (με Wrestlemania,Rumble μεσα)στην Αμερικη;
OnLy_PAS-AthEnS
Oμολογω δεν το ηξερα αλλα οταν ειπα του λειπει κατι εννοουσα σαν σοου.Οταν βλεπω κατι δεν μου καθεται καλα.Αλλα θα μου πεις δεν ειναι σοου ειναι αθλημα οποτε..... παω πασο μεγιστε στα πολεμικα JJJooooohn.....Morrison!!!! tongue.gif
T.W.Is.M.
Εγω παντως διαβασα οτι ο Lesnar θα κανει πολυ καιρο να παλεψει ξανα, αν παλεψει ποτε ξανα.
Ο προεδρος του UFC δηλωσε οτι εχει μια ακομα ασθενεια, εκτος της μονοπυρηνωσης, για την οποια δε θελει να μιλησει και η οποια δεν ειναι AIDS ή καρκινος. Μονο αυτα ειχε να πει. Ολα αυτα σε σχεση με τις επιπτωσεις που ανεφερε παραπανω ο Morrison δε με οδηγουν προς καρδιακη παθηση, αλλα προς μυικη. Ακομα δε περισσοτερο το γεγονος οτι ο ιδιος ο Lesnar δε θελει να συζητηθει η ασθενεια. Νομιζω δηλαδη οτι ενας παλαιστης με τετοιο σωματοτυπο θα θεωρει υποτιμητικο να υποφερει απο ασθενεια που προσβαλλει το μυικο του συστημα και τον κανει να δειχνει αδυναμος, περισσοτερο απο μια καρδιακη παθηση, που μπορει να του σταματησει την καριερα.

QUOTE(john morisson @ Nov 15 2009, 19:32 ) *
Ποιες οι επιπλοκές της λοιμώδους μονοπυρήνωσης;
1. Από το αίμα.
· Ελάττωση των λευκών ή ερυθρών αιμοσφαιρίων.
· Αιμολυτική αναιμία (Καταστροφή των ερυθρών αιμοσφαιρίων).
· Καταστολή του μυελού στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.
2. Παράλυση Bell. Παραλύει το προσωπικό νεύρο με αποτέλεσμα την παραμόρφωση του προσώπου.


O Jim Ross ξερει καλυτερα γι αυτο το τελευταιο. Αυτη την περιοδο κανει θεραπεια για αυτη την παθηση, μετα την τελευταια κριση που του προεκυψε.
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 16 2009, 00:43 ) *
Εγω παντως διαβασα οτι ο Lesnar θα κανει πολυ καιρο να παλεψει ξανα, αν παλεψει ποτε ξανα.
Ο προεδρος του UFC δηλωσε οτι εχει μια ακομα ασθενεια, εκτος της μονοπυρηνωσης, για την οποια δε θελει να μιλησει και η οποια δεν ειναι AIDS ή καρκινος. Μονο αυτα ειχε να πει. Ολα αυτα σε σχεση με τις επιπτωσεις που ανεφερε παραπανω ο Morrison δε με οδηγουν προς καρδιακη παθηση, αλλα προς μυικη. Ακομα δε περισσοτερο το γεγονος οτι ο ιδιος ο Lesnar δε θελει να συζητηθει η ασθενεια. Νομιζω δηλαδη οτι ενας παλαιστης με τετοιο σωματοτυπο θα θεωρει υποτιμητικο να υποφερει απο ασθενεια που προσβαλλει το μυικο του συστημα και τον κανει να δειχνει αδυναμος, περισσοτερο απο μια καρδιακη παθηση, που μπορει να του σταματησει την καριερα.

Επειδη για το θεμα επικρατει ενα μυστηριο εγω σκεφτηκα να κοιταξω τις επιπλοκες που μπορει να παρουσιασει η πρωτη και επιβεβαιωμενη του ασθενεια...
Απ'τις επιπλοκες,λοιπον,που βρηκα ειπα οτι με φοβιζει περισσοτερο καποια καρδιακη παθηση λογω και της θητειας του στο WWE...
Δεν νομιζω οτι οτι εχει σχεση με την μη δημοσιευση της ασθενειας ο σωματοτυπος του Lesnar...
Θεωρω δε,οτι πιο υποτιμητικη θα ηταν μια ασθενεια που θα αποκαλυπτε τις αμαρτιες του παρελθοντος,περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο...
Το θεμα ειναι οτι ολη αυτη η μυστικοπαθεια μας παραπεμπει σε κατι αρκετα σοβαρο που παντως ολοι ευχομαστε να το ξεπερασει...
T.W.Is.M.
QUOTE(john morisson @ Nov 16 2009, 02:14 ) *
Επειδη για το θεμα επικρατει ενα μυστηριο εγω σκεφτηκα να κοιταξω τις επιπλοκες που μπορει να παρουσιασει η πρωτη και επιβεβαιωμενη του ασθενεια...
Απ'τις επιπλοκες,λοιπον,που βρηκα ειπα οτι με φοβιζει περισσοτερο καποια καρδιακη παθηση λογω και της θητειας του στο WWE...
Δεν νομιζω οτι οτι εχει σχεση με την μη δημοσιευση της ασθενειας ο σωματοτυπος του Lesnar...
Θεωρω δε,οτι πιο υποτιμητικη θα ηταν μια ασθενεια που θα αποκαλυπτε τις αμαρτιες του παρελθοντος,περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο...
Το θεμα ειναι οτι ολη αυτη η μυστικοπαθεια μας παραπεμπει σε κατι αρκετα σοβαρο που παντως ολοι ευχομαστε να το ξεπερασει...


Δεν εχεις κι αδικο. Εγω ειχα αυτη τη σκεψη εχοντας στο μυαλο μου την περιπτωση Scott Steiner, που αντιμετωπιζει προβληματα στη μεση, καλα καλα δεν μπορει να περπατησει χωρις πονους, αλλα προτιμα να αγωνιζεται και να προπονειται(και οχι μονο...), ωστε να διατηρει γραμμωμενο σωμα.
T.W.Is.M.
QUOTE(john morisson @ Nov 15 2009, 19:32 ) *
Επισημως δηλαδη εχει mono(λοιμώδης μονοπυρήνωση δηλαδη) συν κατι αλλο το οποιο δεν ειναι προς δημοσιευση...

Λοιπον,λοιμωδης μονοπυρηνωση...
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=723

Ιωση που σε κραταει ασθενη 4-8 εβδομαδες αρα λογικο το διαστημα αποχης του...Το θεμα ειναι τι ειναι αυτο το αλλο...
Υποθετω οτι η ιωση του προκαλεσε καποια επιπλοκη που ειναι σοβαροτερη απ'την ιδια την ασθενεια...

Ποιες οι επιπλοκές της λοιμώδους μονοπυρήνωσης;
1. Από το αίμα.
· Ελάττωση των λευκών ή ερυθρών αιμοσφαιρίων.
· Αιμολυτική αναιμία (Καταστροφή των ερυθρών αιμοσφαιρίων).
· Καταστολή του μυελού στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.
2. Παράλυση Bell. Παραλύει το προσωπικό νεύρο με αποτέλεσμα την παραμόρφωση του προσώπου.
3. Μυοκαρδίτιδα. Προσβολή της καρδιάς από τον ιό.
4. Μηνιγγίτιδα ή εγκεφαλίτιδα.
5. Σύνδρομο Guillain-Barre. Παραλύουν οι μύες από τα κάτω άκρα προς τα πάνω.
(πηγη paidiatros.com)


Με προβληματιζει φοβερα το νο3.Σε συνδυασμο με καποια υπονοουμενα που διαβασα σε καποιο φορουμ...(οσο σημασια εχει αυτο,φορουμ ειναι ο,τι θελει γραφει ο καθενας).
Σχετικα με το παρελθον του στο WWE...Ελπιζω οχι...


Η αλλη παθηση συμφωνα με τον προεδρο του UFC ειναι καποια "σοβαρη εντερικη διαταραχη" και απαιτει εγχειρηση. Δηλωσε επισης οτι ισως ο Lesnar δεν παλεψει ποτε ξανα. Ελπιζω τουλαχιστον να θεραπευτει απο οποιαδηποτε ασθενεια εχει.
Marciulionis
QUOTE(john morisson @ Nov 15 2009, 20:48 ) *
Tουλιπ του λειπει... tongue.gif
Τιποτα δεν του λειπει...Δεν σημαινει οτι επειδη δεν ειναι γνωστο στην Ελλαδα αυτο συμβαινει παντου...


Κι εμένα μ'αρέσει πολύ ως άθλημα. Προτιμούσα το pride f.c. και θα το προτιμούσα το ufc σε μια πιο αγνή μορφή στα πρότυπα του αρχαιοελληνικού παγράτειου, με λιγότερους κανονισμούς. Κι όμωε ως θέαμα του λείπει κάτι. Οι περισσότερες μάχες κρίνονται στο έδαφος, κάτι ομολογουμένος όχι πολύ εντυπωσιακό, εννίοτε πολύ αργό σε εξέλιξη και βαρετό...
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 17 2009, 00:06 ) *
Η αλλη παθηση συμφωνα με τον προεδρο του UFC ειναι καποια "σοβαρη εντερικη διαταραχη" και απαιτει εγχειρηση. Δηλωσε επισης οτι ισως ο Lesnar δεν παλεψει ποτε ξανα. Ελπιζω τουλαχιστον να θεραπευτει απο οποιαδηποτε ασθενεια εχει.

Ναι το ειδα,intestinal disorder ειναι ο ακριβης ορος που χρησιμοποιηθηκε...Καποια στιγμη θα το ψαξω να δω τι ακριβως ειναι...
QUOTE(Marciulionis @ Nov 17 2009, 00:32 ) *
Κι εμένα μ'αρέσει πολύ ως άθλημα. Προτιμούσα το pride f.c. και θα το προτιμούσα το ufc σε μια πιο αγνή μορφή στα πρότυπα του αρχαιοελληνικού παγράτειου, με λιγότερους κανονισμούς. Κι όμωε ως θέαμα του λείπει κάτι. Οι περισσότερες μάχες κρίνονται στο έδαφος, κάτι ομολογουμένος όχι πολύ εντυπωσιακό, εννίοτε πολύ αργό σε εξέλιξη και βαρετό...

Αντιθετα εγω βρισκω αρκετα ενδιαφεροντα τα ματς που κρινονται στο εδαφος...Δεν μιλαω τοσο για τους Brazilian jiu jitsu black belts οσο για τους αθλητες με καλη wrestling base...Παντα ενας αθλητης που τελειωνει το ματς με ground n pound με γοητευει...Ξερεις παλιος Coleman,GSP...Προσωπικα βαριεμαι περισσοτερο τους καθαρους strikers οπως ο Lidell η ο Evans...

Tα χρονια του Pride ηταν πολυ καλα χρονια,με ιδιαιτερη ατμοσφαιρα ομως το αθλημα θα παει ενα βημα πιο ψηλα με το Ufc...
Aπο την αποψη της αθλητικης βιομηχανιας και του θεαματος μιλαω...
Mια που μιλησες για παγκρατειο θα ξερεις για τους αγωνες extreme pancrase που γινονται στην Ιαπωνια...Εδω ενα παραδειγμα τετοιου ματς με Bas Rutten vs Frank Shamrock...

Marciulionis
QUOTE(john morisson @ Nov 17 2009, 00:59 ) *
Αντιθετα εγω βρισκω αρκετα ενδιαφεροντα τα ματς που κρινονται στο εδαφος...Δεν μιλαω τοσο για τους Brazilian jiu jitsu black belts οσο για τους αθλητες με καλη wrestling base...Παντα ενας αθλητης που τελειωνει το ματς με ground n pound με γοητευει...Ξερεις παλιος Coleman,GSP...Προσωπικα βαριεμαι περισσοτερο τους καθαρους strikers οπως ο Lidell η ο Evans...


Κι εγώ το ίδιο. Βρίσκω τη μάχη στο έδαφος πολύ πιο απαιτητική σε τεχνική.συγκέντρωση, δύναμη, αντοχή και ψυχικά αποθέματα. Άλλα μιλούσα για τη πλειοψηφία του κόσμου κι όχι για το προσωπικό μου γούστο. Η αλήθεια είναι ότι τα καθαρά striking αθλήματα και τουρνουά είναι πολύ πιο δημοφιλή με αδιαμφισβήτητο βασιλιά το boxing.
morrison
QUOTE(Marciulionis @ Nov 17 2009, 13:55 ) *
Κι εγώ το ίδιο. Βρίσκω τη μάχη στο έδαφος πολύ πιο απαιτητική σε τεχνική.συγκέντρωση, δύναμη, αντοχή και ψυχικά αποθέματα. Άλλα μιλούσα για τη πλειοψηφία του κόσμου κι όχι για το προσωπικό μου γούστο. Η αλήθεια είναι ότι τα καθαρά striking αθλήματα και τουρνουά είναι πολύ πιο δημοφιλή με αδιαμφισβήτητο βασιλιά το boxing.

Εχει λογικη αυτο που λες...
Πιστευω παντως οτι το κοινο που παρακολουθει ΜΜΑ ειναι αρκετα καταρτισμενο...Αν εξαιρεσουμε παντα αυτους που τυχαινει να βλεπουν πρωτη φορα η ειναι στην αρχη...
Δεν θα ξεχασω οταν ο GSP επαιζε το rematch με τον Mat Serra μεσα στο Μοντρεαλ οτι το κοινο ξεσπαγε σε ζητωκραυγες καθε φορα που ο Saint-Pierre περναγε το full guard του Serra σε half guard η side mount...Δειγμα οτι το κοινο καταλαβαινε αρκετα καλα τι εβλεπε...
Κατα τ'αλλα πιστευω οτι συντομα οι ΜΜΑ θα ξεπερασουν συντομα σε δημοτικοτητα ολα τα παρεμφερη αθληματα,απο μποξ και κικ-μποξ εως παλη και καρατε...
Marciulionis
QUOTE(john morisson @ Nov 17 2009, 14:03 ) *
Κατα τ'αλλα πιστευω οτι συντομα οι ΜΜΑ θα ξεπερασουν συντομα σε δημοτικοτητα ολα τα παρεμφερη αθληματα,απο μποξ και κικ-μποξ εως παλη και καρατε...


Το ερώτημα είναι πιο ΜΜΑ? Το κανονικό ΜΜΑ τύπου U.F.C, PRIDE F.C. ή κάποιο μπασταρδεμένο υβρίδιο kick-boxing,karate, mwai-thai όπως το Κ1? Χωρίς grappling δεν υφίσταται ΜΜΑ κατά τη γνώμη μου.
morrison
QUOTE(Marciulionis @ Nov 17 2009, 19:13 ) *
Το ερώτημα είναι πιο ΜΜΑ? Το κανονικό ΜΜΑ τύπου U.F.C, PRIDE F.C. ή κάποιο μπασταρδεμένο υβρίδιο kick-boxing,karate, mwai-thai όπως το Κ1? Χωρίς grappling δεν υφίσταται ΜΜΑ κατά τη γνώμη μου.

Τo κανονικο ΜΜΑ φυσικα..Τυπου UFC και Strikeforce πλεον...

Ακριβως οπως τα λες...Χωρίς grappling δεν υφίσταται ΜΜΑ ...
Θεωρω πρωταρχικης σημασιας για ενα Μ.Μ.Artist τις wrestling και grappling abilities...Και πιαστο απο οπου θες...Απο Shevern και Frye μεχρι Coleman,Coutoure και Ortiz...Oχι πως δεν υπαρχουν αθλητες χωρις wrestling base που να εκαναν καριερα απλα κατα την γνωμη μου ενας wrestler ειναι καλυτερη πρωτη υλη για να κανει ΜΜΑ συγκριτικα με εναν kick boxer...
Αν και στις μερες μας και οσο το αθλημα εξελισεται ξεπηδουν καθαροι αθλητες ΜΜΑ,που εχουν εκπαιδευτει παντου και δεν προερχονται αποκλειστικα απο ενα στιλ...Ακομα και σε αυτους παντως συνηθως φαινεται ποιο ειναι το καλο τους σημειο...
morrison
-UFC 106 το Σαββατο και ο Forrest Griffin πηρε την νικη με split decision κοντρα στον Τito Ortiz...
Kαλη βραδια με ολους τους αγωνες να ειναι ενας και ενας απο θεαμα...

-Για τον Μπροκ...Ολα δειχνουν να πηγαν καλα,εκανε την εγχειριση και βγηκε απ'το νοσοκομειο...Συμφωνα με τον προπονητη του σε 6 μηνες θα ειναι ετοιμος να ξαναμπει στο οκταγωνο...
Αδικα παρασυρθηκαμε με την ακρατη φημολογια του διαδικτυου...Πρωτον απ'ολους κατηγορω τον ευατο μου που το μυαλο μου ετρεξε σε πραγματα που αποδειχθηκαν ασχετα...Mea Culpa...

-Μια ακομα νικη πηρε στο UFC 106 o Αυστραλος George Sotiropoulos.
Αν το παιδι αγωνιζοταν με τα ελληνικα χρωματα νομιζω οτι τα ελληνικα μεσα θα ειχαν ηδη ασχοληθει μαζι του...
Τον εχω δει σε δυο ματς και μπορει να δηλωνει Αυστραλος αλλα στο σορτσακι του δεσποζει η ελληνικη σημαια...
Στο ματς του Σαββατου δε,η ελληνικη σημαια υπηρχε και στις στολες του crew του...
Ειναι παρα πολυ καλος fighter και επειδη προβλεπω να ανεβει και αλλο μην αποκλειεται την περιπτωση να γινει ευρυτερα γνωστος και στα μερη μας σε λιγο...Σιγουρα το αξιζει,δεν ειναι μικρο πραγμα σε μια εταιρεια του μεγεθους του UFC να υπαρχει ενας δικος μας μαχητης ...Εστω και αν στα χαρτια ειναι Αυστραλος...

Για οσους ενδιαφερονται το σαιτ του...
http://www.georgesotiropoulos.tv/

και το ματς του Σαββατου κοντρα στον Jason Dent..
http://www.pancrase.org/george-sotiropoulo...deo/11-22-2009/
morrison
QUOTE(john morisson @ Nov 24 2009, 02:46 ) *
Σιγουρα το αξιζει,δεν ειναι μικρο πραγμα σε μια εταιρεια του μεγεθους του UFC να υπαρχει ενας δικος μας μαχητης ...Εστω και αν στα χαρτια ειναι Αυστραλος...
Για οσους ενδιαφερονται το σαιτ του...
http://www.georgesotiropoulos.tv/

Xαιρομαι ιδιαιτερα που ενα ακομα παιδι μεταναστων δηλωνει και νοιωθει Ελληνας...
Νομιζω οτι κανεις δεν εχει συνειδητοποιησει ποσο μεγαλο ειναι το σοου στο οποιο συμμετεχει ενας συμπατριωτης μας για να του δωθει η δεουσα προσοχη...
http://www.lordofrings.gr/index.php?mid=ne...amp;newsID=3483

playmaker raketas
Κι εγώ είμαι φαν του ΜΜΑ αν και UFC έχω παρακολουθήσει περισσότερο αποσπασματικά. Πάντως το επίπεδο του έχει ανέβει πάρα πολύ και είναι ήδη πιο ανταγωνιστικό και με καλύτερους αθλητές από ότι υπήρξε το pride f.c. στο prime του που αναφέρθηκε. Αν και ομολογουμένος το οκτάγωνο με χαλάει κι εμένα και θα προτιμούσα το παραδοσιακό ρινγκ.

Χτες κατέβασα και είδα το UFC 111. Πραγματικά εντυπωσιακός αυτός ο Carwin, πραγματικά επικίνδυνος. Έχει αγωνιστεί εναντίον του Λέσναρ? Θα ήθελα πολύ να δω αυτή τη μάχη. Τα λεφτά μου στο Carwin πάντως! Τέτοια έκρηξη σε αθλητή heavyweight είναι εξωπραγματική!

Επίσης ευχαριστήθηκα πολύ την καθαρή ήττα αυτού του πολύ εκνευριστικού Dan Hardy, που παρ'ότι ήταν με τη πλάτη στο καναβάτσο σε όλο τον αγώνα κατάφερε να φτάσει ως το τέλος. Αν και να πω την αμαρτία μου ήθελα να του σπάσει κανένα χέρι ο αντίπαλος... Πιο σιχαμερή φάτσα αθλητή δεν έχω δει... Και σε όσα ματς του είχα δει πάντα κατάφερνε να κερδίσει στο τέλος!
morrison
QUOTE(playmaker raketas @ Apr 8 2010, 12:38 ) *
Θα ήθελα πολύ να δω αυτή τη μάχη. Τα λεφτά μου στο Carwin πάντως! Τέτοια έκρηξη σε αθλητή heavyweight είναι εξωπραγματική!

Δεν ζηταγες να σου πεσει το Εθνικο... rolleyes.gif
Ο αγωνας ηταν κλεισμενος πριν γινει η ιστορια με την ασθενεια του Μπροκ και ακυρωθει.Μετα την τελευταια νικη του Καργουιν κλειστηκε ξανα και θα γινει λογικα μετα το καλοκαιρι...
Δεν τα εχουν ξαναπει οιδυο τους...
Το θεμα ειναι σε τι κατασταση θα ειναι ο Λεσναρ μετα την ασθενεια του...Και μια που τονιζεις την εκρηξη του Καργουιν τι να πουμε για εκεινη του Μπροκ αναλογικα με την δυναμη και το βαρος του...

QUOTE(playmaker raketas @ Apr 8 2010, 12:38 ) *
Επίσης ευχαριστήθηκα πολύ την καθαρή ήττα αυτού του πολύ εκνευριστικού Dan Hardy, που παρ'ότι ήταν με τη πλάτη στο καναβάτσο σε όλο τον αγώνα κατάφερε να φτάσει ως το τέλος. Αν και να πω την αμαρτία μου ήθελα να του σπάσει κανένα χέρι ο αντίπαλος... Πιο σιχαμερή φάτσα αθλητή δεν έχω δει... Και σε όσα ματς του είχα δει πάντα κατάφερνε να κερδίσει στο τέλος!

Δεν ειχε τυχη εξ'αρχης ο Χαρντι κοντρα στον GSP...Βασικα δεν βλεπω κανεναν welterweight που να εχει.
playmaker raketas
QUOTE(john morisson @ Apr 9 2010, 16:40 ) *
Δεν ζηταγες να σου πεσει το Εθνικο... rolleyes.gif
Ο αγωνας ηταν κλεισμενος πριν γινει η ιστορια με την ασθενεια του Μπροκ και ακυρωθει.Μετα την τελευταια νικη του Καργουιν κλειστηκε ξανα και θα γινει λογικα μετα το καλοκαιρι...
Δεν τα εχουν ξαναπει οιδυο τους...
Το θεμα ειναι σε τι κατασταση θα ειναι ο Λεσναρ μετα την ασθενεια του...Και μια που τονιζεις την εκρηξη του Καργουιν τι να πουμε για εκεινη του Μπροκ αναλογικα με την δυναμη και το βαρος του...


Μου μοιάζει καλύτερα καταρτισμένος και κυρίως πιο ανθεκτικός ο Κάργουιν. μπορεί να απορροφήσει περισσότερα χτυπήματα χωρίς να βγεί νόκ-άουτ, όπως άντεξε με τον Γκονζάγκα, ενώ είναι τέτοια η έκρηξη του που ένα χτύπημα του αρκεί. Ο Λέσναρ είναι τέρας μεν άλλα η τεχνική του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Αν καταφέρει ο Κάργουιν να μη βρεθεί από κάτω του, πιστεύω θα βρεί την ευκαιρία για ένα από αυτά τα χτυπήματα που τελειώνουν συνήθως τους αγώνες του.

morrison
QUOTE(playmaker raketas @ Apr 9 2010, 21:01 ) *
Μου μοιάζει καλύτερα καταρτισμένος και κυρίως πιο ανθεκτικός ο Κάργουιν. μπορεί να απορροφήσει περισσότερα χτυπήματα χωρίς να βγεί νόκ-άουτ, όπως άντεξε με τον Γκονζάγκα, ενώ είναι τέτοια η έκρηξη του που ένα χτύπημα του αρκεί. Ο Λέσναρ είναι τέρας μεν άλλα η τεχνική του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Αν καταφέρει ο Κάργουιν να μη βρεθεί από κάτω του, πιστεύω θα βρεί την ευκαιρία για ένα από αυτά τα χτυπήματα που τελειώνουν συνήθως τους αγώνες του.

Aυτο πρεπει να ειναι και το gameplan του Καργουιν...
Τωρα ποσο ευκολο ειναι να αποφυγεις το take down απ'τον Λεσναρ θα το δουμε στην πραξη.
Παντως και ο Μπροκ εχει δειξει οτι ειναι δυσκολο να πεσει με ενα χτυπημα,θυμαμαι το γονατο που δεχτηκε απ'τον Μιρ στο rematch που θα εριχνε αρκετους αλλα αυτος τιποτα...
playmaker raketas
Απογοητευτικό το ufc 112. Πραγματικά άθλιο. Πολύ αδύναμα και ανισόρροπα match-ups, πολύ γύρω γύρω, κακό θέαμα γενινκά και κερασάκι στη τούρτα (ή τη σούπα πιο σωστά) τα καραγκιοζιλίκια του Σίλβα. Αν και δε κατηγορώ τόσο αυτόν όσο όποιον του διάλεξε τόσο αδύναμο αντίπαλο... Έστω κι έτσι θα έπρεπε να μπεί μέσα και να τον βγάλει νοκ άουτ στο πρώτο ή δεύτερο γύρο, σεβόμενος λίγο τους θεατές και τον αντίπαλο. Απαράδεκτος.
morrison
Για παρομοιους λογους ολα αυτα τα χρονια ο Βραζιλιανος ενω ασφαλως και ειναι ενας απο τους 2-3 κορυφαιους fighters συνολικα ποτε δεν καταφερε να κερδισει τον κοσμο με συνεπεια να μην εχει και την εμπορικη αξια που του πρεπει...Και ο Dana τα μετραει αυτα...
Θεμα με πολλες διαστασεις παντως...Φταει ο Σιλβα που διακωμωδησε το αθλημα,που δεν τον τελειωσε;Φταει ο Dana που δεν του δινει αντιπαλους του επιπεδου του;Ολα αυτα μαζι;
Eγω ξερω οτι αν ο Σιλβα επαιζε με τον κανονικο του αντιπαλο στο 112,και οχι με τον εκτακτο,δεν θα ξεμπερδευε καθολου ευκολα...
playmaker raketas
ειδικά αν παίξει με τον GSP όπως ακούγεται ότι επιδιώκει, τον βλέπω να μη βγάζει τη πλάτη από το καναβάτσο... Απαραδεκτη η συμπεριφορά του όπως και να το δει κανείς. Κρίμα να είναι τόσο αλλαζώνας ένας τόσο εντυπωσιακός αθλητής.... Ας του δώσει ο Ντάνα ένα υπερβολικά δύσκολο ματς κι ότι κάνει... Αν και δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο τ'αξίζει μ τα καραγκιοζιλίκια που έκανε.... Πάντως εκτός κι από αυτόν τον αγώνα ήταν ένα πολύ κακό τουρνουά... Στο ματς φρανκυ Εντγκαρ με Πεν κόντεψε να με πάρει ο ύπνος... ΚΑι τα 2 προηγούμνα τουλάχιστον μέτρια...
morrison
QUOTE(playmaker raketas @ Apr 14 2010, 05:27 ) *
ειδικά αν παίξει με τον GSP όπως ακούγεται ότι επιδιώκει, τον βλέπω να μη βγάζει τη πλάτη από το καναβάτσο... Απαραδεκτη η συμπεριφορά του όπως και να το δει κανείς. Κρίμα να είναι τόσο αλλαζώνας ένας τόσο εντυπωσιακός αθλητής.... Ας του δώσει ο Ντάνα ένα υπερβολικά δύσκολο ματς κι ότι κάνει... Αν και δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο τ'αξίζει μ τα καραγκιοζιλίκια που έκανε.... Πάντως εκτός κι από αυτόν τον αγώνα ήταν ένα πολύ κακό τουρνουά... Στο ματς φρανκυ Εντγκαρ με Πεν κόντεψε να με πάρει ο ύπνος... ΚΑι τα 2 προηγούμνα τουλάχιστον μέτρια...

Kαλα ενα GSP vs Anderson Silva θα ηταν το απολυτο dream match...Kαι δεν χωρανε προγνωστικα σε αυτο...Δεν θα ειναι ευκολο για τον GSP να πετυχει take down στον Βραζιλιανο ο οποιος εχει νικησει αρκετους wrestlers στην καριερα του...Δεν ειναι καθολου απλα τα πραγματα...
Τo Edgar vs Penn σιγουρα δεν ηταν καθολου θεαματικο...Τακτικα ομως ειχε ενδιαφερον...
Θα ελεγα οτι ο Edgar αποκοιμισε τον BJ με συνεπεια να του περναει σημεια και να του κλεβει γυρους...
Μου εκανε εντυπωση η απαθεια του Penn,περιεργα πραγματα...
playmaker raketas
QUOTE(john morisson @ Apr 14 2010, 16:29 ) *
Kαλα ενα GSP vs Anderson Silva θα ηταν το απολυτο dream match...Kαι δεν χωρανε προγνωστικα σε αυτο...Δεν θα ειναι ευκολο για τον GSP να πετυχει take down στον Βραζιλιανο ο οποιος εχει νικησει αρκετους wrestlers στην καριερα του...Δεν ειναι καθολου απλα τα πραγματα...
Τo Edgar vs Penn σιγουρα δεν ηταν καθολου θεαματικο...Τακτικα ομως ειχε ενδιαφερον...
Θα ελεγα οτι ο Edgar αποκοιμισε τον BJ με συνεπεια να του περναει σημεια και να του κλεβει γυρους...
Μου εκανε εντυπωση η απαθεια του Penn,περιεργα πραγματα...


O Pen δε πατούσε καλά το αριστερό του πόδι, το οποίο είχε και δεμένο. Μάλλον είχε κάποιο τραυματισμό και προτίμησε να προφυλαχτεί. Ή αρνήθηκαν να τον αντικαταστήσουν λόγο και του main event... Πόσους έκτακτους να βάλλουν?
morrison
QUOTE(playmaker raketas @ Apr 15 2010, 17:01 ) *
O Pen δε πατούσε καλά το αριστερό του πόδι, το οποίο είχε και δεμένο. Μάλλον είχε κάποιο τραυματισμό και προτίμησε να προφυλαχτεί. Ή αρνήθηκαν να τον αντικαταστήσουν λόγο και του main event... Πόσους έκτακτους να βάλλουν?

Αυτος θα ηταν ενας καλος λογος...
Ψαχνοντας το θεμα στο net διαπιστωσα οτι απ'το καμπ του Πεν διαρρεουν οτι επασχε απο καποια λοιμωξη,επαιρνε αντιβιωση και δεν ηταν 100%.Sinus infection ηταν ο ορος που χρησιμοποιηθηκε που αν δεν κανω λαθος αποτελει καποια λοιμωξη στα αναπνευστικο συστημα...
Σε καθε περιπτωση ζητουν αμεσα rematch πραγμα που ασφαλως και αξιζει ο Πεν...
Η αισθηση μου οτι κατι δεν παει καλα εγινε σιγουρια οταν ζητηθηκε απο την γωνια του B.J να παει τον αγωνα στο εδαφος μεταξυ τριτου και τεταρτου γυρου...Και αυτος δεν εκανε ουτε αποπειρα...

Στο μετωπο του Silva ανακοινωθηκε ο επομενος αντιπαλος που ειναι ο Chael Sonnen...Καμια σχεση με Silva αλλα σκληροτραχηλος αντιπαλος...Για να δουμε...
morrison
QUOTE(john morisson @ Apr 9 2010, 16:40 ) *
Δεν ζηταγες να σου πεσει το Εθνικο... rolleyes.gif
Ο αγωνας ηταν κλεισμενος πριν γινει η ιστορια με την ασθενεια του Μπροκ και ακυρωθει.Μετα την τελευταια νικη του Καργουιν κλειστηκε ξανα και θα γινει λογικα μετα το καλοκαιρι...
Δεν τα εχουν ξαναπει οιδυο τους...
Το θεμα ειναι σε τι κατασταση θα ειναι ο Λεσναρ μετα την ασθενεια του...Και μια που τονιζεις την εκρηξη του Καργουιν τι να πουμε για εκεινη του Μπροκ αναλογικα με την δυναμη και το βαρος του...

Ανακοινωθηκε Lesnar vs Carwin για την heavyweight ζωνη στις 3 Ιουλιου...
Πολυ ενδιαφερον εχει αυτο το Σαββατο και το Machida vs Shogun 2...
playmaker raketas
QUOTE(john morisson @ May 5 2010, 11:59 ) *
Ανακοινωθηκε Lesnar vs Carwin για την heavyweight ζωνη στις 3 Ιουλιου...
Πολυ ενδιαφερον εχει αυτο το Σαββατο και το Machida vs Shogun 2...


Άντε να δούμε. Ο Shogun νομίζω θα πάρει το αίμα του πίσω εύκολα ή δύσκολα. Στο heavyweight δε χωράνε προβλέψεις. Να δούμε και σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο Λέσναρ μετά το τραυματισμό/αρρώστια του. Με το Μιρ ο Κάργουιν ήταν εντυπωσιακός άλλα άλλο Μιρ άλλο Λέσναρ...

Και να παίρνει σιγά σιγά σειρά το GSP vs Silva που μου έχει καρφωθεί άσχημα. Αν και είμαι σίγουρος ότι έχει καρφωθεί σε πολλούς και επίτηδες το καθυστερούν. O νικητής μάλλον θα είναι όντως και ο Ultimate Fighting Champion καθώς δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο συνολικά ανεξαρτήτως κατηγορίας από αυτούς τους 2...
morrison
QUOTE(playmaker raketas @ May 6 2010, 02:47 ) *
Άντε να δούμε. Ο Shogun νομίζω θα πάρει το αίμα του πίσω εύκολα ή δύσκολα.

Δεν ειμαι σιγουρος...
Πιστευω ακραδαντα οτι ουσιαστικα ο Shogun ηταν ο νικητης στον πρωτο αγωνα...
Και σε εντυπωσεις αλλα και σε χτυπηματα-ποντους.
http://compustrike.com/stats_files/ufc_104/MacHida-Rua.HTM
Δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να νικησει δευτερη συνεχη φορα τον Machida...Εννοω οτι χρειαζεται ενα καινουριο gameplan,o Μachida σιγουρα θα βρει τροπο αυτη τη φορα να αντιμετωπισει τα leg kicks που τον τσακισαν στο πρωτο fight...
Ισως ο Shogun να σκεφτει να παει στο εδαφος η κατι αλλο...
Για μενα ειναι 60-40 υπερ του Lyoto παρ'ολο που θα ειμαι φανατικα υπερ του Rua...
playmaker raketas
Τελικά πολύ εύκολα ο Ρούα. Είναι τελείως άλλη κλάση από το Λυότο και φάνηκε με εμφατικότατο τρόπο.
morrison
QUOTE(playmaker raketas @ May 13 2010, 16:44 ) *
Τελικά πολύ εύκολα ο Ρούα. Είναι τελείως άλλη κλάση από το Λυότο και φάνηκε με εμφατικότατο τρόπο.

Μεγαλη μαγκια του Shogun να κερδισει και παλι τον Lyoto και με διαφορετικο gameplan αυτη την φορα...
Δεν προλαβαμε να δουμε και πολυ ματς για να αντιληφθουμε τις ισοροπιες αλλα εχω την αισθηση οτι ο Machida πιστευε οτι ο αγωνας θα παει μεχρι τελους,ηταν πιο σταθερος στα leg kicks του Rua ενω εκανε και κανα δυο take down χωρις να πετυχει και τιποτα σπουδαιο.
Ο Shogun μπηκε με μονο σκοπο το ko πραγμα που καταφερε γρηγορα...

Τωρα παμε για Evans vs Rampage,με αγωνια το περιμενω οπως και το trash talking πριν το ματς...
morrison
Τhe whole world wanted it,the whole world waited,now the whole world will watch...


morrison
Για τους fans του Last Emperor να θυμισω οτι ο Αυτοκρατορας επιστρεφει σημερα τα ξημερωματα κοντρα στον Fabricio Werdum...Καθε ματς του Fedor ειναι σημαντικο γεγονος.Να νικησει για να δουμε την ματσαρα που αναμενεται κοντρα στον Alister Overeem...
captain charisma
απιστευτο αλλα αληθινο...εχασε ο τελευταιος αυτοκρατορας!!!!με λαβη υποταγης μονο.
morrison
QUOTE(captain charisma @ Jun 27 2010, 20:53 ) *
απιστευτο αλλα αληθινο...εχασε ο τελευταιος αυτοκρατορας!!!!με λαβη υποταγης μονο.

ναι ρε φιλε!!!Απιστευτο!!!
Ασε που την πατησε σαν παιδαρελι πηγαινοντας να παιξει αδυσωπητο ground n'pound σε εναν 2 φορες παγκοσμιο πρωταθλητη του Brasilian jiu jitsu..
Για πρωτη φορα αρχιζουν τα ερωτηματικα για τον Fedor...
Στο χερι του ειναι να τα σβησει ομως...Προσωπικα πιστευω ακραδαντα οτι ακομα ειναι ο καλυτερος heavyweight του πλανητη και θα το αποδειξει αρχιζοντας με μια ρεβανς απ'τον Werdum...
SlobodaN
Κάνω κι εγώ το debut post μου εδώ,

περιμένω λοιπόν πως και πως το Σάββατο


Για ένα και μόνο λόγο
morrison
QUOTE(SlobodaN @ Jun 29 2010, 23:44 ) *
Κάνω κι εγώ το debut post μου εδώ,

περιμένω λοιπόν πως και πως το Σάββατο


Για ένα και μόνο λόγο

Ξεκαθαρα τα πραγματα.Ο Carwin θελει να σταθει ορθιος και να ανταλαξει χτυπηματα και ο Lesnar θελει να πετυχει καποιο take down ωστε να ελεγξει τον αντιπαλο του στο εδαφος.
Σε οσους βλεπουν Ufc θα προτεινω να βλεπουν το UFC Countdown που βγαινει καπου μεσοβδομαδα πριν το event(λογικα θα βγει αυριο-μεθαυριο).Ειναι το καλυτερο ορεκτικο για αυτο που ερχεται.
Προσωπικα εχω εναν ακομα λογο.Ο αγαπημενος μου Chris Leben θα παιξει δευτερο fight μεσα σε 20 μερες... 77.gif
Και ο Sexiyama ειναι τοσο επικινδυνος οσο και θεαματικος fighter.
Και ενας ακομα καλος λογος ειναι οτι ο George Sotiropoulos παει για μια ακομα νικη που θα τον φερει πιο κοντα στο titleshot.
Tελος αρκετο θεαμα θα πρεπει να δουμε στο rematch Soczynski vs Bonnart.
morrison
Τελικα το UFC116 δικαιωσε τις προσδοκιες...Εχοντας δει γυρω στα 100 UFC events πιστευω οτι ηταν απλα ενα απο τα καλυτερα της ιστοριας...
Δεν θελω να επεκταθω σε αποτελεσματα γιατι μπορει καποιος να μην το εχει δει ακομα...
captain charisma
το ματς του λεσναρ με το καργουιν ειχε αναμεικτα συναισθηματα..απ τη μια ηθελα να χασει ο λεσναρ αλλα κι απο την αλλη χαρηκα που κερδισε..το κεφαλι του λεσναρ πρεπει να ειναι απο ατσαλι..απορω πως αντεξε τα ανελεητα σφυρια του καργουιν που του εκανε τη μουρη του κρεας?αν ηταν αλλος στη θεση του θα το ειχε παρατησει..ο καργουιν στο πρωτο 5λεπτο φαινοταν οτι ηθελε να παει για ΚΟ και τα εδωσε ολα για ολα και ξεμεινε απο δυναμεις για τον επομενο γυρο οπου εμοιαζε λες και τον χτυπησε νταλικα..δεν μπορουσε να σταθει στα ποδια του..μηπως φταιει η φυσικη κατασταση του..
σε ενδεχομενη μονομαχια με τον φεντορ ο λεσναρ θα χασει...
morrison
QUOTE(captain charisma @ Jul 5 2010, 15:55 ) *
το ματς του λεσναρ με το καργουιν ειχε αναμεικτα συναισθηματα..απ τη μια ηθελα να χασει ο λεσναρ αλλα κι απο την αλλη χαρηκα που κερδισε..το κεφαλι του λεσναρ πρεπει να ειναι απο ατσαλι..απορω πως αντεξε τα ανελεητα σφυρια του καργουιν που του εκανε τη μουρη του κρεας?αν ηταν αλλος στη θεση του θα το ειχε παρατησει..ο καργουιν στο πρωτο 5λεπτο φαινοταν οτι ηθελε να παει για ΚΟ και τα εδωσε ολα για ολα και ξεμεινε απο δυναμεις για τον επομενο γυρο οπου εμοιαζε λες και τον χτυπησε νταλικα..δεν μπορουσε να σταθει στα ποδια του..μηπως φταιει η φυσικη κατασταση του..
σε ενδεχομενη μονομαχια με τον φεντορ ο λεσναρ θα χασει...

Γιατι ηθελες να χασει ο Lesnar;
Εισαι εναντιον του fake wrestling; smiley.gif

O Lesnar αποστομωσε αυτους που ελεγαν οτι θα πεσει με μια απ'τον Carwin...
Και ο Carwin αποστομωσε αυτους(μεταξυ των οποιων και εγω)που ελεγαν οτι το 12-0 εγινε εναντιον αδυναμων αντιπαλων και οτι μαλλον υπερτιμουνται οι δυνατοτητες του πριν το Fight...
Ο τυπος εκανε τοπι τον Lesnar,τι να λεμε τωρα...

Προσωπικα χαρηκα περισσοτερο την τεραστια νικη του Leben και εκεινη του George.

Aπο που συμπεραινεις οτι ο Lesnar θα εχανε απ'τον Fedor;;;
Και πλεον με εξτρα δεδομενο την ανθεκτικοτητα του Lesnar...
Eιναι λεπτες οι ισοροπιες και το ειδαμε και χτες και στο Fedor vs Werdum οποτε αδυνατα και τα προγνωστικα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.