Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δ' ΕΣΚΑ Α' ΟΜΙΛΟΣ 2013-14
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
daniel10



ΑΠΣ ΟΡΦΕΑΣ Κ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ.=



ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
North_gato
QUOTE (daniel10 @ Mar 30 2014, 00:19 ) *
ΑΠΣ ΟΡΦΕΑΣ Κ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ.=



ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.


ΑΠΣ ΟΡΦΕΑΣ Κ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ - ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ. 66- 64
daniel10
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1 ΟΜΙΛΟΣ

1 ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ 40 20-0-0

2 ΑΟΚ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ 37 17-3-0
3 ΑΠΣ ΟΡΦΕΑΣ Κ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 34 14-6-0
4 ΑΟ ΚΩΦΩΝ 31 11-9-0

5 ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 29 9-11-0
6 ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 29 9-11-0
7 ΑΟ ΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ 27 7-13-0
8 ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 27 7-13-0
9 ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (-2) 26 8-12-0
10 ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 23 3-17-0
11 ΑΣ ΠΕΥΚΗΣ (-4) 20 5-14-1
Shorty
Τον λογαριασμο τον εχει ενας φιλος μου , εγω ειμαι ενας παιχτης του Φοιτητικου το 8# συγκεκριμενα , εβλεπα πραγματα που ανεβαζετε και επειδη ενταξει στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο ειπα να μπω να απαντησω σαν παιχτης της ομαδας ... Αρχικα διαψευσαμε τις προβλεψεις ανεβαινοντας ,δευτερον ειμαστε μια ομαδα με 4 παιχτες ανω των 30 και ο επομενος μεγαλυτερος ειναι 22 χρονων οποτε μιλαμε για μια νεανικη ομαδα και εχω να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα μου , τωρα για τον λογο που ηθελα να απαντησω ειναι για καποια πραγματα που ειπωνονται και καλο θα ηταν αν δεν γνωριζεται να μην μιλατε , μειωνεται προσπαθειες παιχτων κλπ σε ολα τα topics συμβαινει αυτο αλλα μιλαω για μας , εβλεπα καθε φορα που αναφεροταν η ομαδα μου να γραφεται και τα παραπονα για την διοικηση μας ,συγνωμμη αλλα αλλο παιχτες , αλλο προπονητες και αλλο διοικηση ειδικα το τριτο δεν εχει σχεση για να κρινεις μια ομαδα και ντροπη σας οταν μιλαγατε για αισχη για την ομαδα και αναφερατε την διοικηση που το τι κανει και τι δεν κανει δεν απασχολει τους παιχτες και τους προπονητες , οσων αφορα την ομαδα μου τωρα προφανως και ειχαμε σκαμπανεβασματα , εσωτερικα προβληματα , τραυματισμους κλπ χασαμε απο τον τελευταιο (Λεοντειος) και καταφεραμε και στο τελος βρηκαμε τα πατηματα μας και επιασε τοπο η κουραση μας ολη την σεζον ... αλλα να αυτο ειναι που με εκνευριζει εμενα προσωπικα , ενα πολυ ομορφο forum το κανετε ορισμενοι γραμμη παραπονων ,γκρινιας ,σχολια για να μειωνεται αλλες ομαδες και να επεφημειται την δικια σας απροσωπα και οταν ειναι να πειτε κατι θετικο δεν βγαινει κανεις να πει ενα μπραβο η κατι παρομοιο ... δεν ζηταμε μπραβο δεν τα εχουμε και αναγκη να τα δουμε σε ενα forum αλλα οπως ορισμενοι μειωνεται καποιον , να μπορειτε επειτα να πειτε και ενα μπραβο ,ειναι αγενες απο μεριας ορισμενων ... Τελος παντων συγχαρητηρια σε ολες τις ομαδες για την προσπαθεια τους και ανεβηκαν και αυτες που προσπαθησαν αλλα δεν τα καταφεραν του χρονου τους ευχομαι !!! Καλη ξεκουραση και καλα μπανια σε ολους !!!


*Ειπωθηκε σε ποστ μια ατακα ενος για το ματς Γκυζη-Φοιτητικος οτι το highlight της βραδιας ηταν το κοψιμο του ξανθοπουλου σε εναν αμοιρο πιτσιρικα που μαλλον δεν τον ηξερε και δεν τον ειδε να ερχεται ... ναι ωραια ταπα δεν λεω απλα αμοιρος πιτσιρικας ? Το παλικαρι ειναι πρωτος σκορερ μας σε ολη την σεζον και εχει βαλει εφτα 30αρες φετος με τις συνεχομενες τωρα στα πλει οφφς και 3 χρονια τωρα αγωνιζοταν στην Αναγενηση Πετραλωνων ... εδω καθρεπτιζεται αυτο που λεω απο πανω "Οταν δεν ξερεις , τι μιλας ? " σε ορισμενους πανε οι απαντησεις μου και αυτοι ειναι που θα απαντησουν κιολας αν απαντησουν
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.