Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Πρωτάθλημα Α1 - Σεζόν 2013-2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
SteelGandalf
Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μέσα από την συγκεκριμένη θεματική ενότητα, θα σχολιάζουμε την πορεία της ομάδας μας κατά την διάρκεια της σεζόν.

Ελπίζουμε κι ευχόμαστε, φέτος, όλα να πάνε όπως τα υπολογίζουμε, όπως τα περιμένουμε και ακόμη καλύτερα.
SteelGandalf
1η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 12/10/2013, 18:00 (Novasports1)

Κ.Α.Ο. Δράμας - Άρης

Σε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες, ο Άρης θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του και στο πρωτάθλημα.

Μετά την σημαντική επικράτηση του για τον θεσμό του κυπέλλου, επί του ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας, η ομάδα μας έχει ταξιδέψει στην Δράμα με σκοπό να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κ.Α.Ο.Δ., μια ομάδα την οποία αντιμετώπισε και πέρσι εκτός έδρας στον 1ο γύρο (την 10η αγωνιστική), όταν και ηττήθηκε με σκορ 84-81 (με εκείνο τον απίστευτο τρόπο με την τεχνική ποινή του Γκόντα στον Πάσαλιτς, 2 δευτερόλεπτα πριν λήξει ο αγώνας).

Στο παιχνίδι του 2ου γύρου, βάλαμε τα πράγματα στην θέση τους κι επικρατήσαμε με άνεση (85-73) στην έδρα μας.

Μια εικόνα από την ομάδα του Άρη έχουμε. Φυσικά η ομάδα δεν έπαιζε πλήρης, στο προχθεσινό παιχνίδι, αφού ο Σαρικόπουλος δεν ήταν (και προφανώς εξακολουθεί να μην είναι) έτοιμος, ενώ και ο Λαρεντζάκης με τον Μήτογλου δεν συμμετείχαν. Η ομάδα θέλει τον χρόνο της, αλλά πήραμε κάποια δείγματα του τι θα περιμένουμε φέτος.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα της Δράμας, μετά την ανανέωση των Μπένα και Μπάβτσιτς στους ψηλούς, αποκτήθηκαν και οι Polk, Lazeric, Covic, Markovic, Vaughn, Χρυσικόπουλος, Σπυριδωνίδης. Ίσως να μου διαφεύγει και κάποιος.

Ολοκαίνουργια ομάδα, από την οποία δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το τεχνικό τιμ της ομάδας, αφού πριν λίγο καιρό (πριν ένα μήνα περίπου), στα πλαίσια του τουρνουά του Αριστοτέλη Φλώρινας, η ομάδα μας επικράτησε, έστω και δύσκολα, του Κ.Α.Ο.Δ. με σκορ 78-72.

Αναμένεται να διεξαχθεί μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση κι εμείς δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε να κερδίσει ο Άρης. wink.gif

QUOTE(www.pressaris.gr)
Με κόσμο στη Δράμα παρά τα 20 ευρώ στο εισιτήριο!

Οπαδοί του Άρη θα βρεθούν στην Δράμα και θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας κόντρα στον ΚΑΟΔ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ΚΑΕ δεν ζήτησε επίσημα εισιτήρια, όμως υπάρχει πρόβλεψη από την γηπεδούχο ομάδα για να είναι ανοικτά τα εκδοτήρια του «Δ. Κραχτίδης».


Τα εισιτήρια τιμώνται 20 ευρώ και είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα παίξει με την συμπαράσταση του κόσμου του, είτε από την Θεσσαλονίκη, αλλά κυρίως από την Δράμα και τις γύρω περιοχές, όπου υπάρχει έντονο το Αρειανό στοιχείο.
Timemaster
άντε καλή αρχή να έχουμε και καλά αποτελέσματα.

Αν και είναι δύσκολο παιχνίδι μιας και σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να μπαίνουμε με την λογική ότι είμαστε το αουτσάιντερ και ότι πρέπει να παλέψουμε για την νίκη μιας και μπορεί να έχουμε το ταλέντο μας λείπουν πολλά άλλα πράγματα είναι ευκαιρία να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη σεζόν μετά από πολλά χρόνια.

Η τελευταία φορά που πήραμε το ροζ φύλλο στην πρεμιέρα ήταν στις 11/10/ πριν από ακριβώς 5 χρόνια σε παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στο Αλεξάνδρειο.
Βέβαια το αρνητικό σερί μας οφείλεται και στις δύσκολες πρεμιέρες που είχαμε (από δύο φορές με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό)


rolleyes.gif
SteelGandalf
11/10/2008 εννοείς, να υποθέσω (αφού μιλάς για 5 χρόνια πριν).

Το θέμα δεν είναι η νίκη της πρεμιέρας (ποιος δεν την θέλει βέβαια), αλλά η πορεία μέσα στην σεζόν και η κορύφωση της ομάδας, στα playoffs.

Αυτό που μας "πονούσε" ολόκληρη την περσινή σεζόν, όταν και το μεγαλύτερο νικηφόρο μας σερί ήταν οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες που πετύχαμε τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου (προηγουμένως είχαμε φτάσει, μια φορά, μέχρι τις 3 συνεχόμενες), αλλά η γενική μας εικόνα ήταν μιας ασταθούς ομάδας που αδικούσε, κατά βάση, τον εαυτό της.

Αν το αποφύγουμε φέτος αυτό και, κυρίως, τα νεκρά διαστήματα (ιδίως του 3ου δεκαλέπτου) που παρουσιάζαμε τα προηγούμενα χρόνια, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Κ.Α.Ο.Δ. - Άρης : 18-17

Πολύ ανοιχτό παιχνίδι, μέχρι στιγμής, με κακές επιθετικές επιλογές, ειδικά από πλευράς Άρη, με τρομερή ενέργεια από όλους τους παίχτες.

Ο Άρης δεν μπορεί να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα και δεν μπορεί να βρει τον ελεύθερο παίχτη, σε αρκετές των περιπτώσεων, ώστε να βγάλει κάποια ελεύθερα σουτ. Πολλές ατομικές ενέργειες που δεν μπορούν να μας οδηγήσουν σε θετικά, ως επί το πλείστον, αποτελέσματα.

Κακή συγκέντρωση, σε κάποιες περιπτώσεις, αμυντικά και πάλι καλά που είμαστε μόνο με έναν πόντο πίσω.

======================================================================

Στην 1η περίοδο δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντς, ειδικά τα αμυντικά μας, ενώ στην 2η είμαστε κυρίαρχοι πίσω, αλλά παίρνουμε και κάποια επιθετικά, με αποτέλεσμα να έχουμε και δεύτερες ευκαιρίες στην επίθεση.

Αν και ξεκινήσαμε άσχημα και την 2η περίοδο (βρεθήκαμε και 5 πόντους πίσω), καταφέραμε να επιστρέψουμε και τώρα προηγούμαστε με 22-23 (στα μισά της), με έναν Air Jordan Pelekano, που όταν ξεχύνεται στον αιφνιδιασμό, είναι ασταμάτητος και άκρως εντυπωσιακός!

Σφίξαμε και την άμυνα μας και με αυτό ως εφαλτήριο, δείχνουμε πιο δυνατοί τώρα. Έχουμε κλειδώσει τον Κ.Α.Ο.Δ. στους 22 πόντους από τα πρώτα δευτερόλεπτα της 2ης περιόδου
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Κ.Α.Ο.Δ. - Άρης : 33-28

Εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι και ήμασταν μπροστά στο σκορ με τέσσερις πόντους (22-26), η κακή συγκέντρωση και κάποιες καλές ενέργειες του Χρυσικόπουλου, έφεραν μπροστά τους γηπεδούχους, έστω και προσωρινά, με έναν πόντο (27-26). Απαντήσαμε γρήγορα, με ένα καλάθι, αλλά μείναμε εκεί. Χαλάρωσε η άμυνα μας, βρήκε ο Κ.Α.Ο.Δ. κάποια σουτ και έφερε το σκορ στο 33-28.

Πάρα πολύ άστοχη η ομάδα μας, εκευριστικά θα έλεγα, ακόμη και σε ελεύθερα σουτ, που βρήκαμε τον τρόπο να τα κάνουμε.



Βλέπετε κι εσείς πόσο άστοχοι είμαστε στα σουτ δύο πόντων. Απαράδεκτο ποσοστό (6/18), αν αναλογιστούμε πως αρκετά από αυτά έγιναν ελεύθερα.

Κακοί και στις βολές που θεωρώ απαράδεκτο να τις χάνουμε με αυτό τον ρυθμό (ειδικά από κάποιους ταλαντούχους παίχτες περιμένω σαφώς περισσότερα).

Υστερούμε, σε σύνολο, στα ριμπάουντς, αλλά σε γενικές γραμμές, νομίζω πως στην επίθεση είναι το πρόβλημα (με την αστοχία, όπως προείπα) και γι' αυτό βρισκόμαστε πίσω στο σκορ.

Ας ελπίσουμε να αλλάξει αυτό στο δεύτερο ημίχρονο.

========================================================================

Εκπληκτικό ξεκίνημα δευτέρου ημιχρόνου με τον Άρη να πετυχαίνει 14 πόντους σε τρία λεπτά.

Το σκορ είναι 36-42. Μπαίνουν τα σουτ που δεν είχαν μπει μέχρι τώρα και να που επιβεβαιώνομαι.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

========================================================================

Εντάξει, δεν παίζουμε μόνοι μας, το ξέρω, αλλά κάτι κενά διαστήματα μας, επιτρέπουν στους γηπεδούχους όχι μόνο να είναι κοντά στο σκορ, αλλά να μας προσπερνούν κιόλας.

Αδικούμε τους εαυτούς μας με αυτά τα κενά.

========================================================================

3η Περίοδος

Κ.Α.Ο.Δ. - Άρης : 45-48

Η κεκτημένη ταχύτητα εισόδου μας στην 3η περίοδο, ήταν η αιτία που καταφέρνουμε να βρισκόμαστε μπροστά στο σκορ.

Στα τελευταία 3-4 λεπτά της συγκεκριμένης περιόδου, δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε ούτε με αίτηση.

Κάκιστος, μέχρι στιγμής, ο Αθηναίου που δεν μπορεί να σκοράρει ούτε με βολές (0/2 πριν λίγο). Πέτυχε 2-3 καλάθια ο Βεζένκοφ, που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει τόσο τρακαρισμένος.

Έχει δρόμο το παιχνίδι, αλλά χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση, καλύτερες επιλογές στην επίθεση και δυνατή άμυνα.

========================================================================

Ήθελα να το πω από το 1ο παιχνίδι, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το ίδιο και σήμερα, από το 1ο ημίχρονο και πόσο δε περισσότερο τώρα που ολοκληρώνεται ο αγώνας. Το καθυστέρησα μόνο και μόνο για να μην τον γρουσουζέψω. Δεν μπορώ να το καθυστερήσω όμως άλλο.

Most improved player of ARIS, so far, Efthymis Tsakaleris!!!

Αν έβαζε και τις βολές, θα ήταν σούπερ, αλλά τότε θα λεγόταν Tsakaleric... tongue.gif

53-61 και απομένουν τεσσεράμισι λεπτά για το τέλος...
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Κ.Α.Ο.Δ. - Άρης : 58-66

Επαγγελματική νίκη. Πως αλλιώς να την χαρακτηρίσεις.

Με εφαλτήριο την εξαιρετική μας άμυνα, την τρομερή μας ενέργεια και την βελτίωση των σουτ, με την ευστοχία των οποίων, στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθαν στα ίσα τους τα ποσοστά μας (χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι αξιομνημόνευτο), η ομάδα κατέκτησε μια σπουδαία, εκτός έδρας, νίκη και μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League.



Μπορείτε να αντιληφθείτε την διαφορά στα ποσοστά των σουτ δύο πόντων, μεταξύ των δύο ημιχρόνων.

Άθλια τα ποσοστά και των δύο ομάδων στις ελεύθερες βολές, ενώ τρομερό το ποσοστό ευστοχίας της ομάδας του Άρη στα τρίποντα. Η διαφορά των ριμπάουντς, υπέρ του Κ.Α.Ο.Δ., έχω την αίσθηση πως δημιουργήθηκε από την αρχή, αλλά ο Άρης στην συνέχεια κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση. Τεράστια η διαφορά στις ασσίστς (2 με 12), γεγονός που δείχνει πόσο πιο ομαδικά έπαιζε ο Άρης, ειδικά στο 2ο ημίχρονο.

Υ.Γ. Στο site του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr), το σκορ αποτυπώνεται ως 58-66.
tuareg
με κατω απο 50 στις βολες και χαλι στα διποντα,βεζε ανυπαρκτο,αθηναιου γτπ,ασημακο χαλι επιθετικα,χαριση εξω 15 λεπτα στο β ημιχρονο και κερδισαμε παλι σχετικα ευκολα ελεγχωντας καλα στο β το παιχνιδι.....
SteelGandalf
Έχεις απόλυτο δίκιο, τα είπα και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Με προβληματίζει τρομερά η θέση 5. Θεωρώ (το λέω και το ξανά λέω) πως με τις δυνατές ομάδες, θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Ουσιαστικά με μοναδικό 5άρι τον Χαρίση, ο οποίος από τη μία βρίσκεται στα 33, από την άλλη είναι επιρρεπής στα φάουλ, αναγκαζόμαστε να παίζουμε με χαμηλότερα σχήματα (με Ασημακόπουλο ή Τσακαλέρη στο 5). Άντε να γυρίσει ο Σαρικόπουλος, αλλά και πάλι δεν θα είμαστε καλά (αφού κι εκείνος έχει τα ανάλογα θέματα του).

Ανύπαρκτοι, πάντως, επιθετικά οι Ασημακόπουλος και Αθηναίου. Πάλι καλά που δεν μας στοίχησε...
Timemaster
όντως επαγγελματική νίκη και μια μεγάλη απάντηση στα ερωτηματικά που είχαμε για το ρόστερ...

Χωρίς να έχω δει το παιχνίδι και μόνο από το live score του ΕΣΑΚΕ και από παραπλήσια σάιτ
κρίνω πως το πρόβλημα σκοραρίσματος φέτος με την αποχώρηση του Πάσαλιτς και του Βεργίνη αλλά και χωρίς να διαθέτουμε έναν μεγάλο Αμερικάνο σκόρερ θα το πάρουμε από όλους τους παίχτες.
Σήμερα είχαμε τον Πελεκάνο πρώτο σκόρερ με 15. Τους Γκίκα και Τσακαλέρη με 11 και 10 και τον Μποχωρίδη με 9.
Αύριο θα είναι κάποιοι άλλοι.

Το πρόβλημα με τα αργά πόδια των σέντερ μας αλλά και την κούραση σε αυτή τη θέση την καλύπτουμε με τα πολλά χιλιόμετρα που τρέχουν οι γκαρντ μας.
Μποχωρίδης, Μούρτος φαίνεται να κάνουν πολύπλευρη δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Από την μία πιέζουν τους αντίπαλους κοντούς και από την άλλη κόβουν τις πάσες ή δίνουν βοήθειες κάτω από το καλάθι. Δεν είναι τυχαίο που πήραν μαζί 12 από τα 28 ατομικά ριμπάουντ της ομάδος.

Τα αρνητικά βέβαια είναι τα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο (νομίζω στο δεύτερο κάναμε μόλις 2)
οι χαμένες βολές (10)
Το κακό ποσοστό στα δίποντα (45%)
και η ελαφρός χαμένη μάχη των ριμπάουντ (ο ΚΑΟΔ πήρε το 68% της μπασκέτας του και εμείς το 63% της δικής μας)

rolleyes.gif
tuareg
τα ριμπαουντ φαινονται ετσι επειδη τα χασαμε ολα στο πρωτο τριλεπτο...ειχε 8-0 ο καοδ σε καποια στιγμη..μετα ισορροπησε το πραγμα
d.fosses
Πολύ καλός ο Γκίκας σήμερα και πολύ κακός ο Τσόβιτς,
Ερωτηματικό/μυστήριο παραμένει η μη χρησιμοποίηση του Λαρεντζάκη!
SteelGandalf
QUOTE(d.fosses @ Oct 12 2013, 20:58 ) *
Πολύ καλός ο Γκίκας σήμερα και πολύ κακός ο Τσόβιτς,
Ερωτηματικό/μυστήριο παραμένει η μη χρησιμοποίηση του Λαρεντζάκη!


Παράληψη μου για τον Λαρεντζάκη. Ήθελα να εκφράσω κι εγώ την απορία μου.

Βρίσκεται στην ομάδα τόσο καιρό κι όμως δεν πήρε λεπτό συμμετοχής ούτε στο προχθεσινό ούτε στο σημερινό παιχνίδι.

Επίσης, δεν είδα ούτε προχθές και ούτε σήμερα τις αποστολές της ομάδας μας. Ποιοι βρίσκονταν στην 12άδα.

Για τα ριμπάουντς το είπα και πιο πάνω. Στην αρχή δημιουργήθηκε η διαφορά και μετά ισορροπήσαμε την κατάσταση, αλλά η τελική διαφορά σε μπερδεύει αν δεν έχεις δει το παιχνίδι.
tuareg
QUOTE (SteelGandalf @ Oct 12 2013, 21:02 ) *
Παράληψη μου για τον Λαρεντζάκη. Ήθελα να εκφράσω κι εγώ την απορία μου.

Βρίσκεται στην ομάδα τόσο καιρό κι όμως δεν πήρε λεπτό συμμετοχής ούτε στο προχθεσινό ούτε στο σημερινό παιχνίδι.

Επίσης, δεν είδα ούτε προχθές και ούτε σήμερα τις αποστολές της ομάδας μας. Ποιοι βρίσκονταν στην 12άδα.

Για τα ριμπάουντς το είπα και πιο πάνω. Στην αρχή δημιουργήθηκε η διαφορά και μετά ισορροπήσαμε την κατάσταση, αλλά η τελική διαφορά σε μπερδεύει αν δεν έχεις δει το παιχνίδι.


αγγελου για λαρεντζακη
Περιμένουμε και τον Σαρικόπουλο, περιμένουμε τον Χαντ, είναι έτοιμος ο Λαρεντζάκης, θυσιάζουμε τον Λαρεντζάκη στην ομάδα για να ζητάμε την άμυνα και την πίεση, έναν παίκτη με πολύ καλό επιθετικό ένστικτο. Ελπίζω να κάνουμε σωστά και συνεχίζουμε.

οι 12αδα και τη τεταρτη και σημερα ηταν
αθηναιου-γκικας-μουρτος
μποχω-πουλιανιτης
πελικαν-λαρε
βεζε-ασημακο-τσακαλ
χαρισης-σαρικο
SteelGandalf
Δηλαδή ο συγκεκριμένος παίχτης δεν παίζει άμυνα; Αυτό μας λέει;

Κι εν πάσει περιπτώσει, ακόμη κι έτσι να είναι, δεν δικαιούται 2-3 λεπτά για να δούμε τι μπορεί και σε συνθήκες αγώνα να πετύχει;
benchwarmer
Ο Άρης είναι με διαφορά η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα του πρωταθλήματος. Γενικά όμως η φετινή χρονιά είναι πραγματικά το "εύκολο" κομμάτι της υπόθεσης. Έχετε εμπιστοσύνη στον Αγγέλου και όλα θα γίνουν.
Το δύσκολο κομμάτι είναι να καταφέρει η διοίκηση να κρατήσει τους νέους που πραγματικά θα ξεχωρίσουν φέτος (Μποχωρίδης σίγουρα, Βεζένκοφ(?) κλπ) και να μην τους ξεπουλήσει. Εάν μάλιστα καταφέρει και τους πλαισιώσει με 2-3 πραγματικά αξιόλογους ξένους (πχ έναν στη θέση 5 που κάνει μπαμ), τότε ο Άρης του χρόνου θα είναι 100% ομάδα επιπέδου Eurocup (τουλάχιστον). Αυτό είναι το πραγματικό στοίχημα.
SteelGandalf
Μην λέμε τα ίδια. Εφόσον έχουν συμβόλαια, με την τωρινή διοίκηση, δεν πρόκειται να ξεπουληθούν.

Ο Βεζένκοφ, πάντως, ακόμη δεν φαίνεται πουθενά. Ο Μποχωρίδης έχει πολύ περισσότερο "θράσος".
d.fosses
Ο Άρης πονάει πολύ στα rebounds, σήμερα ο Χαρίσης είχε 0 και ο Πελακάνος μόνο 1.
SteelGandalf


ΠΑΟΚ is next, απαντώ εγώ. wink.gif

Αλλά αυτή την φορά, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή γιατί έχει εξαιρετικό προπονητή.

Εννοείται πως πρέπει να γεμίσει το Nick Galis Hall.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας με τη νέα ονομασία της σάλας.
tuareg
QUOTE (d.fosses @ Oct 12 2013, 22:28 ) *
Ο Άρης πονάει πολύ στα rebounds, σήμερα ο Χαρίσης είχε 0 και ο Πελακάνος μόνο 1.


κι ο μποχωριδης 7 κι ο βεζε 6...εκτος απο το πρωτο τριλεπτο σημερα ουτε στο υπολοιπο παιχνιδι,ουτε με το παοκ τη τεταρτη υπηρξε προβλημα.
Βεβαια λειπει ενας αθλητικος ψηλος,θα δουμε με ομαδες με τετοια φροντλαιν τι θα γινει...
yorgos
Οι δηλώσεις Αγγέλου για το Λαρετζάκη μάλλον προφορικό καψόνι είναι. Σα να του λέει "ξεκίνα να παίζεις άμυνα αν θες να βρεις χρόνο συμμετοχής". Δεν έχουμε βέβαια εικόνα των προπονήσεων της ομάδας, αλλά αν αυτή την εικόνα έδωσε ο μικρός, ίσως να είναι καλή τακτική. Το βασικό είναι ότι δεν έχει κοστίσει.
d.fosses
QUOTE(tuareg @ Oct 12 2013, 22:32 ) *
κι ο μποχωριδης 7 κι ο βεζε 6...εκτος απο το πρωτο τριλεπτο σημερα ουτε στο υπολοιπο παιχνιδι,ουτε με το παοκ τη τεταρτη υπηρξε προβλημα.
Βεβαια λειπει ενας αθλητικος ψηλος,θα δουμε με ομαδες με τετοια φροντλαιν τι θα γινει...

Να προσθέσω και ο Μούρτος 5
Σήμερα το παιχνίδι στη Δράμα κρίθηκε στα τρίποντα, ο Καοδ ευστόχησε σε μόνο 1 και ο Άρης είχε 9 εύστοχα τρίποντα.
Zoys
Αν προσφέρεται κάπου το ματς με τον ΚΑΟΔ για download ας το γράψει κάποιος.
tuareg
Το γιλέκο του Άρη

Το πρωί της Πέμπτης, ούτε 24 ώρες είχαν περάσει από την νίκη – πρόκριση του κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ, φιλοξένησα στο στούντιο του ARENA 89.4 τον Αντώνη Ασημακόπουλο. Μετά το τέλος της εκπομπής, ο αρχηγός του Άρη μου εμπιστεύτηκε το «σουβενίρ» που αποκόμισε από τον προημιτελικό της Πυλαίας. Η σύγκρουσή του με τον Τσόκλα, του απέφερε ένα βαρύ χτύπημα στο στήθος.

Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για κάταγμα στον θώρακα, ωστόσο η μαγνητική έδειξε οστικό οίδημα. Ο γιατρός του Άρη, Ιωσήφ Γαβριηλίδης, ενημέρωσε τον Αντώνη ότι είχε γλιτώσει τα χειρότερα, όμως του ζήτησε να προστατέψει τον εαυτό του και να μην παίξει στην Δράμα. Αλλά ο αρχηγός είχε άλλη άποψη. Διαβάστε τι μου είπε αυτολεξεί, μεταφέροντάς μου την στιχομυθία με τον κ. Γαβριηλίδη:

«Γιάννη, του είπα ότι δεν το χάνω το παιχνίδι και απλά, τον ρώτησα αν μπορεί να πάθω μεγαλύτερη ζημιά. Μου απάντησε ότι, Αντώνη όχι, αλλά ο πόνος θα είναι πολύ έντονος και ότι θα δυσκολεύεσαι σοβαρά στην αναπνοή. Αρκεί να βάλεις ένα ειδικό προστατευτικό γιλέκο μέσα από την φανέλα σου. Του ζήτησα να βρει το γιλέκο Γιάννη γιατί αντέχω τον σωματικό πόνο, αλλά δεν αντέχω να βλέπω τα παιδιά να παλεύουν και εγώ να είμαι έξω από το παρκέ…»

Πάμε τώρα και στην συνέχεια της ιστορίας. Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ και το παλικαρίσιο διπλό του Άρη, δεν μπορούσα να μην πάρω τον Αντώνη τον Ασημακόπουλο και να τον ρωτήσω – ανθρώπινα – πως είναι. Γιατί μέσα στο παρκέ, έδειχνε σαν να μην έχει απολύτως τίποτα. «Τόσο καλό ήταν το γιλέκο αρχηγέ» τον ρώτησα, για να έρθει η απάντηση που με έκανε να… χάσω το ακουστικό από το χέρι μου: «Γιλέκο ήταν ο κόσμος μας Γιάννη! Μπορεί να πέθαινα και τότε και τώρα στον πόνο, αλλά εκείνη την ώρα τους άκουγα, τους έβλεπα και δεν καταλάβαινα τίποτα»!

Στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού, το συναίσθημα λένε ότι δεν χωρά. Όμως αυτός ο Άρης, ο μπασκετικός Άρης, έχει όσο συναίσθημα δεν έχουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 μαζί. Όχι, ο Ασημακόπουλος δεν είναι ο… Κολοκοτρώνης επειδή φόρεσε προστατευτικό γιλέκο, αλλά μην μου πείτε ότι θα του έλεγε κανείς τίποτα αν φορούσε τα πολιτικά και έκανε από τον πάγκο τον χειροκροτητή στην Δράμα. Άλλωστε γυναίκα έχει και την λατρεύει (γεια σου ρε Λενάκι), δυο παιδιά έχει και τα λατρεύει επίσης, γιατί να μην ξεκουραζόταν στην πρεμιέρα για να είναι ετοιμοπόλεμος στο ντέρμπι του Nick Galis Hall με τον ΠΑΟΚ;

Ο Ασημακόπουλος όμως διάλεξε. Και η δική του απόφαση, στα δικά μου μάτια, καθρεφτίζει τα αποδυτήρια και την φιλοσοφία του φετινού μπασκετικού Άρη. Μιας ομάδας που έχει αδυναμίες, θα έχει σκαμπανεβάσματα, θα φάει τα σκαμπίλια της στην διάρκεια της χρονιάς, αλλά δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πάει σπίτι του ατσαλάκωτος και να πει ότι «απόψε κέρδισα χαλαρά τον Άρη». Αυτός ο Άρης που έκτισαν φέτος προπονητής και διοίκηση, θα ψήνει το ψάρι στα χείλη όλων. Και αν φάει και καμιά… εικοσάρα στο κεφάλι, πράγμα που θα συμβεί, κάποιοι από τους αντιπάλους του δεν θα έχουν αποφύγει τις μελανιές στα κορμιά τους. Από μια προσωπική άμυνα, από την διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, από κάτι βρε αδερφέ.

Όπως βλέπετε, δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σχολιάσω το αγωνιστικό σκέλος της νίκης του Άρη στην Δράμα. Δεν έχει σημασία την δεδομένη στιγμή. Αυτό που μετρά τώρα, για να συνδέσω την νίκη επί του ΚΑΟΔ με τον Αντώνη Ασημακόπουλο και τον τραυματισμό του, είναι να «φορέσει» ο κόσμος του Άρη στην ομάδα το προστατευτικό της γιλέκο. Να την αγκαλιάσει, να την στηρίξει, να την αγαπήσει, να την χειροκροτήσει, να την προστατεύσει. Να την κάνει δικιά του ομάδα, με όλη την σημασία της λέξης. Να την κάνει κομμάτι της οικογένειάς του. Κομμάτι του.

Ξέρω ότι τις επόμενες ημέρες, η ΚΑΕ Άρης θα βρίσκεται στο επίκεντρο εγκωμιαστικών σχολίων. Αγωνιστικά, διοικητικά, όλα θα φαίνονται τέλεια σε όλους. Ξέρω καλά ότι το ερχόμενο Σάββατο, στο Nick Galis Hall, δεν θα πέφτει καρφίτσα. Ξέρω όμως ότι ο φετινός Άρης, που παλεύει καθημερινά κάτω από τα 22 λάβαρα του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ (τους 21 τίτλους και την φανέλα με το νούμερο 6), αξίζει μιας καλύτερης τύχης. Μιας πιο δίκαιας ευκαιρίας. Μιας πιο γνήσιας μεταχείρισης. Αξίζει μεγαλύτερης πίστης και στήριξης. Αξίζει ποιοτικότερης και εντονότερης δημοσιογραφικής προβολής. Αξίζει περισσότερα από τα 600 διαρκείας που είχαν πωληθεί πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Ευτυχώς για όλους μας , ποτέ δεν είναι αργά…

http://arenafm.gr/daskalou/apopsi/2013/10/...ml#.UlpW7RBg_IW
Johnaros
Ψυχάρα ο Αντώνης.
Ελπίζω να μην τον ξεχάσουν όταν αποσυρθεί.
tuareg
QUOTE (Johnaros @ Oct 14 2013, 11:13 ) *
Ψυχάρα ο Αντώνης.
Ελπίζω να μην τον ξεχάσουν όταν αποσυρθεί.


1+1 εχει,προβλεπω του χρονου να μενει αλλα οχι σαν παικτης...

btw για το παιχνιδι του Σαββατου

Οδηγίες προς ναυτιλομένους…


http://basketballaris.gr/%CE%BF%CE%B4%CE%B...CF%82/#comments

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Timemaster
QUOTE(tuareg @ Oct 17 2013, 17:33 ) *
1+1 εχει,προβλεπω του χρονου να μενει αλλα οχι σαν παικτης...

btw για το παιχνιδι του Σαββατου

Οδηγίες προς ναυτιλομένους…


http://basketballaris.gr/%CE%BF%CE%B4%CE%B...CF%82/#comments

smiley.gif smiley.gif smiley.gif



εγώ νομίζω πως θα μείνει αλλά πλέον σαν δωδέκατος παίχτης αποδυτηρίων.

Τώρα για το άρθρο του night εντάξει κλαίω από τα γέλια!!!
Το κακό είναι πως θα έρθουν σίγουρα τέτοια άτομα!!!

Εγώ τώρα πάω να πάρω το διαρκείας μου και ραντεβού στον Νικ Γκάλης

rolleyes.gif
SteelGandalf
2η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 19/10/2013, 21:30 (Novasports1)

Άρης - Π.Α.Ο.Κ.




Οι δύο ομάδες, ακριβώς 10 ημέρες μετά την πρώτη φετινή τους σύγκρουση, θα δοκιμάσουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Αυτή τη φορά, ούσες πιο υποψιασμένες, αλλά και με λιγότερο άγχος, ειδικά για τους φιλοξενούμενους.

Δεν ξέρω αν θα παρουσιαστούν πιο έτοιμες από το παιχνίδι εκείνο, αν και λογικά κάτι τέτοιο θα συμβεί, αφού μετρούν δύο γεμάτα σαραντάλεπτα. Το κατά πόσο θα φανεί αυτή τους η ετοιμότητα στην εικόνα που θα βγάζουν εντός παρκέ, αποτελεί ένα ερωτηματικό.

Η κεντρική σάλα του Παλαί ντε Σπορ, με ονομασία "Nick Galis Hall", αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά και το παρόν θα δώσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, ο Θεός.

Οι παίχτες μας, από τη μία θα έχουν πολλά έξτρα κίνητρα (παρουσία του Νικ στην εξέδρα, ικανοποίηση του κόσμου τους, επανάληψη της επικράτησης επί του συμπολίτη) για να κερδίσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, πραγματοποιώντας ονειρικό ξεκίνημα στις επίσημες υποχρεώσεις της χρονιάς.

Από την άλλη όμως, θα πρέπει να διαχειριστούν, εκτός από τους αντιπάλους τους και το δικό τους άγχος, διότι όλα τα παραπάνω δεδομένα, μπορεί να λειτουργήσουν ανασταλτικά στο να πιάσουν μια καλή απόδοση. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται, ως επί το πλείστον, για αρκετά νεαρά και άπειρα παιδιά, τα οποία δεν έχουν τις παραστάσεις και τις εμπειρίες για να διαχειριστούν, εύκολα, τέτοια παιχνίδια.

Η ομάδα του Άρη και στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της, έδειξε πως το φετινό βασικό της όπλο, αποτελεί η δυνατή της άμυνα, μέσα από ομαδική δουλειά, αλλά και ατομική ενέργεια του κάθε παίχτη ξεχωριστά. Με αυτό, ως εφαλτήριο, κατάφερε να πετύχει δύο σημαντικές νίκες (σε κύπελλο και πρωτάθλημα), αφού στην διάρκεια των αγώνων κατάφερε να βρει κι έναν ικανοποιητικό επιθετικό ρυθμό (σίγουρα καλύτερο από αυτόν των αντιπάλων της), αλλά η χρονιά κάθε άλλο παρά εύκολη προμηνύεται.

Δεν τίθεται θέμα πως θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση, σταδιακά, κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ακόμα όμως είναι νωρίς.

Με τα ίδια περίπου δεδομένα θα έρθει και ο ΠΑΟΚ στο "Nick Galis Hall", αφού δεν κατάφερε, την ύστατη ώρα, να βρει τον έξτρα παίχτη που έψαχνε ο προπονητής του. Μάλιστα, θα έχει και την απουσία του Mark Payne, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου. Όποια προσθήκη γίνει, θα συμβεί μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σίγουρα θα είναι περισσότερο υποψιασμένος και, όπως είπα και πιο πάνω, με λιγότερο άγχος, αφού δεν πρόκειται για παιχνίδι νοκ-άουτ, αλλά δεν θα έχει και την πίεση του κόσμου του (για νίκη). Αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία της ομάδας τους, εκτός και αν καταφέρει ο κόσμος του Άρη να τους στρεσάρει και να τους "πνίξει".

Ο κόουτς Μαρκόπουλος, σε αντίθεση με το παιχνίδι κυπέλλου, όταν και δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα για τον Άρη, θα έρθει σαφώς με περισσότερα όπλα στη φαρέτρα του, αφού γνωρίζει, πάνω-κάτω, τι θα αντιμετωπίσει.

Το αν θα καταφέρουν οι παίχτες του να εφαρμόσουν με επιτυχία αυτά που θα τους ζητήσει, είναι άλλο κεφάλαιο.

Κάτι αντίστοιχο, προφανώς, ισχύει και για τον κόουτς Αγγέλου. Ξέρει τι να περιμένει από τους αντιπάλους του και γνωρίζει ποιους πρέπει να προσέξει περισσότερο. Φυσικά, υπάρχουν παίχτες του ΠΑΟΚ που υστέρησαν σημαντικά στο πρώτο παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Παίχτες όπως ο Χαραλαμπίδης και ο Τσόχλας, δεν είναι και τόσο πιθανό να επαναλάβουν την κακή εμφάνιση του προηγούμενου παιχνιδιού.

Ανάλογες προσδοκίες υπάρχουν και για παίχτες του Άρη. Ειδικά για τον Βεζένκοφ, ο οποίος σ' εκείνο το παιχνίδι δεν έπιασε την απόδοση (κυρίως επιθετικά) που θα περιμέναμε.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, σε ένα γεμάτο γήπεδο με κολασμένη ατμόσφαιρα.

Θα περιμένουμε να δούμε, μέχρι και την τελευταία στιγμή, αν θα υπάρξουν παίχτες που θα απουσιάσουν ή που θα επιστρέψουν, αν και, ειδικά το τελευταίο, φαντάζει απίθανο και για τις δύο πλευρές.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Γκόντας (μαζί με Μητσόπουλο, Ανδρικόπουλο) σφυρίζει στο Παλέ το Σάββατο!

Ο Σπύρος Γκόντας μαζί με τους κ.κ. Μητσόπουλο, Ανδρικόπουλο θα είναι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο το βράδυ του Σαββάτου.


Ας ελπίσουμε, ο συγκεκριμένος, να παίξει όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, για το καλό του αθλήματος.

Ο κόσμος έχει ανάγκη να παρακολουθεί δίκαιους αγώνες, οι οποίοι κρίνονται εντός αγωνιστικών χώρων, από τις προσπάθειες των παιχτών και των προπονητών.
SteelGandalf
QUOTE(ARIS B.C.)
Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, θέλοντας να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, εν όψει του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014 με τον ΠΑΟΚ (19/10, 21.30), θα ήθελε να τονίσει τα εξής:

Τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ (Γρ. Λαμπράκη 2) θα είναι ανοικτά από τις 11.00 το πρωί έως τις 19.30, ώστε να εξυπηρετούνται οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο του αγώνα, το εισιτήριο διαρκείας ή να παραλάβουν την κάρτα εισόδου-διαρκείας τους. Από τις 19.30 θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου, τα οποία θα πωλούν εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.


Τονίζεται ότι από τις 17.00 έως τις 22.00 η Εγνατία από το ύψος του Συντριβανίου μέχρι την Γ’ Σεπτεμβρίου και οι δρόμοι γύρω από το Αλεξάνδρειο θα είναι κλειστοί και, επομένως, καλό θα ήταν όσοι προσέρχονται στο γήπεδο, να αποφύγουν την Εγνατία.

Επίσης, για λόγους ασφαλείας και για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του ελέγχου και της εισόδου στο γήπεδο, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες κλπ και να προσέλθουν εγκαίρως για την ταχεία εξυπηρέτησή τους.

Η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι στο “Nick Galis Hall” , το πρώτο της τη φετινή χρονιά και με την παρουσία των φιλάθλων της, μπορεί να κάνει όλη την Ελλάδα να θαυμάσει την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν και να καταστήσει τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ για ακόμη μία φορά αντικείμενο θαυμασμού και παράδειγμα προς μίμηση. Ας προστατεύσουμε την ομάδα μας, χωρίς αντικείμενα και υβριστικά συνθήματα και ας βοηθήσουμε όλοι μαζί για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του αγώνα.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Υποψήφιος για 12αδα ο Χαντ!

Έκπληξη με την παρουσία του Τζέρεμι Χαντ στην 12αδα του αυριανού αγώνα θέλει να κάνει ο Βαγγέλης Αγγέλου! Ο Αμερικανός γκαρντ προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο για πρώτη φορά φέτος να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον ηττημένο στο κύπελλο συμπολίτη.


Ο Χαντ είχε υποβληθεί στις αρχές του καλοκαιριού σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του. Ήταν μια δύσκολη εγχείριση με πολύ δύσκολη και επίπονη διαδικασία αποθεραπείας. Πλέον, βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Προσπαθεί να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό. Δεν πρόκειται να πιεστεί για να επιστρέψει, αν δεν είναι 100% να μπορέσει να προσφέρει έστω και ένα λεπτό. Δείχνει, όμως, ότι είναι σε καλή κατάσταση και αυτό τον κάνει υποψήφιο για μια θέση στην 12αδα.


QUOTE(www.onsports.gr)
Άρης: Με Σαρικόπουλο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με μία βασική προσθήκη, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, θα παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Άρης.


Οι δύο αντίπαλοι παίζουν αύριο (19/10, 21.30) στο «Nick Galis Hall» για τη 2η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και σε σχέση με τον προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, που είχε γίνει στο κλειστό της Πυλαίας, ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει ακόμα έναν παίκτη στη διάθεσή του. Ο λόγος για το Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος είναι πλέον έτοιμος αγωνιστικά και θα ριχθεί στη μάχη στο ντέρμπι. Αντίθετα, εκτός παρκέ παραμένει ο Τζέρεμι Χαντ, ο οποίος εκτιμάται πως θα υπολογίζεται από τον προπονητή του στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη, απέναντι στην Κηφισιά.

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν σήμερα το απόγευμα (18/10) την προετοιμασία τους για τον ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, όπως είχε γίνει και την παραμονή του αγώνα Κυπέλλου, η αποστολή θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.


Το ένα δημοσίευμα αναφέρει πως ίσως και να βρίσκεται στην αποστολή του σημερινού αγώνα ο Χαντ, ενώ το άλλο ισχυρίζεται πως από το επόμενο, εντός έδρας, παιχνίδι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Τι απ' όλα ισχύει, θα φανεί το βράδυ. Νομίζω όμως πως όσο καλά κι αν εξελίσσεται η κατάσταση του Τζέρεμι Χαντ, είναι νωρίς για να ρισκάρουμε την συμμετοχή του. Εννοείται πως ο κόουτς Αγγέλου διαθέτει καλύτερη άποψη και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει. Να δούμε αν, τελικά, θα μπορέσει να κάνει την πρώτη φετινή του εμφάνιση, έστω και στο επόμενο, εντός έδρας, παιχνίδι.

QUOTE(www.onsports.gr)
Αγγέλου: «Πρόκληση το ματς με ΠΑΟΚ»

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.


Οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν αύριο (19/10, 21.30) στο «Nick Galis Hall», με τους γηπεδούχους να πρέπει να δείξουν αυτοσυγκέντρωση και ομαδικότητα και στα σαράντα λεπτά του αγώνα εφόσον θέλουν να φθάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, όπως τόνισε ο προπονητής τους Βαγγέλης Αγγέλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η πρόκληση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ έχει πολλές παραμέτρους διαχείρισης. Την μπασκετική ποιότητα του αντιπάλου, ιδιαίτερα στα τελευταία δύο παιχνίδια, δημιουργικά και εκτελεστικά. Τον ενθουσιασμό και την ενεργοποίηση των φιλάθλων μας, αλλά και το δικό μας αγωνιστικό προσανατολισμό σε άμυνα και επίθεση, που χρειάζεται βελτίωση. Απέναντι σε όλα τα παραπάνω η αυτοσυγκέντρωση και η ομαδικότητα στα σαράντα λεπτά του αγώνα είναι βασικότατος στόχος για τον έλεγχο του παιχνιδιού».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Αμφίβολος ο… Γκάλης για το αποψινό ματς!

Χωρίς τον… Νίκο Γκάλη αναμένεται να παραταχθεί τελικά ο Άρης στον σημερινό αγώνα το βράδυ στο Αλεξάνδρειο. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο γήπεδο, λόγω μιας πολύ σοβαρής προσωπικής του υπόθεσης.


Θα γίνει προσπάθεια στην διάρκεια της ημέρας για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και να δώσει τελικά το παρών ο Γκάλης στο αποψινό παιχνίδι, κάτι που το θέλουν όλοι, κυρίως οι παίκτες, οι οποίοι και το είχαν ζητήσει από τον ίδιο στο τραπέζι που του έκαναν μέσα στην βδομάδα.

Ευχής έργον είναι να μπορέσει τελικά ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής να βρεθεί στο «Nick Galis Hall» στην φετινή πρεμιέρα του Άρη…
akratacity
ξερει κανεις καποιο link για το σημερινο παιχνιδι?
tuareg
QUOTE (akratacity @ Oct 19 2013, 15:17 ) *
ξερει κανεις καποιο link για το σημερινο παιχνιδι?


νομιζω οτι εχει κοψει η νοβα ολα τα λινκ...δεν υπαρχουν,ουτε στο μπασκετ ουτε στο ποδοσφαιρο...
ακομα και καποιος που εχει νοβα να κανει αναμεταδοση εκεινη την ωρα εχουν προνοησει και βγαινει στην οθονη στην ωρα του αγωνα ενα σημα με τους κωδικους οποτε οποιοι ειναι st by απο νοβα και τα ψαχνουν αναγνωριζουν ποιος την εχει κανει και το τρεχουν....
δε ξερω αν εχεις παρακολουθησει ,αλλα απο τη πρωτη αγωνιστικη του ποδοσφαιρου δεν εχει βρεθει λινκ σε παραγωγη που κανει η νοβα

SteelGandalf
Αν δεν έχεις πρόσβαση από το σπίτι, πας αναγκαστικά σε καφέ.
akratacity
QUOTE (SteelGandalf @ Oct 19 2013, 17:41 ) *
Αν δεν έχεις πρόσβαση από το σπίτι, πας αναγκαστικά σε καφέ.

πεφτει πανω στο ολυμπιακος-πλατανιας οποτε δυσκολα τα πραγματα
Zoys
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 19 2013, 17:41 ) *
Αν δεν έχεις πρόσβαση από το σπίτι, πας αναγκαστικά σε καφέ.

Έχει δίκιο ο φίλος κάτω. Είναι ελάχιστα τα καφέ που θα βάλουν μπάσκετ έναντι ποδοσφαίρου... Εντάξει, στη Θεσσαλονίκη φαντάζομαι πως το ΠΑΟΚ-Άρης προφανώς και θα κερδίσει ένα άλλο ματς Superleague, αλλά σε κάθε άλλη πόλη αποκλείεται.

blove.gif
SteelGandalf
Υπάρχουν άπειρα καφέ με πολλές τηλεοράσεις. Αυτό σημαίνει πως κάποια, έστω μία, μπορεί να προβάλλει το Άρης - ΠΑΟΚ.

Ψάξε το.

Τελικά εκτός 12άδας ο Τζέρεμι Χαντ, αλλά μέσα σε αυτή, για πρώτη φορά φέτος, ο Κώστας Μήτογλου.

Σε λιγότερο από μία ώρα, θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο κόσμος έχει αρχίσει να γεμίζει το γήπεδο.

Ελάχιστα εισιτήρια υπάρχουν διαθέσιμα.
rchos
Έτοιμοι για ντέρμπι.
Φέτος είναι ιδέα μου ή υπάρχει μεγαλύτερη ανυπομονεσία για αυτό το ματς?


Όσο για τις καφετέριες και το παιχνίδι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πετύχεις κάποια που να δείξει το Άρης-Πάοκ στο μπάσκετ και όχι το Πλατανιάς-Ολυμπιακός στην μπάλα στην Αθήνα.
yorgos
Όχι ότι είναι το ίδιο, αλλά σε σαλονικιώτικο ράδιο θα το ακούσεις μάλλον σχεδόν όλο (http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=632) χωρίς να ακούς σχόλια για...τον Πλατανιά, ενώ την εξέλιξη του σκορ τη βλεπεις στο esake.gr του οποίου το live είναι αρκετά καλό για να παρακολουθείς στατιστικά το ματς.
tuareg
SteelGandalf


Κόλαση!!!

Εκτός 12άδας και ο Σαρικόπουλος.

SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Π.Α.Ο.Κ. : 20-17

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Π.Α.Ο.Κ. : 38-30

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες, αλλά ειδικά ο Άρης ξεκίνησε με τρομερή πίεση.

Επιθετικά δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά κατά διαστήματα τις δύο ομάδες να προσπαθούν και να βρίσκουν έναν ρυθμό, με τον Άρη, στα πρώτα λεπτά να έχει πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας.

Κάποια στιγμή, η άμυνα του Άρη, έσφιξε πολύ, αλλά έχασε τον επιθετικό ρυθμό, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ, προσπάθησε να μεταφέρει τη μπάλα μέσα, με σκοπό να φορτώσει με φάουλ το μοναδικό κλασικό 5άρι του αντιπάλου του, τον Κώστα Χαρίση και να εκμεταλλευτεί τα mismatches που δημιουργούνταν, από τις περιστροφές των παιχτών του Άρη στην άμυνα. Σε κάποιες περιπτώσεις κατάφερε να βρει πόντους (κυρίως με τον Μπόγρη), αλλά σε γενικές γραμμές, η αμυντική λειτουργία του Άρη τα καταφέρνει καλά. Δεν μπορεί ο D. J. Cooper να κάνει το παιχνίδι του με τις assists, παρά το γεγονός πως προσπαθεί να βρει τον ελεύθερο παίχτη ή αυτόν που έχει πιο κοντό αντίπαλο. Όταν δεν του έβγαινε το συγκεκριμένο παιχνίδι, προσπάθησε να βρει μερικά σουτ απ' έξω, αλλά δεν έχει καταφέρει να πετύχει και πολλά τέτοια.

Έτσι, η ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Στην 2η περίοδο, οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς ρυθμό, με αποτέλεσμα στα 2-3 πρώτα λεπτά να μην πετύχουν πόντους, αλλά να υποπέσουν και σε κάποια λάθη. Κι ενώ ο Άρης συνέχισε να προσπαθεί να βρει τον επιθετικό ρυθμό του, κάτι που δεν κατάφερνε, ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, δεν μπορούσε, παρόλο που βρισκόταν σε απόσταση βολής, ούτε να ισοφαρίσει ούτε και να προσπεράσει στο σκορ.

Προς τα μέσα της 2ης περιόδου, ο Άρης βρήκε κάποια καλάθια, άλλοτε με τον Πελεκάνο κι άλλοτε με τον Μποχωρίδη, με αποτέλεσμα να φτάσει την διαφορά μέχρι και τους 10 πόντους (38-28). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε, αλλά το παιχνίδι, κατά την άποψη μου, έχει ακόμη δρόμο.
D-Wade
Δεν βλέπω τον αγώνα αλλά ο Άρης έχει 1 ασσιστ σε 16 καλάθια που έβαλε?Απίστευτο στατιστικό. . . Τι κάνουν? Όλος ο αγώνας ένας εναντίον ενός είναι?
tuareg
QUOTE (D-Wade @ Oct 19 2013, 22:29 ) *
Δεν βλέπω τον αγώνα αλλά ο Άρης έχει 1 ασσιστ σε 16 καλάθια που έβαλε?Απίστευτο στατιστικό. . . Τι κάνουν? Όλος ο αγώνας ένας εναντίον ενός είναι?


ποσταρισμα isolation και ξυλο στην αμυνα
τα περισσοτερα τριποντα,ελευθερα ειναι απο σπλιτ αουτ η ποσταρισμα αλλα δεν εχουν μπει
SteelGandalf
QUOTE(D-Wade @ Oct 19 2013, 22:29 ) *
Δεν βλέπω τον αγώνα αλλά ο Άρης έχει 1 ασσιστ σε 16 καλάθια που έβαλε?Απίστευτο στατιστικό. . . Τι κάνουν? Όλος ο αγώνας ένας εναντίον ενός είναι?


Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ο Άρης, είτε πάει σε ατομικές ενέργειες, είτε οι πάσες που βγάζει στον ελεύθερο παίχτη, δεν έχουν ευτυχή κατάληξη.
yorgos
Έχει και 5 καλάθια από αιφνιδιασμό από κλέψιμο και ολοκλήρωση του κλέφτη.
SteelGandalf
Τραγικό ξεκίνημα 2ου ημιχρόνου σε άμυνα κι επίθεση για τον Άρη και το σκορ από 38-30 έχει γίνει, σε δύο λεπτά, 38-39.
yorgos
Πολύ άπειρος ο Γκίκας για τέτοιο ματς, στοιχίζουν τα λάθη του, καθώς και τα χαζά φάουλ.
rchos
Το πάθος και η προσπάθεια του Ασημακόπουλου ακόμη και αν κάποια σουτ δεν βγαίνουν είναι εντυπωσιακά για την ηλικία και τον σωματότυπό του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.