Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Πρωτάθλημα Α1 - Σεζόν 2013-2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
SteelGandalf
1η Περίοδος

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 20-11

Πολύ κακό ξεκίνημα για τον Άρη. Σουτάρει με πολύ χαμηλά ποσοστά, μη μπορώντας να δημιουργήσει επιθετικό παιχνίδι. Ευτυχώς, κατάφερε να παίξει, σχετικά, καλή άμυνα (το σχετικά αναφέρεται στο ότι παρά το αρχικό καλό ξεκίνημα του αντιπάλου του, κατάφερε να τον περιορίσει).

Αν δεν βρούμε τον δρόμο προς το καλάθι, δύσκολα τα πράγματα.
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 34-25

Μας κρατάει μόνο η καλή μας άμυνα. Στην επίθεση το επίθετο άθλιοι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας. Τέτοια ποσοστά, ούτε εγώ μαζί με μερικούς φίλους μου, αν αγωνιζόμασταν, θα είχαμε.

Και οι γηπεδούχοι δεν κάνουν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά σίγουρα κάνουν τα αυτονόητα με περισσότερη συγκέντρωση και πειθαρχία, εφαρμόζοντας, έστω εν μέρει, το πλάνο του προπονητή τους.

Αν συνεχίσουμε έτσι, το παιχνίδι είναι χαμένο. Κατά διαστήματα, ήταν λες και παρακολουθούσες παιχνίδι βετεράνων, εντελώς ανοιχτό και άτεχνο.

Timemaster
μπορεί να κάνουμε κακή εμφάνιση και να είμαστε πολύ άστοχοι όμως και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πολύ καλύτερος.
Έχει έως τώρα 9 λάθη ενώ τα ριμπάουντ είναι μοιρασμένα χωρίς ο ΠΑΟΚ να έχει πάρει ένα επιθετικό.

Όπως το βλέπω εγώ παίζουμε και οι δύο άθλια και η διαφορά είναι τα τρία τρίποντα του Κούπερ από τα 8+ μέτρα.
rolleyes.gif
SteelGandalf
Αυτό έγραψα κι εγώ πιο πάνω. Φτάσαμε το παιχνίδι στον πόντο (39-38) και κάναμε δύο εγκληματικά λάθη (μας έκλεψαν τη μπάλα και κάναμε τραγικό μπρος-πίσω στην επαναφορά).

Το ματς πήγε στο 43-38 σε χρόνο ρεκόρ. Λες και δεν θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

3η Περίοδος

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 43-41

Πολύ κακής ποιότητας θέαμα (ο Θεός να το κάνει). Σήμερα θα κερδίσει ο λιγότερο κακός. Τέτοια ευκαιρία, να βρει τον Π.Α.Ο.Κ. σε αντίστοιχη κατάσταση, δεν ξέρω αν και πότε θα ξανά βρει ο Άρης.
SteelGandalf
Με 6 λεπτά και 30 (σχεδόν) δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος, συνέβη μια φάση στην οποία δόθηκαν τεχνικές ποινές σε παίχτες και των δύο ομάδων.

Θεωρώ πως σε μια διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Τσακαλέρη και D. J. Cooper, ο δεύτερος, έσπρωξε τον πρώτο, με αποτέλεσμα αυτός να βγει έξω, πέφτοντας επάνω σε έναν αντίπαλο του που καθόταν στον πάγκο της ομάδας του. Φάουλ, κακώς κατά την γνώμη μου, δεν δόθηκε στον Αμερικανό, ενώ μετά την φάση, ήρθε και ο Τσόχλας να σπρώξει τον Τσακαλέρη. Ο Τσακαλέρης, θεωρώ πως άδικα δέχθηκε τεχνική ποινή, διότι δεν έκανε τίποτα. Αν δινόταν φάουλ στον Cooper, θα είχε τελειώσει η φάση. Απ' ότι διαπίστωσα, λίγο αργότερα, μέσω του esake boxscore, η τεχνική ποινή πήγε στον πάγκο της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. (προφανώς σε κάποιον παίχτη που αντέδρασε με ανάρμοστο τρόπο).

Στην επόμενη φάση, όμως, είχαμε ακόμη μια κροτίδα (έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες έχουν πέσει) κι έτσι με 6 λεπτά να απομένουν, ο αγώνας έχει διακοπεί, με τους παίχτες του Άρη να έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια.

Τέτοια ωραία πράγματα συμβαίνουν. Μάλλον πάμε για εκκένωση του γηπέδου. Θα "κρυώσουν" οι παίχτες των δύο ομάδων και μένει να δούμε ποιος θα ωφεληθεί.

Το σκορ είναι 47-43 αυτή την στιγμή.

Θα επαναλάβω, για ακόμη μια φορά, πως η άμυνα μας, κατά βάση, είναι αυτή που μας κρατάει στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά έχουμε χάσει αρκετά αμυντικά ριμπάουντς και αυτό, μας έχει στοιχίσει, αφού στις δεύτερες ή στις τρίτες επιθέσεις, έχουμε δεχθεί καλάθια.

Είχαμε ευκαιρίες να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα ή και να προηγηθούμε στο σκορ, αλλά τις απωλέσαμε όλες, με κακές επιθετικές επιλογές και άστοχα σουτ.

Με την καλή μας άμυνα και την διασφάλιση των ριμπάουντς, ακόμα και σε τέτοιο κακό, επιθετικό, χάλι, θα μπορούσαμε να τους κερδίσουμε. Αν, μάλιστα, ήμασταν στοιχειωδώς καλοί, επιθετικά, τώρα θα τους κερδίζαμε με 10 πόντους.
SteelGandalf
Μ' αυτά και με τ' άλλα, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με περίπου σαράντα λεπτών καθυστέρηση.

Ο Άρης το έχασε και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Αιώνιο Ελληνικό μπάσκετ...

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Π.Α.Ο.Κ. - Άρης : 56-49



Πραγματικά, αναρωτιέμαι, γιατί, τόσα χρόνια, δεν έχει συλληφθεί ένας; Υπάρχουν όλα τα μέσα, ώστε όχι μόνο να εντοπίζεται, αλλά και να συλλαμβάνεται και να τιμωρείται παραδειγματικά.

Τι φταίει ο άλλος που πάει με διάθεση να παρακολουθήσει το σπορ (δεν θα μιλήσω για θέαμα, διότι και το σημερινό ήταν άθλιο) κι έχει δώσει τα ωραία του λεφτά; Άλλοι πηγαίνουν οικογενειακώς.

Είμαστε απαράδεκτοι και όχι 100, αλλά 1000 χρόνια πίσω.

Ο Άρης, δύο αγωνιστικές πριν, το πλήρωσε κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού αγωνίστηκε χωρίς κόσμο.

Θέλω να μάθω την ποινή του σημερινού γηπεδούχου.

Δεν νοείται να λέγεται, ούτε για πλάκα, αυτό που ο κύριος Παπαδογιάννης έβγαλε ως συμπέρασμα από τα λόγια του Αντώνη Ασημακόπουλου στο τέλος. Ότι δηλαδή, οι ανεγκέφαλοι πέτυχαν τον στόχο τους, ευχόμενος να μην τους μπουν ιδέες ώστε να το ξανά κάνουν.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Μίνιτς: «Δεν είχαμε κέρδος από την άμυνά μας»

Ο Μίλαν Μίνιτς υποστήριξε μετά τον αγώνα πως η ομάδα του έπαιξε πολύ καλή άμυνα, έβγαλε ενέργεια και πάθος, αλλά δεν πήρε κέρδος από την αμυντική της προσπάθεια και μοιραία έχασε.


Ο Σέρβος τεχνικός υπογράμισε πως “πρέπει να πω ότι ο κόσμος δίνει βοήθεια στις ομάδες να παίζουν καλύτερα με την ενέργειά που δίνει, αλλά χωρίς επεισόδια. Για τον αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε δυνατά, φάγαμε εύκολα καλάθια. Βρήκαμε ρυθμό μέσα από την άμυνα που παίξαμε, αλλά δεν είχαμε κέρδος από την καλή μας ενέργεια στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στα σουτ, δεν είχε καλά ποσοστά. Παίξαμε καλή άμυνα στον Κούπερ μετά το πρώτο δεκάλεπτο και στον Μπόγρη, που πέτυχε μόλις 5 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ και όχι από κάποια κίνηση.

Δύο φορές ήμασταν κοντά στην διαφορά, αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε το τρίποντο (με τον Τσόχλα που έκανε το 54-47 στο 37’) και πήγε τη διαφορά στους επτά πόντους. Μετά τη διακοπή είχαμε τρία συνεχόμενα λάθη στην άμυνα, δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι”.

Πρόσθεσε πως “θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν πάθος και ενέργεια, αλλά δεν είχαμε κέρδος από άμυνα. Αν σου πει κανείς ότι έβαλε ο ΠΑΟΚ 56 πόντους, θα έλεγες ότι ο αντίπαλος κέρδισε, αλλά εμείς δεν είχαμε καλή επίθεση. Αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει 20 λάθη. Από την καλή μας άμυνα, δεν βγάλαμε αιφνιδιασμούς και αυτή η ομάδα δεν μπορεί χωρίς το εύκολο καλάθι. Βέβαια είχε και ο ΠΑΟΚ συγκέντρωση στην άμυνα”.


Γλυκιά φυσιογνωμία ο κύριος Μίνιτς και πράος χαρακτήρας (έτσι τουλάχιστον δείχνει από την τηλεόραση), αλλά δεν πρέπει να λησμονεί πως για να κερδίσεις στο μπάσκετ, δεν αρκεί μονάχα η καλή σου άμυνα. Χρειάζεσαι και, τουλάχιστον έναν, παραπάνω πόντο στην επίθεση.

Σήμερα δεν μας κέρδισε ο αντίπαλος. Μόνοι μας το χάσαμε το παιχνίδι, από τις τραγικές επιθετικές επιλογές, ακόμα και στις εύκολες περιπτώσεις (π.χ. ελεύθερα σουτ). Η πιο χαρακτηριστική είναι η φάση του αιφνιδιασμού (στο 1ο ημίχρονο), όταν ο Πελεκάνος (σε φάση τρεις με έναν) κατάφερε να αστοχήσει σε lay-up. Όταν δεν βάζεις ούτε αυτά, όταν αστοχείς σχεδόν στις μισές ελεύθερες βολές (7/12), γεγονός που τείνει να γίνει συνήθεια. Όταν χρειάζεται να περάσει το μισό παιχνίδι για να συμμαζέψεις, κάπως, τα ποσοστά σου, ε τότε δεν μπορείς να ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να έχεις τύχη στο παιχνίδι σου, ακόμη κι αν απέναντι σου βρίσκεις μια ομάδα που και αυτή παραπαίει.
SteelGandalf
16η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 1/2/2014, 17:00

Α.Ε. Νέας Κηφισιάς - Άρης


QUOTE(www.esake.gr)
Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται η ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ που έχει ανέβει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το Σάββατο (1/2 - 17:00) φιλοξενεί στο «Ζηρίνειο» τον Άρη που προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρεται στη σημασία που έχει για την ομάδα ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που το όνομα της από μόνο του μας προκαλεί τεράστιο σεβασμό, ταυτόχρονα όμως και η ποιότητα που έχει σαν ομάδα κάνει το παιχνίδι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό για μας να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις απέναντι σε ένα τόσο ιστορικό αντίπαλο και παράλληλα η καλή εμφάνιση να συνοδευτεί από μια νίκη στο γήπεδο μας που είναι απαραίτητη για μας και θα αποτελέσει ένα βήμα παραπάνω στην πορεία που κάνουμε σε αυτή την πρώτη μας χρονιά στην Α1. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και ξέρει να διαβάζει πολύ καλά τις αντίπαλες άμυνες».

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Σιούτης σημειώνει: «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που διαθέτει ένα κράμα νεανικού ενθουσιασμού και εμπειρίας. Ο Άρης μετά την αλλαγή προπονητή στα δύο παιχνίδια που έπαιξε έδειξε πολύ καλά δείγματα αγωνιστικής γραφής. Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι αυτό, παίζουμε στο γήπεδο μας και θέλουμε να προσθέσουμε ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό μας συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία που έχουμε τον τελευταίο καιρό».

O τεχνικός των φιλοξενούμενων Μίλαν Μίνιτς αναφέρει για το παιχνίδι πως: «Παίζουμε με μία ομάδα που έχει καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και που στην έδρα της παίζει καλό μπάσκετ και διαθέτει χημεία. Η Κηφισιά έχει παίκτες με ικανότητα στην πάσα, με καλό σουτ για τρίποντο και παίκτες που είναι ιδιαίτερα αθλητικοί, στοιχεία που τα δουλεύουν πολύ καλά στο παιχνίδι τους. Δικός μας στόχος είναι να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και όσα έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα, να τα βγάλουμε και στο παιχνίδι μας».

Ενώ, τέλος, ο Τζέρεμι Χαντ υποστηρίζει: «Το παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, μετά από συνεχόμενες νίκες και διαθέτει μια δυνατή έδρα. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε στο παρκέ τις οδηγίες του προπονητή μας και όσα κάνουμε στην προπόνηση. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και πιστεύουμε σε αυτήν».
yorgos
Δύσκολο ματς, πολύ δύσκολο θα έλεγα. Και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που παίρνει σφυρίγματα ακόμη κι εντός, είναι σαφές ότι μιλάμε για την πιο ευνοημένη ομάδα στο πρωτάθλημα και το γιατί είναι γνωστό...
Timemaster
η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης όπως λένε και εμείς μιαλό δε βάζουμε.

νέα ήττα με 81-74
και νέα κακή εμφάνιση απέναντι βέβαια στην ποιο φορμαρισμένη ομάδα της Α1 αυτή τη στιγμή από τις 12

χωρίς να έχω δει το παιχνίδι μόνο από όσα διάβασα από αυτό πληρώσαμε για άλλη μια φορά το ότι δε μπήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο.
Με επιμέρους σκορ 32-16 βρεθήκαμε από την αρχή να κυνηγάμε κάτι που η Χαλκίδα έχει την εμπειρία με παίχτες όπως ο Λιακόπουλος, ο Τσαλδάρης και ο Κακιούζης να μη μασάει από αυτά.

Για άλλο ένα παιχνίδι ήμασταν χωρίς σέντερ μιας και ο Χαρίσης ήταν σε άλλο γήπεδο με 2/6 σουτ, 2 ριμπάουντ , 3 φάουλ και ένα λάθος σε 12 λεπτά.
Ενώ το ντεφορμάρισμα στην επίθεση συνεχίζεται για Πελεκάνο και Αθηναίου που είχαν συνολικά 8/22 σουτ.

Βέβαια μπορώ να πω πως αντιλήφθηκα κάποια θετικά που μου άρεσαν.
Ο Τσακαλέρης αρπάζει την ευκαιρία για άλλο ένα παιχνίδι και προσπαθεί το παιδί. Είχε 3/3 δίποντα 4 ριμπάουντ ένα κλέψιμο και αν δεν έκανε τόσα φάουλ (4) σε 16 λεπτά θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα.
Ο Μούρτος στα τελευταία μας παιχνίδια είναι επιθετικά μια ανάσα και ίσως ο καλύτερος μας παίχτης με 14 πόντους και 5/9 σουτ και δύο ασίστ
Ενώ ο Βεζένκωφ αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει μπροστά.


Γενικά τα δύο παιχνίδια που χάσαμε με ΠΑΟΚ και Χαλκίδα ήταν τα παιχνίδια 6άδας που θα μας έκαναν την υπέρβαση. Τώρα θα πρέπει να προσγειωθούμε στον στόχο των play off μιας και βλέπω την 6άδα δύσκολα να την προλαβαίνουμε.
38aris
QUOTE(Timemaster @ Feb 1 2014, 21:05 ) *
η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης όπως λένε και εμείς μιαλό δε βάζουμε.

νέα ήττα με 81-74
και νέα κακή εμφάνιση απέναντι βέβαια στην ποιο φορμαρισμένη ομάδα της Α1 αυτή τη στιγμή από τις 12

χωρίς να έχω δει το παιχνίδι μόνο από όσα διάβασα από αυτό πληρώσαμε για άλλη μια φορά το ότι δε μπήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο.
Με επιμέρους σκορ 32-16 βρεθήκαμε από την αρχή να κυνηγάμε κάτι που η Χαλκίδα έχει την εμπειρία με παίχτες όπως ο Λιακόπουλος, ο Τσαλδάρης και ο Κακιούζης να μη μασάει από αυτά.

Για άλλο ένα παιχνίδι ήμασταν χωρίς σέντερ μιας και ο Χαρίσης ήταν σε άλλο γήπεδο με 2/6 σουτ, 2 ριμπάουντ , 3 φάουλ και ένα λάθος σε 12 λεπτά.
Ενώ το ντεφορμάρισμα στην επίθεση συνεχίζεται για Πελεκάνο και Αθηναίου που είχαν συνολικά 8/22 σουτ.

Βέβαια μπορώ να πω πως αντιλήφθηκα κάποια θετικά που μου άρεσαν.
Ο Τσακαλέρης αρπάζει την ευκαιρία για άλλο ένα παιχνίδι και προσπαθεί το παιδί. Είχε 3/3 δίποντα 4 ριμπάουντ ένα κλέψιμο και αν δεν έκανε τόσα φάουλ (4) σε 16 λεπτά θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα.
Ο Μούρτος στα τελευταία μας παιχνίδια είναι επιθετικά μια ανάσα και ίσως ο καλύτερος μας παίχτης με 14 πόντους και 5/9 σουτ και δύο ασίστ
Ενώ ο Βεζένκωφ αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει μπροστά.


Γενικά τα δύο παιχνίδια που χάσαμε με ΠΑΟΚ και Χαλκίδα ήταν τα παιχνίδια 6άδας που θα μας έκαναν την υπέρβαση. Τώρα θα πρέπει να προσγειωθούμε στον στόχο των play off μιας και βλέπω την 6άδα δύσκολα να την προλαβαίνουμε.

SteelGandalf
Ολόκληρο το τεράστιο quote φίλε 38ari, αλλά δεν σχολίασες κάτι.

Φίλε Timemaster, έγραψες για Χαλκίδα, κάτι που δεν ισχύει. Ή Κολοσσό ήθελες να γράψεις (λίγους αγώνες πιο πίσω, όταν και ηττηθήκαμε στην έδρα μας) ή για Νέα Κηφισιά.

Όσο για χθες:

1η Περίοδος

Α.Ε. Νέας Κηφισιάς - Άρης : 32-16

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Α.Ε. Νέας Κηφισιάς - Άρης : 46-35

3η Περίοδος

Α.Ε. Νέας Κηφισιάς - Άρης : 60-48

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Α.Ε. Νέας Κηφισιάς - Άρης : 81-74

QUOTE(www.pressaris.gr)
Τραγικό ξεκίνημα και ήττα στην Κηφισιά (81-74)!

Ο Άρης παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Ζηρίνειο. Ηττήθηκε με σκορ 81-74 από την Κηφισιά, παρουσιάζοντας τραγική εικόνα κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο όταν βρέθηκε να χάνει με 32-16 και έπρεπε να βρεθεί πίσω με 19 πόντους (58-39 στο 26’) για να θυμηθεί ότι υπάρχει αγώνας. Μείωσε στους 4 πόντους (66-62), όμως δεν είχε δυνάμεις και καθαρό μυαλό για την ολική ανατροπή.


Ο Άρης έδωσε πολλές δεύτερες επιθέσεις στην Κηφισιά, δεν έλεγξε τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έχασε τη μάχη των ριμπάουντ (8 επιθετικά η Κηφισιά στο α’) και μοιραία βρέθηκε από πολύ νωρίς να κυνηγάει στο σκορ. Μετά το 8-6 στο 3’ η Κηφισιά ανέβασε στροφές και με την εμπειρία των Τσαλδάρη, Κακιούζη προηγήθηκε με 15-8 (6’) και 22-12 (8’). Η διαφορά έφτασε στο +16 για τους γηπεδούχους (32-16) στο τέλος της πρώτης περιόδου, διάστημα στο οποίο ο Άρης είχε 6/16 σουτ εντός παιδιάς και 4 λάθη.

Στη δεύτερη περίοδο η κατάσταση βελτιώθηκε, κυρίως γιατί ο Άρης βρήκε λύσεις επιθετικά από τον Τσακαλέρη και τον Βεζένκοφ. Σταδιακά οι κίτρινοι μείωσαν την διαφορά, είχαν 8/10 δίποντα στο διάστημα αυτό, όμως τα ριμπάουντ ήταν η “αχίλλειος πτέρνα”. Η Κηφισιά είχε 23 έναντι 13 του Άρη στο πρώτο μέρος και παρότι οι κίτρινοι μείωσαν σε 42-35 (18’), οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να πάνε στα αποδυτήρια με το +11 (46-35), παίρνοντας τους 31 από τους 46 πόντους τους από τους έμπειρους παίκτες (Τσαλδάρης, Μπάρλος, Κακιούζης, Λιακόπουλος, Βασίλιεβιτς).

Τραγικό ξεκίνημα έκανε ο Άρης και στο δεύτερο ημίχρονο και πριν καλά – καλά καταλάβουν οι παίκτες και ο Μίλαν Μίνιτς τι είχε γίνει, η διαφορά είχε φτάσει του 19 πόντους! Η Κηφισιά προηγήθηκε με 58-39 (26’) και αυτό ήταν το “καμπανάκι” για να μπει ο Άρης στο ματς και πάλι, όμως το κακό είχε γίνει… Οι κίτρινοι μείωσαν σε 60-48 στο τέλος της περιόδου και βρίσκοντας λύσεις επιθετικά από τον Μούρτο μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Στο 32’ ο Μούρτος με τρίποντο μείωσε σε 63-57, ο Αθηναίου με 1/2 βολές έκανε στο 33’ το 63-58 και στο 36’ ο Ασημακόπουλος έριξε τη διαφορά στους 4 πόντους (66-62). Εκεί η Κηφισιά είχε πιο καθαρό μυαλό. Ο Βασίλιεβιτς με τρίποντο έκανε το 69-62 (37’), ο Πελεκάνος προσπάθησε ανεπιτυχώς να απαντήσει και η χαριστική βολή ήρθε από τον Τσαλδάρη, ο οποίος 30 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε με τρίποντο διαμόρφωσε το 75-66. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν υπήρχε χρόνος…

Τα δεκάλεπτα: 32-16, 46-35, 60-48, 81-74.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Βασίλιεβιτς 10 (2), Λιακόπουλος 10 (2), Κρόκερ 17 (5ρ.), Κομποδιέτας, Σιούτης, Γκάρετ 5 (8ρ.), Γουντς 4, Τσαλδάρης 18 (2/2β., 2/4δπ., 4/6τρ., 3ρ., 3ασ.), Αντεκμπόγιε 2, Κακιούζης 8 (7ρ., 3κλ.), Μπάρλος 7 (5ρ.).

ΑΡΗΣ: Μποχωρίδης 2, Χαντ, Πελεκάνος 10 (5/9δπ., 0/5τρ., 6ρ., 2ασ.), Γκίκας 2, Τσακαλέρης 7 (1/2β., 3/3δπ., 0/1τρ., 4ρ.), Ασημακόπουλος 9 (1/3β., 4/6δπ., 0/1τρ.), Χαρίσης 6, Βεζένκοφ 12 (6/9δπ., 0/3τρ., 8ρ., 3ασ., 2κλ.), Μούρτος 14 (1/2δπ., 4/7τρ., 3ρ., 2ασ.), Αθηναίου 12 (5/7β., 2/4δπ., 1/4τρ., 5ασ., 2κλ.).


QUOTE(www.pressaris.gr)
PRESSARIS – Ανάλυση: Δεν σκοράρει, κάνει λάθη, χάνει και βολές!

Τρεις αριθμοί δείχνουν το μεγάλο πρόβλημα του φετινού Άρη, που δεν είναι άλλο από την παραγωγικότητα στην επίθεση. Ο μέσος όρος πόντων, ο μέσος όρος λαθών και το ποσοστό στις ελεύθερες βολές τα λένε όλα…


Οι κίτρινοι πάσχουν επιθετικά. Το καταλαβαίνει και ο πιο απλός φίλαθλος που παρακολουθεί έναν αγώνα μπάσκετ του Άρη. Από τα 16 παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα, έχουν πετύχει +70 πόντους μόλις στα επτά! Από αυτά τα επτά έχουν κερδίσει μόλις τα τρία. Μόλις σε έναν αγώνα έχουν σκοράρει +80 πόντους. Όλη αυτή η επιθετική δυσπραγία οδηγεί στον τρίτο χειρότερο μέσο όρο πόντων στην κατηγορία. Κάτι παραπάνω από 68 πόντους σκοράρουν ανά αγώνα οι κίτρινοι (68,3 για την ακρίβεια) και αυτό το πρόβλημα δεν τους δίνει νίκες.

Η άμυνα είναι σχεδόν πάντα καλή. Η επίθεση σχεδόν πάντα κακή και αυτό στοιχίζει, γιατί όπως είχε τονίσει ο Μίλαν Μίνιτς προσφάτως η ομάδα δεν μπορεί να βγάλει θετικά την ενέργεια που έχει αμυντικά.

Δεύτερο στοιχείο που δείχνει το σοβαρό επιθετικό πρόβλημα και την βασική αιτία της κακής πορείας μέχρι σήμερα είναι τα λάθη. Ο Άρης έχει κάνει 240 λάθη σε 16 αγώνες, δηλαδή κατά μέσο όρο κάνει 15 λάθη σε κάθε παιχνίδι. Δεκαπέντε χαμένες κατοχές είναι τεράστιος αριθμός για μια ομάδα που ούτως ή άλλως δύσκολα βάζει τη μπάλα στο καλάθι.

Τρίτο στοιχείο είναι οι ελεύθερες βολές. Οι παίκτες του Άρη σουτάρουν με ποσοστό… αστοχίας 64,7%! Εχουν 198/306, δηλαδή έχουν σπαταλήσει 108 ελεύθερες βολές! Όταν μια ομάδα δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί ούτε την δυνατότητα των (πιο) εύκολων πόντων από τις βολές, κάνει 15 λάθη σε κάθε ματς, πολύ λογικά σκοράρει μόλις και μετά βίας πάνω από 68 πόντους.


Δεν έχω παρακολουθήσει το παιχνίδι. Δεν πρέπει να υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη. Εκείνη την ώρα βρισκόμουν στο άλλο μεγάλο κολαστήριο, το Κλεάνθης Βικελίδης.

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα φέτος.

Το ποδόσφαιρο οδεύει προς ολική καταστροφή, το βόλεϊ πάνω που πάει να πετύχει το κάτι παραπάνω, διασκεδάζοντας τις κακές εντυπώσεις του άθλιου ξεκινήματος, δημιουργεί συνθήκες απόλυτου εξευτελισμού (ο τρόπος και το τι ακολούθησε την φυγή του Ντεσπέιν που δεν αγωνίστηκε ποτέ με την ομάδα μας), ενώ και το μπάσκετ, που υποτίθεται πως έχει μπει σε έναν δρόμο εξυγίανσης, βρίσκεται ένα βήμα επάνω από την ζώνη του υπιβιβασμού, τη μία αγωνιστική, ενώ την προηγούμενη δείχνει να μπορεί να "χτυπήσει" την "πόρτα" της εξάδας, με τις λεπτομέρειες (πάντα όμως) να μην του το επιτρέπουν.

Δεν θέλω να αρχίσω και πάλι τα ίδια. Να γράψω τι άλλωστε; Πως χρειαζόμαστε ψηλό;;; Πόσες φορές το έχω πει από την αρχή της χρονιάς, ούτε κι εγώ ξέρω. Έχω χάσει το μέτρημα. Παίζουμε με μισό ψηλό (Χαρίσης), αφού ο Κώστας δεν είναι σε καλή κατάσταση ούτε και φέτος και με έναν Σαρικόπουλο, που όσο έχει αγωνιστεί έχει δείξει εμφανή σημάδια βελτίωσης, αλλά έχει συμμετάσχει σε λιγότερα από τα μισά παιχνίδια της χρονιάς (μέχρι στιγμής).

Να αναφερθώ σε ξένους; Με μισό παίζεις κι αυτός χωρίς πόδια. Καμία βοήθεια.

Είμαστε και με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, οπότε έρχεται και δένει η όλη φάση.

Από έναν Πελεκάνο κι έναν Αθηναίου, δεν μπορείς να περιμένεις να σου σηκώσουν το βάρος μιας ολόκληρης χρονιάς. Είναι αδύνατο.
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ Feb 2 2014, 11:44 ) *
Ολόκληρο το τεράστιο quote φίλε 38ari, αλλά δεν σχολίασες κάτι.

Φίλε Timemaster, έγραψες για Χαλκίδα, κάτι που δεν ισχύει. Ή Κολοσσό ήθελες να γράψεις (λίγους αγώνες πιο πίσω, όταν και ηττηθήκαμε στην έδρα μας) ή για Νέα Κηφισιά.


ναι έχεις δίκαιο... για Κηφισιά ήθελα να πω!!!


στα του πιεστηρίου τώρα...

Θεωρώ απαράδεκτη την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με το Ρέθυμνο. Εφόσον δεν έχει και τηλεοπτική κάλυψη θα έπρεπε να γίνει τουλάχιστον δύο ώρες μετά. Όσοι εργάζονται ακόμα σε αυτή την πόλη είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν τόσο νωρίς στο γήπεδο.
Οπότε παρακαλώ όσοι καταφέρουν να πάνε έγκαιρα να κάνουν λίγο σαματά μπας και καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα και το δούμε και εμείς.


Το δεύτερο που θέλω να θίξω είναι το πρόβλημα με τους τραυματισμούς-ατυχίες. Σήμερα διάβασα εδώ πως ενώ επιστρέφει ο Σαρικόπουλος (μεγάλη ανάσα) ο Γκίκας είναι εκτός λόγο γαστρεντερίτιδας (στην προπόνηση). Οπότε για άλλο ένα παιχνίδι πιθανολογώ να είμαστε με παίχτη λιγότερο. Αν δε με απατάει η μνήμη μου ακόμα δεν έχουμε κατέβει σε αγώνα χωρίς προβλήματα.
SteelGandalf
Έχουμε κατεβεί με ολόκληρο το ρόστερ, αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν ήταν όλοι έτοιμοι 100%.

17η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Τετάρτη, 5/2/2014, 16:00

Άρης - Ρέθυμνο AEGEAN


QUOTE(www.pressaris.gr)
Κυκλοφορούν αύριο τα εισιτήρια με Ρέθυμνο

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως αύριο τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με το Ρέθυμνο.


Η ανακοίνωση: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα (03/02) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο “Nick Galis Hall” (05/02, 16:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ενώ υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στην τιμή των 5€.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα πωλούνται από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, τηλ. 2310 265 600) τη Δευτέρα (03/02) και την Τρίτη (04/02) από τις 09:00 έως τις 17:00 και την Τετάρτη, ημέρα του αγώνα, από τις 09:00 έως τις 14:00. Από τις 14:00 και μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης, θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο για την πώληση των εισιτηρίων».


Κυκλοφόρησαν σήμερα τα εισιτήρια.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Κρίσιμο το ματς με Ρέθυμνο, κρισιμότερη η συνάντηση διοίκησης – μετόχων!

Ο Άρης δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα την Τετάρτη, με το Ρέθυμνο στο Αλεξάνδρειο, όμως παρά την κρισιμότητά του, υπάρχει κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό από το παιχνίδι και αυτό είναι η επικείμενη συνάντηση των μετόχων της ΚΑΕ με τη διοίκηση, η οποία εκτός απρόπτου θα γίνει αύριο.


Σαφώς και οι παίκτες με το τεχνικό τιμ πρέπει να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον αγώνα με το Ρέθυμνο, όμως η διοίκηση προετοιμάζεται για την αυριανή (κατά πάσα πιθανότητα) συνάντηση με τους μετόχους, στην διάρκεια της οποίας θα ενημερώσει αναλυτικά για το πλάνο βιωσιμότητας της ΚΑΕ και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν πλέον με την υπαγωγή στο άρθρο 99.

Στην ουσία θα ζητήσει οικονομική στήριξη, όχι απλά μια βοήθεια την δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά στήριξη με συγκεκριμένο πλάνο, γιατί αν δεν βοηθήσουν όλοι την ΚΑΕ, δεν θα βγει το πρόγραμμα εξυγίανσης μέσα από το άρθρο 99.


Μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε και περισσότερες λέπτομέρειες σε ό,τι αφορά τις απουσίες της ομάδας μας, αλλά και την ετοιμότητα των παιχτών που θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

Σίγουρα πάντως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο η νίκη για τον Άρη είναι μονόδρομος, αν δεν θέλει να μπλέξει, σοβαρά, σε άλλα δεδομένα.
yorgos
Μου αρέσει που μερικοί μιλάνε ακόμη για εξάδες στα ραδιόφωνα. Ο Άρης βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τον υποβιβασμό και με μέτριο ρόστερ. Προσοχή, σοβαρότητα κι ας αφήσουμε τις μεταξωτές κορδέλες για το μέλλον.
tuareg
QUOTE (yorgos @ Feb 4 2014, 00:58 ) *
Μου αρέσει που μερικοί μιλάνε ακόμη για εξάδες στα ραδιόφωνα. Ο Άρης βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τον υποβιβασμό και με μέτριο ρόστερ. Προσοχή, σοβαρότητα κι ας αφήσουμε τις μεταξωτές κορδέλες για το μέλλον.


κι ενα βαθμο απο την εξαδα....βεβαια η εικονα της ομαδας ειναι ασχημη,πρεπει να παρει τα 4 εντος με ρεθυμνο-πατρα-ελευσινα-τρικαλα
SteelGandalf
QUOTE(yorgos @ Feb 4 2014, 01:58 ) *
Μου αρέσει που μερικοί μιλάνε ακόμη για εξάδες στα ραδιόφωνα. Ο Άρης βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τον υποβιβασμό και με μέτριο ρόστερ. Προσοχή, σοβαρότητα κι ας αφήσουμε τις μεταξωτές κορδέλες για το μέλλον.


QUOTE(tuareg @ Feb 4 2014, 02:44 ) *
κι ενα βαθμο απο την εξαδα....βεβαια η εικονα της ομαδας ειναι ασχημη,πρεπει να παρει τα 4 εντος με ρεθυμνο-πατρα-ελευσινα-τρικαλα


Η αλήθεια, βρίσκεται κάπου στη μέση.

Το χειρότερο όμως, είναι αυτό που τόνισε ο Βασίλης. Πως η ομάδα βρίσκεται σε κακή κατάσταση, με αρκετούς παίχτες ντεφορμέ, με συνεχείς απουσίες και χρειάζεται συνεχόμενες νίκες για να σταθεροποιηθεί πιο ψηλά.

Μετά από τόσους πολλούς αγώνες, δεν πιστεύω πως μπορεί να το γυρίσει κι εννοώ το να σταθεροποιήσει μια, τουλάχιστον, καλή απόδοση, ώστε να ανακάμψει και να πάει και πάνω από την 6η θέση. Δεν με πείθει και είναι λογικό, αφού από την αρχή που απέκτησα εικόνα της, φωνάζω πως χρειάζεται ενίσχυση. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αυτό είναι πρόβλημα.

Το να κερδίσει αύριο, το θεωρώ επιβεβλημένο. Σε διαφορετική περίπτωση θα αυξηθεί το ήδη υπάρχον άγχος, σε μη ελεγχόμενα επίπεδα.

Σε πολλές περιπτώσεις οι παίχτες μας, αδικούν, κατάφωρα, τον εαυτό τους, όπως για παράδειγμα προχθές, που δέχτηκαν 32 πόντους σε μια περίοδο. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό κατ' επανάληψη. Ξεκινούν με μειονέκτημα και μετά κυνηγούν και δεν φτάνουν κι άμα φτάσουν, αδυνατούν να διαχειριστούν τα παιχνίδια, είτε λόγω κόπωσης, είτε λόγω απειρίας, ή και για τους δύο συγκεκριμένους λόγους.
SteelGandalf
QUOTE(www.esake.gr)
Η εμβόλιμη 17η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ ανοίγει στο Αλεξάνδρειο (Nick Galis Hall) εκεί όπου ο Άρης υποδέχεται το Ρέθυμνο AEGEAN την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου (16:00).

O Μίλαν Μίνιτς τόνισε στις δηλώσεις του για τον αγώνα του Άρη στο πρωτάθλημα, πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Παίζουμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, την είσοδο στα πλέι οφς. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να δώσει σημαντικούς βαθμούς και στις δύο ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου, το τρανζίσιον παιχνίδι και πρέπει να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ. Θέλουμε να αντιδράσουμε με το σωστό τρόπο και να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται πάνω σε αυτά που ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε διάφορα προβλήματα που μας πιέζουν και είναι γνωστά, αλλά μαζί με την παρουσία του κόσμου, η πίεση πρέπει να βγει σε θετική ενέργεια και αυτή η ενέργεια να έχει μόνο ένα στόχο. Να παίξουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι και να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα σε αυτό».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος τόνισε πως: «Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, μετά από τα τελευταία μας αρνητικά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του, αλλά εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου μας».

Ο Γιώργος Καλαφατάκης επεσήμανε για την αυριανή αναμέτρηση :«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με μία πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Είχαμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι, με λιγότερα λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Έχουμε δείξει σημάδια ανάκαμψης. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, στις πρώτες αγωνιστικές του 2ου γύρου, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά όλο και καταλαβαίνουν τι ζητάω μέσα στο γήπεδο, οπότε ο κόσμος σύντομα θα δει αυτό που ζητάει. Αυτό που θέλουμε από τους φιλάθλους μας είναι υπομονή και σιγουριά για τη συνέχεια».

Ο Αδρέας Κανονίδης, από την πλευρά των παικτών, δήλωσε πως «ο στόχος μας, στο ματς της Τετάρτης, είναι σίγουρα η νίκη. Θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνα μας, η οποία μας στοίχισε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Άρη αποτελείται από έμπειρους και νέους παίκτες. Ο κόουτς μας προετοίμασε για αυτό τον αγώνα ώστε να χτυπήσουμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα κερδίσουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο το πρόγραμμα με αυτές τις δύο συνεχόμενες επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δουλεύουμε σκληρά και πρέπει να ανταμειφθούμε».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Οι αριθμοί του Άρης-Ρέθυμνο

Ο Άρης θέλει να βάλει τέλος στο σερί του Ρεθύμνου που μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, κάνοντας το 5-3 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τελευταία νίκη (78-60) των κίτρινων επί της κρητικής ομάδας ήταν στις 24 Μαρτίου του 2012 στο Αλεξάνδρειο.


Ο Κώστας Χαρίσης με τρεις εύστοχες ελεύθερες βολές θα φτάσει τις 300 στην Α1. Άλλες 13 ασίστ χρειάζεται ο Γιάννης Αθηναίου για να συμπληρώσει τις 200 στην καριέρα του στο πρωτάθλημα της Α1 ενώ ο Αντώνης Ασημακόπουλος με άλλα δυο εύστοχα τρίποντα φτάνει τα 200.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Ρέθυμνο AEGEAN : 20-21

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Ρέθυμνο AEGEAN : 39-26

3η Περίοδος

Άρης - Ρέθυμνο AEGEAN : 49-49

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Ρέθυμνο AEGEAN : 73-67



Με την ψυχή στο στόμα, για ακόμη μία φορά. Η ομάδα, σε ένα άδειο Nick Galis Hall, ενώ βρήκε τον τρόπο να πάρει μια διαφορά 13 πόντων στο ημίχρονο, δεν συνέχισε έτσι στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα η 3η περίοδος να ολοκληρωθεί με ισόπαλο σκορ.

Σουτάραμε, για ακόμη μία φορά, με ποσοστό αστοχίας (65%) στις βολές (20/31), ενώ κάναμε 18 λάθη, ξεπερνώντας τον μέσο όρο μας (15) κατά τρία. Το μόνο που μας έσωσε, στο τέλος, ήταν τα αντίστοιχα λάθη των αντιπάλων μας, καθώς και η αστοχία τους στα τρίποντα (3/14), όχι πως εμείς ήμασταν και πολύ καλύτεροι στον συγκεκριμένο τομέα.

Τι να πεις γι' αυτή την ομάδα. Δυστυχώς, έτσι θα πάει η χρονιά μέχρι τέλους. Θα μας χτικιάσει...

Να σας πω κι ένα σύντομο ανέκδοτο: Και τώρα τελικός!!!
D-Wade
Δεν πήρε και τη διαφορά. Στον πρώτο γύρο ο Αρης έχασε με 7 . . .
SteelGandalf
Σωστά. Όταν όμως, μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν έχεις εξασφαλίσει τη νίκη, πως να σκεφτείς την διαφορά του πρώτου αγώνα, ώστε να την καλύψεις...

QUOTE(www.pressaris.gr)
Τάσεις αυτοχειρίας, αλλά νίκη (73-67) και τώρα ο τελικός!

Παρά τις τάσεις αυτοχειρίας, ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε από το σημερινό ματς με το Ρέθυμνο. Κέρδισε με σκορ 73-67 και πάει ήρεμος να παίξει τον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στα Δύο Αοράκια.


Για άλλο έναν αγώνα ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά… Χωρίς καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, χωρίς καλές αποστάσεις, αλλά και με νωθρότητα στην αμυντική λειτουργία, κυρίως πάνω στον Γιάννη Καλαμπόκη, οι κίτρινοι έδωσαν το δικαίωμα στο Ρέθυμνο να προηγηθεί με 3-8 (3’) και 12-16 (7’), ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε στο 20-21 για τους Κρητικούς, που πήραν 10 πόντους από τον έμπειρο Έλληνα γκαρντ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο άλλαξαν όλα. Η είσοδος του Μούρτου και του Τσακαλέρη βελτίωσε την άμυνα του Άρη, ενώ με κορυφαίο τον Αντώνη Ασημακόπουλο (7π.) οι κίτρινοι πήραν το προβάδισμα (26-21 στο 15’) και σταδιακά έχτισαν μια διαφορά ασφαλείας. Στο 18’ ο Χαρίσης έκανε το 34-23 και ο Μούρτος με τρίποντο διαμόρφωσε το 39-26 που ήταν σκορ ημιχρόνου, όμως όλα τα λεφτά ήταν η άμυνα του Άρη στη δεύτερη περίοδο που κράτησε το Ρέθυμνο τους 5 πόντους.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν του Ρεθύμνου. Ο Καλαμπόκης με προσωπικές ενέργειες έβαλε πολύ γρήγορα τους Κρητικούς και πάλι στο παιχνίδι και μαζί με τους Εζιούκου και Γκάμπριελ έκαναν το ματς ντέρμπι. Στο 25’ το σκορ ήταν 43-42 και στο 27’ ο Καλαμπόκης με δύο σερί καλάθια έβαλε το Ρέθυμνο μπροστά με 43-47, ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε στο 49-49.

Στην τέταρτη περίοδο έγινε ντέρμπι. Ο Άρης είχε την ευκαιρία να ξεφύγει όταν ο Βεζένκοφ έκανε το 56-54 (33’), όμως ο Αθηναίου έχασε τρεις βολές, έκανε λάθος και ένα airball τρίποντο και στο 36’ ο Καλλινικίδης με τρίποντο έβαλε το Ρέθυμνο μπροστά (58-59). Ο Ράιτ έκανε το 58-61 (36’) και κάπου εκεί πήρε την κατάσταση στα χέρια του ο Πελεκάνος. Μείωσε αρχικά σε 60-61, έκανε τάπα στον Ράιτ και στην επόμενη επίθεση έγραψε με τρίποντο το 63-61 (38’). Το Ρέθυμνο ισοφάρισε (63-63 στο 38’), όμως ο Άρης πήρε τη νίκη γιατί είχε ψύχραιμο τον Αθηναίου (5/6β. ως το τέλος) και προσπάθησε να πάρει και την διαφορά από τον πρώτο αγώνα (ήττα με 84-77) χωρίς επιτυχία.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 39-26, 49-49, 73-67.

ΑΡΗΣ: Μποχωρίδης 10 (3/5β., 2/2δπ., 1/4τρ.), Χαντ, Πελεκάνος 10 (3/4β., 2/5δπ., 1/7τρ., 8ρ., 2κλ.), Τσακαλέρης 4, Ασημακόπουλος 9 (7ρ.), Χαρίσης 4, Βεζένκοφ 12 (3/4δπ., 2/4τρ., 4ρ., 2ασ.), Μούρτος 8 (4ρ.), Αθηναίου 16 (9/13β., 2/5δπ., 1/4τρ., 6λ.).

ΡΕΘΥΜΝΟ: Χαρτ 1, Καλλινικίδης 6 (1), Κουμπούρας, Αγγελόπουλος, Ράιτ 4, Καλαμπόκης 23 (5/5β., 9/14δπ., 0/3τρ., 6ρ.), Σίννης, Λάτοβιτς 5 , Εζιούκου 13 (10ρ., 2ασ., 2κλ.), Ντρτσα, Γκάμπριελ 15 (1/2β., 4/6δπ., 2/4τρ., 8ρ.).
Magnus92
QUOTE(SteelGandalf @ Feb 5 2014, 17:59 ) *
Να σας πω κι ένα σύντομο ανέκδοτο: Και τώρα τελικός!!!


Καλα, με το αλλο το ανεκδοτο στον πρασινο παγκο, μην θεωρεις τον τελικο τελειωμενη υποθεση...
Ο Αρης εχει τις πιθανοτητες του
cool.gif


Αυτο το πραγμα με τις βολες στον φετινο Αρη ειναι συγκλονιστικο... Καλυτερα να τους βαζεις να σουταρουν τριποντα...
SteelGandalf
Εντωμεταξύ, ο Κ.Α.Ο.Δ. πάει να μας κάνει τεράστια ζημιά.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, κερδίζει τον Παναθηναϊκό με 4 πόντους...

=======================================

Κ.Α.Ο.Δ. - Παναθηναϊκός : 72-72 (Τέλος Κανονικής Διάρκειας)

και πάει στην παράταση το παιχνίδι...

=======================================

Ευτυχώς, τελικά ο Παναθηναϊκός, έστω και πολύ δύσκολα, επικράτησε του Κ.Α.Ο.Δ. με σκορ 85-87. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Άρη, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ευτυχώς, λοιπόν, που ηττήθηκε η Δράμα και για τον συγκεκριμένο λόγο, αλλά και επειδή ο Παναθηναϊκός, εφόσον έχανε, θα έψαχνε το ξέσπασμα στον τελικό. Όχι βέβαια πως τώρα θα κατεβεί αδιάφορος, αλλά θα ήταν σίγουρα διαφορετικά τα πράγματα και αναφέρομαι, κυρίως, στο θέμα του εγωισμού, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν χωράει καμία σύγκριση.

Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ Feb 5 2014, 18:11 ) *
Σωστά. Όταν όμως, μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν έχεις εξασφαλίσει τη νίκη, πως να σκεφτείς την διαφορά του πρώτου αγώνα, ώστε να την καλύψεις...


εμένα πάντως με τα απανωτά φάουλ που κάναμε στο τελευταίο λεπτό...
και με την ερώτηση του Αθηναίου προς τον πάγκο για το αν θα πρέπει αν βάλει την δεύτερη βολή πίστεψα πως πάμε για την διαφορά.

Αλλιώς δε δικαιολογείται αυτό που κάναμε στο τελευταίο λεπτό.

QUOTE(SteelGandalf @ Feb 5 2014, 18:36 ) *
Εντωμεταξύ, ο Κ.Α.Ο.Δ. πάει να μας κάνει τεράστια ζημιά.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, κερδίζει τον Παναθηναϊκό με 4 πόντους...

=======================================

Κ.Α.Ο.Δ. - Παναθηναϊκός : 72-72 (Τέλος Κανονικής Διάρκειας)

και πάει στην παράταση το παιχνίδι...


α,μπα... για εμάς δουλεύει μας τον κουράζει για να τον αποτελειώσουμε
smiley.gif


Στα του αγώνα τώρα!!!
Ο Χαρίσης όσο έπαιζε ήταν τρύπα στην άμυνα και πρόβλημα στην επίθεση. Δεν είναι μόνο που έχασε δικά του ριμπάουντ αλλά και δύο φορές μπερδεύτηκε με συμπαίχτη του στην διεκδίκηση.
Δεν είναι μόνο ότι έκανε 2 λάθη αλλά λόγο κακής του θέσης οδήγησε την ομάδα μας σε λάθος πάσες και ενέργειες.
Δεν είναι μόνο ότι έκαναν πάρτι οι ψηλοί του Ρεθύμνου αλλά και δε μπόρεσε μία φορά να κόψει και τους κοντούς (Καλαμπόκης)

Ο Πελεκάνος συνεχίζει το ντεφορμάρισμα στην επίθεση (γιατί άμυνα παίζει). Με 3/12 σουτ και 3 λάθη πως να δούμε εύκολη νίκη.
Ο Αθηναίου μία από τα ίδια ναι μεν πρώτος σκόρερ του Άρη αλλά με 3/9 σουτ 6 λάθη και μόλις μία ασίστ.
Ο Μούρτος έκανε τις φάσεις του αγώνα από πλευρά μας με δύο υπέροχα κοψίματα αλλά και με ένα απίστευτο σάλτο στο ριμπάουντ το τελευταίο λεπτό. Οικονομία στην επίθεση με 2/4 σουτ και βοήθειες σε όλο το γήπεδο.
Ο Μποχωρίδης άστοχος από το τρίποντο, άστοχος από τις βολές, κακός στην άμυνα, όμως πρώτος σκόρερ του Άρη στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο έπαιξε ελάχιστα. Ενώ έχω την εντύπωση πως κάποια στιγμή χτύπησε και το πόδι του και για αυτό δεν συνέχισε.
Ο Χαντ μπήκε κεφάτος. Πήρε προσπάθειες (0/3 σουτ), κατέβαζε μπάλα, έστηνε την επίθεση και έτρεχε σε όλο το γήπεδο αλλά όταν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο έχασε την μπάλα και στην εξέλιξη της φάσεις δέχτηκε καλάθι και φάουλ και μην το είδατε και αυτόν.
Για άλλο ένα παιχνίδι ο ΕΣΑΚΕ θα γράφει ότι ο Ασημακόπουλος θέλει άλλα δύο τρίποντα για να φτάσει τα 200 στην Α1 μιας και σήμερα είχε 0/4 αλλά πήρε 7 ριμπάουντ (όλα αμυντικά) και έβαλε μερικά ηρωικά καλάθια.
Ο Βεζένκωφ αρχίζει και ξαναβρίσκει πατήματα. 5/8 σουτ με καλές ενέργειεσ επιθετικά όμως και στα τρία λάθη που έκανε είχε πλεονέκτημα με τον αντίπαλο και θα έπρεπε να το πάρει πάνω του.
Τέλος ο Τσακαλέρης προσπάθησε σε άμυνα και επίθεση αλλά το παιδί σέντερ δεν είναι. Αυτό που με χαλάει όμως είναι οι 0/4 βολές που είχε.

Γενικά για το παιχνίδι μας κάναμε πολλά τρίποντα (29) μιας και δεν είχαμε παίχτη να πάρει τη μπάλα κάτω από το καλάθι αλλά ήμασταν πολύ άστοχοι. Δε θα είναι υπερβολή να πω πως με τόσα ελεύθερα σουτ θα έπρεπε να είχαμε ένα 60% αντί για 24% .
Οπότε η άμυνα του ρεθύμνου έκλεισε τους διαδρόμους. Εμείς παίξαμε ρολόι από το τρίποντο και αφού είδαμε ότι δε μας βγαίνει δοκιμάσαμε από τα 5,5 μέτρα. Όμως και εκεί δε τα πήγαμε καλά με 3/8 σουτ.

Ενώ ξεκινήσαμε με 5/5 βολές το ποσοστό μας έπεσε στο 65% με 20/31. Μάλιστα σε κάποιο σημείο αντί ο Αθηναίου να βάλει τετράποντο όπου η μπάλα μπήκε και βγήκε έχασε και τις τρεις βολές. Τουλάχιστον στο τέλος παρά τις 0/2 του Τσακαλέρη Αθηναίου και Μούρτος είχανε 4/4.

Λίγες ασίστ και τριπλάσια λάθη.

Εν κατακλείδι δε θα φύγουμε ποτέ από το γήπεδο χωρίς ταχυπαλμία...
παρόλο που κάτι τέτοια παιχνίδια μπορούμε να τα καθαρίσουμε νωρίς.

Vas
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν είδα τον αγώνα με το Ρέθυμνο….

Βλέπω τα στατιστικά. Ο Χαρίσης έπαιξε 16.04. Ο Σαρικόπουλος καθόλου. Ο Τσακαρέλης 15.13.

Αν υποθέσουμε ότι ο Χαρίσης και ο Τσακαρέλης δεν ήταν ποτέ στην ίδια πεντάδα μένουν σχεδόν 11 λεπτά. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιος έπαιζε 5άρι εκείνη την περίοδο?? Ο Ασημακόπουλος? rolleyes.gif


tuareg
QUOTE (Vas @ Feb 7 2014, 10:51 ) *
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν είδα τον αγώνα με το Ρέθυμνο….

Βλέπω τα στατιστικά. Ο Χαρίσης έπαιξε 16.04. Ο Σαρικόπουλος καθόλου. Ο Τσακαρέλης 15.13.

Αν υποθέσουμε ότι ο Χαρίσης και ο Τσακαρέλης δεν ήταν ποτέ στην ίδια πεντάδα μένουν σχεδόν 11 λεπτά. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιος έπαιζε 5άρι εκείνη την περίοδο?? Ο Ασημακόπουλος? rolleyes.gif


ναι..αλλα στο 5 πρεπει να επαιξει πολυ λιγο ο τσακαλ,ισως και καθολου..
το χρονο του τσακαλ βαλτον στο 4 μαζι με βεζε...
αν δεις χρονος χαριση & ασημακο = περιπου 40 (το ιδιο και για χρονους βεζε & τσακαλ)
Timemaster
QUOTE(tuareg @ Feb 7 2014, 13:38 ) *
ναι..αλλα στο 5 πρεπει να επαιξει πολυ λιγο ο τσακαλ,ισως και καθολου..
το χρονο του τσακαλ βαλτον στο 4 μαζι με βεζε...
αν δεις χρονος χαριση & ασημακο = περιπου 40 (το ιδιο και για χρονους βεζε & τσακαλ)



Αν και από όσο θυμάμαι παίξαμε και μερικά λεπτά με Ασημακόπουλο-Χαρίση
και μερικά λεπτά με Τσακαλέρη σέντερ και εκτός τους δύο προηγούμενους.
rolleyes.gif

SteelGandalf
18η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 15/2/2014, 16:00 Novasports3

Πανιώνιος - Άρης


QUOTE(www.esake.gr)
Για τρίτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι Πανιώνιος και Άρης –για πρώτη φορά όμως στο κλειστό της Νέας Σμύρνης- αυτή τη φορά για τη 18η αγωνιστική, το Σάββατο 15/2 (16:00, Novasports3).

O προπονητής των γηπεδούχων Γιάννης Σφαιρόπουλος σημείωσε για το παιχνίδι: «Όπως σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ του αγώνα και να εφαρμόσουμε την τακτική μας σε άμυνα και επίθεση. Είναι, επίσης, απαραίτητο να παίξουμε με ενέργεια και να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση μας από την αρχή έως το τέλος του ματς».

Ενώ ο Ούρος Ντούβνιακ συμπλήρωσε: «Ο Άρης λειτουργεί πολύ ομαδικά γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ καλή ομαδική άμυνα και να μην εστιάσουμε σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες. Η άμυνα είναι το «κλειδί» για να φτάσουμε στην νίκη, γιατί στην επίθεση έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Η άμυνα, άλλωστε, δίνει πάντα τις νίκες. Παίζουμε στην έδρα μας. Περιμένουμε ότι το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα μας υποστηρίξει με κόσμια συμπεριφορά όπως πάντα».

Ο τεχνικός του Άρη, Μίλαν Μίνιτς επεσήμανε για την αναμέτρηση: «Περάσαμε μία εβδομάδα μετά από τον τελικό, με διάφορα προβλήματα, λειτουργικά, αλλά και αγωνιστικά, όπως οι τραυματισμοί του Ασημακόπουλου, του Τσακαλέρη, του Βεζένκοβ και του Πελεκάνου, παικτών που αγωνίζονται στην ίδια θέση και επηρέασαν την ομαλή διεξαγωγή της προπόνησης. Βρήκαμε, όμως, τις λύσεις μας και κάναμε τις προπονήσεις με συγκέντρωση και ενέργεια. Μια ομάδα είναι μία οικογένεια, που έχει τα προβλήματά της και τις χαρές της. Ο "πατέρας" σε αυτήν την οικογένεια είναι η Διοίκηση, η "μητέρα" είναι τα γραφεία της ομάδας, τα "παιδιά" είναι οι παίκτες, το προπονητικό και ιατρικό τιμ και οι φίλαθλοι και όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες, μέσα από τις οποίες γινόμαστε πιο δυνατοί. Σε ό,τι αφορά τον αντίπαλο, θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που έχει δυνατή έδρα, παίζει σκληρά και βασική της αρχή είναι η ενέργεια και η διάρκεια. Με την ενέργεια που βγάζει, παίζει στα όρια του φάουλ, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και η αντίδρασή μας να είναι η υψηλότερη μπασκετική ενέργεια».

Από την πλευρά των παικτών, ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε: «Στρέφουμε ξανά την προσοχή μας στο Πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας έναν δυνατό αντίπαλο, τον οποίο γνωρίζουμε καλά. Στόχος μας είναι να έχουμε συγκέντρωση από την αρχή έως το τέλος του αγώνα, κυρίως στην άμυνα και να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη».
SteelGandalf
1η Περίοδος

Πανιώνιος - Άρης : 15-16

Πολύ άστοχες οι δύο ομάδες, αλλά ειδικά ο Πανιώνιος που κυριολεκτικά έχει σπάσει τα καλάθια (3/16 δίποντα και 2/5 τρίποντα). Ο Άρης, αν είχε λίγο καλύτερες, επιθετικές, επιλογές, παρότι ήταν πιο εύστοχος (7/12 δίποντα, 0/3 τρίποντα) θα βρισκόταν μπροστά με περισσότερους πόντους.

========================================================================

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Πανιώνιος - Άρης : 33-31

6/9 Βολές ο Πανιώνιος - 5/10 ο Άρης

5/24 δίποντα ο Πανιώνιος - 10/22 ο Άρης

5/11 τρίποντα ο Πανιώνιος - 2/6 ο Άρης

14-7 ριμπάουντς ο Πανιώνιος - 16-5 ο Άρης

4 ασσίστς ο Πανιώνιος - 8 ο Άρης

4 λάθη ο Πανιώνιος - 8 ο Άρης

3 κλεψίματα ο Πανιώνιος - 3 ο Άρης

1 κόψιμο ο Πανιώνιος - 3 ο Άρης

Στατιστικά μέσω της nova (αν δεν μου ξέφυγε κάτι). Ως συνήθως, υπάρχουν διαφορές από τα στατιστικά του esake.gr play by play.

Ο Άρης, ώρες ώρες, κάνει εντελώς αφελή λάθη. Δύο, τουλάχιστον, μέτρησα, από επαναφορές με όχι ιδιαίτερη πίεση, αλλά εξαιτίας βιασύνης και απροσεξίας των παιχτών μας. Έχουμε χάσει αρκετά αμυντικά ριμπάουντς, αλλά στις βολές είμαστε και πάλι απαράδεκτοι, με 50% ποσοστό αστοχίας.

Ιδανικοί αυτόχειρες ρε γ@μώτο, τι να πω, βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Ελέγχουμε το παιχνίδι, επειδή οι γηπεδούχοι είναι και ιδιαίτερα άστοχοι στα δίποντα, αλλά κρατιούνται στο σκορ με τρίποντα (εξαιρετικό ποσοστό) και με τις δεύτερες επιθέσεις.

========================================================================

3η Περίοδος

Πανιώνιος - Άρης : 44-50

========================================================================

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Πανιώνιος - Άρης : 63-68

Πόσο τεράστια νίκη. Πόσο έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας φέτος. Αχ που θα μπορούσαμε, βαθμολογικά, να βρισκόμασταν...

Χωρίς ξένους, σχεδόν χωρίς ψηλούς, κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, με τεράστιο βάθος κι όμως τα καταφέραμε και μάλιστα μέσα στην έδρα τους, κάνοντας αυτό που στις λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε πέρσι (στα play-offs)...!!!
yorgos
Τεράστια νίκη, καλύπτει την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό και αναπτερώνει το ηθικό. Στα θετικά ότι δεν έγινε ούτε ένα λάθος (αν μέτρησα σωστά) στην τελευταία περίοδο, παρά το μικρό της ηλικίας των παιδιών.
tuareg
πολλη μεγαλη νικη ,ειδικα στο θεμα ψυχολογιας.....
ηταν το μοναδικο παιχνιδι που ειμασταν συγκεντρωμενοι για 40 λεπτα
SteelGandalf
Θα επαναλάβω, για ακόμη μια φορά αυτό που έχω αρκετές φορές πει μέχρι σήμερα.

Δεν πίστεψα σε καμία στιγμή πως αυτή η ομάδα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Το θεωρούσα αστείο να το λέμε.

Αν θέλετε να το τοποθετήσουμε στην σωστή του βάση, με τις ήττες και τις (αρνητικές) εμφανίσεις, είτε κατά διαστήματα σε αρκετά παιχνίδια, είτε σε κάποια ολόκληρα παιχνίδια, το μόνο που "καταφέραμε" να πετύχουμε, για την ώρα, είναι να αδικήσουμε τους εαυτούς μας σε ό,τι αφορά την βαθμολογική μας θέση στην κανονική διάρκεια της περιόδου.

Δεν λησμονώ την απειρία των παιχτών μας και το νεαρό της ηλικίας τους, ούτε και το γεγονός πως δεν έχουμε την (πολύτιμη) πρόσθετη βοήθεια των ξένων και των έξτρα ψηλών, που δεν διαθέτουμε. Παρόλα αυτά, είμαι βέβαιος πως θα μπορούσαμε, ακόμη και με αυτά τα δεδομένα, να έχουμε πετύχει ακόμη τρεις (3) τουλάχιστον νίκες, με τις οποίες θα βρισκόμασταν μέσα στην πρώτη τετράδα.

Δεν θα σημαίνει τίποτα, η σημερινή μας νίκη, αν δεν συνοδευτεί με τα ανάλογα αποτελέσματα, στην συνέχεια, αλλά θεωρώ πως η ομάδα μπορεί να εδραιώσει την 6η θέση, αν χρησιμοποιήσει ως σκαλοπάτι την σημερινή της διαχείριση του παιχνιδιού και την κατάκτηση της νίκης.
tuareg
Αν ειμασταν λιγο πιο εμπειροι θα ημασταν στο +10 απο ημιχρονο.
μου εκανε εντυπωση ποσο κακος ηταν ο πανιωνιος,ενταξει τους κλεισαμε καλα αλλα ηταν απαραδεκτοι.Δε ξερω αλλα ο σφαιρο εχει απομυθοπιηθει,αν ηταν ξερω γω στον Αρη με τετοιο ροστερ και ηταν στο 0-5 στο γιουροκαπ κι εκανε τετοιες εμφανισεις στην Α1 (γιατι παιζει καιρο χαλια) θα ειχαμε λαικα δικαστηρια στο παλε
SteelGandalf
Θα συμφωνήσω απόλυτα φίλε Βασίλη με τα δύο σκέλη της τοποθέτησης σου.

Και σε ό,τι αφορά την διαφορά πόντων (και όχι μόνο στο ημίχρονο). Με τέτοια εμφάνιση του Πανιωνίου (πέρα από την δική μας υποδειγματική αμυντική προσπάθεια), θα έπρεπε να τον κερδίσουμε με περισσότερους από 10 πόντους. Όχι πως θα είχε καμία σημασία, αλλά για καθαρά ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Στο θέμα του κυρίου Σφαιρόπουλου, που δεν κρύβω πως πέρσι το καλοκαίρι τον ήθελα στον πάγκο της ομάδας μας, πραγματικά έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις. Εντάξει, ένα ντεφορμάρισμα μπορεί να είναι φυσιολογικό και δικαιλογημένο, αλλά πολλές φορές είναι οι συμπεριφορές του που με κάνουν να αρχίζω να έχω δεύτερες σκέψεις...
tuareg
Ο Πανιωνιος λανθασμενα αυτοανακυρηχτηκε 3η δυναμη με διαφορα ενω εδω και καιρο παιζει ασχημα,για μενα οταν κερδιζαν απλα τα εβαζαν ολα,τωρα που ηρθε η κοιλια φαινονται οι αδυναμιες
SteelGandalf
Βασίλη, σου το αναγνωρίζω από την αρχή της σεζόν αυτό για την 3η θέση του Πανιωνίου. Είχες πει τότε πως ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, ο Άρης δεν ήταν τόσο πίσω, όσο ήθελαν να πιστεύουν οι Πανιώνιοι. Τελικά δικαιώθηκες πανηγυρικά, μέχρι στιγμής, αφού έχουμε 2/3 νίκες, ενώ η ήττα μας (στο παιχνίδι του 1ου γύρου) ήταν με μόλις δύο πόντους διαφορά.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Χειροκρότησαν τον Άρη οι Πανιώνιοι!

Η καλύτερη αναγνώριση αλλά και επιβράβευση της σπουδαίας εμφάνισης και της μεγάλης νίκης του Άρη ήταν το χειροκρότημα των οπαδών του Πανιωνίου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα! Όλο το γήπεδο χειροκρότησε τους κίτρινους, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα τους!


Οι παίκτες των κίτρινων συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού για να φωνάξουν το καθιερωμένο «Άρης» και σίγουρα δεν θα περίμεναν τέτοια αντίδραση από τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι τους χάρισαν απλόχερα το ζεστό χειροκρότημα τους! Είναι χαρακτηριστικό πως και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης που ήταν κι αυτός δίπλα στους παίκτες χαιρέτισε αυτή την κίνηση, ευχαριστώντας τον κόσμο.
gallistis
QUOTE(SteelGandalf @ Feb 15 2014, 18:21 ) *
Θα επαναλάβω, για ακόμη μια φορά αυτό που έχω αρκετές φορές πει μέχρι σήμερα.

Δεν πίστεψα σε καμία στιγμή πως αυτή η ομάδα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Το θεωρούσα αστείο να το λέμε.


εγώ το φοβόμουν από τη στιγμή που είναι φανερό ότι η σωτηρία θα παιχτεί σε αρκετό αριθμό νικών.για να είναι κάποιος σίγουρος για την παραμονή πρέπει να κάνει καμιά 10αρια νίκες

ο πανιώνιος ήταν πολύ κακός σήμερα ,γι'αυτό καταφέραμε και κερδίσαμε.αλλά για να τα λέμε όλα,στο τέλος παίζαμε με πεντάρι τον γέρο-ασημακόπουλο(μεγάλος μάγκας ο αρχηγός) αλλά κρατήσαμε.σπουδαίος ο αθηναίου με το τρίποντο στο τέλος
SteelGandalf
Ειλικρινά δεν το πιστεύω φίλε μου. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα και η ομάδα, με νίκες όπως η σημερινή, με επιβεβαιώνει.

Ευτυχώς υπάρχουν καταγεγραμμένες οι απόψεις μας και αν το ψάξω μπορώ να τις βρω. wink.gif
tuareg
QUOTE (gallistis @ Feb 15 2014, 20:38 ) *
εγώ το φοβόμουν από τη στιγμή που είναι φανερό ότι η σωτηρία θα παιχτεί σε αρκετό αριθμό νικών.για να είναι κάποιος σίγουρος για την παραμονή πρέπει να κάνει καμιά 10αρια νίκες

ο πανιώνιος ήταν πολύ κακός σήμερα ,γι'αυτό καταφέραμε και κερδίσαμε.αλλά για να τα λέμε όλα,στο τέλος παίζαμε με πεντάρι τον γέρο-ασημακόπουλο(μεγάλος μάγκας ο αρχηγός) αλλά κρατήσαμε.σπουδαίος ο αθηναίου με το τρίποντο στο τέλος


ε για να ειναι κακος,κατι καναμε κι εμεις σωστα ομως...
εχουμε αυτοκτονησει σε 4 παιχνιδια (παοκ-πανιωνιο-κολοσσο εντος,τρικαλα εκτος)..θα ηταν αλλιως τα πραγματα με αυτους τους 4 βαθμους
yorgos
Καλά, έχουμε πάρει και ματς στον πόντο, π.χ. Απόλλωνα και ΑΕΝΚ από αυτά που θυμάμαι, δε γίνεται να παίρνεις όλα τα ματς που πάνε στον πόντο εσύ, παίζουν και οι άλλοι. Ειδικά όταν έχεις άπειρη ομάδα περιμένεις ότι τα περισσότερα από αυτά θα τα χάσεις, είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο λέγαμε (εγώ τουλάχιστον είπα) στην αρχή της σαιζόν ότι για τετράδα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα και ότι θα κάνουμε μίνιμουμ 5 νίκες λιγότερες από Πανιώνιο (ήδη είναι 5 λιγότερες, κι αν χάναμε σήμερα -που ήταν και το πιο λογικό, κακά τα ψέματα- θα ήμασταν στις 7... οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος), οποίος έχει κλάσεις ανώτερο ρόστερ από μας, γι αυτό και η αξία της τεράστιας νίκης σήμερα, ασχέτως του πώς έπαιξε ο Πανιώνιος, που είναι δικό του πρόβλημα και στο κάτω-κάτω έχουμε και μεις συμμετοχή σε αυτό.

Το θέμα σωτηρία δεν έχει λήξει βέβαια, αλλά με τη σημερινή νίκη και σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα φαίνεται πως ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι και ο Άρης πια είναι στο στάρι. Με λιγότερ άγχος περιμένω ότι θα παίξουμε και καλύτερα.

Για το Σφαιρόπουλο όντως η εικόνα της ομάδας του εδώ και καιρό είναι κακή. Τα αποτελέσματα στην Ελλάδα όχι τόσο, αν δει κανείς τη βαθμολογία, αλλά η εικόνα είναι κακή. Βέβαια να πούμε ότι είναι πολύ αντρίκια η δήλωσή του πως είναι δική του ευθύνη η ήττα και δεν έχει άδικο λέγοντας ότι σε ενάμιση χρόνο ουσιαστικά είναι η πρώτη εκτός προγράμματος ήττα γι' αυτόν. Οι εμφανίσεις πάντως στην Ευρώπη από ένα σημείο ακι μετά ήταν αποκαρδιωτικές για το ρόστερ που έχει ο Πανιώνιος, που όσους Έλληνες κι αν έδωσε (ξεκληρίστηκε κυριολεκτικά), πήρε πολύ καλούς ξένους. Δεν μπορώ να πω πως έπεσε στα μάτια μου, αλλά ναι, κακή σαιζόν κάνει, ειδικά στην Ευρώπη οι εμφανίσεις είναι απαράδεκτες. Και ο αποκλεισμός στο κύπελλο ομοίως.

Η αλήθεια είναι πως η μάχη για τη σωτηρία αποδείχθηκε πιο ανταγωνιστική από ό,τι περιμέναμε πολλοί, θα χρειαστούν περισσότερες νίκες απ' ό,τι παλιά, αλλά πλέον είμαστε ΟΚ. Τώρα, το αν θα τελειώσουμε 11οι ή 7οι (για κάπου εκεί μας έχω, πιο κοντά στο 8 πάντως), δεν παίζει ρόλο. Ρόλο παίζει να δούμε την εικόνα των παιδιών στο τέλος της χρονιάς, ποιος ανταποκρίθηκε και ποιος όχι, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον κορμό και βέβαια ανάλογα με το τι γίνεται με το 99 να δούμε πώς πάμε ώστε οι στόχοι της ομάδας να ανεβαίνουν σταδιακά και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε κι εκεί όπου αξίζει η ομάδα δηλαδή.

Ξαναλέω πως για μένα η απώλεια Αγγέλου δεν ήταν και τίποτε το φοβερό. Το πρότζεκτ της ομάδας είναι τέτοιο που στηρίζεται στη διατήρηση, απόκτηση και ανάδειξη ταλέντων και εκεί πρέπει να εστιάσουμε, έτσι κι αλλιώς κοουτσαριστικώς ο Αγγέλου είναι μέτριος, στην ανάδειξη ταλέντων δεν μπορώ να τον αξιολογήσω. Το θέμα είναι να κρατήσουμε παίκτες που νομίζω ότι και προς το συμφέρον τους είναι να μείνουν. Ακούω στα ραδιόφωνα που λένε για το Βεζένκοφ και το Μποχώ, αν ο ένας πάει ΝΒΑ (χαλαρώστε, δεν είναι για τέτοια), αν ο άλλος θα πάει στον Παναθηναϊκό (νωπά τα παραδείγματα Παππά και Βλάντο). Πουθενά δεν πρέπει να πάνε, προς το συμφέρον τους είναι να μείνουν τουλάχιστον άλλη μια χρονιά και δεν είναι κοι οι μόνοι, γενικά έχουμε πολύ καλή φουρνιά με πολλά παιδιά από πίσω, ακόμη κι ο Γκίκας που τον κράζω συνέχεια (βασικά για τα αψυχολόγητα που παίρνει).

Εγώ από σήμερα είμαι πολύ πιο ήσυχος, από μια νίκη που δεν την περίμενα, όπως δεν περίμενα και την ήττα του Ηλυσιακού, που θεωρώ πως είναι καλό αποτέλεσμα, ήδη έχουμε έναν μάλλον υποβιβασμένο.
tuareg
yorgos 6 θα βγουμε....απο ποιον θα χασεις την 6αδα?
Οι νικες που λες με πατρα και κηφισια αν χαναμε θα ηταν επισης αυτοκτονια...οι αλλοι δεν ειχαν περασει ποτε μπροστα...
Οσο για το Πανιωνιο απο την αρχη ελεγα οτι δεν ειναι οσο καλος φαινεται.
Πρεπει να ετσουξε πολυ παντως
Στον ενάμισι χρόνοι είναι το πρώτο ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε και το χάσαμε. - See more at: http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...h.qC6d29NP.dpuf
38aris
Έχει πού δρόμο ακόμα, αλλά αν δε κερδίζαμε σήμερα θα θέλαμε οπωσδήποτε νίκη με τον πολύ καλό, φορμαρισμένο και αθλητικό Απόλλωνα την άλλη εβδομάδα, με τη γραμμή του υποβιβασμού να είναι κοντά,
με μια ομάδα αποδεδειγμένα άπειρη (και με πολλά σκαμπανεβάσματα), με δεδομένη τη πίεση,
ασχέτως της ποιότητας που έχουμε.
Είστε σίγουροι ότι θα τα παίρναμε τα "εύκολα" παιχνίδια που θα είχαμε μπροστά μας?
Τέλως πάντων, οπως και να έχει αν δε κερδίσουμε την άλλη εβδομάδα η νίκη αυτή πάει στον κάλαθο των αχρήστων.
Πολλά μπράβο στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες για τη διαχείριση της ήττας στο τελικό.
Φοβερή συγκέντρωση σήμερα, με ένα Πανιώνιο που προσωπικά για μένα είναι underachiever φέτος.
Όλοι στο παλέ....
38aris

Ξαναλέω πως για μένα η απώλεια Αγγέλου δεν ήταν και τίποτε το φοβερό. Το πρότζεκτ της ομάδας είναι τέτοιο που στηρίζεται στη διατήρηση, απόκτηση και ανάδειξη ταλέντων και εκεί πρέπει να εστιάσουμε, έτσι κι αλλιώς κοουτσαριστικώς ο Αγγέλου είναι μέτριος, στην ανάδειξη ταλέντων δεν μπορώ να τον αξιολογήσω. Το θέμα είναι να κρατήσουμε παίκτες που νομίζω ότι και προς το συμφέρον τους είναι να μείνουν. Ακούω στα ραδιόφωνα που λένε για το Βεζένκοφ και το Μποχώ, αν ο ένας πάει ΝΒΑ (χαλαρώστε, δεν είναι για τέτοια), αν ο άλλος θα πάει στον Παναθηναϊκό (νωπά τα παραδείγματα Παππά και Βλάντο). Πουθενά δεν πρέπει να πάνε, προς το συμφέρον τους είναι να μείνουν τουλάχιστον άλλη μια χρονιά και δεν είναι κοι οι μόνοι, γενικά έχουμε πολύ καλή φουρνιά με πολλά παιδιά από πίσω, ακόμη κι ο Γκίκας που τον κράζω συνέχεια (βασικά για τα αψυχολόγητα που παίρνει).

Συμφωνώ απόλυτα! Η παραμονή των νέων είναι win- win situation (που λένε και στο χωριό μου).
Δύσκολα βρίσκεις περιβάλλον όπως αυτό του Άρη με τέτοια υποστήριξη στους νέους, με τεχνικό τιμ και διοίκηση που ασχολείται ουσιαστικά μαζί τους. Επιχειρήματα του στιλ ότι θα ανέβουν επίπεδο αν φύγουν και πάνε σε καλύτερο κλαμπ είναι δίκοπο μαχαίρι(κοιτάξτε Γιάνκοβιτς, Κατσίβελη που δεν παίζουν στις ομάδες τους ή ακόμα και το Σλουκα που πήρε boost από τη χρονιά του σε εμάς)
Και ποιός ο λόγος να πας σε ομάδα που δεν είναι σε τοπ επίπεδο στην Ευρώπη(γιατί κανένας μικρός μας δε μπορεί ακόμα να παίξει και να έχει εγγυημένο χρόνο σε τοπ ομάδα αυτή τη στιγμή) και να μη μείνεις στον Άρη όπου αν έχεις όρεξη για δουλεια θα πολλάπλασιάσεις της μετοχές σου.
Επίσης εαν αρθεί το μπαν μπορούν να μεγαλώσουν μαζί και μέσα από το σύλλογο και να φύγουν σε καλύτερο timing στις καριέρες τους.
yorgos
Εγώ πάντως κρατλαω ότι μας χειροκρότησαν σήμερα στη Νέα Σμύρνη κι αυτό λέει πολλά και για την ομάδα μας αλλά και για τον κόσμο του Πανιωνίου, που δεν πρέπει να χάρηκε και πολύ με αυτά που είδε.
geo82
QUOTE (yorgos @ Feb 16 2014, 04:48 ) *
Εγώ πάντως κρατλαω ότι μας χειροκρότησαν σήμερα στη Νέα Σμύρνη κι αυτό λέει πολλά και για την ομάδα μας αλλά και για τον κόσμο του Πανιωνίου, που δεν πρέπει να χάρηκε και πολύ με αυτά που είδε.


Καθόλου όμως! Η νίκη σας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και καλώς σας χειροκροτήσαμε όσοι πήγαμε στο γήπεδο. Επιθετικά δεν είχαμε κανένα πλάνο. Δε θυμάμαι στο β ημίχρονο να βγάλουμε ΕΝΑ ελεύθερο σουτ. Μπράβο και πάλι για τη νίκη σας.
Timemaster
QUOTE(tuareg @ Feb 15 2014, 23:39 ) *
yorgos 6 θα βγουμε....απο ποιον θα χασεις την 6αδα?
Οι νικες που λες με πατρα και κηφισια αν χαναμε θα ηταν επισης αυτοκτονια...οι αλλοι δεν ειχαν περασει ποτε μπροστα...
Οσο για το Πανιωνιο απο την αρχη ελεγα οτι δεν ειναι οσο καλος φαινεται.
Πρεπει να ετσουξε πολυ παντως
Στον ενάμισι χρόνοι είναι το πρώτο ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε και το χάσαμε. - See more at: http://www.basketplus.gr/index.php/rss-ari...h.qC6d29NP.dpuf



δηλαδή θέλει να μας πει ότι η ήττα πέρσι από το Ρέθυμνο με 16 πόντους εντός έδρας ή η ήττα μέσα στο Ρέθυμνο με 10 ήταν εντός προγράμματος; Ή μήπως το παιχνίδι με την Ελευσίνα έπρεπε να το χάσουν και για αυτό έχασαν;

Timemaster
στα του παιχνιδιού τώρα... και χωρίς να έχω δει το παιχνίδι.
είναι νίκη που δείχνει την αξία της ομάδος.

Όταν ο Πανιώνιος προσπάθησε να ξεφύγει είχαμε απαντήσεις. Δείγμα του ότι η ήττα από τον Παναθηναικό (και όχι μόνο αυτή) έδωσε μερικά θετικά ως προς την αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Η ομάδα δε πέταξε λευκή πετσέτα και έδωσε μάχη ως το τέλος.

Όπως αναφέρανε οι φίλοι από πάνω κάποιες από τις φετινές ήττες θα μπορούσαν να μην είχαν έρθει δυστυχώς όμως το πνεύμα του νικητή σφυρηλατείται από τις ήττες που πονάνε και όχι από τις νίκες.
Ήττες όπως αυτή με τον ΠΑΟΚ και με τον Πανιώνιο θα έρθουν κι άλλες στο πρωτάθλημα αλλά είναι αναγκαίο κακό βάση την ηλικία των παιχτών μας, το ελλειπές (σε μερικές θέσεις και στοιχεία) ρόστερ και τους τραυματισμούς όλης της χρονιάς όμως αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες εμπειρίας που θα έρθουν στο μέλλον για αυτούς τους παίχτες και ίσως την ομάδα.


Κάναμε μετά από καιρό ροτέσιον όπου ο μόνος παίχτης που έπαιξε πάνω από 30 λεπτά ήταν ο Βεζένκωφ με 34.
Ο Μόνος που δε πήρε συμμετοχή ήταν ο Λαρετζάκης και ο παίχτης με μικρότερη συμμετοχή ήταν ο ξένος μας (Χαντ) με 8 λεπτά. Οπότε όταν η μπάλα έκαιγε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αθηναίου και ο Πελεκάνος δεν ήταν με την γλώσσα έξω. Δε κάνανε λάθη και είχανε καθαρό μυαλό να κερδίσουν το παιχνίδι.
Χαρακτιριστικό είναι ότι στην τελευταία περίοδο τα λάθη ήταν 6-2 υπερ μας και τα τελευταία 8 λεπτά δεν είχαμε κανένα. Ενώ με το τέλος της τρίτης περιόδου είχαμε διπλάσια από τον Πανιώνιο.


Βέβαια πάντα υπάρχουν πράγματα φέτος που μας πληγώνουν όπως το 65% στις βολές και τα 18 επιθετικά ριμπάουντ του Πανιωνίου.


Τώρα για για το θέμα που θα συζητήσουμε πολύ το Καλοκαίρι. Αν δηλαδή οι πιτσιρικάδες έχουν συμφέρον να φύγουν ή όχι η γνώμη μου είναι πως ο Βεζένκωφ ότι και να κάνει δε θα έχει αντίκτυπο στην καριέρα του εφόσον συνεχίσει να βελτιώνεται και να προσπαθεί. Ακόμα και σε ομάδα τοπ 8 Ευρωλίγκας να πάει τα 10-15 λεπτά μ.ο. θα τα έχει του χρόνου όπου για την ηλικία του είναι το ίδιο σημαντικά με τα 30+ που έχει στον Άρη. Το να πάει ΝΒΑ πιστεύω πως ακόμα δε χρειάζεται και δε θα το σκεφτόμουν στη θέση του πλέον για τα επόμενα 2-3 χρόνια εφόσον δε πήγε φέτος κολέγιο.

Για τους Μποχωρίδη, Γκίκα, Μούρτο που έχουν φέτος χρόνο συμμετοχής και που σίγουρα δεν είναι για ομάδα Ευρωλίγκας ακόμα , πιστεύω πως το συμφέρον τους είναι να μεγαλώσουν την αξία τους στον Άρη και μετά φεύγουν.
ο κενό)
Πάντως ακόμα και να φύγει ένας-δύο από αυτούς (πλην Βεζένκωφ) έχουμε παίχτες από πίσω να το καλύψουν το κενό.

Υ.Γ.1 Από την ομάδα φέτος εγώ θα άλλαζα για του χρόνου μονάχα δύο παίχτες (Χάντ, Χαρίση) και θα έπαιρνα δύο καλύτερους ξένους στις ίδες θέσεις με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έναν ποιο ευέλικτο σέντερ που να παίζει πάνω από το στεφάνι (π.χ. Μάσευ, Ντάνστον) και ένα τριάρι με καλό τρίποντο (π.χ. Ρίτσαρτσον)
Υ.Γ.2 Δε θα πρέπει να χύσουμε το γάλα την άλλη Δευτέρα για να πάρουμε την έκτη θέση μιας και μετά θα έχουμε ύπουλο-δύσκολο πρόγραμμα
D-Wade
QUOTE(Timemaster @ Feb 16 2014, 13:40 ) *
Για τους Μποχωρίδη, Γκίκα, Μούρτο που έχουν φέτος χρόνο συμμετοχής και που σίγουρα δεν είναι για ομάδα Ευρωλίγκας ακόμα , πιστεύω πως το συμφέρον τους είναι να μεγαλώσουν την αξία τους στον Άρη και μετά φεύγουν.
ο κενό)

Πιστεύεις δηλ οι Γκίκας-Μούρτος θα γίνουν κάποια στιγμή παίχτες επιπέδου Ευρωλίγκας? Εγώ πιστεύω ότι το ταβάνι τους είναι o σημερινός Αρης . . .Και ο Μποχωρίδης που για μένα έχει ψηλότερο ταβάνι ,φέτος που παίρνει σοβαρό χρόνο συμμετοχής, δεν φαίνεται να εξελίσσεται όσο θα περίμενα
Timemaster
QUOTE(D-Wade @ Feb 16 2014, 14:01 ) *
Πιστεύεις δηλ οι Γκίκας-Μούρτος θα γίνουν κάποια στιγμή παίχτες επιπέδου Ευρωλίγκας? Εγώ πιστεύω ότι το ταβάνι τους είναι o σημερινός Αρης . . .Και ο Μποχωρίδης που για μένα έχει ψηλότερο ταβάνι ,φέτος που παίρνει σοβαρό χρόνο συμμετοχής, δεν φαίνεται να εξελίσσεται όσο θα περίμενα


ναι. έχω δει πολλούς χειρότερους παίχτες να παίζουν Ευρωλίγκα.
Σίγουρα δεν έχουν προδιαγραφές να γίνουν Σπανούλιδες αλλά το να πάρουν σε μερικά χρόνια 10-20 λεπτά σε ομάδα Ευρωλίγκας είναι στο χέρι τους. Δηλαδή ο Γκαβέλ είναι άπιαστο όνειρο για τον Γκίκα και τον Μούρτο;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.