Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αργύρης Πεδουλάκης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
A.CAB
QUOTE(bbplayer @ Dec 2 2014, 08:43 ) *
Χαλαρώστε μάγκες. Όποιος δεν ομνύει στον Πεδουλάκη δεν είναι αγνώμων και μηδενιστής. Στην τελική για τον Πεδουλάκη μιλάμε , όχι για τον Wooden.
To μπάσκετ γύρισε 100 χρόνια πίσω, καταστράφηκε. Το επιχείρημα για νίκες επι του Ολυμπιακού δεν είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όλα.

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει με 100 τρόπους από εμάς, με το μπαίνει το πούλμαν τους στη Σπ. Λούη είναι άσος το ματσάκι. Φέτος μια ομάδα σακατεμένη και ανέτοιμη γύρισε από το -17 με το Γιάννη το Μπλουμς και κέρδισε. Τι καθόμαστε και λέμε? Ο Αλβέρτης έβαλε 54 και 45 πόντους ημίχρονο , επειδή απλώς τους είπε να παίξουν μπάσκετ και ο άλλος "πετροβολούσε' τον Πασκουάλ επί τρια ματς και έχανε από το Σκαριόλο.

Χαλαρώστε για τον Πεδουλάκη μιλάμε

Φοβερά επιχειρήματα διαβάζω. Ο Αλβέρτης έβαλε τόσους και τόσους στο ημίχρονο! Στη σούμα; Ή να πιάσουμε κανά δεκάλεπτο καλύτερα; Ο ίδιος ο Αλβερτης που τους είπε παίχτε μπάσκετ και μόλις φάγαμε τη φάπα στον τρίτο τελικό (διπλό που είχαμε να δούμε από το 2002!) τα μάζεψε και το πήγε Πεδουλάκεια το πραγμα για να βαράνε παλαμάκια οι οπαδοί της αλλαγής του ΔΓ. Που σπάσαμε 2 φορές σε μια βδομάδα το αρνητικό ρεκόρ διαφοράς ποντων στην Ευρολίγκα. Από μια ΤΣΣΚΑ που πολλά έκανε αλλά πόντους δεν πολυέβαζε. Αλλά παίξαμε μπάσκετ ρε παιδί μου. Χάρηκε το μάτι μας και ο σβέρκος μας. Όμως καλά έκανε το πρόεδρο, ο Πεδουλάκης έπρεπε να φύγει και ας πέφταμε και στην Α2. Που έχασε από το Σκαριόλο μεν αλλά στον Ομπράντοβιτς έκανε πλάκα. Αυτός μας διέφυγε.

Πόσο ωραία και πόσο εύκολα μπορούμε να τροποποιήσουμε την αλήθεια όπως μας βολεύει.
j-kidd13
Ειναι απλα τα πραγματα.Ο καθ ενας εχει τα κριτηρια του.Αλλοι εχουν ως κριτηριο μονο τα αποτελεσματα,ανεξαρτητα απο το αν το μπασκετ που παιζει η ομαδα θες κολλυριο για τα ματια,λεξοτανιλ,και 1-2 μπουκαλακια Chivas για να αντεξεις να το δεις 40 λεπτα.Αλλοι,θελουν να βλεπουν και ωραιο μπασκετ απο την ομαδα τους,να περιμενουν πως και πως να ερθει το επομενο παιχνιδι.Δεν χρειαζονται φραστικες επιθεσεις εκατερωθεν...


Επισης να πω οτι στο top-16 οι περισσοτεροι εκαναν πλακα στον Ομπραντοβιτς,δεν ειναι κατορθωμα μονο του Πεδουλακη.
bbplayer
o καθένας έχει την αλήθεια του A.CAB. Kανένα πρόβλημα. Τωρα επειδή δεν πέσαμε Α2 με τον Αλβέρτη , όπως προβλέπατε πολλοι αλλά πήραμε πρωτάθλημα δεν έχει να κάνει. Δεν κάνουμε διαγωνισμό προβλέψεων θεωρώ εδώ μεσα.

Εγώ είδα από την ομάδα , break στο ΣΕΦ και μάλιστα στο 3ο ματς που δε νομίζω να έχει ξαναγίνει ποτέ και 54& 45 πόντους.

Στα της Ευρωλίγκας, άστο καλύτερα, εκεί ζορίζουν τα γάλατα και φαίνονται οι γύμνιες της ομάδας
επαθα λαστιχο
Πάμε πάλι από την αρχή γιατί πιστεύω ότι στην ρίζα του το πρόβλημα έχει ως εξής.
-Άλλο η κριτική,άλλο ο μηδενισμός
-Άλλο πράγμα να είσαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ,και άλλο να είσαι αλάνθαστος

Επαναφέρω το παράδειγμα που χρησιμοποίησα παλιότερα.Κατά γενική ομολογία,ο Mj είναι ο καλύτερος πάικτης ever.Ακόμα και οι λίγοι που πιστεύουν το αντίθετο,ακόμα αν θέλετε και ο μεγαλύτερος εχθρός του δεν μπορεί να μην δεχθεί πως ήταν ένας έστω από τους κορυφαίους.Οκ?Αφού βρήκαμε την κοινή βάση λογικής και συνεννόησης λέγω τα εξής.

ΝΑΙ,είχε μεταξύ άλλων ΚΑΙ άσχημες βραδιές.Ναι υπήρχαν και μέρες που για τους χ λόγους δεν έπαιξε.Ναι υπήρχαν χρονιές πριν την δυναστεία των ταύρων που αντικειμενικά δεν μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα ό,τι και να έκανε,γιατί όσο καλός και να ήταν ο ίδιος δεν μπορούσε να κερδίσει μόνος του ομάδες όπως οι Πίστονς οι Σελτικς κλπ..
Φανταστείτε λοιπόν να ισχυρίζεται κάποιος ότι ο MJ δεν έχασε ποτέ σουτ στην καριέρα του,δεν δέχθηκε ποτέ καλάθι από αντίπαλο και άλλα πράγματα που αντικειμενικά είναι αδύνατον να πετύχει κάποιος αθλητής.Και μάλιστα να απαιτεί ο επόμενος σταρ των ταύρων,ξέρω γω o Rose,να κάνει τα ίδια,γιατί αν δεν τα κάνει είναι σάπιος.

Η ερώτησή μου είναι η εξής:Aυτός ο οπαδός,θα είναι ποτέ ικανοποιημένος?
A.CAB
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 2 2014, 13:42 ) *
Επισης να πω οτι στο top-16 οι περισσοτεροι εκαναν πλακα στον Ομπραντοβιτς,δεν ειναι κατορθωμα μονο του Πεδουλακη.

Σωστό.
Αντιθέτως του back2back πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού δεν του έκανε κανείς πλάκα παρά μόνο ο Πεδουλάκης. Άρα αυτό είναι κατόρθωμά του.

QUOTE(bbplayer @ Dec 2 2014, 13:43 ) *
o καθένας έχει την αλήθεια του A.CAB. Kανένα πρόβλημα. Τωρα επειδή δεν πέσαμε Α2 με τον Αλβέρτη , όπως προβλέπατε πολλοι αλλά πήραμε πρωτάθλημα δεν έχει να κάνει. Δεν κάνουμε διαγωνισμό προβλέψεων θεωρώ εδώ μεσα.

Εγώ είδα από την ομάδα , break στο ΣΕΦ και μάλιστα στο 3ο ματς που δε νομίζω να έχει ξαναγίνει ποτέ και 54& 45 πόντους.

Στα της Ευρωλίγκας, άστο καλύτερα, εκεί ζορίζουν τα γάλατα και φαίνονται οι γύμνιες της ομάδας

Διαγωνισμό προβλέψεων δεν κάνουμε ούτε έχει σημασία αλλά επειδή λες πολλοί θες να μου πεις δύο που προβλέψανε πως θα πέσουμε Α2. Αν εννοείς εμένα για διευκρίνησε το λίγο καλύτερα το περί Α2. Πίστευα πως χαρίζουμε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και ευτυχώς έπεσα έξω. Αλλά ξέρεις με την υπερβολή κερδίζεις μόνο εντυπώσεις και όχι ουσία. Άλλο Α2 και άλλο χαμένο πρωτάθλημα. Μπράβο λοιπόν στον Αλβέρτη και στους υποστηρικτές της προπονητικής του ευφυίας που μας κράτησε στην Α1.
Αντιθέτως εγώ μπορώ να βρω πολύ περισσότερους που είδαν πως καταστραφήκαμε με τον Πεδουλάκη όταν ανακοινώθηκε και τελικά τους ήρθε αλλιώς. Τους ήρθε τόσο αλλιώς που φιλάγανε τα πόδια του πρόεδρα επειδή μας άφησε ακέφαλους στα μέσα της σεζόν. Άλλωστε επειδή τα πράγματα είναι νωπά ούτε με τον Ιβάνοβιτς έχεις την καλύτερη σχέση. Εκτός αν λέω ψέματα ή δεν θυμάμαι καλά αλλά δεν είναι δύσκολο να κοιτάξουμε τα ποστς του Ιούνη.

Και δεν μειώνω ούτε το μπρέικ στο μπρέικ του Αλβέρτη όπως δεν μειώνω και το 0-3 με 2 μπρέικ του Πεδουλάκη που ευκόλως ξεχνιέται απέναντι όχι σε μία ομάδα την οποία κερδίζαμε με όλους τους τρόπους και η οποία δεν είχε αποδείξει σε κανένα σημείο της περσινής χρονιάς πως ήταν καλύτερη από μας αλλά στον πρωταθλητή ευρώπης ξαναλέω.
j-kidd13
QUOTE(A.CAB @ Dec 2 2014, 17:56 ) *
Σωστό.
Αντιθέτως του back2back πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού δεν του έκανε κανείς πλάκα παρά μόνο ο Πεδουλάκης. Άρα αυτό είναι κατόρθωμά του.


Και ο Μπανκι με την αστεια Αρμανι που του εριξε 30 μεσα στην Ιταλια και του πηρε 2πλο στο ΣΕΦ,η Μπαρτσα το ιδιο...

Ο Πεδουλακης ειχε ενα προσον,την καλη και σφιχτη αμυντικη λειτουργια,και σε αυτο τον βοηθησε παρα πολυ,η παρουσια του Λασμε και του Γκιστ,που ο ενας παρ οτι κοντος για παικτη ρακετας,ειχε κουπια για χερια και πηδαγε στο θεο,και ο αλλος μπορουσε ανετα να ακολουθησει στις αλλαγες τον αντιπαλο κοντο,οποτε αυτοματα εκει βασιστηκε το ολο αμυντικο πλανο.Συν την δεδομενη αμυντικη ικανοτητα παικτων οπως ο Μασιουλις,ο Μπραμος κλπ.Οταν η αμυνα δεν εκανε τη δουλεια της,κλαφτα Χαραλαμπε.
patissiotis
Εγω δεν εχω καταλαβει τη συζηταμε ακομα rolleyes.gif Δεν χρειαζεται να τα μπερδευουμε τα πραγματα. Για μενα εινα πολυ απλα και οπως λεει και ο φιλος "επαθα λαστιχο" αλλο η κριτικη και αλλο ο μηδενισμος.

Νομιζω οτι ο Αργυρης αξιζει ενα μεγαλο ευχαριστω απο ολους μας. Κερδιζε τον Ολυμπιακο οπου το εβρισκε (και αυτο οσο να' ναι μετραει) και πηρε στην ουσια 2 νταμπλ. Την πρωτη χρονια μαλιστα αποκλειστηκαμε δυσκολα απο την Μπαρτσα στο top8 και προς το τελος της χρονιας παιξαμε και συμπαθητικα. Για ολα αυτα ο Αργυρης δεν αξιζει απαξιωση και χλευασμο σε μια μεταβατικη μαλιστα χρονια τοσο απο πλευρας μπατζετ, οσο και απο πλευρας ροστερ ακομα και διοικησης!!! Την 2η χρονια τα εκανε μπαχαλο με αλλοπροσαλες επιλογες και η ομαδα εδειξε οχι μονο να μην βελτιωνεται αλλα να κανει και βηματα προς τα πισω. Για μενα επρεπε μεν να φυγει αλλα στο τελος της χρονιας - δεν θα χαναμε και τιποτα. Θα ηταν καλυτερα και για τον ιδιο αλλα και για την ομαδα μας: Δεν νοειται εξακις πρωταθλητης ευρωπης στο σημαντικοτερο μισο της χρονιας χωρις προπονητη. Παρ' ολα αυτα ο ΔΓ αλλα αποφασισε και δικαιωθηκε απο την κατακτηση του νταμπλ αλλα οχι απο την εικονα της ομαδας που ηταν πραγματικα για λυπηση. Ο Πεδουλακης σιγουρα δεν ειναι ο μεγαλος προπονητης αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να λοιδωρειται. Αηδιαζα με το μπασκετ που εβλεπα επι των ημερων του αλλα ποτε δεν τον απαξιωσα. Γιατι και στην ομαδα προσφερε και κυριος με τα ολα του ηταν. Τον ευχαριστουμε για ολα παρ' οτι δεν αντεξε το βαρος της φανελας του Παναθηναϊκου και στην 2η χρονια τα εκανε μουσκεμα. Το οτι απετυχε στη Ρωσια δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι και "μυρωδιας"! Ο Μεσινα δηλαδη στην ΤΣΣΚΑ τι εκανε? Πετυχε? Παλιοτερα ο Ιβκοβιτς? Ο Ομπραντοβιτς στη Φενερ δεν εχει χασει τα αβγα και τα πασχαλια ως τωρα? Δεν συγκρινω τον Αργυρη με αυτους απλα δεν τον μηδενιζω. Ειναι σοβαρος ανθρωπος και προπονητης, οχι για τις top class ομαδες βεβαια αλλα αξιολογος...

Οσο για τον Ιβανοβιτς ας κανουμε υπομονη. Στη αρχη της χρονιας και με τους απανωτους τραυματισμους στοιχηματιζα σε καταρρευση, αλλαγες προπονητων και σε ντροπιαστικες ηττες. Η νικη στο κυπελλο επι του Ολυμπιακου εδωσε πιστη και ψυχολογια σε παιχτες, προπονητη και οπαδους. Αυτη η νικη μας εφτιαξε την χρονια. Συνηθως οι ομαδες του Ιβανοβιτς παιζουν ομορφο μπασκετ αλλα δεν παιρνουν τιτλους. Δεν θεωρω σιγουρο οτι θα κερδισουμε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαια και θα παρουμε το κυπελλο, δεν μας θεωρω φαβορι για το πρωταθλημα, το πιο πιθανο ειναι να στραπατσαριστουμε ασχημα στο τοπ16! Ε και? Τον Ιβανοβιτς (αν πιστεψουμε τον ΔΓ) δεν τον πηραμε για να σαρωσουμε φετος τους τιτλους αλλα να φτιαξουμε την ομαδα μας για τις επομενες χρονιες και να αναδειξουμε καποια ελληνοπουλα. Δεν νομιζω οτι πρεπει να εχουμε απαιτησεις f4 φετος εκτος αν παρουμε ενα 3αρι, ενα 5αρι και ο Νελσον κανει "παπαδες". Παρ' ολα αυτα τα ονειρα δεν κοστιζουν και το μπασκετ που παιζουμε υποσχεται πολλα...
j-kidd13
Προσωπικα δεν τον μηδενιζω,εχω ξαναγραψει οτι του χρωσταμε ενα ευχαριστω διοτι σε μια κρισιμη περιοδο κρατησε την ομαδα ψηλα και μας εφερε ενα νταμπλ,και ουσιαστικα αλλο ενα το οποιο βασιστηκε πολυ πανω στην πεπατημενη οδο του,απλα χρειαστηκε μια "επιθετικη απελευθερωση" που εδωσει ο Φραγκι.
Απλα σιχαθηκα το μπασκετ που επαιζε η ομαδα τα τελευταια 2 χρονια,και περιμενα πως και πως την αποχωρηση του.Γενικα δεν τον θεωρω προπονητη για τετοιου επιπεδου ομαδες.Για το προηγουμενο επιπεδο,μια ομαδα που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις και στοχους,θα ειναι πολυ καλη περιπτωση για να κανει ενα βημα παραπανω.
A.CAB
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 2 2014, 18:36 ) *
Και ο Μπανκι με την αστεια Αρμανι που του εριξε 30 μεσα στην Ιταλια και του πηρε 2πλο στο ΣΕΦ,η Μπαρτσα το ιδιο...

Μα τι λες τώρα; Μιλάς για τον περσινό Ολυμπιακό όχι αυτόν που πήρε το δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαικό. Τον περσινό τον κέρδισε και ο Αλβέρτης. Πρόπερσι ποιά Αρμανί και ποιά Μπαρτσελόνα έκανε τι; Μη θυμόμαστε ότι θέλουμε για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Μήπως να θυμηθούμε και την Εφές που του έριξε 40 στο ΣΕΦ πριν κάμποσα χρόνια;
Αυτό που σου έγραψα πριν στέκει. Πλάκα πρόπερσι μόνο ο Παναθηναικός του Πεδουλάκη. Έτσι έχουν τα γεγονότα τι να κάνουμε;
yorgos
Δεν την είδα και πολύ αστεία πέρσι εγώ την Αρμάνι, αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ από τη Μακάμπι που το πήρε με απίστευτο τρόπο και έκανε εξαιρετικό τοπ-16.
j-kidd13
QUOTE(A.CAB @ Dec 3 2014, 22:45 ) *
Μα τι λες τώρα; Μιλάς για τον περσινό Ολυμπιακό όχι αυτόν που πήρε το δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαικό. Τον περσινό τον κέρδισε και ο Αλβέρτης. Πρόπερσι ποιά Αρμανί και ποιά Μπαρτσελόνα έκανε τι; Μη θυμόμαστε ότι θέλουμε για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Μήπως να θυμηθούμε και την Εφές που του έριξε 40 στο ΣΕΦ πριν κάμποσα χρόνια;
Αυτό που σου έγραψα πριν στέκει. Πλάκα πρόπερσι μόνο ο Παναθηναικός του Πεδουλάκη. Έτσι έχουν τα γεγονότα τι να κάνουμε;

Σωστος,εγω καταλαβα λαθος και εγραψα αλλα ντ αλλων!
Las Plagas
QUOTE (Basketofonos @ Dec 1 2014, 17:42 ) *
Η επιλογή παικτών γινεται βάσει φιλοσοφιας και τρόπου παιχνιδιού κάθε προπονητή. Θεωρείς ότι ταιριάζει με τον Πεδουλάκειο τρόπο; Εγώ αμφιβάλλω.

καλα στο πεδουλακειο τροπο παιχνιδιου κανενας δεν ταιριαζει
μονο τιποτα ξυλοκοποι τσουρουκαδες

εφυγε το καρκινωμα και επαιξε μπασκετ η ουνιξ
να δω ποια αλλη ομαδα θα καταστρεψει στην συνεχεια
επαθα λαστιχο
QUOTE(Las Plagas @ Dec 5 2014, 21:00 ) *
εφυγε το καρκινωμα και επαιξε μπασκετ η ουνιξ
να δω ποια αλλη ομαδα θα καταστρεψει στην συνεχεια

Ναι κατέστρεψε πολλές ομάδες.Το περιστέρι και τον μακεδονικό που έκαναν μαζί του τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας τους
κυριολεκτικά τις διέλυσε.....
Παιδιά μην το κουράζουμε,πείτε με ειλικρίνεια δεν γουστάρω τον Πεδουλάκη γιατί δεν μου αρέσει η φάτσα του,γιατί τα επιχειρήματά σας απλά δεν υπάρχουν.Καρκίνωμα?Αυτή είναι τώρα σοβαρή κριτική?
manj13
O Πεδουλακης προπονησε ομαδες που κανενας μεγαλοσχημος προπονητης τυπου... evilmonkey.gif Σκαριολο-Πιανιτζανι κτλ ΔΕΝ θα προπονουσε μηπως και ''τσαλακωνε'' την... 69.gif tongue.gif αψεγαδιαστη καριερα του...
Το παρακατω κομματι απο την προπονητικη του πορεια καθε αλλο παρα ''τσουρουκαδοπροπονητη'' δειχνει....Εκτος αν κρινεται ετσι επειδη δεν επιασε στην ΑΕΚ και στο Καζαν...

''Έχοντας ήδη πείρα προπονητή στον πάγκο της Άμιλλας Περιστερίου το 1995 χρίσθηκε βοηθός του Ντράγκαν Σάκοτα στο Περιστέρι, τον οποίο και διαδέχθηκε ως πρώτος προπονητής το 1997.Οι υψηλότερες θέσεις που η ομάδα κατέλαβε ήταν το 2001 και το 2003 οπότε και το Περιστέρι τερμάτισε τρίτο. Παράλληλα αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λαμία το 2004. Δύο φορές (2001 και 2003) ο Πεδουλάκης αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας προπονητής.

Το 2004 ανέλαβε το Μακεδονικό Νεάπολης συμμετέχοντας στον τελικό του ULEB Cup. Tο 2005 κάθησε στον πάγκο του Πανελληνίου μέχρι το 2007 οπότε και ανέλαβε το Ρέθυμνο. Το 2008 μετακινήθηκε στον Π.Α.Ο.Κ., ενώ την περίοδο 2009-10 κάθισε για λίγο στον πάγκο της Α.Ε.Κ.

Το καλοκαίρι του 2010 επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, το Περιστέρι Τον Ιούλιο 2012 υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό ως προπονητής του στη θέση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό την 08/03/2014. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας (2013, 2014) και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας (2013). Τον Ιούνιο του 2014 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρώσικη Ούνικς Καζάν''

Προσοχη!Ειναι αλλο να λεμε ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΠΑΣΚΕΤ που παιζει κι αλλο ειναι μυρωδιας προπονητης επειδη δεν εχει...Proficiency ή επειδη δεν παιζει το μπασκετ της ΤΣΣΚΑ και της Ρεαλ...Μπορει να μην μπορει να σηκωσει το 'βαρος'' της Ευρωλιγκας...Αλλα υπ αυτο το πρισμα πρεπει να πουμε αμπαλο τον Ρενεσες,τον Ιωαννιδη ακομα και τον τωρινο προπονητη του Παναθηναικου...Εξαλλου οταν ενας ''αντιστοιχου στυλ'' προπονητης δεχοταν τετοιου ειδους σχολια απο δημοσιογραφους εΙχε τη χαρα και το οπλο 19.gif να τους δειχνει τα ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ wink.gif ....
Δεν τον θελω στον Παναθηναικο οσο τα πραγματα ειναι οπως ειναι τωρα αλλα Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ειμαι καποια στιγμη η τωρινη ΑΕΚ θα τον υπεγραφα ΧΘΕΣ...

Κι ενα πραγμα που τον θεωρω καλυτερο ακομη κι απο τον Ζοτς:Ειναι 3 φορες καλυτερος του στο να διαλεγει Αμερικανους κατι που ο Ζοτς εχει παρει κατω απο τη βαση με εξαιρεση ισως φετος τον Γκουντελοκ που ομως τον ξεραμε ΑΠΟ ΠΡΙΝ...
sni79per
σε εμας παντως επελεξε
κιτσεν (αποτυχια,τον εδιωξε)
χιλτον (μια απο τα ιδια)
μπανκς (μια απο τα ιδια)
πανκο (μια απο τα ιδια)
ζακ ραιτ (αποτυχια)
γκουιν (αποτυχια)
καπονο (επιλογη διοικησης αποτυχια)
καρι (μπηκε με φορα σε τελικους,αποτυχια 2η χρονια)
γκιστ (τον ξεραμε,τον βελτιωσε σημαντικα)
Las Plagas
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Dec 6 2014, 02:26 ) *
Ναι κατέστρεψε πολλές ομάδες.Το περιστέρι και τον μακεδονικό που έκαναν μαζί του τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας τους
κυριολεκτικά τις διέλυσε.....
Παιδιά μην το κουράζουμε,πείτε με ειλικρίνεια δεν γουστάρω τον Πεδουλάκη γιατί δεν μου αρέσει η φάτσα του,γιατί τα επιχειρήματά σας απλά δεν υπάρχουν.Καρκίνωμα?Αυτή είναι τώρα σοβαρή κριτική?

ενω ειναι σοβαρη κριτικη εκανε πορειες με μακεδονικο και περιστερι

οποιος θεωρει τον πεδουλα προπονητη ή ειναι ασχετος απο μπασκετ ή ειναι συγγενης του


QUOTE (sni79per @ Dec 6 2014, 17:08 ) *
σε εμας παντως επελεξε
κιτσεν (αποτυχια,τον εδιωξε)
χιλτον (μια απο τα ιδια)
μπανκς (μια απο τα ιδια)
πανκο (μια απο τα ιδια)
ζακ ραιτ (αποτυχια)
γκουιν (αποτυχια)
καπονο (επιλογη διοικησης αποτυχια)
καρι (μπηκε με φορα σε τελικους,αποτυχια 2η χρονια)
γκιστ (τον ξεραμε,τον βελτιωσε σημαντικα)

αστους ρε φιλε να πουμε
ζουνε σε εικονονικη πραγματικοτητα
ξεχνανε που 2 χρονια σχεδον ηθελες ψυχοφαρμακα μαζι με αλκοολ για να παρακολουθησεις ενα ολοκληρο παιχνιδι της ομαδας
manj13
QUOTE(sni79per @ Dec 6 2014, 17:08 ) *
σε εμας παντως επελεξε
κιτσεν (αποτυχια,τον εδιωξε)
χιλτον (μια απο τα ιδια)
μπανκς (μια απο τα ιδια)
πανκο (μια απο τα ιδια)
ζακ ραιτ (αποτυχια)
γκουιν (αποτυχια)
καπονο (επιλογη διοικησης αποτυχια)
καρι (μπηκε με φορα σε τελικους,αποτυχια 2η χρονια)
γκιστ (τον ξεραμε,τον βελτιωσε σημαντικα)



Nομιζω φιλε sni79per oτι οι επιλογες των Κιτσεν-Χιλτον-Πανκο εντασσονται στην περιοδο που ΑΚΟΜΑ κι ο ΔΓ ηταν σε σκεψη ΑΝ θα εμενε στην ομαδα...εξ αυτου νομιζω οτι με τα ποσα που δοθηκαν στον Πεδουλακη δυσκολα θα βρισκες και πολυ καλυτερους απ αυτους...Ο Ραιτ και ο Καρι εβγαλαν τα λεφτα τους με το παραπανω συγκρινοντας του με κατι Χεισλιπ,Μπιουφορντ,Κορει Αλμπανο,Μπραντον Χαντερ,ΤΟΝΙ ΝΤΕΛΚ που κοστσαν μια καραβια λεφτα...Και ΞΑΝΑΛΕΩ την αποψη μου, οτι ΚΙ ΕΓΩ πιστευω, οτι ακομη ΔΕΝ μπορει να διαχειριστει με επιτυχια ομαδες που να θελουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΠ-16...Αλλο αυτο, αλλο η ισοπεδωση....
Για τον φιλο που λεει οτι αρχικα ειμαι...συγγενης του Πεδουλακη tongue.gif οχι δεν ειμαι αλλα τον θεωρω Κυριο και δεν θα χα προβλημα να ειμαι...Για τον αν ξερω ή ειμαι ασχετος απο μπασκετ θα απαντησω λεγοντας εδω θεωρειται οτι ειναι ΓΝΩΣΤΗΣ... evilmonkey.gif Ο ΣΚΑΡΙΟΛΟ εγω ΔΕΝ θα μαι???? smiley.gif

Α, μετα τα δυο ανελπιστα ΝΤΑΜΠΛ ,για πολλους ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ η αληθεια ειναι οτι ηταν σαν να χαμε παρει το κατιτις μας ..... 69.gif
επαθα λαστιχο
Τον Μπράμο,τον Μασιούλις,τον Λάσμε(που ξινίζαμε γιατί επέμενε τόσο ο Πεδουλάκης στην απόκτησή του) φυσικά δεν τους αναφέρουμε γιατί μας χαλάει την σούπα.Τα υπερπαλτά που ανέφερε ο manj13 προφανώς τα έφερε και αυτά ο Πεδουλάκης,
μαζί με το μνημόνιο.Δεν είναι καν προπονητής τώρα,δηλαδή πιο άσχετος από τον άσχετο.Ο Παναγιώτης Κολλημένος καλύτερος είναι.
Για το αντιαισθητικό μπάσκετ θα συμφωνήσω,προφανώς στην Λιμόζ ούτε που θέλουν να θυμούνται το ευρωπαικό που πήραν με τον Μάλκοβιτς,γιατί τους κατέστρεψε με το αμυντικό μπάσκετ που έπαιζε με παιχνίδια στους 55 πόντους ενεργητικό.
Προφανώς το ευρωπαικό της Εθνικής μας του 2005 ισοδυναμούσε με καταστροφή του μπάσκετ,γιατί αν δεν το θυμάστε είχαμε την χειρότερη επίθεση στην διοργάνωση.
Τώρα που το σκέφτομαι,είναι απλό το μπάσκετ.Δεν χρειάζεσαι καν προπονητή.Βγαίνουν οι παίκτες στο παρκέ και ακούν τον Κολλημένο να φωνάζει "Ντιφενς-Ντιφενς",αυτοί παίζουν άμυνα και παίρνουν τίτλους.Γαμάτο?
j-kidd13
Ο Πεδουλακης ειναι πολυ καλος για ομαδες σαν το Περιστερι και το Μακεδονικο,που κυνηγανε μια διακριση στο eurocup σαν outsider.Για παραπανω δεν μπορει,γνωμη μου.Αυτο που παρουσιασε στον Παναθηναικο ειναι το ταβανι του για τετοιου επιπεδου ομαδες κατα τη γνωμη μου.Ομαδα που θα καταστρεφει το παιχνιδι του αντιπαλου και πανω σ αυτο θα βασιζεται,και οχι στην επιθεση και τη δικη της αποδοση,αφου εκει δεν το εχει,τι να κανουμε τωρα.Δεν θα τον μηδενισουμε ομως.Ειναι φιλοτιμος προπονητης και σιγουρα φανηκε δουλευταρας και το εψαχνε το πραγμα...


ΥΓ:Ο Μπιουφορντ μια χαρα παρουσια ειχε στην ομαδα...
manj13
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 7 2014, 00:04 ) *
Ο Πεδουλακης ειναι πολυ καλος για ομαδες σαν το Περιστερι και το Μακεδονικο,που κυνηγανε μια διακριση στο eurocup σαν outsider.Για παραπανω δεν μπορει,γνωμη μου.Αυτο που παρουσιασε στον Παναθηναικο ειναι το ταβανι του για τετοιου επιπεδου ομαδες κατα τη γνωμη μου.Ομαδα που θα καταστρεφει το παιχνιδι του αντιπαλου και πανω σ αυτο θα βασιζεται,και οχι στην επιθεση και τη δικη της αποδοση,αφου εκει δεν το εχει,τι να κανουμε τωρα.Δεν θα τον μηδενισουμε ομως.Ειναι φιλοτιμος προπονητης και σιγουρα φανηκε δουλευταρας και το εψαχνε το πραγμα...


ΥΓ:Ο Μπιουφορντ μια χαρα παρουσια ειχε στην ομαδα...



Γενικα με βρισκεις συμφωνο....Θελω ομως ΑΝ του δοθει αλλη ευκαιρια να τον ξαναδω σε ακομα μια θητεια σε ομαδα ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ για να τελεσιδικησω....
thalys
Ο Μπράμος ήταν μεταγραφή του ΔΠΓ, πριν καν προσλάβει προπονητή. Οι Χίλτον, Μπανκς, Κίτσεν είναι ζήτημα αν κόστισαν συνολικά 200 χιλιάρικα. Με τόσα λεφτά έναν παίχτη να πάρεις πάλι δεν είσαι σίγουρος αν θα σου βγει, όχι τρεις.

Ο Πάνκο δεν ξέρω γιατί ήταν παλτό. Ο άνθρωπος απλά δεν ταίριαζε με το στυλ παιχνιδιού που ήθελε να παίξει ο προπονητής και χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε φέρει τον Γκιστ.

Ο Κάρυ τα έβγαλε τα λεφτά του. Ο Ράιτ ήρθε στα μισά της χρονιάς γιατί ο ΔΠΓ δεν ήθελε ν'αντικαταστήσει τον Ούκιτς εξ'αρχής, όπως ζήταγε ο Πεδουλάκης. Ο Γκουίν δεν ξέρω γιατί ήταν αποτυχία. Ήρθε για να έχουμε ένα επιπλέον κορμί στους ψηλούς και να δώσει 5-10 λεπτά στους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Έκανε ακριβώς αυτό για το οποίο τον πήραμε. Μετά το πλάνο ήταν να πάρουμε τον Φώτση, όπως και κάναμε.

Ευτυχώς δεν βλέπω στις αποτυχημένες μεταγραφές τον Γιαννόπουλο, τον Ξανθόπουλο και τον Σκορδίλη. Αυτούς που πήραμε τότε που τρέχαμε να συμπληρώσουμε 12άδα κι είχαμε μόνο τους ΔΔ, Τσαρτσαρή, Μπράμο στο ρόστερ.

Απορώ γιατί δεν χρεώνουμε στον Πεδουλάκη τον Χαραλαμπόπουλο ή γιατί δεν του αναγνωρίζουμε ότι είπε δυο καλές κουβέντες στον Παπαγιάννη για να έρθει σε μας, γεγονός που δείχνει ότι είναι κύριος. Επίσης απορώ γιατί δεν του χρεώνουμε τον Λάσμε.

Ο Πεδουλάκης έκανε λάθη. Δεν διαχειρίστηκε καλά την ομάδα τη δεύτερη χρονιά. Δεν πάτησε πόδι για την αντικατάσταση του Ούκιτς, δέχτηκε τον Λουκά ενώ ο ίδιος επιθυμούσε τον Μπουρούση, παραχρησιμοποίησε τον ΔΔ, δεν αξιοποίησε όσο μπορούσε τους Φώτση, Γιάνκοβιτς, Παππά. Η καθολική απαξίωση ενός προπονητή που έφτασε μια ανάσα από το Φ4 και πήρε τρεις τίτλους, όλους απέναντι στον τρέχοντα πρωταθλητή Ευρώπης, ε, είναι υπερβολική.
manj13
Kαι για να ευθυμησουμε λιγο αυτο ΤΟ ΕΠΟΣ ο Πεδουλακης δε θα το κανε ΠΟΤΕ!!! smiley.gif


Las Plagas
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Dec 6 2014, 23:39 ) *
Τον Μπράμο,τον Μασιούλις,τον Λάσμε(που ξινίζαμε γιατί επέμενε τόσο ο Πεδουλάκης στην απόκτησή του) φυσικά δεν τους αναφέρουμε γιατί μας χαλάει την σούπα.Τα υπερπαλτά που ανέφερε ο manj13 προφανώς τα έφερε και αυτά ο Πεδουλάκης,
μαζί με το μνημόνιο.Δεν είναι καν προπονητής τώρα,δηλαδή πιο άσχετος από τον άσχετο.Ο Παναγιώτης Κολλημένος καλύτερος είναι.
Για το αντιαισθητικό μπάσκετ θα συμφωνήσω,προφανώς στην Λιμόζ ούτε που θέλουν να θυμούνται το ευρωπαικό που πήραν με τον Μάλκοβιτς,γιατί τους κατέστρεψε με το αμυντικό μπάσκετ που έπαιζε με παιχνίδια στους 55 πόντους ενεργητικό.
Προφανώς το ευρωπαικό της Εθνικής μας του 2005 ισοδυναμούσε με καταστροφή του μπάσκετ,γιατί αν δεν το θυμάστε είχαμε την χειρότερη επίθεση στην διοργάνωση.
Τώρα που το σκέφτομαι,είναι απλό το μπάσκετ.Δεν χρειάζεσαι καν προπονητή.Βγαίνουν οι παίκτες στο παρκέ και ακούν τον Κολλημένο να φωνάζει "Ντιφενς-Ντιφενς",αυτοί παίζουν άμυνα και παίρνουν τίτλους.Γαμάτο?

ο μπραμος δεν ηταν παλτο δηλαδη?

λασμε και ματσιουλης ηταν πολλοι ακριβοι
με τα λεφτα του ενος εχεις μπατιστα και βλαντο που κανουν την ιδια μην σου πω καλυτερη δουλεια

στην ταινια φανταστικ 4 νο2 υπηρχε ο κατοστροφες των κοσμων
στο μπασκετ υπαρχει ο καταστροφεας των ομαδων πεδουλας
sni79per
καποιοι φιλοι διαβαζετε,απαντατε,καταλαβαινετε τα δικα σας.
ανεφερα τους αμερικανους που εφερε στον παναθηναικο γιατι για αυτους εγινε λογος καταθετοντας τη δικη μου αποψη.ουτε για μπραμους ουτε για ουκιτς κ.ο.κ.
συνεχιζοντας να πω οτι πραγματικα ο ζοτς δεν ειχε ταλεντο στα αμερικανακια κ στην τελικη ''καλα εκανε'' αφου συνηθως τον δικαιωναν οι ευρωπαιοι.
τελος για να μην παρεξηγηθω θεωρω τον πεδουλα εναν πολυ καλο κοουτς εντος συνορων αλλα κ εναν ανθρωπο κολλημενο με αρχες που ειναι αναχρονιστικες για να φερουν ευρωπαικο τιτλο σε ομαδα γιουρολιγκ.
εννοειται τον ευχαριστω για τους...3μιση τιτλους που εμειναν κληρονομια στον συλλογο.

υγ1 ορισμενοι με τις προβλεψεις του καλοκαιριου θα επρεπε να χαθειτε απο ντροπη κανα χρονο αλλα βλεπω η αποψαρα αποψαρα.
υγ2 manj13 γουελκαμ μπακ tongue.gif
patissiotis
QUOTE (j-kidd13 @ Dec 7 2014, 00:04 ) *
Ο Πεδουλακης ειναι πολυ καλος για ομαδες σαν το Περιστερι και το Μακεδονικο,που κυνηγανε μια διακριση στο eurocup σαν outsider.Για παραπανω δεν μπορει,γνωμη μου.Αυτο που παρουσιασε στον Παναθηναικο ειναι το ταβανι του για τετοιου επιπεδου ομαδες κατα τη γνωμη μου.Ομαδα που θα καταστρεφει το παιχνιδι του αντιπαλου και πανω σ αυτο θα βασιζεται,και οχι στην επιθεση και τη δικη της αποδοση,αφου εκει δεν το εχει,τι να κανουμε τωρα.Δεν θα τον μηδενισουμε ομως.Ειναι φιλοτιμος προπονητης και σιγουρα φανηκε δουλευταρας και το εψαχνε το πραγμα...

ΥΓ:Ο Μπιουφορντ μια χαρα παρουσια ειχε στην ομαδα...


Nομιζω το ζουμι της κουβεντας ειναι τα μπολνταρισμενα του φιλου j-kidd! Ο Πεδουλακης ειναι ενας προπονητης με συγκεκριμενες αρχες, βασικες για το μπασκετ αλλα οχι αρκετες για ομαδες top επιπεδου. Ειναι τοσο γρηγορο το συγχρονο μπασκετ που ειναι ουτοπικο να ελπιζεις να κρατησεις ολες τις ομαδες κατω απο τους 60 ποντους για να κερδιζεις. Ισως αυτο να ειναι αρκετο για ομαδες χαμηλοτερης δυναμικοτητας, οχι ομως για ομαδες στο top8 π.χ. της ευρωλιγκας. Δεν συζηταω καν για την κατακτηση της. Πλεον δεν γινεται να επενδυεις μονο στην καταστροφη του παιχνιδιου του αντιπαλου, πρεπει να κανεις παιχνιδι, πρεπει να επιτεθεις, να σκοραρεις, να επιβληθεις...
Ο Αργυρης εκανε τον κυκλο του στην ομαδα, μας χαρισε δυο νταμπλ στην ουσια και θεωρω αχαριστια εκ μερους μας να τον λοιδωρουμε. Να ζηταμε το καλυτερο, ναι, και εγω μαζι σας. Δεν ηθελα στον παγκο τον Αργυρη απο την αρχη της περσινης χρονιας αλλα στεναχωρηθηκα με το τροπο που εφυγε. Ειμαστε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομαδα και οφειλουμε να σεβομαστε το ονομα μας, οχι να ειμαστε χωρις προπονητη για μιση χρονια!
Υ.Γ: Εμενα παντως το ονειρο μου ειναι Ομπραντοβιτς στον παγκο ξανα και Πεδουλας assistant (υπευθυνος για την αμυντικη συμπεριφορα της ομαδας) smiley.gif
thalys
QUOTE (Las Plagas @ Dec 7 2014, 04:06 ) *
ο μπραμος δεν ηταν παλτο δηλαδη?


Δεν ήταν, αλλά και να'ταν, ο Πεδουλάκης τον βρήκε στην ομάδα, δεν τον έφερε.

Κατά τ'άλλα οκ, τρολλάρεις. Τέλος συζήτησης από μένα.
Basketofonos
QUOTE (yorgos @ Dec 1 2014, 18:30 ) *
Απολύτως. Αν σε κάτι είναι καλός ο Πεδουλάκης είναι στο να αναδεικνύει συστήματα για καλούς σκόρερ. Δυστυχώς πολλοί νομίζουν ότι το μπάσκετ του Πεδουλάκη είναι αυτό που είδαμε 2 χρόνια στον ΠΑΟ και ξεχνούν τα προηγούμενα. Π.χ. ο μακαρίτης ο Φορντ έλεγε ότι ήταν ιδανικός για αμερικανούς σκόρερ που έρχονται Ευρώπη.



Ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση σου αλλά δεν μου απαλύνει την αμφιβολία μου για την επιλογή του Λανγκφορντ. Διότι άλλο το επίπεδο ευρωλίγκας (Παναθηναικος, Ουνιξ από την μια και Περιστέρι Μακεδονικος από την άλλη) και άλλο το μπάσκετ σήμερα εν σχέσει με μια δεκαετ΄΄ια πριν. Ο Πεδουλάκειος σύγχρονος τ΄ροπος παιχνιδιού στο υψηλό επίπεδο (το αναλύει πολύ εύστοχα και ο Τζεισον Κιντ) τείνω να θεωρήσω πως δεν συνάδει με παίκτες τύπου Λάνγκφορντ, δεν είμαι όπως απόλυτος, εκφράζω τον προβληματισμό μου. rolleyes.gif
Las Plagas
QUOTE (thalys @ Dec 7 2014, 15:42 ) *
Δεν ήταν, αλλά και να'ταν, ο Πεδουλάκης τον βρήκε στην ομάδα, δεν τον έφερε.

Κατά τ'άλλα οκ, τρολλάρεις. Τέλος συζήτησης από μένα.

μπορουσε να τον διωξει το καλοκαιρι ομως
οχι μονο δεν τον εδιωξε αλλα εφερε και αλλα παλτα
bbplayer
Πιθανό να το έχω ξαναγράψει, εάν ναι, συγγνώμη για την επαναληψη : Απλώς να έχετε υπόψη σας οι fan, ότι ο Ολυμπιακός από εμάς έχει χάσει με χιλιους δυο τρόπους τα τελευταία χρόνια , μέχρι και ο Φράγκι του έσπασε την έδρα σε 3ο ματς , που δεν είναι προπονητής ο φουκαράς.

Οπότε το επιχείρημα για τα πρωταθλήματα του Πεδουλάκη είναι κάπως σαθρό μια και έτσι ή αλλιώς θα τα παίρναμε αφού το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο το αγωνιστικό.

Για τα περαιτέρω μπορείτε να απευθυνθύνεστε , σε Πασκουάλ, Πασούτιν, Σέρτζιο και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις

Πιθανό σε κάποιους μπορεί να χρειαστεί και αυτό : http://www.ofthalmiatroiathina.gr/
yorgos
QUOTE
Οπότε το επιχείρημα για τα πρωταθλήματα του Πεδουλάκη είναι κάπως σαθρό μια και έτσι ή αλλιώς θα τα παίρναμε αφού το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο το αγωνιστικό.


Περίεργο, γιατί εγώ θυμάμαι ότι ο Ζοτς στην τελευταία του χρονιά το έχασε το "πανεύκολο και δεδομένο πρωτάθλημα". Σύμφωνα με τη λογική σου δηλαδή ο Ζοτς είναι άσχετος;

Επιπλέον, το επιχείρημα υπέρ του Πεδουλάκη δεν ήταν ότι απλά "κέρδιζε τον Ολυμπιακό". Ήταν οι πορείες στην Ευρώπη, που κατά τη γνώμη μου ήταν επιτυχημένες. 2 χρονιες είχε 2 νταμπλ και 2 αποκλεισμούς στο 5ο ματς απέναντι σε ομάδες πλυσιότερες, καλύτερες, ικανότερες με ορισμένα αποτελέσματα (όπως το μπρέικ στη Βαρκελώνη) που κράτησαν τον ΠΑΟ στην ελίτ της Ευρώπης σε εποχές πολύ δύσκολες.

Για το δε Μπράμο, ποτέ δεν τον είδα ως παλτό. Η ομάδα χρειαζόταν (για λόγους κανονισμών) ένα μίνιμουμ παικτών με ελληνικό διαβατήριο. Ο Μπράμος ήταν διαθέσιμος και μέχρι που έφυγε ο Πεδουλάκης είχε προσφέρει πολλά, πάντα με βάση τις απαιτήσεις που υπήρχαν από αυτόν.
Dinkins
QUOTE (yorgos @ Dec 9 2014, 04:40 ) *
Περίεργο, γιατί εγώ θυμάμαι ότι ο Ζοτς στην τελευταία του χρονιά το έχασε το "πανεύκολο και δεδομένο πρωτάθλημα". Σύμφωνα με τη λογική σου δηλαδή ο Ζοτς είναι άσχετος;

Επιπλέον, το επιχείρημα υπέρ του Πεδουλάκη δεν ήταν ότι απλά "κέρδιζε τον Ολυμπιακό". Ήταν οι πορείες στην Ευρώπη, που κατά τη γνώμη μου ήταν επιτυχημένες. 2 χρονιες είχε 2 νταμπλ και 2 αποκλεισμούς στο 5ο ματς απέναντι σε ομάδες πλυσιότερες, καλύτερες, ικανότερες με ορισμένα αποτελέσματα (όπως το μπρέικ στη Βαρκελώνη) που κράτησαν τον ΠΑΟ στην ελίτ της Ευρώπης σε εποχές πολύ δύσκολες.

Για το δε Μπράμο, ποτέ δεν τον είδα ως παλτό. Η ομάδα χρειαζόταν (για λόγους κανονισμών) ένα μίνιμουμ παικτών με ελληνικό διαβατήριο. Ο Μπράμος ήταν διαθέσιμος και μέχρι που έφυγε ο Πεδουλάκης είχε προσφέρει πολλά, πάντα με βάση τις απαιτήσεις που υπήρχαν από αυτόν.


Δεν παίξαμε με μειονέκτημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ επειδή έτσι το έφερε η κακιά η μοίρα, η άτιμη κενωνία και το κακό ριζικό του ΓιακουμήΑργύρη. Έγινε γιατί βγήκαμε τέταρτοι στον όμιλο παλεύοντας με νύχια και με δόντια να περάσουμε. Θυμάστε τα μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ και της Μπαρτσελόνα αλλά δεν θυμάστε τα μπάτζετ της Λιέτουβος και του Αστέρα που θα μας πετάγανε παραλίγο έξω από την πρώτη φάση των ομίλων. Με το μαχαίρι στα δόντια κατεβαίναμε σε κάθε αγώνα και κερδίζαμε με ηρωισμούς και τον εγωισμό των παικτών γιατί αν περιμέναμε από τον προπονητή κλαφτα.

Δεν λέω, θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν και χειρότερα, να μην περάσουμε καν στους 16 για παράδειγμα, αλλά αυτό επιτυχία δεν βαφτίζεται.
επαθα λαστιχο
QUOTE(bbplayer @ Dec 8 2014, 11:25 ) *
Οπότε το επιχείρημα για τα πρωταθλήματα του Πεδουλάκη είναι κάπως σαθρό μια και έτσι ή αλλιώς θα τα παίρναμε αφού το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο το αγωνιστικό.

Για τα περαιτέρω μπορείτε να απευθυνθύνεστε , σε Πασκουάλ, Πασούτιν, Σέρτζιο και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις

Πιθανό σε κάποιους μπορεί να χρειαστεί και αυτό : http://www.ofthalmiatroiathina.gr/

Το 2012 γιατί δεν το πήραμε αφού ήταν τόσο εύκολο?Μπορώ να έχω μια απάντηση χωρίς υπαινιγμούς,παραπομπή σε οφθαλμίατρο(ποιος είπε ότι του άρεσε το θέαμα επί πεδουλάκη?εγώ δεν βλέπω κανέναν εδώ στο τόπικ) κτλ?
Las Plagas
QUOTE (Dinkins @ Dec 9 2014, 05:26 ) *
Δεν παίξαμε με μειονέκτημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ επειδή έτσι το έφερε η κακιά η μοίρα, η άτιμη κενωνία και το κακό ριζικό του ΓιακουμήΑργύρη. Έγινε γιατί βγήκαμε τέταρτοι στον όμιλο παλεύοντας με νύχια και με δόντια να περάσουμε. Θυμάστε τα μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ και της Μπαρτσελόνα αλλά δεν θυμάστε τα μπάτζετ της Λιέτουβος και του Αστέρα που θα μας πετάγανε παραλίγο έξω από την πρώτη φάση των ομίλων. Με το μαχαίρι στα δόντια κατεβαίναμε σε κάθε αγώνα και κερδίζαμε με ηρωισμούς και τον εγωισμό των παικτών γιατί αν περιμέναμε από τον προπονητή κλαφτα.

Δεν λέω, θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν και χειρότερα, να μην περάσουμε καν στους 16 για παράδειγμα, αλλά αυτό επιτυχία δεν βαφτίζεται.

απτο φετινο ομιλο δεν περναγε με τιποτα ο πεδουλας
μπορει να εχανε και απτην πολωνικη

QUOTE (επαθα λαστιχο @ Dec 9 2014, 11:16 ) *
Το 2012 γιατί δεν το πήραμε αφού ήταν τόσο εύκολο?Μπορώ να έχω μια απάντηση χωρίς υπαινιγμούς,παραπομπή σε οφθαλμίατρο(ποιος είπε ότι του άρεσε το θέαμα επί πεδουλάκη?εγώ δεν βλέπω κανέναν εδώ στο τόπικ) κτλ?

οι κουμπαριες εχουν και καποιες υποχρεωσεις cool.gif
yorgos
QUOTE
Έγινε γιατί βγήκαμε τέταρτοι στον όμιλο παλεύοντας με νύχια και με δόντια να περάσουμε.


Σωστά, ενώ ντε φάκτο έπρεπε να βγούμε πρώτοι γιατί είχαμε ομαδάρα να' ούμε με 30 μύρια μπάτζετ και πέντε σουπερστάρηδες από το ΝΒΑ. Τώρα με ποιο τρόπο είναι αποτυχία να αποκλείεσαι από τη Μπαρτσελόνα στο 5ο ματς μετά από μπρέικ, ουδείς κατανοεί.
QUOTE
απτο φετινο ομιλο δεν περναγε με τιποτα ο πεδουλας
μπορει να εχανε και απτην πολωνικη

Βασικά πέρασε κι από πιο δύσκολους, αλλά αν θες να το παίξουμε με το κληρονομικό χάρισμα κι όχι με τι όντως έγινε (2 νταμπλ και δυο Φ4 παρά ένα ματς) και σε παρηγορεί, μπορεί να έχανε κι από τον Τυφώνα. Αρκεί να το πιστεύεις, αυτό είναι το σημαντικό στη ζωή.
QUOTE
Με το μαχαίρι στα δόντια κατεβαίναμε σε κάθε αγώνα και κερδίζαμε με ηρωισμούς και τον εγωισμό των παικτών γιατί αν περιμέναμε από τον προπονητή κλαφτα.

Βασικά κερδίζαμε λόγω της καλύτερης άμυνας στην Ευρώπη, που ήταν έργο προπονητή.
comrade
Πολυ εμπαθεια απο μερικους. Πολυ! Σας εχει κανει κατι προσωπικα;

Να μην αρεσει σε καποιον το μπασκετ του Πεδουλακη -να το δεχτω. Ουτε εμενα μου αρεσε, πονοματος ηταν. Αλλα ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΟΜΩΣ που μπαιναμε με το μαχαιρι στα δοντια. Που οταν εσφιγγε η αμυνα οι αλλοι φτυναν αιμα για να βαλουν καλαθι. Που σπανιως παραταγαμε παιχνιδι, οσο πισω και να ειμασταν στο σκορ. Που οι αντιπαλοι ξεραν οτι θα φτυσουν αιμα για να μας κερδισουν. Και πιστευα την ομαδα μεχρι την τελευταια στιγμη οτι θα μπορουσε να περασει Φ4. Και θα μπορουσε! Ε, εργο Πεδουλακη ηταν αυτο.

Επίσης να δεχτω οτι καποιος γνωστης του αθληματος -εγω δεν ειμαι- να κανει κριτικη στον τροπο που επαιζε στην επιθεση η ομαδα. Οτι θα μπορουσε να παιζει διαφορετικα κλπ.
Εδω ομως ΟΛΑ τα εχουμε ακουσει.
-Το πρωταθλημα με το ΟΣΦΠ δεν μετραει λεει γιατι ο ΟΣΦΠ οταν παιζει με μας "τα κατεβαζει" -σορρυ για την εκφραση (προς τους μοντς απευθυνομαι). Μα ετσι μειωνεις την ιδια την επιτυχια της ομαδας σου, την ιδια την ομαδα σου.
-Ο Αργυρης "δεν κανει" γιατι λεει στον φετινο ομιλο δεν περναγε. Θα εχανε μεχρι κι απ την πολωνικη!
Ε, ενταξει, τωρα το ξεχειλωσαμε τελειως. Μηπως ο Αργυρης δεν κανει επειδη αν επαιζε σε ομιλο το 2025 δεν θα περναγε. Μηπως θελετε να τον κρινουμε για το 2030, για το τι θα εκανε τοτε αν ηταν στην ομαδα μας, ενω θα ειχαμε αλλον σουπερ ντουπερ προπονητη; Για πειτε οι εχοντες την ικανοτητα των μελλοντικων προβλεψεων!

Η πορεια ενος προπονητη κρινεται συνολικα. Οχι απομονωνοντας μονο τα κακα αποτελεσματα. Δεν ειπαμε οτι ειναι και ομπραντοβοτς. Αλλα να τον βγαλεις "αχρηστο" και "καστροφεα ομαδων" απεχει πολυ. Και μπορω να απομονωσω και γω περιπτωσεις προπονητων με κακα αποτελεσματα. Οπως κανουν μερικοι με τον Πεδουλακη. Και μαλιστα προπονητες με ιστορια στην ευρωλιγκα και καλυτερο "βιογραφικο". Ειναι δυνατον ομως να τους κρινεις μονο απο αυτα τα αποτελεσματα, χωρις να παρεις υποψη τη συνολικη πορεια;
Ε, και του Αργυρη, η συνολικη πορεια ειχε θετικο προσημο στον ΠΑΟ -βαση αποτελεσματων παντα και ΠΑΝΤΑ κατα τη γνωμη μου. Γιατι σ αυτο το τελευταιο μπορει καποιος, θετοντας διαφορετικα κριτιρια, να εχει αλλη αποψη. Ομως σιγουρα δεν μπορει να εχει την αποψη οτι ηταν καταστροφικη.
bbplayer
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Dec 9 2014, 11:16 ) *
Το 2012 γιατί δεν το πήραμε αφού ήταν τόσο εύκολο?Μπορώ να έχω μια απάντηση χωρίς υπαινιγμούς,παραπομπή σε οφθαλμίατρο(ποιος είπε ότι του άρεσε το θέαμα επί πεδουλάκη?εγώ δεν βλέπω κανέναν εδώ στο τόπικ) κτλ?


διότι παίζουν και άλλοι μπάσκετ και επί Ντούντα δεν είχει πολλά ψυχολογικά ο Ολυμπιακός. και ειναι πολύ σπάνιο το σερί 13/13. και αυτό που είχαμε παραήταν εντυπωσιακό


QUOTE(yorgos @ Dec 9 2014, 04:40 ) *
Περίεργο, γιατί εγώ θυμάμαι ότι ο Ζοτς στην τελευταία του χρονιά το έχασε το "πανεύκολο και δεδομένο πρωτάθλημα". Σύμφωνα με τη λογική σου δηλαδή ο Ζοτς είναι άσχετος;


απάντησα στον φίλτατο "έπαθα λάστιχο". επίσης η ομάδα εκείνη είχε τεράστια εξωαγωνιστικά θέματα. οι 2 νίκες ήταν άθλος. πολλοί περίμεναν sweep
bbplayer
QUOTE(yorgos @ Dec 10 2014, 00:27 ) *
Βασικά κερδίζαμε λόγω της καλύτερης άμυνας στην Ευρώπη, που ήταν έργο προπονητή.


η άμυνα είναι πρωτα και πάνω απο όλα, θέμα διάθεσης και προσόντων των παιχτών και όχι ικανοτήτων του προπονητή
j.browning
QUOTE (bbplayer @ Dec 10 2014, 11:03 ) *
η άμυνα είναι πρωτα και πάνω απο όλα, θέμα διάθεσης και προσόντων των παιχτών και όχι ικανοτήτων του προπονητή


καλα η υπερβολη σου και η εμπαθεια που εχεις απεναντι στον πεδουλακη δεν εχει ορια.μην εισαι τοσο υπερβολικος.Δηλαδη του καναν χαρη οι παιχτες και επαιζαν αμυνα του αμπαλου του πεδουλακη και των εκαναν μαγκα.
και ολοι οι αλλοι παιχτες στην ευρωπη(του ομπραντοβιτς για να σε τρολαρω και λιγο 19.gif ) βαριουνται να μαρκαρουν.
ελεος τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα?
j-kidd13
QUOTE(bbplayer @ Dec 10 2014, 11:03 ) *
η άμυνα είναι πρωτα και πάνω απο όλα, θέμα διάθεσης και προσόντων των παιχτών και όχι ικανοτήτων του προπονητή


Η αμυνα ειναι συνδυασμος και των 2.Και του προπονητη,και της αμυντικης ικανοτητας-συγκεντρωσης-διαθεσης των παικτων.
Οκ,δεν θα τα ισοπεδωσουμε και τελειως με τον Πεδουλακη.Δηλαδη οκ,ανικανος στην αμυνα,ανικανος στην επιθεση,τοτε η ομαδα φανταζομαι και χωρις προπονητη,θα εφτανε στο νταμπλ και να παιζει την προκριση στο f4 στο τελευταιο ματς κοντρα στην Μπαρτσα.
bbplayer
o Σιγάλας πριν γίνει μπασκετμπολίστας υπήρξε κορυφαίος αμυντικός, ο Γκιστ δε μπορεί να ποστάρει ούτε κούτσουρο αλλά ο Σπανούλης τον βλέπει στον ύπνο του και πετάγεται. Αυτό εννοώ. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Πεδουλάκη . Αντε το πολύ πολύ να του πιστωθεί τέτοιων παιχτών στην ομάδα
Las Plagas
QUOTE (yorgos @ Dec 10 2014, 00:27 ) *
Βασικά κερδίζαμε λόγω της καλύτερης άμυνας στην Ευρώπη, που ήταν έργο προπονητή.

κερδιζαμε προπονητες τις πλακας
απεναντι σε σοβαρους προπονητες δεν ειχαμε τυχη
ο πασκουαλ πχ του εκανε πλακα του πεδουλα

QUOTE (comrade @ Dec 10 2014, 09:39 ) *
Πολυ εμπαθεια απο μερικους. Πολυ!

γουσταρουμε εμπαθεια κατα πεδουλα
yorgos
QUOTE
ο πασκουαλ πχ του εκανε πλακα του πεδουλα

...κι επέλεξε τον Πεδουλάκη ως "το δυσκολότερο αντίπαλο".
Στους κόουτς της πλάκας που κέρδιζε ο Πεδουλάκης είναι ο Ζοτς (ακόμη και με το Περιστέρι, ακόμη και μέσα στο ΟΑΚΑ), ο Πασκουάλ, μέσα στη Βαρκελώνη, κλπ κλπ
QUOTE
τοτε η ομαδα φανταζομαι και χωρις προπονητη,θα εφτανε στο νταμπλ και να παιζει την προκριση στο f4 στο τελευταιο ματς κοντρα στην Μπαρτσα.

Βασικά χωρίς τον Πεδουλάκη θα είχε πάρει και το έβδομο και το όγδοο. Φέτος ας πούμε που δεν τον έχουμε (και έχουμε ικανό κόουτς) είμαστε ντουγρού για Φ4. Το δε νταμπλ στο τσεπάκι το'χουμε.
QUOTE
η άμυνα είναι πρωτα και πάνω απο όλα, θέμα διάθεσης και προσόντων των παιχτών και όχι ικανοτήτων του προπονητή

Βασικά η άμυνα είναι πιο προπονητοκεντρική υπόθεση από την επίθεση και φυσικά αντικείμενο μελέτης πολλών εργατοωρών, κάτι ξέρει ο Ζοτς που την άφηνε στον Ιτούδη (όσο αυτός έκανε την μιλιμετρικότερη προετοιμασία επίθεσης στην Ευρώπη, καθορίζοντας ακόμη και με ποιον ώμο κάνει το σκριν ο κάθε παίκτης). Από τη λίγκα της Μογγολίας μέχρι την Ευρωλίγκα, η άμυνα είναι σκάουτινγκ, adjusting και προπόνηση, παντού.
Las Plagas
QUOTE (yorgos @ Dec 14 2014, 17:12 ) *
...κι επέλεξε τον Πεδουλάκη ως "το δυσκολότερο αντίπαλο".
Στους κόουτς της πλάκας που κέρδιζε ο Πεδουλάκης είναι ο Ζοτς (ακόμη και με το Περιστέρι, ακόμη και μέσα στο ΟΑΚΑ), ο Πασκουάλ, μέσα στη Βαρκελώνη, κλπ κλπ
οχι ηταν δεδομενο οτι θα του εκανε πλακα
τον υποτιμησε στο πρωτο ματς αλλα δεν ειχε σημασια αφου σε μια σειρα 5 ματς ηταν απιθανο να αποκλεισει ο πεδουλας τον πασκουαλ ή καποιον αλλον σοβαρο προπονητη
yorgos
A, OK.
salonikatasos
QUOTE (yorgos @ Dec 14 2014, 17:12 ) *
...κι επέλεξε τον Πεδουλάκη ως "το δυσκολότερο αντίπαλο".
Στους κόουτς της πλάκας που κέρδιζε ο Πεδουλάκης είναι ο Ζοτς (ακόμη και με το Περιστέρι, ακόμη και μέσα στο ΟΑΚΑ), ο Πασκουάλ, μέσα στη Βαρκελώνη, κλπ κλπ

Βασικά χωρίς τον Πεδουλάκη θα είχε πάρει και το έβδομο και το όγδοο. Φέτος ας πούμε που δεν τον έχουμε (και έχουμε ικανό κόουτς) είμαστε ντουγρού για Φ4. Το δε νταμπλ στο τσεπάκι το'χουμε.

Βασικά η άμυνα είναι πιο προπονητοκεντρική υπόθεση από την επίθεση και φυσικά αντικείμενο μελέτης πολλών εργατοωρών, κάτι ξέρει ο Ζοτς που την άφηνε στον Ιτούδη (όσο αυτός έκανε την μιλιμετρικότερη προετοιμασία επίθεσης στην Ευρώπη, καθορίζοντας ακόμη και με ποιον ώμο κάνει το σκριν ο κάθε παίκτης). Από τη λίγκα της Μογγολίας μέχρι την Ευρωλίγκα, η άμυνα είναι σκάουτινγκ, adjusting και προπόνηση, παντού.

ο πεδουλάκης δεν μας κέρδισε με το περιστέρι μέσα στο ΟΑΚΑ. κέρδισε στο σπόρτινγκ. καλός,χρυσός και άγιος ο πεδουλάκης και τον ευχαριστούμε για το 1 πρωτάθλημα(δεν ήταν αυτός προπονητής στο δεύτερο,οπότε δεν είναι δικό του) και τα 2 κύπελλα,αλλά μέχρι εκεί. σε ομάδα που έχει απαιτήσεις για κάτι καλό έδειξε πέρσι και φέτος στην ούνιξ ότι δεν μπορεί. μην ξεχνάμε ότι τη χρονιά του πρωταθλήματος δεν είχε κανείς την απαίτηση από την ομάδα να πάρει τον τίτλο ειδικά μετά τα όσα είχαν προηγηθεί το καλοκαίρι του 2012.
εξάλλου ο αντίπαλος προπονητής(μπαρτζώκας) ήταν ακόμα χειρότερος από τον πεδουλάκη
προσωπικά για μένα ο πεδουλάκης δεν είναι για το επίπεδο του παναθηναΪκού(και αν δεν ήταν πρώην παίχτης μας δε νομίζω ότι θα τον έφερνε και ο πρόεδρος),αλλά είναι μια χαρά για μικρότερες ομάδες που δεν έχουν πολλές απαιτήσεις. πχ πιστεύω για άρη ή πάοκ θα ήταν μια χαρά,να τους βγάλει τρίτους και να είναι χαρούμενοι οι ιδιοκτήτες και οι φίλοι της ομάδας,να είναι κι ο ίδιος χαρούμενος που είναι σε μια (πρώην) μεγάλη ομάδα
bbplayer
QUOTE(yorgos @ Dec 14 2014, 17:12 ) *
Βασικά η άμυνα είναι πιο προπονητοκεντρική υπόθεση από την επίθεση και φυσικά αντικείμενο μελέτης πολλών εργατοωρών, κάτι ξέρει ο Ζοτς που την άφηνε στον Ιτούδη (όσο αυτός έκανε την μιλιμετρικότερη προετοιμασία επίθεσης στην Ευρώπη, καθορίζοντας ακόμη και με ποιον ώμο κάνει το σκριν ο κάθε παίκτης). Από τη λίγκα της Μογγολίας μέχρι την Ευρωλίγκα, η άμυνα είναι σκάουτινγκ, adjusting και προπόνηση, παντού.


Από το Φερμπανκς μέχρι το Κουινσλαντ και από την Καμτσάκα μέχρι την Παταγονία, ο Ισμαήλ Σάντος είναι κορυφαίος αμυντικός και σου κάνει τη δουλειά χωρίς να είναι καν μπασκετμπολίστας. Δεν υπάρχει τίποτα το ....προπονητικοκεντρικό σε αυτό
yorgos


Ο Ζοτς λέει στα σεμινάρια ότι το 70% της προετοιμασίας ενός ματς είναι η βιντεοθεραπεία με τους παίκτες για το στήσιμο του αμυντικού πλάνου. Αλλά τέτοιος άσχετος είναι κι αυτός τι να ξέρει...

bbplayer
Ο Ζοτς όχι μόνο είναι άσχετος αλλα εσχάτως κοουτσάρει και άθλια γι αυτό κι εγώ τον έχω προτρέψει δημοσίως να διαβάζει basketforum για να βελτιωθεί, μπας και τσιμπήσει καμια κουπα ακόμα.

Επίσης η άμυνα του Ζοτς στον Παναθηναϊκό , όχι μόνο 70% βιντεοθεραπεία είναι αλλά ...170%. Με μια μικρή λεπτομέρεια. Ότι μεταξύ τους οι άμυνες των δυο δεν είχαν καμια σχέση. Μα καμια.

Ο Ζοτς δεν πήρε 2-3 ΜΑΠ να τους καρφώσει στη μέση της ρακέτας για να ελεγχουν την κυκλοφορία και οι άλλοι να σουτάρουν απ' έξω ότι ώρα ήθελαν.
Πήρε προικισμένους σκόρερς τύπου Κοχ ή Χατζηβρέττα και τους έκανε killers ακριβώς επειδή ήθελε μεγάλη πίεση . Παίχτες - βλάκες (π.χ Σμιθ/Λογκαν) δεν μπόρεσαν ποτέ να ενσωματωθούν, του φουκαρά του Ντρου του πήρε Φλεβάρης μέχρι να καταλάβει τι γινόταν κοκ Δεν ήρθε κανένας...Γιαννόπουλος από τα μονά με τα γκομενάκια να κάνει 2-3 προπονήσεις και να παίξει σε επίσημο ματς.

Γενικώς...καμια , μα καμια σχέση
yorgos
A, OK.
Basketofonos
Πολλή ισοπέδωση βλέπω για τον Πέδουλα! Νόμίζω τα πράγματα είναι πιο απλά. Αρέσκεται σε συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και γι`αυτό χρει΄αζεται τα κατάλληλα εργαλεία-παίκτες. Ε, στην Ουνιξ δεν τους είχε.

Για όσους μηδενίζουν την προσφορά και την ικανοτητά του ως προπονητή, μήπως να θυμηθούν ότι ανέλαβε τον Παό μετά την φυγή του Ζοτς με αλλαγή όλου του ρόστερ πλην 2 παικτών και κατακορυφη μείωση του μπάτζετ;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.