Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αργύρης Πεδουλάκης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
damian
RG συμπάθα με αλλά κανένα νταμπλ δεν είναι πιο δύσκολο ή πιο σημαντικό από μία Ευρωλίγκα, ακόμα περισσότερο όταν αυτή είναι 2η σερί.
Dreamerpanos
Εννοεί ότι έφτιαξε μια ομάδα από την αρχή με 12 νέους παίχτες και 3-4 προσθαφαιρέσεις μέχρι και ένα μήνα πριν τους τελικούς και τελικά διέσυρε 4-0 τον πρωταθλητή Ευρώπης σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο οποίος πρωταθλητής Ευρώπης είχε έτοιμη ομάδα....
Number11
QUOTE (damian @ Jul 6 2013, 12:45 ) *
RG συμπάθα με αλλά κανένα νταμπλ δεν είναι πιο δύσκολο ή πιο σημαντικό από μία Ευρωλίγκα, ακόμα περισσότερο όταν αυτή είναι 2η σερί.


Τι ωραία τα λές ... συνέχισε laugh.gif
akratacity
ειπε οτι ειναι πιο πετυχημενος ο παο γτ το ολο εγχειρημα του ηταν εξαρχης πιο δυσκολο με τις ριζικες αλλαγες στην ομαδα και εχει δικιο σε αυτο...δεν εκανε συγκριση πρωταθληματος και κυπελλου με την ευρωλιγκα απλα καποια σαιτ για να δημιουργηθει ντορος βαζουν βαρυγδουπους τιτλους οι οποιοι δεν ανταποκρινονται 100% στα λεγομενα καποιου
damian
QUOTE (Number11 @ Jul 6 2013, 14:50 ) *
Τι ωραία τα λές ... συνέχισε laugh.gif


Αφού το λες εσύ θα συνεχίσω. Διάβασα πολύ καλά τι ερωτήθηκε και τι είπε ο Πεδουλάκης. Είπε ότι η επιτυχία του ΠΑΟ->Κατάκτηση Α1 & κυπέλλου μετά από ριζική αλλαγή του ρόστερ & αλλαγή προπονητή είναι πιο δύσκολη από την επιτυχία του ΟΣΦΠ->Κατάκτηση Ευρωλίγκας για 2η σερί χρονιά με λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ & αλλαγή προπονητή.

Δε μειώνω την επιτυχία του ΠΑΟ. Θα μπορούσε να το σταματήσει στο ότι και οι 2 ομάδες ήταν επιτυχημένες σε διαφορετικά επίπεδα. Και να το έλεγε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα το καταλάβαινα, αλλά αυτός είναι και 20 χρόνια προπονητής.
thalys
QUOTE
Αν έπρεπε να διαλέξω, εκτιμώ πως το δικό μας εγχείρημα ήταν πιο δύσκολο. Κανονικά, χρειάζονται τρία έως πέντε χρόνια για να δημιουργήσεις (ξανά) μια ομάδα πρωταγωνίστρια


Η δήλωση Πεδουλάκη.

Για πιο δύσκολο εγχείρημα μίλησε, όχι για πιο σημαντικό τίτλο.

Καταλαβαίνω την σύγχιση, αλλά δεν υπάρχει αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά τι είπε.

Όταν είσαι ο κάτοχος της Ευρωλίγκας κι έχεις ενισχύσει το ρόστερ σου, ξεκινάς ως φαβορί για την κατάκτηση της.

Όταν έχεις 13 καινούριους παίχτες στην ομάδα σου και 2 παλιούς, εκ των οποίων ο ενας την προηγούμενη σαιζόν έπαιζε 5 λεπτά, δεν περιμένει κανείς να κερδίσεις κανέναν τίτλο. Ειδικά όταν ο μεγάλος σου αντίπαλος είναι κάτοχος του ευρωπαϊκού και του εγχώριου τίτλου.

Ο τίτλος της Ευρωλίγκας είναι πιο σημαντικός από αυτόν της Α1. Δεν το αμφισβήτησε αυτό.

Άλλο δυσκολία κατάκτησης για μία συγκεκριμένη ομάδα, άλλο το πόσο σημαντικός είναι ο τίτλος ή η διάκριση.

Αν ο Άρης κατακτούσε το κύπελλο Ελλάδος, θα είχε επιτύχει πολύ πιο δύσκολο κατόρθωμα από το νταμπλ του Παναθηναϊκού ή την Ευρωλίγκα του Ολυμπιακού. Αυτό δεν σημαίνει ότι το κύπελλο είναι σημαντικότερο από την Α1 ή την Ευρωλίγκα.

ΥΓ. Δεν ξέρω αν συμφωνώ με το συμπέρασμα του(ο Ολυμπιακός είχε αρκετές αναταράξεις στην διάρκεια της χρονιάς και ούτως ή άλλως το 2012 ήταν έκπληξη), αλλά σίγουρα συμφωνώ με την διάκριση μεταξύ σημαντικού τίτλου και δυσκολίας του εγχειρήματος.
sni79per
QUOTE(damian @ Jul 6 2013, 12:45 ) *
RG συμπάθα με αλλά κανένα νταμπλ δεν είναι πιο δύσκολο ή πιο σημαντικό από μία Ευρωλίγκα, ακόμα περισσότερο όταν αυτή είναι 2η σερί.


πρωτον την λεξη σημαντικο δεν την ειπε πουθενα.
δευτερον απο περιεργεια μια ερωτηση.
αν ο παναθηναικος προερχοταν απο 2 συνεχομενες γιουρολιγκ κ ο ''κοκκινος'' προπονητης ειχε αναλαβει μια ομαδα απο το μηδεν κ επαιρνε το πρωταθλημα απο μια ''στρωμενη'' ομαδα θα εκανες αντιστοιχο ποστ ή θα υπερασπιζοσουν την δυσκολια του εργου του δικου σου κοουτς που θα ειχε κατατροπωσει τον δις τροπαιουχο;

μηπως τα οπαδικα μας γυαλια αλλαζουν την οπτικη,ειδικα οταν παιζουμε με ''αμφισβητουμενες'' προτασεις...

sni79per
EUROLEAGUE BASKETBALL
sni79per
Γκιστ

Για τον Αργύρη Πεδουλάκη: "Έφυγε ο Ομπράντοβιτς, ο Φιλ Τζάκσον της Ευρώπης και ήρθε ένας νέος προπονητής, που δεν ήταν στο επίπεδο του Ομπράντοβιτς και είχε να διαχειριστεί μία ολοκαίνουρια ομάδα. Ο Πεδουλάκης χρεώνεται όλη την επιτυχία. Όλη η πίεση ήταν πάνω του κι έκανε καταπληκτική δουλειά. Μαθαίνω πολλά από αυτόν κι από τη στιγμή που κατάλαβα τι ζητεί από μένα όλα έγιναν πιο εύκολα.

Είναι δύσκολο να εξηγήσω την δουλειά του Πεδουλάκη. Είναι ένας τελείως διαφορετικός προπονητής από όλους όσους είχα δουλέψει μέχρι τώρα. Ακόμα και στο βίντεο ψάχνεται πάρα πολύ και ψάχνει στοιχεία που άλλοι δεν έδιναν σημασία. Έχει μια στρατηγική… περίεργη. Παίζει με το μυαλό των αντιπάλων. Κάνει την ομάδα μας να σκέφτεται μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα. Μας έχει κάνει να προσαρμοζόμαστε σε κάθε φάση. Αυτό το έχει πετύχει ο Πεδουλάκης. Το πιστώνεται οι προπονητής μας. Είναι δικό του έργο"
sni79per
thanath
Μιλάει αρκετά μυαλωμένα και ωραία! Δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και λέει τα πράγματα με το όνομά τους! Τουλάχιστον όπως τα βλέπει αυτός... Μπορεί πέρυσι να είχα μεγάλες αμφιβολίες και δεν πίστευα ότι θα πετύχει, αλλά με τον τρόπο που δουλεύει αλλά και που αναφέρεται στην ομάδα με έχει κερδίσει!! Βέβαια φέτος θα κριθεί πραγματικά που υπάρχουν οι απαιτήσεις! Πέρυσι ήταν αναγνωριστική η χρονιά περισσότερο! Φέτος όμως ο ΠΑΟ ξεκινάει θεωρητικά πιο δυνατός... Είδωμεν!
thalys
Αφήνω εδώ ένα λίνκ με την πορεία του Πεδουλάκη μέχρι που πήγε στον ΠΑΟΚ http://paokarare.wordpress.com/2008/07/30/...BA%CE%B7%CF%82/

Επειδή πολλά ακούγονται για τον υποβιβασμό του Ρεθύμνου ή την πορεία του στον Πανελλήνιο, το λινκ αυτό έχει αρκετές πληροφορίες που πολλοί έχουν ξεχάσει ή δεν γνώριζαν. Ας πούμε και οι δύο ομάδες ήταν νεοφώτιστες όταν τις ανέλαβε, στη μέση της χρονιάς.

Η πορεία του με τον ΠΑΟΚ και η δεύτερη χρονιά στον Πανελλήνιο μπορούν να θεωρηθούν αποτυχημένες βέβαια. Αν και σε 10 χρόνια καριέρας δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα κακό 6μηνο. Ένα τρίμηνο περίπου πήρε σε Δρόσο και Κυριακού αντίστοιχα για να τον απολύσουν.
A.CAB
Ο Πεδουλάκης με έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή στην ομάδα. Δεν είπε ποτέ μεγάλα λόγια, υποσχέθηκε δουλειά και την έκανε και την κάνει ενώ προς τιμήν του δεν μείωσε ποτέ την προηγούμενη φουρνιά ούτε στο ελάχιστο. Αντιθέτως έδειξε να παραδέχεται τα επιτεύγματα της και προσπάθησε (με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής) να κρατήσει τις βασικές αρχές της ομάδας και στη μετά-Ζοτς εποχή. Δείγμα ότι τα προηγούμενα 13 χρόνια δεν ήταν μόνο οι κούπες που μείνανε αλλά και η νοοτροπία που άλλαξε. Τη στιγμή που άλλοι που ήταν και παλιότερα στην ομάδα έδειξαν φουλ αχαριστία, ο Πεδουλάκης έστω και απ' την απ' έξω έδειξε πολύ πιο σοβαρό πρόσωπο και σεβασμό στους προκατόχους του.
Το μπάσκετ που παίζει μπορεί να μην αρέσει σε κάμποσους και με τα δίκια τους ίσως αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει πως δεν δουλεύει και πως δεν έχει σχέδιο. Ενώ και στο ψυχολογικό κομμάτι δείχνει εξαιρετικός.
Οι άστοχες συγκρίσεις με το Μπαρτζώκα δεν βοηθάνε. Πρώτον γιατί και οι δύο είναι πολύ καλοί κόουτς και δεύτερον γιατί ότι και να έχει κάνει ο καθένας τους στο παρελθόν, κανείς τους δεν είχε την ευκαιρία να προπονήσει σε τέτοιο επίπεδο. Πλέον και οι δύο μέχρι στιγμής είναι επιτυχημένοι έστω κι αν στα μεταξύ τους ο Άρτζι συνηθίζει να τον κερδίζει κατά κράτος.
kotipelto1821
γεια σου αρτι 75 % ποσοστο στις κουπες εισαι ενα χρονο κ κατι στην ομαδα και εχεις παρεις τρεις κουπες ... μηπως να αλλαξουμε προπονητη γιατι δεν τις πηρες ολες ; ; ;
manj13
Απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ αρθρα που διαβασα τελευταια για Ραιτ αλλα ΚΑΙ για τον Πεδουλακη....Γιατι καλο το αναθεμα αλλα καλες κι οι αληθειες....Οσο για τον Κ.Φλεμινγκ...RESPECT!!!

http://www.ebasket.gr/2014/02/dirty-%ce%ac...84%ce%b6%ce%b9/
yorgos
Δόξα σοι ο Θεός, Ανάσταση κι Αλληλούια μαζί, να κι ένας άνθρωπος που αποδίδει τα εύσημα στον ήρωα Πεδουλάκη γι' αυτά που τραβάει... δε φτάνει που του φέρνουν παίκτες που δεν του κάνουν και ποτέ δε ζήτησε, έχει να αντιμετωπίσει και τις... "νουθεσίες" της Πράσινης ("πρέπει να βρει επιθετικό πλάνο ο κόουτς"... "δεν ποστάρει η ομάδα" .... με ποιον να ποστάρει ρε λεβέντες; Με τον Πινγκ Σανγκ και το Μπατίστ;; ) ή τις "προειδοποιήσεις" της διοίκησης ("η τραγική εικόνα της ομάδας") μετά από κάθε ήττα απέναντι σε αντιπάλους με καλύτερο ρόστερ, ακριβότερους παίκτες και προπονητές που επέλεξαν τους παίκτες τους αυτοί κι όχι ο κάθε "είναι τρελός ο πρόεδρος".

Αν κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι ο λόγος που έρχεται ο Ράιτ αντί του Τζίτερ είναι ότι δεν μπόρεσε να αποκτηθεί ο δεύτερος. Ο Τζίτερ νομίζω πως μπορεί να δώσει περισσότερα και με λιγότερο άγχος να αποδείξει ποιος είναι, ο Ράιτ είναι ακόμα σαφώς μικρότερη "ποσότητα" στον ευρωπαϊκό μπασκετικό χάρτη και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει σε τέτοιο επίπεδο και απαιτήσεις.

Δεν τον ξέρω τον αρθρογράφο, αλλά respect. Αν τυχόν ο Παναθηναϊκός χάσει και απολυθεί ο Άρτζι, για μένα θα φύγει σούπερ επιτυχημένος, με τρεις τίτλους εκ των οποίων οι δύο ήρθαν από τα άγραφα και με επίδειξη ήθους απέναντι σε μια διοίκηση που τα λεφτάκια της τα έβαλε, αλλά κατά τα άλλα άφησε τον προπονητή εκτεθειμένο από όποια πλευρά κι αν το πιάσεις: επικοινωνιακά, μεταγραφικά, ψυχολογικά, ηθικά.

Τέλος πάντων, ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε και η λαιμητόμος θα ξεχαστεί για λίγο, μέχρι να χάσουμε σε κανένα Μιλάνο δηλαδή και να αναρωτιέται η Πράσινη και ο Πρασινοφρουρός (καλά, αυτός δε σκαμπάζει μία από μπάσκετ, κωμωδία με μελάνι είναι ο τύπος) γιατί δεν παίξαμε run and gun απέναντι στην αθλητικότερη ομάδα της Ευρώπης και γιατί δεν μπήκε ο Παππάς να μαρκάρει το Λάνγκφορντ και τον Τζέρελς.
plo koon
Ρε παιδιά σόρρυ αλλά έπαινος στον Πεδουλάκη δεν αξίζει. Μαγκιά του (?) που ανέχεται το ΔΓ και παίρνει τίτλους αλλά εάν από σπόντα καθιερωθεί το μοντέλο του ΠΑΟ στην Ευρώπη, μπάσκετ της προκοπής δε θα ξαναδούμε.

Σίγουρα στην Ευρώπη χρειάζεται το ξύλο για να πας μπροστά, αλλά το θέμα έχει ξεφτιλιστεί. Μπράβο , λέει, που προτίμησε έναν παίκτη πιο αμπάσκετο, γιατί ξέρει να παίζει καλύτερη άμυνα. Κατανοεί, λέει , το θάψιμο το Παππά γιατί δεν έχει γρήγορα πλάγια βήματα. Και στην επίθεση ρε παιδιά ποιος θα τα βάζει τα καλάθια? Ή θα παίζονται τα ματς στους 50 πόντους πλέον?

Γιατί 'ντάξει, καλή η δικαιολογία του ΔΓ, αλλά και χωρίς αυτόν ο Πεδουλάκης θα έπαιζε το ίδιο κουραστικό μπάσκετ.

Δε λέω ούτε να του κόψουμε την προπονητική, ούτε να μη χαίρεστε τις κούπες του ΠΑΟ. Αλλά να επαινούμε το αναχρονιστικό μπάσκετ που παίζει αυτή τη σαιζόν ο ΠΑΟ είναι υπερβολή.
kseplenhs
Η σχέση δημητρίου με αργύρη πρέπει νά είναι κάτι σαν τον κλουζώ με τον υπηρέτη του τον κάτο.Ασκήσεις ετοιμότητας σε διαρκή βάση μέσα στη χρονιά.Δίνει πατήματα για κριτική ο πέδουλας αλλά την απόλυση μέσα στη σεζόν και με τελεσίγραφο δεν νομίζω να την αξίζει.Ίσως έτσι να την βρίσκει,ποιός ξέρει.Εξάλλου νομίζω πως έχει τέτοια χημεία το δίδυμο αυτό που θα καταλήξουν σαν τον πανόπουλο με τον κεχαγιά.Δλδ βλέπω τον αργύρη να πηγαινοέρχεται αρκετές φορές...

υ.γ:Αυτός ο μάνος κόμπας που έγραψε το παραπάνω άρθρο,στη φωτογραφία του θυμίζει τον οσκαρικό τάσο προύσαλη.
Quincy
QUOTE(plo koon @ Feb 18 2014, 08:21 ) *
Ρε παιδιά σόρρυ αλλά έπαινος στον Πεδουλάκη δεν αξίζει. Μαγκιά του (?) που ανέχεται το ΔΓ και παίρνει τίτλους αλλά εάν από σπόντα καθιερωθεί το μοντέλο του ΠΑΟ στην Ευρώπη, μπάσκετ της προκοπής δε θα ξαναδούμε.

Σίγουρα στην Ευρώπη χρειάζεται το ξύλο για να πας μπροστά, αλλά το θέμα έχει ξεφτιλιστεί. Μπράβο , λέει, που προτίμησε έναν παίκτη πιο αμπάσκετο, γιατί ξέρει να παίζει καλύτερη άμυνα. Κατανοεί, λέει , το θάψιμο το Παππά γιατί δεν έχει γρήγορα πλάγια βήματα. Και στην επίθεση ρε παιδιά ποιος θα τα βάζει τα καλάθια? Ή θα παίζονται τα ματς στους 50 πόντους πλέον?

Γιατί 'ντάξει, καλή η δικαιολογία του ΔΓ, αλλά και χωρίς αυτόν ο Πεδουλάκης θα έπαιζε το ίδιο κουραστικό μπάσκετ.

Δε λέω ούτε να του κόψουμε την προπονητική, ούτε να μη χαίρεστε τις κούπες του ΠΑΟ. Αλλά να επαινούμε το αναχρονιστικό μπάσκετ που παίζει αυτή τη σαιζόν ο ΠΑΟ είναι υπερβολή.



Κανείς δεν επαινεί (ελπιζω) το μπάσκετ του Αρτζυ, κι ούτε πρόκειται να το κάνει. Επαινείται όμως για τα αποτελέσματα τα οποία έχει ΄φερει σε μια εποχή που ο Παναθηναικός βαρούσε διάλυση και τον ΔΓ να του κάνει το κουμάντο στις μεταγραφες. Το οτι προτιμούνται οι άτεχνοι μεν αλλά καλοί αμυντικοί δε έχει να κάνει με το μπάτζετ και τα λεφτά που περισεύουν για μεταγραφές. Ολοι θέλαμε το Χακετ αλλά θα βολευτούμε με Ραιτ και Κόλλινς.

Και όχι στην Ευρώπη δεν πας μπροστά με το ξύλο. ΜΟΝΟ στην Ευρωπη ΔΕΝ πας μπροστα με το ξύλο. Γι αυτό τα "ακουει" ο Πεδουλάκης με την κάθε στραβή στην EL. Και υπάρχει ένα δικιο εκεί. Αλλά κακα τα ψεματα με το υλικο που εχει ποιος θα τα πηγαινε καλυτερα;

ΥΓ. Αντι να σκέφτεται απολύσεις ο ΔΓ ας αφήσει τον άνθρωπο ήσυχο να δουλέψει μπας και δουμε κι μεις ποτε τον Παναθηναικο του Πεδουλακη να παιζει μπασκετ.
bbplayer
QUOTE (kseplenhs @ Feb 18 2014, 09:51 ) *
Η σχέση δημητρίου με αργύρη πρέπει νά είναι κάτι σαν τον κλουζώ με τον υπηρέτη του τον κάτο.


24.gif 24.gif 24.gif μα εντελώς όμως!!


QUOTE (Quincy @ Feb 18 2014, 10:07 ) *
και τον ΔΓ να του κάνει το κουμάντο στις μεταγραφες.


ελπίζω να μην ισχύει αυτό. διότι αν ισχύει, δεν τον τιμά σαν άνθρωπο πάνω από όλα.
Quincy
QUOTE(bbplayer @ Feb 18 2014, 08:59 ) *
ελπίζω να μην ισχύει αυτό. διότι αν ισχύει, δεν τον τιμά σαν άνθρωπο πάνω από όλα.



Τι να κανει μωρε κι ο Πεδουλακης; Να απειλησει με παραιτηση και να ξαναγυρισει στο περιστερι; icon_drunk.gif
Καθε προπονητης τετοιου μεγεθους ειναι "υποχρεωμενος" να δεχεται τετοια καπριτσια του προεδρου.

Αν καποιον "δεν τιμα" αυτη η κατασταση ειναι ο ΔΓ που δεν τον αφηνει να δουλεψει με την ησυχια του αλλα τον εχει και στην πριζα για να του φέρνει αποτελέσματα.
bbplayer
QUOTE (Quincy @ Feb 18 2014, 11:17 ) *
Τι να κανει μωρε κι ο Πεδουλακης; Να απειλησει με παραιτηση και να ξαναγυρισει στο περιστερι; icon_drunk.gif


ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας, και δεν εννοώ εσένα κι εμένα. Πιθανόν το "Περιστέρι" να είναι προτιμότερο όταν έχεις την αξιοπρέπεια σου και τον επαγγελματισμό σου στη θέση τους και όχι στις "εκπτώσεις"
yorgos
Ο Πεδουλάκης και όσοι τον ακολουθήσουν βρίσκονται στον πάγκο για να κάνουν τη δουλειά τους. Από τη δουλειά του περιμένουν
α) να βγάλουν χρήματα
β) να προχωρήσουν στην καριέρα τους (π.χ. να τον πάρει καμιά Ισπανική, Ρώσικη, Τούρκικη, όπως έγινε με την πρόταση στον Μπαρτζώκα, περίπτωση Κατσικάρη κλπ)
και γ) ίσως να ελπίζει ο άνθρωπος ότι αν πάρει κι άλλους τίτλους πια θα μπορεί να εργαστεί με τους δικούς του όρους.

Όλοι μας φαντάζομαι να έχουν δουλέψει με αφεντικά-κόπανους, δεν τα παρατήσαμε. Πας, δουλεύεις κι αν πια φτάσει στο απροχώρητο ε ναι, την κάνεις. Αλλά τέτοια δουλειά στεπάπ δεν την αφήνεις, είναι μεγάλη ευκαιρία κι ο Πεδουλάκης την άρπαξε από τα μαλλιά. Αν στα δυο χρόνια έχει κάνει δυο νταμπλ, δυο τοπ-8 και κάτσε καλά μην πάει και κανένα φάιναλ φορ με ΑΥΤΟ το μπάτετ, ΑΥΤΟ το υλικό, ΑΥΤΟΝ τον πρόεδρα κι ΑΥΤΕΣ΅τις συνθήκες (Πτάσινηυ, θα σας χορέψω, νουθεσίες, ανακοινώσεις "στήριξης" κλπ), ο άνθρωπος είναι ο Ραφαέλ Κορρέα του μπάσκετ (δηλαδή πήρε σκατά και τα έκανε χρυσό).
Quincy
QUOTE(yorgos @ Feb 18 2014, 13:44 ) *
ο άνθρωπος είναι ο Ραφαέλ Κορρέα του μπάσκετ



24.gif 24.gif

Συμφωνω με όλα αλλά εδώ υπερβάλλεις smiley.gif
manj13
QUOTE(bbplayer @ Feb 18 2014, 11:27 ) *
ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας, και δεν εννοώ εσένα κι εμένα. Πιθανόν το "Περιστέρι" να είναι προτιμότερο όταν έχεις την αξιοπρέπεια σου και τον επαγγελματισμό σου στη θέση τους και όχι στις "εκπτώσεις"


Ναι απλα η αξιοπρεπεια και ο επαγγελματισμος ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ wink.gif ....Ειδικα οταν σ ΑΥΤΑ τα επαγγελματα η τη φτιαχνεις τη ''συνταξη'' ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ συνταξη....Και στα ''Περιστερια'' μπορει ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ....Ας κανει λοιπον οτι καλυτερο μπορει ΠΡΩΤΑ για το καλο ΤΟΥ...
D-Wade
QUOTE(frenchman7 @ Feb 18 2014, 18:23 ) *

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Dreamerpanos
Ρε σεις τι κοροϊδεύετε?Αν δεν πάτε γήπεδο δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε....και είστε και Ολυμπιακ..φτού κακά...ΟΥ! tongue.gif tongue.gif
bbplayer
QUOTE (manj13 @ Feb 18 2014, 16:32 ) *
Ναι απλα η αξιοπρεπεια και ο επαγγελματισμος ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ wink.gif ....Ειδικα οταν σ ΑΥΤΑ τα επαγγελματα η τη φτιαχνεις τη ''συνταξη'' ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ συνταξη....Και στα ''Περιστερια'' μπορει ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ....Ας κανει λοιπον οτι καλυτερο μπορει ΠΡΩΤΑ για το καλο ΤΟΥ...



ναι για το καλό του ας κάνει ότι μπορεί, δε διαφωνώ. Εδώ όμως πέρα από το καλό του , υπάρχει και το καλό μιας ομάδας που έχει 6 ευρωπαϊκά και 30+ εγχώριους τίτλους. Και επαναλαμβάνω ότι αν ισχύει αυτό που έγραψε ο Quincy το πράγμα δεν είναι τόσο απλό. Και ο Κατσικάρης ας πούμε στην ίδια κατηγορία είναι βάσει αξίας (πάνω κάτω) αλλά όταν πήγαν να τον καπελώσουν τα Τουρκά, την έκανε με ελαφρά. Τε σπα, όχι ότι θα βρούμε την άκρη
j-kidd13
Χαρακτηρισμοι σαρανταποδαρουσες για αλλα μελη να λειπουν παρακαλω,ειδικα απο ορισμενους που ειναι στο οριο των φαουλ...
manj13
QUOTE(bbplayer @ Feb 18 2014, 20:29 ) *
ναι για το καλό του ας κάνει ότι μπορεί, δε διαφωνώ. Εδώ όμως πέρα από το καλό του , υπάρχει και το καλό μιας ομάδας που έχει 6 ευρωπαϊκά και 30+ εγχώριους τίτλους. Και επαναλαμβάνω ότι αν ισχύει αυτό που έγραψε ο Quincy το πράγμα δεν είναι τόσο απλό. Και ο Κατσικάρης ας πούμε στην ίδια κατηγορία είναι βάσει αξίας (πάνω κάτω) αλλά όταν πήγαν να τον καπελώσουν τα Τουρκά, την έκανε με ελαφρά. Τε σπα, όχι ότι θα βρούμε την άκρη


Στους 30+ τιτλους βοηθησε κι ο ιδιος υπο ΑΝΤΙΞΟΕΣ συνθηκες και ηδη ΦΕΤΟΣ εβαλε αλλον ενα...Το μπασκετ που παιζουμε αυτη την στιγμη, στην Ευρωλιγκα ειδικα, δεν γοητευει ομολογουμενως....Αυτο για μενα εχει να κανει ΚΑΙ με καποια κολληματα του ιδιου (μικρο ροτεισιον,τραβηγμενες ''εμπνευσεις -π.χ Γιανκοβιτς πλειμεικερ-πολυ κολλημα με την ευρεση σουτ στην αδυνατη πλευρα...)αλλα και με καποιες ΣΟΒΑΡΕΣ ατυχιες οπως ο τραυματισμος ΚΥΡΙΩΣ του Ουκιτς....
Δεν ξερω οπως λενε καποιοι -σαν τον j-kidd- oτι επιθετικα δεν το χει ή στερεψε απο ιδεες....Το ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι οτι δεν μπορει να πονταρει για παντα οτι η θεση του ειναι εξασφαλισμενη επειδη κερδιζει τον Ολυμπιακο....Ακομη κι ο ΔΓ θα το ξεπερασει αυτο ειδικα αν και φετος ο Ολυμπιακος φθασει all the way...Σ αλλη περιπτωση ΜΠΟΡΕΙ να παρει κανα bonus time....
Eγω προσωπικα παντως τον Αρτζι αυτη τη στιγμη μονο για τον Φλεμινγκ θα τον αλλαζα....
kotipelto1821
αργυραρε εισαι πολυ μεγαλος εισαι τεραστιος .....και πολυ μεγαλος στην χθεσινη συνεντευξη που εδωσες ...σε ευχαριστω προσωπικα που εστω για λιγες μερες -ωρες με εκανες να ξεχασω προβληματα να χαρω αλλη μια νικη με μαεστρικο κουτρσαρισμα απο εσενα και τους συνεργατες σου ... αργυρη συνεχισε ετσι
manj13


Ρε μπαγασα μ ειχες κλονισει....Κυριως για το τσαγανο σου...Μετα απ αυτη την συνεντευξη κυριως για Ροκο,για ΠΑΠΠΑ και θεσεις στο παρκε,για ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ που ειχαμε ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ, αλλα ΚΥΡΙΩΣ για ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ειμαι πισω και σε υποστηριζω...
Γιατι τελικα ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ...Κι -ας ακουγεται ιεροσυλο peace.gif -ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ μ εκεινη του Ζοτς μετα την Προκομ....Κι αν δεν τα καταφερεις...ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΟΣ θα σαι 41.gif 41.gif
kotipelto1821
QUOTE (manj13 @ Feb 21 2014, 16:22 ) *


Ρε μπαγασα μ ειχες κλονισει....Κυριως για το τσαγανο σου...Μετα απ αυτη την συνεντευξη κυριως για Ροκο,για ΠΑΠΠΑ και θεσεις στο παρκε,για ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ που ειχαμε ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ, αλλα ΚΥΡΙΩΣ για ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ειμαι πισω και σε υποστηριζω...
Γιατι τελικα ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ...Κι -ας ακουγεται ιεροσυλο peace.gif -ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ μ εκεινη του Ζοτς μετα την Προκομ....Κι αν δεν τα καταφερεις...ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΟΣ θα σαι 41.gif 41.gif



****************************************

τι να μην καταφερει ;;; τι αλλο θες ;;; 3/4 κουπες ....τα εχει καταφερει ολα εχει αποδειξει οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης στην ελλαδα με διαφορα ,εφτιαξε ομαδα απο το 0 η οποια πρωταγωνιστει παντου ,χωρις εμπειρια euroleague ,εφερε παιχταραδες που σκιζονται για την φανελα με μικρα ονοματα πριν ερθουν στην παναθα ... ειναι τεραστιος απλα ....
manj13
QUOTE(kotipelto1821 @ Feb 21 2014, 16:34 ) *
****************************************

τι να μην καταφερει ;;; τι αλλο θες ;;; 3/4 κουπες ....τα εχει καταφερει ολα εχει αποδειξει οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης στην ελλαδα με διαφορα ,εφτιαξε ομαδα απο το 0 η οποια πρωταγωνιστει παντου ,χωρις εμπειρια euroleague ,εφερε παιχταραδες που σκιζονται για την φανελα με μικρα ονοματα πριν ερθουν στην παναθα ... ειναι τεραστιος απλα ....


Δεν διαφωνω σε γενικες γραμμες...Στην Ευρωλιγκα ομως με ροτεισιον 7 παικτων δουλεια δε γινεται ΕΚΤΟΣ ΑΝ ηταν οι πυρηνοκινητοι ΤΟΤΕ 7 του Ζοτς..Βασει των λεγομενων της συνεντευξης περιμενω να δω καποια πραγματα στη συνεχεια της Ευρωλιγκας+Ραιτ...Γιατι καποια ''νεκρα διαστηματα''που η ομαδα δεν σκοραρει με τιποτα,κανεις δεν κανει ντραιβ,αναλωνομαστε στα 3ποντα κι οι αντιπαλοι μας ''καβαλανε'' στο σκορ, εχει συμβει ΠΟΛΛΑΚΙΣ, με τελευταιο χαρακτηριστικοτερο το ματς στη Μαλαγα που απο κει που ειχαμε το γηπεδο ''κηδεια'' τους βαλαμε στο ματς,το πιστεψαν και μετα το βλεπαν βαρελι...
Και νομιζω οτι αν δεν αλλαξουμε λιγο και επιθετικο προσανατολισμο, νομιζω οτι σε διασταυρωση με ΤΣΣΚΑ και Ρεαλ σε ΠΕΝΤΕ ματς ειμαστε απο...ωχροι εως κατακιτρινοι sad.gif
Οπως λοιπον μελετα τα ματς με Ολυμπιακο πρεπει να δει κι αυτο το θεμα...Και βεβαια -χωρις συζητηση- ειναι ελαχιστοι οι -με ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ- προπονητες που ΙΣΩΣ να πετυχαιναν τα ιδια μ αυτον....
shtarkws
- Η πρώτη σου χρονιά στην Ευρωλίγκα (2008-09) με τη φανέλα της Παρτίζαν, συνέπεσε με την τελευταία του Φραγκίσκου Αλβέρτη σαν παίκτη, επομένως δεν τον γνώρισες ως αντίπαλο μέσα στα γήπεδα, αλλά ως team manager της ομάδας, πέρυσι όταν ήρθες στον Παναθηναϊκό. Πως τον είδες στα “βαθιά νερά” που εμπεριέχει ο ρόλος του head-coach;

«Του αξίζει ο απόλυτος σεβασμός γι' αυτό που έκανε φέτος! Δεν είναι εύκολο για τον καθέναν, κοιμηθεί team manager και το επόμενο πρωί να ξυπνήσει head-coach, χωρίς την παραμικρή εμπειρία και μάλιστα στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν! Ο “Φράνκι” είναι άντρας με Α κεφαλαίο και με συγχωρείς που χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις, αλλά ήθελε “καρύδια” για να αποδεχθεί αυτό τον ρόλο σε μία εντελώς... γαμημένη κατάσταση (σ.σ.: “fucked-up situation”, όπως είπε αυτολεξεί). Όμως, βγήκε μπροστά και αποφάσισε ότι να καθοδηγήσει την ομάδα και κοιτάξτε που μας έφτασε. Χωρίς να τον ξέρω σαν παίκτη, είχα ακούσει πολλά για αυτόν και φέτος κατάλαβα, γιατί όλοι έλεγαν ότι είναι μεγάλος νικητής... Μπορεί να μην έχει την τέλεια κατάρτιση, αλλά γνωρίζει πολύ μπάσκετ και το κυριότερο είναι ότι ξέρει πως να μιλήσει στους παίκτες...»



Διάβασε περισσότερα στο: Ο Στεφάν Λάσμε για το Πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Για οποιον πιστευει οτι ηταν λαθος η απομακρυνση Πεδουλακη
SG3ptshooter
QUOTE(shtarkws @ Jun 7 2014, 12:46 ) *
Για οποιον πιστευει οτι ηταν λαθος η απομακρυνση Πεδουλακη

Παρότι κι εμένα που δε στήριζα με είχε παραξενέψει το timing, είχε χάσει τους παίκτες τελικά. Ο Διαμαντίδης την ώρα που στο forum έγραφαν ότι θα φύγει το καλοκαίρι απελπισμένος απ' τη γραφικότητα του ΔΓ που απέλυσε το Μεσσία, στη συνέντευξη πριν την πρώτη προπόνηση εκείνης της Δευτέρας μια χαρά ήταν, το συζήταγα με τον admin κανά δεκάλεπτο αν γελάει τώρα και πως μου φαίνεται πιο μετά, κλασσικός 3D, ο Maciulis πριν ακόμα το ματς με την Efes μίλαγε για καλύτερη ψυχολογία πλέον στο επίσημο site ΕL..

Μου το είχε πει και επιφανές μέλος του forum ότι δεν έφεραν αντίρρηση οι παίκτες, είχε ζητήσει να μην το πω δημόσια, αλλά και περασμένες υποθέσεις είναι αυτές και δεν θα τον αναφέρω ονομαστικά. tongue.gif
shtarkws
και γω ειμαι της αποψης οτι ο προπονητης πρεπει να ολοκληρωνει την χρονια,δεν μου αρεσουν οι αλλαγες μεσουσης της περιοδου και για επικοινωνιακους λογους αλλα και για τεχνικους
Στην προκειμενη περιποτωση ομως ο ΔΓ πηρε το ρισκο και του βγηκε
A.CAB
Εγώ πάντως πιστεύω πως ο Δημητράκης έκανε μια τρύπα στο νερό. Πήρε ένα ρίσκο που του βγήκε μεν αλλά ένα ρίσκο χωρίς λόγο και αιτία. Και πέτυχε ότι θα πετύχαινε και χωρίς αυτή του την κίνηση.
Το μόνο που κατάφερε ήταν να έχει δεδικασμένο πλέον, όποτε του καπνίσει να στείλει όποιον προπονητή γουστάρει όποτε γουστάρει και να έχει το πάτημα πως το έκανε και παλιότερα και πήρε πρωτάθλημα με τον κανένα στον πάγκο. Όταν μεγαλώσω θα γίνω Κόκκαλης δηλαδή.
Απ' την άλλη οι φήμες για τους παίχτες δεν με πείθουν και μόνο ως δικαιολογίες μπορούν να σταθούν. Δεν υπήρξε νύξη για κάτι τέτοιο ούτε από τον Μαυροκεφαλίδη. Αλλά αν τα καμάρια μας είχαν πρόβλημα με τον... Αργύρη τον Πεδουλάκη από το Περιστέρι θέλω να δω τι θα κάνουν με τον Ιβάνοβιτς. Θα βάλουν τα κλάματα; Ή θα τρέξουν πίσω από το ΔΓ να τους φέρει πίσω τον Φράνκι;
bbplayer
Aυτ;απου λέει ο Λάσμε, ήταν φως φανάρι, εδώ και αρκετούς μήνες και μάλιστα σε μια απόσταση κοντά στα 400χμ από το ΟΑΚΑ




QUOTE (bbplayer @ Mar 9 2014, 00:49 ) *
Να συμφωνήσουμε σε δυο πράγματα, φαντάζομαι θα το καταφέρουμε έστω και με κόπο.

Ο προπονητής απολύθηκε. Κακώς ? κατά ένα 95% ναι. Ποιος θα έρθει να "τρέξει" την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι? Προπονητής? ποιος? ποιος θα αναλάβει για τρεις μήνες ομάδα που παραπέει που δεν είναι δική του και με τον ΔΓ πάνω από το κεφάλι του?

Ο Φράνγκι είναι ανέκδοτο για πολλούς. Ωραία. Προτάσεις??



QUOTE (bbplayer @ Mar 9 2014, 00:42 ) *
Επίσης μην υποτιμάτε τον παράγοντα ψυχολογία ποτέ. Και όσους μιλάνε στο θυμικό των παιχτών και ας είναι άσχετοι τεχνικά. Με έναν τέτοιο σπάσαμε έδρα και πήραμε πρωτάθλημα μες στο ΣΕΦ το 99. Και ο Ολυμπιακός είχε Ντούντα τότε. Βέβαια κι εμείς είχαμε Ντέγιαν/Ντίνο.
ΌΠως και να'χει για τρεις μήνες θα είναι ο Φράνγκι, ε δε θα στάξει η ουρά του γαϊδάρου



QUOTE (bbplayer @ Mar 8 2014, 21:28 ) *
το κλίμα στην ομάδα είχε βαρύνει. όταν παίζεις έτσι και μάλιστα συνεχόμενα , έρχονται γκρίνιες αμφισβητήσεις, χαλάει το κλίμα και πάει λέγοντας.

Το αν θα μπορούσαμε να αντέξουμε μέχρι το καλοκαίρι έτσι το κρίνουν άλλοι. ΄'Ετσι κι αλλιώς δε θα κάναμε τίποτα. Τι είχαμε τι χάσαμε
A.CAB
QUOTE(bbplayer @ Jun 7 2014, 14:04 ) *
Aυτ;απου λέει ο Λάσμε, ήταν φως φανάρι, εδώ και αρκετούς μήνες και μάλιστα σε μια απόσταση κοντά στα 400χμ από το ΟΑΚΑ

Βρήκες κι εσύ τον κατάλληλο παίχτη. Να το 'λεγε ο Λουκάς μπορεί και να γινόταν συζήτηση αλλά ο Λάσμε; Τι παράπονα μπορεί να είχε ο συγκεκριμένος δηλαδή; Ότι δεν τον πίστευε ή ότι τον έκανε να παίξει το μπάσκετ της ζωής του αυτά τα 2 χρόνια;
Και ναι όταν στο ξεκάρφωτο στα μέσα της χρονιάς και εντός όλων των στόχων μένεις χωρίς προπονητή, τότε είναι μια fucked up situation. Δεν αντιλέγει κανείς. Τη δυσαρέσκειά του ως προς τον πρώην προπονητή του δεν την βλέπω στα λεγόμενά του.
SG3ptshooter
QUOTE(A.CAB @ Jun 7 2014, 13:59 ) *
Εγώ πάντως πιστεύω πως ο Δημητράκης έκανε μια τρύπα στο νερό. Πήρε ένα ρίσκο που του βγήκε μεν αλλά ένα ρίσκο χωρίς λόγο και αιτία. Και πέτυχε ότι θα πετύχαινε και χωρίς αυτή του την κίνηση.
Το μόνο που κατάφερε ήταν να έχει δεδικασμένο πλέον, όποτε του καπνίσει να στείλει όποιον προπονητή γουστάρει όποτε γουστάρει και να έχει το πάτημα πως το έκανε και παλιότερα και πήρε πρωτάθλημα με τον κανένα στον πάγκο. Όταν μεγαλώσω θα γίνω Κόκκαλης δηλαδή.

Απ' την άλλη οι φήμες για τους παίχτες δεν με πείθουν και μόνο ως δικαιολογίες μπορούν να σταθούν.

To βασικό πρόβλημα όσων συνέβησαν είναι ότι απέδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να σου βάλει κάποιον χωρίς καμία εμπειρία στον πάγκο, συμφωνώ. Απλά αν είχε χάσει τα αποδυτήρια ο Πεδουλάκης, το timing εκ των υστέρων, το δέχομαι, για μένα ήταν πιο λογικό απ' το να χει κάνει το double και να πάει να τον διώξει τότε. Τότε λογικό δεν έμοιαζε σε μας τους απέξω, ίσως και να βόλεψε τελικά όμως. Σωστό ή έστω απόλυτα σωστό στο ΔΓ ούτε εδώ θα δώσω ως χειρισμό της κατάστασης.

Επειδή συνέβαλα στις "φήμες", το απόσπασμα του Maciulis είναι αυτό:
QUOTE
It's not interesting to lose, of course, but this is basketball and what makes it a sport. It's not a perfect situation for us right now, because we were coming from a four-game losing streak, but this positive result in Turkey makes us feel better. And we feel confident. One thing that changed is having Fragiskos Alvertis as a coach. He changed the mentality of the team. He brought some positive energy and thinking, first of all. We still could not change many things, because we didn't have the time. But we play with more confidence, let's say, now, a little faster, and we'll try to make things work for us. All together as a team.


Αν οι "φήμες" έχουν υπόσταση, για μένα είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογίες και μπαίνουν στα αίτια. Όπως και να χει o ΠΑΟ της επόμενης ημέρας άντεξε, παρά την πεποίθηση κάποιων ότι τη "Σουπερμαντολίνη" την έβαζε ο Μεσσίας του Πάγκου και η ομάδα θα διαλυόταν αυτοστιγμεί, με το Διαμαντίδη να ψάχνει μεταγραφή να γλιτώσει στις 5 Ιούνη...... Επιλέγεις να χαρακτηρίσεις την απομάκρυνση αυτή που θα επέφερε την καταστροφή "τρύπα στο νερό" τώρα, όπως και να το δεις, ακόμα κι έτσι να είναι, καταστροφικό δεν μου ακούγεται.
bbplayer
QUOTE (A.CAB @ Jun 7 2014, 14:28 ) *
Και ναι όταν στο ξεκάρφωτο στα μέσα της χρονιάς και εντός όλων των στόχων μένεις χωρίς προπονητή, τότε είναι μια fucked up situation. Δεν αντιλέγει κανείς. Τη δυσαρέσκειά του ως προς τον πρώην προπονητή του δεν την βλέπω στα λεγόμενά του.


QUOTE (shtarkws @ Jun 7 2014, 12:46 ) *
Ο “Φράνκι” είναι άντρας με Α κεφαλαίο και με συγχωρείς που χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις, αλλά ήθελε “καρύδια” για να αποδεχθεί αυτό τον ρόλο σε μία εντελώς... γαμημένη κατάσταση (σ.σ.: “fucked-up situation”, όπως είπε αυτολεξεί).[/b]



το πρώτο είναι απλώς μια ερμηνεία του δεύτερου. υπάρχει και άλλη που μάλλον είναι και η επικρατέστερη.


δεν έφυγε στο ξεκάρφωτο ο Πεδουλάκης. δέ ξυπνησε μια μέρα ο ΔΓ και δεν είχε τι άλλο να κάνει και έδιωξε τον προπονητή. κανείς δε διώχνει στο ξεκάρφωτο έναν προπονητή που η ομάδα του αποδίδει. ούτε καν ο ΔΓ
A.CAB
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 7 2014, 14:33 ) *
Επειδή συνέβαλα στις "φήμες", το απόσπασμα του Maciulis είναι αυτό:


Αν οι "φήμες" έχουν υπόσταση, για μένα είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογίες και μπαίνουν στα αίτια. Όπως και να χει o ΠΑΟ της επόμενης ημέρας άντεξε, παρά την πεποίθηση κάποιων ότι τη "Σουπερμαντολίνη" την έβαζε ο Μεσσίας του Πάγκου και η ομάδα θα διαλυόταν αυτοστιγμεί, με το Διαμαντίδη να ψάχνει μεταγραφή να γλιτώσει στις 5 Ιούνη...... Επιλέγεις να χαρακτηρίσεις την απομάκρυνση αυτή που θα επέφερε την καταστροφή "τρύπα στο νερό" τώρα, όπως και να το δεις, ακόμα κι έτσι να είναι, καταστροφικό δεν μου ακούγεται.

Ρε μαν αυτό το απόσπασμα είναι στο δεύτερο παιχνίδι του Αλβέρη νομίζω μετά την Εφές ή κάπου εκεί τέλος πάντων. Μετά από 4 ήττες όπως λέει. Δηλαδή τι να έλεγε μετά τη νίκη μας; Πως να την εξηγούσε; Αλλαγή προπονητή, αλλαγή ψυχολογίας. Επίσης αν είναι μετά το ματς στην Τουρκία, οι δηλώσεις βγαίνουν σχεδόν άκυρες γιατί ήταν ένα απ' τα χειρότερα φετινά μας παιχνίδια (που είχαμε πολλά) και που μας λυπήθηκε ο Θεός και νικήσαμε.
Επίσης αν πήγαιναν όλα ρολόι μετά από την αλλαγή εγώ δεν το είδα σχεδόν καθόλου και σίγουρα δεν το είδα στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ. Στη σειρά με τον Ολυμπαικό το είδα στα τελευταία παιχνίδια. Εκεί ναι ο Αλβέρτης είναι μανούλα στο να τους πωρώσει.
Επανερχόμαστε βέβαια σε ένα θέμα άλλο, ότι έχω πει απ' τις αρχές ότι θεωρώ πως έχουμε καλύτερο πυρήνα στο ρόστερ οπότε η πώρωση και το πάθος από μόνα τους μας φέρανε πιο κοντά στη νίκη. Έτσι κι αλλιώς χωρίς προπονητη πιο πολύ έδειχνε ο Ολυμπαικός παρά εμείς.
Επίσης την καταστροφή την υποθέτεις. Ποιά μπορεί να ήταν; Να μην περνάγαμε στους 8; Έτσι όπως πήγε ο όμιλος τελικά οι πιθανότητες ήταν, σε νορμάλ συνθήκες πάντα, απειροελάχιστες. Όσο για το πρωτάθλημα, στα σοβαρά τώρα δεν θα έδινες ελπίδες να το παίρναμε με τον Πεδουλάκη στον πάγκο;
Το 'χουμε ξαναπεί μπορεί να τα έκανε όλα στραβά αλλά με τον Ολυμπιακό είχε ρέντα, είχε σχέδιο, είχε αστέρι, δεν ξέρω τι αλλά τα κατάφερνε.

QUOTE(bbplayer @ Jun 7 2014, 15:23 ) *
το πρώτο είναι απλώς μια ερμηνεία του δεύτερου. υπάρχει και άλλη που μάλλον είναι και η επικρατέστερη.


δεν έφυγε στο ξεκάρφωτο ο Πεδουλάκης. δέ ξυπνησε μια μέρα ο ΔΓ και δεν είχε τι άλλο να κάνει και έδιωξε τον προπονητή. κανείς δε διώχνει στο ξεκάρφωτο έναν προπονητή που η ομάδα του αποδίδει. ούτε καν ο ΔΓ


Δεν νομίζω πως είναι η επικρατέστερη. Για την ακρίβεια δεν νομίζω πως προκύπτει από πουθενά από τις συγκεκριμένεςς δηλώσεις. Γιατί μπορώ να σου πω κι εγώ για τις δηλώσεις Μασιούλις "εγώ δεν διαπραγματεύομαι για του χρόνου εφόσον στην ομάδα δεν υπάρχει προπονητής" πως ήταν μπιχτή για τον Αλβέρτη και πως δεν τον θεωρεί προπονητή καν και πως πιέζει για κάποιον κανονικό. Αυθαίρετο πιθανότατα συμπέρασμα αλλά πιο πιθανό απ' τον προηγούμενο.

Και για να μην καταλήξω ο προστάτης του Πεδουλάκη, έχω να πω και πως ακόμα εδώ να ήταν τώρα θα ήμουνα απ' τους πρώτους που θα έλεγαν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ για αυτά που πρόσφερε, τη στιγμή που τα πρόσφερε και θα τα ξαναπούμε, πάμε για κάποιον με μεγαλύτερο ταβάνι. 2 χρόνια ήταν αρκετά. Έδειξε όσα έδειξε και ας προχωρήσουμε. Δεν άφησε και καμμένη γη πίσω του. Τέτοια βρήκε. Αλλά η αχαριστία έχει και όρια και μέχρι πριν 2-3 χρόνια υπήρχαν ακόμα κάποια στεγανά σε αυτή την ομάδα. Τώρα Κοκκαλιστάν.
yorgos
Νομίζω ότι το κλίμα το είχε χάσει ο Πεδουλάκης. Και φάνηκε από τις δηλώσεις του στο ματς μετά την (απαράδεκτη) ήττα από την Κάχα Λαμποράλ, όταν είπε ότι οι παίκτες δεν είχαν διάθεση. Δεν παίζει να είσαι στην Ευρωλίγκα με την πλάτη στον τοίχο και να παίζεις χωρίς διάθεση. Άντε κοιμήθηκες στο πρώτο δεκάλεπτο, στο δεύτερο, ε μετά ξυπνάς. Όταν ο προπονητής κάνει τέτοια δήλωση, η αλλαγή επίκειται, κάτι που το ήξερε και ο ίδιος, ειδικά όταν σε έχει στη μπούκα η διοίκηση και στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό σου φέρνει τον Ιβάνοβιτς στο γήπεδο...

Το με τι συνθήκες πέτυχε ο Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό, το ξέρουμε όλοι. Πρόεδρος ΔΓ, μεταγραφές από τους κολλητούς, απειλές από την Πράσινη, μπάτζετ μειωμένο αλλά ίδιες απαιτήσεις ("πάμε για το έβδομο") κλπ. Μην ξανακάνουμε τη συζήτηση για το αν πέτυχε, θα διαφωνήσουμε. Αλλά ο Παναθηναϊκός με το δικό του μπάσκετ (τελείως αντίθετο με αυτό που έχει παίξει στις άλλες ομάδες που δούλεψε, δεν είναι αυτό το "μπάσκετ Πεδουλάκη") πήρε 2 νταμπλ κι έφτασε 2 χρονιές έχοντας το χειρότερο υλικό της 20ετίας ένα ματς πριν το φάιναλ φορ απέναντι σε ομάδες με διπλάσιο και τριπλάσιο μπάτζετ. Αποτυχία δεν το λες.

Ο ΔΓ είπε ότι ο Πεδουλάκης έφυγε επειδή δεν έπαιζαν ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς. Γελάσαμε, και η τελευταία κοπελίτσα που διαβάζει "κοινωνικές στήλες" ξέρει να σας πει γιατί δεν έπαιζαν αυτοί οι δύο. Το ότι ο ΔΓ αποκλείεται να απολύσει ή να προσλάβει προπονητή χωρίς έστω να ρωτήσει το ΔΔ, επίσης είναι δεδομένο και λογικά ο ΔΔ δεν έφερε αντίρρηση (άλλωστε είναι και ο κολλητός του Παππά στην ομάδα/αποστολές/ξενοδοχεία/εξωγηπεδικά κλπ).

Σημείωση ότι ο Πεδουλάκης γενικά στην καριέρα του έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες του και ειδικά με τους ξένους. Από τον Αλφόνσο Φορντ (που έσταζε μέλι για τις ικανότητες του Άρτζι), μέχρι τον Πιτ Μάικλ (http://www.basketnet.gr/main/2/euroleague/articles/595/michael-pedoulakis.html), ο Πασκουάλ έκανε πρόσφατα πολύ κολακευτικά σχόλια (κάποιοι τον θεωρούν άμπαλο εδώ μέσα, για μένα ξέρει πολύ μπάσκετ και είναι στο στιλ Πεδουλάκη, λογικό να εκτιμά τις συνεχείς διαφορποιήσεις στην άμυνα). Ο Τσαρτσαρής λέει τα καλύτερα για τις γνώσεις του, ο Παπαμακάριος τα ίδια, θυμάμαι το Χάτσον να μου λέει για το κλίμα που έφτιαχνε πριν τους αγώνες κλπ. Κοινώς, γενικά είχε πολύ καλό κλίμα στις ομάδες απ' όπου πέρασε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως αυτό θα συμβαίνει παντού.

Προπονητής που φέρνει το Περιστέρι να κοντεύει να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό από τα πλεϊ οφ έχοντας κάνει μπρέικ στο ΟΑΚΑ (!), που ισοβαθμεί στην κανονική περίοδο στην πρώτη θέση (με το Περιστέρι!), που κάνει σε ένα γύρο με το Ρέθυμνο πορεία ομάδας Ευρωλίγκας και που 2 φορές βγαίνει καλύτερος Έλληνας προπονητής, που κάνει 2 νταμπλ απανωτά, δε λέγεται άσχετος. Ούτε αλάνθαστος λέγεται βέβαια. Αλλά για τα ελληνικά δεδομένα είναι προπονητής από το πάνω ράφι.

Του βγήκε του ΔΓ η αλλαγή Πεδουλάκη; Ε ναι, εκ του αποτελέσματος ναι. Αν ο σκοπός ήταν να θορυβηθούν οι παίκτες, έγινε και η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα. Φυσικά οι Παππάς και Γιάνκοβιτς έπαιξαν λιγότερο απ' ό,τι επί Πεδουλάκη, η ομάδα συνέχισε να παίζει ακριβώς το ίδιο μπάσκετ (όχι απλά ως φιλοσοφία αλλά και ως plays, ουδεμία διαφορά απολύτως), οι δηλώσεις περί γρηγορότερου μπάσκετ δεν εφαρμόσθηκαν ποτέ (λίγο δύσκολο με το συγκεκριμένο ρόστερ, το προσπάθησε ο Αλβέρτης και δε βγήκε) κι εν τέλει το αντι-τουριστικό αλλά ικανό στο να κοντράρει ποιοτικότερους αντιπάλους μπάσκετ ήταν αυτό που κέρδισε το πρωτάθλημα και πήγε την ομαδα σε πέμπτο ματς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Θα επιτυγχάνονταν αυτά με τον Πεδουλάκη; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι, μπορεί να μην είχε χαθεί ποτέ το πλεονέκτημα έδρας με τον ΟΣΦΠ, μπορεί με απλά λογικές αποφάσεις από τον πάγκο αντί για τρικυμία στο τελευταίο δίλεπτο να είχε γίνει το μπρέικ στην Μόσχα, μπορεί και να είχαμε πατώσει και η απόλυσή του να ερχόταν τραγικά αργά για να αλλάξει κάτι.

Αλλά με τα "μπορεί" δεν κάνουμε τίποτε, τα δεδομένα κρίνουμε. Κι αυτά λένε ότι με το μπάσκετ του Πεδουλάκη έζησε και πέθανε ο Παναθηναϊκός φέτος και το αποτέλεσμα δείχνει ότι ήταν θετικό.

Από κει και πέρα, όποιος αναλάβει τον Παναθηναϊκό, θα ξερει ότι θα έχει αφεντικό τον πιο ανισόρροπο άνθρωπο στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Τουλάχιστον το διαζύγιο με τον Πεδουλάκη ήταν πολιτισμένο και νομίζω ότι τουλάχιστον στο ήθος του δεν μπορεί κάποιος να προσάψει κάτι. Για τον επόμενο, οψόμεθα. Επειδή απ' ό,τι φαίνεται ο επόμενος είναι και λίγο τσαντίλας, θα' χει ενδιαφέρον η συνύπραξη με τη θολούρα στο μάτι.

QUOTE
Δεν άφησε και καμμένη γη πίσω του. Τέτοια βρήκε.

Σωστός.
shtarkws
Νομίζω οτι η πλειοψηφία των φιλάθλων του Παναθηναικού ήθελε κάτι καλύτερο του Πεδουλάκη. Τον ευχαριστούμε για οτι πέτυχε και για οσα πρόσφερε σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο αλλα δεν ειναι προπονητής επιπέδου F4

Το γεγονός ότι ο Ιβάνοβιτς είχε εμφανιστεί τόσο νωρίς στην σεζόν λέει οτι είχε προαποφασιστει η αντικατάσταση του και οτι ισως εχει ηδη ξεκινησει καποιος προγραμματισμος
SG3ptshooter
Νομίζω το forum κρίνει. Λόγο να αποδείξω αν έχω δίκιο δε χρειάζομαι.
QUOTE(yorgos @ Jun 8 2014, 09:23 ) *
Αλλά με τα "μπορεί" δεν κάνουμε τίποτε, τα δεδομένα κρίνουμε. Κι αυτά λένε ότι με το μπάσκετ του Πεδουλάκη έζησε και πέθανε ο Παναθηναϊκός φέτος και το αποτέλεσμα δείχνει ότι ήταν θετικό.

Όπως εκ του αποτελέσματος μετά το double του 2013 δεν υπήρχε ζήτημα απομάκρυνσης του Αργύρη και συμφωνούσαμε όλοι, έτσι εκ του αποτελέσματος με τον Αλβέρτη στον πάγκο πετύχαμε το max, περάσαμε ξανά στους 8 ενώ ήμασταν σε πολύ κακό momentum τη στιγμή της αλλαγής και πήραμε και το πρωτάθλημα, έστω και με free-throw lineup με 3 ψηλούς και στην επαναφορά το Steve Nash των ψηλών Αντώνη Φώτση. Άρα η σεζόν συμφωνούμε όλοι ότι έκλεισε επιτυχημένα και κοιτάμε παρακάτω. Με νέο προπονητή, αλλά όχι άλλα δεδομένα στη διοίκηση ή "Παλομπαρίνι", οπότε πάντα με αγωνία κάθε πρωί, να έχει ενδιαφέρον. tongue.gif Εδώ είναι οκ, στα άλλα threads Νοσταλγία όποιος θέλει και Pete Mickeal, στου Ταρκόφσκι.
bbplayer
QUOTE (A.CAB @ Jun 7 2014, 16:28 ) *
Δεν νομίζω πως είναι η επικρατέστερη. Για την ακρίβεια δεν νομίζω πως προκύπτει από πουθενά από τις συγκεκριμένεςς δηλώσεις. Γιατί μπορώ να σου πω κι εγώ για τις δηλώσεις Μασιούλις "εγώ δεν διαπραγματεύομαι για του χρόνου εφόσον στην ομάδα δεν υπάρχει προπονητής" πως ήταν μπιχτή για τον Αλβέρτη και πως δεν τον θεωρεί προπονητή καν και πως πιέζει για κάποιον κανονικό. Αυθαίρετο πιθανότατα συμπέρασμα αλλά πιο πιθανό απ' τον προηγούμενο.

Και για να μην καταλήξω ο προστάτης του Πεδουλάκη, έχω να πω και πως ακόμα εδώ να ήταν τώρα θα ήμουνα απ' τους πρώτους που θα έλεγαν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ για αυτά που πρόσφερε, τη στιγμή που τα πρόσφερε και θα τα ξαναπούμε, πάμε για κάποιον με μεγαλύτερο ταβάνι. 2 χρόνια ήταν αρκετά. Έδειξε όσα έδειξε και ας προχωρήσουμε. Δεν άφησε και καμμένη γη πίσω του. Τέτοια βρήκε. Αλλά η αχαριστία έχει και όρια και μέχρι πριν 2-3 χρόνια υπήρχαν ακόμα κάποια στεγανά σε αυτή την ομάδα. Τώρα Κοκκαλιστάν.


έχουμε πει πολλά ευχαριστώ στον Πεδουλάκη. Αλλά δε μπορούμε (για μένα λέω) κάθε φορά που η κουβέντα έρχεται σε αυτόν να αντδράμε όπως ο Μπαλούρδος όταν ακούει το όνομα του Σαμαρά.

το bold δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αλλά εάν το ερμηνεύω καλά, ο Πεδουλάκης δεν ήταν ακριβώς ο "επανάστατης ποπολάρος", αν βάλεις ότι 5-6 παίχτες στον 1,5 χρόνο δεν ήταν καν δικοί του, με τελευταίο τον Κάρυ όπως γράφτηκε πιο πριν.

οι δηλώσεις του Μασιούλις δεν έχουν να κάνουν με αυτές του Λάσμε. Ο Μασιούλις πέρσι "ταλαιπωρήθηκε" από την ομάδα, με τα μένεις/φεύγεις και είναι φυσικό να αντιδράει έτσι. Δεν ξέρω ποιος φωστήρας είχε τη φαεινή ιδέα να μην του ανανεώσουμε (προπονητής/διοίκηση/και οι δυο) αλλά ευτυχώς που το ξανασκέφθηκε

Όπως έχει γραφτεί από πολλούς και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους , ο Πεδουλάκης "είχε χάσει" την ομάδα. Η εξήγηση η δική μου είναι ότι με το αντι-μπάσκετ και το ανύπαρκτο rotation είχε δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό. Οι παίχτες σέρνονταν. Ενδεικτικά : ο Μήτσος στο 5ο ματς, έγινε αλλαγή στο 18-12, 3+κάτι πριν το τέλος της 1ης περιόδου. Όταν ξαναμπήκε ήθελε 4 λεπτά να τελειώσει η 2η περίοδος και το σκορ ήταν στο +12, με το Μήτσο να κάθεται 9 λεπτά στον πάγκο και η ομάδα να όχι απλώς να μην καταρρέει αλλά και να διπλασιάζει τη διαφορά. Κάνε τώρα τις συγκρίσεις σου.

Τέλος από μένα,δε θέλω να γράψω κάτι άλλο.
A.CAB
QUOTE(bbplayer @ Jun 8 2014, 20:38 ) *
έχουμε πει πολλά ευχαριστώ στον Πεδουλάκη. Αλλά δε μπορούμε (για μένα λέω) κάθε φορά που η κουβέντα έρχεται σε αυτόν να αντδράμε όπως ο Μπαλούρδος όταν ακούει το όνομα του Σαμαρά.

το bold δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αλλά εάν το ερμηνεύω καλά, ο Πεδουλάκης δεν ήταν ακριβώς ο "επανάστατης ποπολάρος", αν βάλεις ότι 5-6 παίχτες στον 1,5 χρόνο δεν ήταν καν δικοί του, με τελευταίο τον Κάρυ όπως γράφτηκε πιο πριν.

οι δηλώσεις του Μασιούλις δεν έχουν να κάνουν με αυτές του Λάσμε. Ο Μασιούλις πέρσι "ταλαιπωρήθηκε" από την ομάδα, με τα μένεις/φεύγεις και είναι φυσικό να αντιδράει έτσι. Δεν ξέρω ποιος φωστήρας είχε τη φαεινή ιδέα να μην του ανανεώσουμε (προπονητής/διοίκηση/και οι δυο) αλλά ευτυχώς που το ξανασκέφθηκε

Όπως έχει γραφτεί από πολλούς και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους , ο Πεδουλάκης "είχε χάσει" την ομάδα. Η εξήγηση η δική μου είναι ότι με το αντι-μπάσκετ και το ανύπαρκτο rotation είχε δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό. Οι παίχτες σέρνονταν. Ενδεικτικά : ο Μήτσος στο 5ο ματς, έγινε αλλαγή στο 18-12, 3+κάτι πριν το τέλος της 1ης περιόδου. Όταν ξαναμπήκε ήθελε 4 λεπτά να τελειώσει η 2η περίοδος και το σκορ ήταν στο +12, με το Μήτσο να κάθεται 9 λεπτά στον πάγκο και η ομάδα να όχι απλώς να μην καταρρέει αλλά και να διπλασιάζει τη διαφορά. Κάνε τώρα τις συγκρίσεις σου.

Τέλος από μένα,δε θέλω να γράψω κάτι άλλο.

Ναι η αλήθεια είναι ότι το bold δεν το ερμηνεύεις καλά. Μιλάω για τη συμπεριφορά της διοίκησης ως προς κάποιον που πρόσφερε στην ομάδα στη δυσκολότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της. Και αυτό έγινε με πολλούς τρόπους με αποκορύφωμα τον εκδιωγμό πριν την ολοκλήρωση της περιόδου και ενώ ήμασταν μέσα σε όλους τους στόχους μας.

Οι "πολλοί" που το έχουν γράψει δεν το στηρίζουν πουθενά παραμόνο εικασίες κάνουν. Όπως έκανα κι εγώ βλέποντας το Μασιούλις ξενερωμένο.

Επίσης ψιλοαδύναμο το παράδειγμα σου του ροτέισον δεν νομίζεις; Ενδεικτικά αυτου του φοβερού ροτέισον που έγινε στους τελικούς σου αντιπαραθέτω τους... προηγούμενους 4. Για κάθε ένα παράδειγμα καλού ροτέισον φέτος μπορώ να σου έχω εύκολα 4. Καλύτερα να μην μπούμε σε συγκρίσεις.
A.CAB
http://www.superbasket.gr/permalink/237261.html

Καλή επιτυχία στον Άρτζι.
Las Plagas
QUOTE (A.CAB @ Jun 27 2014, 02:11 ) *
http://www.superbasket.gr/permalink/237261.html

Καλή επιτυχία στον Άρτζι.

θα καταστρεψει αλλη μια ομαδα
κριμα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.