στον πρώτο όμιλο Πορτογάλοι και Τσέχοι νομίζω θα έχουν εύκολο έργο με αντιπάλους Τούρκους και Ελβετούς
Για τους Πορτογάλους είμαι σχετικά σίγουρος ότι θα περάσουν για τους Τσέχους δεν βλέπω τόσο εύκολο έργο απέναντι στους οικοδεσπότες Ελβετούς που δεν είναι τόσο κακή ομάδα και θα έχει και κανένα σφυριγματάκι παραπάνω για να εκμεταλλευτεί, οι Τούρκοι δεν τρομάζουν με την ομάδα τους ,αλλά δεν θέλει και πολύ για να αλλάξουν οι ισορροπίες στον όμιλο και με την πιθανή συμπαράσταση χιλιάδων Τούρκων γιατί όχι;
Ποντάρω όμως σε Πορτογαλία,Ελβετία.
τα ίδια για Κροάτες και Γερμανούς στον δεύτερο με Πολωνούς και Αυστριακούς να μην τους απειλούν
Αν και παικτικά οι Πολωνοί μπορεί να απειλήσουν τους Κροάτες βλέπω και εγώ Γερμανία-Κροατία, για την Αυστρία παρόλου γηπεδούχος δεν βλέπω τον τρόπο να προκριθούν.
τώρα ο τρίτος θα είναι ο όμιλος του θανάτου, προβλέπω την μεγάλη επιστροφή των φοβερών και τρομερών Ρουμάνων, οι διάδοχοι του Χάτζι έχουν τις δυνατότητες να επαναφέρουν την χώρα τους στο προσκήνιο, προβλέπω ότι η Γαλλία θα έχει το μεγάλο πρόβλημα
Προβλέπω Γαλλία σαν πρώτη και Ιταλία να ακολουθεί, με την Ρουμανία να την απειλεί περισσότερο απο οτι η Ολλανδία.
από τον τέταρτο τον όμιλο της εθνικής μας θα πάρω Ρωσία και Σουηδία, οι Ισπανοί δεν μου γεμίζουν το μάτι ενώ και για την Ελλάδα δεν μου φαίνεται να γυαλίζουν τα μάτια των διεθνών, αυτά με τις συμμετοχές τους σε 100 αφιερώματα, τις συνεντεύξεις, τις δεξιώσεις κλπ δεν μου αρέσουν καθόλου, κάτι σε μουντιάλ ‘94 παραπέμπουν και όχι στους παίκτες κομάντο που κατέκτησαν το προηγούμενο EURO.
Αν πάμε με ψηλά την μύτη ασφαλώς δεν θα περάσουμε ευχάριστα δίωρα με την Εθνική Ελλάδος,οι Ισπανοί είναι οι κλασσικοί αποτυχημένοι και τους βλέπω να μένουν έξω απο τους 8 με τους Ρώσους να περνάνε εκεί, Οσο αφορά για την Ελλάδα μπορεί να πάρει την δεύτερη θέση τουλάχιστον , οπότε θα καταλήξω στην Πρόβλεψη να περάσουν Ρωσία, Ελλάδα.
Το σίγουρο είναι οτι θεωρητικά έχουμε καλύτερη ομάδα απο την αντίστοιχη του 2004, και μας σέβονται σε μεγαλύτερο βαθμό, εγω πιστεύω οτι το λογικό ταβάνι είναι οι προημιτελικοί αλλά δεν πιστεύω οτι και με τρείς αξιοπρεπείς εμφανίσεις στην φάση των ομίλων και αποκλεισμό θα μείνουν πραγματικά δυσαρεστημένοι οι Ελληνες φίλαθλοι, μόνο με μεγάλες σε έκταση ήττες μπορεί να αλλάξει το κλίμα.