Help - Search - Members - Calendar
Full Version: UEFA EURO 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
bxristos
QUOTE(odysseas 1998 @ Jun 11 2008, 02:16 ) *
Έτσι είναι...Εξάλλου μόνο 9 ομάδες έχουν πάρει την κούπα.Και μια από αυτές είναι η ομάδα μας.Έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο σήμερα(τα αμυντικά χαφ έχουν καταστρέψει το ωραίο ποδόσφαιρο)ελάχιστες ομάδες παίζουν καλή μπάλα.Μακάρι να είμασταν μια μια από αυτές,αλλά τηρουμένων των αναλογιών αυτό που έχουν πετύχει αυτά τα παιδιά είναι απίστευτο.Δεν γίνεται να γίνονται αποδέκτες κριτικής για κάτι που δεν έκαναν ποτέ...Ότι και να κάνουν θα μείνουν στην ιστορία και οι φόλαθλοι της Εθνικής θα τους αγαπάμε...Και 3 ήττες να κάνουν...


Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι σχεδον ολες οι ομαδες θα κανουν τα παντα για να φτασουν στο τελος,θυσιαζοντας το ομορφο και θεαματικο ποδοσφαιρο.

Για αυτο ας περιμενουμε να δουμε που θα σταματησει η Εθνικη μας για να κανουμε τον απολογισμο μας.
Gravedigger
Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος...!Ίσως επειδή ήμουν με την Σουηδία. rolleyes.gif
(Μην πέσετε να με φάτε)
Air Kef
QUOTE(NBAer @ Jun 11 2008, 02:03 ) *
Απλα ειναι τα πραγματα:
Στο ποδοσφαιρο εχουμε και ειχαμε κακιστη, τραγικη παιδεια και υποδομες. Παιδεια σημαινει οτι δεν υπαρχουν σχολες για να διδαχτουμε το ποδοσφαιρο απο πολυ μικροι οπως συμβαινει στις περισσοτερες ποδοσφαιρικα ανεπτυγμενες χωρες της Ευρωπης.
Στο μπασκετ εως το 1987 οπου εγινε η εκρηξη ειχαμε μια απο τα ιδια με το ποδοσφαιρο, αλλα απο το 87' και μετα εγιναν πολλα βηματα με εγκαταστασεις αλλα και μπηκε το μικροβιο σε ενα μεγαλος μερος παιδιων οποτε αναδειχτηκαν νεα ταλεντα σε πολυ μεγαλο πληθος και βαθμο.

Επισης οι ποδοσφαιρικα ανεπτυγμενες χωρες στην Ευρωπη ειναι αρκετες. Αγγλια, Γερμανια, Γαλλια, Ισπανια, Ιταλια, Ολλανδια ειναι υπερδυναμεις και ακολουθουν Πορτογαλια, Κροατια, Ρωσια, Σερβια, Ουκρανια με ποδοσφαιρικη παραδοση. Οποτε δυσκολο να ανταγωνιστεις σε αυτο το επιπεδο.
Καλα αμα παμε παγκοσμιως εχουμε υπερδυναμεις Βραζιλια και Αργεντινη, καθως και αλλες μεγαλες με μεγαλη ποδοσφαιρικη παραδοση οπως Ουρουγουαη, Παραγουαη, Χιλη, Μεξικο, Νιγηρια και καποιες αλλες Αφρικανικες που ξεπηδανε απο καιρο σε καιρο.

Στο μπασκετ ομως ποιες ειναι οι μεγαλες? Ισπανια σαφως, Ρωσια, Σερβια(με πολυ φθινουσα πορεια ομως) και ποια αλλη? Γαλλια ειναι καπως στα ψηλα μαζι με Ιταλια και Κροατια(και αυτη φοβερα φθινουσα πορεια). ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δηλαδη σε σχεση με το πληθος των δυσκολων ομαδων που υπαρχουν στο ποδοσφαιρο.
Παγκοσμιως? ΗΠΑ, Αργεντινη και αντε Βραζιλια με το ζορι.

Και ο τελικος λογος εκτος απο τους προηγουμενους 2, ειναι οτι το μπασκετ σαφως και ειναι πιο ευκολο αθλημα για να κανεις καλη ομαδα απο το ποδοσφαιρο. Δεν χρειαζεσαι πολλους καλους. Με εναν Γκαλη/Γιαννακη/Φασουλα νικησαμε μεγαθηρια. 2-3 καλους να εχεις μπορεις να πας πολυ ψηλα.



HTAN ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. smile.gif
Επίσης δεν έχουμε το βόλευ. Επίσης δεν εχουμε τις μεγάλες αποστάσεις στον στοίβο κτλ.

Όχι οτι δεν εμμενω στην άποψη μου. Οπως ειπες υπάρχουν χωρες με παράδοση στο ποδοσφαιρο="το έχουν",πχ Ουρουγουάη.

Το μπάσκετ "το έχουμε". Όπως το εχουν οι Λιθουανοί,όπως το έχουν οι Σέρβοι,έστω σε μικρότερο βαθμό από αυτούς.
Εκει ειμαστε απο τις πρώτες δυνάμεις εδω και 20 χρόνια με μια 4ετή κοιλιά. Αρχισε ο Γκαλης,συνεχισε ο Γιαννακης με τον Φασουλα,ο Σιγαλας με τον Οικονόμου,έκανε κοιλιά με τον Αλβέρτη και τον Παπανικολάου,ξανανέβηκε εκει που του αξίζει με τον Παπαλουκα κ τον ΔΔ.

peace.gif
B for Basketball
QUOTE(Gravedigger @ Jun 10 2008, 23:57 ) *
Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος...!Ίσως επειδή ήμουν με την Σουηδία. rolleyes.gif
(Μην πέσετε να με φάτε)

K εγω....
Που να δειτε κ φωτο π εχω στο msn banana.gif

Αλλα πανω απ ολα...
SPAIN!!!!!!!!!!!
giannis_
Εγω παντως συμφωνω με αυτο που ειπε ο αμανατιδης μετα τον αγωνα!Δεν ειναι δυνατον να παιζουμε τοσο πολυ αμυνα(η οποια σε καποιες φασεις εμπαζε) και επιθεση να ειμαστε μηδεν!Ενταξει δεν εχουμε και τους επιθετικους που εχουν αλλες ομαδες αλλα δεν ειναι κ κουτσοι οι δικοι μας κατι μπορουν να καταφερουν!Αλλα αυτο το πραγμα γιομες ολη την ωρα και πασουλες στην αμυνα ,εκτος απο το οτι δεν ειναι καλο σαν θεαμα, πλεον δεν μας δινει ουτε αποτελεσματα!Δεν ειμαι σε θεση να κρινω τον ρεχαγκελ,αλλα αυτον τον κακομοιρη τον καραγκουνη γιατι δεν τον αλλαξε?Μετα το 60 ειχε πεθανει!Ειπαμε εχει τσαμπουκα, το λεει η καρδια του αλλα ποσο να αντεξει?Ηταν και τραυματιας!
Και μια ερωτηση γιατι προτιμησε τον σαμαρα απο τους αλλους?

Τελος αποψη μου ειναι οτι εχουμε σαφως καλυτερη ομαδα απο το 2004,μονο που πλεον μας ξερουν ολοι και ειναι υποψιασμενοι για το πως θα παιξουμε, αλλα αυτο που παρατηρειται(οπως πολυ σωστα εγραψε και ενας δημοσιογραφος)ειναι οτι δεν υποτιμαμε τους αντιπαλους αλλα την ομαδα μας!Ειπαμε καλη η αμυνα αλλα αν δεν μπει κ η μπαλιτσα στα διχτυα δεν γινεται τπτ!
Vas
Καλημέρα,

Όπως και να το κάνουμε ο Ρεχάγκελ χθες έκανε πολλά λάθη…

1. Φοβήθηκε υπέρμετρα την Σουηδία. 3 κεντρικοί αμυντικοί (μόνο το Γκούμα δεν έβαλε). Ακόμα και στην Πορτογαλία δεν παίζαμε τόσο αμυντικά!! (παίζαμε με 3 χαφ – Ζαγορ-Κατσουρα-Μπασινά)). Ας έβαζε το Πατσατζόγλου αντί Δέλλα ή Άντζα
2. έβαλε επίθεση στο 2ο ημίχρονο το Σαμαρά. Έναν επιθετικό που δεν πατάει στην αντίπαλη περιοχή. Άσε που δεν έχει το γκολ…
3. Δεν έβγαλε τον Καραγκούνη όταν από το 63 στην προσπάθεια που έχασε έδειχνε ότι είχε κλατάρει.
4. Αφού πάμε να κρατήσουμε το 0 πρέπει να βάλεις και αντίστοιχους επιθετικούς που να μπορούν να κρατήσουν την μπάλα. Βλέπε Λυμπερόπουλος αντί Χαριστέα. (αν και ο Χαριστέας ήταν από τους λίγους χθες που έτρεχαν)
5. Γιατί δεν έκανε 3η αλλαγή. Δεν το έχω καταλάβει.


Όλα αυτά δεν αναιρούν όσα έχει πετύχει στην εθνική και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Απλώς στο χθεσινό παιχνίδι γίνανε τραγικά λάθη.
dizzy_fingers
...και πάμε στο επόμενο. smile.gif
NBAer
QUOTE(Air Kef @ Jun 11 2008, 02:58 ) *
Επίσης δεν έχουμε το βόλευ. Επίσης δεν εχουμε τις μεγάλες αποστάσεις στον στοίβο κτλ.

Γιατι και παλι δεν υπαρχουν υποδομες και προπονητικα κεντρα για να βοηθησουν τους νεαρους.

QUOTE
Όχι οτι δεν εμμενω στην άποψη μου. Οπως ειπες υπάρχουν χωρες με παράδοση στο ποδοσφαιρο="το έχουν",πχ Ουρουγουάη.

Μα εκει απο 4ων χρονων τα παιδια δεν εχουν τι αλλο να κανουν και παιζουν ολη την ωρα ποδοσφαιρο. Δεν υπαρχουν μπασκετες ουτε κατα διανοια.
Εδω περα δεν ειναι ετσι.

QUOTE
Το μπάσκετ "το έχουμε". Όπως το εχουν οι Λιθουανοί,όπως το έχουν οι Σέρβοι,έστω σε μικρότερο βαθμό από αυτούς.

Ε ναι οπως ειπα εμεις "το εχουμε" λογω του 1987. Απο ποτε αρχισαμε να το εχουμε? Απο τοτε! Απο τοτε μπηκε το μικροβιο στα μικρα παιδια να παιζουν απο μικρα μπασκετ για να γινουν σαν τον Γκαλη, τον Γιαννακη κλπ. Ετσι βγηκαν οι Σιγαλες, οι Αλβερτηδες κλπ.

Στο ποδοσφαιρο λογω 2004 αυτο δεν προκειται να γινει λογω αυτων που περιεγραψα προηγουμενως. Δεν υπαρχει προωθηση των ταλεντων στις ομαδες, ειναι πιο δυσκολο σαν αθλημα και ολα αυτα που ειπα συν οτι στην σημερινη εποχη τα παιδια εχουν πολυ περισσοτερες ασχολιες απο παλια και δεν στρεφονται τοσο στον αθλητισμο....
suspect
Η αληθεια είναι πως στη χωρα μας πολλα πραγματα εχουν πλακα.
Μερικα όμως ξεχωριζουν.
Ένα από αυτά είναι το νυχτερινο αθλητικο ραδιοφωνο.
Ο κάθε πικραμενος και αδαης εκμεταλλευεται λιγα λεπτα δημοσιοτητας αγορευοντας επι δικαιων και αδικων και ουσιαστικα παιρνει το λογο απαντωντας στο εξης ερωτημα ( που θετει ο ιδιος στον εαυτο του):
Τι θα εκανα εγω ο σοφος και παντογνωστης αν ημουν προεδρος, προπονητης και παικτης μαζι.

Μετα τον αγωνα με τη Σουηδια ακουσα για περιπου 45 λεπτα. Οσο ένα ημιχρονο. Δεν αντεξα άλλο καθως τα περισσοτερα ηταν πανομοιοτυπα σχολια.
Επαναστατησε το ελληναριο της πρωινης σφαλιαρας και ταλαιπωριας και γιγαντωθηκε τη νυχτα πισω από το βημα που του προσφερει ενας ραδιοφωνικος σταθμος.

Μετα την ηττα μας από τη Σουηδια, η χαμενη μαγκια και ο αυστηρος Ελλην δικαστης και κριτης εβαλε ως συνηθως επι δικαιων και αδικων, ετοιμος ως αρχαγγελος Μιχαηλ ( και στον παγκο ο Γαβριηλ ετοιμος για αλλαγη ) να παρει κεφαλια, να κοψει λαιμους και να βαλει μυαλο σε έναν γερο κολλημενο Γερμανο και να μαθει ποδοσφαιρο σε μερικα κακομαθημενα παλιοπαιδα. Λες και είναι δα τοσο δυσκολο και αποτελει κβαντομηχανικη εξισωση το τι περιμενουμε και τι δυνατοτητες εχει η Εθνικη μας.

Το παιχνιδι με τη Σουηδια δεν προσφερεται για τρομακτικη ποδοσφαιρικη αναλυση.
Οι Σουηδοι εδειξαν ανωτερη εικονα ομαδας λογω καλυτερης κυκλοφοριας μπαλας και ορθολογικου τροπου αναπτυξης παιχνιδιου. Στη μεγαλη μας περιοχη μας απειλησαν – εκτος από τα γκολ- 2-3 φορες.
Εμεις από την άλλη δεν παιξαμε καλα αλλα ως προς τις ευκαιριες ειχαμε επισης 2-3 καλες φασεις.
Εγινε ένα μπαμ από τον Ιμπραϊμοβιτς, δεχθηκαμε μετα και ένα τυχερ-ηλιθιο-κουκουρουκου γκολ, καληνυχτα σας, το Σαββατο παλι.
Εκατσαν 2 φασεις στους Σουηδους, σε μας καμια και το παιχνιδακι ελαβε τελος…

Καλα εκανε ο ρεχαγκελ και ξεκινησε με το 3-5-2, αυτό είναι το συστημα που μας ταιριαζει και με την αμυντικη τακτικη εχουμε πετυχει και όχι με το φαντεζι ποδοσφαιρο που μπορουν να παιξουν οι Ισπανοι, οι Πορτογαλοι και οι Ολλανδοι.
Δεν μας εκατσε, παμε για το επομενο.
Το πολύ πολύ να ξαναχασουμε.
Και τι εγινε;

Να θυμησω πως οι παγκοσμιοι πρωταθλητες εφαγαν για πλακα 3 γκολ, οι Αγγλοι βλεπουν το Euro από το σπιτι τους και μια χωρα όπως η Ρωσια με 80 εκατομμυρια πληθυσμο προσπαθει να βρει το δρομο της και μετρησε 4 τεμαχια.

Σιγουρα δεν παιξαμε καλα. Υπηρχαν παικτες που υστερησαν και δεν βοηθησαν.
Για τη δικη όμως, θα περιμενω το τελος…
bxristos
Mετα απο αρκετες φορες που ειδα ξανα τον αγωνα θελω να επισημανω καποια πραγματα.

1)Συμφωνω οτι το ποδοσφαιρο που παιξαμε χθες δεν ηταν αυτο που αρμοζει στην Πρωταθλητρια Ευρωπης

2)Σε ολοκληρο το 1ο ημιχρονο,εχουμε 2 φασεις(σουτ Χαριστεα στο 10',σουτ Μπασινα 45').
Και οι Σουηδοι απο την πλευρα τους εχουν 2 φασεις(κεφαλια Ζλαταν που περναει πανω απο τον Νικοπολιδη,
και μια φαση που ο Κυργιακος προλαβαινει την μπαλα με κεφαλια πριν φτασει στον Λαρσον)

3)Το 2ο ημιχρονο ξεκιναει με την φαση του Βιλχεμσον,που κρεμαει αουτ,αλλα εχω την εντυπωση οτι αν δεν εβγαινε εκει ο Νικοπολιδης μπορει να μην γινοταν φαση..

Στην συνεχεια υπαρχει η ευκαιρια του Καραγκουνη και το παρολιγον αυτογκολ του Χανσον.

Επειτα ερχονται τα 2 γκολ των Σουηδων.

Το συμπερασμα μου ειναι οτι θα επρεπε να ειμαστε στενοχωρημενοι που παρολο που παιξαμε ασχημη μπαλα,θα μπορουσαμε να ειχαμε παρει κατι απο το παιχνιδακι με τους Σουηδους.

Το μονο που χρειαζεται τωρα ειναι ψυχραιμια,τα κεφαλια ψηλα και νικη με τους Ρωσους.

Τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα.
Keyser_Soze
QUOTE(bxristos @ Jun 11 2008, 17:04 ) *
Mετα απο αρκετες φορες που ειδα ξανα τον αγωνα θελω να επισημανω καποια πραγματα.
Πόσο μαζόχας μπορεί να είσαι για να ξαναείδες τον αγώνα όχι απλά μία φορά, αλλά αρκετές; blink.gif tongue.gif
bxristos
QUOTE(Keyser_Soze @ Jun 11 2008, 17:13 ) *
Πόσο μαζόχας μπορεί να είσαι για να ξαναείδες τον αγώνα όχι απλά μία φορά, αλλά αρκετές; blink.gif tongue.gif


Aς ησουν και εσυ με γαστρεντεριτιδα στο κρεβατι και θα σε εβλεπα τι θα εκανες.. tongue.gif
Keyser_Soze
QUOTE(bxristos @ Jun 11 2008, 17:16 ) *
Aς ησουν και εσυ με γαστρεντεριτιδα στο κρεβατι και θα σε εβλεπα τι θα εκανες.. tongue.gif
Ναι αλλά και πάλι... Καλύτερα να έβλεπες Λαμπίρη παρά το χθεσινό έκτρωμα. tongue.gif

(Περαστικά κιόλας)
jois21
go go portugal
bxristos
QUOTE(Keyser_Soze @ Jun 11 2008, 17:26 ) *
Ναι αλλά και πάλι... Καλύτερα να έβλεπες Λαμπίρη παρά το χθεσινό έκτρωμα. tongue.gif

(Περαστικά κιόλας)


Την βαρεθηκα την Λαμπιρη..
Καθε μερα λεει για τον Σεργιανοπουλο...

Ευχαριστω smile.gif
leelo15
Μια ερωτηση.

Αυτη ειναι η βαθμολογια στο Α γκρουπ.

Portugal 6 βαθμοι με 2 νικες αρα περασαν..
Czesk Rep. 3 βαθμοι με 2-3 γκολ
Turkey 3 βαθμοι με 2-3 γκολ
Switzerland 0 δεν μας νοιαζουν..

Τωρα με ενα X στο Τουρκια-Τσεχια ποιος περναει και γιατι??
NBAer
QUOTE(leelo15 @ Jun 12 2008, 01:01 ) *
Αυτη ειναι η βαθμολογια στο Α γκρουπ.

Portugal 6 βαθμοι με 2 νικες αρα περασαν..
Czesk Rep. 3 βαθμοι με 2-3 γκολ
Turkey 3 βαθμοι με 2-3 γκολ
Switzerland 0 δεν μας νοιαζουν..

Τωρα με ενα X στο Τουρκια-Τσεχια ποιος περναει και γιατι??

Τα κριτηρια ειναι:
1)Βαθμοι στα ματς που εγιναν αναμεσα στις χωρες που ισοβαθμουν.
2)Διαφορα τερματων στα ματς που εγιναν αναμεσα στις χωρες που ισοβαθμουν.
3)Γκολ υπερ στα ματς που εγιναν αναμεσα στις χωρες που ισοβαθμουν.
4)Διαφορα τερματων σε ολα τα ματς του γρουπ.
5)Γκολ υπερ σε ολα τα ματς του γρουπ.
6)Ειδικος συντελεστης, που βγαινει απο τα ματς των προκριματικων για το μουντιαλ του 2006 και για το EURO 2008.
7)Βαθμολογια fair play στο παρων τουρνουα.
8)Κληρωση.

Αρα για τις προαναφερθεισες ομαδες εχουμε:
1)Ισοπαλια
2)Ισοπαλια
3)Ισοπαλια
4)Ισοπαλια
5)Ισοπαλια
6)Απο οσο ξερω(χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) η Τσεχια ειναι πιο μπροστα απο Τουρκια στον ειδικο συντελεστη, αρα περναει αυτη....

[EDIT]Τελικα 100% σωστο ηταν αυτο που ελεγα:
Η Τσεχια εχει 2.333 ειδικο συντελεστη ενω η Τουρκια 1.958.
Οποτε περναει η Τσεχια με ισοπαλια.
Καταλογος με τους ειδικους συντελεστες.
bxristos
QUOTE(leelo15 @ Jun 12 2008, 01:01 ) *
Μια ερωτηση.

Αυτη ειναι η βαθμολογια στο Α γκρουπ.

Portugal 6 βαθμοι με 2 νικες αρα περασαν..
Czesk Rep. 3 βαθμοι με 2-3 γκολ
Turkey 3 βαθμοι με 2-3 γκολ
Switzerland 0 δεν μας νοιαζουν..

Τωρα με ενα X στο Τουρκια-Τσεχια ποιος περναει και γιατι??


http://www.sport-fm.gr/article/134451
NBAer
QUOTE(bxristos @ Jun 12 2008, 01:24 ) *

Σε περίπτωση ισοπαλίας και δεδομένου ότι έχουν ίδιο συντελεστή τερμάτων (2-3) η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στα πέναλτι.

Ναι πραγματι, υπαρχει ειδικος κανονισμος για 2 ακριβως ισοβαθμες ομαδες που παιζουν μεταξυ τους τον τελευταιο αγωνα και δεν τον ειδα(ηταν ακριβως απο κατω απο τα κριτηρια)....
bxristos
QUOTE(NBAer @ Jun 12 2008, 01:30 ) *
Ναι πραγματι, υπαρχει ειδικος κανονισμος για 2 ακριβως ομαδες που δεν τον ειδα....


Δεν πειραζει φιλε ΝΒΑer..

To ειδα εγω... tongue.gif
NBAer
QUOTE(bxristos @ Jun 12 2008, 01:31 ) *
Δεν πειραζει φιλε ΝΒΑer..

To ειδα εγω... tongue.gif

Παντως υπαρχει καποιο λαθος ειτε στους κανονισμους που δινει η ΟΥΕΦΑ ειτε στο αρθρο του sport-fm(λαθος που δεν γινοταν να μου διαφυγει tongue.gif ) καθως:

Η μεν ΟΥΕΦΑ λεει:
"Αν 2 ακριβως ομαδες ειναι ισοπαλες στους βαθμους και στα γκολ που εχουν πετυχει και ερθουν ισοπαλια στο τελευταιο τους παιχνιδι μεταξυ τους, ΤΟΤΕ παμε πεναλτι."
Το δε sport-fm λεει:
"Σε περίπτωση ισοπαλίας και δεδομένου ότι έχουν ίδιο συντελεστή τερμάτων (2-3) η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στα πέναλτι."
Δηλαδη εννοει οτι αφου 2 ακριβως ομαδες ειναι ισοπαλες στους βαθμους και ερθουν ισοπαλια στο τελευταιο τους παιχνιδι μεταξυ τους και αφου εχουν ιδιο συντελεστη τερματων, δηλαδη διαφορα τερματων, ΤΟΤΕ παμε πεναλτι.

Η ΟΥΕΦΑ δεν βαζει καμια διαφορα τερματων σαν κριτηριο(να πω σε αυτο το σημειο οτι αυτο δεν ειναι καθολου λογικο και μαλλον τους ξεφυγε), ενω στο sport-fm το βαζουν.
Oh well θα στειλω κανα email στην ΟΥΕΦΑ αν ειναι και θα δουμε....
jois21
Eγω τα θεωρω αδικα ολα. Τι φερ-πλαι και πεναλντι και κορνερ; Σε λιγο θα στελνουμε και σμσ... Θελω να παιζουν παραταση μεχρι να ψοφισουν.
msg
QUOTE
(πχ ο Τοροσιδης βαφτιζεται αριστερο μπακ .. ο Χαριστεας χαφ )


ο χαριστέας τα τελευταία χρόνια στις ομάδες του αγωνίζεται ως δεξί χαφ. δεν είναι εφεύρεση του Χερ Ότο.

πάντως το γιούρο μέχρις στιγμής είναι ευχάριστο εκτός από μερικά παιχνίδια. υπάρχουν ματς ανοικτά με πολύ πάθος και δύναμη. ελπίζω να δούμε ωραία παιχνίδια σαν τα χθεσινά και στη συνέχεια.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν τόσους ξένους παίκτες... αυτή η ισπανία έχει τον Σένα στο κέντρο που είναι ξένος ενώ έχει τόσα παιδιά ισπανούς να βάλει ( πχ φάμπρεγκας). δεν λέω πως δεν είνια καλός αλλά τι ανάγκη έχει η ισπανία από ξένους παίκτες με τόσσους παικταράδες. στις περιπτώσεις αυτές εξαιρώ τους γερμανοπολωνούς (ή άλλες γειτονικές χώρε) όπως ο ποντόλσκι που μεγάλωσε στη γερμάνια απο μωρό παιδί και επέλεξε τη χώρα αυτή αντι για τη χώρα που γεννηθηκε. όμως για παράδειγμα ο Φάμπιο (μεχμέτ) αουρέλιο δεν θα έπαιζε ποτέ στη βραζιλία και έτσι έγινε τούρκος. τεσπα το κουράζω και δεν με αφορά το θέμα απλά δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση.

οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει μέχρις στιγμής είναι η πορτογαλία, η ισπανία και η ολλανδία. φαίνονται πολύ δυνατές και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. ελπίζω να βελτιωθεί και η ομάδα μου και να αποδώσει καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια!

GEWALTIG DEUTSCHLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( o παικταράς μου ο ποντόλσκι πέταξε 2 μπαλάκια στους πολωνούς)

jois21
Mας καταστρεφει η γερμανια... 68.gif
giannis_
QUOTE(jois21 @ Jun 12 2008, 20:29 ) *
Mας καταστρεφει η γερμανια... 68.gif

Yπαρχει χρονος μην απογοητευεσαι!
Dominique
K-A-T-A-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο αρθρο του Καρπετοπουλου για τα προχθεσινα χαλια της Εθνικης.Εγω προσωπικα το απολαυσα και βρηκα αρκετες σκεψεις μου να εκφραζονται με τον καλυτερο τροπο:Αλλοτε με το ποιητικο υφος του δημοσιογραφου κι αλλοτε με κουβεντες του ποδοσφαιροφιλου στο καφενειο.Ευγε!


QUOTE
Βλέποντας το ματς της Εθνικής αναρωτιόμουν για ποιον λόγο πήγε η ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το τι θες να κάνεις, σε όλες τις δουλειές, είναι μια πολύ βασική ερώτηση. Οσο το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι τόσο αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιοι στην ομάδα (όχι μόνο ο Οτο Ρεχάγκελ αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές - σίγουρα και παράγοντες) πίστευαν ότι πάμε στην Αυστρία για να ξαναπάρουμε το τρόπαιο! Το πίστευαν βλακωδώς, αλλά το πίστευαν.

Ασθένεια

Δεν είναι κακό να πιστεύεις κάτι: ίσα ίσα που η πίστη σού δίνει δύναμη. Το κακό -ειδικά στο ποδόσφαιρο- είναι να πιστεύεις ότι έχεις ανακαλύψει την καταπληκτική συνταγή που σου επιτρέπει να κερδίζεις συνέχεια και να φτάνεις στο σημείο να νομίζεις ότι αρκεί η εφαρμογή της για να φτάνεις στον σκοπό σου παντού και πάντα. Το ακόμα χειρότερο είναι να πιστεύεις στη νίκη (και την αξία της) πιο πολύ από όσο πιστεύεις στην αξία του σπορ, την ηθική του και τη γοητεία του. Αυτό που είδα με τη Σουηδία είναι ότι η Εθνική Ελλάδας μετέφερε στην Αυστρία τη χειρότερη ασθένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου -την πίστη στη νίκη πέρα από κανόνες και αξίες.

Ανεπίτρεπτο

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτό που στην Ελλάδα αποκαλούμε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Πολλές μεγάλες ομάδες που θυμάμαι, για να κερδίσουν κάτι και να διακριθούν έκαναν εκπτώσεις στη θεαματικότητα, πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο και έγιναν αντιπαθητικές στους τρίτους - σε μερικές περιπτώσεις και στους υποστηρικτές τους. Ομως κανείς ποτέ από όσους ακολούθησαν τακτικές σκοπιμότητας δεν πίστεψε ότι επειδή κάποτε κέρδισε βρήκε και τη συνταγή που θεραπεύει πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, όπως φάνηκε να πιστεύουμε εμείς χθες. Αλλο καταφεύγω στη σκοπιμότητα για να επιβιώσω, και άλλο δεν κάνω τίποτα συνειδητά απέναντι σε έναν αντίπαλο που από πουθενά δεν προκύπτει ότι είναι πολύ ανώτερός μου. Το πρώτο είναι κατανοητό, το δεύτερο αποτελεί κακοποίηση του αθλήματος - μαρτυρά βαθιά έλλειψη εκτίμησης για το κοινό που σε παρακολουθεί, πράγμα ανεπίτρεπτο.

Λάθος

Το λάθος που έχει γίνει εν προκειμένω είναι η ανάλυση της προηγούμενης επιτυχίας από την πλευρά όσων έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. Η ανάλυση στηρίχτηκε στο θυμικό, και όχι στη λογική. Το θυμικό λέει ότι στην Πορτογαλία η Εθνική μας έγινε πρωταθλήτρια γιατί έπαιξε καλή άμυνα και βραχυκύκλωσε τους αντιπάλους. Η ανάλυση όμως εκείνου του τουρνουά -ανάλυση που πολύ φοβάμαι ότι ποτέ δεν έγινε- λέει άλλα πράγματα. Λέει ότι η ομάδα εκείνη είχε θετική σκέψη και ότι ήθελε να σκοράρει, και γι' αυτό πέτυχε γκολ σε όλα τα ματς. Λέει ότι σε κανένα ματς εκείνη η ομάδα δεν αγωνίστηκε με τρία στόπερ, και ότι πάντα έπαιξε με δύο τουλάχιστον επιθετικούς. Εναντίον της Ισπανίας, όπου περάσαμε τα πάνδεινα, παίξαμε για ένα διάστημα και με τρεις (Βρύζα - Νικολαΐδη - Χαριστέα) συν τον Τσιάρτα, και γι' αυτό ισοφαρίσαμε. Λέει, επίσης, ότι η ομάδα του 2004 αποτελείτο από παίκτες που ποτέ δεν δήλωσαν «δεν έχουμε τίποτα να αποδείξουμε». Κυρίως η ανάλυση εκείνης της επιτυχίας λέει ότι καταφέραμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο αιφνιδιάζοντας όλους τους υπόλοιπους, ακόμα και με παλιομοδίτικα τρικ και ξεχασμένες τακτικές. Την Τρίτη παίζοντας καταστροφικά, όπως είχαμε εξαγγείλει, γίναμε απλώς ρεζίλι: οι Σουηδοί βλέποντας ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν περίμεναν τη στιγμή που ο χαρισματικός Ιμπραΐμοβιτς θα νικήσει τον Κυργιάκο.

Συμπεριφορά

Ολη αυτή η παθητική συμπεριφορά απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν πρέσαρε εξηγείται κυρίως με ψυχαναλυτικούς όρους και όχι με ποδοσφαιρική λογική. Η Εθνική πήγε να κερδίσει τη Σουηδία με τον τρόπο της - νομίζοντας ότι έχει έναν τρόπο αλάνθαστο που ανασύρθηκε από κάποιου τύπου εθνικό θυμικό. Πιθανότατα στην Εθνική πιστεύουν ότι η Ελλάδα απέκτησε ένα είδος σχολής, βρήκε ένα στυλ. Κάποιος πρέπει επειγόντως να εξηγήσει στους ιθύνοντες νόες αυτής της ποδοσφαιρικής βαρβαρότητας ότι είναι άλλο το στυλ και άλλο η «δηθενιά». Κάποιος επίσης πρέπει εγκαίρως να τους πει ότι κανείς δεν προσδοκά νίκες με κάθε κόστος: αυτό που ζητάμε είναι μετά τη χαρά του προηγούμενου θριάμβου να φανεί ότι έχουμε το κουράγιο και την αξιοπρέπεια να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Παλιοί

Σύμφωνοι, οι παίκτες μοιάζουν αυτή τη φορά κουρασμένοι. Ο Μπασινάς και ο Κάραγκούνης δεν έχουν τη φρεσκάδα που είχαν τέσσερα χρόνια πριν, ο Δέλλας μοιάζει σχεδόν βετεράνος, ο Σεϊταρίδης έρχεται από συνεχόμενες κακές σεζόν, ο Κατσουράνης δείχνει σαν κάτι να τον απασχολεί. Πιθανότατα οι παλιοί δυσκολεύονται κουβαλώντας την ανάμνηση του θριάμβου, και οι νέοι αισθάνονται στα τελικά ασήκωτο το βάρος της διαδοχής. Ενας αποκλεισμός θα είχε εξηγήσεις. Ομως άλλο είναι ο αποκλεισμός και άλλο το να μαϊμουδίζεις μια απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά.

Εμφάνιση

Στα προκριματικά η ομάδα αυτή δεν έκανε καμία εμφάνιση σαν αυτήν της Τρίτης. Ακόμα και με την Τουρκία όταν έχασε στην Αθήνα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Στα προκριματικά η ομάδα φαινόταν να έχει γυρίσει σελίδα. Αποδείχθηκε, δυστυχώς, ότι οι πρωταγωνιστές της παρέμειναν κολλημένοι στην Πορτογαλία πιστεύοντας μάλιστα ότι θα επαναλάβουν το θαύμα παίζοντας χειρότερα. Στην Αυστρία έπρεπε να πάει μια ομάδα με σκοπό να δικαιολογήσει το θαύμα της αποσπώντας καλά λόγια. Αλλά τα καλά λόγια απαιτούν να παίζεις ποδόσφαιρο, κι αυτό στην Ελλάδα του καιρού μας, όπου ο νικητής είναι ο πρώτος μάγκας και ο χαμένος ένα τίποτα, είναι δύσκολη υπόθεση…

Ελβετοί

Η Ελβετία είναι μια χώρα που αξίζει να αναλαμβάνει διοργανώσεις σαν αυτή. Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά φιλικοί, χωρίς τις γνωστές μεσογειακές αβρότητες: κάνουν τη δουλειά τους. Τα γήπεδα δεν έχουν δικά τους τεράστια εμπορικά κέντρα και πολυσινεμά, αλλά είναι σχεδόν όλα ή καινούργια ή εξαιρετικά ανακαινισμένα - κυρίως είναι γήπεδα για ποδόσφαιρο. Για τους δημοσιογράφους και τους τουρίστες οι μετακινήσεις είναι δωρεάν. Οι παράλληλες εκδηλώσεις δεν έχουν τίποτα το τρομερό, αλλά και τίποτα το υπερβολικά χυδαίο: δεν υπάρχει κακογουστιά, μόνο μέτρο.

Στη Ζυρίχη, όπου βρίσκομαι από την Κυριακή, υπάρχει μια ολόκληρη κεντρική περιοχή δίπλα στο ποτάμι, που κάθε βράδυ κρατιέται αποκλειστικά για τους φιλάθλους. Υπάρχουν εξέδρες με γιγαντοοθόνες, κιόσκια που πουλάνε μπίρες και φαγώσιμα, γίνονται συναυλίες ανάμεσα στα δύο ματς: οι τουρίστες γίνονται φίλοι, οι εντάσεις πάνε στην άκρη, η Αστυνομία είναι εκεί διακριτικά, αλλά πάντα έτοιμη να επέμβει. Οι κυρίες στα τραμ δυσφορούν με τους φωνακλάδες ποδοσφαιρόφιλους αλλά το κάνουν με στυλ: κλείνουν λίγο επειδεικτικά τ' αυτιά τους ή κουνάνε τα χέρια για να δείξουν ότι ο θόρυβος δεν είναι του γούστου τους. Μια γιαγιά χθες, βλέποντας ότι οι Τούρκοι δεν σταματούσαν να φωνάζουν στο τρένο που μας πήγαινε στο γήπεδο, άρχισε να τους μοιράζει σοκολοτάκια! Ολα είναι λίγο βαρετά, λίγο μονότονο. Για μένα που έχω βαρεθεί τις τσαπατσουλιές μας, υπέροχα.

Τα κανάλια τους κάνουν πολλές εκπομπές για το Εuro. Θα 'θελαν η χώρα τους να διακριθεί, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή κορόνα, η παραμικρή εθνικιστική ακρότητα. Το δράμα του τραυματισμού του Φρέι υπήρξε για τη χώρα ένα μικρό σοκ, αλλά όπως είπε κι ο παλιός τοπικός άσος τους Μάρκο Λομπάρντι, και όλοι συμφώνησαν, «δεν χρειάζεται να καταριόμαστε τη μοίρα μας. Ο σκοπός θα 'πρεπε να είναι να υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν αυτόν».

Δεν μου λείπει τίποτα, περνάω μια χαρά, αν ανησυχείτε…

Το 'κοψε!

Το πιο αστείο που υπέπεσε στην αντίληψή μου μέχρι στιγμής είναι ότι ο σχολιαστής της ελβετικής τηλεόρασης και παλιός άσος της Λάτσιο Ρομπέρτο Ντι Ματέο νόμιζε ότι ο Τραϊανός Δέλλας έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο. «Θέλω να δω την ελληνική άμυνα χωρίς τον Δέλλα», έλεγε χαρακτηριστικά τη Δευτερα το βράδυ. Και όταν την Τρίτη μετά το ματς τού επεσήμαναν ότι ο Τράι έπαιξε, ψύχραιμα ο Ντι Ματέο απάντησε ότι ναι μεν έκανε λάθος, πλην όμως ίσως για τον ίδιο τον Δέλλα θα ήταν προτιμότερο να είχε δίκιο αυτός…



Αυτο που με λυπη διαπιστωσα απο τοποθετησεις αρκετων ειναι η προσκολληση στο παρελθον και η αρνηση για εξελιξη του ελληνικου ποδοσφαιρου οπως αυτο καθρεφτιζεται μεσα απ την Εθνικη ομαδα.Σε καμια περιπτωση δε δεχομαι οτι μεχρι εκει φτανει αυτη η ομαδα η οποια ειναι απειρως πιο προικισμενη απ την προηγουμενη.Ελπιζω στα επομενα ματς να δουμε μια ομαδα χωρις τριτο στοπερ(ας ειναι τουλαχιστον με τρια αμυντικα χαφ)γιατι το Γιουρο θα περασει και δε θα εχουμε να θυμομαστε απολυτως τιποτα.Καλως η κακως το 2004 βγηκαμε πρωταθλητες και αυτο με κανει να εχω μια και μοναδικη απαιτηση:Να παιξουμε ως τετοιοι και ας πεσουμε.Το ζητημα δεν ειναι αν καταφεραμε να συμμετασχουμε στη δεξιωση μια φορα.Το ζητημα ειναι αν εκμεταλλευτηκαμε εκεινη την ευκαιρια για να μαθουμε να συμπεριφερομαστε σε αναλογες καταστασεις.Αλλα οσο εξακολουθουμε να αντιμετωπιζουμε το θαυμα ως... θαυμα,παντα θα νιωθουμε κατωτεροι απ το θαυματοποιο που λεγεται μπαλα.
giannis_
Ενα εχω να σας πω παιζει να βαλει τον βυντρα στην αρχικη εντεκαδα!Ο γνωστος και ως βυντρινιο θα δειξει στην ευρωπη πως παιζεται σωστα αυτο το τοπι! tongue.gif tongue.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
nikolas12
Καλα η Γερμανια δεν πιστευε τι την βρηκε χθες και εχασε 2-1 απο την καταπληκτικη Κροατια που πηρε προκριση.Νομιζω αυριο παιζει η Εθνικη με τους Ρωσους.Καλη επιτυχια Ελλαδα.
NBAer
Η Ιταλια ειναι 2 κλασεις καλυτερη απο την Ρουμανια και της αξιζε να εχει βαλει 1 ή και 2 γκολ ως τωρα αλλά η καταραμενη μπαλα την αδικει. shot.gif
Αυτοι οι Ρουμανοι.....πολυ αμυνα ρε παιδι μου. Πολυ με εκνευριζουν. shot.gif

Αλλα δεν θα τους περασει, προβλεπω σαν θεια δικη, τους το χρωσταει η μπαλα δηλαδη:
2
0

Και το βραδυ:
1
0
captain charisma
και να που η ρουμανια εκανε το 1-0 απ το πουθενα
Pierce
αμεσως τα ragazzi ισοφαρησαν με τον πανουτσι
Παμε ρε ατζουρι smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif
Mamuwalde
instant classic !!!!!!!!

θα ήθελα να κερδίσουν οι ιταλοί αλλά ήτανε ματσάρα !!!!!
NBAer
QUOTE(giopride @ Jun 13 2008, 20:53 ) *
instant classic !!!!!!!!

θα ήθελα να κερδίσουν οι ιταλοί αλλά ήτανε ματσάρα !!!!!

Ναι ωραιο ματς αλλα δεν κερδισε η Ιταλια.

Αδικηθηκαν ομως οι Ιταλοι καθως ακυρωθηκε κανονικο γκολ τους..... shot.gif
captain charisma
το ματς μς γαλλια θα ειναι ο θανατος σου η ζωη μου για τους ιταλους και πρεπει να ελπιζουν σε νικη των ορανιε αποψε για να ειναι στην ιδια θεση με τους γαλλους.

στοιχηματιζω οτι ο φαν νιστελροι θα σκοραρει αποψε με τα γαλλακια
Mamuwalde
καλά αυτό που το πας !?!!?? shot.gif η παράγκα του πλατινί και του μπεκενμπάουερ !!!!!

ακυρωθέν γκολ και πέναλτι-κικιρίκου !!!!

shot.gif κάτω η γαλλία και το συνδικάτο του πλατινί !!!!

icon_drunk.gif
NBAer
QUOTE(big dirk @ Jun 13 2008, 20:59 ) *
το ματς μς γαλλια θα ειναι ο θανατος σου η ζωη μου για τους ιταλους και πρεπει να ελπιζουν σε νικη των ορανιε αποψε για να ειναι στην ιδια θεση με τους γαλλους.

Δεν τα λες καλα. biggrin.gif

Οι Ιταλοι θελουν παση θυσια να αποφυγουν νικη της Ολλανδιας σημερα.
Γιατι αν γινει αυτο η Ολλανδια περναει 1η σιγουρα και ετσι στο τελευταιο ματς με Ρουμανια αν κατεβει με αναπληρωματικους η Ρουμανια εχει μεγαλες επλιδες να νικησει και να προκριθει αυτοματα ο,τι και να κανουν οι Ιταλοι.

Αν αντιθετα η Γαλλια νικησει τοτε οι Ιταλοι τα δινουν ολα στο τελευταιο παιχνιδι και περνανε με νικη, ΑΝ βεβαια δεν βγει ισοπαλια το Ολλανδια-Ρουμανια, οπου σε μια τετοια περιπτωση μετραμε διαφορες γκολ, κλπ.

Σε περιπτωση ισοπαλιας τωρα στο Γαλλια-Ολλανδια, οι Ιταλοι με νικη στο τελος επι της Γαλλιας περνανε σιγουρα εκτος και αν στο τελευταιο παιχνιδι η Ρουμανια νικησει την Ολλανδια, πραγμα ομως δυσκολο.

Οποτε οι Ιταλοι παρακαλανε ισοπαλια στο Γαλλια-Ολλανδια. Αν δεν ερθει ισοπαλια τοτε θελουν νικη της Γαλλιας.
Mamuwalde
θερίζει και σπέρνει η ολλανδία !!!

η αλήθεια είναι ότι είναι τυχερή ξεκινώντας 2 ματς από το 10λεπτο με γκολ . από την άλλη όταν βάζει άλλα 2 τη στιγμή που άλλοι με το 1ο γκολ παίζουνε ταμπούρι , σίγουρα τις δικαιούταν τις νίκες .

και γουστάρω κι όλα αυτά τα πιτσιρίκια των ολλανδών που γυαλίζει το μάτι τους . σου δίνουν την επίθεση ότι κάθε επίθεση μπορούν να την κάνουν γκολ .

ευγε !!!


+ 1 καλό ματς .ξεκίνησε άσχημα το euro αλλά συνεχίζει πολύ καλά
nikolas12
Καλα η Γαλλια και η Ιταλια δεν πιστευαν τι παθανε.Μα 4-1 υπερβολικο το βρισκω.Η Ιταλια παλι 1-1 με τη Ρουμανια την οποια εσωσε ο τερματοφυλακας της και εχασε πεναλτι και δοκαρι;Ελεος πια!!!

Οι ομιλοι:
A POR - 6 | CZE - 3 | TUR - 3 | SUI - 0 B CRO - 6 | GER - 3 | AUT - 1 | POL - 1
C NED - 6 | ROU - 2 | FRA - 1 | ITA - 1 D ESP - 3 | SWE - 3 | GRE - 0 | RUS - 0
treathitch
Οι Ολλανδοί θα είναι κατάπτυστοι αν στήσουν το ματς με τη Ρουμανία. Αλλά η φάρα τους δεν είναι τέτοια. Ένα Χ θα το πάρουν...

Το Ιταλία-Ρουμανία έπρεπε να τελειώσει 7-2
nikolas12
QUOTE(treathitch @ Jun 14 2008, 15:35 ) *
Οι Ολλανδοί θα είναι κατάπτυστοι αν στήσουν το ματς με τη Ρουμανία. Αλλά η φάρα τους δεν είναι τέτοια. Ένα Χ θα το πάρουν...

Το Ιταλία-Ρουμανία έπρεπε να τελειώσει 7-2


Το Ιταλια-Ρουμανια επρεπε να τελειωσει 3-4.Ο Λομποντ απεκρουσε μονο ενα σιγουρο γκολ και ολα τα αλλα ηταν απλες ευκαιριες.Ενω η Ρουμανια ειχε το δοκαρι,το πεναλτι.Παντως ηταν ματς με τα ολα του.
nikolas12
Ισπανια-Σουηδια:1-1 και συνεχιζεται...
captain charisma
2-1 η ισπανια.ο βιγια παει 1 σκορερ
οποτε η προκριση ειναι στα χερια μας αλλα με συνδυασμο αποτελεσματων που ειναι τρελο δυσκολακι...
αλλα οσο ζω ελπιζω
Jabar
Τα σημάδια για την εθνική δεν ήταν καλά πριν πάμε εκεί.Τελευταία φορά που άκουσα γκρίνια ότι πηγαίνουμε
σε γιορτές και κάνουμε διαφημίσεις ήταν από το Μανωλά στο παγκόσμιο της Αμερικής και μαζέψαμε 4άρες.
Τώρα με τη πρώτη στραβή μας φταίει ο Ρεχάγκελ η τακτική κλπ Αλλαγές λοιπόν σε παίκτες και τακτική ο θεός
ας μας βοηθήσει.
Mamuwalde
δε θέλω ηττοπάθεια , θετική ενέργεια να επιστρέψει το αστράκι του όττο στη θέση του .

ψύχραιμοι ως έλληνες , όπως είμασταν πάντα , κριτικάραμε μέχρι τελικής πτώσης γιατί απλά χάσαμε από καλύτερους αντιπάλους [στο συγκεκριμένο ματς τουλάχιστον] ...

ξεκινάει πατσα , λυμπε , αμανατίδης , σειταρίδης κανονικά. ο καρα φοβάμαι ότι τα έφτυσε στο προηγούμενο και δε βγάζει 90λεπτο

μ'αρέσει . πάμε για ρεβάνς του 04 [εναντίον της ρωσσίας μιλάμε, έτσι ?!? biggrin.gif ]
nikolas12
QUOTE(big dirk @ Jun 14 2008, 20:52 ) *
ο βιγια παει 1 σκορερ


Dirk 1ος σκορερ εννοεις;Οντως ειναι τρομερος με 4 γκολ σε μολις δυο ματς.

QUOTE(Jabar @ Jun 14 2008, 21:09 ) *
Τα σημάδια για την εθνική δεν ήταν καλά πριν πάμε εκεί.Τελευταία φορά που άκουσα γκρίνια ότι πηγαίνουμε
σε γιορτές και κάνουμε διαφημίσεις ήταν από το Μανωλά στο παγκόσμιο της Αμερικής και μαζέψαμε 4άρες.
Τώρα με τη πρώτη στραβή μας φταίει ο Ρεχάγκελ η τακτική κλπ Αλλαγές λοιπόν σε παίκτες και τακτική ο θεός
ας μας βοηθήσει.


Jabar εδω ο Ρεχαγκελ δεν πηρε στην αποστολη το Λυμπεροπουλο επειδη σε ενα ματς που επαιξε εχασαν ενω ειχε βαλει πολλα γκολ στα προκριματικα!!!Θα κανει σιγουρα αλλαγες γιατι ενω εμεις λεγαμε στα προκριματικα στην αρχη που δεν πηγαιναμε καλα λεγαμε <<Παει.Αυτο ηταν.>>Αλλα εκανε αλλαγες και περασαμε.Οποτε περιμενουμε βελτιωμενη εθνικη αποψε. wink.gif
Pierce
o χαριστεας γιατι συνεχιζει να παιζει , ειπαμε;

επισης σημερα μεχρι στιγμης μαθαμε οτι η εθνικη παιζει στο Στρασβουργο(ασχετο αν δεν ειναι στην Αυστρια, ουτε στην Ελβετια), ενω πλεον ο Κυριακος πηρε ρωσικο διαβατηριο και λεγεται Κυριακοφ
NBAer
Να παρει ο διαολος!!!!!!! shot.gif shot.gif angry_red.gif angry_red.gif
Παιζουμε πολυ καλυτερα απο τους Ρωσους αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα δεχτουμε γκολ.

Κριμα.... sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
Κανεις δεν θα δει την προσπαθεια και θα δουνε ολοι το σκορ και θα αρχισουν να τραγουδανε παλι.... sad-smiley-009.gif
nikolas12
QUOTE(NBAer @ Jun 14 2008, 22:11 ) *
Να παρει ο διαολος!!!!!!! shot.gif shot.gif angry_red.gif angry_red.gif
Παιζουμε πολυ καλυτερα απο τους Ρωσους αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα δεχτουμε γκολ.

Κριμα.... sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
Κανεις δεν θα δει την προσπαθεια και θα δουνε ολοι το σκορ και θα αρχισουν να τραγουδανε παλι.... sad-smiley-009.gif


Μην κανεις ετσι και μην ανυσηχεις.Εγω λεω Χ πρωτο ημιχρονο,1-0 δευτερο για εμας.Ο Χαριστεας ή ο Λυμπε το γκολ.Καλη συνεχεια Ελλαδα.
reignman
το πρωτο ηδη το φαγαμε.. αχ βρε αντωνη τι σκεφτοσουν??? δεν εισαι μπακοτερμα sad.gif
nikolas12
Ρε ΝΒΑer γιατι τα προαισθηματα σου βγαινουν αληθινα;Μερικα ερωτηματα προς απαντηση:Γιατι βγηκε ο Αντωνης;Γιατι τρωμε ηλιθια γκολ;Που ειναι η αμυνα οεο;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.