πως βλέπετε το EURO;
στον πρώτο όμιλο Πορτογάλοι και Τσέχοι νομίζω θα έχουν εύκολο έργο με αντιπάλους Τούρκους και Ελβετούς
τα ίδια για Κροάτες και Γερμανούς στον δεύτερο με Πολωνούς και Αυστριακούς να μην τους απειλούν
τώρα ο τρίτος θα είναι ο όμιλος του θανάτου, προβλέπω την μεγάλη επιστροφή των φοβερών και τρομερών Ρουμάνων, οι διάδοχοι του Χάτζι έχουν τις δυνατότητες να επαναφέρουν την χώρα τους στο προσκήνιο, προβλέπω ότι η Γαλλία θα έχει το μεγάλο πρόβλημα
από τον τέταρτο τον όμιλο της εθνικής μας θα πάρω Ρωσία και Σουηδία, οι Ισπανοί δεν μου γεμίζουν το μάτι ενώ και για την Ελλάδα δεν μου φαίνεται να γυαλίζουν τα μάτια των διεθνών, αυτά με τις συμμετοχές τους σε 100 αφιερώματα, τις συνεντεύξεις, τις δεξιώσεις κλπ δεν μου αρέσουν καθόλου, κάτι σε μουντιάλ ‘94 παραπέμπουν και όχι στους παίκτες κομάντο που κατέκτησαν το προηγούμενο EURO.
μεγάλο φαβορί για να φτάσει στον τελικό νομίζω είναι η Πορτογαλία γιατί και σπουδαία ομάδα έχει αλλά και βατό πρόγραμμα αφού στην χειρότερη θα πρέπει να υπερβεί τα εμπόδια Γερμανών και Τσέχων
για τον άλλο φιναλίστ, αν η Ιταλία βγει από τον όμιλο του θανάτου θα έχει πολλές ελπίδες να φτάσει στον τελικό
αυτά προς το παρών...