QUOTE(kseplenhs @ Jun 21 2011, 20:02 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
εγω θέλω να ρωτήσω ποιός ήταν ο σκοπός του εν δυνάμει άντμιν όταν κάλεσε τον εν ενεργεία άντμιν στην εκπομπή του
1)Ηθελε να τον εκθέσει για να δει ο λαος τι αντμιν έχει ?
ή
2)Ηταν μια επίδειξη δύναμης του εν ενεργεία άντμιν για να δείξει πως κάθε προσπάθεια ανατροπής θα πνιγεί στο αίμα?
εγω είμαι με τον σακαράμε βασικά αλλά το παίζω καλός στον τσόσογλου για να ρίξω το σύστημα απο μέσα.Είμαι η ελπίδα και ο αφανής ήρωας της αλλαγής
![56.gif](../style_emoticons/default/56.gif)
Σκοπός της δικιάς μας πλευράς ήταν να δείξουμε ότι σε μία φουλ μπασκετική περίοδο με τελικούς ανά τον κόσμο, δεν σκεφτόμαστε με παρωπίδες και με στενά μυαλά,αλλά αντίθετα προς το καλό του φόρουμ...Η εκπομπή είναι ένα νέο εγχείρημα και προσπαθούμε να το στηρίξουμε όσο γίνεται.. Έτσι έγινε και η προσκληση προς τον εν ενεργεία (για πόσο ακόμα
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
) αντμιν να τιμήσει την εκπομπή με την παρουσία του...Δέχτηκε την πρόταση και είχαμε φρονώ (χάτζη μόουντ ον ) μια πολύ καλή μπασκετική κουβέντα....Τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος δέχτηκε δεν μπορώ να τους αναφέρω εγώ, αλλά μόνο ο ίδιος.Δείξαμε για ακόμη μια φορά πάντως πόσο δημοκρατικά και ανανεωτικά κινούμεθα..
Πάντως να πω ότι το ίδιο βράδυ είχαμε κοινή άποψη για την διεξαγωγή εκπομπής ντιμπέιτ...Απλά δεν έχουμε βρει τον άνθρωπο-μέλος που θα κάνει τον Χατζηνικολάου ( τις στημμένες ερωτήσεις δηλαδή)
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
να η λύση...
basketforumradio με κώστα γκόντζο
Αλλά σιγά μην περιμένουμε ιδέες απο έναν αντμιν που το μόνο που τον νοιάζει είναι να κρατήσει την καρέκλα του
Ήδη γίνονται πάντως προσπάθειες να μας τιμήσει ο Βαγγέλας Ιωάννου...