Peritri
Jun 15 2007, 13:09
Μήπως ο Scales.4 έχει πρόβλημα με την ομάδα που ανήκει όμως;
Έχω περάσει από κεί (δεν εννοώ ΑΕΝΚ) και ξέρω τι παίζει εκεί...
mimos8
Jun 15 2007, 14:14
o scales4 ειναι παιχτάρα και πολυ καλος συμπαικτης!βοηθησε παρα πολυ την αενκ παρολο που οταν ηρθε δεν τον γνωριζε κανεις!τυχερη οποια ομαδα τον παρει!απο οτι ξερω το προβλημα με την κηφισια ειναι οτι μπαινει φανταρος τον αυγουστο και εκει σκαλωσε η δουλεια αν και εγω πιστευω οτι ακομα παιζει να παραμεινει
pointguard
Jun 17 2007, 16:56
Mimo 8 exo ena proaisthima oti avrio tha exeis kati na mas peis gia ena akoma melos ths omadas sou!! gia na doume
Scales.4
Jun 18 2007, 20:37
Ευχαριστώ τον mimo8 για τα καλα του λογια και ανταποδίδω σε αυτόν και σε όλα τα παιδια στην ΑΕΝΚ ελπιζω με ολη μου την καρδια να πατε καλύτερα φέτος. Οσο για την παλιά μου ομάδα PERITRI το ξέρω και εγώ οτι είναι δύσκολή η κατάσταση αλλα ευτυχώς είμαι ελεύθερος με το δελτίο στο χέρι.
vsaros
Jun 19 2007, 13:58
QUOTE(Scales.4 @ Jun 18 2007, 05:30 PM)
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Ευχαριστώ τον mimo8 για τα καλα του λογια και ανταποδίδω σε αυτόν και σε όλα τα παιδια στην ΑΕΝΚ ελπιζω με ολη μου την καρδια να πατε καλύτερα φέτος. Οσο για την παλιά μου ομάδα PERITRI το ξέρω και εγώ οτι είναι δύσκολή η κατάσταση αλλα ευτυχώς είμαι ελεύθερος με το δελτίο στο χέρι.
scales4 γειά σου, δε με ξέρεις, είμαι Γεν. Αργηγός ενος σωματείου της ΕΣΚΑΝΑ στη Β΄κατηγορία, απ' ότι έχω
καταλάβει θέλεις να παίξεις μπάσκετ, άν σ' ενδιαφέρει μπορούμε να το συζητήσουμε.
mimos8
Jun 19 2007, 17:51
δυσαρεστα τα νεα για την αενκ.δρακακης τελος αφου εκλεισε στο λαυριο για την επομενη χρονια.καλη μεταγραφη για το λαυριο και μεγαλη απωλεια για την κηφισια γιατι χανει εναν ψηλο που στην αμυνα ηταν βραχος και τα εκοβε ολα.προσεφερε τεραστια ασφαλεια αμυντικα στους περιφερειακους μιας και καλυπτε με τα τεραστια χερια του ολα τα λαθη μας!και βεβαια χανεται και ενα βασικο γραναζι για το περιφημο κλιμα των αποδυτηριων της αενκ!!!ειμαι 100% σιγουρος οτι στη β εθνικη θα τα παει περιφημα ο τζολε και θα μοιρασει ταπες πανελληνιως...
themis7
Jun 20 2007, 14:00
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΟΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΝΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΣ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ!
ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΜΑΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΟΥ! ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΣΑΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
leonkalf
Jun 21 2007, 23:13
Άσχημη είδηση η παραπάνω, με την αποχώρηση του ανθρώπου που έδωσε ζωή στον Θεμιστοκλή και που έδειχνε ότι με αυτόν στη διοίκηση η ομάδα έκανε βήματα προς τα εμπρός.
Θα ευχόμουν η απόφαση να άλλαζε, αλλά φαίνεται οριστικό.
Είναι, γενικά, άσχημο να φεύγουν άνθρωποι (ή μάλλον να εξωθούνται) από το χώρο. Και ειδικά στις τοπικές κατηγορίες που υπάρχει ανάγκη από νέο αίμα παραγόντων με όραμα και όρεξη για δουλειά-προσφορά!!
leonkalf
Jun 21 2007, 23:15
Νέος προπονητής στον Φάρο Κερατσινίου(Α' εσκανα) ο Βαγγέλης Πεταλάς
ΨΩΜΑΔΕΡΗΣ , ΦΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΝΚ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
leonkalf
Jun 22 2007, 22:37
Ανανέωσε με τον Φάρο Κερατσινίου ο Τζοβάρας.
Αντίθετα ο Τζιώτης έφυγε από το Φάρο με προορισμό τον Φοίνικα Πειραιά.
alexas10
Jun 23 2007, 00:58
Λοιπον... Νεα απο ΕΣΚΑ...
ΝΤΑΣΗΣ στα Σπατα, Ασημενιος ξαναγυρισε στην Νικη και την κανει φαβορι για ανοδο,Βλαχονατσιος στη Νικη, Ξερω και καποια αλλα δεν τα λεω ακομη μην γινει σεισμος στη Β εσκα...
Oσο αφορα τον καλο φιλο Δαμιανο Ασημενιο εχω να τονισω τα εξης..
Μεγαλη απωλεια που εφυγε απο τον Απολλωνα νομιζω πρωτος σκορερ της ομαδας,αλλα οπως μου εξηγησε δεν ειχε αλλη επιλογη τοσο για το καλο το δικο του,λογο δουλειας οσο και για τον Απολλωνα.Τα δικαιωματα του ανηκουν στον Απολλωνα οποτε αναλογα με τις συνθηκες τον περιμενουμε την σεζον 2008-09.
Ειχε παρα πολλες προτασεις σχεδον απο ολες τις ομαδες της Α΄ΕΣΚΑ και μαλιστα τις πρωτοκλασατες .Επελεξε να παιξει στην παλια του ομαδα την Νικη .
Εγω δεν εχω να του ευχηθω οτι το καλυτερο με την νεα του ομαδα και φυσικα να τον ευχαριστισω για τις φοβερες στιγμες μου μας χαρισε στον Απολλωνα!
MISTA81
Jun 23 2007, 01:32
Γεια χαρα σε ολους μετακομισα απο το φορουμ τις β σε αυτο τις α εσκα μιας και η ομαδα που παιζω ανέβηκε κατηγορία η αμιλλα περιστερίου.
εχουμε πάρει και εμεισ ενα παικτη απο την αενκ τον κουμπούρα
billy_14
Jun 23 2007, 19:15
QUOTE(alexas10 @ Jun 22 2007, 10:51 PM)
ΝΤΑΣΗΣ στα Σπατα, Ασημενιος ξαναγυρισε στην Νικη και την κανει φαβορι για ανοδο,Βλαχονατσιος στη Νικη, Ξερω και καποια αλλα δεν τα λεω ακομη μην γινει σεισμος στη Β εσκα...
Να ευχηθώ κι εγώ καλή χρονιά στον φίλο Overdam, ο οποίος για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε παρεξήγηση παρέμεινε στην ΕΣΚΑ και δεν ακολούθησε τον Απόλλωνα στη Γ' Εθνική
λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και μόνο. Άλλωστε ο Δαμιανός την "έχει" τη Γ' και το ξέρουμε όλοι.
Αυτομάτως η Νίκη γίνεται φαβορί, όπως λέει και ο παλιός της παίκτης alexas, με την απόκτηση και του πρώην Παγκρατιώτη Βλαχονάτσιου. Συγχαρητήρια στους γείτονες για τις καλές μεταγραφικές κινήσεις και καλή επάνοδο στην Α'!
Peritri
Jun 24 2007, 11:48
Ξέρει κανείς εαν γίνεται να μη σε δηλώσει η ομάδα στην οποία ανήκες τη χρονιά που πέρασε και αν θέλει μετά, μέχρι τις 05/07 να σε ξαναδηλώσει στις μεταγραφές; Ουσιαστικά, δηλαδή να έχεις μία χρονική παράταση για να βρεις κάτι άλλο...
leonkalf
Jun 24 2007, 14:20
Αυτό που λες θεωρητικά γίνεται, αλλά είναι άσκοπο.
Θα μπορούσε η ομάδα σου να σε δηλώσει κανονικά και μετά αν εσύ έβρισκες κάτι άλλο, να ενημερώσει την ομοσπονδία ότι σε δήλωσε "εκ παραδρομής" στη λίστα και να μείνεις ελεύθερος.
leonkalf
Jun 24 2007, 20:16
Κάποιες μεταγραφές που έχω ακούσει στην Εσκανά:
ο Κουκούρης από Αμφιάλη πάει στην ΑΟΝΑ,
ο Μανωλιάδης από ΑΟΝΑ πάει στην Τερψιθέα,
ο Καρατζάς από Δάφνη Αγ. Δημητρίου πάει στον Αστέρα Αγ.Δημητρίου,
ο Φιλίππου από Θεμιστοκλή πάει στην Προοδευτική (δεν έχει τελειώσει το θέμα),
ο Λιαδάκης από Αμφιάλη πάει Νικηφόρο (εσκα),
lebronjames
Jun 24 2007, 22:49
QUOTE(alexas10 @ Jun 22 2007, 10:51 PM)
Γιατι ρε φιλε μας κρατας σε αγωνια?ριξε καμια βομβα να γινει λιγο πιο ενδιαφερουσα αυτη η βαρετη εποχη.
pointguard
Jun 25 2007, 14:33
QUOTE(mimos8 @ Jun 19 2007, 03:44 PM)
δυσαρεστα τα νεα για την αενκ.δρακακης τελος αφου εκλεισε στο λαυριο για την επομενη χρονια.καλη μεταγραφη για το λαυριο και μεγαλη απωλεια για την κηφισια γιατι χανει εναν ψηλο που στην αμυνα ηταν βραχος και τα εκοβε ολα.προσεφερε τεραστια ασφαλεια αμυντικα στους περιφερειακους μιας και καλυπτε με τα τεραστια χερια του ολα τα λαθη μας!και βεβαια χανεται και ενα βασικο γραναζι για το περιφημο κλιμα των αποδυτηριων της αενκ!!!ειμαι 100% σιγουρος οτι στη β εθνικη θα τα παει περιφημα ο τζολε και θα μοιρασει ταπες πανελληνιως...
euxaristo file mou!!
GR-HAMMER
Jun 25 2007, 15:44
QUOTE(pointguard @ Jun 25 2007, 03:26 PM)
euxaristo file mou!!
pointguard o drakakhs eisai?
paizame mazi sto panteio...
logika h photo kati tha sou leei
kalh tuxh sth nea sou omada...
mimos8
Jun 25 2007, 15:58
πολυ δυνατη η β εσκα του χρονου και τα βραδια της πεμπτης αποκτουν αλλη ομορφια.προβλεπω το φορουμ εκτος απο δευτερα να παιρνει φωτια και τις πεμπτες!!!νικη,εφοα,ηρακλειο,αετος και φυσικα ατταλος του ηγετη αλεξη καρατζα φανταζουν φαβορι!σιγουρα και αλλες ομαδες θα ειναι δυνατες,οπως η ιριδα πετρουπολης αν μεινει ο κακαλιας, αλλα δεν εχω ακουσει κατι εγω προσωπικα.
υγ:ο ατταλος μετα τους κοσσενα,καρτανο ετοιμαζει κι αλλο μεταγραφικο μπαμ απο οτι μαθαινω.προκειται για παιχτη που επαιζε σε ομαδες β-γ εθνικης,ο οποιος θα προσδωσει ογκο στην περιφερεια...δεν προδιδω περισσοτερα
mimos8
Jun 25 2007, 15:59
QUOTE(leonkalf @ Jun 22 2007, 11:30 PM)
Ανανέωσε με τον Φάρο Κερατσινίου ο Τζοβάρας.
Αντίθετα ο Τζιώτης έφυγε από το Φάρο με προορισμό τον Φοίνικα Πειραιά.
φιλε leonkalf ο τζοβαρας ειναι καλος παιχτης?θελω αντικειμενικη αποψη!
Thunder
Jun 25 2007, 16:24
To Hρακλειο τι μεταγραφες εχει κανει ρε παιδια,κ θα ναι τοσο δυνατο του χρονου?
aionio talento
Jun 25 2007, 16:35
εχει δικιο ο μιμος ακομα και οι νεοφωτιστες ομαδες θα ειναι αρκετα δυνατες του χρονου !
τουλαχιστον σε αυτη που ανηκω ( περα κλουμπ ) του χρονου θα παιζουν οι : καναβος ( περυσι α εσκα
με χολαργο και για αρκετα χρονια παικτης β-γ εθνικης αμπελοκηποι-αρδηττος ) βουζας ( περυσι β πευκη )
λαππας ( περυσι στο φιλιππο περιστεριου και παλιοτερα δοξα γκυζη ) χρονης ( δοξα γκυζη ) + 8-9 παιδια
που μειναμε απο περυσι οπου η ομαδα ανεβηκε τρρεεεννοο ! ! ! μαζι με τον ιδιο coach ( robert σγουρος )
βαβαια ολα αυτα πρεπει να τα αποδειξουμε στην πραξη ( γηπεδο ) μιας και προκειται για μια κατηγορια με
αρκετες απαιτησεις !
αυτα.
Thunder
Jun 25 2007, 16:40
Tου χρονου φιλε aionio talento θα σας βλεπω συχνα μαλλον,λογω του φιλου μου του Βουζα.Οποτε θα σας δω καλυτερα.:-)
mimos8
Jun 25 2007, 16:42
QUOTE(Thunder @ Jun 25 2007, 05:17 PM)
To Hρακλειο τι μεταγραφες εχει κανει ρε παιδια,κ θα ναι τοσο δυνατο του χρονου?
πηρε παπαζηση απο αενκ,βασιλακη απο ψυχικο,προυτζο απο κρονο κρατησε χριστοπουλο.αυτες ξερω ,ισως εχει παρει κι αλλους
Thunder
Jun 25 2007, 16:47
QUOTE(mimos8 @ Jun 25 2007, 05:35 PM)
πηρε παπαζηση απο αενκ,βασιλακη απο ψυχικο,προυτζο απο κρονο κρατησε χριστοπουλο.αυτες ξερω ,ισως εχει παρει κι αλλους
Mια χαρα μπορω να πω!
aionio talento
Jun 25 2007, 17:11
thunder σε περιμενουμε ελπιζω να εχεις ρωτησει τον γιωργο να σου πει τι τρελα κουβαλαμε και να ερθεις
προιδεασμενος ! ! !
για ηρακλειο αν ισχυει θα ειναι super πολλοι καλοι παικτες και οι 4 και απο οσο γνωριζω ειναι και φιλοι !
alexas10
Jun 25 2007, 18:53
το ηρακλειο πηρε και τον Χαρο απο τον απολλωνα. Ευχαριστω το μιμο που ανακοινωσε τις μεταγραφες του ατταλου οποτε εγω δεν εχω να πω κατι,θα τον ηθελα στην ομαδα μου αλλα λεω να παρει κατι και κανας αλλος παιχτης...
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Ο ατταλος δεν ειναι στα φαβορι να ανεβει απλα θα κανει μια ποραιε πιο αξιοπρεπη απο τη περυσινη που ηταν μαυρη χρονια...
Υ.Γ
ΑΝ καποιος εχει δει πρωτεα περυσι ας επικοινωνησει μαζι μου παρακαλω... ευχαριστω...
aionio talento
Jun 25 2007, 19:02
alexa αν εννοεις τον πρωτεα που παιζει στη β΄εσκα και εχει εδρα στο μετς ξερω να σου πω οτι δεν ειναι
και τιποτα το φοβερο - χωρις να εχω κατι μαζι τους, απλα την χρονια που περασε παιξαμε καποια φιλικα
μαζι τους ερχοντουσαν 6-7 παικτες το πολυ και απο οτι εμαθα τοσοι κατεβαιναν και στα παιχνιδια + οτι και
στην β ανεβηκαν μεσω συγχωνευσης ! ατομικα σαν παικτες παντως δεν ηταν κακοι ! σαν ομαδα ομως . . . .
Thunder
Jun 25 2007, 19:28
QUOTE(alexas10 @ Jun 25 2007, 07:46 PM)
Υ.Γ ΑΝ καποιος εχει δει πρωτεα περυσι ας επικοινωνησει μαζι μου παρακαλω... ευχαριστω...
Καλη ομαδα ο Πρωτεας περσι.Με πολυ καλο πρωταθλημα στην Β.Μεχρι τελους παλεψαν την ανοδο.Για νεοφωτιστη ομαδα ηταν πολυ καλοι...
QUOTE(alexas10 @ Jun 25 2007, 07:46 PM)
το ηρακλειο πηρε και τον Χαρο απο τον απολλωνα.
Νικο καλη επιτυχια στην νεα σου ομαδα..σε ευχαριστουμε για την προσφορα σου στον Απολλωνα!
leonkalf
Jun 25 2007, 23:17
QUOTE(mimos8 @ Jun 25 2007, 04:52 PM)
φιλε leonkalf ο τζοβαρας ειναι καλος παιχτης?θελω αντικειμενικη αποψη!
Ο Θωμάς είναι αρκετά καλός παίκτης. Κάθε χρόνο παρουσιάζεται καλύτερος και αυτό είναι καλό. Δείχνει να αποκτά όλο και περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και να είναι σίγουρος για τις κινήσεις του στο γήπεδο.
Όπως όλοι οι παίκτες έχει τα θετικά και τα αρνητικά του φυσικά. Αλλά πραγματικά δείχνει βελτίωση σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού του χρόνο με το χρόνο.
Ήμουν ένα χρόνο συμπαίκτης του -και τον ξέρω και αρκετά χρόνια- και έχω πολύ καλή γνώμη γι'αυτόν.
Εκτός του καλού παίκτη (για τα δεδομένα των κατηγοριών) είναι και πολύ καλό παιδί!
Γιατί όμως με ρώτησες ειδικά γι'αυτόν?
leonkalf
Jun 26 2007, 01:21
Από σήμερα είμαι ελεύθερος παίκτης και μέχρι το τέλος των αποδεσμεύσεων θα έχω καταλήξει κάπου.
Θα περιμένω να δω τι είναι καλύτερο για μένα ώστε να συνεχίσω κάπου που θα μου αρέσει και θα μπορέσω να προσφέρω αυτά που θέλω.
triponter
Jun 26 2007, 12:14
QUOTE(aionio talento @ Jun 25 2007, 02:28 PM)
εχει δικιο ο μιμος ακομα και οι νεοφωτιστες ομαδες θα ειναι αρκετα δυνατες του χρονου !
τουλαχιστον σε αυτη που ανηκω ( περα κλουμπ ) του χρονου θα παιζουν οι : καναβος ( περυσι α εσκα
με χολαργο και για αρκετα χρονια παικτης β-γ εθνικης αμπελοκηποι-αρδηττος ) βουζας ( περυσι β πευκη )
λαππας ( περυσι στο φιλιππο περιστεριου και παλιοτερα δοξα γκυζη ) χρονης ( δοξα γκυζη ) + 8-9 παιδια
που μειναμε απο περυσι οπου η ομαδα ανεβηκε τρρεεεννοο ! ! ! μαζι με τον ιδιο coach ( robert σγουρος )
βαβαια ολα αυτα πρεπει να τα αποδειξουμε στην πραξη ( γηπεδο ) μιας και προκειται για μια κατηγορια με
αρκετες απαιτησεις !
αυτα.
...........φιλε συναθλητη και επισκεπτη τον EVEREST σε τακτικη βαση, σας ευχομαι τα καλυτερα μιας και εχω τις συμπαθειες μου σε μερικους παιχτες σας, αλλα σας βλεπω χλωμους...κανα ψηλο πηρατε ρε..ή μεινατε οι ιδιοι??? οι μεταγραφες ηταν αναγκαιες, αλλιωτικα θα στοιχηματιζα ευκολα οτι θα πεφτατε...εκτος πια αν το επιπεδο της Β'εσκα εχει αλλαξει αρκετα..το σιγουρο ειναι οτι θα πολεμησετε ολους τους αγωνες και θα θα προσπαθησετε σκληρα κατι που σας τιμα....ελπιζω το καλο κλιμα που ειχατε να παραμεινει και φετος...και συγχαρητηρια που θα παιζεις μια κατηγορια πιο πανω απο μενα..και εσυ και ο μαγειρας...
triponter
Jun 26 2007, 12:24
και ενα νεο για την Γ' εσκα...Ο ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ετοιμαζεται φετος να κανει το μπαμ και να ανεβει για 2 συνεχομενη χρονια κατηγορια, μιας και ενισχυθηκε σημαντικα με αρκετες και καλες μεταγραφες, εστιαζοντας σε παιχτες που παιζουν χρονια, εχουν εμπειρια, ειναι πρωταγωνιστες και ξερουν καλα τα μυστικα του αθληματος.....Το υπαρχον υλικο με 2-3 προσθηκες ακομα διατηρειται ακομα και στην Β'...το μονο ερωτηματικο ειναι αν θα καταφερουν να γινουν ομαδα και να συνεργαστουν καλα στο γηπεδο...
Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Κυψελιακος που παρα το αξιολογο υλικο που ειχε φετος, εμεινε 4ος γιατι δεν καταφεραν ποτε οι παιχτες του να συνεργαστουν...
Υ.Γ. ξερεις κανεις τα καλυβια,( που παραδοσιακα λογω ρευστου κανουν καλη ομαδα για Γ'), αν εκαναν μεταγραφες???? γιατι 3 βασικοι παιχτες κουνησαν σημαια....
e3ypnes kiniseis apo ta kalybia file triponter!8a einai polu dunata kai tou xronou!!
triponter
Jun 26 2007, 15:09
QUOTE(swtos @ Jun 26 2007, 12:53 PM)
e3ypnes kiniseis apo ta kalybia file triponter!8a einai polu dunata kai tou xronou!!
αυτο φανταζομαι και γω για τα καλυβια..αλλα εχασαν τους 2 βασικους τους πρωταγωνιστες και δεν ξερω κατα ποσο θα τους αντικαταστησουν επαξια..ξερεις καμια λεπτομερεια???
aionio talento
Jun 26 2007, 15:34
για λεγε για κρονο τι εγινε ? πηρε κενεναν καλο παικτη ? ? ?
triponter
Jun 26 2007, 15:53
QUOTE(aionio talento @ Jun 26 2007, 01:27 PM)
για λεγε για κρονο τι εγινε ? πηρε κενεναν καλο παικτη ? ? ?
πηρε παιχτες που θα κανουν τη διαφορα στην κατηγορια.αλλα απο εκει και περα θα παιξουν ρολο και ο προπονητης και πως θα φτιαξει ομαδα, η χημεια, οι λεγομενοι ρολιστες (που ειναι απαραιτητοι σε καθε ομαδα), οι τραυματισμοι και πολλα αλλα ακομα...εχουμε και λεμε μεχρις στιγμης αυτα που ξερω...
α) παιχτης που επαιζε α'εσκα περσι με βασικο ρολο και τα προσοντα του ειναι για ακομα παραπανω..επαιζε χρονια α2 ρουμανιας...απλως τωρα ειναι λιγο παππουδετος για να κυνηγησει κατι παραπανω..αλλα κατα την γνωμη σε αυτην την κατηγορια δε θα εχει αντιπαλο..
β) παιχτης που επαιζε β' εσκα περσι σε γειτονικο σωματειο, με εμπειρια και με πολυ πλουσια αθλητικα προσοντα..δεν τον ξερω ιδιαιτερα αλλα απο μια φορα που τον ειδα σιγουρα κανει...
γ) παιχτης που επαιζε στην γ' εσκα περσι σε μια απο τις πρωταθλητριες ομαδες και ειχε αρκετα μεγαλο μεριδιο στην επιτυχια της ομαδας του...εμπειρος και αυτος....
δ) παιχτης που επαιζε χρονια στην γ' εθνικη στην αγια παρασκευη σε θεση 4 ...μεγαλος σε ηλικια που παιζει για την ομαδα και με πολυ μυαλο...πολυτιμο γραναζι..
ε) παιχτης 2.05 αθλητικος και γυμνασμενος που για αυτην την κατηγορια σιγουρα θα αποτελεσει φοβητρο..
+ καποιοι καλοι παλιοι... + δεν ξερω ποιοι αλλοι....βεβαια απο αυτα δεν θα καταλαβεις και πολλα, εκτος αν εισαι μεσα στα πραματα αλλα νομιζω γινεται ενα καλο ροστερ που αν μη τι αλλο βαζει τα θεμελια για μια καλη πορεια...
καλή τύχη στον φίλο μου τον αλέξη στον άταλλο...
arxiepiskopos
Jun 26 2007, 20:08
leonkalf θα σε ενδιέφερε μια μεταγραφή στην ανανεωμένη Νίκη Αμαρουσίου?
leonkalf
Jun 26 2007, 20:17
Καινούργιος στο φόρουμ, βλέπω μπαίνεις δυναμικά...!!!
Παίζεις στη Νίκη?
Η αλήθεια είναι ότι μου πέφτει κάπως μακριά το Μαρούσι....
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
arxiepiskopos
Jun 26 2007, 20:24
οχι δεν παίζω στη Νίκη απλά την παρακολυθώ σα φίλαθλος. Πάντως θα ήταν μια καλή επιλογή για σένα αν και δεν σε ξέρω μπασκετικα παρα μονο απο τη στατιστική σου που εχει ενδιαφέρον.Αλωστε θα ξέρεις πως έχει μια από τις καλύτερες Διοικήσεις στο ερασιτεχνικό Μπάσκετ.
arxiepiskopos
Jun 26 2007, 20:37
ευχες στον Αλεξη για το νεο δρομο που διαλεξε να ακολουθησει για καλη και μεγαλη επιτυχια.βεβαια 8α τον προτιμουσα να επεστρεφε στο σπιτι του (ΝΙΚΗ). με τη φανελλα της ηθελα να τον εβλεπα παλι.τελος παντων.καλη τυχη Αλεξη.
dimitris 888
Jun 26 2007, 23:05
ΒΛΕΠΩ ΝΙΚΗ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΟΠΩΣ Κ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΙΣΩΣ..ΝΙΚΗ ΟΠΟΙΟΝ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ...
scales84
Jun 26 2007, 23:22
Λοιπον επειδη μου τα χωσε ο λεο οτι δεν γραφω τα νεα της ομαδας μου.εχουμε και λεμε στην ελευθερια μοσχατου πηραμε....
Αγορασαμε τον παρασιδη απο τον κρονο που περσι επαιζε σε μας με υποσχετικη...
Πηραμε τον γιωργο τσιλιβακο απο βουλιαγμενη.
Δουζινας διονυσης απο αο κωφων
Πηραμε ενα παλικαρι απο το παλαιο φαληρο,αρμενιος ειναι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του με πολυ καλες συστασεις παντως.πρωτος σκορερ στο εφηβικο περσι.
Μεινανε ολοι οσοι τελειωσαμε τη χρονια πλην του πατελη που μαλλον παει εθνικο.
Εχουμε παρει και 3-4 ακομα που δεν ξερω επιθετα και που επαιζαν.
Και ψαχνουμε εναν ψηλο.Εχει κανεις καμια προταση?
alexas10
Jun 27 2007, 01:21
Ευχαριστω παρα πολυ τον kdpz για τις ευχες (αληθεια ποιος εισαι ?) οπως επισης ευχαριστω και τον αρχιεπισκοπο(και εσυ θα ηθελα να μαθω ποιος εισαι...) ο οποιος ηθελε να με δει με τη φανελα της νικης παλι αλλα εγω δεν θα το ηθελα αυτο..
![rolleyes.gif](../style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Ισως καποια στιγμη στο μελλον...
arxiepiskopos
Jun 27 2007, 06:52
Αλέξη τι κάνατε στον Ατταλο από μεταγραφές?Ποιες ομάδες θεωρείς ότι θα παλαίψουν για άνοδο?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.