QUOTE(galis ths asfaltou @ May 27 2011, 03:32 )
Οσοι αναφερθηκαν σε εμας το εκαναν για την κερκιδα μας που μπορει να βριζει και να λεει οτι θελει(μακαρι στο ελληνικο μπασκετ η βρισια και το πικαρισμα απο την εξεδρα να ηταν το προβλημα) αλλα δεν πειραξε κανενα σωστο αθλητη που ηρθε και εφυγε ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ,ισα ισα που χειροκροτηθηκαν και με το παραπανω ολοι οσοι περασαν και νικηφορα απο αυτους. Ρωτα τους συμπαικτες σου για επιβεβαιωση. Τωρα για σεναρια μπουκαλιων που ειχε αναφερθει ο φιλος απο τα Βριλλησια καποτε πραγματικα ειναι δημιουργημα της φαντασιας του και γι'αυτο δεν μπηκα καν στον κοπο να απαντησω. Ας τα ελεγε αυτα και περσι για αλλες εδρες με οργανωμενους-ξερει αυτος-που ειχε περασει καλυτερα, αλλα μαλλον δεν τον επερνε και ηθελε να πουλησει πνευμα στα παιδακια που δεν θα ειχε συνεπειες.
Δύο θέματα σε αυτό το post... ένα είναι η συμπεριφορά των φιλάθλων της Κερατέας. Χαίρομαι να βλέπω γήπεδο γεμάτο και μάλιστα σε αυτήν την κατηγορία, πράγμα σπάνιο για τα αθηναϊκά πρωταθλήματα. Αυτό που με ενόχλησε ήταν το ότι παρά τη μικρή ηλικία των περισσοτέρων, οι βωμολοχίες ήταν στην πρώτη γραμμή των συνθημάτων τους. Αυτό ήταν το μόνο αρνητικό που διέκρινα. Υπάρχουν πολλά συνθήματα που δεν περιλαμβάνουν βρισιές και μπορεί να φωνάξει κάποιος, δεν υπάρχει λόγος για αυτό που είδα. Αν διορθωθεί αυτό, τότε θα χαιρόμαστε όλοι να παίζουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο, γεμάτο κόσμο. Εγώ ήθελα να δω ιδίοις όμμασι το τι "γίνετε" για να έχω άποψη. Να τονίσω πως η φιλοξενία των υπευθύνων της Κερατέας ήταν άψογη.
QUOTE(galis ths asfaltou @ May 27 2011, 03:32 )
Αυτο που θελω να σταθω ειναι το θεμα της αξιοπιστιας του πρωταθληματος. Δεν γινεται μια ομαδα αδιαφορη να κατεβαινει και να αγωνιζεται οποτε μαζευονται οι παικτες...Καλυτερα να μηδενιζονταν ολοι οι αγωνες που εδωσε στο πρωταθλημα-παλι θα πεφταμε γιατι ειχαμε κανει 2 νικες εναντιον του ΑΟΚ αλλα τουλαχιστον θα πεφταμε με πιο αξιοκρατικες μεθοδους. Για τους Θρακομακεδονες επειδη πιστευω και εγω προσωπικα και η ομαδα μου πως ειναι πολυ καλυτεροι απ'οτι εδειξε η τελικη βαθμολογια απλα δεν φερθηκαν σωστα τελευταια αγωνιστικη, ομως δικαιωμα τους αφου ανετρεψαν 14π. την προηγουμενη αγωνιστικη στα τελευταια λεπτα εναντιον μας και σωθηκαν.
Το δεύτερο θέμα είναι αυτό της αξιοπιστίας. Είναι όντως σημαντικό θέμα και δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει πάνω σε αυτό. Δεν είναι μόνο θέμα του συγκεκριμένου ομίλου αλλά γενικότερο. Θα διαφωνήσω για την ομάδα του ΑΟΚ διότι δεν κατέβηκαν να παίξουν σε έναν αγώνα (με την Άμιλλα) που δεν είχε καμία μα καμία σημασία για κανέναν. Αντιθέτως πολλά θα μπορούσαν να πουν για τον Γ.Σ. Χαλανδρίου που πήγε στη Δάφνη Δαφνίου και έχασε με 16 (με αναπληρωματικούς σύμφωνα με τις συνθέσεις και τους πόντους), για τους Θρακομακεδόνες (που ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά στο τελευταίο παιχνίδι) και για διάφορα άλλα. Εϊναι ένα λεπτό σημείο (δεν ήμουν στους αγώνες για να έχω προσωπική γνώμη) και θα πρέπει να διορθωθεί, με playoffs; με playouts; κάπως...