Βλεπω οτι η συζητηση αναψε για τα καλά - καλο στοιχειο αυτο, δειχνει οτι και φετος θα εχουμε μια ενδιαφερουσα χρονια.
H παραπάνω Ομαδα ξεκινησε την Δευτερα προετοιμασια (dirk10 'διαφημιζεις' οτι ειμαι κοντα στην Ομαδα, αλλά βρισκομαι -σε απολυτη τιμη χιλιαδες χλμ μακρια

)
QUOTE(basketikos @ Aug 9 2008, 19:02 )

ΙΩΝΙΚΟΣ 2008-09
-----------------------------------
Αγγελοπουλος (Γκυζιακος), Γαπκιαδης (Πειραϊκος), Γεωργίου (Ικαρος Κ.), Ζερβας (Αχαρνής), Καββαδας (Ιωνικός), Κουκουνιάς (Περιστέρι), Koυρής (Λαμία), Λιθόπουλος (Αρης Ν.), Μαζουροπουλος (Ιωνικός), Μελεουνης (Ιωνικος), Μητσοπουλος (Ικαρος Κ.), Μιχαλοπουλος (Σπόρτιγκ), Πρινεας (Iωνικός)
Προπονητης: Παναγιωτόπουλος
Βοηθοί: Χ'Κυριακος / Κοσσενας
----------------------------------------
Δεν ξερω αν ειναι για ανοδο ή οχι, αλλα και καλα play-makers εχουμε και καλη περιφερεια και καλους ψηλους. Μας λειπουν (σε πολλα παιδια, ιδιως στους ταλαντουχους ψηλους) εμπειριες αλλα οι 3-4 που ειναι εμπειροι μπορουν να παρουν τους υπολοιπους απο το χερι και να πανε ψηλα.
2. Προσωπικα, θα το πω ξεκαθαρα: ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ και ας ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ.
(η γιαγια μου θα έλεγε "Με τον νου πλουταινει η κορη"). Τελος παντω και να μην ερθει, ειμαι σιγουρος οτι θα παλεψουμε καθε παιχνιδι. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΥΓΕΙΑ - και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
3. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ -
ΟΛΟΨΥΧΑ - στον Γιαννη Μητροπουλο. Απο τα καλυτερα παιδια του ελληνικου μπασκετ, αλλα και τους πιο ατυχους σε θεματα υγειας. Στην Νικαια αγαπηθηκε πραγματικα, γι αυτο εκανε και προπονησεις με την Ομαδα. Για την αποκατασταση της αληθειας, δεν ειναι ακομα ετοιμος για να βοηθησει απο την αρχη, και γι' αυτο (απο οσο μπορω να ξερω, παντα) δεν σκεφτηκε ποτε ο Ιωνικος να τον αποκτησει φετος.
4. Παραφιλολογια για το ποιος βοηθα ποιον, υπαρχει. Εγω πρωτοακουσα για 30.000 που εδωσαν οι Αγγελοπουλαιοι στο Ψυχικο, και τωρα διαβαζω για 200.000

. Εγω θα μιλησω για τον Ιωνικο (και παλι οσο μπορω να γνωριζω: Φετος δεν συνεβει τιποτα διαφορετικο απ' οτι και περσι. Απο περσι εχουν αναλαβει την διοικηση του Μπασκετ οι παλιοι μας αθλητες (Μπεζεντακος, Μπολατογλου, Στρατης, Παρασκευοπουλος κλπ) παρεα με τον Β. Κριθαρη (πρωτο προπονητη του Παναγιωτη για τους νεοτερους). Και οπως εχει δημοσια ειπωθει (με ανακοινωση του Σεπτεμβρη 2007) ολη η παρεα εχει την συμπαρασταση του Γιαννακη.
5. Ναι η ζωη εχει γυρισματα και ο Παναγιωτοπουλος ειναι πισω σε μας. Ελπιζω να σας αποδειξουμε - αμεσα - οτι κανατε λαθος που αφησατε εκτος τον προπονητη που μπορει να παρει την ανοδο.
Καλη χρονια και σε Ελευσινα μερια, με κεφι (και καζουρα απο τον basketiko)