Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Ταού Κεράμικα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Athens 2007
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Van_prentzi
Ε όχι καλύτερος ο Πεκέρ από τον Γιαφτόκας!!

Πάει ο Τσαρτσαρής λοιπόν....πολυ γκαντεμιά αυτό το παιδί φέτος!
Όλο τραυματίας είναι..πάντως παραμένω αισιόδοξος.
Απλά αντί για 15 πόντους θα κερδίσουμε.....5! 19.gif
Aristofanis
Πάντως ο Ζοτς κρατάει κρυφό χαρτί....και θα είναι ο Ντελκ... πολλά συστήματα έχουν προσαρμοστεί πάνω στο Ντελκ. Άντε άλλες 2 μέρες...δεν αντέχω άλλο τόση αγωνία!!!
sihainas
Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο... ο Ντελκ είναι παιχταράς αλλά όταν όλη τη χρονιά δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως τότε γιατί να ρισκάρεις να χαλάσεις την μέχρι τώρα άκρως επιτυχημένη στρατηγική σου;
man10
Αν υπαρχει σχεδιο με τον Ντελκ τοτε προφανώς αυτο θα λεει οτι θα παιξει μονο εαν χρειαστει.
Εγω πιστευω πως εχουν βαση οσα ακουγονται οτι ειναι το κρτφο χαρτι.Με ποια λογικη?Με την λογικη Ζοτς(καλυτερος προπονητης στον κοσμο,you know icon_wave.gif ) Επισης αν καθησετε και το σκεφτειται,εχει τρεις μηνες τωρα που δεν παιζει καθολου ο Ντελκ!Θα μπορουσαν καλλιστα να τον ειχαν διωξει,και να επαιρναν εφοσον ηθελαν αλλον!Γιατι δεν το εκαναν?
Air Kef
QUOTE(τρεφιλ13)
υγ. Χιλια μπράβο στους mod για την πολύ καλή δουλεία για το section του f-4
Τέτοια οργάνωση θα τη ζήλευε και η uleb


Ευχαριστούμε.Αν και πιστεύω πως η ULEB θα ζήλευε άλλα πράγματα,οπως τον σέρβερ μας και το οτι ειχαμε πει για το παρον φόρουμ 1 μηνα πριν και οχι 1 ώρα πριν. biggrin.gif



Κρίμα για τον Κώστα.Γενικά κριμα για οποινδήποτε παικτη χάνει τέτοια ματς,τέτοιες διοργανώσεις,λιγες ώρες-μερες πριν.Προετοιμάζεσαι όλη τη χρονιά γιαυτο,ισως και ολη σου τη ζωή,κανεις ονειρα,συγκεντρώνεσαι και για μια ατυχία συμμετέχεις οσο και εμείς.Το βλεπεις και εμψυχώνεις. sad.gif


Αγωνιστηκά το πλήγμα ειναι μεγάλο,καθώς ο Τσαρτσαρής,πέραν ολων των άλλον, εχει και το χαρακτηριστικό του "ψηλού που τραβάει τον αντίπαλο μακρυά απο την ρακέτα",όσο κανενας άλλος στον Παναθηναϊκό.

Είναι σίγουρο οτι δν θα παιξει;



QUOTE(Σιχαινάς)
Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο... ο Ντελκ είναι παιχταράς αλλά όταν όλη τη χρονιά δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως τότε γιατί να ρισκάρεις να χαλάσεις την μέχρι τώρα άκρως επιτυχημένη στρατηγική σου;



Το όλο θεμα εχει προκύψει απο το άρθρο του Κογκαλιδη για Ντελκ,Πιτίνο και Φάιναλ 4 NCAA του 96 ( ; ) που ο Ντελκ ειχε 7/8 τρίποντα.Προσωπικά δν εμπιστεύομαι τον Κογκαλίδη,λόγω του δημοσιεύματος του για τον Ουόλς και δν θα τον εμπιστεύομαι,για πολύ καιρό.Οχι οτι αποκλείεται να εχει δικιο.

QUOTE(man10)
Επισης αν καθησετε και το σκεφτειται,εχει τρεις μηνες τωρα που δεν παιζει καθολου ο Ντελκ!Θα μπορουσαν καλλιστα να τον ειχαν διωξει,και να επαιρναν εφοσον ηθελαν αλλον!Γιατι δεν το εκαναν?


Έχεις ένα δικιο,αλλα δν νομίζω να υπάρχει καποιος την στιγμή αυτή,όπως ακριβώς λεμε ολο τον χρόνο για τον Πεν.
Το τελευταίο σοβαρό ματς που έπαιξε ο Ντελκ πάντως ηταν με τον Ολυμπιακο στο ΟΑΚΑ,2,5 πριν περιπου.Αν ο Ζοτς πιστεύει οτι μπορεί να τον βάλει 10 λεπτά με την Ταού και να του παρει το ματς,το ξερει μονο αυτός.

Αν ημουν οπαδός του ΠΑΟ παντως και έβλεπα τον Ντελκ να μπαίνει,στο 25 και να ειναι το σκορ 55-50 για την Ταού ας πούμε,δν θα ενιωθα και πολύ ανετα. biggrin.gif
Jimar
δεν ειναι σιγουρο , αλλα ειναι πολυ πιθανο. κανουν οτι μπορουν για να προλαβει

ΗΡΘΑΝ τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ !!!


wav.gif wav.gif

γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω...
kolossos
Απώλεια του Τσαρτσαρή αν επιβεβαιωθεί περιπλέκει πολύ τα πράγματα και ελπίζω να μν είναι και καθοριστικη. Για τον Ντελκ λέγονται πολλά και διάφορα αλλά παιδιά μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχουν έρθει στην Ευρώπη και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει την διαφορά...
Anaz
QUOTE
μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχουν έρθει στην Ευρώπη και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει την διαφορά...
Eνα απ'τα μεγαλυτερα ονόματα θες να πεις! Οτι μπορει να κανει τη διαφορα ως τωρα δεν το'χει δειξει!Μακαρι να κανει την εκπληξη και να το δειξει στο final four,αλλα αφ'ενος δεν μπορει να στηριζομαστε σε εκπληξεις,αφετέρου αμφιβάλλω αν κ ο ιδιος ο Ζοτς τον εμπιστευεται πλέον.. rolleyes.gif
kolossos
Το όνομα που έχει δείχνει πόσο μεγάλος παίχτης είναι. Άσχετα αν αυτό δεν το έχει αποδείξει μέσα στο γήπεδο, προφανώς και δεν έχει ξεχάσει το μπάσκετ που ξέρει και μπορεί να το δείξει ανά πάσα στιγμή πόσο μάλλον σε τέτοια "μεγάλα" ματς που δεν μετράει μόνο η ικανότητα... Δεν λέω ότι ο ΠΑΟ στηρίζεται αποκλειστικά πάνω του (δεν το έχει και τόσο ανάγκη άλλωστε) αλλά δεν μπορείς να ξεγράφεις έναν τέτοιο παίκτη σε ότι κατάσταση και αν βρίσκεται...
sihainas
οπωσδιποτε αλλά δεν μπορείς να πεις ότι θα προσαρμόσει ο Ομπράντοβιτς όλα τα συστήματα πάνω του... από που κι ως που; αν είχε δείξει μέσα στη χρονια ότι μπορεί (και θέλειwink.gif τότε ok αλλά όταν στην κυριολεξία δεν έχει κάνει ούτε ένα καλό παιχνίδι όλη τη σεζόν τότε δεν μπορείς να στηρίζεσαι σ'αυτόν όσο μεγάλο όνομα κι αν έχει
Igor
Πριχονι, Πλανινιτς VS Διαμαντιδης, Βουγιανιτς
Εντογκαν, Ρακοσεβιτς VS Χατζηβρεττας, Μπετσιροβιτς
Χαουζ,Βιδαλ VS Σισκαουσκας, Ντελκ
Σκολα, Σπλιτερ VS Μπατιστ, Ντικουδης
Πεκερ, Τελετοβιτς VS Τομασεβιτς, Τσαρτσαρης
Τσιλα, Εσλαβα VS Γιαβτοκας, Αλβετης

Ουτε η ΤΑΟΥ ουτε ο ΠΑΟ υστερει σημαντικα σε καποια θεση. Το ολο θεμα θα παιχτει μεσα στο γηπεδο. Οσες αναλυσεις των Ροστερ και να κανουμε, οσες σελιδες και να γραψουμε (8) τα παντα θα κριθουν στο ποιος εχει μεγαλυτερο παθος, μεγαλυτερη καρδια και φυσικα ποιος αντεχει !!

Κατ'αρχας ο ΠΑΟ πρεπει να μπει στο γηπεδο και να παιζει μονο με τους ψηλους. Ετσι ωστε να φθαρουν Σπλιτερ και Σκολα. Ο Πεκερ δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερος απο κανεναν ψηλο του Παναθηναικου.
Επισης πρεπει να ελεγξει τον Πριχιονι χωρις να τον πιεσει.. Πιεση θα επιφερει κουραση, κυριως στον Διαμαντιδη.
Ο Χατζηβρεττας πρεπει να πιασει τους Ερντογκαν και Ρακοσεβιτς και να τους κυνηγαει ακομα και στα αποδυτηρια του γηπεδου. Σπανια παιζουν μαζι.

Ο Διαμαντιδης πρεπει να μην φθαρει και κουραστει. Με δεδομενο οτι η ΤΑΟΥ εχει 2 πολυ καλους χειριστες Πλανινιτς και Πριχονι ισως προσπαθησουν να πιεσουν τον Δημητρη και ετσι να τον κουρασουν. Οχι μονο σωματικα αλλα και φυσικα.
Ο Μπετσιροβιτς πρεπει να ειναι ευστοχος και να προσπαθει οσο μπορει στην αμυνα. Εκει ειναι που πασχει ο Σανι. Για αυτο προτιμω Νικολακη για αυτο το ματς.
Ο Σισκαουσκας πρεπει να βοηθησει επιθετικα την ομαδα οπωσδηποτε. Επισης πρεπει να περιορισει τον Χαουζ και να μαρκαρει τον Ρακοσεβιτς ή τον Ερντογκαν ( οποτε παιζουν μαζι ) αποτελεσματικα.
Ο Ντικουδης πρεπει να βαλει τους αντιπαλους στα καλαθια. Πρεπει να αφησει τα τριποντα και να παιξει μεσα στα καλαθια σαν πενταρι.
Ο Μπατιστ πρεπει να παιξει και αυτος μεσα, αλλα να βγαινει στα 3,4 μετρα να σουταρει. Επισης πρεπει να προσεξει πολυ στα πικ-εν-ρολ των αντιπαλων.
Ο Τομασεβιτς πρεπει να βαλει ευκολους ποντους.
Ο Γιαβτοκας πρεπει να μπει 4,5 λεπτα να σπρωξει, να κερδισει καποιο φαουλ, να κανει 5 καλα φαουλ και να καθισει στον παγκο.
Ο Αλβερτης πρεπει να εμψυχωνει τους παιχτες σαν αρχηγος. Αν τυχει να περασει στο παρκε θα πρεπει να εκμεταλευτει το καλο του σουτ.
Ο Βουγιανιτς πρεπει να δωσει καποια ποιοτικα λεπτα ξεκουρασης στον Διαμαντιδη. Και γιατι οχι,μιας και ειναι σε φορμα, να παιξει μαζι με τον Διαμαντιδη, να ελευθεωθει και να σουταρει.
Ο Τσαρταρης πρεπει να κανει οτι και ο Ντικουδης. Αν παιξει ο Παπανικολαου ή ο Σακοτα:
α)Παπανικολαου. Πρεπει να εξολοθρευσει καποιον περιφεριακο της ΤΑΟΥ
Β)Σακοτα: Πρεπει να ανοιξει την αμυνα με καποιο σουτ.
Προτιμω την επιλογη α) δηλαδη τον Παπανικολου στο ροστερ.

Αφηνω τελευταιο τον Ντελκ. Η δουλεια του πρεπει να ειναι καθαρα επαγγελματικη. Πεπει να μπει μεσα στο γηπεδο και να ανοιξει την αμυνα με καποια σουτ. Δεν χρειαζεται τιποτα αλλο απο αυτον. Μονο να σουταρει καλα.

Αν ολα αυτα τα πρεπει ( 21 ) ή τα περισσοτερα γινουν πραξη τοτε ο ΠΑΟ ( κατα την ταπεινη μου αποψη ) εχει μεγαλες πιθανοτητες να κερδισει τον αγωνα.
Anaz
Λοιπον.. Οπως εχω πει τρεφω μια ιδιαιτερη εκτιμηση στη φετινη Ταου που παίζει το πιο εντυπωσιακο και "ολοκληρωτικο" μπασκετ στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη! Απ'την αλλη ο Παο περα απο 4-5 ματς δεν μ'εχει πεισει ιδιαιτερα,κ μάλιστα η περιφερεια του δειχνει ενα σκαλι κατω σε ταχυτητα,δημιουργικοτητα,πιεση.. Απ'την άλλη ΟΜΩΣ διαθετει 1 πολυ μεγαλο συν που λεγεται Σισκα και ειναι παιχτης για τετοια μεγαλα ματς,κι αλλο ενα "εν δυναμει" αμυντικο οπλο στην ρακετα που λεγεται Ρομπι! Επισης φετος μου δινει την αισθηση οτι ειναι πιο ωριμος,σοβαρος, προετοιμασμενος και προσγειωμενος και παραλληλα ο Ζοτς φαινεται οτι θελει παρα πολυ το φετινο!!
Ακομα,οσο ανικητη και να δειχνει η Ταου (κ πραγματι ισχυει αυτο που ειπε ενας φιλος οτι στα ματς του Οσφπ η Ταου εδειχνε ανικητη ενω ο Παο οχι), η αληθεια ειναι οτι ο Παο ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ οπλα για να την αντιμετωπίσει,και να την κερδισει..

Το κλειδι στην αντιμετωπιση της ειναι η περιφερειακη αμυνα!Η αμυντικη ευφυια που λεγεται Διαμαντιδης (με τον Μπατιστ) ειναι ο ιδανικος παιχτης για να αντιμετωπισει τα πικ ν ρολ του Πριτζιονι κ του Πλανινιτς με τον Σκολα,ενω παράλληλα ο Ζοτς διαθετει επισης δυο εξαιρετικα οπλα στο ενας εναντιον ενος, τον Χατζηβρεττα και τον Σισκαουσκας,που θα κληθουν να αντιμετωπισουν τους ταλαντουχους σκορερ της Ταου. Επισης η περιφερεια της Ταου μπορει να δειχνει υπερπλήρης -και ειναι- ειναι όμως και ευθραυστη!Δηλαδη σιγουρα η πιεστικη αμυνα του Παο,που θα εμποδισει τις πασες στους ψηλους,μπορει καλλιστα να τους οδηγησει στο να χασουν την συγκεντρωση τους κ ν'αρχισουν οι Ερντογαν,Ρακοσεβιτς κυριως, ακομα κι οι Χαουζ, Πριτζιονι(ο Πλανινιτς αποκλειεται) τα "δικά τους"..
Σε αυτο το σημειο να πω οτι κατα τη γνωμη μου ο Ζοτς δεν πρεπει να πιεσει για μεγαλο διαστημα σε ολο το γηπεδο,οπως συνηθίζει, την Ταου!Ειναι ταχυτατη,με πολυ καλους χειριστες και πασερ, και μπορει μεν να τους ζορισει κ να τους εκνευρισει,αλλα αν το κανει για μεγαλο διαστημα ειναι πολυ πιθανο να φάει τα μούτρα του! Να πω επισης οτι ειμαι βεβαιος οτι ο Ζοτς ειναι πολυ διαβασμενος γι'αυτο το ματς..

Επιθετικα,μπορει να φανει περιεργο σε καποιους αλλα εγω πιστευω οτι το κλειδι για τον Παο ειναι η ρακετα! Μπορει να μην διαθετει παιχτη με την ποιοτητα του Σκολα,όμως η Ταου δεν διαθετει σε καμμια περιπτωση το βάθος του Παο!Κι εκει πρεπει να χτυπησει!Ο Τελετοβιτς ειναι ταλαντουχος,αλλα μιλαμε για final four σε κολασμενο Οακα!Οποτε μενουν τρεις παιχτες..Καταλαβαινετε ποσο προβλημα μπορει να δημιουργησει ο Παο με τους Τομασεβιτς,Μπατιστ,Ντικούδη που ειναι μανουλες στο να κερδιζουν φάουλ! Απ'την αλλη η Ταου ειναι βεβαιο οτι θα δωσει σουτ στον Παο,αφ'ενος για να αποφυγει την κατασταση που μολις περιεγραψα, αφ'ετερου γιατι ετσι κερδισε κ περσι κ θα χτυπησει στο αγχος του γηπεδουχου!Εδω ερχεται ο ρόλος του μεγαλου φετινου συν που ανεφερα,του Σισκάουσκας!Ο Λιθουανος δεν καταλαβαινει ουτε απο αγχος ουτε απο εξεδρα ουτε απο τιποτα!Ειναι κρυο αιμα κ σ'αυτα τα ματς ειναι μανούλα!Και ο Μπετσιροβιτς βεβαια ειναι αρκετα ευστοχος τελευταια αλλα δεν τον εμπιστευομαι κι απολυτα..Εδω μπορει να βοηθησει κι ο Ντελκ.Αρκει να μπει στο καταλληλο σημειο κ για λιγο.Γιατι κατα τ'άλλα δεν κανει γι'άυτο το ματς γιατι ειναι επιπολαιος και κακος αμυντικος χωρου.

Εδω να πω οτι η απουσια Τσαρτσαρη θα'ναι πολυ σημαντικη για τον Παο γιατι ειναι πολυ χρησιμος γι'αυτο το ματς (αμυντικά κυριως) και αφαιρει δυναμη απ'το βαθος του Παο στην ρακετα που οπως ειπα θεωρω κλειδι.. Αν οντως λείψει θα χρειαστει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μια καλή αμυντική εμφάνιση του Ρομπι..(ουτως η αλλως χρειαζοταν για την αντιμετωπιση του Σπλιτερ,τωρα ακομη παραπάνω..)

Απ'την αλλη βεβαια και ο Μαλκοβιτς, αν και εχω ενα προαισθημα οτι δεν θα'ναι τοσο καλα όσο ο Ζοτς προετοιμασμένος, δεν ειναι βλάκας και ειναι βεβαιο οτι θα χτυπήσει με τα πικ ν ρολ απεναντι στον Διαμαντιδη και την πίεση στην αμυνα στο προβλημα του Παο στο πλευμεκερ!Εκει ειναι ενα λεπτο σημειο,που μπορει να κρινει το παιχνίδι.Αν δηλαδή ο Μητσος φορτωθει φάουλ θα υπάρχει σοβαρό προβλημα και ίσως γι'αυτο οι Ισπανοι εφτιαχναν κλιμα πριν τον αγωνα με τις δηλωσεις για την διαιτησια..
Επισης αλλος ενας παραγοντας ειναι το αν θα ξεκολωθούν οι Ρακοσεβιτς,Ερντογαν στα τριποντα..

Τελος κρινω οτι φετος,μετα το περσινο στραπατσο απ'την ιδια ομάδα,κι επειδη μιλάμε για final four κι ο Παο δεν εχει φορτωθει απ'τα media κ τους φιλαθλους με το περσινο αγχος,ο παραγοντας εδρα μπορει να παιξει περισσοτερο θετικο ρόλο!!Ελπίζω τουλαχιστον..

Αυτα εν ολιγοις.Τωρα περιμένω την αναλυση του ΑΖ..!! biggrin.gif
apkat
Δεν ειχα χρονο να διαβασω την αναλυση του Ιγκορ και του Αναζ θα το κανω ομως..Πριν θα σας πω μια ιστορια..

Λοιπον πριν λιγη ωρα καθως χαζευα στο μσν αποφασισα να κατεβω στο περιπτερο γιατι ηθελα γλυκο..Καθως επεστρεφα λοιπον στο σπιτι μου,βλεπω 2 ψηλους τυπους να ερχονται προς το μερος μου..Κοιταζω και λεω να δεις που αυτοι θα ειναι μπασκετμπολιστες(ειχα μια μικρη υποψια η οποια επαληθευτηκε οτι μενουν καποιες αποστολες ομαδων Φ4 στο Καραβελ που ειναι κολλητα στο σπιτι μου)..Καθως πλησιαζουν αρκετα βλεπω τον πολυ ψηλο απο τους 2 και φοραει μια μπλουζα που γραφει Ταου οποτε αμεσως κοιταω και τον αλλο και ανγνωριζω τον Ερντογαν..Κοιταω ψιλοεπιμονα οποτε ερχεται ο ψηλος απο τους 2 και μου λεει απο μονος του..

Ψηλος:"Φιλε θες κατι;;"
Γιαννης:"ειστε παικτες της Του ετσι;;"
Ψ:"ναι"
Γ:"Εσυ εισαι ο Ερντογαν σε ξερω εσυ ο Πεκερ;;"
Πεκερ:"ναι"
Γ:"Παιδια πρεπει να κερδισετε οπωσδηποτε την Παρασκευη"
Ερντογαν:"Εσυ φιλε γιατι θες να κερδισουμε;;"
Γ:"Ολυμπιακος ειμαι και ο Παο δεν πρεπει να παρει και αλλη κουπα"
Γελια
Παω να εξηγησω και ο Πεκερ μου δινει το χερι του
Π:"Φιλε καταλαβαινω"
Ε:"Φιλε θα κερδισουμε σιγουρα"
Ε:"Δηλαδη εσεις οι Ολυμπιακοι θα ειστε στο γηπεδο υπερ μας;;"
Γ:"Φανταζομαι οτι θα ειναι Ολυμπιακοι στο γηπεδο αλλα καιν αυτοι που δε θα ειναι θα σας υποστηριζουν"
Γελια
Γ:"Κι εγω ηθελα σαν τρελος να παω αλλα δεν βρηκα εισιτηρια"
(ειχα την ελπιδα οτι θα μου πει κατσε να σου δωσουμε καμμια προσκληση αλλα μπα)
Γ:"Παντως σας ειχα δει στο Σεφ στην πρεμιερα"
Π:"Ναι αλλα εκει χασαμε.Σε κακο ματς μας ειδες"
Γελια
Γ:"Καληνυχτα και καλη επιτυχια"
Π,Ε:"Ευχαριστουμε πολυ κλπ κλπ"


Χαρηκα παρα πολυ που τους γνωρισα.Συμπαθεστοι και οι 2 και κυριως ο Πεκερ.Θα στηθω αυτες τις μερες εξω απο το Καραβελ να δω και αλλους..Ελπιζω να μενουν και αλλες ομαδες στο ιδιο ξενοδοχειο..Αυτα smiley.gif smiley.gif
Gravedigger
Έγώ θέλω να τον φάνε για να μάθουνε!Κ μετά θα στηθώ κ εγώ έξω απο το Caravel κ αν τους δω θα τους πω:Εσείς είστε που θα κερδίζατε σίγουρα??? smiley.gif
apkat
Ενταξει αυτο το θα κερδισουμε σιγουρα το πε στην ψιλοπλακα.Αυτη ειναι η αληθεια αλλα σιγουρα ηταν αισιοδοξοι..
Pierce
QUOTE(apkat @ May 2 2007, 11:26 PM) *
.Κοιταω ψιλοεπιμονα οποτε ερχεται ο ψηλος απο τους 2 και μου λεει απο μονος του..

Ψηλος:"Φιλε θες κατι;;"
Γιαννης:"ειστε παικτες της Του ετσι;;"

ψημενος για μανουρα ηρθε ο αλλος.... cool.gif
apkat
Αυτο μου ειπε και ο rchos οταν το ειδε..Ειχε πολυ φιλικο υφος ομως..Θα επρεπε να το διευκρινιζω..Ειδικα ο Πεκερ ειναι εξαιρετικα συμπαθης..Ο Ερντογαν ηταν η φαινοταν τουλαχιστον λιγο καχυποπτος αν και ηταν γελαστος κατα ολη τη διαρκεια..

Υ.Γ:Τελικα ολες οι αποστολες θα πρεπει να μενουν στο Καραβελ απο οτι ειδα στις φωτο απο το σαιτ της Ευρωλιγκα..Οποτε οι πιθανοτητες αυξανονται να δω αρκετους παικτες..
Gravedigger
QUOTE(apkat @ May 2 2007, 08:44 PM) *
Ενταξει αυτο το θα κερδισουμε σιγουρα το πε στην ψιλοπλακα.Αυτη ειναι η αληθεια αλλα σιγουρα ηταν αισιοδοξοι..

E εντάξει λογικό είναι!Αυτό έλειπε να μην τοπίστευαν κιόλας!!!

QUOTE(pierce21 @ May 2 2007, 08:56 PM) *
ψημενος για μανουρα ηρθε ο αλλος.... cool.gif

Κ εγώ μόλις το διάβασα αυτό σκέφτηκα!!! tongue.gif
Jimar
Βελτιώθηκε η κατάσταση της μέσης του Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος αναμένεται να είναι στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού, για τον ημιτελικό του Final Four, εναντίον της Ταού.

Ο Έλληνας φόργουορντ, αφού ο οργανισμός του αντέδρασε θετικά στη θεραπεία, έκανε την Τετάρτη το απόγευμα ατομική προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

απο sport24.gr

μακαρι να ειναι καλα, θα βοηθησει παρα πολυ στην αμυνα πανω στον σκολα ...
sihainas
Στο supersport πάντως είπε απλά ότι έκανε λίγο τρέξιμο χαλαρά και έριξε μερικά σουτάκια... πάντως λογικά θα προλάβει αλλά τώρα σε τι κατάσταση θα είναι δεν ξέρουμε...
Van_prentzi
Kρίμα που δε τους πέτυχα και γω!!!
Θα μπορούσα να τους δώσω συμβουλές για κάτι.....σωστά μαγαζάκια
για να πνίξουν τον πόνο τους!! 24.gif
thrylos7
QUOTE
Χαρηκα παρα πολυ που τους γνωρισα.Συμπαθεστοι και οι 2 και κυριως ο Πεκερ.Θα στηθω αυτες τις μερες εξω απο το Καραβελ να δω και αλλους..Ελπιζω να μενουν και αλλες ομαδες στο ιδιο ξενοδοχειο..Αυτα


Αναλαμβάνεις πόστο εσύ από εδώ και στο εξής.. Μην τους χάσεις από τα μάτια σου! Να μας προσφέρεις κι άλλες αποκλειστικές δηλώσεις! tongue.gif

Δε θα προβώ σε ανάλυση... Την τελευταία φορά που το έκανα για την Ταού ήταν πέρυσι στον ημιτελικό με τη Μακάμπι και όλα βγήκαν λάθος... ( biggrin.gif )

Καλύτερα να περιμένω ν' απολαύσω το ματς.
Van_prentzi
Θρύλε άμα βγήκαν όλα λάθος κάνε μια ανάλυση ,αλλά σε παρακαλώ πολύ να λέει πόσο μεγάλη ομάδα είναι
η Ταού και πόσο εύκολα θα μας κερδισει!!!!
thrylos7
Λες ε; biggrin.gif Πέρυσι ότι πίστευα ότι θα γίνει βγήκε το ανάποδο... σε κάθε ματς...

Αυτό για την Ταού βέβαια δεν ήταν τόσο θέμα λάθους.. Αγανάκτησα που η Μακάμπι έκανε τόσο εύκολο το ματς και μου έδειξε (όπως και σε πολλούς άλλους) ότι τζάμπα τα έγραφα...
CK13gr
Εχοντας απουσια 3 ημερων απο το φορουμ και αφου διαβασα τα περισσοτερα ποστ βλεπω οτι οι φιλοι που δεν υποστηριζουν τον ΠΑΟ βλεπουν σχεδον ολοι νικη(ευκολη) της ΤΑΟΥ και οτι το μονο πλεονεκτημα του ΠΑΟ ειναι ο κοσμος.... blink.gif blink.gif
Παραθετω λοιπον το λινκ με στοιχεια για τα match up απο το σαιτ της Ευρωλιγκα....

http://www.euroleague.net/final-four/i/11814/1003/item
Που φαινεται οτι ειναι τοοοοοσοοοο καλυτερη η Ταου?????
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι στον ΠΑΟ μοιραζονται το σκοραρισμα ολοι οι παιχτες ενω στην Ταου συγκεντρωνεται στους "βασικους". Ποιος Πεκερ ρε παιδια...?? εδω ο Τομασεβιτς που επαιζε ελαχιστα ειναι καλυτερος σε ολες τις κατηγοριες...

επισης στα στατιστικα των ομαδων
http://www.euroleague.net/main/statistics/teams

Αν παρατηρησατε ,το λιγοτερο που μπορεις να πεις ειναι οτι ολα ειναι ισοροπημενα .Επισης να εχουμε κατα νου οτι ο ΠΑΟ εκανε και καποιες ηττες "επιτηδες" ενω δεν εχει χασει αγωνα που ηθελε να κερδισει.

Η μοναδικη ομαδα που τον δυσκολεψε αρκετα στο ΟΑΚΑ σε Ευρωπαικο αγωνα ηταν η Μακαμπι.Ολα τα αλλα ηταν αγωνες που πεφταν 20αρες. Εξαιρεση το "φιλικο" με Παρτιζαν.
Καταλαβαινω οτι οι φιλοι μας Ολυμπιακοι (και οχι μονο) εχουν το διακαη ποθο να χασουμε, αλλα το να λενε οτι ειμαστε και κατωτεροι της Ταου και οτι θα ειμαστε τυχεροι αν κερδισουμε αυτο ειναι απλα τρελα.

Παροτι πιστευω οτι θα ειναι δυσκολος αγωνας ειμαι σιγουρος οτι η Παναθα θα κανει το χρεος της και εμεις θα ειμαστε παλι στους δρομους την Κυριακη για πανηγυρισουμε το 4ο.

Εδω θα το σηκωσουμε Πανθηναικε.... οεοεοεοε 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

ΥΓ. Ο Κωστας Τσαρτσαρης παιζει.
ΥΓ.2 Καταλαβαινω την στεναχωρια μερικων αφου αυτη την εβδομαδα στα τρια "μεγαλα" σπορ παιζει μονο ο ΠΑΟ (και η Λαρισα και ο Ηρακλης) . Αντε παμε για ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ
Air Kef
Τέτοια απόρριψη μεσα στη μούρη μας δν την περιμέναμε ειναι η αλήθεια. bball.gif

Στατιστικά ομάδων.


Όχι οτι λενε κατι ιδιαίτερο τα στατιστικά.Επειδή λόγο αφιερώματος ασχολήθηκα πολύ με τον Παναθηναικό και την πορεία του,θα συμφωνήσω εν μέρη με τον ΑΖ1980,καθώς στον ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ,αντισταθηκε μόνο η Μακάμπι ενώ Μπαρτσελόνα,Εφές που ήταν οι πιο σοβαροί αντίπαλοι έφυγαν με +20 πόντους,οπως και +20 εφαγε η Εφες μεσα στην έδρα της απο τον ΠΑΟ.
Βέβαια άλλο Μπάρτσα,άλλο Ταού.

Κοντή γιορτή.

Καλή απόλαυση σε οσους είναι στο γήπεδο.
Van_prentzi
QUOTE(CK13gr @ May 4 2007, 07:39 AM) *
Ποιος Πεκερ ρε παιδια...?? εδω ο Τομασεβιτς που επαιζε ελαχιστα ειναι καλυτερος σε ολες τις κατηγοριες...


Μπορεί να είναι καλύτερος ο Τομάσεβιτς,αλλά ο Πεκέρ είναι πιο συμπαθητικός!!
Έτσι apkat?? biggrin.gif tongue.gif wink.gif cool.gif
kolossos
QUOTE
θα συμφωνήσω εν μέρη με τον ΑΖ1980,καθώς στον ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ,αντισταθηκε μόνο η Μακάμπι ενώ Μπαρτσελόνα,Εφές που ήταν οι πιο σοβαροί αντίπαλοι έφυγαν με +20 πόντους,οπως και +20 εφαγε η Εφες μεσα στην έδρα της απο τον ΠΑΟ.
Βέβαια άλλο Μπάρτσα,άλλο Ταού.


Aυτά τα 2 ήταν και τα πιο σημαντικά παιχνίδια που έχει δώσει στην Ευρωλίγκα και τα πήρε με 20+ πόντους διαφορά έχοντας μάλιστα στο ενδιάμεσο και το ματς με οσφπ. Και στο ματς με την Δυναμό που παιζόταν η είσοδος στο φ4 έκανε πάρτι. Μέχρι τώρα στα κρίσιμα ματς έχουν όχι απλά νικήσει αλλά διαλυσει τον αντίπαλο. Εύχομαι το ίδιο να γίνει και σήμερα και αν όχι να τους διαλύσουμε απλά να τους νικήσουμε biggrin.gif
CK13gr
Ποσταρω και τα σχολια του Θαναση Γιαννακοπουλου στη συνεντευξη.... ΑΠΟΛΑΥΣΗ ο Προεδρος παλι.

Απο sportime.gr

Ο Πίνι δεν ήταν εκεί, αλλά τον έφερε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος!

Τον έφερε πάνω στην κουβέντα μαζί με τον Ιβκοβιτς! Συζητούσε με τους δημοσιογράφους πριν από τη συνέντευξη Τύπου και το είπε ορθά κοφτά...

«Ρε σεις, πείτε στον Αγγελόπουλο, που τον αγαπάω, να κρατήσει τον Γκέρσον, γιατί άμα έρθει ο Ιβκοβιτς θα τους αναστατώσει. Θα χάσει και τη δουλειά του ο φίλος μου, ο Ελληνιάδης, από τον Αγγέλου»...

«Μα, πρόεδρε, ο Ελληνιάδης είναι μάνατζερ και ο Αγγέλου προπονητής. Συν τοις άλλοις έχουν καλές σχέσεις, γιατί έπαιξαν μαζί στον Ολυμπιακό», του υπενθύμισα.

Ο Θανάσης όμως ήταν απτόητος. Δεν ξέρω τι έχει με τον Αγγέλου, αλλά επέμενε ότι θα τους καθαρίσει όλους στο ΣΕΦ.

Στους... όλους συμπεριλάμβανε και τον Αγγελόπουλο. «Πείτε του, ρε, να μην κάνει τον προπονητή και να μη δίνει οδηγίες στους παίκτες...».

Κάποιος του το πέταξε εκείνη τη στιγμή: «Εσύ, πρόεδρε, δεν έχεις κάνει ποτέ τον προπονητή;».

Η απάντηση ήταν η επιτομή της ειλικρίνειας: «Εγώ, ρε, έχω κάνει χειρότερα»!

Δόξα σοι ο Θεός, ο τυφώνας Θάνος ενέσκηψε δριμύτερος! Μετά την απουσία του από την προχθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του Παναθηναϊκού χθες είχε την τιμητική του.

Αφήστε που δικαιώθηκε και ο Παύλος για την -προχθεσινή- προσφώνησή του στους συνάδελφους δημοσιογράφους...

Η απορία μου για το τι εννοούσε ο Παύλος λύθηκε χθες, όταν ξαφνικά ο Θανάσης σήκωσε το χέρι του για να υποβάλει ερώτηση προς το πάνελ. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για τοποθέτηση.

Γράψτε λάθος: επρόκειτο για μια καίρια παρέμβαση!

«Κύριε Μπερτομέου, τα φάιναλ φορ πρέπει να τα βλέπουν οι φτωχοί και όχι μόνο οι πλούσιοι. Αυτό είναι θέσφατο. Κάποιοι έρχονται στο γήπεδο μόνο και μόνο για να κάνουν πασαρέλα»!
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif ΘΕΟΣ

Εκείνη τη στιγμή δεν μιλούσε ο φαρμακοβιομήχανος Θανάσης Γιαννακόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά ο Ρομπέν των Δασών στο δάσος του Σέργουντ!

Ο Μπερτομέου δαγκώθηκε, αλλά δεν απάντησε. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης δεν έλεγε να ησυχάσει και μόλις τελείωσε η εκδήλωση συνέχισε το βιολί του. «Θα ξεχάσω ποτέ τι έγινε στην Πυλαία το 2000; Καθόμουν εγώ στην 28η σειρά και η Μαρινέλα πρώτο τραπέζι πίστα...».
«Μα, πρόεδρε, τότε το φάιναλ φορ το διοργάνωνε η FIBA», του επισήμανε ο Συρίγος.

«FIBA και ULEB τα ίδια σκ...ά είναι», απάντησε ο Θανάσης!

ολοκληρο το αρθρο εδω.
http://www.sportime.gr/arthrografia_inside...article_id=2493
CK13gr
evilmonkey.gif και επειδη εχω τρελαθει με οσα εχω διαβασει για ποιος εχει βαρια φανελα και ποιος ειναι τι...
8 final4 ως τωρα
3 κουπες (μεχρι την Κυριακη)

Το ΠΡΩΤΟ 77.gif


Το ΔΕΥΤΕΡΟ 77.gif 77.gif



Το ΤΡΙΤΟ 77.gif 77.gif 77.gif


και ελπιζω να κανω edit το post την Κυριακη με το 4ο.

Η οργανωση 4ΜΑΗ σας καλημεριζει . smiley.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Van_prentzi
QUOTE(CK13gr @ May 4 2007, 07:39 AM) *
ΥΓ.2 Καταλαβαινω την στεναχωρια μερικων αφου αυτη την εβδομαδα στα τρια "μεγαλα" σπορ παιζει μονο ο ΠΑΟ (και η Λαρισα και ο Ηρακλης) . Αντε παμε για ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ



Σωστος!!!!! Ευρωπαικό,κύπελλο στη μπάλα και 2-1 στο βολευ..... μια χαρά μου ακούγεται.....
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
thrylos7
Καλό θα ήταν να χαλαρώσουν μερικοί... Το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα και μόνο. Αν κάποιος διαφωνεί, μπορεί να το αναφέρει χωρίς να τρελένεται, σαν να βρίσκεται σε forum της Θύρας 13.

Για να μπούμε λίγο και στο θέμα πάντως, εγώ δε θυμάμαι (ίσως κάνω και λάθος) κάποιον που να υποστήριξε εύκολη νίκη της Ταού, από τους κακούς-τρελούς-άσχετους οπαδούς που θέλουν το κακό του Παναθηναϊκού. Αλλά ακόμη και όλοι να το έλεγαν, άποψή τους είναι, η οποία οφείλει να γίνεται σεβαστή.

Υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με το Final 4, ούτως ή άλλως, είτε συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, είτε ο Ολυμπιακός, είτε ο Άρης, είτε κανείς, χωρίς ν' ασχολούνται με οπαδικές αντιπαραθέσεις και με ...επιθυμητές αποτυχίες της όποιας ελληνικής ομάδας... Δε νομίζω να είναι τόσο παράξενο.
CK13gr
QUOTE(thrylos7 @ May 4 2007, 01:36 PM) *
Καλό θα ήταν να χαλαρώσουν μερικοί... Το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα και μόνο. Αν κάποιος διαφωνεί, μπορεί να το αναφέρει χωρίς να τρελένεται, σαν να βρίσκεται σε forum της Θύρας 13.

Για να μπούμε λίγο και στο θέμα πάντως, εγώ δε θυμάμαι (ίσως κάνω και λάθος) κάποιον που να υποστήριξε εύκολη νίκη της Ταού, από τους κακούς-τρελούς-άσχετους οπαδούς που θέλουν το κακό του Παναθηναϊκού. Αλλά ακόμη και όλοι να το έλεγαν, άποψή τους είναι, η οποία οφείλει να γίνεται σεβαστή.

Υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με το Final 4, ούτως ή άλλως, είτε συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, είτε ο Ολυμπιακός, είτε ο Άρης, είτε κανείς, χωρίς ν' ασχολούνται με οπαδικές αντιπαραθέσεις και με ...επιθυμητές αποτυχίες της όποιας ελληνικής ομάδας... Δε νομίζω να είναι τόσο παράξενο.


Χαλαροι ειμαστε αλλα και η πλακα, και η καζουρα ειναι μεσα στα πλαισια της λογικης και της φιλικης κουβεντας που εχουμε εδω.
Οσο για αν θελετε η οχι την ηττα του ΠΑΟ δεν ειμαι εγω που ανεφερα τα περι κουβεντας με παιχτες της ΤΑΟΥ και δηλωσεις του στυλ ... ολοι οι Ολυμπιακοι ειναι μαζι σας.............

ακομα και ετσι ομως τονιζω οτι οσα λεω ειναι στα πλαισια της καζουρας και μπορει να μην ειναι forum της 13
αλλα ειναι φορουμ που αφορα τον ΠΑΟ...
δεν μπηκε κανεις μεσα στα φορουμ του Ολυμπιακου και να τα γραψει αυτα....
Καλα κανουν και ασχολουνται με το final4 και τον Παναθηναικο .Απλα δεν πρεπει να φορανε τον μανδυα του αντικειμενικου ενω μεσα τους θελουν την ηττα της ομαδας.
Αυτη ειναι η αποψη μου και οπως αναφερεις και εσυ θα επρεπε να γινει σεβαστη.

ΥΓ.κανενα απο τα παραπανω δεν αναφερεται συγκεκριμενα σε εσενα αλλα στο συνολο των ποστ που διαβασα εδω καθως και στο φορουμ ο νικητης του Final4.

ΥΓ.Συγνωμη αν παρεξηγηθηκες
thrylos7
Προφανώς δεν ήταν προσωπικό το θέμα (ώστε να παρεξηγηθώ μάλιστα, κάθε άλλο).. smile.gif

Η χαλαρότητα αυτή δε φάνηκε και το προηγούμενο post μου έγινε για ν' αποφευχθούν τα χειρότερα...

QUOTE
ακομα και ετσι ομως τονιζω οτι οσα λεω ειναι στα πλαισια της καζουρας και μπορει να μην ειναι forum της 13
αλλα ειναι φορουμ που αφορα τον ΠΑΟ...
δεν μπηκε κανεις μεσα στα φορουμ του Ολυμπιακου και να τα γραψει αυτα....


Δεν έχει και πολύ νόημα όλο αυτό... Προφανώς δεν υπάρχουν τόσο σαφείς διαχωρισμοί, ούτε περιορισμοί για το που μπαίνει ο καθένας και τι μπορεί να δει.

QUOTE
Απλα δεν πρεπει να φορανε τον μανδυα του αντικειμενικου ενω μεσα τους θελουν την ηττα της ομαδας.
Αυτη ειναι η αποψη μου και οπως αναφερεις και εσυ θα επρεπε να γινει σεβαστη.

Μπορείς να δεις τι λες και πως το λες παραπάνω(το ίδιο πράγμα, που είναι σαν άποψη, όχι αγωνιστική βέβαια)... Κι όπως είπα, αυτή η καζούρα-χαλαρότητα δεν έγινε αντιληπτή. Τα smilies, εξυπηρετούν εκτός των άλλων σ' αυτό το σκοπό.

Για να επανέρθουμε στο θέμα του topic, ψήφισα ΤΣΣΚΑ τελικά, μιας και δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο στη γνώμη μου για τις ομάδες που συμμετέχουν.

EDIT: Μόνο στο θέμα του topic δεν επανήρθα... biggrin.gif
Σ' αυτό το poll, είδα ότι έχω ψηφίσει, αν και δεν το θυμάμαι αυτό. Λογικά, θα επέλεξα την Ταού, στην οποία έδινα ούτως ή άλλως ελαφρύ προβάδισμα.
CK13gr
QUOTE
Γ:"Εσυ εισαι ο Ερντογαν σε ξερω εσυ ο Πεκερ;;"
Πεκερ:"ναι"
Γ:"Παιδια πρεπει να κερδισετε οπωσδηποτε την Παρασκευη"
Ερντογαν:"Εσυ φιλε γιατι θες να κερδισουμε;;"
Γ:"Ολυμπιακος ειμαι και ο Παο δεν πρεπει να παρει και αλλη κουπα"
Γελια
Παω να εξηγησω και ο Πεκερ μου δινει το χερι του
Π:"Φιλε καταλαβαινω"
Ε:"Φιλε θα κερδισουμε σιγουρα"
Ε:"Δηλαδη εσεις οι Ολυμπιακοι θα ειστε στο γηπεδο υπερ μας;;"
Γ:"Φανταζομαι οτι θα ειναι Ολυμπιακοι στο γηπεδο αλλα καιν αυτοι που δε θα ειναι θα σας υποστηριζουν"
Γελια
Γ:"Κι εγω ηθελα σαν τρελος να παω αλλα δεν βρηκα εισιτηρια"


Αυτα ειναι τα οποια λεω ....

Για αυτο που ειπα με τα φορουμ που αφορουν τον ενα ή τον αλλο εννοω οτι ειναι αλλιως να μπαινεις στο "σπιτι" του αλλου και να του κανεις πλακα και αλλιως να εισαι στο δικο σου.

blink.gif και για επανελθω και εγω στα του τοπικ τι λες ? Θα παει για εκλογες ο Καραμανλης προωρα???? smiley.gif blink.gif blink.gif wink.gif
Van_prentzi
QUOTE(thrylos7 @ May 4 2007, 12:25 PM) *
Για να επανέρθουμε στο θέμα του topic, ψήφισα ΤΣΣΚΑ τελικά, μιας και δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο στη γνώμη μου για τις ομάδες που συμμετέχουν.


Θρύλε χαίρομαι που ψήφισες ΤΣΣΚΑ και εδώ ΤΑΟΥ,γιατί αν όλα όσα λες βγαίνουν ανάποδα, τότε
βλέπω Παναθα-Μαλαγα τελικό smiley.gif

blink.gif blink.gif Αααα, μετά please μη βγείς και πείς ότι φαβορί με τη Μάλαγα είναι ο βάζελος και το χάσουμε
γιατί τότε kill.gif
Dominique
QUOTE
Απλα δεν πρεπει να φορανε τον μανδυα του αντικειμενικου ενω μεσα τους θελουν την ηττα της ομαδας.


Μεγααααααλο δικιο...

Αντε φευγουμε για το γηπεδο.Καλη τυχη στην ομαδαρα μας αν και νομιζω,οτι δε θα τη χρειαστουμε.Ελπιζω οταν θα γυρισω,να ειμαστε ορεξατο οι Παναθηναικοι,για να συζητησουμε πως ζησαμε το ματς .Με τη νικη!!
thrylos7
CK13gr σου απάντησα με pm.

QUOTE
Θρύλε χαίρομαι που ψήφισες ΤΣΣΚΑ και εδώ ΤΑΟΥ,γιατί αν όλα όσα λες βγαίνουν ανάποδα, τότε
βλέπω Παναθα-Μαλαγα τελικό

Αααα, μετά please μη βγείς και πείς ότι φαβορί με τη Μάλαγα είναι ο βάζελος και το χάσουμε
γιατί τότε


laugh.gif

Σε τελικό πολύ δύσκολο να πω τη Μάλαγα...

QUOTE
Μεγααααααλο δικιο...

Όπως είπα και στον CK13gr, τ' ότι κάποιος υποστηρίζει κάτι δε σημαίνει ότι δε μπορεί να είναι αντικειμενικός στην τοποθέτησή του.. Εγώ υποστηρίζω τον Ολυμπιακό, μπορώ όμως να πω ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό και φαβορί για το πρωτάθλημα; wink.gif
thrylos7
euroleague.net:
QUOTE
EUROLEAGUE PLAYERS POLL
Who do you think will win the semifinal between Panathinaikos and Tau? Why?

Arvydas Macijauskas
Olympiacos


"The last years Tau has find the way to beat Panathinaikos and I believe that they are going to do it again. Both teams are very strong and it’s going to be a very hard semi-final, but in the end Tau is going to qualify."

bball.gif bball.gif bball.gif

Jordi Trias
Winterthur FCB


"I think it's a 50% situation. I do not dare making a prediction here because it will be a very balanced semifinal."

bball.gif bball.gif bball.gif

Cuneyt Erden
Efes Pilsen


"TAU. Because they are a better team for me than Pao and also they are superior psychologically than the Greeks because of last year's match."

bball.gif bball.gif bball.gif

Kevin Fletcher
Aris TT Bank


"Tau because Panathinaikos has a lot of pressure to improve that is the best team in front of his fans. Especially if they will not score the three point shots, they probably lose the game."

bball.gif bball.gif bball.gif

Marco Belinelli
Climamio Bologna


"For sure Panathinaikos has the big advantage of the home court. But you never can say with Tau, a team that can increase its level when the fight becomes really hard. So I believe that it will be a close-game until the final buzzer, but at the end I think Panathinaikos will win."

bball.gif bball.gif bball.gif

Darius Silinskis
Zalgiris Kaunas


"This semifinal game will be more intence than the first one. Of course I will be supporting the Lithuania side - Javtokas and Siskauskas playing for Panathinaikos. I is really hard to predict the winner of this side because the teams are both of the highest level but as I said, I hope Panathinaikos will win."

bball.gif bball.gif bball.gif

Yannick Bokolo
Le Mans


"Really difficult to predict : On Basketball level and team game VITORIA (but PANA is at home)…… VITORIA."

bball.gif bball.gif bball.gif

Lior Eliyahu
Maccabi Elite Tel Aviv


"Panathinaikos will beat Tau because of the home court advantage."

bball.gif bball.gif bball.gif

Lazaros Papadopoulos
Dynamo Moscow


"I think that Panathinaikos has more possibility. The greens play at home, but for me Panathinaikos will be favorite in any court. They have better transition play.."


3 - 2 (χωρίς πρόβλεψη) - 4 για την Ταού.
apkat
Ρε φιλε ειναι εντυπωσιακο οτι θιχτηκες απο μια κουβεντα καφενειακου(ουτε καν) επιπεδου την οποια εκανα με 2 παικτες της Ταου στην οποια υπηρχε παρα πολυ το στοιχειο του χιουμορ και απο τις 2 πλευρες και ο μονος λογος που την ποσταρα ηταν για να χαλαρωσω το κλιμα..

Δε φοραω κανενα μανδυα αντικειμενικοτητας ισα ισα οι πιο πολυ εδω ξερουν οτι ειμαι Ολυμπιακος χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιω ουτε οπαδικα ονοματα ουτε οπαδικες υπογραφες..Ομως δεν μπορεις να μου απαγορεψεις να μπαινω εστω στο φορουμ του Παναθηναικου και να γραφω κατι σχετικο με τον αγωνα αν δεν προκαλω καποιον.Αν εσυ ειδες προκληση τωρα σε ενα ποστ το οποιο ισως ελαχιστα αλλα βοηθαει τα σχολια για την αναμετρηση γιατι δινει εστω και λιγο την σκεψη των παικτων της Ταου τοτε παω πασο και ζηταω συγνωμη..Ειναι πιο προκλητικη φαινεται μια χαλαρη συζητηση απο το ποστ 130 αυτου του τοπικ.Το οποιο προσφερει αληθεια κατι στην κουβεντα για τον ημιτελικο Ταου-Παο;; blink.gif
suspect
Στην ομαδα που αποτελει τη βαση της Εθνικης Ελλαδος.
Στην ομαδα του καλυτερου προπονητη στο Ευρωπαϊκο μπασκετ
Στην ομαδα του ωραιοτερου τρελου παραγοντα
Στην ομαδα που κραταει το ελληνικο συλλογικο μπασκετ ψηλα μετα τις ρομαντικες εποχες του Αρη και την παρενθεση του Ολυμπιακου το 97.
Στην ομαδα που χαρη στην οποια ειδαμε τους μεγαλυτερους παικτες και προπονητες στη χωρα μας

Η διοργανωση είναι στην Ελλαδα και μακαρι η κουπα να μεινει σε αυτή.


FORZA ΠΑΝΑΘΑ
man10
Αντε πριν ανοιξω την TV θα ευχηθω καλη επιτυχια στα παιδια και οχι μονο να πανε τελικο,θελουμε και κυπελλο.Αντε να δουμε!
klearxos
Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο για την προκριση στον τελικο!!! 41.gif 41.gif
Keyser_Soze
Μπράβο ρε Παναθηναϊκάρα... 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
Πάμε να το σηκώσουμε τώρα!!!!
Van_prentzi
Αναμενόμενο για μένα η άνετη νίκη....και χωρίς τσαρτσαρή στην ουσία.
Η καλύτερη ομάδα κέρδισε icon_wave.gif
CK13gr
Aφου την ετοιμασε....







την καρφωσε.....


που πας ρε Σκολα?????????



apkat,για το γουρι τρεχα να συναντησεις παιχτες της ΤΣΣΚΑ να σου πουν και αυτοι τι θα μας κανουν. smiley.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ετσι απλα λοιπον αποδειξε η ομαδα ποιος ειναι ο καλυτερος.Αντε να δουμε κωλοτουμπες στις δηλωσεις Ερντογον - Σπλιτερ - Σκολα κτλ. που θα κερδιζαν και ευκολα τα τσουτσεκια. Δηλαδη αν δεν το ειχαν σιγουρο με ποσους θα εχαναν?
Σειρα των Ρωσων τωρα....
Εδω θα το σηκωσουμε Παναθηναικε
Wilkinson
Αχ ρε morfi...τελικά πιστέυω να είδες και να κατάλαβες ότι ο Παναθηναικός δεν είναι μόνο δυο παίχτες...
Δεν λέω και η Ταού πολύ καλούς παίχτες έχει που ίσως είναι και καλύτεροι από αυτούς του Παναθηναικού αλλά η μεγάλη διαφορά ήταν αλλού και όχι στους παίχτες... 39.gif
CK13gr
"Ελληνική τραγωδία"

4/5/2007 23:55



Με ελληνική τραγωδία παρομοίασαν οι Ισπανοί τον αποκλεισμό της Τάου από το μεγάλο τελικό ο οποίος σε συνδυασμό με την ήττα και της Μάλαγα στον άλλο ημιτελικό ήρθε να συμπληρώσει τον εφιάλτη των Ιβήρων. Οι μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας αναφέρουν ότι για άλλη μία χρονιά η Τάου θα μείνει με τη χαρά της συμμετοχής σε φάιναλ-φορ, αφού δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο.


As: Ελληνική τραγωδία. Στην τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή η Τάου παρέμεινε ξανά εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Οι Έλληνες ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ κόντρα σε μία αγνώριστη Τάου η οποία δεν ήξερε πως να βρει το δρόμο για το καλάθι.

Marca: Η ΤΣΣΚΑ και ο Παναθηναϊκός έβαλαν τέλος στο όνειρο των Ισπανών με τις Μάλαγα και Τάου να χάνουν στους ημιτελικούς από την ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναϊκό.

El Mundo: Η Τάου συμπλήρωσε το ισπανικό φιάσκο. Οι Βάσκοι δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τον Παναθηναϊκό ο οποίος βρισκόταν συνέχεια μπροστά. Η Τάου στην τρίτη της συνεχόμενη συμμετοχή σε φάιναλ-φορ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον τελικό την Κυριακή.

και οι δηλωσεις..........

Ζοτς: Παίξαμε εξαιρετική άμυνα

4/5/2007 23:41

Ο ενθουσιασμός των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στον αγώνα με την Ταού δεν μπορούσε να κρυφτεί ούτε και στις δηλώσεις. Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς έκανε λόγο για μια εύκολη νίκη, ενώ χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία όμως δεν θα μπορέσει να αντέξει στην πίεση της καυτής ατμόσφαιρας του Ολυμπιακού Σταδίου. Ο Ομπράντοβιτς από την πλευρά του μοίραζε συγχαρητήρια για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.


Ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε: «Παίξαμε πολύ καλή άμυνα πάνω στο βασικό ατού της Ταού τον Σκόλα. Γενικά όμως οι παίκτες μου έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και αξίζουν συγχαρητήρια. Έκαναν πολύ καλή δουλειά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την επιθετική απόδοση της ομάδας μου και ελπίζω αυτή να είναι καλύτερη την Κυριακή. Αξίζει όμως και ένα μπράβο στους φιλάθλους μας».

Ο Τομάσεβιτς αναφερόμενος στον αγώνα με την Ταού τόνισε: «Ήταν μια εύκολη νίκη. Όχι τόσο βέβαια όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι το όπλο της Ταού είναι οι αιφνιδιασμοί και αυτό σταματήσαμε και για αυτό κερδίσαμε».

Ο Σέρβος δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τελικό: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Πιστεύω όμως ότι έχουμε καλές πιθανότητες. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά στο γήπεδό μας και με αυτή την ατμόσφαιρα δεν έχει ελπίδες».

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς είπε: "Παίξαμε σκληρή άμυνα και ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή μας. Να επαναλάβουμε την ίδια απόδοση την Κυριακή για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θα είναι σκληρός τελικός με ΤΣΣΚΑ. Μπορεί να μην είναι το πιο όμορφο παιχνίδι αλλά ελπίζω να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

Από την πλευρά του ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς είπε: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με πολλά λάθη. Χάσαμε όλα τα man to man και είχαμε αργές επιστροφές. Ακόμα και τις θέσεις μας μπερδέψαμε. Στην επίθεση παίζαμε γρήγορα και κάναμε πολλά λάθη παίζοντας χωρίς λογική. Και ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός δεν συγχωρούν τέτοια λάθη και σε τιμωρούν. Ήταν μια πολύ άσχημη βραδιά για εμάς. Ακόμα και όταν βελτιωθήκαμε στην τελευταία περίοδο δεν μπορέσαμε και πάλι να αποφύγουμε τα λάθη και να χάσουμε το ματς. Είμαστε μικρή ομάδα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό που έχει πολλές λύσεις».




απο sportime.gr
horoscope
pou eiste arxignwstes tou basket????????????????????????
pou einai autoi pou legane gia tau favoriiiiiiii??????????


exete kanei ena site kai nomizete oti kserete oloi?????????
rwthste ton OBRADOVIC psarakiaaaaaaaaa

olo gnwseis kai bla bla eiste re geloioi, oloi

kata ta alla einai basket forum kai goustarete to basket.......

wraies gnwseis exete

oles oi analuseis htan gia paixtes, alla SAS thn ekane o proponhths

perimenw to dikaiologhmeno ban giati efuga apo ta oria ths wraias sas kouventas

kalhnuxta profesoreeeeeeeeeeeeeeeees
kostasss28
poli kalos o panathinaikos stin amina alla tragikos stin epithesi.apelpistika astoxi i tau pou mazepse 20 epithetika ribaount k ekane polles parapano epitheseis k tis axristeuse oles.mia stoixiodei eustoxia na eixe i tau oxi tipota trela pososta to mats tha pezotan ston ponto.ston teliko o panathinaikos tha exei megalo provlima epithetika apenanti se mia skliri amina san ti diki tou k prepei na exei poli kala pososta eustoxias gia na kerdisei.pantos provlepo oti mallon tha doume ena teliko pou tha paixtei stous 50-60 pontous to skor k to mats tha krithei apo tin prosopikotita k tin empeiria ton paixton.sauton ton tomea pisteuo oti i cska iperterei.
sinopsizontas sta simerina paixnidia eidame poli kali amina k apo cska k apo panathinaiko alla stin epithesi k oi tesseris omades itan kato tou metriou
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.