Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δ' ΕΣΚΑΝΑ 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Crete78
Αλλή μια νίκη για την ομάδα μας που πέρασε δύσκολα από τον Κορυδαλλό με 58-54. Στα του παιχνιδίου κρατάμε μόνο την νίκη μιας και η εμφάνιση δεν ήταν καλή όπως μπορεί να καταλάβει κανείς και από το τελικό αποτέλεσμα.. Οι τρείς απουσίες και ο τραυματισμός του Αντίπατη στο δεύτερο δεκάλεπτο (μπήκε ξανά ένα λεπτό πριν τελειώσει το τρίτο) δεν αποτελούν δικαιολογία...
Συνεχίζουμε δύο αγώνες έμειναν ακόμα για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα...
Crete78
Μετά και την νίκη της Γλυφάδας όλα φαίνεται πως κρίθηκαν στην κορυφή με την Γλυφάδα να τερματίζει πρώτη σε ισοβαθμία με τον Παννεαπολικό αλλα με καλύτερη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια και την Ηλεκτρούπολη τρίτη. Η ομάδα της Αργυρούπολης την Πέμπτη με νίκη με αντίπαλο τους Κυρίαρχους στα Καμίνια κλειδώνει την τρίτη θέση μιας και έχει την ισοβαθμία με τον Άρη Γλυφάδας (έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια) και έτσι η τελευταιά αγωνιστική αποκτάει τυπικό χαρακτήρα.... Με βάση τη λόγικη πάντα γιατί μπάσκετ είναι και δεν παίζεται στα πληκτρολόγια αλλά στα γήπεδα...
Στο σημερινό παιχνίδι η Γλυφάδα ήταν καλύτερη και οδηγούμενη από τον Τσιούμα που ήταν ασταμάτητος πήρε προβάδισμα στο σκορ και το κράτησε μέχρι το τέλος. Σημαντική βοήθεια και από τον νο 11σε ρόλο αντι-Σπυριδάκη που έβαλε κάποια πολύ σημαντικά καλάθια σε κρίσιμα σημεία του αγώνα...Το πάλεψε η Ηλεκτρούπολη μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να το γυρίσει.. Πολύ ωραία ατομόσφαιρα στο γήπεδο που είχε πάρα πολύ κόσμο και στα highlight της βραδιάς η ομάδα της Γλυφάδας στο καθιερωμένο σντο στο τέλος φώναξε το όνομα του Σπυριδάκη αφιερώνοντας του έτσι την νίκη..
blazer8
Μεγάλη νίκη κι ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα για την Γλυφάδα, για την ακρίβεια 91'.
http://glyfada-bc.gr/?p=1229
loco caballero
QUOTE (blazer8 @ May 1 2012, 10:50 ) *
Μεγάλη νίκη κι ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα για την Γλυφάδα, για την ακρίβεια 91'.
http://glyfada-bc.gr/?p=1229




Καλησπέρα σε όλους.
Συγχαρητήρια στον Παννεαπολικό και στην Γλυφάδα για την εκπλήρωση του στόχου τους...
Περαστικά και από εμένα στον Σπυριδάκη και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα παρκέ...
Μόλις άνοιξα λογαριασμό στο μπάσκετ φόρουμ...
Παίζω Ηλεκτρούπολη και θέλω και εγώ να τονίσω πως την Δευτέρα χάσαμε απολύτως δίκαια κατά την γνώμη μου.
Εύχομαι στις δύο αγωνιστικές που απομένουν να μην τραυματιστεί κανείς γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα και έρχεται και καλοκαιράκι μην ξεχνιόμαστε...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ .......

Teo28april
Καλημέρα σε όλους σας,

Φτάνοντας στο τέλος του πρωταθλήματος, να πω και εγώ τα σχόλια μου για κάποιες ομάδες και όποιος θέλει ας καταθέσει τις απόψεις του:

Γλυφάδα: Νομίζω πως δίκαια θα κατακτήσει την πρώτη θέση, όχι τόσο για την σταθερότητα που επέδειξε κατά την διάρκεια της χρονιάς, αλλά για το όμορφο και επιθετικό μπάσκετ που έπαιξε με υψηλά σκορ σε κάποιους αγώνες, και με όμορφες φάσεις που αγαπάει ο κόσμος να βλέπει. Επίσης, πολύ σημαντικό το σερί νικών εδώ και 6 μήνες περίπου, που νικησε παντού εντος κ εκτός. Καλή επιτυχία του Χρόνου στη Γ Εσκανά.

Παννεαπολικός: Κατά την γνώμη μου η πιο σταθερή ομάδα φέτος, έπιασε έναν ρυθμό απο την αρχή και τον κράτησε μέχρι το τέλος. Πανάξια άνοδος, και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή για την προσπάθεια τους. Δυνατή έδρα που μόνο η Γλυφάδα κατάφερε να περάσει, δυνατά κορμιά και σφιχτές άμυνες που κλείδωσαν αποτελεσματικά τους αντιπάλους.

Ηλεκτρούπολη: Πιστέυω ότι είναι η μόνη ομάδα στην ΕΣΚΑΝΑ που αποτελείται από 12 αντισταρ. 12 παίκτες εργαλεία που δουλεύουν σαν μυρμήγκια για το καλό του συνόλου. 2 χρονιές που έχω παίξει αντίπαλος με τα παιδιά έχω εντυπωσιαστεί από την υπομονή που δείχνουν επιθετικά και ψάχνουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ομάδα. Δίκαια και Άξια άνοδος στην Γ Εσκανά.

Άρης Γλυφάδας: 4η θέση όπως και πέρισυ για μας, με καλό δεύτερο γύρο παραδοσιακά, και με γκέλες στον πρώτο γύρο που μας άφησαν εκτός στόχων νωρίς. Μακάρι να γίνει μια συνένωση συλλόγων πιο ψηλά και να ανέβουμε κι εμεις στο φινάλε στη Γ Εσκανά. Νομίζω ότι παίξαμε την καλύτερη άμυνα (βάση πόντων που δεχτήκαμε) αλλά είχαμε θέμα επιθετικό και κυρίως έλειψη από κάποιους standard παικτες που να βάζουν 15-18 πόντους σε κάθε αγώνα. Νομίζω πως η 4η θέση βάση εικόνας και απόδοσης είναι και αυτή που μας αναλογεί για φέτος.

Δαφνη Αγίου Δημητρίου: Καλή ομάδα και πολυ πιο δυνατή σε σχέση με περισυ. Καλή έδρα παραδοσιακά. Φέτος έδειξε να θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από πέρισυ, κάπου φάνηκε ότι θα τα κατάφερνε (μην ξεχνάμε ότι κέρδισε τους 3 πρωτοπόρους στην έδρα της) άλλα προς το τέλος βγήκε εκτός τροχιάς ανόδου. Τώρα περιμένει μήπως ανέβει και πέμπτος (διόλου απίθανο) και παίξει κ εκείνη του χρόνου στη Γ Εσκανά.

Πήγασος: Η μόνη ομάδα που δεν θα την έπαιζα στο στοίχημα. Ικανή για το καλύτερο και συνάμα για το χειρότερο. Βελτιωμένη σε σχέση με πέρισυ, πήρε μεγάλα Ροζ Φύλλα εκτός έδρας σε Αρη Γλυφάδας και Δάφνη, ενώ έκαμψε και την αντίσταση της Ηλεκτρούπολης εντός έδρας. Αν έχει τον ίδιο κορμό του χρόνου, ίσως να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Τέλος να αναφέρω πως βελτιωμένες σε σχέση με πέρισυ μου φάνηκαν ο Σαρωνικός και η Αιξωνή.

Καλύτερη πεντάδα (κατά την γνώμη μου πάντα και συγνώμη αν αδικώ κάποιον) :

- Σταθόπουλος (Ηλεκτρούπολη)
- Σιβαράμ (Δάφνη) και Στεφανής (Παννεαπολικός)
- Τσιούμας (ΓΕΣ)
- Αντυπάτης
- Σπυριδάκης κ Γαρμπιδάκης

Τέλος οι μικροί του Αρη (Κουτούφας), της Ηλεκτρούπολης* και του Πήγασου* θεωρώ ότι είναι οι πιο ελπιδοφόροι από όσους είδα(και γνώριζα ότι ήταν μικροι).

Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους ΥΓΕΙΑ, και μονο αυτό!!! Καλή ξεκούραση ενόψει καλοκαιρινών διακοπών!

Υ.Γ. Μου έλειψε φέτος πολύ το μπασκετάκι, μετά το εντός έδρας ματς με τον Παννεαπολικό που χτύπησα σοβαρά τον ώμο μου και έμεινα 3 μήνες εκτός. Για αυτό ιδιαίτερη προσοχή όταν παίζουμε, να μπορουμε να φέυγουμε από το γήπεδο σωοι τόσο εμείς όσο και οι αντίπαλοι.

Θοδωρής Νο 10 - Αρης

* Δεν θυμάμαι τα ονόματα, αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.
blazer8
Κατάμεστο γήπεδο, εκρηκτική ατμόσφαιρα, καλό και δυνατό παιχνίδι και ωραίες δηλώσεις!
http://hlektroupoli.gr/articleview.php?id=43
BlackHeart
Σαρωνικός-Άρης Γλυφάδας 42-59 Το ματς έγινε 2.30 το μεσημέρι κάτω από καλές συνθήκες για παίκτες που κατάγονται από τη Σαχάρα!! Η ομάδα μας κατέβηκε με απουσίες.Το ξεκίνημα ήταν τραγικό,στο β' ημίχρονο βελτιωθήκαμε.Βέβαια ο Άρης στο β' έπαιξε με τους αναπληρωματικούς και αυτό βοήθησε να μειώσουμε.Έπαιξαν και 2-3 παιδιά από το παιδικό και ειδικά ο Θανάσης,ο Νο5 (δε θυμάμαι και το επίθετό του,σόρι) έδειξε καλά στοιχεία,έπαιξε καλά.Από κάποιους μεγαλύτερους,ατομική βελτίωση καθόλου έως ελάχιστη.
Άντε και του χρόνου πάλι με βροχές,αέρηδες και καύσωνες στο γήπεδο...
calderon87
η πιο κομπλεξικη ομαδα ειναι η δαφνη αγιου δημητριου και το εδειξε ακομη μια φορα στο παιχνιδι της περασμενης πεμπτης με την σαρωνιδα!! σ'ενα παιχνιδι που δεν ειχε κανενα ενδιαφερον οι ανθρωποι της δαφνης δεν ηθελαν να ξεκινησουν το παιχνιδι γιατι δεν υπηρχε προπονητης της σαρωνιδας (απουσιαζει για σοβαρους λογους) λεγοντας πως δεν μπορει παιχτης να κανει τον προπονητη και αλλα αστεια πραγματα!!! ειστε γελοιοι .....
blazer8
Δυστυχώς η Δάφνη ασχολείται περισσότερο με τις άλλες ομάδες παρά με τη δικιά της.Αυτό γίνεται εδώ και κάποια χρόνια γι' αυτό βρέθηκε στη Δ' και παραμένει.Αγαπητέ doctorwho δεν είμαι εμπαθής, την άποψη μου γράφω.
ZEKO
Μετά απο ένα μαραθώνιο 30 αγωνιστικών icon_drunk.gif τελείωσε λοιπόν το πρωτάθλημα της Δ', επίσημα και δίκαια στη Γ' Γλυφάδα-Παννεαπολικός-ΑΣΗ ...Ένα πρωτάθλημα το οποίο φέτος θεωρώ ότι είχε πολύ υψηλό επίπεδο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές κρίνοντας απο την οργάνωση των 5-6 πρώτων ομάδων, τα ροστερ με παίχτες που έχουν αγωνιστεί στις μεγαλύτερες κατηγορίες της ΕΣΚΑΝΑ αλλά κ σε εθνική κατηγορία,τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει τα ματς αλλά και το επίπεδο των παιχνιδιών. Πιστεύω ότι Άρης Γλ. και Δάφνη Αγ.Δημ. θα μπορούσαν να σταθούν άνετα και στη Γ', ειδικά για τον Αρη που είναι και τέταρτος εύχομαι να γίνει κάποια συγχώνευση ώστε να έρθει παρέα μας.Ακόμα ομάδες όπως Πήγασος,Ερμής,Αιξωνή,ΓΑΣΕ και Αμφιάλη ήταν άκρως ανταγωνιστικές και ειδικά στην έδρα τους ικανές για όλα, επίσης οι ομάδες των νησιών ήταν μαχητικές και κυρίως η Αίγινα νομίζω πολύ βελτιωμενη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια και πραγματικά τους εύχομαι τα καλύτερα..Όσο για τις ομάδες του Πειραιά Ατρόμητο και Κυρίαρχους ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έκαναν το χομπι τους χωρίς προπονήσεις (ένα γήπεδο για 50 ομάδες 68.gif ) αλλά και χωρίς κανένας να ενδιαφερθεί για την τύχη αυτων των ομάδων..εύχομαι να βρεθουν άνθρωποι και να βγάλουν απο το τέλμα αυτές τις ομάδες..

Όσον αφορά την ομάδα που αγωνίστηκα τον Παννεαπολικό, ήταν για μας μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και αξίζουν πολλά μπράβο στην Διοίκηση που δημιούργησε αυτην την ομάδα, στο προπονητικό team που δούλεψε αυτην την ομάδα και βέβαια στους αθλητές που πέτυχαν το στόχο...ένα τεράστιο μπράβο και στον κόσμο της ομάδας που ήταν παρών σε όλα τα παιχνίδια..εύχομαι πραγματικά η ομάδα να συνεχίσει τις επιτυχίες και γιατί όχι του χρόνου να μην διεκδικήσει και πάλι την άνοδο..Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μην πώ λίγα λόγια για το χθεσινό ματς με την Ηλεκτρούπολη..ένα ματς αντάξιο των δύο ομάδων παρ΄ότι αδιάφορο βαθμολογικά πήγαινε συνεχώς πόντο πόντο και κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό..όλα τα λεφτα ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο το οποίο ήταν γεμάτο απο κόσμο(με αρκετούς φίλους του Παννεαπολικού) με πολύ φωνή,πολύχρωμα βεγγαλικά και πολλά χειροκροτήματα 77.gif , ενώ στη λήξη του ματς γιορτάσαμε παρέα την άνοδο των ομάδων μας..πολλά μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον ΑΣΗ και πολλά μπράβο και στα παιδιά της ομάδας, τους εύχομαι τα καλύτερα και τη νεα χρονιά..

Αυτά τα ωραία.. ραντεβου στα γήπεδα τον Οκτώβρη ως τότε να είμαστε όλοι υγιείς κ καλό μας καλοκαίρι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.