ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΛΙ!
φιλε παντογνωστη καπου εμεις οι δυο γνωριζομαστε ...καπου σε καποια αλλη ζωη ισως τα χουμε ξαναπει!Αλλα επειδη κρατας μυστικο το ονοματεπωνυμο σου θα κρατησω και εγω το δικο μου και δεν θα προχωρησω σε περισσοτερες πληροφοριες! πολλες οι γνωσεις σου αλλα αδικησες αρκετες ομαδες με το ποστ σου!Θα προσπαθησω να πω και τις δικες μου πηγες και πληροφοριες και τις σκεψεις μου για το φετινο πρωταθλημα της β εσκανα!
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β'ΕΣΚΑΝΑ ΘΑ ΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΕΛΕΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΟΥ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ/ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ! ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ!
ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ:
ΕΥΡΥΑΛΗ : Η περσινή πρωταθλήτρια του 2ου Γύρου κράτησε τον κορμό της , τον ( Γιώργο Σίμο) προπονητή που την οδήγησε σε αυτή την εντυπωσιακή ανάκαμψη πέρυσι και με εντυπωσιακές για την κατηγορία μεταγραφές, Βαφειάδη Τσιούμα, Μαγγιώρο,και τον Μήτσου, θα προσπαθησει να πρωταγωνιστησει και γιατι οχι να κλεψει μια θεση ανοδου!
ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ : Έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στην κατηγορία (Χαριτάτος), πήρε Μούτσιο Λύτρα,Παζαρα,κράτησε τον καλύτερό του παίκτη και σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην κατηγορία Γκρίτζελη,επομενως θα πρωταγωνιστησει και ισως αν αντεξει μετα τα χριστουγεννα να κλεψει μια θεση στην ανοδο και ακομη και πρωταθλημα!!
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΛ. : Tα ίδια περίπου ισχύουν για τον ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ.Έχει δουλευταρά προπονητή τον Μελέτη..Πήρε Κουτσουβά, Βαρδάλο, Αποστόλου στην περιφέρεια και Δοροβίτσα στο 4 , που και οι 4 είναι πολύ καλές μεταγραφές, κράτησε τον Τρυφωνόπουλο, που πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος μικρός στην Κατηγορία, ενώ έχει Πρόεδρο μακράν τον πιο αλλόκοτο και πιο τρελό (με την καλή έννοια) παράγοντα του Ελληνικού Μπάσκετ (Τσιβλιτίδης)!Επομενως μια ακομη ομαδα που θα δειξει στην πορεια τι μπορει να κανει φετος!
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ : Έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς παίρνοντας το Φωτόπουλο το Μάριο που παρέα με τον Μαγγωνάκη συνθέτουν το πιο ΗΟΤ δίδυμο της Κατηγορίας.ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ απο την στιγμη που εφυγε και ο Κάρδαρης, θα προσπαθησει να το παλεψει και οσο αντεξει!!
ΕΝΩΣΗ Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ - ΜΕΓΑΡΑ : η Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ ελέω φυσικά της συγχώνευσης με τα ΜΕΓΑΡΑ θα ειναι η αθορυβη δυναμη του πρωταθληματος που ειτε θα ισοπεδωσει ολες της ομαδες στο περασμα της και θα βγει πρωταθλητρια ειτε θα τα ισοπεδωσει ολα και θα παει απο το κακο στο χειροτερο ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ!!ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ!
Ελυσαν το θεμα του 4 με τον Ανθρακόπουλο που ειναι παίκτης που στη μέρα του αλλάζει τις ισορροπίες μέσα σ'ένα παιχνίδι...Τον κατατασσω στα μεγαλα ονοματα της β εσκανα αλλα μετα τον φωτοπουλο και Γκριτζελη!Αρνουμενος προταση του μανδραικου διοτι δεν μπορει να πρωταγωνιστησει αλλο στην α, θελω να τον δω τι θα κανει στην β!Μεγαλος πλεον σε ηλικια!
Ελυσαν το θεμα του 5 με τον Μαργώνη που είναι σίγουρα στους καλυτερους ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ στην κατηγορία και ο οποιος αν δεν βρει την υγεια του με εναν καλο ασσο θα τα παιρνει ευκολα, θα τσαντιζεται και θα τα κανει μανταρα!!!Δεν εχουν αλλο καλο 5αρι σην θεση του επομενως καλα πνευμονια φιλε μου μαργωνη

Ελυσαν το προβλημα του ασσου παιρνοντας τον play που δεν ηθελαν λογο τροπο παιχνιδιου τα ταταυλα τον προσελεντη με μεγαλη εμπειρια σε σετ μονο παιχνιδι, αλλα και κρατωντας τον χρυσουλη εναν απο τους καλυτερους play στην γ περσυ σε γρηγορο παιχνιδι!Δεν θελω να πω περαιτερω απλως πιστευω οι δυο μαζι, ο αγγελοπουλος απο ταταυλα και ο υφαντης απο νεμ ειναι απο τους καλους ασσους της κατηγοριας!
Ενώ πηραν και ένα 3άρι τον Κολοβό με πολύ καλές συστάσεις αλλα και αγνωστος μεταξυ αγνωστων!
ΕΚΤΙΜΗΣΗ :ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εαν τα βρουν μεταξυ τους τους θεωρω ηδη πρωταθλητες!
ΒΑΡΗ : Έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια (Παγίδας) με συγκεκριμένη φιλοσοφία και συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού.
Έκανε μεγάλη πραγματικά μεταγραφή (Παπασταματίου), κράτησε Παπακωνσταντίνου,Γιαλπά και τους μικρούς που είχε πέρισυ. με τον Κρασαδάκη!Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ μου πάντως είναι πως θα παει για ανοδο!Ειναι ομαδα α'εσκανας οχι β!!!
Ν.Ε.Μ. : Η μοναδική πλέον ομάδα των Μεγάρων στον Μπασκετικό χάρτη της χώρας, κράτησε τους Τσολιάκο, Μετζελιώτη, Μαζιώτη και Υφαντη που για την κατηγορία είναι σούπερ παιχτες με πολυ μεγαλη εμπειρια, έχει την καλύτερη έδρα στην Κατηγορία, μάζεψε παιδιά από γύρω-γύρω και πάει να διεκδικήσει ότι της αναλογεί...!
ΕΚΤΙΜΗΣΗ :δεν προκειται να μην παω φετος να δω ενα ντερμπυ μεταξυ περαμου και νεμ!!!Θελω να δω τις συγκρουσεις ,μεταξυ μετζελιωτη-μαργωνη, μαζιωτη-ανθρακοπουλο και υφαντη-χρυσουλη!Κλειστε μου απο τωρα vip θεση με ποπ κορν και κοκα κολα!Μολις ομως φτιαξετε το γηπεδο και τις γραμμες και δεν βγαλετε στο τελος τους φιλαθλους να καθονται απε εξω και κοιτωντας προς τα μεσα!

ΤΕΡΨΙΘΕΑ : Έχει καλούς μικρούς, τον Χιουτακάκο που είναι πολύ έμπειρο παιδί και καλός παίκτης, έκανε μια καλή μεταγραφή τον Βλουτή εχει πολυ καλή διοίκηση και αναμένεται και αυτή ως ΕΚΤΙΜΗΣΗ να μπει στην 1η 8άδα!
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜ:Για την φιλη μου την βερονικα θεωρω αν και θα την απογοητευσω πως ειναι ηδη πεσμενος!
ΕΣΠΕΡΟΣ: έχει το όνομα στην Κατηγορία, αλλά προς το παρόν μόνο αυτό.Δεν έχει ακόμα παίκτες, ίσως και προπονητή, ενώ τα περισσότερα δικά του παιδιά δεν θέλουν να παίξουν στην Ομάδα!Δυστυχως πιστευω πως θα προσπαθησει μονο να σωθει και τιποτα παραπανω!
ΑΕΤΟΣ: Μονο με τον Σκληρο στον παγκο και αφου εφυγαν ολοι οι παιχτες του δυστυχως πολυ φοβαμαι πως θα ειναι απο τις ομαδες που δεν θα σωθουν!
Ο.Κ.Ε:Εχει τη βοήθεια του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ αφού αποτελεί θυγατρική του, αλλά μέχρις εκεί...Δεν έχει πέσει, αλλά δύσκολα μπορεί να μπει στην 8άδα.Πιστευω πως για να σωθει πρεπει να παρει καποια απο τα ντερμπυ μεταξυ νεας περαμου και νεμ, πραγμα σχεδον ακατορθωτο επομενως κατα εκτιμηση μου στις ομαδες που θα πεσουν ευκολα η δυσκολα!
ΤΑΤΑΥΛΑ:Αφησαν προσελεντη να φυγει λογο ηλικιας πλεον, πηραν καλυτερο παιχτη στην θεση του τον Σωζων αγγελοπουλο με τρομερο σουτ και πολυ γρηγορο στα ποδια,δυσκολα τον πιανεις μονο αν εχεις καποιον γρηγορο στην ομαδα σου κρατησαν τον Νοτη εναν απο τους καλυτερους παιχτες που εχουν περασει ποτε απο εσκανα κατηγορια,εχουν και αυτά τον ίδιο προπονητή χρόνια Βρεττό,πολυ μεγαλη γατα στα γηπεδα έκαναν πολλές μεταγραφές και θα πρωταγωνιστησουν με πολλες εκπληξεις φετος!!Τα κατατασσω φαβορι για ανοδο!
ΙΑΣΩΝΑΣ:Ομαδα που περσυ πηρε πρωταθλημα με συγχρονο και πολυ γρηγορο μπασκετ!Zone press σε ολο το γηπεδο και παιδια που εχουν πνευμονια σε σχεση με μερικες ομαδες που εχουν αρκετα μεγαλους παιχτες!Εδω θα αναφερθω στον κοουτς στρατηγη της περαμου που ειχε μια συζητηση με τον καρβουρδιρη κωστα γνωστο και ως ρεπορταζ για το πως ειναι το συγχρονο μπασκετ,και θα του πω ετσι οπως παιζει ο ιασωνας!Τον ειχε αντιπαλο περσυ εχασε δυο φορες απο 40 ποντους διαφορα!
Έμπειρα παιδιά Μπάγιας, Μιχάληςς δύο σερί ανόδους συν πρωταθλημα και δύσκολο γήπεδο σαν έδρα!Θα δημιουργησει πολλα προβληματα σε μεγαλους ηλικιακα παιχτες φετος!Θα σωθει ευκολα και θα προσπαθησει να διεκδικησει οσο καλυτερη βαθμολογικη θεση!

Τέλος για τον ΑΟΝΑ αφηνοντας ολους τους παιχτες να φυγουν δυστυχως δεν βλεπω φετος να σωζεται ευκολα!Μαζι με τον οκε και τον αστερα ειναι οι τρεις ομαδες που κατα ταπεινη μου αποψη θα πεσουν!
Καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές και όλες τις Ομάδες...
ο πολυταλαντος!!!