Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ROSTERS 2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
polutalantos
ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑΝΑ!

ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΛΙ!

φιλε παντογνωστη καπου εμεις οι δυο γνωριζομαστε ...καπου σε καποια αλλη ζωη ισως τα χουμε ξαναπει!Αλλα επειδη κρατας μυστικο το ονοματεπωνυμο σου θα κρατησω και εγω το δικο μου και δεν θα προχωρησω σε περισσοτερες πληροφοριες! πολλες οι γνωσεις σου αλλα αδικησες αρκετες ομαδες με το ποστ σου!Θα προσπαθησω να πω και τις δικες μου πηγες και πληροφοριες και τις σκεψεις μου για το φετινο πρωταθλημα της β εσκανα!

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β'ΕΣΚΑΝΑ ΘΑ ΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΕΛΕΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΟΥ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ/ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ! ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ!

ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ:

ΕΥΡΥΑΛΗ : Η περσινή πρωταθλήτρια του 2ου Γύρου κράτησε τον κορμό της , τον ( Γιώργο Σίμο) προπονητή που την οδήγησε σε αυτή την εντυπωσιακή ανάκαμψη πέρυσι και με εντυπωσιακές για την κατηγορία μεταγραφές, Βαφειάδη Τσιούμα, Μαγγιώρο,και τον Μήτσου, θα προσπαθησει να πρωταγωνιστησει και γιατι οχι να κλεψει μια θεση ανοδου!

ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ : Έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στην κατηγορία (Χαριτάτος), πήρε Μούτσιο Λύτρα,Παζαρα,κράτησε τον καλύτερό του παίκτη και σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην κατηγορία Γκρίτζελη,επομενως θα πρωταγωνιστησει και ισως αν αντεξει μετα τα χριστουγεννα να κλεψει μια θεση στην ανοδο και ακομη και πρωταθλημα!!

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΛ. : Tα ίδια περίπου ισχύουν για τον ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ.Έχει δουλευταρά προπονητή τον Μελέτη..Πήρε Κουτσουβά, Βαρδάλο, Αποστόλου στην περιφέρεια και Δοροβίτσα στο 4 , που και οι 4 είναι πολύ καλές μεταγραφές, κράτησε τον Τρυφωνόπουλο, που πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος μικρός στην Κατηγορία, ενώ έχει Πρόεδρο μακράν τον πιο αλλόκοτο και πιο τρελό (με την καλή έννοια) παράγοντα του Ελληνικού Μπάσκετ (Τσιβλιτίδης)!Επομενως μια ακομη ομαδα που θα δειξει στην πορεια τι μπορει να κανει φετος!

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ : Έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς παίρνοντας το Φωτόπουλο το Μάριο που παρέα με τον Μαγγωνάκη συνθέτουν το πιο ΗΟΤ δίδυμο της Κατηγορίας.ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ απο την στιγμη που εφυγε και ο Κάρδαρης, θα προσπαθησει να το παλεψει και οσο αντεξει!!

ΕΝΩΣΗ Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ - ΜΕΓΑΡΑ : η Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ ελέω φυσικά της συγχώνευσης με τα ΜΕΓΑΡΑ θα ειναι η αθορυβη δυναμη του πρωταθληματος που ειτε θα ισοπεδωσει ολες της ομαδες στο περασμα της και θα βγει πρωταθλητρια ειτε θα τα ισοπεδωσει ολα και θα παει απο το κακο στο χειροτερο ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ!!ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ!
Ελυσαν το θεμα του 4 με τον Ανθρακόπουλο που ειναι παίκτης που στη μέρα του αλλάζει τις ισορροπίες μέσα σ'ένα παιχνίδι...Τον κατατασσω στα μεγαλα ονοματα της β εσκανα αλλα μετα τον φωτοπουλο και Γκριτζελη!Αρνουμενος προταση του μανδραικου διοτι δεν μπορει να πρωταγωνιστησει αλλο στην α, θελω να τον δω τι θα κανει στην β!Μεγαλος πλεον σε ηλικια!
Ελυσαν το θεμα του 5 με τον Μαργώνη που είναι σίγουρα στους καλυτερους ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ στην κατηγορία και ο οποιος αν δεν βρει την υγεια του με εναν καλο ασσο θα τα παιρνει ευκολα, θα τσαντιζεται και θα τα κανει μανταρα!!!Δεν εχουν αλλο καλο 5αρι σην θεση του επομενως καλα πνευμονια φιλε μου μαργωνη smiley.gif
Ελυσαν το προβλημα του ασσου παιρνοντας τον play που δεν ηθελαν λογο τροπο παιχνιδιου τα ταταυλα τον προσελεντη με μεγαλη εμπειρια σε σετ μονο παιχνιδι, αλλα και κρατωντας τον χρυσουλη εναν απο τους καλυτερους play στην γ περσυ σε γρηγορο παιχνιδι!Δεν θελω να πω περαιτερω απλως πιστευω οι δυο μαζι, ο αγγελοπουλος απο ταταυλα και ο υφαντης απο νεμ ειναι απο τους καλους ασσους της κατηγοριας!
Ενώ πηραν και ένα 3άρι τον Κολοβό με πολύ καλές συστάσεις αλλα και αγνωστος μεταξυ αγνωστων!
ΕΚΤΙΜΗΣΗ :ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εαν τα βρουν μεταξυ τους τους θεωρω ηδη πρωταθλητες!

ΒΑΡΗ : Έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια (Παγίδας) με συγκεκριμένη φιλοσοφία και συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού.
Έκανε μεγάλη πραγματικά μεταγραφή (Παπασταματίου), κράτησε Παπακωνσταντίνου,Γιαλπά και τους μικρούς που είχε πέρισυ. με τον Κρασαδάκη!Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ μου πάντως είναι πως θα παει για ανοδο!Ειναι ομαδα α'εσκανας οχι β!!!

Ν.Ε.Μ. : Η μοναδική πλέον ομάδα των Μεγάρων στον Μπασκετικό χάρτη της χώρας, κράτησε τους Τσολιάκο, Μετζελιώτη, Μαζιώτη και Υφαντη που για την κατηγορία είναι σούπερ παιχτες με πολυ μεγαλη εμπειρια, έχει την καλύτερη έδρα στην Κατηγορία, μάζεψε παιδιά από γύρω-γύρω και πάει να διεκδικήσει ότι της αναλογεί...!
ΕΚΤΙΜΗΣΗ :δεν προκειται να μην παω φετος να δω ενα ντερμπυ μεταξυ περαμου και νεμ!!!Θελω να δω τις συγκρουσεις ,μεταξυ μετζελιωτη-μαργωνη, μαζιωτη-ανθρακοπουλο και υφαντη-χρυσουλη!Κλειστε μου απο τωρα vip θεση με ποπ κορν και κοκα κολα!Μολις ομως φτιαξετε το γηπεδο και τις γραμμες και δεν βγαλετε στο τελος τους φιλαθλους να καθονται απε εξω και κοιτωντας προς τα μεσα! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

ΤΕΡΨΙΘΕΑ : Έχει καλούς μικρούς, τον Χιουτακάκο που είναι πολύ έμπειρο παιδί και καλός παίκτης, έκανε μια καλή μεταγραφή τον Βλουτή εχει πολυ καλή διοίκηση και αναμένεται και αυτή ως ΕΚΤΙΜΗΣΗ να μπει στην 1η 8άδα!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜ:Για την φιλη μου την βερονικα θεωρω αν και θα την απογοητευσω πως ειναι ηδη πεσμενος!

ΕΣΠΕΡΟΣ: έχει το όνομα στην Κατηγορία, αλλά προς το παρόν μόνο αυτό.Δεν έχει ακόμα παίκτες, ίσως και προπονητή, ενώ τα περισσότερα δικά του παιδιά δεν θέλουν να παίξουν στην Ομάδα!Δυστυχως πιστευω πως θα προσπαθησει μονο να σωθει και τιποτα παραπανω!

ΑΕΤΟΣ: Μονο με τον Σκληρο στον παγκο και αφου εφυγαν ολοι οι παιχτες του δυστυχως πολυ φοβαμαι πως θα ειναι απο τις ομαδες που δεν θα σωθουν!

Ο.Κ.Ε:Εχει τη βοήθεια του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ αφού αποτελεί θυγατρική του, αλλά μέχρις εκεί...Δεν έχει πέσει, αλλά δύσκολα μπορεί να μπει στην 8άδα.Πιστευω πως για να σωθει πρεπει να παρει καποια απο τα ντερμπυ μεταξυ νεας περαμου και νεμ, πραγμα σχεδον ακατορθωτο επομενως κατα εκτιμηση μου στις ομαδες που θα πεσουν ευκολα η δυσκολα!

ΤΑΤΑΥΛΑ:Αφησαν προσελεντη να φυγει λογο ηλικιας πλεον, πηραν καλυτερο παιχτη στην θεση του τον Σωζων αγγελοπουλο με τρομερο σουτ και πολυ γρηγορο στα ποδια,δυσκολα τον πιανεις μονο αν εχεις καποιον γρηγορο στην ομαδα σου κρατησαν τον Νοτη εναν απο τους καλυτερους παιχτες που εχουν περασει ποτε απο εσκανα κατηγορια,εχουν και αυτά τον ίδιο προπονητή χρόνια Βρεττό,πολυ μεγαλη γατα στα γηπεδα έκαναν πολλές μεταγραφές και θα πρωταγωνιστησουν με πολλες εκπληξεις φετος!!Τα κατατασσω φαβορι για ανοδο!

ΙΑΣΩΝΑΣ:Ομαδα που περσυ πηρε πρωταθλημα με συγχρονο και πολυ γρηγορο μπασκετ!Zone press σε ολο το γηπεδο και παιδια που εχουν πνευμονια σε σχεση με μερικες ομαδες που εχουν αρκετα μεγαλους παιχτες!Εδω θα αναφερθω στον κοουτς στρατηγη της περαμου που ειχε μια συζητηση με τον καρβουρδιρη κωστα γνωστο και ως ρεπορταζ για το πως ειναι το συγχρονο μπασκετ,και θα του πω ετσι οπως παιζει ο ιασωνας!Τον ειχε αντιπαλο περσυ εχασε δυο φορες απο 40 ποντους διαφορα!
Έμπειρα παιδιά Μπάγιας, Μιχάληςς δύο σερί ανόδους συν πρωταθλημα και δύσκολο γήπεδο σαν έδρα!Θα δημιουργησει πολλα προβληματα σε μεγαλους ηλικιακα παιχτες φετος!Θα σωθει ευκολα και θα προσπαθησει να διεκδικησει οσο καλυτερη βαθμολογικη θεση! icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Τέλος για τον ΑΟΝΑ αφηνοντας ολους τους παιχτες να φυγουν δυστυχως δεν βλεπω φετος να σωζεται ευκολα!Μαζι με τον οκε και τον αστερα ειναι οι τρεις ομαδες που κατα ταπεινη μου αποψη θα πεσουν!


Καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές και όλες τις Ομάδες...

ο πολυταλαντος!!! smiley.gif smiley.gif
Basket-time
Απλά να σου πω ότι ο Γκριτζέλης έφυγε από τον Ίκαρο...
Χορευτης
QUOTE(polutalantos @ Jul 20 2010, 11:06 ) *
ΙΑΣΩΝΑΣ:Ομαδα που περσυ πηρε πρωταθλημα με συγχρονο και πολυ γρηγορο μπασκετ!Zone press σε ολο το γηπεδο και παιδια που εχουν πνευμονια σε σχεση με μερικες ομαδες που εχουν αρκετα μεγαλους παιχτες!Εδω θα αναφερθω στον κοουτς στρατηγη της περαμου που ειχε μια συζητηση με τον καρβουρδιρη κωστα γνωστο και ως ρεπορταζ για το πως ειναι το συγχρονο μπασκετ,και θα του πω ετσι οπως παιζει ο ιασωνας!Τον ειχε αντιπαλο περσυ εχασε δυο φορες απο 40 ποντους διαφορα!
Έμπειρα παιδιά Μπάγιας, Μιχάληςς δύο σερί ανόδους συν πρωταθλημα και δύσκολο γήπεδο σαν έδρα!Θα δημιουργησει πολλα προβληματα σε μεγαλους ηλικιακα παιχτες φετος!Θα σωθει ευκολα και θα προσπαθησει να διεκδικησει οσο καλυτερη βαθμολογικη θεση! icon_drunk.gif icon_drunk.gif


Αυτο περι γρηγορου μπασκετ απο τον Ιασωνα το εννοεις φιλε πολυταλαντε??? Η το λες ειρωνικα??? Περσυ στην Γ' επαιζε αργο μπασκετ κ 40 λεπτα ζωνη.. Δεν ξερω τι κινησεις εχει κανει φετος αλλα αν εχει κρατησει τον πιο βασικο κορμο, παλι ζωνη θα παιζει... Επισης απο πληροφοριες που εχω ειναι οτι ο Ιασωνας ειναι ομαδα ανσανσερ στις κατηγοριες κ πιστευω οτι δυσκολα θα σωθει...

Για τον ΑΟΝΑ μου αρεσει που προωθει παιδια απο τα σπλαχνα της ομαδας.. Οτι κ να κανει μονο κερδος θα εχει μακαρι αυτο το παραδειγμα να το ακολουθησουν κ αλλες ομαδες...

Για αλλες ομαδες δεν μπορω να πω κατι, δεν τις ξερω καθολου.
leonkalf
polutalantos,
είσαι σίγουρα καινούργιος στο forum...???? Άλλα λέει το σύστημα εδώ... Έχεις ξαναγράψει με άλλο λογαριασμό από δυτική όχθη μεριά..
Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνω τα γνωστά... 65.gif
ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ
QUOTE(polutalantos @ Jul 20 2010, 19:06 ) *
πολλες οι γνωσεις σου αλλα αδικησες αρκετες ομαδες με το ποστ σου!Θα προσπαθησω να πω και τις δικες μου πηγες και πληροφοριες και τις σκεψεις μου για το φετινο πρωταθλημα της β εσκανα!

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ

ΤΑΤΑΥΛΑ:Αφησαν προσελεντη να φυγει λογο ηλικιας πλεον, πηραν καλυτερο παιχτη στην θεση του τον Σωζων αγγελοπουλο με τρομερο σουτ και πολυ γρηγορο στα ποδια,δυσκολα τον πιανεις μονο αν εχεις καποιον γρηγορο στην ομαδα σου


Φίλε δεν βρίσκω το νόημα να επαναλαμβάνεις μια σελίδα ολόκληρη για να μας γράψεις τις πληροφορίες σου!!!!...
Θα μπορούσες να μας γράψεις μόνο για τα ΤΑΤΑΥΛΑ και τη διαφωνία σου (που και εγώ όπως είδες ήταν από τις ομάδες που εκτιμώ και έγραψα καλά λόγια)!!

ΥΓ.1. Όταν έπαιζε ο Ανθρακόπουλος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ και ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ο Γκρίτζελης (δεν το λέω υποτιμητικά για το παιδί, είναι κυρίως θέμα ηλικίας) δεν είχε παίξει καλά-καλά αντρικό Μπάσκετ.Δύσκολο να μοας λες ότι συγκρίνονται σαν ονόματα!Ίσως ένας προπονητής να προτιμούσε τον έναν ή τον άλλο, αυτό όμως είναι διαφορετικό από το να λες ότι ο Γκρίτζελης είναι μεγαλύτερο όνομα από τον Ανθρακόπουλο, ακόμα και με βάση την τελευταία 5αετία τους και το που έπαιξαν και τι έκαναν!

ΥΓ.2. Πίστεψέ με τον Σώζων τον ξέρω καλύτερα από σένα, από όταν έπαιζε εφηβικά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με Πέττα, Χαλβατζη και πήρε πρωτάθλημα ΕΛΛΑΔΑΣ, μετά στον ΦΟΙΝΙΚΑ για χρόνια και τελευταία στην ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, αλλά απλά συμβουλευτικά στο λέω μην πας πουθενά παραέξω να πεις ότι είναι γρήγορος στα πόδια και δεν τον πιάνει κανείς και άλλα τέτοια....γιατί το παιδί μπορεί να σουτάρει πολύ καλά, να έχει καρδιά, να οργανώνει σωστά και να πασάρει όταν δεν σκάει!!, αλλά γρήγορος δεν ήταν ποτέ του ούτε μπροστά , ούτε στην άμυνα!Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια που έχει πάρει κάποια κιλά παραπάνω και προτιμάει ν'αφήσει την μπάλα να τρέξει πιο γρήγορα από τον ίδιο!

ΥΓ.3. Μάλλον δεν πρέπει να έχουμε ξανασυναντηθεί (ούτε στην προηγούμενη ζωή), καθώς εγώ έπαιζα σε ομάδα της τωρινής ΕΣΚΑΝΑ στην ενωμένη ακόμα ΕΣΚΑ , ενώ εσύ - βάση του υπολογιστή που γράφεις - παίζεις τώρα και μάλιστα πρέπει να προσέχεις τα λόγια που λες για τους διάφορους παλαίμαχους, γιατί με κάποιους από αυτούς μπορεί να παίξεις συμπαίχτης κάποια στιγμή!...
stathismag
Φιλε πολυταλαντε εχω την αισθηση οτι μπερδεψες το ΣΩΖΩΝ με το ΜΑΜΜΑΤΑ το ΓΙΩΡΓΟ.........;;;;;Ημουν και με τους 2 συμπαιχτης και τους εκτιμω και σαν αθλητες και σαν ανθρωπους....Ο ΣΩΖΩΝ εχει παρα πολλα καλα στοιχεια αλλα για το συγκεκριμενο εισαι λιγο λαθος θα μου επιτρεψεις να πω....
reportaz
αφηνουμε τον παντογνωστη ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, τον πολυταλαντο και τον παντοκρατωρα στην ακρη....~
Εγω θα συμφωνησω σε ολα αλλα θα διαφωνησω για οκε μονο, που ειναι θυγατρικη οπως λετε του πανελευσινιακου!
λογο το οτι γραφω και στην εφημεριδα της περιοχης μου θα πω το εξης...!!!μην εχετε κανεναν μα κανεναν ξεγραμμενο!!!πολλα συμβαινουν στο μπασκετ και πολλα βλεπουμε!!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ Η ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!




ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!


Ο ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!!!!!ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ....ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!

ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ( ΑΝ ΟΧΙ ΣΒΗΣΤΟ) ΗΑΗΑΗΑ!ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ...!

ΚΑΡΒΟΥΡΔΙΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΑΝΤΑ ΧΡΗΣΤΟΥ!
reportaz
Και κατι τελευταιο....!!!που πολλοι θα συμφωνησουν αλλα και πολλοι θα διαφωνησουν!!!

Σαν πολλές ελπίδες για ποιοτικά πρωταθλήματα στην ΕΣΚΑΝΑ από το Σεπτέμβρη ακούω ότι έχετε / έχουμε !
Μήπως να προσγειωθούμε από τώρα για να μην απογοητευθούμε?
Τρελλά λεφτά σε συμφωνίες "παιχταράδων", παιχταράδες 30-40+ που είχαν αποσυρθεί αλλά επιστρέφουν, Πρόεδροι που δεν έχουν τι να κάνουν το χρήμα και αγοράζουν φήμη(?), δόξα(?), Δημαρχιλίκι(?)....???

Πρώτον: Λεφτά τέλος, γιατί και όποιοι τα έβαζαν από κάπου τα έβγαζαν...Αλλά από ότι προμηνύεται ο Σεπτέμβρης θα είναι πολύ black για να συνεχίσουν να τα βγάζουν!!!

Δεύτερον: Όσοι παίχτες παίζουν για το κέφι τους και βρίσκονται σε ομάδες που απλά γουστάρουν το μπασκετάκι, μόνο αυτοί μπορούν να σώσουν τη παρτίδα...! Και συνήθως τέτοιοι είναι και πιτσιρικάδες ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30!!!...!!!

Τρίτον: Όπως λέγαν και οι αρχαίοι ημών(?) πρόγονοι,"Ουδέν κακό αμιγές καλού", ευκαιρία να ξεκαθαρίζει το τοπίο του 'ερασιτεχνικού μπάσκετ' από όλων των ειδών τα λαμόγια...!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...και ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ σε όλους ΜΑΣ!!!
ametanoitos
ΣΤΗΝ Α


Ο πρωτεας εχασε θεωρητικα στην θεση των ψηλων αφου εφυγαν σπυριδακης και ευθυμιου αλλα μπορει να ειναι τελικα καλυτερος γιατι θα εχει ευκαιρια να παιξει ο ζεκινογλου που μαλλον εχει περισσοτερη ορεξη να προσφερει απο αυτους που εφυγαν. ερωτηματικο η παρουσια τζουνα και χαλαρη λογω ηλικιας. ο τζουνας δεν επαιξε πολυ και περυσι κι αυτο το πληρωσε ο πρωτεας.για προπονητη εχει εναν απειρο απο αντρικες ομαδες οποτε ειναι γριφος. αν βρει χημεια χτυπαει ανοδο . αν οχι θα ειναι στην μεση

ο πολις εμφανιζεται ακλονητο φαβορι . εχει πολυ καλο ροστερ αλλα εχει και καποια προβληματακια λιγο πολυ γνωστα. τζιωτης παπαδοπουλος αν παιζουν μαζι στο 1-2 ειναι κοντη σχετικα ομαδα. ερωτηματικο η συμμετοχη το προεδρου αλλα και η ηλικια του μαρκοπουλου αν και μαλλον για 2ο τον υπολογιζει . αλλο ερωτηματικο ειναι ο προπονητης γιατι ειναι απειρος για πρωταθλητισμο σε αυτην την κατηγορια. η παρουσια του φωτοπουλου αποτελει μια μεγαλη εγγυηση. 2 νταμπλ τα τελευταια χρονια δεν ειναι λιγο. οι αλλαγες των κανονισμων δεν τον ευνοουν αλλα κατι θα βρει αυτος. ειναι αδιαμβισβητητα ο σταρ της εσκανα

αρης νικαιας χωρις να κανει το μεγαλο μπαμ οπως ελεγε στην αρχη. συνεχιζει η ιδια παρεα χωρις τον φερεντινο αλλα με ανυφαντη . ο βαρλας πια δεν ειναι μικρος κια δεν βελτιωνεται. πηρε ενα τεσσαρι για πιτσιρικα . θα βασιστει στην πολυ σκληρη αμυνα και στην εδρα του. ομως εχει γερασμενη ομαδα και δεν θα ειναι ευκολα φετος

προοδευτικη ειχε μεγαλες απωλειες. Τζιωτης παπαδοπουλος πανοπουλος και κουτσουμπακος αλλα και φωτοπουλος . εμεινε μονο ο παριανοπουλος απο περυσι και πηρε παιχτες αναγκης . παει για να σωθει με οπλο την φανελα. και το φιλοτιμο. δυσκολα ομως τα πραγματα.

ρεντης αθορυβα ομαδα που θα κανει ζημιες . εχει καλο προπονητη . εχει τον καλυτερο ισως πλει μεικερ της κατηγοριας εχει βοηθητικο τον χρησιμο πανουρια . εχει στον 2 στην θεση του χαραλαμπιδη εναν εξισου τρελο αλλα χειροτερο παιχτη τον παναγοπουλο. εχει 3αρι τον πιτσιρικα που ειναι πολυ αθλητικος εχασε τον πασπαλα αλλα πηρε τον αντιπατη που υστερει στην δυναμη αλλα ειναι πιο καλος σουτερ . στην θεση του βλιτσιου πηρε τον μακο που μαλλον ειναι καλυτερος. εχει δηλαδη μια πενταδα ικανη για ολα στην καλη της μερα. στην εδρα του θα κλαψουν μανουλες . θα σωθει ευκολα

Ελευθερια . η φυγη του πεττα και του σκουλουδη ειναι προβλημα αλλα η φυγη απο τα μισα περυσι του ποτοσογλου ειναι δυσβασταχτη. θα παλεψει για σωτηρια . αν και ειναι απο τα φαβορι για κατω. μαλλον εδω εκλεισε ενας κυκλος

περα . μετα τα περυσινα χαστουκια και συμβολαια επανηλθε η στασιμοτητα. εχασε τον ανδρεαδακη που δεν προσφρερε και πολλα περυσι . εχασε και τον σιουτη που περασε απαρατηρητος .(αποδειξη του ποσο δυσκολη ειναι αυτη η κατηγορια) .ο καλαιτζακης ηταν σκια του καλου του εαυτου (μεγαλωσε κι αυτος) θα μεινει παλι με τον χολεβα να παλευει να σωθει. φαβορι για κατω και το περα

φαρος . απο εκει που δεν θα καναν τιποτα ξαφνικα εμφανιζεται ως φαβορι. ειδικα αν κανει και το τελευταιο μπαμ που ετοιμαζει. . ο καραλης (κι ο περυσινος του συμπαιχτης αν πει το ναι τελικα) μαλλον φιλοδοξουν να ριξουν απο τον θρονο τον φωτοπουλο . δεν θα ειναι ευκολο. εχει πολυ καλο ροστερ αλλα υπαρχουν πολλα αλλα. παιχτες πρωτοκλασατοι θα πρεπει να μεινουν στον παγκο και θα υπαρξει γκρινια. εχει καλο προπονητη αλλα εδω οι βεντετες εχουν μαθει να χαιδευονται απο το τον προεδρο. αν ξεκινησει καλα θα συνεχισει καλα . αν οχι θα εχει μουρμουρες. πολυ σοβαρη η προσθηκη του αθανασουλα και του κουντουρα αν καταφερει να παιξει. το στοιχημα εδω ειναι οι βεντετες των προηγουμενων ετων πως θα αντιδρασουν.

μανδρα. πρωταθλητης σιγουρα στις μεταγραφες. εκλεψε τις εντυπωσεις το καλοκαιρι . εχει το μεγαλυτερο μπατζετ . ομαδα που θα κυνηγησει την ανοδο . πολυ καλο επισης ροστερ αλλα εχει πολλα κοινα προβληματα με τον φαρο. πολλοι πρωτοκλασατοι παιχτες κι εδω θ αναγκαστουν να κατσουν αρκετα στον παγκο . μεγαλο λαθος το ποσο που δαπανηθηκε για τον υπερεκτιμημενο αγγελοπουλο. επισης η ομαδα αυτη δεν εχει ξεκαθαρο ηγετη. αβραμιδης , κρεοκουκης φιλλιπου, πεττασ, καραγιαννης, ειναι ενα θεμα αυτο . αν ξεκινησει καλα οπως περυσι θα παει καλα . οι ηττες φερνουν κι εδω μεγαλη γκρινια.

Δραπετσωνα περιερη ομαδα με ψιλομπαλωματα και προχειροτητες λογο ελειψης ρευστου. παντα κλαιγεται αλα πντα κατι κανει. φετος επεσε σε πολυ καλη χρονια της α και δυσκολα θα τα καταφερει. Σινος σουπερ επιλογη οπως κι ο ρουσσης για μικρος αν κι εχει πτωτικη πορεια τα τελευταια χρονια. εχασε παναγοπουλο που τους ανεβασε 2 κατηγοριες αγγελοπουλο μαγγιωρο . ιωαννιδης και μαρινος εχουν εμπειρια απο α αλλα ειναι μεγαλοι πια. απο τα φαβορι για κατω.

φοινικας π . περιργη ομαδα χωρις ταυτοτητα. πηρε συρογλου κρατησε χιωτακη . εχει καποιους πιτσιρικαδες . δυσκολα θα κινδυνευσει. εχει και τον ρεππα που ειναι καλος αλλα εχει βαρυνει. θα δειξει αν εκανε καλο η περσινη χρονια η συνηθισαν στην ηττα.

εθνικος . απο το κλαμα και τους τσακωμους σ ενα πολυ καλο ροστερ. ο μακρης απεδειξε περυσι οτι δεν ειναι φωτοπουλος. καλος σκορερ αλλα περιργος τυπος. εχσε χερχελετζη πηρε ανδραδακη . χοντροι κι οι 2 αλλα ο χερχελετζης ειναι πιο εμπειρος και με καλυτερο παρελθον. πηρε ακαρυπιδη στους μικρους που ειναι μια καλη λυση αλλα εχασε παρισο που ηταν παιι διαμαντι κι ηγετης. στα θετικα η επιστροφη κλιγκοπουλου. ειναι γερασμενη ομαδα. αν δεν εχει οικονομικες γκρινιες (που μαλλον θα εχει αφου τα περσινα ειναι ακομα στα λογια και κατι προκαταβολες για φετος δεν φτανουν ουτε τα περσινα μισα) θα πρωταγωνιστησει.

Ιωνικος θυμιζει εσπερο πριν 3 χρονια . εξω απο τα νερα του οι τοπικες κατηγοριες. φαινεται αυτο και στο πως κινηθηκε στο μεταγραφικο παζαρι. μακρια απο παιχτες εσκανα. ομαδα με κοσμο πυ μπορει να κανει την διαφορα. ακομα δεν εχει ολοκληρωσει την μορφη του το ροστερ. αν μεινει ο καββαδας αλλαζει τις ισοροπιες. αν μεινει ομως δεν θα υπαρχρι εσοδο για να πληρωθουν τα περσινα κι οι υπολοιποι. ειναι κριμα αυτο το παιδι να μην παει πιο πανω. ο πρινεας ειναι σουπερ μρταγραφη αν μεινει τσολατος και ντακουλιας θα εχουν πολυ μεγαλη ελπιδα για πανω αν και δεν ξερω τι εκαναν με μικρους.οι μικροι παιζουν αποφασιστικο ρολο .

αλιμος. τα ιδια προβληματα με τον ιωνικο. η εσκανα του φαιανεται αγνωστο λημερι. η ομαδα ειναι σχεδον διαλυμενη απο την τελευταια χρονια. μανος παρελθον και πολλοι αλλοι.. δρελιωζης ειναι οερασμενα μεγαλεια. στο τελος ισως κινδυνεψει αν δεν το αντιμετωπισει σοβαρα και το δει αφ υψηλου.


δυσκολο πολυ πρωταθλημα.

ξεχωριζουν πολις μανδρα φαρος ιωνικος εθνικος πρωτεας αλλα μπορει να εχουμε κι εκπληξεις. θα παιξει μεγαλο ρολο κι η τυπικοτητα στις πληρωμες. φετος θα ειναι λιγοτεροι οι καλοπληρωτες

επιμενω οτι η διαιτησια θα παιξει πρωταγωνιστικο ρολο. δεν εχω ορεξη να τσακονωμαι με κανεναν αλλα ειναι ολα γνωστα στους παροικουντες. κι ο πρωτος που θιγεται ειναι απο αντανακλαστικα ενοχης.

μεγαλο ρολο θα παιξει και το προγραμμα . οποιος εχει καλυτερο προγραμμα θα εχει αβανταζ.
επισης στον 2ο γυρο ρολο θα παιξουν οι φιλιες. ψαξτε ποιες ομαδες εχουν δειτε σε ποιες ομαδες εχουν δωθει δανεικοι κι απο πιους και θα καταλαβετε.








ZEKO
QUOTE(reportaz @ Jul 20 2010, 20:59 ) *
ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!
Ο ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!!!!!ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ....ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!


Sorry από όλους ξέρω ότι είναι άσχετο αλλά κάποιος πρέπει να απαντήσει και ειδικά οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ όπως εγώ..
Αγαπητέ φίλε δεν αμφισβητώ την πληροφορία σου όσον αφορά αν έχει υπογράψει ο Σόφο ωστόσο το να λές οι Αφοι Γιαννακόπουλοι φοβούναι και ειδικά οπαδούς του οσφπ είναι αστείο...αντίθετα γνωρίζεις πολύ καλά ότι τα τελευταία 15 χρόνια...κερνάνε του οπαδούς του οσφπ οπότε μην γράφεις τέτοια και περιορίσου στο πραγματικά πλήρες ρεπορτάζ που δημοσιεύεις στο forum σχετικά με την ΕΣΚΑΝΑ..

Και πάλι sorry για το άσχετο της δημοσίευσης..

Καλό βράδυ...
PetranG3
Να σας ανακοινωσουμε λοιπον κι εμεις το φετινο ροστερ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ.

Ευτυχη νεα της τελευταιας στιγμης : Απο την περσινη ομαδα, ανανεωσε και συνεχιζει ο ΝΤΑΚΟΥΛΙΑΣ, ο οποιος ειχε πολυ καλη χρονια στη Γ' Εθνικη περσυ και θα βοηθησει παρα πολυ στη φετινη προσπαθεια.

Απο κει και περα, στην ομαδα μας ηρθαν οι :
ΠΡΙΝΕΑΣ (Π. ΦΑΛΗΡΟ)
ΝΤΟΚΟΣ (ΜΙΛΩΝΑΣ)
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ (ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.)
ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ (ΙΛΙΟΝ)
ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ (ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)
ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ (ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΟΡΩΝ)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΙΛΙΟΝ)

Το ροστερ συμπληρωνεται απο τους ηδη υπαρχοντες παικτες του συλλογου μας :
ΛΙΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΚΛΗΣ
ΜΑΛΑΦΕΚΑΣ
ΓΑΛΙΤΗΣ
ΖΗΣΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΣ
ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΡΤΖΟΓΛΟΥ


Η ομαδα γινεται προσπαθεια να παρουσιαστει οσο το δυνατον πιο ανταγωνιστικη γινεται φετος. Στοχος ειναι, εντος του γηπεδου να αποδειξουμε την αξια μας. Με τον κοσμο μας στο πλευρο μας δεν εχουμε να φοβηθουμε τα μεγαλυτερα μπατζετ αλλαων ομαδων που παρουσιαζονται ως φαβορι στην κατηγορια.
Αυτη η χρονια ειναι πολυ ιδιαιτερη για τον ΙΩΝΙΚΟ. Φετος θα κινηθει αυστηρα βασει εσοδων - εξοδων, προλαβαινοντας ενδεχομενα ''κανονια'' στα μεσα στης χρονιας, οπως μπορει να συμβει σε αλλες ομαδες. Ηδη, σχεδον ολα τα περσινα οφειλουμενα εχουν εξοφληθει και η ομαδα θα πορευτει χωρις αυτον τον βραχνα στη νεα αγωνιστικη περιοδο. Το ευτυχημα ειναι οτι αυτον τον ''αερα αλλαγης'' ως προς τη νοοτροπια, το συμμεριζονται τοσο οι παικτες που στελεχωνουν φετος το ροστερ μας οσο και ο κοσμος που παραμενει κοντα στην ομαδα

Καλη αγωνιστικη χρονια να εχουμε. Ελπιζουμε, στο τελος της σεζον να χαμογελαμε, διοτι βασει της ιστοριας αυτης της ομαδας, δεν αξιζουμε να παιζουμε εδω...Αν μη τι αλλο, θα απολαυσουμε αυτην την περιηγηση, στις γειτονιες του Πειραια κατα βαση, της Αθηνας και οπου αλλου παιξουμε...Ελπιζουμε, μ' αυτον τον τροπο, η ομαδα να ξαναβρει παλι την ταυτοτητα της και να αναγγενηθει μεσα απο τις σταχτες της...και βεβαια να συνειδητοποιησει ποια πολη και ποιον κοσμο εκπροσωπει...
Blue1965White
QUOTE
δεν εχω ορεξη να τσακονωμαι με κανεναν αλλα ειναι ολα γνωστα στους παροικουντες. κι ο πρωτος που θιγεται ειναι απο αντανακλαστικα ενοχης.


Φιλαράκι δε πάει έτσι. Μπορεί κάποιος να θίχτηκε γιατί το αρχικό σου σχόλιο ήταν κακόβουλο ή στην καλύτερη περίπτωση αποτέλεσμα άγνοιας. Εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να αντιδρούμε απόλυτα και κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους σχόλια. Αντί να το συνεχίζεις θα ήταν πιο έντιμο να ζητήσεις συγνώμη από τους ανθρώπους του Ιωνικού που τον συμπεριέλαβες ατυχέστατα στο αρχικό σου σχόλιο.
POLIS KALLITHEAS
QUOTE(ametanoitos @ Jul 20 2010, 23:35 ) *
ΣΤΗΝ Α


Ο πρωτεας εχασε θεωρητικα στην θεση των ψηλων αφου εφυγαν σπυριδακης και ευθυμιου αλλα μπορει να ειναι τελικα καλυτερος γιατι θα εχει ευκαιρια να παιξει ο ζεκινογλου που μαλλον εχει περισσοτερη ορεξη να προσφερει απο αυτους που εφυγαν. ερωτηματικο η παρουσια τζουνα και χαλαρη λογω ηλικιας. ο τζουνας δεν επαιξε πολυ και περυσι κι αυτο το πληρωσε ο πρωτεας.για προπονητη εχει εναν απειρο απο αντρικες ομαδες οποτε ειναι γριφος. αν βρει χημεια χτυπαει ανοδο . αν οχι θα ειναι στην μεση

ο πολις εμφανιζεται ακλονητο φαβορι . εχει πολυ καλο ροστερ αλλα εχει και καποια προβληματακια λιγο πολυ γνωστα. τζιωτης παπαδοπουλος αν παιζουν μαζι στο 1-2 ειναι κοντη σχετικα ομαδα. ερωτηματικο η συμμετοχη το προεδρου αλλα και η ηλικια του μαρκοπουλου αν και μαλλον για 2ο τον υπολογιζει . αλλο ερωτηματικο ειναι ο προπονητης γιατι ειναι απειρος για πρωταθλητισμο σε αυτην την κατηγορια. η παρουσια του φωτοπουλου αποτελει μια μεγαλη εγγυηση. 2 νταμπλ τα τελευταια χρονια δεν ειναι λιγο. οι αλλαγες των κανονισμων δεν τον ευνοουν αλλα κατι θα βρει αυτος. ειναι αδιαμβισβητητα ο σταρ της εσκανα

αρης νικαιας χωρις να κανει το μεγαλο μπαμ οπως ελεγε στην αρχη. συνεχιζει η ιδια παρεα χωρις τον φερεντινο αλλα με ανυφαντη . ο βαρλας πια δεν ειναι μικρος κια δεν βελτιωνεται. πηρε ενα τεσσαρι για πιτσιρικα . θα βασιστει στην πολυ σκληρη αμυνα και στην εδρα του. ομως εχει γερασμενη ομαδα και δεν θα ειναι ευκολα φετος

προοδευτικη ειχε μεγαλες απωλειες. Τζιωτης παπαδοπουλος πανοπουλος και κουτσουμπακος αλλα και φωτοπουλος . εμεινε μονο ο παριανοπουλος απο περυσι και πηρε παιχτες αναγκης . παει για να σωθει με οπλο την φανελα. και το φιλοτιμο. δυσκολα ομως τα πραγματα.

ρεντης αθορυβα ομαδα που θα κανει ζημιες . εχει καλο προπονητη . εχει τον καλυτερο ισως πλει μεικερ της κατηγοριας εχει βοηθητικο τον χρησιμο πανουρια . εχει στον 2 στην θεση του χαραλαμπιδη εναν εξισου τρελο αλλα χειροτερο παιχτη τον παναγοπουλο. εχει 3αρι τον πιτσιρικα που ειναι πολυ αθλητικος εχασε τον πασπαλα αλλα πηρε τον αντιπατη που υστερει στην δυναμη αλλα ειναι πιο καλος σουτερ . στην θεση του βλιτσιου πηρε τον μακο που μαλλον ειναι καλυτερος. εχει δηλαδη μια πενταδα ικανη για ολα στην καλη της μερα. στην εδρα του θα κλαψουν μανουλες . θα σωθει ευκολα

Ελευθερια . η φυγη του πεττα και του σκουλουδη ειναι προβλημα αλλα η φυγη απο τα μισα περυσι του ποτοσογλου ειναι δυσβασταχτη. θα παλεψει για σωτηρια . αν και ειναι απο τα φαβορι για κατω. μαλλον εδω εκλεισε ενας κυκλος

περα . μετα τα περυσινα χαστουκια και συμβολαια επανηλθε η στασιμοτητα. εχασε τον ανδρεαδακη που δεν προσφρερε και πολλα περυσι . εχασε και τον σιουτη που περασε απαρατηρητος .(αποδειξη του ποσο δυσκολη ειναι αυτη η κατηγορια) .ο καλαιτζακης ηταν σκια του καλου του εαυτου (μεγαλωσε κι αυτος) θα μεινει παλι με τον χολεβα να παλευει να σωθει. φαβορι για κατω και το περα

φαρος . απο εκει που δεν θα καναν τιποτα ξαφνικα εμφανιζεται ως φαβορι. ειδικα αν κανει και το τελευταιο μπαμ που ετοιμαζει. . ο καραλης (κι ο περυσινος του συμπαιχτης αν πει το ναι τελικα) μαλλον φιλοδοξουν να ριξουν απο τον θρονο τον φωτοπουλο . δεν θα ειναι ευκολο. εχει πολυ καλο ροστερ αλλα υπαρχουν πολλα αλλα. παιχτες πρωτοκλασατοι θα πρεπει να μεινουν στον παγκο και θα υπαρξει γκρινια. εχει καλο προπονητη αλλα εδω οι βεντετες εχουν μαθει να χαιδευονται απο το τον προεδρο. αν ξεκινησει καλα θα συνεχισει καλα . αν οχι θα εχει μουρμουρες. πολυ σοβαρη η προσθηκη του αθανασουλα και του κουντουρα αν καταφερει να παιξει. το στοιχημα εδω ειναι οι βεντετες των προηγουμενων ετων πως θα αντιδρασουν.

μανδρα. πρωταθλητης σιγουρα στις μεταγραφες. εκλεψε τις εντυπωσεις το καλοκαιρι . εχει το μεγαλυτερο μπατζετ . ομαδα που θα κυνηγησει την ανοδο . πολυ καλο επισης ροστερ αλλα εχει πολλα κοινα προβληματα με τον φαρο. πολλοι πρωτοκλασατοι παιχτες κι εδω θ αναγκαστουν να κατσουν αρκετα στον παγκο . μεγαλο λαθος το ποσο που δαπανηθηκε για τον υπερεκτιμημενο αγγελοπουλο. επισης η ομαδα αυτη δεν εχει ξεκαθαρο ηγετη. αβραμιδης , κρεοκουκης φιλλιπου, πεττασ, καραγιαννης, ειναι ενα θεμα αυτο . αν ξεκινησει καλα οπως περυσι θα παει καλα . οι ηττες φερνουν κι εδω μεγαλη γκρινια.

Δραπετσωνα περιερη ομαδα με ψιλομπαλωματα και προχειροτητες λογο ελειψης ρευστου. παντα κλαιγεται αλα πντα κατι κανει. φετος επεσε σε πολυ καλη χρονια της α και δυσκολα θα τα καταφερει. Σινος σουπερ επιλογη οπως κι ο ρουσσης για μικρος αν κι εχει πτωτικη πορεια τα τελευταια χρονια. εχασε παναγοπουλο που τους ανεβασε 2 κατηγοριες αγγελοπουλο μαγγιωρο . ιωαννιδης και μαρινος εχουν εμπειρια απο α αλλα ειναι μεγαλοι πια. απο τα φαβορι για κατω.

φοινικας π . περιργη ομαδα χωρις ταυτοτητα. πηρε συρογλου κρατησε χιωτακη . εχει καποιους πιτσιρικαδες . δυσκολα θα κινδυνευσει. εχει και τον ρεππα που ειναι καλος αλλα εχει βαρυνει. θα δειξει αν εκανε καλο η περσινη χρονια η συνηθισαν στην ηττα.

εθνικος . απο το κλαμα και τους τσακωμους σ ενα πολυ καλο ροστερ. ο μακρης απεδειξε περυσι οτι δεν ειναι φωτοπουλος. καλος σκορερ αλλα περιργος τυπος. εχσε χερχελετζη πηρε ανδραδακη . χοντροι κι οι 2 αλλα ο χερχελετζης ειναι πιο εμπειρος και με καλυτερο παρελθον. πηρε ακαρυπιδη στους μικρους που ειναι μια καλη λυση αλλα εχασε παρισο που ηταν παιι διαμαντι κι ηγετης. στα θετικα η επιστροφη κλιγκοπουλου. ειναι γερασμενη ομαδα. αν δεν εχει οικονομικες γκρινιες (που μαλλον θα εχει αφου τα περσινα ειναι ακομα στα λογια και κατι προκαταβολες για φετος δεν φτανουν ουτε τα περσινα μισα) θα πρωταγωνιστησει.

Ιωνικος θυμιζει εσπερο πριν 3 χρονια . εξω απο τα νερα του οι τοπικες κατηγοριες. φαινεται αυτο και στο πως κινηθηκε στο μεταγραφικο παζαρι. μακρια απο παιχτες εσκανα. ομαδα με κοσμο πυ μπορει να κανει την διαφορα. ακομα δεν εχει ολοκληρωσει την μορφη του το ροστερ. αν μεινει ο καββαδας αλλαζει τις ισοροπιες. αν μεινει ομως δεν θα υπαρχρι εσοδο για να πληρωθουν τα περσινα κι οι υπολοιποι. ειναι κριμα αυτο το παιδι να μην παει πιο πανω. ο πρινεας ειναι σουπερ μρταγραφη αν μεινει τσολατος και ντακουλιας θα εχουν πολυ μεγαλη ελπιδα για πανω αν και δεν ξερω τι εκαναν με μικρους.οι μικροι παιζουν αποφασιστικο ρολο .

αλιμος. τα ιδια προβληματα με τον ιωνικο. η εσκανα του φαιανεται αγνωστο λημερι. η ομαδα ειναι σχεδον διαλυμενη απο την τελευταια χρονια. μανος παρελθον και πολλοι αλλοι.. δρελιωζης ειναι οερασμενα μεγαλεια. στο τελος ισως κινδυνεψει αν δεν το αντιμετωπισει σοβαρα και το δει αφ υψηλου.


δυσκολο πολυ πρωταθλημα.

ξεχωριζουν πολις μανδρα φαρος ιωνικος εθνικος πρωτεας αλλα μπορει να εχουμε κι εκπληξεις. θα παιξει μεγαλο ρολο κι η τυπικοτητα στις πληρωμες. φετος θα ειναι λιγοτεροι οι καλοπληρωτες

επιμενω οτι η διαιτησια θα παιξει πρωταγωνιστικο ρολο. δεν εχω ορεξη να τσακονωμαι με κανεναν αλλα ειναι ολα γνωστα στους παροικουντες. κι ο πρωτος που θιγεται ειναι απο αντανακλαστικα ενοχης.

μεγαλο ρολο θα παιξει και το προγραμμα . οποιος εχει καλυτερο προγραμμα θα εχει αβανταζ.
επισης στον 2ο γυρο ρολο θα παιξουν οι φιλιες. ψαξτε ποιες ομαδες εχουν δειτε σε ποιες ομαδες εχουν δωθει δανεικοι κι απο πιους και θα καταλαβετε.




ο πολις εμφανιζεται ακλονητο φαβορι . εχει πολυ καλο ροστερ αλλα εχει και καποια προβληματακια λιγο πολυ γνωστα. τζιωτης παπαδοπουλος αν παιζουν μαζι στο 1-2 ειναι κοντη σχετικα ομαδα. ερωτηματικο η συμμετοχη το προεδρου αλλα και η ηλικια του μαρκοπουλου αν και μαλλον για 2ο τον υπολογιζει . αλλο ερωτηματικο ειναι ο προπονητης γιατι ειναι απειρος για πρωταθλητισμο σε αυτην την κατηγορια.

καλημερα ποια ειναι τα προβληματακια ρε λεβεντια?Οτι ειναι μεγαλος ο μαρκοπουλος που και στα 36 ειναι απο τους πρωτους στην προπονηση στο γηπεδο και απο τους καλυτερους στην ομαδα,ο Λουντζης σε χαλαει που παιζει μπασκετ 30 χρνια μπασκετ στην εσκα-εσκανα και ειναι μακραν ο πρωτος σκορερ στην ιστορια της εσκανα?και μην ξεχνας εχουν παρει πρωταθλημα στην κατηγορια αυτη πολυ χειροτερα ονοματα που δεν ειχαν να δωσουν τιποτα στο ταλαιπωρημενο μας αθλημα..τωρα για μενα ποιο ειναι το ερωτηματικο?πρωτον αμετανοητε επειδη προσβαλλουμε μια δυνατη προσωπικοτητα για το συλλογο τον τσουμανη κωστα που ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και σκιζεται για αυτον,θα θελα να μη με ξανα αποκαλεσεις ετσι γιατι καπελωνω την τεραστια του προσπαθεια..δευτερον αφου εχεις ανυσηχιες για μενα φετος που μαλλον θα χω ξεσαπισει απο τους εδω και 4 χρονια σοβαρους τραυματισμους λογω του τροχαιου που ειχα και για παρτυ σου θα κοιταξω να μην εκτεθω και να ειμαι ανταγωνιστικος βαζοντας και εγω ενα λιθαρακι με την μικρη συμμετοχη μου.....ευχομαι να τα πουμε στο γηπεδο παιχτουρα
kryono
QUOTE(POLIS KALLITHEAS @ Jul 21 2010, 09:51 ) *
ο πολις εμφανιζεται ακλονητο φαβορι . εχει πολυ καλο ροστερ αλλα εχει και καποια προβληματακια λιγο πολυ γνωστα. τζιωτης παπαδοπουλος αν παιζουν μαζι στο 1-2 ειναι κοντη σχετικα ομαδα. ερωτηματικο η συμμετοχη το προεδρου αλλα και η ηλικια του μαρκοπουλου αν και μαλλον για 2ο τον υπολογιζει . αλλο ερωτηματικο ειναι ο προπονητης γιατι ειναι απειρος για πρωταθλητισμο σε αυτην την κατηγορια.

καλημερα ποια ειναι τα προβληματακια ρε λεβεντια?Οτι ειναι μεγαλος ο μαρκοπουλος που και στα 36 ειναι απο τους πρωτους στην προπονηση στο γηπεδο και απο τους καλυτερους στην ομαδα,ο Λουντζης σε χαλαει που παιζει μπασκετ 30 χρνια μπασκετ στην εσκα-εσκανα και ειναι μακραν ο πρωτος σκορερ στην ιστορια της εσκανα?και μην ξεχνας εχουν παρει πρωταθλημα στην κατηγορια αυτη πολυ χειροτερα ονοματα που δεν ειχαν να δωσουν τιποτα στο ταλαιπωρημενο μας αθλημα..τωρα για μενα ποιο ειναι το ερωτηματικο?πρωτον αμετανοητε επειδη προσβαλλουμε μια δυνατη προσωπικοτητα για το συλλογο τον τσουμανη κωστα που ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και σκιζεται για αυτον,θα θελα να μη με ξανα αποκαλεσεις ετσι γιατι καπελωνω την τεραστια του προσπαθεια..δευτερον αφου εχεις ανυσηχιες για μενα φετος που μαλλον θα χω ξεσαπισει απο τους εδω και 4 χρονια σοβαρους τραυματισμους λογω του τροχαιου που ειχα και για παρτυ σου θα κοιταξω να μην εκτεθω και να ειμαι ανταγωνιστικος βαζοντας και εγω ενα λιθαρακι με την μικρη συμμετοχη μου.....ευχομαι να τα πουμε στο γηπεδο παιχτουρα

απλα γατουλης.....
aetoskallitheas
[quote name='polutalantos' date='Jul 20 2010, 18:06 ' post='422404']
ΑΕΤΟΣ: Μονο με τον Σκληρο στον παγκο και αφου εφυγαν ολοι οι παιχτες του δυστυχως πολυ φοβαμαι πως θα ειναι απο τις ομαδες που δεν θα σωθουν!



Ανεξαρτητα με το τελικο αποτέλεσμα που κανεις δε γνωρίζει σε ενημερώνω ότι έφυγαν 4 παικτες (χατζηδακης,βαρδαλος,καρατανας,κουτσουβας) ήρθαν 4 για να καλύψουν τις ιδιες θέσεις και 10* παρέμειναν απο πέρυσι,συν καποιες προσθηκες παιδιων της ομάδος που για διάφορους λόγους δεν ήταν πέρυσι ενεργοι.
Η πορεία της ομάδος εξαρτάται αποκλειστικά απο τη διάθεση των παιδιών (ολων των ομάδων) και η κατηγορία δεν προσφέρεται για μισθοφόρους και εξαρτάται απο την ενεργεια το παθος και τη δίψα για μπάσκετ.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 1991 1 *
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 1 new
ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1-2 *
ΓΚΙΟΒΑΣΩ ΕΡΒΙΣ 2-3*
ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΤΑΣΟΣ 2-3*
ΓΚΡΙΤΖΑΣ ΑΛΚΗΣ 2-3*
ΝΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 3 new
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ 3*
ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3-4
ΤΡΟΥΠΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1991 4*
ΛΕΜΠΟΤΕΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 1991 4
ΜΠΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 5 *
ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ 1991 3 new
ΓΚΙΓΚΝΟΡΙ ΕΡΒΙΣ 1991 4-5 new
ΚΟΝΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 1992 4-5 εφηβ.
ΛΑΔΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ 4
ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 4-5*
ΜΑΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2-3 *
Τα ονόματα δεν κερδίζουν τα πρωταθλήματα και όταν η άνοδος έρθει για μια ομάδα απο τις 'μεγάλες΄μεταγραφές,άποψη δική μου είναι ότι του χρόνου θα θέλουν πιο 'μεγάλες μεταγραφές για να σωθούν.Και εαν υπάρχουν τα χρήματα κάλώς να προχωρήσουν αλλα εαν δεν υπάρχουν??που δεν υπαρχουν! Μπασκετάκι είναι, και η ουσία βρίσκετε στην βάση κάθε ομάδος,όποια ομάδα έχει βασικό κορμό δικό της έχει και μέλλον και εαν αυτός ο βασικός κορμός δεν αξίζει μια κατηγορία πας παρακάτω εαν αξίζει πας παραπάνω και κάνεις καποιες προσθήκες.Οι μεταγραφές είναι προσθήκες που πολλες φορές κάνουν και τη διαφορά αλλα οι περισσότερες ομάδες είναι συνοικιακές ,ποιός ο σκοπος να κάνεις κάθε χρόνο 10 μεταγραφές.το μπασκετ 'γυρίζει ' πολυ πίσω και κάποιοι πρέπει να το καταλάβουν όσο είναι νωρίς.
tzoumanis
smiley.gif ο τσιριδης φετος στην βαρη και ο δεβεζογλου στον φοινικα περαια. η βαρη φετος σιγουρη ανοδο με το πολυ 3 ηττες. smiley.gif
gate14
Ημουν διακοπες επεστρεψα και ενημερωνω πως παικτες του Εθνικου ειναι επισης οι ...
Μαριος Βαθρακοκοιλης απο τον Αμυντα και Παναγιωτης Τσατσανης απο την Αναγεννηση Πετραλωνων (ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 )
POLIS KALLITHEAS
QUOTE(tzoumanis @ Jul 21 2010, 15:07 ) *
smiley.gif ο τσιριδης φετος στην βαρη και ο δεβεζογλου στον φοινικα περαια. η βαρη φετος σιγουρη ανοδο με το πολυ 3 ηττες. smiley.gif



Τσιριδη για ηλιουπολη ξερω
gate14
QUOTE(PetranG3 @ Jul 21 2010, 01:44 ) *
Να σας ανακοινωσουμε λοιπον κι εμεις το φετινο ροστερ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ.

Ευτυχη νεα της τελευταιας στιγμης : Απο την περσινη ομαδα, ανανεωσε και συνεχιζει ο ΝΤΑΚΟΥΛΙΑΣ, ο οποιος ειχε πολυ καλη χρονια στη Γ' Εθνικη περσυ και θα βοηθησει παρα πολυ στη φετινη προσπαθεια.

Απο κει και περα, στην ομαδα μας ηρθαν οι :
ΠΡΙΝΕΑΣ (Π. ΦΑΛΗΡΟ)
ΝΤΟΚΟΣ (ΜΙΛΩΝΑΣ)
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ (ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.)
ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ (ΙΛΙΟΝ)
ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ (ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)
ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ (ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΟΡΩΝ)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΙΛΙΟΝ)

Το ροστερ συμπληρωνεται απο τους ηδη υπαρχοντες παικτες του συλλογου μας :
ΛΙΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΚΛΗΣ
ΜΑΛΑΦΕΚΑΣ
ΓΑΛΙΤΗΣ
ΖΗΣΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΣ
ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΡΤΖΟΓΛΟΥ


Η ομαδα γινεται προσπαθεια να παρουσιαστει οσο το δυνατον πιο ανταγωνιστικη γινεται φετος. Στοχος ειναι, εντος του γηπεδου να αποδειξουμε την αξια μας. Με τον κοσμο μας στο πλευρο μας δεν εχουμε να φοβηθουμε τα μεγαλυτερα μπατζετ αλλαων ομαδων που παρουσιαζονται ως φαβορι στην κατηγορια.
Αυτη η χρονια ειναι πολυ ιδιαιτερη για τον ΙΩΝΙΚΟ. Φετος θα κινηθει αυστηρα βασει εσοδων - εξοδων, προλαβαινοντας ενδεχομενα ''κανονια'' στα μεσα στης χρονιας, οπως μπορει να συμβει σε αλλες ομαδες. Ηδη, σχεδον ολα τα περσινα οφειλουμενα εχουν εξοφληθει και η ομαδα θα πορευτει χωρις αυτον τον βραχνα στη νεα αγωνιστικη περιοδο. Το ευτυχημα ειναι οτι αυτον τον ''αερα αλλαγης'' ως προς τη νοοτροπια, το συμμεριζονται τοσο οι παικτες που στελεχωνουν φετος το ροστερ μας οσο και ο κοσμος που παραμενει κοντα στην ομαδα

Καλη αγωνιστικη χρονια να εχουμε. Ελπιζουμε, στο τελος της σεζον να χαμογελαμε, διοτι βασει της ιστοριας αυτης της ομαδας, δεν αξιζουμε να παιζουμε εδω...Αν μη τι αλλο, θα απολαυσουμε αυτην την περιηγηση, στις γειτονιες του Πειραια κατα βαση, της Αθηνας και οπου αλλου παιξουμε...Ελπιζουμε, μ' αυτον τον τροπο, η ομαδα να ξαναβρει παλι την ταυτοτητα της και να αναγγενηθει μεσα απο τις σταχτες της...και βεβαια να συνειδητοποιησει ποια πολη και ποιον κοσμο εκπροσωπει...


Ο Καββαδας εφυγε ?Αν ναι σε ποια ομαδα πηγε?
kryono
QUOTE(POLIS KALLITHEAS @ Jul 21 2010, 15:28 ) *
Τσιριδη για ηλιουπολη ξερω

ο γατουλης εχει παλι δικιο...
ο τσιριδης Ηλιουπολη ...
πιστεψτε με οτι για να το λεω κατι ξερω...
Blue1965White
Ο Καββαδάς παραμένει αθλητής του Ιωνικού.
ametanoitos
QUOTE(PetranG3 @ Jul 21 2010, 01:44 ) *
δεν εχουμε να φοβηθουμε τα μεγαλυτερα μπατζετ αλλαων ομαδων που παρουσιαζονται ως φαβορι στην κατηγορια.
Αυτη η χρονια ειναι πολυ ιδιαιτερη για τον ΙΩΝΙΚΟ. Φετος θα κινηθει αυστηρα βασει εσοδων - εξοδων, προλαβαινοντας ενδεχομενα ''κανονια'' στα μεσα στης χρονιας, οπως μπορει να συμβει σε αλλες ομαδες. Ηδη, σχεδον ολα τα περσινα οφειλουμενα εχουν εξοφληθει και η ομαδα θα πορευτει χωρις αυτον τον βραχνα στη νεα αγωνιστικη περιοδο. Το ευτυχημα ειναι οτι αυτον τον ''αερα αλλαγης'' ως προς τη νοοτροπια, το συμμεριζονται τοσο οι παικτες που στελεχωνουν φετος το ροστερ μας οσο και ο κοσμος που παραμενει κοντα στην ομαδα

Καλη αγωνιστικη χρονια να εχουμε. Ελπιζουμε, στο τελος της σεζον να χαμογελαμε, διοτι βασει της ιστοριας αυτης της ομαδας, δεν αξιζουμε να παιζουμε εδω...Αν μη τι αλλο, θα απολαυσουμε αυτην την περιηγηση, στις γειτονιες του Πειραια κατα βαση, της Αθηνας και οπου αλλου παιξουμε...Ελπιζουμε, μ' αυτον τον τροπο, η ομαδα να ξαναβρει παλι την ταυτοτητα της και να αναγγενηθει μεσα απο τις σταχτες της...και βεβαια να συνειδητοποιησει ποια πολη και ποιον κοσμο εκπροσωπει...

φιλε μου σιγουρα ο ιωνικος δεν εχει να φοβηθει τιποτα απο το μπατζετ αλλων ομαδων . το λεει και η λεξη μπατζετ. για οποιον ξερει σημαινει κατι που υπολογιζεις να εχεις κι οχι που εχεις ηδη. βλεπω οτι γραφεις συνεχεια για κανονια σε αλλες ομαδες την ωρα που ομολογεις πιο κατω σχεδον ολα τα περσινα εχουν εξοφληθει που σημαινει εστω και λιγα οτι υπαρχουν. γιατι καθεσαι και λες για αλλους που ΘΑ βαρεσουν κανοπια την ωρα που τα εχεις κανει αλλες χρονιες. ευχομαι να τα καταφερεις φετος αλλα μεχρι να τα καταφερεις και να αποκτησεις παλι αξιοπιστο ονομα στην πιατσα ασε τις εξυπναδες. ο ιωνικος εχει ενδοξη ιστορια και σεβαστη αλλα αυτην την στιγμη γραφει οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο μετον αρη νικαιας την δραπετσωνα τον πολις τον πρωτεα και ολλες τις αλλες ομαδες που παιζουν τωρα στην α . τα περασμενα μεγαλεια εκτος απο υπερηφανο που πρεπει να σε κανουν πρεπει να σε μελαγχολουν για το παρον.
φετος ερχεται πολυ δυσκολη χρονια και το πιο ΛΟΓΙΚΟ ειναι να υπαρξουν καθυστερησεις απο ολες τις ομαδες γι αυτο μικρο καλαθακι. πρωτα το μυαλο και μετα η γλωσσα

QUOTE(POLIS KALLITHEAS @ Jul 21 2010, 08:51 ) *
καλημερα ποια ειναι τα προβληματακια ρε λεβεντια?Οτι ειναι μεγαλος ο μαρκοπουλος που και στα 36 ειναι απο τους πρωτους στην προπονηση στο γηπεδο και απο τους καλυτερους στην ομαδα,ο Λουντζης σε χαλαει που παιζει μπασκετ 30 χρνια μπασκετ στην εσκα-εσκανα και ειναι μακραν ο πρωτος σκορερ στην ιστορια της εσκανα?και μην ξεχνας εχουν παρει πρωταθλημα στην κατηγορια αυτη πολυ χειροτερα ονοματα που δεν ειχαν να δωσουν τιποτα στο ταλαιπωρημενο μας αθλημα..τωρα για μενα ποιο ειναι το ερωτηματικο?πρωτον αμετανοητε επειδη προσβαλλουμε μια δυνατη προσωπικοτητα για το συλλογο τον τσουμανη κωστα που ειναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και σκιζεται για αυτον,θα θελα να μη με ξανα αποκαλεσεις ετσι γιατι καπελωνω την τεραστια του προσπαθεια..δευτερον αφου εχεις ανυσηχιες για μενα φετος που μαλλον θα χω ξεσαπισει απο τους εδω και 4 χρονια σοβαρους τραυματισμους λογω του τροχαιου που ειχα και για παρτυ σου θα κοιταξω να μην εκτεθω και να ειμαι ανταγωνιστικος βαζοντας και εγω ενα λιθαρακι με την μικρη συμμετοχη μου.....ευχομαι να τα πουμε στο γηπεδο παιχτουρα

φιλε μου αυτη ειναι η αποψη μου για την ομαδα σας και δεν εχω καμια κοντρα. αποψη μου ειναι οτι η ομαδα σας οπως κι αλλες ομαδες που εμφανιζονται ως φαβορι εχουν προβληματα που αν τα ξεπερασουν θα καταφερουν να πρωταγωνιστησουν. που ειναι το κακο. συμφωνα με την λογικη ορισμενων εδω μεσα ειστε ολοι ανικητοι. ενας θα γελασει στο τελος . και θα γελασει αυτος που ειναι πιο συγκεντρωμενος στον στοχο του και δεν μασησει στις δυσκολιες.
ο χωρος εδω ειναι για να εκφραζει καποιος την γνωμη του κι αν εκτεθει εκτεθηκε . αν θελετε κολακες να γραφετε μονοι σας για το ποσο καλοι ειστε. τωρα με επειχηρηματα οτι ο λουντζης (που δεν το ξερω τον ανθρωπο) ειναι καλος προπονητης γιατι ειναι πρωτος σκορερ στην ιστορια της εσκανα δεν βγαινει ακρη . τοτε ο καλυτερος προπονητης του κοσμου ειν;αι ο τζορντα ο γκαλης και ο οσκαρ σμιθ. εγραψα οτι οανθρωπος ειναι απειρος και αυτο αποτελει ερωτηματικο. μπορε να αναδειχθει ο καλυτερος προπονητης ολων των εποχων και μακαρι αλλα μεχρι στιγμης ειναι απειρος για τον στοχο που εχετε θεσει. κι ο ομπραντοβιτς το 1992 ηταν απειρος και το σηκωσε. δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο . τα δεδομενα αναλυουμε για να γινεται κουβεντα. στο τελος καπου θα δικαιωθουμε καπου θα εκτεθουμε αλλα δεν εχει να λεει.
υπαρχουν ισαξιες ομαδες και μην τρελαινεστε και μην αγχωνεστε. ο πιο ηρεμος πιο τυχερος πιο συγκεντρωμενος και με τις μεγαλυτερες ακρες θα τα καταφερει .
παντως αν δεν αντεχετε μια αντιθετη αποψη που δεν εινα;ι αντιθετη απλα ενας συλλογισμος να πειτε να μην ξαναγραψουμε.




tzoumanis
επιμενω οτι ο τσιριδης θα παιζει την ερχομενη σεζον με τα χρωματα της βαρης. 69.gif
tshabalala
QUOTE(Goofy-shot @ Jul 16 2010, 12:03 ) *
Εχουμε καμια προβλεψη για το πρωταθλημα της Δ' Εσκανα?? blove.gif


Συμφωα με πληροφοριες εγκυρες ο Ερμης Πειραια πηρε ισως τον καλυτερο περιφερειακο τησ κατηγοριας και δη εναν παιχτη που αλλαζει τισ ισσοροπιες!
και γινεται αυτοματος πρωτο φαβορι για Γ ψαξτε το 2ο εκει...!!
Χορευτης
QUOTE(tshabalala @ Jul 22 2010, 09:55 ) *
Συμφωα με πληροφοριες εγκυρες ο Ερμης Πειραια πηρε ισως τον καλυτερο περιφερειακο τησ κατηγοριας και δη εναν παιχτη που αλλαζει τισ ισσοροπιες!
και γινεται αυτοματος πρωτο φαβορι για Γ ψαξτε το 2ο εκει...!!



Τελικα ο Ερμης Πειραια τον πηρε τον Βλαχακη??? Μεχρι τωρα κανεις δεν βγηκε να το πει 100%... Μην εισαι τοσο σιγουρος? Ακομα κ να τον εχει κλεισει, απο μονος του για μενα δεν λεει πολλα... Βλαχακης + ΚΑΛΟΣ ΜΙΚΡΟΣ στη 5αδα ναι ειστε το ακλονητο φαβορι, αν ομως δεν εχετε καλο μικρο, τοτε τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα...
s0896612
QUOTE(tshabalala @ Jul 22 2010, 17:55 ) *
Συμφωα με πληροφοριες εγκυρες ο Ερμης Πειραια πηρε ισως τον καλυτερο περιφερειακο τησ κατηγοριας και δη εναν παιχτη που αλλαζει τισ ισσοροπιες!
και γινεται αυτοματος πρωτο φαβορι για Γ ψαξτε το 2ο εκει...!!


ρε τσαμπαλαλα το εχουμε καταλαβει οτι εισαι ο ιδιος ο Βλαχακης που γραφεις και ξαναγραφεις για τον εαυτο σου...! Το ξερουμε εισαι.... παικτης που αλλαζει τις ισορροπιες αλλα μην μας τα πρηζεις σε παρακαλω....!
θα τα πουμε στο γηπεδο.
tsoumi
QUOTE(tzoumanis @ Jul 22 2010, 17:31 ) *
επιμενω οτι ο τσιριδης θα παιζει την ερχομενη σεζον με τα χρωματα της βαρης. 69.gif



o tsiridis exei vgalei hdh deltio stin hlioupoli....
Point_Guard
bball.gif Πολύ καλό σύνολο για Ιωνικό Νίκαιας..Θα γίνει μάχη φέτος... bball.gif
stathismag
Θα συμφωνησω φιλε POINT GUARD μαζι σου....Οντως η ομαδα του ΙΩΝΙΚΟΥ εχει ενα αρκετα καλο συνολο και ειναι πολυ θετικο που αναννεωσε ο ΝΤΑΚΟΥΛΙΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ.Τον γνωριζω καλα αφου ειμασταν στο ΠΕΡΑΜΑ συμπαιχτες.Να σημειωσω οτι εχει βγει και αυτος 1ος σκορερ στην Α'ΕΣΚΑΝΑ παλαιοτερα.Καλη επιτυχια στον ιδιο και στην ομαδα του ΙΩΝΙΚΟΥ.
Swko10
QUOTE(s0896612 @ Jul 22 2010, 18:18 ) *
ρε τσαμπαλαλα το εχουμε καταλαβει οτι εισαι ο ιδιος ο Βλαχακης που γραφεις και ξαναγραφεις για τον εαυτο σου...! Το ξερουμε εισαι.... παικτης που αλλαζει τις ισορροπιες αλλα μην μας τα πρηζεις σε παρακαλω....!
θα τα πουμε στο γηπεδο.



χαχχαχαχαχα.αποκλειεται να συμβαινει κατι τετοιο!!!χαχαχαχα
POLIS KALLITHEAS
QUOTE(ametanoitos @ Jul 22 2010, 16:15 ) *
φιλε μου σιγουρα ο ιωνικος δεν εχει να φοβηθει τιποτα απο το μπατζετ αλλων ομαδων . το λεει και η λεξη μπατζετ. για οποιον ξερει σημαινει κατι που υπολογιζεις να εχεις κι οχι που εχεις ηδη. βλεπω οτι γραφεις συνεχεια για κανονια σε αλλες ομαδες την ωρα που ομολογεις πιο κατω σχεδον ολα τα περσινα εχουν εξοφληθει που σημαινει εστω και λιγα οτι υπαρχουν. γιατι καθεσαι και λες για αλλους που ΘΑ βαρεσουν κανοπια την ωρα που τα εχεις κανει αλλες χρονιες. ευχομαι να τα καταφερεις φετος αλλα μεχρι να τα καταφερεις και να αποκτησεις παλι αξιοπιστο ονομα στην πιατσα ασε τις εξυπναδες. ο ιωνικος εχει ενδοξη ιστορια και σεβαστη αλλα αυτην την στιγμη γραφει οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο μετον αρη νικαιας την δραπετσωνα τον πολις τον πρωτεα και ολλες τις αλλες ομαδες που παιζουν τωρα στην α . τα περασμενα μεγαλεια εκτος απο υπερηφανο που πρεπει να σε κανουν πρεπει να σε μελαγχολουν για το παρον.
φετος ερχεται πολυ δυσκολη χρονια και το πιο ΛΟΓΙΚΟ ειναι να υπαρξουν καθυστερησεις απο ολες τις ομαδες γι αυτο μικρο καλαθακι. πρωτα το μυαλο και μετα η γλωσσα


φιλε μου αυτη ειναι η αποψη μου για την ομαδα σας και δεν εχω καμια κοντρα. αποψη μου ειναι οτι η ομαδα σας οπως κι αλλες ομαδες που εμφανιζονται ως φαβορι εχουν προβληματα που αν τα ξεπερασουν θα καταφερουν να πρωταγωνιστησουν. που ειναι το κακο. συμφωνα με την λογικη ορισμενων εδω μεσα ειστε ολοι ανικητοι. ενας θα γελασει στο τελος . και θα γελασει αυτος που ειναι πιο συγκεντρωμενος στον στοχο του και δεν μασησει στις δυσκολιες.
ο χωρος εδω ειναι για να εκφραζει καποιος την γνωμη του κι αν εκτεθει εκτεθηκε . αν θελετε κολακες να γραφετε μονοι σας για το ποσο καλοι ειστε. τωρα με επειχηρηματα οτι ο λουντζης (που δεν το ξερω τον ανθρωπο) ειναι καλος προπονητης γιατι ειναι πρωτος σκορερ στην ιστορια της εσκανα δεν βγαινει ακρη . τοτε ο καλυτερος προπονητης του κοσμου ειν;αι ο τζορντα ο γκαλης και ο οσκαρ σμιθ. εγραψα οτι οανθρωπος ειναι απειρος και αυτο αποτελει ερωτηματικο. μπορε να αναδειχθει ο καλυτερος προπονητης ολων των εποχων και μακαρι αλλα μεχρι στιγμης ειναι απειρος για τον στοχο που εχετε θεσει. κι ο ομπραντοβιτς το 1992 ηταν απειρος και το σηκωσε. δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο . τα δεδομενα αναλυουμε για να γινεται κουβεντα. στο τελος καπου θα δικαιωθουμε καπου θα εκτεθουμε αλλα δεν εχει να λεει.
υπαρχουν ισαξιες ομαδες και μην τρελαινεστε και μην αγχωνεστε. ο πιο ηρεμος πιο τυχερος πιο συγκεντρωμενος και με τις μεγαλυτερες ακρες θα τα καταφερει .
παντως αν δεν αντεχετε μια αντιθετη αποψη που δεν εινα;ι αντιθετη απλα ενας συλλογισμος να πειτε να μην ξαναγραψουμε.



ποτε δεν ειπαμε οτι ειμαστε η καλυτερη ομαδα..ισα ισα δεν μας χρηζω και φαβορι κ θα ταν τουλαχιστο γραφικο να ειπωθει κατι τετοιο.αλλωστε θα ναι τοσο δυνατο το πρωταθλημα φετος που λιγο ατυχος να σαι εκει που πας για ανοδο μπορει και κ να πεσεις φετος.μη ξεχναμε τι επαθαν τα μεγαρα φετος...και αναγνωριζω οτι και εμεις οπως ολες οι ομαδες εχουμε αρκετες αδυναμιες.ευχομαστε να πανε ολα καλα και να ευχαριστηθουμε πρωτα απο ολα ολοι το μπασκετακι...και να μαστε καλα και υγειοις
don3pleta
QUOTE(s0896612 @ Jul 22 2010, 17:18 ) *
ρε τσαμπαλαλα το εχουμε καταλαβει οτι εισαι ο ιδιος ο Βλαχακης που γραφεις και ξαναγραφεις για τον εαυτο σου...! Το ξερουμε εισαι.... παικτης που αλλαζει τις ισορροπιες αλλα μην μας τα πρηζεις σε παρακαλω....!
θα τα πουμε στο γηπεδο.


Μαγκα εγς ειμαι ο Βλαχακης και γραφω με αυτο το ονομα οπως βλεπεις!!!
Δεν εχς αναγκη να διαφημισω το ονομα μου και ουτε θα το κανω και φυσικα δεν ξερω ποιος ειναι αυτος που γραφει και ειληκρινα θα ημουν ελεος να διαφημιζα οτι πηγα σε ομαδα Δ εσκανα...!!
Στον Ερμη πηγα για συγκεκριμενους λογους λογο οτι νοεμβριο παω φανταρος και ηθελα να μην το παρατησω...
Καλη χρονια σε σενα και την ομαδα σου...!!
toro_loco
Ρε don3pleta... Θα μας τρελάνεις....

QUOTE(don3pleta @ Feb 19 2010, 21:37 ) *
Πες μας δυο λογια για το ματς Κουκου-Ηλιουπολη....
Πως πηγε το σκορ ποιος επαιξε καλα κλπ....
Γτ ηταν δυσκολο να ερθω εκει πανω να το δω!


QUOTE(jhantzop @ Feb 19 2010, 18:54 ) *
B' ΕΣΚΑ - 2ος Όμιλος - 19η αγ.

Κουκουβάουνες - Ηλιούπολη 65-59 (32-24)

Διαιτητές: Αντερριώτης, Ορφανός.
ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ (Ξεναριος): Μποτσάκος, Μωραΐτης 7, Σπανός 17 (3), Γιώτης 2, Κόκκαλης 9 (1), Παπαβασιλείου, Τζανής 3 (1), Κλεφτογιάννης, Καμπόσος, Τσενές 10 (3), Κουκλάκης 17 (3), Τσίβρας.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Ρουμελιώτης): Κάκαρης, Καλαφάτης, Χαλβατζής, Βαρβατάκος 10, Μπίρμπας 3 (1), Αργυρίδης, Βλαχάκης 10 (2), Βλουτής 7, Μπαλτάς 13, Κώνστας 16 (1), Λαυρέτζος, Σαμαράς.


Πηγή: www.basketblog.gr


24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

don3pleta
QUOTE(toro_loco @ Jul 22 2010, 22:39 ) *
Ρε don3pleta... Θα μας τρελάνεις....





24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif



Ηταν στο περιθωριο καυλαντας που καναμε με παιδια απο την ομαδα!!!
kryono
QUOTE(tzoumanis @ Jul 22 2010, 17:31 ) *
επιμενω οτι ο τσιριδης θα παιζει την ερχομενη σεζον με τα χρωματα της βαρης. 69.gif

Μην επιμενεις... δεν ξερεις... Τσιριδης Ηλιουπολη τελος...
s0896612
QUOTE(toro_loco @ Jul 22 2010, 23:39 ) *
Ρε don3pleta... Θα μας τρελάνεις....





24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif



γιατι αυτο που το βαζεις φιλε μου???.......
μαλλον και αυτο καυλαντα (!) με τα παιδια ηταν!!!!

QUOTE(don3pleta @ Jun 26 2010, 02:14 ) *
Δεν καταδίκασα την Ηλιούπολη αφού πιστεύω και εγώ ότι θα σωθεί αλλά δεν έχει δημοσιευθεί καμμία της μεταγραφή εκτός βέβαια του Μπαρδουνιώτη που επέτρεψέ μου να μήν τον έχω σε εκτίμηση αφού στην ηλικία αυτή παίζει κάτς και όχι μπάσκετ.
Καλυτερα να ενημερςνμαστε πριν πουμε ονοματα! Δεν υπαρχει θεμα Μπαρδουνιωτη Στην Ηλιουπολη απο οσο γνωριζω!
Μιλαει με αρκετους παιχτες κυριως ασσους (Διαμαντης,Μαραμενος) και 5αρια...!!
Εμαθα ο πρωτος τησ σκορερ απο περυσι φευγει φανταρος τον Νοεμβρη!
Παντως θα συμφωνησω πως ειδικα στα Πολυκλαδικα θα χανει δυσκολα αν χανει κιολας και θα ειναι πολυ καλα προπονημενη και δουλεμενη ομαδα κυριως λογο Προπονητη που νομιζω ειναι ισως ο καλυτερος τησ κατηγοριας...!


QUOTE(don3pleta @ Jul 21 2010, 23:21 ) *
Μαγκα εγς ειμαι ο Βλαχακης και γραφω με αυτο το ονομα οπως βλεπεις!!!
Δεν εχς αναγκη να διαφημισω το ονομα μου και ουτε θα το κανω και φυσικα δεν ξερω ποιος ειναι αυτος που γραφει και ειληκρινα θα ημουν ελεος να διαφημιζα οτι πηγα σε ομαδα Δ εσκανα...!!
Στον Ερμη πηγα για συγκεκριμενους λογους λογο οτι νοεμβριο παω φανταρος και ηθελα να μην το παρατησω...
Καλη χρονια σε σενα και την ομαδα σου...!!




ΕΠΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! evilmonkey.gif
don3pleta
QUOTE(s0896612 @ Jul 23 2010, 00:06 ) *
γιατι αυτο που το βαζεις φιλε μου???.......
μαλλον και αυτο καυλαντα (!) με τα παιδια ηταν!!!!







ΕΠΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! evilmonkey.gif

Βασικα δεν καταλαβαινω γτ βαζεις πιο παλια μου ποστ??
Δοξα το θεο με ξερουν αρκετοι και δε χρειαζομαι διαφημιση...
Ποσο μαλλον να διαφημισω οτι πηγα Δ εσκανα...
Ξεκολα λιγο!!
και οσο για περυσι αν δεν γραφαμε και εμεις οι γνωστοι 10 στην β εσκα δεν θα ειχε ασχοληθει κανεις...
sakiskal
Ο Βλαχακης ειναι το μπαμ των Αγγελοπουλεων....για τον σουτερ που ψαχνουνε...


Λιγα με τον καλυτερο σουτερ του Πασαλιμανιου!!!!
22ιος
Καλημέρα...

Αν και η ενότητα αναφέρεται σε μεταγραφές-rosters 2010 θα ήθελα να αναφέρω την άποψη μου όσον αφορά την ομάδα μου για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Διαβάζοντας τις απόψεις άλλων παιδιών βλέπω ότι οι περισσότεροι θεωρούν πως ο ΑΟΝΑ θα είναι χειρότερος από πέρυσι σε σημείο μάλιστα να κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Σημειώνω εκ των προτέρων πως κάθε άποψη είναι σεβαστή και δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.

Λοιπόν, όπως έχω ξαναγράψει από τον ΑΟΝΑ σε σχέση με το περσινό ρόστερ έφυγαν οι Λουλουδάκης, Δελλής, Κουτρούλης και δεν ξέρω ακόμα για το Λαγιόπουλο. Η απώλεια αυτων των παιδιών είναι σίγουρα μεγάλη. Ο Λουλουδάκης παραμένει κατά την άποψη μου ένας ποιοτικοτατος ψηλός με παραστασεις ετών στην ΕΣΚΑΝΑ αλλά και στη Γ Εθνική, ο οποίος μπορεί να προσφερει αγωνιστικά αλλά και στο κλίμα της ομάδας. Ομοίως ο Δελλής είναι χρήσιμος για κάθε ομάδα, αφού και μπάσκετ ξέρει και έχει το απαραίτητο τσαγανό για να αντιμετωπίσει και καλύτερους από αυτόν παίχτες. Ο Κουτρούλης ηταν ένας χρήσιμος ρολίστας, παιχτης του προπονητή, που βοήθαγε σε πολλά πράγματα την ομάδα. Για το Λαγιόπουλο δε θα αναφέρω κάτι διότι ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνει...Αν λείψει πάντως είναι τεραστια απώλεια από όλες τις πλευρές.

Όποιος όμως γνωρίζει την ομάδα και την παρακολουθούσε περυσι θα πρέπει να ξέρει πως οι συγκεκριμένοι παιχτες τη χρονια που περασε δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής οπότε δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να τους εντάσσει στο βασικό κορμό της ομάδας ανεξαρτητα της αγωνιστικής τους αξίας.

Η ομάδα πέρυσι στηριχτηκε σε νεαρα παιδιά και το εννοώ αυτό, αφού σε πολλά ματς στην πεντάδα παίζανε για 20-25 λεπτα και οι τρεις έφηβοι. Κάτι το οποιο πιστεύω θα γίνει και φέτος λαμβάνοντας υπόψη την προσθήκη ενος παιδιού από την περσινη παιδική ομάδα (νομίζω θα πάθετε πλάκα μόλις τον δείτε) αλλά και την παρουσία του Γκαναβία ως προπονητή.

Επιπλέον επέστρεψε ο Παπαδημητρίου, ένα παιδί πάνω από 2 μέτρα, που για μένα είναι με διαφορά ο καλύτερος αμυντικός ψηλός στην κατηγορία και ο Ψυχογυιος, που λογικά μετα τη χρονια του στον Αλιμο θα είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με παλιότερα.

Για να κλείσω εγώ δε θεωρώ ότι η ομάδα αποδυναμώθηκε. Αντίθετα θεωρώ πως θα είναι πολύ καλή καθώς στον τομέα των μικρών είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία. Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω που θα τερματίσει αλλά νομίζω πως όσοι έχουν ξεγραμμένο τον ΑΟΝΑ μαλλον βιάζονται.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα.
tarlac

Η Ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ για τη χρονιά 2010-2011 θα συνεργαστεί με τους πιο κάτω αθλητές που μετεγγράφηκαν στο δυναμικό του:

ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΤΡΑΧΩΝΕΣ) 1-2
ΛΥΤΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΤΡΑΧΩΝΕΣ)2-3
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞ.(ΤΡΑΧΩΝΕΣ)4
ΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (ΧΟΛΑΡΓΟΣ)4-5
ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ)3
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ (ΑΕ ΙΛΙΟΥ)4-5
ΠΑΖΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ)1
ΝΤΕΡΟΧΟΝΕΣΙΑΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)3-4 αποκτήθηκε με μετεγγραφή

Στην ομάδα παρέμειναν :

ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1-2
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2
ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ 1
ΧΑΡΙΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 5
ΑΝΤΩΝΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 5
ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΙΝΟΣ 2
ΘΕΟΛΟΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 4
Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι οι ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ και ΦΑΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.

Δόθηκαν από το σύλλογο με υποσχετική οι πιο κάτω :

ΒΑΡΔΑΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ)
ΚΟΥΤΣΟΥΒΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ)
ΔΟΡΟΒΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ)
ΓΚΡΙΤΖΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΓΑΣ ΠΥΡΓΟΥ)
ΓΙΑΝΝΑΚΟΔΗΜΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΑΡΜΕΝΙΚΗ)
ΑΒΡΑΑΜ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΑΡΜΕΝΙΚΗ)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ)
ΖΕΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΜΙΛΩΝ)
djapo
Παιδια γνωριζετε τις μεταγραφες που εχουν κανει οι Κυριαρχοι και ο Ατρομητος Πειραια?
Σε ποιες θεσεις εχουν ελειψεις? Πως πιστευετε οτι θα τα πανε φετος?
Παντως, χειροτερα απο οτι τα πηγανε περσυ δεν νομιζω!!! Μπορουν, πιστευω 2-3 θεσεις ψηλοτερα αν προσεξουν το ροστερ τους!
Περιμενω τισ γνωμες σας!!! bball.gif
the kid
QUOTE(reportaz @ Jul 20 2010, 22:00 ) *
Και κατι τελευταιο....!!!που πολλοι θα συμφωνησουν αλλα και πολλοι θα διαφωνησουν!!!

Σαν πολλές ελπίδες για ποιοτικά πρωταθλήματα στην ΕΣΚΑΝΑ από το Σεπτέμβρη ακούω ότι έχετε / έχουμε !
Μήπως να προσγειωθούμε από τώρα για να μην απογοητευθούμε?
Τρελλά λεφτά σε συμφωνίες "παιχταράδων", παιχταράδες 30-40+ που είχαν αποσυρθεί αλλά επιστρέφουν, Πρόεδροι που δεν έχουν τι να κάνουν το χρήμα και αγοράζουν φήμη(?), δόξα(?), Δημαρχιλίκι(?)....???

Πρώτον: Λεφτά τέλος, γιατί και όποιοι τα έβαζαν από κάπου τα έβγαζαν...Αλλά από ότι προμηνύεται ο Σεπτέμβρης θα είναι πολύ black για να συνεχίσουν να τα βγάζουν!!!

Δεύτερον: Όσοι παίχτες παίζουν για το κέφι τους και βρίσκονται σε ομάδες που απλά γουστάρουν το μπασκετάκι, μόνο αυτοί μπορούν να σώσουν τη παρτίδα...! Και συνήθως τέτοιοι είναι και πιτσιρικάδες ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30!!!...!!!

Τρίτον: Όπως λέγαν και οι αρχαίοι ημών(?) πρόγονοι,"Ουδέν κακό αμιγές καλού", ευκαιρία να ξεκαθαρίζει το τοπίο του 'ερασιτεχνικού μπάσκετ' από όλων των ειδών τα λαμόγια...!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...και ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ σε όλους ΜΑΣ!!!


Πολυ σωστη αποψη φιλε Καρβουρδιρη Κωστα του Καλαντα του Χρηστου!
(Αληθεια μηπως εχεις καμια σχεση με το ΝΙΚΟ Καλαντα του Καρβουρδιρη του Κωστα?)
Το πραγματικο μαχιμο ρεπορταζ που κανεις σε οδηγησε σε αυτη την τοσο τεκμηριωμενη αποψη?
Γιατι νομιζω πως το παιδι στο τοπικ της ΕΣΚΑ τα λεει καλυτερα!

QUOTE(HighLow @ Jul 15 2010, 18:31 ) *
Σαν πολλές ελπίδες για ποιοτικά πρωταθλήματα στην ΕΣΚΑ από το Σεπτέμβρη ακούω ότι έχετε / έχουμε !
Μήπως να προσγειωθούμε από τώρα για να μην απογοητευθούμε?
Τρελλά λεφτά σε συμφωνίες "παιχταράδων", παιχταράδες 30-40+ που είχαν αποσυρθεί αλλά επιστρέφουν, Πρόεδροι που δεν έχουν τι να κάνουν το χρήμα και αγοράζουν φήμη(?), δόξα(?), Δημαρχιλίκι(?)....???

Πρώτον: Λεφτά τέλος, γιατί και όποιοι τα έβαζαν από κάπου τα έβγαζαν...Αλλά από ότι προμηνύεται ο Σεπτέμβρης θα είναι πολύ black για να συνεχίσουν να τα βγάζουν!!!

Δεύτερον: Όσοι παίχτες παίζουν για το κέφι τους και βρίσκονται σε ομάδες που απλά γουστάρουν το μπασκετάκι, μόνο αυτοί μπορούν να σώσουν τη παρτίδα...! Και συνήθως τέτοιοι είναι και πιτσιρικάδες...!!!

Τρίτον: Όπως λέγαν και οι αρχαίοι ημών(?) πρόγονοι,"Ουδέν κακό αμιγές καλού", ευκαιρία να ξεκαθαρίζει το τοπίο του 'ερασιτεχνικού μπάσκετ' από όλων των ειδών τα λαμόγια...!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...και ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ σε όλους ΜΑΣ!!!


ΥΓ: το κολυμπι κανει καλο - ο ηλιος οχι!
Παντα φιλικα και με ρεπορταζιακους χαιρετισμους! smiley.gif icon_wave.gif
magickaminia
QUOTE(djapo @ Jul 24 2010, 17:02 ) *
Παιδια γνωριζετε τις μεταγραφες που εχουν κανει οι Κυριαρχοι και ο Ατρομητος Πειραια?
Σε ποιες θεσεις εχουν ελειψεις? Πως πιστευετε οτι θα τα πανε φετος?
Παντως, χειροτερα απο οτι τα πηγανε περσυ δεν νομιζω!!! Μπορουν, πιστευω 2-3 θεσεις ψηλοτερα αν προσεξουν το ροστερ τους!
Περιμενω τισ γνωμες σας!!! bball.gif

Απ ταλιγα που ξερω οι μεν Κυριαρχοι θα εχουν προπονητη τον Αγγελο Γεωργακη που περσι ηταν προπονητης του Ατρομητου Π. στις γυναικες και ενα μικρο διαστημα και στους ανδρες και υλικο θα ειναι το ιδιο με το περσινο με νεαρα παιδια.Ο δε Ατρομητος θα εχει προπονητη τον Παντελη Καλογριδη που ειχε ξαναναλαβει και στο παρελθον προπονητης στην ομαδα και θα στηριχθει και αυτος σε νεαρα παιδια. Δεν γνωριζω αν θα τα πανε καλυτερα απο περσι. Ομως προσωπικα για εμενα ειναι ανωφελο να συμμετεχεις σε μια κατηγορια οπως η Δ για να βγαινεις τελευταιος συνεχεια ή προτελευταιος. Ευχομαι και οι δυο ομαδες να εχουν στοχους πραγματικους και γιατι οχι να ανεβει και μια απο τις δυο. blove.gif
themis7
Apr 22 2009, 14:43 IP: 212.251.46.84 | Δημοσίευση #1451 |





-

Επειδη η χρονια τελειωνει ... Για αλλους ευχαριστα για αλλους δυσαρεστα και για αλλους μια απο τα ιδια ορμωμενος απο το post του φιλου του Εσπερου καλο θα ηταν να παρουμε τα μυνηματα της χρονιας....
Θα γραψω την γνωμη μου οπως την αισθανομαι χωρις να εχω την διαθεση να θιξω κανεναν...
Ο αθλητισμος ειναι ενα κοινωνικο φαινομενο και ως τετοιο ωφειλει να το προσεγγισει καποιος...
θεωρω οτι στον ερασιτεχνικο αθλητισμο οπως ειναι και τα σωματεια της ΕΣΚΑΝΑ κλεινει ενας κυκλος που ξεκινησε την δεκαετια του 1980...
Τοτε υπηρξε μια ανθηση των ερασιτεχνικων σωματειων ... Σε καθε γωνια δημιουργηθηκε και απο ενα μικρο ερασιτεχνικο σωματειο απο ανθρωπους που αγαπουσανε τον αθλητισμο χωρις χρηματα με μονο εφοδιο την ορεξη για να προσφερουν κυριως τον χρονο τους και τις γνωσεις τους.... Αυτα τα σωματεια πορευθηκαν για πολλα χρονια βασιζομενοι στην νεολαια τις περιοχης τους ... Φυτωρια και ταλεντα εδιναν ζωη σε αυτες τις ομαδες... Γονεις των παιδιων που επαιζαν τοτε αχολουντουσαν με τα σωματεια και στηριζαν στα μικροεξοδα που ειχαν τοτε... Τα παιδια που επαιζαν ουτε πληρωναν συνδρομες οι προπονητες των παιδικοεφηβικων δεν επαιρναν χρηματα παρα μονο την αναγνωριση της τοπικης κοινωνιας οσο για τις αντρικες ομαδες οι παιχτες επαιρναν κατι σαν οδοιπορικα και ο προπονητης ενα χαρτζιλικακι... Τα γηπεδα ακομα και σε παιχνιδια παιδικοεφηβικων ειχαν πολυ κοσμο και γενικα υπηρχε μια ρομαντικη διαθεση γυρω απο το ερασιτεχνικο μπασκετ....
Στα μεσα της δεκαετιας του 90 οπως σε ολα τα στοιχεια της καθημερινοτητας του Ελληνα ετσι και στον ερασιτεχνικο αθλητισμο εισηλθε το στοιχειο του νεοπλουτισμου... Ανθρωποι που ειχαν 5 δραχμες και μπορουσαν να αναλαβουν διοικητικες θεσεις ακομα κι αν δεν ειχαν ιδεα απο μπασκετ εμφανιζοταν ως προεδροι και ως μεσσιες... Ο ερασιτεχνικος αθλητικος και το μπασκετ εξελιχθηκαν σε μια μπιζνα .... Οι ακδημιες οργανωθηκαν με συνδρομες με σκοπο να πληρωνονται οι προπονητες στα αντρικα μπηκαν χρηματα κι ολο το τοπιο αλλαξε ... Καπιοι θελουν να πιστευουν οτι απλα εξελιχθηκε ... Εγω νομιζω οτι απλα διαβρωθηκε...
Στην αρχη υπηρχε αναπτυξη και επιπεδο ομως σιγα σιγα οι παραγοντες που δεν ειχαν τοσα χρηματα και απλα ειχαν χρονο και μερακι ειτε απομακρυνθηκαν ειτε πηραν δευτερο ρολο... Τα λεφτα ομως επειδη δεν ειναι ποτε απειρα καποια στγμη τελειωνουν ομως τα εξοδα και τα κοστη λειτουργιας παρεμειναν υψηλα μολις ο χρηματοδοτης εφευγε για δικους του λογους απο την ομαδα αρχιζε η κατρακυλα.... Παντα στην αρχη υπηρχε η προσπαθεια σωτηριας απο επιδοξους σωτηρες η απο αλλους ανθρωπους που απλα ηθελαν να βοηθησουν αλλα το μονο που γινοταν ηταν μια απλη χρονικη καθυστερηση σε μια πορεια που ειχε ηδη διαγραφει....
Ο κυκλος λοιπον αυτος σιγα σιγα κλεινει... Οι κυκλοι παντα κλεινουν με απαξιωση και με απεχθεια απεναντι σε κατι που πριν λιγα χρονια ενθουσιαζε.... Παντα ετσι γινεται...
Ο κυκλος εκλεισε και για την κοινωνια μας .... Οποιος μπορει να δει παραεξω πραγματα το αντιλαμβανεται...
Οταν κλεινει με θορυβο ενας κυκλος παντα αθορυβα ανοιγει ενας καινουργιος... Αυτο ωφειλουμε να καταλαβουμε...
Τα χρηματα στον εξω κοσμο σιγα σιγα λιγοστευουν ... Η κριση εχει ακουμπησει ολα τα στρωματα της Ελληνικης οικονομιας... Δυσκολα λοιπον θα βρισκονται ηρωες να συντηρουν τις ομαδες ... Φετος τα κανονια σε πολλες κατηγορειες ηταν μεγαλα ...
Μονο ενα 20% των ομαδων απο Γ εθνικη και κατω πληρωσαν ακριβως τις υποχρεωσεις τους... Πολλες ομαδες δεν εχουν δωσει ουτε τα μισα απο οτι εχουν υποσχεθει... Οποιος δεν καταλαβαινει οτι αυτο το μοντελο χρεωκοπησε τοτε εθελοτυφλει...
Ομαδες σαν και την δικη μας εκανε εξοδα ομαδας που διεκδικουσε ανοδο... Μια ομαδα που δεν εχει ουτε εφηβικα και παιδικα τα μαζεψε με το ζορι για να μην μηδενιστει οπως περυσι... Ομαδες οπως ο Πορφυρας ξοδεψαν 2 χρονιες ενα τσουβαλι χρηματα χωρις να μεινει παρακαταθηκη τιποτα... Απλα για τον εγωισμο της ανοδου... Ακομα και η ανοδος να ερχοταν τι θα γινοταν??? Απλα θα επρεπε να βρεθουν το καλοκαιρι αλλα 150.000 για να σωθει του χρονου η παρτιδα... Κι ο Εθνικος του χρονου παλι στην ιδια αγωνια θα ζει... Αν βγει το μπατζετ...
Το μπασκετ ομως ειναι διασκεδαση και ψυχαγωγια κι οχι αλλος ενας χωρος για να στεναχωριεται καποιος... Η ζωη αλλαζει κι ετσι ωφειλουμε να αλλαξουμε κι εμεις τον τροπο που βλεπουμε τα πραγματα... Χρειαζεται με καθαρο μυαλο να βρουμε μια πιο βιωσιμη κατασταση... Επιστροφη στις ριζες μπορει να ειναι μια λυση... Περισσοτερη ασχολια με τις ακαδημιες και με τα παιδακια γενικως... Το μπασκετ ωφειλει να δινει τροπο σκεψης στα παιδια που ασχολουνται μαζι του κι οχι αλλο ενα νεοπλουτιστικο στυλ... Περισσοτερο χρονο απο τους γονεις για τα παιδια που παιζουν μπασκετ και γενικα σε ενα αλλο τροπο ζωης μεσα απο το μπασκετ....
Απ αυτο το πρισμα οι ανθρωποι του Εσπερου δεν θα πρεπει να στεναχωριουνται για την πτωση η μη της ομαδας ... Αυτο γινεται και στον Πειραικο στον Ιωνικο στον ΣΠΟΡΤΙΓΚ στο Π.Φαληρο και αλλου... Το θεμα ειναι ποιος απ ολους θα δει πρωτος καταματα την αληθεια και θα πρωχορησει στην αλλαγη και θα γυρισει σελιδα... Για ολα αυτα τα ιστορικα σωματεια ειναι μια τεραστια ευκαιρια για μια αυτοκαθαρση και μετα απο λιγο καιρο για μια νεα ενδοξη πορεια... Ακομα και η csska που τωρα μεσουρανει περασε μια 20ετια που βολοδερνε.... Η ζωη κανει κυκλους και οσοι μενουν ενωμενοι στα δυσκολα συντομα ξαναβγαινουν στον αφρο....
Ολοι εχουμε κανει λαθη ομως απο αυτα πρεπει να διδασκομαστε κι οχι απο εγωισμο να τα επαναλαμβανουμε....






Tωρα που τελειωσαν οι μεταγραφες κι ολοι βιαζονται να χρησουν φαβορι για ανοδους και καθοδους αποφασισα να γραψω καποια πραγματα που με απασχολουν εδω και παρα πολυ καιρο για το μπασκετ και για το που οδηγηται αυτη η κατασταση...
Πιο πανω βρηκα ενα ποστ που ειχα γραψει περυσι τον Απριλιο το οποιο ηταν αρκετα προφητικο για τους μηνες που ακολουθησαν ... Το πολυ λυπηρο ειναι οτι στον χωρο μας πολλοι εξακολουθουν να μην αντιλαμβανονται την τραγικη κατασταση που εχει διαμορφωθει γυρω και απλα ετοιμαζονται για μια ακομα χρονια με φαβορι και αουτσαιντερ....
Δυστηχως και μακαρι να διαψευστω δεν θα ειναι τοσο ευκολος ο Χειμωνας που ερχεται ... Στην πραγματικη οικονομια η κριση ρευστοτητας κορυφωνεται και στις επαγγελματικες κατηγοριες του αθλητισμου τα πραγματα εχουν σκουρηνει παρα πολυ .... Ετσι λοιπον περαν του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου και του Κολοσου ολες οι αλλες ομαδες χρωστανε σχεδον την μιση περυσινη χρονια και παραπανω ... Κι οι 3 ομαδες που ανεφερα μην εχετε την εντυπωση οτι εχουν εξοφλησει πληρως τις υποχρεωσεις τους απλα λογο καλου ονοματος και φοβου δεν υπαρχουν γκρινιες προς τα εξω.... Υπαρχουν κι αλλα 6-7 Σωματεια μεχρι Γ εθνικη που αντεξαν να ειναι τυπικα οκ ... Με τους υπολοιπους τι γινεται....????
Τι να γινει??? Η φυσικη εξελιξη των πραγματων ειναι να μην μπορουν να ανταπεξελθουν στις υποχρεωσεις τους... Πως να μπορουν δηλαδη???? Την στιγμη που στην Ελλαδα πλεον 8 στις 10 επιχειρησεις ειναι ζημιογονες εσεις πως περιμενετε να μπορουν να βγαινουν οι ομαδες μπασκετ που ειναι ζημιογονες απο την φυση τους ???
Στην πραγματικη οικονομια λοιπον εχει σκασει εδω και καιρο η φουσκα κι εμεις εδω κοιμομαστε με τα τσαρουχια ... Επιτρεψαμε φετος στην ΕΣΚΑΝΑ να ανεβουν σχεδον ολα τα μπατζετ χωρις κανενας να εχειπλανο για το μελλον... Γιναν απο ολους απνωτα λαθη που πολυ φοβαμαι οτι θα πληρωθουν μεσα στην χρονια... υπαρχουν ομαδες που εστω κι αν δυσκολευτουν θα ανταπεξελθουν αλλα υπαρχουν και ομαδες που φετος υπογραψαν τις τελευταιες τους συναλαγματικες....
Το θεμα πια ειναι να τελειωσει αυτη η αρρωστη κατασταση και να δουμε εστω απο του χρονου πως θα βρεθει μια πιο ορθολογιστικη και βιωσιμη κατασταση ....
Παιδια τα 600 τα 700 και τα 1000 ευρω το μηνα απο το μπασκετ ξεχαστε τα σε αυτα τα επιπεδα ... Οποιος τα παρει και φετος καλο θα ηταν ενα χαρτονομισμα να το κορνιζαρει γιατι θα εχει συλεκτικη αξια σε λιγο...
Δεν νοειται σε μια κοινωνια ενα παιδι που κανει το χομπι του 15 ωρες την εβδομαδα να παιρνει περισσοτερα απο καποιον που δουλευει καθε μερα 10ωρα και 12ωρα και που πιθανως να εχει και 2 -3 πτυχια που εχει χρυσοπληρωσει κι εχει βγαλει καλους ο κωλος του για να τα αποκτησει... Αυτο ειναι παρα φυσιν και δεν μπορει να συνεχιστει...
Για ποσο ακομη θα μπορουμε να πηγαινουμε κοντρα με την λογικη και να πιστευουμε οτι κανουμε το σωστο...
Στην αγορα ολοι οι μισθοι επεσαν πολλοι ανθρωποι με οικογενειες χανουν καθημερινα την δουλεια τους κι εμεις εδω μοιραζουμε 500αρικα τον μηνα και λεμε ποιος θα ειναι φαβορι για ανοδο στη γ εθνικη.... Να παμε στην γ εθνικη να κανουμε τι?? να πεσουμε αυτανδροι οπως αυτοι που ανεβηκαν περυσι και προπερσι και καθε χρονο....
Το θεμα ειναι να εχουμε βιωσιμους οργανισμους....
Οι μονοι που μπορουν να κανουν κατι ειναι τα ιδια τα σωματεια ... Πρεπει να υπαρξει μια κοινη συμφωνια κυριων ολων οσων διοικουν τις ομαδες για πραγματικες λυσεις για μειωσεις εξοδων κτλ...
Εχω ξαναγραψει οτι στην ΕΣΚΑΝΑ καποιος αθλητης που αγωνιζεται πρεπει να παιρνει αυστηρα μονο τα οδοιπορικα του τα παπουτσια του τονρουχισμο του και να εχει πληρη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη .... Αυστηρα... Ολα τα αλλα ειναι παπαριες....Ολα τα αλλα ειναι εκτος πραγματικοτητας ... Αυτο ομως πρεπει να το συμφωνησουν τα σωματεια μεταξυ τους και να μην σκεφτονται κοντοφθαλμα ποιος θ ανεβει η οχι ... Γιατι ολες οι ανοδους που εγιναν τα τελευταια χρονια ηταν με πηλινα ποδια και μετα οι φαπες ηταν πολλες... Οι ομαδες πρεπει να τα βρουν μεταξυ τους και να υπαρχει συμφωνια αλλιως το τελος ειναι προ των πυλων...Η ΕΣΚΑΝΑ σαν ενωση ουτως η αλλως πια δεν προσφερει τιποτα παρα μονο μια κληρωτιδα για να γινονται οι κληρωσεις και ενα γραφειο για να απολογουνται και να τιμωρουνται οσοι δεν συμφωνουν με τα λεγομενα τους...Πλεον και τους διαιτητες οι ομαδες τους πληρωνουν ... Αρα ποιος ο λογος υπαρξης της ενωσης... Μονο για να βαζει τους εξυπνους νομους για τους 20αρηδες που τους εκμεταλευονται οι επητηδιοι μανατζερ για να εκβιαζουν τις ομαδες για 100 ευρω....Τα εχουμε ξαναπει γι αυτο το απαραδεκτο μετρο μην το ξανανοιξουμε καλυτερα...
Οι παραγοντες των ομαδων λοιπον ωφειλουν να παρουν επιτελους τα πραγατα στα χερια τους και να βγαλουν τη κατασταση απο το αδιεξοδο που δημιουργειται...
Μαλλον τιποτα δεν θα γινει κι ισως να εχασα μια ωρα ακομα πανω σ ενα πληκτρολογιο αλλα δεν πειραζει δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια χαμενη ωρα μας αλλα τουλαχιστον τα γραπτα μενουν ...
Η εποχη της αρπαχτης των ψετομανατζαρεων - προπονητων ταβερνιαρηδων και των των γνωστων του γνωστου περασε ...
Παμε παρακατω .......
3D.
ΚΑΛΗ..ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Παρά το χλωμό τοπίο που επικρατεί στο forum όσων αφορά τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου και τις διάφορες πληροφορίες περι διάλυσης,περι πρώτου φαβορί για υποβιβασμό η ακόμη και μη συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα να ενημερώσω βάσει έγκυρων πληροφοριών ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά, στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι η παραμονή και προέβει στις παρακάτω κινήσεις..

Προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Ραφαήλ Τερκεσίδης με συνεργάτη του τον Παντελή Καλογρίδη ενώ έκανε και τις εξής μεταγραφικές κινήσεις.
Πέτρου Αναστάσιος απο εφηβικό Παπάγου θέση 1
Τσιμουράκας Αλέξανδρος Ευρυάλη θέση 4-5
Σταυριανόπουλος Φώτης Ρέντης θέση 4-5
Στεφανής Δημήτρης Προφήτης Ηλίας θέση 2
Επιπλέον ήρθε και ένας έφηβος απο τον Κρόνο(μου διαφεύγει το όνομα του) θέση 2-3

Μαζί με τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα θα προσπαθήσουν να επιτύχουν τον στόχο της παραμονής και ευχόμαστε οι άνθρωποι της ομάδας να τους στηρίξουν όπως πρέπει...


Καλό ξημέρωμα και καλό καλοκαίρι σε όλους..
tsoumi
QUOTE (themis7 @ Jul 27 2010, 01:21 ) *
Apr 22 2009, 14:43 IP: 212.251.46.84 | Δημοσίευση #1451

Επειδη η χρονια τελειωνει ... Για αλλους ευχαριστα για αλλους δυσαρεστα και για αλλους μια απο τα ιδια ορμωμενος απο το post του φιλου του Εσπερου καλο θα ηταν να παρουμε τα μυνηματα της χρονιας....
Θα γραψω την γνωμη μου οπως την αισθανομαι χωρις να εχω την διαθεση να θιξω κανεναν...
Ο αθλητισμος ειναι ενα κοινωνικο φαινομενο και ως τετοιο ωφειλει να το προσεγγισει καποιος...
θεωρω οτι στον ερασιτεχνικο αθλητισμο οπως ειναι και τα σωματεια της ΕΣΚΑΝΑ κλεινει ενας κυκλος που ξεκινησε την δεκαετια του 1980...
Τοτε υπηρξε μια ανθηση των ερασιτεχνικων σωματειων ... Σε καθε γωνια δημιουργηθηκε και απο ενα μικρο ερασιτεχνικο σωματειο απο ανθρωπους που αγαπουσανε τον αθλητισμο χωρις χρηματα με μονο εφοδιο την ορεξη για να προσφερουν κυριως τον χρονο τους και τις γνωσεις τους.... Αυτα τα σωματεια πορευθηκαν για πολλα χρονια βασιζομενοι στην νεολαια τις περιοχης τους ... Φυτωρια και ταλεντα εδιναν ζωη σε αυτες τις ομαδες... Γονεις των παιδιων που επαιζαν τοτε αχολουντουσαν με τα σωματεια και στηριζαν στα μικροεξοδα που ειχαν τοτε... Τα παιδια που επαιζαν ουτε πληρωναν συνδρομες οι προπονητες των παιδικοεφηβικων δεν επαιρναν χρηματα παρα μονο την αναγνωριση της τοπικης κοινωνιας οσο για τις αντρικες ομαδες οι παιχτες επαιρναν κατι σαν οδοιπορικα και ο προπονητης ενα χαρτζιλικακι... Τα γηπεδα ακομα και σε παιχνιδια παιδικοεφηβικων ειχαν πολυ κοσμο και γενικα υπηρχε μια ρομαντικη διαθεση γυρω απο το ερασιτεχνικο μπασκετ....
Στα μεσα της δεκαετιας του 90 οπως σε ολα τα στοιχεια της καθημερινοτητας του Ελληνα ετσι και στον ερασιτεχνικο αθλητισμο εισηλθε το στοιχειο του νεοπλουτισμου... Ανθρωποι που ειχαν 5 δραχμες και μπορουσαν να αναλαβουν διοικητικες θεσεις ακομα κι αν δεν ειχαν ιδεα απο μπασκετ εμφανιζοταν ως προεδροι και ως μεσσιες... Ο ερασιτεχνικος αθλητικος και το μπασκετ εξελιχθηκαν σε μια μπιζνα .... Οι ακδημιες οργανωθηκαν με συνδρομες με σκοπο να πληρωνονται οι προπονητες στα αντρικα μπηκαν χρηματα κι ολο το τοπιο αλλαξε ... Καπιοι θελουν να πιστευουν οτι απλα εξελιχθηκε ... Εγω νομιζω οτι απλα διαβρωθηκε...
Στην αρχη υπηρχε αναπτυξη και επιπεδο ομως σιγα σιγα οι παραγοντες που δεν ειχαν τοσα χρηματα και απλα ειχαν χρονο και μερακι ειτε απομακρυνθηκαν ειτε πηραν δευτερο ρολο... Τα λεφτα ομως επειδη δεν ειναι ποτε απειρα καποια στγμη τελειωνουν ομως τα εξοδα και τα κοστη λειτουργιας παρεμειναν υψηλα μολις ο χρηματοδοτης εφευγε για δικους του λογους απο την ομαδα αρχιζε η κατρακυλα.... Παντα στην αρχη υπηρχε η προσπαθεια σωτηριας απο επιδοξους σωτηρες η απο αλλους ανθρωπους που απλα ηθελαν να βοηθησουν αλλα το μονο που γινοταν ηταν μια απλη χρονικη καθυστερηση σε μια πορεια που ειχε ηδη διαγραφει....
Ο κυκλος λοιπον αυτος σιγα σιγα κλεινει... Οι κυκλοι παντα κλεινουν με απαξιωση και με απεχθεια απεναντι σε κατι που πριν λιγα χρονια ενθουσιαζε.... Παντα ετσι γινεται...
Ο κυκλος εκλεισε και για την κοινωνια μας .... Οποιος μπορει να δει παραεξω πραγματα το αντιλαμβανεται...
Οταν κλεινει με θορυβο ενας κυκλος παντα αθορυβα ανοιγει ενας καινουργιος... Αυτο ωφειλουμε να καταλαβουμε...
Τα χρηματα στον εξω κοσμο σιγα σιγα λιγοστευουν ... Η κριση εχει ακουμπησει ολα τα στρωματα της Ελληνικης οικονομιας... Δυσκολα λοιπον θα βρισκονται ηρωες να συντηρουν τις ομαδες ... Φετος τα κανονια σε πολλες κατηγορειες ηταν μεγαλα ...
Μονο ενα 20% των ομαδων απο Γ εθνικη και κατω πληρωσαν ακριβως τις υποχρεωσεις τους... Πολλες ομαδες δεν εχουν δωσει ουτε τα μισα απο οτι εχουν υποσχεθει... Οποιος δεν καταλαβαινει οτι αυτο το μοντελο χρεωκοπησε τοτε εθελοτυφλει...
Ομαδες σαν και την δικη μας εκανε εξοδα ομαδας που διεκδικουσε ανοδο... Μια ομαδα που δεν εχει ουτε εφηβικα και παιδικα τα μαζεψε με το ζορι για να μην μηδενιστει οπως περυσι... Ομαδες οπως ο Πορφυρας ξοδεψαν 2 χρονιες ενα τσουβαλι χρηματα χωρις να μεινει παρακαταθηκη τιποτα... Απλα για τον εγωισμο της ανοδου... Ακομα και η ανοδος να ερχοταν τι θα γινοταν??? Απλα θα επρεπε να βρεθουν το καλοκαιρι αλλα 150.000 για να σωθει του χρονου η παρτιδα... Κι ο Εθνικος του χρονου παλι στην ιδια αγωνια θα ζει... Αν βγει το μπατζετ...
Το μπασκετ ομως ειναι διασκεδαση και ψυχαγωγια κι οχι αλλος ενας χωρος για να στεναχωριεται καποιος... Η ζωη αλλαζει κι ετσι ωφειλουμε να αλλαξουμε κι εμεις τον τροπο που βλεπουμε τα πραγματα... Χρειαζεται με καθαρο μυαλο να βρουμε μια πιο βιωσιμη κατασταση... Επιστροφη στις ριζες μπορει να ειναι μια λυση... Περισσοτερη ασχολια με τις ακαδημιες και με τα παιδακια γενικως... Το μπασκετ ωφειλει να δινει τροπο σκεψης στα παιδια που ασχολουνται μαζι του κι οχι αλλο ενα νεοπλουτιστικο στυλ... Περισσοτερο χρονο απο τους γονεις για τα παιδια που παιζουν μπασκετ και γενικα σε ενα αλλο τροπο ζωης μεσα απο το μπασκετ....
Απ αυτο το πρισμα οι ανθρωποι του Εσπερου δεν θα πρεπει να στεναχωριουνται για την πτωση η μη της ομαδας ... Αυτο γινεται και στον Πειραικο στον Ιωνικο στον ΣΠΟΡΤΙΓΚ στο Π.Φαληρο και αλλου... Το θεμα ειναι ποιος απ ολους θα δει πρωτος καταματα την αληθεια και θα πρωχορησει στην αλλαγη και θα γυρισει σελιδα... Για ολα αυτα τα ιστορικα σωματεια ειναι μια τεραστια ευκαιρια για μια αυτοκαθαρση και μετα απο λιγο καιρο για μια νεα ενδοξη πορεια... Ακομα και η csska που τωρα μεσουρανει περασε μια 20ετια που βολοδερνε.... Η ζωη κανει κυκλους και οσοι μενουν ενωμενοι στα δυσκολα συντομα ξαναβγαινουν στον αφρο....
Ολοι εχουμε κανει λαθη ομως απο αυτα πρεπει να διδασκομαστε κι οχι απο εγωισμο να τα επαναλαμβανουμε....






Tωρα που τελειωσαν οι μεταγραφες κι ολοι βιαζονται να χρησουν φαβορι για ανοδους και καθοδους αποφασισα να γραψω καποια πραγματα που με απασχολουν εδω και παρα πολυ καιρο για το μπασκετ και για το που οδηγηται αυτη η κατασταση...
Πιο πανω βρηκα ενα ποστ που ειχα γραψει περυσι τον Απριλιο το οποιο ηταν αρκετα προφητικο για τους μηνες που ακολουθησαν ... Το πολυ λυπηρο ειναι οτι στον χωρο μας πολλοι εξακολουθουν να μην αντιλαμβανονται την τραγικη κατασταση που εχει διαμορφωθει γυρω και απλα ετοιμαζονται για μια ακομα χρονια με φαβορι και αουτσαιντερ....
Δυστηχως και μακαρι να διαψευστω δεν θα ειναι τοσο ευκολος ο Χειμωνας που ερχεται ... Στην πραγματικη οικονομια η κριση ρευστοτητας κορυφωνεται και στις επαγγελματικες κατηγοριες του αθλητισμου τα πραγματα εχουν σκουρηνει παρα πολυ .... Ετσι λοιπον περαν του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου και του Κολοσου ολες οι αλλες ομαδες χρωστανε σχεδον την μιση περυσινη χρονια και παραπανω ... Κι οι 3 ομαδες που ανεφερα μην εχετε την εντυπωση οτι εχουν εξοφλησει πληρως τις υποχρεωσεις τους απλα λογο καλου ονοματος και φοβου δεν υπαρχουν γκρινιες προς τα εξω.... Υπαρχουν κι αλλα 6-7 Σωματεια μεχρι Γ εθνικη που αντεξαν να ειναι τυπικα οκ ... Με τους υπολοιπους τι γινεται....????
Τι να γινει??? Η φυσικη εξελιξη των πραγματων ειναι να μην μπορουν να ανταπεξελθουν στις υποχρεωσεις τους... Πως να μπορουν δηλαδη???? Την στιγμη που στην Ελλαδα πλεον 8 στις 10 επιχειρησεις ειναι ζημιογονες εσεις πως περιμενετε να μπορουν να βγαινουν οι ομαδες μπασκετ που ειναι ζημιογονες απο την φυση τους ???
Στην πραγματικη οικονομια λοιπον εχει σκασει εδω και καιρο η φουσκα κι εμεις εδω κοιμομαστε με τα τσαρουχια ... Επιτρεψαμε φετος στην ΕΣΚΑΝΑ να ανεβουν σχεδον ολα τα μπατζετ χωρις κανενας να εχειπλανο για το μελλον... Γιναν απο ολους απνωτα λαθη που πολυ φοβαμαι οτι θα πληρωθουν μεσα στην χρονια... υπαρχουν ομαδες που εστω κι αν δυσκολευτουν θα ανταπεξελθουν αλλα υπαρχουν και ομαδες που φετος υπογραψαν τις τελευταιες τους συναλαγματικες....
Το θεμα πια ειναι να τελειωσει αυτη η αρρωστη κατασταση και να δουμε εστω απο του χρονου πως θα βρεθει μια πιο ορθολογιστικη και βιωσιμη κατασταση ....
Παιδια τα 600 τα 700 και τα 1000 ευρω το μηνα απο το μπασκετ ξεχαστε τα σε αυτα τα επιπεδα ... Οποιος τα παρει και φετος καλο θα ηταν ενα χαρτονομισμα να το κορνιζαρει γιατι θα εχει συλεκτικη αξια σε λιγο...
Δεν νοειται σε μια κοινωνια ενα παιδι που κανει το χομπι του 15 ωρες την εβδομαδα να παιρνει περισσοτερα απο καποιον που δουλευει καθε μερα 10ωρα και 12ωρα και που πιθανως να εχει και 2 -3 πτυχια που εχει χρυσοπληρωσει κι εχει βγαλει καλους ο κωλος του για να τα αποκτησει... Αυτο ειναι παρα φυσιν και δεν μπορει να συνεχιστει...
Για ποσο ακομη θα μπορουμε να πηγαινουμε κοντρα με την λογικη και να πιστευουμε οτι κανουμε το σωστο...
Στην αγορα ολοι οι μισθοι επεσαν πολλοι ανθρωποι με οικογενειες χανουν καθημερινα την δουλεια τους κι εμεις εδω μοιραζουμε 500αρικα τον μηνα και λεμε ποιος θα ειναι φαβορι για ανοδο στη γ εθνικη.... Να παμε στην γ εθνικη να κανουμε τι?? να πεσουμε αυτανδροι οπως αυτοι που ανεβηκαν περυσι και προπερσι και καθε χρονο....
Το θεμα ειναι να εχουμε βιωσιμους οργανισμους....
Οι μονοι που μπορουν να κανουν κατι ειναι τα ιδια τα σωματεια ... Πρεπει να υπαρξει μια κοινη συμφωνια κυριων ολων οσων διοικουν τις ομαδες για πραγματικες λυσεις για μειωσεις εξοδων κτλ...
Εχω ξαναγραψει οτι στην ΕΣΚΑΝΑ καποιος αθλητης που αγωνιζεται πρεπει να παιρνει αυστηρα μονο τα οδοιπορικα του τα παπουτσια του τονρουχισμο του και να εχει πληρη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη .... Αυστηρα... Ολα τα αλλα ειναι παπαριες....Ολα τα αλλα ειναι εκτος πραγματικοτητας ... Αυτο ομως πρεπει να το συμφωνησουν τα σωματεια μεταξυ τους και να μην σκεφτονται κοντοφθαλμα ποιος θ ανεβει η οχι ... Γιατι ολες οι ανοδους που εγιναν τα τελευταια χρονια ηταν με πηλινα ποδια και μετα οι φαπες ηταν πολλες... Οι ομαδες πρεπει να τα βρουν μεταξυ τους και να υπαρχει συμφωνια αλλιως το τελος ειναι προ των πυλων...Η ΕΣΚΑΝΑ σαν ενωση ουτως η αλλως πια δεν προσφερει τιποτα παρα μονο μια κληρωτιδα για να γινονται οι κληρωσεις και ενα γραφειο για να απολογουνται και να τιμωρουνται οσοι δεν συμφωνουν με τα λεγομενα τους...Πλεον και τους διαιτητες οι ομαδες τους πληρωνουν ... Αρα ποιος ο λογος υπαρξης της ενωσης... Μονο για να βαζει τους εξυπνους νομους για τους 20αρηδες που τους εκμεταλευονται οι επητηδιοι μανατζερ για να εκβιαζουν τις ομαδες για 100 ευρω....Τα εχουμε ξαναπει γι αυτο το απαραδεκτο μετρο μην το ξανανοιξουμε καλυτερα...
Οι παραγοντες των ομαδων λοιπον ωφειλουν να παρουν επιτελους τα πραγατα στα χερια τους και να βγαλουν τη κατασταση απο το αδιεξοδο που δημιουργειται...
Μαλλον τιποτα δεν θα γινει κι ισως να εχασα μια ωρα ακομα πανω σ ενα πληκτρολογιο αλλα δεν πειραζει δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια χαμενη ωρα μας αλλα τουλαχιστον τα γραπτα μενουν ...
Η εποχη της αρπαχτης των ψετομανατζαρεων - προπονητων ταβερνιαρηδων και των των γνωστων του γνωστου περασε ...
Παμε παρακατω .......


themi kathe xrono kai xeirotera alla den vlepw na allazei i katastasi...wraia ta grafeis alla ta teleutaia xronia den kaneis katarxin esy o idios kati gia auto...etsi den einai?
Air 23
QUOTE(themis7 @ Jul 27 2010, 00:21 ) *
Παιδια τα 600 τα 700 και τα 1000 ευρω το μηνα απο το μπασκετ ξεχαστε τα σε αυτα τα επιπεδα ... Οποιος τα παρει και φετος καλο θα ηταν ενα χαρτονομισμα να το κορνιζαρει γιατι θα εχει συλεκτικη αξια σε λιγο...
Δεν νοειται σε μια κοινωνια ενα παιδι που κανει το χομπι του 15 ωρες την εβδομαδα να παιρνει περισσοτερα απο καποιον που δουλευει καθε μερα 10ωρα και 12ωρα και που πιθανως να εχει και 2 -3 πτυχια που εχει χρυσοπληρωσει κι εχει βγαλει καλους ο κωλος του για να τα αποκτησει... Αυτο ειναι παρα φυσιν και δεν μπορει να συνεχιστει...
Για ποσο ακομη θα μπορουμε να πηγαινουμε κοντρα με την λογικη και να πιστευουμε οτι κανουμε το σωστο...
Στην αγορα ολοι οι μισθοι επεσαν πολλοι ανθρωποι με οικογενειες χανουν καθημερινα την δουλεια τους κι εμεις εδω μοιραζουμε 500αρικα τον μηνα και λεμε ποιος θα ειναι φαβορι για ανοδο στη γ εθνικη.... Να παμε στην γ εθνικη να κανουμε τι?? να πεσουμε αυτανδροι οπως αυτοι που ανεβηκαν περυσι και προπερσι και καθε χρονο....



Ολα καλα και ωραια αυτα που λες φιλε themi ομως η αληθεια κατα τη γνωμη μου ειναι καπου στη μεση.

Εχω προλαβει την εποχη που ολοι οι αθλητες αγωνιζονταν για φραγκοδιφραγκα, εχοντας μονο τον ρουχισμο τους, τα παπουτσια και τα οδοιπορικα τους. Μην κατηγορουμε ομως μονο τους αθλητες για τις τρελες τους απαιτησεις διοτι δεν ξυπνησαν ξαφνικα ενα πρωινο του καλοκαιριου και ειπαν οτι θα ζητησουν 1000 ευρω απο την ομαδα τους. Καποιος τα προσφερε και αν οχι, καποιος δεχθηκε αυτη την απαιτηση και τα εδωσε.

Οταν ολες οι ομαδες προσεγγισαν απο εναν πλουσιο, αδαη του αθληματος και του ειπαν ''βαλε χρημα και του χρονου ανεβηκαμε και σε πεντε χρονια αντε και Α2'', εχετε μετα την απορια γιατι ανεβηκαν οι μισθοι τοσο πολυ? Εδωσες σε δυο και αυτοι μετα εγιναν 2002. Μη γελιομαστε λοιπον, οι ιδιες οι ομαδες ανεβασαν τον πυχη και στη συνεχεια καποιοι αθλητες το εκμεταλευτηκαν και προσπαθησαν να βγαλουν χρημα.

Η λυση του προβληματος ειναι επισης καπου στη μεση. Δεν μπορεις να πεις στους αθλητες οτι σου κοβω μαχαιρι το χρημα και αν σ' αρεσει, διοτι δεν θα αρεσει κανενος και πολυ απλα δεν θα ξεκινησει κανενα πρωταθλημα αφου δεν θα εχεις παιχτες. Και μη μου πειτε δεν πειραζει θα παιξουν οι πιτσιρικαδες γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρκετοι καλοι πιτσιρικαδες και ουτε ειναι πολλες οι ομαδες που εχουν ακαδημιες για να προωθησουν τα παιδακια.

Καλο θα ηταν λοιπον να επικεντρωθουμε στο να δημιουργηθουν Ακαδημιες σε ολες τις ομαδες της ΕΣΚΑΝΑ και σε λιγα χρονια τα παιδακια αυτα να απαρτιζουν τα ανδρικα τμηματα των ομαδων τους ετσι ωστε να μπορουμε να μιλαμε για καθαρα ερασιτεχνικο αθλητισμο με παιδακια που κανουν το χομπυ τους. blove.gif
Saint Jim
QUOTE(3D. @ Jul 27 2010, 01:54 ) *
ΚΑΛΗ..ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Παρά το χλωμό τοπίο που επικρατεί στο forum όσων αφορά τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου και τις διάφορες πληροφορίες περι διάλυσης,περι πρώτου φαβορί για υποβιβασμό η ακόμη και μη συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα να ενημερώσω βάσει έγκυρων πληροφοριών ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά, στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι η παραμονή και προέβει στις παρακάτω κινήσεις..

Προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Ραφαήλ Τερκεσίδης με συνεργάτη του τον Παντελή Καλογρίδη ενώ έκανε και τις εξής μεταγραφικές κινήσεις.
Πέτρου Αναστάσιος απο εφηβικό Παπάγου θέση 1
Τσιμουράκας Αλέξανδρος Ευρυάλη θέση 4-5
Σταυριανόπουλος Φώτης Ρέντης θέση 4-5
Στεφανής Δημήτρης Προφήτης Ηλίας θέση 2
Επιπλέον ήρθε και ένας έφηβος απο τον Κρόνο(μου διαφεύγει το όνομα του) θέση 2-3

Μαζί με τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα θα προσπαθήσουν να επιτύχουν τον στόχο της παραμονής και ευχόμαστε οι άνθρωποι της ομάδας να τους στηρίξουν όπως πρέπει...

Καλό ξημέρωμα και καλό καλοκαίρι σε όλους..



Οι "άνθρωποι της ομάδας" θα το τσιμπήσουν πάλι το μαρούλι απο τον δήμο . . . Μιααααααααααααα χαρά!!! 69.gif
Marina
QUOTE(themis7 @ Jul 27 2010, 01:21 ) *
Εχω ξαναγραψει οτι στην ΕΣΚΑΝΑ καποιος αθλητης που αγωνιζεται πρεπει να παιρνει αυστηρα μονο τα οδοιπορικα του τα παπουτσια του τονρουχισμο του και να εχει πληρη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη .... Αυστηρα... Ολα τα αλλα ειναι παπαριες....Ολα τα αλλα ειναι εκτος πραγματικοτητας ... Αυτο ομως πρεπει να το συμφωνησουν τα σωματεια μεταξυ τους και να μην σκεφτονται κοντοφθαλμα ποιος θ ανεβει η οχι ... Γιατι ολες οι ανοδους που εγιναν τα τελευταια χρονια ηταν με πηλινα ποδια και μετα οι φαπες ηταν πολλες... Οι ομαδες πρεπει να τα βρουν μεταξυ τους και να υπαρχει συμφωνια αλλιως το τελος ειναι προ των πυλων...Η ΕΣΚΑΝΑ σαν ενωση ουτως η αλλως πια δεν προσφερει τιποτα παρα μονο μια κληρωτιδα για να γινονται οι κληρωσεις και ενα γραφειο για να απολογουνται και να τιμωρουνται οσοι δεν συμφωνουν με τα λεγομενα τους...Πλεον και τους διαιτητες οι ομαδες τους πληρωνουν ... Αρα ποιος ο λογος υπαρξης της ενωσης... Μονο για να βαζει τους εξυπνους νομους για τους 20αρηδες που τους εκμεταλευονται οι επητηδιοι μανατζερ για να εκβιαζουν τις ομαδες για 100 ευρω....Τα εχουμε ξαναπει γι αυτο το απαραδεκτο μετρο μην το ξανανοιξουμε καλυτερα...
Οι παραγοντες των ομαδων λοιπον ωφειλουν να παρουν επιτελους τα πραγατα στα χερια τους και να βγαλουν τη κατασταση απο το αδιεξοδο που δημιουργειται...
Μαλλον τιποτα δεν θα γινει κι ισως να εχασα μια ωρα ακομα πανω σ ενα πληκτρολογιο αλλα δεν πειραζει δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια χαμενη ωρα μας αλλα τουλαχιστον τα γραπτα μενουν ...
Η εποχη της αρπαχτης των ψετομανατζαρεων - προπονητων ταβερνιαρηδων και των των γνωστων του γνωστου περασε ...
Παμε παρακατω .......


Αγαπητέ Θέμη.

Σωστά αυτά που λες. Σε παραπέμπω και εδώ : http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=422693

Η εποχή των παραγόντων όπως τους ξέραμε πέρασε ανεπιστρεπτί. Καλύτερα, αν θες την άποψή μου. Δεν μου αρέσει και η λέξη. Αρωγοί είμαστε πλέον. Μόνο αυτό.

Μην περιμένεις ποτέ οι ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ να τα βρουν μεταξύ τους. Σου μιλάω εκ πείρας. Το θέμα με τους μικρούς το έχω θίξει σε επιστολή διαμρτυρίας προς την ΕΣΚΑΝΑ όταν πρωτοεφαρμόστηκε το μέτρο, μιλώντας για αλλοίωση αποτελέσματος και άλλα όμορφα. Επίσης έχω θίξει το θέμα του παιδικού και των ακαδημιών σε άλλη επιστολή. Επειδή τίποτα δεν άλλαξε, τείνω να πιστεύω πως απλά ήμασταν από τα ελάχιστα σωματεία που διαμαρτυρηθήκαμε. Οπότε γιατί να μας ακούσουν;

Θεωρώ πως η ΕΣΚΑΝΑ μπορεί να αλλάξει. Αν το κάθε σωματείο έπαυε να κοιτάει μόνο την πάρτη του, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά...

Καλή συνέχεια σε όλους.
ΓΚΑΛΗΣ
ΝΕΑ Ο.Κ.Ε.

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Ο.Κ.Ε.-
http://wwwelefsinasbasket.blogspot.com/201...-post_1310.html

Μεταγραφές με μέλλον ο Ο.Κ.Ε.!-
http://wwwelefsinasbasket.blogspot.com/201...-post_1535.html


Το Μπάσκετ στην Ελευσίνα-
http://wwwelefsinasbasket.blogspot.com/

!Νέες ψηφοφορίες,νέες βαθμολογίες!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.