Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ 2008-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
themoss
Η ομαδα πλεον θα κατεβαινει με 3 εφηβους λογικα ισως και 4 ετσι οπως παει το πραγμα και το κακο ειναι οτι κατα τη γνωμη μου αν εξαιρεσουμε το Σικαλιδη (ο οποιος βεβαια ακομα ειναι 16-17 χρονων) οι αλλοι δεν εχουν να δωσουν κατι για το μελλον.
CHATZI
'Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά...
Πραγματικά συγκινητική προσπάθεια!!!
captain charisma
νικησαμε το παο και δεν το πηρα ειδηση? blink.gif blink.gif
sarounas
QUOTE(big dirk @ Apr 12 2009, 00:29 ) *
νικησαμε το παο και δεν το πηρα ειδηση? blink.gif blink.gif

πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που με Γιαννακίδη, Δεμερτζή, Σίμτσακ και Καυκή να έχουν από 25 λεπτά συμμετοχής ο καθένας κέρδισαν τον ΠΑΟ!
Alexmei
ε ρε κατι χρηματα που χαθηκαν στο στοίχημα rolleyes.gif
themoss
πολλα συγχαρητηρια στα παιδια... ας βρεθει καποιος να τους επιβραβευσει γι'αυτην τους την προσπαθεια και την ορεξη πουδειχνουν ακομα και υπο αυτες τις συνθηκες...
neopen32
Αγγελόπουλοι δώστε 20.000.000 euro ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΤΣΙΛΝΤΡΕΣΣ για να νικήσετε τον ΠΑΟ, που διαλύθηκε από τον ΠΑΟΚ των εφήβων και των δευτεροκλασσάτων. Επιτέλους δώστε χρόνο συμμετοχής στα ελληνόπουλα.
thrylos7
Απίστευτη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού... Δεν το περίμενε κανείς. Η όλη ατμόσφαιρα δεν προμήνυε με τίποτα αυτό που θ' ακολουθούσε... Λιγοστός κόσμος, ελάχιστη ασφάλεια (2 άτομα νομίζω ήταν σε όλο το γήπεδο για τον έλεγχο των εισιτηρίων)... γενικώς, άνοστη κατάσταση.

Στην αρχή έπαιξε όμορφα, εκμεταλλεύτηκε τα τεράστια κενά στη ρακέτα του ΠΑΟ (ελεύθερα λέι απ), αλλά παρόλο που είχε πάρει και διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, η νίκη εξακολουθούσε να φαντάζει ακατόρθωτη. Εκτός των άλλων προβλημάτων - απουσιών, είχε την ατυχία, σ' αυτό το διάστημα, να τραυματιστεί ο Τσιάρας και να φορτωθεί ο Κυρίτσης με 4 φάουλ, άρα να στερηθεί των υπηρεσιών των δύο καλύτερών του παικτών, μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τελικά βέβαια ο δεύτερος επανήλθε δριμύτερος, αργότερα και ήταν αυτός που μ' ένα καλάθι και φάουλ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ως κορύφωση της ανατροπής του ΠΑΟΚ, μιας και οι φιλοξενούμενοι είχαν φέρει το παιχνίδι σε πιο φυσιολογική κατάσταση.

Τη μεγάλη ζημιά βέβαια την έκανε ο πρώην πράσινος, Τομάσεβιτς. Εξαιρετική εμφάνιση. Χθες τα έβαζε κιόλας... Μαζί με τον Γιόνσεν έκαναν ουκ ολίγες φορές πάρτυ στη ρακέτα. Οι γηπεδούχοι μέτρησαν ούτε λίγο, ούτε πολύ 20 επιθετικά ρημπάουντ... Πολλά από αυτά ήταν μέρος ...βόλεϊ, αλλά και πάλι, όταν ο αντίπαλος πλέι μέικερ (Δεμερτζής) παίρνει 3 επιθετικά ρημπάουντ, τότε το πρόβλημα είναι τεράστιο.

Γενικότερα ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ προβληματικός χθες, για πολύ λίγο διάστημα ήταν πραγματικά στο παρκέ. Ελλείψει και των δύο πλέι μέικερ (ο Βεργίνης μπήκε 2 λεπτά, αλλά τα θαλάσσωσε και ο Ζοτς δεν τον ξαναεμπιστεύτηκε), αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα. Έκανε και στα κρίσιμα, πολλά λάθη, όπως και ο ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καθαρίσει καμιά ομάδα το παιχνίδι. Καλύτεροι, αλλά όχι σταθερά καλοί στα 45', οι Σπανούλης, Μπατίστ, Νίκολας. Ο τελευταίος αγρίεψε σε κάποια φάση, κάτι που του βγήκε και στο παρκέ (ατομιστικές ενέργειες) αλλά τον συνέτισε ο Ομπράντοβιτς. Κατά τ' άλλα, δεν ήταν και στην καλύτερή του μέρα, παρά τους πόντους του και την αρκετά ηγετική του εμφάνιση. Χθες πάντως βοήθησε και ο Χατζηβρέττας, αν και συνέχισε στο ρόλο του εξιλαστήριου θύματος, σχετικά με φάουλ...

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο όλους τους παίκτες του και πήρε τη νίκη. Σημαντικότατα τα τρίποντα των Γιαννακίδη (καυτός χθες, με δύο τρίποντα όταν η ομάδα του είχε κολλήσει) και Δεμερτζή (μετά από αρκετά άστοχα, έβαλε το σημαντικό), ο Σίμτσακ πραγματοποίησε επίσης μεστή εμφάνιση, ενώ ο Γιόνσεν, εκτός των άλλων (buzzer στην εκπνοή του 3ου δεκαλέπτου, που φαίνεται και στο βίντεο), έκοψε τον Νίκολας 1" πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Η νίκη του αυτή θύμισε αρκετά αυτή που είχε επιτύχει πριν 3 χρόνια... Με ανατροπή και παράταση, αν δεν κάνω λάθος. Εκείνη βέβαια ήταν επική ανατροπή, αλλά είχε και καλύτερη ομάδα και σε πολύ καλύτερο momentum.

Δε θυμάμαι να έχω δει από κοντά πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα νίκης ενός David...

Περισσότερα, στα βίντεο (φωτογραφίες αργότερα)...


1o ημίχρονο:




3ο δεκάλεπτο:




Τελευταία λεπτά κανονικής διάρκειας:




Τελευταίο λεπτό παράτασης:

Air Kef
QUOTE(neopen32 @ Apr 12 2009, 14:02 ) *
Αγγελόπουλοι δώστε 20.000.000 euro ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΤΣΙΛΝΤΡΕΣΣ για να νικήσετε τον ΠΑΟ, που διαλύθηκε από τον ΠΑΟΚ των εφήβων και των δευτεροκλασσάτων. Επιτέλους δώστε χρόνο συμμετοχής στα ελληνόπουλα.



"Διαλύθηκε" 24.gif

Φυσικά και θα εννοείς ότι προτιμάς να έχεις Δεμερτζή να σουτάρει το 3π αντί για Γκριρ ή Χαλπερίν.

Τέλος πάντων.

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ που εκμεταλεύτηκε στο έπακρο την νοθρότητα,αδιαφορία και τεράστια έλειψη κίνητρου λόγω μη βαθμολιγκού κινήτρου, των πρόσφατων μαχών με Σιένα και Βερολίνο και πέρνοντας το 150% από καθε παίκτη έφτασε σε μια ιστορική νίκη, λόγω της κατάστασης στην οποία έχει έρθει η ομάδα.


Υ.Γ. : thrylos7 με ψηφιακή και τα μυαλά στα κάγγελα!
X-NEC
Πω πω τι ήταν αυτό ρε παιδιά. Μπήκα στο sport24 και ήμασταν πρώτη είδηση. Δεν το πίστευα! Αυτά τα παιδιά που έχουν ταλαιπωρηθεί τόσους μήνες βρήκαν το κουράγιο να κοιτάξουν στα ισα τον Παναθηναϊκό και να πάρουν μια πολύ δύσκολη αλλα και πολύ σπουδαία νίκη η οποια θα μας βοηθήσει στην οποια πορεία έχουμε απο εδω και περα. Μακάρι να τα βλέπουν αυτά οι έχοντες παραδάκι, μπας και ξεμπερδέψουμε μια και καλή με τα διοικητικά και δούμε καμια άσπρη μέρα. Forza για Ευρωλίγκα τώρα! biggrin.gif
X-NEC
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες φιλε ευχαριστούμε, να είσαι καλά.
themoss
Και παλι bravo στην ομαδα που παρα την ηττα εδειξε ενα αξιοπρεπες προσωπο. Με ολα τα προβληματα που υπαρχουν βεβαια δεν ξερω αν θελουν οι παιχτες να μπουν στα playoffs αλλα ως τωρα εχουν δωσει αριστα δειγματα διαθεσης.
kaukasios
QUOTE(themoss @ Apr 16 2009, 14:09 ) *
Και παλι bravo στην ομαδα που παρα την ηττα εδειξε ενα αξιοπρεπες προσωπο. Με ολα τα προβληματα που υπαρχουν βεβαια δεν ξερω αν θελουν οι παιχτες να μπουν στα playoffs αλλα ως τωρα εχουν δωσει αριστα δειγματα διαθεσης.

ma για ποιον λογο να μην θελουν?πλεον παιζουν για την υστεροφημια τους και για ενα καλυτερο συμβολαιο του χρονου.
themoss
Ο απλουστερος λογος ειναι για να παν διακοπες... Μακαρι να μην το βλεπουν ετσι παντως ετσι.
kaukasios
QUOTE(themoss @ Apr 16 2009, 19:45 ) *
Ο απλουστερος λογος ειναι για να παν διακοπες... Μακαρι να μην το βλεπουν ετσι παντως ετσι.

το κινητρο ενος καλυτερου συμβολαιου του χρονου ειναι μεγαλυτερο απο αυτο των διακοπων.
Giorgos#4
τι κινητρο μπορει να εχει πλεον ο τομασεβιτς?στην ροδο φαινοταν οτι βαριοταν την ζωη του
οκ για τους υπολοιπους μπορει να υπαρχει κινητρο αλλα οσο κινητρο και να εχει ο δεμερτζης και ο καυκης δεν μπορουν να βαλουν μονοι τους τον παοκ στα πλαιυ οφ

τεσπα ας πανε συντηριτικα την επομενη χρονια απο πλευρας μπατζετ μπας και μειωθει το το οικονομικο ελειμα....
pmam
Ξέρει κανένας τι έγινε τελικά με τον Δρόσο?? huh.gif
Θα πληρώσει παίκτες ή/και κάποια χρέη, ή απλά κατάφερε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια?
themoss
Δε νομιζω να περιμενει κανεις στον Παοκ καποιο σημαντικο ποσο απ'τον Δροσσο. Το καλο ειναι οτι πολλοι απ'τους παιχτες εχουν ιδιωτικα συμφωνητικα μαζι του και δεν μπλεκεται πουθενα ο Παοκ...
themoss
Υπο τις παρουσες συνθηκες η εισοδος στα πλει οφ ειναι οτι καλυτερο μπορουσαν να κανουν οι παικτες ... Οποτε μπραβο στα παιδια που εδωσαν το μεγιστο των δυνατοτητων τους.
a bullet for your head
Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε τέτοιο διοικητικό αδιέξοδο που κάθε λύση που έρχεται στην επιφάνεια φαντάζει... ιδανική.

Ιδίως αν όντως ευσταθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Μπάνε Πρέλεβιτς στα κοινά του "Δικεφάλου". Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, ο άλλοτε σταρ του ΠΑΟΚ προτίθεται να εμπλακεί στα διοικητικά, ως επικεφαλής ομάδας επιχειρηματιών που έχουν τη θέληση να επενδύσουν χρήμα και... χρόνο.

Το όνομα που κυκλοφορεί πολύ τελευταία είναι αυτό του Γιώργου Στεργιαννόπουλου, ο οποίος ηγείται της μπασκετικής ΤΣΣΚΑ Σόφιας και κατά το παρελθόν είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να ασχοληθεί ενεργά με την ΚΑΕ χωρίς όμως ποτέ να δοθεί συνέχεια.

πηγη:contra.gr

Και παλιοτερα υπηρξε σεναριο εμπλοκης του Στεργιανοπουλου & Πρελιεβιτς.
Σιγουρα η παρουσα φαση στα διοικητικα του ΠΑΟΚ,ειναι τραγικη..
Δεν μπορω να εκφερω γνωμη,καθως δεν γνωριζω τιποτα περι Στεργιανοπουλου..η' των αλλων επιχειρηματιων..
Ενταξυ..ο Μπανε μας ειναι γνωριμος..
Ρωταω τα παιδια που ζουν στη Θεσ|νικη κ ειναι Παοκτζηδες,αν γνωριζουν κατι περισσοτερο για το ''ποιον'' Στεργιανοπουλου..
themoss
Με οσα γνωριζω δεν μπορω να πω οτι ειναι αυτο που θα ηθελε καποιος για εναν μεγαλο Παοκ. Θεωρω πως μια διοικηση τυπου Παε Παοκ με τον Μπανε προεδρο και Μπαλογιαννη Σταυροπουλο απο κοντα θα ηταν αρκετα καλο. Ο Παοκ ειτε με το Στεριανοπουλο ειτε με ενα σχημα οπως αυτο που ανεφερα δε θα εχει διαφορα. Με σωστο προγραμματισμο ενα μπατζετ του 1-1.500.000 ισως να ειναι εφικτο. Απο δευτερα και μετα τη δευτερη ηττα απο τον Παο θα ξεκινησουν οι διαδικασιες και θα δουμε ολοι τι θα γινει.
McRae
Ο Στεργιανοπουλος ειχε τα ηνια της τσσκα Σοφιας και συμφωνα με βουλγαρους δημοσιογραφους την διελυσε.Οχι απλα δεν πληρωνε τους παικτες αλλα υπηρχαν και αλλα σοβαρα προβληματα,πχ δεν υπηρχε νερο στο γηπεδο(!) και κατι αλλα τραγελαφικα για τα οποια ειχα διαβασει τον δεκεμβριο,δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε.Προσωπικα δεν βλεπω φως στο τουνελ,εν μεσω οικονομικης κρισης ποιος θα τολμησει να αναλαβει μια καταχρεωμενη εταιρεια?
thrylos7
Άλλη μια ηρωϊκή εμφάνιση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ανάλογη της πρόσφατης νίκης του επί του ΠΑΟ. Κρίμα που ο κόσμος ήταν ελάχιστος... Όχι τίποτα άλλο, ίσως να υπήρχε μεγαλύτερος σεβασμός στην προσπάθεια των γηπεδούχων... rolleyes.gif

O Παναθηναϊκός τα χρειάστηκε πάντως και μπήκε φανερά με το μυαλό του στο Βερολίνο... 10-0 σερί και γρήγορη επιστράτευση αρχικά Σάρας και μετά Διαμαντίδη. Ο πρώτος πάντως δεν ξύπνησε καλά και ήταν συνεχώς εκνευρισμένος...

Το ματς ισορρόπησε μετά το πρώτο δεκάλεπτο (22-9), όπου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο να βρουν ρυθμό, ευστόχησε στα τρίποντα, ο ΠΑΟΚ αποσυντονίστηκε κι έτσι ο ΠΑΟ πέρασε μπροστά... Η διαφορά άνοιξε πολύ στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά χάρη στους Γιόνσεν, Κυρίτση, Δεμερτζή (μεγάλη εμφάνιση έκαστος), το ματς ξαναέγινε ντέρμπι και η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 2, λίγο πριν τη λήξη. Τελικά, το χέρι του Διαμαντίδη μάζεψε άλλο ένα επιθετικό ρημπάουντ και διέλυσε τις όποιες φιλοδοξίες των γηπεδούχων για επανάληψη ενός θαύματος, μεγαλύτερου αυτή τη φορά...

Βέβαια, χθες ο Τομάσεβιτς είχε βγει εκτός παιχνιδιού από πολύ νωρίς... Καλές οι διαμαρτυρίες στους διαιτητές, αλλά μ' αυτές ξέχασε το παιχνίδι... Κι όσο ήταν αυτός παρών, ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι.

a.n.r00u *n-e*
Ο Βασίλης Σίμτσακ ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ ως ακόμη μία εναλλακτική λύση για τη ρακέτα του "δικέφαλου". Με την παρουσία του όμως στη διάρκεια της φετινής σεζόν έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ και για την ερχόμενη χρονιά έστω κι αν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ακόμη διοίκηση. Οι εμφανίσεις του όμως προσέγγισαν το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων.

Μία από αυτές είναι ο Κολοσσός Ρόδου. Οι Ροδίτες έχουν προχωρήσει σε μία πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη κάνοντάς του γνωστό το ενδιαφέρον τους. Ο Σίμτσακ προς το παρόν δε λέει όχι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αλλά ούτε και ναι αφού όπως έχει δηλώσει ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο.
Φυσικά με τις μέρες να περνούν και τα πράγματα να παραμένουν στάσιμα ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει τι θα γίνει τόσο με τον ίδιο όσο και με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο αναμένονται μετά τις εκλογές του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αν και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν γίνει γνωστές οι υποψηφιότητες για τα ηνία της ΚΑΕ.

basketblog.gr
a bullet for your head
Ο Μπανε δηλωνει οτι χανεται πολυτιμος χρονος και δεν λαμβανεται καποια πρωτοβουλια οσον αφορα τα φλεγοντα διοικητικα θεματα.
Εντωμεταξυ ειχα διαβασει πως και οι Ρεντζιας-Πετζα ειχαν ταχθει υπερ της λυσης στο να αναλαβει ο Μπανε,ο οποιος δηλωνει πως θα ηθελε τον Σουλη Μαρκοπουλο σαν προπονητη.
thrylos7
Με τον Ρεντζιά βοηθό προπονητή-παίκτη, για τη θέση του σέντερ ασφαλώς. Έτσι μάλιστα! biggrin.gif

Έχω ξεχάσει ν' ανεβάσω κάτι φωτογραφίες εδώ... 39.gif
X-NEC
QUOTE(thrylos7 @ May 16 2009, 21:39 ) *
Έχω ξεχάσει ν' ανεβάσω κάτι φωτογραφίες εδώ... 39.gif

Και τι περιμένεις; smiley.gif
x-patra
Συνελήφθη ο Δημήτρης Δρόσος!

Επιμέλεια: Γιώργος Χριστοφόρου
Δημοσίευση: 19 Μαίου 2009 10:18
Σύμφωνα δημοσιεύματα στην Μάλτα ο Δημήτρης Δρόσος συνελήφθη στην Μάλτα για υπεξαίρεση χρημάτων που αγγίζουν τις 500.000 ευρώ!

Σε μπλεξίματα φαίνεται πως βρίσκεται ο πρώην παράγοντας τόσο της μπασκετικής ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Recentpoker.com, που επικαλείται δημοσιεύματα στην Μάλτα, ο 42χρονος άνδρας στην κατάθεση του στις Αρχές της Μάλτας, αρνήθηκε την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων στην online εταιρεία στοιχημάτων που κατέχει.

Η αστυνομία από την πλευρά της αποφάσισε να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση και στην συνέχεια άσκησε δίωξη κατά του Δημήτρη Δρόσου.

Ο δικαστής ζήτησε εγγύηση 70.000 ευρώ και άλλων 5.000 στην συνέχεια από τον Δρόσο, με τον ίδιο τελικά να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο ποσό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κρατηθεί από τις Αρχές της Μάλτας.

Στην συνέχεια επικαλέστηκε σοβαρούς λόγους υγείας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρακολουθείται.

Το δικαστήριο ωστόσο έχει ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του, ενώ ζήτησε και την δέσμευση των περιουσιακών του στοιχείων.



a bullet for your head
Όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει η ανακοίνωση που θα φέρνει τον Μπάνε Πρέλεβιτς επικεφαλής της διοίκησης πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η χθεσινή συνάντηση του “Τίγρη” με τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΑΣ άναψε το… πορτοκαλί φως για να βρει επιτέλους ο Δικέφαλος τον δρόμο του με τον Μπάνε στο διοικητικό πλέον τιμόνι. Το… πράσινο θεωρείται πλέον δεδομένο. Άρτι αφιχθείς από την Σόφια βρέθηκε με τους πέντε της επιτροπής στα γραφεία του ΑΣ, με την συζήτηση να αρχίζει λίγο μετά τις 19.30 και να ολοκληρώνεται στις 21.15 πάντα υπό την… δαμόκλεια σπάθη της έναρξης του τελικού του τσάμπιονς λιγκ, αγώνα που φυσικά όλοι ήθελαν να παρακολουθήσουν. Θα χρειαστεί ακόμα μια συνάντηση, πιθανότατα σήμερα ή αύριο για να δοθεί το χρίσμα στον Πρέλεβιτς.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης τόνισε σχετικά: “Ξέρουμε όλοι ότι η κατάσταση είναι σοβαρή. Υπάρχει το ενδιαφέρον του Μπάνε Πρέλεβιτς και είχαμε μια ανοικτή και ελεύθερη συζήτηση, να δούμε τις σκέφτεται και ποια είναι η φιλοσοφία του” έλεγε ο πρόεδρος της επιτροπής, ο οποίος εξήγησε ότι αρχικά υπήρξε συμφωνία σε δύο βασικά σημεία. Στην φιλοσοφία και τις αρχές μια διοίκησης πρωτοδικείου, στην εξυγείανση, στην διαφάνεια και στην ανάγκη να μην χρεωθεί περισσότερα χρήματα ο ΠΑΟΚ. Ακόμα ο κ. Γαλατσόπουλος τόνισε ότι επήλθε συμφωνία και στην λογική ότι αυτή την φορά περιθώριο λάθους δεν υπάρχει. “Συζητήσαμε για το μπάτζετ (δεν διαφοροποιείται από τις 750 χιλ. ευρώ) και για άλλα οικονομικά θέματα, θα ξαναβρεθούμε τις επόμενες μέρες για να προχωρήσουμε και άλλωστε εμείς θα κάνουμε την εισήγηση μας στο ΔΣ του ΑΣ το οποίο και θα αποφασίσει” σχολίασε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος που πρόσθεσε ότι υπάρχει πίεση χρόνου αλλά μετά από πέντε μήνες ακυβερνησίας ο ΠΑΟΚ μπορεί να περιμένει 2-3 μέρες ακόμα. Είπε ακόμα ότι η διοίκηση πρωτοδικείου πρέπει να στηριχθεί και να έχει ξεκάθαρη λειτουργία και άμεση επαφή με τον ΑΣ. “Ο Μπάνε είναι ανοικτός στην διεύρυνση του σχήματος του. Πρώτα πρέπει να γίνει η επιλογή και μετά οι προτάσεις για τα πρόσωπα” έλεγε ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ αναφορικά με τον εμπλουτισμό του προτεινόμενου σχήματος από τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Όσο για το κεφάλαιο εκκίνησης που είναι απαραίτητο… “Συμφωνώ με την άποψη του κ. Αμοιρίδη. Η ΚΑΕ έχει λίγα έσοδα και πρέπει να βοηθηθεί από τους επώνυμους ΠΑΟΚτσήδες για να αρχίσει να κινείται κάτι, μια και τώρα δεν υπάρχει τίποτε. Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ” είπε ο κ. Γαλατσόπουλος, που θεωρεί ότι το αργότερο σε μια εβδομάδα θα τελειώσει το ζήτημα, ενώ τόνισε ότι θα ενημερωθούν και οι 10 θεματοφύλακες. Τέλος ο κ. Γαλατσόπουλος αναφορικά με το αν υπάρχει περίπτωση να κληθούν για συμμετοχή στελέχη της ομάδας Πατρίδα, είπε ότι όποιος μπορεί να βοηθήσει είναι βέβαια ότι θα γίνει αποδεκτός από τον Πρέλεβιτς. “Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την πρόταση για το καλό του ΠΑΟΚ” κατέληξε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Πρέλεβιτς: “Είμαστε κοντά”

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς βγήκε με πλατύ χαμόγελο από την αίθουσα συσκέψεων των γραφείων του ΑΣ. Στα όσα είπε, ήταν πολύ διαφορετικός από την πρόσφατη συνάντηση, όταν περιορίστηκε σε παράπονα και σε αυτά που τον ενόχλησαν. “Μιλήσαμε για τον τρόπο λειτουργίας από δω και πέρα” έλεγε ο Πρέλεβιτς και συμπλήρωσε: “Θίξαμε πολλά ζητήματα, εγώ είμαι θετικός, οι άνθρωποι ήταν λογικοί. Θα δούμε για τα κενά που έχει το τωρινό σχήμα, θα κάνουμε νέα συζήτηση και θα είναι η τελευταία. Για την ώρα δεν υπάρχει οριστική απόφαση. Έγινε μια ενημέρωση, μιλήσαμε για τον προυπολογισμό που δεν αλλάζει μετά τα όσα είπαμε το Σάββατο και αναφερθήκαμε στους ανθρώπους που χρειαζόμαστε αναφορικά με τις θέσεις στην ομάδα” τόνισε ο Μπάνε, εννοώντας την θέση του τζένεραλ μάνατζερ στην οποία θα βοηθά ο ίδιος, αυτή του τεχνικού διευθυντή και φυσικά του προπονητή. Είπε ότι δεν θα είναι ιδιοκτήτης, πόστο πολύ διαφορετικό από την προεδρία διοίκησης πρωτοδικείου, αποκάλυψε χαμογελώντας ότι έχει μερικές σκέψεις για προπονητή (πιέστηκε και απέκλεισε μερικά ονόματα, ενώ είναι γνωστό ότι θέλει τον Σούλη Μαρκόπουλο…), ενώ τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά ζητήματα να λυθούν, θεωρώντας ότι προέχει να τακτοποιηθούν τα θέματα με ΕΟΚ, Χαριτόπουλο και Παπαδάκη. “Μπορώ να πω ότι είμαστε ένα βήμα από την συμφωνία, είμαι αισιόδοξος και από την συζήτηση θεωρώ ότι είναι δεδομένη η στήριξη. Αν δεν υπάρχει, η ομάδα δεν έχει μέλλον” σχολίασε ο Πρέλεβιτς που τόνισε ακόμα ότι τα πιο σημαντικά στην δουλειά που έχει να κάνει είναι οι χορηγίες. Κατέληξε δε λέγοντας… “Πιστεύω ότι θα είμαστε ΟΚ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη” είπε ο Μπάνε Πρέλεβιτς που μόλις πάρει το χρίσμα θα κάνει και συνέντευξη τύπου. Ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία για να αναλάβει ο Πρέλεβιτς και μένει να μπουν οι τελευταίες πινελιές για να βελτιωθεί ποιοτικά και οικονομικά το όλο εγχείρημα, ενώ ο Μπάνε ήταν θετικός και στο πλαίσιο της κουβέντας για την συνεργασία με τον ΑΣ και στην λογική ότι δεν υπάρχουν εν λευκώ επιταγές.


πηγη:Metropolis fm,95.5

kaukasios
exedrasports.gr «Κάποιος να ζητήσει τα λεφτά...» 05-06-2009 Για πενταετές πλάνο μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς που «...θα έχει στόχο την πλήρη και οριστική εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πλάνο υπάρχει, χρήματα υπάρχουν, αλλά κάποιος πρέπει να τα ζητήσει. Εγώ περιμένω την απάντηση, ναι ή όχι και αν είναι όχι για ποιο λόγο είναι όχι» τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου, όπου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα

Για τον κύριο Πατρίδα:
«Αναγκάστηκα να σας καλέσω για να γίνει η αποκατάσταστη της αλήθειας, γιατί υπάρχει μια παραπληροφόρηση και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται και να κοροϊδεύει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Πρώτον δεν έχει γίνει ποτέ καμία δημιουργική συζήτηση με τον κύριο Πατρίδα για να υπάρξει διαφωνία. Διαμορφώθηκε μια ψεύτικη αντιπαλότητα χωρίς λόγο και ο μόνος που έχασε είναι ο ΠΑΟΚ. Τον Δημήτρη τον γνώρισα πριν ένα μήνα, είναι άξιος άνθρωπος και από τη στιγμή που απέσυρε το ενδιαφέρον του, αυτός που έχασε είναι ο ΠΑΟΚ».

Μήνυμα ενότητας:
«Από την πρώτη μέρα που δήλωσα ότι μπορώ να ασχοληθώ, ένα πράγμα λέω, ότι η ομάδα χρειάζεται ενότητα, δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κανέναν που θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα. Το σχήμα που πρέπει να δημιουργηθεί πρέπει να είναι ευέλικτο σχήμα, που σημαίνει μαζευτήκαμε, αποφασίσαμε, εκτελούμε. Μπορεί οι πιο σοφοί άνθρωποι να μαζευτούν και να βγάλουν την απόφαση σε 3 μήνες. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να μαζευόμαστε για να λέμε υποθετικά πράγματα χωρίς καμία ουσία, στο τέλος να φωνάζουμε ένα “ζντο” και να πάμε στα σπίτια μας».

Για το ταμείο διευκόλυνσης:
«Ειπώθηκε ότι αρνήθηκα να γίνει έλεγχος στην πιθανή διοίκηση πρωτοδικείου. Ψευδές και ανυπόστατο. Ίσα - ίσα η επιτροπή έχει προτείνει τη δημιουργία ταμείου διευκόλυνσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο όποιο ταμείο θα εισφέρουν κάποιοι φίλοι της ομάδας με διάφορα ποσά. Εγώ συμφώνησα να το διαχειρίζεται ο ΑΣ αυτό το ταμείο».

Πλάνο και χρήματα:
«Ειπώθηκε ότι η διοίκηση που πρότεινα είναι χωρίς πλάνο και χρήματα. Ψευδές και ανυπόστατο. Από την στιγμή που έχω δηλώσει ότι μπορώ να ασχοληθώ, ότι μπορώ να πάρω ευθύνη για την ομάδα, που δεν υπάρχει σήμερα και θέλει βοήθεια. Το πρώτο που έκανα ήταν να μιλήσω με τον κύριο Αμοιρίδη. Ο άνθρωπος ήταν σαφέστατος με τις χορηγίες της επόμενης χρονιάς. Εδώ και 45 ημέρες έχω δηλώσει ότι μπορώ να ασχοληθώ, παίρνοντας την ευθύνη. Ποιος μπορεί να μου αποδείξει σήμερα ότι το ταμείο της ομάδας είναι μηδέν. Έχουμε μια ομάδα που 5 μήνες δεν έχει διοίκηση, με κινδυνολογίες ότι υπάρχουν προβλήματα. Εγώ βλέπω ένα παίκτη που ο προπονητής τον έχει βάλει να παίζει και κάθε μέρα γκρινιάζει γιατί δεν βάζει πόντους. Έχουμε και έναν άλλο παίκτη που είναι στον πάγκο που δηλώνει παρών, αλλά θα πάρει προσπάθεια. Θεωρώ πως σε αυτό το διάστημα χάθηκαν και τα χρήματα».

Για επαφές με επενδυτές:
«Από τη στιγμή που δήλωσα ότι θα ασχοληθώ με έχουν πλησιάσει σοβαροί άνθρωποι και από το εξωτερικό. Επειδή είναι σοβαροί και δεν μπορούμε να τους εκθέσουμε, δεν βγήκα ποτέ μπροστά να ανακοινώσω τα ονόματα τους. Σε ότι έχω απαντήσει στην επιτροπή του ΑΣ, λέω το εξής πράγμα: Όταν θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα της υπάρχουσας κατάστασης και όταν ολοκληρώσω τον κύκλο των επαφών με υποψήφιους χορηγούς και διαφημιστικές εταιρίες τότε θα σχεδιαστεί νέο πλάνο. Πέρασαν 45 μέρες και δεν έγινε τίποτα. Οι άνθρωποι που δεν έχουν εξουσιοδότηση, εκφράζουν την γνώμη τους χωρίς ουσία και χωρίς συνέπειες.

Πενταετές πλάνο:
«Σε δεύτερη φάση και εφόσον πρώτα ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό, καταθέτω πεντατές πλάνο, που θα έχει στόχο την πλήρη και οριστική εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πλάνο υπάρχει, χρήματα υπάρχουν, αλλά κάποιος πρέπει να τα ζητήσει. Εγώ περιμένω την απάντηση, ναι ή όχι και αν είναι όχι για ποιο λόγο είναι όχι. Επειδή άγνοια κινδύνου δεν έχω, ξέρω καλά τι με περίμενε και τι θα γίνει. Εγώ θέλω να υπάρχει ουσία και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει. Είχα 2 προτάσεις, οι πρώτοι που ήρθαν ήταν οι βετεράνοι και ο δεύτερος ήταν ο κύριος Γαλατσόπουλος. Μου είπαν έλα γιατί δεν υπάρχει λύση. Από τη στιγμή που επαγγελματικά η συγκέντρωση μου ήταν αλλού απάντησα ότι πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομάδα που είμαι, για να μπορώ να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ είπα ότι δεν μπαίνω σε σχήματα. Αν δεν προσπαθήσεις δεν θα βάλεις ποτέ καλάθι».
kaukasios
Πρόεδρος Κανώτας, έξω ο Μπάνε
Του Θωμά Αυγέρη
05/06/2009 (23:00)

Ο κακός χαμός γίνεται στα γραφεία του ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή, η 5μελής επιτροπή του Ερασιτέχνη, μαζί με άτομα από τον Α.Σ., συζητούν για το μέλλον της ομάδας. Κι όχι απλά συζητούν, αλλά φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε απόφαση για τον επόμενο πρόεδρο. "Αδειάζοντας" τον Μπάνε Πρέλεβιτς, προτείνουν το μέλος του Α.Σ. Μίλτο Κανώτα, τον άνθρωπο που έχει γράψει το βιβλίο της σύγχρονης ιστορίας του "δικεφάλου". Έναν πολιτικό μηχανικό, ο οποίος θα κληθεί να ανοικοδομήσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς πήγε ενοχλημένος στα γραφεία, απαιτώντας να του δοθεί επίσημη (ας είναι και απορριπτική) απάντηση στο αίτημα που κατέθεσε, με αριθμό πρωτοκόλλου και όλες τις επισημότητες, στην οποία να αιτιολογείται η άρνηση.
Το γεγονός αυτό έχει πυροδοτήσει το κλίμα, η κατάσταση απέχει από το να χαρακτηριστεί οικογενειακή, ενώ αναμένονται εξελίξεις, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε...

Το νέο Δ.Σ.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε ειδοποιηθεί από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να του δώσει την απάντηση που ζητούσε και έτσι έφυγε ενοχλημένος, άπραγος και στην ουσία έκλεισε το... κεφάλαιό του. Αντίθετα, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει, αφού η διοίκηση θα έχει για πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο τον Μίλτο Κανώτα, ενώ μέλη της (σ.σ. ορίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα) είναι οι: Γιώργος Μαυρουδίδης, Παύλος Σαλτσίδης, Παρίσης Στογιάννης, Νίκος Τρυπάνης.
Τεχνικός Διευθυντής ανέλαβε ο Νίκος Σταυρόπουλος.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.