Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ 2008-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
CHATZI
QUOTE(laklaklak @ Sep 20 2008, 17:45 ) *
Κρίμα που δεν παίζουμε σε μια Ευρωπαϊκή διοργάνωση φέτος...

Δε πειραζει...θα μαστε ξεκουραστοι στο πρωταθλημα για να παιξουμε του χρονου εκει που πρεπει...στη ευρωλιγκα!!! biggrin.gif
ironman
απ οτι δηλωσε ο πεδουλακης στο σπορφμ δεν υπαρχει θεμα ταπουτου, ηταν εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που χαλαγε του ντιαρα. (επομενως ο ντιαρα λογιζεται ως τεσσαρι;; huh.gif )

επισης αφησε ενδεχομενο να μην αποκτηθει αλλος παικτης ουτε στις θεσεις 1-2
laklaklak
Πιστεύω ότι ο Πεδουλάκης γνωρίζει καλύτερα από όλους μας ότι η ομάδα ειδικά στη θέση 1 χρειάζεται παίκτη. Απλά πιστεύω ότι ίσως το μπάτζετ δε σηκώνει άλλο παίκτη ή ίσως περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το διαβατήριο του Ουέσον για να κινηθούν για δεύτερο ξένο (με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην κοινοτική ή ελληνική αγορά). Από εκεί και πέρα προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα πάρουμε παίκτη αμέσως μόλις ο Ουέσον πάρει το διαβατήριο.
Igor
Στην εφημεριδα "Εξεδρα" γραφει για προσπαθεια του ΠΑΟΚ να φερει τοον Σμους Παρκερ !!
thanvot
Άσσο κι έναν ψηλό ακόμα χρειαζόμαστε... Σίγουρα...
Στεναχωρήθηκα για Ταπούτο και τελευταία ελπίδα μήπως κανουν καμιά ανακοίνωση το βράδυ..
Αν δει ο Δρόσος και πολύ κόσμο μπορεί να κάνει ένα τελευταίο δωράκι. Είναι Έλληνας, όχι μεγάλος σε ηλικία και πολυεργαλείο. Φέρτε Ταπούτο στο Παλατάκι και ένα κοντό Αμερικανάκι..
Όσο για τον Smush Παρκερ, δεν πιστεύω ότι παίχτης που παίζει βασικός σε ομάδα ΝΒΑ υπάρχει περίπτωση να έρθει στον ΠΑΟΚ.
petrovic
Δηλαδή ο Ντιαρά είναι καλύτερος και χρησιμότερος παίχτης από τον Ταπούτο; Έλεος!!!δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο παίχτης (ο Ταπούτος) δε μπορεί να κλείσει σε κάποιον από τους Άρη,ΠΑΟΚ,Μαρούσι, Πανιώνιο. δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο παίχτης δεν αποσπά απο το ελληνικό μπάσκετ και τους προπονητές του(καταρχήν) και δημοσιογράφους την προσοχή που του αξίζει. εντάξει δεν παίζει την άμυνα που είναι σήμερα απαραίτητη, αλλά από την άλλη έχουμε βγάλει πολλούς ψηλούς που να συνδυάζουν όπως ο Ταπούτος αθλητικά προσόντα και τεχνική; θα τρελαθώ, δηλαδή ο Πρίντεζης που έπαιξε φέτος ολόκληρη Ολυμπιάδα είναι καλύτερος από τον Ταπούτο; τον Πανιώνιο που θα παίξει φέτος Ευρωλίγκα και χρειάζεται επειγόντως 2-3 καλούς Έλληνες παίχτες για να συγκινήσει και να μαζέψει κόσμο τον χαλάει σαν λύση ο Ταπούτος;Πείτε μια γνώμη ρε παιδιά ,με ενδιαφέρει πραγματικά. οι κολλητοί μου λένε ότι είμαι αδίκως κολλημένος με το συγκεκριμένο παίχτη που είναι καλός για να βάζει μόνο 20άρες κόντρα στο Αιγάλεω. εγώ πάντως εξακολουθώ να τον πιστεύω και θεωρώ οτι είναι ο πιο αδικημένος παίχτης της εποχής μας
Weekendman
Για τον Ταπούτο μπορεί να είναι κυρίως τρείς οι λόγοι που μια ομάδα διστάζει να τον εμπιστευτεί αλλά και ειδικότερα ο ΠΑΟΚ.
-Του δώθηκαν αρκετές ευκαιρίες Ηρακλής,Πανιώνιος, ΆΕΚ(κυρίως στην πρώτη θητεία του) και δεν τις αξιοποίησε
-Τραυματίζεται αρκετά συχνά
-Ένας προπονητής με αμυντικούς προσανατολισμούς ο Πεδουλάκης έχει ήδη δύο σημαντικούς παίκτες Κυρίτσης και Βασιλειάδης που δεν τρελένονται για άμυνα , αν πάρει και τον Ταπούτο που ούτε και αυτός είναι ο πιστός οπαδός της άμυνας θα έχει ομάδα που δεν θα ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτά που θέλει ο Πεδουλάκης, λαμβάνοντας υπόψη οτι αυτοί οι πάικτες μπορεί να είναι παίκτες πεντάδας δεν αποκλείεται να προκύψει πρόβλημα.
petrovic
Oκ το ότι δεν παίζει καλή άμυνα είναι γνωστό. Μα άμα το έκανε κι αυτό τότε θα ήτανε για Ολυμπιακό -Παναθηναϊκό. Επίσης οι χρονιές με Πανιώνιο-Ηρακλή είναι τέσσερα χρόνια πίσω. την τελευταία διετία στην ΑΕΚ ήταν ο ποιοτικότερος παίχτης της. Όσο για τους τραυματισμούς έχεις δίκιο, είναι πολύ ευάλωτος. Με αυτά και με αυτά πάντως πιστεύω ότι σε μία από τις 4 ομάδες που προανέφερα και οι οποίες θα παλέψουν για την τρίτη θέση ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ. Βλέπω μπάσκετ από το 1990 ανελλιπώς ,είμαι 25 χρονών.Ψηλό με τέτοια χαρακτηριστικα στην επίθεση δεν πιστεύω ότι είχαμε ξαναβγάλει. είναι αθλητής (τρέχει, πολύ καλό άλμα, τεράστια χέρια) και έχει επιθετικό ταλέντο και τεχνική( σπάει μέση,έχει ισορροπία στον αέρα,καλό χειρισμό μπάλας). Είναι προφανές ότι και ο ίδιος δε δούλεψε όσο έπρεπε ώστε να έχει την καριέρα που αντιστοιχούσε στα προσόντα του , αλλά είναι επίσης προφανές (για μένα )ότι το ελληνικό μπάσκετ ,με τη συγκεκριμένη σιγουρατζίδικη νοοτροπία που έχει εδώ και τόσα χρόνια (σετ παιχνίδι, έμφαση στην άμυνα, περιορισμένη αξιοποίηση του 1-1) δεν μπόρεσε να τον αξιοποιήσει όπως θα έπρεπε. Ελπίζω να μη γίνει καμιά εγκληματική ηλιθιότητα φέτος και στερηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα αυτόν τον παίχτη. Παρεμπιπτόντως ο Γιώργος ο Διαμαντόπουλος πού θα παίξει φέτος;
thrylos7
Αρκετά καλή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά Μαυροσκούφεια... Προσωπικά δεν τον περίμενα τόσο έτοιμο (όχι ότι ήταν φανταστικός), τουλάχιστον όχι πιο έτοιμο από την Ολύμπια που έχει διαμορφώσει προ πολλού το ρόστερ της.

Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος ρυθμός... πολλά φάουλ, λόγω και της τακτικής, των προπονητών των ομάδων, αλλά και των αυστηρών διαιτητών... Δεν το χαρήκαμε το ματς.. Στο πρώτο δεκάλεπτο η Ολύμπια βρέθηκε μπροστά στο σκορ, με τα τρίποντα των ξένων της, ενώ από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Τομάσεβιτς με την παρουσία του. Στη συνέχεια η ομάδα βρήκε καλύτερο ρυθμό, ο Ντιαρά ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα και ευστοχούσε σε κάθε προσπάθεια (έχω την εντύπωση ότι δεν του μετρήθηκε ένα τρίποντο), ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Τόμας οργίαζε με 4/4 τρίποντα, αλλά ήταν μόνος του... Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι απέκτησαν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα και με τον Βασιλειάδη να έχει πάρει μπρος έχτισαν και διατήρησαν μια διαφορά γύρω στους 15 πόντους μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Το δείγμα ήταν θετικό για τον ΠΑΟΚ... επιθετικά παρουσιάστηκε πολύ καλός και μάλλον δε θα 'χει ιδιαίτερο πρόβλημα σ' αυτό τον τομέα φέτος, παρόλο που ο Πεδουλάκης φημίζεται περισσότερο για την προσήλωση του στην άμυνα. Βασιλειάδης και Ντιαρά είναι σταθερές αξίες στο τρίποντο και όχι μόνο. Ο Χαρίσης αν και είχε πρόβλημα με τα φάουλ και δεν αγωνίστηκε πάρα πολύ, προσωπικά μου φάνηκε υπερπολύτιμος για τη φετινή ομάδα και σε συνδυασμό με την παρουσία Καυκή, Δεμερτζή, Γαλαζούλα (ο οποίος πήρε αρκετό χρόνο και ικανοποίησε με την απόδοσή του) και Γιαννακίδη (όταν επιστρέψει), τολμώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται ενίσχυση στο 1-2, τουλάχιστον όχι επιτακτικά. Αντιθέτως, κενά υπήρξαν στο 4, αμυντικά, αφού ο Τσιάρας δεν μπορεί να βοηθήσει όσο πρέπει στον τομέα αυτόν. Υπάρχει ο Ουέσον βέβαια, αλλά λογικά θα παίρνει χρόνο και στο πέντε, καθώς ο Τομάσεβιτς δεν μπορεί να παίξει ποιοτικά 30'. Ο Μαρμαρινός πάντως ήταν αρκετά θετικός σήμερα κι έδειξε έτοιμος και ικανός να βοηθήσει. Όσο για τον αγαπημένο μου Κέννυ, δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα και δεν είναι έτοιμος επίσης (φάνηκε σε φάσεις κυρίως που πήγε να κάνει κάτι εντυπωσιακό, αλλά δεν είχε ούτε ξεκάθαρο μυαλό, ούτε την εκρηκτικότητα), αλλά έχουμε μια ολόκληρη χρονιά να τον απολαύσουμε... Ελπίζω και αύριο... Πάντως, μαζί με τον Ντιαρά (είτε στις θέσεις 2-3, είτε στις 3-4), κάνουν την ομάδα μέσα στο παρκέ πολύ ενδιαφέρουσα!

Όσο για την Ολύμπια, φέρει άλλη μια φορά τη σφραγίδα Μπαρτζώκα. Καλή Ομάδα, με συνεργασίες, προσήλωση στην άμυνα και παίκτες που κάνουν αυτό ακριβώς που ξέρουν να κάνουν. Ο Κινγκ σήμερα με το πιο ελεύθερο παιχνίδι ήταν μάλλον παραφωνία, ενώ ο έταιρος Αμερικανός ήταν φοβερά ουσιαστικός εκτελεστικά, αποτελώντας τη Νο. 1 απειλή για τον αντίπαλο, δίχως να σπαταλά προσπάθειες. Γενικά ο Μπαρτζώκας δοκίμασε πράγματα, ενώ με το (πιο πλήρες από πέρυσι) ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, είχε την άνεση να αφήνει σημαντικούς παίκτες για αρκετή ώρα στον πάγκο. Όλα αυτά φαίνονται καλά, όμως η ομάδα έχασε και με διαφορά... Νομίζω πως η ομάδα, όπως θα έχει κάτω όριο, μια στάνταρ δηλαδή καλή απόδοση και πορεία απ' την οποία δε θα παρεκκλίνει προς το χειρότερο, έτσι θα έχει κι ένα ταβάνι στην απόδοσή της, δίχως να μπορεί να διεκδικήσει κάτι πέρα από αυτό... Αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Σήμερα πάντως ήταν κακός και ο Παπαϊωακείμ, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε μερικά από τα προηγούμενα φιλικά της ομάδας.

Όπως ήταν φυσικό ο Τερέλ Καστλ αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο Παλατάκι (1000+) και τον εξαγρίωσε, όταν πανηγύρισε επιδεικτικά το τρίποντο που μόλις ευστόχησε. Ο προπονητής του δεν το χρησιμοποίησε παρά ελάχιστα έκτοτε, αν και αυτό δε νομίζω να είχε κάποια σχέση με το συμβάν.

Η κορυφαία φάση διαδραματίστηκε μέσα σε 5 περίπου αγωνιστικά δευτερόλεπτα... Ο Σούλτζε (με τα 2 φάουλ) κάνει επιθετικό φάουλ και στην αμέσως επόμενη άμυνα, κάνει άλλο ένα, δεχόμενος μάλιστα σε χρόνο dt τεχνική ποινή! Έτσι πέρασε εκτός παιχνιδιού με συνοπτικές διαδικασίες... (να τον προσέχετε για το fantasy αυτόν... laugh.gif ). Η αλήθεια είναι ότι ασχέτως του τρόπου με τον οποίο μπορεί να διαμαρτυρήθηκε, μάλλον είχε λόγο να το κάνει.

Click to view attachment



Στον πρώτο ημιτελικό, το Μαρούσι δε συνάντησε δυσκολίες απέναντι στη ιδιαίτερα μέτρια Ραμάτ Γκαν.. Μέχρι το 15-13 οι Ισραηλινοί προσπαθούσαν να περάσουν τη μπάλα στο καλάθι, σε ανύποπτες φάσεις, ενώ απ' την άλλη πλευρά, το Μαρούσι έκανε διαγωνισμό τριπόντων, δίχως αποτέλεσμα...Περιορίζοντας αυτό το παιχνίδι και πλέον, ευστοχώντας παράλληλα στα σουτ από τα 6,25μ, με τον Γλυνιαδάκη να παίρνει περισσότερο τη μπάλα στα χέρια του και με την ομαδική άμυνα να φτάνει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, το Μαρούσι έκανε ένα σερί 24-2 (39-15) κι έκτοτε το ματς κύλησε ήρεμα, στο αγωνιστικό σκέλος, γιατί υπήρξε και μια αψιμαχία του Καλάθη μ' έναν αντίπαλό του. Η Μακάμπι ώρες ώρες δεν μπορούσε να δει το καλάθι με τίποτα... Ο Στήβενσον μάλλον αθόρυβα, φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με πολλούς πόντους, ο Πάντιους μετά το πολύ κακό ξεκίνημα επανήρθε στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Γλυνιαδάκης ήταν πάρα πάρα πολύ καλός (αλλά με όχι ιδιαίτερα αξιόλογους αντιπάλους), ενώ και ο Καλάθης ήταν καλός, χωρίς να βρεθεί σε κάποια ιδιαίτερη μέρα. Άτυχος στάθηκε ο Καϊμακόγλου ο οποίος τραυματίστηκε σε μια φάση και δεν ξαναγύρισε στον αγώνα. Πληρέσταση ομάδα το Μαρούσι, τουλάχιστον μέχρι να δούμε τις τελικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, είναι το πρώτο φαβορί για την κατάληψη την τρίτης θέσης.

Από τη Ραμάτ Γκαν, ξεχώρισε ο γνωστός μας Πορτορικανός, Καρμέλο Λι... 11 πόντους στο πρώτο ημίχρονο... και ισάριθμούς τελικά, αλλά σε σύγκριση με τους συμπάικτες του ήταν εμφανής η διαφορά ποιότητας.

Click to view attachment



Ευτυχώς που έρχεται το φεστιβάλ τραγουδιού, μήπως και δούμε κανένα καθαρισμένο καρεκλάκι επιτέλους... Τόση καλή δουλειά έξω από το παρκέ, με φωτορυθμικά, ψηφιακές διαφημίσεις, είναι κρίμα να υπάρχει αυτή η κατάσταση στα καθίσματα, τώρα που η ατμόσφαιρα πάει να γίνει αμιγώς μπασκετική (χαρακτηριστική η παρουσίαση των ομάδων, κάτι που δεν είχα ξαναδεί σ' αυτό το γήπεδο).

Αύριο λοιπόν ΠΑΟΚ - Μαρούσι, σ' ένα πολύ ενδιαφέρον ματς... Αν και είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα, διόλου απίθανο να τους δούμε σε αγώνες ...τετράδας φέτος...
a bullet for your head
Συμφωνα με την ιστοσελιδα EUROBASKET,ο ΠΑΟΚ κ ο Ταπουτος,συμφωνησαν στους οικονομικους ορους..αλλη μια επιτυχια,για την καινουργια διοικηση!
ironman
QUOTE
Τον αμερικανό πλέι μέικερ Τόνι Ακινς φέρνει τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ο 28χρονος Ακινς (1μ.80) που πέρσι αγωνίστηκε στην ΚΚ Σπλιτ, θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και να πάρει κι ένα συμβόλαιο με την ομάδα του «Δικεφάλου».



Ο Ακινς γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1980, έχει ύψος 1μ.80 και αποφοίτησε το 2002 από το πανεπιστήμιο Τζόρτζια Τεκ με εντυπωσιακά νούμερα (17 πόντοι, 3,8 ριμπάουντ και 5,7 ασσίστ). Εχει αγωνιστεί σε Σάρατοφ, Ροάν, Καρσίγιακα, Παρί Ρασίγκ, Οστροου, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Κροατία με την ΚΚ Σπλιτ (13,1 πόντοι, 2,2 ριμπάουντ και 5,8 ασσίστ.


απο superbasket.gr
CHATZI
Η αληθεια ειναι οτι δεν τον ξερω τον Ακινς,αλλα τα νουμερα του ειναι καλα.Αν αποκτηθει δεν θα αποτελει σιγουρα κινηση εντυπωσιασμου,αλλα ελπιζω,γιατι αυτο εχει αναγκη ο ΠΑΟΚ,να ειναι κινηση ουσιας.Απο το λιγο που ειδα την ομαδα χθες -που παρεπιπτοντως ειχε βαρβατες απουσιες-εχει αναγκη απο εναν πραγματικο ασσο.Εναν παιχτη που θα ναι κυριως καλος οργανωτης αλλα και θα μπορει να απειλησει και επιθετικα, ωστε μαζι με Χαριση-Καυκη να καλυψουν τη θεση.
Σιγουρα ο Σμους που ακουστηκε θα αλλαζε τις ισορροπιες στο πρωταθλημα και θα φερνε και καμια 1000 επιπλεον διαρκειας,αλλα ισως και να μην ειναι αυτο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ αυτην τη στιγμη...οι Χαρισης Καυκης θα θαβονταν,ενω ισως και να προκαλουνταν αναστατωση στην ομαδα απο την υπαρξη ενος σταρ.
Εν πασει περιπτωσει ο Πεδουλακης ξερει καλυτερα τι χρειαεται η ομαδα και θα το πραξει.

Ας ελπισουμε στο σημερινο ματς με το Μαρουσι να χει λιγο κοσμο παραπανω απο χθες...Στο ντεπουτο της νεας ομαδας και μονο 1000-1500 ατομα??Δεν επιτρεπεται!!!
koits
QUOTE(thrylos7 @ Sep 22 2008, 02:34 ) *
Αρκετά καλή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά Μαυροσκούφεια... Προσωπικά δεν τον περίμενα τόσο έτοιμο (όχι ότι ήταν φανταστικός), τουλάχιστον όχι πιο έτοιμο από την Ολύμπια που έχει διαμορφώσει προ πολλού το ρόστερ της.


Ευχαριστούμε πολύ για την καταπληκτική ανάλυση των αγώνων!!! 41.gif 41.gif 41.gif
ironman
βασιλειαδης παλι πρωτος σκορερ ε;;

α ρε γιαννακη θα το μετανιωσεις γρηγορα το διωγμο του κωστακη sad.gif
the hoop
ο ακινς ειναι αυτο που λεμε πρωτα πασαρει και μετα σουταρει, καλος οργανωτης, γρηγορος παικτης και αξιοπρεπης σκορερ αλλα δεν ειναι ο σκορερ που θα παρει την ομαδα στις πλατες του. τετοιο παικτη αυτη την στιγμη δεν εχει ο παοκ, ο χαρισης ειναι καλυτερος στο σαν σουτιγκ γκαρντ. εγω δεν θα εδινα μεγαλη βαση στα δημοσιευματα για ταπουτο μιας και οι θεσεις που μπορεις να παιξει εχουν υπερκαλυφθει. πιο πολυ μανατζεριστικο κολπο ειναι.
a bullet for your head
QUOTE(ironman @ Sep 22 2008, 22:28 ) *
βασιλειαδης παλι πρωτος σκορερ ε;;

α ρε γιαννακη θα το μετανιωσεις γρηγορα το διωγμο του κωστακη sad.gif

Δεν νομιζω να μετανιωσει..σε λιγο αμηχανη κ δυσκολη θεση αντε να βρεθει..τον κοσμο κ την διοικηση βλεπω πραγματικα να μετανιωνουν.. sad.gif
thrylos7
Αρκετά καλός και χθες ο ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού, ωστόσο, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως το Μαρούσι ήταν λογικό να φανούν και περισσότερο οι αδυναμίες του, οι οποίες δεν είναι άλλες από αυτές που συζητάμε για τις θέσεις 1-4. Χθες (σ' αντίθεση με την πρώτη ημέρα του τουρνουά) φάνηκε ένα κενό στη θέση του πλέι μέικερ, με την ομάδα να μην έχει ρυθμό σε κάποια διαστήματα και κάποιες επιθέσεις της να είναι προβληματικές. Βέβαια, στο διάστημα που κυρίως παρατηρήθηκε αυτό (το δεύτερο δεκάλεπτο και κυρίως το πρώτο μισό του), ενώ τα άλλα διαστήματα ήταν διάσπαρτα στο δεύτερο ημίχρονο), απ' το παρκέ απουσίαζε ο φυσικός της ηγέτης Βασιλειάδης, αφού είχε από νωρίς πρόβλημα με φάουλ. Όχι, δε θα οργάνωνε αυτός την ομάδα, αλλά όσο να πεις, όταν έχεις τέτοιον σουτέρ μέσα, μερικά πράγματα απλοποιούνται.

Για τη θέση πάντως χρησιμοποιήθηκαν εξίσου Χαρίσης και Δεμερτζής, ενώ ο Γαλαζούλας δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Το άλλο, μεγάλο κενό ήταν στους ψηλούς, όπου υπήρξαν πολλά αμυντικά κενά... Πέρα από τον Τσιάρα και ο Τομάσεβιτς είχε αρκετά προβλήματα με τον Γλυνιαδάκη κι έχασε φάσεις-ρημπάουντ που δε θα έπρεπε. Ο Ουέσον θα είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση για την ομάδα, ενώ και ο Μαρμαρινός, ως προς το παραπάνω πρόβλημα φαίνεται ότι είναι μια πολύ σωστή επιλογή. Μακάρι βέβαια ν' αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης... Προς το παρόν, μια λύση είναι να παίζει πάντα ο Γκρέγκορυ όσο είναι μέσα ο Τσιάρας, ώστε να εξισσοροπείται η κατάσταση με τα ρημπάουντ.

Επιθετικά πάντως ο Τσιάρας έδωσε πάρα πολλές λύσεις, αφού βρέθηκε σε καλή ημέρα... Έβαλε τρίποντα, μίλησε σε κρίσιμα σημεία κι αν δεν έκανε κάποιες λανθασμένες επιλογές που εξόργισαν τον Πεδουλάκη θα μιλάγαμε για ένα πάρα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι. Πρώτος σκόρερ πάντως ήταν για άλλη μια φορά ο Βασιλειάδης, παρ' ότι έμεινε εκτός αγώνος για αρκετό διάστημα... Στα πρώτα πέντε λεπτά πάντως είχε ήδη πετύχει 10 πόντους, ενώ μέχρι το τέλος πέτυχε 21, δίχως κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και φέτος έχει ότι χρειάζεται για να μεγαλουργήσει και να διεκδικήσει επιτέλους πράγματα για τα οποία προοριζόταν, κατά κάποιο τρόπο, νεότερος, σύμφωνα με το ταλέντο του.
Όσο για τον Γκέγκορυ, ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά μετά έπεσε η απόδοσή του... Ήταν αισθητά βελτιωμένος από το πρώτο παιχνίδι πάντως, πήρε προσπάθειες, ενώ μάζεψε και μπόλικα ρημπάουντ, μοίρασε και κάποιες ασσίστ... Δε θα μου φαινόταν περίεργο αν έκανε triple double κάποια στιγμή στην Α1.

Πέρα από τα αμυντικά κενά στους ψηλούς όμως, στην περιφέρεια η δουλειά έγινε και πολύ καλά μάλιστα.. Το Μαρούσι δεν είχε πολλές ευκαιρίες να επιχειρήσει τρίποντο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το επιδίωξε σε μεγάλο βαθμό, όχι τόσο όσο συνηθίζει τουλάχιστον, αντιθέτως προσπάθησε να παίξει πιο ορθολογικά, αξιοποιώντας τους ψηλούς του. Ουσιαστικά την όποια ζημιά την έκανε ο Κις, οι υπόλοιποι περιφερειακοί δεν ξεχώρισαν εκτελεστικά. Με την απουσία του Καϊμακόγλου, το Μαρούσι στηρίχθηκε σε 2 ψηλούς (+ τον Καλάθη), τον Μαυροκεφαλίδη και τον Γλυνιαδάκη, ενώ χρησιμοποιήθηκε λίγο ο Μαυροειδής. Ο Γλυνιαδάκης αποτέλεσε για άλλη μια φορά σημείο αναφοράς της ομάδας και δεν έχει καμιά σχέση με τον περυσινό παίκτη του Αμαρουσίου. Πολύ καλός και πάλι. Εμένα μου άρεσε πολύ ο Καλάθης, όπως και σε αρκετό κόσμο που παρευρέθηκε στο Παλατάκι. Παρεμπιμπτόντως, ο κόσμος ήταν δε γέμισε το γήπεδο, αντιθέτως, ήταν λιγότερος από την πρώτη μέρα (1000-).

Το ματς πάντως είχε πολύ ενδιαφέρον και δε θύμιζε φιλικό, οι ομάδες αγωνίζονταν σαν να είναι επίσημο. Αν υπήρχε και μια πιο κατάλληλη διαιτησία θα το ευχαριστιόμασταν δεόντως.


Στο μικρό τελικό η Ολύμπια έκανε ένα πάρα πολύ κακό ματς, δίχως συγκέντρωση και με πολλές κακές επιλογές... Αγνώριστη! Ακόμη χειρότερος ήταν ο Κινγκ, που μετά από τέτοιες εμφανίσεις σκέφτομαι πως ίσως υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής του, ενώ και ο Τόμας δεν ξεχώρισε, όπως στον πρώτο αγώνα. Γενικά, δε θυμάμαι κάποιον παίκτη που να μου έκανε εντύπωση με τη (θετική) απόδοσή του. Από την άλλη πλευρά, η Ραμάτ Γκαν βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα και είχε τη διαφορά για μεγάλο διάστημα. Πέρα από τον Καρμέλο Λι που πέτυχε 24 πόντους (με 6/6 τρίποντα απ' ότι βλέπω), ξεχώρισαν κι άλλοι παίκτες, όπως ο βασικός pg, Γκόμεζ. Πέρα από την καλή βραδιά (62% τρίποντα;!!), η αλήθεια είναι ότι η Μακάμπι έπαιξε αρκετά καλά και άξιζε αυτή την ...ηχηρή νίκη. Όσον αφορά αυτόν τον αγώνα, εγώ που άργησα και 3-4 αγωνιστικά λεπτά να πάω, είχα αριθμό εισιτηρίου 7! laugh.gif

MVP του τουρνουά, αναμενόμενα, ο Βασιλειάδης...

Αναμένονται σύντομα φωτογραφίες και βίντεο από το τουρνουά.

Click to view attachment


Click to view attachment
captain charisma
για τον καλαθη ποιες οι εντυπωσεις σου που τον ειδες απο κοντα 2 φορες?

οσο για το παοκ στο πλειμεκερ εχουμε προβλημα και αν πορευτουμε μονο με χαριση και καυκη τοτε.....αν παρουμε καποιον καλο αμερικανο γκαρντ ειμαστε οκ...τι θα λεγατε για τον φρανκι κινγκ?που τον θυμηθηκα αυτον tongue.gif
και στους ψηλους η παρουσια του ουεσον θα ειναι καταλητικη....
thrylos7
Πολύ καλός, ποιοτικός παίκτης... Περισσότερο τριάρι είναι, παρά τεσσάρι, ωστόσο χρησιμοποιήθηκε περισσότερο εκεί (ειδικά μετά τον τραυματισμό του Καϊμακόγλου), με αποτέλεσμα να έχει σαφές προβάδισμα από το αντίπαλο 4άρι, αφού είναι πολύ πιο γρήγορος (κυρίως στο quickness) από ...οποιοδήποτε άλλο, ενώ αρέσκεται στο περιφερειακό παιχνίδι, στο οποίο ένας πάουερ φόργουορντ είναι δυσκολότερο ν' αμυνθεί από έναν σμολ φόργουορντ. Στη διείσδυση μου θύμισε τον Πρίντεζη, αφού φτάνει μέχρι το καλάθι και αφήνει τη μπάλα ταχύτατα, αν και μιλάμε για παίκτη με πολύ καλύτερο χειρισμό, όπως είχε σημειώσει o hoop στο subforum του Αμαρουσίου. Κάτι που σημαίνει πως έχει και την ευχέρεια να δημιουργήσει μόνος του καταστάσεις για σουτ, το οποίο για τη θέση του είναι πάρα πάρα πολύ καλό και μπορεί ν' απειλήσει ανά πάσα στιγμή, ακόμα και με πίεση. Φαντάζομαι πως διαθέτοντας τα παραπάνω στοιχεία θα είναι αρκετά αποτελεσματικός και στο ένας εναντίον ενός γενικότερα, σ' έναν αιφνιδιασμό πχ, στοιχείο πολύ σημαντικό για τη θέση του. Δε θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο από την παρουσία του στη ρακέτα, γεγονός που με οδηγεί στην υπόθεση ότι είναι είτε κακός, είτε μέτριος σ' αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού ...με προτίμηση στο δεύτερο, αφού κάποιες φορές που έμενε μόνος του στο low post είχε τη δυνατότητα να (επιχειρήσει να) κόψει τον αντίπαλο. Αλλά ...καθαρό, "βρώμικο" ( laugh.gif ) παιχνίδι δε θυμάμαι. Πέρα από τα πλεονεκτήματα κι ενδεχομένως τα μειονεκτήματα (γιατί με τον Γλυνιαδάκη που στέκεται πολύ καλά ως σέντερ αποτελεί πολύ καλό δίδυμο) που θ' αποφέρει στην ομάδα του για τα διαστήματα που θ' αγωνίζεται στη θέση 4, νομίζω πως μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό τριάρι και θα αποτελέσει ...πουλέν αρκετών φίλων του μπάσκετ φέτος. Εφόσον αφομοιώσει περισσότερο την ευρωπαϊκή νοοτροπία και αποκτήσει πείρα θα μπορέσει να γίνει καθοριστικός παίκτης του Αμαρουσίου και να παίρνει καταστάσεις στα χέρια του, αφού για την ώρα τουλάχιστον, δε βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μαρκόπουλου (όχι όσον αφορά το χρόνο συμμετοχής και τη γενικότερη προσφορά του στο παρκέ, αλλά ενδεχόμενες πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει), κάτι λογικό, εκτός των άλλων, εξαιτίας της πληθώρας ποιοτικών και έμπειρων περιφερειακών παικτών που διαθέτει. Τέλος, εκτός από ουσιαστικός παίκτης, είναι και θεαματικός και αυτό θα το δείξει στο παρκέ όταν ελευθερωθεί περισσότερο...
CHATZI
Αναβολή στην πρεμιέρα
Του Γιώργου Κογκαλίδη
25/09/2008 (16:19)

Με τρεις μέρες καθυστέρηση θα ανοίξει η αυλαία του πρωταθλήματος, αναφορικά με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο. Αιτία το Ελληνικό Φεστιβάλ Τραγουδιού, αλλά και η άρνηση του Άρη (δευτερευόντως του Ηρακλή) να παραχωρήσουν Αλεξάνδρειο και Ιβανόφειο, αντίστοιχα. Μοιραία, η Επιτροπή Πρωταθλήματος αποφάσισε (και καλά έκανε) την αναβολή του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία το παιχνίδι του, από τη στιγμή που η Πυλαία ήταν κλειστή, λόγω της τέλεσης του Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού. Αίτημα καθόλα νόμιμο και λογικό, από τη στιγμή που αφενός υπάρχει δεδικασμένο (εδώ στο ποδόσφαιρο αναβλήθηκε αγώνας για τη συναυλία της Μαντόνα, πόσο μάλλον για έναν ελληνικό θεσμό, τον οποίο στηρίζει χρόνια η κρατική τηλεόραση, που είναι ένα από τα τρία κανάλια, τα οποία μεταδίδουν αγώνες της Α1), αφετέρου δεν υπάρχει γήπεδο (εκτός από το Παλέ) να στεγάσει τους κατόχους των διαρκείας του "δικεφάλου".

Σημειώστε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πουλήσει ήδη περισσότερα από 2.000 διαρκείας και οι κάτοχοί τους έχουν -δικαιολογημένα- απαίτηση να βλέπουν την ομάδα τους. Ακόμα και αν το Ιβανόφειο (το οποίο αρνήθηκε να παραχωρήσει η διοίκηση τού Ηρακλή) ήταν... ανοιχτό για τον "δικέφαλο", που θα πήγαιναν οι κάτοχοι αν αποφάσιζαν όλοι να βρεθούν ταυτόχρονα στο γήπεδο;

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος συζήτησε το θέμα και με την ψήφο του προέδρου Βασίλη Οικονομίδη αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης για 2-3 μέρες μετά. Και βέβαια ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ όφειλε να πάρει θέση. Ο Πανιώνιος από τη μεριά του δεν ήθελε να αναβληθεί ο αγώνας. Το γιατί ειλικρινά δεν το αντιλαμβανόμαστε, αφού συντρέχουν πραγματικοί λόγοι για να συμβεί κάτι τέτοιο. Εμείς απευχόμαστε, αλλά στο μέλλον (όπως μας διδάσκει το παρελθόν) θα βρεθούν και άλλες ομάδες (ενδεχομένως και οι "κυανέρυθροι") στη θέση του ΠΑΟΚ και αυτή τη στάση οφείλει να τηρεί με συνέπεια ο ΕΣΑΚΕ. Να είναι όχι μόνο αρωγός στα λογικά αιτήματα των μελών του, αλλά –το ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ- και να φροντίζει να γίνονται οι αγώνες με όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους.

Αν επέμενε να παίξει ο ΠΑΟΚ σε κάποιο... περιφερειακό γήπεδο της Θεσσαλονίκης (αν υπήρχε), στην ουσία θα τιμωρούσε το μπάσκετ, καθώς ένα ματς που λογικά θα συγκεντρώσει πάνω από 3-4.000 φιλάθλους θα παίζονταν μεταξύ φίλων και συγγενών. Αυτό το μπάσκετ θέλουμε;

www.basketblog.gr
a bullet for your head
QUOTE(CHATZI @ Sep 25 2008, 17:39 ) *
Αναβολή στην πρεμιέρα
Του Γιώργου Κογκαλίδη
25/09/2008 (16:19)

Με τρεις μέρες καθυστέρηση θα ανοίξει η αυλαία του πρωταθλήματος, αναφορικά με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο. Αιτία το Ελληνικό Φεστιβάλ Τραγουδιού, αλλά και η άρνηση του Άρη (δευτερευόντως του Ηρακλή) να παραχωρήσουν Αλεξάνδρειο και Ιβανόφειο, αντίστοιχα. Μοιραία, η Επιτροπή Πρωταθλήματος αποφάσισε (και καλά έκανε) την αναβολή του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία το παιχνίδι του, από τη στιγμή που η Πυλαία ήταν κλειστή, λόγω της τέλεσης του Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού. Αίτημα καθόλα νόμιμο και λογικό, από τη στιγμή που αφενός υπάρχει δεδικασμένο (εδώ στο ποδόσφαιρο αναβλήθηκε αγώνας για τη συναυλία της Μαντόνα, πόσο μάλλον για έναν ελληνικό θεσμό, τον οποίο στηρίζει χρόνια η κρατική τηλεόραση, που είναι ένα από τα τρία κανάλια, τα οποία μεταδίδουν αγώνες της Α1), αφετέρου δεν υπάρχει γήπεδο (εκτός από το Παλέ) να στεγάσει τους κατόχους των διαρκείας του "δικεφάλου".

Σημειώστε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πουλήσει ήδη περισσότερα από 2.000 διαρκείας και οι κάτοχοί τους έχουν -δικαιολογημένα- απαίτηση να βλέπουν την ομάδα τους. Ακόμα και αν το Ιβανόφειο (το οποίο αρνήθηκε να παραχωρήσει η διοίκηση τού Ηρακλή) ήταν... ανοιχτό για τον "δικέφαλο", που θα πήγαιναν οι κάτοχοι αν αποφάσιζαν όλοι να βρεθούν ταυτόχρονα στο γήπεδο;

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος συζήτησε το θέμα και με την ψήφο του προέδρου Βασίλη Οικονομίδη αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης για 2-3 μέρες μετά. Και βέβαια ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ όφειλε να πάρει θέση. Ο Πανιώνιος από τη μεριά του δεν ήθελε να αναβληθεί ο αγώνας. Το γιατί ειλικρινά δεν το αντιλαμβανόμαστε, αφού συντρέχουν πραγματικοί λόγοι για να συμβεί κάτι τέτοιο. Εμείς απευχόμαστε, αλλά στο μέλλον (όπως μας διδάσκει το παρελθόν) θα βρεθούν και άλλες ομάδες (ενδεχομένως και οι "κυανέρυθροι") στη θέση του ΠΑΟΚ και αυτή τη στάση οφείλει να τηρεί με συνέπεια ο ΕΣΑΚΕ. Να είναι όχι μόνο αρωγός στα λογικά αιτήματα των μελών του, αλλά –το ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ- και να φροντίζει να γίνονται οι αγώνες με όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους.

Αν επέμενε να παίξει ο ΠΑΟΚ σε κάποιο... περιφερειακό γήπεδο της Θεσσαλονίκης (αν υπήρχε), στην ουσία θα τιμωρούσε το μπάσκετ, καθώς ένα ματς που λογικά θα συγκεντρώσει πάνω από 3-4.000 φιλάθλους θα παίζονταν μεταξύ φίλων και συγγενών. Αυτό το μπάσκετ θέλουμε;

www.basketblog.gr

Ορθως μεταφερθηκε η ημερομηνια του παιχνιδιου..
CHATZI
Εννοειται ορθως αλλαξε η ημερομηνια.Το σχετικο αρθρο τα λεει πολυ-πολυ σωστα.Αυτο που με χαροποιει ειναι οτι επιτελους ο ΠΑΟΚ εχει διοικηση η οποια φροντιζει για την εικονα της ομαδας και φυσικα για το καλο της.Οι εποχες της αδιαφοριας και της ανοργανωσιας περασαν στο παρελθον ανεπιστρεπτι.
thrylos7
QUOTE
Οι εποχες της αδιαφοριας και της ανοργανωσιας περασαν στο παρελθον ανεπιστρεπτι.


Εγώ ξέρω ότι σήμερα έκοβα βόλτες στην πόλη για να ...μη βρω διαρκείας... Μόνο από το Παλατάκι πλέον.

Υπήρξε συμφωνία με τον Άκινς.

...

Είχα σκοπό να τα βάλω όλα μαζί, αλλά επειδή δε βλέπω να γίνεται σύντομα.. υπάρχουν κάποια βίντεο από τα Μαυροσκούφεια στο youtube, μπορείτε να τα δείτε εδώ.
benchwarmer
Τελος ο Ακινς....

http://www.sport-fm.gr/article/150652
pmam
43-42 χάνουμε στο ημίχρονο από τα Τρίκαλα... Πώς το βλέπετε??
και κάτι άλλο: στον άσσο ποιος παίζει? Ο Κυρίτσης?
captain charisma
ευτυχως η παοκαρα μας κερδισε τα τρικαλα με 77-66 αλλιως θα ειχαμε παρατραγουδα και θα κινδυνευε ο πεδουλακης να μη προλαβει τη παρελαση.στο σημερινο παιχνιδι ο γκρεκορι επαιξε πολυ καλα μαζι με τον ουεσον που επεστρεψε. καλη παρουσια και ο βασιλειαδης με τομο αλλα χρειαζομαστε οπωσδηποτε ενα ξενο πλειμεκερ γιατι η χρονια δεν βγαινει με χαριση και καυκη.
D_WILL_8
Ξ'ενο πλέυ μέικερ οπωσδήποτε....
Ο Γκρέγκορι δείχνει πολύ καλός μέχρι τώρα..
Το Σάββατο έχει ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος στις 16:30..
Περιμένουμε 3000-4000 κόσμο αφου βολεύουν και οι ώρες(ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός στι 19.00)..
Δύσκολο παιχνίδι.. must win
D_WILL_8
Άλλαξε η ώρα διεξαγωγής στις σαββατιάτικες αναμετρήσεις ΠΑΟΚ- Πανελλήνιος και Μαρούσι-Κολοσσός Ρόδου για την τρίτη αγωνιστική της Α1, όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ. Ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00, αντί 16:30, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα αρχίσει 18:00 αντί 19:00. smiley.gif smiley.gif smiley.gif
penetration
QUOTE(big dirk @ Oct 19 2008, 22:24 ) *
ευτυχως η παοκαρα μας κερδισε τα τρικαλα με 77-66 αλλιως θα ειχαμε παρατραγουδα και θα κινδυνευε ο πεδουλακης να μη προλαβει τη παρελαση.στο σημερινο παιχνιδι ο γκρεκορι επαιξε πολυ καλα μαζι με τον ουεσον που επεστρεψε. καλη παρουσια και ο βασιλειαδης με τομο αλλα χρειαζομαστε οπωσδηποτε ενα ξενο πλειμεκερ γιατι η χρονια δεν βγαινει με χαριση και καυκη.

θα κινδυνευε ο πεδουλακης, να μη προλαβει την παρελαση????
δεν τα λεμε καλα , ο παοκ θα κινδυνευε να μην βγαλει την παρελαση με τον γκουρου του ελληνικου μπασκετ.
a bullet for your head
QUOTE(penetration @ Oct 23 2008, 09:27 ) *
θα κινδυνευε ο πεδουλακης, να μη προλαβει την παρελαση????
δεν τα λεμε καλα , ο παοκ θα κινδυνευε να μην βγαλει την παρελαση με τον γκουρου του ελληνικου μπασκετ.

Διαβλεπω μια ''συμπαθεια'' για τον Πεδουλακη μηπως..?
a bullet for your head
QUOTE(D_WILL_8 @ Oct 22 2008, 17:50 ) *
Ξ'ενο πλέυ μέικερ οπωσδήποτε....

Ο Σκουνι Πεν που παιζει φετος?
lakersdynasty
QUOTE(a bullet for your head @ Oct 23 2008, 18:11 ) *
Ο Σκουνι Πεν που παιζει φετος?


Στο Κιεβο μαζι με τον Ραϊαν Στακ.

Επισης:

"...Ο Πεδουλάκης βέβαια θα χτενίσει την αγορά για άσο (περιμένει τα κοψίματα του ΝΒΑ), του έχει προταθεί ο Τάιους Έντνι (35, 1,78μ) ενώ διαθέσιμοι είναι ο Μέλβιν Μπούκερ (1,85μ, 36) αλλά και ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς..."

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&...e&sid=26560
benchwarmer
Η καλυτερη περιπτωση για τον ΠΑΟΚ θα ηταν ο Μπλακνει, ωστε να μην θελει και ο καθενας μια μπαλα μονος του. Αλλα ειναι κλεισμενος...

Και οι 3 που αναφερονται ηταν πολυ καλοι παικτες καποτε, αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι πλεον.. Αν και απο τα κοψιματα του ΝΒΑ πιθανοτερο ειναι να προκυψει καποιος παικτης τυπου Ακινς, παρα κατι καλο...
captain charisma
προτιμω τον μουλα γιατι ειναι παλιος γνωριμος στα λημερια μας και τα ξερει καλα οσο κανεις αλλος. και η περιπτωση του εντνι ειναι πολυ καλη για να δουμε
McRae
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 23 2008, 19:16 ) *
"...Ο Πεδουλάκης βέβαια θα χτενίσει την αγορά για άσο (περιμένει τα κοψίματα του ΝΒΑ), του έχει προταθεί ο Τάιους Έντνι (35, 1,78μ) ενώ διαθέσιμοι είναι ο Μέλβιν Μπούκερ (1,85μ, 36) αλλά και ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς..."


βλεπω ολο το.. μελλον του Ευρωπαικου μπασκετ προτεινεται στην ομαδα.. biggrin.gif

εγινε λαθος προγραμματισμος στη θεση του ασσου απο την αρχη,θυμαμαι τον Πεδουλακη να δηλωνει οτι θα δει πως θα πανε οι Καυκης-Χαρισης στα φιλικα και μετα θα αποφασισει αν θα ενισχυθουμε εκει..δεν γινεται ετσι δουλεια ομως,μιλαμε για την πιο σημαντικη θεση στο αθλημα ασε που απο τους Καυκη-Χαριση ηξερε τι μπορει να περιμενει,δεν ηταν αγνωστοι παικτες..τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε..
themoss
Eιναι αναμενομενο να γινονται λαθη στον σχεδιασμο μιας ομαδας οταν αλλαζει σχεδον ολη. Για Εντνι και Μουλα ακουγεται εδω και καιρο αλλα τιποτε παραπανω απο φημες. Θεωρω πως χρειαζομαστε εναν εμπειρο παιχτη και η ηληκια τους δεν θα αποτελεσει προβλημα μιας και δεν θα καλουνται να παιζουν 40 λεπτα. Αν μπορουσε να ερθει ο Μπλακνει θα'ταν οτι καλυτερο αλλα δεν υπαρχει τετοιο θεμα.
Air Kef
Ταιους Εντνι ξανά στην Α1, σας παρακαλούμε!
McRae
καλα εσενα μπορει να σου ελλειψε και ο ..Μαρκ Μπραντκε,εμεις τι σου φταιμε tongue.gif

δεν μου αρεσε ποτε ιδιαιτερα ο Εντντι να πω την αμαρτια μου,δυαρι που αναγκαστικα λογω υψους εκανε τον ασσο,μπορει να κανω και λαθος αλλα ετσι τον θυμαμαι..
lakersdynasty
Ετσι ηταν...και ηταν ακομη πιο επιτακτικη η αναγκη για να παιξει 1 αντι 2 οταν επαιζε στο ΝΒΑ.

Εγω παντως αναρωτιεμαι αν ο Δροσος εχει την υπομονη να δει τον ΠΑΟΚ να δεχεται "φαπες" μεχρι να διορθοθουν καποια πραγματα και να παρουσιαστει η ομαδα δεμενη και αποτελεσματικη.

Δεν λεω οτι θα παρατησει τον ΠΑΟΚ απλα ολα τα δημοσιευματα που βλεπω κατα καιρους μιλουν για το ανυπομονο του χαρακτηρα του.

Ισως αυτο προσθετει επιπλεον πιεση σε Πεδουλακη και παικτες για αμεσα αποτελεσματα. Ηδη η πιεση στο Ελληνικο πρωταθλημα ειναι δεδομενη και αν προστεθει και η πιεση του δροσου ισως τα πραγματα δεν εξελιχθουν και πολυ ομαλα.

Ο ΠΑΟΚ στοχευει στην 3η θεση αλλα χρειαζεται υπομονη.
benchwarmer
Δεν σημαινει οτι επειδη καποιος ασος κοιταει παραπανω το σκοραρισμα, ειναι 2αρι..
Ασος ειναι ο Εντνει, απλα παιρνει αρκετες προσπαθειες... Δεν νομιζω παντως πως στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη θα ηταν και η ιδανικη λυση. Οχι βεβαια οτι ειναι ευκολο να βρεθει κατι καλυτερο.
themoss
Καλη επιτυχια στην ομαδα... Αντε παμε για την πρωτη εντος εδρας νικη
sacarame
60-74 νίκη για τον Πανελλήνιο μέσα στην Πυλαία...Ασχημο αποτέλεσμα για τον Παοκ καθώς χάνει για 2η φορά στην έδρα του από ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους...
thrylos7
Πέρα από το γεγονός ότι η ομάδα ακόμη ψάχνεται (και απ' ότι έδειξε θα το κάνει αρκετό καιρό ακόμη), πέρα του ότι έχει έλλειψη στη θέση του πλέι μέικερ, πέρα του ότι πολλές φορές έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα, η νίκη αυτή ήταν καθαρά του Παννεληνίου... Πολύ καλή εμφάνιση, με τρομακτική αμυντική προσαρμογή στο παιχνίδι και στα ατού του ΠΑΟΚ, ενώ αν εξαιρέσουμε μερικά σημεία στην επίθεση (πχ τα συνεχόμενα, άνευ λόγου τρίποντα του Παπαμακάριου και κάποιες παρόμοιες στιγμές) υπήρξε αποτελεσματικός και στην επίθεση, δίχως ιδιαίτερη δυσκολία. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ασφυκτιούσαν και δεν μπορούσαν το δρόμο για το καλάθι... Σ' αυτό βέβαια συνετέλεσαν και οι ίδιοι, ήταν πραγματικά κακή η παρουσία της ομάδας στο παρκέ ανά διαστήματα. Ο καλύτερος για τον ΠΑΟΚ ήταν μάλλον ο Ουέσον, ενώ η μαχητικότητα του Χαρίση του δίνει ένα θετικό πρόσημο στην παρουσία του. Από τον Πανελλήνιο ο κεφάτος Γκράντι και ο Νιούλεϊ ήταν οι επιθετικές αιχμές, αλλά δε θυμάμαι κάποιον να υστέρησε, πλην του Παπαμακάριου και ίσως του Καλαϊτζή. Πολύ μεστή εμφάνιση από τον Πανελλήνιο, επιβεβαίωσε ότι είναι (η πιο) έτοιμη ομάδα.... και η πιο τυχερή στο συγκεκριμένο αγώνα... ενώ ο Ραντένοβιτς ευστοχούσε από τα 8 μέτρα at the buzzer, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αστοχούσαν εξ' επαφής...

Αρκετός κόσμος, λιγότερος από το ματς της πρεμιέρας, περίπου 4500. Όσοι άντεξαν να δουν μέχρι το τέλος (γιατί κάποιες ενέργειες των παικτών ήταν απογοητευτικές, ενώ στις 19:00 ήταν και το ποδοσφαιρικό ματς που γίνεται αυτή τη στιγμή) πάντως, δεν έδειξαν κάποια έντονη δυσαρέσκεια, πλην μερικών, προς τον Πεδουλάκη. Επειδή ο Δρόσος (μου φαίνεται ότι) είναι λίγο παρορμητικός, έχω την εντύπωση πως στην τρίτη αποτυχία, ο Πεδουλάκης θ' αποτελέσει παρελθόν.

1-2 με τις 2 ήττες να είναι πολύ σημαντικές για την ομάδα... Έχουμε καιρό βέβαια, αρχή είναι ακόμα, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον φαβορί για μια θέση στην τετράδα. Από την άλλη ο Πανελλήνιος έχει 1-1 στα κρίσιμα, αλλά εκτός έδρας και τα δύο, οπότε βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα κι έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί με την εικόνα που παρουσιάζει.
themoss
O Πεδουλακης σε ενδεχομενη ηττα στο κυπελλο θα αποτελεσει παρελθον. Η ομοαδα απαραδεκτη. Δεν εχω ορεξη καν να σχολιασω. Ας ελπισουμε σε καλυτερα πραγματα.

P.s. Δροσο φερε τν Γκαγκαλουδη να καει να καει το πελεκουδι...
captain charisma
φετος ειναι η πρωτη χρονια μετα απο χρονια που εχουμε προεδρο που βαζει ρευστο στην ομαδα.ουσιαστικα δεν πρεπει να περιμενουμε απο φετος εξοδο στην ευρωλιγκα διοτι η ομαδα δεν εχει γερες βασεις. το καλοκαιρι αρχισε αυτη η προσπαθεια...η χρονια θα ειναι καλη για μενα αν βγουμε 5 η 6.καθε αλλη θεση στην 6 αδα θα ειναι θαυμα!
a bullet for your head
QUOTE(themoss @ Oct 25 2008, 20:47 ) *
P.s. Δροσο φερε τν Γκαγκαλουδη να καει να καει το πελεκουδι...

Και εγω θεωρω οτι ο Γκαγκαλουδης θα ηταν μια πολυ καλη λυση στον ασσο,κατ'εμε καλυτερη των Χαριση,Καυκη..
a bullet for your head
QUOTE(thrylos7 @ Oct 25 2008, 20:09 ) *
Επειδή ο Δρόσος (μου φαίνεται ότι) είναι λίγο παρορμητικός, έχω την εντύπωση πως στην τρίτη αποτυχία, ο Πεδουλάκης θ' αποτελέσει παρελθόν.

Ειναι κατι το οποιο ειχα τονισει αρκετα νωρις.Ο κ.Δροσος εχει αποκτησει μεν την φημη του καλοπληρωτη,ομως ειναι πολυ ανυπομονος στο να ρθουν πολυ γρηγορα τα καλα αποτελεσματα κ η καλη εικονα,με αποτελεσμα να ασκει ισως φορτικη πιεση προς τον κοουτς,ο οποιος κοουτς οπως κ καθε κοουτς εχει την ουτως η' αλλως εκ των πραγματων πιεση,λογω ''φυσης'' του επαγγελματος.Ο σχεδιασμος αργησε να ξεκινησει και ανεξαρτητα αν αποκτηθηκαν καλοι παικτες,φανηκε εκδηλα οτι η νευραλγικη θεση του point guard,δεν καλυφθηκε με επιτυχια..Θεωρω οτι η προσληψη Πεδουλακη,ηταν η καλυτερη δυνατη που θα μπορουσε να κανει ο ΠΑΟΚ,στην δεδομενη χρονικη στιγμη.Σπασμωδικες κινησεις κ ''καψιμο'' προπονητη τοσο προωρα,δεν ξερω αν λειτουργησουν ευεργετικα για την συνεχεια.
pivot
Το πρόβλημα του Παοκ είναι η πίεση που ασκείται στην ομάδα από την ανυπομονησία του Δρόσου. Δεν φτιάχνονται οι ομάδες έτσι με το καλημέρα.
Ακόμα και οι φίλαθλοι πιστεύω ότι αυτό που θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει θα ήταν η διοικητική και οικονομική σταθερότητα και το φετινό χτίσιμο της ομάδας, για στόχους και ευρωλίγκες θα έπρεπε να γίνεται λόγος από του χρόνου.

Παρ όλα αυτά εγώ πιστεύω ότι ο Πεδουλάκης είναι σε θέση να τα καταφέρει και φέτος, αρκεί να υπάρχει ηρεμία και υπομονή.
Αν κατεβαίνει ο Δρόσος σε κάθε αγώνα στον πάγκο και "χτυπιέται", μόνο κακό θα κάνει.

Ε, όχι και ο Γκαγκαλούδης ρε παιδιά, δεν μπορεί να σταθεί πλέον στην Α1 αυτός ο παίκτης, και λόγω μυαλού και νοοτροπίας.
Αλλωστε ο Πεδουλάκης τον έδιωξε πέρυσι από το Ρέθυμνο.

a bullet for your head
QUOTE(pivot @ Oct 27 2008, 18:28 ) *
Ε, όχι και ο Γκαγκαλούδης ρε παιδιά, δεν μπορεί να σταθεί πλέον στην Α1 αυτός ο παίκτης, και λόγω μυαλού και νοοτροπίας.
Αλλωστε ο Πεδουλάκης τον έδιωξε πέρυσι από το Ρέθυμνο.

Η αληθεια ειναι οτι ο Γκαγκαλουδης ειναι ιδιορρυθμος και στο Ρεθυμνο δεν θυμαμαι αν τον εδιωξε ο Κουφος η' ο Πεδουλακης.Τον θεωρω ομως πιο κοντρολαρισμενο ασσο απ τον Χαριση,πιο ποιοτικο απ τον Καυκη και παιζει καλυτερα κ απ τους 2, το pick n' roll game.Σαν back up,καποιου πολυ καλου Αμερικανου,ισως να αποτελουσε ιδανικοτερη λυση απ τους ηδη υπαρχοντες.
themoss
Στο Ρεθυμνο ο Γκαγκα μαλωσε με τον Πεδουλακη και εφυγε. Δεν περιμενω ευρωλιγκα αλλα καλες εμφανισεις στην εδρα μας, μπροστα στον κοσμο. Ειναι καλη επιλογη με βαση την ελληψη παθους και θελησης που εδειξε η ομαδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.