Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
BASKETNIKIVOLOU
Το 'χει η μοίρα του

"ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ" έχει πιάσει τον Αντώνη Μυριντζή. Την Κυριακή η Νίκη κοντράρει τη Μεταμόρφωση στο βολιώτικο ντέρμπι της Γ' Εθνικής μπάσκετ και κινδυνεύει να παραταχθεί χωρίς ένα από τα βασικά της στελέχη. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσώλη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και δεν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα εναντίον του Αίολου. Τώρα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμος την Κυριακή, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο. Ακόμη κι αν βρίσκεται στην αποστολή, είναι άγνωστο κατά πόσο θα είναι σε θέση να προσφέρει ανάλογα με την αξία του. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο έμπειρος φόργουορντ απουσίαζε και από το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, αφού εξέτισε την ποινή που "κουβαλούσε" από την περσινή περίοδο. Τελικά το 'χει η μοίρα του Τσώλη να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τη Μεταμόρφωση...

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Τοπικό ντέρμπι στη Γ' Εθνική μπάσκετ

Κατάμεστο αναμένεται να είναι αύριο τις 18:00 το κλειστό Β. Παρασκευόπουλος, αφού θα φιλοξενήσει το τοπικό ντέρμπι για τον 1ο όμιλο του Βορρά της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών ανάμεσα στη Μεταμόρφωση και τη Νίκη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, που είναι και η πρώτη του δευτέρου γύρου.
Οι γηπεδούχοι που έχασαν στον πρώτο γύρο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο τέλος με ένα καλάθι διαφορά, θέλουν ρεβάνς για εκείνη την ήττα, αλλά κυρίως θέλουν ακόμη μια νίκη που θα τους δώσει ακόμη δύο βαθμούς στη μάχη για την εξασφάλιση της άνετης παραμονής. Επίσης στόχος της ομάδας του Γ. Βλιώρα είναι να συνεχίσει το αήττητο σερί στην έδρα της, που δεν έχει αλωθεί από την αρχή του πρωταθλήματος, ενώ κανείς στο νεοφώτιστο συγκρότημα δεν παραβλέπει το γεγονός ότι μια νίκη επί της συμπολίτισσας Νίκης θα το καταξιώσει στα μάτια του φίλαθλου κοινού και πως σε περίπτωση επιτυχίας φθάνουν στη βαθμολογία τους κυανόλευκους.
Από την άλλη στη Νίκη ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, τότε δεν πρέπει να υποστούν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους μετά απ' αυτές με Φοίνικα και Αίολο Τρικάλων, ενώ θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους.

www.magnesianews.gr
captain charisma
θα γινει κανονικα ο αγωνας αυριο?γιατι σημερα που ειχε 2 αγωνες α1 και α2 τοπικο στο αδαμοπουλο τα ματς αναβληθηκαν επειδη στο γηπεδο φουσκωσε το παρκε και κριθηκε ακαταλληλο...
glass onion
QUOTE(captain charisma @ Jan 31 2010, 01:36 ) *
θα γινει κανονικα ο αγωνας αυριο?γιατι σημερα που ειχε 2 αγωνες α1 και α2 τοπικο στο αδαμοπουλο τα ματς αναβληθηκαν επειδη στο γηπεδο φουσκωσε το παρκε και κριθηκε ακαταλληλο...

77-69 εύκολα η Μεταμόρφωση
kwstas_volos
QUOTE(glass onion @ Jan 31 2010, 23:27 ) *
77-69 εύκολα η Μεταμόρφωση

Μεγάλη και Άνετη επικτράτηση της Μεταμόρφωσης επί της Νικης Βόλου
Κρίμα που δεν φάγανε 30αρα
Μάλλον δεν ήθελε ο Βλιώρας να προσβάλλει τον Μυριντζή
Το αφεντικό της πόλης η Μεταμόρφωση
kwstas_volos
QUOTE(kwstas_volos @ Feb 1 2010, 12:53 ) *
Μεγάλη και Άνετη επικτράτηση της Μεταμόρφωσης επί της Νικης Βόλου
Κρίμα που δεν φάγανε 30αρα
Μάλλον δεν ήθελε ο Βλιώρας να προσβάλλει τον Μυριντζή
Το αφεντικό της πόλης η Μεταμόρφωση


φοβερή εμφάνιση όλων των παιχτών της Μεταμόρφωσης Τσαπραίλη,Τοπούζη, Παρασκευά, Θ.Καραγεώργου, Σερμέτη
Πολλές τάπες στα ίσια. Πολλά τρίποντα.
Αίσχος σε κάποιους οπάδούς της Νίκης (ευτυχώς λίγοι) που έβριζαν τον Παρασκευά που τον είχαν τόσα χρόνια σημαία της Νίκης επειδή δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ.
Συγχαρητήρια σε όλα τους παίχτες,προπονητές και δοιήκηση.
Πήρανε και τη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι. Μπράβο τους είναι παλικάρια, και σε ουδέτερη έδρα.

QUOTE(kwstas_volos @ Feb 1 2010, 23:06 ) *
φοβερή εμφάνιση όλων των παιχτών της Μεταμόρφωσης Τσαπραίλη,Τοπούζη, Παρασκευά, Θ.Καραγεώργου, Σερμέτη
Πολλές τάπες στα ίσια. Πολλά τρίποντα.
Αίσχος σε κάποιους οπάδούς της Νίκης (ευτυχώς λίγοι) που έβριζαν τον Παρασκευά που τον είχαν τόσα χρόνια σημαία της Νίκης επειδή δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ.
Συγχαρητήρια σε όλα τους παίχτες,προπονητές και δοιήκηση.
Πήρανε και τη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι. Μπράβο τους είναι παλικάρια, και σε ουδέτερη έδρα.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;
Του Νίκου Βαγγέλη
01/02/2010 (03:05)

Το στοιχείο του απρόβλεπτου το συναντάμε διαρκώς στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και κάποιες φορές είναι απόρια της ελλειματικής οργάνωσης που υπάρχει. Αυτό το κατάλαβαν για τα καλά πριν από μερικές ώρες στον Βόλο!

Το τοπικό ντέρμπι της πόλης μεταξύ της Μεταμόρφωσης και της Νίκης συγκεντρώνει σημαντικό ενδιαφέρον, όμως, η αδράνεια (sic) κάποιων λίγο έλειψε να το τινάξει στον αέρα. Οι δύο ομάδες έφτασαν στο γήπεδο γύρω στις 17:00, όπου τους κοινοποιήθηκε το γεγονός πως υπάρχει πρόβλημα στο παρκέ, που δεν επιτρέπει την διαξαγωγή του εν λόγω ματς.

Τελικά, οι δύο ομάδες συμφώνησαν για αλλαγή της έδρας και διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε άλλο γήπεδο της θεσσαλικής πόλης. Μάλιστα, η Μεταμόρφωση ήταν αυτή που πήρε το ροζ, φτάνοντας στην επικράτηση με 77-69.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως το γραφείο της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη ενημέρωσε για το πρόβλημα τους διαιτητές, όχι όμως και τον κομισάριο που δεν είχε ιδέα και φυσικά τους γηπεδούχους, που αλλού νόμιζαν ότι έπαιζαν και αλλού πήγαν τελικά... Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;

Όσο για τους φιλοξενούμενους, αυτοί φαίνεται πως είχαν... εσωτερική πληροφόρηση, αφού είχαν φροντίσει στα μέσα της εβδομάδας να προπονηθούν στο γήπεδο που τελικά έγινε ο αγώνας. Τελικά δεν ισχύει πάντα αυτό που λένε "όσα ξέρει ο νοικοκύρης"... Αν και πολλά λέγονται στον Βόλο γι' αυτή την ιστορία...
basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Δίκαια νικήτρια η Μεταμόρφωση

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ" ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 77-69 σε ένα ντέρμπι που είχε τα πάντα...


Θα έχουν να το θυμούνται το τοπικό ντέρμπι της Γ' Εθνικής μεταξύ της Μεταμόρφωσης και της Νίκης όσοι αποφάσισαν την Κυριακή το απόγευμα να το παρακολουθήσουν από κοντά. Δεν ήταν μόνο η αλλαγή έδρας την τελευταία στιγμή και η μεταφορά των δύο ομάδων από το κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος στο ΕΑΚ, λόγω προβλήματος στο παρκέ στο σπίτι των νεοφώτιστων. Τζάμπολ με καθυστέρηση, δυνατές μάχες, πολλές διακοπές στο παιχνίδι, νεύρα, ένταση, πάθος και μια διαφορά των 29 πόντων που μειώθηκε στους πέντε ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν ένα ξεχωριστό ντέρμπι που τελικά βρήκε νικήτρια την Μεταμόρφωση με 77-69.

Παρά το γεγονός ότι θα περίμενε κανείς πως η αλλαγή έδρας θα επηρέαζε τους γηπεδούχους, στην πράξη έγινε ακριβώς το αντίθετο. Η Μεταμόρφωση από την πλευρά της παρουσιάστηκε ιδιαίτερα εύστοχη στις τελικές της επιλογές, έδειξε ενθουσιασμό και ακόμα και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, όπως ο Τσαπραΐλης, της έδωσαν τις απαραίτητες λύσεις στην επίθεση. Ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής μάλιστα στο πρώτο μέρος πέτυχε κρίσιμα τρίποντα που έκοψαν κάθε ελπίδα της Νίκης να πλησιάσει στο σκορ. Παίκτης ορχήστρα ήταν ο Σερμέτης, που έδειξε ήθος και ψυχραιμία ακόμα και όταν το παιχνίδι ξέφευγε από τα όριά του, ήταν άριστος στα οργανωτικά του καθήκοντα, μοίραζε ασίστ, σκόραρε όποτε έπρεπε και παράλληλα αποτελούσε λύση εμπιστοσύνης και στην άμυνα, ενώ πολλές μάχες κάτω από το καλάθι έδωσε ο έμπειρος Τοπούζης. Ο Παρασκευάς μπορεί να μην έβαλε πολλούς πόντους αλλά το καλάθι και φάουλ που πέτυχε λίγο πριν την ληξη ήταν αυτό που έδωσε την χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους. Ο Γιώργος Βλιώρας από τον πάγκο πανηγύριζε σαν μικρό παιδί κάθε καλάθι της ομάδας του και την είδε μάλιστα να προηγείται με 29 πόντους διαφορά. Το κλίμα στον πάγκο άλλαξε όταν οι κυανόλευκοι πλησίασαν μέχρι και στους πέντε... Οι πάικτες της Μεταμόρφωσης παραλίγο να χρηστούν αυτόχειρες και σίγουρα αυτό που δεν άρεσε σε κανέναν ήταν ότι ενώ προηγούνταν με 20 άρχισαν να τα βάζουν ο ένας με τον άλλον μέσα στο παρκέ για τα λάθη τους και από μόνοι τους να χαλάνε το καλό κλίμα, δίνοντας την ευκαιρία στη Νίκη να αναθαρρήσει και να ροκανίσει την διαφορά.

Η ομάδα του Αντώνη Μυριντζή που για δυόμιση δεκάλεπτα δεν υπήρχε στο γήπεδο, ξεκίνησε την αντεπίθεσή της με μπροστάρη τον Τσώλη, που με ...ένα πόδι, αφού κούτσαινε λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, πέτυχε εννιά συνεχόμενους πόντους και έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση. Πολύ καλός ήταν ο νεαρός Παπούλιας που έδειξε ώριμος σε κρίσιμες στιγμές και επίσης βοήθησε σημαντικά στην μείωση της διαφοράς που άγγιξε και τους 30 πόντους. Η Νίκη στα πρώτα είκοσι λεπτά παρουσιάστηκε ασύνθετη επιθετικά. Παρά τις φωνές από τον πάγκο για να γυρίσει η μπάλα, ο κάθε παίκτης της ήθελε να γίνει ήρωας, έπαιρνε βεβιασμένες επιθέσεις και αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει αστοχία και εκνευρισμός. Η Νίκη μείωσε μέχρι και στους πέντε αλλά τελικά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, αφού στην προσπάθειά της να κάνει την ανατροπή δεν είχε τον Ορνιθόπουλο που αποσύρθηκε στον πάγκο λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς. Πάντως το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας έσωσε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά του και οι φίλαθλοί του μόνο απογοητευμένοι δεν πρέπει να δηλώνουν από αυτή την ομάδα, που από τους δέκα παίκτες που αγωνίστηκαν οι οκτώ αποτελούν δικά της παιδιά, και αρκετοί από αυτούς δείχνουν ότι έχουν μέλλον και μπορούν να προσφέρουν.

Όοον αφορά την διαιτησία έκανε πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες, αλλά δεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και η Μεταμόρφωση δίκαια έφτασε στην επικράτηση. Μάλιστα λόγω κάποιων αποφάσεων των διαιτητών διακόπηκε αρκετές φορές το ματς και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες. Για ένα πεντάλεπτο διακόπηκε η αναμέτρηση όταν η γραμματεία έκανε λάθος στο σκορ και αντί για 62-52 είχε μείνει στο 61-51 στο τέταρτο δεκάλεπτο, από μια τεχνική ποινή στους πάγκους δόθηκε κατά το τρίτο δεκάλεπτο, ενώ σύραξη απειλήθηκε προς το τέλος όταν ο Ντίκας απερίσκεπτα στράφηκε κατά της κερκίδας και ξεσήκωσε τους οπαδούς της Νίκης.

Τα δεκάλεπτα: 21-10, 39-24, 58-40, 77-69
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Βλιώρας): Τοπούζης 10, Παρασκευάς 8, Ντίκας 9 (2), Καραγεώργος 19 (1), Καραγιώργος 5 (1), Τσαπραΐλης 12 (4), Δροσόπουλος, Σερμέτης 14 (1), Θεοχάρης 2, Ν. Θεοχάρης.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριντζής): Ορνιθόπουλος 10, Παπούλιας 12 (1), Σαμαράς 7 (1), Κυλεριώτης, Κουτίνας 9, Μαυρογιάννης 5, Αγκρής, Στάμος 2, Βογιατζής 7, Τσώλης 18 (3).


Διαμαρτυρία της Μεταμόρφωσης
Από τον ΑΟ Μεταμόρφωση Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση-διαμαρτυρία: "Μας προκαλούν κατάπληξη τα κάτωθι γεγονότα τα οποία συνέβησαν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ της ομάδας μας με τη Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα: 1) Ενημερώθηκε η ομάδα μας για την αλλαγή έδρας από τους διαιτητές του αγώνα, 55 λεπτά πριν την έναρξή του με εντολή της ΕΟΚ χωρίς να δουν την κατάσταση του γηπέδου. 2) Για την κατάσταση του γηπέδου είχαν ενημερωθεί οι υπέυθυνοι του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου πριν από σχεδόν ένα μήνα. 3) Κατά την διάρκεια του μήνα έγιναν αγώνες όχι μόνο Γ' Εθνικής Κατηγορίας και Α1-Α2 ΕΣΚΑΘ αλλά και Παιδικά και Εφηβικά πρωταθλήματα. 4) Επικαλέστηκαν το γεγονός ότι το γήπεδο εγκυμονεί κινδύνους για τους αθλητές, τότε πως επέτρεψαν οι υπέυθυνοι του κέντρου να γίνονται αγώνες αλλά και προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα; 5) Μήπως γιατί η μεταβολή και μετάθεση του αγώνα έγινε γιατί υπάρχει κάποιος άλλος λόγος και κάποιος συσχετισμός αυτών που διοικούν και αυτών που έχουν σχέση με την προπονητική των ομάδων της πόλης; 6) Μήπως έπρεπε η αρμόδια αρχή να ενημερώσει την ομάδα μας 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και πως κάποιοι υπεύθυνοι γνώριζαν για την μετακίνηση ενημερώνοντας και την ΕΟΚ αλλά και κάποιους άλλους; 7) Παρά τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει, όλοι όσοι μεθόδευσαν τα γεγονότα αυτά πήραν την απάντησή τους με το αποτέλεσμα του αγώνα και την ανωτερότητα που έδειξε η ομάδα μας".

www.taxydromos.gr
kwstas_volos
[quote name='BASKETNIKIVOLOU' date='Feb 3 2010, 01:37 ' post='381106']
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, σήμερα με πληροφόρησαν ότι ο Πρόεδρος της Νίκης Βόλου κ. Μανιατάκης που καθότανε στην κερκίδα του Ε.Α.Κ., όταν οι ανεγκέφαλοι έβριζαν συνέχεια τον Παρασκευά στο ντέρμπι, αυτός ήταν που μεσολάβησε και τους απέτρεψε να σταματήσουνε να τον βρίζουν.
Μπράβο στον κ. Μανιατάκη. Δείγμα σοβαρότητας.
Αυτό το γράφω για την προηγούμενη δημοσίευσή μου που αναφερώμουνα σε αυτό.
BASKETNIKIVOLOU
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 77-69







BASKETNIKIVOLOU
"Ψυχολογία και τραυματισμοί"

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕΡΙ ΗΤΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΡΙΝΤΖΗ


Αρνητικό σερί τριών ηττών μετρά η Νίκη στη Γ' Εθνική μπάσκετ, με πιο πρόσφατη αυτή από τη Μεταμόρφωση στο βολιώτικο ντέρμπι. Το συγκεκριμένο γεγονός προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις της, ενώ ο προπονητής Αντώνης Μυριντζής εντοπίζει τα αίτια στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και την κακή ψυχολογία μετά το άτυχο παιχνίδι με τον Φοίνικα. Ωστόσο εκφράζει την αισιοδοξία ότι η ομάδα του θα ανακάμψει σύντομα.

Κατήφεια επικρατεί στο "κυανόλευκο στρατόπεδο" μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Νίκη είχε πετύχει το "πέντε στα πέντε" λίγο πριν κλείσει ο πρώτος γύρος και φιγουράριζε στην τρίτη θέση του 1ου ομίλου του Βορρά στη Γ' Εθνική μπάσκετ. Μετά το άτυχο παιχνίδι, όμως, με τον Φοίνικα Λάρισας η εικόνα της βολιώτικης ομάδας άλλαξε προς το χειρότερο, με συνέπεια να ακολουθήσουν ακόμη δύο ήττες από Αίολο Τρικάλων και Μεταμόρφωση, που την έριξαν χαμηλότερα στη βαθμολογία.

Όλα αυτά είναι λογικό να προβληματίζουν τους ανθρώπους της Νίκης, οι οποίοι δεν περίμεναν να πάρει τέτοια τροπή το πρωτάθλημα. Δεν χωρά αμφιβολία ότι εξ αρχής είχε καθοριστεί ως βασικός στόχος μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά στη συνέχεια οι "κυανόλευκοι" είδαν ότι μπορούσαν να κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση. Ωστόσο οι τρεις συνεχόμενες ήττες έφεραν τη Νίκη αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Ο προπονητής, Αντώνης Μυριντζής, είναι ασφαλώς ο καθ' ύλην αρμόδιος να απαντήσει για τα αίτια που έφεραν την πτώση της απόδοσης της ομάδας:
"Είναι φανερό πως δεν παίζουμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Εκεί που η ομάδα είχε ρολάρει ξαφνικά η απόδοση μας έπεσε. Αυτό δεν είναι αφύσικο, αφού αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα στον αγωνιστικό τομέα" είπε ο τεχνικός των "κυανολεύκων" και εξήγησε τι εννοεί:

"Κατ' αρχήν έχουμε δύο καλαθοσφαιριστές που είναι στρατευμένοι. Ο Κώστας Αγκρής και ο Αντώνης Σαμαράς λόγω της θητείας τους δεν μπορούν να μετέχουν στις προπονήσεις, ούτε και να αγωνίζονται σε όλα τα παιχνίδια.
Το ίδιο ισχύει και για τους φοιτητές. Οι Αντώνης Χριστομάνος και Δημήτρης Στυλιανίδης διαβάζουν για τις εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο και μετέχουν ελλιπώς στην προετοιμασία. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προέκυψαν και οι τραυματισμοί του Παναγιώτη Τσώλη και του Μίλτου Ορνιθόπουλου, ενώ ατύχημα υπέστη και ο Κώστας Κυλεριώτης όπου τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Με όλες αυτές τις απουσίες είναι πολύ δύσκολο να προπονηθούμε σωστά. Να φανταστεί κανείς ότι οι παίκτες δεν φτάνουν ούτε για να παίξουμε "διπλό" στην προπόνηση. Επόμενο είναι λοιπόν τα προβλήματα αυτά να έχουν "χαλάσει" την καλή εικόνα που είχαμε σχεδόν σε όλο τον πρώτο γύρο".

Ο Αντώνης Μυριντζής εντόπισε και μία ακόμη αιτία για την οποία η Νίκη δεν παίζει καλά στα τελευταία ματς: "Εκτός από τα παλιά αγωνιστικά προβλήματα έχω διαπιστώσει πως η ψυχολογία των καλαθοσφαιριστών έχει πέσει αισθητά. Κατά τη γνώμη μου η ήττα από τον Φοίνικα μας έκανε μεγάλη "ζημιά". Δεν είναι μόνο το ότι χάσαμε σ' ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο. Οι φίλοι της Νίκης μας συμπαραστάθηκαν θερμά, αλλά εμείς δεν καταφέραμε να τους ευχαριστήσουμε με μια επιτυχία. Την ίδια υποστήριξη είχαμε και στο ντέρμπι με τη Μεταμόρφωση, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν επιτυχές. Όλα αυτά επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία των παικτών. Έχω μιλήσει με τα παιδιά και πιστεύω ότι η κατάσταση θα διορθωθεί σύντομα".

Για τον 48χρονο τεχνικό η αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ "είναι κομβικής σημασίας. Παίζουμε στο "σπίτι" μας και θέλουμε πάση θυσία μια νίκη που θα μας ανεβάσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε το πραγματικό μας πρόσωπο αποζημιώνοντας έτσι τους φιλάθλους μας".

Στον αγωνιστικό τομέα ο Παναγιώτης Τσώλης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και ο Μίλτος Ορνιθόπουλος από τράβηγμα στους προσαγωγούς. Πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι αμφότεροι θα μπορέσουν να δώσουν το "παρών" την ερχόμενη Κυριακή, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Κυλεριώτη μετά το ατύχημα που είχε χτυπώντας στο κεφάλι.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Στις 5 μ.μ. το ματς στο Βόλο

Μία ώρα νωρίτερα θα γίνει το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τη ΧΑΝΘ για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων αναφέρει: -Για συγκοινωνιακούς λόγους και κατόπιν συμφωνίας των ενδιαφερομένων Σωματείων ο αγώνας ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΧΑΝΘ της 7/2/2010 για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αντί ώρας 18.00 θα διεξαχθεί ώρα 17.00.

www.superbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Θεαματική νίκη... για τη Νίκη




Κέρδισε την ΧΑΝΘ με 71 - 52 στη Ν. Ιωνία για τη 15η αγωνιστική στην Γ΄ Εθνική μπάσκετ

Νίκη - ΧΑΝΘ 71 - 52
Γυρίζοντας γρήγορα σελίδα και αφήνοντας πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μεταμόρφωση, η Νίκη έδειξε το καλό της πρόσωπο και προσφέροντας και θέαμα κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την ομάδα της ΧΑΝΘ με 71-52, φθάνοντας στην 9η νίκη. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν άφησε περιθώρια στους αντίπαλους για αντίδραση σε όλη την διάρκεια του αγώνα κι ενώ στο ημίχρονο το ταμπλό έδειξε 35-21 στο τέλος η διαφορά μεγάλωσε, αν και ο προπονητής των «κυανολεύκων» είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, δοκιμάζοντας νέα σχήματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Διαιτητές: Γιαμούζης - Καρακατσανίδης.
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 35-21, 48-30, 71-52.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριντζής): Ορνιθόπουλος 10, Παπούλιας 2, Σαμαράς 8 (1), Κυλεριώτης, Κουτίνας 16 (3), Μαυρογιάννης 14 (2), Στάμος 5, Βογιαντζής 14 (3), Τσώλης, Τσιαγκλάκανος 1, Μ. Καραμανώλης 1, Αγκρής
ΧΑΝΘ (Ξουρίδας): Βαρδουνιώτης, Τζημοράγκας 2, Γαλάνης 4 (1), Πετρίδης, Ζωγράφος 3, Αγγελάκης 12 (4), Παναγιωτίδης 6 (1), Σουρβατζής 9 (2), Εζόμο 2, Νεοφύτου 7 (1), Τασιούδης 7, Λάφης.

www.taxydromos.gr
kwstas_volos
QUOTE(BASKETNIKIVOLOU @ Feb 9 2010, 16:39 ) *
Θεαματική νίκη... για τη Νίκη




Κέρδισε την ΧΑΝΘ με 71 - 52 στη Ν. Ιωνία για τη 15η αγωνιστική στην Γ΄ Εθνική μπάσκετ

Νίκη - ΧΑΝΘ 71 - 52
Γυρίζοντας γρήγορα σελίδα και αφήνοντας πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μεταμόρφωση, η Νίκη έδειξε το καλό της πρόσωπο και προσφέροντας και θέαμα κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την ομάδα της ΧΑΝΘ με 71-52, φθάνοντας στην 9η νίκη. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν άφησε περιθώρια στους αντίπαλους για αντίδραση σε όλη την διάρκεια του αγώνα κι ενώ στο ημίχρονο το ταμπλό έδειξε 35-21 στο τέλος η διαφορά μεγάλωσε, αν και ο προπονητής των «κυανολεύκων» είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, δοκιμάζοντας νέα σχήματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Διαιτητές: Γιαμούζης - Καρακατσανίδης.
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 35-21, 48-30, 71-52.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριντζής): Ορνιθόπουλος 10, Παπούλιας 2, Σαμαράς 8 (1), Κυλεριώτης, Κουτίνας 16 (3), Μαυρογιάννης 14 (2), Στάμος 5, Βογιαντζής 14 (3), Τσώλης, Τσιαγκλάκανος 1, Μ. Καραμανώλης 1, Αγκρής
ΧΑΝΘ (Ξουρίδας): Βαρδουνιώτης, Τζημοράγκας 2, Γαλάνης 4 (1), Πετρίδης, Ζωγράφος 3, Αγγελάκης 12 (4), Παναγιωτίδης 6 (1), Σουρβατζής 9 (2), Εζόμο 2, Νεοφύτου 7 (1), Τασιούδης 7, Λάφης.

www.taxydromos.gr


Ante re Nikara pame gera. Siga tin nikh pou kanate vre, kerdisate th xanth xwris ton Mosxou kai ti egine.
Den bgikate katholou tin prohgoumeni vdomada na mas peite gia tin 30ara diafora poy ftanate na xanete apo to afentiko tis polis!!! Eleos eiste, pragmatika nikiwtes sketo Eleos. Tha sas faei h myzeria! Myritzh pare podi. Kyleriwth to idio, se varethikame re parto xampari.
BASKETNIKIVOLOU
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΧΑΝΘ 71-52









BASKETNIKIVOLOU
Συσπειρώνεται η Ερασιτεχνική Νίκη

ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ




ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Άλσος Ν. Ιωνίας, με θέμα το μέλλον της καλαθοσφαίρισης στη Νίκη, ενώ τέθηκαν και προβληματισμοί γενικότερα για το βολιώτικο μπάσκετ. Στόχος ήταν η ανταλλαγή απόψεων, αλλά και το κάλεσμα από πλευράς Ερασιτεχνικής προς όσους θέλουν να βοηθήσουν τον ιστορικό σύλλογο για να κάνει δυναμική επανεμφάνιση στο χώρο.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Γ.Σ.Β. "Η Νίκη" υπό την αιγίδα της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Άλσος της Ν. Ιωνίας έλαβε χώρα ανοικτή συγκέντρωση με θέμα τη μελλοντική πορεία του συλλόγου. Πράγματι στο κάλεσμα της επιτροπής ανταποκρίθηκε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους παλιοί προπονητές, παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές, παράγοντες που έχουν υπηρετήσει τον σύλλογο, γονείς αθλητών, καθώς και άνθρωποι της διαιτησίας.

Δοθείσης της ευκαιρίας ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά και προτάσεις για το πως πρέπει να λειτουργούν τα τμήματα καλαθοσφαίρισης, όχι μόνο στη Νίκη, αλλά γενικά στη Μαγνησία. Βασικός εισηγητής ήταν το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ κ. Λευτέρης Κρατίδης, ο οποίος έκανε αναφορά σε διάφορα ζητήματα. Αρχικά αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των σωματείων του νομού για το κοινό καλό της καλαθοσφαίρισης στη Μαγνησία και να μην υπάρχουν προστριβές για μικροσυμφέροντα, που οδηγούν το άθλημα στην οπισθοχώρηση.

Εντύπωση έκανε η τοποθέτηση του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή των "κυανολεύκων" όσον αφορά την διαιτησία: "Πρέπει να αποβάλλουμε αυτή τη νοοτροπία και να ασχολούμαστε διαρκώς με τους διαιτητές. Για παράδειγμα φέτος δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη διαιτησία, ούτε καν γνωρίζουμε ποιός "σφυρίζει" στους αγώνες μας. Με στεναχωρεί όταν βλέπω κάτι τέτοιο ακόμη και στα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών. Πρώτα πρέπει να κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα" είπε ο κ. Κρατίδης, ενώ άσκησε και κριτική γενικότερα στους προπονητές της περιοχής μας επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να παρακολουθούν την εξέλιξη του αθλήματος και να μη μένουν στάσιμοι, "διότι μόνο έτσι θα μπορέσουν να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να μάθουν καλύτερα το μπάσκετ". Παράλληλα, ζήτησε από τους φίλους της Νίκης να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, αλλά με κόσμια συμπεριφορά και χωρίς ακρότητες.

Στη συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκαν, αλλά και επισημάνθηκαν οι προοπτικές που ανάγονται με τις αντίστοιχες βεβαίως απαιτήσεις που τις ακολουθούν. Ταυτόχρονα δόθηκε η δυνατότητα στους προσκεκλημένους να εντοπίσουν εκείνα τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν, να παρατηρήσουν τις θετικές δράσεις αλλά και να επισημάνουν ότι η προσπάθεια και η υπομονή με προσήλωση σε στόχους είναι το "κλειδί" για καλύτερη πορεία στο μέλλον.

Για παράδειγμα ο παλιός καλαθοσφαιριστής και προπονητής της Νίκης κ. Παναγιώτης Ντάγκρας επισήμανε ότι, "είναι θέμα διοίκησης να οριοθετηθούν οι στόχοι και να υλοποιηθούν μέσα από συντονισμένη δουλειά και κοινή προσπάθεια", ενώ ο αντιπρόεδρος του ΑΟΝΑΜ και διευθυντής του κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας κ. Αλέκος Μεταφτσής ανέλυσε τη μέθοδο ανάπτυξης του συλλόγου μέσα από τις δικές του δυνάμεις.

Μεταξύ άλλων ενδιαφέρουσες ήταν οι τοποθετήσεις των παλιών παραγόντων κ.κ. Γιώργου Παναγιωτίδη και Γιώργου Καραγεωργόπουλου. Ο πρώτος κατέθεσε προτάσεις για να στηριχθεί οικονομικά η Ερασιτεχνική Νίκη, ενώ ο δεύτερος αναφέρθηκε σε θέματα οργάνωσης και υποδομής.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με κατάθεση και ανταλλαγή απόψεων, όπου μετείχαν και γονείς αθλητών, που αποτελούν το αύριο της Νίκης. Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση, όπου αναμένεται να κατατεθούν πιο συγκεκριμένες προτάσεις.

Τέλος, από την Ερασιτεχνική Νίκη εξεδόθη ανακοίνωση για το συγκεκριμένο γεγονός όπου καταλήγει ως εξής: "Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ιδιαίτερα η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ θέλει να ευχαριστήσει πολύ όσους παραβρέθηκαν και συνέλαβαν στη μαζικότερη έως τώρα μονοθεματική (για το μπάσκετ) εκδήλωση που έχει πραγματοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια".

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU


Λέσχη Φίλων για το μπάσκετ στη Νίκη

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ βήματα προόδου έχει πραγματοποιήσει η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης. Αν και δεν έχει συμπληρώσει ούτε χρόνο, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον τρόπο λειτουργίας της, βάζοντας τα πράγματα σε μια σειρά. Μάλιστα, λέγεται πως βρίσκεται στα "σπάργανα" η συγκρότηση της Λέσχης Φίλων Μπάσκετ της Νίκης. Θα συγκροτείται από επιφανείς φίλους του συλλόγου, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τη Διοικούσα Επιτροπή να πετύχει στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Ορθή κίνηση, γιατί μόνο με τη συσπείρωση μπορεί ένας σύλλογος να δουλέψει σωστά...

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ευεργετική η διακοπή
Ενα πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετώπιζε το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης, αλλά η διακοπή έδωσε την ευκαιρία να ξεπεραστεί. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Τσώλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπορεί πλέον να ενισχύσει κανονικά το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

www.taxydromos.gr
kwstas_volos
QUOTE(BASKETNIKIVOLOU @ Feb 19 2010, 01:26 ) *
Ευεργετική η διακοπή
Ενα πολύ σημαντικό πρόβλημα αντιμετώπιζε το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης, αλλά η διακοπή έδωσε την ευκαιρία να ξεπεραστεί. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Τσώλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπορεί πλέον να ενισχύσει κανονικά το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

www.taxydromos.gr


Σιγά το πρόβλημα το σημαντικό που είχε η ομάδα σας. Δεν έπαιζε ο Τσώλης και τι έγινε, λες και έλλειπε ο Διαμαντίδης ήμαρτον ρε, είπαμε έλεος είστε εσεός οι Νικιώτες. Μια ζωή δικαιολογίες.
Α παιδία, λείπει και ο Χριστομάνος ρε!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BASKETNIKIVOLOU
Τα κεφάλια ...μέσα

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ "ΜΑΧΕΣ"


Οι στιγμές χαλάρωσης έλαβαν τέλος στη Νίκη. Ήδη, από την Τρίτη η ομάδα κινείται σε ρυθμούς πρωταθλήματος καθώς την περιμένει δύσκολη αποστολή. Την ερχόμενη Κυριακή οι "κυανόλευκοι" παίζουν εκτός έδρας με το Άργος Ορεστικό το οποίο "καίγεται" για βαθμούς. Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη με 19 πόντους και αν χάσει, τότε μπαίνει σε δυσάρεστες περιπέτειες. "Η διακοπή συνήθως δεν κάνει καλό" υποστηρίζει ο Αντώνης Μυριντζής και αιτιολογεί την άποψή του: "Όταν σταματά για λίγο η αγωνιστική δράση, σε βγάζει από τον ρυθμό σου. Κατά τη γνώμη μου οι παίκτες δεν επηρεάζονται τόσο σωματικά, όσο ψυχολογικά. Αποσυντονίζονται και στρέφουν την προσοχή τους αλλού, κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Αμέσως μετά, θα πρέπει να επανέλθουν στις προπονήσεις και μερικές φορές αυτό δεν γίνεται άμεσα".
Το Άργος Ορεστικό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος αντίπαλος, όπως υποστηρίζει ο Βολιώτης τεχνικός: "Μπορεί στη βαθμολογία το Άργος Ορεστικό να βρίσκεται χαμηλότερα από τη Νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το υπολογίζουμε. Το αντίθετο μάλιστα. Μια ομάδα που έχει ανάγκη για βαθμούς, γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη. Περιμένουμε από τον αντίπαλο να παίξει σκληρά και οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό".
Βέβαια, η διακοπή του πρωταθλήματος είχε και θετικά αποτελέσματα. Κι αυτό γιατί βρέθηκε χρόνος ώστε δύο καλαθοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν τραυματισμούς να αποθεραπευτούν. Πρόκειται για τον Μίλτο Ορνιθόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε το τράβηγμα στον προσαγωγό και τον Παναγιώτη Τσώλη, που δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις μετά το διάστρεμμα το οποίο είχε υποστεί.
Αντίθετα, οι στρατευμένοι Κώστας Αγκρής και Αντώνης Σαμαράς εξακολουθούν να μετέχουν πλημμελώς στην προετοιμασία. Μάλιστα ο πρώτος θα είναι απών την Κυριακή, λόγω υποχρεώσεών του στα Ιωάννινα, γεγονός που "πονοκεφαλιάζει" τον κ. Μυριντζή. Πάντως ο νεαρός πλέι μέηκερ θα είναι η μπναδική απώλεια για την Κυριακάτικη αναμέτρηση, αφού το υπόλοιπο έμψυχο υλικό θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

www.e-thessalia.gr
kwstas_volos



[/quote]
Μπράβο στην Νίκη Βόλου ανέστησε τον πεθαμένο Άργος!!!!!!!!!!
Έχασε πανηγυρικά στο Άργος Ορεστικό. Χάλια εμφάνιση για ακόμη μία φορά!!!!!


Σαν να μην πέρασε μια (αγωνιστική) μέρα στον 1ο όμιλο του Βορρά, αφού όλοι όσοι βρίσκονται στα υψηλά βαθμολογικά πατώματα νίκησαν και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση… Αποτέλεσμα τούτου να παραμείνει αμετάβλητη η κατάσταση.

Τα αποτελέσματα:
Μεταμόρφωση Βόλου - Φοίνικας Λάρισας 97-87
ΧΑΝΘ - Έδεσσα 70-58
Άργος Ορεστικό - Νίκη Βόλου 83-73
Αετός Κιλκίς - Βελβεντό 86-58
Γουμένισσα - Πρωτέας Γρεβενών 39-83
Φίλιππος Βέροιας - Λασσάνης 90-64
Αίολος Τρικάλων - Αιγιακός 71-58

ΧΑΝΘ - Έδεσσα 70-58
Διαιτητές: Θωμόπουλος - Εδιάρογλου.
Τα δεκάλεπτα: 12-19, 26-30, 48-51, 70-58.
ΧΑΝΘ (Ξουρίδας): Τζημοράγκας 8 (1) , Γαλανός 2, Πετρίδης 1, Ζωγράφος 7 (1), Αγγελάκης 3 (1), Παναγιωτίδης 11 (1), Σουρβατζής 13 (2), Νεοφύτου 9 (1), Τασιούδης 2, Λάφης 2.
ΕΔΕΣΣΑ (Σταυρόπουλος): Δοδόπουλος 3 (1), Νικολαΐδης 12 (3), Γεωργιάδης 10, Σταυρουλάκης 8 (1), Μαύρος 16 (2), Χαραλαμπίδης 7, Τσιάμης 2.

Φίλιππος Βέροιας - Λασσάνης 90-64
Διαιτητές: Βογιατζής - Παργιαννόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 23-16, 48-30, 63-48, 90-64.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γκίμας): Καμπάνης 3 (1), Μαυρίδης Β. 29 (5), Τσακίρης 14, Μαυρίδης Α. 6, Ιωσιφίδης 16 (2), Λαμπορόπουλος 12 (1), Βασιλείου 1, Χατζηκυριακίδης 9.
ΛΑΣΣΑΝΗΣ (Παπαδόπουλος): Μεντεσίδης, Θεοδωρόπουλος 5 (1), Καραγιαννίδης 12 (2), Φίλιος 7 (1), Κακλίδης 2, Βλάχος 13.

Αετός Κιλκίς - Βελβεντό 86-58
Διαιτητές: Καρκατσέλας - Μαραμής.
Τα δεκάλεπτα: 12-20, 38-30, 60-44, 86-58.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κυριακού): Κουπαράνης 7 (1), Μποχωρίδης 3 (1), Ημερίδης 16 (1), Σερέτης 6, Σιδηρόπουλος 9 (1), Κωτούλας, Σιώμος 25 (1), Παπαδόπουλος 8, Τσελέκης 7, Σέτος 3 (1), Πατσούρης 2, Μπάγκι.
ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Ασβεστάς): Μπλούμης 11, Σούπουρας 6 (2), Παπαδόπουλος, Σαμαράς 5 (1), Πανίδης 4, Νίκος 11 (1), Μαλιούρας 8, Παπαμάρκος 4, Ζανδές, Μπασάρας 3 (1), Παπαϊδής 2.

Γουμένισσα - Πρωτέας Γρεβενών 39-83
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης - Κοϊμτζόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 14-24, 20-39, 34-66, 39-83.
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ (Σιδηρόπουλος): Ρίτος 2, Ευθυμιάδης 16, Ζεμπεκίδης, Νότης 6 (2), Τοπουζίδης 11 (2), Βαρβούτας 2, Σαμαράς, Τάτσης, Τζιτζίδης 2, Ζεμπεκίδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μουρουζίδης): Ακσεχέρογλου 7 (1), Σπανός 5, Μουράτογλου 5 (1), Κωνσταντινίδης 9, Ρίγκος, Ρέππας 9 (1), Τζήμας 8 (1), Κλωναράς 10 (1), Καλομενιδης 2, Τζέλλος 10, Χιόνος 16 (4), Γάτος 2.

Μεταμόρφωση Βόλου - Φοίνικας Λάρισας 97-87
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης - Μοσχότογλου.
Τα δεκάλεπτα: 21-22, 47-37, 72-67, 97-87.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Βλιώρας - Δέλλιος): Ντίκας 8 (2), Καραγεωργός 23 (6), Δροσόπουλος 7, Παρασκευάς 8, Υφαντόπουλος 14, Θεοχάρης, Καραγιώργος 26 (2), Τσερμετης 2, Τσαπραΐλης 4, Τοπούζης 5.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Θεοδωρόπουλος): Βλαχούλης 8, Καρπούζας 13 (3), Φόρος 23 (1), Λιάκος 7 (1), Σουλιώτης 2, Γκαγκανάσιος 8, Τσακνάκης 9 (2), Σάκαρης 2, Παπαδόπουλος 4, Δεληχρήστος 11 (1).

Άργος Ορεστικό - Νίκη Βόλου 83-73
Διαιτητές: Θεοδώρου - Γκιουζέλης.
Τα δεκάλεπτα: 21-20, 42-37, 59-49, 83-73.
ΑΡΓΟΣ (Σούλιος): Γκόγκος, Καραμήτσος 21 (3), Γεωργανάκης, Κώττας 23 (2), Πανταζής 7, Χατζόπουλος 11, Πατσώνας 12 (1), Δαραβίγκας 9 (2).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 5, Παπούλιας 7, Σαμαράς , Κιλεριώτης 2, Κουτίνας 17 (2), Μαυρογιάννης 11 (3), Στάμος, Βογιατζής 12 (1), Τσόλης 15 (2).

Αίολος Τρικάλων - Αιγιακός 71-58
Διαιτητές: Παπαφωτίου - Τσουμαχίδης.
Τα δεκάλεπτα: 15-13, 32-28, 51-44, 71-58.
ΑΙΟΛΟΣ (Γιασσάρης): Λεπενιώτης 5, Δέδες 3 (1), Καντάρκος 15, Χρυσόπουλος 11, Κατράνας 5 (1), Σαρημπαλίδης 8 (2), Φούντας Γ. 16 (3), Περωτής 8.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Χατζούλης): Αμούτζιας 5, Παπαβασιλείου 3, Λωτζανιώτης 2, Κουρκούτας 9 (2), Παπαδόπουλος 22 (2), Παπουλίδης 6, Μιχαηλίδης 13.

Βαθμολογία (σε 16 αγώνες): Αίολος Τρικάλων 31, Φίλιππος Βέροιας 30, ΧΑΝΘ 27, Πρωτέας Γρεβενών 27, Αετός Κιλκίς 27, Μεταμόρφωση Βόλου 25, Νίκη Βόλου 25, Αιγινιακός 24, Φοίνικας Λάρισας 24, Άργος Ορεστικό 21, Λασσάνης 20, Έδεσσα 19, Βελβεντό 19, Γουμένισσα 17.

Επόμενη αγωνιστική (17η, 28/2): Φοίνικας Λάρισας - ΧΑΝΘ, Έδεσσα - Άργος Ορεστικό, Νίκη Βόλου - Αετός Κιλκίς, Βελβεντό - Γουμένισσα, Πρωτέας Γρεβενών - Φίλιππος Βέροιας, Αιγινιακός - Λασσάνης, Αίολος Τρικάλων - Μεταμόρφωση Βόλου.

Ξέχασα παιδιά,έλλειπε και ο Αγκρής και ο Χριστομάνος μέσα στο Άργος. ΟΚ είναι σημεντικές απώλειες χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι λένε εδώ στις εφημερίδες του Βόλου.
Μαζέψτε τα κομμάτια σας Νικιώτες, και μην λέτε μεγάλα λόγια μας έχετε ζαλίσει με τη νέα δοιήκηση.
Μυριντζή δρόμο
BASKETNIKIVOLOU
Η Νίκη ηττήθηκε στο Άργος Ορεστικό και υποχώρησε στην 7η θέση

Νίκη στα σημεία
Περισσότερο ανάγκη έδειξε ότι είχε τους βαθμούς το Αργος Ορεστικό και τελικά επικράτησε της Νίκης στο μεταξύ τους παιχνίδι για την Γ’ Εθνική μπάσκετ με 83-73. Οι κυανόλευκοι ακολουθούσαν στο σκορ μέχρι με το δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν μια διαφορά δέκα πόντων, που τους έφερε πιο κοντά στο ροζ φύλλο. Παρ’ όλα αυτά οι κυανόλευκοι ισορρόπησαν το ματς και έφτασαν σε απόσταση αναπνοής (69-68) πέντε λεπτά πριν την λήξη. Ομως στις κρίσιμες στιγμές δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι.

Διαιτητές: Θεοδώρου - Γκιουζέλης.
Τα δεκάλεπτα: 21-20, 42-37, 59-49, 83-73.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Γκόγκος, Καραμήτσος 21 (3), Γεωργανάκης, Κώττας 23 (2), Πανταζής 7, Χατζόπουλος 11, Πατσώνας 12 (1), Δαραβίγκας 9 (2).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 5, Παπούλιας 7, Σαμαράς , Κυλεριώτης 2, Κουτίνας 17 (2), Μαυρογιάννης 11 (3), Στάμος, Βογιατζής 12 (1), Τσώλης 15 (2).

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αλλαγή ώρας


Tο τζάμπολ του Νίκη Βόλου - Αετός Κιλκίς θα γίνει στις 16:00 κι όχι την αρχικά προγραμματισμένη ώρα (18:00).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
"Για συγκοινωνιακούς λόγους και ύστερα από συμφωνία των ενδιαφερομένων σωματείων, ο αγώνας Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ της 28/02/2010 για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αντί ώρας 18:00 θα διεξαχθεί ώρα 16:00".

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Να αξιοποιήσει την έδρα της θέλει η Νίκη

Κακή παρένθεση θέλουν να αποτελέσει στη Νίκη η ήττα από το Άργος Ορεστικό εκτός έδρας και αύριο κόντρα στον Αετό Κιλκίς, που έχει δύο νίκες περισσότερες από τους κυανόλευκους, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Σχετικά με την ώρα έναρξης αυτού του αγώνα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, πρέπει να σημειωθεί ότι, αν και το αίτημα της ομάδας του Κιλκίς για έναρξη του αγώνα στις 16:00 έγινε αρχικά δεκτό, ο αγώνας τελικά θα αρχίσει κανονικά στις 18:00 λόγω της διεξαγωγής του αγώνα βόλεϊ γυναικών Νίκη Βόλου - Γ.Σ. Λαμία στις 15:30 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

www.magnesianews.gr
kwstas_volos
Νικιώτες πείτε αλεύρι????
Ο Αετός Κιλκίς σας γυρεύει...
Η δεύτερη εντός έδρα ήττα είναι σήμερα μετά και από τον πεθαμένο Φοίνικα που μόνο εσάς κέρδισε εκτός!!!!χαχα
Η επιστροφή του Σιώμου στη Ν Ιωνία και Μπάγκι.
Πολύ καλή ομάδα, θα γίνει ωραίο ματς
Το αποτέλεσμα.....................αναμενόμενο...Αρκεί να βοηθήσει και λίγο ο Χριστομάνος και ο Αγκρής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
68.gif 68.gif 68.gif
kwstas_volos
mpravo stin Niki Volou epekse fovera....
anakalw!!!!!!!!
mpravo wraio basket
BASKETNIKIVOLOU
Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Νίκη

Οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν του Αετού Κιλκίς για τη Γ’ Εθνική μπάσκετ Ανδρών




Επέστρεψε στις νίκες
Μετά την απώλεια στο Αργος Ορεστικό η ομάδα της Νίκης κατάφερε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως ο Αετός Κιλκίς. Οι κυανόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και το εκρηκτικό δεύτερο δεκάλεπτο και κατάφεραν χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα να φτάσουν στο ροζ φύλλο, επικρατώντας με 96-84. Ο Κουτίνας με 22 πόντους ήταν ο κορυφαίος για το συγκρότημα του Αντώνη Μυριντζή, ενώ τον ακολούθησαν στην επίθεση, οι Ορνιθόπουλος με 19 και Τσώλης με 18.
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης - Λόρτος
Τα δεκάλεπτα: 21-18, 51-36, 73-58, 96-84.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 19, Παπούλιας, Σαμαράς 3, Κυλεριώτης 2, Κουτίνας 22 (2), Μαυρογιάννης 14 (3), Στάμος 2, Τσώλης 18 (2), Βογιατζής 16 (2).
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κυριακού): Κουπαράνης 9, Μποχωρίδης 11 (1), Ημερίδης 9, Σερέτης 13 (2), Σιδηρόπουλος 2, Κωτούλας, Σιώμος 22, Παπαδόπουλος, Τσελέκης, Σέτος 4, Πατσούρης, Μπάγκι 14 (3).

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
Η ουραγός δεν στάθηκε εμπόδιο




Γουμένισσα - Νίκη 60-84
Η Γουμένισσα δεν μπόρεσε να προβάλλει σθεναρή αντίσταση στη Νίκη, η οποία έφτασε άνετα στο τελικό 84-60. Αν και το ματς ήταν εκτός έδρας, οι "κυανόλευκοι" δεν δυσκολεύτηκαν, μια και η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τους δύο "μονομάχους" είναι μεγάλη.
Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Αντώνη Μυριντζή μπήκαν χαλαρά στο παρκέ και χωρίς να το ...καταλάβουν έμειναν πίσω με οκτώ πόντους στο 10' (18-10). Η είσοδος των Παναγιώτη Τσώλη και Γιώργου Μαυρογιάννη βελτίωσε αισθητά την απόδοση της Νίκης, η οποία ανέτρεψε το σκηνικό. Στο 14' προπορευόταν με 27-20 και παρά τον τραυματισμό του Τσώλη (διάστρεμμα), πήγε στα αποδυτήρια με +13 (37-24).
Στην επανάληψη το βολιώτικο συγκρότημα μπήκε αποφασισμένο να "καθαρίσει" το ματς. Με ηγέτη έναν εκπληκτικό Λευτέρη Στάμο η διαφορά άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Στο 30' είχε φτάσει τους 19 πόντους (59-40) και πλέον το ματς είχε κριθεί, με το τελικό 84-60 να έρχετε απόλυτα φυσιολογικά.

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 24-37 ημίχρονο, 40-59, 60-84 τελικό
Διαιτητές: Γκουτζιομήτρας - Παπανικολάου
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ (Καλέσης): Τοπουζίδης 20 (4), Ευθυμιάδης 16 (2), Βαρβούτας 10, Ρήτος 4, Ζεμπεκίδης 4, Τάτσης 4, Μέρμυγκας, Τζιτζίδης 2, Σιδηρόπουλος.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 8, Παπούλιας 8, Σαμαράς 6, Μαυρογιάννης 14 (1), Κουτίνας 7, Τσώλης 6 (1), Βογιατζής 4, Στάμος 19, Κυλεριώτης 6, Χρηστομάνος 2, Αγκρής 1, Τσιακλάγκανος 3 (1), Καραμανώλης 6.

www.e-thessalia.gr
kwstas_volos
Paidia sth Niki alithevei oti fetos thelate anodo h toulaxiston thn deyterh thesi??
toy xronoy ti leei h omada??
twra me poion pezete?

BASKETNIKIVOLOU
Στόχος της Νίκης για τη φετινή χρονιά ήταν να φτιάξει ομάδα και να κάνει μια καλή πορεία. Οι δύο πρώτες θέσεις ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση, γιατί ήταν γνωστό από την αρχή του πρωταθλήματος ότι υπάρχουν πιο ποιοτικές ομάδες με αποκλειστικό στόχο την άνοδο.
Για την επόμενη χρονιά θα δούμε όταν γίνει ο προγραμματισμός.
Την Κυριακή η Νίκη παίζει με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.
kwstas_volos
Πάντως θα πρέπει να δώσουμε όλοι συνχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που μαζεύει η Νίκη μέσα στην έδρα της. Με τα πανό και τη φωνή δίνουν δύναμη στους παίχτες. Ήμουν στο τελευταίο εντός έδρα ματς με τον Αετό Κιλκίς και είδα δυναμικό παρών για άλλη μια φορά.
Ευτυχώς που κέρδισε η Νίκη γιατί αν πάρουμε τη παράδοση λέει πως όταν μαζεύει πολύ κόσμο το γήπεδο η ομάδα χάνει (όπως και στο ποδόσφαιρο ) π.χ με Φοίνικα Λάρισας.
Εδώ στο φόρουμ ποιός γράφει κανένας από την ομάδα παίχτης ή από το συμβούλιο??

BASKETNIKIVOLOU
Ντέρμπι στη Νέα Ιωνία

Η Νίκη φιλοξενεί τον δεύτερο Φίλιππο Βέροιας

Στην έδρα της, που έχει δείξει ότι δεν χαρίζεται μετρώντας 8 νίκες σε 9 ματς, η Νίκη είναι ικανή να επικρατήσει οποιουδήποτε αντιπάλου. Το ίδιο ισχύει και για το αυριανό παιχνίδι στο Kλειστό της Νέας Ιωνίας (18:00) με τον Φίλιππο για την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου Βορρά της Γ' Εθνικής. Η ομάδα της Βέροιας φιγουράρει στη δεύτερη θέση μόλις με ένα βαθμό διαφορά από τον Αίολο Τρικάλων, και γι' αυτό το μάτς κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι. Οι κυανόλευκοι, έχοντας νωπές τις μνήμες από το ματς του πρώτου γύρου, στο οποίο είχαν χάσει στις λεπτομέρειες με 83-78, ξέρουν ότι διαθέτουν τις δυνατότητες να πετύχουν μια νίκη γοήτρου, που θα είναι η τρίτη συνεχόμενη και υπό προϋποθέσεις μπορεί να τους ανεβάσει στην τρίτη θέση.

www.magnesianews.gr
BASKETNIKIVOLOU


Ο Φίλιππος άλωσε τη Νέα Ιωνία
Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα στο ματς της Νέας Ιωνίας μεταξύ της Νίκης και του Φίλιππου Βέροιας. Οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν με 84-88, ενώ μέχρι τρία λεπτά πριν τη λήξη είχε το προβάδισμα στο σκορ με 12 πόντους μάλιστα διαφορά. Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας βρέθηκαν σε καλή μέρα επιθετικά τα χάλασαν στα τελευταία λεπτά, ενώ αμυντικά γενικά δεν κυμάνθηκαν σε υψηλά στάνταρ, κάτι που αποδεικνύεται και από τους 88 πόντους που δέχτηκαν.
Ο Ορνιθόπουλος πέτυχε 25 πόντους και ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Αντώνη Μυριντζή, ενώ ακολούθησαν με 13 οι Μαυρογιάννης, Τσώλης και Βογιατζής.
Διαιτητές: Κασαπίδης - Μοσχοτόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 38-44, 68-60, 84-88.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 25 (1), Παπούλιας 7, Σαμαράς 7, Μαυρογιάννης 13 (1), Κουτίνας 3, Τσώλης 13 (1), Κυλεριώτης 3, Βογιατζής 13 (1).
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γκίμας): Μπαταούλας 7 (2), Μαυρίδης Β. 14 (3), Τσακίρης 10, Μαυρίδης Α. 24 (2), Κωτσάμπασης 7 (1), Ιωσηφίδης 14 (2), Λαμπρόπουλος 12 (1).

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 84-88









BASKETNIKIVOLOU



Η Νίκη
Η ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας με 88-84 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας ανήκει στο παρελθόν για τη Νίκη και οι "κυανόλευκοι", πλέον, προετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λασσάνη Κοζάνης. Η Νίκη βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς και στόχος της από εδώ και πέρα είναι να τερματίσει όσο ψηλότεα γίνεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. "Χάσαμε το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας από απειρία και σ' αυτό μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι, τεχνική ηγεσία και παίκτες" τονίζει με δηλώσεις του στη "Θ" ο προπονητής της Νίκης, Αντώνης Μυριντζής και συνεχίζει: "Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε την εικόνα της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι και το μεγαλύτερο βάρος στις προπονήσεις το ρίχνουμε στην αμυντική λειτουργία. Είναι γεγονός ότι από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην άμυνα και αυτό μας έχει στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς. Για παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Φίλιππο η ομάδα δέχθηκε 11 τρίποντα από τον αντίπαλο. Όλα αυτά μας προβληματίζουν και κοιτάζουμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις".
Για το παιχνίδι με τον Λασσάνη η τεχνική ηγεσία αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Οι Θανάσης Κουτίνας και Κώστας Κυλεριώτης δεν προπονήθηκαν όλη την εβδομάδα καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ σε θεραπεία υποβάλλεται ο Παναγιώτης Τσώλης (υποφέρει από διάστρεμμα). Κοντά σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Παναγιώτη Παπούλια, ο οποίος υποφέρει από πόνους στη μέση, μετά το παιχνίδι που έδωσε με την εφηβική ομάδα της Νίκης.
Ο Λασσάνης βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και στο παιχνίδι με τη Νίκη παίζει το τελευταίο του "χαρτί" για την παραμονή στην κατηγορία.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU



100άρα για τη Νίκη

Σημειώνοντας 100 πόντους έφυγε από την Κοζάνη η Νίκη Βόλου, που επιβλήθηκε με 100-86 του συλλόγου της Λασσάνης. Οι κυανόλευκοι μπορεί να δυσκολεύτηκαν αρχικά στο πρώτο δεκάλεπτο, αφού έφθασαν να κυνηγούν το σκορ, χάνοντας με 12-4. Τελικά το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους κυανόλευκους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ, αφού πέρασαν μπροστά με 18-20. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την καλή απόδοση, τουλάχιστον όσον αφορά στα πρώτα λεπτά, όταν και προηγήθηκαν ακόμη και με 25-32 και 32-39 στο 18. Τελικά το πρώτο μέρος έκλεισε με 41-41, μιας και τα λάθη στην άμυνα λύγισαν την ομάδα του Αντώνη Μυριντζή. Στην επανάληψη η Νίκη παρουσιάστηκε ακόμη πιο δυνατή και κατάφερε να προηγείται με 45-60 στο 25, αξιοποιώντας στο έπακρο τις επιθετικές της αρετές, παίζοντας παράλληλα εκπληκτική άμυνα. Μάλιστα η διαφορά εκτοξεύθηκε ακόμη και στους 20 βαθμούς. Κάπου εκεί η κυανόλευκη αρμάδα επαναπαύθηκε και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλό της να μειώσει σε 61-73. Τελικά η Νίκη κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της μέχρι τέλους και έφθασε έτσι στη 12η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 41-41, 61-74, 86-100.
ΛΑΣΣΑΝΗΣ (Παπαδόπουλος): Βλάχος 25 (1), Φίλιος 3, Θεοδωρόπουλος 3, Μαυροματίδης, Καραβίσογλου, Γρηγοριάδης, Μπάνος 5 (1), Κατσέλας 5 (1), Καλαμπούκας 20 (1), Καραγιαννίδης 4, Μακρής 20 (2).
ΝΙΚΗ (Μυριντζής): Ορνιθόπουλος 14, Παπούλιας 6, Σαμαράς 5, Μαυρογιάννης 9 (1), Κουτίνας 9 (1), Τσώλης 14 (2), Βογιατζής 23 (2), Στάμος 12, Κυλεριώτης 2, Χριστομάνος 5 (1), Καραμανώλης 1, Αγκρής.

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
Με οδηγό τον α' γύρο η Νίκη


Νίκη - Πρωτέας 72-64
Με οδηγό τον πρώτο γύρο η Νίκη επικράτησε του Πρωτέα Γρεβενών με 72-64. Το ματς στο κλειστό της Ν. Ιωνίας ήταν αμφίρροπο στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Στο 32' το σκορ ήταν ισόπαλο 52-52, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πάλεψαν με πείσμα για το ροζ φύλλο.
Μάλιστα οι "κυανόλευκοι" στερήθηκαν των υπηρεσιών του Γιώργου Μαυρογιάννη, ο οποίος κλήθηκε για προετοιμασία με την Εθνική Εφήβων.
Παρ' όλα αυτά οι "κυανόλευκοι" στα τελευταία λεπτά έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 72-64.

Διαιτητές: Συμεωνίδης - Γκιουζέλης
Τα δεκάλεπτα: 17-17, 36-33 ημίχρονο, 48-45, 72-64 τελικό
ΝΙΚΗ (Μυριντζής): Ορνιθόπουλος 13 (2), Παπούλιας 7, Σαμαράς 1, Κουτίνας 19 (2), Τσώλης 16 (4), Βογιατζής 4, Στάμος 10, Κυλεριώτης, Χριστομάνος, Καραμανώλης, Αγκρής 2, Πατσής.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Κατσάλης): Αξεχέρογλου 6, Σπανός, Μουράτογλου 11(1), Κωνσταντινίδης 10, Ρίγκος, Ρέππας, Τζήμας 7(1), Κλωναράς 7(1), Καλομενίδης 4(1), Τζέλλος, Χιόνος 17(3).

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 72-64







BASKETNIKIVOLOU
Διπλό στην παράταση

Στην παράταση κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο από το Βελβεντό η Νίκη. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 92-96 με τους Κυλεριώτη και Βογιατζή να είναι εύστοχοι στην… ρουλέτα των ελεύθερων βολών στο τέλος της αναμέτρησης. Η ομάδα του Αντώνη Μυριντζή είχε σε πολύ καλή μέρα τους Τσώλη και Ορνιθόπουλο που σημείωσαν 26 και 24 πόντους αντίστοιχα, ενώ πολύ καλή απόδοση έπιασε και ο Κουτίνας που σταμάτησε στους 17.
Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού είχε ολοκληρωθεί με σκορ 85-85 με τον Κουτίνα να αστοχεί στην τελευταία προσπάθεια των κυανολεύκων.

Τα δεκάλεπτα: 28-23, 46-51, 63-69, 85-85, 92-96 παρ.
ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Ασβεστάς): Παπαδόπουλος Π. 8 (1), Σιούπουρας 15 (3), Σαμαράς 12 (2), Μπλιούμης 8 (2), Παπαμάρκος, Παπαΐδης, Νίκος 31 (5), Μαλιούρας 16, Μπασάρας, Πανίδης 1, Ζανδές 1.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 23 (1), Σαμαράς 9 (1), Κουτίνας 17 (2), Τσώλης 26 (6), Βογιατζής 7, Στάμος 1, Κυλεριώτης 13 (2), Χριστομάνος, Αγκρής.

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
Διπλό και βαθμολογική άνοδος για τη Νίκη




Η Νίκη πήρε το διπλό στο Αιγίνιο από τον τοπικό Αιγινιακό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα τής δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση

Στην τρίτη θέση αναρριχήθηκε η Νίκη Βόλου μετά το διπλό στο Αιγίνιο. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 74-75 του Αιγινιακού ύστερα από ένα πραγματικό ντέρμπι και προσέθεσαν δυο υπερπολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους. Εκτός του Παναγιώτη Τσώλη που με τους 19 πόντους που πέτυχε ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, πολύ σημαντική ήταν και η προσφορά του Σαμαρά, που στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα, κράτησε την ψυχραιμία του και ευστόχησε στις ελεύθερες βολές. Διψήφιο αριθμό πόντων πέτυχαν και οι Ορνιθόπουλος, Παπούλιας και Κουτίνας.
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 34-42, 55-56, 74-75
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Χατζούλης): Παπαβασιλείου 12 (2), Λωτζανιώτης 13 (3), Κουρκούτας 2, Στυλιανίδης, Βένης 14, Παπουλίδης 7, Μιχαηλίδης 24 (3).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 13 (3), Παπούλιας 12, Σαμαράς 9, Χριστομάνος, Μαυρογιάννης 2, Κουτίνας 12, Τσώλης 19 (2), Κυλεριώτης 2, Στάμος, Βογιατζής 7 (1).

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
Νίκη στο ρελαντί
Δεν αντιμετώπισε δυσκολία η Νίκη για να φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Εδεσσα. Αν και στην αρχή οι κυανόλευκοι υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκαν μάλιστα πίσω στο σκορ, στη συνέχεια σοβαρεύτηκαν και επέβαλλαν τον ρυθμό τους, κερδίζοντας τελικά με 80-63. Η κυανόλευκη ομάδα με αυτή την επιτυχία της απαλλάχτηκε και από την παρουσία των Πρωτέα και Αετού και παρέμεινε μόνη της στην τρίτη θέση της κατάταξης.
Τέσσερις παίκτες της ομάδας του Αντώνη Μυριντζή πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων και συγκεκριμένα ο Τσώλης 18, ο Βογιατζής 15, ο Κουτίνας 13 και ο Ορνιθόπουλος 10.
Τα δεκάλεπτα: 13-17, 39-29, 60-43, 80-63.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 10, Παπούλιας 5 (1) , Σαμαράς 9, Κουτίνας 13 (2), Τσώλης 18 (6), Βογιατζής 15 (3), Στάμος 4, Κυλεριώτης, Χριστομάνος 2, Καραμανώλης 4, Αγκρής.
ΕΔΕΣΣΑ (Σταυρόπουλος): Δοδόπουλος 12 (1), Σταυρουλάκης 18 (2), Μαύρος 14, Τσάμης 4, Γεωργιάδης 11, Νικολαΐδης 2, Γκέκας 2, Λούσης, Χαραλαμπίδης.

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
Διπλό στη Λάρισα για τη Νίκη
Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Νίκη Βόλου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα κόντρα στο γηπεδούχο Φοίνικα. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 86-93 και παρέμειναν μόνοι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και η ομάδα του Αντώνη Μυριντζή πήγε στα αποδυτήρια με 12 πόντους πίσω στο σκορ, αλλά στην επανάληψη άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά δυόμιση λεπτά πριν τη λήξη και τελικά επιδεικνύοντας ψυχραιμία στις ελεύθερες βολές και τελειώνοντας με σωστές επιλογές της επιθέσεις τους έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Ο Κουτίνας με 25 και ο Τσώλης με 24 ήταν οι κορυφαίοι για το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας.
Τα δεκάλεπτα: 23-25, 50-38, 67-63, 86-93.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Θεοδωρόπουλος): Βλαχούλης 5, Σακάρης, Λιάκος 23 (4), Καρπούζας, Γκαγκανάσιος 14, Τσακνάκης 5, Παπαδόπουλος 6, Καλφούτζος, Τσιλούλης 8 (2), Αποστολάκης 16, Δεληχρήστος 9.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 17, Παπούλιας 12, Βογιατζής 13, Χρηστομάνος, Κουτίνας 25 (3), Τσώλης 24 (2), Αγκρής, Στάμος 2.

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αλλαγή, ημέρας


Διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των αγώνων ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Συγκεκριμένα, το Νίκη Βόλου - Αίολος Τρικάλων θα γίνει το Σάββατο, στις 18:00, κι όχι την Κυριακή όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η ανακοίνωση:

Ύστερα από συμφωνία των ενδιαφερομένων σωματείων, ο αγώνας Γ.Σ. Νίκη Βόλου - Α.Ο. Αίολος Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αντί της Κυριακής 16/05/2010, θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/05/2010 και ώρα 18:00 στο ίδιο γήπεδο".

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Το αντίο του αρχηγού

Ο Κ. ΚΥΛΕΡΙΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ


ΤΙΣ αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ' Εθνικής ολοκληρώνει σήμερα η Νίκη. Μια χρονιά με καλές και κακές στιγμές, μα γενικά με θετικό πρόσημο. Η Νίκη, θα τερματίσει στην τρίτη θέση, έχοντας πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της. Σήμερα, στις 6 μ.μ. στη Ν. Ιωνία οι "κυανόλευκοι" υποδέχονται τον πρωταθλητή της κατηγορίας Αίολο Τρικάλων, αισιοδοξώντας πως θα κλείσουν τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, έχουν ένα παραπάνω λόγο να το κάνουν, αφού σήμερα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά ο Κώστας Κυλεριώτης μετά από 23 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.

Η Νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε εντυπωσιακά. Στη συνέχεια όμως έκανε "κοιλιά", γεγονός που την άφησε μακριά από το κυνήγι του τίτλου. Επανήλθε όμως δριμύτερη και κάνοντας αξιόλογη πορεία, τερματίζει στην τρίτη τιμητική θέση.
Και το σημαντικότερο; Ο κορμός της ομάδας του Αντώνη Μυριντζή, αποτελείται κυρίως από νεαρούς Βολιώτες με πλούσιο ταλέντο, που εφόσον δουλέψουν μπορούν να φτάσουν ψηλά.
Μάλιστα η διοίκηση προσανατολίζεται για τη νέα χρονιά να προσπαθήσει να επαναφέρει στην ομάδα αξιόλογους Βολιώτες καλαθοσφαιριστές που ξεκίνησαν από τη Νίκη και τώρα αγωνίζονται σε ομάδες εκτός Βόλου. Επιχειρεί να κάνει συσπείρωση όλων των "κυανόλευκων" δυνάμεων και να μειώσει ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

Ο Κώστας Κυλεριώτης, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο και σίγουρο πρωταθλητή Αίολο Τρικάλων, δήλωσε στη "Θ" : "Πράγματι, νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος. Σήμερα, ολοκληρώνω την καριέρα μου στη Νίκη, στην ομάδα που αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Ήρθα στη Νίκη 13 χρόνων και αποχωρώ στα 36 μου χρόνια πλήρης εμπειριών και έντονων συγκινήσεων.
Δυστυχώς, δεν ευτύχησα να αγνωνιστώ με τη Νίκη στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Κι όταν μπορούσα να δοκιμάσω υψηλότερα δεν μου το επέτρεψαν οι τότε διοικήσεις. Θα μπορούσα να αποκομίσω περισσότερα από το μπάσκετ, αλλά δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Δεν αισθάνομαι πικραμένος. Απεναντίας αποχωρώ με ψηλά το κεφαλι και αισθάνομαι πως όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα για το καλύτερο.
Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που είχα κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων και ιδιαίτερα τους Γιάννη Καζεπίδη, και Απόστολο Κουτίνα, που με βοήθησαν όταν πρωτοήρθα στην ομάδα. Επίσης, τον Παναγιώτη Ντάγκρα και τον Κώστα Κουρκούμπα, καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου στην πάροδο όλων αυτών των χρόνων.
Ήδη, έχω ξεκινήσει μια νέα πορεία στο χώρο της προπονητικής. Προπονώ τμήματα υποδομών και τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου. Θέλω να παραμείνω και να μάθω σε νέα παιδιά, τα μυστικά του αθλήματος που υπηρέτησα και αγάπησα από τα παιδικά μου χρόνια".

Εξάλλου, ο έφορος της ομάδας και ταυτόχρονα ο άνθρωπος που υποδέχτηκε στη Νίκη τον Κώστα Κυλεριώτη, ο Γιάννης Καζεπίδης τόνισε χαρακτηριστικά: "Σήμερα είναι μέρα γιορτής για τη Νίκη. Ολοκληρώνεται μέσα σε άριστο κλίμα μια επιτυχημένη χρονιά, ενώ αποχαιρετά την αγωνιστική δράση ο αρχηγός της ομάδας μας, ο Κώστας Κυλεριώτης.
Ό,τι και να πούμε για τον Κώστα, πιστεύω πως είναι λίγο. Η προσφορά του στην ομάδα είναι τεράστια. Πιστευώ πως είχε τις δυνατότητες να παίξει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά επέλεξε να υπηρετήσει με αφοσιώση όλα αυτά τα χρόνια τη Νίκη, αφού δεν του έδωσαν μεταγραφή προηγούμενες διοικήσεις.
Αναμφίβολα θα λείψει η αρχηγική το παρουσία από την ομάδα, όχι όμως από τον σύλλογο. Η διοίκηση επιθυμεί ο Κώστας να παραμείνει στο προπονητικό δυναμικό της Νίκης. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και πιστεύουμε πως μπορέι να συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι, προκειμένου να επαναφέρουμε την ομάδα μας στο δρόμο των σημαντικών επιτυχιών του μακρινού παρελθόντος.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να προσκαλέσω των φίλαθλο κόσμο να έρθει σήμερα στις 6 μ.μ. στο κλειστό της Ν. Ιωνίας για να χειροκροτήσει τα παιδιά στον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, εκ μέρους της διοίκησης εύχομαι καλή επιτυχία σε δύο αθλητές της ομάδας, τους Παναγιώτη Παπούλια και Γιώργο Μαυρογιάννη που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις".

Ο Αντώνης Μυριντζής θα βασιστεί για το σημερινό ματς με τον Αίολο Τρικάλων στην παρακάτω σύνθεση: Μίλτος Ορνιθόπουλος, Δημήτρης Βογιατζής, Θανάσης Κουτίνας, Παναγιώτης Παπούλιας, Γιώργος Μαυρογιάννης, Λευτέρης Στάμος, Αντώνης Χριστομάνος, Μανώλης Καραμανώλης, Κώστας Κυλεριώτης, Γιώργος Τσακλάγκανος, Λευτέρης Πάτσης, Παναγιώτης Τσώλης, Κώστας Αγκρής, Αντώνης Σαμαράς.

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης
Από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Η ομάδα μπάσκετ της Νίκης παίζει σήμερα Σάββατο τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Αίολο Τρικάλων στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας στις 18:00 το απόγευμα. Ο αγώνας αυτός αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς θα είναι και ο τελευταίος επίσημος για τον καλαθοσφαιριστή του συλλόγου Κώστα Κυλεριώτη. Πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή με τεράστια προσφορά στη Νίκη Βόλου και για έναν άνθρωπο με ήθος και σεβασμό εντός και εκτός των γηπέδων. Έδωσε και την ψυχή του στους αγωνιστικούς χώρους τιμώντας την φανέλα της Νίκης ακόμη και σε εποχές δύσκολες. Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Κώστα Κυλεριώτη για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα, που λειτούργησε ως πρότυπο για τα παιδιά της περιοχής να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Εύχεται στον ίδιο κάθε προσωπική – οικογενειακή ευτυχία και καλή συνέχεια ως προπονητής στα τμήματα υποδομών του συλλόγου".

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
"Γονάτισε" τον πρωταθλητή η Νίκη


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις φετινές της υποχρεώσεις η Νίκη, καθώς "γονάτσε" τον πρωταθλητή Αίολο Τρικάλων με 80-79 τερματίζοντας στην τρίτη θέση.

Νίκη - Αίολος 80-79

Την Τρίτη θέση στον 1ο όμιλο του Βορρά κατέλαβε η Νίκη και τη σφράγισε με τον ποιό εντυπωσιακό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα κατόρθωσε να κερδίσει τον Αίολο Τρικάλων με 80-79 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, ο οποίος μάλιστα κατέκτησε την πρώτη θέση που οδηγεί στη Β' Εθνική.
Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Κυλεριώτης, ο οποίος πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με την κυανόλευκη φανέλα, αφού αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση σε ηλικία 36 ετών. Μάλιστα πριν το τζάμπολ οι δυο ομάδες τίμησαν τον αρχηγό της Νίκης για την προσφορά του στη βολιώτικη καλαθοσφαίριση.
Όοσν αφορά τον αγωνιστικό τομέα, το ματς ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκειά του. Οι δύο μονομάχοι συμβάδιζαν στο σκορ και τα έδωσαν όλα για το ροζ φύλλο, αν και επρόκειτο μόνο για αγώνα γοήτρου. Ο νικητής αναδείχθηκε στην τελευταία περίοδο. Μάλιστα στο 35' οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν "αέρα" οκτώ πόντων (68-76), αλλά οι παίκτες του Αντώνη Μυριντζή δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Η Νίκη, 33'' δευτερόλεπτα πριν το τέλος, μείωσε σε 77-79, ενώ στην επόμενη επίθεση οι Τρικαλινοί ήταν άστοχοι. Τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα ανήκαν στους "κυανόλευκους", με τον Γιώργο Μαυρογιάννη να αναδεικνύεται σε "ήρωα" της τελευταίας στιγμής ευστοχώντας σε τρίποντο στην εκπνοή δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 80-79.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 45-42 ημίχρονο, 64-64, 80-79 τελικό.
Διαιτητές: Αγορογιάννης - Ταρενίδης.
ΝΙΚΗ (Μυριτζής): Ορνιθόπουλος 17, Παπούλιας, Πατσής, Χριστομάνος 5, Μαυρογιάννης 7 (2), Κουτίνας 15 (2), Τσώλης 13 (1), Κυλεριώτης 7 (1), Αγκρής, Βογιατζής 16 (2), Καραμανώλης, Τσακλάγκανος.
ΑΙΟΛΟΣ (Γιασσάρης): Λεπενιώτης 14 (3), Φούντας Α., Χρυσόπουλος 9 (1), Δέδες 6 (2), Σαρημπαλίδης 2, Περωτής 13, Καντάρκος 4, Φούντας Γ. 26 (5), Αθανασόπουλος 5.

www.e-thessalia.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 80-79









BASKETNIKIVOLOU
Με Ζαφειρούδη στο «τιμόνι» η Νίκη

Επιστρέφει ο έμπειρος προπονητής στον πάγκο της κυανόλευκης ομάδας μπάσκετ

Ανεβάζει ψηλά τον πήχη η Ερασιτεχνική Νίκη όσον αφορά στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Αυτό αποδεικνύεται από την χθεσινή συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Ζαφειρούδη, που αναμφίβολα αποτέλεσε εκπληξη, όσον αφορα στην αιφνιδιαστική ανακοίνωσή του.

Το όνομα του έμπειρου τεχνικού, ακούγονταν από τα μέσα της περασμένης σεζόν, ως φερόμενου αντικαταστάτη του Αντώνη Μυριντζή στον πάγκο των κυανολεύκων, όταν η ομάδα είχε παρουσιάσει καμπή. Τελικά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήρθε μερικούς μήνες αργότερα και παράλληλα ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τον Βολιώτη τεχνικό.
Ο Γιώργος Ζαφειρούδης επιστρέφει στη Νέα Ιωνία μετά από τρία χρόνια και αν μη τι άλλο δείχνει τις υψηλές προσδοκίες που έχει η Ερασιτεχνική από το ανδρικό τμήμα μπάσκετ. Ο Ζαφειρούδης άλλωστε έχει σημαντική εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες και μετά τη Νίκη δούλεψε στην Α2 και στην Ξάνθη, ενώ κάθισε και στον πάγκο της ΜΕΝΤ. Στην κυανόλευκη ομάδα ήταν τη σεζόν 2006-2007, όμως το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας δεν είχε καταφέρει να κάνει το «άλμα» στην μεγαλύτερη κατηγορία, μια και υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. Το έργο του πάντως εκτιμήθηκε στην κυανόλευκη ομάδα και έτσι χθες ανακοινώθηκε η επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία. Συνεργάτης του και βοηθός του θα είναι ο Απόστολος Καραμανώλης.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής για την συνεργασία της με τον Γιώργο Ζαφειρούδη: «Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ανακοινώνει ότι προπονητές της ανδρικής ομάδας μπάσκετ την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι οι Γιώργος Ζαφειρούδης και Απόστολος Καραμανώλης. Επίσης, ευχαριστεί τον Αντώνη Μυριντζή για την συνεργασία του με τον σύλλογο την χρονιά που μας πέρασε».
Μετά την πρόσληψη προπονητή, ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για τους κυανόλευκους ενόψη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής μπάσκετ. Το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και η ενίσχυση έχουν ήδη ξεκινήσει να απασχολούν τους διοικούντες στην ομάδα σε συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή, αλλά περισσότερα αναμένονται μετά την Γενική Συνέλευση που θα γίνει άυριο.

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
Συνάντηση διοίκησης με Ζαφειρούδη για το ρόστερ

Συζητήσεις με τον Παναγιώτη Τσώλη για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους κυανόλευκους


Μετά τη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης, το διοικητικό συμβούλιο και το τεχνικό τιμ πιάνουν δουλειά στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ. Ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ζαφειρούδης είναι από προχθές στο Βόλο και χθες θα είχε συνάντηση με μέλη της διοίκησης για να προγραμματιστούν οι κινήσεις για τον καταρτισμό, το ξεκαθάρισμα και την ενίσχυση του ρόστερ.

Ηδη πάντως λογίζεται ως δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Δημήτρης Βογιατζής. Ο Θεσσαλονικιός πάουερ φόργουορντ που ήρθε πέρυσι στη Νέα Ιωνία και την ενίσχυσε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν για τους κυανόλευκους. Παράλληλα πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον έμπειρο σέντερ Μίλτο Ορνιθόπουλο και το πιθανότερο είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Εν τω μεταξύ σε συζητήσεις βρίσκεται η ομάδα με τον γκαρντ, Παναγιώτη Τσώλη. Ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής είχε επιστρέψει στον Βόλο και στη Νίκη, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Κρήτη. Επιθυμία των δυο πλευρών είναι να συνεχίσει ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής να φορά την κυανόλευκη φανέλα, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι.
Επιπλέον ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιώργος Μαυρογιάννης φαίνεται πως θα συνεχίσει σε μεγαλύτερη κατηγορία την καριέρα του. Ο Μαυρογιάννης βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και στη Νίκη το έχουν πάρει σχεδόν απόφαση ότι δεν θα τον έχουν κοντά τους την επόμενη σεζόν.
Οι τέσσερις παραπάνω αθλητές αποτελούσαν από τις βασικές επιλογές του Αντώνη Μυριντζή τη σεζόν που έφυγε. Για τον Τσώλη φυσικά ακόμα «παίζεται» η παραμονή του, αλλά από την άλλη ακόμα και με την πιθανή αποχώρηση των τριών παικτών, Βογιατζή, Μαυρογιάννη και Ορνιθόπουλου, δημιουργούνται σημαντικά κενά που πρέπει να καλυφθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Κατά τη χθεσινή συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ζαφειρούδη υπήρξαν και οι πρώτες κατευθύνσεις για την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Ηδη στα υπόψιν βρίσκονται κάποιοι καλαθοσφαιριστές, ενώ προτεραιότητα της ομάδας αποτελούν κυρίως οι μεταγραφές Βολιωτών παικτών.
Παράλληλα μπορεί η πρόσληψη του Γιώργου Ζαφειρούδη στη θέση του προπονητή, να δείχνει ότι στον κυανόλευκο σύλλογο έχουν ανεβάσει τον πήχη, αλλά από την άλλη ακόμα δεν έχουν οριοθετηθεί και δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι στόχοι για τη νέα σεζόν. Αν μη τι άλλο βάσει της περσινής πορείας, το μόνο που μπορεί να κάνει η ομάδα της Νέας Ιωνίας είναι να διεκδικήσει μια πορεία καλύτερη από πέρυσι, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ψάξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ Εθνική.

Ανοιχτές προπονήσεις
Από το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου ανακοινώνεται πως από το Σάββατο 19/6 μέχρι και την Πέμπτη 24/6 καθημερινά στις ώρες 17:30-19:30, θα διεξάγονται ανοιχτές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Όσοι αθλητές του μπάσκετ επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν με την αθλητική περιβολή τους τις παραπάνω ημέρες και ώρες να παίρνουν μέρος.

www.taxydromos.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΜΠΑΣΚΕΤ
Συνεχίζει στη Νίκη ο Τσώλης


Στη Νίκη θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος Βολιώτης γκάρντ, Παναγιώτης Τσώλης. Αυτό ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Από την Ερασιτεχνική Νίκη και την διοικούσα επιτροπή μπάσκετ ανακοινώνεται ότι ο καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Τσώλης θα είναι μέλος της ομάδας και τη νέα χρονιά».

www.taxydromos.gr
kwstas_volos

Παιδια γερα με τσαμπουκα φετος. Νε ζαφειρουδη στο τιμονι παλι η νικαρα μας.
Παμε για ανοδο η καλη πορεια?ποιοι ειναι οι στοχοι φετος?

απο παιχτες κανενα νεο??
οι αλλες ομαδες φετος ειναι δυνατες?
ας απαντησει καποιος
BASKETNIKIVOLOU
Τώρα χτίζεται η ομάδα και είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους.
Από παίκτες και ομάδες θα δούμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.