Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
BASKETNIKIVOLOU
Ο Καραβασάνης στη Νίκη




Η προετοιμασία της Νίκης συνεχίζεται, όπως άλλωστε και οι μεταγραφές. Οι βολιώτες απέκτησαν τον Γιάννη Καραβασάνη πραγματοποιώντας μία σημαντική προσθήκη.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνουν την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Καραβασάνη. Ο Γιάννης Καραβασάνης (γεν. 23/5/1988, ύψος 1.93μ.) είναι από τους καλύτερος παίκτες της γενιάς του. Χρίστηκε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και είναι σκόρερ με καλές επιδόσεις στο σουτ από μέση και μακρινή απόσταση.

Ξεκίνησε από τις υποδομές της Νίκης Βόλου και το ταλέντο του ξεχώρισε από πολύ μικρή ηλικία. Έχει αγωνιστεί στην Α1 με τα χρώματα της Ολύμπια Λάρισας, στην Α2 με τον Κ.Α.Ο.Δ., στον Αίολο Τρικάλων (Β’ Εθνική) και Μεταμόρφωση Βόλου (Β’ και Γ’ Εθνική).

Ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ αποτελεί πολύ σημαντική προσθήκη για την βολιώτικη ομάδα και ήδη έχει τεθεί στη διάθεση του Φώνη Μαυρομιχάλη στην προετοιμασία».

www.infobasket.gr
sta
O ζαφειρουδης η ο μαυρομιχαλης ειναι ο προπονητης της ομαδας; τι στοχους εχει φετος η ομαδα; ο πατσης βοηθαει γενικα καθολου τον ερασιτεχνη και το μπασκετ ; εστω οικονομικα;
BASKETNIKIVOLOU
Το "μπαμ" με την απόκτηση του Δ. Μπόγδανου έκανε η Ερασιτεχνική Νίκη




Μια πολύ σημαντική μεταγραφή έκανε η ομάδα μπάσκετ της Νίκης, αφού ενισχύθηκε με τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή με θητεία στην Α1 Εθνική κατηγορία Δημήτρη Μπόγδανο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνουν την συμφωνία τους με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Μπόγδανο. Ο έμπειρος φόργουορντ ανήκει στο δυναμικό του βολιώτικου συλλόγου από τον Ιανουάριο του 2013 χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί στο περσινό πρωτάθλημα της Α2.

Ο Δημήτρης Μπόγδανος είναι γεννημένος στις 26/10/1975, έχει ύψος 2.00μ. και αγωνίζεται στις θέσεις "3" και "4". Μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο κοντά όσο και μακριά από τη ρακέτα, ενώ ξεχωρίζει για την μαχητικότητά του και το πάθος του για τη νίκη.

Ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής έχει μεγάλη θητεία στα γήπεδα της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας. Έχει αγωνιστεί στον Γ.Σ. Λάρισας, στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στον Α.Σ. Τρίκαλα, στην Ολύμπια Λάρισας και στην Μεταμόρφωση Βόλου στην Γ' Εθνική".

www.goalpost.gr
BASKETNIKIVOLOU
Προσθήκη με Βλήτσιο για τη Νίκη




Η Νίκη συνεχίζει την ενίσχυσή της, καθώς προσέθεσε ακόμα έναν παίκτη στο ρόστερ της και συγκεκριμένα, τον 31άχρονο φόργουορντ, Στέφανο Βλήτσιο.

Η ανακοίνωση:

«Σε μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η Νίκη Βόλου που απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Στέφανο Βλήτσιο. Ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες της Αθήνας όπου βρίσκεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Στέφανος Βλήτσιος είναι γεννημένος το 1982, έχει ύψος 2.07μ. και η φυσική του θέση είναι πάουερ φόργουορντ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ, ενώ είναι ιδιαίτερα εύστοχος από μέση απόσταση. Ο υψηλόσωμος φόργουορντ συμμετείχε επί τρεις εβδομάδες στο πρόγραμμα προετοιμασίας των κυανόλευκων όπως και σε φιλικά παιχνίδια. Αναμφίβολα αποτελεί μία καλή λύση κοντά στην ρακέτα, ωστόσο θα αγωνιστεί με τον βολιώτικο σύλλογο εφόσον του το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Τα τελευταία χρόνια έχει παίξει στις ομάδες της Αττικής, ΑΕ Ρέντη, ΓΣ Κορωπίου και ΑΓΟ Ευρυάλη Γλυφάδας».

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Επένδυση με Τοκατλίδη




Την τελευταία της μεταγραφική προσθήκη πραγματοποίησε η Νίκη Βόλου καθώς απέκτησε τον 18χρονο Θοδωρή Τοκατλίδη, ο οποίος αν και αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και ένεκα σπουδών κατέληξε στη Νίκη.

Η ανακοίνωση:

«Την τελευταία “πινελιά” στο ρόστερ της πρόσθεσε η Νίκη Βόλου με την απόκτηση του πολλά υποσχόμενου νεαρού καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Τοκατλίδη.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 20/11/1995) πλέι μέικερ έχει ύψος 1.88μ., κατάγεται από το Ναύπλιο και ξεκίνησε από την ακαδημία του συλλόγου “Ναύπλιο 2010”. Τον ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή πρώτη ανακάλυψε το καλοκαίρι η ΑΕΚ, η οποία και τον απέκτησε. Όμως, τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων έφεραν τον Τοκατλίδη στον Βόλο και η αθηναϊκή ομάδα άφησε ελεύθερο τον αθλητή προκειμένου να συνεχίσει το μπάσκετ στην πόλη που θα σπουδάσει.

Ο Θοδωρής Τοκατλίδης θα ενισχύσει στη θέση “1” τόσο την ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, όσο και την εφηβική ομάδα του συλλόγου».

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Οι ήρωες της Νίκης Βόλου




Ο αγώνας με τη ΧΑΝΘ μπορεί να μην είχε ευτυχή κατάληξη για τη Νίκη Βόλου, η οποία παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η διοίκηση του συλλόγου παραβλέπει την εξαιρετική παρουσία του κόσμου. Οι “κυανόλευκοι” εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν τους φίλους της ομάδας (οργανωμένους και μη) για την παρουσία τους στο κλειστό της πόλης, στον χθεσινό αγώνα με τους νεοφώτιστους.

Αναλυτικά:

“Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους φιλάθλους, οργανωμένους και μη, για την ένθερμη παρουσία και στήριξή τους στον εντός έδρας αγώνα μπάσκετ της ομάδας μας με αντίπαλο την Χ.Α.Ν.Θ.

Ιδιαίτερη μνεία θεωρούμε απαραίτητο να γίνει στον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων Blue Club Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης“, για την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράστασή του στο τμήμα καλαθοσφαίρισης αλλά και στον σύλλογο γενικότερα.

Επίσης, συγχαίρουμε τους ήρωες παίκτες και προπονητές για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν ώστε να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία. Παρά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι, η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθειά της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη δύναμη και το πάθος που της μεταφέρει ο κόσμος της”.

www.ebasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Στις 18 Αυγούστου σχεδιάζει να ξεκινήσει η Νίκη Βόλου




Στις 18 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της εκτός απροόπτου η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, που θα αγωνιστεί οριστικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Υπό τις οδηγίες του Θανάση Μπουλιάκη, του νέου τεχνικού που επέλεξε η διοίκηση να του αναθέσει τη νέα αρχή της ομάδας, οι κυανόλευκοι θα κάνουν το ξεκίνημα για τη νέα σεζόν. Μέχρι στιγμής οι παίκτες έχουν ενημερωθεί ότι το πρώτο τους ραντεβού έχει οριστεί για τη Δευτέρα μετά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

www.magnesiasports.gr
BASKETNIKIVOLOU
Στις 25 Αυγούστου μπαίνει στο παρκέ η ομάδα της Νίκης




Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Θανάση Μπουλιάκη, στις 5 το απόγευμα από το κλειστό της Νέας Ιωνίας. Η Νίκη με ανανεωμένο ρόστερ και με αρκετούς νεαρούς στις τάξεις της θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή της στην κατηγορία.

www.magnesiasports.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αισιόδοξη για την παραμονή ξεκινά η Νίκη Βόλου




Με στόχο μια αξιόλογη πορεία και την όσο το δυνατό γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής στη Γ' Εθνική η ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό ομάδα μπάσκετ της Νίκης ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα στις 5.30μ.μ στη Ν. Ιωνία την προετοιμασία της με την καθοδήγηση του Θανάση Μπουλιάκη και του συνεργάτη του Θανάση Κασαπίδη.
Οι παίκτες στους οποίους θα στηριχτεί η φετινή προσπάθεια της Νίκης και έχουν κληθεί να πάρουν μέρος στην προετοιμασία είναι οι: Τσώλης Παναγιώτης, Τάσσος Φώτης, Τζίνης Γιώργος, Κετουλας Πλάτων, Τοτκαλιδης Θεόδωρος, Μπιζιος Ραφαήλ, Θεοδώρου Αποστόλης, Οικονόμου Γιώργος, Καραθανάσης Μιχαήλ, Κωσταντίνου Αντώνης. Κοντά στην ομάδα βρίσκεται πάντα ως συνδετικός κρίκος διοίκησης, παικτών και τεχνικής ηγεσίας ο Λευτέρης Κατσαλής.

www.goalpost.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ξεκινά η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου




Η νέα αγωνιστική σεζόν για την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ξεκινά τη Δευτέρα 25/8. Οι κυανόλευκοι που στόχος τους είναι να πετύχουν την παραμονή τους στην κατηγορία, θα παραταχθούν ανανεωμένοι στη Γ' Εθνική, κρατώντας από το περσινό ρόστερ ελάχιστους παίκτες.

Μεταξύ αυτών και οι έμπειροι Τσώλης και Τάσσος, στους οποίους αναμένεται να στηριχτεί η Νίκη και θα αποτελέσουν τους καλαθοσφαιριστές που θα καθοδηγήσουν τους νεαρούς στη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει από το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Θανάση Μπουλιάκη, που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στον κυανόλευκο πάγκο. Πρόκειται για έναν νεαρό, φιλόδοξο προπονητή που ταίριαξε με τη φιλοσοφία της ομάδας.

Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί για τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας.

Το μέχρι στιγμής ρόστερ των κυανολεύκων:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΟΥΛΙΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝ. ΘΕΣΗ
1. ΤΣΩΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1981 2-3
2. ΚΕΤΟΥΛΑΣ ΠΛΑΤΩΝ 1983 4
3. ΤΑΣΣΟΣ ΦΩΤΗΣ 1988 5
4. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 1989 2
5. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 1991 3
6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ 1991 2-3
7. ΤΖΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1992 1-2
8. ΜΠΙΖΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ 1993 5
9. ΤΟΚΑΤΛΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ 1995 1-2
10. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 1996 1

www.magnesiasports.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αγιασμός και ξεκίνημα για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου (photos)




Ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι κυανόλευκοι έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και ξεκίνησαν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Θανάση Μπουλιάκη και του βοηθού του Θανάση Κασαπίδη. Το παρών έδωσαν από πλευράς διοίκησης ο Λευτέρης Κατσαλής και ο έφορος του τμήματος Στέφανος Τύμπας.

Πριν την πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε αγιασμός. Απουσίαζαν οι Μπίζιος και Τοκατλίδης, ενώ παρόντες ήταν οι Τσώλης, Τάσσος, Κέτουλας, Οικονόμου, Θεοδώρου, Κωνσταντίνου, Τζίνης και Καραθανάσης.

Μπουλιάκης: Καινούργια αρχή

Δηλώσεις έκανε ενόψει της νέας σεζόν ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Μπουλιάκης.

«Είναι μία εντελώς καινούργια αρχή για την ομάδα αυτή. Μαζέψαμε κάποια νεαρά παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας και αισιοδοξούμε να κάνουμε μία-δύο μεταγραφές επιπλέον, για να μπορέσουμε να σταθούμε στη Γ’ Εθνική και να επιτύχουμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή. Υπάρχει απειρία, το ρόστερ είναι μικρό και ποιοτικά και ποσοτικά. Απλά προσπαθούμε να κάνουμε δύο-τρεις κινήσεις ακόμα και να μπορέσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα παιδιά να ενταχθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να κάνουμε τον στόχο μας πραγματικότητα, που είναι η σωτηρία.

Θέλουμε να πάρουμε δύο παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά. Έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση και προσπαθούμε από τη μεριά μας να πιέσουμε τη διοίκηση να τους αποκτήσουμε. Οι δύο παίκτες δεν είναι Βολιώτες και κάνουμε κάποιες συζητήσεις στο οικονομικό, όπου εκεί πονάμε, για να μπορέσουμε να βρούμε τη λύση.

Φέτος παραπάνω από τις μισές ομάδες της Γ’ Εθνικής κινούνται σε ρηχά νερά οικονομικά, ενώ πέφτουν και τέσσερις ομάδες, αλλά σε σύνολο 14 κι όχι 12, όπως πέρσι. Αυτά μας δίνουν παραπάνω αισιοδοξία».







www.magnesiasports.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ξεκινούν τα φιλικά για τη Νίκη Βόλου στο μπάσκετ




Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της αντρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο Θανάσης Μπουλιάκης με τον συνεργάτη του Θανάση Κασαπίδη δουλεύουν κυρίως πάνω στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών τους, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους προπονητές τους.

Η Νίκη εξάλλου ξεκινάει και τα φιλικά ματς. Τα δύο πρώτα παιχνίδια θα τα δώσει με την ομάδα των Νεων Αθλητών Νίκης και τη νεοφώτιστη στην Α1 ΕΣΚΑΘ ομάδα της ΑΕΒ Διμηνίου.

www.goalpost.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ενσωματώθηκε ο Βασδέκης στη Νίκη Βόλου




Ο Αποστόλης Βασδέκης, από τους Νέους Αθλητές Νίκης, ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ των κυανολεύκων. Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ, θα βρίσκεται και αυτός στο ρόστερ της ομάδας της Νίκης, που θα προσπαθήσει να πετύχει την παραμονή της στη Γ’ Εθνική μπάσκετ ανδρών. Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Μπουλιάκης, περιμένει να δει αν θα μπορέσουν να γίνουν ακόμη μία –δύο κινήσεις ενίσχυσης για την κυανόλευκη ομάδα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

www.magnesiasports.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ικανοποιημένος ο Μπουλιάκης




Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Θανάσης Μπουλιάκης, στο πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας του κόντρα στους Νέους Αθλητές. Οι κυανόλευκοι που προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, έδειξαν καλά στοιχεία βάσει του χρόνου που είναι μαζί στο παρκέ, καθώς πρόκειται για μια νεαρή ομάδα. Η νίκη ήρθε σχεδόν εύκολα για την ομάδα της Νίκης, αφού ρόλο παίζει το γεγονός ότι είναι και δυο κατηγορίες πάνω από τους Νέους Αθλητές.

Επόμενο τεστ για τους κυανόλευκους είναι στις 18/9 με την ΑΕΒΔ, αν και υπάρχει περίπτωση να υπάρξει και κάποιο άλλο τεστ ενδιάμεσα.

www.magnesiasports.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ενισχύεται με Κοσμά η Νίκη Βόλου




Ο Νίκος Κοσμάς φαίνεται πως θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση για τη Νίκη Βόλου. Ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής που την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Ολυμπιακό Βόλου, ήταν το νέο πρόσωπο στο φιλικό με τους Νέους Αθλητές Νίκης που έγινε την Παρασκευή. Ο 36χρονος γκαρντ αν τελικά όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αναμένεται να αποτελέσει σημαντική κίνηση για την περιφέρεια της Νίκης. Ο Κοσμάς πάντως έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και στη Νίκη ψάχνουν να βρουν τη φόρμουλα για να μπορέσουν να συμφωνήσουν με τον παίκτη και να τους ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη.

www.magnesiasports.gr
BASKETNIKIVOLOU
Νίκη Βόλου: Διαζύγιο με Μπουλιάκη




Τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Μπουλιάκη, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Νίκη Βόλου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας, με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης κ. Θανάση Μπουλιάκη.

Το Δ.Σ. και το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τον κ. Μπουλιάκη για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία που είχαν μαζί του και για την δουλειά που έκανε στην ανδρική ομάδα μπάσκετ. Τέλος, του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα”.

http://northbasket.gr
gratipa1929
Ακούγονται κάποια ονόματα σαν πιθανοί αντικαταστατες;
BASKETNIKIVOLOU
Θετικά μηνύματα για τη Νίκη Βόλου στο τουρνουά της ΑΕΛ (photos)




Στο τουρνουά που διοργάνωσε η ΑΕΛ το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου συμμετείχε η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Στους αγώνες που έλαβαν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα, συμμετείχαν επίσης η διοργανώτρια ΑΕΛ, ο Α.Σ. Καρδίτσας και οι Τιτάνες Παλαμά.
Το τουρνουά ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστωθεί η αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών της Νίκης Βόλου, αφού μπαίνει πλέον στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενώ αντιμετώπισε ομάδες που θα συναντήσει και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Οι κυανόλευκοι με τον Θανάση Κασαπίδη να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή, αντιμετώπισαν το Σάββατο την ΑΕΛ μία από τις δυνατές ομάδες της φετινής Γ' Εθνικής και γνώρισαν την ήττα με 76-69 πραγματοποιώντας όμως πολύ καλή εμφάνιση.
Την Κυριακή η Νίκη Βόλου αγωνίστηκε με τον Α.Σ. Καρδίτσας έχοντας αυτή τη φορά την τεχνική καθοδήγηση του Βασίλη Καραΐσκου, έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο αλλά με σημάδια κούρασης στο δεύτερο ηττήθηκε με σκορ 73-62.
Η συνολική εικόνα που παρουσίασε η βολιώτικη ομάδα και στα δύο παιχνίδια ήταν ικανοποιητική, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, το προπονητικό τιμ δεν είχε στη διάθεσή του τον Λευτέρη Κατσαλή λόγω τραυματισμού, τους Αποστόλη Βασδέκη και Αντώνη Κωνσταντίνου που πραγματοποιούν αποθεραπεία, ενώ δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Κυριακής ο Μιχάλης Καραθανάσης λόγω κόπωσης.
Το τουρνουά κρίθηκε απόλυτα πετυχημένο, τόσο από άποψη οργάνωσης όσο και ποιότητας των αγώνων που διεξήχθησαν. Στην τελετή λήξης οι διοργανωτές απένειμαν τιμητικές πλακέτες στις ομάδες για την συμμετοχή τους.
Το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ για την πρόσκληση στο τουρνουά και για την άψογη φιλοξενία της.

Α.Ε.Λ. – Νίκη Βόλου 76-69

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 37-28, 55-50, 76-69
Διαιτητές: Παπαθωμά-Πανταζής
ΑΕΛ (Παπαδόπουλος): Βλαχούλης 4, Τέλιος, Σαριμπαλίδης 6 (2), Τσιλούλης 13, Τσούτσος 5, Μηλιώνης 5 (1), Κονδυλόπουλος 7 (1), Σταυρόπουλος 3 (1), Μπλιάτζας 2, Πολίτης 16 (2), Ψάλτου 8, Κόκκας 7.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κασαπίδης): Τζίνης 7, Οικονόμου, Καραθανάσης 2, Μπίζιος 6, Τσώλης 28 (3), Θεοδώρου, Τάσσος 16, Κέτουλας 6, Τοκατλίδης 4.

Νίκη Βόλου - Α.Σ. Καρδίτσας 62-73

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 35-36, 45-57, 62-73
Διαιτητές: Παγώνης-Νικολούλης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Καραΐσκος-Κασαπίδης): Τζίνης 9 (1), Οικονόμου 2, Μαστοράκης, Μπίζιος 4, Τσώλης 21, Θεοδώρου, Κέτουλας 11, Τάσσος 15, Τοκατλίδης.
Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Παππάς): Γεωργίου 5 (1), Μπράχος 8 (2), Θώδης 2, Τσαμούρας 7 (2), Αντωνίου 10 (2), Παππάς 14 (2), Κομποδιέτας, Κουρέτης, Παπαδόπουλος 8, Μπραϊμιώτης 5 (1), Ασημακόπουλος 9 (2), Δεσπούλης 5 (1).









www.goalpost.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.