Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2017-2018
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
yiatsou
Τουλάχιστον έγινε η αρχή με προπονητή(Σκουρτόπουλος):
http://www.basketblog.gr/εκλεισε-σ...ουλος.html
BILL79
QUOTE(yiatsou @ Jun 26 2018, 23:11 ) *
Τουλάχιστον έγινε η αρχή με προπονητή(Σκουρτόπουλος):
http://www.basketblog.gr/εκλεισε-σ...ουλος.html

Και τελικά ναυάγησε: "Ο Σταύρος Αλευρογιάννης τα είπε για αρκετές μέρες με τον προπονητή της Εθνικής, αλλά δεν βρέθηκε σημείο επαφής. Πιο σωστά, βρέθηκε αλλά… χάθηκε στην πορεία, με τον χρηματοδότη του Πανιώνιου να προτείνει μια τελική συμφωνία με σημαντικές διαφορές από όσα είχε φανεί αρχικά ότι είχαν συμφωνηθεί και τον Σκουρτόπουλο να ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και να απαντάει αρνητικά".

Επιστροφή στην επιλογή του Τακιανού.
yiatsou
Τελικά δεν στεριώνει προπονητής ... Πως γίνεται πάντως άλλα να συμφωνούν και άλλα να γίνονται δεν μπορώ να το καταλάβω Έπίσης ο Νταλό έκλεισε στον Άρη
Γιάννης-3-
Προτείνω να μετονομάσει την ομάδα σε Σακελαρώνιο και να πάει να παίζει στην Κηφισιά να τελειώνουμε.
Γιάννης-3-
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και την προοπτική επέκτασης της.
Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο μεγαλομέτοχος Σταύρος Αλευρογιάννης κατέβαλλαν αναζήτησαν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο της ομάδας μπάσκετ, με μοναδικό γνώμονα την απόδοση της σε καλύτερο, θεαματικότερο και αποτελεσματκότερο επίπεδο απο την περσινή παρουσία της στην Α1 κατηγορία.
Η δίοικηση της ΚΑΕ πιστεύει ότι η επιλογή του προπονητή της Εθνικής ομάδας για τον "κυανέρυθρο" πάγκο αποτελεί εχέγγυο για την επίτευξη αυτών των στόχων, ώστε οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να ικανοποιούνται απο τον συνδυασμό νικηφόρων αποτελεσμάτων και ποιοτικού θεάματος και γι αυτόν τον λόγο προχώρησε σε οικονομική υπέρβαση.
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επιστρέφει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μετά την θητεία του την περίοδο 2011-2012.
Η παρουσίαση του Θανάση Σκουρτόπουλου θα γίνει απο τον κ. Αλευρογιάννη, μετά την επιστροφή της αποστολής της Εθνικής ομάδας στην Αθήνα.
Το Σάββατο ( 30/6) ο νέος τεχνικός θα κάνει τις πρώτες δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΟΥΤΣ

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA
BILL79
Η ανακοίνωση των Πανθηρων.

“Σε πολλές φάσεις της ιστορίας του Συλλόγου, επικαλούμαστε την “Πανιώνια διαφορετικότητα”.

Αυτό δηλαδή που μας κάνει να μην είμαστε ίδιοι με αυτούς που καταστρέφουν, συστηματικά, το αθλητικό αλλά και το οπαδικό κομμάτι της κοινωνίας.

Επίσης συχνά, αναφερόμαστε στον Ανδρέα Βαρίκα και τον Δημητρό Δάλλα ως φάρους για το ήθος και την κουλτούρα που πρεσβεύουμε εμείς οι Πανιώνιοι.

Μαζί με αυτά, κουβαλάμε πάντα και το κληροδότημα που μας άφησαν οι παλιές γενιές του Συνδέσμου.

Τον αγώνα για σεβασμό.

Ο οποίος, αφενός κερδίζεται με τις πράξεις, αφετέρου όμως, όταν αυτός δεν αποδίδεται (παρά τις πράξεις), θα πρέπει να απαιτείται δυναμικά.

Όλα αυτά, λοιπόν, είναι που αποτελούν την ψυχοσύνθεση του Panthers Club 1983. Αυτά είναι που μας ώθησαν σε πόλεμο με διάφορες λέρες του παρελθόντος και τελικά σε εκδίωξη αυτών των στοιχείων που δεν άρμοζαν ή δεν σεβάστηκαν.

Πέρυσι, χύσαμε πολύ μελάνι και ιδρώτα για το μπάσκετ. Κάναμε πολλές προσπάθειες να σώσουμε την κατάσταση.

Τον άνθρωπο που ΕΜΕΙΣ πείσαμε (με πολύ κόπο) το καλοκαίρι του 2017 να αναλάβει, προσπαθήσαμε εκ των υστέρων να του δώσουμε να καταλάβει το που έχει έρθει (ιστορία Συλλόγου, ιδιοσυγκρασία κόσμου κλπ) αλλά και το πως θα πρέπει να χειρίζεται τις καταστάσεις, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ όμως να θέλουμε να εμπλακούμε στα διοικητικά ή αγωνιστικά της ομάδας.

Οι επεμβάσεις μας είχαν πάντα ρόλο συμβουλευτικό και ήταν σχετικές (ως επί το πλείστον) με τα έξω από τα αγωνιστικά ζητήματα.

Παρά το γεγονός πως η διοίκηση Αλευρογιάννη αρμένιζε στραβά από νωρίς, δώσαμε πολύ χρόνο από τις ζωές μας, αφαιρέσαμε ουσιαστική στήριξη από τα άλλα τμήματα του ΠΓΣΣ για το μπάσκετ και εν τέλει επιδείξαμε γαϊδουρινή υπομονή σε καταστάσεις που τελικά φάνηκαν πως δεν επιδέχονταν βελτίωσης καθώς η άλλη πλευρά ήθελε να κάνει ο,τι είχε στο μυαλό της εξ αρχής, χωρίς να ακούει κανέναν ή και να σέβεται, κατ’ επέκταση, την λαϊκή επιταγή.

Στο δια ταύτα, φτάσαμε σε μια φάση απροχώρητη για μας, σε ένα σημείο που τα προβλήματα δεν είχαν πλέον να κάνουν με λάθη του νέου παράγοντα αλλά ξεκάθαρα με δόλο.

Η προηγούμενη ανακοίνωσή μας (14/05/2018) σχετικά με τις εξελίξεις στο μπάσκετ τα εξηγούσε όλα λεπτομερώς.

Εκεί λοιπόν, θέταμε κάποια ερωτήματα που χρειάζονταν άμεση απάντηση για να μπορέσουμε να καταλάβουμε ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις της οικογένειας Αλευρογιάννη για το μέλλον του τμήματος.

Δημόσια ζητούσαμε τις εξηγήσεις διότι είχαμε κουραστεί να ακούμε άλλα στα τετ α τετ και να γίνονται άλλα στην πράξη αλλά και γιατί εκτός από εμάς, το Panthers Club 1983, υπήρχε και πολύς κόσμος της ομάδας που συμφωνούσε μαζί μας και έπρεπε και δικαιούνταν (επίσης) να μάθει.

Αντ’ αυτού εισπράξαμε ψεύδη για κάποιο δήθεν ραντεβού που είχε κλειστεί και ακυρωθεί από μέρους μας και φυσικά την προκλητική στάση Αλευρογιάννη στο τουρνουά 3on3 (10/6/2018) του Φεστιβάλ μας (Καψούρα & Αλητεία) με σκοπό την περαιτέρω όξυνση των πνευμάτων.

Εκεί μάλιστα, όταν του ζητήθηκε (ευγενικά) να αποχωρήσει δήλωσε “εγώ πληρώνω, δικό μου είναι το γήπεδο, όπου θέλω θα κάθομαι”.

Ούτε δημόσια απάντηση που του ζητήθηκε, ούτε αυτοκριτική, ούτε και κάποιο σημάδι γεφύρωσης του χάσματος με τον κόσμο.

Μετά την – όλο νόημα – παρουσία του στο Φεστιβάλ, επιπλέον, μας ζήτησε το σκηνικό να μην δημοσιοποιηθεί!

Ενώ εμείς ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ακόμα και σε εκείνη την ύστατη στιγμή ένα χονδροειδέστατο λάθος του, εκείνος έβγαλε ανακοίνωση χρεώνοντας τους Πάνθηρες για ένα ραντεβού που ποτέ δεν είχε κλειστεί.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάρουμε και μεις κάποιες αποφάσεις σημαντικές, σχετικά με όλα τα προαναφερθέντα.

Η τωρινή διοίκηση του τμήματος μπάσκετ δεν αντιπροσωπεύει αυτό που οραματιζόμαστε για τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης και ως εκ τούτου δεν έχουμε κάτι παραπάνω να πούμε ή να γράψουμε για εκείνη, ενώ ταυτόχρονα νιώθουμε ικανοποίηση οτι έχουμε προσπαθήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν να συμμαζέψουμε, να γεφυρώσουμε το μεταξύ μας (διοίκησης – οπαδών) χάσμα και εκείνη δεν ανταπροκρίθηκε.

Σε άλλες φάσεις του πρελθόντος θα βγαίναμε σε πλήρη κόντρα με την οικογένεια και στο τέλος θα κερδίζαμε.

Βλέποντας όμως μερίδα Πανιώνιων, μη Πανθήρων, να στηλιτεύει την στάση μας (όπως και τότε με Ουζουνίδη, Μπέο κλπ) αποφασίσαμε κάτι διαφορετικό.

Έχοντας την συνείδησή μας καθαρή απέναντι στον Βαρίκα, τον Μπόμπαν και την ιστορία που πρεσβεύει αυτό το τμήμα για τον Πανιώνιο, αφού κάναμε ο,τι περισσότερο μπορούσαμε για να αλλάξει το σκηνικό (που το θεωρούμε ξένο ως προς το Πανιώνιο φρόνημα) εξαντλώντας όλα τα αποθέματα διαλόγου και υπομονής, αποφασίζουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω.

Θα αφήσουμε εκείνο τον Πανιώνιο κόσμο που μας λοιδόρησε, τάχθηκε υπέρ της παρούσας διοικητικής κατάστασης και έριξε τις ευθύνες σε μας, να βγει μπροστά και να κάνει εκείνος (ο κόσμος) αυτό που νομίζει καλύτερο για την ομάδα.

Εμείς (ευτυχώς) έχουμε κάποια κωλύματα. Δεν μασάμε με το “τι θα γίνει αύριο αν φύγει αυτός” όταν θίγονται θέματα αξιοπρέπειας.

Το λέμε συνέχεια και θα συνεχίσουμε να το λέμε εσαεί : ο Σύλλογος δεν είναι μόνο η κατηγορία ή μια νίκη ή μια βαθμολογική θέση. Είναι ΚΑΙ αυτό που πρεσβεύει σαν στάση. Η κουλτούρα που τον περιβάλλει.

Κάποιοι μπορούν να συμβιβαστούν για μια κατηγορία με τον Μπέο ή και την οικογένεια Αλευρογιάννη. Μπορεί επίσης για έναν μισθό (στην προσωπική τους ζωή) να δίνουν και κ..ο. Εμείς (ευτυχώς και πάλι) έχουμε άλλη νοοτροπία!

Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε πως θα απέχουμε φέτος από τους αγώνες του τμήματος μπάσκετ ανδρών.

Μπάσκετ θα βλέπουμε όμως! Μόνο που δεν θα είναι αντρικό! Θα μας βρείτε στο γυναικείο, που θεωρούμε πως αναβλύζει από Πανιώνιο άρωμα και που μας εκφράζει απόλυτα σχετικά με το πως λειτουργεί και το πως ενεργεί!

Το τμήμα αυτό έχει ακριβώς εκείνο τον κόσμο γύρω του, τον οποίο χαιρόμαστε να βλέπουμε να ασχολείται με τα κοινά της αγαπημένης μας ομάδας. Πρεσβεύει το ύφος που θέλουμε να έχει ο Σύλλογος.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία, φυσικά, στο τμήμα του αντρικού μπάσκετ που δεν παύουμε ποτέ να το αγαπάμε και καλή τύχη σε εκείνους που μέσα και έξω από το γήπεδο θα έχουν τις τύχες της ομάδας!

Τον παραιτημένο Τιγκιράκη που μήνες μετά έχει χάσει την πόρτα της εξόδου που ο ίδιος έδειξε στον εαυτό του (!), τον προσφάτως παραιτημένο Συρίγο που είμαστε σίγουροι οτι η “ανιδιοτέλειά” του, ούτε και κείνον θα τον αφήσει να απομακρυνθεί πλήρως και φυσικά τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας, τον Σακελλαρίου, που γύρω του θα στηθεί (άλλη μια φορά!) μια δυνατή ομάδα στην οποία πάλι θα ξεχειλίζει(!) το δέσιμο του συνόλου και το αίσθημα της δικαιοσύνης στην σχέση χρόνος συμμετοχής/αξία παίκτη.

Στα 35 χρόνια του Συνδέσμου πέρασαν πολλά ανεκδιήγητα πρόσωπα από διοικητικούς θώκους Π.Α.Ε, Κ.Α.Ε και ερασιτέχνη, εσείς όμως έχετε βάλει σκοπό να βγείτε σε αυτό πρωταθλητές!
Panthers Club 1983

Υ.Γ. Ποτέ και κανείς που δίχασε τον κόσμο μιας ομάδας, δεν βγήκε κερδισμένος. Πότε και κανείς που νόμιζε πως κορόιδευε τον κόσμο, δεν τον κορόιδεψε.
Υ.Γ. 2 Καταλαβαίνουμε την δίψα του γιατρού για δημοσιότητα. Είναι γλυκό το μέλι και κατά το παρελθόν πολύ θελήσανε το βάζο ολόκληρο. Δεν θα σου κάνουμε άλλο την χάρη όμως, αρκετή προβολή κέρδισες από μας.
Υ.Γ. 3 Το οτι καταντήσατε να βγάζετε ανακοινώσεις με ψέμματα, χρησιμοποιώντας το όνομα του τεράστιου Μπόμπαν, για να την “μπείτε” στους Πάνθηρες σας κατατάσσει στις διοικήσεις νάνους που θα μείνουν στην ιστορία για την μικρότητα του ήθους τους.
Υ.Γ. 4 Όποιος νομίζει πως οι Πάνθηρες είναι ένα νεανικό καπρίτσιο, ας κουνήσει καλά το κεφάλι του. Οι Πάνθηρες ήταν για 35 χρόνια στην πρώτη γραμμή και θα συνεχίσουν να είναι εκεί για πολλές ακόμα γενιές. Ο Σύνδεσμος εξελίσσεται, μεταλλάσσεται και προοδεύει σε συνάρτηση πάντα με τις κοινωνικές και οπαδικές εξελίξεις. Ωριμάζει, μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος και θα είναι αμείλικτος με όποιον δεν τον σέβεται. Ο Σύνδεσμος περιβάλλεται από νοήμονες ανθρώπους μέχρι και 50 ετών, έως και αμάσητους πιτσιρικάδες στην εφηβεία. Όπου και να ρίξετε λάσπη, θα πάρετε πίσω αυτό που σας αρμόζει. Είτε στον λόγο ή και όπου δεν πίπτει αυτός, στην ράβδο!”
Hip
https://www.eurohoops.net/el/heba-el/710701...i-ti-nea-archi/

Το παλικαρι στην φωτο ποιος ειναι;
Τι να υποθεσει κανεις μετα; smiley.gif
Γιάννης-3-
QUOTE (Hip @ Jul 12 2018, 01:08 ) *
https://www.eurohoops.net/el/heba-el/710701...i-ti-nea-archi/

Το παλικαρι στην φωτο ποιος ειναι;
Τι να υποθεσει κανεις μετα; smiley.gif

Εγώ έχω να πω ότι για αυτή τη σκατόφατσα γίνονται όλα και ότι αυτή η ανακοίνωση βολεύει και τις 2 μεριές.
Το μπάσκετ,τα είδε σκούρα και ζήτησε βοήθεια από το ποδόσφαιρο, αλλά το ποδόσφαιρο την έχει χεσμένη την μεριά με αυτές τις καραβιές ξένων που έχει κουβαλήσει και έχει βρει αφορμή για μελλοντική ανακοίνωση όπου θα τα χώνει στον κόσμο για το ότι δεν πάει στο γήπεδο.
Γενικά προβλέπεται ενδιαφέρουσα η χρονιά για όλο τον οργανισμό του Πανιωνίου.
BILL79
QUOTE(Γιάννης-3- @ Jul 12 2018, 12:59 ) *
Εγώ έχω να πω ότι για αυτή τη σκατόφατσα γίνονται όλα και ότι αυτή η ανακοίνωση βολεύει και τις 2 μεριές.
Το μπάσκετ,τα είδε σκούρα και ζήτησε βοήθεια από το ποδόσφαιρο, αλλά το ποδόσφαιρο την έχει χεσμένη την μεριά με αυτές τις καραβιές ξένων που έχει κουβαλήσει και έχει βρει αφορμή για μελλοντική ανακοίνωση όπου θα τα χώνει στον κόσμο για το ότι δεν πάει στο γήπεδο.
Γενικά προβλέπεται ενδιαφέρουσα η χρονιά για όλο τον οργανισμό του Πανιωνίου.

To ερώτημα είναι γιατί αυτή "η σκατόφατσα", αφου βλέπει ότι δεν τον θέλουν οι οπαδοί και ότι έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα, δε σηκώνεται να φύγει. Τα λεφτά που παίρνει μπορεί να τα βρει και στην Α2, όπου σίγουρα θα βρει κάποια ομάδα. Δε λέω για Α1 γιατί τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην υπάρχουσα ομάδα του σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα σε τυχόν ενδιαφερόμενους προπονητές.
Γιάννης-3-
QUOTE (BILL79 @ Jul 13 2018, 11:33 ) *
To ερώτημα είναι γιατί αυτή "η σκατόφατσα", αφου βλέπει ότι δεν τον θέλουν οι οπαδοί και ότι έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα, δε σηκώνεται να φύγει. Τα λεφτά που παίρνει μπορεί να τα βρει και στην Α2, όπου σίγουρα θα βρει κάποια ομάδα. Δε λέω για Α1 γιατί τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην υπάρχουσα ομάδα του σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα σε τυχόν ενδιαφερόμενους προπονητές.

Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν νομίζω να μπορεί να το καταλάβει κάποιος.Μάλλον κάθεται,γιατί πιστεύει πως μετά από όσα έγιναν πέρσι δε θα μπορέσει να βρει ομάδα στην Α1 και δεν ψήνεται να γυρίσει στην Α2,για εξωτερικό δεν το συζητώ,αν και οι φίλοι της διοίκησης όλο και κάτι θα μπορούσαν να του βρουν.
Εν πάση περιπτώσει,το θέμα είναι ότι αυτοί μένουν,η ομάδα φεύγει από την Νέα Σμύρνη,οι οργανωμένοι απέχουν,άρα πάμε για χρονιές χειρότερες από αυτές του Ελληνικού ως προς την προσέλευση του κόσμου.Αγωνιστικά δεν γράφω κάτι ακόμα,γιατί η διοίκηση θα ζοριστεί πολύ να κλείσει Έλληνες και φέτος,ξένοι θα βρεθούν,ας είναι καλά οι φίλοι της διοίκησης...
yiatsou
Καλησπέρα, μετά από κάποια δημοσιεύματα περί προφορικής συμφωνίας του Κωττα με τον Πανιώνιο ανακοινώθηκε από τον Χολαργό...
Γιάννης-3-
Λέτε να ετοιμάζουν ηρωική έξοδο από την ομάδα;
BILL79
QUOTE(Γιάννης-3- @ Jul 19 2018, 19:51 ) *
Λέτε να ετοιμάζουν ηρωική έξοδο από την ομάδα;

Δεν αποκλείεται αυτό που λες.
Ούτως ή αλλώς, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αγωνιστικά είναι το φαβορί για υποβιβασμό (μαζί με τον Ήφαιστο).
Το Περιστέρι δεν πρόκειται να κινδυνέψει και ο Χολαργός έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες.
akratacity
Φετος που δεν θα υπαρχουν Τρικαλα και Κοροιβος, ο ηγετης θα πρεπει να κανει μια ακομα μεγαλη υπερβαση για παραμονη. Τουλαχιστον εφυγε ο "βραχνας" Μπραζελτον που του επαιρνε τη μπαλα απο τα χερια..............
BILL79
Απόσπασμα συνέντευξης του Οικονόμου γιατί δε συνέχισε στον Πανιώνιο μετά την άνοδο:
"-Εσένα δεν σε πείραξε το γεγονός που δεν έμεινες αν και είχες ανεβάσει την ομάδα; Δεν έγινε κάποια επαφή;

«Δεν θα μπορούσε να γίνει κάποια επαφή. Ο άνθρωπος που ανέλαβε την ομάδα είναι ο μελλοντικός πεθερός του Σακελλαρίου. Απ ό εμενα είχε πρόβλημα επειδή δεν έπαιζε πολύ ο Βαγγέλης και δεν του έβγαζα το ταλέντο του. Ήξερα τη γνώμη του για μένα. Όμως ξεχνούν ότι αν δεν πήγαινα εγώ στον Πανιώνιο δεν θα ερχόταν ο Σακελλαρίου. Εγώ τον επέλεξα. Τελικά έφυγαν όλοι και έμεινε μόνο ο Σακελλαρίου στην ομάδα. Ξαναλέω θα μπορούσαν να μείνουν πολλά παιδιά γιατί ήταν πολύ καλύτεροι από αυτούς που πήγαν. Και ο Μίχαλος στα 40 του! Ποιος δεν θα μπορούσε να παίξει; Ο Μπάρλος; Ο Πελεκάνος; Ο Μπιλής; Ο Δημητριάδης; Ο Ματαλόν; Ο Νοέας; Όλοι θα μπορούσαν!"

Τελικά τί αρρώστια είναι αυτός ο παίκτης για την ομάδα;;;
Γιάννης-3-
QUOTE (BILL79 @ Jul 20 2018, 18:33 ) *
Απόσπασμα συνέντευξης του Οικονόμου γιατί δε συνέχισε στον Πανιώνιο μετά την άνοδο:
"-Εσένα δεν σε πείραξε το γεγονός που δεν έμεινες αν και είχες ανεβάσει την ομάδα; Δεν έγινε κάποια επαφή;

«Δεν θα μπορούσε να γίνει κάποια επαφή. Ο άνθρωπος που ανέλαβε την ομάδα είναι ο μελλοντικός πεθερός του Σακελλαρίου. Απ ό εμενα είχε πρόβλημα επειδή δεν έπαιζε πολύ ο Βαγγέλης και δεν του έβγαζα το ταλέντο του. Ήξερα τη γνώμη του για μένα. Όμως ξεχνούν ότι αν δεν πήγαινα εγώ στον Πανιώνιο δεν θα ερχόταν ο Σακελλαρίου. Εγώ τον επέλεξα. Τελικά έφυγαν όλοι και έμεινε μόνο ο Σακελλαρίου στην ομάδα. Ξαναλέω θα μπορούσαν να μείνουν πολλά παιδιά γιατί ήταν πολύ καλύτεροι από αυτούς που πήγαν. Και ο Μίχαλος στα 40 του! Ποιος δεν θα μπορούσε να παίξει; Ο Μπάρλος; Ο Πελεκάνος; Ο Μπιλής; Ο Δημητριάδης; Ο Ματαλόν; Ο Νοέας; Όλοι θα μπορούσαν!"

Τελικά τί αρρώστια είναι αυτός ο παίκτης για την ομάδα;;;

Καλά να πάθουμε,από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος πρόθυμος να αναλάβει τον Πανιώνιο,θα βλέπουμε τον Σακελλαρίου και τα πεθερικά του να κάνουν τον Πανιώνιο ομαδούλα.
yiatsou
Πέρα από την πλάκα ο Μπραζελτον κλείνει Φάρο Κερατσινίου-Λήμνου
akratacity
Και τελικα εκει που τον εχουμε για φουντο τον Πανιωνιο, ερχεται ο ΠΑΟ και του δινει το φιλι της ζωης... smiley.gif
kotzito
Πάλι καλά που βρέθηκε ο ΠΑΟ και πήρε τον Σακελλαρίου, μπας και ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα σε εσάς και δούμε έναν Πανιώνιο όπως του αξίζει και πρέπει να είναι, και όχι ένα τσιφλίκι ενός προέδρου και του γαμπρού/παίκτη του.

Στα μεταγραφικά, ο Πανιώνιος πήρε 2 Αμερικανούς, τον Μπριτ και τον Σκιν (ο πρώτος γκαρντ, ο δεύτερος σέντερ). Ο πρώτος ήταν μέλος και του North Carolina όταν πήρε το NCAA πρόπερσι, παίζοντας περίπου 19 λεπτά κατά μέσο όρο.
Γιάννης-3-
Φεύγετε να… φεύγουμε
http://ebasket.gr/2018/07/feygete-na-feygoyme
Το deal, το οποίο πρώτοι αποκαλύψαμε (δείτε εδώ) ολοκληρώθηκε, ή ολοκληρώνεται. Αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του Βαγγέλη Σακελλαρίου στον Παναθηναϊκό, γεγονός που σημαίνει ότι ο αρχηγός του Πανιωνίου δεν θα φορά στο εξής τα «κυανέρυθρα». Κι είναι γνωστό πως οι σχέσεις του με τους οπαδούς της ομάδας δεν ήταν στο καλύτερο σημείο, άρα είναι μια εξέλιξη που δεν στενοχωρεί κανέναν.

Από την άλλη, εξίσου γνωστό είναι πως ο Σταύρος Αλευρογιάννης ασχολήθηκε με τα του «Ιστορικού» εξαιτίας του Βαγγέλη Σακελλαρίου. Ποτέ δεν έκρυψε (και δημόσια) ότι η αιτία για να εμπλακεί παραγοντικά με τον Πανιώνιο ήταν ο έμπειρος παίκτης. Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που ο Σακελλαρίου δεν θα κινείται στην… πλατεία, αναμένεται η απεμπλοκή του κ. Αλευρογιάννη από τα διοικητικά του συλλόγου.

Βεβαίως, διαθέτει το πλειοψηφικό πακέτο, ΜΟΝΟ ο ίδιος μπορεί να αποχωρήσει, όμως ό,τι ισχύει για τον Σακελλαρίου, ισχύει και για εκείνον. Οι σχέσεις του με τον πυρήνα των «Πανθήρων» είναι κακές, οι οπαδοί έχουν εξαγγείλει αποχή από τους αγώνες της ομάδας και η όποια «νουθεσία» από την ΠΑΕ, μάλλον αντίθετα αποτελέσματα έφερε.

Αυτό που μοιάζει ως η πιο λογική συνέχεια, είναι να τακτοποιήσει την ΚΑΕ (να πάρει δηλαδή αδειοδότηση), να αφήσει -ενδεχομένως- κάποιες χορηγίες παρακαταθήκη, να πάρει το καπελάκι του -ένεκα του ότι είναι εξαιρετικός ορθοπαιδικός, το… βαλιτσάκι του- και να αποχωρήσει. Θα πετάξει έτσι την μπάλα στην περιοχή των «haters», ανοίγοντας τον δρόμο για εξελίξεις στον «Ιστορικό».

Αν πάλι επιλέξει να μείνει, θα φανεί ανακόλουθος με όσα έχει πει, οσάκις του δόθηκε η ευκαιρία. Ήτοι ότι ο Σακελλαρίου ήταν ο αποκλειστικός λόγος ενασχόλησής του με τον Πανιώνιο. Πλέον, τις αμέσως επόμενες ημέρες και σε κάθε περίπτωση αφότου ανακοινωθεί η μεταγραφή του πρώην (wink.gif αρχηγού των «κυανέρυθρων» στον Παναθηναϊκό, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.
Gkos
Μάλλον έχω κενά μνήμης,γιατί εγώ θυμάμαι πολυ διαφορετικά την ιστορία.
Θυμάμαι το καλοκαίρι τον Αλευρογιάννη να δηλώνει πως το κίνητρο του ήταν αγάπη του για το μπάσκετ και πως τον πίεσαν οι πάνθηρες να βοηθήσει και πείστηκε.
Και όταν έσκασε το θέμα Ζιάγκου και όλοι(και δω στο φόρουμ) αναρωτιόντουσαν τι συνέβη ,άρχισε σιγα σιγα να ξετυλίγεται το κουβάρι με το πεθεριλίκι που το ξέρανε πολύ λίγοι.
polykos
QUOTE(Gkos @ Jul 26 2018, 19:02 ) *
Μάλλον έχω κενά μνήμης,γιατί εγώ θυμάμαι πολυ διαφορετικά την ιστορία.
Θυμάμαι το καλοκαίρι τον Αλευρογιάννη να δηλώνει πως το κίνητρο του ήταν αγάπη του για το μπάσκετ και πως τον πίεσαν οι πάνθηρες να βοηθήσει και πείστηκε.
Και όταν έσκασε το θέμα Ζιάγκου και όλοι(και δω στο φόρουμ) αναρωτιόντουσαν τι συνέβη ,άρχισε σιγα σιγα να ξετυλίγεται το κουβάρι με το πεθεριλίκι που το ξέρανε πολύ λίγοι.

Δεν έχεις κανένα κενό μνήμης.
Επίσης το πεθεριλίκι ίσχυε πολύ πριν αποκαλυφθεί, αλλά σε διαβεβαιώ οτι ο γιατρός προσπαθούσε να βρεί πάτημα σε ομάδα τουλάχιστον απο το 2015.
Αλλά τέτοια κείμενα "θεόσταλτα" προς πάσαν χρήσιν, ένας καλός γραφιάς, τα ετοιμάζει με αντάλλαγμα 2 κατοστάρικα στο πιτς φυτίλι.
hellasbasket
QUOTE(BILL79 @ Jul 19 2018, 21:28 ) *

Άσε να δούμε το ροστερ του Πανιωνίου και μετά βλέπουμε ποίος είναι για υποβιβασμό
Gkos
http://basketa.gr/%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83...B1%CE%BD%CE%B9/

Αναβλήθηκε η 1η.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.