QUOTE (gspara @ Sep 28 2014, 11:54 )
Οπως τα λενε οι gratipa και Petran. Ετσι οπως εχει στελεχωθει μεχρι τωρα η φροντλαιν ηταν απαραιτητη η προσθηκη ενος ψηλου σουτερ.
Εξυπνος παιχτης και τσαμπουκας ο Τολιας θα βοηθησει.Βασικο διδυμο πιστευω θα ειναι Γιαννουλακος-Στραγκας.
Να πω ότι όποιος θέλει να δει Μαρούσι,σήμερα στις 8 στον μεγάλο τελικό του τουρνουά "Μιχάλης Ραχωβίτσας" θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραικό.....
Στις 6 έχει μικρό τελικό Δούκα-Νίκη Αμαρουσίου ,όσοι πιστοί προσέλθετε , έχει 2,5 ευρώ είσοδο αλλά είναι για καλό σκοπο ,σαφού τα χρηματα πάνε στο Ταμέιο Αληλλοβοήθειας ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.
QUOTE (Gkos @ Sep 28 2014, 14:12 )
Να πω ότι όποιος θέλει να δει Μαρούσι,σήμερα στις 8 στον μεγάλο τελικό του τουρνουά "Μιχάλης Ραχωβίτσας" θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραικό.....
Στις 6 έχει μικρό τελικό Δούκα-Νίκη Αμαρουσίου ,όσοι πιστοί προσέλθετε , έχει 2,5 ευρώ είσοδο αλλά είναι για καλό σκοπο ,σαφού τα χρηματα πάνε στο Ταμέιο Αληλλοβοήθειας ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.
Στο κλειστό της Νίκης Αμαρουσιου ,γινονται τα ματς
(Δεν ξέρω αν είναι η σωστή ενότητα εδώ που το γραφω ,εχω χαθεί με τόσες ενότητες στο φόρουμ ,και δεν μπορω να ψάχνω.Αν δεν είναι,μεταφορά ,τα ξέρετε)
QUOTE (gratipa1929 @ Sep 28 2014, 11:12 )
Εσένα σκέφτηκα πρώτα όταν το άκουσα
Προσωπικά θεωρώ χρειαζόσασταν οπωσδήποτε ενίσχυση στο 4 και κάνατε καλή κίνηση. Όπως είπε ο Petran απέναντι στη ζώνη είναι "φονιάς". Εξαιρετικό σουτ, αλλά ως εκεί. Γενικά πάντως, καλή μεταγραφή για ειδικούς ρόλους.
Νομίζω για βασικός προορίζεται στο Μαρούσι?