Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ACB 2012-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Manu7
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 20 2012, 23:09 ) *
O oποίος έτρεχε τη Manresa που σε όλους μας άρεσε πέρυσι. Και παρά την ηλικία του, τη γκαβομάρα του και την πολύ κακή του σχέση με το σκοράρισμα που ίσως πηγάζει απ' το προηγούμενο κουσούρι, δεν τίθεται για μένα καν αμφιβολία για το αν είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Με πολλές γεμάτες σεζόν στη λίγκα και πέρασμα απ' το πάγκο και των δύο γνωστών στας Ευρώπας Βάσκικων ομάδων. Σίγουρα απ' τους καλύτερους γηγενείς πασαδόρους έβερ που δεν έφτασαν στο τοπ επίπεδο για τους Ισπανούς.
Μιας και ταιριάζει, τα λάιτς απ' το περσινό Manresa - Zaragoza με μπόλικο Hettsheimeir - Downs, πασούλα του Javi και βέβαια το Ισλανδικό μέρος του ανεκδότου της Zaragoza.

To είχα κατεβάσει αυτό το ματς να το δω.Γενικά τα ματς της Μανρέσα επεδίωκα να τα παρακολουθήσω.Ο Ροντρίγκεζ άλλωστε είχε κάτι στατιστικά του στυλ 0-2 π 10-12 ασσίστ σε διάφορα ματς.Είχε φυσικά και καλούς παίχτες να ταϊσει.wink.gif.

Άσχετο αλλά σημερινό Φιλικό:
78 - Gescrap Bizkaia Bilbao Basket (18-26-21-19): Rakovic (19), Vasileiadis (13), Grimau (9), López (12), Moerman (9) - Pilepic (6), Mumbrú (2), Verginis (0), - Sánchez (0), Samb (8).

65 - Lagun Aro GBC (16-11-17-21): Neto (9), Rubio (7), Woods (5),Papamakarios (10), Doblas (8) - Salgado (0), - Motos (0), Olaizola (0), Díez (7), Ibekwe (8), Korolev (11).

ενώ εχτές επειδή λέγαμε για Σαραγόσα:
68 - CAI Zaragoza (20+11+19+18): Van Rossom (7), Roll (14), Rudez (6), Aguilar (13), Norel (-)- cinco inicial-, Jones (11), Stefansson (8), Llompart (5), Marín (-), Fontet (2), Toppert (2).

78 - Blusens Monbus (13+19+33+13): Rodríguez (2), Pumprla (4), Kendall (21), Junyent (5), Buford (17) – cinco inicial-, Sanz (2), García (-), Corbacho (16), Mejri (9), Freire (2).

που δείχνει όντως την ανετοιμότητα της λόγω των προκριματικών.
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ Sep 20 2012, 23:20 ) *
Είχε φυσικά και καλούς παίχτες να ταϊσει.wink.gif.

Μωρέ είχε, αλλά έχει στην πρώτη κατηγορία και με τις σεζόν που δεν έπαιζε βασικός 3,61 assists μο καριέρας και σύνολο 1259 που τον φέρνουν πολύ ψηλά στην all-time λίστα, στη 17η θέση μία τελική πάσα πίσω απ' το Navarro σε πάμπολλα λιγότερα ματς, και με πιθανότητες να σπάσει την πρώτη δεκάδα με 2 σεζόν αντίστοιχες με την περσινή. Και με καλύτερο κλάσμα assists/games played απ' τους περισσότερους που σε απόλυτο αριθμό βρίσκονται ψηλότερα απ' αυτόν.
Που να βλεπε κιόλας tongue.gif
QUOTE(Manu7 @ Sep 20 2012, 23:20 ) *
την ανετοιμότητα της λόγω των προκριματικών.

συγκεκριμένα έχει 0/5 στην προετοιμασία της.
Επίσης σήμερα η Laboral διέλυσε μια μικρή ομάδα και η Cajasol κέρδισε 95-67 τη Valladolid, άλλο ένα διόλου ενθαρρυντικό σημάδι για τη νέα σεζόν των Πουτσελάνιος κιτρινομπλέ.
Manu7
Δείτε αυτό επειγόντως:
http://www.acb.com/redaccion.php?id=87814
Η TVE δηλαδή ήρθε σε συμφωνία για 2 χρόνια με την ACB.
Και θα δείχνει ένα ματς της βδομάδας την κυριακή στις 19:00 στο κανάλι 1?
Εκείνο που λέει για τις 18:00 τα Σάββατα για το Teledeportes δεν το πολυ κατάλαβα.Αυτό δεν είναι το κανάλι που έδειχνε πέρυσι τα Ισπανικά ματς?

http://www.rtve.es/deportes/directo/teledeporte/

Μετά μπήκα και στο παραπάνω λινκ που το είχε κάτω κάτω.Δηλαδή το ματς των 7 θα μπορούμε να το βλέπουμε και απο αυτή την ιστοσελίδα;
Weekendman
QUOTE(Manu7 @ Sep 20 2012, 19:33 ) *
ΥΓ:Weekendman εντάξει πες την αλήθεια, πόσο ζήλεψες τον baskethood και άρχισες να κάνεις βίντεο αβέρτα; laugh.gif

Λιγουλάκι σίγουρα! biggrin.gif
Βασικά ήθελα από πέρσι να το ξεκινήσω , αλλά αφού έπρεπε να σταθώ άγρυπνος φρουρος της πατρίδας το πήγα τελικά λίγο πιο αργότερα, λογικά θα υπάρξουν επιπλέον δόσεις βίντεο από εμένα είτε ρετρο είτε απο το παρόν…
Weekendman
double post ,αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στο να μην ποστάρω αυτο το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γκρέιντζερ της Εστουντιάντες, που δεν ξέρω πραγματικά αν πρέπει να το κατατάξω ως έπος η ως fail!




όταν έλεγα ότι την γλίτωσε φτηνά η Εστουντιάντες δεν εννοούσα ακριβώς αυτήν την οπτικοποιήση ,φαντασία πάντως υπάρχει ,και είναι ομολογουμένως ένας πρωτότυπος τρόπος προώθησης των εισητηρίων διαρκείας...
SG3ptshooter
Έφτασε το διήμερο του supercopa. biggrin.gif
Στις 8 το πρώτο παιχνίδι, Barcelona - Valencia και στις 10.30 η πρακτικά γηπεδούχοι της Zaragoza τα βάζουν με τη Real.


Barcelona - Valencia

Mετά το 2/2 απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές στα πλαίσια της φετινής προετοιμασίας, ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε και σε επίσημο ματς μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Ελπίζω να τριτώσει το καλό. Η Valencia, με τον Perasovic να συνεχίζει στον πάγκο, έρχεται από ένα καλό δεύτερο μισό της σεζόν και με το ίδιο αγωνιστικό πλάνο, αλλά με αρκετά νέα πρόσωπα να τα βάλει με τη Barcelona που έρχεται με αναδόμηση στο 5 και τον Pasqual να παίρνει πρόσφατα ψήφο εμπιστοσύνης, με την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2015.

Οι Καταλανοί θα αγωνιστούν χωρίς Navarro, που δεν είναι 100% έτοιμος και χωρίς Saras. Ο Ηuertas λοιπόν θα δει πολύ χρόνο αυτό το ΣΚ, με το Sada να μπορεί να αναλάβει την οργάνωση στα διαστήματα ξεκούρασης του Βραζιλιάνου, ενώ στο 2 το κενό - χάσμα που αφήνει με τα 28-30 λεπτά που θα έπαιζε ανά αγώνα σε αυτό το τουρνουά ο υγιής Navarro πηγαίνει περισσότερο στην ψυχάρα του Joe Ingles, αλλά πιθανόν ως ένα βαθμό και στο Rabaseda, με πιθανότητες να βρεθούν στη θέση του escolta τόσο ο Abrines για κάποιο catch n shoot όσο και ο Sada για να περιορίσει το Rafa. Ο Μickeal στα γεράματα βλέπει το χρόνο του να αυξάνεται μετά τη φυγή του Eidson αλλά προφανώς και μπορεί να ανταποκριθεί, με βοήθεια απ' τους προαναφερθέντες που παίζουν 2 και 3, ενώ ψηλά η τετράδα θα είναι οι "παλιοί" στο 4 με Lorbek και CJ Wallace μαζί με τα δύο νέα αποκτήματα κάτω απ' το καλάθι, το Jawai και τον Tomic. Συμπληρωματικός της δωδεκάδας καθαρά ο ρόλος του Todorovic, εκτός απροόπτου πάντα.

Η Valencia πάλι θα είναι χωρίς Tucker, που δεν είχαμε πάρει χαμπάρι πως όταν έφυγε για προσωπικούς λόγους για Αμερική δεν πήρε άδεια και η αναμενόμενη πορεία είναι λύση συμβολαίου και διαμάχες, μάλιστα έχουμε ζητήσει και κάποιου είδους αποζημίωση. Μην αρχίσει όμως ο λαός της Valencia να πανηγυρίζει γιατί ήρθε ο Keselj κι ο Florent απέτυχε να πάρει Ισπανικό διαβατήριο, οπότε δεν έχουμε θέση για τον scoring playmaker. tongue.gif Μarkovic - San Miguel θα βρίσκονται σε αυτό το ρόλο -χωρίς το scoring laugh.gif - πιθανότατα και με λίγο απ' το χρόνο του πουλέν - μπαλαντέρ το Ribas, Rafa Kelati και Marko Keselj θα είναι ακροβολισμένοι στα φτερά. Με τον πρώτο να δίνει την πιο αξιόπιστη επιλογή για σκοράρισμα δημιουργικά αλλά και μέσα απ' τη γραμμή του τριπόντου, είδα προχτές ότι o Kelati στο τελευταίο πέρασμά του απ' την ομάδα είχε κάνει 35% δίποντα full season, ήξερα ότι χειροτερεύει η σχέση του με το καλάθι όταν πρέπει να το πλησιάσει αλλά δεν είχα κι αυτό στο μυαλό μου.. Ribas για πάντα λοιπόν. Οι ψηλοί για όλα τα γούστα όπως έχουμε ξαναπεί, κανένας δεν φοβάται να σουτάρει αν του δώσεις το χώρο του και όλοι πλην του Florent βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν είτε με την κίνησή τους χωρίς τη μπάλα είτε με το ρεπερτόριο τους με τη μπάλα κοντά στο καλάθι. Προφανώς και ξέρω ότι οι 3/5 (Florent, Ουκρανική νταλίκα, Faverani) δεν είναι τρομερά αποτελεσματικοί απ' το τρίποντο αλλά όταν τους αφήσουν μόνους το δοκιμάζουν, με αντιστρόφως ανάλογη συχνότητα της σειράς με την οποία τους ανέφερα και μέτρια επιτυχία..

Τακτικά, η Barcelona θα ακουμπήσει αρκετά μέσα στα νέα αποκτήματα στη ρακέτα, δεν ξέρω κατά πόσο θα δούμε pick-n-οτιδήποτε μιας και πάντα θεωρούσα τον Τomic ερωτηματικό σαν screener και θα συνεχίσει το συνηθισμένο παιχνίδι της με τις πάσες για το ελεύθερο σουτ μετά την πρόκληση ανισορροπίας, σίγουρα θα δούμε και απομονώσεις περισσότερο φαντάζομαι στο Mickeal, ειδικά αν έχει απέναντί του τον Keselj. Η Valencia θα προσπαθήσει να ανοίξει τους χώρους στη ρακέτα με ένα καλό ξεκίνημα στα μακρινά σουτ κι αν δε φθαρούν οι Faverani, Lischuck απ' τους πολύ ικανούς στο να κερδίζουν fouls αντιπάλους τους θα βρουν σκορ και χαμηλά. Θα δοκιμάσουμε κάθε συνηθισμένο πλάνο της με το Rafa να παίρνει πρωτοβουλίες κόβοντας απ' το 2 και περιμένω να δω πως δένουν οι Ribas, Kelati σε όλο αυτό. Μην έχοντας δει τις ομάδες σε επίσημα ματς προτιμώ να μην μπω σε διαδικασία μαντεψιών γι' αυτόν τον τομέα, να μιλήσω πχ για pick n pop του Lorbek που κάλλιστα μπορεί να μην χρησιμοποιηθεί αρκετά στη σεζόν ή για split-out των δικών μας οργανωτών, αφού δεν έχω δει μεγάλη εμπιστοσύνη απ' τον πάγκο στο mobility τους. Έχουν αλλάξει κι αρκετά πρόσωπα.

Με τέτοιο buzzer beater θα περάσουμε τελικό:

το τρίποντο Rafa το χω ποστάρει μισή ντουζίνα φορές οπότε το κρατάω για μένα.


CAI Zaragoza - Real Madrid

H, χωρίς νίκη στην προετοιμασία της, Ζaragoza απέναντι στη Real. Μια Zaragoza με πολλά νέα πρόσωπα, ανέτοιμη τακτικά μιας και μιλάμε για μια ομάδα με νέο οργανωτή, που έχασε τον παίκτη - σημείο αναφοράς της στη ρακέτα, που αγόρασε το βασικό της center πριν 3-4 μέρες και με 4 παίκτες -οι 2 καινούριοι- που δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα λόγω των προκριματικών του Eurobasket. Δύσκολα τα πράγματα για τους διοργανωτές.

Ο Pedro Llompart άφησε τη διαλυμένη Alicante κι έρχεται να γεμίσει το κενό που άφησε ο Cabezas με την αποχώρησή του, ένα κενό υπερτιμημένο μεν αλλά πολύ σημαντικό σε χρόνο και ρόλο. Με βάση αυτά που είδαμε πέρυσι μπορεί να το καλύψει, ενώ σε συμπληρωματικό ρόλο στον άσσο παραμένει ο καλός για αναπληρωματικός Βέλγος, ο Van Rossom. Ο Stefansson με τον Toppert συνεχίζουν από πέρυσι στο 2-3 και πλαισιώνονται απ' το νεοαποκτηθένα Roll που μοιάζει καλός σκόρερ στα πρώτα του δείγματα και τον Garcia που έρχεται απ' τη δεύτερη κατηγορία. Ο Aguilar παραμένει ο πυλώνας στο 4 με νεά προσθήκη στα F τον Κροάτη με την εξωτερική απειλή τον Rudez, πέμπτος ψηλός ο Fontet και πίσω απ' τον Jones στο 5 ο Ολλανδός πρώην της Badalona, ο Νorel.

Για τη Real έχουμε ήδη πει αρκετά και θα πούμε πολλά περισσότερα σε πολλά topics και για όλη τη χρονιά. Περιμένουμε να δούμε που θα παίξει ο Llull με τόση παρέα που θα έχει και στο 1 και στο 2, ο Fernandez με τον Pocius και τον Suarez δίνουν αναρίθμητες λύσεις υψηλού επιπέδου, το 4, με το Reyes να τον περιμένω ακόμη πιο πεσμένο, εκτός φυσικά των παραδοσιακών εξάρσεων, φέτος είναι η ώρα να το αναλάβει εργολαβία ο υγίης Mirotic και στο 5 το Slaughter, Begic δίνει πολλά αλλά εκεί είναι που θα ήθελα έναν παίκτη ακόμα, προχτές μετά την ερώτηση του manu για το Hettsheimeir συνειδητοποίησα πόσο συγκεκριμένα αυτός ακριβώς τους λείπει. tongue.gif (Inside scoring, IQ, πλαστικότητα για τον όγκο του, απειλεί έξω απ' το ζωγραφιστό κλπ)

Δεν έχει ιδιαίτερη τύχη η Zaragoza, είναι 2-3 πετυχημένες πλάτες του Reyes, 2-3 τρίποντα του Boom - Boom ή 2-3 αιφνιδιασμούς του αντιπάλου μακριά απ' το να μείνει εκτός αγώνα. Μια Real που φέτος θα ανεβάσει πολύ την ταχύτητα στο παιχνίδι της χωρίς αμφιβολία, δεν ξέρω αν πιέσει κιόλας με ένα Llull - Fernandez - Pocius - Mirotic πιο παθητικό και - Slaughter κατά πόσο μπορούν οι ομάδες πλην της ελίτ να ανταποκριθούν σε εκείνο το διάστημα. Απ' την άλλη αν είναι να καταναλώσεις τόση ενέργεια, μήπως αξίζει να το δοκιμάσεις μόνο στα δύσκολα ματς; Laso, your call. wink.gif

Aυτά τα κάμποσα για το supercopa. Και κλέινω με βιντεάκι Cajasol, του πουλέν που ανέφερα στο post-κατάλογο και πιθανότατα έχετε τη λιγότερη εικόνα των δυνατοτήτων του, δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτόν σχεδόν καθόλου στο topic. Joan Sastre φίλοι μου:


Κι αυτός απ' τις Βαλεαρίδες νήσους, σαν το Rudy και τον MVP στο u19 πέρυσι και νυν της Barca τον Abrines, πιθανότατα κι άλλους swingmen που δεν το ξέρω ότι είναι από κει. Γιατί δε γίνεται, κάτι τους ταΐζουν εκεί πέρα. tongue.gif
Manu7
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 22 2012, 14:51 ) *
H, χωρίς νίκη στην προετοιμασία της, Ζaragoza απέναντι στη Real. Μια Zaragoza με πολλά νέα πρόσωπα, ανέτοιμη τακτικά μιας και μιλάμε για μια ομάδα με νέο οργανωτή, που έχασε τον παίκτη - σημείο αναφοράς της στη ρακέτα, που αγόρασε το βασικό της center πριν 3-4 μέρες και με 4 παίκτες -οι 2 καινούριοι- που δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα λόγω των προκριματικών του Eurobasket. Δύσκολα τα πράγματα για τους διοργανωτές.

Ο Pedro Llompart άφησε τη διαλυμένη Alicante κι έρχεται να γεμίσει το κενό που άφησε ο Cabezas με την αποχώρησή του, ένα κενό υπερτιμημένο μεν αλλά πολύ σημαντικό σε χρόνο και ρόλο. Με βάση αυτά που είδαμε πέρυσι μπορεί να το καλύψει, ενώ σε συμπληρωματικό ρόλο στον άσσο παραμένει ο καλός για αναπληρωματικός Βέλγος, ο Van Rossom. Ο Stefansson με τον Toppert συνεχίζουν από πέρυσι στο 2-3 και πλαισιώνονται απ' το νεοαποκτηθένα Roll που μοιάζει καλός σκόρερ στα πρώτα του δείγματα και τον Garcia που έρχεται απ' τη δεύτερη κατηγορία. Ο Aguilar παραμένει ο πυλώνας στο 4 με νεά προσθήκη στα F τον Κροάτη με την εξωτερική απειλή τον Rudez, πέμπτος ψηλός ο Fontet και πίσω απ' τον Jones στο 5 ο Ολλανδός πρώην της Badalona, ο Νorel.

Για τον Κροάτη απλά να συμπληρώσω πώς όντας 2.08 έχει φοβερό χειρισμό μπάλας ενώ και τα αλκτικά του προσόντα δεν πάνε πίσω:


Ο Roll πρέπει να σουτάρει πολύ 3ποντο επίσης.Περισσότερο από τον Τοppert αποκλείεται...smile.gif

Βοnus και η Ολλανδική δύναμη:


ΥΓ:Ρε γιατί δεν απάντησε κανείς στο προηγούμενο ποστ μου ρε ρεμάλια angry_red.gif ?Για το καλό σας είναι αν μπορούμε να βλέπουμε από το stream της ΤVE1.
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ Sep 22 2012, 15:56 ) *
ΥΓ:Ρε γιατί δεν απάντησε κανείς στο προηγούμενο ποστ μου ρε ρεμάλια angry_red.gif ?Για το καλό σας είναι αν μπορούμε να βλέπουμε από το stream της ΤVE1.

To teledeporte απ' ότι έχω καταλάβει είναι κάτι σαν το nova sports των κρατικών καναλιών. Απλά προφανώς το ματς της βδομάδας ας πούμε θα το δείχνει όχι μόνο στο teledeporte και σε κάποια τοπικά αλλά στην αντίστοιχη ET1. Το αν θα μπορούμε έστω με proxy στη μέση να δούμε απ' το stream αυτό θα το μάθουμε στην πράξη. Το Barca-Valencia το δείχνει στο La1 σήμερα, λέω να πειραματιστώ το άλλο ΣΚ όμως αν δεν δω δική σου επιτυχία σήμερα για να μη χάσω το μισό derby ψάχνοντας να βρω άκρη. tongue.gif
SG3ptshooter
O Faverani πρέπει να φτιάξει τις βολές, τόσες κερδίζει και είναι κρίμα να τις πετάει στα σκουπίδια, έχει το touch γενικά. Κακό ξεκίνημα, τρίποντο του Ribas και ξαναμπήκαμε στο ματς με το σκορ στο 30-24 στο 16. Τώρα έχουμε διακοπή γιατί χτύπησε ο Kelati. Κακή εμφάνιση απ' το Markovic, 3 λάθη ήδη και πήρε και μια μπομπίτα, φαντάζεστε πως πήγε rolleyes.gif .
Zoys
'Εχω δει λίγα λεπτά απ' το ματς και είναι φανερό ότι οι ομάδες είναι ανέτοιμες και είναι νωρίς για συμπεράσματα και για τις δύο. Νομίζω πάντως ότι η Βαλένθια είναι σε θέση να ακολουθεί από κοντά στο σκορ και στην επανάληψη αφού η Μπαρτσελόνα έχει τους δύο σημαντικούς απόντες στην περιφέρεια.
HLR CENATION
Επιτελους ξεκινησε το μπασκετακι.

Πρωτα απο ολα τραγικη η τηλεοπτικη καλυψη.Οχι του ΟΤΕ TV αλλα των ισπανων.

Δυνατο ματς μεχρι στιγμης και πολυ καλα ο Πασκουαλ κανει και βαζει και νεαρους παικτες.Ο ενας ειδικα το 3αρι ειναι και ταλαντουχος.Ο Τοντροβιτς δεν μ αρεσει στην αμυνα καθως νικηθηκε κατα κρατος απο τον Φαβερανι.Ατυχος ο Κελατι.

Απο την Βαλενθια δημιουργει ρηγματα μονο ο Μαρτινεθ ενω κατι κανει και ο Ριμπας.Τιποτα ο Μαρκοβιτς.

Πολυ μ αρεσεο ο Φαβερανι,αν και οσο επαιξε πανω του ο Τζαβαι δεν απειλησε.

Απο την Μπαρτσελονα πολυ καλος ο Μαικλ σε αμυνα και επιθεση οπως και ο Ινγκλις.Που δημιουργει ο Χουερτας αν και στην αμυνα εφαγε καποιες φασεις.Ο Λορμπεκ καλος.Ο Τομιτς τελειωσε φασεις στ Λοου ποστ.

Στο φαντασυ αλλαξα την ομαδα σχεδον ολη που ειχα ποσταρει καθως βρηκα καλυτερες λυσεις.
SG3ptshooter
QUOTE(Zoys @ Sep 22 2012, 20:50 ) *
'Εχω δει λίγα λεπτά απ' το ματς και είναι φανερό ότι οι ομάδες είναι ανέτοιμες και είναι νωρίς για συμπεράσματα και για τις δύο. Νομίζω πάντως ότι η Βαλένθια είναι σε θέση να ακολουθεί από κοντά στο σκορ και στην επανάληψη αφού η Μπαρτσελόνα έχει τους δύο σημαντικούς απόντες στην περιφέρεια.

Ημίχρονο 38-32.
Βιαζόμαστε πολύ στις επιθέσεις μας, ευτυχώς παίζει αρκετά απρόσεκτα και η Barcelona και υπάρχουν εκατέρωθεν λάθη. Δεν είναι σε καλή μέρα πέρα απ' το σκοράρισμα όπως αναμέναμε (1 πόντος) ούτε στον οργανωτικό τομέα οι άσσοι μας, μια assist σε όλο το πρώτο ημίχρονο, 3 σύνολο η ομάδα. Κακό ντεμπούτο και για το Doellman που δεν μπορεί με τίποτα να περιορίσει το Lorbek oύτε να δημιουργήσει προβλήματα. Faverani πρώτος σκόρερ του ματς με 10 πόντους, αλλά έχει πετάξει 4 βολές στα σκουπίδια, πολύ καλός κι ο άλλος παίκτης κλάσης που έχουμε στο roster, o Rafa Martinez βέβαια, με 3/3 δίποντα και 7 πόντους. Πολύ λίγο έχει παίξει ο Dubljevic ως τώρα, μακάρι να δώσει λύσεις στο δεύτερο.

Η Barcelona το πάει με το ρολόι σήμερα, έκανε και 3 fouls o CJ Wallace και είδαμε και Todorovic, καλός στο χώρο αλλά πρέπει να προσθέσει μυική μάζα για να σταθεί στο επίπεδο αυτό. Μακάρι να επεκταθεί το πρόβλημά τους στα fouls ψηλά, οι 4 πλην του Lorbek έχουν από 2 ή 3 ο καθένας.

Ο Κeselj συνεχίζει ακάθεκτος από κει που το άφησε με τον Ολυμπιακό. ugly1.gif
HLR CENATION
Sg συγχαρητηρια για τις αναλυσεις σου.Σπουδαιες αναλυσεις. wink.gif Αμα τον γραφω σωστα Ραμπασενα λεγεται το 3αρι οου ελεγα πριν.
SG3ptshooter
QUOTE(HLR CENATION @ Sep 22 2012, 21:30 ) *
Sg συγχαρητηρια για τις αναλυσεις σου.Σπουδαιες αναλυσεις. wink.gif Αμα τον γραφω σωστα Ραμπασενα λεγεται το 3αρι οου ελεγα πριν.

Ραμπασέδα στα Ελληνικά.

Ο Μanu καταριέται το Wallace και στον ύπνο του, δεν γίνεται να έχει κάνει χειρότερο ματς ούτε με τη Lleida απέναντι. sad.gif
60-58, κακό ματς αλλά δεν πειράζει, το γυρνάμε. Ο Τomic έπρεπε να ήταν έξω, πφφ.

Βιάζονται, βιάζονται, βιάζονται. ugly1.gif
Εκτός απ' τον Kelati που δεν έχει επιστρέψει στο ματς χτύπησε μόλις και ο Lischuck.
HLR CENATION
Καλο ματς για την εποχη που ειμαστε.Βεβαια περιμ,ενα καλυτερη την Μπαρτσελονα.

Μια Μπαρτσελονα που ηταν τραγικη στα 3ποντα.

Χουερτας 7 Πολυ καλος στην δημιουργια φασεων,βεβαια απο την αλλη δεν εκτελεσε,ενω στο α ημ ειχε και προβληματα στην αμυνα.3 φορες εδωσε ετοιμο καρφωμα στον Τζαβαι.

Ιγκλες 6 Πολυ καλος στην αμυνα αλλα μονο στο πρωτο απειλησε

Μαικλ 9 Ο καλυτερος του γηπεδου.Φοβερος σε αμυνα-επιθεση.

Λορμπεκ 6 Μαζεψε ριμπαουν ,επαιξε αμυνα,δεν σκοραρε ομως.

Τομιτς 6 Στο πρωτο τελειωσε φασεις ,επεσε στο β καθως φορτωθηκε με φαουλ

Σαντα 4 Δεν τραβηξε σημερα οσο επαιξε,ισως ο χειροτερος της Μπαρτσελονα

Τζαβαι 8 Πολυ δυνατος στην αμυνα ,πυρινικο οπλο στην επιθεση

Βαλενθια.

Μαρκοβιτς 3 Τραγικος,δεν οργανωσε καθολου καλα την Παμεσα

Ρ Μαρτιινεθ 7 Απο τους καλυτερους της Βαλενθια.ΚΑι ρηγματα δημιουργησε και εκτελεσε και φασεις εβγαλε

Ριμπας 6 Δημιουγισε καποιες φασεις ,καλα τα πηγε

Φαβερανι 9 Με διαφορα ο καλυτερος παικτης της ομαδος του.Δυναμιτης στην επιθεση ,αν και εχασε δυο αρμακαριστα 3ποοντα,επαιξε καλη αμυνα.

Λιουρτσουκ 3 Λιγος.Τοσο σε αμυνα οσο και σε επιθεση.

Κεσελι 4 Λιγο επαιξε εβαλε ενα γκολ -φαουλ ισως επρεπε να ειχε παιξει περισσοτερο.

Ντολμαν (καπως ετσι τελος παντων) 1 Τραγικος,Ο χειροτερος του ματς.


SG3ptshooter
QUOTE(HLR CENATION @ Sep 22 2012, 21:58 ) *
Μαικλ Ο καλυτερος του γηπεδου.Φοβερος σε αμυνα-επιθεση.

Σίγουρα ο MVP. Εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία μας να τον μαρκάρουμε από ένα σημείο και μετά.
QUOTE(HLR CENATION @ Sep 22 2012, 21:58 ) *
Λορμπεκ Μαζεψε ριμπαουν ,επαιξε αμυνα,δεν σκοραρε ομως.

Άστοχος μεν ο Lorbek, μαζί σου, αλλά και στα rebounds κυριάρχησε και έκανε 5(!) κλεψίματα και έφθειρε τη frontline μας πολύ, ο Doellman δεν γινόταν καν να μείνει στο παρκέ.. Ήταν κλειδί η παρουσία του στο παρκέ κι ας ήταν κακός στο σκοράρισμα.
QUOTE(HLR CENATION @ Sep 22 2012, 21:58 ) *
Τομιτς Στο πρωτο τελειωσε φασεις ,επεσε στο β καθως φορτωθηκε με φαουλ

2 οριακά fouls έκανε μέσα σε ένα λεπτό κάπου όταν το ματς ήταν κοντά, το ένα έπρεπε να το δώσουνε shot.gif
QUOTE(HLR CENATION @ Sep 22 2012, 21:58 ) *
Σαντα Δεν τραβηξε σημερα οσο επαιξε,ισως ο χειροτερος της Μπαρτσελονα

Το ότι δε δίνει λύσεις επιθετικά δε σημαίνει πως δεν είναι πολύ χρήσιμος, αλλά πράγματι σήμερα δεν είχε καλή παρουσία.
QUOTE(HLR CENATION @ Sep 22 2012, 21:58 ) *
Τζαβαι Πολυ δυνατος στην αμυνα ,πυρινικο οπλο στην επιθεση

Τόσο καλός σου φάνηκε ο Jawai; Εγώ δεν κόπηκα τόσο.
QUOTE(HLR CENATION @ Sep 22 2012, 21:58 ) *
Μαρκοβιτς Τραγικος,δεν οργανωσε καθολου καλα την Παμεσα

Δεν είμαστε Pamesa πλέον, γίναμε και Powers Electronics μετά και τώρα δεν είμαστε τίποτα, Valencia σκέτο.
Όσο για το Markovic, μια καλή φάση είχαμε όταν ισοφάρισε σε 60-60. Πολλές φορές έτρεξε βιαστικά plays με πάσα πολύ δύσκολη να την υποδεχθούν σωστά οι ψηλοί μας, για το σκοράρισμά του γενικά τα έχουμε πει πολύ και πρόσφατα. Το χειρότερό του είναι όμως όταν παίρνει φορά να μπει μέσα, δεν ξέρω γιατί πιστεύει ότι είναι ο Διαμαντίδης στο να τελειώσει τη φάση ή να περάσει τη δύσκολη split out πάσα αλλά όποτε το κάνει κάτι κακό θα συμβεί. Κακό τελείωμά του, πάσα στον ψηλό που δε γίνεται να την πιάσει με τίποτα όταν έχει ήδη κλείσει η άμυνα στη ρακέτα, πάσα έξω που σπάνια θα φτάσει ακριβώς στα χέρια του παίκτη στο φτερό, αναμπουμπούλα και πάλι απ' την αρχή αν σωθεί η κατοχή.. Τραγικός, πάντα μ' αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη και πέφτεις μέσα 100%.
QUOTE(HLR CENATION @ Sep 22 2012, 21:58 ) *
Φαβερανι Με διαφορα ο καλυτερος παικτης της ομαδος του.Δυναμιτης στην επιθεση ,αν και εχασε δυο αρμακαριστα 3ποοντα,επαιξε καλη αμυνα.

Το θέμα είναι αν πρέπει να παίρνει αυτές τις πρωτοβουλίες να σηκωθεί να ρίχνει τρίποντα όσο δεν τα βάζει.. Δε με έχει πείσει ποτέ ότι μπορεί να είναι αξιόπιστος από έξω και είναι και ο πιο "επίμονος" άστοχος ψηλός σουτέρ μας, είχα κάνει και μια μικρή αναφορά πριν το ματς.
QUOTE(HLR CENATION @ Sep 22 2012, 21:58 ) *
Λιουρτσουκ Λιγος.Τοσο σε αμυνα οσο και σε επιθεση.

Λίστσουκ. Όσο και να παλεύει δεν είναι για τόσα λεπτά στο παρκέ σε τέτοιο ματς, κόβει μεν γρήγορα αλλά δεν μπορεί ούτε να πιάσει μπάλες, πόσο μάλλον όταν τις πάσες της κάνει ο εν κινήσει Markovic ή ο San Miguel, και τα τελειώματά του είναι άτσαλα απέναντι στις καλές frontline. Έχει καλά ποσοστά στις φάσεις αυτές μετά απ' το σκριν στα εύκολα ματς βέβαια, άχρηστος δεν είναι, κάθε άλλο.
QUOTE(HLR CENATION @ Sep 22 2012, 21:58 ) *
Κεσελι Λιγο επαιξε εβαλε ενα γκολ -φαουλ ισως επρεπε να ειχε παιξει περισσοτερο.

Λίγες μέρες έχει στην ομάδα, είχε 1/6 σουτ, αμυντικά δεν έλεγε τίποτα παρότι έπαιξε τα περισσότερα λεπτά του σε διάστημα που είχε κολλήσει επιθετικά η Barcelona, τα 16 λεπτά μια χαρά ήταν και δε νομίζω ότι έδειξε πως άξιζε να παίξει περισσότερο.
QUOTE(HLR CENATION @ Sep 22 2012, 21:58 ) *
Ντολμαν (καπως ετσι τελος παντων) Τραγικος,Ο χειροτερος του ματς.

Πολύ κακό ντεμπούτο πραγματικά. Foul trouble, λάθη, καμία τύχη στην άμυνα, 0 rebounds σε 17 λεπτά παίζοντας στη θέση 4. Κρίμα, ξέρουμε ότι μπορεί να βοηθήσει. Ελπίζω απλά να μην ήταν η μέρα του γιατί και αρκετά θα κόστισε και πολλά περιμένουμε απ' αυτόν.

Πέρυσι στους ημιτελικούς λέγαμε μας έλειπαν ο Markovic με το Lischuck, τώρα που έπαιξαν με τον ίδιο αντίπαλο στον ημιτελικό του supercopa ήταν οι χειρότεροι των "παλιών" στο roster. Χτύπησαν και 2 κοινοτικοί coach, φέρε έναν playmaker πλιζ, στη ρακέτα τους καθαρίζουμε τους μικρούς της regular. laugh.gif

Aρχίζει η Real σε 2. Όποιος έχει το DrHTV link παίζει και τα 2 ματς.
HLR CENATION
Ναι SG για τον Τζαβαι πιστευω οτι ηταν πολυ καλος.Χαι λαιτ τους ματς θα ηταν αν εβαζε το χαμενο φολοου καρφωμα.Τον εχω στο φαντασυ.ΘΑ τον παρω και στο φαντασυ της ευρωλιγκα. smile.gif
Zoys
Πειραματίζεται αρκετά ο Λάσο. Τώρα έχει σχήμα με τρία γκαρντ (Ροντρίγκεθ, Κάρολ και Πότσιους στο 3) και ζευγάρι ψηλών Ρέγες με Μίροτιτς. Ο Λιουλ αμετακίνητος από τον άσσο στην πρώτη περίοδο.
Ginobili
Γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ πολύ η Ρεάλ στις θέσεις 1-4.Στο 5 όμως με Μπέγκιτς και Ρέγες μόνο θα έχει πρόβλημα,απ'οτι βλέπω χρησιμοποιεί και τον Σλότερ στο 5

To link μου πέθανε...και στο sportlemon η ποιοτητα πιο χάλια πεθαίνεις...υπάρχει κάποιο διαθέσιμο? rolleyes.gif
SG3ptshooter
Xάσαμε το stream στο δέκατο έκτο λεπτό. Θα ποστάρω και θα ξαναπροσπαθήσω.

Στέκεται καλά η Zaragoza ως τώρα. Ωραίοι οι καινούριοι, μεγάλη μορφή ο σοφοκλίζων γεματούλης Αμερικανός που έχει κάνει και κλέψιμο από μπροστά, έχει βάλει ασάλιωτο σουτ απ' τα 6 μέτρα και έχει και κάνει παράλληλα και 2-3 μαλακίες. Με κορδελίτσα και μουσάκι έξαλλο, μορφή! Ο Νorel uneventful όπως πάντα, ο Rudez έχει ωραίο range πράγματι, ο Roll καλός με τη μπάλα, περισσότερο απ' ότι περίμενα. Και ελεύθερους συμπαίκτες βλέπει και τρέχει και εκτελεί. Αυτοί είναι οι νέοι συν βέβαια τον μεγάλο Llompart, που νταξ απλά γίνομαι γραφικός αυτή τη στιγμή αλλά μακάρι να τον είχαμε 40 λεπτά στη Valencia αντί αυτών που έχουμε μάσει και ας τον βγάζανε σε κάθε ματς με φορείο απ' την κούραση. Δεν έχει κάνει προετοιμασία με κανέναν απ' τους ψηλούς του και έχει 3 assists, ένα κλέψιμο, κανένα λάθος λίγο πριν το ημίχρονο.

Βρήκα νέο link. Ημίχρονο 31-36.

Ο Llull δεν κάνει για άσσος, πάρτε το απόφαση επιτέλους. O Draper μπήκε τελευταίους απ' όλους, κι αυτό κακό σημάδι για την πιθανή μετάβαση του Llull στο 2.. O Begic δεν μου άρεσε, o Slaughter πρώτη φάση κόβει τάπα, βγαίνουν στην επίθεση και καρφώνει από assist του Mirotic. Χωρίς fοul trouble να είναι σε αρκετά ματς και θα χορτάσουμε κάρφωμα. Στο φτερό έχουν λύσεις χωρίς τέλος. Ο Μirotic υγιής είναι λατρεία. Είναι μια full season χωρίς τραυματισμούς και 5 κιλά μυική μάζα μακριά απ' το ΝΒΑ.

Άσχετο 1:
Στην υπογραφή ενός τύπου βρήκα αυτό:
http://foros.acb.com/viewtopic.php?f=45&t=457350
Έχει και βάζελο, φαίνεται σε ένα screenshot. Κατά σατανική σύμπτωση εγκατέστησα το 2k12 πριν 3-4 μέρες. tongue.gif
Άσχετο 2:
Σε ένα παράλληλο σύμπαν που ο Oguz Savas είναι ο Austin Powers, ο Sergio Rodriguez έχει σκοπό της ζωής του να γίνει ο mini-me.. rolleyes.gif

QUOTE(Ginobili @ Sep 22 2012, 23:12 ) *
Γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ πολύ η Ρεάλ στις θέσεις 1-4.Στο 5 όμως με Μπέγκιτς και Ρέγες μόνο θα έχει πρόβλημα,απ'οτι βλέπω χρησιμοποιεί και τον Σλότερ στο 5

To link μου πέθανε...και στο sportlemon η ποιοτητα πιο χάλια πεθαίνεις...υπάρχει κάποιο διαθέσιμο? rolleyes.gif

Ο Slaughter στην Ευρώπη είναι 5. Ναι, με το Reyes δίπλα να μπαίνει μέσα να ποστάρει μπορεί κάποιες στιγμές φέτος να μοιάζει με 4 ή όταν θα κυνηγάει κάποιον ελαφρύ (και θα τον περνάει στο τρέξιμο tongue.gif ) στην περιφέρεια, αλλά για μένα είναι μόνο 5, ενώ ο Reyes παίζει και στις 2 θέσεις.

λινκ:
http://www.rojadirecta.me/goto/www.telemad...sion_en_directo
SG3ptshooter
Όπως αναμενόταν θα άνοιγε η διαφορά. (To έγραψα μπας και το ματιάσω, κάτι γίνεται πέσαμε στους 7.) Δεν έχω να πω τίποτα τρομερό. Δύο στόχοι μέχρι τη λήξη, να μείνει στα 0 λάθη ο Llompart και να βάλει καλάθι ο Hernangomez, που απ' ότι έχω δει έχει όντως potential, προφανώς και δεν είναι έτοιμος να πάρει σε σοβαρό ματς λεπτά όμως.

Το απο-καθάρισε ο Van Rossom. Tέλος 64-72. Αύριο στις 8 ο τελικός, ντέρμπι Ισπανών "αιώνιων".

Αντί να παίζει ο Llull έστω λίγα λεπτά off guard, έχει προτιμήσει 2 ή και 3 φορές για διαστήματα να παίξει παράλληλα το Rodriguez με το Draper.. huh.gif
SG3ptshooter
Eκτός απ' την απόκτηση Hettsheimeir απ' τη Real που δεν την έχω διαβάσει στο site της λίγκας ακόμα, έχω να διευκρινίσω ότι τελικά ο Pasqual ανανέωσε μέχρι το 2106, όχι το 2015 που έλεγε η πρώτη είδηση. Και παρουσίαση νέου αρχηγού στην Caja Laboral, προφανώς και επέλεξαν το San Emeterio.
Manu7
Έλεος Σλότερ αγόρι μου...2 φάουλ συνεχόμενα?
Ντάξει το δεύτερο ήταν τραβηγμένο.
Πάντως ο Λάσο τον ξεκίνησε απέναντι στον Τόμιτς.

ΕΝΤΙΤ:Και από την άλλη foul trouble με Michael.Μπήκε ο Ραμπασέδα.
Zoys
Ο Λάσο ξεκαθαρίζει από νωρίς νομίζω ότι ο Γιουλ του πάει στον άσσο. Δεν με προβληματίζει αφού νομίζω ότι ανταποκρίνεται πολύ καλά στον ρόλο του βασικού πόιντ γκαρντ (αν και θεωρώ ικανότερο τον Ροντρίγκεθ από άποψη δημιουργίας), το θέμα είναι όμως η πολυκοσμία στη θέση 1 με Ροντρίγκεθ και Ντρέιπερ που δεν παίζουν 2.

Ορεξάτος μπήκε ο Ρούντι που μετρά ήδη δύο τρίποντα και ένα δυναμικό follow καλάθι μετά από σπριντ.

Άριστα τα πάμε με τα τρίποντα (edit: μέχρι και ο Ρέγες ευστόχησε στη λήξη από τα 6,75!) και αυτό με φοβίζει γιατί κάποια στιγμή δεν θα μπαίνουν και υπάρχει περίπτωση να κολλήσουμε.

Κατά τα άλλα έλα μωρή παικτούρα Κάρολ!!! icon_headbang.gif
Weekendman
Αφού βάζει και ο Ρέγες τρίποντο μπορώ με κάθε επισημότητα να αποκαλέσω την άμυνα της Μπαρτσελόνα ως χωνί για το πρώτο δεκάλεπτο!
Manu7
QUOTE(Zoys @ Sep 23 2012, 20:23 ) *
Ο Λάσο ξεκαθαρίζει από νωρίς νομίζω ότι ο Γιουλ του πάει στον άσσο. Δεν με προβληματίζει αφού νομίζω ότι ανταποκρίνεται πολύ καλά στον ρόλο του βασικού πόιντ γκαρντ (αν και θεωρώ ικανότερο τον Ροντρίγκεθ από άποψη δημιουργίας), το θέμα είναι όμως η πολυκοσμία στη θέση 1 με Ροντρίγκεθ και Ντρέιπερ που δεν παίζουν 2.

Ορεξάτος μπήκε ο Ρούντι που μετρά ήδη δύο τρίποντα και ένα δυναμικό follow καλάθι μετά από σπριντ.

Άριστα τα πάμε με τα τρίποντα και αυτό με φοβίζει γιατί κάποια στιγμή δεν θα μπαίνουν και υπάρχει περίπτωση να κολλήσουμε.

Κατά τα άλλα έλα μωρή παικτούρα Κάρολ!!! icon_headbang.gif

Όπως τα λες...

Στο 1-2 Γιουλ - Ρούντι, όλα τα plays ήταν γι'αυτούς, απελευθερώθηκαν περίφημα με αποτέλεσμα οι 15 πόντοι να είναι δικοί τους από τους συνολικά 30 της Ρεάλ.

Από τη μια η Ρεάλ όποτε έτρεχε με τους 2 παραπάνω δεν πιανόταν ενώ η Μπάρτσα στο αντίθετο μοτίβο του low post έβρισκε λύσεις με Τόμιτς,Λόρμπερ και παίρνοντας φάουλ.
Ginobili
Υπάρχει λινκ?
Weekendman
Δεν βγαίνει το μαρκάρισμα του Τζόε Ινγκλις στον Ρούντι με την καμία...
Zoys
Ο Ροντρίγκεθ φρέσκαρε την θέση του πλέι μέικερ έχοντας προκαλέσει πολλά ρήγματα στην άμυνα της Μπαρτσελόνα. Μπορεί επιθετικά να υπολείπεται (ειδικά τις μέρες που δεν του βγαίνουν τα μακρινά σουτ) του Γιουλ όμως στις ασίστ είναι πολύ καλύτερος.

Δεν προσπαθώ να τσιγκλίσω κάποιον. laugh.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Zoys @ Sep 23 2012, 20:37 ) *
Ο Ροντρίγκεθ φρέσκαρε την θέση του πλέι μέικερ έχοντας προκαλέσει πολλά ρήγματα στην άμυνα της Μπαρτσελόνα. Μπορεί επιθετικά να υπολείπεται (ειδικά τις μέρες που δεν του βγαίνουν τα μακρινά σουτ) του Γιουλ όμως στις ασίστ είναι πολύ καλύτερος.
Δεν προσπαθώ να τσιγκλίσω κάποιον. laugh.gif

Mα εγώ πιστεύω ότι πρέπει να παίζει ο Rodriguez, χώρο θέλω να του ανοίξει με το Llull πιο κει. Αλλά μου τη σπάει, τι να κάνουμε.
Όσο για το Draper που δεν έχει μπει μόνο αυτός ακόμα-δεν πιάνεται ο Hernangomez-, αφού δεν ήθελες να μετακομίσεις το Llull εξήγησέ μου γιατί τον πήρες τελικά tongue.gif

Τουλάχιστον ο χώρος που δεν παίρνει ο Draper στο 1 και κατ' επέκταση δεν πιάνει ο Llull στο φτερό αφήνει στο παρκέ τον Carlitos cool.gif
Manu7
Αχ ρε Μαρτίνας...Σαν να μην πέρασε μια μέρα...Έξω από τα νερά του αυτό το παιδί μόνιμα..

Στην άμυνα του πικ 'ν΄ρολ υπάρχει πρόβλημα για την Μπάρτσα όπως το περιμέναμε.

ΕΝΤΙΤ:Η Αustralian power πήρε την κατάσταση στα χέρια της και η Μπάρτα 43-44 μείωσε στον πόντο για το πρώτο ημίχρονο.
Zoys
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 23 2012, 20:42 ) *
Όσο για το Draper που δεν έχει μπει μόνο αυτός ακόμα-δεν πιάνεται ο Hernangomez-, αφού δεν ήθελες να μετακομίσεις το Llull εξήγησέ μου γιατί τον πήρες τελικά tongue.gif

Τουλάχιστον ο χώρος που δεν παίρνει ο Draper στο 1 και κατ' επέκταση δεν πιάνει ο Llull στο φτερό αφήνει στο παρκέ τον Carlitos cool.gif

Κι εγώ είχα την απορία αυτή. Ήλπιζα πάντως ότι θα έβλεπα λιγότερο Πότσιους και περισσότερο Σουάρεθ στο 3 όπως ορθά αναφέρεις κι εσύ. Πίσω από Ρούντι που ανεβοκατεβαίνει βέβαια ανάλογα με το σχήμα.

Το γύρισε η Μπάρτσα με Τζαβάι (η Τζαουάιwink.gif να κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά.
Weekendman
Ο Ινγκλις τον βόλεψε που άλλαξε παίκτη στην άμυνα ,μετα την απόσυρση του Ρούντι στον πάγκο, παίζωντας καλά πάνω στον Γιουλ ενω οδήγησε και επιθετικά την Μπαρτσελόνα...

Τζαβάι έχει κοψιά σχοτσιαρνίτη αλλά και στο σούπερκόπα και στην Ουνίξ έχει δείξει ότι σίγουρα καλύτερος στο παιχνίδι συνεργασίων απο τον Σόφο εκτός αμά ο Διαμαντίδης έχει διαφορετική άποψη..
Ginobili
Ρε μπας και η Μπάρτσα έχει το καλύτερο 3αρι στην Ευρωλίγκα...τον Ίνγκλς? rolleyes.gif (Ο Ρούντυ παίζει και 2... tongue.gif )
Γρήγορο παιχνίδι κλασσικά..λίγο άναρχο.Ευρωλίγκα έτσι δεν παίρνουν ούτε οι μεν ούτε οι δεν.
Έχει ένα κακό η Ρεάλ...οι ψηλοί της είναι αργοί.
HLR CENATION
Πανεμορφο παιχνιδι.

Εκπληκτικος ο Τζαβαι γυρισε το ματς.

Εντυπωσιακος ο καρολ για ενα ακομα παιχνιδι.

Ο Λορμπεκ επισης κανει πολυ καλο ματς οπως και ο Ραμπασενα.

Απο την Ρεαλ καλοι οι ασσοι της με Λιουλ-Ροντριγκεζ να τα πανε πολυ καλα.Πολυ καλος και ο Ρεγες.
SG3ptshooter
O Jawai δεν είναι Σχορτσιανίτης. Έχουν πολλές διαφορές κι ας μοιάζουν στα κυβικά. Ο Σοφοκλής παίζει συρτό μπάσκετ κι ο Jawai για τα κιλά του θα έλεγα ίπταται.

QUOTE(Ginobili @ Sep 23 2012, 20:51 ) *
Ρε μπας και η Μπάρτσα έχει το καλύτερο 3αρι στην Ευρωλίγκα...τον Ίνγκλς? rolleyes.gif (Ο Ρούντυ παίζει και 2... tongue.gif )
Γρήγορο παιχνίδι κλασσικά..λίγο άναρχο.Ευρωλίγκα έτσι δεν παίρνουν ούτε οι μεν ούτε οι δεν.
Έχει ένα κακό η Ρεάλ...οι ψηλοί της είναι αργοί.

Ψυχάρα Joe Ingles μόνο λέμε! tongue.gif
Οι ψηλοί της Real δε σπρώχνουν καλά. Από αύριο θα σπρώχνουν καλύτερα. wink.gif

Το παράκανε τόση ώρα με το Begic σερί μέσα ο Laso, ας έβαζε και Reyes στο 5. Η διαφορά του Mickeal απέναντι στους aleros της Real σε σχέση με το να τον βλέπεις πάνω τον Keselj χτες τον μετέτρεψε από Air σε παίκτη που δεν έπαιξε ούτε τα μισά λεπτά στο πρώτο μέρος. rolleyes.gif
Ginobili
QUOTE(Weekendman @ Sep 23 2012, 17:50 ) *
Τζαβάι έχει κοψιά σχοτσιαρνίτη αλλά και στο σούπερκόπα και στην Ουνίξ έχει δείξει ότι σίγουρα καλύτερος στο παιχνίδι συνεργασίων απο τον Σόφο εκτός αμά ο Διαμαντίδης έχει διαφορετική άποψη..

Είναι πολύ πιο αθλητικός,γρήγορος και αλτικός από τον Σόφο(και αντέχει και περισσότερο γενικά).Μπορεί και παίζει ωραία και γρήγορα πικ$ρολ με Χουέρτας και μπορεί να τρέχει και στον αιφνιδιασμό.Απλά στο κλασσικό ποστάρισμα με πλάτη δεν πιάνει τον Σόφο με τίποτα.
Weekendman
QUOTE(Ginobili @ Sep 23 2012, 20:55 ) *
Είναι πολύ πιο αθλητικός,γρήγορος και αλτικός από τον Σόφο(και αντέχει και περισσότερο γενικά).Μπορεί και παίζει ωραία και γρήγορα πικ$ρολ με Χουέρτας και μπορεί να τρέχει και στον αιφνιδιασμό.Απλά στο κλασσικό ποστάρισμα με πλάτη δεν πιάνει τον Σόφο με τίποτα.


δεν διαφωνώ ,για αυτό πίστευα πριν τον δω με την Μπαρτσελόνα ότι η ομάδα της Βαρκελώνης θα συνέχιζε τα πικ εν ρολ με τα 5αρια ,και προφανώς είχα περισσότερο το μυαλό μου στον Τζαβάι παρά στον Τόμιτς...
Manu7
Τον Μπέγκιτς τον έκανε μια χαψιά ο Jawai.

Ακόμα και ο Ρέγιες πιο πολλή προσφορά είχε από τον Σλοβένο.

QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 23 2012, 20:52 ) *
Το παράκανε τόση ώρα με το Begic σερί μέσα ο Laso, ας έβαζε και Reyes στο 5. Η διαφορά του Mickeal απέναντι στους aleros της Real σε σχέση με το να τον βλέπεις πάνω τον Keselj χτες τον μετέτρεψε από Air σε παίκτη που δεν έπαιξε ούτε τα μισά λεπτά στο πρώτο μέρος. rolleyes.gif

Ρε SG υπερβάλλεις.Ο Mickeal είχε 2 φάουλ από τα πρώτα 5 λεπτά.Γι'αυτό έπαιξε τόσο λίγο.Όταν ξεκίνησε μάλιστα μάρκαρε τον Σουάρες οπότε δεν τον εξέθεσε ο Ρούντι π.χ.
SG3ptshooter
QUOTE(Manu7 @ Sep 23 2012, 21:01 ) *
Ρε SG υπερβάλλεις.Ο Mickeal είχε 2 φάουλ από τα πρώτα 5 λεπτά.Γι'αυτό έπαιξε τόσο λίγο.Όταν ξεκίνησε μάλιστα μάρκαρε τον Σουάρες οπότε δεν τον εξέθεσε ο Ρούντι π.χ.

Δε λέω κάτι αρνητικό για το Mickeal σήμερα. Για τη Valencia χτες λέω. sad.gif

Έχει αρχίσει ήδη το δεύτερο.

Βρες την τρύπα ρε Carlitos ευκαιρία σήμερα wos_sport3.gif

Τρίτο τρίποντο ο Rabaseda και μετά το 3/3 ξεκίνημα της Real που έμοιαζε πιο καλή από μακριά έφτασε τώρα 47% η Barcelona.
baskethood
Η περιφερειακή άμυνα της Μπάρτσα είναι τόσο ευάλωτη που σχεδόν σε κάθε επίθεση κάποιος παίκτης της Ρεάλ βρίσκεται φάτσα με το καλάθι. 4-5 καλάθια με τον ίδιο τρόπο.
Ginobili
Ρε τον Τζαβαι...πως τρέχει και πηδάει έτσι ο χοντρός! biggrin.gif Είναι απόλαυση πάντως το πικ & ρολ του,ωραίος!

Υ.Γ Αχαχαχαχαχα!!! Ο Ρέγες τον τραβαγε κρεμασμενος πάνω του...και σκοτώθηκε.Κάποιο κουνούπι πρέπει να ένιωσε ο Τζαβάι..
Manu7
QUOTE(baskethood @ Sep 23 2012, 21:14 ) *
Η περιφερειακή άμυνα της Μπάρτσα είναι τόσο ευάλωτη που σχεδόν σε κάθε επίθεση κάποιος παίκτης της Ρεάλ βρίσκεται φάτσα με το καλάθι. 4-5 καλάθια με τον ίδιο τρόπο.

Εγώ θα έλεγα το ίδιο και για την άμυνα της Ρεάλ.Πολλά τρίποντα ελεύθερα.Ο Ραμπασέδα έχει ντυθεί Ναβάρο.

Ενώ θα μπορούσαν να είχαν πάθει ζημιά και από τον Αμπρίνες που έχει 0/3 καθώς είναι πολύ καλός σουτέρ.
Weekendman
Αμπρίνες στο τρίτο δεκάλεπτο εμφανίζει προβλήματα στα αντίπαλα σκριν και βρίσκεται εύκολα σε καταστάσεις μις ματς με τον αντίπαλο ψηλό της Ρεάλ...

baskethood
QUOTE (Manu7 @ Sep 23 2012, 21:16 ) *
Εγώ θα έλεγα το ίδιο και για την άμυνα της Ρεάλ.Πολλά τρίποντα ελεύθερα.Ο Ραμπασέδα έχει ντυθεί Ναβάρο.

Ενώ θα μπορούσαν να είχαν πάθει ζημιά και από τον Αμπρίνες που έχει 0/3 καθώς είναι πολύ καλός σουτέρ.

Με μια διαφορά όμως (διευκρινίζω ότι δεν έχω δει το 1ο μέρος, ούτε ξέρω καλά τους παίκτες), τα ελεύθερα σουτ δεν κάνουν, απαραίτητα , κακή μία άμυνα γιατί μπορεί να είναι και από επιλογή προκειμένου να περιοριστούν άλλες επιθετικές επιλογές.
Όταν όμως σου τρυπάνε την άμυνα στο 1 με 1 είναι καθαρά ευθύνη των περιφερειακών, αφού η άμυνα χάνει την ισορροπία της, και ταυτόχρονα δίνει καλά σουτ στον αντίπαλο (και πιθανότητες για κερδισμένα φάουλ αφού οι παίκτες τρέχουν να καλύψουν την ανισορροπία). Αυτό βλέπω ότι έπαθε η Μπάρτσα στην 3η περίοδο.
Το καλάθι για παράδειγμα του Carroll (με floater) ήταν καθαρά ευθύνη του Τζαβάι αφού δεν αντιμετώπισε σωστά το P&R, τα υπόλοιπα όμως ήταν ατομικές ευθύνες των Michael, Huertas και Ingles.
Manu7
QUOTE(baskethood @ Sep 23 2012, 21:25 ) *
Με μια διαφορά όμως (διευκρινίζω ότι δεν έχω δει το 1ο μέρος, ούτε ξέρω καλά τους παίκτες), τα ελεύθερα σουτ δεν κάνουν, απαραίτητα , κακή μία άμυνα γιατί μπορεί να είναι και από επιλογή προκειμένου να περιοριστούν άλλες επιθετικές επιλογές.
Όταν όμως σου τρυπάνε την άμυνα στο 1 με 1 είναι καθαρά ευθύνη των περιφερειακών, αφού η άμυνα χάνει την ισορροπία της, και ταυτόχρονα δίνει καλά σουτ στον αντίπαλο (και πιθανότητες για κερδισμένα φάουλ αφού οι παίκτες τρέχουν να καλύψουν την ανισορροπία). Αυτό βλέπω ότι έπαθε η Μπάρτσα στην 3η περίοδο.
Το καλάθι για παράδειγμα του Carroll (με floater) ήταν καθαρά ευθύνη του Τζαβάι αφού δεν αντιμετώπισε σωστά το P&R, τα υπόλοιπα όμως ήταν ατομικές ευθύνες των Michael, Huertas και Ingles.

Έχεις δίκιο.Σωστή διευκρίνιση καθώς η άμυνα της Μπάρτσα τρυπήθηκε εμφανώς από μέσα.

Να και το σχήμα με Σέρχιο-Κάρολ-Ρούντι.

ΕΝΤΙΤ:Και πώς να την παλέψει ο Μάικλ με τον Ρούντι μετά?biggrin.gif
baskethood
QUOTE (Manu7 @ Sep 23 2012, 21:27 ) *
Έχεις δίκιο.Σωστή διευκρίνιση καθώς η άμυνα της Μπάρτσα τρυπήθηκε εμφανώς από μέσα.

Και αντί να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο η Ρεάλ έβαλε τον Rodriguez και τον Carroll και παίζει με screens μακριά από τη μπάλα.
Manu7
QUOTE(baskethood @ Sep 23 2012, 21:32 ) *
Και αντί να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο η Ρεάλ έβαλε τον Rodriguez και τον Carroll και παίζει με screens μακριά από τη μπάλα.

Nομίζω σύσσωμη η basketforum κοινότητα περιμένει τον Λάσο να παίξει με Γιουλ στο 2 ώστε να δημιουργεί ρήγματα ελεύθερα.
Zoys
Το πήραμε το Σούπερ Καπ φέτος κι ελπίζω να είναι απλά ο πρώτος ταπεινός τίτλος της χρονιάς για τη Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα μετρά δύο σημαντικότατες απουσίες (θεωρητικά και η Ρεάλ αυτή του νεοαποκτηθέντα Χετσχέιμερ) και είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν ωστόσο είναι φανερό ότι η Ρεάλ αλλάζει κλάση και ρολάρει με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση με την παρουσία του Ρούντι. Σίγουρα ένα (και δύο) κλικ πιο πάνω τη δεδομένη στιγμή από την Μπαρτσελόνα.

Για τους Πρωταθλητές Ισπανίας στα συν ο Ραμπασέδα και το φαρμακερό του σουτ, η εκρηκτικότητα και το εκπληκτικό παιχνίδι του Τζαβάι που έχει αξιοθαύμαστη αλτικότητα για τον όγκο και το βάρος του (οποιαδήποτε σύγκριση με Σόφο είναι απλά αστεία) και η πολύ καλή εμφάνιση του Ίνγκλις που για πρώτη ίσως φορά μου άρεσε. Και φέτος πάντως φαίνεται πως η απόδοση των Λόρμπεκ-Ναβάρο-Μάικλ (που χάθηκε σήμερα λόγω των φάουλ) θα είναι το βαρόμετρο για την απόδοση της καταλανικής ομάδας ενώ πιθανότατα σε αυτούς να προσθέσουμε και τον Τζαβάι.

Τελικά ο Ντρέιπερ γιατί δεν έπαιξε;
Weekendman
Την 100αρα την γλίτωσε η Μπαρτσελόνα, αλλά σίγουρα δεν μπορεί για την περιφερειακή άμυνα να ψάξει ως δικαιολογία τις απουσίες των Σάρας και Ναβάρο ,άσε που την επόμενη φορά θα έχει η Ρεάλ και πεντάρι που ποστάρει περισσότερο με τον χέτσμειερ…

Οι φόβοι για την χειροτέρευση της άμυνας της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω ,όσο και αν πρέπει να πάρω υπόψη ότι ακόμα είμαστε στην αρχη της σαιζόν…
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.