Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑΝΑ 2011-12
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
EPIK
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ερμή,δίκαια είναι πρωταθλητής.Λογικά, εκτός κάποιας μεγάλης έκπληξης θα κάνουν κ το αήτηττο.
Πιο σημαντικό από τα παραπάνω βέβαια για τον Ερμή κ τον κάθε Ερμή,για την κάθε ομάδα που θέλει να έχει φιλοδοξίες είναι η συνέχεια!!!
Να μην υπάρχει κάποιος που βάζει τα φράγκα να φτιάχνει μια ομάδα μισθοφόρων κ με το που φεύγει να διαλύονται τα πάντα κ η ομάδα να κάνει ελεύθερη πτώση προς τα κάτω(τα παραδείγματα πάρα πολλά!)
Κάθε ομάδα πρέπει να έχει τα ''δικά'' της παιδιά,''πιτσιρικάδες'' από τις ακαδημιες της,2-3 ή παραπάνω ανθρώπους να ενδιαφέρονται(ίσως το βασικότερο μαζί με τις ακαδημίες κ δεν εννοώ μόνο στο οικονομικό κομμάτι) κ από κει κ πέρα αν έχει τη δυνατότητα να φέρει κ κάποιους παίχτες που νομίζει πως μπορεί να βοηθήσουν όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά κ ΣΥΝΟΛΙΚΑ την ομάδα.
Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει αν θέλει κάποιο σωματείο να προοδεύει κ σχεδόν σίγουρο είναι οτί ακόμη κ αν έρθουν κάποιες αποτυχίες το βάθος χρόνου θα δικαιώσει τις ομάδες που θα λειτουργήσουν έτσι.
Τώρα για το πρωτάθλημα 5 στροφές πριν το τέλος,αν δεν αυτοκτονήσει η Νίκαια λογικά θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα ανέβει.Όλες οι άλλες θέσεις,όλα τα άλλα σενάρια, τόσο για ανόδους όσο κ για πτώσεις, τόσο για τους πάνω όσο κ για τους πιο κάτω μπορούν να γίνουν.

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθεί το ποστ μου,προφανώς δεν αναφέρομαι στον Ερμή Πειραιά οτί δεν θα έχει συνέχεια κτλ κτλ απλά από την επιτυχία μιας ομάδας βρίσκω αφορμή να πω την δική μου γνώμη στο τι μπορεί να κάνει την επιτυχία σε μια ομάδα σύνηθες φαινόμενο κ όχι φωτοβολίδα.

Υ.Γ.Καλή συνέχεια σε όλους,καλά παιχνίδια, με υγεία στο μυαλό(γιατί αθλητισμός δεν είναι αυτό που είδαμε χθες το βράδυ σε άλλο άθλημα) κ σωματικά.
stathismag
καλησπερα απο μενα σημερα η ομαδα μου η Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ εκανε μια συγκλονιστικη εμφανιση απεναντι σε ενα πολυ δυνατο και αξιολογο αντιπαλο.Το τελικο αποτελεσμα {67-64}μας δικαιωνει πιστευω γιατι δωσαμε και τη ψυχη μας για να γυρισει ενα ματς που φαινοταν χαμενο απο το -14 στο....27ο λεπτο;στο τελικο +3.Η ομαδα πλεον ειναι και μαθηματικα στη β εσκανα και αν και απομενουν 2 παιχνιδια για το τελος του πρωταθληματος θα παλεψουμε για τη νικη.Θα θελα να κανω μια αναφορα για το προηγουμενο παιχνιδι οπου ηττηθηκαμε απο τον ΠΕΙΡΑΙΚΟ.Επειδη ακουστηκαν διαφορα και για την ΝΙΚΑΙΑ και για το προσωπο μου θα θελα να πω οτι σαν ομαδα δεν εχουμε δωσει ποτε το δικαιωμα να μας αμφισβητησουν για οτιδηποτε και οσο για μενα θα θελα να πω οτι αγωνιζομαι σχεδον απο την αρχη του πρωταθληματος με διπλο τραυματισμο και νομιζω πως και μονο η συμμετοχη μου σε ολα τα παιχνιδια ασχετως αποδοσης ειναι ικανη για να μην λεγονται η ακουγονται τετοιες ανοησιες.Καλο πασχα και καλη αναστση σε ολους και ολες
TheVoice
Το πούλησε η Καστέλλα.
magic32
QUOTE(TheVoice @ Apr 28 2012, 00:14 ) *
Το πούλησε η Καστέλλα.

ναι..δεν ηθελε ν ανεβει γι αυτο εσωσε τον πειραικο..Ρε τι ακουμε εδω μεσα
KAKALOS
QUOTE(TheVoice @ Apr 28 2012, 00:14 ) *
Το πούλησε η Καστέλλα.

Μεγαλε τι ναρκωτικα περνεις?χθες χασαμε την ανοδο αλλα ακομα και αν αυτο σε ικανοποιει θα σου πω ενα πραγμα...υπο αλλες συνθηκες και αν ειμασταν αδιαφοροι εγω θα προτιμουσα να σωθει ο πειραικος απο το να σωσω εσενα που στο παιχνιδι του πρωτου γυρου πηρες ταιμ αουτ 20 δευτερολεπτα πριν την ληξη με το παιχνιδι πανω απο 10 ποντους για να κανεις το κομματι σου!στα δικα μας τωρα ...τι να πω ...αυτοκτονησαμε?μας το εδινε ο οκε και εμεις το επιστρεφαμε?γεγονος ειναι ενα....σε ολα τα σημαντικα παιχνιδια που ηταν ντερμπι και κομβικα δε μπηκαμε ποτε στο γηπεδο και χασαμε!οσο κακη και να ηταν η διαιτησια τα γηπεδα κλπ δεν υπαρχει δικαιολογια!καλο καλοκαιρι σε ολους και καλη επιτυχια σε οκε νικαια και ερμη στην Β κατηγορια!
Swko10
Συγχωνευση αονα ελληνικου,αρα η καστελλα στη Β΄του χρονου....

Μην κανουμε το κοροιδο....Ειναι γνωστα αυτα καιρο τωρα!!!!

alpapamarin
Μην παίρνεις και όρκο..

QUOTE(Swko10 @ Apr 28 2012, 17:16 ) *
Συγχωνευση αονα ελληνικου,αρα η καστελλα στη Β΄του χρονου....

Μην κανουμε το κοροιδο....Ειναι γνωστα αυτα καιρο τωρα!!!!

stathismag
Καλησπερα σας.....αλλη μια μπασκετικη χρονια εφτασε στο τελος της.Αν και 2 απο τις 3 θεσεις ανοδου ειχαν κριθει οπως και του υποβιβασμου η τελευταια αγωνιστικη κρατησε πολυ κοσμο σε εγρηγορση περιμενωντας τη ληξη των αγωνων για τη τριτη θεση....Τα ποτελεσματα ειναι ηδη γνωστα σε ολους...θα θελα να ευχηθω σε ολους τους αθλητες να ειναι υγειης,καλη ξεκουραση και καλο καλοκαιρι.Προσωπικα για μενα η χρονια που τελειωσε τελειωσε με επιτυχια.Νομιζω κανεις δεν περιμενε τη ΝΙΚΑΙΑ στη 2η θεση και τοσο ευκολα.Αλλη μια ανοδος για μενα...{4η συνεχομενη}ευχομαι και του χρονοy;;As μην λεω πολλα λογια εχουμε μεχρι του χρονου
spartacos

Μην παίρνεις και όρκο..



41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif


ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Υ.Σ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΝ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ, ΤΟΤΕ ΕΧΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TheVoice
QUOTE (KAKALOS @ Apr 28 2012, 14:56 ) *
Μεγαλε τι ναρκωτικα περνεις?


Από αυτά που παίρνεις και εσύ (ανορθόγραφε).
magic32
QUOTE(TheVoice @ Apr 29 2012, 21:33 ) *
Από αυτά που παίρνεις και εσύ (ανορθόγραφε).

δεν εχεις βαρεθει να κανεις τον τρελο του χωριου?
KAKALOS
QUOTE(magic32 @ Apr 30 2012, 02:41 ) *
δεν εχεις βαρεθει να κανεις τον τρελο του χωριου?

Δεν ειναι ο τρελος του χωριου ουτε τον κανει...ειναι ο ...... του χωριου!αυτος που στο πρωτο μισο του πρωταθληματος ηταν φανερα αδικημενος απο τα παντα ...οταν εκανε 5 νικες εγραφε λες και εγιναν lakers και τελευταια αγωνιστικη γραφει οτι δωσαμε το παιχνιδι....με λιγα λογια αυτος που τα ριχνει ολα στους αλλους μιας και δεν μπορει απο μονος του να κανει κατι!καλυτερα ανορθογραφος φιλε μου παρα να με λεει ολο το φορουμ γραφικο και καραγκιοζη!καλη πορεια στην Δ'!
petran777
Καλησπερα σε ολους του φιλους του Φορουμ,


Δυστυχως για εμενα και την ομαδα μου αλλη μια χρονια (3η σερι) μας βρισκει στη 4η θεση της βαθμολογικης καταταξης, αφηνοντας μας εκ νεου εκτος συρμου του τραινου της ανοδου στη Β' κατηγορια. Τραγικη ειρωνεια η επαναλαμβανομενη συγκυρια της απωλειας νικης-ανοδου για ενα καλαθι την τελευταια αγωνιστικη, οπως και η συγκαταληψη της 3ης θεσης με ομαδα που μας "ειχε" στην ισοβαθμια.....

Οπως καθε χρονια, ετσι και φετος, τα συναισθηματα ηταν ποικιλα, ειδικοτερα τις τελευταιες 5 αγωνιστικες που εναλλασσομεθα με τον ΟΚΕ στην 3η θεση. Ηταν πραγματικα "τρελο" αυτο που γινοτανε καθε παρασκευη και σαφως απιστευτα ψυχοφθορο..

Φτασαμε να "παιζουμε" την ανοδο τελευταια αγωνιστικη απεναντι σε εναν αντιπαλο που επαιζε για τη σωτηρια του, κρατωντας την τυχη στα χερια μας αλλα για αλλη μια φορα δεν τα καταφεραμε. Συμφωνω απολυτα με τον συμπαικτη μου KAKALOS στο οτι οποτε ηταν "must win game" χασαμε και κακα τα ψεμματα στο δια ταυτα πηραμε αυτο που μας αξιζε...

Συγχαρητηρια στις ομαδες που αξια ανεβηκαν και γενικα σε ολες της κατηγοριας που συνδραμαμε στο να εχουμε ενα ακρως ανταγωνιστικο και συναμα ελκυστικο πρωταθλημα.

Επειτα απο 4 και πλεον χρονια αγωνιζομενος με την ομαδα της Καστελλας, αποφασισα να μπω στη διαδικασια ευρεσης καινουριας ομαδας. Θα ηθελα να σταθω και να ευχαριστησω δημοσια ολους τους ανθρωπους του συλλογου, τον coach κ. Ζερβουλακο, τον εφορο μας κ. Τιοπουλο, τον προεδρο κ. Παπαευθυμιου,τον γενικο αρχηγο μας για φετος κ. Κορωνια και φυσικα ολους τους συμπαικτες μου. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ειναι μια οικογενεια που παντα θα εχω στη καρδια μου και συστηνω ανεπιφυλακτα σε καθε αθλητη να γινει μελος της σε πιθανη προσεγγιση απο τους ανθρωπους του συλλογου. Δυστυχως η τελευταια μου χρονια δεν συνδιαστηκε με επιτυχια-ανοδο και ειναι σιγουρα κατι που μου αφηνει μεγαλη πικρια.

Καλο Καλοκαιρι σε ολους!!!

Με σεβασμο,
Ο εως προτινος Νο.9 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ
Πετρος Ριπης

ΥΓ.1: Ο φιλος Swko επεστρεψε να ταρακουνησει το τοπικ της Γ' Εσκανα...αλλα δυστυχως βγηκαν αμεσα οι διαψευσεις...
ΥΓ.2: O φιλος "The Voice" να περασει απο αιματολογικες για να δουμε επιτελους τι πινει...οσο για το ανορθογραφος που αναφερει προς το συμπαικτη και φιλαρακι μου KAKALOS, αν οι εξετασεις του βγουν "καθαρες" να κανει αιτηση για να μπει διορθωτης γραπτων για της επερχομενες πανελληνιες....Φυσικα και δεν θα μπω στη διαδικασια να απαντησω σε ανοησιες του στυλ δωσαμε το παιχνιδι στον Πειραικο για να πεσουν τα Σουρμενα

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.